Spreekbeurt De Scheg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Spreekbeurt De Scheg"

Transcriptie

1 Spreekbeurt De Scheg

2 Algemene informatie over Sportbedrijf Deventer Sportbedrijf Deventer is een commercieel dienstverlenend bedrijf. Dit betekent dat we diensten aanbieden aan onze gasten zoals schaatsen en zwemmen. Sportbedrijf Deventer beheert en onderhoudt de volgende accommodaties in Deventer: Sport- en Belevingscentrum De Scheg; o Kunstijsbaan o Speelparadijs De Speelpool o Zwembad o (Internationale) Sporthal o Squashbanen Borgelerbad; o Binnen- en buitenbad Sporthal Keizerslanden; Sporthal De Kroon; Sporthal De Uutvlog; 23 gymlokalen Sportbedrijf Deventer is een van de grootste publiekstrekkers in de Nederlandse Sport- en Recreatiebranche. Bij al deze producten en diensten van Sportbedrijf Deventer staat Beleving in Beweging in het middelpunt. We willen iedereen een onvergetelijke beleving geven waardoor je graag terug wil komen bij Sportbedrijf Deventer. Hieronder staat het logo van Sportbedrijf Deventer. Wat is het doel? Het doel van Sportbedrijf Deventer is om anders te zijn dan andere bedrijven op een vernieuwende manier. Dit betekent dat Sportbedrijf Deventer steeds blijft vernieuwen om de diensten die zij aanbieden aan te laten sluiten op de behoeften van de gasten. Dit doen we op recreatief gebied, zoals zwemmen en schaatsen. Op sportief gebied, zoals gymlessen en ook op zakelijk gebied met vergaderingen. Sport- en Belevingscentrum De Scheg Het moderne Sport- en Belevingscentrum De Scheg is een bouwwerk waar Deventer trots op mag zijn. Een groot aantal sportaccommodaties en recreatiemogelijkheden zijn hier onder één dak te vinden, zoals een kunstijsbaan, een zwemparadijs, squashbanen en een sporthal.

3 Bijzondere architectuur De Scheg Sport- en Belevingscentrum De Scheg is gebouwd in de periode tussen oktober 1991 en juli Het gebouw is een ontwerp van het architectenbureau Alberts & Van Huut uit Amsterdam. Dit bureau heeft destijds gekozen voor de zogenaamde organische bouw, dat wil zeggen dat gebouwen de vorm krijgen van de natuur. Er wordt gebouwd met golvende bewegingen en scheef lopende wanden, omdat in de natuur ook bijna alles golft en beweegt en rechte lijnen daarin bijna niet voorkomen. Tijdens de bouw is er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, namelijk hout en steen. Hoe is de naam ontstaan? De naam De Scheg is ontstaan doordat het gebied tussen de Holterweg, Titus Brandsmaplein en het treinspoor een schegvormig stuk grond was (hieronder te zien). Een sport- en belevingscentrum moet een korte en bondige naam hebben die lang in het geheugen blijft van mensen. Na lang onderzoek en naamsvergelijking is de naam De Scheg gekozen. De blauwe lijnen geven de schegvorm aan.

4 Zwembaden bij De Scheg Binnen De Scheg bevinden zich een aantal zwembaden. Hieronder staan ze beschreven. Zwemparadijs Blue Lagoon In dit bad zijn allerlei attracties te vinden, zowel voor avonturiers als voor rustzoekers. Er zijn de volgende attracties te vinden: o Gletsjer Slide (wildwaterbaan) Een wildwaterbaan van maar liefst 80 meter stroomt met een reuze vaart naar beneden, langs scherpe bochten, draaikolken en andere verrassende effecten. o Nothern Light Slide (reuzenglijbaan) Deze reuzenglijbaan van 80 meter lang slingert je met volle vaart rond het gebouw. Beleef een spannende reis met lichteffecten. o Lava Slide (familieglijbaan) Glijd tegelijk met je vrienden of familie van deze extra brede glijbaan en zorg dat je als eerste beneden bent! o Lazy River (stroomversnelling) Deze stroomversnelling leidt je in een sneltreinvaart van binnen naar buiten... en weer naar binnen. IJslands Badhuis 4-Elements Het IJslands Badhuis, gelegen op de eerste verdieping, is vanuit het zwemparadijs te bereiken door middel van een trap en biedt de mogelijkheid om even heerlijk bij te komen en te ontspannen. Het IJslands Badhuis heeft bubbelbaden, ligbedden en diverse sauna s zoals: een traditionele droge landsauna, een bio-sauna met een tropisch karakter, een infrarood sauna, een stoombad, een belevingsgrot en een knuffelmuur. Pingo s Island Dit is het peuterspetterparadijs waar kinderen t/m 5 jaar veilig kunnen spelen met zand en water. Voor de (groot)ouders is er een ruime zitgelegenheid om het eiland heen, zodat het kind altijd in de gaten kan worden gehouden. Het water is 10cm diep en lekker warm (±34ºC). Ook de boventemperatuur is extra warm, speciaal voor de allerkleinsten. 25 meter wedstrijdbad Het 25 meter wedstrijdbad staat voor het grootste deel ter beschikking van speciale groepen die deelnemen aan lessen als aquajoggen, aquabike, schoolzwemmen, zwemlessen enz. Op sommige momenten wordt dit 25 meter bad ook bij het zwemparadijs getrokken door middel van een schuifwand. Instructiebad Het instructiebad is 18 bij 8 meter groot, met een waterdiepte van 40cm aflopend naar 1.30m. De watertemperatuur in dit bad kan worden opgevoerd tot 34º C. Naast de zwemlessen wordt het instructiebad vooral gebruikt voor de Aquasporten en Ouder & Kind zwemmen.

