Ouderkerkerdijk 214 en 215/216 te Amsterdam Twee schitterende bouwkavels langs de Amstel. Oranjevelt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ouderkerkerdijk 214 en 215/216 te Amsterdam Twee schitterende bouwkavels langs de Amstel. Oranjevelt"

Transcriptie

1 Ouderkerkerdijk 214 en 215/216 te Amsterdam Twee schitterende bouwkavels langs de Amstel Oranjevelt

2

3

4 Voorbeelden bebouwingsmogelijkheden Graag bespreken wij deze nader met u

5 Unieke kans! Twee riante bouwkavels aan de Amstel met bouwvergunning! Gelegen aan het rustige en pittoreske stuk van het Amsterdamse deel van de Amstel bieden wij een unieke locatie aan, waar het mogelijk is twee vrijstaande villa s met vrij uitzicht over de Amstel en over de weilanden te realiseren. Een prachtige locatie recht tegenover het restaurant Klein Kalfje (Amsterdam Zuid / Buitenveldert) met uitzicht op de Riekermolen uit Leven in het groen langs de Amstel op slechts een paar minuten (!) van Amsterdam zuid of centrum. Uw toekomstige villa is uitstekend bereikbaar vanuit zowel Amsterdam als Ouderkerk aan de Amstel / Amstelveen en ligt binnen 5 autominuten van zowel de A2, A9 als A10. Kavel I ( m2) ( k.k.) is gelegen aan de linkerzijde van de locatie en heeft uitzicht over de Amstel en over de achtergelegen weilanden. Voor deze kavel kunt u aan de dijk de bestaande aanlegsteiger geschikt maken voor een sloep met directe toegang tot alle vaarwegen van Amsterdam. De vrijstaande villa op kavel I mag bestaan uit een woning met een bruto vloeroppervlakte van 400 m². Het bebouwde grond oppervlak van de woning bedraagt 125 m². De maximale goot- en nokhoogte bedraagt 4 respectievelijk 7 meter. Het totale grondperceel van m² bestaat uit een gedeelte eigen grond van 520 m², alsmede een recht van erfpacht van 955 m² waarbij de canon is afgekocht tot Kavel II (1.765 m²) ( ,-- k.k.) is gelegen aan de rechterzijde van de locatie met uitzicht over de Amstel, aan de dijk met een aanlegsteiger voor een sloep met directe toegang tot alle vaarwegen van Amsterdam. Bij deze kavel hoort een unieke dijkwoning welke bijvoorbeeld als woonruimte, werkruimte of gastenverblijf kan dienen. De te bouwen vrijstaande villa op kavel II mag bestaan uit een woning en dijkwoning met een bruto vloeroppervlakte van circa 530 m². Het bebouwd grondoppervlak van de woning (exclusief extra vrijstellingsmogelijkheden en extra toegestaan bijgebouw van 30 m²) bedraagt 125 m². De maximale goot- en nokhoogte bedraagt 4 respectievelijk 7 meter. Het totale grondperceel van m² bestaat uit een gedeelte eigen grond van 715 m², alsmede een recht van erfpacht van m² waarbij de canon is afgekocht tot Bij villa II behoort de bestaande charmante "oude" dijkwoning met - door zijn hoogte op de dijk - een schitterend uitzicht over de Amstel. Deze dijkwoning is zeer geschikt om in het ontwerp van de nieuwbouw mee te nemen. Denkbare functies zijn bijvoorbeeld een separate kantoorruimte aan huis, au-pair-/ gastenverblijf of atelier met wijnkelder.

6 Het Dijkhuis, een stukje historie. Oranjevelt was vroeger de boerderij waar Gerrit van Zadelhoff woonde. Samen met vrouw en kinderen runde hij het bedrijf. Het boerenbedrijf is al jaren geleden gestopt en de stallen, schuren en hooibergen hebben ruimte gemaakt voor een realisatie van twee prachtige villa s. Het dijkhuis is het bewijs van vroegere tijden. Dit voormalige woonhuis van de familie Zadelhoff kan nu worden gebruikt als gastenverblijf, werkruimte of atelier. Doordat het net iets hoger op de dijk staat, hebt u een prachtig uitzicht over de Amstel.

7

8

9 Moderne variant (vergund)

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 Traditionele variant

21

22

23

24

25

26

27

28 Ondanks het uitzicht op het groen zijn de bouwkavels perfect met de auto of fiets vanuit de stad te bereiken. Dit is zowel mogelijk vanuit Amsterdam via de Utrechtsebrug (afslag s110 van de ring A10 / eindpunt A2, via de Joan Muyskenweg en Jan Vroegopsingel) of vanuit Amstelveen / Ouderkerk aan de Amstel via het Hoger Einde Noord: een schitterende route vanaf de brug bij Ouderkerk langs de slingerende Amstel.

29

30

31

32

33

34 Foto s van de directe omgeving en uitzicht vanaf de kavels

35

36

37

38 Plattegronden en gevelaanzichten huidig dijkhuis, behorende bij bouwkavel II

39

40

41 Aanvullende informatie Bijzonderheden Het transport gaat via projectnotaris Boekel de Nerée N.V. te Amsterdam. Koper dient binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden een notaris aan te wijzen. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Zakelijke lasten Onroerend zaakbelasting zakelijk recht volgt per jaar Waterschapslasten volgt per jaar Rioolrecht 149,41 per jaar Kadastrale gegevens kavel I Gemeente : Amsterdam Sectie : AW AW Nummer : 61 en 74 Kadastrale gegevens kavel II Gemeente : Amsterdam Sectie : AW AW Nummer : 60 en 75

42 Ons kantoor Brockhoff Makelaars staat voor meer dan 40 jaar ervaring in de makelaardij in Amstelveen en omstreken. Dankzij het in ons gestelde vertrouwen zijn wij marktleider in deze regio en bestaan wij uit de volgende vier gespecialiseerde bedrijven: Brockhoff Makelaars is zeer actief in de bestaande bouw in Amstelveen, Aalsmeer, Amsterdam-Buitenveldert, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn. Ons team van deskundige makelaars kent de markt als geen ander en zij bewijzen dagelijks hun meerwaarde aan onze klanten. Bij een modern makelaarskantoor gaat het niet om de snelste transactie of de laagste courtage: wij bewijzen ons met de uiteindelijk de gunstigste aankoop. Doordat wij naar onze klanten luisteren, kunnen wij dit completeren met een maximale persoonlijke service. Brockhoff Bedrijfsmakelaars is actief in Amstelveen en in de regio en is dagelijks betrokken bij verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur of advies met betrekking tot bedrijfsobjecten. Ook zijn wij gespecialiseerd in taxaties van winkels, kantoren en bedrijfsruimten. Het begeleiden en verkopen van bedrijfsnieuwbouwprojecten is één van onze specialiteiten. Onze regionale kennis en bekendheid is in veel situaties onze basis voor succes. Brockhoff Nieuwbouwmakelaars is gespecialiseerd in projectbegeleiding en verkoop van nieuwbouwwoningprojecten in de Randstad: momenteel in Amstelveen, Aalsmeer, Almere, Amsterdam- Buitenveldert, Amsterdam-Osdorp, Delft, Den Haag, Hoofddorp en Ouderkerk aan de Amstel. Het heeft onze voorkeur om zo vroeg mogelijk bij een project betrokken te zijn, zodat onze commerciële begeleiding en advisering optimaal kan plaatsvinden. Onze verkooporganisatie heeft in de afgelopen jaren zeer veel klein- en grootschalige nieuwbouwprojecten met succes verkocht. Brockhoff Hypotheekadvies is een samenwerking met de Hypotheekshop als service naar onze kopers en verkopers. Als gevolg van een uitstekende samenwerking met bijna alle banken en andere geldverstrekkers, zijn wij in staat betrouwbare, objectieve en sterk concurrerende offertes te presenteren. Graag brengen wij voor u de financiële mogelijkheden vrijblijvend en kosteloos in kaart, zodat u snel kunt schakelen als u uw droomhuis vindt! Openingstijden Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:45 uur. Elke zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Brockhoff Makelaars Keizer Karelweg RC Amstelveen Tel Fax info@brockhoff.nl Alle informatie is vrijblijvend. Wij verrichten onze diensten op basis van de voorwaarden van de NVM. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

