Extra Moisturizing... silky perfection

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Extra Moisturizing... silky perfection"

Transcriptie

1 Feel the difference

2 Extra Moisturizing... silky perfection

3 Wil je graag mooi en gezond haar? Hou je van luxe en duurzaamheid en wil je je haar tot in de puntjes verwennen? Dan heeft OGX ook voor jou de juiste haarverzorging. Niet voor niets is OGX dé shampoo van de sterren in Amerika! Altijd de juiste variant Met OGX geef je je haar meer volume, meer krul, meer stevigheid, meer glans of juist extra zachtheid. In dit handige boekje en op vind je het complete overzicht. Voor gezond haar dat gezond moet blijven of voor bijvoorbeeld droog en beschadigd haar dat extra verzorging nodig heeft. En natuurlijk heeft OGX ook diverse handige stylingsproducten! Pure wellness Geniet met OGX keer op keer van een weldadige wellnessbeleving onder de douche. De romige en verzorgende formules komen rechtstreeks uit de natuur, en elke serie heeft zijn eigen heerlijke geur. Duurzaam en verantwoord De stijlvolle verpakkingen worden vervaardigd van gerecyclede materialen. De teksten worden gedrukt met milieuvriendelijke inkt op composteerbare etiketten. De verpakkingen dragen dan ook het Earth Friendly Environmental Packaging logo. Waar te koop De producten van OGX (voorheen Organix) zijn o.a. verkrijgbaar bij de meeste drogisten. Je favoriete haarverzorging van OGX 24 uur per dag snel en eenvoudig online bestellen? Ga naar onze online beautywebshop. Je hebt je bestelling dan binnen enkele dagen in huis! Verwen je haar met al het goede uit de natuur

4 Renewing Argan Oil of Morocco Renewing Argan Oil of Morocco De oplossing voor droog, breekbaar, beschadigd haar door bijv. stylen en kleuren. Renewing Argan Oil of Morocco Shampoo & Conditioner Voor zijdezacht en verleidelijk haar met meer veerkracht. De Marokkaanse arganolie is al eeuwenlang een bron van natuurlijke vitamine E en antioxidanten. Deze olie herstelt je huid- en haarcellen. De luxe verzorgende shampoo herstelt de glans en zachtheid van je haar, en geeft het meer veerkracht. Ook de vochtbalans wordt hersteld en je haar wordt beschermd tegen uitdroging door de hitte van je föhn en de zon. Gebruik voor extra verzorging ook de bijpassende conditioner. Deze serie heeft een verleidelijke exotische geur. In royale flacon van 385 ml. Breng de shampoo royaal aan op je natte haar en masseer deze in vanaf je kruin tot aan je haarpunten. Grondig uitspoelen. Gebruik voor extra verzorging ook de conditioner. Breng deze op dezelfde manier aan, 3-5 minuten laten inwerken en goed uitspoelen.

5 Renewing Argan Oil of Morocco Renewing Argan Oil of Morocco Intense Moisturizing Treatment Voor extra intense verzorging en meer glans en gladheid. Deze Treatment heeft een exotische formule met extra verzorgende arganolie, anti-oxidanten en vitamine F. Geeft een schitterende glans en weelderige zachtheid, zonder je haar te verzwaren. In royale pot van 237 ml. Royaal aanbrengen op pasgewassen haar en enkele minuten laten inwerken. Goed uitspoelen. Renewing Argan Oil of Morocco Curling Perfection Defining Cream Voor prachtige glanzende krullen die tot in de puntjes zijn verzorgd. De luxe geconcentreerde crème dringt direct diep door in de haarschacht. Voorkomt kroezen en geeft een verleidelijke, zijdezachte perfectie. In royale flacon van 177 ml. Breng de crème aan in je handpalmen en verdeel de crème met beide handen gelijkmatig over handdoekdroog haar (vanaf je kruin tot aan de punten). Laat je haar vanzelf opdrogen of gebruik een diffuser voor extra volume.

6 Renewing Argan Oil of Morocco Moroccan Argan Penetrating Oil Deze renewing, ultra lichtgewicht formule voor zijdeachtige perfectie, afgeleid van de Marokkaanse arganolie, dringt direct in de haarschacht en beschermt tegen stylinghitte en UV-schade. OGX Renewing Moroccan Argan Oil ontkroest, versterkt en hydrateert droog bros haar en geeft je gladde sexy lokken. Renewing Argan Oil of Morocco Weightless Reviving Dry Oil Deze spray met exotische Moroccan arganolie geeft je gekleurde haar en highlights een prachtige glans en zijdezachte verzorging, zonder dat het zwaar wordt. Helpt ook gespleten punten te voorkomen. In handige spray van 118 ml. Royaal en gelijkmatig aanbrengen op schoon, handdoekdroog haar en stylen naar wens. Gebruik je föhn om de olie in de haarschachten te laten intrekken. Kan ook op droog haar worden gebruikt voor extra glans en om pluizen te voorkomen. Gebruik de stylingsproducten voor het beste resultaat in combinatie met de shampoo en conditioner uit deze serie.

7 Hydraterende Teatree Mint Hydraterende Teatree Mint Shampoo en Conditioner De oplossing voor droog haar en een geïrriteerde hoofdhuid De perfecte remedie bij droog haar en een geïrriteerde hoofdhuid. De ultrahydraterende samenstelling van deze shampoo en conditioner met o.a. Australische teatree olie geeft je haar nieuwe energie. Elke haar wordt gevoed met vochtinbrengende melkproteïnen en pepermuntolie, die zorgen voor veerkracht en balans. Het resultaat: rijkelijk gevoed, superzacht en verleidelijk haar. Met een frisse geur. In royale flacon van 385 ml. Breng de shampoo royaal aan op je natte haar en masseer deze in vanaf je kruin tot aan je haarpunten. Grondig uitspoelen. Gebruik voor extra effect de bijpassende conditioner. Breng de conditioner op dezelfde manier aan, 3-5 minuten laten inwerken en goed uitspoelen.

8 Luxurious Moroccan Argan Crème Luxurious Moroccan Argan Crème Shampoo & Conditioner De oplossing voor droog, breekbaar, beschadigd haar (door bijv. stylen of kleuren) Voor zijdezacht haar met extra volume, extra zachtheid en extra glans! Deze super-de-luxe shampoo en conditioner zijn verrijkt met Marokkaanse arganolie en hebben een heerlijke exotische geur. Deze romige en rijke varianten hebben een drievoudige verzorgende werking: verzachtend, voedend én vochtinbrengend. De luxe conditioner zorgt bovendien voor makkelijk doorkambaar haar. Beschermt tegen de hitte van föhn, stijltang en de zon. Voorkomt pluizen én het vervagen van je kleur. In royale flacon van 385 ml. Breng de shampoo royaal aan op je natte haar en masseer deze in vanaf je kruin tot aan je haarpunten. Grondig uitspoelen. Versterk het voedende effect van deze luxe shampoo door ook de bijpassende conditioner te gebruiken. Breng de conditioner op dezelfde manier aan, 3-5 minuten laten inwerken en goed uitspoelen.

