Documentatie: Hunnenweg 19 - Voorthuizen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Documentatie: Hunnenweg 19 - Voorthuizen"

Transcriptie

1 Documentatie: Hunnenweg 19 - Voorthuizen info@dejagermakelaardij.nl Internet: Hoofdstraat 55, 3781 AB Voorthuizen Telefoon: Mobiel: De Jager Makelaardij is een handelsnaam van Stentor BV KvK nummer BTW nr. NL B01 V2

2 Documentatie: Hunnenweg 19 - Voorthuizen Te koop Vrij gelegen (recent gerenoveerde) vrijstaande villa met garage op een perceel van circa 1960 m2. Type Vrijstaande woning Adres Hunnenweg 19 Postcode 3781 NM Plaats Voorthuizen Vraagprijs ,- kosten koper Bouwjaar Oorspronkelijk 1970: 2015 grotendeels gerenoveerd. Perceelgrootte Ongeveer 1960 m2 Inhoud Circa 690 m3 Oppervlakte bijgebouw Circa 56 m2 Woonoppervlakte Circa 170 m2 Aantal slaapkamers 5 Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Verwarming CV combi ketel Isolatie Dakisolatie en dubbele beglazing; deels muurisolatie. Aanvaarding In overleg: op korte termijn mogelijk. Algemene informatie: In het buitengebied, niet ver van de bossen gelegen vrijstaande villa. De woning ligt tevens niet ver van de golfbaan Edda Huzid. Deze ruime woning ligt op een mooie plek! Vrij uitzicht aan de voorzijde en linker (zuid) kant. Achter de woning zijn nog 2 bouwkavels voor 2 vrijstaande woningen gesitueerd. Optioneel meer grond erbij te koop. Indeling begane grond: Entree met royale vide; toilet; ruime woonkamer met open haard en dubbele tuindeuren; woonkeuken met eenvoudige keukeninrichting; ruime 2 e woonkamer/slaapkamer. Aangrenzend aan deze kamer een 2 e kamer op de b.g.g. Badkamer met ligbad, douche in bad en wastafel. Bijkeuken. Veranda. Indeling eerste verdieping: Bereikbaar via de vaste trap: 4 slaapkamers; veel bergruimte; badkamer; deze ruimte moet nog ingedeeld en afgewerkt worden. Tuin: Voorzijde gelegen op het oosten, linkerzijde op het zuiden. Tuin is recentelijk nieuw aangelegd met o.a. een groot terras en grasgazon. De tuin is zodanig gelegen dat u avonds lang van de ondergaande zon kunt genieten. Ligging/wijkinfo: In het buitengebied van Voorthuizen, nog geen 5 minuten rijden van het dorp. Golfbaan Edda Huzid op korte afstand gelegen. De uitgestrekte Veluwse bossen bevinden zich aan het einde van de Hunnenweg. Voor wie

3 Documentatie: Hunnenweg 19 - Voorthuizen wil paardrijden zijn daar heerlijke uitrijmogelijkheden te vinden. Uiteraard zijn er veel wandel- en fietspaden te vinden. Bijgebouwen: Nieuwe vrijstaande garage met een afmeting van 5.75 x 9.75 (binnenwerks gemeten). Vrije hoogte 2.59 mtr. Garage geïsoleerde roldeur met een afmeting van 4x2.30 mtr. Alternatieve mogelijkheden voor de indeling of uitbreiding van de woning: De woning mag vergunning vrij nog worden vergroot aan bijvoorbeeld beide zijden. Daarnaast is het mogelijk om onder voorwaarden tot 150 m2 aan bijgebouwen te plaatsen. Bijzonderheden/opmerkingen: De woning is recentelijke nagenoeg geheel gerenoveerd. Het dak is o.a. vernieuwd en voorzien van dakisolatie; nieuwe dakkapellen gemaakt, geheel opnieuw geschilderd; de badkamer op de 1 e verdieping moet nog geheel worden afgebouwd (nu casco); de keuken is eenvoudig en aan vervanging toe; de badkamer en het toilet zijn in redelijke staat. De garage is nieuw gebouwd. Afmetingen: Zie de bouwtekeningen. Interactieve bouwtekening (2D en 3 D(imensionaal) te raadplegen op de volgende link: Bestemmingsplan: Wonen. Brochure digitaal bekijken? (via Issuu.com): Drone video van deze woning bekijken? (via You Tube): Bijzondere verkoopbepalingen: De bijzondere verkoopbepalingen staan vermeld in de informatielijst die wordt verstrekt na de bezichtiging van het object. Deze lijst zal een onderdeel zijn van de koopovereenkomst. Berekening van de inhoud: De opgegeven inhoud van de woning is een indicatie van de inhoud van de woning exclusief de bijgebouwen. (gemeten volgens NEN 2580). Woonoppervlakte: De opgegeven woonoppervlakte van de woning is een indicatie van de woonoppervlakte. (gemeten volgens NEN 2580).

4 Documentatie: Hunnenweg 19 - Voorthuizen Uitbreidingsmogelijkheden vergunningsvrij: De wet biedt mogelijkheden tot het uitbreiden van woningen, zonder dat daarvoor een vergunning benodigd is. Te denken valt aan onder andere (indien van toepassing en indien niet reeds uitgevoerd): - uitbouw aan de (zijkant en) achterkant van de woning (oorspronkelijke achtergevel of zijgevel) - plaatsen van een dakraam - plaatsen van een dakkapel - plaatsen van een bijgebouw Indien u meer wilt weten aan welke voorwaarden u moet voldoen om vergunningsvrij te kunnen bouwen, zoekt u dan op internet op de term vergunningsvrij bouwen. Over dit onderwerp is uitgebreide informatie te vinden. Geïnteresseerd in informatie van de buurt/wijk/woonplaats?:

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14 Badkamer 1 e verdieping; nog nader in te richten

15

16

17

18

19

20

21

22

23 De volgende 3 foto s zijn s avonds rond 20.30/21.00 uur gemaakt.

24

25 Onderstaande 'zonnewijzer' geeft de stand van de zon weer in de diverse jaargetijden. Als u deze naast de Kadaster kaart legt, kunt u de zonligging van de tuin goed bepalen.

26 Uittreksel Kadastrale Kaart m 10 m 50 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Schaal 1:1000 Kadastrale gemeente Sectie Perceel VOORTHUIZEN E 1286 Voor een eensluidend uittreksel, ARNHEM, 12 juni 2008 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

27 Omgevingskaart 0 m 125 m 625 m Deze kaart is noordgericht. Schaal 1: Hier bevindt zich Kadastraal object VOORTHUIZEN E 1286 Hunnenweg 19, 3781 NM VOORTHUIZEN De auteursrechten en databankenrechten zijn voorbehouden aan de Topografische Dienst Kadaster.

28

29

30 Verkavelingsplan voor het perceel Hunnenweg 19 te Voorthuizen. Kavel 1 en 2 zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen. Kavel 3 betreft de bestaande woning. De gezamenlijke inrit behoort bij kavel 1 en 2. Kavel 1: Alle vermelde oppervlakte maten zijn circa maten en bedoeld om een indicatie te geven van de grootte van de percelen. Kavel 2: Kavel 3: circa 1960 m2 Gemeenschappelijke inrit voor kavel 1 en kavel 2: oppervlakte circa 1550 m2.

