POINT2SHARE MEETINGS: DÉ VERGADERAPP VOOR SHAREPOINT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "POINT2SHARE MEETINGS: DÉ VERGADERAPP VOOR SHAREPOINT"

Transcriptie

1 POINT2SHARE MEETINGS: DÉ VERGADERAPP VOOR SHAREPOINT

2 Dé vergaderoplossing op SharePoint POINT2SHARE MEETINGS Altijd op zoek naar dat document met de meest actuele vergaderinformatie? Tijdens een vergadering veel tijd kwijt aan het bijpraten van een niet voorbereide collega? Dat kan efficiënter! Met Point2Share Meetings bieden wij u dé oplossing om efficiënt te vergaderen, direct geïntegreerd in uw SharePoint samenwerkingsomgeving. Wat biedt Point2Share Meetings u? Altijd en overal inzicht in uw vergaderinformatie en documenten: zowel online als offline. Alle bestanden veilig op uw eigen SharePoint omgeving, onder uw veiligheidsinstellingen. Een vergaderapp beschikbaar op de ipad, Windows 8 tablet en Android tablet. Gebruiksvriendelijke annotatie en notitiemogelijkheden. Flinke besparing in voorbereidingstijd voor het secretariaat en de vergaderdeelnemers.

3 Vergaderen met Point2Share Meetings DE VOORDELEN VERGADERDEELNEMER SECRETARIAAT IT-MANAGER Dankzij papierloos vergaderen Slechts uw tablet in uw tas Flinke tijdbesparing in de voorbereiding Betere benutting van SharePoint loopt uw organisatie voorop als het gaat om sneller en slimmer werken. Effectiever vergaderen met Point2Share Meetings leidt immers tot snellere besluitvorming. U hoeft tijdens een vergadering geen tijd meer te steken in het zoeken Alle informatie altijd up-to-date op uw tablet Nooit meer zoeken naar vergaderinformatie Documenten overzichtelijk gegroepeerd per agendapunt Gebruiksvriendelijke app Eigen notities en aantekeningen toevoegen Vertrouwelijke stukken niet meer als Geen werk meer aan de verspreiding van stukken Alle documenten op één plek, binnen SharePoint Nieuwe versies van documenten worden automatisch verspreid Alle voordelen van SharePoint te gebruiken voor vergaderingen Volledige integratie op het eigen SharePoint platform Alle informatie blijft in SharePoint Gebruikmakend van SharePoint authenticatie en autorisatie Direct Active Directory in zetten voor vergaderingomgeving Werkt op SharePoint 2010 en naar actuele documentatie of het bijlage in de Gebruikersvriendelijke applicatie in On premises en via SharePoint Online bijpraten van een collega. Dat maakt dat een vergadering puur over de inhoud gaat. Eenvoudig inzien vergaderstukken vorige vergaderingen Toegang tot vergaderinformatie, ook zonder verbinding het eigen intranet Agendasjabloon per vergaderorgaan Mogelijkheid om documenten te koppelen aan een agendapunt (Office 365) Te beheren met Mobile Iron (AppConnect), Citrix XenMobile (Worx) en GOOD Support op basis van SLA mogelijk Notities en annotaties eenvoudig delen U heeft tijd over voor andere werk- zaamheden

4 Eenvoudig in gebruik HOE WERKT DE VERGADERAPP? In Point2Share Meetings heeft u per vergadergroep een compleet overzicht van al uw vergaderingen. Opent u de vergadering die u wilt inzien, dan krijgt u in één oogopslag inzicht in de tijd, locatie, deelnemers, agendapunten, vergaderstukken en eventuele zelfgemaakte annotaties en notities. Alle informatie staat op één centrale plek in SharePoint: de backoffice. Vanaf deze plek plant u vergaderingen in, maakt u agendapunten aan en zet u vergaderstukken klaar. De Point2Share Meetings app haalt de benodigde informatie voor een vergadering op vanuit de backoffice. Hierdoor ontstaan er nooit verschillende versies van documenten. Na afloop van de vergadering kunt u informatie via Point2Share Meetings per versturen. Ook uw eigen notities die toegevoegd zijn aan documenten kunt u met het bericht meesturen.

5 Direct aan de slag EEN PASSEND MODEL Kies het model dat past bij uw organisatie. Of maak gebruik van onze gratis trial: download de app in de ipad, Windows 8 of Android appstore. Een greep uit onze referenties ZIJ KUNNEN NIET MEER ZONDER We zijn trots dat we deze organisatie helpen met effectief vergaderen op SharePoint. COMPANY ENTERPRISE Installeer zelf We creëren samen de perfecte vergaderomgeving. SharePoint 2013 of SharePoint Online SharePoint 2010/2013 of SharePoint Online Prijs per gebruiker Eenmalige betaling Onbeperkt aantal gebruikers Onbeperkt aantal overlegorganen Ontzorgpakket mogelijk (installatie en training) Support SLA mogelijk MDM support Kijk op voor actuele prijzen.

6 Contact WILT U MEER INFORMATIE? Ga naar Of neem contact op met Victor van der Hulst, Managing Consultant, via of +31 (0) Point2Share Meetings is een oplossing van VX Company