Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ""

Transcriptie

1

2

3

4

5 De aut is een brn van vrijheid en nbezrgd rijplezier. Maar hij vereist k gevel vr verantwrdelijkheid. Wij gaan ervan uit dat he meer verantwrdelijkheidsz.in wij aan de dag leggen bij het maken van een Vclv, he meer vrijheid en nbezrgd rijplezier wij u kunnen bieden. Daarm hechten wij zveel belang aan kwaliteit. Vr de aut zelf, vr de uitrusting en de service en vr alle cntacten die u met ns heeft. Daarm besteden wij zveel aandacht aan veiligheid, waardr de naam Vlv in heel de wereld synniem is vr veilige aut's. Die veiligheid bezrgt u een gerust gevel en laat u ng meer van autrijden genieten. In dat pzicht staat veiligheid gelijk met rijplezier. Ok willen wij nze aut's ng milieuvriendelijker maken. Net als u willen wij nze kinderen immers recht in de gen kunnen kijken. En z beleven wij k meer plezier aan het ntwikkelen en prduceren van nze aut's, terwijl u er ng meer van gen iel.

6 De Vlv V70 is één van de veiligste aut' s ter wereld. Een wellicht k één van de meest aangename m mee te rijden. Aan veiligheid en rijplezier wrdt bij de Vlv V70 ng een extra dimensie tegevegd - veelzijdigheid. Dit is een aut die zich perfect leent vr avntuur en ntspanning. Het is k een ideale aut vr gezinnen met kinderen. Met tal van mgelijkheden m de binnenruimte te verdelen ver de passagiers en de bagage. De Vlv V70 is vrwielaangedreven. Als u winterse mstandigheden echter met vierwielaandrijving wilt trtseren, dan kunt u kiezen vr de eigenzinnige Vlv V70 XC met een hgere bdemspeling. Of vr de Vlv V70 AWD, die het vermgen met maximale grip autmatisch ver alle wielen verdeelt. Maak dus kennis met een echt veelzijdige aut]

7

8 VOLVO Als u graag nieuwe wegen inslaat, dan zult u waarschijnlijk kiezen vr de nieuwe Vlv V70 XC Een aut, die u p een buitengewn drdachte manier veral laat genieten van snelwegcmfrt. Met vierwielaandrijving, extra bdemspeling en practische aanpassingen aan de carrsserie is de Vlv V70 XC p slechte wegen net z ged thuis als p de snelweg f in het stadsverkeer. Het interieur is een elegante en duurzame cmbinatie van canvas en leer. Het is bvenal een aut die u vlp van uw vrijheid laat genieten znder dat 11 daarvr veiligheid heft in te leveren. En dat maakt de Vlv V70 XC net z drtastend en delgericht als de andere versies van de Vlv V70. Oe vierwielaangedreven Vlv V70 xc geeft veelzijdigheid vlp de ruimte.

9

10

11

12 ?

13

14

15

16

17 Eén, twee f alle drie de rug' leuningen van de achterbank kunnen makkelijk wrden neergeklapt vr extra bagageruimte. Wanneer de leuningen wrden neergeklapt en de zittingen wrden pgeklapt, ntstaat een vlledig vlakke laadvler. Er is k een nyln velligheidsnet dat p dezelfde manier is ingedeeld als de achterbank en dat eenvudig kan wrden uitgetrkken. De velligheidsgrdelrllen zijn geïntegreerd In de rugleuningen zdat de grdels met de rugleuningen mee bewegen. U neu k de hfdsteunen niet te verwijderen. Deze klappen gewn weg. De rugleuning van de passagierszitplaats kan eveneens naar vren wrden geklapt, waardr een laadruimte ntstaat met een lengte van niet minder dan 2,75 meter. Een pklapbare, tegen de rijrichting in geplaatste achter' bank vr twee kinderen, is eveneens leverbaar. Deze is vrzien van driepunts veiligheidsgrdels en hfdsteunen, en kan nder de laadvler wrden weggebrgen wanneer niet in gebruik.

18

19

20

21 - Zitplaatsen met Iange-afstandscmfrt. Eenvudig instelbaar - van de afstand tt de pedalen en de helling van de rugleuning tt de lendensteun en de hgte en hellingshek van het zitkussen. Met armsteunen aan weerszijden. - In hgte en diepte verstelbaar stuurwiel. - Verwarmings- en ventilatiesysteem pgewassen tegen een plklimaat (en een trpisch klimaat, wanneer u kiest vr de aircnditining). Bestuurder en vrpassagier kunnen het systeem afznderlijk regelen. - Elektrisch bedienbare ramen vr en achter. - Buitentemperatuurmeter - waarschuwt vr kans p gladheid. - Elektrnische startbeveiliging - maakt hel nmgelijk m de mtr te starten znder de juiste sleutel. - Verwarmbare en elektrisch verstelbare buitenspiegels. - "Fllw me hme" verlichting. Verlicht 30 sec. uw weg naar de vrdeur. - ln hgte verstelbare kplampen. - Slten met safelek - vrkmt dat dieven, na het inslaan van een zijruit, de deuren penen met de deurgreep aan de binnenkant. De Vlv V70 wrdt uitsluitend p bestelling gebuwd. Er is keuze uit 6 mtren, twee chassis, twee versnellingsbakken, veertien ketswerkkleuren en zes verschillende bekledingen, alsk tal van extra's, waarnder een thermstatisch gestuurde aircnditining (ECC), een - navigatie- en verkeersinfrmatiesysteem (RTl) en een brdcmputer. Maak gewn uw keuze en krte tijd later is uw hgstpersnlijke Vlv V70 klaar.

22

23 21 Dankzij de gepatenteerde Delta-link achterwielphanging biedt de Vlvc VlO u een unieke wegligging. Delta-lil1k geeft de aut een aangename vering en tegelijkertijd een ged en cnsistent bchtengedrag. Wat dit systeem z speciaal maakt, is dat bij het insturen de achterwielen licht meesturen met de vrwielen - het resultaat is een bijznder snelle stuurreactie vr een vrwiel - aangedreven aut en een perfecte cntrle in de bcht. In de Vlv VlO draagt Delta Link in belangrijke mate bij tt de uitznderlijke cmbinatie van cmfrt, veiligheid en rijplezier. Een ander belangrijk punt is de speciale vrwielphanging, die de duikneigingen bij het remmen tegengaat. Dit verhgt het cmfrt en verbetert de remwerking. TRACS helpt u bij het rijden en wegrijden p een glad wegdek. Het systeem schakelt zichzelf uit bij 40 km/h. STC (Stability end Tract.in Cntrl)* is een actief en meer geavanceerd chassis systeem. Het zrgt er autmatisch vr dat de aangedreven wielen precies de juiste heveelheid vermgen krijgen m maximale Als bijvrbeeld grip met de weg te huden. één f beide aangedreven wielen in gladde mstandigheden beginnen te spinnen, dan wrdt de aandrijving direkt teruggebracht tt het niveau waarp het wiel weer grip krijgt. STC zrgt er k vr dat u gemakkelijk weg kunt rijden p een glad wegdek. Het verbetert k de zij stabiliteit in bchten en vermindert het nderstuur bij het acceleren uit bchten. Het systeem werkt bij alle snelheden. Bij lage snelheden activeert STC hel ABS-remsysteem en bij hgere snelheden werkt het dr het mtrvermgen te reduceren. Als u ng meer zekerheid zekt vr alle srten wegdek, dan is de Vlv VlO k met vierwielaandrijving verkrijgbaar. Een sprt chassis is als extra leverbaar. Dit is uitgerust met krtere, stuggere veren dan het standaard chassis en heeft autmatische niveauregeling. Dit sprt chassis is ideaal vr wie zeer sprtief wil rijden. Het diagnaal-gescheiden rer/"lsysteej/'1, ruim bemeten met geventileerde schijfremmen vr, zrgt vr een nvergelijkbare remstabiliteit. Het ABS anti-blkkeer systeem is standaard STC is als extra leverbaar p de 2.5T. standaard p T5 maar niet leverbaar p de Vlv V70 XC en V70 AWD.

24 22 Vierwielaandrijving wrdt meestal geasscieerd met sneeuwen ijzel f slecht begaanbare wegen. De speciale vierwielaandrijving in de Vlv V70 XC biedt echter k vrdelen p nrmale wegen. Afhankelijk van de rijmstandigheden wrdt het mtrvermgen autmatisch ver de vier wielen verdeeld. Als de vrwielen hun grip beginnen te verliezen, wrdt er meer vermgen p de achtenvielen vergebracht. Wat resulteert in een vrtreffelijke stabiliteit en wegligging p alle srten wegdek. Dit alles gebeurt genblikkelijk en vlautmatisch, znder dat er knppen f handels bediend meten wrden. De multi-link achteras zrgt vr ptimaal cmfrt en een vrspelbaar weggedrag in alle situaties. De Vlv V70 XC heeft k een verhgd chassis m ech t slechte wegen gemakkelijker de baas te kunnen. De 2.ST mtr met 142kW/l93 maakt van de Vlv V70 XC een vierwielaangedreven aut met puur temperament. Als uw vrkeur uitgaat naar de standaard Vlv V70, maar dan wel met vierwielaandrijving, dan kunt u k kiezen vr de Vlv V70 AWD. pk Nrmaal krijgen de vrwielen haast alle vermgen te verwerken. Als de vrwielen beginnen te spinnen, wrdt meer vermgen naar de achterwielen gestuurd.

