GEZONDER WERKEN - INNOVATIES BELEVEN.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEZONDER WERKEN - INNOVATIES BELEVEN."

Transcriptie

1 2012 VEILIGHEIDSSCHOENEN GEZONDER WERKEN - INNOVATIES BELEVEN.

2 ATLAS NEDERLAND GEZONDER WERKEN - INNOVATIE KUNNEN ERVAREN.

3 ATLAS / 2012 Beste klanten, beste lezer! De kwaliteit van ATLAS begint al bij de keuze van materialen. Of het nu gaat om de hoge kwaliteit leder, aluminium neuzen of een nieuw actief ademende voering, de kracht zit in onze bedrevenheid om grenzen te overschrijden en nieuwe accenten te leggen. Innovatief kijken naar de toekomst - dat is de reden waarom ATLAS in de productie inzet op een mondiale arbeidsverdeling: de productie van de lederen basisonderdelen vindt plaats in het eigen pand van ATLAS in het zuiden van Brazilië, de eindassemblage op de productielocatie in Dortmund (Duitsland). ATLAS is maatstaf in de markt met een productievolume van 2 Miljoen paar veiligheidsschoenen per jaar. Hierdoor profiteert u van de hoogste betrouwbaarheid en de gedrevenheid om u een flexibele service te kunnen blijven bieden.

4 INHOUD NIEUWS :Gore-Tex Thermo model :Business schoenen Elegante office-schoen voor representatief presteren. :NIEUW CF Loopzooltechnologie.. TECHNOLOGIEEN 10 :Technologie & Innovaties KLASSIEKERS 20 :XP Veiligheidsschoenen met een metaalvrije tussenzool die beschermt tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen :Anatomic Bau Veiligheidsschoenen met een tussenzool die beschermt tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen voor professionals in de bouw, EN ISO genormeerd. :Thermo Tech De speciale schoen voor de asfaltverwerkende industrie :Gore-Tex Veiligheidsschoenen met Gore-Tex binnenvoering. Voor een betrouwbare bescherming tegen nattigheid en kou. :CF-Serie Bijzonder lichte veiligheidsschoenen, uitgerust met de MPU -zooltechnologie. :alu-tec Een innovatie modellen met een aluminium neus.

5 :Ergo-Tex Alle modellen zijn met de klimaatregulerende Ergo-Tex binnenvoering uitgerust. Hiermee heeft de drager steeds droge voeten met een aangename temperatuur. :4WORK Traditie en kwaliteit kenmerken het elegante nubukleder van de 4Work Serie. :snow & rain Perfecte bescherming voor het koude jaargetijde. :Duo-Soft Speciale modellen met een bijzonder hittebestendige loopzool met grove noppen. :Sneaker Een goed gevoel, toekomstgericht design en een buitengewoon loopcomfort. :GenerationX - Damesmodellen Modieuze veiligheidsschoenen voor dames :clean & white Witte veiligheidsschoenen met een hele goede antislip loopzool, speciaal voor hygiënische omgevingen. :ESD Dames en heren ESD veiligheidsschoenen voor werkomgevingen waar met kwetsbare electrische onderdelen wordt gewerkt. :Big-Size Schoenen in de maten 51, 52, 53. :Ergo-Med speciale breedten Speciale modellen in de breedten 13 en 14, ook geschikt voor dragers van inlegzolen. ACCESSOIRES 62 :Shop Artikel Artikelen voor de verzorging en het comfort van onze veiligheidsschoenen.

6 ATLAS HET STREVEN NAAR PERFECTIE Kwaliteit in ieder detail is verplichting voor ATLAS.

7 ATLAS KWALITEIT EN WAARDE Bij alle generaties van onze veiligheidsschoenen staan kwaliteit en waarde op de eerste plaats. Op het gebied van innovatieve technologieën, een helder design en de perfecte afwerking tot in het kleinste detail wordt aan de hoogste eisen voldaan. Deze details zorgen voor het bijzondere ATLAS -draagcomfort. TEAMGEEST Voor een goed product is het allerbelangrijkste: Gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Kwaliteit is uiteindelijk immers een gemeenschappelijk succes. Mensen en techniek staan bij de vervaardiging van onze producten in het middelpunt. De modernste productietechnologieën hebben evengoed hun plek als de vaardigheden en de precisie van onze goed opgeleide en ervaren vakmensen. VISIE EN TOEKOMST Engagement, teamspirit en permanent streven naar perfectie zijn de belangrijkste bouwstenen van ons succes. Daarnaast staat voor AT- LAS de samenwerking met haar partners hoog in het vaandel. De hieruit voortkomende kennis en ervaring wordt gebruikt om veiligheidsschoenen te ontwikkelen die precies zijn toegesneden op de wensen van de verschillende branches. ATLAS ontwikkelt haar schoenen samen met de klanten!

8 ATLAS / 2012

9 ATLAS / 2012 LOGISTIEK Als betrouwbare partner bieden wij service en nauwkeurige logistiek voor uw just-in-time leveringen. Het uitgebreide distributiecentrum in Dortmund biedt u de zekerheid van snelle beschikbaarheid van onze kwaliteitsproducten. SERVICE Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij aan de eisen van de arbeidsmarkt voldoen. Om het arbobeleid van onze klanten verder te optimaliseren, worden door onze ervaren medewerkers en partners in de binnen en buitendienst risicoanalyses van de diverse toepassingsgebieden opgesteld. Aansluitende draagtests met bijbehorende evaluatieformulieren bieden de klant een optimaal oplossingsconcept. Want alleen geëngageerde, gemotiveerde en gezonde medewerkers die plezier in hun werk hebben, helpen zichzelf en de onderneming succesvol verder. MAATWERK De mens en zijn gezondheid staan centraal in onze ontwikkelingen. Daarom is het voor ons vanzelfsprekend om ook individuele oplossingen rondom de veiligheidsschoen te leveren. Wij bieden u daarom gecertificeerde veiligheidsschoenen voor orthopedische inleg- of steunzolen. INNOVATIES VOOR DE TOEKOMST Het beslissende moment.

10 10 loopzool ATLAS -loopzooltechnologie - een stap verder denken. Voortdurende investeringen in de modernste technologieën maken het ons tegenwoordig mogelijk om innovatieve loopzoolconcepten aan te bieden. Zes uiterst moderne MPU -installaties produceren in de vestiging Dortmund jaarlijks 2 miljoen paar veiligheidsschoenen. Op elk station worden verschillende loopzoolvarianten vervaardigd. De modernste computer- en robottechnologieën zorgen in het directe opschuimprocedé voor de hoogste precisie. Hierbij wordt het multifunctionele MPU -materiaal zodanig aangepast, dat verschillende profielen en hardheidsgraden afhankelijk van het profielontwerp worden gecombineerd. Zachtere loopzolen voor indoor voor binnen en robuuste, hitte- en snijbestendige varianten voor buitentoepassingen. Alle loopzolen worden gecombineerd met een elastische comfort tussenzool. Het tweelaagsprocedé maakt een perfecte afstemming van de dempingseigenschappen mogelijk. Een strategische samenwerking met de snel in praktijk te brengen. Tegelijkertijd hebben beide ondernemingen zich de hoogste kwaliteit ten doel gesteld. Deze combinatie zorgt voor vertrouwen en tevreden klanten. NIEUW CFLoopzool polyurethaan-systeemaanbieder BaySystems van Bayer MaterialScience AG stelt ons in staat om telkens nieuwe wegen in te slaan en op die manier de eisen aan het multifunctionele polyurethaan GREEN FUTURE - de innovatie van ATLAS. Voor een bijzonder sportieve, lichte en energieke tred. :3,5 mm :170 C :Olie-, zuren- en benzinebestendig :Antistatisch

11 loopzool 11 XNLoopzool De XN-technologie reageert op demografische breedte veranderingen van het loopvlak door de zachte tussenzool. Deze is speciaal ontwikkeld voor middelbare leeftijd performers. :3,5 mm :170 C :olie-, zuren- en benzinebestendig :antistatisch OUTDOORLoopzool SNEAKERLoopzool ATLAS Outdoor - Een robuuste zooltechnologie van multifunctionele polyurethaan. Het brede profiel zorgt voor een perfecte pasvorm voor outdoor en/of ruw terrein.. :4,5 mm Profil :170 C :Olie-, zuren- en benzinebestendig :Antistatisch ATLAS Sneaker loopzool, ervaar de sportieve, flexibele en lichtgewicht zooltechnologie. Voor iedereen die het sneaker gevoel wil beleven. :3,0 mm :170 C :Olie-, zuren- en benzinebestendig :Antistatisch DUOLoopzool THERMOLoopzool De specialist voor het ruwe werk. Een hoogwaardige nitrilloopzool waaraan hoge eisen worden gesteld. :Nitrilloopzool :4,5 mm Profil :220 C :Olie-, zuren- en benzinebestendig :Antistatisch De thermische loopzool is voorzien van een 4 mm kurk tussenlaag. Deze biedt extra isolatie en beschermt tegen hitte. :Nitrilloopzool :Profielloos :zeer hittebestendig :Olie-, zuren- en benzinebestendig :Antistatisch

12 12 lederkwaliteit Van grondstof tot eindprodukt ATLAS verwerkt uitsluitend runderhuid van de beste kwaliteit. Dit wordt gegarandeerd doordat het leder uiterst nauwkeurig wordt uitgekozen. Alleen perfect leder wordt door Atlas gebruikt. Goed opgeleide en gekwalificeerde ATLAS -medewerkers garanderen van het halffabrikaat tot en met de in elkaar gezette schoen de hoogste kwaliteit. Hierdoor ontstaat een kwaliteitsproduct dat meer is dan alleen een gebruiksvoorwerp. Leder is een veel gevraagd materiaal met optimale eigenschappen. Het robuuste, flexibele, ademende en waterdampdoorlatende materiaal biedt een uniek draagcomfort. De natuurlijke kenmerken in het leder tonen de onvervalste schoonheid van de in de natuur gegroeide huid en onderstrepen de echtheid van het leder. Onderhoudsvoorschrift: Nubukleder Om de soepele en prachtige kwaliteit van het nubukleder te bewaren, moet het leder met een nubukborstel en een nubukspray behandeld worden. Als de schoen nat is, moet hij langzaam drogen en aansluitend opgeborsteld worden zodat het leder niet hard wordt. Glad waterproof leder Waterproof leder reinigt u eenvoudig met een zachte, droge doek en een waterafstotende verzorgingscrème.