5 Kunstijsbaan De kunstijsbaan van De Scheg is uniek in Nederland, dit komt door de overkapping die in 2011 boven de kunstijsbaan gemaakt is. De vorm van de overkapping van de kunstijsbaan staat voor de bewegingen van de schaatser. De lange rechte zijden zijn lange golvingen in het dak en in de bochten is een korte golving. Precies dus zoals je schaatst: lange slagen op het rechte einde en kortere in de bochten. De kunstijsbaan is in 2011 helemaal vernieuwd en in één winterse wereld veranderd. Op de binnenplaats van de kunstijsbaan is er een speeltuin gemaakt (genaamd de Speelpool), waar kinderen kunnen spelen op allerlei attracties. De overkapping is met 6000 vierkante meter de grootste membraanoverkapping van de Benelux. Kun je nog niet schaatsen, maar wil je dit wel graag leren? Dan kan dat ook bij De Scheg, voor elk niveau zijn er een schaatslessen.

6 Speelparadijs De Speelpool Beleef een onvergetelijk speelavontuur bij De Scheg in Deventer! De ruim vierkante meter speeloppervlakte is de Speelpool in de zomer het grootste overdekte speelparadijs in Gelderland en Overijssel. Voor kinderen t/m 12 jaar zijn er veel springkussens, glijbanen en waterattracties. Kinderen kunnen overdekt én toch in de frisse buitenlucht springen, klimmen, glijden, sporten en meer Midden onder de overkapping ligt een sportvloer van 30 bij 60 meter voor basketbal, volleybal, tennis en boardingvoetbal. Uitdagende attracties Actieve vulkaan Buikschuifbaan van 23m Belevingsiglo met écht ijs Klimrots met glijbanen; Kabelbaan; IJsfietsen; Schommels; Peuterplein met o.a. grote stapelblokken; Diverse spring- en luchtkussens; Poolstation; En meer

7 Geschiedenis Aan de oever van de IJssel opende in 1962 de Deventer kunstijsbaan haar poorten onder de naam IJsselstadion. Op dat moment lagen er twee van de vier kunstijsbanen op de wereld in Nederland. Dankzij de baan in Deventer werden er in Nederland voor het eerst sinds 1962 weer internationale toernooien geschaatst en met succes. Ard Schenk werd voor het eerst in 1966 in het IJsselstadion Europees kampioen, in 1968 werd er zelfs een wereldrecord gevestigd door de Noor Fred Anton Maier, hij reed op de 5km een tijd van 7 minuten 26 seconden en 2 honderdsten. Mede door deze kunstijsbaan, heeft Deventer historie geschreven en zichzelf op de kaart gezet. Na 30 jaar trouwe dienst werd in 1992 het Het oude IJsselstadion ( ) Deventer IJsselstadion gesloten. In die 30 jaar zijn er circa. 8 miljoen mensen de kassa van dit stadion gepasseerd. In dat zelfde jaar opende in de wijk Colmschate een nieuw, halfoverdekte kunstijsbaan, De Scheg. Deze kunstijsbaan maakt deel uit van het multifunctionele sportcomplex De Scheg (zwemparadijs, sporthal en sauna). Echter, werd er gekozen voor een recreatieve schaatsbaan en mede door de bouw van een 400m baan met totale overkapping (Thialf stadion in Heerenveen) kreeg De Scheg geen internationale A-status meer. Het weinige aantal (inter)nationale wedstrijden in vergelijking met de vele beschikbare wedstrijdbanen in de wereld, hoge eisen waaraan een wedstrijdbaan aan moet voldoen werd Sportbedrijf Deventer gedwongen tot het maken van een nieuwe keuze. Hierdoor werd er voor gekozen om andere ideeën op te zetten die niks meer te maken hadden met topsport. Sinds die tijd lag de schaatsbaan in handen van Naamloze Vennootschap Deventer Ontwikkelingsmaatschappij Sportcomplexen (NV DOS), de NV DOS is eigendom van de gemeente Deventer. De ijsbanen en zwembaden veranderen voortdurend. Denk hierbij aan het moderner worden van zwembaden, de komst van een volledig overdekte kunstijsbaan in Enschede en een unieke vijf kilometer buitenbaan in Biddinghuizen. Deze voorbeelden laten zien hoe de markt voor ijsbanen en zwembaden verandert. Een reactie op deze ontwikkelingen beschreef de NV DOS in de schegvisie Beleving in beweging. Deze reactie was dat ze proberen om het centrum voor sport, onderwijs en cultuur van Deventer en omgeving te zijn. Om dit te kunnen waarmaken is het belangrijk dat De Scheg zo goed mogelijk wordt onderhouden en veder om te toveren naar een sport- en belevingsaccommodatie. Sinds 2009 is NV DOS overgegaan naar Sportbedrijf Deventer. Toekomst De jaren 2011 en 2012 waren voor De Scheg erg bijzonder, de kunstijsbaan is volledig gerenoveerd en gethematiseerd in een unieke winterse beleving en met de overkapping is de baan weersonafhankelijk gemaakt. Ook het Zwemparadijs is compleet gerenoveerd en gethematiseerd naar een winterse beleving. Het IJslands Badhuis 4-Elements werd geopend om gasten heerlijk te laten ontspannen.

8 Pingo Pingo is de mascotte van De Scheg. Hij is verdwaald en terecht gekomen op de Noordpool. De grote Pinguïn is een beetje ondeugend en houdt van verzamelen. Je kunt hem overal in De Scheg tegenkomen. Het avontuur in de Speelpool Op de Speelpool is een verlaten Poolstation. Hier werd onderzoek gedaan naar het opwekken van energie. Het project lijkt stilgelegd, omdat de Speelpool heel snel smelt. Ontdek in het kamp de formule om de sneeuw terug te laten komen. Door het in beweging te brengen van de verschillende speeltoestellen, werd er nieuwe energie opgewekt. Deze energie kan in het lab worden omgezet in een sneeuwstorm.

