WEERGALOZE TERREINPRESTATIES. ONTDEK DE MOOISTE EN RUIGSTE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WEERGALOZE TERREINPRESTATIES. ONTDEK DE MOOISTE EN RUIGSTE"

Transcriptie

1 WRANGLER

2

3 WEERGALOZE TERREINPRESTATIES. ONTDEK DE MOOISTE EN RUIGSTE PLEKKEN VAN ONZE AARDBOL IN DE JEEP WRANGLER. ZIJN VERNIEUWDE INTERIEUR BIEDT EXTRA STIJL EN RAFFINEMENT, MAAR MET ZIJN LEGENDARISCHE OFF-ROAD PRESTATIES BLIJFT HIJ TROUW AAN ZIJN AFKOMST. DE NIEUWE WRANGLER IS NET ZO AVONTUURLIJK ALS VOORHEEN, MAAR MET EEN VLEUGJE MEER LUXE EN COMFORT. NIET VOOR NIETS IS HET MODEL DE ERFGENAAM VAN EEN ROEMRUCHTE ICOON DIE MODEL STAAT VOOR 70 JAAR VRIJHEID EN AVONTUUR.

4 INHOUD + HOOFDCOMPONENTEN 5 + PRESTATIES 7 + INTERIEUR 9 + UCONNECT 11 + VEILIGHEID 13 + RUBICON 15 + SAHARA 17 + SPORT 19 In deze brochure staan op sommige plaatsen genummerde verwijzingen. Deze refereren aan disclaimers en waarschuwingen die u op het achteromslag kunt vinden.

5

6 5 KLAAR HOOFDCOMPONENTEN OM OP AVONTUUR TE GAAN? KRACHTIG EN SNEL. VOOR DE AANDRIJVING VAN UW WRANGLER KUNT U KIEZEN UIT DE NIEUWE PENTASTAR 3.6 V6-BENZINEMOTOR, DIE AANZIENLIJK MEER VERMOGEN EN KOPPEL LEVERT DAN ZIJN VOORGANGER, EN DE UITERST EFFICIËNTE 2.8 CRD-DIESELMOTOR. MET DEZE ULTRAMODERNE MOTOREN ZULT U NOG MEER GENIETEN VAN HET VRIJHEIDGEVOEL DAT HET RIJDEN IN DE OPENLUCHT BIEDT C R D D I E S E L MOTOR De indrukwekkende 2.8 DOHC viercilinder common-rail diesel (CRD) met 16 kleppen levert 200 pk bij t/min en beschikt over maar liefst 460 Nm aan koppel over het hele toerengebied van t/min (met automatische transmissie). Het brandstofbesparende Stop&Startsysteem is standaard op de dieselversies met hand geschakelde versnellingsbak p k V E R M O G E N Nm KOPPEL 1 SUNRIDER SOFT TOP. De Wrangler Sport is standaard voorzien van een Sunrider softtop. Het vouwdak is uitgerust met een handige kabel ontgren deling waardoor u snel kunt genieten van de zon, zonder eerst de hele kap te moeten opvouwen. In opgevouwen toestand is de softtop ook geheel weg klapbaar. De uit drie lagen stof gemaakte softtop is geluidwerkend, winddicht en thermisch geïsoleerd. 2/3 FREEDOM TOP HARDTOP. Deze modulaire hardtop bestaat uit drie afzonderlijk te verwijderen panelen die een gedoseerde blootstelling aan de zon mogelijk maken en gemakkelijk zijn op te bergen. De Freedom Top Carrier is een origineel Jeep accessoire van Mopar, waarmee u de dakpanelen gemakkelijk kunt opbergen

7 DE ULTIEME 4X4 FORMULE WAT VOOR UITERLIJK WILT U? Voor de Wrangler geldt: the sky is the limit. Iedere versie heeft standaard uitneembare portieren en een neerklapbare voorruit. (1) Kies het dak dat bij u past. Gaat u voor de Sunrider softtop, zwarte hardtop of wordt het de carrosseriekleurige hardtop van de Sahara? Geen enkele andere 4x4 biedt zonaanbidders zo veel verschillende dakconfiguraties als de Wrangler. NIEUWE PENTASTAR 3.6 V6-MOTOR. Met zijn raffinement en kracht komt de Pentastar 3.6 V6-motor perfect tegemoet aan de vraag naar meer vermogen voor de legendarisch stoere Wrangler. NIEUWE 5-TRAPS AUTOMATISCHE TRANSMISSIE. Deze is uitgerust met een 175K koppelomvormer. De handgeschakelde 6-versnellingsbak is gecombineerd met een nieuw koppelingshuis, een nieuwe drukgroep en een nieuw vliegwiel. ROTSBESTENDIGE BODEMBESCHERMING. Het afzonderlijke chassis van de Wrangler bestaat volledig uit robuuste doosvormige profielen om de voor een 4x4 vereiste sterkte, stijfheid en duur zaamheid te garanderen. Stalen beschermplaten onder de brandstoftank, de tussenbak en het oliecarter van de automatische transmissie (indien gemonteerd) voorkomen dat er schade aan deze vitale componenten wordt toegebracht wanneer de Wrangler zich een weg baant over zwerfkeien. Extra sterke rock rails beschermen de carrosserie tegen beschadigingen door rotspunten (standaard op Rubicon).