9 RejuvenatingCherry Blossom Ginseng Rejuvenating Cherry Blossom Ginseng Shampoo & Conditioner De oplossing voor slap, dun en futloos haar Voor meer volume en veerkracht vanaf de haarwortels. Deze verjongende shampoo en conditioner bevatten een sensuele en effectieve mix van kersenbloemextracten en Aziatische ginsengwortel. Je hoofdhuid en de haarzakjes worden zo actief gestimuleerd. De voedende rijstemelk en bamboe-extracten voeden de punten, zorgen voor hydratatie en geven een prachtige glans. Dankzij de heerlijke geur van zowel de shampoo als de conditioner waan je je binnen mum van tijd in een exotische Spa. In royale flacon van 385 ml. Breng de shampoo royaal aan op je natte haar en masseer deze in vanaf je kruin tot aan je haarpunten. Grondig uitspoelen. Gebruik voor extra effect de bijpassende conditioner. Breng de conditioner op dezelfde manier aan, 3-5 minuten laten inwerken en goed uitspoelen.

10 Brazilian Keratin Smooth Ever straight Brazilian Keratine Smooth Shampoo en Conditioner Voor zijdezacht, glad en pluisvrij haar Voor gladde en soepel vallende zijdezachte lokken zonder kroes. Heb je last van dof, droog of pluizig haar? Dankzij de exclusieve ingrediënten van deze luxe shampoo zoals kokosolie, avocado-olie, cacaoboter en natuurlijk keratine wordt je haar weer mooi zacht en glad. Je haar zal minder kroezen en is makkelijker in model te brengen. Versterk het effect van deze shampoo en gebruik ook de conditioner uit deze serie. In royale flacon van 385 ml. Breng de shampoo royaal aan op je natte haar en masseer deze in vanaf je kruin tot aan je haarpunten. Grondig uitspoelen. Breng de conditioner op dezelfde manier aan, 3-5 minuten laten inwerken en goed uitspoelen.

11 Brazilian Keratin Smooth Brazilian Keratin Smooth Anti-Breakage Serum Voor mooi glad haar met een gezonde glans dat niet snel afbreekt. Transformeer je kroezende haar in zijdezachte lokken met deze exclusieve mix van rijke kokosolie, krachtige keratineproteïnen die je haar versterken en afbreken voorkomen. De avocadoolie en cacaoboter verzachten en verzorgen je haar. In royale flacon van 100 ml. Breng dit serum aan op je nog natte, pas gewassen haar aan of op je droge haar. Niet uitspoelen. De olie zorgt voor een mooie glans en soepelheid. De keratine proteïnen voorkomen het breken van je haar en gespleten puntjes. Brazilian Keratin Smooth Flat Iron Spray Als bescherming tegen de hitte van styletang en föhn. Deze kunnen je haar namelijk flink beschadigen. Deze handige Flat Iron Spray met rijke Braziliaanse coconut oil en keratineproteïnen beschermt je haar tegen schadelijke hitte. In royale flacon van 177 ml. Zorg dat je haar volkomen droog is. Verdeel de spray gelijkmatig en pluk voor pluk over je haar. Maak je haar glad met je steiltang. Tip: Deze serie geeft het beste resultaat in combinatie met de andere producten uit deze serie.

12 NourishingCoconut Milk Nourishing Coconut Milk Shampoo en Conditioner Voor normaal veerkrachtig haar dat gezond moet blijven Voor mooi, schoon en glanzend haar. De voedende Coconut Shampoo en Conditioner verzorgen je haar met een exclusieve mix van ingrediënten uit kokos. De proteïne uit kokosmelk geeft meer veerkracht, hydrateert en verzorgt je haar. De luxe, romige en verzorgende shampoo zorgt voor schoon, glanzend en superzacht haar dat verleidelijk naar kokos ruikt. Gebruik de bijpassende conditioner voor makkelijk doorkambaar haar en extra verzorging. In royale flacon van 385 ml. Breng de shampoo royaal aan op je natte haar en masseer deze in vanaf je kruin tot aan je haarpunten. Grondig uitspoelen. Gebruik voor extra effect de bijpassende conditioner. Breng de conditioner op dezelfde manier aan, 3-5 minuten laten inwerken en goed uitspoelen. Coconut Oil Weightless Hydrating Oil Mist Last van dof, uitgedroogd haar? Deze fijne lichtgewicht spray geeft extra hydratatie en verzorging dankzij het vochtinbrengende bamboe-extract. Spray deze olie na het wassen gelijkmatig over je handdoekdroge haar of gebruiken als finishing spray.

13 Hydrating Macadamia Oil Hydrating Macadamia Oil Shampoo en Conditioner De oplossing voor droog en poreus haar Voor mooi verzorgd haar met een goede vochtbalans. De luxe hydraterende shampoo zorgt voor een goede vochtbalans in je haar. De macadamiaolie dringt diep door in de haarschacht, en hydrateert deze van binnenuit gedurende minimaal 12 uur. Ideaal om droog haar te herstellen en gespleten haarpunten te voorkomen. De romige formule en de heerlijke geur zorgt voor een ware verwennerij van je haar en je zintuigen. De Macadamia Oil Conditioner zorgt voor soepel en makkelijk doorkambaar haar, maar verzwaart het niet. Geeft een prachtige gezonde glans na elke wasbeurt. In royale flacon van 385 ml. Breng de shampoo royaal aan op je natte haar en masseer deze in vanaf je kruin tot aan je haarpunten. Grondig uitspoelen. Breng de conditioner op dezelfde manier aan voor extra verzorging. 3-5 minuten laten inwerken en goed uitspoelen.

14

15 Hydrating Macadamia Oil Hydrating Macadamia Penetrating Oil Voor mooi glanzend en zacht aanvoelend haar. Geef je droge haar en gespleten haarpunten extra verzorging en zachtheid met deze luxe olie met o.a. exotische macadamiaolie en bamboe-extract. Verdeel de Macadamia Penetrating Oil in je handpalmen. Op schoon, vochtig haar aanbrengen. Kan ook op droog haar worden aangebracht als styling oil en om droge haarpunten te verzorgen. Niet uitspoelen. Hydrating Macadamia Oil Intensive Moisture Mask Voor een snelle en luxe oppepper van je haar. Dit romige masker voorkomt gespleten punten en verbetert de elasticiteit. Het resultaat: gezond en mooi glanzend haar dat soepel valt. In royale pot van 237 ml. Breng dit masker royaal aan op je pas gewassen haar. Laat het enkele minuten inwerken en spoel het dan zorgvuldig uit. Tip: Was je haar eerst met de shampoo uit deze serie voor het beste resultaat. Gebruik de stylingsproducten in combinatie met de shampoo en conditioner uit deze serie voor het beste resultaat.

16

17 RevivingAwapuhi Ginger Reviving Awapuhi Ginger Shampoo en Conditioner De oplossing voor droog, fijn en beschadigd haar Voor een prachtige glans en hernieuwde elasticiteit en veerkracht. De Hawaiiaanse Awapuhi-olie in deze herstellende shampoo geeft je haar de ultieme verzorging en een heerlijke exotische geur. De keratine proteïnen versterken en herstellen je haar van binnenuit. Dit voorkomt het afbreken en gespleten punten. De lichte formule zorgt ervoor dat je haar niet wordt verzwaard, en de hele dag licht en soepel aanvoelt. De Awapuhi Ginger Conditioner zorgt voor makkelijk doorkambaar haar en geeft extra zachtheid. In royale flacon van 385 ml. Breng de shampoo royaal aan op je natte haar en masseer deze in vanaf je kruin tot aan je haarpunten. Grondig uitspoelen. Gebruik voor extra effect de bijpassende conditioner. Breng de conditioner op dezelfde manier aan, 3-5 minuten laten inwerken en goed uitspoelen.

