Telefoon : : Franc Winter Interim : franc@francwinter-interim.nl VAR-verklaring

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Telefoon : 06 28879791 : Franc Winter Interim : franc@francwinter-interim.nl VAR-verklaring"

Transcriptie

1 Curriculum Vitae Personalia: Naam : Winter, Franciscus Antonius (Franc) Geboorteplaats en datum : Alkmaar, 27 oktober 1967 Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke Staat : Ongehuwd Telefoon : Bedrijf : Franc Winter Interim franc@francwinter-interim.nl VAR-verklaring : Ja Persoonstypering: Als zelfstandig interim professional versterk ik organisaties bij het oplossen van complexe managementvraagstukken, vooral op het gebied van Wft-compliant werken. Met mijn specialistische kennis van vermogensopbouwproducten en uitgebreide expertise in zorgvuldig adviseren, help ik financiële dienstverleners te werken in overeenstemming met de van toepassing zijnde Wft wet- en regelgeving. Ik opereer op het snijvlak van beleid en implementatie. Ik ben in staat om organisaties te ondersteunen bij het maken van beleid, maar ik zorg er vooral voor dat dit beleid ook daadwerkelijk in het bedrijf wordt geïmplementeerd. Ik heb een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, waardoor ik in staat ben om problemen snel te doorzien en verbanden te leggen. Daarnaast heb ik het vermogen om moeilijke materie terug te brengen naar de eenvoud, waardoor oplossingen echt bereikbaar worden. Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn gedrevenheid, resultaatgerichtheid en vasthoudendheid. Ik denk niet in problemen, maar in oplossingen en kansen. Ik ben een doener die denkt en een denker die doet. Mijn commerciële kwaliteiten tenslotte uiten zich in het feit dat ik het klantbelang nooit uit het oog verliest. Specialiteiten: Traditionele en beleggingsgebonden hypotheek-, levens- en pensioenverzekeringen. Bancaire opbouwproducten. Overlijdensrisicoverzekeringen. Alle wet- en regelgeving rondom Zorgvuldig adviseren, Zorgplicht, Adviesprocessen, Wft, Bgfo2 en Bgfo3. Cursussen: : Solvency 2 geaccrediteerd door Actuarieel Genootschap : Prince2 Foundation APM Group : van WAO naar WIA - St. Examens Financiële Dienstverlening : Inleiding Effectenbedrijf - NIBE-SVV : PensioenPraktijk II - Stichting Examens Assurantiebedrijf : Spaar- en Beleggingscursus - Garant Invest : Praktijkcursus Pensioen Akkermans & Partners Pensioenen : PensioenPraktijk I - Stichting Examens Assurantiebedrijf Trainingen: : 7-daagse managementtraining Ik en de Anderen - de Baak : 8-daagse inkooptraining Kenneth Smit Trainingen 2001 : 3-daagse communicatietraining - ISA Training & Coaching

2 Masterclasses : Project management IG&H : Change : Communiceren met Inhoud - Delta Denken : Communiceren met Inhoud - Killer Slides : Woekerpolissen : Lean Leadership Opleidingen: : Opleiding psychiatrisch verpleegkundige - Dijk en Duin (HBO) : Lerarenopleiding Economie - Hogeschool Holland (Propedeuse) : Economische Handelswetenschappen RSG Schagen (HAVO) Opdrachten: Allianz Nederland Groep 06 / 2012 heden Projectleider Sales Compliance Program Als projectleider van het Sales Compliance Program zorg ik voor het realiseren van het gewenste eindresultaat van het programma, te weten: het beperken van het risico van misselling, door het optimaliseren van alle Sales-gerichte processen en procedures die moeten voldoen aan de Allianz SE Sales Compliance Minimum Standards en aan de voor Allianz Nederland Groep geldende relevante wet- en regelgeving. In het project zitten de leidinggevenden / directieleden van verschillende afdelingen binnen de domeinen Sales en Markt Management van de entiteiten ANS, ANL, ANAM en London. Ik rapporteer rechtstreeks aan de General Manager. ABN AMRO Hypotheken Groep 02 / / 2012 Projectleider Beleggingshypotheken Als projectleider was ik verantwoordelijk voor het beleid, inhoud en planning van diverse projecten, waarbij er sprake was van een gap tussen de gewenste en geleverde zorgplichtinspanning. De projecten waren: Historie, Groeilijnbewaking, Optimaliseren Beleggingsbeleid en Update Beleggingsprofielen. Mijn gesprekspartners zijn onder andere de afdelingen productmanagement, sales (de business units Florius, MoneyYou en MNF, Direktbank), juridische zaken, compliance, marketing, communicatie, business intelligence, balansmanagement, Security Operations Breda, ABN AMRO en externe vermogensbeheerders en verzekeraars. Ik rapporteerde rechtstreeks aan de CRO en CEO. Het verloop en resultaten werden 2 keer per jaar getoetst door Group Audit van ABN AMRO Amsterdam. Rabobank Nederland 12 / / 2011 Ik heb een analyse gemaakt van de claim- en/of reputatierisico s in de portefeuille Interpolis beleggingsverzekeringen. Daarnaast heb ik een overzicht opgesteld van de informatie die nodig is voor een portefeuille-analyse, op basis waarvan de beschreven risico s ook in aantallen konden worden gekwantificeerd.