13 clima-stream 13 clima-stream concept Als ons lichaam eenmaal goed opgewarmd is, stijgt het prestatievermogen. Als de lichaamstemperatuur daalt of stijgt als gevolg van klimatologische veranderingen, wordt de werkdag al snel een extreme belasting. Het goede klimaatconcept in de veiligheidsschoen speelt daarom een belangrijke rol. De ATLAS clima-stream generatie veiligheidsschoenen verhoogt de ademende activiteit, neutraliseert de vochtigheid in de schoen en past zich optimaal aan, aan de omgevingstemperatuur. Het gebruik van hoogwaardig, ademend bovenleder, licht materiaal voor de binnenvoering en de Klima Komfort inlegzool zorgen voor dit unieke comfort. De optimale temperatuur in de schoen is 32 ºC. Een minimale verandering van 1 tot 2 graden leidt al tot een onaangenaam gevoel, warme of koude voeten. De eigenschappen van de climastream materialen neutraliseren deze temperatuurswisselingen optimaal. Alleen de perfecte combinatie en afstemming van de verschillende clima-stream materialen maken dit mogelijk. Microklimaat afkoeling optimale gevoelstemperatuur verhitting Temperatuur in de schoen ( C) C 32 C C Leder Binnenvoering Klima Komfort inlegzool = clima-stream concept

14 14 ERGO-MED ERGO-MED ERGO-MED - orthopedische aanpassingen Het ATLAS ERGO-MED programma is speciaal voor het gebruik van orthopedische aanpassingen in veiligheidsschoenen ontwikkeld. Hiermee wordt gegarandeerd dat vastgelegde eigenschappen als antistatische waarden en resthoogte van de stalen neus bewaard blijven. Een geleideband aan de binnenkant van de schoen maakt het mogelijk orthopedische aanpassingen van isolerend materiaal te gebruiken zonder daarmee de antistatische waarden van de schoen te beïnvloeden. Het is dus mogelijk de door de orthopedische schoenmaker vervaardigde inlegzool in een ATLAS veiligheidsschoen te gebruiken. ATLAS biedt u praktijkgerichte oplossingen voor orthopedische aanpassingen. Overigens kunnen in bijzondere gevallen ook de ergo-med modellen in de speciale breedten 13 en 14 gebruikt worden. Deze schoenen bieden meer volume in het voorvoetbereik. Aanpassingen via de plaatselijke orthopedische schoenmaker Alle modellen die met dit symbool aangeduid worden, zijn beschikbaar voor orthopedische aanpassingen. :SERVICE Bij speciale problemen, bij de individuele aanpassing van de schoen, kunt u contact opnemen via. Tel.: Servic Ergo-Med@atlasschoenen.nl

15 ERGO-MED 15 ATLAS modellen geschikt voor orthopedische inlegzolen BGR 191 Modellen Pagina Pagina Breedte Maten alu-tec 240 blueline P. 45 W alu-tec 370 blueline alu-tec 300 blueline alu-tec 320 blueline alu-tec 100 blueline alu-tec 670 blueline S1 S1 S1 P. 46 P. 46 P. 46 P. 45 P. 45 P. 58 P. 58 W10 / W12 W10 / W12 W10 / W12 W10 / W12 W10 / W alu-tec 105 XP blueline alu-tec 675 XP blueline P. 22 P. 22 P. 58 W10 / W12 W10 / W ERGO-MED 360 ERGO-MED 460 ERGO-MED CF 4 ERGO-MED 600 ERGO-MED 700 ERGO-MED 846 XP ERGO-MED 645 XP ERGO-MED 735 XP S1 S1 P. 61 P. 61 P. 61 P. 61 P. 61 P. 61 P. 61 P. 61 P. 61 P. 61 P. 61 P. 61 P. 61 P. 61 P. 61 P. 61 W10 / W12 / W13 / W14 W10 / W12 / W13 / W14 W10 / W12 / W13 / W14 W10 / W12 / W13 / W14 W10 / W12 / W13 / W14 W10 / W12 / W13 / W14 W10 / W12 / W13 / W14 W10 / W12 / W13 / W Deze modellen zijn ook in ESD-uitvoering leverbaar. Deze modellen zijn met een zool die beschermt tegen binnendringen van scherpe voorwerpen uitgerust () Zool- en hakverhogingen Voor de onderstaande orthopedische aanpassingen bieden wij u de juiste oplossingen aan. Als er daarbij speciale aanpassingen nodig zijn, kunnen wij deze conform uw aanwijzingen produceren. :hakverhogingen :zoolverhogingen :aanpassing ter bevordering van de voetafwikkeling :zacht voetbed (dempt de hak) :verhoging van de binnen- en buitenrand :orthopedische aanpassing ten behoeve van de afwikkeling van de loopzool ATLAS modellen geschikt voor orthopedische aanpassingen Modellen Breedte Maten Pagina ERGO-MED 360 ERGO-MED 460 ERGO-MED CF 4 ERGO-MED 600 ERGO-MED 700 ERGO-MED 645 ERGO-MED 735 S1 S1 W10 / W12 / W13 / W14 W10 / W12 / W13 / W14 W10 / W12 / W13 / W14 W10 / W12 / W13 / W14 W10 / W12 / W13 / W14 W10 / W12 / W13 / W14 W10 / W12 / W13 / W P. 61 P. 61 P. 61 P. 61 P. 61 P. 61 P. 61

16 16 Power Point Goede demping gezonder werken De standaarduitvoering van het ATLAS Power Point systeem ontlast rug en gewrichten. Met het Power Point systeem worden stootbelastingen vederlicht opgevangen. Tevens zorgt het systeem voor een onovertroffen, gelijkmatige drukverdeling over een zacht voetbed. Hiermee bent u gegarandeerd van een hele dag onvermoeibaar lopen. Het Power Point dempingssysteem is al in de hak van de schoen geïntegreerd en omvat het gehele hielbereik. De gelijkmatige verdeling van de druk wordt door de Klima Komfort inlegzool ondersteund. Power Point - een technologie die voldoet aan alle medische eisen wordt standaard in iedere veiligheidsschoen ingezet. :Verwisselbare comfort inlegzool : Functionele tussenzool :Geoptimaliseerd Power Point dempingselement :MPU loopzooltechnologie

17 Normen 17 Normen Alle ATLAS veiligheidsschoenen beantwoorden aan de eisen van EN ISO Betekenis van de categorieën Komt overeen met alle essentiële eisen S1 conform EN ISO 20345, en is bovendien uitgerust met belangrijke veiligheidsrelevante functies, zoals bijvoorbeeld een energie-opnamecapaciteit aan de hielen, een gesloten hielbereik en een antistatische loopzooluitrusting. S1P Beantwoordt aan de basisvoorwaarden conform EN ISO S1, en is bovendien uitgerust met een tussenzool die beschermt tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen. Gebaseerd op de veiligheidsschoen conform EN ISO S1 zijn deze modellen bijkomend gefabriceerd van speciaal gehydrofobeerd leder, dat bijzonder goed geschikt is voor omgevingen waarin blootstelling aan vocht te verwachten is. Voortbouwend op de norm EN ISO 20345, zijn -modellen uitgerust met een tussenzool die beschermt tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen. Bescherming tegen nattigheid wordt geboden door het bijzonder waterafstotende bovenleder. Een geprofileerde loopzool biedt optimale zekerheid tijdens het werken. SB Beantwoordt aan de basisvoorwaarden volgens EN ISO Betekenis van de bijkomende eisen HI Warmte-isolatie CI Koude-isolatie P Ondoordringbaarheid

18 18 Office-Serie S1 :CX 320 Office :Stalen neus :CX 325 XP Office P :XP tussenzool :ESD CX 320 Office :CX 321 Office S1 :EN ISO :Zonder stalen neus :39-47 :Onderhoudsvriendelijk waterproof leder :Actief ademende voering van kalfsleder :Verwisselbare komfort inlegzolen met demping bij de hiel :Polyuretaan loopzool

19 Office 19 Deze schoen moet U dragen, voordat uw collega dit doet. :CX 200 Office women :Anatomische damesleest :3 cm comfortabele hak :Verwisselbare komfort inlegzolen met demping bij de hiel :Stalen neus :36-43 :Polyuretaan loopzool :CX 310 Office brown :Onderhoudsvriendelijk waterproof leder :Actief ademende voering van kalfsleder :Verwisselbare komfort inlegzolen met demping bij de hiel :Stalen neus :Polyuretaan loopzool :39-47 :CX 340 Office :CX 380 GORE-TEX CI :Gore-Tex binnenvoering :Onderhoudsvriendelijk waterproof leder :Verwisselbare komfort inlegzolen met demping bij de hiel :Stalen neus :Polyuretaan loopzool :39-47

20 20 XP De metaalvrije XP tussenzool De tussenzool die beschermt tegen binnendringen van scherpe voorwerpen bestaat uit een thermoplastisch polyamidelaminaat en voldoet aan de normen van EN ISO Het High-techmateriaal is, in tegenstelling tot een stalen tussenzool, extreem licht en flexibel. Door de flexibele structuur van het materiaal van de XP technologie ondervindt de voet een verbeterde torsie van de loopzool. Dit betekent in de praktijk: Indien men onverwacht op een oneffen ondergrond terechtkomt, biedt de lengteflexibiliteit een uitstekende veiligheid. Het gevaar op verzwikking wordt actief gereduceerd. Bovendien is de weefselstructuur van de XP - tussenzool temperatuurneutraal en vormt geen koudebrug. :model black :alu-tec 125 XP :model green :alu-tec 165 XP :EN ISO S1P :alu-tec aluminium neus :Neusbescherming :Veiligheidsreflectoren :36-49 :XP tussenzool :MPU XN zooltechnologie S1P

21 XP 21 :alu-tec 565 XP :EN ISO :alu-tec aluminium neus :Neusbescherming :Veiligheidsreflectoren :36-49 :XP tussenzool :MPU XN zooltechnologie :XP 435 :EN ISO :Neusbescherming :Veiligheidsreflectoren :XP tussenzool :MPU XN zooltechnologie :Breedte :Ook verkrijgbaar in W12 :36-49 :XP 505 :EN ISO :Overneus :XP tussenzool :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :Breedte :Ook verkrijgbaar in W12 :39-49

22 22 XP :alu-tec 105 XP blueline :EN ISO :alu-tec aluminium neus :Geschikt voor orthopedische inlegzolen :XP tussenzool :MPU XN zooltechnologie :39-49 :alu-tec 675 XP blueline :EN ISO :alu-tec aluminium neus :Geschikt voor orthopedische inlegzolen :Neusbescherming :Nubukleder :XP tussenzool :MPU XN zooltechnologie :39-49 :XP 705 :EN ISO :Overneus :Veiligheidsreflectoren :XP tussenzool :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :Breedte :Ook verkrijgbaar in W12 :39-48

23 XP 23 :XP 455 :EN ISO :Veiligheidsreflectoren :XP tussenzool :MPU-3 zooltechnologie :38-49 :XP 155 :EN ISO :XP tussenzool :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :36-50 :alu-tec 735 XP :EN ISO :alu-tec aluminium neus :Neusbescherming :Veiligheidsreflectoren :XP tussenzool :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :36-49

24 24 Anatomic Bau ANATOMIC BAU Draagcomfort en duurzaamheid beleven! De veiligheidsschoen voor de professional in de bouw, die voldoet aan de EN ISO norm. Hoogwaardig leder, het individuele pasvormconcept met de verschillende breedtes en het ATLAS Power Point dempingssysteem, zorgen ook na een lange werkdag voor het optimale draagcomfort. Om aan bijzonder hoge eisen te voldoen zijn alle Anatomic Bau modellen voorzien van een loopzool die beschermt tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen. Het speciale grove noppenprofiel van de zool, 4,5 mm, zorgt voor een veilige werkdag. :ANATOMIC BAU 500 :EN ISO :Overneus :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :Breedte :Ook verkrijgbaar in W12 :39-50 MPU outdoor loopzool

25 Anatomic Bau 25 :ANATOMIC BAU 450 :EN ISO :Veiligheidsreflectoren :MPU-3 zooltechnologie :Breedte :Ook verkrijgbaar in W12 :36-50 :ANATOMIC BAU 460 :EN ISO :Overneus :Veiligheidsreflectoren :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :36-49 MPU outdoor loopzool