8

9 HARD CORE 4x4. 8 ALS AUTHENTIEKE OFF-ROAD PIONIER IS DE WRANGLER UITGERUST MET COMPONENTEN DIE U DE VRIJHEID GEVEN OM TE GAAN EN STAAN WAAR U WILT. DE BASIS VAN DE UITSTEKENDE 4X4 PRESTATIES IS DE ORIGINELE JEEP TUSSEN BAK. OF UW HANG NAAR AVONTUUR U NU OVER ROTSEN, DOOR MUL ZAND, DOOR WATER (2) OF OVER MET VERSE SNEEUW BEDEKTE WEGEN VOERT, DE ONGEËVENAARDE PRESTATIES VAN DE VIERWIELAANDRIJVING BRENGEN U PROBLEEMLOOS NAAR AL UW FAVORIETE PLEKKEN OP AARDE, HOE AFGELEGEN OOK. PRESTATIES TRU-LOK SPERDIFFERENTIËLEN De elektronisch gestuurde sperdifferentiëlen in de voor- en achteras verdelen de aandrijfkracht over het linker- en rechterwiel, al naar gelang de beschikbare grip. De optimale tractie die hiervan het gevolg is, zal het voertuig in beweging houden. Met een schakelaar op het dashboard kunt u één of beide assen blokkeren (standaard op Rubicon). ELEKTRONISCH ONTKOPPELBARE STABILISATORSTANG Met een handbediende schakelaar kan de voorste stabilisatorstang worden losgekoppeld bij het rijden met snelheden tot ca. 30 km/h in 4WD-laag (4LO). Hierdoor wordt de veerweg van de voorwielen met 25% vergroot (standaard op Rubicon). HEAVY-DUTY WIELOPHANGING Starre assen met geleidearmen, schroefveren, spoor-/ stabilisatorstangen, stuurdemper (vóór) en instelbare gasdrukschokdempers zorgen voor een optimale veer- en dempingskarakteristiek om grote terrein oneffenheden te overwinnen en het juiste stuurgevoel te geven bij hogere snelheden (een extra verstevigde ophanging is standaard op Rubicon). TUSSENBAK-OPTIES De 4:1 lage gearing van Rock-Trac stelt de Wrangler Rubicon in staat met kruipsnelheid te rijden, wat het off-road gebruik vergemakkelijkt en het beschikbare aandrijfkoppel aan de wielen vergroot. Alleen standaard op Rubicon. Command-Trac is uitgerust met de NV241 GII-tussenbak. Deze staat garant voor een comfortabele vierwielaandrijving die soepel tijdens het rijden kan worden ingeschakeld. Standaard op Sport- en Sahara-modellen. DANA 44 HEAVY-DUTY ASSEN Voor extra duurzaamheid worden heavy-duty assen toegepast met robuust geconstrueerde behuizin gen, grote pignonlagers en hoog gemonteerde pignons. Dit laatste kenmerk draagt ertoe bij om de uitslag hoeken van de aandrijfaskoppelingen te beperken, een soepele en stille werking te verzekeren en de grondspeling te vergroten. (Dana 44-achteras standaard op alle modellen. Dana 44-vooras alleen standaard op Rubicon.) OP ALLES VOORBEREID Elke Wrangler is aan de onderkant voorzien van stalen platen om de brandstoftank, de tussenbak en het transmissiecarter te beschermen tegen terreinoneffenheden. Verder is hij zowel vóór als achter uitgerust met stevige trekogen.

10 AUDIOSYSTEMEN. + Een radio met mp3-poort, aux-aansluiting en zes luidsprekers is standaard. Twee tweeters en vier 165 mm speakers (waarvan twee in de overhead soundbar) zorgen voor een perfecte geluidsweergave. Daarnaast is een premium audiosysteem verkrijgbaar met zes Infinity luidspekers en een 203 mm subwoofer met 368 watt versterker. INTERIEUR 9 2 AANDACHT VOOR DETAIL. + De Jeep Wrangler is rijk aan verfijnde details die schitterend zijn uitgevoerd en ambachtelijk vakmanschap uitstralen. De in matzilverkleur uitgevoerde luchtroosters zijn hiervan een treffend voorbeeld. 3 BAGAGERUIMTE. + Een omkeerbare laadvloer beschermt uw vloerbedekking, terwijl zich onder de vloer een verzonken opbergruimte bevindt met een uitneembare bak, voorzien van vakken voor bijvoorbeeld het bewaren van de bevestigingsbouten van de portieren en de hardtop.

11 4 EERSTEKLAS-INTERIEUR. + Het luxueuze soft-touch interieur van de Wrangler is met chroomdetails verrijkt, terwijl de stoelen met een fraaie lederen bekleding verkrijgbaar zijn. Daarnaast dragen ook de elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels, evenals de verwarmbare voorstoelen bij tot een hoger comfortniveau (beide voorzieningen als optie leverbaar). Verder is het stuurwiel voorzien van de bedieningstoetsen voor de cruise control, de audioinstallatie en het optionele elektronische voertuiginformatiecentrum (EVIC). 5 VERWARMBARE VOORSTOELEN. + Maak uw winter rit of uw rijavontuur in de open lucht tot een comfortabele ervaring met de verwarmbare, met leer of stof beklede voorstoelen. De bedieningsschakelaars bevinden zich op het dashboard. STOER VANBUITEN, LUXUEUS VANBINNEN.