3 Hypodomus 11 / / 2010 Ik heb een audit zorgvuldig adviseren uitgevoerd; een onderzoek of Hypodomus voldeed aan de eisen die de Wft aan financiële dienstverleners stelt ten aanzien van het zorgvuldig adviseren van een financieel product. Cardif 10 / / 2010 Ik heb voor Cardif het Product Development Proces beschreven ten behoeve van het kunnen implementeren van nieuwe en/of aangepaste producten op de markt, waarbij alle relevante disciplines in de organisatie inzicht moesten krijgen in welke taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden wanneer en op welk moment in het productontwikkelingsproces voor hen gelden. DFD De Financiële Dienstverleners 08 / / 2010 Ik heb voor DFD een volledig nieuw Adviesmodel ontworpen en ingericht met benodigde hulpmiddelen, waaronder een Dienstverleningsdocument, Klantinventarisatieformulier, beloningsmodel, productsoort keuzetool, proces kwaliteitsbewaking en een productassortiment Vermogensopbouwproducten. Daarnaast begeleide ik DFD bij de implementatie hiervan in de organisatie. Legal & General 10 / / 2010 Productmanager pensioenen,, Projectmanager Als productmanager pensioenen a.i. had ik tot taak het beheren van het productportfolio pensioenen (PW). Als specialist wet- en regelgeving was ik verantwoordelijk voor de implementatie van nominale kostentransparantie (Bgfo2) en kostensplitsing (zelfregulering) in de producten en systemen. Als projectmanager was ik verantwoordelijk voor de implementatie van het beleid Inducement. Ik rapporteerde aan het MT en Directie. SNS Bank 06 / / 2009 Projectmanager (nazorg) beleggingsverzekeringen Als projectmanager was ik verantwoordelijk voor het verrichten van een (data)analyse van de portefeuille beleggingsverzekeringen en het uitvoeren van een AFM-compensatietraject. Aansluitend werd ik verantwoordelijkheid voor de aanpak en implementatie van het project Nazorg beleggingsverzekeringen. Ik rapporteerde rechtstreeks aan de leidinggevenden van de afdelingen PM Hypotheken en Verkoop en de Directie. Inhoudelijke afstemming heb ik gevoerd met de afdelingen productmanagement, verkoop, in- en externe communicatie, juridische zaken, fiscale zaken, marketing, dbase marketing en REAAL.

4 Rabobank Nederland 04 / / 2008 Productspecialist beleggingsverzekeringen, Projectmedewerker Zorgplicht Als productspecialist had ik als het aanspreekpunt beleggingsverzekeringen de taak om de Stuurgroep inzicht te geven in de impact van de wet- en regelgeving, aanbevelingen AFM en marktontwikkelingen op het beleid, portefeuille, bestaande productaanbod en processen Beleggingsverzekeringen. Aansluitend werd ik als projectmedewerker mede verantwoordelijk voor de opzet en inrichting van het programma Rabo Zorgplicht. Binnen het programma heb ik ervoor gezorgd dat er verschillende Rabobank-brede visies & normenkaders voor verschillende Wft-aandachtsgebieden zijn ontwikkeld. Het programma was gepositioneerd binnen het directoraat Toezicht & Compliance en viel rechtstreeks onder de Raad van Bestuur. Mijn gesprekspartners waren voornamelijk de product-, formule- en risicomanagers binnen de verschillende directoraten en juridische zaken. De communicatie richting de Stuurgroep verliep voornamelijk via beleidsnotities. Werkervaringen: Falcon Leven 04 / / 2007 Senior Productmanager Leven en Pensioenen Als senior productmanager was ik verantwoordelijk voor het beheer van het productaanbod leven- en pensioenproducten. Daarnaast was ik binnen diverse projecten verantwoordelijk voor het implementeren van product- en systeemaanpassingen als gevolg van de Wfd, NRfd, Wft en de Pensioenwet. Cordares 07 / / 2006 Teamleider verkoop binnendienst Binnen deze rol was ik verantwoordelijk voor een optimale personele bezetting, het opstellen en bewaken van interne procedures en het verbeteren van het verkoopresultaat van de binnendienst. Ik een managementinformatiesysteem ontwikkeld en het leadproces opnieuw ingericht. Bank ten Cate & Cie 12 / / 2005 Adviseur Intermediairs Als adviseur heb ik onderzoek gedaan naar de mogelijkheden tot vergroting van de omzet bij particuliere relaties via het professionele intermediair. Mijn conclusie was om de beleggingsrekening van Bank ten Cate & Cie niet via het intermediaire kanaal af te zetten, maar uitsluitend rechtsreeks via internet. De Hypothekers Associatie 12 / / 2004 Productmanager Financiële Coach Binnen deze functie heb ik een productaanbod van preffered suppliers voor de Financiële Coach samengesteld, ingekocht en deze bij de franchisenemers en financiële coaches geïntroduceerd.

5 MoneyView Research 02 / / 2002 Senior onderzoeker, Hoofd Leven & Pensioenen Als Senior onderzoeker heb ik zelfstandig de module pensioenen (psw) binnen de MoneyView Aequos Database ontwikkeld, vormgegeven en voorzien van alle relevante informatie hiervoor. Als Hoofd Leven & Pensioenen had ik tot taak het toezicht houden op, het controleren van en het verbeteren van alle inhoudelijke activiteiten en processen op de afdeling Leven & Pensioenen. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het aannemen, coördineren en toezicht houden op alle onderzoeken in opdracht. Pensioendesk Regio Alkmaar 06 / / 1999 Pensioenadviseur Ik was verantwoordelijk voor het opbouwen en beheren van een leven- en pensioenportefeuille. Na deze periode had ik 200 relaties in de boeken staan. TRC Pensioenadviseurs 05 / / 1996 Pensioenadviseur Tot mijn takenpakket behoorde klanten adviseren in vooral kapitaal- en lijfrenteverzekeringen, bedrijfsspaarregelingen en beleggingen. Het Verzekeringshuis B.V. 02 / / 1995 Adviseur Tot mijn dagelijkse taak behoorde de acquisitie van nieuwe klanten (via de deur-tot-deur methode) en de verkoop van verschillende spaarproducten. Nevenactiviteiten: Stichting LEF Gastdocent Als gastdocent bij LEF heb ik tot taak het financieel bewustzijn van jongeren te vergroten. Skyteam Oprichter en Voorzitter Ik ben oprichter en voorzitter van een groep zelfstandige interimmers, die eens in de 6 tot 8 weken bijeenkomen om de relevante ontwikkelingen in de branche met elkaar te bespreken.

CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN. Personalia. Relevante werkervaring. Competenties. Expertise

CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN. Personalia. Relevante werkervaring. Competenties. Expertise CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN Personalia Naam: Hans Heijnen Geboortedatum: 28 november 1967 Nationaliteit: Nederlands Adres: Witmolen 10, 2645GK, Delfgauw E-mail: hans.heijnen@enhansment.nl Telefoon: 06-467

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum : 21-06-1973 Woonplaats : Assen Nationaliteit : Nederlandse Burgelijke staat : Gehuwd

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum : 21-06-1973 Woonplaats : Assen Nationaliteit : Nederlandse Burgelijke staat : Gehuwd Curriculum Vitae Personalia Geboortedatum : 21-06-1973 Woonplaats : Assen Nationaliteit : Nederlandse Burgelijke staat : Gehuwd Service- en mensgerichte salesmanager met brede ervaring op het gebied van

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN. Personalia. Relevante werkervaring. Competenties. Expertise

CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN. Personalia. Relevante werkervaring. Competenties. Expertise CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN Personalia Naam: Hans Heijnen Geboortedatum: 28 november 1967 Nationaliteit: Nederlands Adres: Witmolen 10, 2645GK, Delfgauw E-mail: hans.heijnen@enhansment.nl Telefoon: 06-467

Nadere informatie

Zie verder mijn gespecificeerde werkervaring

Zie verder mijn gespecificeerde werkervaring Curriculum Vitae Personalia Voornaam : Achternaam : Adres : PC + woonplaats : Telefoonnummer : E-mail : Geboortedatum en plaats : Burgerlijke staat : Nationaliteit : Skills / Expertise Werkervaring Optimalisatie

Nadere informatie

C U R R I C U L U M V I T A E

C U R R I C U L U M V I T A E C U R R I C U L U M V I T A E ALGEMENE GEGEVENS Pagina 1 van 5 Naam, voorletters: Passchier, R.W.P. Voornaam: Rob Woonplaats: Naaldwijk Telefoon: 06 10530487 E-mail: info@passchier-interim.nl Website:

Nadere informatie

Van Munnen en De Haan DIENSTENWIJZER

Van Munnen en De Haan DIENSTENWIJZER Van Munnen & De Haan DIENSTENWIJZER Statutaire naam Van Munnen & De Haan Handelsnamen kantoor Van Munnen en De Haan Passendhypotheekadvies.nl Passendpensioenadvies.nl Van Munnen & De Haan Consultancy Van

Nadere informatie

Advies Lijfrente spaarproduct met eenmalige betaling (koopsom)

Advies Lijfrente spaarproduct met eenmalige betaling (koopsom) Advies Lijfrente spaarproduct met eenmalige betaling (koopsom) Met uitgebreide toelichting Ten behoeve van De heer T. Test Opgesteld door: De heer PP Palm Maandag 21 oktober 2013 1 Inhoudsopgave In dit

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control Curriculum Vitae Interim Financial Controller Master Finance & Control Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring

Nadere informatie

Rik Jan van Hulst Wittenburgergracht 269 1018 ZL Amsterdam rikjan@ppqa.nl 0653814034

Rik Jan van Hulst Wittenburgergracht 269 1018 ZL Amsterdam rikjan@ppqa.nl 0653814034 Personalia Naam van Hulst Voornaam Rik Jan Geb.datum 20-06-1964 Geslacht Man Burg. staat Gehuwd Nationaliteit Nederlandse Talen Nederlands, Engels, Frans, Italiaans Website www.ilexit.nl www.ppqa.nl www.risicoproces.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Sander Mol

Curriculum Vitae drs. Sander Mol Curriculum Vitae drs. Sander Mol Naam S. Mol Voornaam Sander Geboortedatum 30 augustus 1972 Woonplaats Stompetoren Email info@openeyes-ifc.nl Website www.openeyes-ifc.nl Opleiding 2004 Doctoraal Controlling

Nadere informatie

Resultaten NNEK Beleggingsonderzoek 2011

Resultaten NNEK Beleggingsonderzoek 2011 Resultaten NNEK Beleggingsonderzoek 2011 Inleiding NNEK organiseert al jaren een beleggingsonderzoek onder de financieel adviseurs met wie ze samenwerkt. Doel is om te bepalen wat het sentiment is onder

Nadere informatie

mr. Niels Mourits directeur FIDIN Vereniging g voor Pensioenrecht Utrecht, 8 juni 2010

mr. Niels Mourits directeur FIDIN Vereniging g voor Pensioenrecht Utrecht, 8 juni 2010 DE PENSIOENADVISEUR ONDERSCHAT mr. Niels Mourits directeur FIDIN Vereniging g voor Pensioenrecht Utrecht, 8 juni 2010 Federatie Intermediaire Dienstverlening in Nederland (FIDIN) Cluster Pensioen - beoordelen

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie 1 De Organisatie Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met een uitgebreide expertise in business-

Nadere informatie

Van Munnen & De Haan DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

Van Munnen & De Haan DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Van Munnen & De Haan DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Statutaire naam Van Munnen & De Haan Handelsnamen kantoor Van Munnen & De Haan PassendHypotheekadvies.nl PassendPensioenadvies.nl Van Munnen & De Haan Consultancy

Nadere informatie

Informatie over de aard en reikwijdte van uw dienstverlening

Informatie over de aard en reikwijdte van uw dienstverlening Informatie over de aard en reikwijdte van uw dienstverlening Productsoort Onze adviseurs bieden u diensten op het gebied van: 1. hypotheken 2. levensverzekeringen 3. schadeverzekeringen 4. pensioenen.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Hoofdstraat 6 6916 AC TOLKAMER Tel : 0316-541847 Fax : 0316-542444 E-mail : info@ikink-koenders.nl Internet: www.ikink-koenders.nl Ons kantoor hecht aan een goede voorlichting

Nadere informatie

De compliance functie Hoe werkt het in de praktijk

De compliance functie Hoe werkt het in de praktijk De compliance functie Hoe werkt het in de praktijk Compliance praktijk NCI module 2 december 2017 Joyce van Tuyl Manager CDD Klantsignalen Rabobank Nederland Programma Inleiding Compliance De functie Compliance

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Profiel. Werkervaring. Voornaam: Miranda Geboortedatum: 10 oktober 1970