18 RevivingAwapuhi Ginger Reviving Awapuhi Ginger Dry Styling Oil Voor een mooie glans en soepelheid bij het stylen. De ultralichte Awapuhi Ginger Dry Styling Oil is niet vet en is ideaal voor het stylen van dun en fijn haar zonder dat je haar gaat splijten of vet aanvoelt. In royale flacon van 100 ml. Breng deze Dry Styling Oil aan op je nog natte, pas gewassen haar aan of op je droge haar. Niet uitspoelen. De olie zorgt voor een mooie glans en soepelheid. De keratine proteïnen voorkomen het breken van je haar en gespleten puntjes. Reviving Awapuhi Ginger Rapid Recovery Mask Voor een flinke boost en extra verzorging. Het Awapuhi Rapid Recovery Mask is een rijk en romig masker om droog en poreus haar een keer per week een flinke oppepper te geven. Het dringt diep door in de haarschacht, en voedt deze van binnenuit. In royale pot van 237 ml. Eenmaal per week aanbrengen op je pas gewassen haar en enkele minuten laten inwerken. Goed uitspoelen. Was je haar voor het beste resultaat eerst met de shampoo uit deze serie.

19 Anti-Breakage Keratin Oil Anti-breakage Keratin Oil De oplossing voor slap haar dat snel afbreekt Anti-breakage Keratin Oil Shampoo en Conditioner Vermindert het afbreken van je haar door borstelen en stylen. Verwen je haar met de rijke en versterkende keratineproteïnen in deze beschermende shampoo, die de veerkracht weer herstelt. De luxe arganolie verzorgt en verzacht het haar, en geeft het een schitterende glans. Elke haar wordt gevoed en verstevigd van binnenuit. Gebruik voor sexy, gezonder en steviger haar ook de conditioner uit deze serie. Je kunt je haar dan bovendien veel makkelijker doorkammen, wat ook weer het afbreken van je haar voorkomt. In royale flacon van 385 ml. Breng de shampoo royaal aan op je natte haar en masseer deze in vanaf je kruin tot aan je haarpunten. Grondig uitspoelen. Breng voor extra effect de conditioner op dezelfde manier aan, 3-5 minuten laten inwerken en goed uitspoelen

20 Strengthen... Veilig voor alle haartypes, the power ook voor of gekleurd Keratin. haar.

21 Anti-Breakage Keratin Oil Anti-breakage Keratin Weightless Oil Verzacht en herstelt het haar van binnenuit, zodat het minder snel afbreekt. In royale flacon van 118 ml. Spray de herstellende lichtgewicht Keratin Oil over schoon, vochtig haar en breng je haar zoals gebruikelijk in model. Ook geschikt om bepaalde plukken te accentueren. Anti-breakage Keratin Oil 3 Minute Miraculous Recovery Bad hair day? Geef je haar in slechts 3 minuten een echte oppepper met deze 3 Minute Miraculous Recovery. In royale verpakking van 200 ml. Breng deze heerlijke extra intensieve conditioner na het wassen aan op handdoekdroog haar (van je kruin tot aan je haarpunten). 3 minuten laten inwerken en daarna goed uitspoelen (voor extra glans: met koud water). Gebruik voor het beste resultaat eerst de shampoo uit deze serie.

22 Hydrating Argan Oil & Shea Butter Hydrating Argan Oil & Shea Butter Shampoo en Conditioner De oplossing voor droog en beschadigd haar Herstelt de vochtbalans van je haar en van je hoofdhuid. Deze hydraterende shampoo heeft een zijdezachte formule met de unieke combinatie van arganolie en shea butter. De lichte arganolie verzwaart het haar niet, en herstelt de veerkracht en glans. Het resultaat: zijdezacht haar dat soepel in model valt. Gebruik de bijpassende conditioner om de werking van deze verrukkelijke shampoo te versterken. Je kunt je haar dan na het wassen ook veel makkelijker doorkammen. In royale flacon van 385 ml. Breng de shampoo royaal op je natte haar aan. Masseer de shampoo goed in vanaf je kruin tot aan de haarpunten. Goed uitspoelen. Gebruik daarna de bijpassende conditioner voor extra effect.

23 Hydrating Argan Oil & Shea Butter Smooth Hydratation Argan Oil & Shea Butter Moisture Restore Weightless Oil Dé oplossing bij droog en pluizig haar. Deze lichtgewicht olie geeft je haar namelijk snel de benodigde verzorging. Het resultaat: zijdezacht en soepel vallend haar. In royale flacon van 118 ml. Verdeel een kleine hoeveelheid over je schone en handdoekdroge haar. Breng je haar daarna in model. Ook te gebruiken op droog haar om droge punten te verzorgen. Niet uitspoelen. Gebruik deze olie voor het beste resultaat in combinatie met de shampoo en conditioner uit deze serie.

24 Thick & Full Biotin & Collagen Thick & Full Biotin & Collagen De oplossing voor dun en futloos haar (deze serie is niet glutenvrij) Thick & Full Biotin & Collagen Shampoo en Conditioner Glanzend, steviger, voller en gezonder uitziend haar al na één wasbeurt. De krachtige ProVitamine B7 biotinen voeden elke haar. Het verstevigende collageen geeft extra volume en stevigheid en de verzorgende tarweproteïnen geven extra versterking. Gebruik de bijpassende conditioner voor een optimaal effect. Je kunt je haar dan na het wassen ook veel makkelijker doorkammen. Met verrukkelijke vanillegeur. In royale flacon van 385 ml. Breng de shampoo royaal op je natte haar aan. Masseer de shampoo goed in vanaf je kruin tot aan de haarpunten. Goed uitspoelen. Gebruik daarna de bijpassende conditioner voor extra effect.

25 Thick & Full Biotin & Collagen Thick & Full Biotin & Collagen Root Boost Spray Voor extra volume bij je haarwortels. Creëer in een handomdraai extra volume bij je haarwortels met deze effectieve Root Boost Spray van 177 ml. Deze slimme lichtgewicht spray kun je op elk moment van de dag gebruiken op droog haar voor direct extra volume en stevigheid. Thick & Full Biotin & Collagen Amplifying Lotion Voor dikker, voller haar dat er gezonder uit ziet. Met Vitamine B7 Biotine, collageen en proteïnen voor extra volume. In handig pompflesje van 118 ml. Doe een klein beetje in je handpalmen. Gelijkmatig verdelen over je schone, handdoekdroge haar. Laten opdrogen of je föhn gebruiken voor extra volume.

26 Thicken. Veilig.. the voor alle power haartypes, of ook Biotin voor gekleurd & haar. Collagen.

27 Thick & Full Biotin & Collagen Thick & Full Biotin & Collagen Weightless Reviving Oil Mist Deze lichtgewicht olie beschermt en voedt je uitgedroogd haar. Het resultaat: meer glans en stevigheid. In royale flacon van 118 ml. Spray deze olie gelijkmatig over je pas gewassen nog vochtige haar. Breng het in model zoals je gewend bent. Thick & Full Biotin & Collagen Weightless Reviving Oil Treatment Deze lichtgewicht treatment olie beschermt en voedt je uitgedroogde haar, en geeft het meer glans en stevigheid. In royale flacon van 100 ml. Doe een klein beetje olie ter grootte van een dubbeltje in je handpalm. Verdeel het over je handpalmen en breng het gelijkmatig aan over je schone, handdoekdroge haar. Niet uitspoelen. Ook te gebruiken op droog haar om bepaalde plukken in toom te houden of te accentueren. Gebruik deze stylingsproducten voor het beste resultaat in combinatie met de shampoo en conditioner uit deze serie.