12 GOED GEÏNFORMEERD EN ALTIJD BEREIKBAAR. COMMUNICATIE EN ENTERTAINMENT WAAR U OOK BENT. UCONNECT IS HET INTUÏTIEVE BEDIENINGSCENTRUM VOOR AL UW DIGITALE MEDIA: MOBIELE TELEFOON, NAVIGATIESYSTEEM, AUDIO EN PERSOONLIJKE APPARATUUR, ZOALS MP3-SPELER OF SMARTPHONE. HET GEBRUIKS VRIENDE- LIJKE COMMUNICATIE- EN ENTERTAINMENTSYSTEEM IS ONTWORPEN OM U HET LEVEN GEMAKKELIJKER TE MAKEN, WAAR UW REIS OOK NAAR TOE GAAT. TELEFOON. Telefoneren tijdens het rijden was nog nooit zo gemakkelijk en veilig dankzij Uconnect Phone, het interne spraakgestuurde communicatiesysteem dat u in staat stelt handsfree met uw Bluetooth telefoon te bellen. Telkens wanneer u in de auto stapt, zal het systeem het adresboek (3) van uw telefoon laden, tot een maximum van maar liefst contacten. SPRAAKBEDIENING. Uconnect vergemakkelijkt het rijden doordat u uw ogen op de weg en uw handen aan het stuur kunt houden. Door middel van spraakcommando s kunt u FM-radiostations kiezen, telefoongesprekken voeren, navigatiebestemmingen kiezen en berichten opnemen. Dit intelligente systeem kan ook worden getraind om uw stem goed te herkennen teneinde spraakcommando s perfect te begrijpen. ENTERTAINMENT. Uconnect fungeert ook als medicacenter. U beschikt over diverse manieren om de geluidsinstallatie aan te sturen, zoals via cd s/dvd s, mp3 s, usb-poort, aux-aansluiting of de ingebouwde harde schijf met 30 GB opslaggeheugen. Ook is het mogelijk om uw mediaplayer via spraakcommando s te bedienen en verder kunt u uw muziek via Bluetooth streamen. NAVIGATIE. Het Uconnect GPS-navigatiesysteem geeft stapsgewijs route-informatie middels spraaksturing en/of visuele aanwijzingen op het display. Het biedt ook informatie over de dichtstbijzijnde restaurants, winkelcentra, ziekenhuizen of plaatselijke bezienswaardigheden. Daarnaast geeft het systeem actuele verkeersinformatie, zoals meldingen over wegomleidingen, ongelukken en files, zodat u de drukte kunt omzeilen.

13 MEDIA CENTER 735N: RADIO MET CD/DVD/MP3-SPELER. Waar u ook bent en wat u ook wilt beluisteren, dit audiosysteem van topklasse biedt altijd een perfecte geluidskwaliteit. De hands-free communicatie stelt u in staat om veilig te telefoneren, sms-berichten te versturen of de radio-/ navigatiefuncties te bedienen. Voorzien van de mogelijkheid van Bluetooth audiostreaming.