Curriculum Vitae. Personalia. Profiel. Werkervaring. Voornaam: Miranda Geboortedatum: 10 oktober 1970 Curriculum Vitae Personalia Naam: Thijssen Voornaam: Miranda Geboortedatum: 10 oktober 1970 Profiel Miranda is een sterk inhoudelijk en procesmatig gedreven beleidsadviseur op het sociale domein. Zij beschikt

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Controller Manager Consolidatie RA

Curriculum Vitae. Interim Controller Manager Consolidatie RA Curriculum Vitae Interim Controller Manager Consolidatie RA Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Jaren ervaring

Nadere informatie

Vereniging van Vermogensbeheerders & - Adviseurs. 23 september 2014. Alex Poel. Beleggingsbeleid

Vereniging van Vermogensbeheerders & - Adviseurs. 23 september 2014. Alex Poel. Beleggingsbeleid Vereniging van Vermogensbeheerders & - Adviseurs 23 september 2014 Alex Poel Beleggingsbeleid 1 Achtergrond 2 Dienstverleningsproces 3 Beleggingsbeleid 4 VBA Discussion Paper 5 Kanttekeningen discussion

Nadere informatie

Martijn van der Sluis

Martijn van der Sluis CV Martijn van der Sluis Naam Martijn van der Sluis Plaats Hilversum GSM 06-83245013 Mail martijnvdsluis@gmail.com Algemeen Resultaat behalen, daar wordt Martijn blij van. Helemaal als dat ook nog eens

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Sense Template BluefieldFinance Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie Opgericht 2007 Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met

Nadere informatie

Rik Jan van Hulst Wittenburgergracht 269 1018 ZL Amsterdam rikjan@ppqa.nl 0653814034

Rik Jan van Hulst Wittenburgergracht 269 1018 ZL Amsterdam rikjan@ppqa.nl 0653814034 Personalia Naam van Hulst Voornaam Rik Jan Geb.datum 20-06-1964 Geslacht Man Burg. staat Gehuwd Nationaliteit Nederlandse Talen Nederlands, Engels, Frans, Italiaans Website www.ilexit.nl www.ppqa.nl www.risicoproces.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en Kwalificaties:

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en Kwalificaties: Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens: Voornaam: Mohammed Jawad Achternaam: Alhaydary Adres: Plataanlaan 66 Postcode en plaats: 5616 LR Telefoonnummer: 06 47027919 E-mailadres: jawad_10_alhaydary@hotmail.com

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Zeycan Sahin. Allround- specialist Sociale Zaken. augustus 2009

Curriculum Vitae. Zeycan Sahin. Allround- specialist Sociale Zaken. augustus 2009 Curriculum Vitae Zeycan Sahin Allround- specialist Sociale Zaken augustus 2009 Persoonsgegevens Opleidingen Naam Zeycan Sahin Adres Straatsburglaan 31 7543 XH Enschede Telefoon 06 25227111 E-mail zeycansahin@hotmail.com

Nadere informatie

Marc Bouwmeester. Profiel. Opleiding

Marc Bouwmeester. Profiel. Opleiding Profiel Ik ben 48 jaar en ik heb werkervaring sinds 1987 als leidinggevende, consultant en projectmanager. In mei 2008 heb ik samen met Paul Bloemen het adviesbureau Riddervis opgericht. Ik werk graag

Nadere informatie

EvB Interim Management

EvB Interim Management Curriculum vitae Persoonlijke gegevens Naam : Ernst van Bemmel Woonplaats : Aalsmeer Nationaliteit : Nederlandse Geboortejaar : 1966 Telefoon : 06-3828 4537 E-mail : ernst.van.bemmel@caiway.net Kennis

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Anaïs Huysmans Geboortejaar 1983 Woonregio Den Haag Telefoonnummer 06 19 528 708 Email a.huysmans@soulfood.nl Nationaliteit Nederlands Rijbewijs Ja SharePoint Consultant Werkervaring

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Profiel

Persoonlijke gegevens. Profiel Persoonlijke gegevens Naam : Will Keuren rm Adres : Prof.Rommehoek 4 PC + Woonplaats : 4908 CD Oosterhout NB Telefoonnummer : 0162-438188 Mobiel : 06-51929447 e-mail : info@keureninterim.nl Geboren : 14

Nadere informatie

dienst verlenings document

dienst verlenings document dienst verlenings document S a n Gi o r g i l a a n 5 5644 DS Ei n d h o v e n Te l e f o o n 040-2155420 Fa x 040-2155429 w w w. v a n a v e z a a t h. c o m E-m a i l i n f o @ v a n a v e z a a t h.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument versie 2011

Dienstverleningsdocument versie 2011 INDFIA Financieel Adviesbureau Vest 195 3311 TV Dordrecht T. 0180 625857 F. 0800 7528834 E. info@indfia.nl AFM 12016014 K.v.K. 243.378.18 ING bank 67.40.19.105 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Wie zijn wij?

Nadere informatie

Klantbelang Centraal; een blijvende uitdaging ook voor Compliance

Klantbelang Centraal; een blijvende uitdaging ook voor Compliance Klantbelang Centraal; een blijvende uitdaging ook voor Compliance Bijdrage van Ruud de Hollander, hoofd Toezichtgroepen Financiële Ondernemingen, tijdens het jaarseminar Verbond van Verzekeraars Compliance

Nadere informatie

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand Profiel FenterDaniëls bemiddelt sinds 1999 in personeel voor FINANCE posities. Dat doen wij voor vaste functies. Daarnaast ondersteunen wij organisaties met tijdelijk personeel. Onze wervings- en selectieprocedure

Nadere informatie

Federatie van assurantieclubs 24 april 2012. De toekomst van de samenwerkingsovereenkomst. Mr. R.B. van Beem 070 737 00 95 rvanbeem@vanbeemdejong.