28 Weightless Hydratation Coconut Water Weightless Hydratation Coconut Water Shampoo & Conditioner De oplossing voor fijn en droog haar Geeft droog en weerbarstig haar weer een zijdezachte perfectie. Dankzij de ultralichte formule met hydraterende coconut water en coconut oil wordt droog en fijn haar weer zacht en soepel. Gebruik altijd de bijpassende romige Coconut Water Conditioner om het effect te versterken en voor makkelijk doorkambaar haar dat niet afbreekt. Met de tropische geur van kokos. In royale flacon van 385 ml. Breng de shampoo royaal op je natte haar aan. Inmasseren van je kruin tot aan de haarpunten. Goed uitspoelen. Gebruik daarna de bijpassende conditioner voor extra effect.

29 Anti-frizz Kukui Oil Anti-frizz Kukui Oil Shampoo & Conditioner De oplossing voor kroezend haar Geeft kroezend haar de juiste verzorging en laat het weer prachtig glanzen. Het resultaat: mooi zacht haar dat soepel in model valt. Met de anti-frizz Kukui Oil shampoo en conditioner maak je van elke dag een good hair day. Gebruik na het wassen altijd de Kukui Oil conditioner om het effect van de shampoo te versterken. Deze luxe conditioner geeft je haar extra glans en voeding. Je kunt je haar na het wassen ook veel makkelijker doorkammen. Met de exotische geur van Kukui Oil. In royale flacon van 385 ml. Breng de shampoo royaal op je natte haar aan. Masseer de shampoo goed in vanaf je kruin tot aan de haarpunten. Goed uitspoelen. Gebruik daarna de bijpassende conditioner voor extra effect.

30 Quenched Sea Mineral Quenched Sea Mineral Shampoo & Conditioner De oplossing voor uitgedroogd haar Voor de ultieme verzorging van uitgedroogd haar. Deze heerlijke vochtherstellende Sea Mineral shampoo verzorgt uitgedroogd haar met al het goede uit de zee. De hydraterende mineralen en herstellende algen uit de zee geven ook je gespleten haarpunten een echte oppepper. Het haar voelt snel weer zacht en soepel aan. Gebruik na het wassen altijd de verzorgende Sea Mineral Conditioner om het effect van de Sea Mineral Shampoo te versterken. Zo krijgt je haar nog extra voeding, en daarmee extra glans en souplesse. Bovendien is het veel makkelijker om het haar na elke wasbeurt door te kammen. Dit voorkomt beschadiging van bijvoorbeeld je kwetsbare haarpunten. Deze serie heeft een heerlijke frisse geur, die aan een exotisch strand doet denken. In royale flacon van 385 ml. Breng de shampoo royaal op je natte haar aan. Masseer de shampoo goed in vanaf je kruin tot aan de haarpunten. Goed uitspoelen. Gebruik daarna de bijpassende conditioner voor extra effect.

31 Over Ons Anviri Cosmetics BV is de importeur, distributeur en leverancier van de wereldwijd bekende merken Kiss, Broadway Nails, Incoco Nail Polish Strips Haute Polish, Impulss, de mondverzorging van Oragenics Oralcare, de luxe haarverzorgingsproducten van OGX én de trendy make-up van het Britse merk Sleek. OGX online Sinds enkele jaren is Anviri Cosmetics ook de distributeur van OGX (voorheen Organix). Meer weten over de luxe haarverzorgingsproducten van OGX? Kijk voor het uitgebreide en actuele overzicht van alle producten van Organix op Alles voor je uiterlijk Prachtige nagels, mooi gezond haar, een gezonde mond of trendy make-up producten? Alle merken van Anviri Cosmetics volgen de laatste trends op de voet en bieden hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. In onze online beautywebshop vind je het complete overzicht. Al je favoriete beautyproducten kun je hier snel en gemakkelijk online bestellen. Je hebt je bestelling dan binnen een paar dagen in huis. Voor meer informatie: Anviri Cosmetics BV Postbus AM Lelystad Volg Alles voor je Uiterlijk ook op Facebook. Hier lees je het laatste nieuws over onze producten en kun je prachtige prijzen winnen!

32 Organix infoboekje A6 sept 2014.indd Zelf het effect ervaren? Kijk op of Feel Veilig the voor alle haartypes, difference ook voor gekleurd haar.

Veilig voor alle haartypes, ook voor gekleurd haar.

Veilig voor alle haartypes, ook voor gekleurd haar. Feel the difference Wil je graag mooi en gezond haar? Hou je van luxe en duurzaamheid en wil je je haar tot in de puntjes verwennen? Dan heeft OGX ook voor jou de juiste haarverzorging. Niet voor niets

Nadere informatie

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen:

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen: CHI Luxury Black Seed Oil is een luxueuze haarverzorgingslijn die het haar herstelt, revitaliseert en versterkt met Black Seed Dry Oil. Deze exotische olie staat al sinds de oudheid bekend om zijn rijke

Nadere informatie

Beauty treatment voor elk type haar.

Beauty treatment voor elk type haar. Elk specifiek Nashi Argan product is ontwikkeld vanuit het schoonheidsideaal van de moderne vrouw. Op een eenvoudige en efficiente manier wordt zachtheid, glans en vorm gegeven aan elk type haar. Nashi

Nadere informatie

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Voel je goed dankzij natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Patchouli

Nadere informatie

SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE.

SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE. SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE. TRANSFORMATIE VAN HAAR. TRANSFORMATIE VAN VERZORGING. Als het op haar aankomt, heeft ieder van ons een zeer persoonlijk schoonheidsideaal voor ogen. Daarom heeft

Nadere informatie

integrity system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02

integrity system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02 system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02 stralend, zacht, en gezond haar Dit is de kracht van milk_shake system, waarvan de effectiviteit gebaseerd is op een eenvoudig

Nadere informatie

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 SUN&MORE Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 MY FAVORITE SUN PROTECTION SUN CARE ESSENTIALS VOOR HAAR EN HUID Sun & More_NL.indd 2 07-04-16 16:22 7 PRODUCTEN OM HAAR EN HUID TE BESCHERMEN TEGEN ZON, CHLOOR

Nadere informatie

WITH GREAT CARE COMES GREAT HAIR

WITH GREAT CARE COMES GREAT HAIR WITH GREAT CARE COMES GREAT HAIR Het Keune Care Essential Mineral Complex voedt de hoofdhuid voor gezonder haar. CARE KEUNE.COM Printed in Holland 0816 51550NL NL KEUNE CARE VI STRALEND EN GEZOND HAAR

Nadere informatie

RAIN DANCE. Haarvoeding en natuurlijke hydratatie

RAIN DANCE. Haarvoeding en natuurlijke hydratatie RAIN DANCE Haarvoeding en natuurlijke hydratatie RAIN DANCE Een nieuwe levenslust omarmt je haar & huid. De natuur is de grootste bron van voeding voor alle levende wezens. Water geeft leven aan planten,