31 Objectgegevens: Hunnenweg 19, Voorthuizen Gebruiksoppervlakte Begane grond 1e verdieping Totaal Gebruiksoppervlakte, Wonen (Woonoppervlakte) 119,6 51, ,7 m2 Gebruiksoppervlakte, Overige inpandige ruimte m2 Gebruiksoppervlakte, Gebouwgebonden buitenruimte m2 Gebruiksoppervlakte, Externe bergruimte m2 Totale gebruiksoppervlakte 119,6 51, ,7 m2 Bruto inhoud Corr. hoogte Hoogte Bruto opp. Correctie - Correctie + Totaal Begane grond 0,40 2,83 135,00 0,00 0,00 436,05 m3 1e verdieping 0,30 3,67 118,50 235,22 18,44 253,67 m3 Schuin dak Dakkapel 2e verdieping m3 3e verdieping m3 Kelder m3 689,72 m3 - De gebruiksoppervlakten (GBO) en bruto inhoud zijn opgebouwd conform de meetinstructies van de Waarderingskamer, NEN Houseview, Witte Vlinderweg 72 A1-A PS Wormerveer Westerlaan CA Zwolle Pagina 1 van 4 Houseview 2013

32 Toelichting op NEN 2580 certificaat De meetinstructie geeft een praktische handleiding om voor woningen de gebruiksoppervlakte, zoals gedefinieerd in NEN 2580 en onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen registratie, te meten. De meetinstructie is gericht op het meten van de gebruiksoppervlakte per individuele woning (de oppervlakte ''achter de voordeur'') en niet de gebruiksoppervlakte van een complex. Bij gebruiksoppervlakte van de woning wordt onderscheid gemaakt tussen de ''woonruimte'' en de ''overige inpandige ruimte''. Verder wordt indien aanwezig de gebruiksoppervlakte van de ''externe bergruimte'' en van de ''gebouwgebonden buitenruimte'' bepaald. Gebruiksoppervlakte: Principe: Meet een ruimte(n) altijd binnen de buitenste/ scheidende muren inclusief dragende en niet dragende binnenmuren. Stap 1. Meet het totale gebruiksoppervlak van de bouwlaag Meet alleen het oppervlak waarvoor geldt dat het hoogste punt minimaal 1.50 meter hoog is. Verdeel het totale oppervlak in eenvoudig te meten oppervlakten door gebruik te maken van de standaard basisvormen; Rechthoek, Driehoek, Cirkel, Halve cirkel, Kwart cirkel, Ellips Totaliseer alle deeloppervlakten. Corrigeer voor 3 elementen. 1. Nis groter dan 0.5 m2 ( Kan zowel een optel als een aftrekpost zijn.) 2. Trapgat groter dan 4 m2 ( Aftrekpost) 3. Vide groter dan 4 m2 ( Aftrekpost) Stap 2. Meet het oppervlak van de overige inpandige ruimte(n) (indien aanwezig) Een ruimte(n) is overig inpandige ruimte(n) indien een van de onderstaande gevallen geldt: Deze alleen toegankelijk is met een niet vaste trap Het hoogste punt tussen 1.50 meter en 2 meter hoog is. Het hoogste punt hoger dan 2 meter is, maar het aaneengesloten oppervlak hoger dan 2m kleiner is dan 4 m2. De ruimte(n) bouwkundig slechts geschikt is als bergruimte(n), bijvoorbeeld een fietsenstalling, een garage of een niet te belopen zolder. Stap 3. Trek de gevonden oppervlakte van stap 2 af van de gevonden oppervlakte van stap 1 Stap 4. Meet het oppervlak van de gebouwgebonden buitenruimte(n) ( indien aanwezig) Een ruimte(n) is gebouwgebonden buitenruimte(n) indien deze ruimte(n) niet of slechts gedeeltelijk is omsloten door vaste wanden en daardoor geen vaste buitenomgrenzing heeft. Denk hierbij aan een balkon of dakterras. In geval van een appartement gelegen op de begane grond dient een terras, wanneer en voor zover dit terras rust op een drager die geïntegreerd is in de bouwconstructie van de woning, ook als gebouwgebonden buitenruimte(n) te worden beschouwd. Dit is een uitzondering op de algemene regel en NEN2580. Het oppervlak van de gebouwgebonden buitenruimte(n) wordt gemeten tot de opgaande scheidingsconstructie, bijvoorbeeld een hek, dakopstand of rand van de vloerconstructie. Maak bij het meten gebruik van de basisvormen en elementen. Stap 5. Ga naar de volgende bouwlaag (indien aanwezig) Herhaal stappen 1 tot en met 4. Stap 6. Totaliseer de gevonden gebruiksoppervlakte(n) wonen, de gebruiksoppervlakte(n) overige inpandige ruimte(n), de gebruiksoppervlakte(n) gebouwgebonden buitenruimte(n) en de gebruiksoppervlakte(n) externe bergruimte(n) Pagina 2 van 4 Houseview 2013

33 Meting van de bruto inhoud van een woning per bouwlaag. Principe: a) De inhoud van de bouwlaag van een woning wordt gemeten door de totale verdiepingsoppervlakte van de bouwlaag te vermenigvuldigen met de (bruto) hoogte van die bouwlaag; b) De totale verdiepingsoppervlakte van de bouwlaag van de woning betreft de oppervlakte inclusief de buitenste/ scheidende muren, inclusief dragende en niet dragende binnenmuren en inclusief nissen, trapgaten, vides, schalmgaten etc. ; c) De (bruto) hoogte van een bouwlaag wordt bepaald vanaf de bovenkant van de vloer tot en met de vloer van de bovenliggende bouwlaag of tot en met de bovenliggende dakconstructie; d) Bij de inhoud van een woning worden ook ruimten meegeteld welke een hoogte hebben van minder dan 1,50 meter met uitzondering van kruipruimtes; e) Bij de woning wordt niet opgeteld de inhoud van tot de woning behorende externe bergingen, of kelderbergingen bij appartementen en flats en/of de inhoud van overdekte gebouwgebonden buitenruimten. Bij de bepaling van de bruto inhoud van een pand of complex meergezinswoningen, worden de binnen dat pand of complex aanwezige bergingen, kelderbergingen, inpandige parkeerplaatsen etc. wel meegenomen. Stap 1. Meet de verdiepingsoppervlakte Meet de totale verdiepingsoppervlakte door langs de buitengevels te meten. Meet inclusief buitenmuren, binnenmuren, vides en trapgaten etc.. In- en uitspringende bouwdelen aan de gevel met een doorsnedenoppervlakte kleiner dan 0,50 m², worden buiten beschouwing gelaten. Dat wil zeggen, in geval van een nis in de gevel kleiner dan 0,50 m² wordt deze gewoon tot de inhoud gerekend, en bij een uitspringend element, wordt deze niet tot de inhoud gerekend. Bij woningscheidende muren wordt "hart-op-hart" gemeten. Indien de dikte van de woningscheidende muren niet gemeten kan worden, wordt aangenomen dat deze 30 cm dik is. (Er dient dus 15 cm tot het hart van de muur aangehouden te worden). Verdeel de totale verdiepingsoppervlakte in eenvoudig te meten oppervlakten door gebruik te maken van de standaard basisvormen; Rechthoek, Driehoek, Cirkel, Halve cirkel, Kwart cirkel, Ellips. Wanneer sprake is van variërende hoogte van de bouwlaag, onderscheidt dan oppervlakten waarvoor de bouwhoogte eenduidig bepaald kan worden. Totaliseer alle deeloppervlakten. In afwijking van de bepaling van de gebruiksoppervlakte wordt de gehele oppervlakte gemeten, dus ook wanneer het hoogste punt lager is dan 1,50 meter. Er is dus ook geen correctie voor trapgaten en vides. Stap 2. Meet van deze bouwlaag de (bruto) hoogte De (bruto) hoogte wordt bepaald vanaf de vloer tot en met de vloer van de bovengelegen bouwlaag. Indien de dikte van de (woningscheidende) vloer niet gemeten kan worden, wordt aangenomen dat deze 30 cm dik is. Indien het de bovenste bouwlaag is en er sprake is van een plat dak, wordt gemeten inclusief de dakconstructie. Voor de dikte van de dakconstructie wordt 30 cm aangehouden, als deze maat niet bekend is. Indien sprake is van een niet recht plafond in verband met een kapconstructie ga naar stap 4. Stap 3. Vermenigvuldig de verdiepingsoppervlakte met de (bruto) hoogte Deze vermenigvuldiging levert de bruto inhoud per bouwlaag. Stap 4. Bepaal inhoud van bouwlagen met kapconstructie Indien sprake is van een regulier zadeldak of lessenaarsdak wordt de inhoud van het gedeelte onder de schuine kap berekend door de verdiepingsoppervlakte van dit deel te vermenigvuldigen met het gemiddelde van de laagste en de hoogste hoogte. Bij het bepalen van deze hoogten wordt gemeten vanaf de vloer tot aan de (nok)balk. Bij de gemeten hoogte wordt 30 cm opgeteld voor de erboven gelegen balk tot en met het dak (de nok) van de woning, als deze maat niet bekend is. Voer eventuele correctie uit voor dakkapellen etc. Indien sprake is van een complexere dakconstructie, verdeel de bruto vloeroppervlakte in zodanige delen dat op basis van een gemiddelde hoogte op overeenkomstige wijze gerekend kan worden. Stap 5. Ga naar de volgende bouwlaag ( indien aanwezig) Herhaal stappen 1 tot en met 4. Stap 6. Bepaal de inhoud van de begane grondvloer Deze stap wordt niet uitgevoerd voor het bepalen van de bruto inhoud van een woning binnen een pand/complex met meergezinswoningen (de "inhoud achter de voordeur"). Omdat steeds gemeten wordt vanaf de bovenkant van de vloer van een bouwlaag, moet de inhoud van de vloer van de onderste bouwlaag nog worden bijgeteld. Veelal is dit de begane grondvloer, maar er kan ook sprake zijn van een keldervloer of juist een "zwevende" vloer als onderste bouwlaag. Indien sprake is van een begane grondvloer, keldervloer of "zwevende" vloer (ter plaatse de onderste vloer van de woning) dan wordt aangenomen dat deze 40 cm dik is. Vermenigvuldig de bruto vloeroppervlakte van de onderste bouwlaag met de dikte van de vloer (40 cm). Indien bijvoorbeeld sprake is van een deels onderkelderde woning, of een woning die deels gelegen is boven een parkeergarage, kan de inhoud van de onderste bouwlaag mogelijk uit verschillende delen bestaan. 2 Totaliseer de gevonden bruto inhoud per bouwlaag Voor woningen binnen een pand/complex meergezinswoningen: Totaliseer de bruto inhoud per bouwlaag van de woning. Dit geeft de bruto inhoud van de (afzonderlijke) woning binnen het complex. Voor eengezinswoningen of voor panden/complexen met meergezinswoningen: Totaliseer de bruto inhoud per bouwlaag van de woning (pand of complex) en tel hierbij de berekende inhoud van de begane grondvloer op. Dit geeft de bruto inhoud van de woning (pand of complex). Pagina 3 van 4 Houseview 2013