Federatie van assurantieclubs 24 april 2012. De toekomst van de samenwerkingsovereenkomst. Mr. R.B. van Beem 070 737 00 95 rvanbeem@vanbeemdejong. Federatie van assurantieclubs 24 april 2012 De toekomst van de samenwerkingsovereenkomst Mr. R.B. van Beem 070 737 00 95 rvanbeem@vanbeemdejong.nl 1 Programma Verleden Hoe is het zo gekomen? Heden Waar

Nadere informatie

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals. SIS finance

SIS FINANCE. voor professionals door professionals. consulting. interim management. finance professionals. SIS finance FINANCE consulting interim management professionals duurzame relaties met onze opdrachtgevers, gebaseerd op kennis van zaken, commitment en oplossingsgerichtheid. OVER FINANCE Finance is een middelgroot

Nadere informatie

Curriculum Vitae Eva van de Pas

Curriculum Vitae Eva van de Pas Curriculum Vitae Eva van de Pas Profiel Na een carrière van 10 jaar in diverse HR functies in profit en non profit organisaties, ben ik sinds 2005 werkzaam als interim HR professional. Vanuit mijn visie

Nadere informatie

C U R R I C U L U M V I T A E. Pieter van Driel

C U R R I C U L U M V I T A E. Pieter van Driel Professie Projectmanager, adviseur Geboortedatum 29 augustus 1962 Adres De Ruyterlaan 34 Woonplaats Bennebroek Telefoon 06-13 13 93 80 E-mail pietervandriel@gmail.com Werkgevers 2009 heden Zelfstandig

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Sander Mol

Curriculum Vitae drs. Sander Mol Curriculum Vitae drs. Sander Mol Naam S. Mol Voornaam Sander Geboortedatum 30 augustus 1972 Woonplaats Stompetoren Email info@openeyes-ifc.nl Website www.openeyes-ifc.nl Opleiding 2004 Doctoraal Controlling

Nadere informatie

Marc Bouwmeester. Opleiding Ik heb de volgende opleidingen afgerond: Informatica en Psychologie (propedeuse). Woonplaats Amersfoort

Marc Bouwmeester. Opleiding Ik heb de volgende opleidingen afgerond: Informatica en Psychologie (propedeuse). Woonplaats Amersfoort Profiel Ik ben 45 jaar en ik heb werkervaring sinds 1987 als leidinggevende, consultant en projectmanager. In mei 2008 heb ik samen met Paul Bloemen het adviesbureau Riddervis opgericht. Ik werk graag

Nadere informatie

INTERVIEW VERSLAG (Consultant)

INTERVIEW VERSLAG (Consultant) 1 Nummer : CR120358JV_HAD Functie :Hypotheekadviseur Woonplaats : Heythuizen (L) Welke regio inzetbaar :Limburg, Gelderland, N- Brabant Salarisindicatie/uren : 3250,- (onderhandelbaar) Beschikbaarheid

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Opleiding. Vaardigheden. Werkervaring. Edwin Kalbfleisch. Leeftijd. Directeur /interimmanager

Persoonlijke gegevens. Opleiding. Vaardigheden. Werkervaring. Edwin Kalbfleisch. Leeftijd. Directeur /interimmanager Persoonlijke gegevens Naam Leeftijd Edwin Kalbfleisch 42 Directeur /interimmanager Opleiding 1988 1992 Lerarenopleiding economie 1992-1996 NIVRA eerste fase 1996 1999 Postdoctoraal accountancy 2004-2004

Nadere informatie

WFT Pensioen, bedreiging of kans?! E.H.A.M. Lacroix MPLA/FFP

WFT Pensioen, bedreiging of kans?! E.H.A.M. Lacroix MPLA/FFP WFT Pensioen, bedreiging of kans?! E.H.A.M. Lacroix MPLA/FFP Programma Aanleiding: AFM rapport Maatregel: WFT Pensioen Keuze? Conclusie Aanleiding (1) AFM rapport Kwaliteit Advies Tweedepijler Pensioen

Nadere informatie

C U R R I C U L U M V I T A E. Pieter van Driel

C U R R I C U L U M V I T A E. Pieter van Driel Professie Adviseur, projectmanager, coach Geboortedatum 29 augustus 1962 Adres De Ruyterlaan 34 Woonplaats Bennebroek Telefoon 06-13 13 93 80 E-mail pietervandriel@gmail.com Werkgevers 2009 heden Zelfstandig

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Wie is Bas?

Curriculum Vitae. Wie is Bas? Curriculum Vitae Naam: B.J.A. de Jong Roepnaam: Bas Geboortedatum: 12 februari 1976 Adres: Bastertlaan 17 3632 JH Loenen a/d Vecht Telefoon: +31 (0)6-29 01 47 38 E-mail: basdejong@handsonrisk.nl Nationaliteit:

Nadere informatie

Curriculum Vitae Paul Spaans

Curriculum Vitae Paul Spaans Curriculum Vitae Paul Spaans Achternaam Spaans Voornaam Paul Geboortedatum 15 augustus 1970 Woonplaats Almere Telefoon 06 42218876 E-mail paul@financeondemand.nl Bedrijfsnaam Finance On Demand Zelfstandig

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën, Pensioenen en Hypotheken www.gelderschpakhuys.nl versie november 2011 1 Dienstverleningsdocument Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën hecht

Nadere informatie

WFT Pensioen, bedreiging of kans?! Sander Sanders mpla

WFT Pensioen, bedreiging of kans?! Sander Sanders mpla WFT Pensioen, bedreiging of kans?! Sander Sanders mpla Programma Aanleiding: AFM rapport Maatregel: WFT Pensioen Keuze? Conclusie Aanleiding (1) AFM-rapport Kwaliteit Advies Tweedepijler Pensioen uit april

Nadere informatie

Heeft de klant van de toekomst nog wel behoefte aan financieel advies?

