GARANTIEVOORWAARDEN voor PV Modules GH SOLAR BVBA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GARANTIEVOORWAARDEN voor PV Modules GH SOLAR BVBA"

Transcriptie

1 GARANTIEVOORWAARDEN voor PV Modules GH SOLAR BVBA Vooraf: deze commerciële garantievoorwaarden gelden naast de wettelijke garantie en kunnen deze in geen geval beperken. Artikel Productgarantie 12 jaar herstelling, vervanging of terugbetaling. GH SOLAR waarborgt dat de geleverde fotovoltaïsche modules (MODULES), inbegrepen in de eventueel gemonteerde DC connectoren en kabels, vrij zijn van defecten in de gebruikte materialen en assemblage bij normaal gebruik, installatie en onderhoud volgens de voorschriften. Deze waarborgtermijn loopt vanaf de leveringsdatum bij de klant gedurende een termijn van maximaal 144 maanden. Wanneer de modules niet conform zijn met de onderhavige garantievoorwaarden, zal GH SOLAR naar eigen inzicht en bij uitsluiting van andere mogelijkheden, de modules herstellen, vervangen, of de verkoopprijs terugstorten (exclusief intresten) zoals betaald door de klant, rekening houdende met het gebruik dat de klant intussen reeds kon genieten van de modules. De klant heeft enkel recht op een prijsvermindering of de ontbinding van de koop (terugbetaling) wanneer herstelling of vervanging onredelijk of onmogelijk zijn, of niet binnen een redelijke termijn kunnen worden uitgevoerd. Ontbinding van de koop is aldus niet mogelijk voor een gering gebrek. Deze productgarantie geeft geen garantie inzake de minimum vermogensoutput. De minimum vermogensoutput wordt exclusief beschreven in art. 2 (garantie op minimum piekvermogen). Artikel Garantie op minimum piekvermogen beperking schadeloosstelling. Termijn van 12 jaar. Wanneer binnen een periode van 12 jaar vanaf de datum vermeld op de factuur, een module een vermogen levert van minder dan 90% van het minimum piekvermogen onder standaard testcondities 1, zoals deze gelden op de datum van de factuur en zoals gespecifieerd in de op dat ogenblik (datum factuur) geldende technische fiche van GH SOLAR, zal GH SOLAR dit tekort in vermogen vervangen door hetzij het leveren van één of meerdere bijkomende modules, hetzij door het vervangen van de defecte modules, dit steeds naar eigen inzicht van GH SOLAR. 1 Piekvermogen onder STC is het vermogen in Wattpiek date en PV-module gegenereerd in zijn maximale vermogenstoestand. STC zijn zoals hieronder vermeld: lichtspectrum van AM 5 instraling van 1000 W/m² cel temperatuur van 25 C bij loodrechte instraling. De metingen worden uitgevoerd in overeenstemming met IEC zoals getest met connectoren en kabeldoosuiteinden indien van toepassing voor Calibratie en testnormen van GH SOLAR gevalideerd op de dag van productie van de PV-modules.

2 Deze garantie geldt enkel indien GH SOLAR, als enige gemachtigde ter zake, dit vermogensverlies heeft vastgesteld en blijkt dat het een gevolg is van fouten in materiaal of assemblage. Termijn van 25 jaar. Indien binnen een periode van 25 jaar vanaf de datum vermeld op de factuur aan de klant, een module een vermogen vertoont van minder dan 80% van het minimum piekvermogen onder standaard testcondities, zoals beschreven op datum van de factuur gespecifieerd in op dat ogenblik geldende technische fiche van GH SOLAR, zal GH SOLAR dit tekort in vermogen compenseren door ofwel extra modules te voorzien, ofwel door de defecte modules te vervangen, en dit naar haar eigen inzicht. Ook voor deze garantieclausule geldt de voorwaarde dat GH SOLAR het vermogensverlies zelf heeft vastgesteld en het een gevolg blijkt te zijn van fouten in materiaal of assemblage. De vermelde manieren van schadeloosstelling beschreven in art. 2 zijn de enige en exclusieve wijzes van schadeloosstelling, begrepen onder de garantie op minimum piekvermogen. Artikel 3. Uitzonderingen en beperkingen. Er worden geen garanties verleend door GH SOLAR die niet op de in art. 5 bepaalde manier zijn ingediend, binnen de toepasselijke garantieperiode. De productgarantie en de garantie op minimum piekvermogen zijn niet van toepassing op modules die blootgesteld zijn aan: - verkeerd of onoordeelkundig gebruik, of onderhoud, of t.g.v. bijzonder gebruik dat niet ten tijde van de verkoop door de consument werd kenbaar gemaakt, misbruik, verwaarlozing of ongeval; - beschadiging, onaangepaste installatie of toepassing; - niet-naleving van de installatie- en onderhoudsvoorschriften van GH SOLAR; - herstelling of modificatie door andere dan een goedgekeurde technicus van GH SOLAR; - stroompannes, bliksem, overstroming, brand, breuk door een ongeval of andere oorzaken buiten de controle van GH SOLAR; 3. Noch de productgarantie, noch de garantie op minimum piekvermogen dekken kosten van transport, inklaring of andere kosten voor terugkeer van de modules, of voor herlevering van herstelde of vervangen modules, of voor kosten van installatie, verwijdering of herinstallatie van de PV-modules. Ook wordt geen enkele vorm van intresten op enige koopprijs of schadevergoeding uitgekeerd. 4. Garantieclaims zullen onontvankelijk zijn wanneer het type of het serienummer van de modules beschadigd, verwijderd of onleesbaar werd gemaakt. 5.