9 De 4 concepten De Scheg staat voor beleving, door het aanbieden van 4 verschillende concepten wil De Scheg zich uiteindelijk landelijk op de kaart zetten. De 4 concepten zijn: Dagje De Scheg o Er zijn ontzettend veel leuke uitjes te beleven bij De Scheg. Je kunt een dagje uit met je familie of bedrijven brengen een bezoek aan het bedrijf. Omdat je bij ons kunt schaatsen, zwemmen of een andere sport doen beleef je altijd een dag vol spanning en avontuur. Kinderfeestjes o Wanneer je jarig bent ben je een dag lang VIP bij De Scheg. De jarige krijgt een eigen webpagina, een eigen speelkist, een snackbox en nog veel meer leuke dingen. Schoolreisje o Met je school naar De Scheg, dan weet je zeker dat je een top dag hebt met je klas. Bedrijfsarrangementen o De Scheg heeft in 2011 haar gloednieuwe vergaderruimten geopend met een onderwater thema. Bedrijven kunnen (horeca)arrangementen zelf indelen, bijvoorbeeld vergaderen op een skippybal of een vergaderarrangement in combinatie met squash. Veel succes met je spreekbeurt!!! Kijk voor nog meer informatie en foto s op onze website:

voor alle informatie en aanbiedingen unieke zwembeleving aquadomescheldorado.nl ook Tijdens alle Nederlandse en Belgische schoolvakanties geopend!

voor alle informatie en aanbiedingen unieke zwembeleving aquadomescheldorado.nl ook Tijdens alle Nederlandse en Belgische schoolvakanties geopend! subtropisch zwemparadijs Golfslagbad unieke zwembeleving Stuvesande 2-4532 MH Terneuzen T. 0115 615 500 www.aquadomescheldorado.nl Geniet van een GRATIS CAPPUCINO bij Blue Bay Food & Drinks tegen inlevering

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Voordeelkrant. aquadomescheldorado.nl. voor alle informatie en aanbiedingen. kortingscoupons mega voordeel. unieke zwembeleving

Voordeelkrant. aquadomescheldorado.nl. voor alle informatie en aanbiedingen. kortingscoupons mega voordeel. unieke zwembeleving Voordeelkrant kortingscoupons mega voordeel unieke zwembeleving Stuvesande 2-4532 MH Terneuzen T. 0115 615 500 www.aquadomescheldorado.nl Maandag t/m vrijdag 2 e pers. gratis bij 1 betalende bezoeker tegen

Nadere informatie

Zwem verder in Zwemcentrum Rotterdam.

Zwem verder in Zwemcentrum Rotterdam. Zwem verder in Zwemcentrum Rotterdam. Geopend vanaf 22 januari. De laatste zwemdag in Zwembad Charlois is op 24 december. Alle actuele informatie vindt u op rotterdamzwemt.nl/charlois Het nieuwe Zwemcentrum

Nadere informatie

Hallo jongens en meisjes!

Hallo jongens en meisjes! Hallo jongens en meisjes! De zomervakantie staat weer voor de deur, tijd om weer leuke dingen samen te doen! We hebben allerlei leuke activiteiten in petto, hopelijk komen jullie allemaal weer, zodat we

Nadere informatie

HOSPATILITY FC UTRECHT

HOSPATILITY FC UTRECHT HOSPATILITY FC UTRECHT FC UTRECHT BUSINESS CLUB Geniet van een buitengewone ervaring De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het

Nadere informatie

THIALF Waar sporthistorie wordt geschreven en resultaten tellen!

THIALF Waar sporthistorie wordt geschreven en resultaten tellen! THIALF Waar sporthistorie wordt geschreven en resultaten tellen! Een solide partner voor Friesland, Nederland en de rest van de schaatswereld September 2015 Index Legacy van Thialf Thialf staat voor Het

Nadere informatie

NOTITIE: Resultaten enquête 2 mei 2017

NOTITIE: Resultaten enquête 2 mei 2017 NOTITIE: Resultaten enquête 2 mei 2017 Geachte lezer, Om te zorgen voor voldoende participatie van de gebruikers, ook van de recreatieve zwemmers, is er onder de recreatieve zwemmers in Enschede een enquête

Nadere informatie

HOSPITALITY FC UTRECHT

HOSPITALITY FC UTRECHT HOSPITALITY FC UTRECHT FC UTRECHT HOSPITALITY GENIET VAN EEN BUITENGEWONE ERVARING De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het leveren

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

3. Binnen welke leeftijd categorie valt u en de personen met wie u gaat zwemmen? Dus meerdere antwoorden mogelijk.

3. Binnen welke leeftijd categorie valt u en de personen met wie u gaat zwemmen? Dus meerdere antwoorden mogelijk. Enquêtevragen recreatief zwemmen in Enschede Deze vragen gaan over het recreatief zwemmen in de Enschedese zwembaden Aquadrome, Het Slagman en De Brug. Tot recreatief zwemmen behoort ook het banenzwemmen.

Nadere informatie

Jaargang 25, nummer 5 vrijdag 21 maart 2014 Kbs De Vliedberg. Ochtend

Jaargang 25, nummer 5 vrijdag 21 maart 2014 Kbs De Vliedberg. Ochtend Weemoed bij het ontbijt De werkweek is voorbijgevlogen! De kinderen zitten vanmorgen, met de bonte avond nog in het achterhoofd, aan het ontbijt met een gevoel van dit was het dan. Aan de andere kant vinden

Nadere informatie

Wagnerplein. Nieuwbouw multifunctioneel sportcomplex Drieburcht. www tilburg nl

Wagnerplein. Nieuwbouw multifunctioneel sportcomplex Drieburcht. www tilburg nl Wagnerplein Nieuwbouw multifunctioneel sportcomplex Drieburcht 1 www tilburg nl In april 2012 opent het gloednieuwe Sportcomplex Drieburcht haar deuren aan het Wagnerplein. Hiermee krijgt Tilburg Noord

Nadere informatie

NV DOS. De Scheg alles onder een dak.