Heeft de klant van de toekomst nog wel behoefte aan financieel advies? Heeft de klant van de toekomst nog wel behoefte aan financieel advies? Het nu gepresenteerde verhaal berust volledig op waargebeurde feiten Elke mogelijke vergelijking met uw eigen markt kan meer zijn

Nadere informatie

Rabobank Helmond Een aandeel in elkaar

Rabobank Helmond Een aandeel in elkaar Medicidesk Rabobank Helmond Een aandeel in elkaar RABOBANK MEDICIDESK Persoonlijk advies speciaal voor medici In deze brochure maakt u kennis met de mensen en mogelijkheden van onze Medicidesk. De Medicidesk

Nadere informatie

Curriculum Vitae Han van Popering

Curriculum Vitae Han van Popering Curriculum Vitae Han van Popering Personalia Naam Van Popering Voornaam Johannes Roepnaam Han Adres Lofoten 141 Postcode 2721 JE Woonplaats Zoetermeer Telefoon mobiel 06-11479565 E-mail han.van.popering@valuexl.eu

Nadere informatie

Wft PE. Neemt uw vakbekwaamheid wel echt toe? 2009 Guus de Jonge

Wft PE. Neemt uw vakbekwaamheid wel echt toe? 2009 Guus de Jonge Wft PE Neemt uw vakbekwaamheid wel echt toe? 2009 Guus de Jonge Wft - vakbekwaamheid en PE PE heeft tot doel de vakinhoudelijke deskundigheid op peil te houden die nodig is voor de beroepsuitoefening van

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën, Pensioenen en Hypotheken www.gelderschpakhuys.nl versie mei 2012 1 Dienstverleningsdocument Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën hecht aan

Nadere informatie

PERSONALIA OVER MIJ CURRICULUM VITAE RODERICK VAN STRATEN

PERSONALIA OVER MIJ CURRICULUM VITAE RODERICK VAN STRATEN PERSONALIA Naam: van Straten (D.A.N.A) Roepnaam: Roderick Geboortedatum: 30-06-1973 Woonplaats: Gorinchem Adres: Burgstraat 18, 4201 AC www: roderickvs.nl E-mail: info@roderickvs.nl Twitter: @roderickvs

Nadere informatie

Functiefamilie ES Experten organisatieondersteuning

Functiefamilie ES Experten organisatieondersteuning Functiefamilie ES Experten ondersteuning DOEL Instrumenten en methodes ontwikkelen* en aanpassen in een domein en de interne klanten ondersteunen bij de implementatie ervan teneinde de werking van de te

Nadere informatie

Voorbeeld CV volgens de STAR methode Recruitment & Consultancy

Voorbeeld CV volgens de STAR methode Recruitment & Consultancy Lees deze tekst voordat je aan de slag gaat! STAR Methode Het onderstaande voorbeeld CV is opgemaakt volgens de STAR methode. STAR staat voor Situatie, Taak, Activiteiten, Resultaat. Kijk voor meer uitleg

Nadere informatie

Curriculum Vitae Xander Alfrink

Curriculum Vitae Xander Alfrink Curriculum Vitae Xander Alfrink en Periode 1996 2001 Master International Business Studies Geboortedatum: 1-12-1977 Geslacht: man Woonplaats: Uithoorn Tel.nr.: 06-26038886 Getrouwd met kinderen Periode

Nadere informatie

MUTSAERTS FUNCTIEBESCHRIJVING. Pensioenadviseur / lid Management Team

MUTSAERTS FUNCTIEBESCHRIJVING. Pensioenadviseur / lid Management Team MUTSAERTS FUNCTIEBESCHRIJVING Pensioenadviseur / lid Management Team MUTSAERTS INHOUDSOPGAVE 1) Doel van de functie..blz. 3 2) Plaats in de organisatie..blz. 3 3) Taken & resultaatgebieden..blz. 3 4) Verantwoordelijkheden..blz.

Nadere informatie

Libera-l anima FINANCIAL CONSULTANCY / INTERIM MANAGEMENT

Libera-l anima FINANCIAL CONSULTANCY / INTERIM MANAGEMENT Libera-l anima FINANCIAL CONSULTANCY / INTERIM MANAGEMENT Naam : Helen de Vries Woonplaats : Amsterdam Geboortejaar : 1967 Burgerlijke staat : ongehuwd Nationaliteit : Nederlandse Bereikbaarheid : 06-12355221

Nadere informatie

Interim Finance Professional/Senior Reporting Analyst a.i. bij de afdeling Finance & Control van Propertize te Utrecht;

Interim Finance Professional/Senior Reporting Analyst a.i. bij de afdeling Finance & Control van Propertize te Utrecht; CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam : De Kruif Voornamen : Reinier Vincent (René) Adres : Heuveloordstraat 32 Postcode en Woonplaats : 3741 WH Baarn Mobielnummer : 06-53884827 E-mail adres : renedekruif@dkfi.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE Curriculum Vitae Interim Business Controller Plant Controller WO BE Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter Curriculum Vitae Arno van Klaveren Persoonlijke gegevens naam: Arno van Klaveren adres: De Vriesstraat 3 woonplaats: 2613CA Delft geboortedatum: 27-09-1963 nationaliteit: Nederlands email: info@arnovanklaveren.nl

Nadere informatie

Make strategy work! Wft

Make strategy work! Wft Woerden, december 2011 Make strategy work! Wft Pensioen: een tikkende tijdbom? IG&H onderzoek onder pensioenadviseurs IG&H Consulting & Interim Onderzoek uitgevoerd in Q4 2011, onder ca. 300 actieve relaties

Nadere informatie

Zorgplicht en kwaliteit dienstverlening. Ruud van der Mast, introductie compliance

Zorgplicht en kwaliteit dienstverlening. Ruud van der Mast, introductie compliance Zorgplicht en kwaliteit dienstverlening Ruud van der Mast, introductie compliance Programma Wat is zorgplicht Regelgevend kader PARP en KNVB Informatie eisen Execution only en advies Klantbelang centraal

Nadere informatie

CV Tjeerd Oomens tel: 0346-284582/06-24766165 tjeerd.oomens@planet.nl

CV Tjeerd Oomens tel: 0346-284582/06-24766165 tjeerd.oomens@planet.nl Curriculum Vitae Personalia Naam Voornamen Oomens Tjeerd (Willem Sebastiaan) Adres Zebraspoor 209 3605 GM Maarssen Telefoon 0346-284 582 06-247 66 165 E-mail tjeerd.oomens@planet.nl Geboortedatum Nationaliteit

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Van Haarlem Uw Financieel Adviseur. Strandmeer 1 3994 ZR Houten Telefoon 030-6590800 Fax 084-2273005 KvK Utrecht 30219708 Internet www.uwfinancieeladviseur.nl E-mail vanhaarlem@uwfinancieeladviseur.nl

Nadere informatie

Inspirerende lijn- en veranderingsmanager. Echte teamworker met respect voor de kennis- en vaardigheden van collegae, bruggenbouwer.