34 Omdat steeds gemeten wordt vanaf de bovenkant van de vloer van een bouwlaag, moet de inhoud van de vloer van de onderste bouwlaag nog worden bijgeteld. Veelal is dit de begane grondvloer, maar er kan ook sprake zijn van een keldervloer of juist een "zwevende" vloer als onderste bouwlaag. Indien sprake is van een begane grondvloer, keldervloer of "zwevende" vloer (ter plaatse de onderste vloer van de woning) dan wordt aangenomen dat deze 40 cm dik is. Vermenigvuldig de bruto vloeroppervlakte van de onderste bouwlaag met de dikte van de vloer (40 cm). Indien bijvoorbeeld sprake is van een deels onderkelderde woning, of een woning die deels gelegen is boven een parkeergarage, kan de inhoud van de onderste bouwlaag mogelijk uit verschillende delen bestaan. 2 Totaliseer de gevonden bruto inhoud per bouwlaag Voor woningen binnen een pand/complex meergezinswoningen: Totaliseer de bruto inhoud per bouwlaag van de woning. Dit geeft de bruto inhoud van de (afzonderlijke) woning binnen het complex. Voor eengezinswoningen of voor panden/complexen met meergezinswoningen: Totaliseer de bruto inhoud per bouwlaag van de woning (pand of complex) en tel hierbij de berekende inhoud van de begane grondvloer op. Dit geeft de bruto inhoud van de woning (pand of complex). Pagina 4 van 4 Houseview 2013

35 De Jager Makelaardij treedt op voor de verkoper Soms denken kopers dat de verkopende makelaar ook voor hen bemiddelt. Dit is absoluut uitgesloten. De Jager Makelaardij is ingeschakeld door de verkoper. Dit betekent dat de belangen van deze opdrachtgever optimaal worden behartigd. De Jager Makelaardij treedt dus niet op voor de belangen van de verkoper én de koper. Is dit object niet voor u geschikt maar wilt u een ander object aankopen dat niet te koop staat bij De Jager Makelaardij, dan kunt u De Jager Makelaardij wel inschakelen. In dat geval neemt u De Jager Makelaardij mee als uw eigen aankoop-makelaar en worden uw belangen wel optimaal behartigd. Algemene verkoopbepalingen/procedure Voorbehoud Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Gunning te allen tijde voorbehouden. Aan de volgorde van de bezichtigingen kunnen geen rechten worden ontleend. Deze brochure is met de grootste zorg samengesteld. Mochten er echter onjuistheden worden geconstateerd, dan kunnen aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Ontbindende voorwaarden Indien er tussen verkoper en koper overeenstemming wordt bereikt t.a.v. de verkoop van het object, kan ten behoeve van koper op diens verzoek in de op te stellen koopakte een ontbindende voorwaarde ten behoeve van het verkrijgen van een financiering (al dan niet met Nationale Hypotheekgarantie) worden opgenomen (indien verkoper hiermee ook akkoord gaat). De koper dient zich te realiseren dat hij slechts een beroep op deze ontbindende voorwaarde kan doen, als hij van drie erkende geldverstrekkende instellingen een originele, met redenen omklede verklaring kan overleggen, waarin wordt vermeld waarom hem geen hypothecaire geldlening kan worden verstrekt. Waarborgsom/bankgarantie Ter garantie van de nakoming van verplichtingen dient koper een waarborgsom te storten of een bankgarantie te stellen bij de notaris ter grootte van 10% van de koopsom.

36 Bijlagen U vindt in deze brochure de volgende bijlagen: De Kadasterkaart Hierop staan de grenzen van het perceel (globaal) aangegeven. Om de exacte ligging van de grenzen te kunnen bepalen heeft u een veldwerk nodig. Dit veldwerk is een document met de meetgegevens en wordt door het Kadaster verstrekt. Deze Kadasterkaart is altijd gericht op het Noorden. De schaal is meestal 1:500 of 1:1000. Door printen of door scannen kan de schaal verkleind of vergroot zijn. Controleer daarom altijd de schaal. Meestal staat alleen de hoofdbebouwing op de kaart vermeld. Bijgebouwen en eventuele latere veranderingen aan het hoofdgebouw staan niet altijd op deze kaart weergegeven. Bouwtekeningen De bijgevoegde tekeningen zijn zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Alle tekeningen zijn bedoeld om een u een indruk te geven van de indeling; afwijkingen in maatvoering en indeling zijn mogelijk. Aan de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. De opgegeven afmetingen en (inhouds/oppervlakte) maten zijn circa maten en zijn dus ter indicatie. Afwijkingen zijn zeker mogelijk, controleert u daarom zelf deze maten! De Jager Makelaardij is niet aansprakelijk voor een foutieve opgave. Informatielijst In deze lijst staan de aan verkoper bekende bijzonderheden vermeld. Dit betekent niet dat er (achteraf) geen verborgen gebreken kunnen zijn, dan wel dat alle gebreken in deze lijst vermeld zijn. U heeft als koper ook een eigen verantwoordelijkheid op grond van de (wettelijke) onderzoeksplicht, dit betekend dat u zelf een onderzoek moet doen naar de toestand (onderhoud/gebreken) van de woning. Deze lijst is niet toegevoegd aan de brochure die via de website van De Jager Makelaardij is te downloaden, maar wordt tijdens een bezichtiging uitgereikt. Lijst met (roerende) zaken Op deze lijst staat vermeld of bepaalde zaken achterblijven, meegaan of apart ter overname worden aangeboden. Het enkele feit dat een bepaalde zaak genoemd wordt in een beschrijving, betekent daarom niet dat deze zaak in de woning achterblijft, dan wel bij de prijs inbegrepen is. De lijst met zaken is bepalend.