Nadere informatie

PROTEIN WELLNESS. Glamorous by Nature

PROTEIN WELLNESS. Glamorous by Nature GLAMOROUS BY NATURE FUENTE laat zien dat luxe en duurzaamheid goed samengaan. Zowel de verpakking, de ingrediënten als het productieproces hebben een minimale ecologische afdruk. Alle producten zijn op

Nadere informatie

Aloe Vera with Agave Nectar

Aloe Vera with Agave Nectar CHI Aloë Vera Curls Defined Definieer, verbeter en verlevendig krullen en textuur van het haar met Aloë Vera. Verrijkt met Agave Nectar en een Super Hydration Mix. Aloë Vera hydrateert en houdt vocht vast,

Nadere informatie

IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS

IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS BIJ REVLON PROFESSIONAL WORDEN WE GESTIMULEERD DOOR EEN MISSIE: HET CREËREN VAN PRODUCTEN EN BEHANDELINGEN DIE KAPPERS HELPEN OM DE SCHOONHEID IN ELKE VROUW TE ONTHULLEN HET

Nadere informatie

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS PRESENTATIE NIEUWE SATINIQUE WAT SATINIQUE is een speciaal merk premium haarverzorgingsproducten, met een compleet verzorgingsprogramma voor

Nadere informatie

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID CAVIAR sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID KAVIAAR De eigenschappen van het Zwarte Goud Kaviaar, oftewel het Zwarte Goud is inmiddels ook bekend als ingrediënt gebruikt in de schoonheidsindustrie.

Nadere informatie

Over Deheb Pure & Natural

Over Deheb Pure & Natural Over Deheb Pure & Natural Deheb Pure & Natural werd ontwikkeld door de eigenaren van Ebony Hairstudio. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de kappersbranche ontwikkelde ze de kennis om een eigen productlijn

Nadere informatie

NATURAL BEAUTY COCKTAILS

NATURAL BEAUTY COCKTAILS NATURAL BEAUTY COCKTAILS EEN NIEUWE BEHANDELING VOOR JE HAAR COCKTAILS JOUW HAAR, ECHT GEZOND EN PRACHTIG. milk_shake heeft een verrukkelijk assortiment aan haarbehandelingen gecreëerd waardoor je haar

Nadere informatie

Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen.

Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen. Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen. Care onderscheidt zich door een aantal unieke eigenschappen: COLOUR GUARD COMPLEX; een combinatie van plantaardige

Nadere informatie

Happy hair day! Haarstyling-weetjes. Nieuw! light strong. extra strong. mega/ extreme. strong

Happy hair day! Haarstyling-weetjes. Nieuw! light strong. extra strong. mega/ extreme. strong Happy hair day! Elke dag wordt een good hair day met de gloednieuwe stylingproducten van Etos. De Etos eigen merk haarstyling-lijn bevat uiteenlopende producten voor hem en haar én voor elke coupe: van

Nadere informatie

LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR

LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR Philosophy WHITE MINERAL introduceert gebruikelijke Scandinavische elementen waar alle soorten haartexturen van profiteren, met de nadruk specifiek op lange haren. Als het

Nadere informatie

O NOTHING INFORMATIE GIDS

O NOTHING INFORMATIE GIDS O NOTHING INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE No Nothing Very Sensitive Moisture Shampoo No Nothing Very Sensitive Moisture Conditioner No Nothing Very Sensitive Moisture Mist No Nothing Very Sensitive

Nadere informatie

RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING

RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING Ik weet het, ik ben vaak verliefd. Althans, ik roep vaak dat ik verliefd ben. Of dat ik een nieuwe liefde heb gevonden. Maar deze keer krijg ik echte kriebels in mijn

Nadere informatie

COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR

COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR Reinigen De exclusieve synergie van de unieke glans van lijnzaadextract en de revolutionaire Color Block+ -technologie voor kleurbehoud

Nadere informatie

FAQ LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR. FAQs I Veel gestelde vragen

FAQ LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR. FAQs I Veel gestelde vragen FAQ LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR FAQs I Veel gestelde vragen 1 INHOUDSTAFEL 1. LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR IN EEN OOGOPSLAG 1.1 Welke wijzigingen zijn er in het productgamma? En wat blijft hetzelfde? 1.2 Wat

Nadere informatie

Therapeutic Hair Spa

Therapeutic Hair Spa Therapeutic Hair Spa SYSTEM 4 THERAPEUTIC HAIR SPA Voor het welzijn van haar en hoofdhuid: a. Beschadigd haar b. Roos en een jeukende gevoelige hoofdhuid c. Overactieve talgklieren d. Haaruitval SYSTEM

Nadere informatie

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging extensions Algemene verzorging Kam het haar 2x per dag met een Hairextension borstel vanaf de aanzet. Vlecht het haar voor het slapen gaan. Gebruik eventueel

Nadere informatie

Back to LVTPR. 120 jaar expertise: Schwarzkopf viert haar 120ste verjaardag en blijft innoveren.

Back to LVTPR. 120 jaar expertise: Schwarzkopf viert haar 120ste verjaardag en blijft innoveren. Back to LVTPR 120 jaar expertise: Schwarzkopf viert haar 120ste verjaardag en blijft innoveren. Brussel, 17 april 2018 - Het iconische merk viert dit jaar haar 120ste verjaardag met een nieuwe campagne

Nadere informatie

Haar is modeleerbaar en is in zeer goede handen bij uw kapper. Voor het beste resultaat stelt BY een 3 fasen styling & afwerking voor: CREËER WERK AF

Haar is modeleerbaar en is in zeer goede handen bij uw kapper. Voor het beste resultaat stelt BY een 3 fasen styling & afwerking voor: CREËER WERK AF - BE YOU - Haar is modeleerbaar en is in zeer goede handen bij uw kapper. Voor het beste resultaat stelt BY een 3 fasen styling & afwerking voor: - B E Y O U - Bereid de basis voor en geef vorm, textuur

Nadere informatie

in een compleet nieuw verzorgingsgamma

in een compleet nieuw verzorgingsgamma Botéa Elements: synthese van topingrediënten en state-of-the-art technologie. Zowel kapper als consument vragen steeds betere, kwalitatievere en gezondere producten. Zo worden we voortdurend uitgedaagd

Nadere informatie

handel en verkoop CSPE KB 2014 bijlage

handel en verkoop CSPE KB 2014 bijlage handel en verkoop CSPE KB 2014 bijlage PK-0831-b-1-b 1 / 8 lees verder Informatie bij onderdeel A en C Etos haarverzorging Omdat ieders haar uniek is, heeft Etos voor elk haartype de juiste haarverzorging.