NV DOS. De Scheg alles onder een dak. NV DOS De Scheg alles onder een dak. Een verkennende studie van Twickelostraat 2 postbus 233 7400 AE Deventer telefoon 0570 69 79 11 telefax 0570 69 73 44 NV DOS De Scheg alles onder een dak. Een verkennende

Nadere informatie

DE GEBRUIKER CENTRAAL!

DE GEBRUIKER CENTRAAL! DE GEBRUIKER CENTRAAL! 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 NEDERLAND GROEIT AANTAL INWONERS Het aantal inwoners van Nederland blijft

Nadere informatie

Informatie seizoen 2017 Kom naar openluchtzwembad De Sawn Doarpen voor een frisse duik en voor de verschillende activiteiten!

Informatie seizoen 2017 Kom naar openluchtzwembad De Sawn Doarpen voor een frisse duik en voor de verschillende activiteiten! Opening op zaterdag 6 mei 2017 Toegang gratis! Informatie seizoen 2017 Kom naar openluchtzwembad De Sawn Doarpen voor een frisse duik en voor de verschillende activiteiten! www.sawndoarpen.nl In Gytsjerk

Nadere informatie

Schaatsclinics en sportieve evenementen

Schaatsclinics en sportieve evenementen STUUP sport Schaatsclinics en sportieve evenementen Stoomcursus schaatsen Schaatspret voor peuters & kleuters Schaatspret voor kinderen Schaatsles met vrienden Privéles Personeelsuitjes Wie zijn wij? STUUPsport

Nadere informatie

Gebiedspocket zomereditie 2014

Gebiedspocket zomereditie 2014 Gebiedspocket zomereditie 2014 Hier kan ik frank en vrij ademen Koning Willem II Koning Willem II verbleef graag in Tilburg. In zijn opdracht werd in 1847 een paleis gebouwd dat diende tot buitenverblijf.

Nadere informatie

Goudhaantjes en Babbelaars

Goudhaantjes en Babbelaars Maandag 13-7-2015 Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Vandaag gaan wij een fietstocht maken door de Broekpolder, daar gaan wij een hele gezellige dag beleven. Zorg er in ieder geval voor dat je fiets klaar staat

Nadere informatie

WDW Ontwikkelend Beheer Partner van Sport- en Belevingscentrum De Scheg

WDW Ontwikkelend Beheer Partner van Sport- en Belevingscentrum De Scheg WDW Ontwikkelend Beheer Partner van Sport- en Belevingscentrum De Scheg WDW Ontwikkelend Beheer B.V. Smeenkhof 9 7425 AA Deventer T 0570 64 41 86 E info@wdwontwikkelendbeheer.nu W www.wdwontwikkelendbeheer.nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stadjerspas

Nieuwsbrief Stadjerspas Nieuwsbrief Stadjerspas Laat de zomervakantie maar beginnen! Pathé Naar de film bij Pathé Op vertoon van de Stadjerspas voor slechts 1 naar de film op woensdag 15 juli 2015. NB. Voor 3D-films moet 3,50

Nadere informatie

Activiteiten Jeugddienst. herfstvakantie

Activiteiten Jeugddienst. herfstvakantie Activiteiten Jeugddienst herfstvakantie 2016 Grabbelpas- en tieneractiviteiten Halloweenactiviteit (6-12 jaar) Samen met de griezelfiguren gaan we op zoek naar alle ingrediënten die we nodig hebben om

Nadere informatie

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Jos de Vos Overzicht Wat ik voor u kan doen Blz. 3-5 Landelijke ijsbanen Blz. 6 Resultaten Blz. 7 Begroting Blz. 8 Sponsorpakketten Blz. 9 + 10 Contactgegevens

Nadere informatie

Voorwoord. Opening vernieuwde Scheg (tekst afkomstig van de website van de Scheg)

Voorwoord. Opening vernieuwde Scheg (tekst afkomstig van de website van de Scheg) Nieuwsflits Voorwoord Oktober 2011 Hoewel de temperaturen van de afgelopen week nog totaal geen associaties opriepen met de herfst en winter die er toch schijnen aan te komen, blikken we in deze nieuwsflits

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Holland en Oerwoud: Een actieve start van de vakantie. We gaan skateboarden, skeeleren, voetballen, lasergamen, broodjes bakken of springen op het luchtkussen. Vandaag gaan we met echte klei aan de slag.

Nadere informatie

Welke keuzes je ook maakt, sluiting, renovatie, nieuwbouw niet iedereen is tevreden.

Welke keuzes je ook maakt, sluiting, renovatie, nieuwbouw niet iedereen is tevreden. Van: Openluchtzwembad Klarenbeek Jan van Olmen Deze tekst kan ik helaas niet presenteren tijdens de expertmeeting i.v.m. de drukte in het openluchtbad. Inleiding. In Arnhem hebben wij een vergelijkbare

Nadere informatie

Schaatsrapport Mulier

Schaatsrapport Mulier 64 Schaatsrapport Mulier sportaccom» december 2016» nummer 4 LANGE AFSTAND (TOT) SCHAATSEN Door Karin Wezenberg-Hoenderkamp en Hugo van der Poel Wanneer sloten, kanalen en meren bevriezen, trekken duizenden

Nadere informatie

Inhoud inhoud blz. 1. Alles over ijs 2. Het water bevriest 3. IJspegels en ijsbloemen 4. Neerslag 5, Kunstijs 6. De polen 7.

