Gebruik van de montagehandleiding

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruik van de montagehandleiding"

Transcriptie

1 Ziijjwaartse sectiionaalldeur IISO45 Montagehandleiding

2 Zijwaartse sectionaaldeur Algemene voorwaarden Pagina 2 / 23 Gebruik van de montagehandleiding Gebruik van de handleiding Aanwijzingen en in deze handleiding gebruikte symbolen Voor elke handeling aan de deur adviseren we u, deze handleiding aandachtig door te lezen. De indeling van deze handleiding zal professionele monteurs snel een antwoord kunnen geven. Op pagina 6 kunt u de complete inhoud vinden van de handleiding. De volgende afbeeldingen wijzen de monteurs en gebruikers op belangrijke informatie met betrekking tot persoonlijke veiligheid en materiaal gebruik. Symbool Betekenis Pas op: persoonlijk gevaar Mogelijke beschadiging van het materiaal of zijn omgeving. Nuttige informatie, aanbeveling. Minimaal aantal personen voor een veilige handeling / montage (Het aantal afbeeldingen verwijst naar het minimale aantal personen/monteurs).

3 Pagina 3 / 23 Controle en voorbereiding voor montage van de deur. Aandachtspunten Algemene opmerking voor de handleiding Deze montagehandleiding mag de wettelijke regels niet overschrijven die in het bouwwezen zijn vastgesteld. Ze beschijft de kernpunten om tot een vlekkeloze en probleemloze montage te komen.. Het gebruik van niet-orginele onderdelen en het aanbrengen van zelfbedachte constructies en andere veranderingen aan de deur zijn niet toegestaan, hierdoor wordt de leverancier vrijgesteld van alle aansprakelijkheid en garantie. Kwaliteit en bevestiging van het kozijn Kwaliteit van de muur De deur kan sterke belastingen verdragen, in het bijzonder windvlagen. De deur kan ook minimale verschuivingen van de vloer aan. Het is daarom aan te bevelen alle aanwijzingen op te volgen ter bevestiging van de deur. Bij het eerste bezoek aan de eindgebruiker, en in ieder geval voor de montage van deze deur, moet de vakman de onderstaande details betreffende het metselwerk controleren : Soort, Toestand (stevigheid, wapening, ), En staat (scheuren, verankering, ), van de bestaande constructie.

4 Pagina 4 / 23 Controle en voorbereiding voor de montage van de deur (vervolg) Aanwijzing Let op: De hieronder genoemde aanwijzingen mogen alléén door ervaren monteurs (vakmensen) uitgevoerd worden. Let er op dat er geen vreemde mensen in de omgeving van de deur cq. bouwplaats bevinden. De bouwplaats afzetten en veiligstellen. Voorcontrole Obstakels op zijmuur Bij elke situatie : rechts of links schuivend, dient u er zeker van te zijn dat er geen obstakels in de weg zitten op de zijmuur (leidingen, kabels, ramen, meterkast, etc., etc., ) Ondergrond en draagconstructie Het gebouw, dat de deur en zijn kozijn moet dragen moet : ideaal vlak zijn, geen grote oneffenheden bezitten, waterpas zijn. In het ergste geval dient de constructie, op één of andere manier, te worden aangepast zo dat de constructie wel voldoet aan de gestelde eisen. Vlakheid van de vloer t.p.v. looprail De vloer ter plaatse van de totale looprail moet perfect glad en waterpas zijn.

5 Materiaal opstellen Seite 5 / 23 Montage van de zijwaartse sectionaaldeur Doel van dit ducument Dit document beschrijft de montage en de instellingen van de zijwaartse sectionaaldeur. Benodigde gereedschappen Steeksleutel 10 Steeksleutel 13 Steeksleutel 17 Inbussleutel 8 Rolmaat 5m Waterpas Betonboor Ø 9 Staalboor Ø 5 Hamer Klopboor machine Kruiskopschroevendraaier Dopsleutel Ø 10 Schietlood Silikonen kit Bevestigingsmateriaal Bevestiging van de bodemlooprail in de vloer Spijkerplug (niet meegeleverd) 10 x 80 Bevestiging van de looprails en het kozijn Gebruik hiervoor bevestigingsmateriaal dat geschikt is voor het ter plaatse zijnde plafond. In ieder geval dient de doorsnede van de schroeven gelijk of groter te zijn dan 8 mm.

6 Materiaal opstellen Seite 6 / 23 Montage van de zijwaartse sectionaaldeur Volgorde van werkzaamheden De montage dient volgens onderstaande volgorde te gebeuren : 1. Controle van de geleverde onderdelen en secties. 2. Samenstellen en montage van het deurkozijn. 3. Monteren van de bovenste bocht. 4. Monteren van de bovenste looprail ter plaatse van de zijmuur. 5. Positioneren van de bodemrail. 6. Positioneren van de bodembocht. 7. Positioneren van de bodemrail ter plaatse van de zijmuur. 8. Montage en opstellen van de sectie met nr.1 (= slotsectie). 9. Bevestigen van de bodemrail. 10. Samenstellen en opstellen van de andere middensecties. 11. Samenstellen en opstellen van de eindsectie. 12. Instellen van de geleiderol op de eindsectie. 13. Afstellen van het slot. 14. Monteren van de eindstop. 15. Monteren van de bescherming tegen optillen. 16. Monteren van console (alleen bij dubbele bocht). 17. Verdere werkzaamheden. Deze montagehandleiding geldt voor de montage van een garagedeur die rechts schuivend is (van buitenaf gezien) Bij een links schuivende deur, de afbeeldingen denkbeeldig omdraaien.