43 Brockhoff Hypotheekadvies in samenwerking met KOK Amstelveen. Voor elke woning een hypotheek die past bij uw persoonlijke situatie! Heeft u een interessante woning gevonden op onze site of bij een bezichtiging? Of bent u zich aan het oriënteren op de woningmarkt? Hoe dan ook, u wilt ook het financiële plaatje rond krijgen. Het kopen van een (andere) woning is een belangrijke stap. De hypotheek die daarbij komt kijken, moet aansluiten op uw persoonlijke situatie. Nu en in de toekomst. Daarom is het wel zo prettig om advies in te winnen over de maximale hypotheek en de maandlasten die daarbij horen. Onze adviseurs maken graag tijd voor u vrij om u te adviseren over de mogelijkheden, zodat u gericht kunt zoeken naar een woning die past bij uw budget. Waarom juist de adviseur van KOK Amstelveen? Bij het aangaan van een hypothecaire lening komt veel kijken. Wij houden het graag begrijpelijk en overzichtelijk. Wij gaan uit van uw persoonlijke wensen en inventariseren en analyseren uw financiële situatie. Vervolgens geven wij u advies over de mogelijkheden voor het sluiten van een lening en de oplossingen hoe u de hypotheek kunt aflossen. Daarbij brengen wij de risico s in kaart die u loopt gedurende de looptijd en helpen passende oplossingen te vinden. Wij bemiddelen voor uw hypotheekaanvraag en vergelijken daarbij zo n 15 aanbieders. Daarbij gaat de vergelijking verder dan alleen de rente: ook de voorwaarden en verzekeringspremie zijn van belang! De kleine lettertjes leggen wij graag voor u onder een vergrootglas en wij berekenen voor u precies uw netto maandlasten. Kortom: een hypotheekadvies op maat! Onafhankelijk & deskundig KOK Amstelveen is een onafhankelijk kantoor: wij zijn adviesvrij. Wij hebben geen enkele contractuele verplichting met banken of verzekeraars. Wij zien het als onze toegevoegde waarde te zoeken naar de beste partij in uw situatie, waarbij de maandlasten en de voorwaarden moeten aansluiten op uw wensen. Al onze adviseurs zijn Erkend Hypotheekadviseur of zelfs Erkend Hypothecair Planner. Dat houdt in, dat wij deskundig zijn op financieel en fiscaal terrein. Daarbij houden wij de gedragscode hypothecaire financieringen in acht, zodat u gerust kunt zijn van een advies dat betrouwbaar is en past bij uw budget. Meer weten over uw mogelijkheden? Kom gerust eens langs op ons kantoor, zodat we u kunnen voorstellen aan een van onze adviseurs. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor een adviesgesprek. Belt u met of stuurt u een naar Hypotheekadvies@Brockhoff.nl.

44 U kunt de volledige brochure ook downloaden op:

UITHOORN Amsteldijk Noord 170 Nette, representatieve kantoor-/ bedrijfsruimte van in totaal ca. 160 m²

UITHOORN Amsteldijk Noord 170 Nette, representatieve kantoor-/ bedrijfsruimte van in totaal ca. 160 m² UITHOORN Amsteldijk Noord 170 Nette, representatieve kantoor-/ bedrijfsruimte van in totaal ca. 160 m² Algemeen Object : Met prachtig uitzicht over de Amstel, aan de rand van Uithoorn en op korte afstand

Nadere informatie

AALSMEER Aalsmeerderweg 239-A Hoekunit met verdiepingsvloer van in totaal ca. 158 m² b.v.o.

AALSMEER Aalsmeerderweg 239-A Hoekunit met verdiepingsvloer van in totaal ca. 158 m² b.v.o. AALSMEER Aalsmeerderweg 239-A Hoekunit met verdiepingsvloer van in totaal ca. 158 m² b.v.o. Algemeen Object : Op centrale locatie gelegen aan de Aalsmeerderweg te Aalsmeer op bedrijventerrein Oosteinderhof,

Nadere informatie

UITHOORN Ondernemingsweg Multifunctionele bedrijfs-/ kantoorruimte ter grootte van ca. 288 m²

UITHOORN Ondernemingsweg Multifunctionele bedrijfs-/ kantoorruimte ter grootte van ca. 288 m² UITHOORN Ondernemingsweg 37-39 Multifunctionele bedrijfs-/ kantoorruimte ter grootte van ca. 288 m² Algemeen Object : Op goede zichtlocatie in Uithoorn met een directe ontsluiting aan de recent omgelegde

Nadere informatie

UITHOORN Amsteldijk Noord 172 Bedrijfs-/ kantoorruimte met uitzicht over de Amstel

UITHOORN Amsteldijk Noord 172 Bedrijfs-/ kantoorruimte met uitzicht over de Amstel UITHOORN Amsteldijk Noord 172 Bedrijfs-/ kantoorruimte met uitzicht over de Amstel Algemeen Object : Op korte afstand van Amstelveen, aan de rand van Uithoorn, met uitzicht over de Amstel wordt te huur

Nadere informatie

AALSMEER Aalsmeerderweg 253 K Multifunctionele bedrijfsunit van ca. 115 m²

AALSMEER Aalsmeerderweg 253 K Multifunctionele bedrijfsunit van ca. 115 m² AALSMEER Aalsmeerderweg 253 K Multifunctionele bedrijfsunit van ca. 115 m² Algemeen Object : Op een kleinschalig bedrijventerrein aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer wordt te koop aangeboden een multifunctionele,

Nadere informatie

AALSMEER Aalsmeerderweg 249-K Multifunctioneel, hoogwaardig bedrijfs- / kantoorgebouw ca. 576 m²

AALSMEER Aalsmeerderweg 249-K Multifunctioneel, hoogwaardig bedrijfs- / kantoorgebouw ca. 576 m² AALSMEER Aalsmeerderweg 249-K Multifunctioneel, hoogwaardig bedrijfs- / kantoorgebouw ca. 576 m² Algemeen Object : Op centrale locatie gelegen aan de Aalsmeerderweg te Aalsmeer wordt zowel te koop alsmede

Nadere informatie

AMSTELVEEN Schweitzerlaan 24. Multifunctioneel bedrijfs-/ kantoorgebouw ter grootte van in totaal ca. 276 m² met 3 toegewezen parkeerplaatsen.