37 Bij de aankoop van de woning kunt u bepalen dat er een bedrag wordt opgenomen voor de roerende zaken. De koopsom wordt dan gesplitst in een bedrag voor de woning en in een bedrag voor de roerende zaken. Over het bedrag van de roerende zaken hoeft geen overdrachtsbelasting te worden betaald. Deze lijst is niet toegevoegd aan de brochure die via de website van De Jager Makelaardij is te downloaden, maar wordt tijdens een bezichtiging uitgereikt. Bestemmingsplan Eventueel is in deze brochure bestemmingsplaninformatie bijgevoegd. Deze informatie wordt bij de gemeente waar het object is gelegen opgevraagd. Voor het verkrijgen van de juiste informatie is De Jager Makelaardij afhankelijk van de desbetreffende gemeente. In het verleden is het wel eens gebeurd, dat de verkeerde informatie werd verstrekt (of dat de informatie onvolledig bleek te zijn). De Jager Makelaardij kan derhalve niet instaan voor de juistheid van deze informatie. Controleer deze informatie daarom altijd zelf. U kunt de informatie ook vinden op de website De informatie op deze website is in juridische zin de rechtsgeldige weergave van het bestemmingsplan. Wanneer is er sprake van een koopovereenkomst? Indien er sprake is van een particuliere verkoper en een particuliere koper, dan is er pas sprake van een koopovereenkomst indien koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (volgens een uitspraak van de Hoge Raad d.d ). Wij zullen ons dan ook inspannen om de koopovereenkomst z.s.m. op te stellen en te laten onderteken. Zodra de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben getekend liggen de afspraken vast. Wilt u meer weten over de navolgende onderwerpen? 1. Hypotheekadvies 2. Verkoopbegeleiding 3. Aankoopbegeleiding 4. Op de hoogte blijven van het aanbod van De Jager Makelaardij 5. Presentatievitrines 6. Verhuisservice 7. De Jager Makelaardij Bezoek dan onze website!

38 Blijf op de hoogte van De Jager Makelaardij (aanbod, mutaties in het aanbod en nieuws). Hoe? Volg ons via Twitter: Account Link: Bezoek onze pagina op Facebook: klik op de knop vind ik leuk om op de hoogte te blijven of wordt vrienden met ons kantoor en blijf eveneens op de hoogte van de ontwikkelingen. Stuur ons een vriendschapsverzoek en wij houden u op de hoogte! Volg ons op Instagram : Volg ons op Pinterest : Digitale brochures eenvoudig te bekijken op:

39 Afspraak maken/bereikbaarheid Heeft u naar aanleiding van deze brochure nog vragen of wenst u een object te bezichtigen, neemt u dan contact op. Openingstijden De Jager Makelaardij kent geen vaste kantoortijden. U kunt zelfs 's avonds of op zaterdag contact met ons opnemen! Op zondag zijn wij niet bereikbaar. Op het moment dat wij telefonisch in gesprek zijn of niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, wordt u doorgeschakeld met de berichtenservice. De telefoniste noteert dan graag (alleen) uw naam en telefoonnummer en geeft dit aan ons door. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Bezoek op kantoor bij voorkeur op afspraak (er is niet altijd iemand aanwezig). Mobiel nummer: Telefoon nummer: info@dejagermakelaardij.nl Facebook: Of Facebook: Twitter: Pinterest: Instagram: Issuu: You Tube: Ook bereikbaar via Whatsapp en Telegram. Met vriendelijke groet, Hessel de Jager beëdigd makelaar/taxateur onroerend goed

Documentatie: Speulderweg achter 21/Kruipad Garderen

Documentatie: Speulderweg achter 21/Kruipad Garderen Documentatie: Speulderweg achter 21/Kruipad Garderen E-mail: info@dejagermakelaardij.nl Internet: www.dejagermakelaardij.nl Hoofdstraat 55, 3781 AB Voorthuizen Telefoon: 0342-470048 Mobiel: 06-21877575

Nadere informatie

Objectgegevens: Oudheusdenstraat 30, Badhoevedorp Gebruiksoppervlakte Begane grond 1e verdieping 2e verdieping Totaal Gebruiksoppervlakte, Wonen (Woonoppervlakte) 62,7 57,9 38,3 158,9 m2 Gebruiksoppervlakte,

Nadere informatie

Documentatie: Hoofdstraat 208 - Voorthuizen

Documentatie: Hoofdstraat 208 - Voorthuizen Documentatie: Hoofdstraat 208 - Voorthuizen E-mail: info@dejagermakelaardij.nl Internet: www.dejagermakelaardij.nl Hoofdstraat 55, 3781 AB Voorthuizen Telefoon: 0342-470048 Mobiel: 06-21877575 De Jager

Nadere informatie

Documentatie: Terpweg Putten

Documentatie: Terpweg Putten Documentatie: Terpweg 10-1 - Putten Blijf op de hoogte van het aanbod en de ontwikkelingen en volg ons via Facebook! www.facebook.com/dejagermakelaardij E-mail: info@dejagermakelaardij.nl Internet: www.dejagermakelaardij.nl

Nadere informatie

Documentatie: Rembrandtstraat 1 - Voorthuizen

Documentatie: Rembrandtstraat 1 - Voorthuizen Documentatie: Rembrandtstraat 1 - Voorthuizen E-mail: info@dejagermakelaardij.nl Internet: www.dejagermakelaardij.nl Hoofdstraat 55, 3781 AB Voorthuizen Telefoon: 0342-470048 Mobiel: 06-21877575 De Jager

Nadere informatie

Documentatie: De Steenkamp 119 - Voorthuizen

Documentatie: De Steenkamp 119 - Voorthuizen Documentatie: De Steenkamp 119 - Voorthuizen E-mail: info@dejagermakelaardij.nl Internet: www.dejagermakelaardij.nl Hoofdstraat 55, 3781 AB Voorthuizen Telefoon: 0342-470048 Mobiel: 06-21877575 De Jager

Nadere informatie

Noordersingel 4 - Voorthuizen DOCUMENTATIE

Noordersingel 4 - Voorthuizen DOCUMENTATIE Noordersingel 4 - Voorthuizen DOCUMENTATIE Hoofdstraat 55, 3781 AB Voorthuizen Telefoon: 0342-470048 Mobiel: 06-21877575 E-mail: info@dejagermakelaardij.nl Internet: www.dejagermakelaardij.nl De Jager

Nadere informatie

Vredehof 4 - Voorthuizen DOCUMENTATIE

Vredehof 4 - Voorthuizen DOCUMENTATIE Vredehof 4 - Voorthuizen DOCUMENTATIE Hoofdstraat 55, 3781 AB Voorthuizen Telefoon: 0342-470048 Mobiel: 06-21877575 E-mail: info@dejagermakelaardijnl Internet: wwwdejagermakelaardijnl De Jager Makelaardij

Nadere informatie

Meetrapport Gemeten conform NVM Meetinstructies op basis van de NEN2580

Meetrapport Gemeten conform NVM Meetinstructies op basis van de NEN2580 Meetrapport Gemeten conform NVM Meetinstructies op basis van de NEN2580 Spitsbergen 14 1339 SL Almere Sas Makelaars Postbus 16 1000 AA Amsterdam Maylan - Vastgoedfotografie info@maylan.nu Maylan - Vastgoedfotografie

Nadere informatie

Documentatie: Molenweg Voorthuizen

Documentatie: Molenweg Voorthuizen Documentatie: Molenweg 109 - Voorthuizen Blijf op de hoogte van het aanbod en de ontwikkelingen en volg ons via Facebook! www.facebook.com/dejagermakelaardij E-mail: info@dejagermakelaardij.nl Internet:

Nadere informatie

Documentatie: Brinkstraat 51 Putten

Documentatie: Brinkstraat 51 Putten Documentatie: Brinkstraat 51 Putten E-mail: info@dejagermakelaardij.nl Internet: www.dejagermakelaardij.nl Hoofdstraat 55, 3781 AB Voorthuizen Telefoon: 0342-470048 Mobiel: 06-21877575 De Jager Makelaardij

