Za 24 maart Drumbandtreffen LZW

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Za 24 maart Drumbandtreffen LZW"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Informatiebulletin Mei 2017 Informatiebulletin (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie Za 24 mrt 18:30 u Drumbandtreffen LZW Margraten Oos Heim Slagwerkers en bestuur Vr 30 mrt 18:30 u Opluisteren Goede Vrijdagviering Kerk Muzikanten Di 10 apr 20:00 u Extra fanfarerepetitie Fanfarezaal Fanfareorkest Vr 13 apr 20:00 u Concerttreffen LZW Margraten Gemeentehuis Fanfare en bestuur Zo 15 apr 07:00 u Werken Amstel Gold Race Valkenburg Opgave bij Pierre Vr 20 apr 21:30 u Algemene Ledenvergadering Fanfarezaal Hele vereniging Zo 22 apr Hele dag Examens Sjof Drummentrofee en Fanfarezaal Hele vereniging slot Schoolproject Za 28 apr 18:15 u Optocht Koningsdag Dorp Hele vereniging In dit bulletin: Bijwerken agenda 1 Za 24 mrt Drumbandtref 1 Vr 30 mrt Goede Vrijdag 1 Vr 13 apr Concerttreffen 2 Zo 15 apr Amstel Gold R. 2 Vr 20 apr Jaarvergadering 2 Zo 22 apr Muziektoekomst 2 Za 28 apr Koningsdag 2 Show V3 Jaarprogramma Oud Ijzer 3 Pinckaers bonnetjes 4 Terugblik 4 Za 24 maart Drumbandtreffen LZW Onze slagwerkers bereiden zich olv Etienne voor op deelname aan het jaarlijkse drumbandtreffen van de muziekfederatie LZW, dit jaar in Margraten. Aan dit drumbandfestival, dat voor de 21e keer wordt gehouden, wordt deelgenomen door 8 verenigingen van de federatie. Als gastvereniging is de drumband van Schutterij St. Sebastianus uit Margraten uitgenodigd. De deelnemers verzorgen een podiumoptreden in Oos Heim, Clermontstraat 10. Voor de jurering tekent het bondsjurylid Jo Zinzen. Dit jaar vindt geen optocht met defilé plaats. Achtereenvolgend zullen optreden: de drumband van Schutterij Sint Sebastianus en vervolgens de ensembles van Harmonie Concordia Margraten, Harmonie Diligentia Eckelrade, Harmonie St. Laurentius Bemelen, Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer, Harmonie Berggalm Noorbeek, Harmonie Amicitia Banholt, Fanfare St. Blasius Cadier en Keer en Fanfare St. Gertrudis Sint Geertruid. De optredens beginnen om uur terwijl de bekendmaking van de resultaten is voorzien omstreeks uur. Wij wensen Etienne en de leden van ons slagwerkensemble veel succes toe met de verdere voorbereidingen en het optreden op 24 maart. Vr 30 maart Opluisteren Goede Vrijdagviering Voorafgaand aan de fanfarerepetitie luisteren we op Goede Vrijdag de viering muzikaal op met een ensemble uit de fanfare. Muzikanten worden hiervoor om 18:30 uur in de kerk verwacht, waarbij we de gebruikelijke koralen spelen. Kun je meespelen, geef je dan op bij achiel.drummen@fanfarestgertrudis.nl DENKEN JULLIE AAN HET INLEVEREN VAN DE SLAGERIJ PINCKAERS-BONNETJES!

2 Informatiebulletin Pagina 2 van 5 Vr 13 april Concerttreffen LZW in Margraten Het concerttreffen LZW vindt dit jaar plaats in het gemeentehuis in Margraten. Ons orkest speelt op vrijdagavond 13 april a.s. als tweede orkest. Dit concert staat gepland voor 20:30 uur dus het vriendelijke verzoek aan muzikanten is om uiterlijk om 20:00 uur aanwezig te zijn. Jurylid is Jacob Slagter. Ons muzikale programma is als volgt: W: info@rvdhlichtengeluid.com Gammatique Gerard Boedijn Shine as the Light Peter Graham arr. Tom D Joos James Ben Haemhouts Klezmer Carnival Philip Sparke When the Saints go marching in - Goff Richards arr. Ivan Meylemans Naast de reguliere vrijdagrepetities wordt er een extra repetitie ingepland en wel op dinsdag 10 april om 20:00 uur in onze eigen fanfarezaal. Zo 15 april Amstel Gold Race We nemen dit jaar 1 externe taak op ons om de verenigingskas te spekken en wel op zondag 15 april; de dag van de Amstel Gold Race. Voor die dag zoeken we 15 personen die van 7:00 tot 13:00 uur dranghekken willen plaatsen langs het parcours vanaf Landal Greenparks boven aan de Cauberg tot aan de finish in Vilt. Mensen die mee kunnen helpen worden gevraagd dit door te geven aan pierre.proemeren@fanfarestgertrudis.nl Vr 20 april Jaarvergadering Op vrijdag 22 april wordt de algemene ledenvergadering gehouden. Omdat er die avond geen repetitie van ons slagwerkensemble is start de fanfarerepetitie om 20:00 uur. Er wordt dan zonder pauze gerepeteerd tot 21:30 uur, waarna de jaarvergadering kan starten. Zo 22 april Toekomst voor Muziek! Zondag 22 april staat in het teken van onze muzikale toekomst. Zo zullen die dag de leerlingenexamens plaatsvinden waar ook de Sjof Drummentrofee aan is gekoppeld. Primeur! Naast verplichte deelname van onze leerlingen nodigen we voor het eerst ook andere muzikanten dan wel ensembles uit voor een voordracht. Heb je bij de organisatie hiervan hulp nodig, meld je dan bij guy.drummen@fanfarestgertrudis.nl Wie pakt de handschoen op? De dag wordt afgesloten met een heuse dirigentenwedstrijd als slotonderdeel van het schoolproject dat binnenkort start. Forcer l Avenir! Za 28 april Optocht Koningsdag De St. Geertruidse viering van Koningsdag vindt plaats op zaterdag 28 april a.s. We gaan als complete vereniging mee in de optocht waarvoor we in uniform verzamelen om 18:15 uur bij de fanfarezaal.