Inhoud inhoud blz. 1. Alles over ijs 2. Het water bevriest 3. IJspegels en ijsbloemen 4. Neerslag 5, Kunstijs 6. De polen 7. IJs Inhoud inhoud blz. 1. Alles over ijs 3 2. Het water bevriest 4 3. IJspegels en ijsbloemen 5 4. Neerslag 6 5, Kunstijs 7 6. De polen 8 7. De gletsjer 9 8. De ijsberg 10 9. Sporten op ijs 11 10. IJsweetjes

Nadere informatie

Gebruiksvergoeding sport -en multifunctionele accommodaties van de gemeente Noordenveld.

Gebruiksvergoeding sport -en multifunctionele accommodaties van de gemeente Noordenveld. Gebruiksvergoeding sport -en multifunctionele accommodaties van de gemeente Noordenveld. Gebruiksvergoedingen sporthallen ingaande 1 augustus 2015 tot en met 31 juli 2016 de navolgende vergoedingen voor

Nadere informatie

Veilig sporten en bewegen voor iedereen

Veilig sporten en bewegen voor iedereen voor iedereen Zorgbad Zonnewater Spetteren in het buitenbad Zonnewater, in het groene Hoog-Keppel (gemeente Bronckhorst-Achterhoek), biedt een uniek programma voor sport en bewegen voor iedereen. Dit door

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: 1. Evenia Olympic Park 2. Hotel Urpi 3. Aqua Hotel Bertran Park 4. Marconfort Beach 5. Gran Hotel Cervantes Evenia Olympic Park Lloret de Mar OPTIE 1 Ligging: Dit hotel ligt in een rustig gedeelte van

Nadere informatie

Startnotitie. 'Uitgangspunten onderzoek privatisering zwembad'

Startnotitie. 'Uitgangspunten onderzoek privatisering zwembad' Startnotitie 'Uitgangspunten onderzoek privatisering zwembad' Oktober 2015 1 Inhoudsopgave 1. Aanleiding... 3 Bloesemakkoord... 3 Sportaccommodatiebeleid... 3 Inhoud startnotitie... 3 Huidige zwembad...

Nadere informatie

3 hectare groot veenweide gebied, Amsterdam Westerpark st. Hart voor de Natuur

3 hectare groot veenweide gebied, Amsterdam Westerpark st. Hart voor de Natuur 3 hectare groot veenweide gebied, Amsterdam Westerpark st. Hart voor de Natuur Activiteiten en bereik 2011: Vrije bezoekers: 23.119 NME activiteiten: 1046 Avonturenclubs: 1474 Speciale doelgroepen 20 Openbare

Nadere informatie

Nieuwsflits Juli 2015

Nieuwsflits Juli 2015 Nieuwsflits Sportstimulering Sportbedrijf Rheden Houdt u maandelijks op de hoogte van allerlei sportnieuws in de gemeente Rheden. Nieuwsflits Juli 2015 Beste Lezers, Het is alweer een jaar geleden dat

Nadere informatie

Finalist Stadsinitiatief. De Groene Marathon

Finalist Stadsinitiatief. De Groene Marathon De Groene Marathon De Groene Marathon van Rotterdam: meer natuur in de stad! De Groene Marathon is een recreatieve natuurroute van meer dan veertig kilometer dwars door de stad. De route verbindt de mooiste

Nadere informatie

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk 1.275.000 zeer sfeervol - goed onderhouden - heerlijke tuin - nabij bekend skigebied - zwembad - sauna Te koop is dit sfeervolle en complete

Nadere informatie

GEMEENTE HOOGEVEEN. Onderwerp: Regeling tarieven sport en diversen 2015. Het college van burgemeester en wethouders,

GEMEENTE HOOGEVEEN. Onderwerp: Regeling tarieven sport en diversen 2015. Het college van burgemeester en wethouders, GEMEENTE HOOGEVEEN Onderwerp: Regeling tarieven sport en diversen 205 Het college van burgemeester en wethouders, Vast te stellen de: B e s l u i t: Regeling van de tarieven voor verleende diensten en/of

Nadere informatie

Beleidsonderzoek & Analyse. BOA LeidenPanel. draagt bij aan de kwaliteit van beleid en besluitvorming. Openluchtzwembad de Vliet

Beleidsonderzoek & Analyse. BOA LeidenPanel. draagt bij aan de kwaliteit van beleid en besluitvorming. Openluchtzwembad de Vliet Beleidsonderzoek & Analyse BOA LeidenPanel draagt bij aan de kwaliteit van beleid en besluitvorming Openluchtzwembad de Vliet Inleiding Zaterdag 30 april 2016 gaat openluchtzwembad de Vliet weer open voor

Nadere informatie

Sport BSO Polderpoort

Sport BSO Polderpoort Week 1: 11 t/m 15 juli 2015 Thema: Er op uit Maandag 11 juli: BSO Zomerproef maken De BSO is nog niet helemaal klaar voor de lange zonnige zomervakantie en daar gaan wij vandaag voor zorgen! We gaan petjes

Nadere informatie

22 vrij indeelbare woningen in Deventer

22 vrij indeelbare woningen in Deventer 22 vrij indeelbare woningen in Deventer Mooie kans in het Landsherenkwartier! Volop ruimte en helemaal zelf je eigen indeling bepalen My Living is een uniek nieuwbouwproject in de levendige wijk Landsherenkwartier.

Nadere informatie

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 3 SOME PEOPLE WANT IT TO HAPPEN, OTHERS MAKE IT HAPPEN - MICHAEL JORDAN - Sportcentrum De Wilgenring Een potje sport voor iedereen Sportcentrum

Nadere informatie

Trainingskampen 2014-2015

Trainingskampen 2014-2015 Trainingskampen 2014-2015 Like us & Follow us! Trainingskampen 2014-2015 Een trainingskamp is het middel om spelers weer fit te krijgen en om ervoor te zorgen dat er een team staat. Inhoudsopgave Portugal

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

1 Hoe vaak schaatst u ongeveer per jaar?

1 Hoe vaak schaatst u ongeveer per jaar? Kunstijsbaan Hoogeveen Stichting Kunstijsbaan Hoogeveen heeft met steun van de gemeente Hoogeveen bij de provincie Drenthe een plan ingediend voor de realisatie van een kunstijsbaan. 50% 40% 35% 30% 20%

Nadere informatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Welkom in Beugen Beleef de Brabantse gastvrijheid... Gelegen in Brabant vlak bij de Maas en ongeveer 20 km. ten zuiden van Nijmegen vindt u Groepsaccommodatie

Nadere informatie

Inhoud Programma Heropening Sportcentrum Kardinge 8 maart 2014 Thema: Meer Kardinge, meer beweging!