Nadere informatie

LIJSTERLAAN 16 - DONGEN

LIJSTERLAAN 16 - DONGEN LIJSTERLAAN 16 - DONGEN Monseigneur Poelsstraat 1-A 5103 BD Dongen Telefoon 0162 32 16 16 m@kelaar.com LIJSTERLAAN 16 - DONGEN Prachtig gelegen, vrijstaande villa met zwembad en sauna. In de nabijheid

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

Meetgegevens. Uw adres gegevens. Opgemaakt door: Datum: Plaats: Adres: Woonplaats: Postcode: Datum berekening metrages:

Meetgegevens. Uw adres gegevens. Opgemaakt door: Datum: Plaats: Adres: Woonplaats: Postcode: Datum berekening metrages: Velperweg 27 6824 BC Arnhem 026 820 00 40 info@topr.nl www.topr.nl IBAN NL08 INGB 0007 6604 51 KVK 09174618 BTW NL818469602B01 Meetgegevens Gebruiksoppervlakte conform BBMI (NEN 2580) Opgemaakt door: Datum:

Nadere informatie

Meetrapport Conform de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte woningen en Meetinstructie Bruto inhoud woningen op basis van de NEN2580.

Meetrapport Conform de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte woningen en Meetinstructie Bruto inhoud woningen op basis van de NEN2580. Meetrapport Conform de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte woningen en Meetinstructie Bruto inhoud woningen op basis van de NEN2580. Samenvatting meetrapport Object gegevens Adres: Broekstraat 108 te Nijmegen

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie

TE KOOP. Woudzoom K.K XX Wolvega

TE KOOP. Woudzoom K.K XX Wolvega Woudzoom 18 8471 XX Wolvega TE KOOP 295.000 K.K. Woudzoom 18 8471 XX Wolvega Inleiding In een mooie rustige woonwijk, op loopafstand van het centrum, ligt deze royale vrijstaande woning voorzien van een

Nadere informatie

Veldhoven (Oerle) Sint Janstraat 45

Veldhoven (Oerle) Sint Janstraat 45 Veldhoven (Oerle) Sint Janstraat 45 Aan een van de mooiste straten van Oerle gelegen, vrijstaande semi-bungalow met 2 slaapkamers op de begane grond, keuken, ruime uitgebouwde woonkamer, 2 slaapkamers

Nadere informatie

METRAGERAPPORT. Conform de NVM Meetinstructie versie januari Object Groot Hertoginnelaan 61 Adres 2517 ED Den Haag. Opdrachtgever Van Stolk

METRAGERAPPORT. Conform de NVM Meetinstructie versie januari Object Groot Hertoginnelaan 61 Adres 2517 ED Den Haag. Opdrachtgever Van Stolk Object Groot Hertoginnelaan 61 Adres 2517 ED Den Haag Opdrachtgever Van Stolk Datum 5-6-2017 Versie Definitief METRAGERAPPORT Conform de NVM Meetinstructie versie januari 2016 Alex Housing B.V. Bezuidenhoutseweg

Nadere informatie

Meetrapport. Voorbeeldstraat AB, Rotterdam

Meetrapport. Voorbeeldstraat AB, Rotterdam Meetrapport Voorbeeldstraat 1 1234 AB, Rotterdam Inhoudsopgave Meetstaat...3 Toelichting...4 Toegepaste begrippen...5 Totale vloeroppervlak (TVO)... 5 Oppervlak met beperkte stahoogte < 1,50 m (OBS)...

Nadere informatie

Purcelldreef 43 TILBURG

Purcelldreef 43 TILBURG Purcelldreef 43 TILBURG Vraagprijs 255.000,00 kosten koper Aan kindvriendelijk woonerf gelegen royale woning met garage en separate kantoor, werk- of praktijkruimte. De woning is gelegen in een groene

Nadere informatie

Jaegerhofweg 11 - Veulen Vraagprijs: EUR 795.000,-- k.k.

Jaegerhofweg 11 - Veulen Vraagprijs: EUR 795.000,-- k.k. Jaegerhofweg 11 - Veulen Vraagprijs: EUR 795.000,-- k.k. Een unieke kans voor een prachtige villa gelegen in bosperceel met direct om de woning een weidetuin met waterpoelen op eigen terrein. Totale perceelsoppervlakte

Nadere informatie

Wolfhezerweg te Wolfheze

Wolfhezerweg te Wolfheze Wolfhezerweg 120-10 te Wolfheze Fotopresentatie Wolfhezerweg 120-10 te Wolfheze Aanzicht Entree Fotopresentatie Wolfhezerweg 120-10 te Wolfheze Woonkamer met open haard en schuifpui naar overdekt terras

Nadere informatie

Waterlelielaan JH Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem

Waterlelielaan JH Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem Waterlelielaan 91 6832 JH Arnhem woonoppervlakte 133 m2 perceeloppervlakte 160 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 250.000 k.k. Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

4101 WN, Culemborg. Woning Hiele & Dalsem Makelaardij De Molen 6a 3994 DB Houten. Op locatie gecontroleerd en ingemeten

4101 WN, Culemborg. Woning Hiele & Dalsem Makelaardij De Molen 6a 3994 DB Houten. Op locatie gecontroleerd en ingemeten Adres Berkeboom 47 Postcode, plaats 4101 WN, Culemborg Object type Opdrachtgever Woning Hiele & Dalsem Makelaardij De Molen 6a 3994 DB Houten Datum meetopname 17 maart 2016 Datum meetrapport 21 maart 2016

Nadere informatie

TE KOOP. Kreytierstraat K.K TB Westervoort

TE KOOP. Kreytierstraat K.K TB Westervoort Kreytierstraat 21 6931 TB Westervoort TE KOOP 275.000 K.K. Kreytierstraat 21 6931 TB Westervoort Inleiding Wonen in een goed onderhouden en uniek uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning midden in het centrum van

Nadere informatie

Nieuwe Ridderstraat 45 te Amsterdam

Nieuwe Ridderstraat 45 te Amsterdam 1 NEN2580 Meetcertificaat PROJECT: BEHANDELD DOOR: Formwise tekenburo Reyer Anslostraat 9-I 1054KT Amsterdam 020-6898425 DATUM: 8 mei 2015 STATUS: Definitief OPDRACHTGEVER: Buro Amsterdam BV Keizersgracht

Nadere informatie

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST Zéér ruim bemeten, prima onderhouden en in degelijke bouwkwaliteit uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met ruime oprit en grote tuin rondom. Rustige, gewilde woonomgeving,

Nadere informatie

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS Prachtig gesitueerd midden in de natuur, grenzend aan De Beerze, een zeer ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd, vrijstaande woonboerderij met inpandige stal-

Nadere informatie

Nieuwe Jonkerstraat 58 te Amsterdam

Nieuwe Jonkerstraat 58 te Amsterdam 1 NEN2580 Meetcertificaat PROJECT: BEHANDELD DOOR: Formwise tekenburo Reyer Anslostraat 9-I 1054KT Amsterdam 020-6898425 DATUM: 8 mei 2015 STATUS: Definitief OPDRACHTGEVER: Buro Amsterdam BV Keizersgracht

Nadere informatie

Bredaseweg 357 TILBURG

Bredaseweg 357 TILBURG Bredaseweg 357 TILBURG Vraagprijs 419.000,00 kosten koper Bouwjaar 1929 Inhoud 536 m3 Perceel 295 m2 Woonoppervlakte 139 m2 Gebruiksoppervlakte overig inpandig 12,2 m2 Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden

Nadere informatie

ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM

ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM OMSCHRIJVING In park Duivesteyn gelegen VRIJSTAANDE VILLA op 1.125 m² EIGEN GROND. De woning biedt zeer veel privacy en is gelegen nabij het Lage Bergse Bos