AMSTELVEEN Schweitzerlaan 24. Multifunctioneel bedrijfs-/ kantoorgebouw ter grootte van in totaal ca. 276 m² met 3 toegewezen parkeerplaatsen. AMSTELVEEN Schweitzerlaan 24 Multifunctioneel bedrijfs-/ kantoorgebouw ter grootte van in totaal ca. 276 m² met 3 toegewezen parkeerplaatsen. Algemeen Object : Bedrijvenpark Westwijk biedt voor ondernemers

Nadere informatie

AALSMEER Schinkeldijkje 2 A

AALSMEER Schinkeldijkje 2 A AALSMEER Schinkeldijkje 2 A Representatieve kantoorunits vanaf 40 m² nabij Schiphol, op de grens van Amstelveen en de veiling van Aalsmeer Algemeen Object : In een modern en eigentijds kantorencomplex

Nadere informatie

AMSTERDAM Paasheuvelweg 28. Flexibele kantoorruimte vanaf 50 m²

AMSTERDAM Paasheuvelweg 28. Flexibele kantoorruimte vanaf 50 m² AMSTERDAM Paasheuvelweg 28 Flexibele kantoorruimte vanaf 50 m² Algemeen Object : Unieke kantoormogelijkheden voor MKB en ZZP ers op het kantorenpark Amsterdam Zuidoost! Het kantoorgebouw Amstel III is

Nadere informatie

AMSTELVEEN Bouwerij 69. Hoogwaardig, royale en beveiligde opslag-/ garagebox op 1 e verdieping ter grootte van ca. 34 m²

AMSTELVEEN Bouwerij 69. Hoogwaardig, royale en beveiligde opslag-/ garagebox op 1 e verdieping ter grootte van ca. 34 m² AMSTELVEEN Bouwerij 69 Hoogwaardig, royale en beveiligde opslag-/ garagebox op 1 e verdieping ter grootte van ca. 34 m² Algemeen Object : In het multifunctionele opslagverzamelgebouw De Zilvermijn gelegen

Nadere informatie

AMSTELVEEN Kostverlorenhof 148

AMSTELVEEN Kostverlorenhof 148 AMSTELVEEN Kostverlorenhof 148 Algemeen Object : Aan de buitenzijde van winkelcentrum Kostverlorenhof, met ruime parkeergelegenheid voor de deur wordt momenteel een multifunctionele winkelruimte ter grootte

Nadere informatie

UITHOORN Joh. Enschedeweg 58. Zelfstandige, representatieve kantoor-/ werkunit ca. 59 m²

UITHOORN Joh. Enschedeweg 58. Zelfstandige, representatieve kantoor-/ werkunit ca. 59 m² UITHOORN Joh. Enschedeweg 58 Zelfstandige, representatieve kantoor-/ werkunit ca. 59 m² Algemeen Object : Op één van de mooiste locaties van het bedrijvenpark Amstel Burght II in Uithoorn, direct aan het

Nadere informatie

AMSTERDAM Pilotenstraat 45 Unieke kantoormogelijkheden vanaf ca. 204 m² in de A-Factorij in Amsterdam Oud Zuid

AMSTERDAM Pilotenstraat 45 Unieke kantoormogelijkheden vanaf ca. 204 m² in de A-Factorij in Amsterdam Oud Zuid AMSTERDAM Pilotenstraat 45 Unieke kantoormogelijkheden vanaf ca. 204 m² in de A-Factorij in Amsterdam Oud Zuid Algemeen Object : Unieke kantoormogelijkheden vanaf ca. 204 m² in de A-Factorij in Amsterdam

Nadere informatie

AMSTELVEEN Asserring 188 Representatieve kantoorruimte van circa 63 m² v.v.o.

AMSTELVEEN Asserring 188 Representatieve kantoorruimte van circa 63 m² v.v.o. AMSTELVEEN Asserring 188 Representatieve kantoorruimte van circa 63 m² v.v.o. Algemeen Object : In de Westwijk van Amstelveen, in een levendige woon-, winkel- en werkomgeving gelegen representatieve en

Nadere informatie

AMSTELVEEN Kostverlorenhof 19 Multifunctionele winkelruimte van ca. 80 m²

AMSTELVEEN Kostverlorenhof 19 Multifunctionele winkelruimte van ca. 80 m² AMSTELVEEN Kostverlorenhof 19 Multifunctionele winkelruimte van ca. 80 m² Algemeen Object : Aan de binnenzijde van winkelcentrum Kostverlorenhof wordt momenteel een multifunctionele winkelruimte aangeboden.

Nadere informatie

AMSTERDAM Buitenveldertselaan 106. Zeer representatieve kantoorruimte nabij ZuidAs

AMSTERDAM Buitenveldertselaan 106. Zeer representatieve kantoorruimte nabij ZuidAs AMSTERDAM Buitenveldertselaan 106 Zeer representatieve kantoorruimte nabij ZuidAs Algemeen Object : Op uitstekende zichtlocatie, centraal gelegen nabij de ZuidAS aan de doorgaande Buitenveldertselaan (s109),

Nadere informatie

AALSMEER Schinkeldijkje 2 B

AALSMEER Schinkeldijkje 2 B AALSMEER Schinkeldijkje 2 B Representatieve kantoorunit van ca. 205 m² nabij Schiphol, op de grens van Amstelveen en de veiling van Aalsmeer Algemeen Object : Representatieve kantoorruimte ca. 205m² in

Nadere informatie

AMSTELVEEN Parlevinker 55 Fraaie, multifunctionele winkelruimte ter grootte van ca. 242 m²

AMSTELVEEN Parlevinker 55 Fraaie, multifunctionele winkelruimte ter grootte van ca. 242 m² AMSTELVEEN Parlevinker 55 Fraaie, multifunctionele winkelruimte ter grootte van ca. 242 m² Algemeen Object : In winkelcentrum Waardhuizen wordt momenteel te huur aangeboden een fraai gelegen winkelruimte

Nadere informatie

AALSMEER Aalsmeerderweg Moderne kantoorruimte op 1 e verdieping ter grootte van ca. 72 m²

AALSMEER Aalsmeerderweg Moderne kantoorruimte op 1 e verdieping ter grootte van ca. 72 m² AALSMEER Aalsmeerderweg 283-33 Moderne kantoorruimte op 1 e verdieping ter grootte van ca. 72 m² Algemeen Object : Op centrale locatie gelegen aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer wordt momenteel te huur

Nadere informatie

SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue 201-219. Unieke kantoormogelijkheden op Schiphol Rijk!

SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue 201-219. Unieke kantoormogelijkheden op Schiphol Rijk! SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue 201-219 Unieke kantoormogelijkheden op Schiphol Rijk! Algemeen Object : Op het fameuze businesspark 'Starparc' te Schiphol Rijk wordt met direct uitzicht op de dynamische Luchthaven

Nadere informatie

AMSTERDAM Pilotenstraat Unieke kantoormogelijkheden vanaf ca. 200 m² in de A-Factorij in Amsterdam OudZuid!

AMSTERDAM Pilotenstraat Unieke kantoormogelijkheden vanaf ca. 200 m² in de A-Factorij in Amsterdam OudZuid! AMSTERDAM Pilotenstraat 43-45 Unieke kantoormogelijkheden vanaf ca. 200 m² in de A-Factorij in Amsterdam OudZuid! Algemeen Object : Unieke kantoormogelijkheden vanaf ca. 200 m² in de A-Factorij in Amsterdam

Nadere informatie

AMSTELVEEN Smederij 6 Zelfstandige, multifunctionele kantoorruimte ca. 261 m² op eerste verdieping

AMSTELVEEN Smederij 6 Zelfstandige, multifunctionele kantoorruimte ca. 261 m² op eerste verdieping AMSTELVEEN Smederij 6 Zelfstandige, multifunctionele kantoorruimte ca. 261 m² op eerste verdieping Algemeen Object : Op het bedrijventerrein Legmeer in Amstelveen wordt te huur aangeboden een zelfstandige,

Nadere informatie

SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue Unieke kantoormogelijkheden op Schiphol Rijk!

SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue Unieke kantoormogelijkheden op Schiphol Rijk! SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue 201-219 Unieke kantoormogelijkheden op Schiphol Rijk! Algemeen Object : Op het fameuze businesspark 'Starparc' te Schiphol Rijk wordt met direct uitzicht op de dynamische Luchthaven

Nadere informatie

UITHOORN Amsterdamseweg 20. Representatieve turnkey kantoorruimte

UITHOORN Amsterdamseweg 20. Representatieve turnkey kantoorruimte UITHOORN Amsterdamseweg 20 Representatieve turnkey kantoorruimte Algemeen Object : Direct gelegen op zichtlocatie aan de nieuw om te leggen rondweg N201, wordt op het goed bereikbare bedrijventerrein van

Nadere informatie

AMSTELVEEN Rembrandtweg 109 Representatieve winkelruimte van ca. 100 m²

AMSTELVEEN Rembrandtweg 109 Representatieve winkelruimte van ca. 100 m² AMSTELVEEN Rembrandtweg 109 Representatieve winkelruimte van ca. 100 m² Algemeen Object : In het Stadshart van Amstelveen wordt momenteel te huur aangeboden een winkelruimte op A2 locatie ter grootte van

Nadere informatie

AMSTELVEEN Laan Nieuwer Amstel 4 A. Multifunctionele winkelruimte met een front van maar liefst 24 meter!

AMSTELVEEN Laan Nieuwer Amstel 4 A. Multifunctionele winkelruimte met een front van maar liefst 24 meter! AMSTELVEEN Laan Nieuwer Amstel 4 A Multifunctionele winkelruimte met een front van maar liefst 24 meter! Algemeen Object : Op de begane grond gelegen tegenover het gemeentehuis van Amstelveen, op een fraaie

Nadere informatie

DIEMEN Gruttoplein 15 Multifunctionele winkelruimte van ca. 100 m²

DIEMEN Gruttoplein 15 Multifunctionele winkelruimte van ca. 100 m² DIEMEN Gruttoplein 15 Multifunctionele winkelruimte van ca. 100 m² Algemeen Object : Aan de binnenzijde van winkelcentrum Diemen-Noord tegenover supermarkt Jumbo wordt momenteel te huur aangeboden een

Nadere informatie

AMSTELVEEN Startbaan 8 Representatieve kantoorruimten vanaf ca. 150 m²

AMSTELVEEN Startbaan 8 Representatieve kantoorruimten vanaf ca. 150 m² AMSTELVEEN Startbaan 8 Representatieve kantoorruimten vanaf ca. 150 m² Algemeen Object : Op een strategische ligging in Amstelveen met diverse buslijnen en de sneltramhalte 51 op loopafstand, wordt te

Nadere informatie

AALSMEER Aalsmeerderweg 253 F Moderne bedrijfsunit ter grootte van ca. 280 m²

AALSMEER Aalsmeerderweg 253 F Moderne bedrijfsunit ter grootte van ca. 280 m² AALSMEER Aalsmeerderweg 253 F Moderne bedrijfsunit ter grootte van ca. 280 m² Algemeen Object : Op een kleinschalig bedrijventerrein aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer wordt te huur aangeboden een multifunctionele,

Nadere informatie

AMSTELVEEN De Parelvisserslaan 1 Multifunctionele, zelfstandige showroom-, winkelruimte ter grootte van ca. 250 m²

AMSTELVEEN De Parelvisserslaan 1 Multifunctionele, zelfstandige showroom-, winkelruimte ter grootte van ca. 250 m² AMSTELVEEN De Parelvisserslaan 1 Multifunctionele, zelfstandige showroom-, winkelruimte ter grootte van ca. 250 m² Algemeen Object : Op uitstekende zichtlocatie, centraal gelegen aan de Oranjebaan (s109)

Nadere informatie

AMSTELVEEN Dr. Willem Dreesweg 277 Fraaie kantoorruimte in kleinschalig appartementencomplex

AMSTELVEEN Dr. Willem Dreesweg 277 Fraaie kantoorruimte in kleinschalig appartementencomplex AMSTELVEEN Dr. Willem Dreesweg 277 Fraaie kantoorruimte in kleinschalig appartementencomplex Algemeen Object : In een kleinschalig appartementencomplex bieden wij op de begane grond een fraaie KANTOORRUIMTE

Nadere informatie

SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue Unieke kantoormogelijkheden voor MKB en ZZP ers op Schiphol Rijk!

SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue Unieke kantoormogelijkheden voor MKB en ZZP ers op Schiphol Rijk! SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue 201-219 Unieke kantoormogelijkheden voor MKB en ZZP ers op Schiphol Rijk! Algemeen Object : Op het fameuze businesspark 'Starparc' te Schiphol Rijk worden op de 2e verdieping,

Nadere informatie

AMSTELVEEN Mortelmolen 6. Multifunctionele kantoorruimte ca. 492 m²

AMSTELVEEN Mortelmolen 6. Multifunctionele kantoorruimte ca. 492 m² AMSTELVEEN Mortelmolen 6 Multifunctionele kantoorruimte ca. 492 m² Algemeen Object: Op het bedrijventerrein Legmeer in Amstelveen wordt momenteel te huur aangeboden een multifunctionele kantoorruimte ter

Nadere informatie

AMSTELVEEN Dorpsstraat 28. Karakteristiek en uniek kantoorpand in het Oude Dorp van Amstelveen

AMSTELVEEN Dorpsstraat 28. Karakteristiek en uniek kantoorpand in het Oude Dorp van Amstelveen AMSTELVEEN Dorpsstraat 28 Karakteristiek en uniek kantoorpand in het Oude Dorp van Amstelveen Algemeen Object : Er zijn in Amstelveen maar weinig locaties waar u uw kantoor in een karakteristieke en tegelijkertijd

Nadere informatie

Oosteinderhof AALSMEER. bedrijfsruimte in Aalsmeer

Oosteinderhof AALSMEER. bedrijfsruimte in Aalsmeer Oosteinderhof AALSMEER Uw bedrijfsruimte in Aalsmeer Casco of turn-key naar wens op te leveren bedrijfsruimten inclusief parkeerplaatsen Gelegen aan de Aalsmeerderweg 239 te Aalsmeer op het bedrijvenpark

Nadere informatie

Bovenkerkerweg 125A Amstelveen WONINGINFORMATIE

Bovenkerkerweg 125A Amstelveen WONINGINFORMATIE Bovenkerkerweg 125A Amstelveen WONINGINFORMATIE Bovenkerkerweg 125A Twee fantastisch gelegen bouwkavels van circa 1.290 m2 per kavel met de mogelijkheid om achtergelegen weiland separaat te kopen. De kavels

Nadere informatie

AMSTERDAM De Cuserstraat Hoogwaardig kantoorpaviljoen gesitueerd in het Cuserpark

AMSTERDAM De Cuserstraat Hoogwaardig kantoorpaviljoen gesitueerd in het Cuserpark AMSTERDAM De Cuserstraat 83-91 Hoogwaardig kantoorpaviljoen gesitueerd in het Cuserpark Algemeen Object : Op een schitterende locatie, zeer centraal gelegen aan de doorgaande Amstelveenseweg (108) tussen

Nadere informatie

Bovenkerkerweg 123 Amstelveen WONINGINFORMATIE

Bovenkerkerweg 123 Amstelveen WONINGINFORMATIE Bovenkerkerweg 123 Amstelveen WONINGINFORMATIE Bovenkerkerweg 123 Deze bouwkavel van 1.045 m2 is gelegen in het landelijk gebied van Amstelveen, doch op slechts 5 autominuten van het Stadshart Amstelveen.

Nadere informatie

Eilandseweg 9-c Nederhorst den Berg WONINGINFORMATIE

Eilandseweg 9-c Nederhorst den Berg WONINGINFORMATIE Eilandseweg 9-c Nederhorst den Berg WONINGINFORMATIE Eilandseweg 9-c Perceel BOUWGROND op een prachtige locatie in de nabijheid aan de Vecht! Dit kavel van circa 2200 m2 biedt tal van mogelijkheden voor

Nadere informatie

Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE

Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE Molenkade 12 Direct aan vaarwater gelegen VRIJSTAANDE recreatie VILLA met parkeerplaatsen voor meerdere auto s voor de deur. De woning heeft rondom een tuin, een

Nadere informatie

Eilandseweg Nederhorst den Berg WONINGINFORMATIE

Eilandseweg Nederhorst den Berg WONINGINFORMATIE Eilandseweg 32-189 Nederhorst den Berg WONINGINFORMATIE Eilandseweg 32-189 Luxe vrijstaande 3-kamer recreatiewoning op een zeer mooie plek in Chaletpark "De Vechtoever". De woning grenst aan binnenwater

Nadere informatie

OBJECTINFORMATIE. Tarwekamp 4 Diemen WWW.BROCKHOFF.NL

OBJECTINFORMATIE. Tarwekamp 4 Diemen WWW.BROCKHOFF.NL OBJECTINFORMATIE Tarwekamp 4 Diemen WWW.BROCKHOFF.NL Alle informatie is vrijblijvend. Wij verrichten onze diensten op basis van de voorwaarden van de NVM. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard,

Nadere informatie

Wilhelminaweg 2 Maarssen WONINGINFORMATIE

Wilhelminaweg 2 Maarssen WONINGINFORMATIE Wilhelminaweg 2 Maarssen WONINGINFORMATIE Wilhelminaweg 2 Er zijn maar weinig woonhuizen langs de Vecht waar ruimte, uitstraling èn het uitzicht op deze prachtige rivier zo goed gecombineerd worden als

Nadere informatie

Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE

Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE Molenkade 12 Vinkeveen WONINGINFORMATIE Molenkade 12 Direct aan vaarwater gelegen VRIJSTAANDE recreatie VILLA met parkeerplaatsen voor meerdere auto s voor de deur. De woning heeft rondom een tuin, een

Nadere informatie

OBJECT-INFORMATIE BOLESTEIN 604 GARAGE AMSTERDAM PARKEERGARAGE

OBJECT-INFORMATIE BOLESTEIN 604 GARAGE AMSTERDAM PARKEERGARAGE OBJECT-INFORMATIE BOLESTEIN 604 GARAGE AMSTERDAM PARKEERGARAGE ALGEMENE OBJECT-INFORMATIE BOLESTEIN 604 GARAGE AMSTERDAM ALGEMEEN Zeer ruime parkeergarage in Amsterdam Buitenveldert, nabij het Amsterdamse

Nadere informatie

De Paarl 15 Ouderkerk aan de Amstel WONINGINFORMATIE

De Paarl 15 Ouderkerk aan de Amstel WONINGINFORMATIE De Paarl 15 Ouderkerk aan de Amstel WONINGINFORMATIE De Paarl 15 Zeer goed onderhouden, uitgebouwd woonhuis met eigen parkeerplaats en uitgebouwde entree, 3 grote slaapkamers en een heerlijke tuin op het

Nadere informatie

OBJECT-INFORMATIE DIRK SCHAFERSTRAAT 27 AMSTERDAM VOORAANZICHT

OBJECT-INFORMATIE DIRK SCHAFERSTRAAT 27 AMSTERDAM VOORAANZICHT OBJECT-INFORMATIE DIRK SCHAFERSTRAAT 27 AMSTERDAM VOORAANZICHT ALGEMENE OBJECT-INFORMATIE DIRK SCHAFERSTRAAT 27 AMSTERDAM ALGEMEEN Op een perfecte locatie nabij de Zuid As, de Ring A10, het Vu Medisch

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE Twee bouwkavels aan de Amstel

VERKOOPINFORMATIE Twee bouwkavels aan de Amstel VERKOOPINFORMATIE Twee bouwkavels aan de Amstel Ronde Hoep West 49 Ouderkerk a/d Amstel WWW.BROCKHOFF.NL Alle informatie is vrijblijvend. Wij verrichten onze diensten op basis van de voorwaarden van de

Nadere informatie

OBJECTINFORMATIE. Griend 78 Diemen WWW.BROCKHOFF.NL

OBJECTINFORMATIE. Griend 78 Diemen WWW.BROCKHOFF.NL OBJECTINFORMATIE Griend 78 Diemen WWW.BROCKHOFF.NL Alle informatie is vrijblijvend. Wij verrichten onze diensten op basis van de voorwaarden van de NVM. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard,

Nadere informatie

TE KOOP. Damenweg 7a SOERENDONK. Koopprijs: v.o.n.