25 Bij enkele f dubbele wielspin aan één kant wrdt meer vermgen naar de andere kant gestuurd. Als er meer gewicht p de achterwielen rust, krijgen die k meer vermgen tegestuurd. Vr een stabieler remgedrag wrdt geen vermgen naar de achterwielen gestuurd.

26 Wat een Vlv V70 XC f AWD allemaal niet laat zien: A M,d/T-link Clch/erwielphallgll!g B Visckppelillg C Autmatisch sperdifferelllieel G Dubbele haven liggende nkkenas D Autmatische liiljeauregeling (V70XC) E Bekrachtigd tm,dhellgelstllur F Dwarsgeplaats/e ljijfcililldemlo/r H Alummimn mtrblk met iligegtl'li cililldemwlllels Vier kleppen per cilinder Zelfregelende hydmu/i5che klepslters

27 K DirlgOlft/al gesc!widell remsystef'1ii 0 Stevige stabilisntl's!cmgeli T Dia&17wse."ysteel/l L Schijfrel/l/licll vr, gevewdeerd P \lien.uiel acind rij/ij! 19 U tvticrprcessergeswvrde adaptieve liienrl1pswal1wnt 1111'1 drie M ABS remsysteem Q \fnvielphal!ging met teerpten scl.alcelprgrnvn's f 111'jfllcrslwllillgsbn)< N Drieweg luj/alysalr mei elektrisch R TRACS antispinsysteem verwarmde LamlHJa-sO!ulr' 5 Trillingsabsrbere/ul subframe

28 26 Eén van de bijzndere kenmerken van de vctv V70 is de unieke aandrijmjn. De sepele kracht van de vijfcilindermlren is vergelijkbaar met die van een zescilinder in lijn. Dilnkl':ij de cmpacte versnellingsbak nemen ze echter niet meer plaats in beslag dan een dwarsgeplaatsle viercilinder. De krachtige mlren passen dan k perfect in deze aut die van binnen ruim is maar zich bvendien k vlt laat rnanëuvreren en parkeren. Geen cmprmissen dus. Vanaf lage terentallen is nageneg het vlledige kppel reeds hesehikbaar. Z kunt u snel en veilig inhalen. En in de stad heft u niet vrtdurend te schakelen. Op paqf na vindt u een verzicht van de mtrprestaties.

29 27 Het mtrblk en de cilinderkp zijn van aluminium gemaakt, vr een lager gewicht van de benzinemtren, betere prestaties, een lager verbruik en een ptimale balans. Twee bvenliggende nkkenassen en een geperfectineerd mtrmanagementsysteem zrgen vr superieure prestaties en maximale efficiëntie. Zelfregelende hydraulische kjepstters maken de mtr stiller en beperken het nderhud. Twee van de benzinemtren zijn vrzien van een turb. Eén hiervan levert een zeer hg kppel ver bijna het hele terenbereik. De tweede geeft turb-acceleraties bij lage terentallen, maar heeft een lager piekvermgen vr een lager verbruik bij hgere snelheden. De dieselmtr is een geavanceerde 2.5 liter turb met 10 kleppen, met prestaties die een benzinemtr evenaren. Hij brengt de Vlv V70 van 0 naar 100 km/h in minder dan tien secnden en verder tt 200 km/h Dr de directe injectie is het verbruik van deze mtr aanzienlijk lager dan dat van vergelijkbare dieselmtren. U heeft de keuze tussen een handgeschakelde versnellingsbak met vijf versnellingen versllellingsbak. f een viertraps autmatische De autmatische versnellingsbak van de 10 kleppen mtren heeft drie verschillende schakelprgramma's; Ecnmy, Sprt f Winter. Bij de 20 kleppen mtren is de versnellingsbak 'adaptief' - het terugschakelen wrdt autmatisch aangepast aan uw rijstijl. Met vijf cilinders en een cmpacte versnellingsbak cmbineert de Vlv V70 de vrdelen van een zescilinder in lijn met die van een dwarsgeplaatste viercilindermtr. De viertraps autmatische versnellingsbak bij de 20 kleppen mtren is 'adaptief' en het terugschakelen wrdt autmatisch aangepast aan uw rijstijl. De drievudige synchrnisatie van de vijfversnellingsbak zrgt vr vlt en prbleemls schakelen. Zelfs de achteruitversnelling is gesynchrniseerd. De driewegkatalysatr met elektrisch verwarmde Lambdasnde haalt meer gemiddeld 95 prcent van de klmnxide, stikstfxide en klwaterstffen uit de uitlaatgassen. Het diagnsesysteem van de mtrelektrnica hudt het emissieniveau uiterst laag en draagt bij tt efficiënter nderhud.

30 28 Geïntegreerd kinderzitje in de anllslmlll ach/er 2 l-lfdstl'w/ell p alle zirpiaatsen 3 Autrnatiscne dn'ppwlis l1eiligheidsgrdels p alle zitplaatsen 4 Grdelaanspanners IlOr 5 Veiligheidsgrdels met autcmatisclie bgteregeling vr 6 Airbag bestuurder 7 De deuren wrden (/uwlilarisc!, ntgrevdeld wmllleer de airbag wrdt geactiveerd 8 De slthlrk%m wrdt bij een frlllaie btsing samengedmkr 9 PUU-gelijmde vrruit Ier Iierstprkilig I/cm de IJeiligheidslwi 10 Dwrsblken IlOerell btskrachten af 11 Derde rel/die/u p ghgte 12 Ged beschermde brtllldslofrnlll< I/let ueilige Iwppelil1gen 13 Allri drglijbeschennîllg in alle zetels 14 SIPS - Side tnwa Prteain Systen, IH/Il V/uv 15 Extra grte zij-airbags 16 Sterke Ileiligheidski 17 13euestigingspulllell vr kinderzitje 18 ABS-rem.\ysteem 19 Vers/rrÁ!illge!l vrkolllel/ dm de wielel'/ in het interieur dril/geil 20 Kreukelznes helpel/ de btslemcliten pvngen

31

32 Vlv geeft al meer dan vijftig jaar de tn aan inzake autveiligheid. Het is de sm der delen die bepaalt he veilig een aut is, niet de delen afznderlijk. In de Vlv V70 is veiligheid al p de tekentafel geïntegreerd. Mtr, wielphanging, stuurinrichting en remmen zijn stuk vr stuk ntwrpen m de bestuurder te helpen ngevallen te vrkmen. En de hele carrsserie is erp gebuwd m de inzittenden zveel mgelijk te beschermen bij een ngeval. De passagiersruimte is mgeven dr een veiligheidski die verstevigd is met ultrasterk staal. De vr- en achterkant van de aut zijn ntwrpen als kreukelznes, die de krachten bij een btsing gedseerd maar effectief absrberen Veiligheidski 1944 Gelaagde vrruit 1956 Gecapitnneerd dashbard punts veiligheidsgrdels 1966 Dubbel driehekig gescheiden remsysteem 1966 Kreukelznes 1967 Veiligheidsgrdels achter 1968 Hfdsteunen 1969 Autmatische 3-punts veiligheidsgrdels 1972 Killdemeiligheidszitje en kinderslt 1973 Schkabsrberende bumpers 1974 Samendrukbare stuurklm 1979 Grthek buile11spiegef bestuurderszijde 1982 Zitplaatsen mei antidrglijbescherm illg 1984 Antiblkkeer remsysteem 1986 Derde remlicht p ghgre 1987 Grdelaanspanners vr 1987 Airbags 1990 Autmatische 3-punls veiligheidsgrdels p alle zitplaatsen 1991 SIPS - Side Impact Prateetin Sysrem 1990 Geïntegreerd kinderueiligheidszitje 1991 Veiligheidsgrdels flr met autmatische hgteregeling 1994 SIPS zij-airbag

33 31 Dwarsbalken en in de lengte geplaatste balken absrberen en spreiden de krachten bij een halffrntale aanrijding, een zware btsing waarbij slechts een deel van de vrzijde de klap pvangt. Versterkingen vrkmen dat de vrwielen in de passagiersruimte kunnen drdringen. Heeft u er wel eens bij stilgestaan heveel kruispunten u per jaar met uw aut passeert? Dan weet u he belangrijk het is de passagiersruimte te beschermen tegen een zijdelingse aanrijding. Het is een feit dat 25 prcent van alle ngevallen een dergelijk ngeluk betreft: De Vlv V70 is uitgerust met SIPS, het unieke veiligheidssysteem van Vlv legen zijdelingse aanrijdingen. Een grt deel van de lu-achten, die anders in de flank van de aut terecht zuden kmen, wrden nu afgeverd naar balken, stijlen, dak, vler en andere delen van de carrsserie. De SIPS-airbags zijn extra grt m zwel het hfd als de brst te beschermen. De SI PS-airbags wrden in twaalf duizendste van een secnde pgeblazen. Zij zijn ndergebracht in de buitenkant van de rugleuning van de vrzitplaatsen en niet in de deur, zdat ze altijd langs het lichaam zitten, ngeacht de psitie van de zitplaats.