7 Materiaal opstellen Seite 7 / Controle van de geleverde onderdelen Secties en buidel met metalen onderdelen 1 2 De zijwaartse sectionaaldeur wordt geleverd met de volgende onderdelen : Onderdelen: Bodemrail (Alu-Profiel) ter plaatse van de zijmuur Enkele rail Dubbele rail Bodemrail (Alu-Profiel) Inbouw rail Renovatie rail 3 Kopblende/bovendorpel incl. rail (rail en montagehoek voorgemonteerd) 4 Bovenrail Bij grotere afmetingen : 2 colli waarvan 1 colli alleen met de secties. Nummering van de secties 5 6 (rail en montagehoek voorgemonteerd) Vertikaal kozijnstijl aan de schuifzijde Vertikaal kozijnstijl aan de sluitzijde (montagehoek aan de stijl voorgemonteerd) 7 Bocht (tpv. de vloer) : Enkele bocht Dubbelebocht 8 Bocht (boven) 9 Buidel met metalen onderdelen materiaal tbv. montage en schroeven

8 Materiaal opstellen Seite 8 / Deurblad (De op de verpakking aangegeven volgorde in acht nemen). De op de leverbon aangegeven maten met de levering controleren alvorens verder te gaan met de montage.

9 Materiaal opstellen Seite 9 / Samenstellen en montage van het deurkozijn De vloer in de omgeving van de definitieve plaats van de garagedeur opruimen. De bovendorpel (3), de kozijnstijl aan de sluitzijde (6) en de kozijnstijl aan de schuifzijde (5) uitpakken en op de grond (of op een stellage) leggen, zo dat e.e.a. beschemd is tegen krassen en andere beschadigingen. De 3 elementen op de grond leggen en voor-positioneren. De 3 kozijnprofielen aan elkaar monteren : - Blende (bovendorpel) en kozijn aan de sluitzijde De beide, boven aan de bovendorpel liggenden schroefmoeren, losschroeven (6) en de bevestigingshoek van de bovendorpel inschuiven (3) - Blende (bovendorpel) en kozijn aan bochtzijde De kozijnstijl aan de bochtzijde (5) in de bevestigingsbeugel van de bovendorpel (3) tot aan de eindaanslag inschuiven sluit / slot zijde bochtzijde Plaatsen van het kozijn Let op : De bovendorpel moet exact horizontaal (waterpas) zijn, Beide stijlen moeten exact parallel en haaks zijn (zijdelings en in de diepte). De diagonalen moeten exact gelijk zijn.

10 Materiaal opstellen Seite 10 / Samenstellen en opstellen van het deurkozijn Het totale kozijn zorgvuldig opstellen en het tegen de opening op zijn definitieve plaats zetten, terwijl op de afmetingen die op de afleverbon aangegeven bestelbreedte in doorrijbereik (X op de tekening) gelet wordt. Het geheel met lijmklemmen, of met stutbalken, bevestigen. Op de muur alle voor de bevestiging van het kozijn noodzakelijke boorgaten markeren. Opening bestaand uit hout : - Het deurkozijn direkt met houtschroeven en ringen Ø8 mm min. bevestigen. Opening bestaand uit steen : - De lijmklemmen verwijderen en het deurkozijn voorlopig aan beide zijden stellen. - Boren und plug/bouten plaatsen. - Het deurkozijn exact stellen en bevestigen. 5 3 Doorrijbereik 6 doorsnede Deurslot zijde De horizontale maat van de bovenrail controleren, deze dient 36,5mm van de muur verwijderd zijn. (zie doorsnede A-A). Opstellen van het deurkozijn tegen de opening Let op : De bovendorpel dient exact horizontaal te liggen. Beide kozijnstijlen dienen met de waterpas parallel en vertikaal in de 2 assen (hoogte en diepte) uitgericht zijn. De diagonalen moeten exact gelijk zijn

11 Materiaal opstellen Seite 11 / monteren van de bovenste bocht De 2 bevestigingsklemmen op de boven-bocht voorpositioneren en de bocht in de op de bovendorpel (je nach Gegebenheit) beschikbare klem schuiven, om doorbuiging van de rail te voorkomen Schnitt De horizontale positie vd. bocht controleren, deze moet 56 mm van de zijmuur verwijderd zijn. (zie doorsnede B-B). De horizontale positie van de gehele bovenrail is de voorwaarde voor een toekomstige goed lopende zijwaartse sectionaaldeur.

