Aanleunwoningen bij een zorgcentrum: - Klaasje Zevenster 8 - Nieuw Vredeveld 10 - t Huis aan de Poel 12

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanleunwoningen bij een zorgcentrum: - Klaasje Zevenster 8 - Nieuw Vredeveld 10 - t Huis aan de Poel 12"

Transcriptie

1 1 Inhoud Algemene informatie - Informatie over wonen voor ouderen in Amstelveen 2 - Soorten woningen voor ouderen 3 Hoe kunt u een keuze maken tussen de verschillende woonmogelijkheden 5 - Toewijzing van woningen met dienstverlening en aanleunwoningen voor inwoners van Amstelveen 6 - Toewijzing van woningen met dienstverlening en aanleunwoningen voor mensen van buiten Amstelveen 7 Informatie over specifieke wooncomplexen Aanleunwoningen bij een zorgcentrum: - Klaasje Zevenster 8 - Nieuw Vredeveld 10 - t Huis aan de Poel 12 Flats/woningen met dienstverlening: - Kringloop 14 - Smeenklaan 16 - Goedereede 18 - Kastanjelaan 20 - Middenhof 22 - Dignahof 24 - Seine 26 Overige informatie - Huurtoeslag 28 - Alarmeringsapparatuur 29 - Belangrijke adressen en telefoonnummers 30

2 2 Algemene informatie Informatie over wonen voor ouderen in Amstelveen In dit boekje vindt u informatie over mogelijkheden op het gebied van wonen voor ouderen in Amstelveen. Deze informatie heeft alleen betrekking op huurwoningen. Voor informatie over koopwoningen kunt u contact opnemen met een makelaar. De informatie heeft ook alleen betrekking op woningen waar men zelfstandig woont. Voor informatie over verzorgingshuizen of verpleeghuizen kunt u contact opnemen met de betreffende huizen of met het bureau zorgbemiddeling. Het telefoonnummer vindt u achter in dit boekje. In dit boekje wordt eerst het verschil uitgelegd tussen verschillende soorten woningen voor ouderen en over de manier waarop u in aanmerking kunt komen voor deze woningen. Vervolgens wordt van verschillende woningcomplexen informatie gegeven over de ligging, een inschatting van de huurprijzen en de diensten en services die er geboden worden.

3 3 Soorten woningen voor ouderen in Amstelveen Woningen via de woningkrant Woningcorporaties verhuren woningen in Amstelveen via de WoningNetkrant. In deze krant, die elke twee weken verschijnt, vindt u het woningaanbod voor Amstelveen en andere gemeenten in de regio. Er worden zowel eensgezinswoningen als flats of appartementen aangeboden. Een deel van de woningen is specifiek bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder. Bij de informatie over de woning in de WoningNetkrant wordt dit vermeld. Om in aanmerking te komen voor deze woningen kunt u op de woning van uw keuze die in de krant staat reageren via internet, de telefoon of de zogenaamde woonbon die u in de WoningNetkrant vindt. Meer informatie over de woningen en de manier waarop u in aanmerking kan komen voor de woning van uw keuze vindt u in de WoningNetkrant. U kunt de krant vinden bij verschillende afhaalpunten in Amstelveen zoals de gemeente, bibliotheek, woningcorporaties en de meeste supermarkten. In dit boekje wordt verder geen informatie gegeven over de woningen die via de woningkrant verhuurd worden. Woningen met dienstverlening Woningen met dienstverlening zijn woningen die specifiek bedoeld zijn voor ouderen. Het zijn gelijkvloerse twee- of driekamerwoningen. De woning maakt deel uit van een complex met een centrale, afgesloten ingang en er is een huismeester. Er is een mogelijkheid voor het aansluiten van alarmering. Bij het complex of dicht in de buurt van het complex is een wijksteunpunt. Hier worden activiteiten georganiseerd of diensten aangeboden als maaltijden, kapper en pedicure.

4 Aanleunwoningen Een aanleunwoning is vergelijkbaar met een woning met dienstverlening maar is gebouwd tegen een verzorgingshuis aan. U kunt via een binnendoorgang in het verzorgingshuis komen. Alarmering is een vaste voorziening in de aanleunwoningen en in geval van nood kan vanuit het huis hulp geleverd worden. 4 Thuiszorg Huishoudelijke hulp, verzorging of verpleging horen niet bij de geboden diensten in een aanleunwoning of woning met dienstverlening. Als u dit nodig heeft kunt u een indicatie aanvragen. Voor huishoudelijke hulp vraagt u een indicatie aan bij de gemeente en voor zorg bij het CIZ (Centrum indicatiestelling zorg). Als u een indicatie heeft kunt u hulp en zorg aan huis krijgen via een thuiszorgorganisatie of via het verzorgingshuis bij u in de buurt.

5 Hoe kunt u een keuze maken tussen de verschillende woonmogelijkheden 5 Of u wel of niet wilt verhuizen kan te maken hebben met veel factoren. Als u wilt verhuizen is het belangrijk dat u zich goed oriënteert op wat u graag wilt. In dit boekje vindt u meer informatie over de verschillende complexen van aanleunwoningen en woningen met dienstverlening. In de meeste complexen worden ook kijkdagen georganiseerd. U kunt hierover meer informatie krijgen bij de ouderenadviseurs. Als u nog niet bekend bent bij Vita en meer informatie wilt over de mogelijkheden op het gebied van wonen kunt u langskomen op het open spreekuur van de ouderenadviseurs. Dit is elke maandag van uur tot uur. U kunt ook contact opnemen met Vita en een afspraak maken met een ouderenadviseur bij u thuis. Als u niet in Amstelveen woont kunt u een afspraak maken met een ouderenadviseur op kantoor.

6 Toewijzing van woningen met dienstverlening en aanleunwoningen voor inwoners van Amstelveen 6 Om in aanmerking te komen voor deze woningen heeft u een indicatie nodig van een ouderenadviseur van Vita welzijn en advies. Een indicatie is een besluit dat u, gezien uw situatie, in aanmerking komt voor een woning met dienstverlening of aanleunwoning. Om een indicatie te kunnen afgeven komt een ouderenadviseur bij u op huisbezoek om samen met u te bekijken waarom u wilt verhuizen en waarom uw huidige woonsituatie niet meer passend is voor u. Er moet sprake van een duidelijke verhuiswens, redenen hiervoor kunnen zijn problemen met betrekking tot bestaande huisvesting in combinatie met lichamelijke en psycho sociale klachten en psychische klachten. De ouderenadviseur schrijft op basis van het bezoek en gesprek met u, een Sociaal Rapport met informatie over uw situatie en de reden dat u wilt verhuizen.er wordt onderscheid gemaakt tussen eerste voorkeur en tweede voorkeur. Bij een eerste voorkeur is het de bedoeling dat u ieder aangeboden woning van het betreffende complex accepteert. Indien u deze weigert is de consequentie dat uw onderaan op de urgentielijst geplaatst wordt. Bij een tweede voorkeur is 1 x weigeren mogelijk zonder consequenties. Indien u een aangeboden woning voor de tweede keer weigert, wordt u onderaan de urgentielijst geplaatst. Bij wijziging in uw situatie dient u zelf contact met uw ouderenadviseur op te nemen.

7 7 Toewijzing van woningen met dienstverlening en aanleunwoningen voor mensen van buiten Amstelveen. Als uw huidige woning niet in Amstelveen staat gelden er andere regels om in aanmerking te komen voor deze woningen. U komt alleen in aanmerking voor de woningen bij Klaasje Zevenster, de Kringloop, Smeenklaan, Goedereede en de Seine. U heeft een indicatie nodig van het CIZ of van het WMO loket in uw woonplaats. Tevens is een verklaring van uw huisarts noodzakelijk. De ouderenadviseurs van Vita kunnen niet op huisbezoek komen bij mensen van buiten Amstelveen. Daarom dient u een afspraak te maken met één van de ouderenadviseurs op het kantoor van Vita. Op basis van een gesprek over uw huidige woonsituatie en uw wens om te verhuizen wordt een Sociaal Rapport opgesteld. U dient er rekening mee te houden dat mensen uit Amstelveen te allen tijde voorang hebben.