14

15 BESCHERMHELD. 14 HET GEVOEL GOED BESCHERMD TE ZIJN, IS BELANGRIJK OM OPTIMAAL TE KUNNEN GENIETEN VAN ELKE REIS. DE JEEP WRANGLER IS ER OP GEBOUWD OM ONDER ALLE RIJOMSTANDIGHEDEN VEILIG TE PRESTEREN. U VOELT DE STERKTE VAN ZIJN ROBUUSTE CONSTRUCTIE, TERWIJL U VEILIG BESCHERMD IN DE COMFORTABELE AMBIANCE VAN HET GOED UITGERUSTE INTERIEUR VERTOEFT. ONTDEK NIEUWE OORDEN, VERTROUWEND OP DE LEGENDARISCHE TERREIN- EN WEGPRESTATIES VAN DE JEEP WRANGLER. VEILIGHEID ELEKTRISCH VERSTEL- EN VERWARM BARE BUITENSPIEGELS. De verwarmings elementen smelten niet alleen sneeuw en ijs van uw buitenspiegels, maar zorgen ook dat hinderlijk condens in een mum van tijd verdwijnt. ELEKTRONISCHE STABILITEITSREGELING (ESC). (4) Een geavanceerd systeem dat bedoeld is om u te helpen de auto onder alle omstandigheden onder controle te houden. Het systeem gebruikt de gecom bineerde technologie van de hydraulische remassistentie, tractieregeling, elektronische rolbeperking (ERM) en het optionele aanhangerstabilisatiesysteem (TSC) om voortdurend de door de bestuurder gekozen koers te vergelijken met de werkelijke koers van de auto. ESC zal zo nodig de koers corrigeren door een selectief gebruik van de remmen en/of een vermindering van het motorkoppel. Tegelijk schat ERM het risico in dat een wiel loskomt van de grond. Indien nodig wordt daarop het motorvermogen verminderd en het remsysteem ingeschakeld om de auto te stabiliseren. TSC signaleert wanneer de aanhanger gaat slingeren en stelt daarop de remmen in werking om de auto te vertragen, waarbij de remmen aan één kant van de auto extra worden bekrachtigd om de slingerbeweging van de aanhanger tegen te gaan. ESC kan op drie manieren functioneren: volledig ingeschakeld, gedeeltelijk ingeschakeld waarbij de tractieregeling wordt uitgeschakeld en volledig uitgeschakeld, wat de ideale stand is voor het off-road gebruik. GEAVANCEERDE MEERTRAPS FRONTAIRBAGS. (5) Deze airbags bieden bij een frontale aanrijding ogenblikkelijk bescherming aan bestuurder en voorpassagier, waarbij de mate van activering afhankelijk is van de kracht van de botsing. AANVULLENDE ZIJAIRBAGS IN VOORSTOELEN. (5) Deze ontvouwen zich aan de buitenkant van elke voorstoel om bestuurder en voorpassagier aanvullende bescherming te bieden bij botsingen van opzij. Elk van deze airbags heeft zijn eigen botssensor, zodat alleen de airbag wordt geactiveerd aan de kant waar de botsing plaatsvindt. SENTRY KEY STARTBLOKKERING. Een unieke veiligheidscode die starten door onbevoegden onmogelijk maakt, zodat uw Wrangler daar blijft waar hij hoort te zijn. HILL START ASSIST (HSA) EN HILL DESCENT CONTROL (HDC). HSA voorkomt het achteruit rollen van de auto bij het omhoog wegrijden op een steile helling. Dit gebeurt door de auto na het loslaten van het rempedaal twee seconden op zijn plaats te houden zodat de bestuurder tijd heeft om het gaspedaal te bedienen. HDC is standaard gecombineerd met de leverbare 4-traps automatische transmissie. Deze voorziening helpt de auto veilig en met gecontroleerde snelheid te laten afdalen, zonder dat de bestuurder de remmen hoeft te bedienen. SPORTBAR. De van staal met hoge treksterkte gemaakte beugel is in de B-stijlen geïntegreerd en aan de vloer verankerd. Hij biedt extra bescherming bij zijdelingse botsingen en verhoogt de stijfheid van de auto. CENTRAAL GEMONTEERDE BRANDSTOF TANK. De brandstoftank is in het midden van de auto tussen de chassisbalken aangebracht. De tank is met een sterke 2,5 mm dikke plaat beschermd tegen beschadiging door terreinoneffenheden. ENERGIEABSORBERENDE VERLENG STUKKEN VOOR DE VOORBUMPER. De samendrukbare opzetstukken voor de voorbumper bieden extra bescherming tegen aanrijdingen met lage snelheid. Bij botssnelheden tot 12 km/h zijn de via hydrovormtechnologie vervaardigde delen zelf herstellend. HALOGEEN KOPLAMPEN EN MISTLAMPEN. Deze heldere lichtbronnen zorgen voor optimaal zicht in de duisternis of bij slecht weer.

16 15 RUBICON DE RUBICON IS EEN RASECHTE AVONTURIER, UITGERUST MET TRU-LOK ELEKTRONISCH GESTUURDE SPERDIFFERENTIËLEN, TERREINBANDEN, ROCK-TRAC TUSSENBAK MET 4:1 LAGE GEARING EN ROCK RAILS. MET DE ONGELOOFLIJK LAGE 73,1:1 KRUIP- OVERBRENGING VAN DE HAND GESCHAKEL- DE VERSNELLINGSBAK KUNT U MET EEN SLAKKENGANG OVER ROTS BLOKKEN MANOEUVREREN EN PLAATSEN BEREIKEN WAARVAN ANDEREN ALLEEN MAAR KUNNEN DROMEN. KIES DE VIERDEURS, VIJF PERSOONS RUBICON UNLIMITED WANNEER U UW AVONTUREN MET MEERDEREN WILT DELEN

17 1 AVONTUURLIJK, OOK VANBINNEN. + Het interieur van de Rubicon is tegen de ruigste terreinritten opgewassen, met zijn weerbestendige stoelbekleding die er niet alleen fraai uitziet, maar ook buitengewoon slijtvast is. De bestuurdersstoel is standaard op vier manieren instelbaar. 2 ALTIJD EN OVERAL HOUVAST. + BFGoodrich Mud terreinbanden gemonteerd op 17-inch Moab-wielen behoren tot de standaarduitrusting van de Rubicon. 3 BESCHERMING ALS HET ER ECHT OP AANKOMT. + Een stalen plaat beschermt het hart van Rubicon s 4WD-systeem: de vermaarde Rock-Trac tussenbak die elk terrein overwint. 4 ROCK- N-ROLL RUBICON. + Zes Infinity speakers en een 8-inch subwoofer met een 368-watt versterker garanderen een eersteklas geluidskwaliteit.

18 1 VAN BOVEN TOT ONDER OP ELKAAR AFGESTEMD. + De hardtop in carrosseriekleur, de eveneens in carrosseriekleur uitgevoerde spatschermen en de zwarte accenten aan de voor- en achterkant geven de Sahara een uiterlijk dat niet onopgemerkt blijft. 2 VEILIG OPBERGEN. + Berg uw waardevolle spullen op in het grote, afsluitbare opbergvak in de middenconsole. Andere voorwerpen kunnen dankzij de op alle portieren aangebrachte opbergnetten gemakkelijk binnen handbereik worden gehouden. 3 LUXE EN COMFORT. + Optioneel is een premium interieur leverbaar, bestaande uit lederen stoelbekleding, glanzende interieuraccenten, handige steunhandgrepen en een Media Center radio. En als u eenmaal kennis hebt gemaakt met de optionele verwarmbare voorstoelen, dan is het maar de vraag of u ooit nog zonder kunt.

