In het licht van een nieuwe tuin

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In het licht van een nieuwe tuin"

Transcriptie

1 PERSBERICHT Juni 2007 In het licht van een nieuwe tuin Delta Light lost met LED-armaturen alle misverstanden over tuinverlichting op Te felle lichtaccenten in de tuin, het is zonder twijfel de grootste fout in tuinverlichting. Want een boom, vijver of tuinpad te sterk uitgelicht, zal de rest van je tuin relatief donker doen uitkomen. Voor een functioneel én sfeervol effect bieden lichtarmaturen met LED-technologie de ideale oplossing. Met negen nieuwe lichtarmaturen geeft Delta Light de trend naar LED-verlichting in de tuin alvast knap vorm. LED, de nieuwe trend in tuinverlichting Tot nog toe werden tuinen meestal fors aangelicht. Met als gevolg dat enkele felle lichtaccenten de rest van je tuin doen verbleken. Een veel gemaakte fout, ook al omdat de laagst beschikbare wattage in tuinverlichting vroeger al snel 50 watt bedroeg. Het klinkt misschien wat onlogisch, maar in het donker heb je net minder licht nodig en dus een minder hoog wattage voor je tuinverlichting. Dat komt omdat je pupillen in het donker meer licht opnemen en ook omdat minder licht alles duidelijker doet overkomen in het donker. Vandaag biedt de LED-technologie heel wat mogelijkheden voor een functionele én sfeervolle tuinverlichting. Met de krachtige LED-lampen heb je immers een beduidend lager wattage voorhanden om licht te scheppen in het donker. Zo zijn er buitenverlichtingsarmaturen met combinaties van één of meerdere 1 W-powerLED s. Als pionier in designverlichting stimuleert Delta Light de trend naar duurzame LED-verlichting in de tuin. Zeker ook omdat deze energiezuinige technologie ecologisch verantwoord is. Zo verbruiken LED-armaturen opmerkelijk minder energie, zorgen ze niet voor licht- en milieuhinder en verminderen ze de afvalberg. LED s gaan gemiddeld zo n uren mee, wat omgerekend overeenkomt met 5 uur branden per dag gedurende 27 jaar. Met LED-verlichting kan de wattage al snel tot één tiende verminderd worden: verlichtingspunten die vroeger 50 watt verbruikten kunnen nu teruggeschroefd worden naar 4 watt. Interessant ook met het oog op de toekomst, want het idee bestaat om tuinverlichting met hoge wattage op termijn te verbieden omwille van overtollig energieverbruik en lichthinder.

2 Koud wit of warm wit? Voor buitenverlichting heb je de keuze tussen twee lamplichtkleuren: koud wit ( K) en warm wit (<3200 K). Halogeenlampen en gloeilampen produceren steeds warm wit licht, maar verbruiken daarentegen veel en gaan snel stuk. Vandaag zijn er gelukkig degelijke alternatieven beschikbaar met spaarlampen, gasontladingslampen en LED s, waarbij je telkens kan kiezen tussen een warme of een koude lamplichtkleur. Wat is nu het beste voor je tuin? Wel, de meningen zijn verdeeld. Enerzijds wordt er gezegd dat koude kleuren, zoals bij een groene boomkruin of struik, het best tot hun recht komen met koud licht. Dat komt ook meer overeen met het blauwe koud witte licht van een zonnige middag. Daartegenover staat de mening dat zo n koud daglicht s nachts of s avonds erg vreemd is en de belichte groenpartijen op een onnatuurlijke wijze naar voren doet springen. Bovendien is het licht van de avondzon veel warmer gekleurd dan dat van overdag, en kleurt de avondzon ook de groenpartijen in een warme gloed. Een oplossing bestaat erin om voor warm wit licht te kiezen, met daartussen theatrale accenten van koud wit licht. Zo kan je in scenische lagen gaan werken waar bijvoorbeeld lage partijen in warm licht worden afgewisseld met hogere partijen in koud licht. Of omgekeerd, natuurlijk. Let wel op een consequent verlichtingsplan, want lukraak een beetje mixen gaat niet op. Het is altijd handig om tijdig, samen met het tuinontwerp, een lichtplan te laten maken volgens de gewenste effecten. Zo kan je met de ruime keuze aan tuinverlichting van Delta Light van pad-, sfeer- en wand- tot inbouwverlichting overal de juiste sfeer in de tuin creëren.

3 Negen x nieuw: LED-verlichting in de tuin Voor de tuin brengt Delta Light maar liefst negen nieuwe interessante armaturen met LED s op de markt. Verkoopprijzen zijn verkrijgbaar op aanvraag. 1. Industrial: een spuitkop die licht sproeit Industrial is een kleine lichtsproeier voor buiten en voor in natte ruimtes. De spuitkop van het toestel bezit een powerled van 1 W en heeft een uitstekende IP 68-graad, wat totale waterdichtheid betekent. De doorzichtigheid van het toestel doet de markante kop wonderwel in zijn omgeving verdwijnen. Industrial bestaat als paal, als wandtoestel met 4 koppen en als apart kopje. 2. Rektor/Sektor: energiezuinige buitenverlichting Rektor/Sektor staat voor eigenzinnige buitenverlichting in aluminium en mat polycarbonaat. Door de zeer specifieke keuze van materiaal biedt het toestel een zeer mooie lichtverspreiding over de grond, zonder daarom te verblinden. Zijn laag energieverbruik en zijn stevige basis maken van Rektor/Sektor het perfecte verlichtingstoestel voor zowel privétuinen als parkings. Het lage energieverbruik wordt gegarandeerd dankzij LEDs van 6 x 1 W of 12 x 1 W. 3. Look Out: strak en krachtig design Met Look Out levert Delta Light het bewijs dat ware schoonheid in eenvoud huist. De sobere vormgeving voorziet het verlichtingstoestel van een krachtig en zeer strak afgelijnd lichtspoor. Het toestel, met binnenin een powerled van 1 W gemonteerd, kan zowel binnen (Look In) als buiten (Look Out) worden gebruikt. Ideaal bijvoorbeeld als gevelarmatuur, want de eenvoud van Look Out benadrukt knap de architectuur van een gebouw. 4. Nanoo: het kleine blokje met een groot vermogen De wandarmatuur Nanoo is qua vormgeving een klassieker. Eenvoudiger kan je een wandarmatuur voor buiten niet maken. Een aluminiumkleurig waterbestendig blokje herbergt 1 of 2 powerled's van 1 W. Een smalle lichtstreep op- of neerwaarts (of beide) zorgt voor een klassiek lichtaccent rechts en links van deuren of vensters, in portalen of binnen. Verkrijgbaar in warmwit of koudwit licht. Voeding apart te bestellen en te verbergen op een maximale afstand van 50 m. 5. Channel: krachtige en spaarzame paaltjes voor buiten Channel bouwt voort op de door Delta Light geïntroduceerde techniek van de spatwaterdichte huls rond de lamp. Het is een familie V-vormige paaltjes voor buitenverlichting, voorzien van de zeer krachtige T16-buisspaarlamp in 8 W of 24 W. Voor een iets minder sterke maar uiterst duurzame verlichting kan je de 2 W en 4 W powerled-versies gebruiken. Alle paaltjes kunnen op een bijhorende pin gemonteerd worden, of rechtstreeks verankerd worden in de grond. Uitvoering uitsluitend in aluminium.