TE KOOP. Damenweg 7a SOERENDONK. Koopprijs: v.o.n. TE KOOP Damenweg 7a SOERENDONK Koopprijs: 250.000 v.o.n. Perceel: 900m² KENMERKEN Hoofdkenmerken Koopprijs Type grond Hoofdtype Algemene staat 250.000 v.o.n. Vrijstaand Inrichting Afmetingen Perceelgrootte

Nadere informatie

Woonoppervlakte m 2 Koopsom ,- vrij op naam TE KOOP. 's-gravenweg 143 Capelle aan den IJssel

Woonoppervlakte m 2 Koopsom ,- vrij op naam TE KOOP. 's-gravenweg 143 Capelle aan den IJssel Woonoppervlakte m 2 Koopsom 775.000,- vrij op naam TE KOOP 's-gravenweg 143 Capelle aan den IJssel OMSCHRIJVING 4 exclusieve bouwkavels aan de 's Gravenweg te Capelle aan den IJssel. Een absolute toplocatie

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k. Lombardstraat 1c Dordrecht

Vraagprijs ,- k.k. Lombardstraat 1c Dordrecht Vraagprijs 173.500,- k.k. Lombardstraat 1c Dordrecht Hartje centrum staat dit enorm leuke driekamerappartement met een eigen parkeerplaats op het binnenterrein van het appartementencomplex Den Witten Ancker.

Nadere informatie

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2 Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2 Op een fraaie, vrij gelegen locatie in het buitengebied van Nuenen gelegen riante bouwkavel met een oppervlakte van ca. 3.000 m². De aankoop van een grotere bouwkavel

Nadere informatie

Woerdenseweg 3 Breukelen WONINGINFORMATIE

Woerdenseweg 3 Breukelen WONINGINFORMATIE Woerdenseweg 3 Breukelen WONINGINFORMATIE Woerdenseweg 3 Fantastisch gelegen, luxe en prachtig verbouwde VRIJSTAANDE VILLA met BIJGEBOUWEN. De villa is in 2004 volledig verbouwd met gebruik van hoogwaardige

Nadere informatie

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Koopsom 105.000,- k.k. CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Kadastrale gegevens :IJSSELMONDE F 2614 Koopsom : 105.000,-

Nadere informatie

A M S T E R D A M TE KOOP AMSTEL 188 II OBJECTINFORMATIE

A M S T E R D A M TE KOOP AMSTEL 188 II OBJECTINFORMATIE A M S T E R D A M OBJECTINFORMATIE TE KOOP AMSTEL 188 II Boomsma & Bruinsma Makelaars Van Breestraat 107 HS 1071 ZJ AMSTERDAM Tel: 020-6733103 E-mail: info@bbmakelaars.nl Website: www.bbmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Harskamp. Vraagprijs: ,- k.k. Dorpsstraat 188

Harskamp. Vraagprijs: ,- k.k. Dorpsstraat 188 Harskamp Dorpsstraat 188 Uniek object aan de rand van de bebouwde kom van Harskamp VRIJSTAAND WOONHUIS voorzien van een prachtig achterhuis Achterhuis met bestemming wonen wat diverse mogelijkheden biedt

Nadere informatie

Bennekom Dijkgraaf ong. (bij nummer 18)

Bennekom Dijkgraaf ong. (bij nummer 18) Bennekom Dijkgraaf ong. (bij nummer 18) DRIE BOUWKAVELS gelegen in het buitengebied De Kraats Elke kavel biedt een prachtig weids uitzicht over de landerijen Landschappelijke inpassing ensemble vier vrijstaande

Nadere informatie

Twee-onder-één-kapwoning met garage

Twee-onder-één-kapwoning met garage Twee-onder-één-kapwoning met garage Koningsstraat 5 Aalsmeer WWW.BROCKHOFF.NL Alle informatie is vrijblijvend. Wij verrichten onze diensten op basis van de voorwaarden van de NVM. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Kantershof 629 Amsterdam

Kantershof 629 Amsterdam OBJECTINFORMATIE Kantershof 629 Amsterdam WWW.BROCKHOFF.NL Alle informatie is vrijblijvend. Wij verrichten onze diensten op basis van de voorwaarden van de NVM. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard,

Nadere informatie

Veerstraat 42A Hilversum

Veerstraat 42A Hilversum OBJECTINFORMATIE Veerstraat 42A Hilversum WWW.BROCKHOFF.NL Alle informatie is vrijblijvend. Wij verrichten onze diensten op basis van de voorwaarden van de NVM. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard,

Nadere informatie

TE KOOP. Molentiend 39 5469 EJ Erp Vraagprijs: 244.000 k.k.

TE KOOP. Molentiend 39 5469 EJ Erp Vraagprijs: 244.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 244.000 k.k. Omschrijving Bouw uw eigen vrijstaand landhuis in de dorpskern van Erp. Perceelsoppervlakte vanaf 750m2. Het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden voor de bouw van

Nadere informatie

Mook nabij Bovensteweg 28

Mook nabij Bovensteweg 28 Mook nabij Bovensteweg 28 Wilt u wonen op een van de mooiste plekjes van Mook, op steenworp afstand van de Mookerheide en heeft u uw droomhuis nog niet gevonden? Bouw het zelf! Wij hebben voor u, in bosrijke

Nadere informatie

SCHERPENZEEL, NIEUWSTRAAT 103 KAVEL 3

SCHERPENZEEL, NIEUWSTRAAT 103 KAVEL 3 SCHERPENZEEL, NIEUWSTRAAT 103 KAVEL 3 BOUWKAVEL IN EEN LANDELIJKE EN GELIEFDE OMGEVING! Scherpenzeel is centraal gelegen in de Gelderse Vallei te midden van de weilanden, bossen en landgoederen. Het plangebied

Nadere informatie

225.000,- kosten koper. Perceeloppervlakte circa 264 m 2 Vraagprijs 225.000, Zuideinde 224 Westzaan TE KOOP

225.000,- kosten koper. Perceeloppervlakte circa 264 m 2 Vraagprijs 225.000, Zuideinde 224 Westzaan TE KOOP 225.000,- kosten koper Perceeloppervlakte circa 264 m 2 Vraagprijs 225.000, TE KOOP Zuideinde 224 Westzaan OMSCHRIJVING BIEDEN VANAF 225.000,- K.K. Prachtige woonlocatie met de mogelijkheid om een eigen

Nadere informatie

Wekerom Otterloseweg 76

Wekerom Otterloseweg 76 Wekerom Otterloseweg 76 Unieke locatie voor het realiseren van een VRIJSTAANDE WONING De bestaande woning dient gesloopt te worden Geen aannemer of architect verplichting Prachtige locatie in het buitengebied