19 DE IDEALE MIX VAN PRESTATIES EN COMFORT. DE SAHARA, OF DE MET VIER DEUREN EN EEN VIJFPERSOONS INTERIEUR UITGERUSTE SAHARA UNLIMITED, STEELT DE SHOW MET ZIJN FRAAIE HARDTOP EN SPAT SCHERMEN IN CARROSSE RIEKLEUR. ZIJN GASDRUKSCHOK- DEMPERS ZORGEN VOOR MEER COMFORT OP HOGERE SNELHEDEN. NET ALS ALLE WRANGLERS, KAN DE SAHARA IN EEN HANDOMDRAAI IN EEN OPENLUCHT VERSIE WORDEN OMGETOVERD DOOR DE DEUREN EN HET DAK TE VERWIJDEREN EN EVENTUEEL OOK DE VOORRUIT NEER TE KLAPPEN (1). NIEUWE, ENERGIE BESPARENDE AUTOMATISCHE KOPLAMPEN EN OPVALLENDE 17-INCH ALUMINIUM WIELEN ZIJN STANDAARD. 18 SAHARA 1 2 3

20 19 SPORT OF U NU KIEST VOOR DE VIERPERSOON SPORT OF DE VIJFPERSOONS, VIERDEURS SPORT UNLIMITED, U ZULT VERSTELD STAAN VAN DE GEWELDIGE PRESTATIES VAN DE NIEUWE PENTASTAR 3.6 V6-MOTOR IN COMBINATIE MET HET LEGENDARISCHE, STANDAARD GEMONTEERDE COMMAND-TRAC 4WD- SYSTEEM. DEZE AANDRIJFLIJN GEEFT U DE ZEKERHEID DAT GEEN BESTEMMING ONBEREIKBAAR BLIJFT. HET MET LEDER BEKLEDE STUURWIEL GEEFT EEN EXTRA VLEUGJE KLASSE EN STIJL

21 1 SLIJTVAST, WASBAAR, ELEGANT. + Geen angst voor modder, vuil of vlekken. Geniet zonder bang te hoeven zijn dat het interieur smerig wordt. Alle Wrangler-modellen hebben standaard een makkelijk te reinigen interieur met afwateringspluggen. 2 VIERDEURS 4X4. + Neem meer passagiers mee en beleef samen de mooiste avonturen. De vierdeurs Wrangler Unlimited is de enige 4WD convertible die op de markt is. Het model geeft niet alleen ultiem rijplezier in de openlucht, maar biedt ook volop ruimte aan vijf volwassenen, plus hun bagage die achter de achterbank kan worden opgeborgen. 3 LEUK MAAR OOK PRAKTISCH. + De Wrangler Sport zorgt goed voor zijn gasten en hun bagage. Om rugzakken of huisdieren te vervoeren, kan de achterbank niet alleen worden neergeklapt, maar is hij ook geheel wegklapbaar. De Unlimited biedt nog meer mogelijkheden en beschikt over een bagageruimte van maar liefst 498 liter. Een nieuwe omkeerbare laadvloer beschermt uw vloerbedekking, terwijl zich onder de vloer een verzonken opbergruimte bevindt met een uitneembare bak, voorzien van vakken voor het bewaren van losse spullen.