4 6. Wing: krachtig en spaarzaam lineair wandarmatuur voor buiten Ook Wing wordt beschermd door een spatwaterdichte huls. Deze reeks V-vormige wandtoestellen is voorzien van de zeer krachtige T16-buisspaarlamp in 24 W. Voor een iets minder sterke verlichting is er de 4 W powerled-versie, beschikbaar met op/neerwaartse verlichting, of enkel neerwaarts. De LED-versies zijn verkrijgbaar in warm wit en koud wit licht. Uitvoering uitsluitend in aluminium. 7. Tactic & 8. Dolex: je trouwe buitenspots voor de volgende 20 jaar Wil je een praktische set buitenverlichtingstoestellen waar je geen lampwissel meer aan hebt in de volgende 20 jaar, dan zijn er TactTic en Dolex: de nieuwe grondspot én richtbare projector van Delta Light met telkens 3 PowerLED s van 1 W. Ze verzekeren je van een lichtopbrengst die het licht van een 20 W-halogeenspotje benadert. Bovendien zijn deze populaire lichtbronnen van de toekomst zeer schokbestendig en kunnen ze best tegen een flinke botsing met een bal of stok. Verkrijgbaar in koud wit en warm wit licht. De grondspot komt in ronde en vierkante vorm, en de projector kan je plaatsen op de wand of is verkrijgbaar op 2 verschillende paalhoogtes. 9. Roxy: praktische waterbestendige opbouwspot Met deze eenvoudige blokvormige LED-spot voorzien van 1 W powerled kan je zowel binnen in de douche als buiten onder luifels terecht voor een spaarzame langlevende en waterbestendige verlichting. Uiteraard kan Roxy ook in een droge omgeving gebruikt worden. De spot bestaat in witte of aluminiumkleurige uitvoering en is verkrijgbaar met warm wit of koud wit licht. De voeding dient apart geplaatst te worden. Verkoopprijzen zijn beschikbaar op aanvraag

5 Over Delta Light Delta Light is sinds 1987 het geesteskind van oprichter, designer en zaakvoerder Paul Ameloot. Met een architectonische benadering van hedendaagse, vernieuwende verlichtingscreaties verwerft Delta Light al snel naam en faam op de wereldmarkt, en groeit de onderneming uit tot trendsetter en marktleider op diverse vlakken. In 2004 werd Delta Light genomineerd als laureaat voor de Leeuw van de Export, in 2005 als laureaat voor de Onderneming van het Jaar en in 2006 als laureaat voor de Belgian Building Awards. Dit jaar sleepte Delta Light voor de armatuur Cyclon alvast de prestigieuze, internationale IF Product Design Award 2007 in de wacht. De exponentiële groei deed Delta Light uitkijken naar een nieuwe thuisbasis. Sinds begin juni 2005 huist de verlichtingsspecialist in een gloednieuw pand, m² groot, in het West-Vlaamse Wevelgem (Moorsele). Het nieuwe architecturale hoofdkwartier omvat naast kantoorruimtes en een productiehal ook een ruime receptie, toonzalen, een voorraadruimte én een eigen centrum voor opleidingen, The House of Light. Dit volledige project betekende een investering van 11 miljoen euro. In het kader van de continue groei kondigde de onderneming eind 2006 een nieuwe investering aan: 1,2 miljoen euro voor een uitbreiding van m². De werken zijn intussen gestart en in de zomer 2007 zouden ze achter de rug moeten zijn. Vandaag stelt Delta Light 190 mensen tewerk en wordt een omzet van 45 miljoen euro gerealiseerd, verspreid in 75 landen. Voor meer informatie Delta Light nv RCA PR Services Kathleen Rohaert Petra Noppe Muizelstraat 2 Koningin Astridlaan 38 B-8560 Wevelgem B-3500 Hasselt Tel Tel kathleen@deltalight.com petra.noppe@rca.be

6 EXTERIOR LIGHTING 07

7 INDUSTRIAL

8 REKTOR

9 SEKTOR

10 LOOK OUT

11 NANOO

12 INDOOR OUTDOOR LED ENERGY SAVING LAMP CHANNEL

13 WING

14 TACTIC

15 DOLEX

16 ROXY

Keuze lichtkleur van groot belang voor de sfeer in je woning Warm versus koud licht

Keuze lichtkleur van groot belang voor de sfeer in je woning Warm versus koud licht PERSBERICHT augustus 2007 Keuze lichtkleur van groot belang voor de sfeer in je woning Warm versus koud licht Met het najaar in het vooruitzicht worden alle schijnwerpers gericht op de sfeer binnenshuis.