34 32 Uw kinderen wilt u natuurlijk even veilig laten reizen als uzelf In een Vlv V70 is dat mgelijk. Wij ntwikkelen en testen immers nze eigen kinderveiligheidsuitrusting zdat deze beantwrdt aan nze strenge en in veel pzichten unieke eisen. Het kindervelligheidszitje van Vlv is het enige dat crashtests heeft drstaan p elke passagierszitplaats in de verve V70. Het is bedeld vr kinderen tt de leeftijd van vier jaar en heeft extra sterke zijstukken ter bescherming tegen aanrijdingen in de flank. (N.B.: mag niet p de passagierszitplaats wrden gemnteerd in cmbinatie met een passagiersairbag!) Accessires vr het kinderveiligheidszitje: vr extra zijdelingse steun bij de allerkleinsten (tt negen maanden) is een inzetstuk leverbaar, samen met een verstelbare znneklep, een slaapkussen en een trappelbeschermer met pbergruimte vr speelged en dergelijke.

35 33 Een kinderkussen vr kinderen van drie tt tien jaar zrgt ervr dat de standaard driepunts veiligheidsgrdel perfect rnd het lichaam zit. Het kussen kan k wrden vrzien van een verstelbare rugleuning vr extra bescherming van hfd en nek. (N.B.; dit kussen mag niet wrden gebruikt p de passagierszitplaats vrin indien deze is vrzien van een airbag!) Het kinderzitje dat in de armsteun p de achterbank is geïntegreerd, is de meest veilige plaats vr kinderen tussen vier en tien jaar. Wanneer het niet wrdt gebruikt, fungeert het als pklapbare armsteun.

36 GEBOUWD MET HET OOG OP MORGEN \fan a.lle au.t's in de wereld wrd! slechts een klein percentage gebuwd Tch speelt Vlv een vnreehersrt de ntwikkeling dr Vlv. in van ljeiliger aut's, een rl die wij /Haar al te graag p m /1emen, i: wanneer het gaat m het milieu. Milieunderzele en het reduceren van milieubelastende materialen is immers één van de uitgangspunten va.n Vlva. Een hlistische aanpak Een hlistische aanpak is essentieel. In nze prductntwikkeling gebruiken wij een speciaal met milieudeskundigen ntwikkeld systeem, EPS (Envirnmental Prirtry Strategies). Met dit systeem kunnen wij bijvrbeeld analyseren wat de milieu last van een bepaald cmpnent is, van ruwe grndstf tt prductie, gebruik en recycling. cntrlesystemen van Vlv k na jaren ng even efficiënt. Officiële tests hebben aangetnd dat hel emissieniveau na km ngeveer even laag is als bij een nieuwe aut. Kwaliteit en milieuzrg gaan hand in hand. Chemicaliën aan banden Weinig aut's wrden p een milieuvriendelijker manier gebuwd. Z hebben wij bijvrbeeld een 'zwarte lijst' van gevaarlijke stffen pgesteld, die uit de prductie Lakken De lakstraat p waterbasis zijn verbannen. van de Vlv V70 is één van de schnste ter wereld. Wij gebruiken lakken p waterbasis m de slvent-emissie z laag mgelijk te huden. Deze is nu minder dan een derde van de dr EU-wetgeving pgelegde limieten. Het mtrblk en de behuizing van de handgeschakelde versnellingsbak zijn bijvrbeeld grtendeels gemaakt van gerecycled aluminium. Een grt deel van de plastic materialen kmt uit hergebruik Vandaag van mrgen de brandstffen Eén van Vlv's belangrijkste delstellingen p milieugebied is hel terugdringen van de klmnxide emissie. Daarm is ns streven m in het jaar 2005 het gemiddelde brandstfverbruik van nze aut's met 25% te reduceren, geteld vanaf Wij ntwikkelen nze mtren k vr andere brandstffen dan benzine en diesel. 95% zuiver De katalysatr in de Vlv V70 zrgt ervr dat er gemiddeld 95% van de klmnxide, stikstfxide en klwaterstffen uit de uitlaatgassen wrdt gehaald. Bvendien blijven de emissie- Gebuwd vr hergebruik Alle plastic nderdelen die meer dan 50 gram wegen zijn gemarkeerd m het srteren achteraf te vergemakkelijken. Vanzelfsprekend hergebruiken wij zelf k materialen...._---_.._..,,-_... """";~-.:.::.:;-'~~"=....., _~ -_., / _.,_..._--... _...,-._---_... Vlv is de eerste autfabrikant in de wereld met vlgens de ISO milieunrm gecertificeerde ntwikkelings- en prductiegebieden. Van design, inkp en prductie tt de marktbenadering en service. Ontwerp Aankp en leveranciers Prductie

37 verve is de eerste autfabrikant in de wereld die rnuteuspectttcatles pstelt wi:li:lrin heldere infrmatie wrdt gegeven ver de impact van de aut's p het milieu. Bij de prductie, p de weg en bij de recycling. De prductieprcessen zijn z ntwikkeld dat zij het milieu zveel mgelijk ntlasten. Werknemers van verve çar CrpratJn, Imprteurs, deaters en televeringsbedrijven, hebben geleerd g te hebben vr het milieu. vctvc's inspanningen vr het milieu vrmen een prces dat cnstant verder wrdt ntwikkeld. Kijk vr meer infrmatie p nze website; hup.zwww.car.vcrvc.se/envt renment! - Transprt en distributie Marketing,

38 ECC autmatische klimaatregeling Met leder bekleed stuur met hutinleg (rdbruin walnt) leder stuur u bekleed Versnellingshendel f met autmaat met rdbruin walnt u Cruise cntrl Inleg Brdcmputer Elektrisch verstelbare zitplaatsen vr Er is keuze uit een zeer cmpleet prgramma extra '5 m uw VlO perfect af te stemmen p uw persnlijke beheften en stijl. De autmatische hlimaatregeling (Eee) hudt de ingestelde temperatuur in de aut cnstant, ngeacht de weersmstandigheden. 11'dlü'le stuur. Er is keuze uit een met leder bekleed stuurwiel afgewerkt met rdbruin walnten hut, Of ti kunt pteren vr een vlledig met leder bekleed stuur waarvan de kleur harmnieert met de rest van het interieur. Dashbardafwerking. Het dashbard is naar wens afgewerkt met rdbruin walntenhut f Techn aluminium. De keuzehendel van de autmaat is k leverbaar in rdbruin walnten inleg. Met de cruise cntrl rijdt u meer ntspannen en k veiliger. De gekzen snelheid wrdt aangehuden tt ti het rem- f kppelingspedaal aanraakt en wrdt weer aangenmen wanneer ti p de "Resume"-tets drukt. De brdcmputer geeft de tijd, de buitentemperatuur, de gemiddelde snelheid, de afgelegde afstand, het actuele en gemiddelde brandstfverbruik en het rijbereik met de resterende heveelheid brandstf. Elektrisch verstelbare zitplaatsen vr verhgen het cmfrt. Vr de bestuurderszitplaats kunnen drie standen in het geheugen wrden pgeslagen - heel handig wanneer verschillende persnen met de aut rijden. Zijveiligheidsnet. Hudt kleine spullen p hun plaats in de laadruimte. Enkel verkrijgbaar in cmbinatie met een nyln veiligheidsnet (wrdt achter de achterzetel bevestigd). D Bagagenet Extra af fabriek 0 Extra af dealer

39 Bagagerlhes Het elektrisch bedienbaar schuif-/ kanteldak is vervaardigd uit glas. Het kan fwel naar achteren wrden geschven fwel achter pengeklapt wrden. De achterspiler verfraait het uiterlijk en helpt de achterruit schn te huden. Rfrails vergemakkelijken de mntage van lastdragers. Laadvermgen 100 kg. Het stalen veiligheidsrek kan pgeklapt wrden wanneer het niet wrdt gebruikt. De bagagerlhes is achter de achterbank gemnteerd en kan wrden uitgetrkken m bagage aan het g te nttrekken. Het laadscherm is achter de achterzetel gemnteerd en schuift uit 001 de lading aan het g te nttrekken. Drempelbeschermer. Klapt uit ver de bumper en vrkmt dat uw kleren vuil wrden bij het laden f lssen, en vrmt k een zitplaats. Lichtmetalen velge//. verlagen het nafgeveerde gewicht vr een ng betere wegligging. Deze velgen zijn speciaal ntwikkeld vr uw Vlv en zijn met uiterste precisie p de naaf gecentreerd vr een perfecte balans. Ter vrkming van diefstal kunt ti uw velgen beschermen met afsluitbare wielbuten. Perf 6.5x16" Persus 6.5x16" Ariane 6.SxlS" Antlia 6.5x15" Elektrisch glazen schuif-/kanteldk Achterspiler Rfrails bedienbaar (alleen Pleiad " p Vlv V70 XC) Stalen veiligheidsrek Bagagerlhes Extra af fabriek Extra af dealer (alleen Naiad 6.5xI5" p Vlv V70 XC)