12 Materiaal opstellen Seite 12 / 23 4Monteren van bovenrail ter plaatse van de zijmuur Doorsnede Schnitt De horizontale positie van de looprail controleren, deze moet van de zijmuur 56mm verwijderd zijn. (zie doorsnede C-C). Opstellen van de bovenste looprail De horizontale positie van de gehele bovenrail is de voorwaarde voor een toekomstige goed lopende zijwaartse sectionaaldeur. Één van de hoeken met de klem zo dicht als mogelijk naast de laatste hoek van de bocht en op gelijke hoogte bevestigen. De bovenstelooprail in deze klem schuiven, deze in horizontale richting (ondersteunen) houden en de laatste hoek/klem in een maximale afstand van 150mm van het einde van de rail plaatsen.. Op de rail alle klemmen monteren, die in de Accessoires-Kit geleverd zijn. De klemmen gelijkmatig over de helelengte van de rail verdelen. De hoeken op de zijmuur bevestigen, zonder vast te draaien, om hoogte verstelling nog mogelijk te houden. De horizontale positie van de gehele bovenrail (rail aan voorzijde + bocht + rail aan de zijmuur) controleren, en de hoeken op de muren definitief bevestigen.

13 Materiaal opstellen Seite 13 / Positioneren van de bodemrail Renovatierail Gehele bodemrail (voorzijde, bodem-bocht en zijmuur) in elkaar zetten en positioneren, zonder deze op de vloer te bevestigen. Waterafdichting Ingebouwde rail Afvoer van regenwater Binnen INTERIEUR EXTERIEUR Buiten De positie van de bodemrail controleren, let U op de aangegeven maten.

14 Materiaal opstellen Seite 14 / Positioneren van de bodembocht Gehele bodemrail (voorzijde, bocht-bodem und zijmuur) positioneren, zonder deze vast te zetten /bevestigen. Afstand van het muurvlak tot bocht Afstand van het muur-vlak tot bocht Detail B-B Detail B-B Afstand zijmuur - bocht Afstand zijmuur tot bocht Detail A-A Detail A-A Met 1 enkele bocht Met 1 dubbelebocht De positie van de rail controleren, let U op de aangegeven positiebepalingen..

15 Materiaal opstellen Seite 15 / Positionering van de Bodenrail tpv. de zijmuur Gehele bodemrail (voorzijde, bocht-bodem und zijmuur) ) positioneren, zonder deze vast te zetten /bevestigen. De rail vlak bij de bocht en in de zelfde richting leggen (zie maatvoering) De rail vlak bij de bocht en in de zelfde richting leggen (zie maatvoering) doorsnede A-A Positie van de rail langs de zijmuur enkelerail doorsnede A-A Positie van de rail langs de zijmuur dubbelerail Voor enkelerail Voor dubbele rail De positie van de bodemrails controleren, let op de aangegeven positie maatvoering.

16 Materiaal opstellen Seite 16 / Montage en opstellen van de sectie Nr. 1 (slotzijde) De deurpallet bestaat uit meerdere (verschillende) secties, de volgorde, en montage volgorde, staat aan één zijde op de pallet aangegeven. De nummering begint aan de slotzijde. De sectie op een stellage leggen, buitenzijde van de sectie naar buiten/onder. Op de sectie de looprol, de bodemrol/geleider en de 2 scharnieren monteren. 2 Slot sectie 1 Doorsnede AA De bovenste looprollen in de bovenrail en de bodembeleiderol in de bodemrail aan achterzijde inschuiven. De sectie geheel doorschuiven tot in gesloten positie De vertikale positie controleren en nameten, deze positie-controle van het vertikaal zijn (waterpas) is zeer belangrijk voor de verdere stappen tijdens de montage van het deurblad en de toekomstige soepele loop van de deur.

17 Materiaal opstellen Seite 17 / Bevestigen van de bodemrail De sectie door de hele rail schuiven zo dat de vertikale positie gecontroleerd wordt en zo dat de positie van de bodemrail gecontroleerd wordt,, en het geheel vertikaal is. De hele bodemrail definitief bevestigen (voorzijde, bocht-bodem en ter plaatse van de zijmuur). De vertikale proefloop is belangrijk voor het verdere verloop en voorwaarde voor een toekomstige goed lopende zijwaartse sectionaaldeur De gehele bodemrail zeer goed schoon maken. 10. Samenstellen en opstellen van de andere secties De scharnieren en de bodemrol/geleiderol- en looprollen op de 2e sectie monteren. Tussensectie 2 Doorsnede A-A Schnitt A-A 5 4 De sectie in de rails schuiven en tegen de eerste (slot)sectie aanschuiven. Beide secties met de scharnieren vastzetten/koppelen, waarbij op het exact passen van de secties gelet word. Wanneer nodig de in hoogte verstelbare instelschoef gebruiken, om een gelijkmatige gewichtsverdeling te bewerkstelligen. De vertikale positie van de laatste sectie controleren. De secties door de gehele rails (incl. bocht), boven en onder rail, laten lopen. De secties (deurblad) zullen : Ongehindert en zonder stoten lopen, In elke stand stabiel blijven, Waterpas in beide assen zijn. Deze werkzaamheden bij alle secties herhalen. Alle bovenrolwielen moeten rusten op de rail. De rolsledes zijn af fabriek ingeregeld/afgesteld, indien nodig met de stelschroef de hoogte van de slede bijstellen om een gelijkmatige verdeling van de belasting te waarborgen.