Nadere informatie

Veldhoven (Zeelst) Aangelag 1

Veldhoven (Zeelst) Aangelag 1 De Reijenburg 42 5501 LD Veldhoven Tel. 040 254 15 28 Veldhoven (Zeelst) Aangelag 1 In de kom van Zeelst gelegen, vrijstaand geschakelde woning met inpandige garage, extra berging, ruime woonkamer, keuken,

Nadere informatie

TE KOOP DE BUS 27, WAALRE

TE KOOP DE BUS 27, WAALRE TE KOOP DE BUS 27, WAALRE Een uitstekend onderhouden, smaakvol gemoderniseerd en ruim uitgevoerd 3- kamerappartement, type maisonnette, met balkon op de eerste en tweede verdieping en berging op de begane

Nadere informatie

TE KOOP. Lange Klauwenhof K.K HZ Didam

TE KOOP. Lange Klauwenhof K.K HZ Didam Lange Klauwenhof 12 6942 HZ Didam TE KOOP 349.000 K.K. Lange Klauwenhof 12 6942 HZ Didam Inleiding Wonen als een god in Frankrijk op een perceel van bijna 6.000m2 en in een woning met een gebruiksoppervlak

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

Waterviolier LR Aalst. Vraagprijs: k.k. De Kernen

Waterviolier LR Aalst. Vraagprijs: k.k. De Kernen Waterviolier 9 5308 LR Aalst woonoppervlakte 85 m 2 perceeloppervlakte 221 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 230.000 k.k. De Kernen verkoop@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Waterlelielaan JH Arnhem. Koopsom: k.k. Volkshuisvesting Arnhem

Waterlelielaan JH Arnhem. Koopsom: k.k. Volkshuisvesting Arnhem Waterlelielaan 101 6832 JH Arnhem woonoppervlakte 121 m2 perceeloppervlakte 116 m2 3 slaapkamers te koop Koopsom: 235.000 k.k. Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

Nieuwe Ridderstraat 51 te Amsterdam

Nieuwe Ridderstraat 51 te Amsterdam 1 NEN2580 Meetcertificaat PROJECT: BEHANDELD DOOR: Formwise tekenburo Reyer Anslostraat 9-I 1054KT Amsterdam 020-6898425 DATUM: 8 mei 2015 STATUS: Definitief OPDRACHTGEVER: Buro Amsterdam BV Keizersgracht

Nadere informatie

Neer Steeg 18. Aanvaarding: Direct Vraagprijs: 165.000,= k.k.

Neer Steeg 18. Aanvaarding: Direct Vraagprijs: 165.000,= k.k. Neer Steeg 18 Aanvaarding: Direct Vraagprijs: 165.000,= k.k. Jack Frenken makelaars en hypotheekadviseurs Reinald Residentie, Graaf Reinaldstraat 1, 6041 XB Roermond T 0475 33 52 25, www.jackfrenken.nl,

Nadere informatie

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST In mooie, ruim opgezette wijk met veel variatie in woningtypes, aan achterzijde uitgebouwd, ruim bemeten en uitstekend onderhouden woonhuis. Type tweeonder-één-kap met voortuin,

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: 040-2544737. Veldhoven VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Hoogepat 23 VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Mooi gelegen, uitgebouwde twee onder een kap woning met een multifunctioneel bijgebouw (55 m2), gesitueerd

Nadere informatie

Kootwijkerbroek Kootwijkerdijk 9A

Kootwijkerbroek Kootwijkerdijk 9A Kootwijkerbroek Kootwijkerdijk 9A Nieuw te bouwen, ruim LANDHUIS met bijgebouw in het buitengebied Inspraak in de bouw en de indeling behoren tot de mogelijkheden Kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen

Nadere informatie

Patriarchstraat 17 Haarlem Vraagprijs 167.500,- k.k.

Patriarchstraat 17 Haarlem Vraagprijs 167.500,- k.k. Patriarchstraat 17 Haarlem Vraagprijs 167.500,- k.k. www.prewonen.nl Rijksweg 371 VELSERBROEK 088-7700155 teamverkoop@prewonen.nl OMSCHRIJVING TWEE-ONDER-EEN-KAP woning met karakteristieke voorgevel met

Nadere informatie

Sonnenberglaan 116 te Oosterbeek

Sonnenberglaan 116 te Oosterbeek Fotopresentatie Hal en toilet Fotopresentatie Woonkamer Woonkamer met open keuken Fotopresentatie Keuken Slaapkamer Fotopresentatie Slaapkamer Badkamer Fotopresentatie Balkon met uitzicht Balkon Fotopresentatie

Nadere informatie

Oude Rijksweg 12 Garmerwolde

Oude Rijksweg 12 Garmerwolde Oude Rijksweg 12 Garmerwolde Onder de rook van de stad Groningen gelegen op een schitterende plek aan vis- en vaarwater met een eigen aanlegsteiger en vrij uitzicht over landerijen, goed onderhouden vrijstaand

Nadere informatie

DETAILS TE KOOP. - De makelaar van de betere huizen -

DETAILS TE KOOP. - De makelaar van de betere huizen - - De makelaar van de betere huizen - Torengaard Dorpstraat 1, 5261 CJ Vught T 073 657 34 44 contact@denhollander.com www.beterehuizen.nl DETAILS Adres: Vught, Kruishoeveweg 8 Type: Woning Prijs: 895.000,-

Nadere informatie

Woning Lantsheer & Koning makelaars O.G. Schipperstraat 16 1234 AB Eindhoven. Op locatie gecontroleerd en ingemeten

Woning Lantsheer & Koning makelaars O.G. Schipperstraat 16 1234 AB Eindhoven. Op locatie gecontroleerd en ingemeten Adres Centrumlaan 321 Postcode, plaats 1234 AB, Eindhoven Object type Opdrachtgever Woning Lantsheer & Koning makelaars O.G. Schipperstraat 16 1234 AB Eindhoven Datum meetopname 28 augustus 2015 Datum

Nadere informatie

Neer Heldenseweg 12 b

Neer Heldenseweg 12 b Neer Heldenseweg 12 b Aanvaarding: In overleg Vraagprijs: 329.000,= k.k. Jack Frenken makelaars en hypotheekadviseurs Reinald Residentie, Graaf Reinaldstraat 1, 6041 XB Roermond T 0475 33 52 25, www.jackfrenken.nl,

Nadere informatie

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST Fraai gesitueerd in de gewilde, kindvriendelijke woonomgeving Heivelden met vele voorzieningen op loopafstand een prima onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis,

Nadere informatie

Ede Raadhuisstraat 2. Vraagprijs: 274.500,- k.k.

Ede Raadhuisstraat 2. Vraagprijs: 274.500,- k.k. Ede Raadhuisstraat 2 Karakteristieke VRIJSTAANDE JAREN 30 WONING Met ruime, inpandige garage / berging Centraal gelegen aan de rand van het winkelcentrum van Ede De woning beschikt over authentieke details

Nadere informatie

Cypresstraat 1 Beverwijk Vraagprijs v.o.n.