Nadere informatie

Tuinpaal LED buiten design grafiet of zilver 7W LED IP65 ARM-243 Hoogte : 400mm Breedte : 100mm Diepte : 50mm IP Waarde : IP 65

Tuinpaal LED buiten design grafiet of zilver 7W LED IP65 ARM-243 Hoogte : 400mm Breedte : 100mm Diepte : 50mm IP Waarde : IP 65 Tuin en opritverlichting laatste update 11/12/2015 Tuinverlichting kan een mooie, intieme sfeer creëren. Met een minimum aan licht geeft u uw tuin al een heel andere uitstraling. Met een timer kan u de

Nadere informatie

Op www.garden-lights.nl is een verhelderende informatiefilm te zien.

Op www.garden-lights.nl is een verhelderende informatiefilm te zien. Het Nederlandse bedrijf Techmar presenteert Garden Lights: een uitgebreid assortiment in eigentijds vormgegeven tuinverlichting. Garden Lights is een Plug & Play-systeem en werkt op 12 Volt-spanning. Het

Nadere informatie

Brede verstraler 5/11/2015 Brede LED verstraler 18W 0.5m Brede LED verstraler 18W 1m

Brede verstraler 5/11/2015 Brede LED verstraler 18W 0.5m Brede LED verstraler 18W 1m Brede verstraler 5/11/2015 Een led bredeverstraler is ideaal voor buitengebruik. Door haar waterbestendigheid (IP65) is de verstraler ideaal als buiten verlichting om bijvoorbeeld uw woning of de tuin

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste lampen voor uw woning

Zo kiest u de juiste lampen voor uw woning verlichting Zo kiest u de juiste lampen voor uw woning Overzicht soorten lampen Uitleg over informatie verpakking Welke gloeilamp waardoor vervangen Lampen brengen sfeer Met lampen verandert de sfeer van

Nadere informatie

1) Waar op letten bij het opstellen van een verlichtingsplan? (tekst van interieurdesigners.be)

1) Waar op letten bij het opstellen van een verlichtingsplan? (tekst van interieurdesigners.be) Welke verlichting Alvorens de ruwbouw aan te vatten, dient u best een idee te hebben van de verlichting. Als je samen met ons je elektriciteitsplan hebt ingetekend, dan zullen we je ook het nodige licht

Nadere informatie

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht PHILIPS Warmglow LED Particon, dubbele spotlight WarmGlow, dimbaar licht Ideaal om sfeer te creëren Gentle LED, prettig voor de ogen Hoogwaardige onderdelen Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht De metalen

Nadere informatie

Design collection. 12 Volt buitenverlichting

Design collection. 12 Volt buitenverlichting Design collection 12 Volt buitenverlichting The next generation by innovation Naast de bestaande 12 volt verlichtingslijn Garden Lights brengt Techmar BV een design collectie op de markt. Speciaal ontworpen

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Freedom antraciet Led Mooi licht voor buiten Een vleugje moderne eenvoud en een betoverend licht voor uw tuin of terras. Deze antracietkleurige wandlamp met bewegingssensor biedt

Nadere informatie

sfeerlicht voor Het mooiste tuin Gewonnen! Benieuwd naar het resultaat? Sla om!

sfeerlicht voor Het mooiste tuin Gewonnen! Benieuwd naar het resultaat? Sla om! Tuinwens Gewonnen! Het mooiste de sfeerlicht voor tuin FOTOGRAFIE: RENÉ GONKEL (AVOND), MIRJAM ROSKAMP (DAG). STYLING: KIM TIMMERMAN Dankzij in-lite en ging een echte tuindroomwens in vervulling: Els Grijmans

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Flagstone zwart Led Mooi licht voor buiten Minimalistisch ontwerp met een solide functie. Deze zwarte Philips wandlamp straalt een krachtig, warmwit LED-licht uit. Geef uw muur

Nadere informatie

Volop genieten van uw tuin

Volop genieten van uw tuin PHILIPS mygarden Wandlamp Parasola antraciet Volop genieten van uw tuin Deze elegante antracietkleurige Philips mygarden wandlamp heeft strakke lijnen en sterke accenten. De lamp is gemaakt van hoogwaardig

Nadere informatie

Beste LED, beste prijs!

Beste LED, beste prijs! Beste LED, beste prijs! Warm wit licht Warm wit licht Zuinig & duurzaam Zuinig & duurzaam Levendige kleuren Levendige kleuren ? Wist je dat...... de marktomzet in LED met % gegroeid is t.o.v. vorig jaar...

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Riverbank grijs Led Mooi licht voor buiten Krachtige eenvoud in een unieke vorm. Deze minimalistische Philips wandlamp, gemaakt van hoogwaardig grijs aluminium, geeft een krachtig

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Freedom antraciet Led Mooi licht voor buiten Een vleugje moderne eenvoud en een betoverend licht voor uw tuin of terras. Deze antracietkleurige wandlamp met bewegingssensor biedt

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Hedgerow antraciet Led Mooi licht voor buiten Een bekroond ontwerp met een slank silhouet. Het ovale binnenwerk geeft een warmwit licht. Deze dimbare antracietkleurige Ledino

Nadere informatie

Folder 68 18.6. Lichtbronnen. Productinformatie

Folder 68 18.6. Lichtbronnen. Productinformatie Folder 68 18.6 Lichtbronnen Productinformatie Lichtbronnen Het middelpunt van uw wereld is uw huis. In deze folder vindt u ideeën om uw huis een heel andere uitstraling te geven door het subtiele gebruik

Nadere informatie

Betaalbare ledverlichting voor KMO en PARTICULIER

Betaalbare ledverlichting voor KMO en PARTICULIER U L T R A - L E D Bent u een leek in techniek maar wil u toch tot 90 % besparen op uw verlichtingskosten? Bel of mail ons en wij komen vrijblijvend kijken waar en hoe bespaard kan worden. GSM Danny : 0478972897

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Riverbank grijs Led Mooi licht voor buiten Krachtige eenvoud in een unieke vorm. Deze minimalistische Philips wandlamp, gemaakt van hoogwaardig grijs aluminium, geeft een krachtig

Nadere informatie

Product naam: MM04773

Product naam: MM04773 Product naam: MM04773 Specificaties MM04773: Levensduur L90: 15000u Lengte: 93 mm Wattage: 5.00W Diameter: 45 mm Kleur: 2800K (warmwit) Gewicht: 0 gr Lumen: 400 lm Spanning: 230 V RA: 80 Beschermingsgraad:

Nadere informatie

Besparen in stijl 16351/93/16

Besparen in stijl 16351/93/16 PHILIPS EcoMoods Wandlamp Bridge antraciet Besparen in stijl Geniet van luie avonden in de tuin met deze elegante antracietkleurige wandlamp. Het warmwitte licht is uitnodigend, waardoor deze lamp ideaal

Nadere informatie

Altijd licht wanneer u thuiskomt

Altijd licht wanneer u thuiskomt PHILIPS mygarden Wandlamp June antraciet Altijd licht wanneer u thuiskomt Voeg een moderne stijl toe aan uw tuin. Deze antracietkleurige Philips mygarden wandlamp met bewegingssensor valt op door zijn

Nadere informatie

Altijd licht wanneer u thuiskomt

Altijd licht wanneer u thuiskomt PHILIPS mygarden Wandlamp Raccoon roestvrij staal Led Altijd licht wanneer u thuiskomt De Philips mygarden Raccoon wandlamp met geborsteld roestvrij staallook zorgt voor krachtige buitenverlichting. LED-lampen,

Nadere informatie

Besparen in stijl 17229/30/16

Besparen in stijl 17229/30/16 PHILIPS EcoMoods Wandlamp Vijver zwart Besparen in stijl De ware schoonheid van deze charmante zwarte wandlamp komt 's avonds pas echt tot zijn recht. De energiezuinige lamp, gemaakt van duurzaam materiaal,

Nadere informatie

Badkamer verlichting

Badkamer verlichting Badkamerverlichting Productinformatie... 12.3 Lavanto badkamerverlichting... 12.4 Led'save badkamerverlichting... 12.4 } } Badkamerverlichting Productinformatie Ledverlichting De afkorting led staat voor

Nadere informatie

Besparen in stijl 16352/93/16

Besparen in stijl 16352/93/16 PHILIPS EcoMoodsGeweldig Wandlamp Bridge antraciet Besparen in stijl Geniet van luie avonden in de tuin met deze elegante antracietkleurige wandlamp met bewegingssensor van Philips. Het prachtige warmwitte

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE VERVANG JE GLOEILAMP

PRODUCTINFORMATIE VERVANG JE GLOEILAMP PRODUCTINFORMATIE VERVANG JE GLOEILAMP 373905_Lichtbronnen.indd 1 30-05-11 11:33 Einde van de gloeilamp is in zicht De gloeilamp zet 90 tot 95% van al zijn gebruikte elektriciteit om in warmte in plaats

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste lampen voor uw woning

Zo kiest u de juiste lampen voor uw woning verlichting Zo kiest u de juiste lampen voor uw woning Overzicht soorten lampen Uitleg over informatie verpakking Welke gloeilamp waardoor vervangen Lampen brengen sfeer Met lampen verandert de sfeer van

Nadere informatie

Hoogte : 45mm Diameter : 85mm of 100mm Materiaal : aluminium Kleur : wit Inbouw Opening : 75mm LED module apart verkrijgbaar

Hoogte : 45mm Diameter : 85mm of 100mm Materiaal : aluminium Kleur : wit Inbouw Opening : 75mm LED module apart verkrijgbaar Inbouw spots laatste update 13/12/2015 Een downlight heeft alles in één : de lamp, armatuur en driver zijn allemaal verwerkt in 1 armatuur. De beam of het lichteffect varieert al naargelang u een belichting

Nadere informatie

Led2b. Leds for business. Een compleet aanbod voor de zakelijke markt. www.led2b.nl. Productoverzicht. Vervang verlichting voor LED

Led2b. Leds for business. Een compleet aanbod voor de zakelijke markt. www.led2b.nl. Productoverzicht. Vervang verlichting voor LED Leds for business Een compleet aanbod voor de zakelijke markt www.led2b.nl Productoverzicht Vervang verlichting voor LED Bespaar geld Beter licht Duurzaam Nieuwe mogelijkheden Inleiding Ledverlichting

Nadere informatie

EVO GROUND 300 DARK INTEGRATED. Eenvoudige installatie Te verwerken tussen de bestrating, in het grind of in het gras.

EVO GROUND 300 DARK INTEGRATED. Eenvoudige installatie Te verwerken tussen de bestrating, in het grind of in het gras. EVO GROUND 300 DARK INTEGRATED Hoogwaardig materiaalgebruik Hard geanodiseerde aluminium behuizing Polycarbonaat lens IP klasse 67 Eenvoudige installatie Te verwerken tussen de bestrating, in het grind

Nadere informatie

Transformeer zonlicht tot LED-licht

Transformeer zonlicht tot LED-licht PHILIPS mygarden Wandlamp Dusk antraciet Led Transformeer zonlicht tot LED-licht Philips mygarden Dusk-wandlamp op zonne-energie. Het zonnepaneel heeft een hoge capaciteit en zorgt samen met de efficiënte

Nadere informatie

Badkamer verlichting

Badkamer verlichting Badkamerverlichting Productinformatie... 12.3 Lavanto badkamerverlichting... 12.4 Led'save badkamerverlichting... 12.4 } } Badkamerverlichting Productinformatie Ledverlichting De afkorting led staat voor

Nadere informatie

12 volt, do it yourself! 12 Volt buitenverlichting. Design collection

12 volt, do it yourself! 12 Volt buitenverlichting. Design collection 12 volt, do it yourself! 12 Volt buitenverlichting Design collection 12 volt buitenverlichting gewoon zelf doen! Naast de bestaande 12 volt verlichtingslijn Garden Lights brengt Techmar BV een design collectie

Nadere informatie

Product naam: MM04773

Product naam: MM04773 Product naam: MM04773 Specificaties MM04773: Levensduur: 15000u Lengte: 93 mm Wattage: 5.00W Diameter: 45 mm Kleur: 2800K (warmwit) Gewicht: 0 gr Lumen: 400 lu Spanning: 230 V RA: 80 Beschermingsklasse:

Nadere informatie

VERLICHTINGSWIZARD Bespaar energie met de juiste lamp!

VERLICHTINGSWIZARD Bespaar energie met de juiste lamp! VRLIHTINGSWIZR espaar energie met de juiste lamp! Per 1 september 2012 is de import van energie- en milieu onvriendelijke lampen stopgezet. Hierdoor is de gloeilamp langzaam maar zeker uit de schappen

Nadere informatie

Niko led. Led natuurzacht licht

Niko led. Led natuurzacht licht Niko led Led natuurzacht licht 05 Niko ledstrips hebben een streepje voor Leds onder de loep 06 Leds brengen sfeer in huis Leds als oriëntatie- of veiligheidsverlichting 08 Kleur bekennen Nikobus: regisseer

Nadere informatie

Transformeer zonlicht tot LED-licht

Transformeer zonlicht tot LED-licht PHILIPS mygarden Wandlamp Dusk antraciet Led Transformeer zonlicht tot LED-licht Philips mygarden Dusk-wandlamp op zonne-energie. Het zonnepaneel heeft een hoge capaciteit en zorgt samen met de efficiënte

Nadere informatie

MEIPOS LED verlichting Buizerd 74 8446 KL Heerenveen 06-150 58 758 www.meipos.nl

MEIPOS LED verlichting Buizerd 74 8446 KL Heerenveen 06-150 58 758 www.meipos.nl MEIPOS LED verlichting biedt een reeks aan simpele goed ontwikkelde LED verlichting tegen concurrerende prijs met de hoogste kwaliteit. De 360 lampen zijn het resultaat van de combinatie nieuwste technologie,

Nadere informatie

Deze dame of heer vertelt over hoe het mogelijk is om het energie verbruik te verminderen en laat energie besparende manieren zien.

Deze dame of heer vertelt over hoe het mogelijk is om het energie verbruik te verminderen en laat energie besparende manieren zien. DE ENERGIECOACH Wat doet een energiecoach Deze dame of heer vertelt over hoe het mogelijk is om het energie verbruik te verminderen en laat energie besparende manieren zien. Een opmerking vooraf : Het

Nadere informatie

LED en Verlichting. Van fakkel naar oled. Pieter Ledeganck Charlotte Claessens.

LED en Verlichting. Van fakkel naar oled. Pieter Ledeganck Charlotte Claessens. LED en Verlichting Pieter Ledeganck Charlotte Claessens energieconsulent@gezinsbond.be Van fakkel naar oled Natuurlijk licht Vuur -400.000-13000 400 1500 1816 1814 1783 Elektrisch licht 1809 1959 1879

Nadere informatie

Bekijk uzelf op uw best met mooi natuurlijk licht

Bekijk uzelf op uw best met mooi natuurlijk licht PHILIPS mybathroom Inbouwspot DREAMINESS chroom Led Bekijk uzelf op uw best met mooi natuurlijk licht Ontvlucht de buitenwereld met een heerlijk bad. De Philips mybathroom Dreaminess inbouwspot geeft een

Nadere informatie

+ + Plug & Shine. 24V-LED-lichtsysteem voor fascinerend licht in de tuin, rondom het huis en op het terras

+ + Plug & Shine. 24V-LED-lichtsysteem voor fascinerend licht in de tuin, rondom het huis en op het terras + + Plug & Shine 24V-LED-lichtsysteem voor fascinerend licht in de tuin, rondom het huis en op het terras Eenvoudig zelf aanpakken! Stap voor stap de perfecte lichtinstallatie. Zonder vakkennis! Eenvoudig

Nadere informatie

3,5-5 m LEDOPLOSSING MET LAAG AG ENERGIEVERBRUIK VOOR RESIDENTIËLE ZONES. Muursteun. Rechte paal. Voetplaat. kio led

3,5-5 m LEDOPLOSSING MET LAAG AG ENERGIEVERBRUIK VOOR RESIDENTIËLE ZONES. Muursteun. Rechte paal. Voetplaat. kio led kio led inoa kio led 3,5-5 m LEDOPLOSSING MET LAAG AG ENERGIEVERBRUIK VOOR RESIDENTIËLE ZONES Muursteun De combinatie Kio LED + Consis werd ontworpen door Grandesign en valt op door zijn zuiverheid en

Nadere informatie

LED. begrippen kleur levensduur rendement besparing

LED. begrippen kleur levensduur rendement besparing LED begrippen kleur levensduur rendement besparing LED begrippen kleur levensduur rendement besparing De laatste jaren heeft led een enorme groei gemaakt, in zowel de techniek als op het gebied van verkoop.

Nadere informatie

ZILVEREN GARDEN AWARD 2010

ZILVEREN GARDEN AWARD 2010 the light outside TULI Meer en langer buiten zijn is de trend. We relaxen, koken en eten graag met familie en vrienden in de open lucht. Overkappingen, partytenten en blokhutten worden steeds meer een

Nadere informatie

Product naam: MM03295

Product naam: MM03295 Product naam: MM03295 Specificaties MM03295: Levensduur: 25000u Lengte: 78 mm Wattage: 4W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K (warmwit) Spanning: 230 V Cd: 200 cd Beschermingsklasse: IP20 RA: 80 Te vervangen

Nadere informatie

Product naam: MM05216

Product naam: MM05216 Product naam: MM05216 Specificaties MM05216: Groep LED Lumen/Watt 85.26 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort LED CLASSIC Wattage 9,5W RA 80 Spanning 220-240V Licht rondom 330 graden Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie

++Van Gloeilamp naar Ledlamp uitgave: 24-2- 2014 JS

++Van Gloeilamp naar Ledlamp uitgave: 24-2- 2014 JS ++Van Gloeilamp naar Ledlamp uitgave: 24-2- 2014 JS Het is raadzaam om over te schakelen van de gloeilamp naar de ledlamp, maar helaas is de voorlichting verre van optimaal. Aanbiedingen te over, maar

Nadere informatie

bora LICHTBRONNEN KENMERKEN VERLICHTINGSTOESTELlen LICHTVERDELINGen FAMILIE VAN LICHTZUILEN

bora LICHTBRONNEN KENMERKEN VERLICHTINGSTOESTELlen LICHTVERDELINGen FAMILIE VAN LICHTZUILEN bora bora LICHTBRONNEN Design: Michel Tortel High power LEDs Aantal per verlichtingstoestel 8-32 Kleurtemperatuur 4500 K (neutraal wit) Op grond van de snelle ontwikkelingen in de LED-Technologie kunnen

Nadere informatie

persbericht Van Kreon datum 20.10.2015 pagina s 1/5 betreft «onderwerp» persbericht

persbericht Van Kreon datum 20.10.2015 pagina s 1/5 betreft «onderwerp» persbericht Van Kreon datum 20.10.2015 pagina s 1/5 betreft «onderwerp» persbericht Kreon toont zich op Architect@Work resoluut thuis in elk huis met lichtarmaturen, systeemplafonds en akoestische oplossingen op maat

Nadere informatie

ng.com

ng.com 2 www.indigo-ligh ng.com 3 4 www.indigo-ligh ng.com 5 6 www.indigo-ligh ng.com 7 8 www.indigo-ligh ng.com 9 10 www.indigo-ligh ng.com APA RD-230 LED 230V INOX 316 DIMBAAR MEEGELEVERDE ACCESSOIRES - Ronde

Nadere informatie

Product naam: MM05244

Product naam: MM05244 Product naam: MM05244 Specificaties MM05244: Levensduur L90: 15000u Wattage: 4.80W Kleur: 2700K (Extra Warmwit LED Filament ) Lumen: 470 lm Bundelbreedte: 330 graden Bedrijfstemperatuur: -30 tot + 40 graden

Nadere informatie

Productinformatie Badkamerverlichting

Productinformatie Badkamerverlichting Productinformatie....3 Badkamerverlichting....4 } Badkamerverlichting Productinformatie Ledverlichting De afkorting led staat voor licht emitterende diode. Dat is een elektronische component die licht

Nadere informatie

Ervaar hoe mooi LED kan zijn. See what light can do

Ervaar hoe mooi LED kan zijn. See what light can do Ervaar hoe mooi LED kan zijn See what light can do Ervaar hoe mooi LED kan zijn Licht is meer dan verlichting alleen Licht bepaalt de sfeer in een kamer en brengt elke ruimte in huis tot leven. Met dit

Nadere informatie

Product naam: MM03894

Product naam: MM03894 Product naam: MM03894 Specificaties MM03894: Levensduur L90: 15000u Wattage: 2.00W Kleur: 2800K (warmwit) Lumen: 136 lm RA: 80 Bedrijfstemperatuur: -30 tot + 40 graden Lamp soort: Kaars Lampvoet: E14 Lengte:

Nadere informatie

mybuddy laat uw kind weten wanneer het tijd is om te spelen!

mybuddy laat uw kind weten wanneer het tijd is om te spelen! PHILIPS mykidsroom Tafellamp N blauw Led mybuddy laat uw kind weten wanneer het tijd is om te spelen! Door de vriendelijke uitstraling is de tafellamp mybuddy het perfecte maatje voor uw kind in zijn of

Nadere informatie

12 volt buitenverlichting. gewoon zelf doen!

12 volt buitenverlichting. gewoon zelf doen! 12 volt buitenverlichting gewoon zelf doen! 12 volt buitenverlichting gewoon zelf doen! Ontwerp, installeer en verander uw lichtplan zelf, heel simpel en veilig Kabels en lampen zeer eenvoudig met elkaar

Nadere informatie

Product naam: MM04402

Product naam: MM04402 Product naam: MM04402 Specificaties MM04402: Levensduur: 25000u Wattage: 5.50W Kleur: 2800K (warmwit) Lumen: 470 lu RA: 80 Bundelbreedte: 360 graden Bedrijfstemperatuur: -30 tot + 40 graden Lamp soort:

Nadere informatie

Product naam: MM03927

Product naam: MM03927 Product naam: MM03927 Specificaties MM03927: Levensduur L90: 15000u Lengte: 84 mm Wattage: 2.00W Diameter: 45 mm Kleur: 2800K (warmwit) Gewicht: 38 gr Lumen: 136 lm Spanning: 230 V RA: 80 Beschermingsklasse:

Nadere informatie

See what LED light can do. MASTER LEDlampen. Augustus 2013

See what LED light can do. MASTER LEDlampen. Augustus 2013 See what LED light can do Augustus 2013 MASTER LEDlampen MASTER LEDlampen zijn de beste dimbare LEDlampen van Philips geschikt voor directe, één op één vervanging van traditionele gloei- halogeen- en TL-lampen.

Nadere informatie

index Showroom TAL... P03 Nieuw Product Siebe... P04 Santiago wint Red Dot Award... P05 Project: Selfridges London... P06

index Showroom TAL... P03 Nieuw Product Siebe... P04 Santiago wint Red Dot Award... P05 Project: Selfridges London... P06 index Showroom TAL... P03 Nieuw Product Siebe... P04 Santiago wint Red Dot Award... P05 Project: Selfridges London.... P06 Beurs: Ecobuild... P07 Toestel: Eckon... P08 Project: Kantoor - Accoform.... P09

Nadere informatie

Zuinig wonen. 10. Doe de VREG-test! Bekijk zeker de website: http://www.vreg.be/nl/doe-de-v-test-voorgezinnen

Zuinig wonen. 10. Doe de VREG-test! Bekijk zeker de website: http://www.vreg.be/nl/doe-de-v-test-voorgezinnen 10. Doe de VREG-test! Bekijk zeker de website: http://www.vreg.be/nl/doe-de-v-test-voorgezinnen Hier vergelijk je de verschillende producten van de verschillende energieleveranciers. Zo kun je zien wat

Nadere informatie

Product naam: MM03894

Product naam: MM03894 Product naam: MM03894 Specificaties MM03894: Groep LED Levensduur 15.000u Wattage 2W Spanning 230V Lichtkleur 2800K (warmwit) Lampsoort Kaars Fitting E14 Dimbaar NEE Lumen 136 lm Lumen/Watt 68.00 lm/watt

Nadere informatie

in de De verlichtingslijn van TuinVisie spotlights 12 Volt trendy innovatief emotie duurzaam kwaliteit ledverlichting sfeerbepalend

in de De verlichtingslijn van TuinVisie spotlights 12 Volt trendy innovatief emotie duurzaam kwaliteit ledverlichting sfeerbepalend in de De verlichtingslijn van TuinVisie trendy innovatief emotie duurzaam kwaliteit ledverlichting sfeerbepalend 12 Volt spotlights Tuinverlichting Tuinverlichting zorgt voor sfeer en veiligheid in uw

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS myliving Hanglamp Cypress chroom Led Richt uw huis in met licht Deze elegante Philips hanglamp is compact en perfect gevormd. Het tijdloze ontwerp van chroom en glas schittert als een diamant in

Nadere informatie

See what LED light can do. MASTER LEDlampen

See what LED light can do. MASTER LEDlampen See what LED light can do MASTER LEDlampen De MASTER LED is een zeer efficiënte,(dimbare) LED-lamp voor directe vervanging van conventionele gloei- en halogeenlampen, waarmee een energiebesparing tot wel

Nadere informatie

KANTOR ROH LED Voordele WINKELS n waaier

KANTOR ROH LED Voordele WINKELS n waaier 2012 LED Voordelen waaier LED Voordelen waaier Ga voor meer informatie over de campagne naar www.ledyourlightshine.nl Ga voor meer informatie over deze producten naar www.lighting.philips.nl en klik op

Nadere informatie

Highpower LED verlichting

Highpower LED verlichting Highpower LED verlichting Licht-Sketch LED verlichting biedt een reeks aan simpele goed ontwikkelde LED verlichting tegen concurrerende prijs met de hoogste kwaliteit. De 360 lampen zijn het resultaat

Nadere informatie

Nieuwe technologieën vragen om een andere manier van vormgeven.

Nieuwe technologieën vragen om een andere manier van vormgeven. DESIGN LIGHTING 1 Powerlight heeft in samenwerking met interieurarchitect Remy Meijers een prachtige serie design armaturen ontwikkeld. De armaturen sluiten naadloos aan op de basis en de essentie van

Nadere informatie

Safe, easy. Solar. Eco 12 V. power Energy saving

Safe, easy. Solar. Eco 12 V. power Energy saving D é t u i n v e r l i c h t i n g s p e c i a l i s t Safe, easy Solar Eco 12 V power Energy saving Inhoudpagina Waarom? Tuinverlichting 12 Volt EasyConnect 240 volt range LEDverlichting Solarverlichting

Nadere informatie

Product naam: MM04402

Product naam: MM04402 Product naam: MM04402 Specificaties MM04402: Levensduur L90: 25000u Wattage: 5.50W Kleur: 2800K (warmwit) Lumen: 470 lm RA: 80 Bundelbreedte: 360 graden Bedrijfstemperatuur: -30 tot + 40 graden Lamp soort:

Nadere informatie

Highpower LED verlichting

Highpower LED verlichting Highpower LED verlichting Licht-Sketch LED verlichting biedt een reeks aan simpele goed ontwikkelde LED verlichting tegen concurrerende prijs met de hoogste kwaliteit. De 360 lampen zijn het resultaat

Nadere informatie

Product naam: MM06697

Product naam: MM06697 Product naam: MM06697 Specificaties MM06697: Groep Wattage Spanning Lichtkleur Lampsoort Fitting Dimbaar Lumen LED 2W 230V 2800K (warmwit) P45 E14 NEE 136 lm Lumen/Watt 68.00 lm/watt Soort LED CLASSIC

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Plafondlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle plafonnière. Het transparante glas en de afwerking in mat chroom brengen een

Nadere informatie

Product naam: MM03374

Product naam: MM03374 Product naam: MM03374 Specificaties MM03374: Levensduur: 25000u Lengte: 47 mm Wattage: 4W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K (warmwit) Gewicht: 37 gr Cd: 260 cd Spanning: 12 V RA: 80 Beschermingsklasse: IP20

Nadere informatie

Product naam: MM04062

Product naam: MM04062 Product naam: MM04062 Specificaties MM04062: Levensduur: 15000u Lengte: 87 mm Wattage: 3.50W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K (warmwit) Spanning: 230 V Lumen: 250 lu Beschermingsklasse: IP20 Cd: 120 cd Te

Nadere informatie

Product naam: MM04451

Product naam: MM04451 Product naam: MM04451 Specificaties MM04451: Groep LED Lumen/Watt 71.40 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort Ping Pong Wattage 3,5W RA 80 Spanning 230V Licht rondom 360 graden Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie

Product naam: MM07263

Product naam: MM07263 Product naam: MM07263 Specificaties MM07263: Groep LED Lumen/Watt 85.50 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort LED CLASSIC Wattage 5,5W RA 80 Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie

Productinformatie Badkamerverlichting

Productinformatie Badkamerverlichting Productinformatie....3 Badkamerverlichting....4 } Badkamerverlichting Productinformatie Ledverlichting De afkorting led staat voor licht emitterende diode. Dat is een elektronische component die licht

Nadere informatie

Product naam: MM05244

Product naam: MM05244 Product naam: MM05244 Specificaties MM05244: Groep LED Lumen/Watt 94.00 lm/watt Levensduur L90 15.000u Soort LED CLASSIC Wattage 4,8W RA 80 Spanning 230V Licht rondom 360 graden Lichtkleur 2700K (Extra

Nadere informatie

MASTER LEDlampen. Oktober 2014

MASTER LEDlampen. Oktober 2014 Oktober 2014 MASTER LEDlampen MASTER LEDlampen zijn de beste dimbare LEDlampen van Philips geschikt voor directe, één op één vervanging van traditionele gloei- halogeen- en TL-lampen. MASTER LEDlampen

Nadere informatie

CREATING COMFORT. YELA Lighting the creating comfort brand!

CREATING COMFORT. YELA Lighting the creating comfort brand! LOOKBOOK 2019 CREATING COMFORT Wij zijn YELA Lighting, the new light in town op het gebied van LED verlichting! Wij zijn het merk van LEDSign, de specialist op gebied van LED verlichting, lichtreclames,

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Wandlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle wandlamp. Het zwarte glas en de afwerking in mat chroom brengen een vleugje luxe

Nadere informatie

See what light can do Sfeervolle GROENE buitenverlichting. Marloes Sleenhoff en Marcel Koolen Consumer Lighting Benelux January, 2012

See what light can do Sfeervolle GROENE buitenverlichting. Marloes Sleenhoff en Marcel Koolen Consumer Lighting Benelux January, 2012 See what light can do Sfeervolle GROENE buitenverlichting Marloes Sleenhoff en Marcel Koolen Consumer Lighting Benelux January, 2012 Marktinformatie Outdoor Key Trends Benelux - Consumentenbestedingen

Nadere informatie

Product naam: MM04402

Product naam: MM04402 Product naam: MM04402 Specificaties MM04402: Groep LED Lumen/Watt 85.50 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort Wattage 5,5W RA 80 Spanning 220-240V Licht rondom 360 graden Lichtkleur 2800K (warmwit) Beschermingsgraad

Nadere informatie

Product naam: MM02862

Product naam: MM02862 Product naam: MM02862 Specificaties MM02862: Levensduur: 30000u Lengte: 106 mm Wattage: 7W Diameter: 60 mm Kleur: 2800K (warmwit) Gewicht: 135 gr Lumen: 435 lu Spanning: 230 V RA: 85 Beschermingsklasse:

Nadere informatie

e-book Thuis in Licht

e-book Thuis in Licht e-book Thuis in Licht Doret Schulkes Copyright Doret Schulkes Thuis in Licht - Doret Schulkes 1 Thuis in Licht Lichtbeestjes Aan het einde van de wintermaanden merken we elk jaar weer hoe belangrijk licht

Nadere informatie

Product naam: MM05941

Product naam: MM05941 Product naam: MM05941 Specificaties MM05941: Levensduur: 25000u Wattage: 6.00W Kleur: 2800K (warmwit) Lumen: 470 lm RA: 80 Lamp soort: A60 Lampvoet: E27 Lengte: Diameter: Gewicht: Spanning: Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Product naam: MM01920

Product naam: MM01920 Product naam: MM01920 Specificaties MM01920: Levensduur: 25000u Lengte: 76 mm Wattage: 7W Diameter: 50 mm Kleur: 4000K (koelwit) Gewicht: 83 gr Cd: 600 cd Spanning: 230 V RA: 93 Beschermingsklasse: IP20

Nadere informatie

Product naam: MM07267

Product naam: MM07267 Product naam: MM07267 Specificaties MM07267: Levensduur L90: 25000u Lengte: 112 mm Wattage: 9.50W Diameter: 60 mm Kleur: 2800K (warmwit) Spanning: 230 V Lumen: 810 lm Beschermingsgraad: IP20 RA: 80 Te

Nadere informatie

Product naam: MM07265

Product naam: MM07265 Product naam: MM07265 Specificaties MM07265: Groep LED Lumen/Watt 100.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort LED CLASSIC Wattage 6W RA 80 Spanning 220-240V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

Product naam: MM03375

Product naam: MM03375 Product naam: MM03375 Specificaties MM03375: Levensduur L90: 25000u Lengte: 133 mm Wattage: 16.00W Diameter: 121 mm Kleur: 2800K (warmwit) Spanning: 230 V Lumen: 950 lm Beschermingsklasse: IP54 Cd: 6000

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste buitenverlichting

Zo kiest u de juiste buitenverlichting verlichting Zo kiest u de juiste buitenverlichting Soorten buitenverlichting Installatietips Praktische ideeën Soorten buitenverlichting Er bestaan 3 soorten buitenverlichting, te weten: laagspanningsverlichting

Nadere informatie

Kardó. Eindeloos licht combineren

Kardó. Eindeloos licht combineren Kardó Eindeloos licht combineren CONCEPT Design: eer architectural design, België 2 - Kardó Kardó is een verlichtingssysteem dat toelaat de architectuur doorheen uw gebouw te volgen. Het strakke basisprofiel

Nadere informatie

Product naam: MM02303

Product naam: MM02303 Product naam: MM02303 Specificaties MM02303: Levensduur: 25000u Lengte: 95 mm Wattage: 8W Diameter: 65 mm Kleur: 2800K Gewicht: 143 gr Cd: 1600 cd Spanning: 230 V RA: 82 Beschermingsklasse: IP20 Bundelbreedte:

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste buiten- en tuinverlichting

Zo kiest u de juiste buiten- en tuinverlichting verlichting Zo kiest u de juiste buiten- en tuinverlichting Soorten buitenverlichting Installatietips Praktische ideeën buiten- en tuinverlichting Er bestaan 3 soorten buitenverlichting, te weten: laagspanningsverlichting

Nadere informatie

index P03 P04 P06 P07 P08 P09 P10 P12 P14 P15 P16 P17 P18 P19

index P03 P04 P06 P07 P08 P09 P10 P12 P14 P15 P16 P17 P18 P19 small size Bescheiden qua afmeting en groots qua prestaties: dat idee ligt aan de basis van de ontwikkeling van Think Small. Deze verlichtingsreeks concentreert zich namelijk op de verzuchting van menig

Nadere informatie