40 Bekerhuders Drempelbeschermers Vlermatten Alarmsysteem Ultrasn TRACS STC Verlaagd sprt chassis sensr Navigatie- verkeersinfrmatiesysteem Bekerhuders zijn leverbaar vr en achter. De deurdrempels kunnen wrden vrzien van een drempelbeschermer. een mat geplijste stalen plaat met rubberstrip. De zeer luxueuze vlermatten. zijn bijznder slijtvast, vlamvertragend en p maat gemaakt. Het alarmsysteem werkt met dezelfde afstandsbediening als de centrale vergrendeling. Alarmsensren zitten in de deuren, de kfferklep en de mtrkap. Het systeem is vrzien van een sirene met ndstrmvrziening. De ultrasn sensr reageert p luchtdrukverschillen bij inbraak en zet het alarm in werking. De hellillgsheksensr activeert het alarm wanneer iemand de aut prbeert p te krikken f weg te slepen. TRACS helpt bij het wegaccelereren f rijden p gladde ndergrnd met een snelheid tt 40 km/h (standaard p de Vlv VlO XC en AWD). STC [stahiliteits- en tractiecntrle) verhgt de rijstabiliteit en vergemakkelijkt het wegrijden p gladde ndergrnd (ptie p de 2.ST en standaard p de TS). Het sprt chassis is circa 15 mm lager dan het standaard chassis en bezrgt de Vlv V70 een ng betere wegligging. De autmatische niveauregeling hudt de vrije hgte, de wegligging en het rijcmfrt cnstant, k bij maximale belading en hel trekken van een zware aanhanger (standaard met sprtchassis). Het navigatie- en verkeersinfnnatiesysteem (RTl) van Vlv tnt u de snelste weg naar uw bestemming. Het helpt u k files en andere verkeersprblemen te vermijden. Op het beeldscherm verschijnt een kaart van de streek waar u zich bevindt, met pijltjes die uw psitie en de te vlgen rute aangeven. Een stem vertelt u waar en wanneer u met afslaan. en (RTl) Autmatische niveauregeling Extra af fabriek 0 Extra af dealer

41 De audisystemen van Vlv zijn de enige die perfect zijn afgestemd p de akestiek De SC-90 I RDS geperfectineerde van uw Vlv. is een radicassettespeler met ingebuwde Cfö-speler vr 3 CD's en mgelijkheid tt het aansluiten Cfr-wtsselnar van een afznderlijke vr 6 CD's. Radi, CD en cassettespeler bieden tal van mgelijkheden, waarnder autmatische aanpassing van het vlume aan de rijsnelheid (ASC). Het testel wrdt aangeslten p een versterker van 4x50 Walt. Als u de SC-90l uitbreidt met het Dlby Surrund Pr Lgic System" (een centrale luidspreker in het dashbard en een cmputer die het geluid verdeelt), krijgt u een ruimtelijk geluid dat uniek is in de wereld van car audi. Dlby Surrund Pr Lgic kan niet gecmbineerd wrden met RTl. De SC-BOS ROS is een radi cassettespeler met ingebuwde CD-speler en elektrnische cassettespeler. Het testel is uitgerust met de allernieuwste snufjes, waarnder bedieningsmgelijkheden vr een afznderlijke zes Cfj-wisselaar; ASC, een uitgang vr een extra versterker en telefn-muting. Als extra is een afstandsbediening leverbaar. Uitgangsvermgen: 4x25 Watt. De SC-S02 ROS biedt dezelfde mgelijkheden als de SC-80S maar heeft geen ingebuwde CD-speler. De CD-wisselaar kan zes CD's bevatten, Hij wrdt ndergebracht in de bagageruimte en is eenvudig te bedienen. D SC-901 ROS D SC-805 ROS D SC-802 ROS CD-wisselaar D Dlby en Pr Lgic zijn handelsmerken van Dlby Labratrfes Lrcensmç Crprann.

42 40 MOTOR Mtrtype 85202S Max. verm. ECE kw/pk/min 1 93/126/ /144/5400 Max kppel ECE Nm/min' 170/ /3600 Cilmderaental/kleppen 5/10 5/10 Cilinderinhud (cc) Bring/Slag Irnrn) 81/77 83/90 Cmpressieverhuding 10,0:1 10,0:1 Brandstfsysteem Mulnpint injectie Multipint injectie Katalysatr 3-weg geregelde kat. met Lambdasnde Brandstf ldvrij Inhud brandstftank (liters) 6B 3-weg geregelde kat. mei Lambdasnde ldvrij 6B VERSNELLINGSBAK Handgeschakeld Autmaat 5 veren. e-traps incl. verdrive met Ecnmy, Sprts en Winter prgramma 5 versn. a-traps incl. verdrive met Ecnmy. Sprts en Winter prgramma AANDRIJVING vrwielen vrwielen Remsysteem ABS-remsysteem met geventileerde schijven vr en schijven achter ABS-remsysteem met geventileerde schijven vr en schijven achter STUURINRICHTING Stuurbekrachtiging Ja Ja Draaicirkel in meiers 10,2 10, Vermgen Kppel Vermgen Kppel ''''f-~r r t--t'~ ' ,.." ~ ~r~~~'t"'~='l """+c,,,-t--r t-+--t--t "" """+--t--t--t--t--t-t--+--t ree.40 ~-_. "'+,;;i-,r 't-t--t--t aa a L-±" C l::-±-t,..,t:-±-t,,-- "" HIOO trim.. Terental ""'+=t--t-t--t--t-t ~ '" "",+c,,,"t--t--t--t-;+'-"+-t--+ '"... ec+o,;;i---r-il..:"7. 'I--t-t "" Terental

43 V 2.5 T T' 2.5 TOl 85254S 85254T 85234T T 121/165/ /193/ /240/ /140/ / / / /1900 5/20 5/20 5/20 5/ /90 83/90 81/90 81/96 10,3:1 9,0:1 8,5:1 20,5:1 Multeeint injectie Muîtipm! Injectie Multipint injectie Directe injectie 3-weg geregelde kat. met Lambdasnde 3-weg geregelde kat. mei Lambdasnde 3-weg geregelde kat. met Lambdasnde Ong. Kal. met E.G.R. ldvrij ldvrij ldvrij Diesel 6B 6B (AWD/XC 66) 6B 6B 5 versn. 5 versn. 5 versn. 5 vers. a-tras adaptief met a-traps adaptief mei a-traps adaptief met 4-traps mcl. verdrive met Ecnmy, Winter prgramma Winter prgramma Winter prgramma Sprts en Winter prgramma vrwielen vrwielen vrwielen vrwielen Aêê-remsysteem met geventileerde ABS-rem systeem met geventileerde ABS-remsysteem met geventileerde ABS-remsysteem met geventileerde schijven vr en schijven achter schijven vr en schijven achter schijven vr en schijven achter schijven vr en schijven achter Ja Ja Ja 10,2 10,2 (AWD/XC: 11,3) 10, V 2.5 T T5 2.5 TOl Vermgen ~ ~ Kppel Kppel Kppel Vermgen.~ Vermgen ~. Vermgen ~ Kppel "....." ".... ree ". " m =... = :... = ec..,.. ::.." f \ : ::: " '00." ". ~ I..- \..' I / f' -cc...r.. "... ~.. /!.- I... e... " :/. '00 '00 ' trim,n &1).00 ' OO\l trimin C.00 fiq 16C ZO trl",ln : & ,/mln Terental Terental Terental Terental GARANTIE: ébl jaar grmwlie zllder kilmeterueperkhlg, 8 iaar legen drresten 11(111billllf'1ulit.