8 Informatie over de verschillende wooncomplexen Aanleunwoningen bij het zorgcentrum: 8 Klaasje Zevenster Klaasje Zevenster 1 t/m 65 Aan de westkant van Klaasje Zevenster liggen 33 gerenoveerde driekamerflats met lift en balkon. Dit flatgebouw bestaat uit twee en drie woonlagen en de flats zijn voorzien van een intercom naar de centrale hal. De brievenbus bevindt zich in de centrale hal. De huurprijs is ongeveer 700,- per maand, exclusief servicekosten en kabel (= ca. 255 per maand). Klaasje Zevenster 327 t/m 469 Aan de oostzijde liggen 25 tweekamerflats en 14 driekamerflats met lift en balkon. Dit flatgebouw heeft vier woonlagen en de flats zijn voorzien van een intercom naar de centrale hal. De brievenbus bevindt zich in de centrale hal. De huurprijs van de tweekamerflat: (buitenzijde) is ongeveer 575,- (binnenzijde) 510,- exclusief servicekosten en kabel (= ca. 120,-). De huurprijs van de driekamerflat: (buitenzijde) 635,- (binnenzijde) 575,- exclusief servicekosten en kabel (= ca. 120,-). Het beheer van de flats is handen van Stichting Brentano Beheer. Nieuwbouwplannen worden ontwikkeld. Als alles voorspoedig verloopt zal mogelijk eind 2011 met de (gefaseerde) nieuwbouw gestart kunnen worden. Aanmelding en inschrijving bij Vita welzijn en advies, afdeling ouderenadviseurs, telefoon

9 9 Service Alle flats zijn aangesloten op het dag en nacht bewaakte alarmsysteem van het zorgcentrum. Bij plotselinge ziekte of ongeval wordt eerste hulp verleend vanuit het zorgcentrum. Er kan alleen elektrisch gekookt worden. Het schoonhouden van de openbare ruimten, het lappen van alle buitenramen en het technisch onderhoud zijn voor rekening van de verhuurder. Voor klein technisch onderhoud kunt u, tegen betaling, een beroep doen op de technische dienst. Er is een r.k.-kapel, waar op woensdag een Eucharistieviering is en eenmaal per week een weeksluiting. Er is een afsluitbare gemeenschappelijke fietsenstalling. Een brievenbus voor uitgaande post bevindt zich buiten bij de hoofdingang van het zorgcentrum. Voor de bewoners van de aanleunwoningen is er s morgens (op werkdagen) een spreekuur voor alle vragen. U kunt in het zorgcentrum gebruikmaken van gemeenschappelijke voorzieningen, zoals sociaal-culturele activiteiten, maaltijden van het restaurant (bij ziekte is thuisbezorging mogelijk), kapsalon en pedicure, huiswinkel en Internetcafé. Dit tegen betaling van de geldende tarieven. De koffie- en thee-uurtjes zijn vrij te bezoeken (koffie en thee gratis). Algemeen Huisdieren zijn toegestaan. Een huurderscommissie behartigt de belangen van de bewoners. Op 200 meter afstand bevindt zich het winkelcentrum Bankrashof. Dichtbij stoppen de bussen 175 en 300, tram 5 en sneltram 51 (halte Oranjebaan).

10 10 Aanleunwoningen bij het zorgcentrum: Nieuw Vredeveld Bij Nieuw Vredeveld liggen 52 tweekamer- en drie driekamerflats. Het gebouw heeft vier woonlagen met lift en balkon. Een aantal flats ligt aan de Rembrandtweg (nummers ) en een aantal ligt aan Zonnestein (nummers 14-62). De drie driekamerflats liggen aan Zonnestein. De begane grond-flats aan Zonnestein hebben een voordeur direct naar buiten en zijn dus vooral geschikt voor mensen die zeer moeilijk of niet kunnen lopen(gebruikers van een rolstoel). De huur van de tweekamerflats bedraagt gemiddeld ongeveer 500,- per maand en de huur van de driekamerflats is gemiddeld 550,- per maand, inclusief servicekosten, maar exclusief verwarmingskosten. Eigenaar/verhuurder is Woonzorg Nederland. Aanmelding en inschrijving bij Vita welzijn en advies, afdeling ouderenadviseurs, telefoon Service Alle flats zijn aangesloten op het dag en nacht bewaakte alarmsysteem van Nieuw Vredeveld. Bij plotselinge ziekte of ongeval wordt eerste hulp verleend vanuit Nieuw Vredeveld. Het afvoeren van huisvuil wordt verzorgd door medewerkers van Nieuw Vredeveld (eenmaal per week). U kunt in het zorgcentrum gebruikmaken van gemeenschappelijke voorzieningen, zoals sociaal-culturele activiteiten, maaltijden van het restaurant, kapsalon en pedicure, huiswinkel en Internetcafé. Dit tegen betaling van de geldende tarieven. Het schoonhouden van de openbare ruimten, lappen van alle buitenramen en het technisch onderhoud van het gebouw zijn voor rekening van Nieuw Vredeveld (is verrekend in de servicekosten).

11 11 Voor klein technisch onderhoud kunt u een beroep doen op de technische dienst van Nieuw Vredeveld. Er is eenmaal per twee weken een kerkdienst in het zorgcentrum. Brievenbussen voor inkomende post vindt u in de centrale hal. Bij de ingang van het zorgcentrum staat buiten een brievenbus voor uitgaande post. Verder zijn de flats voorzien van een intercom naar de centrale hal. Er is een afsluitbare gemeenschappelijke fietsenstalling. In het zorgcentrum is -tegen betaling- beperkt logeergelegenheid beschikbaar. Algemeen Huisdieren zijn toegestaan. Een bewonerscommissie behartigt de belangen van de bewoners. Aan de Rembrandtweg ligt op circa 400 meter afstand het winkelcentrum Rembrandtweg (met onder andere Kingsalmarkt). Vlakbij het wooncomplex is de bushalte van lijn 199. In de omgeving stoppen tram 5 en sneltram 51.

12 12 Aanleunwoningen bij het zorgcentrum: t Huis aan de Poel Naast het zorgcentrum t Huis aan de Poel zijn in 2002 huuren koopappartementen gebouwd. De 26 koopappartementen zijn bedoeld voor senioren van 55 jaar en ouder. Voor deze woningen kunt u zich niet inschrijven bij Vita maar worden verkocht via de eigenaren/makelaars. Over de huurappartementen: De appartementen variëren van 61 m tot 79 m. Aan de Populierenlaan/ tuinzijde/zuidkant liggen 23 huurappartementen. Dit gedeelte bestaat uit vier woonlagen. Aan de Keizer Karelweg/Noord/westkant liggen 35 huurappartementen. Dit gedeelte bestaat uit zeven woonlagen. Voor het merendeel zijn het tweekamerflats. Er liggen enkele driekamerflats aan de Populierenlaan. Alle flats hebben een overdekt balkon. Via gangen en liften zijn de appartementen, de algemene ruimten en het zorgcentrum met elkaar verbonden. De huurprijs is ongeveer 550,- De servicekosten bedragen ongeveer 65,- (exclusief verwarming). Eigenaar/verhuurder is Woonzorg Nederland. Beheerder van de appartementen is dhr. S. Dujmovic. Aanmelding en inschrijving bij Vita welzijn en advies afdeling ouderenadviseurs, telefoon

13 13 Service De flats kunnen, als bewoners dat willen, aangesloten worden op een dag en nacht bewaakt alarmsysteem. Bij plotselinge ziekte of ongeval wordt dan eerste hulp verleend vanuit het Huis aan de Poel. Er kan alleen elektrisch worden gekookt. De beheerder kan u wegwijs maken in de omgeving, reparaties in/aan de woning (laten) verhelpen en u ondersteunen bij kleine klusjes. U kunt tegen betaling van de geldende tarieven gebruikmaken van gemeenschappelijke voorzieningen in t Huis aan de Poel, zoals sociaal-culturele activiteiten, maaltijden van het restaurant, kapsalon en pedicure, huiswinkel en wasserij. Op vrijdagmiddag is er de ene week een protestante dienst en de andere week een katholieke dienst. Bewoners kunnen gebruikmaken van drie pakketten zorg- en dienstverlening. Deze variëren van beperkte dienstverlening (bijvoorbeeld thuisbezorgde maaltijden, thuisconciërge die klussen doet) tot uitgebreide zorg- en dienstverlening (persoonsalarmering, calamiteitenservice, particuliere thuiszorg). De kosten van deze zorgpakketten variëren. Algemeen Huisdieren zijn toegestaan. Op circa 500 meter afstand ligt een klein winkelcentrum. Vlakbij t Huis aan de Poel is een bushalte voor de lijnen 147 en 172.