Inspirerende lijn- en veranderingsmanager. Echte teamworker met respect voor de kennis- en vaardigheden van collegae, bruggenbouwer. CURRICULUM VITAE Naam manager Contactpersoon A.D. Verloop (Ad) R.P.D. Buijtendijk Mobiel 06 54 23 84 80 Email Rob.Buijtendijk@InnerVisie.nl ACHTERGROND en ERVARING Diverse lijn-, staf- en managementfuncties

Nadere informatie

Tariefkaart Commandeur & Dammes financieel adviseurs De Factorij 35A 1689 AK Zwaag T (0229) 57 10 10 www.comdam.nl E info@comdam.

Tariefkaart Commandeur & Dammes financieel adviseurs De Factorij 35A 1689 AK Zwaag T (0229) 57 10 10 www.comdam.nl E info@comdam. Tariefkaart Commandeur & Dammes financieel adviseurs De Factorij 35A 1689 AK Zwaag T (0229) 57 10 10 www.comdam.nl E info@comdam.nl In deze tariefkaart vindt u informatie over de dienstverlening en de

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Geachte relatie, Het Dienstverleningsdocument (DVD) wordt u aangeboden door Postma Financieel Advies. Wij zijn adviseurs en bemiddelaars op het gebied van verzekeringen, bankspaarproducten, pensioenen

Nadere informatie

Kwaliteit Beleggingsdienstverlening. Value of Risk 5 juni 2014. Kwaliteit van Beleggingsdienstverlening. Sjako Weering

Kwaliteit Beleggingsdienstverlening. Value of Risk 5 juni 2014. Kwaliteit van Beleggingsdienstverlening. Sjako Weering Kwaliteit Beleggingsdienstverlening Value of Risk 5 juni 2014 Sjako Weering Kwaliteit van Beleggingsdienstverlening Agenda 1. Wettelijke verplichtingen 2. Bevindingen AFM 3. Kifid 4. Dienstverleningscyclus

Nadere informatie

Curriculum Vitae van Marcel Monteba

Curriculum Vitae van Marcel Monteba Curriculum Vitae van Marcel Monteba Persoonlijke gegevens Achternaam Monteba Voornaam Marinus Abraham Geboortedatum 18 april 1974 Adres David Tenierslaan 102 Postcode/Woonplaats 3904 ZA Veenendaal Telefoon

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Paulus Bernardus Johannes Cornelissen

CURRICULUM VITAE. Paulus Bernardus Johannes Cornelissen CURRICULUM VITAE Naam Paulus Bernardus Johannes Cornelissen Roepnaam Paul Titulatuur drs. Geboortedatum en -plaats 10 november 1972 te Eindhoven Burgerlijke staat gehuwd (één zoon, 2002) Adres Generaal

Nadere informatie

2011-2012 Projectleider Herstructurering Vastgoedmaatschappijen; 2011 Opstellen jaarrekeningen van diverse juridische entiteiten;

2011-2012 Projectleider Herstructurering Vastgoedmaatschappijen; 2011 Opstellen jaarrekeningen van diverse juridische entiteiten; CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam : De Kruif Voornamen : Reinier Vincent (René) Adres : Heuveloordstraat 32 Postcode en Woonplaats : 3741 WH Baarn Mobielnummer : 06-53884827 E-mail adres : renedekruif@dkfi.nl

Nadere informatie

Interim Manager. : Peter Bartels. ervaring sinds 1989. Personalia. In het kort

Interim Manager. : Peter Bartels. ervaring sinds 1989. Personalia. In het kort Interim Manager ervaring sinds 1989 In het kort In de afgelopen tweeëntwintig jaar heeft Peter een uniek ervaringsprofiel als ICT manager opgebouwd. Hij heeft fundamentele kennis van ICT en de organisatievormen

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia

CURRICULUM VITAE. Personalia CURRICULUM VITAE Personalia Naam Edwin van den Broek Adres Fort Pinssen 29 Postcode + woonplaats 2926 VD Krimpen aan den IJssel Mobiel 06-22750269 Email edwinvandenbroek@enabler.nl Geboortedatum 9 januari

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Komfort makelaardij & Verzekeringen, Zwart Janstraat 55A, 3035 AL ROTTERDAM. Telefoon 010-4660609, Faxnummer : 010-4661120, e-mail: info@komfortverzekeringen.nl

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Pensioenvraag werkgever

Dienstverleningsdocument Pensioenvraag werkgever Pensioendesk De Baronie Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

Online Dialogue Donderdag #5 16 juni 2011. Oei, ik groei! Over de groei van Internet Verkoop binnen SNS Bank. 28 januari 2005

Online Dialogue Donderdag #5 16 juni 2011. Oei, ik groei! Over de groei van Internet Verkoop binnen SNS Bank. 28 januari 2005 Oei, ik groei! Over de groei van Internet Verkoop binnen SNS Bank Reinout Wolfert Online Dialogue Donderdag Utrecht, 16 juni 2011 28 januari 2005 Voorstellen Reinout Wolfert SNS Bank Afdelingshoofd Front

Nadere informatie

Bijlage bij artikel 2, eerste en tweede lid, van de Regeling aanwijzing diploma s financiële dienstverlening Wft

Bijlage bij artikel 2, eerste en tweede lid, van de Regeling aanwijzing diploma s financiële dienstverlening Wft Bijlage bij artikel 2, eerste en tweede lid, van de Regeling aanwijzing diploma s financiële dienstverlening Wft In deze bijlage wordt onder verstaan: bij de module hypothecair krediet de eindtermen onder