44

45

46 44 Mnza, recer/atcantarae Licht beige (3960) Arena (3990) Leder San aem, leder/épinglé

47 VAN VOLVO KUNT U MEER VERWA[HTEN Natuur/ijl, hechten we als Vlv veel waa.rde aan nze aut 's; dat merkt ti in deze brchure en dat zult u zeker eraren in de shwrm van de exclusieve Vlv-dealers. Maar Vlv levert meer dan een aut alleen. De basis van ns succes wrdt immers vral k dr andere zalzen bepaald, namelijk dr de relatie met de bezitters en berijders van nze prducten. Om dit belang te nderstrepen biedt Vlv iedere Vlv-rijder kstels de Vlv Advantage Card aan. Een card die u, als Vlv-rijder, verzekert niet alleen altijd als eerste p de hgte gebracht te wrden van nieuwe ntwikkelingen rnd UVI' merk, maar die u bvendien recht geeft p een aantal extra services, vrdelen en speciaal vr u geselecteerde aanbiedingen. En als bezitter van de Vlv Advantage Card heeft L1 tevens recht p gratis Vlv Turing Service. Lees hiernder wat deze service Als bezitter vr u betekent. Vlv Magazine van de Vlv Advantage Card ntvangt u bijvrbeeld drie keer per jaar gratis het exclusieve Vlv Magazine. Het magazine is dan k het medium waarmee we u p de hgte huden van de speciaal geselecteerde arrangementen en prducten vr huders van de Vlv Advantage Card Met de Vlv Advantage Card weet u zich tevens verzekerd van Vlv Turing Service; uitgebreide hulpverlening bij pech f ngeval. Dag en nacht, zwel in binnen- als buitenland. Kstenls zlang uw Vlv niet uder dan 3 jaar is, daarna tegen een geringe vergeding ',, De perfecte verzekering vr u en uw Vlv. Vlv-rijders zijn minder vaak betrkken bij ngevallen. Vlgens de verzekeringsstatistieken bent u een 'ged risic' en dat pent bijzndere perspectieven. Speciaal vr ti werd daarm Vlv lnsurance in het leven gerepen. Om de kwaliteit en zekerheid die bij Vlv vanzelfsprekend weerspiegelen zijn te in u... v autverzekering. Omdat vr ti alleen het beste ged geneg is, levert Vlv lnsurance L1 een zeer uitgebreide verzekering vr een lage premie. Een Vlv behudt zijn waarde een heel leven lang. Dr de hge restwaarde geniet u van een laag leasetarief Daarnaast biedt Vlv Leasing II een geavanceerd service-pakket dat u k p financieel vlak alle veiligheid en cmfrt garandeert zals u bij Vlv gewend bent. Daarbij geniet 11 van een unieke flexibiliteit: de cntracten wrden vlledig p uw specifieke wensen afgestemd. Bel vr meer infrmatie de Vlv Leaselijn Vlv denkt k financieel met u mee. Een gede financiering betekent dat u zich veilig kunt velen vanaf het allereerste begin. Met het Vl va lnvesterings Plan geniet 1I van de aantrekkelijke maandtarieven en de gegarandeerde restwaarde zrgt vr een spaarptje in de tekmst.

48 Ol' Black stne 421 Dark live paart 189 Ptar wnne 426 Sltvèr metallic Classic 601 red 427 Oark grey peart Midnight 604 blue 428 Garnel red metallic 412 Trpie green metallic 436 cassts peart 417 Nautic blue peert 437 Sand peart stne 419 Silver sand metallic 440 Desert wind pearl De drukkleumn kunnen de nqmele tinten niet exact weergeven. Uw dealer kan u de stalen laten ~Ien.

49 Madisn, velurs Andrra, stf/kunstleder De drukkieuren kunnen de ngmele linten met exact weergeven. Uw dealer kan u de stalen laten zien N.B. De Infrmatie m deze brchure kan gedeeltelilk njuist zlln dr prduklw'f'glngen die werden aangebracht na het ter perse gaal1. Smrruqe urttustmq dre IS beschreven f algebeeld 1$leverbaar tegen meerprhs. Vmag uw Vlv dealer naar d meest recente gegevens alvrens te bestellen. De tabnek behudt ztch het recht vr pnjzen. kleuren, materialen. specrlicanes en mdellen Ie allen IIJde te wijzigen znder vrafgaande kenmsgevmq. De Vlv V70 XC ISenkel leverbaar me! een speciale lederenlte~lrle Canvas bekledrnq

50

"Cars are driven by people. Therefore the guiding principle. behind everything we make at Volvo. is and must remain safety."

Cars are driven by people. Therefore the guiding principle. behind everything we make at Volvo. is and must remain safety. "Cars are driven by people. Therefore the guiding principle behind everything we make at Volvo is and must remain safety." 1927 Assar Gabrielsson, one of the founding fathers of Volvo. VOLVO S40 PAGINA

Nadere informatie

Productinformatie. Volvo FE hybride Volvo FE hybride. D7F-motor Euro 5. Specificatie D7F 300 pk 340 pk. Dieselmotor met parallelle hybride.

Productinformatie. Volvo FE hybride Volvo FE hybride. D7F-motor Euro 5. Specificatie D7F 300 pk 340 pk. Dieselmotor met parallelle hybride. Vlv FE hybride Vlv FE hybride Prductinfrmatie D7F-mtr Eur 5 Dieselmtr met parallelle hybride Kppel 3 2 1 TPM 1. Elektrmtr 2. Dieselmtr 3. Hybride stand Vergelijking Specificatie D7F 300 pk 340 pk distributie

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

Een stijlvol concept voor een persoonlijke. in automaat of handgeschakelde uitvoering. De unieke Yolvo-lines geven u de mogelijkheid de Y40 geheel

Een stijlvol concept voor een persoonlijke. in automaat of handgeschakelde uitvoering. De unieke Yolvo-lines geven u de mogelijkheid de Y40 geheel V40 V40 1.816V 2.0 16V MOTOR - type - cilinderaantal/kleppen - cilinderinhoud (cc) - compressieverhouding - brandstofsysteem - boring/slag (mm) - katalysator - max. vermogen ECE kw/pkimin 1 - max. koppel

Nadere informatie

Arbo Rapport. Darren Arendse M2a1 66753

Arbo Rapport. Darren Arendse M2a1 66753 Arb Rapprt Darren Arendse M2a1 66753 Inhudspgave Inleiding blz 3 Hfdstuk 1 Arb- wet blz 4 Hfdstuk 2 Nrmen en Richtlijnen vr beeldschermwerkplekken blz 5 Hfdstuk 3 Verbeterpunten werkplaats blz 6 Hfdstuk

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Schadeverzekeringen Zakelijk Zorgverzekeringen. o o

Schadeverzekeringen Zakelijk Zorgverzekeringen. o o Dienstenwijzer Z zijn wij u graag van dienst Op de dienstverlening van ns kantr is de Wet p het financieel tezicht van tepassing. Eén van de eisen die uit deze wet vlgt is dat wij u tijdig infrmeren ver

Nadere informatie

Het Nieuwe Werken: hieperdepiep hoera? De rol van de OR bij de invoering van Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken: hieperdepiep hoera? De rol van de OR bij de invoering van Het Nieuwe Werken Het Nieuwe Werken: hieperdepiep hera? De rl van de OR bij de invering van Het Nieuwe Werken De kans is grt dat er in uw rganisatie al wrdt gesprken ver de invering van Het Nieuwe Werken. En z niet, dan

Nadere informatie

Eerstelijns ServicePunt B.V.

Eerstelijns ServicePunt B.V. WebsiteService 2015 Eerstelijns ServicePunt B.V. Eerstelijns ServicePunt B.V. Trenallee 20, Videlab Strijp-S 5617 BC Eindhven inf@eerstelijnsservicepunt.nl www.eerstelijnsservicepunt.nl De WebsiteService

Nadere informatie

BBB BikeBoard: Zo hoort een fiets applicatie te werken

BBB BikeBoard: Zo hoort een fiets applicatie te werken BBB BikeBard app BBB BikeBard: Z hrt een fiets applicatie te werken Na het intrduceren van Bluetth sensren en een vernieuwende smartphnehuder vrig jaar, knden we eigenlijk niet anders dan k een fietsapplicatie

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

- Bedrijfsvermeldingen, Key-accounts & andere advertentiemogelijkheden -

- Bedrijfsvermeldingen, Key-accounts & andere advertentiemogelijkheden - - Bedrijfsvermeldingen, Key-accunts & andere advertentiemgelijkheden - Dr: VvE Media B.V. Versie: 2.1 Datum: 7 mei 2015 Cntactpersn: Dhr. R.H.P. van der Vssen inf@nederlandvve.nl www.nederlandvve.nl ABN

Nadere informatie

Stel uw inkomen zeker, sluit een arbeidsongeschiktheidsverzekering af

Stel uw inkomen zeker, sluit een arbeidsongeschiktheidsverzekering af Stel uw inkmen zeker, sluit een arbeidsngeschiktheids af Eindelijk geniet u van een heerlijke skivakantie. En natuurlijk verkmt het u niet, want u bent een ervaren skiër. Maar laat dat ngeluk nu net in

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Huiswerk Informatie voor alle ouders

Huiswerk Informatie voor alle ouders Nummer 6 mei 2010 Huiswerk Infrmatie vr alle uders Huiswerk en efening Ged leren lezen en rekenen is belangrijk, want je hebt deze vaardigheden in het dagelijks leven veral ndig. Kinderen ged leren lezen

Nadere informatie

VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD

VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD Sinds 1 september 2004 kan elke schl een uderraad prichten vlgens het participatiedecreet. Het schlbestuur is verplicht m een uderraad p te richten als 10% van de uders er

Nadere informatie

Elektrisch rijden met de Zonnebloemauto Renault Kangoo Het is handig dit goed door te lezen voordat u gaat rijden.

Elektrisch rijden met de Zonnebloemauto Renault Kangoo Het is handig dit goed door te lezen voordat u gaat rijden. Elektrisch rijden met de Znneblemaut Renault Kang Het is handig dit ged dr te lezen vrdat u gaat rijden. De aut waar u in gaat rijden is een elektrische aut en is een autmaat.u zult er mgelijk aan meten

Nadere informatie

Transportbedrijf J. Wessels & Z.N. B.V. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Transportbedrijf J. Wessels & Z.N. B.V. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Transprtbedrijf J. Wessels & Z.N. B.V. Maatschappelijk Verantwrd Ondernemen 2014 2015 1 MVO Maatschappelijk Verantwrd Ondernemen is de laatste jaren meer een vanzelfsprekendheid dan uitzndering gewrden.

Nadere informatie

Toro Z-400 model 74421

Toro Z-400 model 74421 Tr Pr machines Tr Z-400 mdel 74421 Tr Pr machines Recycler 53 cm met 3 in 1 maaisysteem Heavy Duty Mdel 22177TE 22176TE Inhud grasvanger [ltr] Vermgen [pk] 53 88 6 55 52 Grte brandstf tank 3,8 liter Versterkt

Nadere informatie

Pestprotocol Cazemierschool 2012

Pestprotocol Cazemierschool 2012 Pestprtcl Cazemierschl 2012 Vrwrd De Cazemierschl is een Prtestants Christelijke schl, die werkt vanuit de Jenaplanvisie. Dat betekent dat vr nze schl de algemeen menselijke waarden zals gemeenschapszin,

Nadere informatie

ende veelzijdigheid en toepassing van hoogbehoeve van comfort en gebruiksgemak geeft de

ende veelzijdigheid en toepassing van hoogbehoeve van comfort en gebruiksgemak geeft de Opmerkelijke styling, perfect rijplezier, geruststellende veiligheid, ttale veelzijdigheid en ultiem cmfrt: de nieuwe Galaxy is een nderscheidende aut. De nieuwe Frd Galaxy is een aut plus; hij biedt alle

Nadere informatie

Comfortlock BAS-425. Beschrijving. Bedrijfscondities. Afstandsbediening. Werking van de Comfort Lock

Comfortlock BAS-425. Beschrijving. Bedrijfscondities. Afstandsbediening. Werking van de Comfort Lock Cmfrtlck BAS-425 Beschrijving De BAS-425 Cmfrt Lck is een radigrafisch afstandsbedieningssysteem vr centrale prtiervergrendeling en cmfrtschakeling. De BAS-425 kan aangeslten wrden p de riginele centrale

Nadere informatie

o 7SD Interieur 2930 Blauw/zwart leder standaard in combinatie met witte exterieurkleur (189). 2910 Grijs/zwart leder 2950 Beige leder standaard in combinatie met de exterieurkleuren: Zwart(019) Lichtbruin

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Producten en prijzen 2012

Producten en prijzen 2012 TypeWrld Pstbus 38 2410 AA Bdegraven Nederland Tel. 0172-65 09 83 Fax 0172-61 83 15 www.instruct.nl instruct@instruct.nl België www.instruct.be instruct@instruct.be Prducten en prijzen 2012 TypeWrld Leren

Nadere informatie

Documentatie voor update BHIwin 9.01

Documentatie voor update BHIwin 9.01 Dcumentatie vr update BHIwin 9.01 1. Elektrnische BTW-aangifte... 3 1.1 Algemeen.... 3 1.2 Tepassing in prgramma... 3 1.3 Instellen map... 4 2. Aankpfactuur Factr aftrekbaar... 5 3. Rapprtenbeheer... 6

Nadere informatie

Draadloze deursensor

Draadloze deursensor Draadlze deursensr 1 Draadlze deursensr Draadlze deursensr (deurcntact DC-15) Inleiding... 2 Onderdelen... 2 Inbegrepen accessires... 4 Ingebuwde magneetschakelaar en uitbreidingscntact... 5 Cntrlelampje...

Nadere informatie

Toelichting bij het document opnameverklaring bij opname in een psychiatrisch ziekenhuis

Toelichting bij het document opnameverklaring bij opname in een psychiatrisch ziekenhuis 72095942000 VZW Psych. Centrum Caritas Caritasstraat 76 9090 MELLE Telichting bij het dcument pnameverklaring bij pname in een psychiatrisch ziekenhuis U kan als patiënt een aantal keuzes in verband met

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Een goede toekomst voor uw administratie

Een goede toekomst voor uw administratie Een gede tekmst vr uw administratie Is dit uw situatie nu? Is dit uw situatie straks? De praktijk Bij het gebruik maken van nline- bekhuden, wrdt het vr u mgelijk m 24 uur per dag, 7 dagen in de week infrmatie

Nadere informatie

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 FIAT STRADA CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht Laad Vermogen excl. Dieselmotor 278 117 2 Standaard Cabine 1.3

Nadere informatie

n Keukeninformatie...

n Keukeninformatie... n Keukeninfrmatie... Blk 3 Pakket 2 Eigenhuis Keukens is geselecteerd als prjectleverancier vr dit prject. Deze brchure geeft u infrmatie ver de afspraken welke zijn gemaakt met betrekking tt de keuken.

Nadere informatie

TSC3000. Product informatie

TSC3000. Product informatie TSC3000 - Pagina 1 TSC3000 Prduct infrmatie Inhud Technische beschrijving en specificaties 2 Levering, garantie, levertijd en bezrging 3 De techniek en de afmetingen 4 Cntact gegevens en CE certificering

Nadere informatie

Beschermd Wonen met een pgb onder verantwoordelijkheid van gemeenten

Beschermd Wonen met een pgb onder verantwoordelijkheid van gemeenten Beschermd Wnen met een pgb nder verantwrdelijkheid van gemeenten Een factsheet vr cliënten, cliëntvertegenwrdigers en familievertegenwrdigers 1 februari 2016 Sinds 1 januari 2015 valt Beschermd Wnen (vrheen

Nadere informatie

Bureau-ergonomie. Werkhouding: een ergonomische werkomgeving

Bureau-ergonomie. Werkhouding: een ergonomische werkomgeving Bart Van Keymlen & Sfie Lagrin Bureau-ergnmie Werkhuding: een ergnmische werkmgeving Langdurig zitten is een belangrijke rzaak van rugklachten. We ntwaken, we zitten aan de ntbijttafel, p de trein f in

Nadere informatie

n Keukeninformatie...

n Keukeninformatie... n Keukeninfrmatie... 4-kamerappartement verdiepingen Eigenhuis Keukens is geselecteerd als prjectleverancier vr dit prject. Deze brchure geeft u infrmatie ver de afspraken welke zijn gemaakt met betrekking

Nadere informatie

Informatie voor scholen

Informatie voor scholen Infrmatie vr schlen Niet alleen studenten, maar k schlen kunnen rekenen p een gede samenwerking met Travel2Cnnect als partner. Dr nze jarenlange persnlijke ervaring met stagiaires, vrijwilligers en lkale

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

Wie verkoopt uw huis?

Wie verkoopt uw huis? Wie verkpt uw huis? Accuntnet Verkp Vertruwens Persn Service Accuntnet V V P Service Wie verkpt uw huis? Als u uw huis wilt verkpen, schakelt u k in Spanje een makelaar in. Echter in Spanje geeft men nrmaal

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

n Keukeninformatie...

n Keukeninformatie... n Keukeninfrmatie... Blk 3 Pakket 1 Eigenhuis Keukens is geselecteerd als prjectleverancier vr dit prject. Deze brchure geeft u infrmatie ver de afspraken welke zijn gemaakt met betrekking tt de keuken.

Nadere informatie

DE COMBINATIE VAN EEN KOUDE DIESELMOTOR EN DRUK STADSVERKEER IS EEN DRAMA OP VLAK VAN VERBRUIK EN UITSTOOT.

DE COMBINATIE VAN EEN KOUDE DIESELMOTOR EN DRUK STADSVERKEER IS EEN DRAMA OP VLAK VAN VERBRUIK EN UITSTOOT. Maarten Matienk 23 maart 2011 DE COMBINATIE VAN EEN KOUDE DIESELMOTOR EN DRUK STADSVERKEER IS EEN DRAMA OP VLAK VAN VERBRUIK EN UITSTOOT. Nieuw nderzek stelt prbleem van verdieselijking vr Brussel en Antwerpen

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging N.B.S.V.V.

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging N.B.S.V.V. Vrijwilligersbeleid vetbalvereniging N.B.S.V.V. Waarm deze richtlijn? Geen enkele amateur-sprtvereniging kan tegenwrdig ng bestaan znder de inzet en bijdrage van (veel) vrijwilligers. Ok binnen nze vereniging

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Anamneseformulier Gezondheidstest

Anamneseformulier Gezondheidstest Anamnesefrmulier Gezndheidstest LET OP: Vr de kwaliteit van de gezndheidstest is het van belang m het anamnesefrmulier vlledig en naar waarheid in te vullen. Het is mgelijk m meerdere antwrden in te vullen.

Nadere informatie

Hoe kan uw overheidsorganisatie professionalisering en verduurzaming van het inkoopproces bewerkstelligen

Hoe kan uw overheidsorganisatie professionalisering en verduurzaming van het inkoopproces bewerkstelligen He kan uw verheidsrganisatie prfessinalisering en verduurzaming van het inkpprces bewerkstelligen He kan uw verheidsrganisatie prfessinalisering en verduurzaming van het inkpprces bewerkstelligen UITWERKING

Nadere informatie

Inleiding. Het gipsverband

Inleiding. Het gipsverband Gipsverbanden 2 Inleiding U heeft p de afdeling Spedeisende Hulp f p de gipskamer een (kunststf) gipsverband gekregen. Deze flder infrmeert u he u hiermee m met gaan; waar u rekening mee met huden bij

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

SENSOTISS AP 301 MODULE

SENSOTISS AP 301 MODULE SENSOTISS AP 301 MODULE MATRAS HANDLEIDING Inhudspgave 1. Inleiding 2. Algemeen a. Algemene specificaties b. Omgevingsspecificaties c. Versie infrmatie 3. Aansluitgegevens a. Cntact aansluiting b. Cnnectie

Nadere informatie

Handleiding Inschrijven bedrijfsteam. Ride for the Roses

Handleiding Inschrijven bedrijfsteam. Ride for the Roses Handleiding Inschrijven bedrijfsteam Ride fr the Rses Hiernder tref je een handleiding vr het inschrijven van een bedrijfsteam. Vr wie? De persn die de inschrijving vr de Ride fr the Rses vr het bedrijf

Nadere informatie

LAC. Inspiratie LAC water. Organiseer je LAC-zitting. Maak afspraken met de watermaatschappijen. Organiseer je LAC-zitting

LAC. Inspiratie LAC water. Organiseer je LAC-zitting. Maak afspraken met de watermaatschappijen. Organiseer je LAC-zitting Maak afspraken met de watermaatschappijen Organiseer je LAC-zitting Ken de WATER-rechten en plichten van je klant Vermijd afsluitingen Maak een draaibek vr je interne werking LAC Bied nazrg Betrek je cliënt

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

De kans is groot dat uw testament niet voldoet aan uw wensen, geen gebruik maakt van

De kans is groot dat uw testament niet voldoet aan uw wensen, geen gebruik maakt van Testamenten check Streep dr wat niet van tepassing is VRAAG 1 Is uw testament van vóór 2003? De kans is grt dat uw testament niet vldet aan uw wensen, geen gebruik maakt van de mgelijkheden sinds de invering

Nadere informatie

Wat is een besturingssysteem of operating system?

Wat is een besturingssysteem of operating system? Wat is een besturingssysteem f perating system? Het besturingssysteem is het hfdprgramma dat geïnstalleerd staat p je cmputer f smartphne. Regelmatig km je k de Engelse benaming perating system tegen f

Nadere informatie

Soft Starters. esco drives & automation nv/sa. made by SOLCON. Kouterveld Culliganlaan,3 B 1831 Diegem Tel +32 2 717 64 30 Fax : +32 2 717 64 31

Soft Starters. esco drives & automation nv/sa. made by SOLCON. Kouterveld Culliganlaan,3 B 1831 Diegem Tel +32 2 717 64 30 Fax : +32 2 717 64 31 Sft Starters esc drives & autmatin nv/sa Kuterveld Culliganlaan,3 B 1831 Diegem Tel +32 2 717 64 30 Fax : +32 2 717 64 31 e-mail : inf@esc-da.be web site : www.esc-da.be made by SOLCON Sft starters Dn

Nadere informatie

Inspectierapport 4-SHB-79

Inspectierapport 4-SHB-79 Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 4SHB79 Tellerstand (km): 194967 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7463

Nadere informatie

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord.

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord. Tips Digiduif 1. U lgt in p digiduif met uw e-mail adres en wachtwrd. 2. U kiest de knp instellingen. Op de vlgende pagina s kunt u allerlei zaken invullen en aanpassen die bij uw accunt hren. Tevens zit

Nadere informatie

Normalisatie van gevelelementen Actualiteit en vooruitblik Nieuwigheden veiligheidseisen kinderen en binnenzonwering

Normalisatie van gevelelementen Actualiteit en vooruitblik Nieuwigheden veiligheidseisen kinderen en binnenzonwering Nrmalisatie van gevelelementen Actualiteit en vruitblik Nieuwigheden veiligheidseisen kinderen en binnenznwering Achtergrnd nieuwe nrmering kinderveiligheid met binnenznwering Ongevallen gerapprteerd met

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

Veel gestelde vragen huurbeleid 18 oktober 2012

Veel gestelde vragen huurbeleid 18 oktober 2012 Veel gestelde vragen huurbeleid 18 ktber 2012 Algemeen: 1. Waarm kmt er een nieuw huurbeleid? Een aantal ntwikkelingen heeft ervr gezrgd dat wij ns huurbeleid hebben aangepast. Deze ntwikkelingen zijn:

Nadere informatie

Hoe zet ik een tent op?

Hoe zet ik een tent op? He zet ik een tent p? 1. Een Gede plek vinden en vrbereiden Zek een plek die hger ligt dan de rest Ga als het mgelijk is niet nder lfbmen staan. Bij regen druppelen deze namelijk lang na. Hud rekening

Nadere informatie

n Keukeninformatie...

n Keukeninformatie... n Keukeninfrmatie... De Rietkraag 2e fase Type Kievit Eigenhuis Keukens is geselecteerd als prjectleverancier vr dit prject. Deze brchure geeft u infrmatie ver de afspraken welke zijn gemaakt met betrekking

Nadere informatie

5-IN-1-PROFIEL. Ordercode Foto Afmetingen Hoeveelheid per verpakking

5-IN-1-PROFIEL. Ordercode Foto Afmetingen Hoeveelheid per verpakking Ordercde Ft Afmetingen Heveelheid per verpakking PGWINCP(-)MD215 2150 x 16 x 54 mm 1 (mes + rail inbegrepen) Prductbeschrijving Het prfiel met Inciz -technlgie is een eenvudige plssing m uw Perg -vler

Nadere informatie

GS 450h HYBRID ACCESSOIRES Accessoires van Lexus voor uw persoonlijke stijl

GS 450h HYBRID ACCESSOIRES Accessoires van Lexus voor uw persoonlijke stijl GS 450h HYBRID ACCESSOIRES Accessoires van Lexus voor uw persoonlijke stijl INDIVIDUEEL Met de Lexus GS 450h Hybrid krijgt het concept van een high-performance sportsedan een nieuwe dimensie. De basis

Nadere informatie

n Keukeninformatie...

n Keukeninformatie... n Keukeninfrmatie... Type van Ggh Eigenhuis Keukens is geselecteerd als prjectleverancier vr dit prject. Deze brchure geeft u infrmatie ver de afspraken welke zijn gemaakt met betrekking tt de keuken.

Nadere informatie

Obs de Wezeboom. Protocol vervoer bij uitstapjes onder schooltijd. Protocol vervoer onder schooltijd obs de Wezeboom 1

Obs de Wezeboom. Protocol vervoer bij uitstapjes onder schooltijd. Protocol vervoer onder schooltijd obs de Wezeboom 1 Obs de Wezebm Prtcl verver bij uitstapjes nder schltijd Prtcl verver nder schltijd bs de Wezebm 1 Vrwrd Vr u ligt het prtcl: verver bij uitstapjes nder schltijd. Op schl wrden allerlei activiteiten gerganiseerd,

Nadere informatie

Reglement 2015 Autocross Bant, polderklasse

Reglement 2015 Autocross Bant, polderklasse Reglement 2015 Autcrss Bant, plderklasse Ten pzichte van het reglement van 2014 zijn er geen dingen gewijzigd. Deelnemers: 1. Deelnemers en de reserves zijn verplicht de instructie bij te wnen p de dag

Nadere informatie

HANDLEIDING ROBO ROBO

HANDLEIDING ROBO ROBO HANDLEIDING ROBO ROBO 1 Op vrhand 1.1 Materiaal klaarzetten 1 RbRb buwds per 2 kinderen Platen met parcurs vr RbRb Aut en dansvler vr RbRb Dancebt 1.2 Cmputers klaarmaken 1 cmputer per 2 kinderen met hierp

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Grand Prix Technology Save Weight, Gain Speed

Grand Prix Technology Save Weight, Gain Speed Grand Prix Technlgy Save Weight, Gain Speed Vlledig systeem: Het PwerLite systeem is de eerste vlledige staand want plssing. Alle cmpnenten van het staand want kunnen nu gemakkelijk mgezet wrden naar PBO