Inhoud Programma Heropening Sportcentrum Kardinge 8 maart 2014 Thema: Meer Kardinge, meer beweging! Inhoud Programma Heropening Sportcentrum Kardinge 8 maart 2014 Thema: Meer Kardinge, meer beweging! Aanwezige partners: AV Sport: Winkel Winkel SKSG BSO Kardinge: Sport- en spelactiviteiten 29/25 Hal boven/zaal

Nadere informatie

S&R Westerlo: eerste zwembad in DBFM-formule opent haar deuren

S&R Westerlo: eerste zwembad in DBFM-formule opent haar deuren 6 // VLAAMS TIJDSCHRIFT VOOR SPORTBEHEER / 2015 / N 246 S&R Westerlo: eerste zwembad in DBFM-formule opent haar deuren Bernard Van Zeebroek commercieel directeur S&R Group nv bernard.vanzeebroek@sr-group.be

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: 1. Hotel Urpi 2. Aqua Hotel Bertran Park 3. Marconfort Beach Club 4. Gran Hotel Cervantes OPTIE 1 Hotel Urpi Sabadell Ligging: Hotel Urpi is gelegen op 17km afstand van Barcelona en 20 km afstand van het

Nadere informatie

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren Marijke Hiem Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Sport BSO Polderpoort

Sport BSO Polderpoort Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Thema: Er op uit Klauterwoud Klimmen, klauteren, verstoppen, varen met op een vlot of je eigen hut bouwen? Alles kan in het klauterwoud! We gaan verschillende spellen spelen

Nadere informatie

Persmap 22/04/2014. Contact Gwendy Darras E g.darras@plopsa.be M +32 (0)490 64 64 38

Persmap 22/04/2014. Contact Gwendy Darras E g.darras@plopsa.be M +32 (0)490 64 64 38 Persmap 22/04/2014 Contact Gwendy Darras E g.darras@plopsa.be M +32 (0)490 64 64 38 In april 2015 opent een zwemcomplex van 4000 vierkante meter groot in Plopsaland De Panne. Naast een 25-meterbad met

Nadere informatie

Kinderen spelen voor hun ontspanning, maar spelen is ook goed voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind.

Kinderen spelen voor hun ontspanning, maar spelen is ook goed voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind. 1 2 Kinderen spelen voor hun ontspanning, maar spelen is ook goed voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Een van de ontwikkelingen is de emotionele ontwikkeling. Een voorbeeld van het opdoen van

Nadere informatie

WDW Ontwikkelend Beheer Partner van Sport- en Belevingscentrum De Scheg

WDW Ontwikkelend Beheer Partner van Sport- en Belevingscentrum De Scheg WDW Ontwikkelend Beheer Partner van Sport- en Belevingscentrum De Scheg wdw ontwikkelend beheer b.v. Smeenkhof 9 7425 AA Deventer T 0570 64 41 86 E info@wdwontwikkelendbeheer.nu W www.wdwontwikkelendbeheer.nu

Nadere informatie

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen SPREEKBEURT HANDBAL door Casper Houtepen Mijn onderwerp voor de spreekbeurt is handbal. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf doe en ik het een leuke sport vind. Misschien willen door mijn spreekbeurt

Nadere informatie

EEN SCHOOL MET TALENTUITDAGEND ONDERWIJS

EEN SCHOOL MET TALENTUITDAGEND ONDERWIJS EEN SCHOOL MET TALENTUITDAGEND ONDERWIJS Een school met talentuitdagend onderwijs Een basisschool kiezen is moeilijk. Er is zoveel om op te letten. Is de school wat zij lijkt? Van buiten kan een schoolgebouw

Nadere informatie

Wij vinden De Kemmer n prachtig sportcentrum waar alles mogelijk is op het gebied van sport, horeca, recreatie en evenementen.

Wij vinden De Kemmer n prachtig sportcentrum waar alles mogelijk is op het gebied van sport, horeca, recreatie en evenementen. Kwaliteit met een sportieve glimlach Wij vinden De Kemmer n prachtig sportcentrum waar alles mogelijk is op het gebied van sport, horeca, recreatie en evenementen. Breng n bezoek aan De Kemmer, wij doen

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 04 Productoverzicht 06 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 08 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen 12 Comfort Camargue 8 personen

Nadere informatie

Meander. Aardrijkskunde WERKBOEK

Meander. Aardrijkskunde WERKBOEK 6 Meander Aardrijkskunde WERKBOEK 6 Meander Aardrijkskunde WERKBOEK THEMA 4 Eindredactie: Carla Wiechers Leerlijnen: Mark van Heck Auteurs: Marc ter Horst, Meie Kiel, Dianne Manders, Jacques van der Pijl

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 04 Productoverzicht 06 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 08 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Bultjes Spreekbeurtpakket!