Nadere informatie

DSI CONGRES: SAMEN WERKEN AAN VERTROUWEN

DSI CONGRES: SAMEN WERKEN AAN VERTROUWEN Het moet echt beter: betere financiële dienstverlening voor de beste prijs. Rob Groenemeijer, NBV Integriteit en professionaliteit in de financiële dienstverlening DSI CONGRES: SMEN WERKEN N VERTROUWEN

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Curriculum Vitae Personalia Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Werkterrein Allround business en IT manager met als werkterrein: Organisatieadvies

Nadere informatie

Beloningsbeleid 4 januari 2012

Beloningsbeleid 4 januari 2012 Beloningsbeleid 4 januari 2012 Inhoudsopgave Inleiding 3 Doel beloningsbeleid 4 Uitgangspunten beloningsbeleid 4 Inschaling en beschrijving beloning 4 Beloningsmodel onderneming 5 Risicobeheersing 5 Beoordeling

Nadere informatie

Beleggingsbeleid in de bedrijfsvoering

Beleggingsbeleid in de bedrijfsvoering De Handreiking Kwaliteit Beleggingsbeleid in de praktijk 26 maart 2015 Alex Poel Beleggingsbeleid in de bedrijfsvoering 1 Achtergrond 2 Dienstverleningsproces 3 Beleggingsbeleid 4 Handreiking beleggingsbeleid

Nadere informatie

2513AA22XA. De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 1 A 2513 AA S GRAVENHAGE

2513AA22XA. De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 1 A 2513 AA S GRAVENHAGE > Retouradres Postbus 90801 2509 LV Den Haag De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 1 A 2513 AA S GRAVENHAGE 2513AA22XA Postbus 90801 2509 LV Den Haag Anna van Hannoverstraat 4

Nadere informatie

Matrix referentieprofiel Kredietbeoordelaar Lokale Banken Visie 2010+

Matrix referentieprofiel Kredietbeoordelaar Lokale Banken Visie 2010+ Kredietbeoordelaar Visie 2010+ A Kredietbeoordelaar Visie 2010+ B Kredietbeoordelaar Visie 2010+ C Kwantitatieve gegevens van de eenheid Organogram Functiegroep 6 Functiegroep 7 Functiegroep 8 Omvang van

Nadere informatie

Aan de leden van de FOV. Geachte dames en heren,

Aan de leden van de FOV. Geachte dames en heren, CFL 27.086, 16 juni 2009 Aan de leden van de FOV Geachte dames en heren, Hierbij zend ik u informatie over een drietal externe bijeenkomsten/cursussen op het gebied van bovenmatige/passende provisie, beheerst

Nadere informatie

VNAB Event: Wet en regelgeving

VNAB Event: Wet en regelgeving VNAB Event: Wet en regelgeving 23 april 2015 Egbert Gerritsen Manager toezicht banken en verzekeraars Onderwerpen Hoe houdt de AFM toezicht en wat betekent dat voor de zakelijke markt? Klantbelang centraal

Nadere informatie

Wft deskundigheidsbouwwerk

Wft deskundigheidsbouwwerk Wft deskundigheidsbouwwerk Mr. J. Oosterbaan Martinius Algemeen directeur Bureau D & O D & O april 2012 1 Inhoud Actualiteiten Huidige eisen deskundigheid Vergunning Wft pensioenverzekering Wensen minister

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën, Pensioenen en Hypotheken www.gelderschpakhuys.nl versie januari 2013 1 Dienstverleningsdocument Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën hecht

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs.

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs. Curriculum Vitae Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

Curriculum Vitae Albert Verhaar

Curriculum Vitae Albert Verhaar Curriculum Vitae Albert Verhaar Persoonlijke gegevens Naam : Albert Verhaar Woonplaats : s-gravenhage Geboortedatum : 08-07-1967 Telefoonnummer : 06-51520667 Opleiding Cursussen MEAO SPD Inspirerend leidinggeven

Nadere informatie

Jansen Financial Consultancy Rembrandtlaan 36, 1213 BH Hilversum

Jansen Financial Consultancy Rembrandtlaan 36, 1213 BH Hilversum ABN AMRO 97.34.42.395 KvK 56718500 BTW 158693292B01 AFM 12004399 DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Wet op het Financiële Toezicht (Wft) - versie januari 2013 Jansen Financial Consultancy Rembrandtlaan 36, 1213

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument 0 Inhoudsopgave dienstenwijzer Inleiding... 2 Wft Dienstenwijzer... 2 Ons kantoor... 2 Waarom Lexxer... 3 Persoonlijke aanpak... 3 Kwaliteit is gewaarborgd... 3 Creatief in oplossingen...

Nadere informatie

Vereniging van Vermogensbeheerders & Adviseurs

Vereniging van Vermogensbeheerders & Adviseurs Vereniging van Vermogensbeheerders & Adviseurs 18 maart 2014 Alex Poel Kwaliteit van Beleggingsdienstverlening Agenda 1. Achtergrond 2. Voorbeelden, waar ging het mis? 3. Dienstverleningscyclus 4. Klantbeeld

Nadere informatie

FranchiseFormule. All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g. m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s

FranchiseFormule. All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g. m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s FranchiseFormule All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s Samenwerking met Financiële Meesters Financiële Meesters heeft een nieuwe franchiseformule ontwikkeld voor

Nadere informatie

2008 - heden Spin-Sel project- en interimmanagement

2008 - heden Spin-Sel project- en interimmanagement Curriculum Vitae Personalia Naam Adres Mobiel nummer Geboortedatum NaDonaliteit Burgerlijke staat Selma Simonis Blokvenlaan 18 te Waalre 06-51140243 27 augustus 1970 Nederlandse gehuwd, 3 kinderen Profiel

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze kosten vergelijken.

Nadere informatie

In geval van nood zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer 076-5315531.

In geval van nood zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer 076-5315531. Dienstenwijzer Adviesgroep Koeman-De Baronie B.V. Assurantiebedrijf De Baronie Pensioendesk De Baronie Huis & Hypotheek De Baronie Zorg en Inkomen De Baronie Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële

Nadere informatie