18 Materiaal opstellen Seite 18 / Samenstellen en De scharnieren en de bodemrol/geleiderol- en looprollen op de eindsectie montage van de eindsectie monteren. Eindsectie 6 Doorsnede A-A 7 De sectie in de rails schuiven en tegen de eerste (slot)sectie aanschuiven. Beide secties met de scharnieren vastzetten/koppelen, waarbij op het exact passen van de secties gelet word. Wanneer nodig de in hoogte verstelbare instelschoef gebruiken, om een gelijkmatige gewichtsverdeling te bewerkstelligen. De vertikale positie van de laatste sectie controleren. De secties door de gehele rails (incl. bocht), boven en onder rail, laten lopen. De secties (deurblad) zullen : Ongehindert en zonder stoten lopen, In elke stand stabiel blijven, Waterpas in beide assen zijn. 12. Instellen van de geleiderol op de eindsectie Bij dubbele bochten moet de laatste geleiderol op de eindsectie volgens onderstaande tekening (hand- of motorbediening) ingesteld worden. Handbediening Motorbediening 7

19 Materiaal opstellen Seite 19 / Afnstellen van het slot Het slot word op de eerste sectie voorgemonteerd, de afstelling is voor goed functioneren beslist noodzakelijk. 1 2 De beschermkap verwijderen. De geleideblokjes kunnen voor het instellen van de diepte afgesteld worden. De in het kozijn zittende klemmen zijn in hoogte verstelbaar.

20 Materiaal opstellen Seite 20 / Monteren van de eindstop Met Alu-profiel Zonder Alu-Profiel

21 Materiaal opstellen Seite 21 / Monteren van de bescherming tegen optillen Op de scharnieras met einige speling bevestigen, zodat schuren/klemmen wordt voorkomen

22 Materiaal opstellen Seite 22 / monteren van de console (alleen bij dubbele bocht) Met 4 blikschroeven bevestigen 17. Verderewerkzaamheden Alle beschermfolie op de secties verwijderen (buitenzijde). De deurgreep en de grendel(indien besteld) monteren. Volgende werkzaamheden uitvoeren : Werkzaamheden Instellen/monteren aandrijving (optie) Gebruik Handleiding aandrijving

23 Materiaal opstellen Seite 23 / 23

Montage- en gebruikshandleiding voor CarTeck garagekanteldeur DF Laatst bijgewerkt 08-10-07

Montage- en gebruikshandleiding voor CarTeck garagekanteldeur DF Laatst bijgewerkt 08-10-07 Montage- en gebruikshandleiding voor CarTeck garagekanteldeur DF Laatst bijgewerkt 08-10-07 Deze handleiding dient na de montage aan de eigenaar van de deur te worden verstrekt ter documentatie en voor

Nadere informatie

Montagehandleiding. Type 45/1. Om de hoek schuivend sectionale garagedeur. Version 2.0-1/2006

Montagehandleiding. Type 45/1. Om de hoek schuivend sectionale garagedeur. Version 2.0-1/2006 Montagehandleiding Om de hoek schuivend sectionale garagedeur Type 45/1 Version 2.0-1/2006 Bewaar deze montage-, onderhouds-, bedienings- en demontagevoorschriften op een veilige plek zolang de deur in

Nadere informatie

Montage instructie Enkeldeurs in de wand schuivend Comfort / Souplesse

Montage instructie Enkeldeurs in de wand schuivend Comfort / Souplesse Montage instructie Enkeldeurs in de wand schuivend Comfort / Souplesse pagina 1/18 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

CilO. handleiding vijfhoek

CilO. handleiding vijfhoek CilO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :metselwerk of beton => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 6 stappen in

Nadere informatie

Montage-instructie. Garagedeur. veren achter

Montage-instructie. Garagedeur. veren achter Montage-instructie Garagedeur veren achter nhoudsopgave elangrijk vóór het monteren 2 nhoud verpakking 3 enodigd gereedschap 3 ysteemoverzicht 4 Onderdelenlijst 5 evestigingsmateriaal 6 pecificaties 7

Nadere informatie

handleiding douche schuifdeur

handleiding douche schuifdeur CILO handleiding douche schuifdeur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem Montage instructie Voor de wand schuivend systeem met kozijn pagina 1/14 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing controleren

Nadere informatie

Montage handleiding Pendeldeur Intense ( tussen 2 muren)

Montage handleiding Pendeldeur Intense ( tussen 2 muren) Pendeldeur Intense ( tussen 2 muren) 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig door, controleer of alle voor montage benodige onderdelen

Nadere informatie

DuoFlex. Montagehandleiding

DuoFlex. Montagehandleiding DuoFlex Montagehandleiding DuoFlex montagekozijnen Inhoudsopgave Hoe gebruikt u deze handleiding? 2 Onderdelen DuoFlex kozijn 3 Controle 5 Monteren van de voorhelft 6 Monteren van de tegenhelft 7 Plaatsen