26 26 Anatomic Bau :ANATOMIC BAU 826 :EN ISO CI :2 aansnoerlussen :Overneus :Thermoïsolerende schoenbasis :39-49 :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel MPU outdoor loopzool :ANATOMIC BAU 150 :EN ISO :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :Breedte :Ook verkrijgbaar in W12 :36-50 MPU outdoor loopzool S1

27 27 THERMO TECH 700 blue De speciale schoen voor de asfaltverwerkende industrie KURK CLIMA HOGE HITTEBESTENDIGHEID Met nog meer comfort Nieuw is de extra thermische isolatie met een 4 mm kurklaag tussen de binnen- en de buitenzool. Kurk is een natuurproduct. De schors van de kurk kan steeds opnieuw geoogst worden zonder daarbij aan de boom blijvende schade te veroorzaken. Daarnaast beschikt het materiaal over bijzondere eigenschappen: de uitstekende isolatie tegen hitte maakt kurk een ideale bescherming tegen straling van heet asfalt en zorgt dat een optimale gevoelstemperatuur in de schoen gewaarborgd blijft. :Thermo Tech 700 blue HI :Sluiting met driehoekige oogjes :Stoffering van de schoen bij de enkels en de naden :Hittebestendige naden :Stalen neus :Olie- en vuilafstotend volnervig rundleder :Schokabsorberend systeem met luchtkamers :Isolering :Zeer hittebestendig :Profielloze loopzool voorkomt ongewenste afdrukken in het asfalt :Thermoïsolering :Olie-, zuur- en benzinebestendig :antistatisch :Thermo-isolerende schoen :Hittebestendige kurk isolatie :Thermoplastische binnenzool voor optimale warmtebescherming :39-47

28 28 Gore-Tex Gore-Tex Kwaliteit Juist bij de routine van iedere werkdag waarbij hoge lichamelijke eisen worden gesteld en deels extreme belasting plaatsvind, speelt het juiste schoeisel een belangrijke rol. Invloeden van buiten, zoals koude en vocht, evenals vocht in de schoen, worden effectief bestreden door Gore-Tex met koudebeveiliging, waterdichtheid en ventilatie. Zo blijft de prestatiecapaciteit van de drager behouden en wordt uitval geminimaliseerd. Gore-Tex technologie Een Gore-Tex -membraan heeft 1,4 miljard microscopisch kleine porieën. Elke porie is maal kleiner dan een waterdruppel, maar wel groter dan een waterdampmolecule. Daarom is een Gore-Tex -membraan aan de buitenzijde absoluut waterdicht. De transpiratie kan in de vorm van waterdamp evenwel ongehinderd afgevoerd worden van binnen naar buiten. :GTX 563 GORE-TEX :EN ISO CI :Gore-Tex binnenvoering :Neusbescherming :Veiligheidsreflectoren :Geschikt voor orthopedische inlegzolen :MPU XN zooltechnologie :XP tussenzool :36-49

29 Gore-Tex 29 :GTX 745 GORE-TEX :EN ISO CI :Gore-Tex binnenvoering :Overneus :alu-tec aluminium neus :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :XP tussenzool :36-49 :GTX 535 GORE-TEX :EN ISO CI :Gore-Tex binnenvoering :Neusbescherming :Veiligheidsreflectoren :alu-tec aluminium neus :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :XP tussenzool :36-49

30 30 Gore-Tex :GTX 935 GORE-TEX :EN ISO CI :Gore-Tex binnenvoering :Overneus :Veiligheidsreflectoren :alu-tec aluminium neus :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :XP tussenzool :39-48 :GTX 835 GORE-TEX :EN ISO CI :Gore-Tex binnenvoering :2 aansnoerlussen :Overneus :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :XP tussenzool :39-48

31 Gore-Tex 31 :GTX 780 GORE-TEX CI :Gore-Tex binnenvoering :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :36-49 S1 Speciaal wintermodel :GTX 945 XP Thermo :EN ISO CI :Gore-Tex bontvoering :Veter- en ritssluiting de enkel wordt doeltreffend gestabiliseerd :ritssluiting aan de zijkant garandeert een snelle in- en uitstap :alu-tec aluminium neus :Overneus :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :XP tussenzool :39-48 S1

32 32 alu-tec NIEUWE GENERATIE GREEN FUTURE MADE BY ATLAS FEEL FREE! FEEL FREE! :alu-tec 160 green :EN ISO S1 :alu-tec aluminium neus :Neusbescherming :Veiligheidsreflectoren :MPU CF zooltechnologie :Breedte: Ook verkrijgbaar in W12 :36-49 S1

33 Toekomst 33 :alu-tec 120 black :EN ISO S1 :alu-tec aluminium neus :Neusbescherming :Veiligheidsreflectoren :Breedte :MPU CF zooltechnologie :Ook verkrijgbaar in W12 :36-49 S1 :CF 2 black :EN ISO S1 :Neusbescherming :Veiligheidsreflectoren :Breedte :MPU CF zooltechnologie :Ook verkrijgbaar in W12 :36-49 S1 :CF 4 blue :EN ISO S1 :Neusbescherming :Veiligheidsreflectoren :Breedte :MPU CF zooltechnologie :Ook verkrijgbaar in W12 :36-49 S1

34 34 alu-tec alu-tec - De technologie van de toekomst Een voelbare reductie van het gewicht verhoogt het loopcomfort van een veiligheidsschoen. Bij de echte lichtgewichten onder de veiligheidsschoenen horen de ATLAS alu-tec modellen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium. Deze lichte schoen verhoogt het welzijn en biedt de hoogste veiligheid. Een extra pluspunt: Door de aluminium neus verlegt het zwaartepunt van de schoen zich naar het midden van de voet. Dit bevordert het voorkomen van struikelongevallen. Door de thermisch neutrale werking van aluminium ontstaan ook geen koudebruggen in de schoen. :alu-tec 560 :alu-tec aluminium neus :Neusbescherming :Veiligheidsreflectoren :Breedte :MPU XN zooltechnologie :Ook verkrijgbaar in W12 :36-50 S1

35 blueline 35 :alu-tec 100 blueline :alu-tec aluminium neus :Geschikt voor orthopedische inlegzolen :MPU XN zooltechnologie :39-49 :alu-tec 240 blueline :alu-tec aluminium neus :Geschikt voor orthopedische inlegzolen :Klittenbandsluiting :MPU XN zooltechnologie :36-49 :alu-tec 670 blueline :alu-tec aluminium neus :Geschikt voor orthopedische inlegzolen :Neusbescherming :Nubukleder :MPU XN zooltechnologie :39-49 S1

36 36 blueline :alu-tec 370 blueline :EN ISO S1 :alu-tec aluminium neus :Geschikt voor orthopedische inlegzolen :Klittenbandsluiting :Nubukleder :MPU XN zooltechnologie :36-49 S1 :alu-tec 300 blueline :EN ISO S1 :alu-tec aluminium neus :Geschikt voor orthopedische inlegzolen :Geperforeerd :Nubukleder :MPU XN zooltechnologie :39-49 S1 :alu-tec 320 blueline :EN ISO S1 :alu-tec aluminium neus :Geschikt voor orthopedische inlegzolen :Nubukleder :MPU XN zooltechnologie :Breedte :Ook verkrijgbaar in W12 :36-49 S1

37 alu-tec 37 :alu-tec 660 :alu-tec aluminium neus :Veiligheidsreflectoren :Nubukleder :Breedte :MPU XN zooltechnologie :Ook verkrijgbaar in W12 :36-49 S1 :alu-tec 440 :EN ISO S1 :alu-tec aluminium neus :Veiligheidsreflectoren :Geperforeerd :Nubukleder :Breedte :MPU XN zooltechnologie :Ook verkrijgbaar in W12 :36-49 S1 :TX 700 :Veiligheidsreflectoren :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :Breedte :Ook verkrijgbaar in W12 :36-49 S1

38 38 Ergo-Tex Ergo-Tex - kwaliteit en waarde Veel kleine details maken de veiligheidsschoenen uit de Ergo-Tex reeks tot één van onze meest succesvolle series. Al bij de ontwikkeling is extra aandacht besteed aan de afstemming van de pasvorm en de kwaliteit van de verwerkte materialen. Als schoendrager verwacht u doorlopend waardebehoud, vooral omdat onze voeten ons al de kleinste oneffenheden laten voelen. Alle modellen worden van de speciale, functionele Ergo-Tex -binnenvoering voorzien. Dit innovatieve klimaatsysteem met uitstekende regulerende eigenschappen verhoogt het welbevinden, biedt overtuigend draagcomfort en verhoogt op die manier de prestaties voor alle werkomgevingen. Ergo-Tex is gegarandeerd in hoge mate actief ademend en zorgt ervoor dat de schoenen weer snel drogen. Het is kleurvast, huidvriendelijk en schuurbestendig. vochtigheid en warmte bovenleder Ergo-Tex binnenvoering

39 Ergo-Tex 39 ERGO-TEX :Ergo-Tex 470 :Nubukleder :Breedte :MPU XN zooltechnologie :Ook verkrijgbaar in W12 :36-49 :Ergo-Tex 580 :Veiligheidsreflectoren :Nubukleder :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :Breedte :Ook verkrijgbaar in W12 :36-49

40 40 Ergo-Tex :Ergo-Tex 360 :EN ISO S1 :Klittenbandsluiting :Nubukleder :MPU XN zooltechnologie :Breedte :Ook verkrijgbaar in W12 :36-49 S1 :Ergo-Tex 400 :Klittenbandsluiting :Nubukleder :MPU XN zooltechnologie :36-49 S1 :Ergo-Tex 300 :EN ISO S1 :Geperforeerd :Nubukleder :MPU XN zooltechnologie :Breedte :Ook verkrijgbaar in W12 :36-49 S1

41 Ergo-Tex 41 :Ergo-Tex 480 :Veiligheidsreflectoren :Breedte :MPU-3 zooltechnologie :Ook verkrijgbaar in W12 :36-50 S1 :Ergo-Tex 600 :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :Breedte :Ook verkrijgbaar in W12 :36-50 S1

42 42 4 WORK :NEVADA 450 :Nubukleder :MPU XN zooltechnologie :38-48 S1 :NEVADA 580 :Nubukleder :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :38-48 S1

43 snow & rain 43 snow & rain Klimatologische condities vragen om bijzondere bescherming. Daarom wordt alleen hoogwaardig waterproof leder, functionele en warmte-behoudende binnenvoering zoals wol, in de snow & rain-serie gebruikt. De weefselstructuur van de ingezette XP tussenzool, die beschermt tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen, is temperatuurneutraal waardoor geen koudebrug ontstaat. Het robuuste grof noppenprofiel van 4,5 mm van de MPU outdoor zooltechnologie en de stabiele vormgeving van de schacht zorgen voor veilig werken. Ook bij urenlang gebruik en lichamelijke inspanning blijft het comfort gewaarborgd. :ANATOMIC BAU 825 XP :EN ISO CI :2 aansnoerlussen :Overneus :Bontvoering :Thermoïsolerende schoenbasis :XP tussenzool :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :39-49 MPU outdoor loopzool S1

44 44 snow & rain :ANATOMIC BAU 845 XP :EN ISO CI :Veiligheidsreflectoren :Overneus :Bontvoering :Thermoïsolerende schoenbasis :XP tussenzool :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :36-49 MPU outdoor loopzool :ANATOMIC BAU 822 XP :EN ISO CI :2 aansnoerlussen :Overneus :Bontvoering :Thermoïsolerende schoenbasis :XP tussenzool :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :39-48 MPU outdoor loopzool