Cypresstraat 1 Beverwijk Vraagprijs v.o.n. Cypresstraat 1 Beverwijk Vraagprijs 209.000 v.o.n. www.prewonen.nl Rijksweg 371 VELSERBROEK 088-7700155 teamverkoop@prewonen.nl OMSCHRIJVING Een fonkelnieuw zeer royaal 3-kamerappartement gelegen op de

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven De Sitterlaan 78 VRAAGPRIJS: 325.000,- K.K. Een ruime, lichte twee-onder-één-kap woning met garage en een royale mooi aangelegde achtertuin op het

Nadere informatie

Harkstede, Hoofdweg 203

Harkstede, Hoofdweg 203 Harkstede, Hoofdweg 203 Charmant en karakteristiek vrijstaand woonhuis met een royale vrijstaande garage. De woning is landelijk gelegen aan de rand van Meerstad met een riant uitzicht over weideland richting

Nadere informatie

TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE

TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE Prachtig gesitueerd aan de mooie, lommerrijke Willibrorduslaan een speels ingedeeld en in moderne architectuur uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met oprit met carport,

Nadere informatie

Waterviolier LR Aalst. Vraagprijs: k.k. De Kernen

Waterviolier LR Aalst. Vraagprijs: k.k. De Kernen Waterviolier 14 5308 LR Aalst woonoppervlakte 118 m 2 perceeloppervlakte 230 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 272.500 k.k. De Kernen verkoop@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Leanderlaan 3 Eindhoven

Leanderlaan 3 Eindhoven Leanderlaan 3 Eindhoven Op mooie en groene woonlocatie in villawijk De Oude Gracht gelegen, ruime 2-1-kap woning met 4 ruime slaapkamers en brede garage. De lichte woning is gelegen in een doodlopende

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Rijenseweg 10 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Rijenseweg 10 Dorst. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Rijenseweg 10 Dorst Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woning met garage en bijgebouwen. Deze woning is gelegen op een fraaie locatie in het buitengebied en is gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Ons Hoes Haarstraat 171, 7462AN RIJSSEN Tel : w w w.onshoes.nl

Ons Hoes Haarstraat 171, 7462AN RIJSSEN Tel : w w w.onshoes.nl Ons Hoes Haarstraat 171, 7462AN RIJSSEN Tel : 0548-545969 w w w.onshoes.nl info@onshoes.nl TE KOOP Goudvink 35-7463 BD Rijssen erkend lid van VastgoedPRO Vraagprijs : 387.000,00 k.k. Onder architectuur

Nadere informatie

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST Prima onderhouden, karakteristiek vormgegeven en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare grote garage en fraai aangelegde

Nadere informatie

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON Fraai gesitueerd in de jonge, kindvriendelijke woonomgeving t Zand een onder moderne architectuur gebouwde semi-bungalow, uitgevoerd in landhuisstijl, met o.a. oprit, carport,

Nadere informatie

Object. Adres Venlosingel 108 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning.

Object. Adres Venlosingel 108 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning. Object Woning Adres Venlosingel 108 Postcode, plaats 6845 JC Arnhem Opdrachtgever Puntman Makelaardij Datum Meetrapport 12-04-2017 Certificaatnummer 69384 MEETCERTIFICAAT 3 TOELICHTING BIJ RAPPORT 4 Informatie

Nadere informatie

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden

TE KOOP. Akelei K.K AX Velden Akelei 8 5941 AX Velden TE KOOP 350.000 K.K. Akelei 8 5941 AX Velden Inleiding In een rustige wijk, goed onderhouden en mooi gelegen aan doodlopende weg, instapklare vrijstaande woning met oprit, aangebouwde

Nadere informatie

De Zalmen 85 te Doorwerth

De Zalmen 85 te Doorwerth Fotopresentatie Entree/ Hal Fotopresentatie Keuken Keuken Fotopresentatie Woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Slaapkamer Slaapkamer Fotopresentatie Balkon aangrenzend aan zijkamer Badkamer Fotopresentatie

Nadere informatie

Warmelo 64 Eindhoven

Warmelo 64 Eindhoven Warmelo 64 Eindhoven Goed onderhouden, zeer ruim halfvrijstaand woonhuis, prachtige hoekligging, met inpandige diepe garage, ruime woonkamer, speel-/werkkamer op de begane grond, fraaie voor- en

Nadere informatie

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST TE KOOP DENNENHEI 59, BEST Prachtig gesitueerd, aan achterzijde met vrij uitzicht over weilanden, een uitstekend onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis met oprit voor meerdere auto s,

Nadere informatie

De Zalmen 80 te Doorwerth

De Zalmen 80 te Doorwerth Fotopresentatie Aanzicht Entree/ Hal Fotopresentatie Keuken Keuken Fotopresentatie Woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Slaapkamer Slaapkamer Fotopresentatie Balkon aangrenzend aan zijkamer Badkamer Fotopresentatie

Nadere informatie

Lijnsheike 1-3 TILBURG

Lijnsheike 1-3 TILBURG Lijnsheike 1-3 TILBURG Vraagprijs 419.000,00 kosten koper Wonen en werken combineren? Dan is dit een unieke kans. Deze voormalige beauty salon is geschikt voor meerdere doeleinden. Bedrijfsruimte is ca.

Nadere informatie

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST Perfect onderhouden, karakteristiek uitgevoerd en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare garage en mooie achtertuin op

Nadere informatie

NEN2580 MEETRAPPORT. Pylsstraatje AK Weert. Onzelievevrouwestraat AC Weert

NEN2580 MEETRAPPORT. Pylsstraatje AK Weert. Onzelievevrouwestraat AC Weert NEN2580 MEETRAPPORT Pylsstraatje 4 6004 AK Weert Object type: Woning Datum Meetopname: 23 juli 2015 Opdrachtgever: Saelmans makelaardij Datum Meetrapport: 24 juli 2015 Onzelievevrouwestraat 1 Meetstaat

Nadere informatie

Leharstraat 137 TILBURG

Leharstraat 137 TILBURG Leharstraat 137 TILBURG Vraagprijs 225.000,00 kosten koper Aan één van de oudste straten van Tilburg ligt deze knusse, karakteristieke woning met dubbele carport en grote berging. De woning is een beschermd

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Steensel

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Steensel Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Steensel Eindhovenseweg 8 VRAAGPRIJS: 419.000,- K.K. Een ruime super afgewerkte vrijstaande woning met garage en dubbele carport gelegen in de gezellige dorpskern

Nadere informatie

Vredewoldlaan 58 Groningen

Vredewoldlaan 58 Groningen Vredewoldlaan 58 Groningen Op een schitterende locatie aan het water en in de moderne woonwijk De Buitenhof gelegen, vrijstaand woonhuis met een inpandige garage en een leuke zonnige tuin met aanleg-/vissteiger

Nadere informatie

Veldhoven 17 Septemberstraat 14 VRAAGPRIJS: ,- K.K.

Veldhoven 17 Septemberstraat 14 VRAAGPRIJS: ,- K.K. Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven 17 Septemberstraat 14 VRAAGPRIJS: 369.000,- K.K. Mooi gelegen ruime vrijstaande woning met grote garage en 5 slaapkamers op een perceel van 677 m2,

Nadere informatie

Fotopresentatie Dalweg 35 te Arnhem. Vestibule en hal. Woonkamer en suite met doorloop naar de serre

Fotopresentatie Dalweg 35 te Arnhem. Vestibule en hal. Woonkamer en suite met doorloop naar de serre Fotopresentatie Vestibule en hal Woonkamer en suite met doorloop naar de serre Fotopresentatie Eetkamer Serre met toegang tot de zonnige tuin Fotopresentatie Keuken Overloop Fotopresentatie Slaapkamer

Nadere informatie

TE KOOP WAGENMAKER 23, BEST

TE KOOP WAGENMAKER 23, BEST TE KOOP WAGENMAKER 23, BEST In de gewilde, rustige en kindvriendelijke woonomgeving De Leeuwerik gelegen nabij o.a. het centrum van Best een goed onderhouden en smaakvol gemoderniseerd woonhuis, type tussenwoning,

Nadere informatie

t Vonderke 13 te HOOGELOON

t Vonderke 13 te HOOGELOON Aan een rustige woonstraat, aan de rand van Hoogeloon en nabij het bos gelegen vrijstaand woonhuis met garage, sauna, carport, houten tuinhuis, overkapping, jacuzzi en veel privacy. Bouwjaar: 1989 Perceel:

Nadere informatie

TE KOOP. Staringstraat K.K KJ Zevenaar

TE KOOP. Staringstraat K.K KJ Zevenaar Staringstraat 27 6901 KJ Zevenaar TE KOOP 224.500 K.K. Staringstraat 27 6901 KJ Zevenaar Inleiding Deze woning heeft echt werkelijk alles wat u wenst!!! Een ruim perceel met fraai aangelegde tuin, een

Nadere informatie

Berekend en gecontroleerd vanaf bronbestanden

Berekend en gecontroleerd vanaf bronbestanden Adres Klokjesbloemlaan 148 Postcode, plaats 3452 BH, Vleuten Object type Opdrachtgever Woning Aprilmakelaars Vedergraslaan 3 3452 CP Vleuten Datum meetopname - Datum meetrapport 3 september 2015 Meetstaat