Nadere informatie

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Controleer de montagehoogte Controleer of u voldoende montagehoogte op uw gevel heeft om het scherm te plaatsen Boven de muursteun (montage steun)

Nadere informatie

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N MONTAGE-INSTRUCTIES DEUREN Inhoudsopgave Inleiding. Inleiding. Voorbereiding voor montage. Waterpas zetten. Vlakke deuren en paneeldeuren Deuren monteren Deuren stellen Paneeldeurrand verstellen Paneeldeuren

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw ruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Montage instructie Avento RZ - standaard uitvoering - brandwerende uitvoering 30+ en inbraakwerende uitvoering

Montage instructie Avento RZ - standaard uitvoering - brandwerende uitvoering 30+ en inbraakwerende uitvoering pagina 1/8 Versie Maart 2017-1 Montage instructie Avento RZ - standaard uitvoering - brandwerende uitvoering 30+ en 60+ - inbraakwerende uitvoering Inhoud verpakking: - 1x sluitstijl - 1x hangstijl voorzien

Nadere informatie

Montage instructie Enkeldeurs in de wand schuivend

Montage instructie Enkeldeurs in de wand schuivend Montage instructie Enkeldeurs in de wand schuivend pagina 1/18 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing controleren 6

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :cellenbeton of gipsblokken => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. => Volg gedurende de montage de 7 stappen

Nadere informatie

handleiding douche kwartrond

handleiding douche kwartrond CILO handleiding douche kwartrond Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan dan contact contact op met op met uw Bruynzeeldealer.

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 8 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Douchevloer Type: inbouw met de afvoer in de bestaande vloer

Montagehandleiding voor Douchevloer Type: inbouw met de afvoer in de bestaande vloer Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montage handleiding ¼ ronde cabine Intense

Montage handleiding ¼ ronde cabine Intense 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig door, controleer of alle voor montage benodige onderdelen aanwezig zijn en check de cabine op

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 4 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 7 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

handleiding douche hoekinstap

handleiding douche hoekinstap CILO handleiding douche hoekinstap Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 7 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Langere rails dienen te worden ondersteund om doorbuigen te voorkomen. Monteer de rail met 2 personen.

Langere rails dienen te worden ondersteund om doorbuigen te voorkomen. Monteer de rail met 2 personen. Lamelgordijnen Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MaatStudio.nl. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een holle bouwstenenmuur

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een holle bouwstenenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 8 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

HOUTEN SCHUIFDEUREN. Een Uniek concept. Voor verdere inlichting: info@groupthys.com of www.groupthys.com

HOUTEN SCHUIFDEUREN. Een Uniek concept. Voor verdere inlichting: info@groupthys.com of www.groupthys.com Een Uniek concept. THYS SLIDING deurblad : - Deurblad schuift in aluminium rail, voor de muur of tussen 2 muren. - 2 deurhanghouders met wielgeleiders voorzien van kogellager zorgen voor een stille, bijna

Nadere informatie

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Handleiding argenta invisidoor

Handleiding argenta invisidoor Handleiding argenta invisidoor Lees deze handleiding eerst aandachtig eer u van start gaat. Het plaatsen van de argenta invisidoor dient te gebeuren door een vakman. Onderdelen argenta invisidoor Horizontale

Nadere informatie

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 7 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

handleiding douche pendeldeur

handleiding douche pendeldeur lino handleiding douche pendeldeur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw ruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING GDB 200

MONTAGE HANDLEIDING GDB 200 MONTAGE HANDLEIDING GDB 200 Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 1.1 VOORBEREIDING... 4 2. CONTROLEREN VAN DE AFMETINGEN VAN DE SET... 6 3. INSTALLATIE VAN DE VERTICALE RAILS.... 7 4 INSTALLATIE VAN HORIZONTALE

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

handleiding douche hoekinstap

handleiding douche hoekinstap vitro handleiding douche hoekinstap Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Doucheset monteren. Materialen Gereedschap. Accuboormachine. Doucheset. Teflontape. Waterpas. Siliconen Kit. Potlood. Rubber hamer

Doucheset monteren. Materialen Gereedschap. Accuboormachine. Doucheset. Teflontape. Waterpas. Siliconen Kit. Potlood. Rubber hamer Doucheset monteren Doucheset monteren Materialen Gereedschap Doucheset Teflontape Siliconen Kit Accuboormachine Waterpas Potlood Rubber hamer Platte schroevendraaier Steeksleutel Rolmaat Inbussleutel http://bit.ly/297zy6d

Nadere informatie

CILO. handleiding douche zijwand

CILO. handleiding douche zijwand CILO handleiding douche zijwand Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan dan contact contact op met op met uw Bruynzeeldealer.

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken MONTAGEHANDLEIDING model type :LIMBURG :cellenbeton of gipsblokken => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 8 stappen

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

GL04300 NISDEUR MONTAGE INSTRUCTIES

GL04300 NISDEUR MONTAGE INSTRUCTIES GL04300 NISDEUR MONTAGE INSTRUCTIES BELANGRIJK Bedankt voor het kiezen voor van Rijn Products. Lees voordat u uw deur gaat plaatsen eerst goed deze gebruikshandleiding. 1. Controleer of u beschikt over

Nadere informatie

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap Aluminium Broeikas Model: Grape Benodigd gereedschap extremshops.eu Grape.0 7-06-0 Instructies Voor het juiste gebruik, raden we u aan de opbouw van de structuur op basis van deze gids te maken en deze

Nadere informatie

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP)

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Montagehandleiding draagarmstellingen Type: Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Geachte klant, Bij de ontwikkeling van deze draagarmstelling

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle bouwstenenmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle bouwstenenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 7 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montage / Gebruikers- handleiding Rolluiken

Montage / Gebruikers- handleiding Rolluiken Montage / Gebruikers- handleiding Rolluiken Bestel-zonwering.nl Montagehandleiding Rolluiken versie 2014 1 Montage Handleiding Rolluiken De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman.

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Tegelbak Type: onderbouw voor kastbreedte van 45 tot 140 cm.

Montagehandleiding voor Tegelbak Type: onderbouw voor kastbreedte van 45 tot 140 cm. Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 3 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montagehandleiding Sanitaire ruimteverdeler Devider

Montagehandleiding Sanitaire ruimteverdeler Devider Montagehandleiding Sanitaire ruimteverdeler Devider LET OP!!! Plaats glazen wanden / deuren nooit onbeschermd op de vloer. Maar plaats deze op een stuk karton of houten plank. ( Tijdens uitpakken en tijdens

Nadere informatie

HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES

HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES HANDLEIDING ZONNESCHERM 4X3M MONTAGEINSTRUCTIES Artikelnummer: OD 210070 Modelnummer: 328.370 LEES DE ONDERSTAANDE INSTRUCTIES VOOR ASSEMBLAGE EN BEWAAR ZE. 1. SCHEID EN IDENTIFICEER ALLE ONDERDELEN EN

Nadere informatie

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Op bestaand DIN slot Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Met

Nadere informatie

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Montagevoorschrift Met het universele indak bevestigingssysteem van Ubbink, kan men alle soorten zonnepanelen tussen de dakpannen aanbrengen. Het systeem

Nadere informatie

handleiding douche kwartrond

handleiding douche kwartrond vitro handleiding douche kwartrond Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

CILO. handleiding draaideur

CILO. handleiding draaideur CILO handleiding draaideur Controleer vóór montage of of het het product compleet en en vrij vrij van van beschadigingen is. is. Mocht Mocht u een u een gebrek gebrek constateren, constateren, neem neem

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

LINO. handleiding douche 3-delige schuifdeur

LINO. handleiding douche 3-delige schuifdeur LINO handleiding douche 3-delige schuifdeur Controleer Controleer vóór vóór montage montage of of het het product product compleet compleet en en vrij vrij van van beschadigingen beschadigingen is. is.

Nadere informatie

Terrasoverkappingen. Montagehandleiding Nebbiolo

Terrasoverkappingen. Montagehandleiding Nebbiolo Montagehandleiding Nebbiolo Inhoud pakket Goot en wandprofiel pakket Tussenliggers naar rato 2 zijliggers Staanders Bevestiging materialen Sileconen kit Afwerkkappen gootprofiel Pagina 1 van 8 De montage

Nadere informatie

handleiding douche draaideur

handleiding douche draaideur vitro handleiding douche draaideur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING KIT FUTURA

MONTAGEHANDLEIDING KIT FUTURA Inhoud A D E F G H I M N O - Houten omkasting - Profiel binnenzijde - Profiel openingszijde - Rail - Loopwagens met bevestigingsplaat - Eindstop - Houten blokje zwart (afstandhouder rail) - Verbindingsstuk

Nadere informatie

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u begint met de montage! We raden u met klem aan de installatie altijd met twee personen en door opgeleid personeel

Nadere informatie

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Handleiding. HMB 4-seizoenen pui Samenstelling & montage

Handleiding. HMB 4-seizoenen pui Samenstelling & montage Handleiding HMB 4-seizoenen pui Samenstelling & montage Inhoudsopgave 1. Algemeen 2 2. Opties 4-seizoenen pui 3 3. Rekenformule 5 4. Bewerking aan kozijn 8 5. Bewerking aan de twee buitenste deuren 11

Nadere informatie

Optima Canopy accessoires voor het ophangen

Optima Canopy accessoires voor het ophangen Optima Canopy accessoires voor het ophangen Accessoirekits - toepassingen vereisen altijd meer dan één kit. Bepaal zorgvuldig wat u nodig heeft. Itemnummer inhoud kit BPCS5450G Ophangkit voor de bouwkundige

Nadere informatie

Basis profiel. Gaas. trekbalk. Geleideblokje trekbalk. verduistering. hoekstuk klikker. Montagehandleiding Duo Plissé

Basis profiel. Gaas. trekbalk. Geleideblokje trekbalk. verduistering. hoekstuk klikker. Montagehandleiding Duo Plissé Montagehandleiding Duo Plissé @: info@horrex.nl Benodigdheden: - Stanley mes - Potlood - Rolmaat - Inbussleutel M2,5 - kruiskop schroevendraaier - Schaar - Schuurpapier - IJzerzaag (optioneel geleverd)