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Wezup, Brinkstraat 6

INFORMATIEBROCHURE. Wezup, Brinkstraat 6 INFORMATIEBROCHURE Wezup, Brinkstraat 6 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in dit bouwterrein. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Zijdevlinderhoek 2 - Veenendaal

Zijdevlinderhoek 2 - Veenendaal Huurprijs 700,- p.m. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving Deze opslagruimte is gelegen op

Nadere informatie

de Hoef Westzijde 3 A

de Hoef Westzijde 3 A de Hoef Westzijde 3 A DE HOEF (UTRECHT) Koop Lenstra Makelaars Uithoorn Amstelplein 6-12 1423 CN Uithoorn T 0297-524124 uithoorn@kooplenstra.nl www.kooplenstra.nl Vraagprijs 199.000,- kosten koper Bouwperceel

Nadere informatie

Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL

Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL Vraagprijs 199.000,- kosten koper Omschrijving Vlaskam 2 - Weert Schitterend gelegen bouwperceel te koop, groot circa 600 m2, gelegen in de nieuwbouw woonwijk Laarveld aan een

Nadere informatie

Nijhofflaan garage - Veenendaal

Nijhofflaan garage - Veenendaal Huurprijs 85,- p.m. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving Te huur: garage aan de Nijhofflaan

Nadere informatie

Lunteren Hessenweg 152

Lunteren Hessenweg 152 Lunteren Hessenweg 152 Op een geweldige locatie gelegen, exclusieve BOUWKAVEL Met prachtige, nieuw gebouwde loods, groot circa 185 m² Centrale ligging tussen Lunteren en Barneveld Realisatie vrijstaande

Nadere informatie

Valburg. Vraagprijs: ,- v.o.n. bij Woutersdijk 2

Valburg. Vraagprijs: ,- v.o.n. bij Woutersdijk 2 Valburg bij Woutersdijk Nabij Valburg, in het landelijk gebied gelegen BOUWKAVEL Voor de realisatie van een vrijstaand woonhuis nhoud 600 m³, ongeacht de mogelijkheid tot vergunningsvrij bouwen Bijgebouw

Nadere informatie

Provincialeweg 125 te Opende

Provincialeweg 125 te Opende Provincialeweg 125 te Opende vraagprijs: 159.000,- k.k. Een bijzondere en vrije locatie, aan een onverharde zijweg van de Provincialeweg! Dit vrijstaande woonhuis met garage biedt de mogelijkheid, naar

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n.

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. Kavels vanaf : 381 m². Vrijstaand wonen in uw eigen droomhuis aan de rand van Sprundel. Wilt u een woning die volledig aansluit op uw

Nadere informatie

TE KOOP. Morgenstraat 58 60 5469 GD ERP Vraagprijs: 155.000 k.k.

TE KOOP. Morgenstraat 58 60 5469 GD ERP Vraagprijs: 155.000 k.k. TE KOOP Morgenstraat 58 60 5469 GD ERP Vraagprijs: 155.000 k.k. Omschrijving MORGENSTRAAT 58 60, KELDONK Dit karakteristiek nog te renoveren woonobject is gelegen op een mooie locatie en beschikt over

Nadere informatie

Lutkepost 6 te Buitenpost Vraagprijs ,- k.k.

Lutkepost 6 te Buitenpost Vraagprijs ,- k.k. Lutkepost 6 te Buitenpost Vraagprijs 199.500,- k.k. Altijd al betaalbaar willen wonen in een landelijke omgeving, maar toch op fietsafstand van het centrum van Buitenpost? Zoek dan niet verder! Op een

Nadere informatie

Lunteren Hessenweg 98

Lunteren Hessenweg 98 Lunteren Hessenweg 98 Op een unieke locatie in het Lunterse bos gelegen BOUWPERCEEL Met eigen bosperceel, geheel perceel is maar liefst 2.028 m² groot Mogelijkheid realiseren villa 660 m³, exclusief souterrain

Nadere informatie

TE KOOP AMSTELVEENSEWEG 142 0

TE KOOP AMSTELVEENSEWEG 142 0 A M S T E R D A M OBJECTINFORMATIE TE KOOP AMSTELVEENSEWEG 142 0 Boomsma & Bruinsma Makelaars Van Breestraat 107 HS 1071 ZJ AMSTERDAM Tel: 020-6733103 E-mail: info@bbmakelaars.nl Website: www.bbmakelaars.nl

Nadere informatie

Woonoppervlakte 54 m 2 Vraagprijs 250.000,- kosten koper TE KOOP. Amsteldijk 125 C Amsterdam

Woonoppervlakte 54 m 2 Vraagprijs 250.000,- kosten koper TE KOOP. Amsteldijk 125 C Amsterdam Woonoppervlakte 54 m 2 Vraagprijs 250.000,- kosten koper TE KOOP Amsteldijk 125 C Amsterdam OMSCHRIJVING U BENT VAN HARTE WELKOM OM DE WONING TE BEZICHTIGEN OP: WOENSDAG 28 OKTOBER VAN 16:00-17:00 uur

Nadere informatie

A M S T E R D A M TE KOOP OBJECTINFORMATIE LANGE LEIDSEDWARSSTRAAT 25 II

A M S T E R D A M TE KOOP OBJECTINFORMATIE LANGE LEIDSEDWARSSTRAAT 25 II A M S T E R D A M OBJECTINFORMATIE TE KOOP LANGE LEIDSEDWARSSTRAAT 25 II Boomsma & Bruinsma Makelaars Van Breestraat 107 HS 1071 ZJ AMSTERDAM Tel: 020-6733103 E-mail: info@bbmakelaars.nl Website: www.bbmakelaars.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Broekkant 47 BUDEL. Koopprijs: k.k.

TE KOOP. Broekkant 47 BUDEL. Koopprijs: k.k. TE KOOP Broekkant 47 BUDEL Koopprijs: 149.000 k.k. Perceel: 2130m² KENMERKEN Hoofdkenmerken Koopprijs Type grond Hoofdtype Algemene staat 149.000 k.k. Vrijstaand Direct te aanvaarden Inrichting Afmetingen

Nadere informatie

Theerestraat VL, SINT-MICHIELSGESTEL. T

Theerestraat VL, SINT-MICHIELSGESTEL. T Theerestraat 105 5271VL, SINT-MICHIELSGESTEL Vraagprijs Soort woning : Type woning : 649.000 k.k. bouwgrond bouwgrond T. 0413-745035 rvdlaar@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Omschrijving:

Nadere informatie

Bijenlaan 48a 5692VC, SON EN BREUGEL. T

Bijenlaan 48a 5692VC, SON EN BREUGEL. T Bijenlaan 48a 5692VC, SON EN BREUGEL Vraagprijs Soort woning : Type woning : 464.750 v.o.n. bouwgrond bouwgrond T. 0413-745035 rvdlaar@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Omschrijving:

Nadere informatie

Aalsmeerderweg A Rozenburg WONINGINFORMATIE

Aalsmeerderweg A Rozenburg WONINGINFORMATIE Aalsmeerderweg 505 +505A Rozenburg WONINGINFORMATIE Aalsmeerderweg 505 De Provincie verkoopt... een vrijstaand gebouw op een perceel van maar liefst 8695 m². Dit gebouw is oorspronkelijk bestemd als spoorwegstation

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl BOUWKAVEL FINESTRAAT ONG. TE RIJSBERGEN Perc. opp. : ca. 1.400 m²

www.vanhasselmakelaars.nl BOUWKAVEL FINESTRAAT ONG. TE RIJSBERGEN Perc. opp. : ca. 1.400 m² BOUWKAVEL FINESTRAAT ONG. TE RIJSBERGEN Vraagprijs : 295.000,00 k.k. Perc. opp. : ca. 1.400 m² ROYALE BOUWKAVEL GELEGEN IN HET BUITENGEBIED MET DE MOGELIJKHEID EEN RUIME VRIJSTAANDE VILLA/LANDHUIS TE BOUWEN.