45 snow & rain 45 : model : model :ANATOMIC BAU 800 XP :EN ISO CI :XP tussenzool :CI 800 CI :Ritssluiting :Veiligheidsreflectoren :Bontvoering :Thermoïsolerende schoenbasis :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :36-50 MPU outdoor loopzool : model : model :ANATOMIC BAU 840 XP :EN ISO CI :XP tussenzool :CI 840 CI :Veiligheidsreflectoren :Bontvoering :Thermoïsolerende schoenbasis :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :36-50 MPU outdoor loopzool

46 46 DUO-SOFT DUOSOFT technologie DUOSOFT technologie 4,5 mm profiel met diepe groeven Olie-, zuren- en benzinebestendig Antistatisch Power Point dempingselement Superlicht en hoogelastisch hittebestendig tot ca. 220 C Uitstekende slijtagebestendigheid en anti-slip Optimale dempingseigenschappen Profielelementen voor de stabilisering van de voeten in afrolfase Nitril loopzool, scheur- en knelbestendig, met hoge bescherming tegen chemicaliën Schokabsorberende comfort-tussenzool gemaakt van polyuretaan :DUOBAU 730 HI :EN ISO HI :Overneus :Duo-Soft zooltechnologie, Grof noppenprofiel :hittebestendig tot ca. 220 C :39-48 DUO SOFT

47 DUO-SOFT 47 : model : model :DUOSOFT 765 HI :EN ISO HI :DUOSOFT 760 HI HI :Laslaarzen met gesp :Panieksluiting :Overneus :Duo-Soft zooltechnologie, Grof noppenprofiel :hittebestendig tot ca. 220 C :39-48 DUO SOFT :DUOSOFT 750 HI HI :Duo-Soft zooltechnologie, Grof noppenprofiel :hittebestendig tot ca. 220 C :39-48 DUO SOFT

48 48 DUO-SOFT :DUOSOFT 900 HI HI :Overneus :Veiligheidsreflectoren :Duo-Soft zooltechnologie, Grof noppenprofiel :hittebestendig tot ca. 220 C :39-48 DUO SOFT :DUOSOFT 930 HI :EN ISO HI :Overneus :Stoffering bij de enkels :Duo-Soft zooltechnologie, Grof noppenprofiel :hittebestendig tot ca. 220 C :39-48 DUO SOFT

49 DUO-SOFT 49 :DUOSOFT 795 HI :EN ISO HI :Panieksluiting :Overneus :Thermoïsolerende schoenbasis :Duo-Soft zooltechnologie, Grof noppenprofiel :hittebestendig tot ca. 220 C :39-48 DUO SOFT :FP brandweerlaars :EN ISO 15090:2006 HI 3 CI-categorie F2A :2 aansnoerlussen :Easyfix veter- en ritssluiting :Overneus :Veiligheidsreflectoren :Thermoïsolerende schoenbasis :FPS zooltechnologie, 7,0 mm Grof noppenprofiel :39-48 GETEST VOLGENS DE NIEUWSTE BRANDWEERNORMEN EN ISO 15090:2006 HI3 CI - categorie F2A

50 50 Sneaker Beleef... ATLAS Sneaker-Feeling ATLAS Sneaker-feeling, een veiligheidsconcept dat niet alleen aan alle veiligheidsnormen volgens EN ISO voldoet, maar bovendien in zijn ergonomische opbouw, wat betreft draagcomfort en voetklimaat de modernste stand van de techniek vertegenwoordigt. Sneaker, een productlijn die voor ATLAS -kwaliteit en -comfort staat. Uitgerust met een spannend design, stijlvol uiterlijk en optimaal draagcomfort, bewijzen de Sneaker-modellen dag in dag uit dat zij ideale begeleiders zijn. :SN 10 brown :Nubukleder :MPU SN zooltechnologie :36-48

51 Sneaker 51 :SN 20 black :MPU SN zooltechnologie :39-48 :SN 52 orange :EN ISO S1 :Klittenbandsluiting :Nubukleder :MPU SN zooltechnologie :39-48 S1 :SN 50 orange :Nubukleder :MPU SN zooltechnologie :39-48 S1

52 52 Damesmodellen GenerationX ATLAS veiligheidsschoenen voor dames Voor alle vrouwen die zich graag modieus en sportief presenteren, biedt GenerationX een ruime keuze aan damesmodellen. Meer comfort door zorgvuldig geselecteerde materialen. Bijzonder elegant, stijlvol en waterproof nubukleder garandeert een aangenaam soepel draaggevoel. De nieuw ontwikkelde aktiv-x binnenvoering garandeert een hoge ademende activiteit door fijne microkanalen die voor een snelle opname en afgifte van transpiratievocht in de schoen zorgen. De tweevoudige MPU SN loopzooltechnologie bestaat uit een zachte comfortabele tussenzool en een stevige antislip loopzool. :light blue model :black model :GX 180 light blue :GX 140 black :Nubukleder :MPU SN zooltechnologie :35-43

53 Damesmodellen 53 :GX 350 black :EN ISO S1 :Klittenbandsluiting :Nubukleder :MPU SN zooltechnologie :35-43 S1 :GX 120 black :MPU SN zooltechnologie :35-43 :GX 130 black :EN ISO S1 :Nubukleder :MPU SN zooltechnologie :35-43 S1 :GX 390 black :EN ISO SB :Met stalen neus :Nubukleder :Comfortabel voetbed :MPU GX zooltechnologie :35-43 SB

54 54 clean & white clean & white :CL GX 350 :EN ISO S1 :Klittenbandsluiting :MPU SN zooltechnologie :35-43 :SB model :CL 370 :EN ISO SB :Met stalen neus :Zonder stalen neus :CL 375 :EN ISO :Comfortabel voetbed :MPU GX zooltechnologie :35-43 S1 SB :CL 490 :MPU XN zooltechnologie :39-47

55 clean & white 55 :CL 400 :Klittenbandsluiting :MPU XN zooltechnologie :36-48 :CL 35 :EN ISO S1 :Klittenbandsluiting :MPU XN zooltechnologie :39-48 S1 :CL 20 :MPU XN zooltechnologie :39-49 :CL 570 :Klittenbandsluiting :MPU XN zooltechnologie :36-48

56 56 ESD Electro Static Discharge. elektrostatische ontlading ESD (Electro Static Discharge - elektrostatische ontlading) Voor alle werkomgevingen waarin wordt gewerkt met elektrostatische lading, biedt ATLAS een collectie van moderne ESD veiligheidsschoenen. De ESD modellen voorkomen het overbrengen van de electrostatische lading op gevoelige bouwelementen, zodat deze niet in gevaar komen. Want degene die omgaat met hightechproducten, heeft een speciale uitrusting nodig die de producten beveiligt. Deze speciale modellen zijn anti-statisch in het bereik tussen 7,5 x 10 5 tot 3,5 x 10 7 Ohm. Hierdoor wordt bij de drager een elektrostatische oplading voorkomen. Deze kan bij ontoereikende afleiding uiterst delicate elektronische bouwdelen zwaar beschadigen of zelfs vernietigen. Overgangsweerstand (Ohm Ω) ESD-bereik (7,5 x 10 5 bis 3,5 x 10 7 ) ESD Antistatisch conform DIN EN ISO antistatisch

57 ESD 57 :ESD TX 600 :Neusbescherming :Veiligheidsreflectoren :Nubukleder :ESD inlegzool :MPU XN zooltechnologie :36-49 S1 :ESD TX 460 :Veiligheidsreflectoren :Neusbescherming :ESD inlegzool :MPU XN zooltechnologie :36-48 :ESD TX 700 :Veiligheidsreflectoren :ESD inlegzool :MPU outdoor loopzool, Grof noppenprofiel :36-49 S1

58 58 ESD :ESD SN 20 black :ESD inlegzool :MPU SN zooltechnologie :36-48 S1 :ESD alu-tec 300 blueline :EN ISO S1 :alu-tec aluminium neus :Geschikt voor orthopedische inlegzolen :Nubukleder :ESD inlegzool :MPU XN zooltechnologie :39-49 S1 : model :ESD alu-tec 105 blueline XP :EN ISO :XP tussenzool : model :ESD alu-tec 100 blueline :alu-tec aluminium neus :Geschikt voor orthopedische inlegzolen :ESD inlegzool :MPU XN zooltechnologie :39-49

59 Big Size 59 :Big Size Ergo-Tex 360 :EN ISO S1 :Klittenbandsluiting :MPU-3 zooltechnologie Maten: S1 :Big Size Ergo-Tex 450 :Veiligheidsreflectoren :MPU-3 zooltechnologie Maten: :Big Size Ergo-Tex 600 :MPU outdoor loopzool, Maten: S1 :Big Size Anatomic Bau 840 XP :EN ISO :Veiligheidsreflectoren :Bontvoering Maten: S1 :Big Size Anatomic Bau 450 :EN ISO :Veiligheidsreflectoren :MPU-3 zooltechnologie Maten: S1 :Big Size Anatomic Bau 150 :EN ISO :MPU outdoor loopzool, Maten: S1

60 60 speciaalwijdte ERGO-MED Wijdte 13 en 14 ERGO-MED -speciale breedten 13 en 14 Ergo-Med -speciale breedten staat voor een bijzonder breed pasvormconcept. De modellen zijn naar keuze verkrijgbaar in wijdte 13 en 14. Dankzij het royale volume in het voorvoetgedeelte blijft de zo belangrijke bewegingsspeelruimte voor de tenen behouden. Druk- en schuurplekken worden voorkomen. De brede pasvorm voorkomt ook het uitwijken naar een verkeerde schoenlengte. De Ergo-Med -serie in speciale breedten biedt alle schoendragers met brede voeten de mogelijkheid om een exact passende schoen te kiezen. Het geïntegreerde Power Point - dempingselement voorkomt vermoeidheidsverschijnselen en ontlast de wervelkolom, de banden en de gewrichten voelbaar. Alle Ergo-Med -modellen zijn ook geschikt voor toepassing met inleg- of steunzolen. ATLAS meerwijdte-systeem Voor optimaal draagcomfort zijn enkele millimeters vaak doorslaggevend. Naast de schoenmaat speelt de juiste wijdte een grote rol. ATLAS biedt een meerwijdte-systeem in de wijdtes 10 (breed),12 (extra) en 13 en 14 (speciaal). Dankzij het meerwijdte-systeem kunnen zowel smalle als brede voeten optimaal met de passende schoenen worden uitgerust, waardoor problemen kunnen worden voorkomen. Weite 10 breed Weite 12 extra Weite 13 speciaal Weite 14 speciaal

61 speciaalwijdte 61 :ERGO-MED 460 :Geschikt voor orthopedische inlegzolen Breedte: W10 / W12 Breedte: W13 / W14 Maten: :ERGO-MED 360 :EN ISO S1 :Geschikt voor orthopedische inlegzolen Breedte: W10 / W12 Breedte: W13 / W14 Maten: S1 :ERGO-MED 600 :Geschikt voor orthopedische inlegzolen Breedte: W10 / W12 Breedte: W13 / W14 Maten: :ERGO-MED CF 4 :EN ISO S1 :Geschikt voor orthopedische inlegzolen Breedte: W10 / W12 Breedte: W13 / W14 Maten: S1 S1 :ERGO-MED 645 XP :EN ISO :XP tussenzool :Geschikt voor orthopedische inlegzolen Breedte: W10 / W12 Breedte: W13 / W14 Maten: :ERGO-MED 700 :Geschikt voor orthopedische inlegzolen Breedte: W10 / W12 Breedte: W13 / W14 Maten: S1 S1 :ERGO-MED 846 XP :EN ISO :XP tussenzool :Geschikt voor orthopedische inlegzolen Breedte: W10 / W12 Breedte: W13 / W14 Maten: :ERGO-MED 735 XP :EN ISO :XP tussenzool :Geschikt voor orthopedische inlegzolen Breedte: W10 / W12 Breedte: W13 / W14 Maten: S1 S1

62 62 Shop :Klima Komfort inlegzolen :Comfort :Ademend en huidvriendelijk bovenmateriaal :Geperforeerd in de voorvoet :Aangenaam voetklimaat :Goede vochtopname :Ademend :Antistatisch :36-49 :Comfort :ESD inlegzolen :Ademend en huidvriendelijk bovenmateriaal :Geschikt voor alle ATLAS ESD modellen :Geperforeerd in de voorvoet :Aangenaam voetklimaat :Goede vochtopname :Ademend :Antistatisch :36-49 :Gel-Aktiv inlegzolen :Comfort :met gelpad :bijzonder zacht en huidvriendelijk microfasenvlies :geperforeerd in de voorvoet :Optimale demping bij de hiel door het gelpad :Ontlasting van de wervelkolom, banden en gewrichten :Aangenaam voetklimaat :Ademend :Antistatisch :36-48 :Thermo inlegzolen :Comfort :Größen :warmte-isolerende laag van aluminium :warmte-isolerend vilt bovendeel :zachte hiel :Aangenaam voetklimaat :Goede vochtopname :Ademend :Antistatisch :36-49

63 Shop 63 :Coolmax-functionele sokken 01 :Comfort :Ademend Coolmax weefsel :Hak-, neus-, en zoolversterking :50 % Polyester, 30 % Polypropyleen, 10 % Nylon, 10 % Polyamide :Optimaal vochttransport :Aangenaam voetklimaat :Antibacterieel :Workwear sokken 02 :Comfort :Ademend Coolmax weefsel :Hak-, neus-, en zoolversterking :60 % Polyester, 20 % Polypropyleen, 20 % Polyamide (met 10% antibacteriële nylon) :Optimaal vochttransport :Aangenaam voetklimaat :Antibacterieel :Comfort :Coolmax-Klima sokken 03 :Ademend Coolmax weefsel :60 % Polyester, 20 % Polypropyleen, 10 % Nylon, 10 % Polyamide :Optimaal vochttransport :Aangenaam voetklimaat :Antibacterieel :Veters :Kwaliteitsveters in verschillende kleuren en lengtes leverbaar :Gebruik :Inhoud :Nubuk verzorgingsspray 01 :Voor veiligheidsschoenen met nubukleder :Kleurloos :Waterafstotend :200 ml :Gebruik :Inhoud :Waterstop verzorgingscrème 02 :Voor Gore-Tex veiligheidsschoenen :Zwart :Waterafstotend :75 ml :Waterstop verzorgingscrème voor leder 03 :Gebruik :Inhoud :Voor zwaar belaste schoenen :Zwart of kleurloos :Waterafstotend :125 ml

64

Producten die ook morgen

Producten die ook morgen Producten die ook morgen nog inspireren. De nieuwe ATLAS sneaker - lichtgewicht, flexibel en top modieus. Exclusief voor ATLAS liefhebbers en voor ieder die nog fan wil worden. De nieuwe sneaker generatie

Nadere informatie

Productinformatie.

Productinformatie. Productinformatie Alle veiligheidsschoenen voldoen aan de norm EN ISO 20345. Het bovenmateriaal is van hoogwaardig verwerkte materialen. De binnenvoering bestaat uit actief ademende stoffen, die een snelle

Nadere informatie

Shop VEILIGHEIDSSCHOENEN 2010 GEZONDER WERKEN - INNOVATIES BELEVEN. 100.jaar ATLAS

Shop VEILIGHEIDSSCHOENEN 2010 GEZONDER WERKEN - INNOVATIES BELEVEN. 100.jaar ATLAS Shop 73 VEILIGHEIDSSCHOENEN 2010 GEZONDER WERKEN - INNOVATIES BELEVEN. 100.jaar ATLAS 1910-2010 ATLAS Nederland, Houten Geachte klanten en lezers, Een jubileum is doorgaans bedoeld om terug te blikken

Nadere informatie

Collectieoverzicht werkschoenen

Collectieoverzicht werkschoenen Collectieoverzicht werkschoenen De Opdrachtgever zal jaarlijks voor elke medewerker twee (2) paar, uitzonderingen meegenomen, aanschaffen. De Inschrijver dient een collectie van werkschoenen aan te bieden

Nadere informatie

Voet- en beenbescherming. Bescherm uw voeten

Voet- en beenbescherming. Bescherm uw voeten Normering Bescherm uw voeten Alle veiligheidsschoenen en laarzen in deze catalogus vallen onder de Europese norm ISO 20345. Het betreft schoeisel voorzien van een veiligheidsneus die bestand is tegen een

Nadere informatie

GET IN. Meer loopplezier en langer fit! FEEL GOOD! CATALOGUS 2012/2013. AL MEER DAN 80 JAAR VAkMANSCHAP

GET IN. Meer loopplezier en langer fit! FEEL GOOD! CATALOGUS 2012/2013. AL MEER DAN 80 JAAR VAkMANSCHAP GET IN FEEL GOOD! CATALOGUS 2012/2013 EmmA, u VAkMANSC BETROUW TRENDSET AL MEER DAN 80 JAAR VAkMANSCHAP Staan op comfort en bewegen zonder beperkingen. Dus kiezen voor veiligheidsschoenen die lekker zitten!

Nadere informatie

professional workwear

professional workwear professional workwear 2014-2015 www.dassy.eu NL 96 DASSY VEILIGHEIDSSCHOENEN STA STEVIG IN UW SCHOENEN Professionals weten maar al te goed hoe belangrijk goed schoeisel is. Zo krijgen uw voeten dagelijks

Nadere informatie

Soldi Gear Prestatie door innovatie

Soldi Gear Prestatie door innovatie 2015-16 Solid Gear levert veiligheiddschoenen voor professionele vakmensen. Sportief design wordt gecombineerd met technische functionaliteit, waarin we geen genoegen nemen met minder dan perfectie.

Nadere informatie

Veel arbeidsomstandigheden vragen om schoenen die de kans op letsel, door bijvoorbeeld een vallend voorwerp, voorkomt of verkleind.

Veel arbeidsomstandigheden vragen om schoenen die de kans op letsel, door bijvoorbeeld een vallend voorwerp, voorkomt of verkleind. Inleiding Been en voet Veel arbeidsomstandigheden vragen om schoenen die de kans op letsel, door bijvoorbeeld een vallend voorwerp, voorkomt of verkleind. Schoeisel voor professioneel gebruik kan als volgt

Nadere informatie

SAFETY SHOES. Altijd goed beschermd

SAFETY SHOES. Altijd goed beschermd SAFETY SHOES Altijd goed beschermd TIPS VOOR MAXIMALE HYGIENE IN VEILIGHEIDSSCHOENEN Draag bij voorkeur steeds sokken die specifiek ontworpen zijn voor veiligheidschoenen en verwissel elke dag van paar.

Nadere informatie

Gerba safety shoes. The comfort of protection

Gerba safety shoes. The comfort of protection Gerba safety shoes The comfort of protection www.gerba.nl Gerba safety shoes The comfort of protection Gerba Shoes b.v. is al meer dan 50 jaar een innovatieve producent van veiligheidsen beroepsschoenen.

Nadere informatie

MILES Mid ESD S3 No Mt

MILES Mid ESD S3 No Mt TECHNISCH DATABLAD MILES Mid ESD S3 No. 769451 Mt. 40-48 AANDUIDING VOLGENS NORM Norm voor veiligheidsschoenen EN ISO 20345 S3 Basisvereiste S3: A Antistatische schoenen - E Energieabsorptie in de hak

Nadere informatie

De professional. staat op Neskrid. Productoverzicht 2011-2012 VEILIG ...VRAAGT OM EEN STERK MERK! WERK

De professional. staat op Neskrid. Productoverzicht 2011-2012 VEILIG ...VRAAGT OM EEN STERK MERK! WERK Productoverzicht 2011-2012 De professional staat op Neskrid VEILIG...VRAAGT OM EEN STERK MERK! WERK NESKRID PRODUCTCATALOGUS 2011-2012 INHOUD 2 3 4 5-6 7-8 9-10 11-12 13-14 15 16 17-18 19-20 21 22 23-24

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN DE SCHOENEN:

ONDERHOUD VAN DE SCHOENEN: ONDERHOUD VAN DE SCHOENEN: Om de elvensduur van de schoenen te verlengen, raden wij u aan om ze regelmatig schoon te maken en ze te beschermen met geschikte producten. Droog uw schoenen niet op een radiator

Nadere informatie

C E R T I F I C AT E D C A R E 4 A L L F E E T

C E R T I F I C AT E D C A R E 4 A L L F E E T C E R T I F I C AT E D C A R E 4 A L L F E E T Een perfect passende schoen voor iedere voet De 4Allfeet oplossing Sinds 1904 maakt Neskrid voor iedere voet de passende schoen. Met Neskrid kiest u voor

Nadere informatie

Een verschil van dag en nacht

Een verschil van dag en nacht www.traxxatwork.com Een verschil van dag en nacht Bata Industrials Europe Postbus 10050 5680 DB Best Nederland Tel.: +31 (0)499-362 911 Fax: +31 (0)499-362 962 ISO 9001:2008 041010403 TRAXX 19 S1 /ventilerend

Nadere informatie

Veel arbeidsomstandigheden vragen om schoenen die de kans op letsel, door bijvoorbeeld een vallend voorwerp, voorkomt of verkleind.

Veel arbeidsomstandigheden vragen om schoenen die de kans op letsel, door bijvoorbeeld een vallend voorwerp, voorkomt of verkleind. Inleiding Been en voet Veel arbeidsomstandigheden vragen om schoenen die de kans op letsel, door bijvoorbeeld een vallend voorwerp, voorkomt of verkleind. Schoeisel voor professioneel gebruik kan als volgt

Nadere informatie

De werkschoenen van Toe Guard representeren veiligheid zonder compromis, tijdloos design en betaalbare producten. Het is ons doel om producten van

De werkschoenen van Toe Guard representeren veiligheid zonder compromis, tijdloos design en betaalbare producten. Het is ons doel om producten van CATALOGUS 2016 De werkschoenen van Toe Guard representeren veiligheid zonder compromis, tijdloos design en betaalbare producten. Het is ons doel om producten van topkwaliteit toegankelijk te maken. TOE

Nadere informatie

Legenda. Schoenenservice. Verstevigde neus. Bestendigheid tegen olie en vet (verplicht bij veiligheidsschoeisel)

Legenda. Schoenenservice. Verstevigde neus. Bestendigheid tegen olie en vet (verplicht bij veiligheidsschoeisel) Legenda ORO A E Verstevigde neus Bestendigheid tegen olie en vet (verplicht bij veiligheidsschoeisel) antistatische zool, weerstand zool 100Kw-1000Mw energieopname van de hak, niet minder dan 20J WRU weerstand

Nadere informatie

Solid Gear Prestatie door innovatie.

Solid Gear Prestatie door innovatie. Catalogus 2016 Solid Gear levert veiligheiddschoenen voor professionele vakmensen. Sportief design wordt gecombineerd met technische functionaliteit, waarin we geen genoegen nemen met minder dan perfectie.

Nadere informatie

HOGE SCHOEN NEW RENO UK ET TE BIS S3 SRC

HOGE SCHOEN NEW RENO UK ET TE BIS S3 SRC Work shoes 1 Waterafstotend leer Stalen top Stalen tussenzool PU/PU loopzool HOGE SCHOEN NEW RENO UK ET TE BIS S3 SRC 1026172 Standaard hoge veiligheidsschoen gemaakt van waterafstotend leder. Voorzien

Nadere informatie

Feeling good, looking good!

Feeling good, looking good! Feeling good, Feeling good, looking good! Wat jij maakt op de werkvloer of thuis bij het klussen of in de tuin, mag gezien worden. Dus waarom zou je dan zelf niet voor de dag mogen komen? Vanuit die gedachte

Nadere informatie

De werkschoenen van Toe Guard representeren veiligheid zonder compromis, tijdloos design en betaalbare producten. Het is ons doel om producten van

De werkschoenen van Toe Guard representeren veiligheid zonder compromis, tijdloos design en betaalbare producten. Het is ons doel om producten van De werkschoenen van Toe Guard representeren veiligheid zonder compromis, tijdloos design en betaalbare producten. Het is ons doel om producten van topkwaliteit toegankelijk te maken. RUSH ART. TG80450

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. productgroep 61

INHOUDSOPGAVE. productgroep 61 INHOUDSOPGAVE Voet- en beenbescherming JALAS lasschoenen/-laarzen 292 JALAS veiligheidsschoenen/-laarzen 295 JALAS accessoires 300 Cofra lasschoenen 302 Cofra veiligheidsschoenen/-laarzen 302 Werklaarzen

Nadere informatie

Veiligheidsnormen schoeisel

Veiligheidsnormen schoeisel Veiligheidsnormen schoeisel Algemeen (EN 344-1)...2 Veiligheidsschoenen (EN 345-1)...3 Beschermend schoeisel (EN 346-1)...4 Werkschoen (EN 347-1)...5 Aanvullende eisen...6 1 Veiligheidsnormen schoeisel

Nadere informatie

HOE DE MEEST GESCHIKTE WERKSCHOEN KIEZEN?

HOE DE MEEST GESCHIKTE WERKSCHOEN KIEZEN? Alle schoenen voor professioneel gebruik zijn CE-gekeurd volgens de toepassing van de geldende Europese normen. EN-IO 20345: Veiligheidsschoenen (safety) S3 veiligheidschoenen bezitten volgende eigenschappen:

Nadere informatie

RIO BLACK MID, RIO BLACK LOW,

RIO BLACK MID, RIO BLACK LOW, Collectie 2017 RIO BLACK MID, 63225 S3 SRC Aluminium neus Flexibele antiperforatiezool Slijtvaste kruipneus Evercushion pro voetbed TPU-zool Metro Protect 88. 95 91. 95 RIO BLACK LOW, 64275 S3 SRC Aluminium

Nadere informatie

Veiligheidslasschoenen. ESD Veilige schoenen. Veiligheidswinterlaarzen. Schoenveters Onderhoudsproducten

Veiligheidslasschoenen. ESD Veilige schoenen. Veiligheidswinterlaarzen. Schoenveters Onderhoudsproducten Veiligheidsschoenen Veiligheidslaarzen Veiligheidslasschoenen ESD Veilige schoenen Safety Sneakers Veiligheidswinterlaarzen Werksokken Schoenveters Onderhoudsproducten Uvex GriSport Bata Emma Mascot Too'L

Nadere informatie

www.sievi.com SieviAir

www.sievi.com SieviAir www.sievi.com SieviAir 2010 SIEVI, kenmerk van kwaliteit Sievi is de absolute marktleider van veiligheids- en werkschoenen in Noord Europa. Het Sievi logo, kenmerk van kwaliteit, biedt een onovertroffen

Nadere informatie

Nummer Maat Kleur Nummer Maat Kleur

Nummer Maat Kleur Nummer Maat Kleur Veiligheidslaarzen Waadpakken Wintersokken Bouwlaarzen S5 SRC Gemaakt van PVC en nitriel. Stalen neus en tussenzool. Waterbestendig. Bestand tegen water, vuil en perforatie. Zool biedt bescherming tegen

Nadere informatie

PBM s voor de bescherming van de voeten en benen

PBM s voor de bescherming van de voeten en benen PBM s voor de bescherming van de voeten en benen Veiligheidsschoenen zijn naast beschermende handschoenen de meest gebruikte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM s). Net als bij handschoenen zal de keuze

Nadere informatie

VEILIGHEIDSSCHOENEN COLLECTIE 2018

VEILIGHEIDSSCHOENEN COLLECTIE 2018 VEILIGHEIDSSCHOENEN COLLECTIE 2018 FASHION MERKEN IN VEILIGHEIDSSCHOENEN Als leverancier van veiligheidsschoenen ontwikkelen, produceren en distribueren wij o.a. het merk Quick. Arbeidsomstandigheden zijn

Nadere informatie

The Artelli Work Shoes

The Artelli Work Shoes The Artelli Work Shoes Artelli werkschoenen Onze voeten zijn het draagvlak van ons lichaam. Ze zijn zeer kwetsbaar, alsook onmisbaar bij alles wat we doen. Met onze veiligheidschoenen willen we voor u

Nadere informatie

DE walkline Collection

DE walkline Collection De walkline collection DE walkline Collection Een revolutie in schoenontwerp Walkline geeft voeten de vrijheid om natuurlijk te kunnen bewegen Walkline : De zeven kenmerken 3-WIJDTE SYSTEEM Door meerdere

Nadere informatie

PBM: voetbescherming Welke soorten veiligheidsschoenen zijn er?

PBM: voetbescherming Welke soorten veiligheidsschoenen zijn er? PBM: voetbescherming Bij veel werkzaamheden in de bouw bestaat het risico om in scherpe voorwerpen te stappen of een vallend voorwerp op de voet te krijgen. Om dit risico te beperken moet de werkgever

Nadere informatie

waadbroeken PROTECTION AND COMFORT YOU DESERVE

waadbroeken PROTECTION AND COMFORT YOU DESERVE COMFORT- EN VEILIGHEIDS- OPLOSSINGEN waadbroeken Regen of zon: altijd actief buiten Waadbroeken Focus op comfort, duurzaamheid en veiligheid INTRODUCTIE Dunlop streeft naar het bieden van oplossingen met

Nadere informatie

The Artelli Work Shoes

The Artelli Work Shoes The Artelli Work Shoes Artelli werkschoenen Onze voeten zijn het draagvlak van ons lichaam. Ze zijn zeer kwetsbaar, alsook onmisbaar bij alles wat we doen. Artelli produceert. Met onze veiligheidschoenen

Nadere informatie

HARTJES TREND-COLLECTIE HERFST / WINTER 2015 / 2016

HARTJES TREND-COLLECTIE HERFST / WINTER 2015 / 2016 IN SIDE HARTJES TREND-COLLECTIE HERFST / WINTER 2015 / 2016 CUP Inmiddels een echte klassieker en nu nog jonger dan voorheen: met haar lichtgewicht, tweekleurige schaalzool is er een combinatie ontstaan

Nadere informatie

SCHOENEN Brandweerlaarzen Veiligheidsschoenen

SCHOENEN Brandweerlaarzen Veiligheidsschoenen SCHOENEN Brandweerlaarzen Veiligheidsschoenen BRANDWEERLAARZEN Jolly Challenger EVO 9055/GA Lederen brandweerlaars, waterafstotende behandeling, rubberen teenkap, resistent tegen hitte en oliën, antislip,

Nadere informatie

Toolbox-meeting Voet- en been bescherming

Toolbox-meeting Voet- en been bescherming Toolbox-meeting Voet- en been bescherming Unica installatietechniek B.V. Schrevenweg 2 8024 HA Zwolle Tel. 038 4560456 Fax 038 4560404 Inleiding Onder been- en voetbeschermingsmiddelen worden verstaan:

Nadere informatie

Een goede werkdag begint met mysole

Een goede werkdag begint met mysole CATALOGUS INHOUD Functies en belang inlegzool pg 5-7 Super Comfort pg 6-7 Workfit pg 8-9 Hydro Felt pg 10-11 Anti-static pg 12-13 Anatomical pg14-15 Shockabsorption pg 16-17 Tips & Tricks pg 18 Presentatie-units

Nadere informatie

SIEVI, kenmerk van kwaliteit

SIEVI, kenmerk van kwaliteit 2012 www.sievi.com NL SIEVI, kenmerk van kwaliteit Sievi is de absolute marktleider van veiligheids- en werkschoenen in Noord Europa. Het Sievi logo, kenmerk van kwaliteit, biedt een onovertroffen veiligheid

Nadere informatie

SCHOENEN. Maten EU Normen EN 345/1 S3 WR CI. Maten EU Maten EU 36 49

SCHOENEN. Maten EU Normen EN 345/1 S3 WR CI. Maten EU Maten EU 36 49 SCHOENEN Jolly Jolly Stealth 6020/GA Bovenstuk: Halfhoge, zwarte veiligheidsschoen, lederen en cordura nylon bovenstuk, GORE-TEX en XCR binnenvoering, met veters, mogelijkheid tot ingebonden rits, 22,5

Nadere informatie

The Artelli Work Shoes

The Artelli Work Shoes The Artelli Work Shoes Artelli werkschoenen Onze voeten zijn het draagvlak van ons lichaam. Ze zijn zeer kwetsbaar, alsook onmisbaar bij alles wat we doen. Met onze veiligheidschoenen willen we voor u

Nadere informatie

Cemex Trescon MTS prijslijst 2015

Cemex Trescon MTS prijslijst 2015 M'White & Black Food-Shoes, Creon+, model 401, S2 hoog veter DRY-TEK wit 8721.. 35-48 62,30 Hoog model witte en hygiënische veiligheidsschoen met veters. Glad 401 Food-Shoes, Delphe+, model 402, S2 laag

Nadere informatie

Duurzaam waterafstotende behandeling van de buitenstof om water eenvoudig te laten weglopen.

Duurzaam waterafstotende behandeling van de buitenstof om water eenvoudig te laten weglopen. Elke steek en vezel is uitgevoerd met de nieuwste technologie om u de beste prestaties en het beste comfort te geven: waterdicht, ademend, vochtopnemend en beschermend tegen de zon. Hieronder de technische

Nadere informatie

VEILIGHEIDSSCHOENEN COLLECTIE QUICK 2018

VEILIGHEIDSSCHOENEN COLLECTIE QUICK 2018 VEILIGHEIDSSCHOENEN COLLECTIE QUICK 2018 FASHION MERKEN IN VEILIGHEIDSSCHOENEN Als leverancier van veiligheidsschoenen ontwikkelen, produceren en distribueren wij o.a. het merk Quick. Arbeidsomstandigheden

Nadere informatie

Voorraad Express Nederlandse versie

Voorraad Express Nederlandse versie Voorraad Express Nederlandse versie herfst/winter 2014 www.solidus.info Bestsellers, voetbedden en toebehoren per paar na te bestellen vanaf midden augustus 2014, zolang de voorraad strekt. Wellness Special

Nadere informatie

IJZERSTERKE FASHION MERKEN IN VEILIGHEIDSSCHOENEN

IJZERSTERKE FASHION MERKEN IN VEILIGHEIDSSCHOENEN IJZERSTERKE FASHION MERKEN IN VEILIGHEIDSSCHOENEN Als leverancier van veiligheidsschoenen ontwikkelen, produceren en distribueren wij de merken Quick, Python en Soccer Safety Shoes. Arbeidsomstandigheden

Nadere informatie

Protective footwear 1

Protective footwear 1 Protective footwear 1 UITLEG PICTOGRAMMEN S5-gecertificeerd Beschermende neus + tussenzool Thermische isolatie S4-gecertificeerd Beschermende neus Chemisch resistent SB-gecertificeerd Antislip zool Antistatisch

Nadere informatie

Base Layer. 6 hhworkwear.com. Base Layer

Base Layer. 6 hhworkwear.com. Base Layer est-no. D05-0212 Base Layer laag één van Het drie lagen workwear systeem volgens dress Base Layer Hoe kunt u transpiratie en afkoeling voorkomen bij zwaar lichamelijk werk bij lage temperaturen? is de

Nadere informatie

Verkooppunt: Distributeur Benelux: R.A.S.E. bv +32 (0) 13 67 01 01 info@rase.nl

Verkooppunt: Distributeur Benelux: R.A.S.E. bv +32 (0) 13 67 01 01 info@rase.nl 2013 Benelux Verkooppunt: Distributeur Benelux: R.A.S.E. bv +32 (0) 13 67 01 01 info@rase.nl Bates laarzen zijn betrouwbaar. Dat is onze belofte, sinds 1885 Geen enkele andere laarzen hebben zoveel actie

Nadere informatie

T: B.A.S.S. (Belgium's-A-StaticScience) - The right click

T: B.A.S.S. (Belgium's-A-StaticScience) -  The right click The right click Traxx 212/S1 P Traxx 213/S1 P Traxx 214/S1 P Stevig in je schoenen Op de werkvloer combineer je de veiligheid en het comfort van je schoeisel het liefst met een trendy en vlotte verschijning.

Nadere informatie

BRANDWEERLAARZEN. Jolly Challenger EVO 9065/GA. Normen EN 345/2 S3 HRO HI CI WR. Maten EU Artikelnummer. Jolly Specialguard 9052/A

BRANDWEERLAARZEN. Jolly Challenger EVO 9065/GA. Normen EN 345/2 S3 HRO HI CI WR. Maten EU Artikelnummer. Jolly Specialguard 9052/A BRANDWEERLAARZEN Jolly Jolly Challenger EVO 9065/GA teenkap, resistent tegen hitte en oliën, antislip, schokabsorberend, enkelbescherming, GORE-TEX binnenvoering, ingebonden rits, antiperforerende schoenzool,

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN DE SCHOENEN:

ONDERHOUD VAN DE SCHOENEN: ONDERHOUD VAN DE SCHOENEN: Om de vensduur van de schoenen te verlengen, raden wij u aan om ze regelmatig schoon te maken en ze te beschermen met geschikte producten Droog uw schoenen niet op een radiator

Nadere informatie

official dealer of OrthopedIePROGRAMMA

official dealer of OrthopedIePROGRAMMA official dealer of OrthopedIePROGRAMMA WAT IS MEMOPUR? Memopur is een polyurethane schuimsoort met een zeer fijne open cel structuur. Het Memopur schuim is speciaal voor het gebruik als voetbed ontwikkeld

Nadere informatie

Innovaties Made in Italy

Innovaties Made in Italy Innovaties Made in Italy Met een team van 10 fulltime ontwerpers heeft Grisport een collectie gecreëerd die altijd functioneel en modieus blijft, terwijl tegelijk een perfecte pasvorm en nauwkeurige kwaliteits

Nadere informatie

Nieuwe collectie voorjaar 2018

Nieuwe collectie voorjaar 2018 Nieuwe collectie voorjaar 2018 Al 42 jaar Hoge service, meten passen vergelijken Wie is Meten GRATIS Vakkundige REPARATIE Maten: GEDIPLOMEERD Dames 33-43 SCHOENCONSULENT PASVORMSCHOEN Heren 38,5-49 DIABETESVOET

Nadere informatie

walkline walkline ColleCtie Stay energized

walkline walkline ColleCtie Stay energized walkline walkline ColleCtie Stay energized walkline Even voorstellen: Walkline De waarheid over veiligheidsschoenen 900km is de gemiddelde afstand die een drager van veiligheidsschoenen elk jaar aflegt.

Nadere informatie

ARBESKO 2014 VEILIG SCHOEISEL VOOR PROFESSIONALS MET DE JUISTE SCHOENEN OP HET WERK HOUDT U ENERGIE OVER VOOR ANDERE DINGEN.

ARBESKO 2014 VEILIG SCHOEISEL VOOR PROFESSIONALS MET DE JUISTE SCHOENEN OP HET WERK HOUDT U ENERGIE OVER VOOR ANDERE DINGEN. NL ARBESKO 2014 VEILIG SCHOEISEL VOOR PROFESSIONALS MET DE JUISTE SCHOENEN OP HET WERK HOUDT U ENERGIE OVER VOOR ANDERE DINGEN. www.arbesko.nl 1 SCHOENEN DIE HET VERSCHIL MAKEN VAN TOP TOT TEEN Bij Arbesko

Nadere informatie

It is time to move en dit kan niet beter tot uiting worden gebracht in onze nieuwe collectie semiorthopedische

It is time to move en dit kan niet beter tot uiting worden gebracht in onze nieuwe collectie semiorthopedische It is time to move en dit kan niet beter tot uiting worden gebracht in onze nieuwe collectie semiorthopedische dames- en herenschoenen! U vindt hier 19 trendy modellen welke wij hebben ontwikkeld op onze

Nadere informatie

NEW SEMI-ORTHOPEDISCH DAMESSCHOEISEL COLLECTIE 2016/2017.

NEW SEMI-ORTHOPEDISCH DAMESSCHOEISEL COLLECTIE 2016/2017. NEW SEMI-ORTHOPEDISCH DAMESSCHOEISEL COLLECTIE 2016/2017 www.nm4y.com It is time to move en dit kan niet beter tot uiting worden gebracht in onze nieuwe collectie semiorthopedische damesschoenen! U vindt

Nadere informatie

Heerlenseweg HS Landgraaf T

Heerlenseweg HS Landgraaf T Heerlenseweg 34 6371 HS Landgraaf T 045-531 3001 www.hendrikslandgraaf.nl Bezoek de Solidus comfortspecialist in uitneembaar voetbed voor normale, brede en gevoelige voeten modellen: functioneel www.solidus.info

Nadere informatie

IJZERSTERKE FASHION MERKEN IN VEILIGHEIDSSCHOENEN

IJZERSTERKE FASHION MERKEN IN VEILIGHEIDSSCHOENEN IJZERSTERKE FASHION MERKEN IN VEILIGHEIDSSCHOENEN Als leverancier van veiligheidsschoenen ontwikkelen, produceren en distribueren wij de merken Quick, Python en Soccer Safety Shoes. Arbeidsomstandigheden

Nadere informatie

Beroepsschoeisel verplicht. Regelgeving, keuze en onderhoud

Beroepsschoeisel verplicht. Regelgeving, keuze en onderhoud Beroepsschoeisel verplicht Regelgeving, keuze en onderhoud Colofon Beroepsschoeisel en inlegzolen - Regelgeving, keuze en onderhoud is een uitgave van: ConsumersVoice B.V. Postbus 27, 8520 AA Sint Nicolaasga

Nadere informatie

DE RANGER/RIGGER COLLECTIE VAN SIXTON

DE RANGER/RIGGER COLLECTIE VAN SIXTON DE RANGER/RIGGER COLLECTIE VAN SIXTON DE VEILIGHEIDSLAARS VAN SIXTON In deze ultieme veiligheidslaars komen de passie van de Italiaanse maker en wens van de kritische drager samen. Met duurzame materialen

Nadere informatie

The Artelli Work Shoes

The Artelli Work Shoes The Artelli Work Shoes Artelli werkschoenen Onze voeten zijn het draagvlak van ons lichaam. Ze zijn zeer kwetsbaar, alsook onmisbaar bij alles wat we doen. Met onze veiligheidschoenen willen we voor u

Nadere informatie

The Artelli Work Shoes

The Artelli Work Shoes The Artelli Work Shoes UITLEG PICTOGRAMMEN Kunststof neus en kunststof tussenzool Metalen neus en metalen tussenzool Hittebestendig Metalen neus en kunststof tussenzool Waterafstotend Extra licht Het prestatieniveau

Nadere informatie

InMotion collectie. Design, draagcomfort, functionaliteit. Joint Venture Partner of Initial

InMotion collectie. Design, draagcomfort, functionaliteit. Joint Venture Partner of Initial InMotion collectie Design, draagcomfort, functionaliteit. Joint Venture Partner of Initial Innovatie door ervaring. Met meer dan 90 jaar ervaring in de ontwikkeling en het beheer van bedrijfskleding volgens

Nadere informatie

Veiligheidsschoenen. www.norisk.pt

Veiligheidsschoenen. www.norisk.pt Veiligheidsschoenen www.norisk.pt For your own safety, please... FASTEN YOUR SHOES The Winner takes it all!!! RIDER - S3 SRC Driekomponenten PU/Nitril Staal Glad leer en Suède Super Carbonium 39-48 ESD

Nadere informatie

The Artelli Work Shoes

The Artelli Work Shoes The Artelli Work Shoes 1 Artelli werkschoenen Onze voeten zijn het draagvlak van ons lichaam. Ze zijn zeer kwetsbaar, alsook onmisbaar bij alles wat we doen. Met onze veiligheidsschoenen willen we voor

Nadere informatie

Veiligheids- schoenen

Veiligheids- schoenen Veiligheidsschoenen In deze brochure treft u een selectie veiligheidsschoenen die bij Brammer uit voorraad leverbaar zijn. Voor optimale veiligheid en comfort tijdens het werk, kiest u niet alleen voor

Nadere informatie

NEW COLLECTION FALL WINTER RUIME KEUZE DAMES- EN HERENSCHOENEN VAN GERENOMMEERDE MERKEN.

NEW COLLECTION FALL WINTER RUIME KEUZE DAMES- EN HERENSCHOENEN VAN GERENOMMEERDE MERKEN. NEW COLLECTION FALL WINTER 2017 RUIME KEUZE DAMES- EN HERENSCHOENEN VAN GERENOMMEERDE MERKEN. enkellaarsje multi color flower velvet leren inlegzool dempend 59 95 dutch new awesome DNA Modische sneaker

Nadere informatie

CATALOGUS 2006 /2007 VEILIG ...VRAAGT OM EEN STERK MERK! WERK. De meest gewilde veiligheidsschoen van Nederland

CATALOGUS 2006 /2007 VEILIG ...VRAAGT OM EEN STERK MERK! WERK. De meest gewilde veiligheidsschoen van Nederland CATALOGUS 2006 /2007 VEILIG...VRAAGT OM EEN STERK MERK! WERK De meest gewilde veiligheidsschoen van Nederland NESKRID PRODUCTCATALOGUS 2006 INHOUD 4 Neskrid Kwaliteit 12 Neskrid Branchespecials 6 Neskrid

Nadere informatie

www.berkemann.com Voor het welzijn van uw voeten Voetcomfort van Berkemann

www.berkemann.com Voor het welzijn van uw voeten Voetcomfort van Berkemann www.berkemann.com Voor het welzijn van uw voeten Voetcomfort van Berkemann Voetcomfort van Berkemann een weldaad voor uw voeten. Uw voeten dragen u dag in dag uit en vaak ook nog onder zware druk. Niet

Nadere informatie

Sokken Ultra sock. Sokken Office sock

Sokken Ultra sock. Sokken Office sock Sokken Ultra sock Multiple purpose ultra sock voor optimaal draagcomfort, met speciale comfortboord Hoogste kwaliteitsniveau: maximaal duurzaam, vormvast en anti-statisch (ESD) Sokken 35 t/m 38 77.ultra.35-38

Nadere informatie

solidus ... meer comfort We bieden meer door altijd de juiste keuze! smalle hielpartij zacht gepolsterde polsterrand zacht gepolsterde tong

solidus ... meer comfort We bieden meer door altijd de juiste keuze! smalle hielpartij zacht gepolsterde polsterrand zacht gepolsterde tong ... meer comfort zacht gepolsterde polsterrand smalle hielpartij De menselijk voet is een uiterst complex en zeer specifiek deel van ons bewegingsapparaat. Ruim 40% van de volwassenen hebben voetproblemen,

Nadere informatie

Gelijk aan S1 plus tussenzool tegen doordringen. De composiet neus beschermt de voet tegen zware, vallende voorwerpen tot 200 joules.

Gelijk aan S1 plus tussenzool tegen doordringen. De composiet neus beschermt de voet tegen zware, vallende voorwerpen tot 200 joules. Normen en pictogrammen Norm EN ISO 20345:2011 Beschermend schoeisel voor professioneel gebruik met een neus die op een impact van 200 joules is getest. Antistatische eigenschappen, energieabsorberende

Nadere informatie

NORMEN EN PICTOGRAMMEN

NORMEN EN PICTOGRAMMEN NORMEN EN PICTOGRAMMEN NORM EN ISO 20345:2011 Beschermend schoeisel voor professioneel gebruik met een neus die op een impact van 200 joules is getest. Antistatische eigenschappen, energieabsorberende

Nadere informatie

NIEUW SEMI-ORTHOPEDISCHE COLLECTIE

NIEUW SEMI-ORTHOPEDISCHE COLLECTIE NIEUW SEMI-ORTHOPEDISCHE COLLECTIE 2019 www.nm4y.com It is time to move en dit kan niet beter tot uiting worden gebracht in onze nieuwe collectie semi-orthopedische dames- en herenschoenen! U vindt hier

Nadere informatie

Veiligheidsschoenen. Veiligheidslasschoenen ESD Veilige schoenen Safety Sneakers Veiligheidswinterlaarzen

Veiligheidsschoenen. Veiligheidslasschoenen ESD Veilige schoenen Safety Sneakers Veiligheidswinterlaarzen Veiligheidsschoenen Veiligheidslaarzen Veiligheidslasschoenen ESD Veilige schoenen Safety Sneakers Veiligheidswinterlaarzen Werksokken Schoenveters Onderhoudsproducten Uvex STEEL BLUE OS Grisport CRV Raven

Nadere informatie

Is fleece bestand tegen slijtage op het werk? hh Crafter Fleece is extreem sterk en duurzaam. isoleert. ventileert. en ziet er goed uit. op het werk.

Is fleece bestand tegen slijtage op het werk? hh Crafter Fleece is extreem sterk en duurzaam. isoleert. ventileert. en ziet er goed uit. op het werk. thermal Layer laag twee van Het drie lagen workwear systeem volgens dress fleece Is fleece bestand tegen slijtage op het werk? hh Crafter Fleece is extreem sterk en duurzaam. isoleert. ventileert. en ziet

Nadere informatie

Jumper S3 Boot Black Maten 39 t/m 51

Jumper S3 Boot Black Maten 39 t/m 51 c o l l e c t i o n c o l l e c t i o n Safety first, fashion first. Dat is Redbrick. Een veelzijdige collectie safety sneakers en safety classics, die inmiddels de hele Europese markt voor veiligheidsschoenen

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

BRUNOTTI. Lavagna BRUNOTTI. Luzzana

BRUNOTTI. Lavagna BRUNOTTI. Luzzana BRUNOTTI Lavagna 89 95 BRUNOTTI Luzzana K-SWISS Court Cheswick Men casual sneaker in suède 5 decoratieve strepen sportieve look 59 95 K-SWISS Court Frasco Men nieuwe casual sneaker extra dikke zool embossed

Nadere informatie

BEEN- EN VOETBESCHERMING

BEEN- EN VOETBESCHERMING 5 De fundering van een mens begint bij de schoen. Een goede schoen die de gewrichten ontzorgt, is dan ook geen overbodige luxe. Vooral niet bij een statisch arbeidsproces dat plaatsvindt op een vierkante

Nadere informatie

De volgende informatie dient, afgestemd op de schoenen, te worden bekend gemaakt aan de gebruiker.

De volgende informatie dient, afgestemd op de schoenen, te worden bekend gemaakt aan de gebruiker. Bijsluiter De volgende informatie dient, afgestemd op de schoenen, te worden bekend gemaakt aan de gebruiker. 1 Naam en adres van de orthopedisch maatschoenmaker 2 Naam en nummer van de Notified Body die

Nadere informatie

ONTSTAAN VAN BLAREN. Wrijving. Warmte. Vocht. Tijdens hardlopen, wandelen en skïen worden je voeten continu blootgesteld aan beweging en wrijving.

ONTSTAAN VAN BLAREN. Wrijving. Warmte. Vocht. Tijdens hardlopen, wandelen en skïen worden je voeten continu blootgesteld aan beweging en wrijving. ONTSTAAN VAN BLAREN Warmte Wrijving Tijdens hardlopen, wandelen en skïen worden je voeten continu blootgesteld aan beweging en wrijving. Wrijving Warmte Door de aanhoudende beweging en wrijving in de schoenen

Nadere informatie

catalogus 2008 Veilig ...vraagt om een sterk merk! De meest gewilde veiligheidsschoen van Nederland

catalogus 2008 Veilig ...vraagt om een sterk merk! De meest gewilde veiligheidsschoen van Nederland catalogus 2008 Veilig...vraagt om een sterk merk! WERK De meest gewilde veiligheidsschoen van Nederland NESKRID VEILIG WERK Al sinds 1924 maakt Neskrid schoenen die meer dan veilig zijn en uitblinken in

Nadere informatie

ENGINEERED BY BATA INDUSTRIALS

ENGINEERED BY BATA INDUSTRIALS ENGINEERED BY BATA INDUSTRIALS 2 ENGINEERED BY BATA INDUSTRIALS Werkschoenen waar je in gezien mag worden Vergeet wat je weet van werkschoenen. Want Bickz gaat met veiligheidsschoenen de straat op. Zodat

Nadere informatie

ENGINEERED BY BATA INDUSTRIALS

ENGINEERED BY BATA INDUSTRIALS ENGINEERED BY BATA INDUSTRIALS ENGINEERED BY BATA INDUSTRIALS Werkschoenen waar je in gezien mag worden Vergeet wat je weet van werkschoenen. Want Bickz gaat met veiligheidsschoenen de straat op. Zodat

Nadere informatie

Bodywarmers Diversen kleding en hulpmiddelen Laarzen rubber / Veiligheids bouwlaarzen Waadpakken Verkeersvesten / Veiligheidsvesten Lasschorten

Bodywarmers Diversen kleding en hulpmiddelen Laarzen rubber / Veiligheids bouwlaarzen Waadpakken Verkeersvesten / Veiligheidsvesten Lasschorten Bodywarmers Diversen kleding en hulpmiddelen Laarzen rubber / Veiligheids bouwlaarzen Waadpakken Verkeersvesten / Veiligheidsvesten Lasschorten Bodywarmer SW 9-Pocket. Materiaal polyester / katoen. Met

Nadere informatie

SCHOENENFOLDER SMARAGD

SCHOENENFOLDER SMARAGD Trendy, sportieve veiligheidsschoen (S3) GOLD SMARAGD 241.321-241.330 241.310-241.319 59,- TIP: Zomersokken grijs ONYX 241.332-241.341 240.222 JUNI 2010 MAART 2011 Werkschoen hoog Zware werkschoen van

Nadere informatie

DRESSED LINE ORTHOPEDIC DAMES EN HEREN COLLECTIE

DRESSED LINE ORTHOPEDIC DAMES EN HEREN COLLECTIE DRESSED LINE ORTHOPEDIC DAMES EN HEREN COLLECTIE EEN SCHOEN IS EEN TOTAALCONCEPT. HET ULTIEME COMFORT IS VOOR MIJ VANZELFSPREKEND. DE UITDAGING IS JUIST HET OPZOEKEN VAN DE GRENS TUSSEN ORTHOPEDIE EN CONFECTIE.

Nadere informatie

voor comfort Bouw & Infra THE ULTIMATE PERFORMANCE IN PROTECTION AND COMFORT

voor comfort Bouw & Infra THE ULTIMATE PERFORMANCE IN PROTECTION AND COMFORT Oplossingen voor comfort en veiligheid Bouw & Infra THE ULTIMATE PERFORMANCE IN PROTECTION AND COMFORT De Dunlop Rugged De ideale constructie! Dunlop komt met een nieuwe generatie Rigger-laarzen: The Dunlop

Nadere informatie

MASCOT FOOTWEAR 2013/14 TESTED TO WORK

MASCOT FOOTWEAR 2013/14 TESTED TO WORK NL MASCOT FOOTWEAR TESTED TO WORK 2013/14 PREMIÈRE Première 2013 Een nieuwe generatie veiligheidsschoenen. Zes nieuwe modellen in stoere carbon look met sportieve details - geïnspireerd door race-auto

Nadere informatie

Nooit meer te koud of te warm in bed dankzij CLIMAFOAM!

Nooit meer te koud of te warm in bed dankzij CLIMAFOAM! Nooit meer te koud of te warm in bed dankzij! klimatiserend ventilerend drukverdelend ergonomisch ClimaComfort: de vierde dimensie in slaapcomfort Met de ontwikkeling van INSIDE introduceert ClimaComfort

Nadere informatie

VOET- EN BEENBESCHERMING. Wearsafe werklaarzen kniemodel

VOET- EN BEENBESCHERMING. Wearsafe werklaarzen kniemodel Wearsafe werklaarzen kniemodel PVC knielaars type 824, 38 cm hoog. De zool is voorzien van een anti-slip en vuillossend profiel. Hielversteviging met ribbels om het uittrekken te vergemakkelijken. Geweven

Nadere informatie

Uitleg Handschoenen. Copyright 2007 Carel Lurvink B.V.

Uitleg Handschoenen. Copyright 2007 Carel Lurvink B.V. Uitleg Handschoenen Handschoenen voor mechanische risico's...2 Leder...2 Synthetisch...2 Kevlar...2 Twaron...2 Handschoenen voor chemische risico's...3 Nitrilrubber (NBR)...3 Polyvinylchloride (PVC)...3

Nadere informatie

Inspired by your comfort, driven by innovation.

Inspired by your comfort, driven by innovation. Inspired by your comfort, driven by innovation. Nederlands Bekina Boots is gespecialiseerd in the ontwikkeling, productie en commercialisering van werklaarzen gemaakt met NEOTANE Technology. De nichemarkten

Nadere informatie