3 Deze garantievoorwaarden voor PV-modules zijn van toepassing voor alle modules geleverd door GH SOLAR, doch enkel voorzover deze conform de installatiehandleiding, te raadplegen op de website van GH SOLAR, werden geïnstalleerd. 6. De hoger vermelde garantieperiodes zijn eenmalig en worden dus niet geschorst tijdens herstelling of vervanging van één of meer onderdelen. 7. GH SOLAR verleent geen garantie voor schade ontstaan door zichtbare fabricagefouten of gebreken die redelijkerwijze door de klant onmiddellijk bij levering hadden kunnen worden vastgesteld en die niet binnen de 8 dagen aangetekend zijn gemeld aan GH SOLAR. Artikel 4. Beperkingen op het bereik van deze garantievoorwaarden. Naast de wettelijke garantie zijn deze commerciële garantievoorwaarden de enige die GH SOLAR verplichten. De totale aansprakelijkheid van GH SOLAR zal nooit het factuurbedrag zoals betaald per module door de klant overschrijden. Artikel 5. Bekomen van het garantiebeding. Indien de klant vermoedt dat hij een terechte claim heeft zoals beschreven in deze garantievoorwaarden, dient hij binnen de 30 dagen schriftelijk en rechtstreeks GH SOLAR op de hoogte te brengen met een aangetekend schrijven. Tezamen met zulk schrijven dient de klant het bewijs van de claim, met bijhorende serienummers van de module(s) en factuurgegevens van betreffende aankoop, bij te voegen. De hoger vermelde termijn van 30 dagen is voldoende ruim om te gelden ongeacht de expertise van de consument in kwestie. Klachten die ouder zijn, kunnen nooit leiden tot toepassing van deze commerciële garantie. De terugzending van een module zal alleszins niet worden geaccepteerd door GH SOLAR tenzij zij voorafgaand de schriftelijke toelating hiertoe zou hebben gegeven. Enige stockagekost is voor de rekening van de klant. Artikel 6. Partiële nietigheidsclausule. Als een deel of een clausule van deze garantievoorwaarden, of de toepassing daarvan op om het even welke persoon of omstandigheid, ongeldig, nietig of niet-afdwingbaar zou zijn, laat deze vaststelling alle andere delen, voorzieningen, clausules of toepassingen van deze garantievoorwaarden, onaangetast. Artikel 7. Geografisch toepassingsgebied. Deze garantievoorwaarden zijn wereldwijd toepasselijk.

4 Artikel 8. Geschillen. Ingeval van betwisting moeten de partijen eerst onderling een minnelijke regeling nastreven. Wordt geen verzoening bereikt tussen partijen, dan zal het geschil over een garantieclaim worden voorgelegd ter beoordeling via een arbitrageprocedure door het Internationaal Laboratorium Fraunhofer ISE in Freiburg (Duitsland), of TÜV Rheinland in Keulen (Duitsland), die de vordering definitief beoordeelt. Het laboratorium doet op een bindende en definitieve wijze uitspraak over het gerezen geschil, waartegen geen beroep meer mogelijk is. Alle kosten en uitgaven dienaangaande zullen gedragen worden door de verliezende partij tenzij vooraf anders overeengekomen. Provisionering (vooraf) gebeurt door ieder voor de helft. Artikel 9. Overige bepalingen. Elke vervangen module, in toepassing van deze garantievoorwaarden, zal door de klant ter beschikking worden gesteld van GH SOLAR, die er opnieuw eigenaar van wordt. De klant is geenszins gerechtigd deze panelen onder zich te houden in het kader van enig retentierecht. GH SOLAR heeft het recht een ander type (qua grootte, kleur, vorm en/of vermogen) te leveren indien zij op het tijdstip van de claim gestopt is met de productie van de te vervangen module(s). Artikel 10. Overdraagbaarheid van deze garantie. Deze garantie is niet-overdraagbaar naar opvolgende eigenaars/gebruikers en loopt slechts wanneer het product geïnstalleerd blijft op de originele locatie van de garantie registratie. Artikel 1 Overmacht. GH SOLAR zal in geen geval gehouden zijn aan deze commerciële garantie als gevolg van om het even welk gebrek aan performantie of vertraging in prestaties van om het even welke termijn en wegens elke handeling door God, oorlog, rellen, stakingen, toestand vergelijkbaar aan oorlog, pest of andere epidemieën, brand, overstroming of een andere gelijkaardige oorzaak of omstandigheid die redelijkerwijze buiten elke beheersbaarheid valt. In deze situaties zullen de prestaties van door GH SOLAR garandeerde producten met betrekking tot, en gedurende, deze periode van vertraging worden opgeschort voor een termijn die overeenkomt met de zich voorgedane situatie. Artikel 1 Naam en adres garant

5 De garantie wordt verleend door de BVBA GH SOLAR, met maatschappelijke zetel te Interleuvenlaan 15D, Green Hill Campus, 3001 Heverlee (België). Artikel 13. Datum van ingang De huidige garantievoorwaarden gelden voor alle modules waarvan de ondertekende offerte (verkoopovereenkomst) werd gesloten na 01/3/201

Informele vertaal hulp bij het lezen van de Engelstalige garantiebepalingen van Astronergy.

Informele vertaal hulp bij het lezen van de Engelstalige garantiebepalingen van Astronergy. Informele vertaal hulp bij het lezen van de Engelstalige garantiebepalingen van Astronergy. Dit document dient als vertaal hulp, en niets meer dan dat. Dit document vormt geen garantiedocument en dient

Nadere informatie

Algemene Garantievoorwaarden

Algemene Garantievoorwaarden Algemene Garantievoorwaarden Beperkte Garantie op PV-modules 1. Definities 1.1 In deze Algemene Garantievoorwaarden gebruiken we de volgende begrippen met de daarbij aange geven betekenis. Gedefinieerde

Nadere informatie

Beperkte garantie voor zonnecelmodules

Beperkte garantie voor zonnecelmodules DE NEDERLANDSE VERSIE VAN DE STANDAARD GARANTIE VAN SUNTECH IS UITSLUITEND TER INFORMATIE - DE ENGELSTALIGE VERSIE IS DOORSLAGGEVEND BIJ ALLE GARANTIEZAKEN DUTCH VERSION OF THE SUNTECH STANDARD WARRANTY

Nadere informatie

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Onderhavige verkoopsvoorwaarden gelden voor alle verkoopovereenkomsten tussen Media Markt en de klant. Afwijkingen van deze algemene verkoopsvoorwaarden kunnen

Nadere informatie

Beperkte garantie voor zonnecelmodules

Beperkte garantie voor zonnecelmodules DE NEDERLANDSE VERSIE VAN DE STANDAARD GARANTIE VAN SUNTECH IS UITSLUITEND TER INFORMATIE - DE ENGELSTALIGE VERSIE IS DOORSLAGGEVEND BIJ ALLE GARANTIEZAKEN DUTCH VERSION OF THE SUNTECH STANDARD WARRANTY

Nadere informatie

Algemene Garantievoorwaarden

Algemene Garantievoorwaarden Algemene Garantievoorwaarden Beperkte Garantie op PV-modules 1. Definities 1.1 In deze Algemene Garantievoorwaarden gebruiken we de volgende begrippen met de daarbij aangegeven betekenis. Gedefinieerde

Nadere informatie

BEPERKTE GARANTIE VAN DE LG ELECTRONICS ZONNEMODULE

BEPERKTE GARANTIE VAN DE LG ELECTRONICS ZONNEMODULE BEPERKTE GARANTIE VAN DE LG ELECTRONICS ZONNEMODULE Onderstaande Beperkte Garantie (hierna 'Beperkte Garantie ) is verstrekt door LG Electronics Inc., Solar Business Division, LG Twin Towers, 20 Yeouido-dong,

Nadere informatie

algemene verkoopsvoorwaarden

algemene verkoopsvoorwaarden algemene verkoopsvoorwaarden 1. 2. Onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen en rechtsverhoudingen tussen MASTERmail en de opdrachtgever tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk

Nadere informatie

BEPERKTE GARANTIE VAN ALLE LGxxxS1C/S1W-A5 EN LGxxxN1C/N1W/N1K-A5 ZONNEMODULES VAN LG ELECTRONICS

BEPERKTE GARANTIE VAN ALLE LGxxxS1C/S1W-A5 EN LGxxxN1C/N1W/N1K-A5 ZONNEMODULES VAN LG ELECTRONICS BEPERKTE GARANTIE VAN ALLE LGxxxS1C/S1W-A5 EN LGxxxN1C/N1W/N1K-A5 ZONNEMODULES VAN LG ELECTRONICS Onderstaande Beperkte Garantie (hierna 'Beperkte Garantie ) is verstrekt door LG Electronics Inc., Solar

Nadere informatie

Fabrieksgarantie. 2 jaar plus

Fabrieksgarantie. 2 jaar plus 2 jaar plus De GROHE-fabrieksgarantie GROHE verleent garantiediensten aan de eindgebruiker overeenkomstig de hierna vermelde bepalingen en voorwaarden voor alle producten die aan de eindgebruiker worden

Nadere informatie

Afdeling IV. Bepalingen met betrekking tot de verkopen aan consumenten] Vorige versie(s)

Afdeling IV. Bepalingen met betrekking tot de verkopen aan consumenten] Vorige versie(s) Afdeling IV. Bepalingen met betrekking tot de verkopen aan consumenten] Vorige versie(s) Afdeling IV (art. 1649bis tot 1649octies) ingevoegd bij art. 3 W. 1 september 2004 (B.S., 21 september 2004), met

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

BEPERKTE GARANTIE VAN ALLE LGxxxS1C/S1W-A5, LGxxxN1C/N1W/N1K-A5 en LGxxxN2T-A5 ZONNEMODULES VAN LG ELECTRONICS

BEPERKTE GARANTIE VAN ALLE LGxxxS1C/S1W-A5, LGxxxN1C/N1W/N1K-A5 en LGxxxN2T-A5 ZONNEMODULES VAN LG ELECTRONICS BEPERKTE GARANTIE VAN ALLE LGxxxS1C/S1W-A5, LGxxxN1C/N1W/N1K-A5 en LGxxxN2T-A5 ZONNEMODULES VAN LG ELECTRONICS Onderstaande Beperkte Garantie (hierna 'Beperkte Garantie ) is verstrekt door LG Electronics

Nadere informatie

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EWS Equipment for Watertreatement Systems International B.V. (KvK-nummer 16073376) Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden Myrtus nv

Algemene verkoopsvoorwaarden Myrtus nv Algemene verkoopsvoorwaarden Myrtus nv 1. AANVAARDING VAN ONZE VOORWAARDEN. Behoudens voorafgaandelijk en schriftelijk akkoord van onzentwege zal het feit dat de cliënt ons een bestelling, een werk of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1. Op alle offertes en leveringen van Pro Camerabewaking zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing tenzij schriftelijk uitdrukkelijk

Nadere informatie

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN Info@megasnel.nl 036 52 98 447, ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Op alle offertes en leveringen van MegaSnel zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1. Algemeen 1.1. Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn exclusief van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, verkopen, leveringen en diensten van SMEG Belgium NV (hierna

Nadere informatie

1.1 Elke bestelling wordt uitsluitend uitgevoerd conform de hierna volgende algemene

1.1 Elke bestelling wordt uitsluitend uitgevoerd conform de hierna volgende algemene Voorwaarden 1. Toepassingsgebied 1.1 Elke bestelling wordt uitsluitend uitgevoerd conform de hierna volgende algemene voorwaarden, die tevens worden vermeld op de website www.toptext.be, en die de klant

Nadere informatie

Algemene voorwaarden advertentieopdrachten Voka Kamer van Koophandel Antwerpen- Waasland.

Algemene voorwaarden advertentieopdrachten Voka Kamer van Koophandel Antwerpen- Waasland. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden advertentieopdrachten Voka Kamer van Koophandel Antwerpen- Waasland. Hiernavolgende bepalingen beheersen de uitvoering van advertentieopdrachten bij Voka Kamer

Nadere informatie

Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle soorten zonwering die bij Zonweringspaleis worden verkocht.

Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle soorten zonwering die bij Zonweringspaleis worden verkocht. ALGEMENE VOORWAARDEN Zonweringspaleis Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle soorten zonwering die bij Zonweringspaleis worden verkocht. Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen

Nadere informatie

Speciale garantievoorwaarden voor SOLARWATT-zonnepanelen van de glas/glas-generatie

Speciale garantievoorwaarden voor SOLARWATT-zonnepanelen van de glas/glas-generatie Systemintelligenz November 2014 Speciale garantievoorwaarden voor SOLARWATT-zonnepanelen van de glas/glas-generatie A Geldigheidsgebied 1. Deze speciale garantievoorwaarden voor SOLARWATT-zonnepanelen

Nadere informatie

Garantievoorwaarden Dutch LED Projects

Garantievoorwaarden Dutch LED Projects Garantievoorwaarden Dutch LED Projects Algemene garantievoorwaarden De garantie van Dutch LED Projects dekt alleen fabricagedefecten. Dit omvat geen lichtverval of accessoires zoals eventuele batterijen,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf ALGEMENE VOORWAARDEN De voorwaarden gelden vanaf 21.09.2017 De klant dient steeds de algemene voorwaarden te lezen alvorens een bestelling te plaatsen. De klant kan deze steeds raadplegen op www.tuinpoortshop.be

Nadere informatie

Materialen zijn geleverd door IsoGoed welke tezamen een werkend zonnepanelensysteem op een bepaalde locatie.

Materialen zijn geleverd door IsoGoed welke tezamen een werkend zonnepanelensysteem op een bepaalde locatie. De kwh-garantievoorwaarden IsoGoed garandeert een kwh-opbrengstgarantie op Sunpower zonnepanelen voor de duur van 25 jaar. Hierbij garandeert IsoGoed dat de panelen minimaal 85% van hun normale rendement

Nadere informatie

Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort.

Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort. I. Algemeen Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort. Art.2. Onder toestellen wordt in deze tekst uitsluitend

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP De consument heeft het recht aan AC-Dierenartsenpraktijk mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van boete en zonder opgave van motief binnen de

Nadere informatie

Algemeen. Schriftelijke bevestiging. Leveren van gegevens. Prijsopgave. Credit ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemeen. Schriftelijke bevestiging. Leveren van gegevens. Prijsopgave. Credit ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen Schriftelijke bevestiging Leveren van gegevens Prijsopgave Credit Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten, de daaruit voortvloeiende leveringen en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeeDirect. 1) Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden BeeDirect. 1) Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden BeeDirect 1) Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het uitbrengen van alle offertes en overeenkomsten door de verkoper BeeDirect ten aanzien van de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN-WEBSHOP

ALGEMENE VOORWAARDEN-WEBSHOP ALGEMENE VOORWAARDEN-WEBSHOP Artikel 1: Identiteit 1.1. Identiteit en contactgegevens: Avant Machinery NV Tiensesteenweg 240 3800 Sint-Truiden Ondernemingsnummer: 0474.042.463 1.2. Bereikbaarheid: Telefoon:

Nadere informatie

Condições. Invantive Estate. Condition Description Associate Indicator. Bedrijf Inkoop Algemene inkoopvoorwaarden bedrijf bubs_can_be_coupled_to_buy

Condições. Invantive Estate. Condition Description Associate Indicator. Bedrijf Inkoop Algemene inkoopvoorwaarden bedrijf bubs_can_be_coupled_to_buy Bedrijf Inkoop Algemene inkoopvoorwaarden bedrijf bubs_can_be_coupled_to_buy Page 1 / 11 Bedrijf Verkoop Algemene verkoopvoorwaarden bedrijf bubs_can_be_coupled_to_sell Page 2 / 11 Consument Inkoop Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden BVBA WILLEMSEN

Algemene voorwaarden BVBA WILLEMSEN Algemene voorwaarden BVBA WILLEMSEN 1. Toepassingsgebied 1.1 Alle verkopen, werken en diensten met betrekking tot de levering en installatie van sanitaire toestellen, verwarmingstoestellen en zwembaden

Nadere informatie

In de ondertekst wordt klant genoemd degene die de bestelling heeft gedaan, en leverancier degene die de bestelling heeft aanvaard.

In de ondertekst wordt klant genoemd degene die de bestelling heeft gedaan, en leverancier degene die de bestelling heeft aanvaard. Algemene Voorwaarden Hosting 1. Toepassingsgebied 2. Offertes 3. Levering 4. Duur en beëindiging 5. Eigendomsrecht 6. Aansprakelijkheid 7. Betaling 8. Overmacht 9. Bevoegdheid en Toepasselijk Recht 1.

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant.

Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant. Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant. Door het plaatsen van

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN BESCHUTTE WERKPLAATS ASSE VZW (BW ASSE)

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN BESCHUTTE WERKPLAATS ASSE VZW (BW ASSE) ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN BESCHUTTE WERKPLAATS ASSE VZW (BW ASSE) 1. INLEIDING De klant wordt uit hoofde van de overeenkomst geacht de verkoopsvoorwaarden te kennen en verklaart deze te aanvaarden ongeacht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Art. 1 Definities Achtergrondkennis Voorgrondkennis Resultaten Materialen Art. 2 Vooraf

ALGEMENE VOORWAARDEN Art. 1 Definities Achtergrondkennis Voorgrondkennis Resultaten Materialen Art. 2 Vooraf ALGEMENE VOORWAARDEN Art. 1 Definities Achtergrondkennis: De informatie, knowhow, methodes, technieken, technologieën, vaardigheden, algoritmen, methodieken materialen en intellectuele eigendomsrechten

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Behalve bijzondere voorwaarden, vermeld op de voorzijde van de factuur, van de bestelbon of in de (aannemings)overeenkomst en waarvoor de klant zijn akkoord heeft gegeven,

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen 1.1 1.2 Artikel 2 Overeenkomst Artikel 3 Producten en diensten 3.1 3.2 Artikel 4 Levering 4.1

Artikel 1 Algemeen 1.1 1.2 Artikel 2 Overeenkomst Artikel 3 Producten en diensten 3.1 3.2 Artikel 4 Levering 4.1 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verbintenissen en rechtsbetrekkingen tussen Airco Herstel Twente en haar opdrachtgever. 1.2 Van deze algemene voorwaarden kan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mei 2018

Algemene Voorwaarden Mei 2018 Algemene Voorwaarden Mei 2018 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk A: Algemene bepalingen...2 Artikel 1 Reikwijdte en definities...2 Artikel 2 Totstandkoming van een overeenkomst...2 Artikel 3 Aansprakelijkheid...3

Nadere informatie

Wet van 1 september 2004 betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumptiegoederen, B.S. 21 september 2004

Wet van 1 september 2004 betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumptiegoederen, B.S. 21 september 2004 Wet van 1 september 2004 betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumptiegoederen, B.S. 21 september 2004 Art. 1. Deze wet regelt een aangelegenheid als bedoeld in artikel 78 van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Reboost-Energy B.V.

Algemene Voorwaarden van Reboost-Energy B.V. Algemene Voorwaarden van Reboost-Energy B.V. Artikel 1. Algemeen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met Reboost-Energy B.V. betreffende de verkoop

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ZSYSTEMS BVBA 1 JANUARI 2018 ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN Basilieklaan 77 1 3250 Scherpenheuvel België p. 1 ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ARTIKEL 1 ALGEMEEN TOEPASSINGSGEBIED 1.1 In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. ALGEMENE VOORWAARDEN Qloods Artikel 1: begripsomschrijving Qloods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. de wederpartij

Nadere informatie

CONGRESORGANISATIEBUREAUS

CONGRESORGANISATIEBUREAUS ALGEMENE VOORWAARDEN VASTGESTELD DOOR DE STICHTING UITVOERING ERKENNINGSREGELING VNC CONGRESORGANISATIEBUREAUS Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. het congresorganisatiebureau:

Nadere informatie

1. Algemeen. 2. Prijs

1. Algemeen. 2. Prijs ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SHEETLITE BV, gevestigd aan de Linnewever 1 te Wateringen en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 58250530 1. Algemeen 1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: -"Webwinkel" : Lindsay's kousenwinkel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot het leveren van goederen en/of het verrichten

Nadere informatie

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door Algemene voorwaarden 1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door B.V.B.A. DK2000 NEW onder de naam Gordijnen Op Maat met btw nr: 0833.580.584 en maatschappelijke zetel

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN DE SCHAKEL

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN DE SCHAKEL ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN DE SCHAKEL ARTIKEL 1. DEFINITIES EN ALGEMEENHEDEN Voor de toepassing van de algemene voorwaarden verkoop in de winkel wordt verstaan onder: Consument: iedere natuurlijke persoon

Nadere informatie

Kwaliteitsgarantie. Leveringsinformatie. Goedkeuring BEPERKTE LINEAIRE GARANTIE. Order Nr. Project Naam Klant Model Kwantiteit Leverdatum

Kwaliteitsgarantie. Leveringsinformatie. Goedkeuring BEPERKTE LINEAIRE GARANTIE. Order Nr. Project Naam Klant Model Kwantiteit Leverdatum Kwaliteitsgarantie Leveringsinformatie Order Nr. Project Naam Klant Model Kwantiteit Leverdatum Goedkeuring Fabrikant Leverancier - Na het ondertekenen van het selectievakje van de Leverancier, is er een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Artikel 4: Uitvoering van de Overeenkomst

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Artikel 4: Uitvoering van de Overeenkomst Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Kickzy: Kickzy is een eenmanszaak die zich ten doel stelt als energiek en creatief conceptenbureau concepten,

Nadere informatie

tel: 06-24809688 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur) email: info@gabtas.nl KvK- nummer: 17233327 BTW- nummer: NL140855336B02

tel: 06-24809688 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur) email: info@gabtas.nl KvK- nummer: 17233327 BTW- nummer: NL140855336B02 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. INDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Handelsnaam: Gabtas Gabrielle van den Elshout Aldrinstraat 1 5081 GH HILVARENBEEK tel: 06-24809688 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AXCES BVBA

ALGEMENE VOORWAARDEN AXCES BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN AXCES BVBA 1. Toepassingsgebied: Onverminderd de toepassing van eventuele bijzondere voorwaarden die zijn opgenomen in een afzonderlijke schriftelijke overeenkomst, zijn deze algemene

Nadere informatie

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer (geldig binnen Europa) Versie: juni 2013 Geldig voor : SOLIVIA EU G4 TR 2.0 / 2.5 / 3.0 / 3.3 / 3.6 / 5.0 / 10 / 11 SOLIVIA EU

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden

ARTIKEL 1 - Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Meubelmakerij Industrialz KVK nummer: 64537846 ARTIKEL 1 - Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden Door aanvaarding van de offerte van Industrialz accepteert de klant de algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMERADEN MEDIA

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMERADEN MEDIA ALGEMENE VOORWAARDEN CAMERADEN MEDIA Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, verbintenissen en leveringen, hieronder mede begrepen doch niet beperkt tot verbintenissen tot vervaardiging

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Kwik-Fit Nederland B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN Kwik-Fit Nederland B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Kwik-Fit Nederland B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klant Kwik-Fit APK BW Diensten Levering Product iedere natuurlijk persoon, niet handelend

Nadere informatie

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl. 2. Aanbod en sluiten van het contract

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl. 2. Aanbod en sluiten van het contract Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl 1. Algemeen Onze aanbiedingen, leveringen en prestaties zijn uitsluitend onderworpen aan onderhavige algemene verkoop en leveringsvoorwaarden.

Nadere informatie

Het verstrekken van deze documenten gebeurt bij wijze van inlichting, zonder enige verbintenis.

Het verstrekken van deze documenten gebeurt bij wijze van inlichting, zonder enige verbintenis. ALGEMENE VOORWAARDEN TOEPASSINGSGEBIED Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst waarbij Arcotec bw vzw zich verbindt t.o.v. zijn medecontractant. Deze voorwaarden hebben altijd voorrang

Nadere informatie

Wat moet u doen? Beste klant,

Wat moet u doen? Beste klant, Beste klant, Naar aanleiding van de inwerkingtreding van de nieuwe Europese privacyregelgeving (GDPR) op 25 mei 2018 heeft Veranneman een nieuwe versie van haar Algemene Voorwaarden uitgewerkt. In de nieuwe

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Artikel 4: Uitvoering van de Overeenkomst

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Artikel 4: Uitvoering van de Overeenkomst Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. iexist: iexist is een VOF die zich ten doel stelt webshop/websites te ontwikkelen en online marketing en

Nadere informatie

OVEREENKOMST DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST DIENSTVERLENING p. 1 Tussen de ondergetekenden : OVEREENKOMST DIENSTVERLENING 1. De vennootschap / vereniging... (naam en rechtsvorm), met maatschappelijke zetel te... (plaats), met ondernemingsnummer... (nummer en RPR),

Nadere informatie

Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console

Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console Xbox 360 Productgarantie en softwarelicentie: originele Xbox 360-console INFORMATIE OVER BEPERKTE GARANTIE EN RETOURZENDINGEN LEES DEZE BEPERKTE GARANTIE ZORGVULDIG DOOR ZODAT JE OP DE HOOGTE BENT VAN

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Bij PC Bloemendaal zijn de volgende voorwaarden van kracht. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tussen PC Bloemendaal

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LIVING EASY

ALGEMENE VOORWAARDEN LIVING EASY ALGEMENE VOORWAARDEN LIVING EASY INHOUDSOPGAVE: Artikel 1 - DEFINITIES Artikel 2 - TOEPASSELIJKHEID Artikel 3 - TOTSTANDKOMING OPDRACHT Artikel 4 - WIJZIGING VAN DE OVEREENKOMST Artikel 5 - VERPLICHTINGEN

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Aanvaarding van de algemene voorwaarden 1.1 De geleverde goederen en de gepresteerde diensten worden respectievelijk enkel verkocht, verhuurd of geleverd onder aanvaarding door

Nadere informatie

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES 1. Omschrijvingen Companywriters : De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 4600 Wezet (Visé) (België),

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor Van Bavel m.i.v. 01-01-2017 Artikel 1. Toepasselijkheid. De voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen Administratiekantoor Van Bavel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Mates & Plates Barbecuee Shop Verreydt & Deckers bvba Heideplaats 21 B-2845 Niel Telefoon: GSM:

Algemene voorwaarden. Mates & Plates Barbecuee Shop Verreydt & Deckers bvba Heideplaats 21 B-2845 Niel Telefoon: GSM: Algemene voorwaarden Mates & Plates Barbecuee Shop Verreydt & Deckers bvba Heideplaats 21 B-2845 Niel Telefoon: +32 3 239 85 20 GSM: +32 496 51 43 11 E-mail: info@matesandplates.be BTW: BE-0886.348.471

Nadere informatie

1.2. In deze algemene voorwaarden wordt met "de klant" bedoeld: iedere (rechts)persoon die bij of via aanbieder goederen koopt.

1.2. In deze algemene voorwaarden wordt met de klant bedoeld: iedere (rechts)persoon die bij of via aanbieder goederen koopt. ALGEMENE VOORWAARDEN Boa-examen.nl 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding en overeenkomst die betrekking heeft op

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor consumenten inzake aankoop webshop Proffill Products / Sanifix B.V.

Algemene Voorwaarden voor consumenten inzake aankoop webshop Proffill Products / Sanifix B.V. Algemene Voorwaarden voor consumenten inzake aankoop webshop Proffill Products / Sanifix B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene Inkoopvoorwaarden van Dishman Netherlands B.V./Uitgave 2012/Nederlands*

Algemene Inkoopvoorwaarden van Dishman Netherlands B.V./Uitgave 2012/Nederlands* Algemene Inkoopvoorwaarden van /Uitgave 2012/Nederlands* 1. Toepasselijkheid 1.1 Tenzij partijen schriftelijk anders overeenkomen zijn deze Algemene Inkoopvoorwaarden van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01)

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Artikel 1 Definities 1.1 AllweCare: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AllweCare Medical B.V., ingeschreven

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING TUSSEN: wonende te handel drijvende onder de naam en ingeschreven in de KBO met nummer. De vennootschap.. en ingeschreven in de KBO met nummer. vertegenwoordigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. BuitenGewoon Kinderfestival: Buitengewoon Kinderfestival is een concept van de eensmanszaak Kickzy. Kickzy

Nadere informatie

Algemene Verkoopsvoorwaarden Hercules Trophy België

Algemene Verkoopsvoorwaarden Hercules Trophy België Algemene Verkoopsvoorwaarden Hercules Trophy België Algemeen 1. Op alle aanbiedingen, leveringen en overeenkomsten van de Hercules Trophy België zijn de onderhavige algemene voorwaarden van toepassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. versie: Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden

Algemene Voorwaarden. versie: Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden Algemene Voorwaarden versie: 01-01-2017 Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden 1-1 Lijstenmakerij.nl is een initiatief van Lijstenmakerij de Vos, gevestigd te Lemelerveld. Deze voorwaarden zijn van

Nadere informatie

VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tussen InstalVisie, en de afnemer, van welke aard dan ook,

Nadere informatie

OVEREENKOMST ABONNEMENT

OVEREENKOMST ABONNEMENT OVEREENKOMST ABONNEMENT Tussen de ondergetekenden : 1. DEN DIEPEN BOOMGAARD V.Z.W. met maatschappelijke zetel gelegen te 1850 Grimbergen, Rijkenhoekstraat 80 en ondernemingsnummer 0421.285.252; (abo@diepenboomgaard.be)

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners 1. Algemeen! 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de eenmanszaak Zorg & Zo Buro gevestigd

Nadere informatie

Dutch - NL OTTERBOX GLOBAL BEPERKTE GARANTIE ("BEPERKTE GARANTIE") BEPERKTE GARANTIE

Dutch - NL OTTERBOX GLOBAL BEPERKTE GARANTIE (BEPERKTE GARANTIE) BEPERKTE GARANTIE Dutch - NL OTTERBOX GLOBAL BEPERKTE GARANTIE ("BEPERKTE GARANTIE") BEPERKTE GARANTIE Otter Products, LLC d/b/a OtterBox en zijn wereldwijde dochterondernemingen (gezamenlijk, "Otter") garandeert dat zijn

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Brandenburg electric

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Brandenburg electric Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Brandenburg electric Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van alle aanbiedingen van en overeenkomsten

Nadere informatie

4. schriftelijk $% &#% ' #(

4. schriftelijk $% &#% ' #( 1. koper De partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel direct als indirect, ingeschakelde personen, alsmede de entiteiten

Nadere informatie

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting 1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting van elke andere leveringsvoorwaarden of verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland 1. Algemeen 1.1 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op alle aanbiedingen

Nadere informatie

Potonline.nl. Algemene Voorwaarden Consumenten. Versie: 1 Januari Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Potonline.nl. Algemene Voorwaarden Consumenten. Versie: 1 Januari Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Potonline.nl Algemene Voorwaarden Consumenten Versie: 1 Januari 2018 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. de klant: de consument die niet handelt in de uitoefening van een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bij Elektronica Specialisten zijn de volgende voorwaarden van kracht.

Algemene voorwaarden Bij Elektronica Specialisten zijn de volgende voorwaarden van kracht. Algemene voorwaarden Bij Elektronica Specialisten zijn de volgende voorwaarden van kracht. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tussen

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 1. Definities 1.1. LeadsTown: LeadsTown is een handelsnaam van BME International. BME International: BME International B.V. i.o. is een besloten

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Saint-Gobain Innovative Materials Belgium - februari 2016 1. Algemene bepalingen Deze algemene verkoopvoorwaarden (de Algemene voorwaarden ) zullen van toepassing zijn op alle

Nadere informatie

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor DELTA omvormers

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor DELTA omvormers 1. Garantievoorwaarden Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor DELTA omvormers Versie: mei 2015 1.1 Garantieverlener Delta Energy Systems (Duitsland) GmbH (hierna: "DELTA") verleent de eindgebruiker

Nadere informatie

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur]

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] Identiteit van de ondernemer DilvisOnline.nl Dilvis Kerklaan 40, 1921 BL, Akersloot Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] E-mailadres: info@dilvis.nl KvK-nummer: 37052882

Nadere informatie

Vragen? Bel

Vragen? Bel Algemene voorwaarden Grafsteenwinkel Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen van, bestellingen bij en overeenkomsten met Grafsteenwinkel, zijn deze voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene en Leveringsvoorwaarden BonGo Solar B.V.

Algemene en Leveringsvoorwaarden BonGo Solar B.V. Algemene en Leveringsvoorwaarden BonGo Solar B.V. Artikel 1 Definities 1.1. Algemene en leveringsvoorwaarden: onderhavige algemene en leveringsvoorwaarden. 1.2. Bestelprocedure: de procedure, die de klant

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Artikel 4: Uitvoering van de Overeenkomst

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Artikel 4: Uitvoering van de Overeenkomst Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Natuurspeeleiland Haarlem: Natuurspeeleiland Haarlem is een concept van de eensmanszaak Kickzy en is een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 1.20

Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met C.V. Nieuw betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

Algemene Verkoop en Betalingscondities Merlin Aviation

Algemene Verkoop en Betalingscondities Merlin Aviation Algemene Verkoop en Betalingscondities Merlin Aviation Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze Algemene Verkoop en Betalingscondities zijn van toepassing op alle Overeenkomsten tussen Opdrachtgever en opdrachtnemer.

Nadere informatie