Nadere informatie

Handleiding. Metal stud wand. montage

Handleiding. Metal stud wand. montage Handleiding Metal stud wand montage Metal stud wand handleiding Hoe plaatst u een metal stud wand en waar moet u aan denken? Welke gereedschappen en materialen heeft u nodig? Wij leggen u in 7 stappen

Nadere informatie

Montagehandleiding SANI-CAB DELTA

Montagehandleiding SANI-CAB DELTA Montagehandleiding SANI-CAB DELTA Woudstraat 3, Poort 215 B-3600 Genk tel. (+32) 89 38 09 08 fax. (+32) 89 38 27 46 intersystems@skynet.be www.inter-systems.be (A) Alvorens van start te gaan... (*) Bevestig

Nadere informatie

Montage handleiding Roldeur BP77 MET ROLCONSOLES

Montage handleiding Roldeur BP77 MET ROLCONSOLES Montage handleiding Roldeur BP77 MET ROLCONSOLES Montage roldeur met rolconsoles zonder kast, pagina 1 Controle AS: Controleer of de motor is geborgd in de as. Dat doet u door te kijken of de motor uit

Nadere informatie

Leginstructie Aslon Terras Onderconstructie Systeem

Leginstructie Aslon Terras Onderconstructie Systeem Leginstructie Aslon Terras Onderconstructie Systeem Type ligger 35 x 23 mm bxh Het Aslon Terras Onderconstructie Systeem is speciaal ontwikkeld voor een universele, eenvoudige en zeer snelle montage van

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Douchevloer Type: inbouw met Douchevloer-frame

Montagehandleiding voor Douchevloer Type: inbouw met Douchevloer-frame Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 8 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Verandazonwering. Montage handleiding. V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 93-080225

Verandazonwering. Montage handleiding. V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 93-080225 Verandazonwering Montage handleiding V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 9-00225 Montage instructies voor V600-Helsinki V600-Helsinki Benodigd gereedschap: Boormachine Staalboor,5 mm Kruiskopschroevendraaier

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

Montagehandleiding MonoPlus

Montagehandleiding MonoPlus Montagehandleiding MonoPlus Inhoudsopgave MonoPlus MonoPlus montagekozijn Hoe gebruikt u deze handleiding? Onderdelen MonoPlus Monteren van het kozijn Afhangen van de deur Plaatsen van het glas 4 7 8

Nadere informatie

Montagehandleiding Silence voor de wand

Montagehandleiding Silence voor de wand Montagehandleiding Silence voor de wand Modellenoverzicht SVW 1 SVW 2 SVW 10 SVW 6 SVW 14 2 Inhoudsopgave Silence Silence schuifdeur voor de wand Hoe gebruikt u deze handleiding? Voorbereidingen sparingen

Nadere informatie

Installatie van. Installatie:

Installatie van. Installatie: -2- Installatie van SIGMA-schottensystemen Het doel van deze instructies is de installateur een idee geven van de correcte techniek die moet worden gebruikt voor de installatie en assemblage van een typisch

Nadere informatie

OMNI HANDLEIDING DOUCHE SCHUIFDEUR

OMNI HANDLEIDING DOUCHE SCHUIFDEUR OMNI HNDLEIDING DOUHE SHUIFDEUR Lees voor aanvang van de installatie de handleiding goed door en controleer of het product compleet is en vrij van beschadigingen. Neem direct contact op met de leverancier

Nadere informatie

GL03350 HOEKCABINE MONTAGE INSTRUCTIES

GL03350 HOEKCABINE MONTAGE INSTRUCTIES GL03350 HOEKCABINE MONTAGE INSTRUCTIES BELANGRIJK Bedankt voor het kiezen voor van Rijn Products. Lees voordat u uw deur gaat plaatsen eerst goed deze gebruikshandleiding. 1. Controleer of u beschikt over

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS LIBELLE

Onderdelen lijst SPEELHUIS LIBELLE SPEELHUIS LIBELLE Onderdelen lijst SPEELHUIS LIBELLE Omschrijving Nummer Onderdeel Maat in mm hoeveelheid Vloerdeel binnen 1 Voorgemonteerd paneel 795x1230 4 voorwand 2 Voorgemonteerd paneel 795x1380

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MaatStudio.nl. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Sets A + B + E + H Sets A + C + F + H Sets A + B + C + G + H

Sets A + B + E + H Sets A + C + F + H Sets A + B + C + G + H MODULE HANDLEIDING Lees voor aanvang van de installatie de handleiding goed door en controleer of het product compleet is en vrij van beschadigingen. Het overzicht toont de mogelijke douchewandcombinaties

Nadere informatie

Deel 01 : een raam plaatsen

Deel 01 : een raam plaatsen Bekijk ook de instructie video's op www.raamwinkel.be pagina 1 1. trek de beschermfolie van de buitenkant van het raam Tip: verwijder de rest van de folie pas op het einde, zo vermijd je beschadigingen

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS PANDA

Onderdelen lijst SPEELHUIS PANDA SPEELHUIS PANDA Onderdelen lijst SPEELHUIS PANDA Omschrijving Nummer Onderdeel Maat in mm hoeveelheid Voorwand 1 Voorgemonteerd paneel 119X1-1.114 1 Zijwand 2 Voorgemonteerd paneel 173xh.114 1 Achterwand

Nadere informatie

Facilitair BV. Pulpmatic Vermaler. Installatie handleiding. QRS Facilitair Randmeer 12 5347 JW Oss. T: 0412-690461 E: info@qrsfacility.