Nadere informatie

TE KOOP. Dominee Kalshovenweg K.K AE Elspeet

TE KOOP. Dominee Kalshovenweg K.K AE Elspeet Dominee Kalshovenweg 5 8075 AE Elspeet TE KOOP 349.500 K.K. Dominee Kalshovenweg 5 8075 AE Elspeet Inleiding In het centrum van Elspeet staat dit zeer goed onderhouden VRIJSTAANDE WOONHUIS met CARPORT

Nadere informatie

Object. Adres Tsjerkehofspaed 3 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning 8856 BZ PIETERSBIERUM

Object. Adres Tsjerkehofspaed 3 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning 8856 BZ PIETERSBIERUM Object Woning Adres Tsjerkehofspaed 3 Postcode, plaats 8856 BZ PIETERSBIERUM Opdrachtgever Popma BarteldBoerma Makelaars Datum Meetrapport 18-07-2017 Certificaatnummer 79223 MEETCERTIFICAAT 3 TOELICHTING

Nadere informatie

TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST

TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST TE KOOP ORANJESTRAAT 76, BEST Op zeer ruim bemeten perceel gesitueerd, aan de rand van het centrum, een over de volle breedte uitgebouwd, karakteristiek woonhuis, type twee-onderéén-kap, met voortuin,

Nadere informatie

Slangenwortelstraat HS Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem

Slangenwortelstraat HS Arnhem. Vraagprijs: k.k. Volkshuisvesting Arnhem Slangenwortelstraat 56 6832 HS Arnhem woonoppervlakte 121 m2 perceeloppervlakte 155 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 225.000 k.k. Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

UTRECHT LOGGERSTRAAT 54, NEN 2580 MEETRAPPORT. In opdracht van: Opgenomen door: Geproduceerd door:

UTRECHT LOGGERSTRAAT 54, NEN 2580 MEETRAPPORT. In opdracht van: Opgenomen door: Geproduceerd door: LOGGERSTRAAT 54, UTRECHT NEN 2580 MEETRAPPORT Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen. Termen, definities en bepalings-methoden,

Nadere informatie

NIEUWEGEIN DORSVLEGELWEIDE 4, NEN 2580 MEETRAPPORT. In opdracht van: Opgenomen door: Geproduceerd door:

NIEUWEGEIN DORSVLEGELWEIDE 4, NEN 2580 MEETRAPPORT. In opdracht van: Opgenomen door: Geproduceerd door: 1 DORSVLEGELWEIDE 4, NIEUWEGEIN NEN 2580 MEETRAPPORT Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen. Termen, definities en bepalings-methoden,

Nadere informatie

Object. Adres De Moerasorchidee 2 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning HN Zwartsluis

Object. Adres De Moerasorchidee 2 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning HN Zwartsluis Object Woning Adres De Moerasorchidee 2 Postcode, plaats 8064 HN Zwartsluis Opdrachtgever Bert Leistra ERA Makelaardij Datum Meetrapport 27-02-2017 Certificaatnummer 65409 MEETCERTIFICAAT 3 TOELICHTING

Nadere informatie

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST Een goed onderhouden en prima geïsoleerd, halfvrijstaand woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, garage en achtertuin op het zuidwesten. De woning is gelegen

Nadere informatie

HEULTJESWEG 15 8267 AH KAMPEN

HEULTJESWEG 15 8267 AH KAMPEN HEULTJESWEG 15 8267 AH KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 HEULTJESWEG 15, KAMPEN Goed onderhouden 2-onder-1-kap woning met schitterend uitzicht

Nadere informatie

Vinkenveld 76. 7827 DT Emmen. Vraagprijs: 72.500 k.k. Domesta. woonoppervlakte 53 m2 1 slaapkamers te koop

Vinkenveld 76. 7827 DT Emmen. Vraagprijs: 72.500 k.k. Domesta. woonoppervlakte 53 m2 1 slaapkamers te koop Vinkenveld 76 7827 DT Emmen woonoppervlakte 53 m2 1 slaapkamers te koop Vraagprijs: 72.500 k.k. Domesta verkoop@domesta.nl 0591-57 01 00 www.domesta.nl Kenmerken Locatie Energie Vinkenveld 76 isolatie:

Nadere informatie

Maasdijk 66-D BH Rossum. Vraagprijs: k.k. De Kernen. woonoppervlakte 155 m2 2 slaapkamers te koop

Maasdijk 66-D BH Rossum. Vraagprijs: k.k. De Kernen. woonoppervlakte 155 m2 2 slaapkamers te koop Maasdijk 66-D 5328 BH Rossum woonoppervlakte 55 m2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 265.000 k.k. De Kernen info@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken Locatie Energie Maasdijk 66-D isolatie:

Nadere informatie

OSS, VLINDERSTRAAT 15/VLINDERHOF 7

OSS, VLINDERSTRAAT 15/VLINDERHOF 7 OSS, VLINDERSTRAAT 15/VLINDERHOF 7 WOONHUIS KANTOOR/ BEDRIJFSRUIMTE KOOPSOM 495.000,- k.k. OSS, VLINDERSTRAAT 15/ VLINDERHOF 7 Huur met recht van koop bespreekbaar! In een koop een vrijstaand geschakeld

Nadere informatie

Veldhoven VRAAGPRIJS: 650.000,- K.K. Inhoud : ca. 815 m³ Bouwjaar : 1965 Perceel oppervlakte : ca. 950 m² Aanvaarding : in overleg

Veldhoven VRAAGPRIJS: 650.000,- K.K. Inhoud : ca. 815 m³ Bouwjaar : 1965 Perceel oppervlakte : ca. 950 m² Aanvaarding : in overleg Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Veldhoven Zittard 51 VRAAGPRIJS: 650.000,- K.K. Romantische royale vrijstaande langgevel boerderij met garage en carport, geheel gerenoveerd, met een wijds

Nadere informatie

Abdijlaan 6 BERKEL-ENSCHOT

Abdijlaan 6 BERKEL-ENSCHOT Abdijlaan 6 BERKEL-ENSCHOT Vraagprijs 425.000,00 kosten koper Deze vrijstaande woning is gelegen aan een mooie laan in een rustige en gewilde woonomgeving, op een perceel van maar liefst 843 m2. Het winkelcentrum,

Nadere informatie

TE KOOP. Korhoenlaan K.K LL Harderwijk

TE KOOP. Korhoenlaan K.K LL Harderwijk Korhoenlaan 1 95 3847 LL Harderwijk TE KOOP 395.000 K.K. Korhoenlaan 1 95 3847 LL Harderwijk Inleiding Dit VRIJSTAANDE WOONHUIS met GARAGE en oprit is op een mooi groot perceel gelegen. Voor diegenen die

Nadere informatie

Lavendellaan 47 Eindhoven

Lavendellaan 47 Eindhoven Lavendellaan 47 Eindhoven Modern afgewerkte, ruime woning, gelegen aan een rustige straat in het zuiden van Stratum, met een werk-/slaapkamer op de parterre, 3 ruime slaapkamers op 2e verdieping, ruime

Nadere informatie

TE KOOP. Korhoenlaan Prijs vanaf ,--k.k LL Harderwijk

TE KOOP. Korhoenlaan Prijs vanaf ,--k.k LL Harderwijk TE KOOP Prijs vanaf 325.000,--k.k. Korhoenlaan 1 18 3847 LL Harderwijk Korhoenlaan 1 18 3847 LL Harderwijk Inleiding In een bosrijke omgeving op het mooie Slenck & Horst vindt u deze VRIJSTAANDE VILLA

Nadere informatie

MOLENLAAN 15 ROTTERDAM

MOLENLAAN 15 ROTTERDAM MOLENLAAN 15 Deze plattegrond kunt u vinden op: https://studiobreed.floorplanner.com/molenlaan-15 MOLENLAAN 15 OMSCHRIJVING Op zoek naar een karakteristieke woning met veel privacy in het gewilde Molenlaankwartier?

Nadere informatie