14 14 Flats/woningen met dienstverlening: Kringloop Aan de Kringloop liggen 106 tweekamerflats (nummers ) in een gebouw van drie woonlagen met lift en balkon. Daarnaast zijn er twaalf driekamer woningen (nummers ). De huur van de flats bedraagt gemiddeld ongeveer 335,- exclusief verwarmings- en servicekosten (ca. 95,-). De huur van de 3 kamer woningen bedraagt gemiddeld 425,- inclusief servicekosten, maar exclusief verwarmingskosten. Het toetsingsinkomen (dit is het bruto belastbaar inkomen) van kandidaat-bewoners van de twee- en driekamerflats mag niet hoger zijn dan ,- per jaar voor alleenstaanden en niet hoger dan ,-- per jaar voor tweepersoonshuishoudens. Verhuurder is Woongroep Holland. Huismeester is de heer P. van Wittmarschen. Aanmelding en inschrijving bij Vita welzijn en advies, afdeling ouderenadviseurs, telefoon Service Flats/woningen kunnen, als bewoners dit willen, worden aangesloten op een dag en nacht bewaakt alarmsysteem. Op werkdagen is een huismeester aanwezig. Het huisvuil en gft-afval worden éénmaal per week door de huismeester afgevoerd. Het vlakbij gelegen wijksteunpunt De Bolder biedt naast recreatieactiviteiten ook een aantal ondersteunende diensten, zoals pedicure en warme maaltijden. Ook het afhalen van diepvriesmaaltijden is mogelijk. Het schoonhouden van de openbare ruimten wordt gedaan door een medewerker van Woongroep Holland. De ramen aan de woonkamerzijde worden door een particulier bedrijf tegen een gereduceerd tarief gelapt. De huismeester kan u helpen bij kleine technische reparaties.

15 15 Brievenbussen: de woningen en de flats op de begane grond hebben een eigen brievenbus. Voor de flats op de verdiepingen zijn er centraal gelegen brievenboxen. Op ongeveer 50 meter afstand van de centrale hal staat een buitenbrievenbus voor uitgaande post. Verder hebben de flats een intercom naar de centrale hal. Er is een afsluitbare gemeenschappelijke fietsenstalling. Tegen betaling kunnen uw logees gebruikmaken van de tweepersoons logeerkamer. Algemeen Huisdieren zijn toegestaan. Een bewonerscommissie behartigt de belangen van de bewoners. Op circa 100 meter afstand liggen winkelcentrum Groenhof en wijksteunpunt De Bolder. Op circa 200 meter afstand van Groenhof stopt bus 199 en op circa 500 meter afstand is een halte van sneltram 51. Het huren van een garage in de buurt is beperkt mogelijk (ook bestemd voor andere buurtbewoners).

16 16 Flat/woningen met dienstverlening: Smeenklaan Aan de Smeenklaan liggen tachtig tweekamerflats (nummers 2-80) in een gebouw van drie woonlagen met lift en balkon. De huur van de flats bedraagt gemiddeld 335,- incclusief verwarmingskosten. De servicekosten bedragen ongeveer 150,- per maand. Daarnaast zijn er 45 driekamerwoningen, de zgn bungalows (nummers ). De huur van deze woningen bedraagt 430,- exclusief verwarmingskosten. De servicekosten bedragen 25,- per maand. Het toetsingsinkomen (dit is het bruto belastbaar inkomen) van kandidaat-bewoners van de twee- en driekamerflats mag niet hoger zijn dan ,- per jaar voor alleenstaanden en niet hoger dan ,-- per jaar voor tweepersoonshuishoudens. Verhuurder is Woongroep Holland. Huismeester is de heer R. Roos. Aanmelding en inschrijving bij Vita welzijn en advies, afdeling ouderenadviseurs, telefoon Service De flats/woningen kunnen, als bewoners dit willen, worden aangesloten op een dag en nacht bewaakt alarmsysteem. Op werkdagen is een huismeester aanwezig. De huismeester haalt eenmaal per week het huisvuil op. Het nabij gelegen wijksteunpunt Pluspunt biedt, naast recreatieactiviteiten, ook een aantal ondersteunende diensten, zoals pedicure, kapper en warme maaltijden. Ook kunt u diepvriesmaaltijden afhalen. Het schoonhouden en het ramen lappen van de openbare ruimten gebeurt door een medewerker van Woongroep Holland.

17 Het ramenlappen aan de woonkamerzijde wordt tegen een gereduceerd tarief door een particulier bedrijf gedaan. De huismeester biedt hulp bij kleine technische reparaties. Brievenbussen: de woningen en de begane grond flats hebben een eigen brievenbus. De op de verdieping gelegen flats hebben brievenboxen in de centrale hal. Naast de centrale hal staat een brievenbus voor uitgaande post. De flats hebben een intercom naar de centrale hal. Er is een afsluitbare gemeenschappelijke fietsenstalling. Er zijn bij het complex twaalf garages tehuur. Gebruik van een logeerkamer is tegen betaling mogelijk. Algemeen Huisdieren zijn toegestaan. Een bewonerscommissie behartigt de belangen van de bewoners. De winkels liggen op redelijke afstand aan de Amsterdamseweg. Ongeveer tweemaal per week komen er enkele leveranciers bij de centrale hal. Het wijksteunpunt Pluspunt ligt naast het flatgebouw. Nabij Pluspunt stopt op de Molenweg bus 166 en

18 18 Flats met dienstverlening: Goedereede Aan de Praam ligt het complex Goedereede. Het gebouw bevat 65 tweekamerflats en vijf driekamerflats in vier woonlagen met lift en balkon (nummers 2-142). De huur van de tweekamerflats bedraagt 550,- per maand en de huur van de driekamerflats is 600,-, inclusief verwarmings- en servicekosten. Het toetsingsinkomen (dit is het bruto belastbaar inkomen) van kandidaat-bewoners van de twee- en driekamerflats mag niet hoger zijn dan ,- per jaar voor alleenstaanden en niet hoger dan ,-- per jaar voor tweepersoonshuishoudens. Verhuurder is Eigen Haard. Huismeester is de heer M. Felifl, telefoon Aanmelding en inschrijving bij Vita welzijn en advies, afdeling ouderenadviseurs, telefoon Service De flats kunnen, als bewoners dit willen, worden aangesloten op een dag en nacht bewaakt alarmsysteem. Er kan alleen elektrisch worden gekookt. Het huisvuil wordt eenmaal per week opgehaald door een medewerker van Eigen Haard. Het ontmoetingscentrum De Meent ligt op circa 400 meter afstand. In het wooncomplex is een ontmoetingsruimte die gebruikt kan worden voor recreatie- of familiebijeenkomsten. Ook worden hier op beperkte schaal sociaal-culturele activiteiten georganiseerd. Er wordt een aantal ondersteunende diensten geboden, zoals kapper, pedicure en schoonheidsspecialiste. Het schoonhouden en ramen lappen van de openbare ruimten is een taak van Eigen Haard.

19 19 Het ramen lappen aan de woonkamerzijde gebeurt eenmaal per zes weken door een particulier bedrijf (is voor eigen rekening). De bewoners van de woningen op de begane grond zorgen hier in principe zelf voor. Bij technische mankementen aan de flats dient Eigen Haard te worden ingeschakeld. Brievenboxen voor inkomende post vindt u in de centrale hal. Op ongeveer 300 meter afstand van de centrale hal staat buiten een brievenbus voor uitgaande post. De flats zijn voorzien van een intercom. Er is een afsluitbare gemeenschappelijke fietsenstalling. Er zijn twee logeerkamers aanwezig die tegen betaling gebruikt kunnen worden. Algemeen Huisdieren zijn toegestaan. Een bewonerscommissie behartigt de belangen van de bewoners. Een klein, veelzijdig winkelcentrum ligt op 400 meter afstand. In het centrum van Middenhoven ligt een groot, nieuw winkelcomplex. Op circa 150 meter afstand is de bushalte van lijn 199 en de sneltramhalte Meent (lijn 51). De woningen op de begane grond hebben een tuin.

20 20 Flats met dienstverlening: Kastanjelaan Aan de Kastanjelaan liggen 84 woningen met dienstverlening (nrs. 1 t/m 169). Dit complex omvat 73 driekamer flats en elf tweekamerflats gebouwd in zes woonlagen. De woningen hebben een overdekt balkon. De gemiddelde huur van de driekamerflats bedraagt 560,-, inclusief servicekosten maar exclusief verwarmingskosten. De gemiddelde huur van de tweekamerflats bedraagt 530,-, inclusief servicekosten maar exclusief verwarmingskosten. Eigenaar/verhuurder is Woonzorg Nederland. Huismeester is de heer S. Duijmovic. Aanmelding en inschrijving bij Vita welzijn en advies, afdeling ouderenadviseurs, telefoon Service Flats kunnen, als bewoners dit willen, worden aangesloten op een dag en nacht bewaakt alarmsysteem. Wijksteunpunt Kastanjelaan is onderdeel van het wooncomplex. Dit wijksteunpunt omvat een recreatieruimte en werkruimten voor de huismeester en Vita welzijn en advies (voormalige Swo). De recreatieruimte vormt het grootste deel van de algemene ruimten en is voorzien van keuken en buffet. Er wordt ook een aantal ondersteunende diensten geboden, zoals kapper, pedicure en schoonheidsspecialiste. Eenmaal per week kunt u diepvriesmaaltijden afhalen. Een huismeester verricht beperkt hand- en spandiensten, bijvoorbeeld voor technische klusjes. Het schoonhouden en het ramen lappen van de openbare ruimten wordt gedaan door een onderhoudsbedrijf. Het gebouw heeft een centraal verzamelpunt van huisvuil. In de hal bevinden zich de brievenboxen en een intercomsysteem.