Nadere informatie

Oldenzaalsestraat 53 en 55 te Hengelo Ov. Representatieve winkel-/ kantoor-/praktijkruimte in het centrum van Hengelo

Oldenzaalsestraat 53 en 55 te Hengelo Ov. Representatieve winkel-/ kantoor-/praktijkruimte in het centrum van Hengelo Oldenzaalsestraat 53 en 55 te Hengelo Ov Representatieve winkel-/ kantoor-/praktijkruimte in het centrum van Hengelo Omgevingskaart Oldenzaalsestraat 53 te Hengelo Ov Op een toplocatie aan een invalsweg,

Nadere informatie

Dijkgraaf 106 Ouderkerk aan de Amstel

Dijkgraaf 106 Ouderkerk aan de Amstel OBJECTINFORMATIE Dijkgraaf 106 Ouderkerk aan de Amstel WWW.BROCKHOFF.NL Alle informatie is vrijblijvend. Wij verrichten onze diensten op basis van de voorwaarden van de NVM. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

TE KOOP ABBENESSTRAAT 11- I

TE KOOP ABBENESSTRAAT 11- I A M S T E R D A M OBJECTINFORMATIE TE KOOP ABBENESSTRAAT 11- I Boomsma & Bruinsma Makelaars Van Breestraat 107 HS 1071 ZJ AMSTERDAM Tel: 020-6733103 E-mail: info@bbmakelaars.nl Website: www.bbmakelaars.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Koldenhofpad te Breda. Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Koldenhofpad te Breda. Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Koldenhofpad te Breda Vraagprijs 45.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

TE KOOP. KOOPSOM vanaf v.o.n.

TE KOOP. KOOPSOM vanaf v.o.n. TE KOOP KOOPSOM vanaf 199.000 v.o.n. Prachtig wonen in uw vrijstaande droomhuis op een fantastische locatie, midden in een inspirerende landelijke omgeving, maar met de gezelligheid van het centrum van

Nadere informatie

RIJKSSTRAATWEG 0ONG 1016 AMSTERDAM VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VRAAGPRIJS 850.000 K.K.

RIJKSSTRAATWEG 0ONG 1016 AMSTERDAM VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VRAAGPRIJS 850.000 K.K. RIJKSSTRAATWEG 0ONG 1016 AMSTERDAM VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VRAAGPRIJS 850.000 K.K. Landelijk wonen midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland met een gevarieerd landschap van bos

Nadere informatie

Leeuwarden Uiterdijksterweg 32 A

Leeuwarden Uiterdijksterweg 32 A TE KOOP Leeuwarden Uiterdijksterweg 32 A Vraagprijs 99.500,- k.k. L.D. Faber Makelaardij Leeuwarden Stationsweg 16 8911 AH Leeuwarden 058-2151555 info@ldfaber.nl www.ldfaber.nl Omschrijving In de gewilde

Nadere informatie

Meest karakteristieke huisje van de Uiterweg

Meest karakteristieke huisje van de Uiterweg Meest karakteristieke huisje van de Uiterweg AALSMEER Uiterweg 65 Kenmerken & specificaties Vraagprijs: 450.000,-- k.k. Bouwjaar: 1920 Kamers: 4, waarvan 3 slaapkamers Inhoud: 240 m³ Woonoppervlakte: 81

Nadere informatie

TE KOOP. Stationsweg 33 Budel-Schoot. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Stationsweg 33 Budel-Schoot. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Stationsweg 33 Budel-Schoot Vraagprijs: 200.000 k.k. Perceel: 1250m² KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs Type grond Hoofdtype Algemene staat 200.000 k.k. Vrijstaand Inrichting Afmetingen Perceelgrootte

Nadere informatie

NOORDDAMMERLAAN 94 TE AMSTELVEEN

NOORDDAMMERLAAN 94 TE AMSTELVEEN Amsterdamseweg 415, 1181 BP Amstelveen Telefoon: 020-6459446 E-mail: amstelveen@ludenhoff.nl, Internet: www.ludenhoff.nl KvK nummer 33144536, BTW nummer 92.44.864.B.01 ABN AMRO Bank: NL94ABNA0437304744

Nadere informatie

Boschdijk Eindhoven

Boschdijk Eindhoven www.maasmakelaars.nl Boschdijk 1109 - Eindhoven Vraagprijs 350.000,-- kosten koper Maas Makelaars Boschdijk 272 5612 HJ Eindhoven Tel: 040-2445455 Fax: 040-2449205 E-mail: info@maasmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

Woonoppervlakte m 2 Vraagprijs ,- kosten koper. Wilhelminastraat Mijnsheerenland TE KOOP. U heeft de wens om uw droomhuis te bouwen?

Woonoppervlakte m 2 Vraagprijs ,- kosten koper. Wilhelminastraat Mijnsheerenland TE KOOP. U heeft de wens om uw droomhuis te bouwen? Woonoppervlakte m 2 Vraagprijs 1.275.000,- kosten koper TE KOOP Wilhelminastraat Mijnsheerenland U heeft de wens om uw droomhuis te bouwen? OMSCHRIJVING U heeft de wens om uw droomhuis te bouwen, maar

Nadere informatie

Kavels Dalmedenweg te Hengelo Ov. Twee unieke kavels van circa 1.123 m² en 1.285 m²

Kavels Dalmedenweg te Hengelo Ov. Twee unieke kavels van circa 1.123 m² en 1.285 m² Kavels Dalmedenweg te Hengelo Ov Twee unieke kavels van circa 1.123 m² en 1.285 m² Omgevingskaart Dalmedenweg te Hengelo Ov Een huis bouwen naar eigen inzicht, smaak en wensen, is één van de mooiere uitdagingen

Nadere informatie

Pasteurhage 15 te Emmeloord

Pasteurhage 15 te Emmeloord Pasteurhage 15 te Emmeloord Omschrijving Omschrijving Executieveiling Pasteurhage 15, 8302 ZK Emmeloord Prachtige, royale 2/ 1 kap woning met garage staande op een kavel van ca 320 m2. Opvallend door zijn

Nadere informatie