Nadere informatie

Maak van 2015 jouw persoonlijk professionaliseringsjaar

Maak van 2015 jouw persoonlijk professionaliseringsjaar Maak van 2015 juw persnlijk prfessinaliseringsjaar en wrd Nlc erkend Register Lpbaanprfessinal (RL) Nlc erkend Register Lpbaanprfessinal (RL) Deze status wrdt bereikt na certificering dr het nafhankelijke

Nadere informatie

Rollenspel Jezus redt

Rollenspel Jezus redt Rllenspel Jezus redt Krte mschrijving prgrammanderdeel De leerlingen spelen samen een bestuursrechtzaak bij de Raad van State na. De Raad van State is de hgste bestuursrechter van Nederland. In deze rechtszaak

Nadere informatie

D i e n s t v e r l e n i n g s d o c u m e n t

D i e n s t v e r l e n i n g s d o c u m e n t D i e n s t v e r l e n i n g s d c u m e n t Ons kantr hudt zich bezig met financiële dienstverlening en heeft zich gespecialiseerd in schade- en levensverzekeringen en is daarbij actief p de zakelijkeen

Nadere informatie

Documentatie. KERN Timemanagement

Documentatie. KERN Timemanagement Dcumentatie KERN Timemanagement Versie 2.0 28 mei 2010 Inhud KERN en Kerninfrmatie.nl... 3 Inleiding KERN uren... 3 KERN urenregistratie: de input... 5 Aanwezigheid van medewerkers bekijken... 10 Samenvatting...

Nadere informatie

WAARDEVOLLE VOORWERPEN

WAARDEVOLLE VOORWERPEN WAARDEVOLLE VOORWERPEN Elk huis bevat wel interessante spullen: tv, dvd-speler, juwelen, spelcnsle, mp3-speler,... Hiernder vind je een aantal tips die je de burgers kunt geven m hun waardevlle spullen

Nadere informatie

Heart4Women. Duurzaam Bewogen Missionair. Sponsor een vrouw

Heart4Women. Duurzaam Bewogen Missionair. Sponsor een vrouw Heart4Wmen Duurzaam Bewgen Missinair Spnsr een vruw Vruwen in hun kracht Heart4Ghana is bewgen met de psitie van de vruw binnen de Dagmba en Nanumba cultuur. Deze vruwen hebben het niet altijd makkelijk

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Vergaderen Informatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 1 van 7. Vergaderen

Vergaderen Informatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 1 van 7. Vergaderen Vergaderen Infrmatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 1 van 7 Vergaderen Vergaderen Infrmatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 2 van 7 Vergaderen Elke vergadering kent een vaste structuur en een vaste vlgrde. Deze structuur

Nadere informatie

Inspectierapport 98-LGS-8

Inspectierapport 98-LGS-8 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Audi Q5 2.0 TFSI quattro Pro Line 98LGS8 Tellerstand (km): 106584 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7257

Nadere informatie

Reglement Dé Verlichte Optocht Berghem

Reglement Dé Verlichte Optocht Berghem Reglement Dé Verlichte Optcht Berghem Reglement Dé Verlichte Optcht, Berghem Seizen 2014-2015 Pagina 1 Inhud Vrwaarde tt deelname; 3 Veiligheid 3 Algemeen 3 Categrieën 3 Categrie jeugd; 3 Categrie vlwassenen;

Nadere informatie

Baan in Beeld. Outplacementprogramma Goud

Baan in Beeld. Outplacementprogramma Goud Baan in Beeld. Outplacementprgramma Gud De utplacementprgramma s van Baan in Beeld zijn bestemd vr medewerkers die een rganisatie gaan verlaten en nieuw werk zeken. Om aan de unieke behefte van uw medewerker

Nadere informatie

n Keukeninformatie...

n Keukeninformatie... n Keukeninfrmatie... Blk 3 Pakket 3 Eigenhuis Keukens is geselecteerd als prjectleverancier vr dit prject. Deze brchure geeft u infrmatie ver de afspraken welke zijn gemaakt met betrekking tt de keuken.

Nadere informatie

CONDAIR ME. Adiabatische luchtbevochtiger/koeler voor kanaalmontage Zeer energiezuinig. Luchtbevochtiging en adiabatische koeling

CONDAIR ME. Adiabatische luchtbevochtiger/koeler voor kanaalmontage Zeer energiezuinig. Luchtbevochtiging en adiabatische koeling CONDAIR ME Adiabatische luchtbevchtiger/keler vr kanaalmntage Zeer energiezuinig Luchtbevchtiging en adiabatische keling Verdampingsmdule Leidingwater f mgekeerd smsewater wrdt naar de bvenkant van de

Nadere informatie

Deel 1 Actuele verplaatsingsmiddelen

Deel 1 Actuele verplaatsingsmiddelen Nieuwe verplaatsingstestellen: lpt technlgie vr p de wettelijke regeling van de verzekering van aansprakelijkheid? C. Van Schubreck Hgleraar KU Leuven, advcaat Balie Turnhut FOD Ecnmie, KMO, Middenstand

Nadere informatie

Mediteren voor Musici

Mediteren voor Musici Het Sandelhut Meditatietechnieken, Caching en Training Mediteren vr Musici Lcatie: Het Beekse Bshuis Girlesedijk ngenummerd Hilvarenbeek Pst: Gildelaan 41 5081 PJ Hilvarenbeek Cntact: 06 155 77 510 infrmatie@hetsandelhut.nl

Nadere informatie

2. Typen en aspecten handbewogen rolstoel

2. Typen en aspecten handbewogen rolstoel 1. Inleiding Steeds meer mensen die een hulpmiddel ndig hebben, geven er de vrkeur aan m het hulpmiddel via een Persnsgebnden Budget (PGB) zelf uit te kiezen en aan te schaffen. Het PGB kan wrden gekregen

Nadere informatie

Stappenplan BTW-verhoging van 19 naar 21% per 1 oktober 2012

Stappenplan BTW-verhoging van 19 naar 21% per 1 oktober 2012 Stappenplan BTW-verhging van 19 naar 21% per 1 ktber 2012 Supprt ID: 57354 Versies: AccuntView Windws Dit stappenplan hebt u ndig m uw administraties in AccuntView gereed te maken vr het nieuwe BTW-percentage.

Nadere informatie

n Keukeninformatie...

n Keukeninformatie... n Keukeninfrmatie... Wningtype B en C, 3-laags Oud Amsterdams en Amsterdamse Schl Eigenhuis Keukens is geselecteerd als prjectleverancier vr dit prject. Deze brchure geeft u infrmatie ver de afspraken

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

combinatie met een uitrustingsniveau dat nu juist nict uw 940 POLAR

combinatie met een uitrustingsniveau dat nu juist nict uw 940 POLAR VOLVO 940 POLAR 940 POLAR Volvo heeft een uniek uitgangspunt ontwikkeld dal u een ongekende keuzevrijheid biedt. Op basis van de Leer rijke standaarduitrusting van de Volvo 940 Polar waaronder A.B.S..

Nadere informatie

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels Chrysler Grand Voyager speciale reeks 25 th Anniversary 2.8L CRD Automaat Bovenop de rijkelijke basisuitrusting: 7-zitplaatsen Stow n Go, ABS, TCS, ESP, ERM, airconditioning zonder cfk en met 3 zones,

Nadere informatie

Waarom en hoe accountants hun verdienmodel moeten aanpassen. Van uren factureren naar value added pricing

Waarom en hoe accountants hun verdienmodel moeten aanpassen. Van uren factureren naar value added pricing Waarm en he accuntants hun verdienmdel meten aanpassen Van uren factureren naar value added pricing Waarm en he accuntants hun verdienmdel meten aanpassen 2 Inhud Inleiding 3 De ntwikkelingen 4 Blijvende

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

ADAPTIL HALSBAND. ADAPTIL HALSBAND (niet geneesmiddel) Ceva Santé Animale. Samenstelling

ADAPTIL HALSBAND. ADAPTIL HALSBAND (niet geneesmiddel) Ceva Santé Animale. Samenstelling ADAPTIL HALSBAND ADAPTIL HALSBAND (niet geneesmiddel) Ceva Santé Animale 17 Samenstelling Analg van geruststellend fermn van de hnd:...5% Excipients q.s.p. 1 halsband:...100% Farmaceutische vrm Halsband

Nadere informatie

Outplacementprogramma Zilver

Outplacementprogramma Zilver Haarbrug 18, 3751 LM Bunschten inf@baaninbeeld.cm www.baaninbeeld.cm Outplacementprgramma Zilver De utplacementprgramma s van Baan in Beeld zijn bestemd vr medewerkers die een rganisatie gaan verlaten

Nadere informatie

PEST PROTOCOL. Prins Willem-Alexanderschool

PEST PROTOCOL. Prins Willem-Alexanderschool PEST PROTOCOL Prins Willem-Alexanderschl Wat is een pestprtcl? Een pestprtcl is een aantal vereenkmsten ver het tegengaan van pesten. Een afspraak tussen de schl, de kinderen en de uders. Waarm een pestprtcl?

Nadere informatie