21 De hoofdentree en de toegang tot de centrale hal worden afgesloten door automatische schuifdeuren. In het trappenhuis zijn ook twee liften. Ieder appartement heeft een eigen berging op de begane grond. Op de begane grond liggen twee terrassen voor algemeen gebruik. Er is een parkeerterrein met voldoende parkeerruimte voor bewoners. 21 Algemeen Huisdieren zijn toegestaan. Een bewonerscommissie behartigt de belangen van de bewoners. Op ongeveer 700 meter afstand, aan de Lindenlaan, ligt een klein winkelcentrum. Eenmaal per week komt er een groenteman. In de buurt stoppen de bussen 166, 147 en 172.

22 22 Flats met dienstverlening: Woon- en leefcentrum Middenhof Aan de Dr. Willem Dreesweg ligt Woon- en leefcentrum Middenhof. Het centrum omvat 82 tweekamerwoningen (met serre) voor ouderen, in drie en vier woonlagen (nrs F). Ze zijn dankzij twee liften voor iedereen goed bereikbaar. De huur van de woningen bedraagt circa 480,- exclusief verwarmingskosten. De servicekosten bedragen ca. 63,- Verhuurder is Woongroep Holland. Huismeester is mevrouw M. v.d. Hoorn, telefoon Aanmelding en inschrijving bij Vita welzijn en advies, afdeling ouderenadviseurs, telefoon Service De flats kunnen, als bewoners dit willen, worden aangesloten op een dag en nacht bewaakt alarmsysteem. De huismeester regelt het ophalen van het huisvuil. Tegen vergoeding is hij beschikbaar voor klein technisch onderhoud bij bewoners thuis. In het complex is een wijksteunpunt gevestigd. Dit wijksteunpunt omvat een recreatieruimte en werkruimten voor Amstelring Thuiszorg en Vita welzijn en advies (voormalige SWO). Naast recreatieactiviteiten wordt ook een aantal ondersteunende diensten geboden, zoals een kapper, een pedicure, een schoonheidsspecialiste en warme maaltijden. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van een wasautomaat en een droger. Deze werken op munten. Een particulier schoonmaakbedrijf zorgt voor het schoonhouden van de openbare ruimten. Dat geldt ook voor het lappen van de ramen aan de woonkamerzijde (aan de buitenkant).

23 23 In de hal bevindt zich een intercomsysteem. De toegang tot de flats kan alleen met een sleutel of via de intercom worden geopend. De hoofdentree en de toegang tot de recreatieruimte worden afgesloten door automatische schuifdeuren. Op de begane grond is een gezamenlijke fietsenstalling. Gebruik van een logeerkamer is tegen betaling mogelijk. Er is een parkeerterrein met voldoende parkeerruimte voor bewoners. Het complex heeft een binnentuin voor bewoners. In de woningen boven de recreatieruimte (de B-woningen) is wat indeling betreft extra rekening gehouden met bewoners in een rolstoel. De overige woningen zijn ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Algemeen Huisdieren zijn toegestaan. Een bewonerscommissie behartigt de belangen van de bewoners. Op loopafstand van Middenhof ligt aan de Brink het winkelcentrum Middenhoven. Vlakbij het wooncomplex liggen de haltes van bus 199 en lijn 51 van de sneltram.

24 24 Flats met dienstverlening: Dignahof Aan de Dignahoeve, direct tegenover het winkelcentrum van de Westwijk liggen 95 woningen met dienstverlening, waarvan 91 tweekamerwoningen met serre (nrs.150 t/m 354) en twee driekamerwoningen (nrs. 222 en 278). De gemiddelde huur van de tweekamerwoningen bedraagt 600,- per maand, inclusief servicekosten, maar exclusief verwarmingskosten. De driekamerwoningen kosten gemiddeld 670,- per maand, inclusief servicekosten en exclusief verwarmingskosten. Bovendien omvat Dignahof dertien woningen voor ondersteund groepswonen; Woongroep Zorg en Vrij. De woningen hebben een overdekt balkon. Vanuit de centrale hal zijn zowel de woningen met dienstverlening als het wijksteunpunt toegankelijk via een intercomsysteem. Ondersteund groepswonen heeft een eigen entree. Vanuit de hal komt men in de overdekte wintertuin. Verhuurder is de Eigen Haard. De heer Wijnand Spring in t Veld is huismeester voor de woningen en het wijksteunpunt. Hij is in dienst van Eigen Haard. Aanmelding en inschrijving bij Vita welzijn en advies, afdeling ouderenadviseurs,telefoon Service De flats kunnen, als bewoners dit willen, worden aangesloten op een dag en nacht bewaakt alarmsysteem. Een particulier schoonmaakbedrijf zorgt voor het schoonhouden van de openbare ruimten. Dat geldt ook voor het lappen van de ramen aan de buitenkant. In het complex is een wijksteunpunt gevestigd. Dit wijksteunpunt omvat een recreatieruimte en een kantoor voor de medewerkers van Vita welzijn en advies (voormalige SWO). Naast recreatieactiviteiten wordt ook een aantal ondersteunende diensten geboden, zoals een kapper, een pedicure, een schoonheidsspecialiste en warme maaltijden.

25 25 Tegen betaling kunt u gebruikmaken van een wasautomaat en een droger. Deze werken op munten. Er is een logeerkamer met douchegelegenheid. Tegen geringe vergoeding kunt u hier gasten laten overnachten. Algemeen Huisdieren zijn toegestaan. Een bewonerscommissie behartigt de belangen van de bewoners. De woningen op de begane grond hebben een tuin. Deze worden door Eigen Haard onderhouden. Op loopafstand van Dignahof, aan het Westwijkplein, ligt winkelcentrum Westwijk (met onder andere een bibliotheek en een medisch centrum). Voor Dignahof stoppen de bussen 199 en 172.

26 26 Flats met dienstverlening: Seine In Amstelveen-Zuid, in wijk Groenelaan, staat de Seineflat. Het gebouw bestaat uit dertien woonlagen met lift. Er zijn 74 tweekamerflats en vijftig driekamerflats (nummers 5 t/m 128). De driekamerflats hebben een balkon. De huurprijs voor een tweekamerflat is ongeveer 385,-, (exclusief servicekosten en voorschot gas) per maand. De huurprijs voor een driekamerflat ongeveer 430,- (exclusief servicekosten en voorschot gas). Het beheer is in handen van Woonzorg Nederland. Beheerder is de heer E. Jansen, telefoon Aanmelding en inschrijving bij Vita welzijn en advies, afdeling ouderenadviseurs, telefoon Service Alle appartementen zijn aangesloten op een dag en nacht bewaakt alarmsysteem. Er is iemand aanwezig voor hand- en spandiensten (bijvoorbeeld voor technische klusjes). Er kan alleen elektrisch worden gekookt. In de recreatiezaal kunnen bewoners elke dag de warme maaltijd gebruiken. Bij ziekte kan de maaltijd in de eigen flat worden geserveerd. Verder vindt uitgifte van de diepvriesmaaltijden (koud of verwarmd) plaats. Afvoer van huisvuil gebeurt tweemaal per week. Er is een kleine algemene ruimte, die beurtelings dienst doet als kapsalon, schoonheidssalon, ruimte voor de pedicure en huisnaaister. De Seinebewoners kunnen van deze diensten gebruikmaken tegen betaling van de geldende tarieven. Beneden is een zonneterras. Er is een grote algemene ruimte, die dienst doet als recreatiezaal (voorzien van keuken en buffet).

27 27 Sociaal-culturele activiteiten, gratis of tegen een kleine vergoeding, vinden plaats in de recreatieruimte. Verder is er een bibliotheek. Het schoonhouden van alle algemene ruimten, gangen, enzovoorts, wordt gedaan door een schoonmaakbedrijf. Eenmaal per maand worden de ramen aan de buitenzijde van de appartementen gelapt. In de centrale hal bevinden zich brievenboxen voor inkomende post. Hier staat eveneens een brievenbus voor uitgaande post. Er is een intercom van de woning naar de hoofdingang. Er is een gemeenschappelijke afsluitbare fietsenstalling. Er zijn 38 garages die door bewoners van Seine kunnen worden gehuurd. Algemeen Huisdieren zijn toegestaan. Een bewonerscommissie behartigt de belangen van de bewoners. Op ± 500 meter afstand ligt het overdekte winkelcentrum Groenhof. Aan de deur komen eenmaal per week enkele leveranciers. Tegenover de Seineflat stopt bus 199 en in de buurt is een halte van sneltram 51. Eenmaal per maand organiseert Seine voor kandidaatbewoners een bezichtigingsmiddag. U kunt hiervoor een afspraak maken met de beheerder of met een van de assistenten, telefoon

28 28 Overige Informatie Huurtoeslag Als u een woning huurt en uw huur is hoog in verhouding met uw inkomen komt u mogelijk in aanmerking voor huurtoeslag. Dit kunt u aanvragen bij de belastingdienst. De mogelijkheid voor huurtoeslag kan per woning verschillen en hangt af van de huurprijs, uw inkomen en situatie. De belastingdienst hanteert een maximale huurprijs voor huurtoeslag: voor te dure woningen wordt geen huurtoeslag gegeven. Voor meer informatie over huurtoeslag kunt u contact opnemen met de belastingdienst (belastingtelefoon: of Alarmeringsapparatuur Inwoners van Amstelveen die zich in huis onveilig voelen bijvoorbeeld omdat zij bang zijn om te komen vallen kunnen een alarmtoestel via Vita welzijn en advies huren. Door dit toestel kunt u snel een hulpverlener bereiken als er iets met u aan de hand is. Via een afstandsbediening kunt u op elke plek in de woning hulp van buiten inroepen. Een deel van de kosten kunt u in sommige gevallen terug krijgen van uw ziektekosten verzekeraar. Meer informatie over alarmering en de aanvraag hiervan kunt u aanvragen bij Vita Welzijn en Advies. Op verzoek kunnen wij u een folder toesturen.