Nadere informatie

handel en verkoop CSPE BB 2014 bijlage

handel en verkoop CSPE BB 2014 bijlage handel en verkoop CSPE BB 2014 bijlage PB-0831-b-14-1-b 1 / 7 lees verder Informatie bij onderdeel A en B Omdat ieders haar uniek is, heeft Etos voor elk haartype de juiste haarverzorging. Binnen de Etoslijn

Nadere informatie

WE TAKE CARE OF YOUR HAIR PROFESSIONAL HAIR COSMETICS

WE TAKE CARE OF YOUR HAIR PROFESSIONAL HAIR COSMETICS WE TAKE CARE OF YOUR HAIR PROFESSIONAL HAIR COSMETICS revitalising line acidifying line moist & care line sleek line reconstruction line professional salon line HA Essence Aquatic Acid Balance Argan de

Nadere informatie

STYLE IS THE PERFECTION OF A POINT OF VIEW

STYLE IS THE PERFECTION OF A POINT OF VIEW Styling Collection STYLE IS THE PERFECTION OF A POINT OF VIEW some like it stylish Een lijn van STYLINGSPRODUCTEN Alles om je haar te stylen; gemakkelijk, veelzijdig en innovatief. Geavanceerde stylingsproducten

Nadere informatie

Me-time! 5 ultieme verwentips voor je handen en body

Me-time! 5 ultieme verwentips voor je handen en body Soft winter skin In de winter kan je huid wel wat extra aandacht gebruiken. Met de nieuwe hand & body lijn van Etos wordt je droge winterhuid binnen no time weer zacht en soepel. Het gloednieuwe assortiment

Nadere informatie

SUN&MORE. Z110MATM7263 MS SUN&MORE Brochure capelli corpo NL.indd 1

SUN&MORE. Z110MATM7263 MS SUN&MORE Brochure capelli corpo NL.indd 1 SUN&MORE Z110MATM7263 MS SUN&MORE Brochure capelli corpo NL.indd 1 17/04/18 12:13 SCRITTE? ORGANISCHE MURU MURU BOTER HIBISCUS OLIE ORGANISCHE PA S S I E V R U C H T OLIE P L A N TA A R D I G E INGREDIENTEN

Nadere informatie

Z110MATM4692 MS LIFESTYLING Brochure 2018 NL.indd 1 20/02/18 10:47

Z110MATM4692 MS LIFESTYLING Brochure 2018 NL.indd 1 20/02/18 10:47 Z110MATM4692 MS LIFESTYLING Brochure 2018 NL.indd 1 20/02/18 10:47 hair for every lifestyle Z110MATM4692 MS LIFESTYLING Brochure 2018 NL.indd 2 20/02/18 10:47 Wat je stijl ook is milk_shake lifestyling

Nadere informatie

Perfecte verzorging voor de winter

Perfecte verzorging voor de winter Perfecte verzorging voor de winter 9 januari t/m 17 maart 2017 Speciaal voor jou als gastvrouw! Onze best verkochte handcrème, de Hand & Nail treatment, t.w.v. 19,50 cadeau als dank voor het geven van

Nadere informatie

FLEXSHINE PROTECT TECHNOLOGIE TM.

FLEXSHINE PROTECT TECHNOLOGIE TM. >> stylesign Verheug u op expressieve looks, levendige kleuren en een stralende glans oftewel: op professionele styling met GOLDWELL StyleSign. Beleef de hoogste styling kwaliteit, waarmee u elke look

Nadere informatie

Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014

Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014 Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014 Verzorging voor de allerkleinste! NIEUW! Met veel trots introduceren we de nieuwe Baby collectie. Beide producten zijn dermatologisch getest, hypoallergeen en

Nadere informatie

made for your happiness Z110MATM1194 MS MOISTURE PLUS Brochure NL.indd 1

made for your happiness Z110MATM1194 MS MOISTURE PLUS Brochure NL.indd 1 made for your happiness Z110MATM1194 MS MOISTURE PLUS Brochure NL.indd 1 19/07/18 10:53 INTENS GEHYDRATEERD HAAR DAT VITAAL, STERK EN STRALEND IS, DAG NA DAG, ZO WEERSPIEGELT JE HAAR JOUW SCHOONHEID milk_shake

Nadere informatie

W A V I N G some like it wavy Z210MATM1114 NO INHIBITION WEAVING ARGOMENTARIO IT_INTERNO+COP_EN.indd 1 15/01/16 17:03

W A V I N G some like it wavy Z210MATM1114 NO INHIBITION WEAVING ARGOMENTARIO IT_INTERNO+COP_EN.indd 1 15/01/16 17:03 W A V I N G some like it wavy THE ULTIMATE EXCLUSIVITY BY z.one concept NO INHIBITION WAVING De natuurlijke en technologische innovatie verandert de vorm van het haar met respect voor de haarstructuur

Nadere informatie

Z110MATM4697 MS LIFESTYLING brochure '17 NL.indd 1

Z110MATM4697 MS LIFESTYLING brochure '17 NL.indd 1 Z110MATM4697 MS LIFESTYLING brochure '17 NL.indd 1 24/07/17 11:14 hair for every lifestyle Z110MATM4697 MS LIFESTYLING brochure '17 NL.indd 2 24/07/17 11:14 Wat je stijl ook is milk_shake lifestyling is

Nadere informatie

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Awesome De Awesome producten zijn speciaal bedoeld voor non- Remy en Remy extensions. Bevat de juiste siliconenbasis, voedings-en beschermingsstoffen om de extensions

Nadere informatie

L ANZA HEALING. Herstel is de bron voor prachtig haar

L ANZA HEALING. Herstel is de bron voor prachtig haar HEALING Haarherstel geeft L ANZA haar bijzondere kracht L ANZA is de enige onderneming die haarverzorgingsproducten ontwikkelt, die het haar daadwerkelijk herstellen en genezen. Gezond haar is niet alleen

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

Parfum Kleurstoffen Parabenen Sulfaten*

Parfum Kleurstoffen Parabenen Sulfaten* EEN BEPERKT GAMMA VOOR MAXIMALE PRESTATIES EN EEN FRISSE GEZONDE LOOK Elk DermaSyd product is gebaseerd op de filosofie van geavanceerde parfumvrije formules en hoogwaardige ingrediënten om u te voorzien

Nadere informatie

milk_shake natural beauty milk_shake loves your hair. milk_shake natuurlijke schoonheid zonder compromissen.

milk_shake natural beauty milk_shake loves your hair. milk_shake natuurlijke schoonheid zonder compromissen. hair care natural beauty milk_shake natuurlijke schoonheid zonder compromissen. Het is een uitdaging om natuurlijke en organische ingrediënten te gebruiken zonder de kwaliteit en bijzondere eigenschappen

Nadere informatie

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING De speciale Aloë Vera-verzorgingsbox is het ideale SOS-verzorgingspakket voor snel en dagelijks gebruik. De drie gespecialiseerde en verzorgende producten

Nadere informatie

ONLY YOU NAIL CARE RELAUNCH

ONLY YOU NAIL CARE RELAUNCH ONLY YOU NAIL CARE RELAUNCH Droom jij ook van mooie, veerkrachtige nagels die niet breken? Van gevoede nagelriemen en gezond uitziende nagels? Van snelle manicures met een perfect resultaat? Dan is het

Nadere informatie

CSPE GL 2014. bijlage. administratie - handel en administratie - handel en verkoop - mode en commercie. PG-5015-b-14-1-b 1 / 8 lees verder

CSPE GL 2014. bijlage. administratie - handel en administratie - handel en verkoop - mode en commercie. PG-5015-b-14-1-b 1 / 8 lees verder CSPE GL 2014 administratie - handel en administratie - handel en verkoop - mode en commercie bijlage PG-5015-b-14-1-b 1 / 8 lees verder Informatie bij onderdeel A en B Etos haarverzorging Omdat ieders

Nadere informatie

Stralend de zomer door!

Stralend de zomer door! Stralend de zomer door! 10 juli t/m 13 september 2013 Stralend de zomer door! Welkom bij de juli aanbiedingen. Deze brochure staat in het teken van de zomer en dan met name producten die zorgen voor een

Nadere informatie

JP De-mineralized Skin Toner 24.95

JP De-mineralized Skin Toner 24.95 Jericho Premium Line Een serie luxe parabeenvrije anti age producten. Jericho Premium is een serie producten speciaal samengesteld in de strijd tegen een ouderwordende huid. Wetenschappelijk bewezen is

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015

Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015 Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015 Milde verzorging voor de allerkleinsten Gentle Baby Hair & Body Wash 240ml (17980) Deze milde, PH-gebalanceerde wasgel prikt niet in de oogjes en ruikt heerlijk

Nadere informatie

OUR REASONS INFORMATIE GIDS

OUR REASONS INFORMATIE GIDS OUR REASONS INFORMATIE GIDS INHOUD VERZORGING Moisture Shampoo Moisture Conditioner Moisture Mist Color Shampoo Color Conditioner Color Mist Volume Shampoo Volume Conditioner Repair Shampoo Repair Conditioner

Nadere informatie

Majuba Hair & Beauty Products Zaandam Zomerbeurs dinsdag 9 juni tot en met zaterdag 13 juni van 09.30 uur tot 17.00 uur

Majuba Hair & Beauty Products Zaandam Zomerbeurs dinsdag 9 juni tot en met zaterdag 13 juni van 09.30 uur tot 17.00 uur Majuba Hair & Beauty Products Zaandam Zomerbeurs dinsdag 9 juni tot en met zaterdag 13 juni van 09.30 uur tot 17.00 uur Ter gelegenheid van onze Zomerbeurs bij Majuba Hair & Beauty Products Zaandam, hebben

Nadere informatie

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties!

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! NEWS D E C E M B E R / J A N U A R I 2 0 1 4 Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! Inverness gaatjes prikken Wat ooit begon als een simpel gaatje prikken is uitgegroeid

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen.

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen. Mol&B Copenhagen is een exclusieve productlijn voor huidverzorging ontwikkeld door verpleegkundige Tina Maria Madsen in nauwe samenwerking met dermatologen en huidverzorgingsexperts in een Europees laboratorium.

Nadere informatie

it all started in milano

it all started in milano it all started in milano compacte, professionele make-up van italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Awesome De Awesome producten zijn speciaal bedoeld voor non- Remy en Remy extensions. Bevat de juiste siliconenbasis, voedings-en beschermingsstoffen om de extensions

Nadere informatie

Weldadige winterverzorging

Weldadige winterverzorging Weldadige winterverzorging 15 januari t/m 16 maart 2018 1 Speciaal voor jou als gastvrouw! Onze best verkochte handcrème, de Hand & Nail treatment, t.w.v. 19,50 cadeau als dank voor het geven van een workshop!

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

Earth friendly. Benut de helende kracht van de natuur

Earth friendly. Benut de helende kracht van de natuur Earth friendly Benut de helende kracht van de natuur L ANZA selecteert de meest waardevolle, wilde planten uit duurzame bossen, jungles en wouden wereldwijd. Deze organische, niet-genetisch gemanipuleerde

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Body wrap

Veelgestelde vragen Body wrap Veelgestelde vragen Body wrap Hoe gebruik ik de Body Wrap? De Body Wrap komt in een veelzijdige vorm. Hierdoor kan de Body Wrap worden aangebracht op elk gebied waar je graag resultaat wilt zien, zoals

Nadere informatie

IOSYSTEM INFORMATIE GIDS

IOSYSTEM INFORMATIE GIDS IOSYSTEM INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE BIOSystem Shampoo - Normal to Oily Hair BIOSystem Shampoo - Dry and Treated Hair BIOSystem Shampoo - All Hair Types BIOSystem Shampoo - Very Oily Hair

Nadere informatie

Haartrend van deze zomer: Vlechten

Haartrend van deze zomer: Vlechten Nieuwsbrief Juni 2017 Tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Zo begin ik wel vaker de nieuwsbrief, maar voelt het voor jullie ook niet zo? Als ik naar mijn eigen leven kijk, sta ik voor een grote verandering.

Nadere informatie

Een zuivere huid = een schone huid!

Een zuivere huid = een schone huid! Een zuivere huid = een schone huid! 13 januari t/m 14 maart 2014 NIEUW! Nutri-Rich Nourishing Masque Een intensief verzorgend masker waarvan bewezen is dat het de huid tot 4 uur na aanbrengen nog hydrateert!

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

Lavera Basis Sensitiv

Lavera Basis Sensitiv Lavera. Werkt natuurlijk Je huid optimaal verzorgen met respect voor de natuur? Dat kan! De pure verzorgings-producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel

Nadere informatie

It all started in Milano

It all started in Milano It all started in Milano compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem It all started in Milano Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie:

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie: NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 4 In deze zomernieuwsbrief: Vakantiesetjes en zomerproducten Zomer voorbereidings Kokosstempel behandeling phformula zomerbehandeling Zonnen mag! Nieuw E-mail adres Beauskin

Nadere informatie

PERM Manual. world of. Perm

PERM Manual. world of. Perm PERM Manual world of Perm PERM MANUAL INHOUDSOPGAVE BLZ. 1.0 Inleiding 1 2.0 Cleansing Shampoo 2 3.0 Pre Curl 2 4.0 Neutral Wave 3 4.1 Fixatie 4 5.0 Volume Wave 5 5.1 Stabilisator 6 6.0 Aqua Flush 7 1.0

Nadere informatie

Voor gebruik bij een droge en doffe vacht van de hond. Herstelt de vochtbalans van de huid en vermindert de vorming van klitten in de vacht.

Voor gebruik bij een droge en doffe vacht van de hond. Herstelt de vochtbalans van de huid en vermindert de vorming van klitten in de vacht. DermaShine Voor gebruik bij een droge en doffe vacht van de hond. Herstelt de vochtbalans van de huid en vermindert de vorming van klitten in de vacht. Milde, olievrije balsem met huid ondersteunende en

Nadere informatie

Exclusief ontwikkeld voor de modewereld en de show business

Exclusief ontwikkeld voor de modewereld en de show business MARIELA GARRIGA Exclusief ontwikkeld voor de modewereld en de show business GENTLE DAILY SHAMPOO EN CONDITIONER Milde shampoo en conditioner voor dagelijks gebruik - - - ontwarrend Deze producten hebben

Nadere informatie

Alles wat de natuur in haar reinste vorm zo mooi maakt, is in ruime mate aanwezig in de producten van FUENTE.

Alles wat de natuur in haar reinste vorm zo mooi maakt, is in ruime mate aanwezig in de producten van FUENTE. Alles wat de natuur in haar reinste vorm zo mooi maakt, is in ruime mate aanwezig in de producten van FUENTE. Het resultaat is een professionele productlijn die weldadige luxe en duurzaamheid ademt. FUENTE

Nadere informatie

Zeepblokken Urtekram No Perfume soap Urtekram Aloë Vera Soap:

Zeepblokken Urtekram No Perfume soap Urtekram Aloë Vera Soap: Zeepblokken Urtekram No Perfume soap Gebruik: Bruikbaar op de dag dat je bij Lennie werkt Te koop bij: natuurwinkel, www.geenparfum.nl, 2.75 100gr www.purenature.de 2.69 100gr Urtekram Aloë Vera Soap:

Nadere informatie

Winterse weldaad 11 januari t/m 11 maart 2016

Winterse weldaad 11 januari t/m 11 maart 2016 Winterse weldaad 11 januari t/m 11 maart 2016 Speciaal voor jou als gastvrouw! Onze heerlijke Honey & Almond Scrub t.w.v. 31,- cadeau als dank voor het geven van een workshop. Daarnaast krijg je: 50% korting

Nadere informatie

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION CLEANSING MILK Een milde reiniging met het zeer effectieve s Ochtends en s avonds. Breng aan op de droge

Nadere informatie

NIEUW IN HET ASSORTIMENT! PRIJSLIJST SCRUB&RUB

NIEUW IN HET ASSORTIMENT! PRIJSLIJST SCRUB&RUB NIEUW IN HET ASSORTIMENT! Vriesia is altijd op zoek naar merken en producten die voor u als ondernemer van toegevoegde waarde kunnen zijn en onderscheidend vermogen bieden. Wij zijn dan ook zeer verheugd

Nadere informatie

brengen en houden. de producten van mediceuticals zijn geschikt de unieke eigenschappen van mediceuticals kelvinstraat 61 new jersey, usa

brengen en houden. de producten van mediceuticals zijn geschikt de unieke eigenschappen van mediceuticals kelvinstraat 61 new jersey, usa mediceuticals laboratories, gevestigd in fort forth texas usa, ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden.

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

Als Wensen in Vervulling gaan!

Als Wensen in Vervulling gaan! Kerstcatalogus 2011 17 oktober - 29 december Als Wensen in Vervulling gaan! Beauty-producten om cadeau te geven én zelf te krijgen! 2 De nieuwe generatie gezichtsverzorging: JAFRA PRO JAFRA PRO heeft een

Nadere informatie

silver shine Het geheim voor prachtig blond haar Z110MATM4686 MS SILVER SHINE brochure NL.indd 1 15/06/18 09:39

silver shine Het geheim voor prachtig blond haar Z110MATM4686 MS SILVER SHINE brochure NL.indd 1 15/06/18 09:39 silver shine Het geheim voor prachtig blond haar Z110MATM4686 MS SILVER SHINE brochure NL.indd 1 15/06/18 09:39 Laat je blonde haar stralen met silver shine! Regelmatig wassen, vervuiling en herhaaldelijk

Nadere informatie

De Ultieme Shampoo Gids

De Ultieme Shampoo Gids De Ultieme Shampoo Gids BARBERSTORE - SHAMPOO GIDS 1 Inhoudsopgave 1. Introductie (3) 2. Algemene uitleg shampoo (4) - wat is een shampoo? (4) - hoe en wanneer is shampoo ontstaan? (4) - wat is een goede

Nadere informatie

SUN Natuurlijk genieten van de zon

SUN Natuurlijk genieten van de zon SUN Natuurlijk genieten van de zon Annemarie Börlind maakt voor de SUN productlijn gebruik van Öko-Test conforme synthetische lichtbeschermingsfilters. Bovendien bevatten de producten waardevolle ingrediënten

Nadere informatie

Majuba Hair & Beauty Products Zaandam Herfstbeurs dinsdag 1 september tot en met zaterdag 5 september van uur tot uur

Majuba Hair & Beauty Products Zaandam Herfstbeurs dinsdag 1 september tot en met zaterdag 5 september van uur tot uur Majuba Hair & Beauty Products Zaandam Herfstbeurs dinsdag 1 september tot en met zaterdag 5 september van 09.30 uur tot 17.00 uur Ter gelegenheid van onze Herfstbeurs bij Majuba Hair & Beauty Products

Nadere informatie

Stralend de zomer door!

Stralend de zomer door! Stralend de zomer door! 13 juli t/m 18 september 2015 Nieuw in de collectie Zomers fris en fruitig Botanicals Exfoliating Body Scrub 200 ml Deze heerlijk frisse body scrub verwijdert dode huidcellen waardoor

Nadere informatie

Een mooie huid voor iedereen

Een mooie huid voor iedereen Een mooie huid voor iedereen 12 september t/m 14 november 2016 Speciaal voor jou als gastvrouw! Onze geweldige Honey & Almond Scrub (t.w.v. 31,-) cadeau als dank voor het geven van een workshop. Daarnaast

Nadere informatie

Nu Skin Hair Care Shampoo

Nu Skin Hair Care Shampoo P r o d u c t i n f o r m a t i e p a g i n a N u S k i n Nu Skin Hair Care Shampoo Zichtbaar jonger haar in zeven dagen Voor gezond, glanzend haar moet u bij de kern beginnen. Het is wetenschappelijk

Nadere informatie

discover TRINITY haircare

discover TRINITY haircare discover TRINITY haircare TRINITY haircare TRINITY haircare staat voor Zwitserse premium kwaliteit en salon exclusieve haarcosmetica, ontwikkeld in onze eigen laboratoria. TRINITY haircare levert al haar

Nadere informatie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie Productenlijst In de nabije toekomst kan u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. In afwachting hiervan vindt u in dit document uitgebreide info over onze producten. Bestellingen kan u doorgeven

Nadere informatie

TEXTURE GUM SCULPTING CLAY. 100 ml

TEXTURE GUM SCULPTING CLAY. 100 ml TEXTURE GUM Hold 3 Shine 0 100 ml Matte pasta, geeft body en volume aan het haar. Toepassen op droog haar om een warrige out of bed look te creëren. wrijf de Texture Gum warm. Door het haar wrijven met

Nadere informatie

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME INLEIDING Mannen zijn anders dan vrouwen, dat is duidelijk. Er zijn tal van verschillen op te noemen, zo ook het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid. De mannenhuid is doorgaans dikker en vetter

Nadere informatie

Allergie? Ook voor mensen met een gevoelige huid en/of allergie is SANTE Natuurcosmetica een goed alternatief.

Allergie? Ook voor mensen met een gevoelige huid en/of allergie is SANTE Natuurcosmetica een goed alternatief. SANTE het merk SANTE Natuurcosmetica heeft haar verzorgende cosmetica lijn vervangen door een fris, modern design en innovatieve nieuwe recepturen. De jonge, kleurrijke verschijning van SANTE geeft een

Nadere informatie

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid DANDRUFF control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion Voor een gezonde, schilfervrije hoofdhuid Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid Introduceert CAVIAR CLINICAL DANDRUFF

Nadere informatie

CURVE DREAMS. Prijs: 20,- Prijs: 20,- ROUGH POWER. Prijs: 20,-

CURVE DREAMS. Prijs: 20,- Prijs: 20,- ROUGH POWER. Prijs: 20,- CURVE DREAMS Een sterke en vet vrije fiber wax voor controle en structuur. Maakt het haar dikker en geeft volume, Geeft een matte finish. Breng aan in droog haar en style zoals gewenst. WEAVY FAIRYTALES

Nadere informatie

Helder en fris 14 september t/m 13 november 2015

Helder en fris 14 september t/m 13 november 2015 Helder en fris 14 september t/m 13 november 2015 Verminder roodheid en couperose in slechts 7 dagen! Ultra Care+ Redness Relief Concentrate 50 ml (10717) Dit serum is speciaal ontwikkeld om roodheid en

Nadere informatie