Bultjes Spreekbeurtpakket! Bultjes Spreekbeurtpakket! Wat Giga Gaaf dat jij je spreekbeurt over Beerze Bulten gaat houden! Om je een beetje te helpen hebben wij dit handige spreekbeurtpakket voor je gemaakt! Je hoeft niet alle info

Nadere informatie

Maandelijkse nieuwsbrief vanaf Flatåstoppen

Maandelijkse nieuwsbrief vanaf Flatåstoppen 92 April 2015 Maandelijkse nieuwsbrief vanaf Flatåstoppen Lieve familie en vrienden, April deed duidelijk wat ie wil. Bijna iedere dag was een combinatie van s morgens alles wit en lente in de loop van

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 4 Productoverzicht 6 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 8 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen 12 Comfort Camargue 8 personen

Nadere informatie

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen 18 april 2019, nr 15 AGENDA Woe+do+vr Dinsdag Ma+di+woe 19 april 6 mei 13 mei 15, 16, 17 mei 16 mei 20 mei 21 mei 23 mei 30 mei 31 mei 3+4+5 juni 21 juni Start Meivakantie school gesloten t/m 5 mei Eerste

Nadere informatie

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46%

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46% Relaxmomenten Een moment voor jezelf inplannen schiet er wel eens bij in. 50% 4 40% 3 30% 2 20% 1 10% 0% Toelichting: 17% 1. Dagje naar de spa 1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden

Nadere informatie

TARIEVENTABEL behorende bij de Regeling tarieven sport en diversen 2017

TARIEVENTABEL behorende bij de Regeling tarieven sport en diversen 2017 TARIEVENTABEL behorende bij de Regeling tarieven sport en diversen 2017 Indeling tarieventabel: Begripsomschrijvingen Hoofdstuk 1: Sport A. Tarieven zwembad B. Tarieven sportaccommodaties Hoofdstuk 2 Diverse

Nadere informatie

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Groot nieuws voor geluksvogels Nieuwe grote en middelgrote eengezinswoningen In Klavertje Delft wordt het geluk steeds groter. Lag hier een paar jaar geleden

Nadere informatie

Wilgenhoek. Tekening Maarten Oortwijn

Wilgenhoek. Tekening Maarten Oortwijn Wilgenhoek Mijn herinneringen aan de Wilgenhoek gaan ver terug. Mijn moeder, broer en ik hadden zomers altijd een abonnement op het zwembad. Als het dan even mooi weer was waren we daar te vinden. Niet

Nadere informatie

Watervrij/buikdrijven Van niets naar geel. De kinderen moeten de volgende dingen kunnen om naar het volgende groepje te gaan.

Watervrij/buikdrijven Van niets naar geel. De kinderen moeten de volgende dingen kunnen om naar het volgende groepje te gaan. Watervrij/buikdrijven Van niets naar geel. 1. Bellen blazen. 2. Zich in het water laten vallen zowel voorover als achterover en weer opstaan. 3. Iets oppakken van de bodem op circa 40 cm waarbij gezicht

Nadere informatie

Zomerprogramma 2015 1

Zomerprogramma 2015 1 1 Inleiding Hierbij presenteren wij onze zomerprogramma 2015. Saamen1 heeft een zomerprogramma gemaakt voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar vanuit het speciaal (basis) onderwijs. Gedurende 6 weken

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Een adequaat zwembadenaanbod voor Leidschendam-Voorburg. Robin Geritan Grontmij Marktplan

Een adequaat zwembadenaanbod voor Leidschendam-Voorburg. Robin Geritan Grontmij Marktplan Een adequaat zwembadenaanbod voor Leidschendam-Voorburg Robin Geritan Grontmij Marktplan Opdracht Mogelijke scenario s voor de toekomst maatschappelijke consequenties financiële consequenties risico s

Nadere informatie

2017: Dit is nieuw in Kroatië!

2017: Dit is nieuw in Kroatië! 2017: Dit is nieuw in Kroatië! Amsterdam, 24 februari 2017 De eerste voorzichtige lentezon komt te voorschijn en dus is een nieuw vakantieseizoen op komst. 2017 brengt ook voor Kroatië tal van nieuwigheden!

Nadere informatie

Burgerijenquête 2005. Sporten en gebruik gemeentelijke sportaccommodaties

Burgerijenquête 2005. Sporten en gebruik gemeentelijke sportaccommodaties Burgerijenquête 2005 Sporten en gebruik gemeentelijke sportaccommodaties Burgerijenquête 2005 Sporten en gebruik gemeentelijke sportaccommodaties De Oosterhoutse Burgerijenquête is een vorm van onderzoek

Nadere informatie

West Zomer 2015 WEST. Kinder Vakantie Werk,West. Hallo jongens en meisjes.

West Zomer 2015 WEST. Kinder Vakantie Werk,West. Hallo jongens en meisjes. West Zomer 2015 Hallo jongens en meisjes. Ook deze zomervakantie zijn de Kluiverkes er weer! 6 weken lang staan de vrijwilligers van het team west klaar met leuke en afwisselende activiteiten voor kinderen

Nadere informatie

Overijssel maakt werk van nieuwe energie!

Overijssel maakt werk van nieuwe energie! Overijssel maakt werk van nieuwe energie! U wilt met uw onderneming of woningcorporatie werk maken van nieuwe energie of energiebesparing. Maar u krijgt de financiering niet (volledig) rond via een bancaire

Nadere informatie

In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait.

In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait. Voorbereidingskit Auti-Doe-Dag 2014 In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait. Voor je ligt de voorbereidingskit voor

Nadere informatie

RIC Leefstijlmethode

RIC Leefstijlmethode RIC Leefstijlmethode Optimaliseringsinstrument voor marketing en productontwikkeling 1 INTRODUCTIE Ernst Ossewaarde Jan Jaap Thijs Tinco Lycklama Suzanne van Laar 2 1 Selectie projecten Publiek > o.a.

Nadere informatie

Verrassend veelzijdig HOTEL BUSINESS EVENTS SPORT

Verrassend veelzijdig HOTEL BUSINESS EVENTS SPORT Verrassend veelzijdig HOTEL BUSINESS EVENTS SPORT Welkom! Direct gelegen aan één van de oudste bossen van Nederland en vlakbij de historische binnenstad van Assen ligt viersterrenhotel De Bonte Wever.

Nadere informatie

Naar aanleiding van de avond met de klankbordgroep is de keuze gemaakt om te zoeken naar avontuurlijk spelen / spelen in het groen in plaats van het

Naar aanleiding van de avond met de klankbordgroep is de keuze gemaakt om te zoeken naar avontuurlijk spelen / spelen in het groen in plaats van het 1 2 Naar aanleiding van de avond met de klankbordgroep is de keuze gemaakt om te zoeken naar avontuurlijk spelen / spelen in het groen in plaats van het traditionele spelen. Ook is op die avond gesproken

Nadere informatie

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Op donderdag 21 mei gingen de groepen 1 en 2 naar De Goudvis Eindelijk was het zover voor de groepen 1 en 2. De kinderen waren erg zenuwachtig

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sportklas Boermarkeweg

Nieuwsbrief Sportklas Boermarkeweg Sportklas Boermarkeweg Schooljaar 2014-2015 nummer 2, mei 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Hierbij alweer de tweede sportnieuwsbrief van de locatie Boermarkeweg. De afgelopen periode zijn de sportklassen

Nadere informatie

Sportieve activiteiten in de carnavalsvakantie. Van 5 t/m 13 maart Sportcentrum Reeshof Recreatiebad Stappegoor

Sportieve activiteiten in de carnavalsvakantie. Van 5 t/m 13 maart Sportcentrum Reeshof Recreatiebad Stappegoor Sportieve activiteiten in de carnavalsvakantie Van 5 t/m 13 maart 2011 Sportcentrum Reeshof Recreatiebad Stappegoor Let op: gewijzigde openingstijden! www sportintilburg nl In deze folder vindt u alle

Nadere informatie

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/overijssel/lemele/buitenplaatsberg-en-bos Omschrijving Huis Parterre: (hal, woonkamer(tv(kabel),

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Examen VBO-MAVO-C. Wiskunde

Examen VBO-MAVO-C. Wiskunde Wiskunde Examen VBO-MAVO-C Voorbereidend Beroeps Onderwijs Middelbaar Algemeen Voortgezet Onderwijs Tijdvak 1 Vrijdag 24 mei 13.30 15.30 uur 20 02 Voor dit examen zijn maximaal 90 punten te behalen; het

Nadere informatie

Swanenburg 213, 7423 BB Deventer

Swanenburg 213, 7423 BB Deventer Swanenburg 213, 7423 BB Deventer Vraagprijs 185.000,- k.k. MIQA Makelaardij Holterweg 63 7429 AE, DEVENTER Tel: 0570-659595 E-mail: info@miqa.nl www.miqa.nl Omschrijving Aan de rand van de wijk "Oostrik"

Nadere informatie

Opdrachtformulering vervolgonderzoek zwembad in Veldhoven

Opdrachtformulering vervolgonderzoek zwembad in Veldhoven Opdrachtformulering vervolgonderzoek zwembad in Veldhoven Beschrijving situatie Zwembad Den Ekkerman maakt onderdeel uit van sportcomplex Den Ekkerman en is gevestigd aan de Wal 152 te Veldhoven. Van het

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

Kredietaanvraag overkapping zwembad de Zijl BESLUITEN

Kredietaanvraag overkapping zwembad de Zijl BESLUITEN Aanbiedingsformulier Onderwerp Kredietaanvraag overkapping zwembad de Zijl In te vullen door Bestuurssecretariaat Ontwerper Parafanten Directeuren Portefeuilleh. B&W Nr: Dienst : C&E C&E MSCG Agenda/ circulatie

Nadere informatie

SPREEKBEURT. In samenwerking met

SPREEKBEURT. In samenwerking met SPREEKBEURT In samenwerking met BOBBEJAANLAND, T PLEZANTSTE LAND Bobbejaanland is t plezantste land! Nee, het is geen echt land zoals België of Nederland, maar wel een pretpark in Lichtaart. Eentje met

Nadere informatie

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN HOF VAN HALENWEG 2-221 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN DE WONING ULTIEM RELAXEN IN HET BOS Na een boswandeling is het heerlijk genieten in deze sfeervolle woning: Hoewel cv-verwarmd, zorgt de gaskachel

Nadere informatie

Werkblad. LES 9: Ouders. www.gavoorgezond.nl GROEP 1-2. Bijlage 1. Rood actief inspannen/ sporten. Oranje middelmatig inspannen.

Werkblad. LES 9: Ouders. www.gavoorgezond.nl GROEP 1-2. Bijlage 1. Rood actief inspannen/ sporten. Oranje middelmatig inspannen. Werkblad GROEP 1-2 Bijlage 1 Rood actief inspannen/ sporten Oranje middelmatig inspannen Rust Werkblad GROEP 1-2, vervolg Bijlage 2 Dagen van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

Nadere informatie

Vakantie in het. Heldense Bossen. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Li mbu rg

Vakantie in het. Heldense Bossen. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Li mbu rg Heldense Bossen Limburg Vakantie in het groene Li mbu rg Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Buitenland-gevoel in Nederland Je hoeft niet ver te gaan om het

Nadere informatie

Auditieve oefeningen bij het thema: Schaatsen Boek van de week: 1; De grote schaatswedstrijd 2; Een winterslaap 3; Kikker in de kou 4;

Auditieve oefeningen bij het thema: Schaatsen Boek van de week: 1; De grote schaatswedstrijd 2; Een winterslaap 3; Kikker in de kou 4; Auditieve oefeningen bij het thema: Schaatsen Boek van de week: 1; De grote schaatswedstrijd 2; Een winterslaap 3; Kikker in de kou 4; Verhaalbegrip: Bij elk boek stel ik de volgende vragen: Wat staat

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 13 mei t/m 12 juli 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is een nieuw knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze keer

Nadere informatie