Facilitair BV. Pulpmatic Vermaler. Installatie handleiding. QRS Facilitair Randmeer 12 5347 JW Oss. T: 0412-690461 E: info@qrsfacility. Facilitair BV QRS Facilitair Randmeer 12 5347 JW Oss T: 0412-690461 E: info@qrsfacility.nl Pulpmatic Vermaler Installatie handleiding Pulpmatic Vermaler Installatie Handleiding Roterend mes onder in vermaalkamer

Nadere informatie

DOUCHE. handleiding hoekinstap

DOUCHE. handleiding hoekinstap DOUCHE handleiding hoekinstap Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is

Nadere informatie

zonweringkoopjehier.com - Uitval Schermen - Installatie instructies

zonweringkoopjehier.com - Uitval Schermen - Installatie instructies Contents Inhoud Waarschuwing 1,0 m - 3,0m Zonwering 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep Bevestigings Set Bouten M6 Bouten M8 Uitbreiding

Nadere informatie

MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL)

MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL) MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL) BENODIGD GEREEDSCHAP **optioneel ONDERDELEN Afbeelding betreft de 3,0 m brede uitvoering. De componentaantallen variëren per maatuitvoering (zie het

Nadere informatie

Montage-instructies voor de grootte 191 x 111 x 195 cm

Montage-instructies voor de grootte 191 x 111 x 195 cm Montage-instructies voor de grootte 191 x 111 x 195 cm Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke eigenschappen.

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS GIRAF

Onderdelen lijst SPEELHUIS GIRAF SPEELHUIS GIRAF Onderdelen lijst SPEELHUIS GIRAF Omschrijving Nummer Onderdeel Maat in mm hoeveelheid PLATFORM Voorgemonteerd paneel Staanders 1 7x7 L.78 4 Staanders 2 7x7 L.145 2 Zij dragers 3 2,7x5,5

Nadere informatie

bathroom design douchecabines badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl

bathroom design douchecabines badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl douchecabines EPOS badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl bathroom design Lees vooraf aan de installatie eerst de handleiding in zijn geheel door. Gebruik electrisch gereedschap uitsluitend voor het boren

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :holle bouwstenen

MONTAGEHANDLEIDING. :holle bouwstenen MONTAGEHANDLEIDING model type :LIMBURG :holle bouwstenen => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 8 stappen in deze

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :holle wand

MONTAGEHANDLEIDING. :holle wand MONTAGEHANDLEIDING model type :LIMBURG :holle wand => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 7 stappen in deze handleiding.

Nadere informatie

STAP 1 VOORBEREIDING. Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek.

STAP 1 VOORBEREIDING. Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek. 1 STAP 1 VOORBEREIDING Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek. Organiseer de materialen. Breng ze naar de juiste plaats, en maak

Nadere informatie

DEURNAALD INBRAAKWEREND

DEURNAALD INBRAAKWEREND Montagehandleiding DEURNAALD INBRAAKWEREND MET VOORGEMONTEERDE MEERPUNTSLUITING TYPE 4009N (LSP), 5409N (HSP) SILVERLINE Montagehandleiding Deurnaalden inbraakwerend met meerpuntssluiting type 4009N en

Nadere informatie

Ref: 9011215 3.66 x 4.5m - 12 x 15 Pavilion met dubbele railbalken Step by Step Assembly Instructions. Product Ref: 9011215

Ref: 9011215 3.66 x 4.5m - 12 x 15 Pavilion met dubbele railbalken Step by Step Assembly Instructions. Product Ref: 9011215 Pavilions 3.66 x 4.5m Montagehandleiding - 12 x 15 Pavilion Shelter stap with voor Double stap Rail Beams Ref: 9011215 3.66 x 4.5m - 12 x 15 Pavilion met dubbele railbalken Step by Step Assembly Instructions

Nadere informatie

Rolluiken VR-R40/R44/R55. Montage / Gebruikershandleiding

Rolluiken VR-R40/R44/R55. Montage / Gebruikershandleiding Rolluiken VR-R40/R44/R55 Montage / Gebruikershandleiding Montage Handleiding Rolluiken De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste montage kan leiden tot schade of verwondingen!

Nadere informatie

gevelelementen op de bouw; hoe te stellen en in te metselen

gevelelementen op de bouw; hoe te stellen en in te metselen informatie voor uitvoerders en timmerlieden op de bouwplaats gevelelementen op de bouw; hoe te stellen en in te metselen De timmerfabrikant heeft zijn best gedaan om de kozijnen zo goed mogelijk te maken,

Nadere informatie