3 Pagina 3 van 5 Informatiebulletin Show 2018 Zoals jullie weten organiseren we dit jaar de mars wedstrijden van de federatie LZW. Dit is de aanleiding om in 2018 meer aandacht aan ons show optreden te besteden. We hebben dat in de afgelopen jaren met veel succes onder de leiding van John Purnot gedaan met het speerpunt in de laatste weken voor de marswedstrijd. Dit jaar kiezen we voor een wat andere aanpak. Op het gebied van show optredens en show ontwerpen zijn er de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen vooral op digitaal vlak. John heeft aangeven dat hij bij voorkeur op zijn eigen manier wil blijven werken. In onderling overleg zijn we toen op zoek gegaan naar een ontwerper voor de show die via een computerprogramma de muziek en de bewegingen op elkaar afstemt. We hebben die uiteindelijk gevonden in de persoon van Alain Garnier. Dit is ook de artistieke leider van de verkennersband uit Maastricht. Alain hanteert een werkwijze waarbij je in de show altijd je vaste plaats houdt. Het is dan ook belangrijk om zo veel mogelijk samen te repeteren. Hij zal zelf een uitleg komen geven over zijn manier van werken en wat hij van de muzikanten verwacht. Via een app die de leden kunnen downloaden kun je ook zelf je eigen rol in de show bestuderen. Het is voor Alain in verband met het ontwerp belangrijk om te weten wie er mee doet zowel tijdens de mars wedstrijden als tijdens het optreden in Souchez. Via het bestuur en de groepscoördinatoren willen we dit op korte termijn helder krijgen. We slaan hier als korps een nieuwe weg mee in. Om na afloop de bevindingen van een ieder goed te kunnen evalueren is het belangrijk dat we met zoveel mogelijk leden mee doen. Daarnaast kunnen we nog aanvullingen gebruiken. Weten jullie in je kennissenkring iemand die graag zou meedoen dan kan dit. Graag zelfs! Dus met z n allen actief werven. Voor vragen/opmerkingen kun je terecht bij guy.drummen@fanfarestgertrudis.nl Versie 3 jaarprogramma 2018 Als bijlage is versie 3 van het jaarprogramma 2018 bijgevoegd waarbij vetgedrukt de wijzigingen t.o.v. de vorige versie zijn aangegeven. Het is denk ik goed om aan te geven dat we voor de optocht in Haccourt - los van consumpties en broodjes - een zeer mooie vergoeding ontvangen. We worden die zondag verwacht om 14:30 uur. Oud ijzerinzameling Het belang van de oud ijzeractie is meermaals aangetoond, dus ook zaak om dit succes te continueren. Wat wellicht wat onbekender is, is dat apparaten veel waardevolle metalen bevatten. Het is voor onze Ijzermeesters wel wat werk om dit bloot te leggen maar de revenuen zijn dan ook navenant: We vragen hier jullie attentie om er samen voor te zorgen dat ook afgedankte apparaten zoveel mogelijk richting ons komen. Zegt het voort!

4 Pagina 4 van 5 Pagina 4 van 5 Informatiebulletin Bonnetjes Pinckaers In dezelfde categorie vragen we ook nog een keer om de bonnetjes van Slagerij Pinckaers te blijven inleveren. Ook deze actie levert jaarlijks een fraai bedrag, dus het is zaak dat we dit blijven doen en waar mogelijk het aantal deelnemers blijven vergroten. Dus ook hiervoor geldt: zegt het voort! Werkgroep Carnavalsconcert 10 november Op onze jaaragenda prijkt voor zaterdag 10 november het Carnavalsconcert dat onze vereniging aan de CV cadeau heeft gedaan bij gelegenheid van het 66-jarig jubileum. Het lijkt ver weg maar is in organisatorisch zin belangrijk dat de contouren en verdere organisatie snel ter hand wordt genomen. Vandaar ook de oproep aan leden en sympathisanten die mee willen helpen ook van dit concert een succesvol evenement te maken. Iedereen heeft wel talenten die hij of zij hiervoor kan inbrengen. Je kunt je interesse hiervoor kenbaar maken bij achiel.drummen@fanfarestgertrudis. Terugblik In de vorige terugblik over St. Caecilia zijn om onverklaarbare reden twee berichten onvermeld gebleven. Allereerst de vermelding van de benoeming tot erelid van zowel Clemence Notermans-Franssen als Jan Gelissen. Gezien de jarenlange verdiensten van beide Gertrudisleden daarom ook op deze plek nogmaals dank voor jullie inzet en in de hoop dat we nog lang samen verbonden blijven binnen onze fanfare. Het andere bericht is de vermelding dat 70-jarig jubilaris Giel Drummen bij gelegenheid van zijn jubileum aan de vereniging de fraaie mars Washington Post heeft geschonken die we in de toekomst graag zullen spelen. Het ligt inmiddels alweer een tijdje achter ons maar Podium 2017 verdient zeker weer een eervolle vermelding. Een tot de nok toe bezette zaal was op 17 december jl. getuige van veel verrassende optredens die eens te meer duidelijk maakten dat van muziek een belangrijke bindende factor uitgaat. Nogmaals een grote buiging richting organisatie en deelnemers! 22 december stond het jaarlijkse kaarttoernooi om de Sjof Berbtrofee met CV de Kleindererre op het programma. Het werd een zeer onderhoudende en bovenal plezierige avond met dit jaar de Fanfare in revanchepositie. De wisselbeker kon aan het eind van de avond worden uitgereikt aan onze vereniging. Bravo!

5 Pagina 5 van 5 Informatiebulletin Koninklijk Erkende Fanfare St. Gertrudis St. Geertruid Adres fanfarezaal: Dorpstraat 29 Secretariaatsadres: Bellefleur PK EIJSDEN TELEFOON: achiel.drummen@ fanfarestgertrudis.nl Carnaval 2018 vond al vroeg in het jaar plaats. Met de uitroeping van Preens Roel 1e en zijn preenses Anouk werd al duidelijk dat het een bijzonder carnavalsfeest zou worden. Jeugpreens Rik completeerde het Prinselijke gilde en het feest kon losbarsten. Een feest waar zeker op maandag bijna het hele dorp aan meedoet blijft toch jaarlijks een schot in de roos waarbij een niet onbelangrijke rol is neergelegd voor de live muziek gebracht door de muzikanten van de kapel. Segietere Alaaf! Hiervoor werd al over onze muzikale toekomst gesproken. In dat kader past ook hier het heugelijke feit dat op vrijdag 23 februari jl. de eerste gezamenlijke repetitie van het leerlingenorkest plaatsvond waarbij St. Gertrudis de samenwerking met fanfare St. Blasius uit Cadier & Keer is aangegaan. Jonge instrumentalisten leren op deze manier al heel vroeg samen muziek maken. Een veelbelovend initiatief! Bezoek onze website! Ga naar:

6 2018 Jaarprogramma Fanfare St. Gertrudis St. Geertruid Jan Feb Mar Apr Mei Jun W Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 1 Nieuwjaarsdag e rep met aansluitend nieuwjaarsborrel Grote carnavalszitting Jeugdzitting Geen repetities ivm carnaval 10 Carnaval 11 Carnaval 7 12 Carnaval 13 Carnaval Drumbandtreffen LZW Margraten (SE) Goede Vrijdagviering 31 1 Pasen 14 2 Pasen Concerttreffen LZW Voeren (F) optreden St. Gertrudis 14 Concerttreffen LZW Voeren (F) 15 Amstel Gold Race Algemene Ledenvergadering Koningsdag 28 Optocht Koningsdag Bevrijdingsdag e Margratentocht Zaterdag Entornos (F) Pinkstern Adoptieconcert showrepetitie 7 showrepetitie zonder 8 slagwerkensemble 9 Promsconcert Slagwerkenxemble showrepetitie 14 showrepetitie met aansluitend 15 jaorvergadering Broen Beukske 16 Bronk 17 Bronk Bronk 19 Bronk showrepetitie Zondag Sjof Drummentrofee en afsluitend schoolproject dirigentenwedstrijd (F en SE) Begeleiden Kindercommnunie Pinksteren Koningvogelschieten Jul Aug Sep Oct Nov Dec showrepetitie showrepetitie 30 Bezoek van jeugdorkest Clervaux showrepetitie 5 6 showrepetitie 7 Hoevefeesten met mars- en showwedstr LZW ovb 8 Hoevefeesten Optocht Haccourt Souchez Frankrijk 1 Souchez Frankrijk 2 Souchez Frankrijk MH2D 16 MH2D Carnavalsconcert St. Caecilia Intocht Sinterklaas Wijnactie Podium Kerstmis 26 Kerstmis Nieuwjaarsdag uitloop kerstvakantie t/m 7 januari (F) = Fanfareorkest carnavalsvakantie scholen 10 t/m 18 februari = Hele vereniging voorjaarsvakantie 28 april t/m 6 mei (JO) = Jeugdorkest zomervakantie onderwijs 7 juli t/m 19 augustus (SE) = Slagwerkensemble bouwvak 21 juli t/m 12 augustus (TD) = Toutes Directions herfstvakantie 13 t/m 21 oktober kerstvakantie 22 december t/m 6 januari 2018 Versie 3 Jaarpgr Maart 2018 Infobulletin

Bijwerken agenda. September 2017 Informatiebulletin (verschijnt regelmatig onregelmatig) In dit bulletin:

Bijwerken agenda. September 2017 Informatiebulletin (verschijnt regelmatig onregelmatig) In dit bulletin: September 2017 Informatiebulletin 2017 06 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie Zo 19 nov middag Gouden Bruidsparenconcert Huis vd Burger Fanfareorkest

Nadere informatie

Bijwerken agenda. Ledenanalyse en vervolg

Bijwerken agenda. Ledenanalyse en vervolg Februari 2016 Informatiebulletin 2016 01 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie Vr. 5 febr Geen repetities ivm carnaval Vr. 12 febr 19:00 u IVA-instructie

Nadere informatie

Vr 14 april Goede Vrijdagviering

Vr 14 april Goede Vrijdagviering April 2017 Informatiebulletin 2017 2 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie Vr 7-4 Geen repetities Za 8-4 20:30 u Concertwedstrijd LZW Cadier & Keer Fanfareorkest

Nadere informatie

WMC-repetitieschema. Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Informatiebulletin Mei 2017 Informatiebulletin (verschijnt regelmatig onregelmatig)

WMC-repetitieschema. Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Informatiebulletin Mei 2017 Informatiebulletin (verschijnt regelmatig onregelmatig) Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Informatiebulletin 2017-3 Mei 2017 Informatiebulletin 2017 3 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie Zo 21 mei 14:15 u Muzikale

Nadere informatie

Za 10 nov Nao t Zuuje. Vr 23 nov Afsluiting schoolproject

Za 10 nov Nao t Zuuje. Vr 23 nov Afsluiting schoolproject Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Informatiebulletin 2018-6 November2018 Informatiebulletin 2018 6 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie Za 10 nov 20:00

Nadere informatie

Vrijdag 6 mei geen repetities

Vrijdag 6 mei geen repetities Mei 2016 Informatiebulletin 2016 3 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie Do 5 mei Hele dag 63 e Margratentocht Fanfarezaal Hele vereniging Vr 6 mei -

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Bijwerken agenda. Blauw, Blôw, Blaw drums in concert

Bijwerken agenda. Blauw, Blôw, Blaw drums in concert Maart 2014 Informatiebulletin 2014 2 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda In dit bulletin: Bijwerken agenda 1 Drums in concert 1 Aandachtspunten fanfare 2 Versie 2 jaarprgr. 2014 1 Incasso

Nadere informatie

Bijwerken agenda. Bijgewerkt jaarprogramma 2015

Bijwerken agenda. Bijgewerkt jaarprogramma 2015 Februari 2015 Informatiebulletin 2015 01 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie Za 7-3 Hele dag Drumbanddag Drumband Zo 22-3 13:00 u ovb Concert drumbands

Nadere informatie

Bijwerken agenda. November 2016 Informatiebulletin (verschijnt regelmatig onregelmatig) In dit bulletin:

Bijwerken agenda. November 2016 Informatiebulletin (verschijnt regelmatig onregelmatig) In dit bulletin: November 2016 Informatiebulletin 2016 7 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie Za 5-11 19:00u Concert Greune Zaol Wolder Slagwerkensemble en bestuur Vr

Nadere informatie

Hoezen voor onze paukenset. Organisatie ijzer-actie

Hoezen voor onze paukenset. Organisatie ijzer-actie Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Informatiebulletin 2018-5 September2018 Informatiebulletin 2018 5 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie Za 10 nov 20:00

Nadere informatie

Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Informatiebulletin Juni 2017 Informatiebulletin (verschijnt regelmatig onregelmatig)

Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Informatiebulletin Juni 2017 Informatiebulletin (verschijnt regelmatig onregelmatig) Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Informatiebulletin 2017-4 Juni 2017 Informatiebulletin 2017 4 (verschijnt regelmatig onregelmatig) In dit bulletin: Bijwerken agenda 1 WMC 1 Bronk 2017 1 Showrepetitie 2 Nederlandse

Nadere informatie

Januari 2017 Informatiebulletin (verschijnt regelmatig onregelmatig)

Januari 2017 Informatiebulletin (verschijnt regelmatig onregelmatig) Januari 2017 Informatiebulletin 2017 01 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie Za 4 feb Hele dag NK Slagwerkensemble Oosterhout Allen 18:20 u Verzamelen

Nadere informatie

BRONK. Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 6 Informatiebulletin Juni 2018 Informatiebulletin (verschijnt regelmatig onregelmatig)

BRONK. Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 6 Informatiebulletin Juni 2018 Informatiebulletin (verschijnt regelmatig onregelmatig) Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 6 Informatiebulletin 2018-4 Juni 2018 Informatiebulletin 2018 4 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie 15-19 juni Bronk Dorp

Nadere informatie

Bijwerken agenda. Fanfarerepetitie dinsdag 7 november

Bijwerken agenda. Fanfarerepetitie dinsdag 7 november November 2017 Informatiebulletin 2017 7 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Datum Vr 3-11 Tijdstip Activiteit Waar? Wie Geen fanfarerepetitie Di 7-11 20:00 Fanfarerepetitie CC Eijsden

Nadere informatie

Muziekreis Bitburg-Clervaux-Vianden

Muziekreis Bitburg-Clervaux-Vianden September 2016 Informatiebulletin 2016 6 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie? Vr 10 & Za Play-inn slagwerkensemble Epen Slagwerkensemble 11 sept Vr

Nadere informatie

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie 2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan

Nadere informatie

Augustus 2013 Informatiebulletin (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda

Augustus 2013 Informatiebulletin (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Augustus 2013 Informatiebulletin 2013 7 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie Vr 23 aug 19:15 u Showrepetitie Dorpstraat Hele vereniging Wo 28 aug 19:15

Nadere informatie

slagwerkgroep 1 gezamenlijke generale repetitie met a capellagroep Pure NIEUWJAARSBORREL zaterdag 5 januari 2019

slagwerkgroep 1 gezamenlijke generale repetitie met a capellagroep Pure NIEUWJAARSBORREL zaterdag 5 januari 2019 dinsdag 1 januari 2019 NIEUWJAARSDAG vrijdag 4 januari 2019 19.30 22.00 alle leden slagwerkgroep 1 gezamenlijke generale repetitie met a capellagroep Pure NIEUWJAARSBORREL zaterdag 5 januari 2019 NIEUWJAARSCONCERT

Nadere informatie

1 januari 2015 donderdag

1 januari 2015 donderdag januari 205 donderdag januari 205 2 3 4 2 5 6 7 8 9 0 3 2 3 4 5 6 7 8 4 9 20 2 22 23 24 25 5 26 27 28 29 30 3 februari 205 5 6 2 3 4 5 6 7 8 7 902345 8 6 7 8 9 20 2 22 9 23 24 25 26 27 28 donderdag Van

Nadere informatie

januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso

januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso gesloten gesloten 31-dec 1-jan 2-jan 3-jan 1 Thema: Dit ben ik 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan

Nadere informatie

Bijwerken agenda. Fanfareconcert zondag 27 oktober

Bijwerken agenda. Fanfareconcert zondag 27 oktober Oktober 2013 Informatiebulletin 2013 9 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie Di 22 okt 20:00 u Extra repetitie ivm concert Fanfarezaal Fanfareorkest

Nadere informatie

januari 2012 - februari 2012

januari 2012 - februari 2012 januari 2012 - februari 2012 januari 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 30 31 februari 2012 1 2 3 4 5 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 2 jan 3 4 5 6 7 8 From 26 dec 11 Kerstvakantie 9 15 jan 2 8 jan

Nadere informatie

ACTIVITEITENOVERZICHT 2017 WILHELMINA POSTERHOLT

ACTIVITEITENOVERZICHT 2017 WILHELMINA POSTERHOLT maandag 2 januari 2017 13.15 18.30 groep 1 groep 2 dinsdag 3 januari 2017 1 2 3 4 5 6 7 donderdag 5 januari 2017 16.45 18.30 jeugd jaargroep 9 jaargroep 8b gezamenlijke generale in St. Odiliënberg vrijdag

Nadere informatie

ACTIVITEITENOVERZICHT 2018 WILHELMINA POSTERHOLT

ACTIVITEITENOVERZICHT 2018 WILHELMINA POSTERHOLT maandag 1 januari 2018 vrijdag 5 januari 2018 zaterdag 6 januari 2018 NIEUWJAARSDAG gezamenlijke generale tot 22.30 uur EINDE KERSTVAKANTIE SCHOLEN NIEUWJAARSCONCERT zondag 7 januari 2018 ochtend NIEUWJAARSCONCERT

Nadere informatie

1 januari 2012 zondag

1 januari 2012 zondag 1 januari 2012 zondag januari 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 februari 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Nadere informatie

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2018 30-jul 31-jul 1-aug 2-aug 3-aug 4-aug 5-aug 6-aug 7-aug 8-aug 9-aug 10-aug 11-aug 12-aug 13-aug 14-aug 15-aug 16-aug 17-aug 18-aug 19-aug 20-aug 21-aug 22-aug 23-aug 24-aug 25-aug 26-aug

Nadere informatie

Pauzedrankjes via knipkaart

Pauzedrankjes via knipkaart Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Informatiebulletin 2019-1 Maart 2019 Informatiebulletin 2019 1 (verschijnt regelmatig onregelmatig) In dit bulletin: Bijwerken agenda 1 Drumbandtreffen LZW 1 Werken AGR 1

Nadere informatie

Dienstregeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek

Dienstregeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek regeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek lijst van : januari 2015 Sluis Klein Willebroek donderdag 01 jan - - - - 13:34-00:00 Nieuwjaar vrijdag 02 jan - - 11:06 18:06 02:12 14:36 07:00 zaterdag 03 jan

Nadere informatie

Repetitieschema Me On Stage VALKENSWAARD

Repetitieschema Me On Stage VALKENSWAARD OKTOBER week 41 5-okt 6-okt 7-okt 8-okt 9-okt 10-okt 11-okt Valkenswaard (1) week 42 12-okt 13-okt 14-okt 15-okt 16-okt 17-okt 18-okt Valkenswaard (2) week 43 19-okt 20-okt 21-okt 22-okt 23-okt 24-okt

Nadere informatie

Augustus Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 juli sep 2 sep. Week

Augustus Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 juli sep 2 sep. Week Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31 juli 1 2 3 4 5 31 6 7 8 9 10 11 12 32 13 14 15 16 17 18 19 33 20 21 22 23 24 25 26 34 27 28 29 30 31 1 sep 2 sep 35 September

Nadere informatie

Jaarplanner 2017 parochies Mechelen - Epen - Slenaken

Jaarplanner 2017 parochies Mechelen - Epen - Slenaken januari 53 zo 1-jan Heilige Maria, Moeder van God EMS EMS 10.45 Nieuwjaarsreceptie voor drie parochies Slenaken ma 2-jan gebedsdienst 19.00 di 3-jan wo 4-jan do 5-jan avondmis 19.00 vr 6-jan Hoogfeest

Nadere informatie

zaterdag 01-sep zondag 02-sep maandag 03-sep opening schooljaar > thema Buurman en Buurman - klassenfoto's dinsdag 04-sep start leerorkest groep 5

zaterdag 01-sep zondag 02-sep maandag 03-sep opening schooljaar > thema Buurman en Buurman - klassenfoto's dinsdag 04-sep start leerorkest groep 5 jaarrooster schooljaar 2018-2019 zaterdag 01-sep zondag 02-sep maandag 03-sep opening schooljaar > thema Buurman en Buurman - klassenfoto's dinsdag 04-sep start leerorkest groep 5 t/m 7 woensdag 05-sep

Nadere informatie

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden!

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! CONCEPT JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! Week Dag Datum Activiteit Toets/thema Vergadering Avond 31 Ma 30-7 Zomervakantie 2018 Di 31-7 Zomervakantie AUG

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 AUGUSTUS ma 21 jul 2014 08:30 - za 30 aug 2014 16:00 ZOMERVAKANTIE OKTOBER wo 1 okt 2014 08:30 - vr 10 okt 2014 12:00 KINDERBOEKENWEEK Kinderboekenweek ma 6 okt 2014 19:30-21:30

Nadere informatie

Buskalender 2019 Regio Maastricht

Buskalender 2019 Regio Maastricht Buskalender 2019 Regio Maastricht DECEMBER 2018 wk 48 49 50 51 52 1 zo 2 9 16 23 30 ma 3 10 17 24 31 di 4 11 18 25 wo 5 12 19 26 do 6 13 20 27 vr 7 14 21 28 za 1 8 15 22 29 21 dienstregeling 22 Zaterdagdienstregeling

Nadere informatie

januari 2015 29 dec 30 31 1 jan 15 2 3 4 26 27 28 29 30 31 1 feb MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 09:15 vrijzwemmen

januari 2015 29 dec 30 31 1 jan 15 2 3 4 26 27 28 29 30 31 1 feb MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 09:15 vrijzwemmen januari 2015 januari 2015 1 1 2 3 4 2 5 6 7 8 9 10 11 3 12 13 14 15 16 17 18 4 19 20 21 22 23 24 25 5 26 27 28 29 30 31 februari 2015 5 1 6 2 3 4 5 6 7 8 7 9 10 11 12 13 14 15 8 16 17 18 19 20 21 22 9

Nadere informatie

JAARAGENDA PCC 2014/2015 datum: 15-09-14

JAARAGENDA PCC 2014/2015 datum: 15-09-14 3 ma 1-sep di 2-sep Kennismakingsavond lj 2 x vanaf 19.30 wo 3-sep do 4-sep Introductie ouders leerjaar 3 en 4 x leerjaar 3 vanaf 19.00u en leerjaar 4 vanaf 19.45u vr 5-sep za 6-sep zo 7-sep 4 ma 8-sep

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Jaarplanner 2018 parochies Mechelen - Epen - Slenaken

Jaarplanner 2018 parochies Mechelen - Epen - Slenaken december zo 31-dec Hoogmis met Te Deum 9.15 GKZ 10.45 Oudjaar januari 2018 1 ma 1-jan Heilige Maria, Moeder van God EMS EMS 10.45 Nieuwjaarsreceptie in Slenaken parochies EMS di 2-jan wo 3-jan do 4-jan

Nadere informatie

Jaarplanner EMS 2019

Jaarplanner EMS 2019 januari 2019 1 di 1-jan Mis in Slenaken EMS EMS 10.45 Nieuwjaarsreceptie in Slenaken parochies EMS wo 2-jan do 3-jan avondmis 19.00 vr 4-jan avondmis 19.00 za 5-jan 18.00 GKZ 19.30 geruild met E (GKZ zaterdag

Nadere informatie

Jaarrooster stage rooster

Jaarrooster stage rooster Jaar 2016-2017 adm. voorbereiding kalenderweeweek - 35 0 29-aug maandag 30-aug dinsdag 31-aug woensdag 1-sep donderdag Zomervakantie donderdag 1 sept. bijeenkomst nw docenten 2-sep vrijdag boeken ophalen

Nadere informatie

dinsdag maandag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Start Jantje Beton Teamvergadering Info-avond:

dinsdag maandag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Start Jantje Beton Teamvergadering Info-avond: 36 1 september 2015 31-aug 1e schooldag 1-sep 2-sep 3-sep 4-sep 5-sep 6-sep Luizencontrole koffiedrinken voor de ouders Voor het voldoen van de ouderbijdrage: zie gegevens O.R. op kalender en web-site

Nadere informatie

Vaste verenigingsdag. Tijdstip Anna Bond 1ste maandagavond in de maand 19.30 uur

Vaste verenigingsdag. Tijdstip Anna Bond 1ste maandagavond in de maand 19.30 uur Verenigingsactiviteiten Welten-Benzenrade ACTIVITEITEN KALENDER 2015 Vaste verenigingsdag Tijdstip Anna Bond 1ste maandagavond in de maand 19.30 uur Scouting div. groepen activiteiten s middags op zaterdag

Nadere informatie

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar onze website.

Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar onze website. Schoolkalender 2015 2016 http://www.arkschool.nl/ Voor de meest actuele informatie verwijzen wij naar onze website. AUGUSTUS 2015 week 32 week 33 week 34 week 35 week 36 ma 3 10 17 24 Eerste schooldag

Nadere informatie

type week datum week 32 7-aug 8-aug 9-aug 10-aug 11-aug 12-aug 13-aug aug T5 15-aug 16-aug 17-aug 18-aug 19-aug 20-aug

type week datum week 32 7-aug 8-aug 9-aug 10-aug 11-aug 12-aug 13-aug aug T5 15-aug 16-aug 17-aug 18-aug 19-aug 20-aug Basis jaarrooster Aeres Hogeschool Dronten/A onderwijsinfo, basis jaarrooster vastgesteld week datum type week 32 7-aug 8-aug 9-aug 10-aug 11-aug 12-aug 13-aug 33 14-aug T5 15-aug 16-aug 17-aug 18-aug

Nadere informatie

Juni 2014 Informatiebulletin 2014 5 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda

Juni 2014 Informatiebulletin 2014 5 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Juni 2014 Informatiebulletin 2014 5 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie Vr 27 juni 20:00 u Korte marsrepetitie met Fanfarezaal Hele vereniging aansluitend

Nadere informatie

Jaaragenda Iw wk Augustus ma 29-aug di. 30-aug. Kennismaken klas en mentor + ophalen rooster.

Jaaragenda Iw wk Augustus ma 29-aug di. 30-aug. Kennismaken klas en mentor + ophalen rooster. Jaaragenda 2016-2017 16-17 Iw wk Augustus 2016 1 35 ma 29-aug di Kennismaken klas en mentor + ophalen rooster. 30-aug Klas 1 11.00 uur, klas 2 12.00 uur, klas 3 13.00 uur en klas 4 14.00 uur. wo 31-aug

Nadere informatie

3 maandag 14-jan 3 dinsdag 15-jan Verzending stukken DB & Regiodag 3 woensdag 16-jan DB RDOG HM 9:30-12:00 3 donderdag 17-jan 3 vrijdag 18-jan

3 maandag 14-jan 3 dinsdag 15-jan Verzending stukken DB & Regiodag 3 woensdag 16-jan DB RDOG HM 9:30-12:00 3 donderdag 17-jan 3 vrijdag 18-jan vakantie- & feestdagen wknr dag datum overleg tijd locatie Verzendactie of specifiek agendapunt Kerstvakantie 1 maandag 31-dec Nieuwjaarsdag 1 dinsdag 1-jan Kerstvakantie 1 woensdag 2-jan Kerstvakantie

Nadere informatie

Let op; Plaats uw containers en het kunststof vóór 7.30 uur aan de weg. GFT KUNSTSTOF & DRANKKARTON REST GROFVUIL

Let op; Plaats uw containers en het kunststof vóór 7.30 uur aan de weg. GFT KUNSTSTOF & DRANKKARTON REST GROFVUIL WIJK A ma 04 jan ma 11 jan ma 11 jan wo 20 jan ma 18 jan ma 25 jan ma 08 feb wo 17 feb ma 01 feb ma 08 feb ma 07 mrt wo 16 mrt ma 15 feb ma 22 feb ma 04 apr wo 13 apr ma 29 feb ma 07 mrt ma 02 mei wo 11

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

Jaarprogramma Beheerde speeltuinen door Stadsdeel West 2011

Jaarprogramma Beheerde speeltuinen door Stadsdeel West 2011 Jaarprogramma Beheerde speeltuinen door Stadsdeel West 2011 Adres: Speeltuin Columbus Columbusplein 253 Speeltuin Mercator Orteliuspad 1a Speeltuin Plan West Van Speijkstraat 65 Openingstijden: Di t/m

Nadere informatie

29 aug dinsdag. klassen 7 tijdens HO introductie activiteit. 30 aug woensdag. Klassen 9 tijdens HO een mentorblok

29 aug dinsdag. klassen 7 tijdens HO introductie activiteit. 30 aug woensdag. Klassen 9 tijdens HO een mentorblok versie 011 dag voor ouders en personeel rooster 21 aug maandag vakantie vrij 22 aug dinsdag vakantie vrij 23 aug woensdag vakantie vrij 24 aug donderdag vakantie vrij 25 aug vrijdag vakantie vrij 26 aug

Nadere informatie

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders.

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders. Augustus week 35 Wo 29 aug Do 30 aug Vr 31 aug Za 1 sep Zo 2 sep 9.00 studiedag (1) 9.00 studiedag (2) Nieuwsbrief 1 Week 36 ma 3 sep Di 4 sep Wo 5 sep Do 6 sep Vr 7 sep Za 8 sep Zo 9 sep eerste schooldag

Nadere informatie

Jaarkalender schooljaar

Jaarkalender schooljaar Jaarkalender schooljaar 2019-2020 versie 1 juli 2019 leerlingen en ouders/verzorgers aug-19 1 34 ma 19-aug start schooljaar 13.30 uur introductieprogramma klas 2-6 1 34 di 20-aug mentorgesprekken, eerste

Nadere informatie

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017 Jaarkalender ouders ODS Daalhuizen 2017-2018 augustus-2017 ma wk 1 28-aug-17 Eerste schooldag schooljaar 2017-2108 di 29-aug-17 wo 30-aug-17 do 31-aug-17 september-2017 vr 1-sep-17 za 2-sep-17 zo 3-sep-17

Nadere informatie

les stage rooster examen rooster datum dag aug maandag 22-aug dinsdag 23-aug woensdag 24-aug donderdag Start EWS-periode 11h5

les stage rooster examen rooster datum dag aug maandag 22-aug dinsdag 23-aug woensdag 24-aug donderdag Start EWS-periode 11h5 Jaar adm. voorbereiding 34 0 21-aug maandag 22-aug dinsdag 23-aug woensdag 24-aug donderdag Zomervakantie donderdag 24 aug. bijeenkomst nw docenten 25-aug vrijdag 26-aug zaterdag 27-aug zondag 35 1 28-aug

Nadere informatie

SBO Het Palet augustus Oogstmaand. vrijdag. maandag dinsdag woensdag donderdag. 25-aug. 29-aug 30-aug. Zomervakantie.

SBO Het Palet augustus Oogstmaand. vrijdag. maandag dinsdag woensdag donderdag. 25-aug. 29-aug 30-aug. Zomervakantie. Kalender 2017-2018 SBO Het Palet augustus 2017 woensdag donderdag Oogstmaand vrijdag zaterdag 31-jul 1-aug 2-aug 3-aug 4-aug 5-aug 6-aug 31 Juffrouw Marlies jarig 7-aug 8-aug 9-aug 10-aug 11-aug 12-aug

Nadere informatie

herfstvakantie vr. 23 okt. herfstvakantie

herfstvakantie vr. 23 okt. herfstvakantie Speeldata 2015-2016 dag datum van tot omschrijving competitie wo 26 aug. jeugd 18.00 20.00 vrij spelen wo 2 sept. jeugd 18.00 20.00 training wo 9 sept. jeugd 18.00 20.00 training senioren 20.00 22.30 CKS

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Jaaragenda schooljaar

Jaaragenda schooljaar Jaaragenda schooljaar 2017-2018 4-sep Kanjerweek 9-okt - Ouders mogen om 15.15 uur een kijkje in de klas nemen. 5-sep Kanjerweek 10-okt 6-sep Kanjerweek, jaaropening, luizencontrole 11-okt 7-sep Kanjerweek

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 89 Maart 2007 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie ParnasSys - Jaarplan (P1.1) Pagina: 1 SEPTEMBER ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2015 2016 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2015 zaterdag 1 Zomervakantie zondag 2 Zomervakantie maandag 3 Zomervakantie dinsdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Schutterskalender 2019 tot en met 2021

Schutterskalender 2019 tot en met 2021 Schutterskalender 2019 tot en met 2021 Mail Uw schuttersactiviteiten door naar webpagina@schuttersbondjuliana.nl. Dit mogen eigen schuttersactiviteiten zijn, zoals het koningschieten en natuurlijk de bondsschuttersfeesten

Nadere informatie

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek 2016-2017 Een Twitter account is aangemaakt om activiteiten, bijzonderheden en/of foto s (zonder herkenbaar de leerlingen erop) te plaatsen. Via onze website is het Twitter account te volgen. http://www.sgmbrouwerij.nl/contact/de+brouwerij%2c+locatie+oosterbeek/

Nadere informatie

Jaaragenda Zeven Linden datum dag leerlingen

Jaaragenda Zeven Linden datum dag leerlingen Jaaragenda 18-19 Zeven Linden datum dag leerlingen 3-sep. ma 11:30 uur start introductieprogramma lj 1 - let op: bezoek schoolfotograaf klas 1! 12:00 uur introductieprogramma lj 2 en hoger start keuze

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

Kbs De Vlieger 3, Vakanties, Feestdagen in Nederland. sep 2017 (Amsterdam) ma di wo do vr za zo Zomervakantie. Groepsvorming/Kiva

Kbs De Vlieger 3, Vakanties, Feestdagen in Nederland. sep 2017 (Amsterdam) ma di wo do vr za zo Zomervakantie. Groepsvorming/Kiva sep 2017 (Amsterdam) 28 29 30 31 1 2 3 Zomervakantie Groepsvorming/Kiva 4 5 6 7 8 9 10 Controle hoofdluis Groepsvorming/Kiva 11 12 13 14 15 16 17 OC overleg Aftrap Kiva Kalender mee Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

Kennemer College Beroepsgericht

Kennemer College Beroepsgericht Data zijn onder voorbehoud. Houdt u de website in de gaten voor de laatste versie van de jaarplanner! In de loop van het schooljaar zullen nog een aantal studiedagen worden ingepland. Leerlingen zullen

Nadere informatie

schooljaar 2012/2013 datum AVO Activiteiten Voorstellingen 27-aug-12 ma rooster uitdelen 2/3/5H + Or.dgn. Klas 1H/4H

schooljaar 2012/2013 datum AVO Activiteiten Voorstellingen 27-aug-12 ma rooster uitdelen 2/3/5H + Or.dgn. Klas 1H/4H datum AVO Activiteiten Voorstellingen 27-aug-12 ma rooster uitdelen 2/3/5H + Or.dgn. Klas 1H/4H herkansingen/taken 13.30u 28-aug-12 di 1e lesdag 2/3/5H Or.dgn. Klas 1H/4H 29-aug-12 wo 1e lesdag klas 4

Nadere informatie

Activiteitenoverzicht

Activiteitenoverzicht In het schooljaar 2018-2019 rdt weer veel georganiseerd. De belangrijkste activiteiten hebben we voor u op een rijtje gezet. Naast de vaste planning enen er zich gedurende het schooljaar ook steeds nieuwe

Nadere informatie

september aug sep 2 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 11:30 Jaaropening

september aug sep 2 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 11:30 Jaaropening september 2018 september 2018 1 2 oktober 2018 29 30 31 27 aug 28 29 30 31 1 sep 2 11:30 Jaaropening kennismaak gesprekken ouder/kind/leerkracht 8:30 project opening 8:30 op de koffie bij 20:00 Informatieavond

Nadere informatie

jaarplanner ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep

jaarplanner ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep jaarplanner 2017-2018 ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep Week 36 ma 4 sep Di 5 sep Wo 6 sep Do 7 sep Vr 8 sep Za 9 sep Zo 10 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op locatie

Nadere informatie

Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK

Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK Inhoudsopgave - Urenboekje - Jaaragenda (periode 1) - Technieken kok - Technieken ZWkok - Technieken voorbeeld Urenboekje studenten Bakkerij & Horeca Leerjaar 2016-2017

Nadere informatie

jaarkalender Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep

jaarkalender Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep jaarkalender 2017-2018 Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep Week 36 ma 4 sep Di 5 sep Wo 6 sep Do 7 sep Vr 8 sep Za 9 sep Zo 10 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op locatie

Nadere informatie

geen HO Klassen 8, 10,11 en 12 start uur Klassen 7 en 9 start 8.30 uur

geen HO Klassen 8, 10,11 en 12 start uur Klassen 7 en 9 start 8.30 uur 1 2 versie 007 periode dag voor ouders en personeel rooster 20-aug-18 34 maandag studiedag leerlingen vrij De leerlingen van de klassen 7 en 8 worden om 8.30 uur op school verwacht voor de feestelijke

Nadere informatie

Tijd : 16 tot 16:45 uur Plaats : Gemeenschapshuis A gen Ing in zaal of huisje Braken Bestuursleden : Ivo Zink en Miranda Canisius

Tijd : 16 tot 16:45 uur Plaats : Gemeenschapshuis A gen Ing in zaal of huisje Braken Bestuursleden : Ivo Zink en Miranda Canisius PROGRAMMA -2019 Dag Maandag 29 oktober Activiteit Oefenen schlager 2019 Voor Prins en Prinses, nar, president en alle leden jeugdraad Tijd 16 tot 1645 uur Plaats Gemeenschapshuis A gen Ing in zaal of huisje

Nadere informatie

Zaterdag tot Inloopochtend en werken aan diverse projecten. Donderdag tot Inloopavond en werken aan diverse projecten

Zaterdag tot Inloopochtend en werken aan diverse projecten. Donderdag tot Inloopavond en werken aan diverse projecten HEEMKUNDE VERENIGING MARGRATEN KALENDER 2015 Januari 2015 Donderdag 1 Nieuwjaarsdag Nieuwjaarsduik bij café t Flaterke Zaterdag 3 10.00 tot 12.00 Inloopochtend en werken aan diverse projecten 05 Eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september Twee wekelijkse uitgave van sc O.M.C. Sportcomplex De Corridor Visserstuin 5 3319 LL Dordrecht Tel. 078-6165811 Fax 078-6226426 Jaargang: 14 Nummer: 02 Datum

Nadere informatie

Jaarplanning 2014-2015 ouders

Jaarplanning 2014-2015 ouders 34 do Start schooljaar lln / Introductie lj 1 / roosters ophalen lj 2, 3,4 / 21-aug-14 voorbereiding stage lj 4 / uitleg buitenl. Exc. lj 4 vrij Introductie lj 1 / Schoolfotograaf (ochtend lj 1, middag

Nadere informatie

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject Agenda 16 mrt. Start lentekriebels groep 7 en 8 18 mrt. Open dag voor nieuwe ouders 19 mrt. Kangoeroewedstrijd gr.4- gr.8 23 mrt. Palmpaasstokken voorbereiding 25 mrt. Grote rekendag 29 mrt. Palmpasen

Nadere informatie

t Dreeske december 2014 Activiteiten

t Dreeske december 2014 Activiteiten Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Ernst nicolledelissen@gmail.com t Dreeske december 2014 Activiteiten Opluisteren Heilige Mis 25 december 2014 Opluisteren carnavalsmis/tore

Nadere informatie

AUG 2015. activiteiten. Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. 7 Zomervakantie. 4 Zomervakantie.

AUG 2015. activiteiten. Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. 7 Zomervakantie. 4 Zomervakantie. AUG 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Techniek SEP 2015 1 2 3 4 5 6 7 1930-2030 : Ouderavond groep 6, 7, 8 8 1930-2030 : Ouderavond groep 3, 4, 5

Nadere informatie

SEPTEMBER. 4-sep 5-sep 6-sep 7-sep 8-sep 9-sep 10-sep

SEPTEMBER. 4-sep 5-sep 6-sep 7-sep 8-sep 9-sep 10-sep SEPTEMBER 1-sep 2-sep 3-sep zomervakantie 4-sep 5-sep 6-sep 7-sep 8-sep 9-sep 10-sep eerste schooldag Studiedag - school gesloten Luizencontrole 11-sep 12-sep 13-sep 14-sep 15-sep 16-sep 17-sep 18-sep

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 jan :00 Presidium 19:30 Commissie Bestuur en Economie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 jan :00 Presidium 19:30 Commissie Bestuur en Economie januari 2018 januari 2018 1 1 2 3 4 5 6 7 2 8 9 10 11 12 13 14 3 15 16 17 18 19 20 21 4 22 23 24 25 26 27 28 5 29 30 31 februari 2018 5 1 2 3 4 6 5 6 7 8 9 10 11 7 12 13 14 15 16 17 18 8 19 20 21 22 23

Nadere informatie

Jaarkalender schooljaar 2014-2015. OBS De Zevensprong. Pampusstraat 28 (bezoekadres Drakenstraat 40) 1435 LJ Rijsenhout

Jaarkalender schooljaar 2014-2015. OBS De Zevensprong. Pampusstraat 28 (bezoekadres Drakenstraat 40) 1435 LJ Rijsenhout Jaarkalender schooljaar 2014-2015 OBS De Zevensprong (bezoekadres Drakenstraat 40) 0297 327842 / 06 18248767 dezevensprong@sopoh.nl www.dezevensprong.sopoh.nl Beste kinderen, ouders en meelezers, Voor

Nadere informatie

Jaarkalender voor ouders. ODS Daalhuizen. schooljaar augustus-2018

Jaarkalender voor ouders. ODS Daalhuizen. schooljaar augustus-2018 Jaarkalender voor ouders ODS Daalhuizen schooljaar 2018-2019 augustus-2018 ma 13-aug-18 di 14-aug-18 wo 15-aug-18 do 16-aug-18 vr 17-aug-18 za zo 18-aug-18 19-aug-18 ma 20-aug-18 Eerste schooldag schooljaar

Nadere informatie

Jaarplanner voor ouders

Jaarplanner voor ouders Jaarplanner 2019-2020 voor ouders Week 35 Ma 26 aug Di 27 aug Wo 28 Do 29 aug Vr 30 aug Za 31 aug Zo 1 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op de Wilgetak, Luizen pluizen Ouders krijgen Parro bericht

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER Contactgegevens

SCHOOLKALENDER Contactgegevens SCHOOLKALENDER 2018-2019 Contactgegevens Bezoekadres: Schoolstraat 3 6176 BZ Spaubeek Telefoonnumme: 046-4431632 email: info@bsspaubeek-spaubeek.nl www.bsspaubeek-spaubeek.nl 2018 Augustus MAANDAG DINSDAG

Nadere informatie

Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie Vr 10 t/m Di Div. Broonkactiviteiten Dorp Hele vereniging

Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie Vr 10 t/m Di Div. Broonkactiviteiten Dorp Hele vereniging Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Informatiebulletin 2015-4 Juni 2016 Informatiebulletin 2016 4 (verschijnt regelmatig onregelmatig) Bijwerken agenda Datum Tijdstip Activiteit Waar? Wie Vr 10 t/m Di Div. Broonkactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Datum Nahouw Activiteit/bijzonderheden Opmerkingen/Wedstrijdschema

Datum Nahouw Activiteit/bijzonderheden Opmerkingen/Wedstrijdschema JAARPROGRAMMA SEIZOEN 2018-2019 TSV RAPIER Datum Nahouw Activiteit/bijzonderheden Opmerkingen/Wedstrijdschema di 28 aug. 2018 Start trainingen Nieuwe Seizoen di 4 sep. 2018 di 11 sep. 2018 za 15 sep. 2018

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2016 2017 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Aangepast PROGRAMMA

Aangepast PROGRAMMA Aangepast PROGRAMMA 2013-2014 Dag : Zondag 19 januari 2014 Activiteit : Cv de Klenderaire & JCV de Klenderairkes (14.11 u) Keerhoes Cadier en Keer Voor : Prins, Prinses, Nar, en President Tijd : 13.30

Nadere informatie

15-09-2015 HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS

15-09-2015 HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS augustus 2015 za 1-aug zo 2-aug ma 3-aug di 4-aug wo 5-aug do 6-aug vr 7-aug za 8-aug zo 9-aug ma 10-aug di 11-aug wo 12-aug do 13-aug vr 14-aug za 15-aug zo 16-aug ma 17-aug di 18-aug wo 19-aug do 20-aug

Nadere informatie

Jaarplanning 2015-2016 versie 26-8-2015

Jaarplanning 2015-2016 versie 26-8-2015 Jaarplanning 2015-2016 versie 26-8-2015 week 34 0 facultatief do 20-aug-2015 vrij 21-aug-2015 week 35 1 ma 24-aug-2015 ORGANISATIEDAG 1 (docent op school, leerlingen vrij) 8.30-16.00 uur di 25-aug-2015

Nadere informatie

ACTIVITEITEN SCHIN OP GEUL 2019

ACTIVITEITEN SCHIN OP GEUL 2019 Januari Actie Kerkbalans 2e helft januari di 1 Nieuwjaarsreceptie schutterij St Mauritius Strucht in café in d'r Proemehook Nieuwjaarsreceptie mannenkoor Inter Nos in 't Geboew wo 2 do 3 Nieuwjaarsborrel

Nadere informatie