29 29 Belangrijke adressen: De Belklus voor klusjes in en rond het huis, telefoon , elke werkdag vanaf 9.00 uur. De Boemerang, Maalderij 8, 1185 ZB Amstelveen, telefoon Kringloopwinkel. Voor het op laten halen van spullen. Centrum Indicatiestelling Zorg (Ciz) Deze organisatie bekijkt hoeveel zorg of ondersteuning u nodig heeft. Woningcorporatie Eigen Haard Telefoon: Postbus BG Amstelveen Woningcorporatie Woongroep Holland Telefoon Postbus EA Amstelveen Woningcorporatie Woonzorg Nederland Telefoon (lokaal tarief) Postbus AH Amstelveen Zorgbemiddeling Amstelveen Telefoon maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en Voor informatie over (wachtlijst) verzorgingshuizen in Amstelveen.

30 30 Vita welzijn en advies, ouderenadviseurs Dr. Willem Dreesweg VB Amstelveen Telefoon Spreekuur afdeling ouderenadviseurs Iedere maandag is er inloopspreekuur van uur. De andere dagen is er spreekuur volgens afspraak. U kunt op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en bellen om een afspraak te maken met een ouderenadviseur.

Woonvormen voor ouderen in Amstelveen

Woonvormen voor ouderen in Amstelveen Woonvormen voor ouderen in Amstelveen www.vitawelzijnenadvies.nl 2 Woonvormen voor ouderen in Amstelveen Algemene informatie In deze folder vindt u informatie over mogelijkheden op het gebied van wonen.

Nadere informatie

Woonvormen voor ouderen in Amstelveen

Woonvormen voor ouderen in Amstelveen Woonvormen voor ouderen in Amstelveen www.vitawelzijnenadvies.nl 2 Woonvormen voor ouderen in Amstelveen Algemene informatie In deze folder vindt u informatie over mogelijkheden op het gebied van wonen.

Nadere informatie

Woonvormen voor ouderen in Amstelveen

Woonvormen voor ouderen in Amstelveen Informatieblad 1 team Wmo Woonvormen voor ouderen in Amstelveen Algemene informatie In dit informatieblad vindt u informatie over mogelijkheden op het gebied van wonen. De informatie heeft betrekking op

Nadere informatie

Woonvormen voor ouderen in Amstelveen

Woonvormen voor ouderen in Amstelveen Informatieblad 1 team Wmo Woonvormen voor ouderen in Amstelveen Algemene informatie In dit informatieblad vindt u informatie over mogelijkheden op het gebied van wonen. De informatie heeft betrekking op

Nadere informatie

Woonvormen voor ouderen in Amstelveen

Woonvormen voor ouderen in Amstelveen Informatieblad 1 team Wmo Woonvormen voor ouderen in Amstelveen Algemene informatie In dit informatieblad vindt u mogelijkheden op het gebied van wonen. De informatie heeft betrekking op zelfstandige huurwoningen

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

Inleunwoningen. Woonzorgcentrum De Honinghoeve

Inleunwoningen. Woonzorgcentrum De Honinghoeve Inleunwoningen Woonzorgcentrum De Honinghoeve Inleiding Wilt u zelfstandig wonen, maar gebruik maken van voorzieningen die voor u het leven veiliger, comfortabeler en gezelliger maken? Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Welkom bij. De Seine. Serviceflat. www.brentano.nl

Welkom bij. De Seine. Serviceflat. www.brentano.nl De Seine Serviceflat Een ander kan nooit voor jou bepalen hoe je je eigen leven leidt. Daar ga je echt alleen zelf over. Wie de regie over zijn leven in eigen handen houdt, blijft zich nuttig voelen. Het

Nadere informatie

Wonen als thuis. Bernlef, Antaresstraat 45 Paddepoel - Groningen

Wonen als thuis. Bernlef, Antaresstraat 45 Paddepoel - Groningen Wonen als thuis Bernlef, Antaresstraat 45 Paddepoel - Groningen Wonen als thuis Het is belangrijk om - als u ouder wordt - na te denken over de toekomst. Stel dat u kleiner wilt gaan wonen? Of als u in

Nadere informatie

Almenum Verzorgd wonen

Almenum Verzorgd wonen Woonzorgcentrum Almenum Verzorgd wonen Verzorgd wonen in Almenum Fraai gelegen aan het Van Harinxmakanaal in historisch Harlingen ligt Woonzorgcentrum Almenum. Almenum heeft 162 comfortabele seniorenwoningen.

Nadere informatie

Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik

Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina

Nadere informatie

Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak

Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak - Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak Verzorgd Wonen in Westerwatering, in Zaandam Verzorgd Wonen is een combinatie van zelfstandig wonen, thuiszorg en ondersteunende diensten.

Nadere informatie

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Welkom in Ten Anker In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg

Nadere informatie

GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld

GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld Zelfstandig wonen met zorg, service en gemak WZH Hoge Veld gelegen aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag, tussen Rijswijk en Wateringen, biedt Garantwoningen voor ouderen

Nadere informatie

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 550,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Woonoppervlakte: 71 m² Borgsom: 900,-

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 550,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Woonoppervlakte: 71 m² Borgsom: 900,- Kenmerken Herman Gorterlaan 5644SJ Eindhoven Huurprijs p/mnd 550,- excl. Huurprijs p/mnd: 550,- Adres: Postcode: Plaatsnaam: Type woning: Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 excl. Herman Gorterlaan

Nadere informatie

Complexgebonden Thuiszorg - Alewijnsflat - Emmastaete - Sophiastaete - De Blije Borgh Titel

Complexgebonden Thuiszorg - Alewijnsflat - Emmastaete - Sophiastaete - De Blije Borgh Titel Complexgebonden Thuiszorg - Alewijnsflat - Emmastaete - Sophiastaete - De Blije Borgh Titel ondertitel Naarmate u ouder wordt en meer zorg nodig heeft, wilt u toch zo lang mogelijk zelfstandig én in uw

Nadere informatie

De aanleunwoning. Zelfstandig met zorg wonen

De aanleunwoning. Zelfstandig met zorg wonen De aanleunwoning Zelfstandig met zorg wonen 1 2 De Potskamp 3 Goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Als wonen in uw eigen huis moeilijker gaat en u heeft zorg nodig, kunt u

Nadere informatie

Lochem HOOG LANGEN TOE AAN EEN NIEUWE WOONSTAP? HUREN IN HOOG LANGEN BIEDT U COMFORT EN ZEKERHEID

Lochem HOOG LANGEN TOE AAN EEN NIEUWE WOONSTAP? HUREN IN HOOG LANGEN BIEDT U COMFORT EN ZEKERHEID Lochem HOOG LANGEN TOE AAN EEN NIEUWE WOONSTAP? HUREN IN HOOG LANGEN BIEDT U COMFORT EN ZEKERHEID HOOG LANGEN Op het moment dat uw eigen huis te veel onderhoud vergt en u meer sociale contacten om u heen

Nadere informatie

Het Prinsenhof. Uniek en exclusief wonen in het centrum van de historische stad Roermond met services en zorg binnen handbereik

Het Prinsenhof. Uniek en exclusief wonen in het centrum van de historische stad Roermond met services en zorg binnen handbereik Het Prinsenhof Uniek en exclusief wonen in het centrum van de historische stad Roermond met services en zorg binnen handbereik Locatie Roermond Stad van een rijke geschiedenis, monumenten, gezellige winkelstraatjes,

Nadere informatie

koop appartementen Hospitality - Comfort - Service De servicekosten, u krijgt er veel voor terug

koop appartementen Hospitality - Comfort - Service De servicekosten, u krijgt er veel voor terug 32 koop appartementen Hospitality - Comfort - Service De servicekosten, u krijgt er veel voor terug www.nij-nijlanstate.nl SERVICE EN VEILIGHEID Servicekosten voor appartementen in Nij Nijlânstate liggen

Nadere informatie

Te huur. 25 appartementen Schepenenstraat, IJsselmuiden. Vijfentwintig huurzorgappartementen in het nieuw te bouwen Woonzorgcentrum Maarlenhof.

Te huur. 25 appartementen Schepenenstraat, IJsselmuiden. Vijfentwintig huurzorgappartementen in het nieuw te bouwen Woonzorgcentrum Maarlenhof. Te huur 25 appartementen Schepenenstraat, IJsselmuiden Vijfentwintig huurzorgappartementen in het nieuw te bouwen Woonzorgcentrum Maarlenhof. Beter Wonen bouwt zorgcentrum Maarlenhof In november 2009 is

Nadere informatie

Informatie Garantwoningen WZH Hoge Veld

Informatie Garantwoningen WZH Hoge Veld Informatie Garantwoningen WZH Hoge Veld Zelfstandig wonen met zorg, service en gemak WZH Hoge Veld gelegen aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag, tussen Rijswijk en Wateringen, biedt Garantwoningen

Nadere informatie

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 565,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 565,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Kenmerken Herman Gorterlaan 5644SP Eindhoven Huurprijs p/mnd 565,- excl. Huurprijs p/mnd: 565,- Adres: Postcode: Plaatsnaam: Type woning: Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 excl. Herman Gorterlaan

Nadere informatie

Comfortabel en zelfstandig wonen. Met professionele zorg of huishoudelijke hulp binnen handbereik. Comfortappartementen. in de Vondelflat in Groningen

Comfortabel en zelfstandig wonen. Met professionele zorg of huishoudelijke hulp binnen handbereik. Comfortappartementen. in de Vondelflat in Groningen Comfortabel en zelfstandig wonen Met professionele zorg of huishoudelijke hulp binnen handbereik Comfortappartementen in de Vondelflat in Groningen Comfortappartementen, voor nu en later Een Comfortappartement

Nadere informatie

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Huren bij De Zorgcirkel veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Inhoudsopgave Welkom bij De Zorgcirkel Wonen bij De Zorgcirkel Zorgcirkel services 5 De Zorgcirkel vestigingen 6 Meer informatie 6 Inschrijfformulier

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E I N H O U D S O P G A V E pagina 1. Algemene informatie Vredewold Wonen 2 2. a. Woonruimteverdeling 3 b. Klachtencommissie 4 3. 104 senioren laagbouwwoningen te Leek 5 4. 11 senioren appartementen Groene

Nadere informatie

zelfstandig wonen in Bermensteyn en Schinckelhove Capelle aan den IJssel

zelfstandig wonen in Bermensteyn en Schinckelhove Capelle aan den IJssel zelfstandig wonen in Bermensteyn en Schinckelhove Capelle aan den IJssel 2 inleiding Wilt u zo lang mogelijk zelfstandig wonen? Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen; voor steeds meer ouderen een

Nadere informatie

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE Werkelijk prachtig gesitueerd, karakteristiek uitgevoerd zorgappartementencomplex. Zelfstandig wonen met naar behoefte een grote diversiteit aan zorgvoorzieningen.

Nadere informatie

Wooncomplex De Vijverhof

Wooncomplex De Vijverhof Wooncomplex De Vijverhof h u i s v e s t i n g v o o r s e n i o r e n De SS is de grootste verhuurder van seniorenwoningen in Soest. Zij verhuurt zelfstandige woningen aan senioren vanaf 50 jaar. De woningen

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Huren bij De Zorgcirkel veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Inhoudsopgave Welkom bij De Zorgcirkel Wonen bij De Zorgcirkel Zorgcirkel services 4 De Zorgcirkel vestigingen 6 Meer informatie 7 5 6 Welkom

Nadere informatie

Christinaflat in Ameide Zorgeloos wonen

Christinaflat in Ameide Zorgeloos wonen Christinaflat in Ameide Zorgeloos wonen Christinaflat in Ameide Zorgeloos wonen Midden in het Groene Hart, aan de Lek tussen Schoonhoven en Vianen, ligt Ameide. In dit prachtige dorp realiseert Woonzorg

Nadere informatie

Woonoppervlakte 64 m 2 TE HUUR. De Baronie Capelle aan den IJssel

Woonoppervlakte 64 m 2 TE HUUR. De Baronie Capelle aan den IJssel Woonoppervlakte 64 m 2 TE HUUR De Baronie Capelle aan den IJssel ALGEMEEN Huur vanaf 55+. Diverse 2 kamer appartementen te huur in De Roo in Capelle aan den IJssel. INDELING De Roo Appartementen bevinden

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

De Schauw in Putten. Kwaliteit in wonen en zorg. 36 Seniorenappartementen in de sociale huursector

De Schauw in Putten. Kwaliteit in wonen en zorg. 36 Seniorenappartementen in de sociale huursector De Schauw in Putten Kwaliteit in wonen en zorg 36 Seniorenappartementen in de sociale huursector Algemeen Woon- Zorgcentrum De Schauw voldeed niet meer aan de huidige eisen van wonen en zorg. De kamers

Nadere informatie

Wooncomplex Honsbergen

Wooncomplex Honsbergen Wooncomplex Honsbergen h u i s v e s t i n g v o o r s e n i o r e n e SS is de grootste verhuurder van seniorenwoningen in Soest. Zij verhuurt zelfstandige woningen aan senioren vanaf 50 jaar. e woningen

Nadere informatie

Wonen met zorg in de buurt. Gezellig en zelfstandig leven met hulp en gemak om de hoek

Wonen met zorg in de buurt. Gezellig en zelfstandig leven met hulp en gemak om de hoek Wonen met zorg in de buurt Gezellig en zelfstandig leven met hulp en gemak om de hoek Wat is een aanleunwoning? Een aanleunwoning is een huurwoning voor ouderen, dicht in de buurt van het verzorgingstehuis/verpleeghuis,

Nadere informatie

Woord vooraf. Ik wens u veel woongenot toe in onze prachtige stad. A.T. Kamsteeg. Wethouder Volkshuisvesting, Welzijn en Zorg

Woord vooraf. Ik wens u veel woongenot toe in onze prachtige stad. A.T. Kamsteeg. Wethouder Volkshuisvesting, Welzijn en Zorg Woord vooraf Nieuwe woningen worden steeds vaker levensloopbestendig gemaakt: passend, ook als uw persoonlijke situatie verandert. Dat lukt steeds vaker ook bij bestaande woningen. Ook komen er nieuwe

Nadere informatie

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt

Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Wonen in Steenwijkerland als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

Eigentijds wooncomfort in authentiek Vlissingen. 55 huurappartementen. Vida en Armonia. Plattegronden en huurprijzen. www.spaanskwartier.

Eigentijds wooncomfort in authentiek Vlissingen. 55 huurappartementen. Vida en Armonia. Plattegronden en huurprijzen. www.spaanskwartier. Eigentijds wooncomfort in authentiek Vlissingen 55 huurappartementen Vida en Armonia Plattegronden en huurprijzen www.spaanskwartier.nl Armonia President Rooseveltlaan Salvador Dalístraat Vida Antoní Gaudipark

Nadere informatie

Verzorgd Wonen in Amsterdam Zelfstandig wonen, samen onder één dak

Verzorgd Wonen in Amsterdam Zelfstandig wonen, samen onder één dak - Verzorgd Wonen in Amsterdam Zelfstandig wonen, samen onder één dak Verzorgd Wonen in Korthagenhuis, Amsterdam Verzorgd Wonen is een combinatie van zelfstandig wonen, thuiszorg en ondersteunende diensten.

Nadere informatie

Wonen aan het Schauwplein in Putten

Wonen aan het Schauwplein in Putten Wonen aan het Schauwplein in Putten Kwaliteit in wonen en zorg 39 seniorenappartementen in de sociale huursector Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend Scheiden wonen en

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

Wonen in een woonzorgcomplex in Nijkerk. Wat moet ik hiervoor doen?

Wonen in een woonzorgcomplex in Nijkerk. Wat moet ik hiervoor doen? Wonen in een woonzorgcomplex in Nijkerk. Wat moet ik hiervoor doen? Als 55 plusser denkt u misschien al na over hoe u zou willen wonen als u bijvoorbeeld wat slechter ter been bent. U woont nu nog in een

Nadere informatie

Plaats: Den Haag Ons kenmerk: CON/JLS 220613 E-mail: jls@casema.nl Datum: 7 november 2013 Uw kenmerk:

Plaats: Den Haag Ons kenmerk: CON/JLS 220613 E-mail: jls@casema.nl Datum: 7 november 2013 Uw kenmerk: Leden/belangstellenden COC Haaglanden woongroep 50+ "La Vie en Rose" Plaats: Den Haag Ons kenmerk: CON/JLS 220613 E-mail: jls@casema.nl Datum: 7 november 2013 Uw kenmerk: Betreft: 1. Diverse mogelijkheden

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Oversingel Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Oversingel In Oversingel huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel

Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel Inhoudsopgave Zonnetij 3 Waar gelegen in Aarle-Rixtel? 4 De appartementen 5 Kwaliteit en voorzieningenniveau 6 Situatietekening 7 Blok A Overzichtsplattegrond

Nadere informatie

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt

Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Wonen in Hoogeveen als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

AANLEUNAPPARTEMENTEN REHOBOTH EN SPARRENHEIDE WONEN IN DRIEBERGEN MET ZORG IN NABIJHEID

AANLEUNAPPARTEMENTEN REHOBOTH EN SPARRENHEIDE WONEN IN DRIEBERGEN MET ZORG IN NABIJHEID AANLEUNAPPARTEMENTEN REHOBOTH EN SPARRENHEIDE WONEN IN DRIEBERGEN MET ZORG IN NABIJHEID Hogesteeg 10, Driebergen-Rijsenburg Sparrenheide 1, Driebergen-Rijsenburg Inhoud Inleiding 3 De Gemeente Utrechtse

Nadere informatie

Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak

Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak - Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak Verzorgd Wonen in Westerwatering, in Zaandam Verzorgd Wonen is een combinatie van zelfstandig wonen, thuiszorg en ondersteunende diensten.

Nadere informatie

Kennismaking met Woonzorgcentrum

Kennismaking met Woonzorgcentrum Kennismaking met Woonzorgcentrum Hof van Batenstein Hof van Batenstein, dicht bij u in de buurt In Vianen kunt u zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis zijn of in Hof van Batenstein, in uw eigen

Nadere informatie

Huurdersinformatie woningen WZH Hoge Veld

Huurdersinformatie woningen WZH Hoge Veld Huurdersinformatie woningen WZH Hoge Veld Welkom Welkom in uw nieuwe woning in WZH Hoge Veld. Uw woning is van alle gemakken voorzien, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. We hebben

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel. 0546-622312.

Voor actuele huurprijzen kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel. 0546-622312. Verhuurbrochure Voorwoord Het seniorenwooncomplex De Kolenbranderhof bevindt zich in het centrum van Tubbergen op de hoek van de Almeloseweg en de Waldeckstraat. De winkels bevinden zich op loopafstand.

Nadere informatie

De Ammerse Veste bestaat uit 22 huur en 22 koopappartementen. Pagina 2

De Ammerse Veste bestaat uit 22 huur en 22 koopappartementen. Pagina 2 AMMERSE VESTE Sociale en veilige woonomgeving In de Ammerse Veste in Groot-Ammers woont u in een sociale en veilige woonomgeving, zonder privacy in te leveren. Uw woning is afgestemd op het gerief dat

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Aangenaam actief blijven 2. Appartementencomplex Loerick III 4. Wonen met zorg 5. Wonen met extra dienstverlening 6.

Inhoudsopgave. Aangenaam actief blijven 2. Appartementencomplex Loerick III 4. Wonen met zorg 5. Wonen met extra dienstverlening 6. Inhoudsopgave Aangenaam actief blijven 2 Appartementencomplex Loerick III 4 Wonen met zorg 5 Wonen met extra dienstverlening 6 Plattegronden 8 Contact 15 Loerick III - 1 Aangenaam actief blijven Houten

Nadere informatie

TE HUUR. Interesse in deze woning? Herman Gorterlaan SE Eindhoven. 432 p.m. ex.

TE HUUR. Interesse in deze woning? Herman Gorterlaan SE Eindhoven. 432 p.m. ex. TE HUUR Herman Gorterlaan 69. 5644 SE Eindhoven 432 p.m. ex. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 432 p.m. ex. Postcode 5644 SE Ligging

Nadere informatie

DORPSVERNIEUWING IN PUTTEN

DORPSVERNIEUWING IN PUTTEN DORPSVERNIEUWING IN PUTTEN FASE 1 21 HUURAPPARTEMENTEN BRINKSTRAAT De Brinkstraat wonen in het centrum van Putten! Een gezichtsbepalend nieuwbouwproject, dat een prominente plek in het centrum van Putten

Nadere informatie

GARANTWONINGEN WZH Waterhof

GARANTWONINGEN WZH Waterhof GARANTWONINGEN WZH Waterhof Zelfstandig wonen met zorg, service en gemak WZH Waterhof gelegen in stadsdeel Escamp in Den Haag, biedt Garantwoningen voor ouderen met een zorgvraag. De Garantwoningen zijn

Nadere informatie

Schauwzicht. Kwaliteit in wonen en zorg. 39 vijfenvijftigplus appartementen in de sociale huursector

Schauwzicht. Kwaliteit in wonen en zorg. 39 vijfenvijftigplus appartementen in de sociale huursector Schauwzicht Kwaliteit in wonen en zorg 39 vijfenvijftigplus appartementen in de sociale huursector Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend Laatste bouwfase aan het Schauwplein

Nadere informatie

Wonen in De IJsvogel

Wonen in De IJsvogel Wonen in De IJsvogel Inhoud Wonen in De IJsvogel 3 In vertrouwde handen 3 Verzorgd wonen 4 Huishouden, maaltijden en was Welzijnsactiviteiten Aanmelding verzorgd wonen Beschermd wonen 6 Woongroep Wonen,

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Oversingel Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Oversingel In Oversingel huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede

Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede Mevrouw Van Vliet woont in een zorgwoning van Vecht en IJssel, in woonzorg centrum Zuylenstede. Met haar vriendinnen drinkt ze als vanouds

Nadere informatie

Algemene informatie. Appartementen huren in zorgcentrum De Schutse

Algemene informatie. Appartementen huren in zorgcentrum De Schutse Algemene informatie Appartementen huren in zorgcentrum De Schutse Sint-Annaland, februari 2015 Inhoud Inleiding... 3 Zorgvisie... 4 Aanmelding en toewijzing... 5 Tarieven... 7 Huurtoeslag... 9 Verzekeringen...

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Godelinde Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Godelinde In Godelinde huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

Wonen in een woonzorgcomplex in Nijkerk Wat moet ik hiervoor doen?

Wonen in een woonzorgcomplex in Nijkerk Wat moet ik hiervoor doen? Wonen in een woonzorgcomplex in Nijkerk Wat moet ik hiervoor doen? Als 55 plusser denkt u misschien al na over hoe u zou willen wonen als u bijvoorbeeld wat slechter ter been bent. U woont nu nog een in

Nadere informatie

Seniorenappartementen. in Oostkapelle

Seniorenappartementen. in Oostkapelle 1 Seniorenappartementen in Oostkapelle 2 3 Seniorenappartementen in Oostkapelle met zorg naar wens Aan de Duinweg in Oostkapelle ontwikkelen Woonburg en Marsaki 31 seniorenappartementen, bedoeld voor bewoners

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel Verhuurbrochure September 2018 Voorwoord Woonzorgcomplex Eschede bevindt zich voor Verzorgingshuis De Eeshof (De Eeshof is een monumentale havezate uit 1719 welke in 1963 is verbouwd tot verzorgingshuis).

Nadere informatie

Wonen in Eigen Haard

Wonen in Eigen Haard Wonen in Eigen Haard Eigen Haard is een gezellig woonzorgcentrum in het centrum van Zwanenburg. Verschillende voorzieningen liggen op loopafstand in de nabij gelegen winkelstraat met vele gezellige winkels

Nadere informatie

zorg- en dienstencentrum Lunteren Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Lunteren kan u van dienst zijn!

zorg- en dienstencentrum Lunteren Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Lunteren kan u van dienst zijn! zorg- en dienstencentrum Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella kan u van dienst zijn! Verzorgd wonen achter uw eigen voordeur Wonen doe je het liefst in je eigen huis. Ook, of misschien juist

Nadere informatie

Woningstichting Tubbergen verzorgt de verhuur van de appartementen.

Woningstichting Tubbergen verzorgt de verhuur van de appartementen. Verhuurbrochure Voorwoord Het seniorenwooncomplex De Kolenbranderhof bevindt zich in het centrum van Tubbergen op de hoek van de Almeloseweg en de Waldeckstraat. De winkels bevinden zich op loopafstand.

Nadere informatie

Comfortabel wonen met service naar wens

Comfortabel wonen met service naar wens Comfortabel wonen met service naar wens VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 1 30-01-2006 11:10:26 juiste balans tussen wonen, zorg en welzijn De VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 2 30-01-2006

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen en informatie kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel

Voor actuele huurprijzen en informatie kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel Verhuurbrochure September 2018 Voorwoord Woonzorgcomplex Borgstaete bevindt zich naast Het Meulenbelt (aan de Sportlaan). Borgstaete is een woon-zorgcomplex voor mensen die willen wonen in een groene omgeving,

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Huren in een wijk met karakter Hofstede Elderom is een wijk met karakter in het noordelijke

Nadere informatie

Stichting Huisvesting Vredewold brochure 2012/2013 WONINGBROCHURE 2012/2013

Stichting Huisvesting Vredewold brochure 2012/2013 WONINGBROCHURE 2012/2013 WONINGBROCHURE 2012/2013-1 - I N H O U D S O P G A V E pagina 1. Algemene informatie Stichting Huisvesting Vredewold 2 2. a. Woonruimteverdeling 3 b. Klachtencommissie 3 3. Complex I/III : 104 seniorenwoningen

Nadere informatie

mensen hebben mensen nodig

mensen hebben mensen nodig mensen hebben mensen nodig mensen hebben mensen nodig Dat vinden we bij Mosae Zorggroep. Vanuit vijf locaties en een eigen thuiszorgorganisatie. Met ruim 600 mensen in dienst en 300 vrijwilligers verzorgen

Nadere informatie

Wonen in Meppel als u ouder wordt

Wonen in Meppel als u ouder wordt Wonen in Meppel als u ouder wordt Woningcorporatie Woonconcept verhuurt en beheert ongeveer 12.500 woningen in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Wij hebben een gevarieerd woningaanbod,

Nadere informatie

Poelwijck. Verhuurinformatie RWS partner in wonen

Poelwijck. Verhuurinformatie RWS partner in wonen Op de locatie van het huidige zorgcentrum Poelwijck aan de Slotstraat in s-heer Arendskerke ontwikkelen RWS partner in wonen en Marsaki een omvangrijk nieuwbouwplan in twee fasen. De eerste fase bestaat

Nadere informatie

HOF VAN BATENSTEIN WONEN MET ZORG

HOF VAN BATENSTEIN WONEN MET ZORG HOF VAN BATENSTEIN WONEN MET ZORG IN VIANEN HOF VAN BATENSTEIN De vraag naar goede zorg in combinatie met wonen is de afgelopen jaren gegroeid. Ook in Vianen. Daarom hebben LEKSTEDEwonen, ZorgSpectrum

Nadere informatie

Comfortabel wonen, met zorg zoals u dat wenst

Comfortabel wonen, met zorg zoals u dat wenst Comfortabel wonen, met zorg zoals u dat wenst 51 nieuwe appartementen aan het Raadhuisplein in Drachten Zelfstandig wonen in hartje Drachten. De beste zorg, op maat en altijd dichtbij Nauwe samenwerking

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Godelinde. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Godelinde Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Godelinde In Godelinde huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

Wonen in het groene hart van Woldwijck

Wonen in het groene hart van Woldwijck Wonen in het groene hart van Woldwijck Wooncomplex met 9 koop- en 10 huurwoningen D i t c o m p l e x w o r d t g e b o u w d i n o p d r a c h t v a n : Mooi en ruim gelegen wooncomplex Nieuw hart voor

Nadere informatie

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl.

Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel: 045 571 79 76 HEERLEN Parc Imstenrade 180 Huurprijs: 1.400,-- per maand excl. Luxueus en modern appartement (bouwjaar 2000) op de 16e etage

Nadere informatie

Insula Dei Huurprijs vanaf 1.380,- p/m TE HUUR. Insula Dei Arnhem

Insula Dei Huurprijs vanaf 1.380,- p/m TE HUUR. Insula Dei Arnhem Insula Dei Huurprijs vanaf 1.380,- p/m TE HUUR Insula Dei Arnhem LANDGOED RENNEN ENK Ultiem woongenot voor 55+ op een schitterende locatie! Op het prachtige landgoed Rennen Enk grenzend aan het bekende

Nadere informatie

Wonen met zorg en dienstverlening bij Het Spectrum

Wonen met zorg en dienstverlening bij Het Spectrum Wonen Wonen met zorg en dienstverlening bij Het Spectrum ZORG MET AANDACHT, AANDACHT MET ZORG! Wonen bij Het Spectrum In Dordrecht heeft Het Spectrum meerdere woonlocaties voor mensen van 55 jaar en ouder.

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E I N H O U D S O P G A V E pagina 1. Algemene informatie Stichting Huisvesting Vredewold 2 2. a. Woonruimteverdeling 3 b. Klachtencommissie 3 3. Complex I/III : 104 seniorenwoningen te Leek 4 4. Complex

Nadere informatie

All-inclusive wonen zelfstandig en beschermd wonen in De Vlasgaard

All-inclusive wonen zelfstandig en beschermd wonen in De Vlasgaard All-inclusive wonen zelfstandig en beschermd wonen in De Vlasgaard All-inclusive wonen Inhoud Wonen zonder zorgindicatie Appartementen Huurtarieven Genieten in de beleeftuin Locatie Meer weten? 5 5 9 10

Nadere informatie

De Singels Kleurrijk in Rotterdam

De Singels Kleurrijk in Rotterdam De Singels Kleurrijk in Rotterdam Warm, kleurrijk en persoonlijk: dat is De Singels. Wij zijn een kleinschalige, gastvrije en professionele Rotterdamse WoonZorg-organisatie met uw welzijn als onze drijfveer.

Nadere informatie

Seniorenhuisvesting. Een overzicht van onze seniorenwoningen

Seniorenhuisvesting. Een overzicht van onze seniorenwoningen Seniorenhuisvesting Een overzicht van onze seniorenwoningen beleid: oktober 2008, versie 2014 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar

Nadere informatie

FLORIANTE. Modern en zorgeloos wonen met alles in de buurt

FLORIANTE. Modern en zorgeloos wonen met alles in de buurt FLORIANTE Modern en zorgeloos wonen met alles in de buurt 1 Modern en zorgeloos wonen met alles in de buurt Floriante bestaat uit 69 woningen waar u modern en zorgeloos woont met alle (zorg) faciliteiten

Nadere informatie

Woonruimte huren bij Berghorst

Woonruimte huren bij Berghorst Zelfstandig wonen met alle gemakken Voorzieningen en mogelijkheden Abonnementen voor huurders Welzijnsactiviteiten Vanaf 1 januari 2015 biedt Atlant appartementen voor particuliere verhuur aan op Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Erasmusflat. Verhuurinformatie RWS partner in wonen

Erasmusflat. Verhuurinformatie RWS partner in wonen Op de locatie van de huidige Erasmusflat aan de Kuijperlaan- Troelstralaan ontwikkelen RWS partner in wonen, SVRZ en Marsaki een zeer compleet woon-zorgcomplex voor senioren. Het complex komt te liggen

Nadere informatie

AANLEUNAPPARTEMENTEN REHOBOTH EN SPARRENHEIDE WONEN IN DRIEBERGEN MET ZORG VOOR ELKAAR

AANLEUNAPPARTEMENTEN REHOBOTH EN SPARRENHEIDE WONEN IN DRIEBERGEN MET ZORG VOOR ELKAAR AANLEUNAPPARTEMENTEN REHOBOTH EN SPARRENHEIDE WONEN IN DRIEBERGEN MET ZORG VOOR ELKAAR Hogesteeg 10, Driebergen-Rijsenburg Sparrenheide 1, Driebergen-Rijsenburg Inhoud Inleiding 3 De Gemeente Utrechtse

Nadere informatie

Wonen bij De Friese Wouden

Wonen bij De Friese Wouden Wonen bij De Friese Wouden www.friesewouden.nl Inhoud Wonen bij De Friese Wouden 2 3 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 25 26 28 Inhoud Wonen bij De Friese Wouden Zorg van De Friese Wouden Oranjestins Burgum

Nadere informatie

Oeverdreef en Oostoever

Oeverdreef en Oostoever Nieuwbouw Oeverdreef en Oostoever 58 appartementen in Roelofarendsveen Gebouw en omgeving Het u-vormige gebouw is ontworpen door architecten-bureaus KK Architekten en Mulleners + Mulleners. Op de begane

Nadere informatie

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen Beth San Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Uitleenbalie hulpmiddelen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Beth San Op loopafstand van het centrum van Aalten, vlakbij het station, ligt Beth

Nadere informatie

Contact Warande Wooncentrum In de Dennen Arnhemse Bovenweg 20-78, Zeist

Contact Warande Wooncentrum In de Dennen Arnhemse Bovenweg 20-78, Zeist Contact Warande Wooncentrum In de Dennen Arnhemse Bovenweg 20-78, Zeist T 030 693 80 29 E info@warandeweb.nl W www.warandeweb.nl Meer informatie of aanmelden Voor meer informatie en eventueel een rondleiding

Nadere informatie

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Mevrouw Somers en meneer De Bruijn oefenen samen de passen. Morgen is er een dansavond met buurtgenoten. Wonen bij Vecht en IJssel

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Johanneshove. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Johanneshove. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Johanneshove Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Johanneshove In Johanneshove huurt u uw eigen appartement, om

Nadere informatie