22

23

24 Deze brochure is een publicatie van Chrysler Group LLC. Inhoud vrijblijvend. Wijzigingen in specificaties en uitvoeringen voorbehouden. De gegevens in deze brochure benaderen de werkelijkheid zo veel mogelijk. Tevens moeten de vermelde technische gegevens als voorlopig worden beschouwd. Ze komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting (juli 2011) van deze uitgave. Deze brochure is een internationale uitgave. Derhalve kunnen de afbeeldingen en omschrijvingen afwijken van de in Nederland leverbare uitvoeringen en opties. Hiervoor verwijzen wij naar onze meest recente prijslijst en folder met technische specificaties. Deze bevatten tevens de brandstofverbruikscijfers. Raadpleeg uw dealer voor nadere informatie. Jeep, de Jeep Grille, Wrangler, Rubicon, Sahara, Command-Trac, Freedom Top, Mopar, Pentastar, Rock-Trac, Sentry Key, Sunrider, Trac-Lok en Uconnect zijn geregistreerde handelsmerken van Chrysler Group LLC. Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. Dana is een geregistreerd handelsmerk van Dana Corporation. Garmin en het Garmin logo zijn geregistreerde handelsmerken van Garmin, Ltd. of haar dochtermaatschappijen en zijn geregistreerd in een of meer landen, waaronder de VS. Infinity is een geregistreerd handelsmerk van Hartman International Industries. Inc. Sunrider is een geregistreerd handelsmerk van Best Tops. BF Goodrich is een geregistreerd handelsmerk van Goodrich Corporation. Wanneer uw Jeep aan het einde van zijn lange, avontuurlijke leven is gekomen, verplichten wij ons de auto terug te nemen en op een milieuvriendelijke wijze te demonteren en af te voeren, overeenkomstig de EU-richtlijn voor het slopen van auto s maar voor het zover is zullen de opeenvolgende eigenaren er nog heel lang heel veel plezier aan beleven. *Het demonteren en afvoeren geschiedt overeenkomstig de respectieve nationale wetgevingen voor auto s tot maximaal 3,5 ton GVW. Het ontwerp van de voertuigen van Jeep voldoet al enkele jaren aan de wettelijke vereisten ten aanzien van het hergebruik van materialen en componenten. Een netwerk van inleverpunten en demontagewerkplaatsen is beschikbaar voor de ontvangst en verwerking van afgeschreven voertuigen. Hier kan uw voertuig op een milieuvriendelijke manier worden gerecycled. Tegelijkertijd worden de mogelijkheden voor de recycling van voertuigen en voertuigonderdelen voortdurend verder ontwikkeld en verbeterd, hetgeen betekent dat Jeep-voertuigen ook aan de toekomstige strengere recyclingeisen zullen voldoen. Meer informatie over dit onderwerp kan worden verkregen door te bellen naar (1) Volg altijd de aanwijzigingen in het instructieboek op voor het verwijderen van de hard-/softtops en portieren en het omlaag klappen van de voorruit. Het rijden met verwijderde portieren en neergeklapte voorruit is uitsluitend toegestaan bij off-road gebruik. (2) Probeer nooit rivierbeddingen en plassen te doorwaden tenzij u zeker weet dat de diepte niet meer dan 50 cm bedraagt. Bij het doorwaden kan schade aan het voertuig ontstaan die niet door de fabrieksgarantie wordt gedekt. Ga bij het off-road rijden altijd verantwoord te werk en doe het alleen op plaatsen waar dit is toegestaan. (3) Uw telefoon moet Bluetooth Phone Book Access Profile (PBAP) ondersteunen. (4) Geen enkel systeem, hoe geavanceerd ook, kan de wetten van de fysica ongedaan maken of onvoorzichtig rijgedrag het hoofd bieden. Het prestatieniveau wordt begrensd door de beschikbare tractie en deze kan door sneeuw, ijs en andere omstandigheden worden beïnvloed. Indien het ESC-waarschuwingslampje knippert, dient u als bestuurder gas terug te nemen en uw snelheid en rijgedrag aan te passen aan de heersende wegcondities. Rijd altijd voorzichtig en in overeenstemming met de weg- en weersomstandigheden. Draag ook altijd uw veiligheidsgordel. (5) De geavanceerde frontairbags in dit voertuig zijn gecertificeerd volgens de nieuwe federale voorschriften in de VS voor dit type airbags. Kinderen jonger dan 12 jaar moeten altijd op de achterbank worden vervoerd en hun gordel dragen. Kinderen in een naar achteren gericht veiligheidszitje mogen nooit op de voorstoel van een auto met passagiersairbag worden vervoerd. Alle inzittenden dienen altijd een driepuntsgordel te dragen. Gedrukt op chloorvrij papier dat voor 100% te recyclen is. GEDRUKT IN EUROPA 12C1JWRDU1404 (2M) 8/11 Jeep is een geregistreerd handelsmerk van Chrysler Group LLC.

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

WRANGLER JEEP. is een geregistreerd handelsmerk van Chrysler Group LLC. 04.4.1847.22 - S Printed in Italy Castelli Bolis Poligrafiche (BG)

WRANGLER JEEP. is een geregistreerd handelsmerk van Chrysler Group LLC. 04.4.1847.22 - S Printed in Italy Castelli Bolis Poligrafiche (BG) Deze brochure is een publicatie van Chrysler Group LLC. Alle rechten voorbehouden. Wijzigingen in specificaties en uitvoeringen voorbehouden. Chrysler Group LLC behoudt zich het recht voor om van tijd

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

Compass. Wanneer uw Jeep

Compass. Wanneer uw Jeep Compass Inhoud vrijblijvend. Wijzigingen in specificaties en uitvoeringen voorbehouden. De gegevens in deze brochure benaderen de werkelijkheid zo veel mogelijk. Tevens moeten de vermelde technische gegevens

Nadere informatie

JEEP JEEP JEEP WRANGLER WRANGLER WRANGLER

JEEP JEEP JEEP WRANGLER WRANGLER WRANGLER JEEP WRANGLER JEEP WRANGLER. AVONTURIER VAN NATURE. De naam Jeep is al meer dan zeventig jaar een legende, een symbool dat staat voor vrijheid. Vandaag de dag bouwt de Wrangler voort op deze erfenis, klaar

Nadere informatie

jeep wrangler Black Edition ii

jeep wrangler Black Edition ii jeep wrangler Black Edition ii Black is back Zwart als de nacht. Onverschrokken, fascinerend, mysterieus: de Wrangler Black Edition II doet zijn intrede in de stad als vertegenwoordiger van een nieuwe

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Sebring Sedan OrigineLe accessoires

Sebring Sedan OrigineLe accessoires Sebring Sedan ORIGINELE ACCESsOIRES PRESTATIE EN AUTHENTICITEIT Achter elke Chrysler die vandaag gebouwd wordt, gaat de lange Mopar-traditie schuil. Een traditie van precisie, prestatie en vernieuwing.

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP COMPASS

DE NIEUWE JEEP COMPASS DE NIEUWE JEEP COMPASS BEPAAL UW EIGEN KOERS Voor avontuur hoeft u echt de jungle niet in. Ook in de stad valt genoeg te beleven. Maar welke route u ook kiest, met zijn innovatieve aandrijflijn, veiligheidsvoorzieningen

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek.

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Geniet van het unieke Mercedes-Benz gevoel. Gemakkelijk en zelfstandig op uw bestemming aankomen. Ook met een handicap is dat

Nadere informatie

2 6 7 8 9 10 112 12 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 De Transit Minibus is standaard uitgerust met Elektronische stabiliteitsregeling (ESC)Ø1). Het geavanceerde systeem

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Iveco S.p.A. Via Puglia, 35 10156 Torino Italia www.iveco.com

Iveco S.p.A. Via Puglia, 35 10156 Torino Italia www.iveco.com Iveco S.p.A. Via Puglia, 35 10156 Torino Italia www.iveco.com Iveco - External Relations and Communication - Brand Promotion Publication L070534 October 2007 Graphic Design Penno advertising - Torino The

Nadere informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie De Sprinter Mobility Technische informatie Modelserie Sprinter Mobility 33 Sprinter Mobility 23 2 Technische gegevens Maten Mobility 23 Mobility 33 Lengte 5910 mm 6945 mm Breedte 1993 mm 1993 mm Hoogte

Nadere informatie

JEEP WRANGLER PRIJSLIJST 01 JANUARI 2015

JEEP WRANGLER PRIJSLIJST 01 JANUARI 2015 JEEP WRANGLER PRIJSLIJST 01 JANUARI 2015 2 KIES VOOR AVONTUUR. De naam Jeep is al meer dan zeventig jaar een legende, een symbool dat staat voor vrijheid. Vandaag de dag bouwt de Wrangler voort op deze

Nadere informatie

Jeep Compass 2.0 CRD Sport

Jeep Compass 2.0 CRD Sport Darrow Parinussa 28 november 2007 Sceptisch Het komt regelmatig voor dat we auto s meekrijgen waar we hoge verwachtingen van hebben. Maar gaandeweg blijkt dan toch dat ze minder luxe, sportief of spannend

Nadere informatie

JEEP WRANGLER PRIJSLIJST 01 JANUARI 2014

JEEP WRANGLER PRIJSLIJST 01 JANUARI 2014 JEEP WRANGLER PRIJSLIJST 01 JANUARI 2014 2 KIES VOOR AVONTUUR. De naam Jeep is al meer dan zeventig jaar een legende, een symbool dat staat voor vrijheid. Vandaag de dag bouwt de Wrangler voort op deze

Nadere informatie

bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS niet.

bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS niet. KYMCO ATV s MXU 500 4x4 / irs MXU 400 irs Onoverwinnelijke hindernissen bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

JEEP WRANGLER PRIJSLIJST 01 APRIL 2014

JEEP WRANGLER PRIJSLIJST 01 APRIL 2014 JEEP WRANGLER PRIJSLIJST 01 APRIL 2014 2 KIES VOOR AVONTUUR. De naam Jeep is al meer dan zeventig jaar een legende, een symbool dat staat voor vrijheid. Vandaag de dag bouwt de Wrangler voort op deze erfenis,

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

d e n i e u w e Crossland

d e n i e u w e Crossland de nieuwe Crossland DE TIJD VAN JE LEVEN! Tijd om te werken, vrije tijd, tijd voor elkaar, tijd voor jezelf De nieuwe Crossland X is speciaal voor jou ontworpen. Met zijn robuuste crossover-design, uitzonderlijke

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

>> Originele accessoires

>> Originele accessoires >> Originele accessoires voor de smart fortwo en smart forfour. 2015. >> Voor stijl, plezier, veiligheid en meer. Graag wijzen we je op het volgende: sommige van de hier gepresenteerde artikelen zijn alleen

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Nieuwe Renault CAPTUR

Nieuwe Renault CAPTUR Nieuwe Renault CAPTUR Avontuur in de stad Goed nieuws voor stedelingen: de Captur, de succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren, een vernieuwde grille, een

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

De Kia. onze nieuwste ride

De Kia. onze nieuwste ride De Kia onze nieuwste ride Het beste van twee werelden. Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een

Nadere informatie

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial

Nadere informatie

DODGE NITRO. Originele MOPAR accessoires

DODGE NITRO. Originele MOPAR accessoires DODGE NITRO Originele MOPAR accessoires DODGE NITRO / BUITENKANT 1. DAKKOFFER Vergroot de laadcapaciteit van uw wagen. Bestaat in verschillende afmetingen. 2. Dakdrager Ontworpen om grote uitrusting en

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Toyota Tonero biedt het juiste antwoord TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Kan ik een truck kopen waarvan het rijgedrag ideaal is voor mijn toepassing? De keuze is

Nadere informatie

SPECIFICATIES PER 1 JANUARI 2013 WRANGLER

SPECIFICATIES PER 1 JANUARI 2013 WRANGLER SPECIFICATIES PER 1 JANUARI 2013 WRANGLER TECHNISCHE SPECIFICATIES AVONTUURLIJK, MAAR NIET SPARTAANS. DANKZIJ DE LEGENDARISCHE OFF-ROAD PRESTATIES VAN DE JEEP WRANGLER KUNT U OPTIMAAL GENIETEN VAN HET

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

Alle rechten voorbehouden. Volgens copyrightwetgeving mag deze handleiding niet in zijn geheel of gedeeltelijk worden gekopieerd zonder schriftelijke

Alle rechten voorbehouden. Volgens copyrightwetgeving mag deze handleiding niet in zijn geheel of gedeeltelijk worden gekopieerd zonder schriftelijke Alle rechten voorbehouden. Volgens copyrightwetgeving mag deze handleiding niet in zijn geheel of gedeeltelijk worden gekopieerd zonder schriftelijke toestemming van Garmin. Garmin behoudt zich het recht

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Dacia. Série Limitée Robust

Dacia. Série Limitée Robust Dacia Série Limitée Robust Série Limitée Robust Stijl en uitrusting voor iedereen Bij Dacia is alles mogelijk: een 4x4, een stijlvolle hatchback, een stationwagon met vijf zitplaatsen, een MPV of een combispace...

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

JEEP WRANGLER PRIJSLIJST 1 JANUARI 2016

JEEP WRANGLER PRIJSLIJST 1 JANUARI 2016 JEEP WRANGLER PRIJSLIJST 1 JANUARI 2016 KIES VOOR AVONTUUR. De naam Jeep is al meer dan zeventig jaar een legende, een symbool dat staat voor vrijheid. Vandaag de dag bouwt de Wrangler voort op deze erfenis,

Nadere informatie

Dacia Série Limitée Techroad

Dacia Série Limitée Techroad www.dacia.nl Alles is in het werk gesteld om juiste en actuele informatie in deze uitgave ten tijde van zijn verschijning te vermelden. Deze brochure werd samengesteld op basis van voorseries of prototypes.

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

NIEUWE NISSAN MICRA VISIA PACK CONNECT EDITION ACENTA TEKNA 1.2L 1.2L CVT 1.2L DIG-S 1.2L DIG-S CVT

NIEUWE NISSAN MICRA VISIA PACK CONNECT EDITION ACENTA TEKNA 1.2L 1.2L CVT 1.2L DIG-S 1.2L DIG-S CVT NIEUWE NISSAN MICRA GAMMA PACK CONNECT EDITION 1.2L 1.2L CVT 1.2L DIG-S 1.2L DIG-S CVT NIEUWE NISSAN MICRA VEILIGHEID ABS, EBD, NBAS ESP Bestuurders- en passagiersairbag Zij-airbags Window airbags 14"

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

1

1 1 3 5 7 9 11 12 13 15 17 [Nm] 400 375 350 325 300 275 250 225 200 175 150 125 155 PS 100 PS 125 PS [kw][ps] 140 190 130 176 120 163 110 149 100 136 100 20 1000 1500 2000 2500 3000 3500 4000 4500 RPM 90

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

Inspectierapport GF-550-L

Inspectierapport GF-550-L Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Volkswagen Polo 1.4 TDI BlueMotion GF550L Tellerstand (km): 162360 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode:

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 16.900 Algemene Opties en Accessoires: Climate control Keyless entry Regensensor Audio, tv en 12v access: 12V accessoire-aansluiting in de middenconsolebluetooth

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Originele MOPAR accessoires

Originele MOPAR accessoires DODGE avenger Originele MOPAR accessoires DODGE avenger / BUITENKANT 1. ALUMINIUM VELGEN In verchroomd, gepolijst of geschilderd metaal, behandeld met een transparante en duurzame afwerkingslaag. Verchroomde

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT)

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT) Technische specificaties specificaties (vervolg) MOTOR Kleppenmechanisme VVT-i 12 kleppen DOHC VVT-i 12 kleppen DOHC Cilinderinhoud (cc) 998 998 Boring x slag (mm) 71,0 x 84,0 71,0 x 84,0 Compressieverhouding

Nadere informatie

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011 RIJSLIJST VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELJAAR 2012-27 juni 2011 VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO S40 & V50 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag

Nadere informatie

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO FH EN FH16 id5_volvo_2401713_008.indd 3 29-6-2011 9:15:56 IN uw ELEMENT... U neemt plaats in de stoel, start de motor en voelt de kracht op de weg. In een vrachtwagen,

Nadere informatie

Krachtige en veelzijdige Rider met twin-cilinder motor en de optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en

Krachtige en veelzijdige Rider met twin-cilinder motor en de optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en Krachtige en veelzijdige Rider met twin-cilinder motor en de optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH

NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH GAMMA 80 kw / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS STANDAARDUITRUSTING EV-UITRUSTING 6m EVSE laadkabel voor opladen aan het

Nadere informatie

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels Chrysler Grand Voyager speciale reeks 25 th Anniversary 2.8L CRD Automaat Bovenop de rijkelijke basisuitrusting: 7-zitplaatsen Stow n Go, ABS, TCS, ESP, ERM, airconditioning zonder cfk en met 3 zones,

Nadere informatie

NISSAN NIEUWE QASHQAI

NISSAN NIEUWE QASHQAI NISSAN NIEUWE QASHQAI Design exterieur Design interieur Nissan Intelligent Mobility Ruimte interieur Kleuren em Bekleding Afdrukken Uitgang INTELLIGENTIE is prachtig en het stijlvolle, verfijnde nieuwe

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

FordTransit prijslijst

FordTransit prijslijst Prijzenbladnr. 2817R Ingaande: 1 juli 2011 FordTransit prijslijst Ford official sponsor destinationfootball Feel the difference 1 Business Pack voor 500,- Business Pack bestaat uit: 5-inch kleurennavigatie

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie