TALO.S GEBRUIKSAANWIJZING. Motorisch in hoogte verstelbare tafels met Piëzo zender met veiligheidssensoren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TALO.S GEBRUIKSAANWIJZING. Motorisch in hoogte verstelbare tafels met Piëzo zender met veiligheidssensoren"

Transcriptie

1 TALO.S GEBRUIKSAANWIJZING Motorisch in hoogte verstelbare tafels met Piëzo zender met veiligheidssensoren Leest u deze gebruiksaanwijzing voor ingebruikname aandachtig door.

2 Gebruiksaanwijzing van aanvullende / optionele stootbeveiliging voor zachte obstakels (Piëzo zender met veiligheidssensoren) voor de TALO.S motortafels 1. Voor het eerste gebruik van de tafel moet eerst een reset uitgevoerd worden, om ervoor te zorgen dat tafel en poten op de juiste wijze afgesteld worden. Ga als volgt te werk: De toetsen "Auf" en "Ab" moeten gelijktijdig ingedrukt en vastgehouden worden. De aandrijving gaat naar beneden tot de mechanische stop en schakelt dan uit. Pas dan laat u de toetsen los. De bevestigt de initialisatie met een drievoudig kort geluidssignaal. Let erop dat tijdens het resetten de stootbeveiliging inactief is. Dit betekent dat obstakels niet herkend worden. Er bestaat dan een verhoogd risico op beknelling. Let er daarom goed op dat zich geen voorwerpen in de gevarenzone bevinden. 2. De stootbeveiliging dient altijd 1 seconde actief geweest te zijn of het versteltraject moet 50 mm afgelegd hebben. Pas dan is de Piëzo zender geactiveerd. Zodra het in hoogte verstelbare tafelblad een zacht voorwerp raakt, dan stopt deze, om gelijk daarna automatisch ongeveer 40 mm in tegenovergestelde richting te bewegen. 3. De eerste handmatige beweging na de crash in dezelfde contrabeweging van de tafel uitvoeren. Ter her activering van de Piëzo zender is weer een afstand van ongeveer 50 mm (of 1 seconde) noodzakelijk. OPMERKING: Direct onder de langtraverse (buis 80 x 50 mm) werkt de Piëzo zender niet. A.u.b. geen test uitvoeren in dit bereik met zachte voorwerpen! Op dit punt functioneert de anti-bots beveiliging, dit betekent aanraking met harde voorwerpen, zoals bijv. een ladenblok. LET OP: Na 2 minuten continue schakelduur wordt de motor automatisch voor 18 minuten buiten dienst gezet. In de display verschijnt: HOT. Met andere woorden, neem na elke versteltraject een korte pauze. In principe geldt: de stootbeveiliging biedt geen bescherming voor personen. Het is niet uitgesloten dat een object ondanks de stootbeveiliging lichte beschadigingen kan oplopen. Gelieve geen lichaamsdelen zoals bijvoorbeeld handen als obstakel gebruiken.

3 Bediening (Met geheugenfunctie) Monteer de onder het tafelblad. Voor de bediening de (beeld 1) uittrekken richting de gebruiker (beeld 2). De pijltjes (a) geven de daarmee in gang te zetten verstelrichting AUF/AB aan. Het tafelblad beweegt zolang omhoog / omlaag totdat u de toets loslaat of de onderste tafelbladhoogte is bereikt. Voor geheugenfuncties zie volgende pagina s. Tafel naar boven Tafel naar boven Positietoets 1 bewaartoets Positietoets 4 Tafel naar beneden Positietoets 2 Positietoets 3 Tafel naar beneden Voor ingebruikname van de tafel, dient u het hoofdstuk ingebruikname te lezen

4 Ingebruikname Zorg ervoor dat de tafel correct en stabiel is opgesteld, dat deze door middel van de stelschroef (zie pagina 6) is uitgelijnd en dat alle stekkers voor de vastzitten, en de bekabeling voor de uw computer en kantoorapparatuur in de daarvoor bestemde kabelgoot liggen. Sluit de tafel aan het net aan. Initialiseer (handmatige reset) de tafel zoals beschreven op pagina 18. Vanaf nu kan de tafel normaal gebruikt worden. Ergonomie De werkbladhoogte dient altijd zodanig te worden ingesteld dat uw ellenbogen bij zitten of staan een hoek van 90 maken. Tip! Let u erop dat u geen weerkaatsing in uw beeldscherm ziet. Enkele voorbeelden van een juiste werkhouding met beeldscherm, toetsenbord en document.

5 Opslagfuncties (bij Memory) Stel de tafel op de gewenste hoogte in, op de display wordt de tafelhoogte weergegeven. Druk op de toets S. Op de display verschijnt S. Druk op de gewenste geheugentoets (bijv. 2). Op de display verschijnt S 2. Nu wordt de ingestelde tafelbladhoogte onder de gewenste geheugentoets opgeslagen. Er klinkt een hoorbare dubbele klik en na ca. 2 seconden verschijnt de opgeslagen positie. Opgeslagen positie oproepen Druk op de gewenste geheugentoets (bijv. 2) en houd deze ingedrukt. Het tafelblad beweegt tot de opgeslagen hoogte bereikt is. De display toont de actuele positie. Laat vervolgens de geheugentoets los. Reset (handmatige reset) Bij het opstarten of bij een storing (bijv. stroomuitval). Omdat de besturing na een paar seconden automatisch in de energiebesparende modus schakelt, moet deze eerst gedeactiveerd worden. Druk kort op de knop AUF of AB. Druk nu gelijktijdig op de AUF en AB toetsen houd ze ingedrukt. Na 2 seconden begint de reset, de tafel beweegt tot deze de laagste stand heeft bereikt. De succesvolle reset wordt met een dubbel klikkend geluid afgesloten. Laat nu de toetsen los. De elektrisch in hoogte verstelbare werkplek kan gebruikt worden. Inches / cm Indien de display inches aangeeft, kan dit naar cm omgezet worden. Linker beneden pijltjestoets 4 seconden vasthouden. Druk nu gelijktijdig op AUF en AB toets. Veiligheidsinstructie : Bij alle resetactiviteiten is de stootbeveiliging niet actief! Let op het risico van beknelling. Zorg ervoor dat zich geen voorwerpen of personen in de gevarenzone bevinden (alle mogelijke objecten buiten verstel- en bewegingsbereik houden). Verdere informaties over motor- en handbediening kunt u vinden onder

6 Oplossen van storingen Motor functioneert niet Mogelijke oorzaak Stroomtoevoerkabel is niet aangesloten Motor is niet aangesloten Slecht stekkercontact Motor defect Bedieningsunit defect Display staat Lock Oplossing Sluit de stroomtoevoerkabel voor de motor aan. Sluit de motorkabel aan op de motorbediening. Sluit de motorkabel, netkabel en bedieningsunit correct aan. Neem contact op met de klantenservice. Vervang de bedieningsunit. Pijltje links onderin 1x indrukken TIP: Bij een storing van de motor die niet te verhelpen is, kunt u de stekker 10 seconden uit het contact halen, weer aansluiten en tijdelijk een andere motor aansluiten, zodat de tafel weer in de gewenste stand gebracht kan worden. Verstelling alleen in één richting mogelijk Mogelijke oorzaak Oplossing Stroomuitval tijdens het verstellen of de Handmatige reset *) stroomkabel is tijdens het verstellen uit de contactdoos geraakt. Motorbediening is defect Neem contact op met de klantenservice. Bedieningsunit is defect Vervang de bedieningsunit. Motor defect Neem contact op met de klantenservice. *) Wanneer verstelling alleen naar beneden kan Motorbediening of bedieningsunit functioneren niet Mogelijke oorzaak Stroomtoevoerkabel is niet aangesloten. Bedieningsunit is niet aangesloten Motorbediening is defect Netkabel is defect Bedieningsunit is defect Slecht stekker contact. Oplossing Sluit de stroomtoevoerkabel voor de motorbediening aan. Sluit de bedieningsunit aan. Neem contact op met de klantenservice. Neem contact op met de klantenservice. Vervang de bedieningsunit. Sluit de stekker correct aan.

7 Foutcodes In de display staat HOT. Mogelijke oorzaak De motor is met een oververhittingsbeveiliging uitgerust. Vanwege oververhitting is de beveiliging geactiveerd. Oplossing Wacht tot de motor is afgekoeld en de melding HOT verdwijnt. Dan is de motor weer gebruiksklaar. In de display verschijnt de foutcode E + een foutnummer. Mogelijke oorzaak In de motor zit een interne fout. Oplossing Zoek de overeenkomstige fout code in de onderstaande lijst. Nr. Beschrijving Oplossing 00 Interne fout Kanaal 1 Schakel de unit uit en neem 01 Interne fout Kanaal 2 contact op met de 02 Interne fout Kanaal 3 klantenservice. 12 Defect Kanaal 1 Schakel de motor uit. 13 Defect Kanaal 2 Hef de externe kortsluiting 14 Defect Kanaal 3 op of sluit het betreffende contact op de correcte motor aan. U kunt de motor weer gebruiken. 24 Overstroom Motor M1 Verwijder de tussen het 25 Overstroom Motor M2 versteltraject ingeklemde 26 Overstroom Motor M3 voorwerpen. 48 Overstroom Motorgroep 1 Tafel te zwaar beladen. 49 Overstroom Motorgroep 2 Verwijder het gewicht van 60 Stootbeveiliging de tafel. Neem contact op 62 Overstroom bediening met de klantenservice.

8 36 Plug detectie aan motorcontact M1 37 Plug detectie aan motorcontact M2 38 Plug detectie aan motorcontact M3 61 Motor gewisseld 55 Synchronisatie van motorgroep 1 niet mogelijk. 56 Synchronisatie van motorgroep 2 niet mogelijk. Sluit het betreffende contact aan op de correcte motor. Voer een reset uit. Verwijder gewicht van de tafel. Voer een Reset uit; Als de fout na het resetten nog steeds verschijnt, neem dan contact op met de klantenservice. 67 Te hoge spanning. Sluit de stroomkabel af en neem contact op met de klantenservice. 70 Wijziging van de motorconfiguratie. Controleer of een Sensor gewist is. 71 Sensorconfiguratie gewijzigd. 81 Interne fout. Voer een reset uit. Sluit de stroomkabel af en na enige seconden weer aan. Treedt deze fout regelmatig op, sluit dan de stroomkabel af en neem contact op met de klantenservice. De beveiligingsinstructies moeten beslist in acht genomen worden! Als het systeem ondeskundig bediend wordt, kunnen gevaren voor personen en voorwerpen ontstaan!

9 Klik-Codes Zodra de motorbediening van stroom wordt voorzien, gebruikt de besturing het ingebouwde relais om de gebruiker via een geluidssignaal te informeren. De volgende tabel laat zien wat het aantal klikken voor betekenis heeft. Aantal klikken 2x met korte pauze (snelle dubbelklik) 2x met lange pauze (langzame dubbelklik) 2x met lange pauze (langzame dubbelklik) 3x met korte pauze (snelle drievoudige klik) 3x met lange pauze (langzame drievoudige klik) Status informatie Functioneert normaal: Het systeem werkt zonder problemen. Dit signaal wordt gegeven, zodra de motor met stroom wordt voorzien. Toets blokkering actief: Dit signaal wordt alleen dan gegeven, wanneer de tafel versteld gaat worden (AUF/AB-toets resp. geheugentoetsen). Het systeem bevindt zich in de Resetmodus. Dit signaal wordt alleen dan gegeven wanneer de tafel niet naar beneden in de Resetrichting versteld gaat worden (Auf-toets resp. geheugentoetsen) Sensor ontbreekt: De stootbeveiligingssensor is niet met de besturing verbonden. Dit signaal wordt altijd gegeven wanneer de tafel versteld gaat worden (Auf/Abtoets resp. geheugentoetsen) Inschakelingslimiet bereikt: Dit signaal wordt gegeven als de tafel naar beneden versteld moet worden (AB-toets). De beveiligingsinstructies moeten beslist in acht genomen worden! Als het systeem ondeskundig bediend wordt, kunnen gevaren voor personen en voorwerpen ontstaan!

10 Beveiligingsinstructies Als de instructies met de waarschuwingssymbolen niet in acht genomen worden, kan dit leiden tot ongevallen met ernstig persoonlijk letsel. Lees het volgende zorgvuldig door. Het is voor alle personen die de systemen installeren of gebruiken belangrijk om over de noodzakelijke informatie te beschikken en toegang te hebben tot deze handleiding. Voor installatie, de-installatie of zoeken van fouten Stop de motor! Schakel de stroom uit en trek de stekker uit het stopcontact! Verwijder al het gewicht van de tafel! Voor de start: Controleer of de tafel op de juiste wijze gemonteerd is. Controleer of de spanning op de besturing correct is, voordat het systeem met het net verbonden wordt. De onderdelen moeten op de controlebox aangesloten zijn, voordat deze aan het net aangesloten wordt. Tijdens werking: Als de controlebox een ongewoon geluid geeft of een geur afscheidt, trek dan onmiddellijk de stekker uit het stopcontact. Controleer of de kabel niet beschadigd is.

11 Beveiligingsvoorschriften Zet uw hand op tafel - "tweehandenbediening". Om te voorkomen dat knijpen en scheren gevaren, de tafel met al zijn bewegende delen (met inbegrip van de teelt en toebehoren) moeten naburige objecten, zoals meubilair, het bouwen van benodigdheden, enz. een minimale afstand van 25 mm. Zorg ervoor dat de tafel alleen door opgeleide personen in geen geval door kinderen bediend wordt. Zet uw andere hand op het tafelblad tweehandenbediening. Om stoten en beklemming te voorkomen, moet de tafel met al zijn bewegende delen (met inbegrip van de aanbouwdelen en accessoires) minimaal 25 mm vanaf naburige objecten zoals meubilair, gebouwdelen staan. Let erop, dat tijdens het naar beneden verstellen geen voorwerpen, zoals bijv. prullenmand of ladenblok onder de tafel staan. De tafel is niet voor het transport met personen geschikt. Let erop, dat bij het naar beneden verstellen, door middel van de geprogrammeerde beveiligingsstop en een beknellingsplek tussen het tafelframe of de kabelgoot kan ontstaan. Let op! Tafels in de bovenste positie kunnen eerder kiepen, als in de onderste positie. Het maximaal toegestane gewicht bedraagt 80 kg. Het hefsysteem voor korte werkingen is voorzien van een maximaal toegestane werkingstijd van 10% (2 minuten), dit betekent dat na een minuut in werking zijn, 18 minuten pauze ingelast worden. Houdt u er rekening mee dat het systeem is voorzien van een beveiligingsschakelaar, die bij overbelasting het systeem buiten werking treedt. In dit geval neemt u contact op met de klantenservice; tel / Bij onjuiste behandeling aanvaardt de fabrikant geen enkele aansprakelijkheid voor de schade.

A&E Trading b.v. Lineaire aandrijftechniek. Montage handleiding TM262

A&E Trading b.v. Lineaire aandrijftechniek. Montage handleiding TM262 A&E Trading b.v. Lineaire aandrijftechniek Montage handleiding TM262 Let op: Speciale droge geleiding niet smeren of schoonmaken met schoonmaakmiddelen. Attentie: maximaal gewicht 400 kg inclusief constructie

Nadere informatie

A&E Trading b.v. HANDLEIDING BESTURINGSBOX SMART. Firmware Versie 1.9

A&E Trading b.v. HANDLEIDING BESTURINGSBOX SMART. Firmware Versie 1.9 A&E Trading b.v. HANDLEIDING BESTURINGSBOX SMART Firmware Versie 1.9 INHOUDSOPGAVE 1. Gebruikers en kennis.3 2. Veiligheid..3 3. Kenmerken en functie..3 4. Eerste handelingen...4 5. Volgorde van handelingen.5

Nadere informatie

HANDLEIDING MOTOR CONNECTOR SET. Gebruikershandleiding voor in hoogte verstelbare bureau s cm

HANDLEIDING MOTOR CONNECTOR SET. Gebruikershandleiding voor in hoogte verstelbare bureau s cm HANDLEIDING MOTOR CONNECTOR SET Gebruikershandleiding voor in hoogte verstelbare bureau s 62-82 cm Voor ingebruikname van het systeem lees aandachtig deze handleiding en bewaar het voor naslag Type motor:

Nadere informatie

A&E Trading b.v. HANDLEIDING BESTURINGSBOX COMPACT. Firmware Versie 1.9

A&E Trading b.v. HANDLEIDING BESTURINGSBOX COMPACT. Firmware Versie 1.9 A&E Trading b.v. HANDLEIDING BESTURINGSBOX COMPACT Firmware Versie 1.9 INHOUDSOPGAVE 1. Gebruikers en kennis.3 2. Veiligheid..3 3. Kenmerken en functie..3 4. Eerste handelingen...4 5. Volgorde van handelingen.5

Nadere informatie

HANDLEIDING! " # $ %! & ' ' ' % $ %! & ( % ) * +, -. +/ ". +/

HANDLEIDING!  # $ %! & ' ' ' % $ %! & ( % ) * +, -. +/ . +/ HANDLEIDING! " # $ %! & ' ' ' % $ %! & ( % ) * +, -. +/ 0 +1 1 ". +/ 0 + 1 1 2 1. Instructie verstelling tafel De loungewerktafel is voor een correcte zithouding uitgerust met horizontale en verticale

Nadere informatie

HANDLEIDING. Radiofrequentiebediening Synchro 3-4 VFF/CDL-C-2G4

HANDLEIDING. Radiofrequentiebediening Synchro 3-4 VFF/CDL-C-2G4 HANDLEIDING Radiofrequentiebediening Synchro 3-4 VFF/CDL-C-2G4 Versie: sept 2016 VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN - Behuizing nooit openen. Door onbevoegd openen van de behuizingen/of ondeskundige reparaties kan

Nadere informatie

MAX display handleiding

MAX display handleiding Gebruikershandleiding voor MAX zit/sta bureau s 65-128 cm Voor ingebruikname van het systeem lees aandachtig deze handleiding en bewaar het voor naslag Inhoud Handset 3 Omhoog en naar beneden 3 Geheugeninstelling

Nadere informatie

e-desk Elektrisch in hoogte verstelbare tafelframes Montage en bedieningshandleiding

e-desk Elektrisch in hoogte verstelbare tafelframes Montage en bedieningshandleiding e-desk Elektrisch in hoogte verstelbare tafelframes Montage en bedieningshandleiding Status: november 2018 Aluminium-Schiebetür-Systeme Inhoudsopgave 1 Waarschuwingen / informatie 3 2 Gebruik / aansprakelijkheid

Nadere informatie

Gumax Terrasverwarmer

Gumax Terrasverwarmer Gumax Terrasverwarmer De energiezuinige terrasverwarmer op infraroodbasis zonder rode gloed Handleiding Model PAH-2011-1 3200 watt Lees alle instructies zorgvuldig door alvorens dit apparaat te installeren

Nadere informatie

Handleiding Oxan Radio met obstakeldetectie

Handleiding Oxan Radio met obstakeldetectie Handleiding Oxan Radio met obstakeldetectie Leest a.u.b deze handleiding aandachtig door en let vooral op de veiligheidsaanwijzingen. Schade ontstaan door het niet in acht nemen van de bedienings- en onderhoudsaanwijzingen,

Nadere informatie

MS Semen Storage Pro

MS Semen Storage Pro MS Semen Storage Pro 150 4508425 NL MS Semenstorage PRO 150 Gebruiksaanwijzing... 3 4508425/11-01-2016/F Inhoud MS Semen Storage Pro 150... 1 Bepalingen... 3 Introductie... 4 MS Semen Storage... 5 Aanbevelingen...

Nadere informatie

Telescopische TV liften serie John vta

Telescopische TV liften serie John vta Telescopische TV liften serie John vta Binnen deze serie zijn 3 types leverbaar, te weten: John 40vta 550/668 voor schermen tot 40 John 65vta 716/970 voor schermen tot 65 John 65vta 816/1170 voor schermen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding.

Gebruikershandleiding. Gebruikershandleiding. Fabrikant: Gispen International BV Parallelweg west 23 Postbus 30 NL 4100 AA Culemborg Holland. Type aanduiding: IC 2007 Elektrisch Hoogteverstelbare tafel. Bouwjaar: 2007 Versie

Nadere informatie

HANDLEIDING. Gebruikershandleiding voor MAX zit/sta bureau s cm

HANDLEIDING. Gebruikershandleiding voor MAX zit/sta bureau s cm HANDLEIDING MAX DISPLAY Gebruikershandleiding voor MAX zit/sta bureau s 65-128 cm Voor ingebruikname van het systeem lees aandachtig deze handleiding en bewaar het voor naslag NIDEC DCK31 405006 Control

Nadere informatie

Gebruikershandleiding.

Gebruikershandleiding. Gebruikershandleiding. Fabrikant: Gispen International BV Parallelweg west 23 Postbus 30 NL 4100 AA Culemborg Holland. Type aanduiding: IC 2007 Elektrisch Hoogteverstelbare tafel. Bouwjaar: 2013 Versie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Fabrikant: Gispen Parallelweg West 23 Postbus 30 NL 4100 AA Culemborg Holland. Type aanduiding: Gispen TM elektrisch hoogte verstelbare tafel (met het bedieningspaneel in het tafelblad)

Nadere informatie

Handleiding ARRAS met elektronische afstelling

Handleiding ARRAS met elektronische afstelling Handleiding ARRAS met elektronische afstelling Leest U a.u.b voor de eerste bediening deze handleiding aandachtig door en let u vooral op de veiligheidsaanwijzingen. Schade ontstaan door het niet in acht

Nadere informatie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 15 versie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 15 versie Jack vta 562/800 Pagina 1 van 15 versie 20150709 Wat wordt standaard geleverd: 1 Lift Jack vta 562/800 2 Besturingskast 3 Verbindingskabel 4 Voeding 5 Voedingskabel 6 TV beugel 7 Vesamount 8 Afstandsbussen

Nadere informatie

Gumax Terrasverwarmer

Gumax Terrasverwarmer Gumax Terrasverwarmer De energiezuinige terrasverwarmer op infraroodbasis zonder rode gloed Montage Handleiding Model PAH-2011-1 3200 watt Lees alle instructies zorgvuldig door alvorens dit apparaat te

Nadere informatie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 12 versie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 12 versie Jack vta 562/800 Pagina 1 van 12 versie 20171211 Wat wordt standaard geleverd: 1 Lift Jack vta 562/800 2 Besturingskast 3 Verbindingskabel 4 Voeding 5 Voedingskabel 6 TV beugel 7 Vesamount 8 Afstandsbussen

Nadere informatie

FAAC Tubular Motors Schaapweg BA Vlodrop

FAAC Tubular Motors Schaapweg BA Vlodrop 2 Inhoud 1. Algemeen... 4 1.1 Hindernisherkenning en stoppen op een aanslag... 4 2. Beschreibung... 4 3. Technische eigenschappen... 5 4. Montage... 5 4.1 Bouwen van de motor... 5 4.2 Installeren van de

Nadere informatie

Gebruikshandleiding E515

Gebruikshandleiding E515 BINNEN BUITEN blad 1/6 Optioneel: externe codegever inbouwdoos drukknopschakelaar inbouwdoos schakelaar aansluiting voor besturingseenheid voeding: installatie in elektrische schakelkast aanbevolen montagehoogte:

Nadere informatie

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4 Art.-Nr.: Art.-Nr.: Montage handleiding Inhoud Algemene omschrijving...p. Montage handleiding en functies...p. Instellingen van magneet contacten...p. Aansluiting met draadloos magneet contact...p. Aansluiting

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings-

Nadere informatie

Bedieningsinstructie

Bedieningsinstructie Bedieningsinstructie Kamerthermostaat ModuLine 00 763 7600 (203/08) NL 763 7600-000.TD Inhoudsopgave Inhoudsopgave Uitleg van de symbolen................. 2 2 Inleiding.............................. 2

Nadere informatie

Elektrische muurbeugel

Elektrische muurbeugel E HANDLEIDING Elektrische muurbeugel IR ontvanger programmeren: (AB = afkorting voor afstandsbediening) STAP 1: Druk en houd voor 5 seconden ingedrukt totdat de LED gaat knipperen en aan blijft, dan druk

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 16 RTS

Afstandsbediening Telis 16 RTS Afstandsbediening Telis 16 RTS Bedieningshandleiding Telis 16 RTS Pure Art.nr. 1811020 Telis 16 RTS Silver Art.nr. 1811021 Afstandsbediening Telis 16 RTS 16 Kanaals zender met display Telis 16 RTS Pure

Nadere informatie

Calortrans M55. Handleiding.

Calortrans M55. Handleiding. Calortrans M55 Handleiding BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Voor veilig gebruik van de Calortrans M55 mokkenerpers moeten de volgende voorzorgsmaatregelen genomen worden: Vóór gebruik: Lees de complete

Nadere informatie

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen Neem het screen uit de verpakking. Om beschadiging van het screen te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken.

Nadere informatie

Jaloezie- en rolluikbesturingssysteem Jaloeziebesturingsknop, Jaloeziebesturingsknop met sensordetectie

Jaloezie- en rolluikbesturingssysteem Jaloeziebesturingsknop, Jaloeziebesturingsknop met sensordetectie Jaloeziebesturingsknop Best.nr. : 2328.. Jaloeziebesturingsknop met sensordetectie Best.nr. : 0820.. Bedieningshandleiding 1 Veiligheidsinstructies De inbouw en montage van elektrische apparaten mag alleen

Nadere informatie

DEZE HANDLEIDING IS NIET VOOR HET AANMELDEN VAN EEN 2 e ZENDER!

DEZE HANDLEIDING IS NIET VOOR HET AANMELDEN VAN EEN 2 e ZENDER! Handleiding koppelen Sleutelhanger afstandsbediening. Lees a.u.b. deze handleiding aandachtig door en let vooral op de veiligheidsaanwijzingen. Schade ontstaan door het niet in acht nemen van de bedienings-

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

Calortrans M55. Handleiding

Calortrans M55. Handleiding Calortrans M55 Handleiding Voorwoord BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Voor veilig gebruik van de Calortrans M55 mokkenpers moeten de volgende voorzorgsmaatregelen genomen worden: Vóór gebruik: Lees de

Nadere informatie

Handleiding HL Clam HP Transferpers 38x38cm

Handleiding HL Clam HP Transferpers 38x38cm Handleiding HL Clam HP Transferpers 38x38cm Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Technische gegevens 4 3. Product omschrijving 5 4. Temperatuur, tijd en drukinstelling 6 5. Storingen 8 6. Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Installatie- en programmeerhandleiding. Voor Somfy io-homecontrol producten

Installatie- en programmeerhandleiding. Voor Somfy io-homecontrol producten Installatie- en programmeerhandleiding Voor Somfy io-homecontrol producten Afstelling met een lokale bediening (1W zender) Automatische afstelling - Motor is NIET afgesteld door de fabrikant 1 Neem de

Nadere informatie

Telescopische TV liften serie John hat

Telescopische TV liften serie John hat Telescopische TV liften serie John hat Binnen deze serie zijn 4 types leverbaar, te weten: 1. John 40hat 554/668 voor schermen tot 40 2. John 65hat 716/1000 voor schermen tot 65 3. John 65hat 816/1200

Nadere informatie

Calortrans CT3845(M) Handleiding.

Calortrans CT3845(M) Handleiding. Calortrans CT3845(M) Handleiding BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Voor veilig gebruik van de Calortrans CT3845(M) transferpers moeten de volgende voorzorgsmaatregelen genomen worden: Vóór gebruik: Lees

Nadere informatie

Motor OREA RTS. Montagehandleiding

Motor OREA RTS. Montagehandleiding fi fi fi Motor OEA TS Montagehandleiding 1 Voeding van de OEA TS Voeding: 230 V / 50 Hz. Alle aansluitingen moeten gebeuren in overeenstemming met het A..E.I.. De motor is uitgerust met een kabel van 3

Nadere informatie

Verkorte Handleiding Brel Radio motor met terugloop functie type MEV

Verkorte Handleiding Brel Radio motor met terugloop functie type MEV Pagina 1 Verkorte Handleiding Brel Radio motor met terugloop functie type MEV Aanleren zender. 1. Spanning op de motor of druk kort op de knop op de motor 2. Het product piept 3x. De motor maakt een op-neer

Nadere informatie

NPS-16 Burenalarmeringssysteem

NPS-16 Burenalarmeringssysteem Handleiding voor Alphatronics B.V. de gebruiker NPS-16 Burenalarmeringssysteem Burenalarmeringssysteem Revisie A Uitgave 10-1998 Alphatronics B.V. (MDK) INHOUD INHOUD... Pagina 1 Introductie... Pagina

Nadere informatie

TV liften serie John 2v

TV liften serie John 2v TV liften serie John 2v Binnen deze serie zijn er 3 verschillende lengtes, te weten: John 2v 816/600 voor schermen tot 32 John 2v 966/750 voor schermen tot 52 John 2v 1186/970 voor schermen tot 65 De liften

Nadere informatie

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions Awning Instructions Wind, Sun & Rain Sensor Instructions B C D Nederlands Wind, Zon & Regen Sensor Instructies Inhoud Garantie Voordat u de sensor aansluit raden wij u aan de instructies zorgvuldig door

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES

INSTALLATIE INSTRUCTIES Scherm min. 5 kg DQ Regular 1000 DQ Regular 700 INSTALLATIE INSTRUCTIES INHOUD: 1. Belangrijke veiligheidsinstructie s. 2. Specificaties en afmetingen. 3. Anti-afknel / Auto-omkeer functie. 4. Meegeleverde

Nadere informatie

MD741 GASDETECTIECENTRALE MET 1 ZONE

MD741 GASDETECTIECENTRALE MET 1 ZONE HG0741N01D Pag. 1/8 MD741 GASDETECTIECENTRALE MET 1 ZONE GEBRUIKERSHANDLEIDING Bosstraat 21 8570 Vichte Tel: +32 (0)56 650 660 Fax: +32 (0)56 70 44 96 E-mail : sales@limotec.be www.limotec.be HG0741N01D

Nadere informatie

Handleiding Rolgordijn/Eclips met radiografische accumotor

Handleiding Rolgordijn/Eclips met radiografische accumotor Handleiding Rolgordijn/Eclips met radiografische accumotor Installeer het Rolgordijn/Eclips volgens onderstaande tekeningen Type 416B (steunen) alleen voor Rolgordijnen Type 426B (montageprofiel) Rolgordijn/Eclips

Nadere informatie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 9 versie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 9 versie Jack vta 562/800 Pagina 1 van 9 versie 20180205 Wat wordt standaard geleverd: 1 Lift Jack vta 562/800 2 Besturingskast 3 Verbindingskabel 4 Voeding 5 Voedingskabel 6 TV beugel 7 Vesamount 8 Afstandsbussen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR A B C A: LED-indicator B: Verbindingsknop C: Kinderbeveiliging 1 [1] Plaatsen stekkerblok schakelaar Plaats de stekker van het stekkerblok in

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING IPSO BUISMOTOREN

MONTAGEHANDLEIDING IPSO BUISMOTOREN MONTAGEHANDLEIDING IPSO BUISMOTOREN INLEIDING Deze montagehandleiding bevat instructies voor de montage van de IPSO buismotoren. Lees de handleiding goed door, voordat u met de montage begint. Als u zich

Nadere informatie

Power Monitor Pro. Bestnr.: 10 32 50. Omwille van het milieu 100% recyclingpapier

Power Monitor Pro. Bestnr.: 10 32 50. Omwille van het milieu 100% recyclingpapier G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 10 32 50 Power Monitor Pro Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Somfy Orea buismotor

Somfy Orea buismotor Handleiding voor het afstellen van een: Somfy Orea buismotor Merkzonwering.nl Wagenstraat 29 3142 CR Maassluis T: 010-592 29 76 info@merkzonwering.nl Controle RTS motor op locatie Altus RTS, Altea RTS,

Nadere informatie

VERWARMING «RED HOT» Ref 93475

VERWARMING «RED HOT» Ref 93475 VERWARMING «RED HOT» Ref 93475 GEBRUIKSAANWIJZING VOOR DE VERWARMING - NL OVERZICHT 1. ALGEMENE VEILIGHEID 2. ELEKTRISCHE AANSLUITINGEN 3. GEBRUIK 4. ONDERHOUD 5. TECHNISCHE GEGEVENS LEES, VÓÓR HET GEBRUIK

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor WoonVeilig Huiscentrale (model WV-1716) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website WoonVeilig www.woonveilig.nl Klantenservice Meer

Nadere informatie

Handleiding. TPS Powerpress 40x50 cm

Handleiding. TPS Powerpress 40x50 cm Handleiding TPS Powerpress 40x50 cm Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Technische gegevens 4 3. Product omschrijving 5 4. Temperatuur, tijd en drukinstelling 6/7 5. Storingen 8 6. Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 4 RTS

Afstandsbediening Telis 4 RTS Afstandsbediening Telis 4 RTS Bedieningshandleiding Telis 4 RTS Pure Art.nr. 8063 Telis 4 RTS Silver Art.nr. 80638 Telis 4 RTS Patio Art.nr. 80644 Telis 4 RTS Lounge Art.nr. 8065 Afstandsbediening Telis

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding ICY1801TP Thermostat Programmer Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing I.C.Y. B.V. Introductie De Thermostat Programmer vergemakkelijkt het programmeren van de Timer-Thermostaat, doordat u één keer

Nadere informatie

www.somfy.com ilmo 50 WT Ref. 5050496B

www.somfy.com ilmo 50 WT Ref. 5050496B www.somfy.com FR DE IT ilmo 50 WT Ref. 5050496B CS PL HU RU EL PT ES EN Inhoud. Inleiding 6. Veiligheid 6. Algemeen 6. Algemene veiligheidsvoorschriften 6.3 Specifieke veiligheidsvoorschriften 7 3. Installatie

Nadere informatie

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. LB-management. Jaloeziebasiselement Universeel. Jaloeziebasiselement Universeel Art. nr.

1 Veiligheidsinstructies. 2 Constructie apparaat. LB-management. Jaloeziebasiselement Universeel. Jaloeziebasiselement Universeel Art. nr. Art. nr.: 1731JE Bedieningsvoorschrift 1 Veiligheidsinstructies Elektrische apparaten mogen alleen door een elektromonteur worden gemonteerd en aangesloten. Ernstig letsel, brand of materiële schade mogelijk.

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie

ENA 50-60 Bijlage. Installatie- en bedieningsinstructies. Flamco www.flamcogroup.com

ENA 50-60 Bijlage. Installatie- en bedieningsinstructies. Flamco www.flamcogroup.com ENA 50-60 Bijlage Installatie- en bedieningsinstructies Flamco www.flamcogroup.com Editie 2010 / NL Inhoud Pagina 1. Inbedrijfstelling 3 1.1. Inbedrijfstelling ENA 50/60 3 1.2. Parameters instellen voor

Nadere informatie

HANDLEIDING BUISMOTOREN SERIE 35 EN 45 R

HANDLEIDING BUISMOTOREN SERIE 35 EN 45 R Technische gegevens R-type buismotoren zijn aandrijvingen met een radio-ontvanger die bediening met een afstandsbediening mogelijk maakt. Ze zijn bedoeld voor de automatische werking van rolluiken en rolpoorten.

Nadere informatie

Bedienings- en servicehandleiding

Bedienings- en servicehandleiding Voor de gebruiker Bedienings- en servicehandleiding Kamerthermostaat ModuLine 100 Zorgvuldig lezen vóór bediening en servicewerkzaamheden Beknopt overzicht Beknopt overzicht bedieningsmogelijkheden Legenda

Nadere informatie

Gebruikershandleiding.

Gebruikershandleiding. Gebruikershandleiding. Fabrikant: Gispen International BV Parallelweg west 23 Postbus 30 NL 4100 AA Culemborg Holland. Type aanduiding: Ellen 1 HVE. Bouwjaar: 2012 Versie : 2.0 Introductie: Voor u ligt

Nadere informatie

VH CONTROL THERMOSTAAT HYPNOS (10080)

VH CONTROL THERMOSTAAT HYPNOS (10080) VH CONTROL THERMOSTAAT HYPNOS (10080) INSTALLATIEHANDLEIDING & INSTRUCTIES ALGEMEEN De VH Control Hypnos is een inbouw thermostaat bedoelt om toe te passen in elektrische (vloer-) verwarmingssystemen.

Nadere informatie

1. Installatie van de e-thermostaat 3. 2. Installatie van de hub 8

1. Installatie van de e-thermostaat 3. 2. Installatie van de hub 8 v.120110 1. Installatie van de e-thermostaat 3 2. Installatie van de hub 8 3. De webportal en smart phone app 10 Webportal...10 Smart phone App...10 4. Problemen oplossen - E-thermostaat 11 Het display

Nadere informatie

Sonesse 30 DCT Gebrauchsanleitung Guia de instalação Montagehandleiding Ref : A

Sonesse 30 DCT Gebrauchsanleitung Guia de instalação Montagehandleiding Ref : A www.somfy.com Sonesse 0 DCT Gebrauchsanleitung Guia de instalação Montagehandleiding Руководство по установке Ref :505559A VEILIGHEID Dit Somfy product moet geïnstalleerd worden door een erkende installateur

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit / Dimmen * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator

Nadere informatie

[6] Zoekmode activeren [7] Aanmelden zender

[6] Zoekmode activeren [7] Aanmelden zender [6] Zoekmode activeren [7] Aanmelden zender Druk met een puntig voorwerp kort op de Zend met de KlikAanKlikUit zender een AAN - verbindknop. De LED-indicator gaat knipperen signaal. Druk bijvoorbeeld op

Nadere informatie

DEZE HANDLEIDING IS NIET VOOR HET AANMELDEN VAN EEN 2 e ZENDER!

DEZE HANDLEIDING IS NIET VOOR HET AANMELDEN VAN EEN 2 e ZENDER! Handleiding koppelen huismerk RTS motor aan afstandsbediening. Lees a.u.b. deze handleiding aandachtig door en let vooral op de veiligheidsaanwijzingen. Schade ontstaan door het niet in acht nemen van

Nadere informatie

Sigma CP K and Sigma CP T series

Sigma CP K and Sigma CP T series Sigma CP K and Sigma CP T series Brandmeldcentrale Gebruikers Handleiding DOCUMENT REFERENCE K6800-08 (Man-1082) MODEL NUMBERS K11020M2, K11040M2, K11080M2 T11020M2, T11040M2, T11080M2 191108V1.0FN Brand

Nadere informatie

561/563 ELEKTRISCHE OPTREKSYSTEMEN 560 AFMETINGEN SPECIFICATIES MONTAGERICHTLIJNEN

561/563 ELEKTRISCHE OPTREKSYSTEMEN 560 AFMETINGEN SPECIFICATIES MONTAGERICHTLIJNEN ELEKTRISCHE OPTREKSYSTEMEN 560 561/563 AFMETINGEN SPECIFICATIES 29,6 mm 28,2 mm Aansturing met afstandsbediening Ingebouwde ontvanger Motortype: Decoline 5801 Voeding: 12 V Koppel: 0,8 Nm Omwentelingen:

Nadere informatie

EC5415B. B-Tronic EasyControl. Montage- en gebruiksaanwijzing. Wand-/handzender 15-kanaal bidirectioneel

EC5415B. B-Tronic EasyControl. Montage- en gebruiksaanwijzing. Wand-/handzender 15-kanaal bidirectioneel B-Tronic EasyControl EC5415B nl Montage- en gebruiksaanwijzing Wand-/handzender 15-kanaal bidirectioneel Belangrijke informatie voor: de monteur / de elektricien / de gebruiker Aan de betreffende personen

Nadere informatie

4 Knops afstandsbediening

4 Knops afstandsbediening Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 4 Knops afstandsbediening Well Straler Industrielaan 22 9320 Erembodegem info@wellstraler.be www.wellstraler.be Inhoudstafel

Nadere informatie

8075-000-048 - April 2010. Handleiding infrarood afstandsbediening

8075-000-048 - April 2010. Handleiding infrarood afstandsbediening 8075-000-048 - April 00 Handleiding infrarood afstandsbediening x 9V Batterij x x I zonder geheugen A, B, C + D S I met geheugen A, B, C + E I met massage A, B, C + F, G A Ontvangstinstelling A. Verwijder

Nadere informatie

Handleiding. TPS Powerpress 40x50 cm

Handleiding. TPS Powerpress 40x50 cm Handleiding TPS Powerpress 40x50 cm Inhoudsopgave Handleiding 1 TPS Powerpress 40x50 cm 1 1. Introductie 3 2. Technische gegevens 4 3. Product omschrijving 5 4. Temperatuur, tijd en drukinstelling 6 5.

Nadere informatie

A & E T r a d i n g b. v

A & E T r a d i n g b. v . G E B R U I K E R S A & E T r a d i n g b. v H A N D L E I D I N G Cascade Systeem voor motor besturingsboxen C O M P A C T Voor firmware versie 1.8 Rev4 L o r e n t z p a r k 1 3 N L 9 3 5 1 V J L e

Nadere informatie

STAKA. Handleiding elektrische bediening. Dakluiken Flachdachausstiege Roof access hatches Trappes de toit

STAKA. Handleiding elektrische bediening. Dakluiken Flachdachausstiege Roof access hatches Trappes de toit STAKA Handleiding elektrische bediening Algemeen Deze handleiding geeft u de juiste instructies voor een correcte aansluiting en een goede bediening van de elektrische bedieningsset van Staka. De installatie

Nadere informatie

TC 60/8. Handleiding

TC 60/8. Handleiding TC 60/8 ovenbesturing Handleiding Ve-Ka Ovenbouw b.v. Industrieweg 7 6621 BD Dreumel, Nederland Telefoon (0487) 57 17 03 Fax (0487) 57 17 03 info@ve-ka.nl www.ve-ka.nl 1 2 3 4 5 6 7 8 1 Algemeen Met behulp

Nadere informatie

Contents Inhoud. Wind, Zon & Regen Sensor Instructies. Inhoud: Sensor Functies:

Contents Inhoud. Wind, Zon & Regen Sensor Instructies. Inhoud: Sensor Functies: Wind, Zon & Regen Sensor Instructies Contents Inhoud Sensor Voordat u de sensor aansluit raden wij u aan de instructies zorgvuldig door te lezen. Het kan zo zijn dat u een beroeps electricien moet inschakelen

Nadere informatie

Ontvanger met GSM-transmissie GSM 700

Ontvanger met GSM-transmissie GSM 700 HANDLEIDING Ontvanger met GSM-transmissie GSM 700 www.tempolec.be 01. INTRODUCTIE Ontvanger met : - een GSM-transmissie - een uitgang (contact NO / NF spanningsvrij). Mogelijke functie van de uitgang :

Nadere informatie

Uitsluitend aansluiten op de spanning en frequentie zoals aangegeven op het typeplaatje.

Uitsluitend aansluiten op de spanning en frequentie zoals aangegeven op het typeplaatje. MODELLEN 1221 AANSLUITINGEN 1 kanaal 2 kanalen VEILIGHEIDSINSTRUCTIES In verband met brandgevaar of het risico op een elektrische schok dient inbouw en montage uitsluitend door een elektro vakman te geschieden.

Nadere informatie

Smoove Origin RTS. Instalatiehandleiding

Smoove Origin RTS. Instalatiehandleiding Smoove Origin RTS Instalatiehandleiding Smoove Origin RTS Andere afdekramen apart te verkrijgen n Keuze uit 9 verschillende afdekramen (Pure, Zwart, Silver, Silver mat, Licht Bamboe, Amber Bamboe, Kersen,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing voor Hoog/laag bed

Gebruiksaanwijzing voor Hoog/laag bed Gebruiksaanwijzing voor Hoog/laag bed A. Waarschuwingen 1. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing en volg deze aanwijzingen strikt op; 2. Zorg ervoor dat tijdens het verplaatsen (omhoog, omlaag of

Nadere informatie

StyleView Envelope Drawer

StyleView Envelope Drawer User Guide StyleView Envelope Drawer www.ergotron.com User's Guide - English Guía del usuario - Español Manuel de l utilisateur - Français Gebruikersgids - Nederlands Benutzerhandbuch - Deutsch Guida per

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw nieuwe autoalarm! Inhoud

Gefeliciteerd met uw nieuwe autoalarm! Inhoud Gefeliciteerd met uw nieuwe autoalarm! Lees de gebruikershandleiding voor gebruik zorgvuldig door en maak u vertrouwd met de verschillende functies van uw autoalarm. Deze handleiding beschrijft de functies

Nadere informatie

Aandachtspunten RTS - 50 -

Aandachtspunten RTS - 50 - Aandachtspunten RTS Sluit alleen die motor aan op de 230 V netspanning waarmee u werkt. De overige motoren niet aan de voeding. Zender altijd zo dicht mogelijk bij de motor houden voor een optimale signaaloverdracht.

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 1 RTS

Afstandsbediening Telis 1 RTS Afstandsbediening Telis 1 RTS Bedieningshandleiding Telis 1 RTS Pure Art.nr. 1810630 Telis 1 RTS Silver Art.nr. 1810637 Telis 1 RTS Patio Art.nr. 181064 Telis 1 RTS Lounge Art.nr. 1810649 Afstandsbediening

Nadere informatie

ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR

ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.1 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U

Nadere informatie

All-in-one warmtepomp water verwarming BOI-200/260

All-in-one warmtepomp water verwarming BOI-200/260 All-in-one warmtepomp water verwarming BOI-200/260 Installatie & Instructie Handleiding Editie 2008 15.07.2008 Rev. 1.0 Inhoudstafel 1. Handleiding voor de installatie...3 1.1 Aansluiting...3 1.2 Installatie

Nadere informatie

www.eurolinezonwering.nl

www.eurolinezonwering.nl Bedienings- en montagehandleiding WeiTronic Combio-868 MA WeiTronic Combio-868 LD WeiTronic Combio-868 HD Combio-868 MA Combio-868 LD www.weinor.nl Combio-868 HD Let op: Voorgeprogrammeerde WeiTronic ontvangers

Nadere informatie

Gebruikers- en service-instructie

Gebruikers- en service-instructie 7163 7600 05/2004 NL(NL) Gebruikers- en service-instructie Kamerthermostaat ModuLine 100 Zorgvuldig lezen voor u de thermostaat gebruikt Beknopt overzicht Beknopt overzicht bedieningsmogelijkheden Pos.

Nadere informatie

GfS Push Bar Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Opbouw GfS Push Bar Alarm...p. 3. Installatie GfS Push Bar Alarm...p. 4

GfS Push Bar Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Opbouw GfS Push Bar Alarm...p. 3. Installatie GfS Push Bar Alarm...p. 4 Art.-Nr.: Montage handleiding GfS Push Bar Alarm Inhoud Algemene omschrijving...p. 2 Opbouw GfS Push Bar Alarm...p. 3 Installatie GfS Push Bar Alarm...p. 4 Functies GfS Push Bar Alarm...p. 5 Art.-Nr.:

Nadere informatie

TV liften serie John ha

TV liften serie John ha TV liften serie John ha Binnen deze serie zijn 3 types leverbaar, te weten: 1. John 26ha voor schermen tot 26 2. John 32ha voor schermen tot 32 3. John 47ha voor schermen tot 47 De liften zijn identiek

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AWMR-230 MINI INBOUW SCHAKELAAR

GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AWMR-230 MINI INBOUW SCHAKELAAR GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AWMR-230 MINI INBOUW SCHAKELAAR D A C * B * Afbeelding van de AYCT-102 (niet inbegrepen) A: Zoekmodus-knop B: Aansluiting wandschakelaar C: Aansluiting verlichting D: Indicator

Nadere informatie

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT Technische gegevens: Spanning: 230-240VAC + aarde Frequentie: 50-60Hz Weerstandsbelasting: 16A (3600W-230VAC) Inductieve belasting: 1A IP Waarde: IP21 Aanpassing:

Nadere informatie

Tyro Pyxis/Auriga 2, 4, 6 of 8 voudige afstandsbediening Handleiding 868 MHz

Tyro Pyxis/Auriga 2, 4, 6 of 8 voudige afstandsbediening Handleiding 868 MHz Handleiding 868 MHz Pyxis zender en Auriga ontvanger Aantal functies: 2, 4, 6 of 8, ON/OFF Toetsfuncties Pyxis zender activeren: houdt de I knop 2 seconden ingedrukt. Pyxis zender deactiveren: houdt de

Nadere informatie

Handleiding Brel 35mm en 45mm elektronische radio motor (ook voor ritsscreen) Type MEV MEV MEV MEV45-40

Handleiding Brel 35mm en 45mm elektronische radio motor (ook voor ritsscreen) Type MEV MEV MEV MEV45-40 BREL motors is onderdeel van: Pagina 1 Handleiding Brel 35mm en 45mm elektronische radio motor (ook voor ritsscreen) Type MEV35-10 + MEV45-20 + MEV45-30 + MEV45-40 Lees de handleiding alvorens u begint

Nadere informatie

Aanmelden afstandbediening.

Aanmelden afstandbediening. AANMELDING- EN AFSTELLINGSHANDLEIDING Huismerk afstandbediening met obstakeldetecite Leest U a.u.b voor de eerste bediening deze handleiding aandachtig door en let u vooral op de veiligheids-aanwijzingen.

Nadere informatie

Handleiding Brel 22 mm 8V radiomotor met trekkoord. Type MLE22-0.3

Handleiding Brel 22 mm 8V radiomotor met trekkoord. Type MLE22-0.3 BREL motors is onderdeel van: Pagina 1 Handleiding Brel 22 mm 8V radiomotor met trekkoord Type MLE22 Lees de handleiding alvorens u begint met de installatie. Als deze instructie niet wordt gevolgd, kan

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie