Boefjeskrant. november2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Boefjeskrant. november2014"

Transcriptie

1 Boefjeskrant november2014

2 Voorwoord Voor u ligt de digitale Boefjeskrant van november De zomerse dagen zijn weer achter de rug en iedereen is weer terug van een welverdiende zomerstop. Het zomerfeest was zeer geslaagd. We hadden gelukkig mooi weer. De opkomst was groot. Ons thema dit jaar was Disney! Het plein was mooi versierd en ingericht met leuke Disney spelletjes. Er was een echte clown en alle leidsters en kinderen waren verkleed. Verderop in de krant vindt u foto s en verhaaltjes over deze dag. Tijdens de vakantieopvang hebben de kinderen leuke uitstapjes gemaakt en zijn er veel activiteiten gedaan. Op de groepen wordt gewerkt met verschillende thema s. Thema Regen hebben we net afgesloten en nu wordt er gewerkt aan het thema Reuzen en kabouters. Puk speelt hierbij natuurlijk weer een belangrijke rol. Kinderopvang Boefje staat bekend als goed, gezellig en een betrouwbaar kinderopvang. De afgelopen maanden hebben veel ouders hun kinderen bij ons ingeschreven. Daar zijn wij natuurlijk heel trots op. Wij gaan voor kwaliteit en willen de kinderen een goed ontwikkeling bieden. Ons team is uitgebreid met de komst van juf Manon en juf Chantal. Juf Manon begeleidt samen met juf Sabrina de babygroep. Juf Chantal is te vinden op de Dreumesgroep samen met juf Angela en zij begeleidt tevens de BSO kinderen op het Visserspad. Ook zijn er weer nieuwe stagiaires, Merve en Kim. Ik wens ze een fijne en leerzame stageperiode. Op dinsdag 21 oktober is de fotograaf geweest en zijn er weer mooie foto s van alle kinderen en juffies gemaakt. De foto s liggen op de groep. U kunt ze bekijken, kopen en nabestellen. Kinderopvang Boefje zal de komende tijd in het teken van Sinterklaas en Kerst staan. Dat wordt weer een gezellige tijd. De sint verwachten we op donderdag 4 december. Meer informatie volgt nog. Neemt u ook een kijkje op onze nieuwe website (www.kinderopvangboefje.nl). Mocht u iets opvallen, laat het ons weten. Kinderopvang Boefje werkt nog steeds met facebook. Daar kunt u een kijkje nemen en eventueel een reactie plaatsen. Bijna dagelijks worden er foto s/filmpjes en verslagen opgezet. Leuk om te zien. Ik wens iedereen veel leesplezier en voor straks hele fijne feestdagen Marga van Veen

3 Welkom nieuwe babyboefjes - Arwen is per juli bij ons komen spelen. - Aedan is per augustus bij ons komen spelen. - Siep is per augustus bij ons komen spelen. - Beren is per augustus bij ons komen spelen. - Nordine is per augustus bij ons komen spelen. - Timothy is per september bij ons komen spelen. - Thyro is per oktober bij ons komen spelen. - Noud is per oktober bij ons komen spelen. - Marit is per november bij ons komen spelen. Ditjes en datjes. Wist u dat. Nathan voor een weekendje Frankrijk wat losse stapjes zette en na het weekend lopend binnen kwam. Luna zich al zelf optrekt en overal probeert op te klimmen. Nova steeds harder gaat rennen. Tess steeds vaker los gaat lopen en het liefste zo snel mogelijk. Yannick steeds vaker losse stapjes zet, vooral als wij niet kijken en als we dan kijken gaat hij snel weer zitten. Timothy het leuk vind om samen met de juffen op ontdekking te gaan.

4 Morris zich goed en stevig kan optrekken. Arwen steeds sneller begint te tijgeren. Siep steeds beter gaat zitten. Aedan het leuk vind om aan tafel muziek te maken. Nordine springen in de springstoel helemaal geweldig vindt. Beren het heel leuk vindt om naar buiten te gaan. Thyro moet lachen als zijn grote zus een kusje komt brengen. Marit een hele vrolijke baby is. Noud het heerlijk vindt om te schommelen in de schommelstoel. HIEP, HIEP, In augustus is Luna 1 In oktober waren Over 2 weekjes alweer 1 HOERA jaar geworden! Nova en Tess 1 jaar geworden! gaan we de verjaardag van Yannick vieren, hij wordt ook jaar oud!

5 Elf november is de dag, dat mijn lichtje, branden mag. Dit jaar hebben wij super schattige lampionnen gemaakt met de babygroep. Wandelen. Afgelopen 2 maanden zijn Manon en Sabrina veel wezen wandelen met alle baby boefjes. Jammer genoeg word het nu steeds kouder en natter buiten, waardoor we minder kunnen wandelen, maar wat hebben wij er van genoten. Heeft u ons ook een keertje gezien tijdens onze wandelingen?

6 Ditjes en datjes..: - Fynn, Thijs, Cas en Myrthe zitten al enige tijd op de dreumesgroep. Het gaan super goed Wat worden jullie snel groot - Sam, Elise en zijn al aan het wennen op de peutergroep. - Evi en Jelte gaan ook al bijna wennen op de peutergroep ( spannend! ) - Erabella kan al plassen op de grote wc! Wauw meis wat knap - Guus knuffelt ze broertje bijna plat ;) - Fynn is het er niet mee eens dat hij op de dreumesgroep zit, en slaat liever een groep over naar de peutergroep ;) haha! - Dani en Cas zijn dikke vrienden ( echte boefjes met ze tweeën) - Op het moment dat we gaan opruimen gaat Jelte zich verstoppen ;) haha! - Finn word nu echt elk moment grote broer - Jessie kan heel goed het liedje zingen van Frozen (let it go) Thema: Regen, water Brrrr Dolle pret met water en schuim!

7 Regendruppel Hiervoor heb je het volgende nodig: - Blauw karton - schaar (om de regendruppel te knippen) - witte verf - schort Lekker kliederen met de handen, en het verf mooi verspreidden op het papier.

8 Hoerrraaaa Erabella, Finn en Jessie zijn alweer 2 jaar geworden

9 Peutergroep: Wat leuk dat u weer even de tijd neemt om de boefjeskrant te lezen. Op de peutergroep zijn we net begonnen aan het thema reuzen en kabouters. Aan de hand van het verhaal kabouter Bim doen de kinderen verschillende opdrachten samen met Puk. Buiten wordt het weer kouder. Wilt u eraan denken om uw boefje handschoenen/sjaal en eventueel een muts mee te geven. Zo kunnen we lekker naar buiten blijven gaan. Op onze website en facebook worden altijd leuke foto s geplaatst van de kinderen. Heeft u ze al gezien? Veel plezier met lezen! Juf Kelly en Charity Wist-u-dat. Armano een broertje krijgt? Nidal grote broer is geworden en zijn zusje Mayar heet? Joey sinds kort een stoere bril heeft? Maya al goed Nederlands kan praten? Jomi heel behulpzaam en gek op Myrthe is? Fay onze kletskous van de groep is? Pip, Raha en Joey bijna 4 worden? Jill een echt boefje is? Danique geen speen meer heeft? Jayden Q. de oren van je hoofd kletst? Jayden van Ingen gek is op de herfst? Hij bestudeerd alle gevallen bladeren van de bomen heel erg goed! Koen dikke vrienden is met Jayden van Ingen? Chiara over is naar de bso? Cem 4 is geworden en wij hem missen? Wij Noa heel erg missen? Jurre gek is op de gele bus van zijn vader? Jaleesha het liefst de hele dag bij haar broertje Thyro is? Dylan heel goed kan voetballen? Wij Finn heel erg missen op de groep nu hij over is naar de bso? Levi heel veel plezier heeft, ondanks dat hij soms wat verdrietig binnenkomt? Sam en Elise net over zijn? Welkom! Chafina gek is op poppen?

10 Voorstelling Disney on ice Ga mee naar een betoverende wereld, vol met de meest magische momenten uit het koninkrijk in Disney On Ice presents Magical Ice Festival! Ga mee op reis met de koninklijke zusjes Elsa en Anna naar de winterse wereld van Disney s Frozen, de Academy Award winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden. De hilarische sneeuwman Olaf, de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven helpen de zusjes in een verhaal vol actie, avontuur, magie en onvergetelijke figuren. Beleef een fantastisch optreden als Sebastiaan voor één nacht uit zijn schelp kruipt en de boel onder zee op stelten zet met Ariel. Een koor van vriendelijke schurken ontketent een muzikale chaos, als ze bezoek krijgen van de brutale en pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn. En, voetjes van de vloer als het Beest en zijn betoverde bedienden een spectaculaire show opvoeren voor Belle. Het wordt een swingende mix van koninklijke supersterren! Knutseltip: Materiaal: Mal gekleurd karton schaar kurken (van wijnflessen) watten verf Werkwijze: Knip uit karton de stoomboot. Je kan met de verf en de kurken gaan stempelen. Pak voor iedere andere kleur een andere kurk. Laat de boot goed drogen. Wanneer de boot droog is kan je er watten op plakken zodat het net lijkt alsof er stoom uit de boot komt.

11 Boekentip: Dikkie Dik viert Sinterklaas Vier verhalen over Dikkie Dik, die samen met zijn vriendjes Poes Muis en Beer kennis maakt met Sinterklaas. Ze vinden een wortel in een schoen, verkleden zich als Sinterklaas en zwarte Piet en snoepen van een chocoladeletter. En van wie komt toch dat cadeautje op het dak? Lampionnen De kinderen hebben weer hun best gedaan op hun lampion. We hadden dit jaar egels en slakken. Wat een werk zeg, al dat prikken. De kinderen waren zeer geconcentreerd bezig met prikken. De kinderen hebben alles zelf uitgeprikt, geverfd en beplakt. Af en toe hielp de juf stiekem een beetje mee. Vindt u ze niet prachtig? Wij zijn hartstikke trots!!! VVE Wij zijn zeer trots op onze kanjers die met VVE mee doen. Ze krijgen extra begeleiding en hulp bij de Nederlandse taal. Maja zit bij ons vanaf de zomer, zonder enig woord Nederlands te kunnen spreken en kijk nu eens,. Maja Beheerst de Nederlandse taal al bijna helemaal en heeft zo veel plezier op het kinderdagverblijf.

12 Verjaardagen: Augustus: 12 e is Jomi 3 jaar geworden. September: Geen jarigen Oktober: 14 e is Fay 3 jaar geworden. 25 e is Dylan 3 jaar geworden. 26 e is Jayden van Ingen 3 jaar geworden. 28 e is Nidal 3 jaar geworden. November: 5 e zijn Cem en Chiara 4 jaar geworden. 12 e Armano wordt 3 jaar. 29 e Levi wordt 3 jaar. December: 1 e wordt Pip 4 jaar. 8 e Maja wordt 3 jaar. 13 e Jayden Quax wordt 3 jaar. 23 e Jill wordt 3 jaar. 29 e Jurre wordt 3 jaar. Wij willen alle jarigen van harte feliciteren!

13 Peuterspeelzaal - Selena al zindelijk is? - Tyler een erg mooie bril heeft! - Pita en Damian super leuk samen kunnen spelen! - Clara nieuw is op de peuterspeelzaal? - Chafina erg van kroelen met de juf houd? Gelukkig vinden de juffies dat altijd erg gezellig! Jarige joppies van de peuterspeelzaal - Maya word 8 december 3 jaar - Damian word 31 januari 4 jaar - Pita word 1 maart 4 jaar - Clara word 12 maart 3 jaar - Tyler word 20 maart 4 jaar

14 Foto s

15 - Esmee het erg leuk vind om de juf te helpen. Ze verzint dan ook zelf vaak knutsel werkjes om te maken met de kinderen! - Juf Kim de nieuwe stagiaire? Zij zal op de maandagen en donderdagen aanwezig zijn. - Alyssa al haar A diploma heeft gehaald! We zijn super trots op je! - Chiara, do dochter van juf Kelly nu ook op de BSO komt. 5 November is zij 4 jaar geworden! - Guenevere erg goed kan dansen? - Noa en Chiara erg veel van Frozen houden? Ze willen allebei heel graag Elsa zijn haha! - Finn nu ook gezellig op de BSO komt spelen? Jarige joppies vanaf November 2014: - Esmee word 2 november 7 jaar - Chiara word 5 november 4 jaar - Sem L word13 november 5 jaar - Dominique word 25 december 8 jaar - Manoa word 26 januari 5 jaar Beste ouders, Ter herinnering! Boefje is gesloten van 24 December t/m 1 Januari.

16 Herfstvakantie 2014 Ook dit jaar heeft BSO Boefje weer super leuke en leerzame activiteiten gedaan in de herfstvakantie. Zo zijn we naar The Art of the Brick geweest in de Amsterdam Expo met meer dan vijfenzeventig kunstwerken, opgebouwd uit ruim één miljoen LEGO-stenen!! Ook zijn we naar indoor speelparadijs Fun Festijn geweest en naar Speelparadijs De Goudvis waar je buiten én binnen leuk kan spelen! De boefjes mochten ook een dagje een speelgoedje van huis meenemen waar ze op de Bso mee mochten spelen. En we hebben heerlijke cup-cakes gemaakt en daarna natuurlijk lekker opgegeten!

17 Dit stukje is geschreven door Dominique: Ik vind het hier heel leuk er zijn ook leuke kinderen de jufen zijn ook lief. Dit stukje is geschreven door Noa van Langen: De juffen zijn lief ik ken er drie Loena, Tanja, Kelly. Ik vind het leuk om met de knex te spelen en met me broertje.

18 BSO Jupiterstraat.. Het is weer tijd voor een Boefjeskrant. Ook wij hebben uiteraard weer leuke dingen te vertellen. Wij krijgen steeds meer aanmeldingen met leuke kinderen die onze groep komen versterken. De zomervakantie en herfstvakantie zijn ook weer voorbij. Daar hebben wij met alle plezier van kunnen genieten met leuke uitstapjes naar onder andere: Monkeytown, de Goudvis, Sprookjeswonderland, de kinderboerderij, Raceplanet. Verder hebben wij in de vakantie op de groep ook leuke activiteiten gedaan, we hebben gezichten in pompoenen gemaakt voor Halloween, we hebben herfst cup cakes versierd en we hebben heerlijke broodjes gemaakt!

19 Zwemles De kinderen die op het Boefje zitten kunnen ook gebruik maken van zwemlessen bij de Watering, voor een hele leuke prijs. Voor meer informatie kunt u mailen naar: De kinderen worden vanaf school opgehaald en gaan met 2 leidsters naar de zwemles. Tijdens de les blijf de leidster kijken en helpen met verkleden, vervolgens worden de kinderen weer terug gebracht naar de BSO. Verhaaltje van Floor In iedere Boefjeskrant staat een verhaaltje geschreven door één van de kinderen van de groep. Ze vertellen hierin wat hun ervaringen zijn bij BSO Boefje. Voor deze keer heeft Floor Brandsma een leuk stukje geschreven! Floor is 9 jaar en ze zit in groep 6. Hallo allemaal, Ik mocht nu een verhaaltje schrijven in de boefjes krant van juf Sabine. Ik vind het hier leuk op het Boefje omdat de juffen heel lief zijn. Ook speel ik hier graag buiten omdat het leuk is. Wij doen hier leuke dingen zoals: spelen met andere kinderen en pesten met juf Sabine ( kaart spel ), cakejes maken en daarna lekker opsnoepen. Ik doe ook mee aan activiteiten van Boefje zoals: Trompet les en rots en water, dat vind ik heel erg leuk. Mijn moeder werkt op school en sinds kort mag ik zelf alleen naar huis. Dit was mijn verhaaltje Liefs, Floor

20 Juf Anouk Bijna iedereen heeft mij inmiddels op de groep bij BSO Boefje op de Jupiterstraat gezien. Ik werk hier vanaf de zomervakantie op de dinsdag, donderdag en vrijdag. Omdat de groep zo groot is geworden, help ik Juf Sabine op deze dagen. Ik vind het heel gezellig bij jullie en ik weet inmiddels helemaal hoe alles op de groep in zijn werk gaat. In het begin hebben de kinderen mij heel goed met alles geholpen, dat was erg lief van jullie! JARIGEN!!! Bij ons op de groep zijn er veel jarigen geweest in de afgelopen periode. Graag uw aandacht voor de kinderen die jarig zijn geweest vanaf juni: David Koper is 3 juli 4 jaar geworden Senna de Beunje is 13 juli 5 jaar geworden Tycho Bets is 22 juli 10 jaar geworden Jesse Meinen is 23 juli 6 jaar geworden Twan Tuininga is 28 juli 9 jaar geworden Stijn Nieuwenhuijsen is 30 juli 5 jaar geworden Luca Schipper is 2 augustus 4 jaar geworden Revenjah is 4 augustus 4 jaar geworden Tom Serné is 5 augustus 6 jaar geworden Livia Krombeen is 6 augustus 5 jaar geworden Seyenna Lamboy is 15 augustus 9 jaar geworden Sanne de Boer is 27 augustus 8 jaar geworden Kai van Poorten is 29 augustus 10 jaar geworden Fenna van Wijk is 17 september 5 jaar geworden Floor Brandsma is 19 september 9 jaar geworden Jamie de Beunje is 25 september 7 jaar geworden Jari van Poorten is 5 oktober 8 jaar geworden Kay Lamboy is 12 oktober 5 jaar geworden Lashay van Leeuwen is 22 oktober 11 jaar geworden Lea Serné is 23 oktober 9 jaar geworden Iris Heuvel is 1 november 5 jaar geworden Jongens en meiden nog van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag!!

21 Buitenschoolse activiteiten In samenwerking met Basisschool de Evenaar en verschillende andere organisaties organiseert Boefje veel buitenschoolse activiteiten. Deze activiteiten zijn toegankelijk voor alle kinderen uit de buurt voor slechts een kleine vergoeding. Uiteraard doet ook een groot aantal van de kinderen op onze groep hieraan mee. De activiteiten zijn inmiddels alweer druk aan de gang, maar er zullen ook snel weer nieuwe activiteiten starten. De kinderen hebben kunnen kiezen uit: kleuterdansen, koken voor kleuters, zumba, muziekles, cup cakes versieren en rots en water training. Nieuwe kinderen De afgelopen maanden zijn er veel nieuwe kinderen komen spelen bij ons op het Boefje. De meeste kinderen zijn inmiddels helemaal gewend op de groep en het zijn inmiddels net zulke boefjes als de andere kinderen. Kjeld, Maud, Dennis, Luca, Amelie, Revenjah, David en Stan welkom op de groep en wij hopen dat jullie veel plezier gaan maken!

22 Als laatste willen wij zelf nog even kwijt dat wij het heel leuk en gezellig vinden met de kinderen hier op het Boefje. We maken veel plezier samen. Mochten er nog op of aanmerkingen zijn of misschien heeft u nog een leuk(e) idee/tip dan horen wij het graag van u. Veel liefs, Anouk en Sabine

23 Oudercommissie Het zomerfeest was erg geslaagd, er was een goede opkomst, het weer was goed en er waren volop hapjes. De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad op het springkussen en de clown was ook erg leuk! De samenstelling van de OC is veranderd Merei heeft de OC verlaten ivm privé omstandigheden. Wij bedanken haar voor haar inzet. Wij zijn daarom opzoek naar één of meerdere leden! Lijkt het u leuk om de OC te versterken? Geef dit dan door aan Angela, Charity of een van de OC leden door te mailen naar Cindy is op 23 oktober bevallen van een zoon en zijn naam is Kay. Alles gaat goed met Cindy en Kay en het is een heerlijk ventje. Gefeliciteerd!

Boefjeskrant Februari 2014

Boefjeskrant Februari 2014 Boefjeskrant Februari 2014 Voorwoord Voor u ligt de Boefjeskrant van februari 2014. Dit is de eerste keer dat u de krant digitaal krijgt. Het is kleurrijker en beter voor het milieu. Het jaar 2013 is weer

Nadere informatie

Boefjeskrant juli 2014

Boefjeskrant juli 2014 Boefjeskrant juli 2014 Voorwoord Voor u ligt de digitale Boefjeskrant van juli 2014. In februari zijn we van start gegaan met Peuterspeelzaal (PSZ) Boefje. Er zijn al een aantal peuters, die gebruik maken

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Boefjeskrant. Boefjeskrant

Boefjeskrant. Boefjeskrant Boefjeskrant Boefjeskrant Oktober 2015 Voorwoord Voor u ziet uw de digitale Boefjeskrant van oktober 2015. De Zomer is voorbij en de Herfst is gekomen. We gaan weer een gezellige tijd tegemoet. Iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan Nieuwsbrief, Oktober 2014 Beste ouders, 1 jarig bestaan Hoera!! Kinderopvang Lila bestaat al 1 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren met zijn allen. Op Donderdag 16 Oktober hebben wij een kijkochtend op

Nadere informatie

Het Grote BerenNieuws.

Het Grote BerenNieuws. Het Grote BerenNieuws. Februari 2015 Beter laat dan nooit, maar hier is de nieuwe nieuwsbrief. Eerst willen we iedereen weer van harte welkom heten in het nieuwe jaar! Het is nu winter en veel kinderen

Nadere informatie

Kunst Wat hebben de kinderen weer genoten van thema kunst. Ze konden zich heerlijk uitleven met allerlei activiteiten.

Kunst Wat hebben de kinderen weer genoten van thema kunst. Ze konden zich heerlijk uitleven met allerlei activiteiten. Kunst Wat hebben de kinderen weer genoten van thema kunst. Ze konden zich heerlijk uitleven met allerlei activiteiten. Het leukste blijft toch verven. Heerlijk met de handen, voeten, maar ook met een auto

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

Weeknieuws week 50. Peutercollege weetjes:

Weeknieuws week 50. Peutercollege weetjes: Weeknieuws week 50 Peutercollege weetjes: - We hebben een nieuwe collega in onze invalpool. Haar naam is Albertina dos Santos en we zijn erg blij dat ze ons team komt versterken. - Heeft u al aan de leidster

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief ElisaKids & De Berenboot Juni 2013

Nieuwsbrief ElisaKids & De Berenboot Juni 2013 Nieuwsbrief ElisaKids & De Berenboot Juni 2013 Algemeen Ouderavond 27 juni 2013 Op donderdag 27 juni staat er een interactieve ouderavond op het programma. Hiervan heeft u al een brief ontvangen. Deze

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Kidsz - krant! Samenvoegen een succes

Kidsz - krant! Samenvoegen een succes Kidsz - krant! Jaargang 4 nr. 4 Samenvoegen een succes De afgelopen herfstvakantie bewees dat de kinderen van de Sporadenlaan en de Odyssee geen moeite hebben met het samenvoegen. Sterker nog, ze genoten

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

WEET JE VEEL JAAROVERZICHT 2014-2015

WEET JE VEEL JAAROVERZICHT 2014-2015 WEET JE VEEL JAAROVERZICHT 2014-2015 Dwarsdoorsnede van een schooljaar. AUGUSTUS 2014 Het schooljaar ging van start op maandag 25 augustus 2014..traditioneel met een glaasje (kinder)champagne!!!! Proosten

Nadere informatie

Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger. Beste lezer,

Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger. Beste lezer, Nieuwsbrief christelijke bso De Kleine Reiziger Beste lezer, De december maand is weer begonnen. De bladeren zijn van de bomen en de december drukte is in volle gang, de sint is in het land, de schoentjes

Nadere informatie

Nieuws vanuit de 3+-groep: bezoek aan de kinderboerderij

Nieuws vanuit de 3+-groep: bezoek aan de kinderboerderij NIEUWSFLITS Herfst 2014 KDV/PSZ Starrebos Nieuws vanuit de 3+-groep: bezoek aan de kinderboerderij We hebben met de kindjes van de 3+-groep een leuk uitstapje gemaakt naar de kinderboerderij. Alle 3+-kindjes

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Spuigat, Juni/Juli 2015

Spuigat, Juni/Juli 2015 Spuigat, Juni/Juli 2015 Team: Lieve ouders/verzorgers, Wij willen jullie allemaal bedanken voor jullie hulp, steun en inzet van het afgelopen jaar. Met name alle hulpouders/opa s en oma s/ tantes en ooms/

Nadere informatie

Uitstroom Stella en Lars zijn nu officieel doorgestroomd naar de peutergroep

Uitstroom Stella en Lars zijn nu officieel doorgestroomd naar de peutergroep Babygroep Nieuwe kinderen Jeanot: komt op maandag, dinsdag en woensdag. Robin: komt op vrijdag. Joris: komt op dinsdag en donderdag. Novan: komt op maandag en donderdag. Ella: komt op maandag en woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit het team. 17 december 2015. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit het team. 17 december 2015. Beste kinderen, ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 17 december 2015 Nieuws vanuit het team. Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel Het eind van het jaar 2015 is alweer in zicht! Voor velen een moment om stil te staan

Nadere informatie

Informatie voor ouders van kinderen van 0 1 ½ jaar

Informatie voor ouders van kinderen van 0 1 ½ jaar Sint en Kerst Informatie voor ouders van kinderen van 0 1 ½ jaar 0 1 ½ In het thema 'Sint en Kerst' staat de viering van Sinterklaas en Kerst centraal. Bij het thema 'Sinterklaas', leren de kinderen hoe

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Mei 2014

Nieuwsbrief 15 Mei 2014 Nieuwsbrief 15 Mei 2014 Inleiding In deze nieuwsbrief geven we een terugblik op de afgelopen periode, over de uitstapjes in de meivakantie, het voorstellen van de nieuwe gezichten op de BSO en diverse

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

gebrouwen en nog veel meer!

gebrouwen en nog veel meer! 2 Fantaziehuiskrant november 2013 Inleiding: De afgelopen vier maanden hebben we weer van alles meegemaakt op het Fantaziehuis, in deze krant kun je lezen wat er zoal gebeurde! In de zomermaanden hadden

Nadere informatie

Pardoes, een goede opvang

Pardoes, een goede opvang Pardoes, een goede opvang UW KND MAG GRATS EEN OCHTEND BJ ONS KOMEN KJKEN! Q opvoeden Samen Naar Pardoes! Alles kan en alles mag bij Kinderopvang Pardoes! Want ieder kind moet zich thuis voelen bij ons.

Nadere informatie

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool R.K. Gerardusschool Meerkreuk 2 Oude Wetering 071-331 2958 info.gerardus@ssba.net Voor een bijna vier jarige Informatie boekje voor de nieuwe kinderen en

Nadere informatie

Fijne feestdagen en een steengoed 2014!

Fijne feestdagen en een steengoed 2014! Nieuwsbrief 8 Jaargang 4 20-12-2013 www.olivijn.almere-speciaal.nl De vierde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: Maandag 23 december 2013 tot en met vrijdag 3 januari 2014

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Welkom bij Op Stoom. Pedagogische visie. Lieve actieve medewerkers

Welkom bij Op Stoom. Pedagogische visie. Lieve actieve medewerkers Welkom bij Op Stoom Kwaliteit en service zijn belangrijke kenmerken van Op Stoom zodat ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten bij de medewerkers. We bieden liefdevolle zorg en inspiratie aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

Decembermail. Pepernoten bakken

Decembermail. Pepernoten bakken Decembermail Pepernoten bakken Wat rook het heerlijk in de school! Kinderen van groep 1 en 2 hebben de eerste week van december pepernoten gebakken. In kleine groepjes onder leiding van een ouder hebben

Nadere informatie

Beste kinderen van De Walvis.

Beste kinderen van De Walvis. Schoolkrant Kerst 2015 Beste kinderen van De Walvis. Het jaar 2015 is bijna voorbij. Thuis gaan we eerst kerstmis vieren. Op school hebben we dat samen gedaan tijdens de kerstvieringen en het kerstdiner.

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 10-10-2014

Venmail. Algemeen 10-10-2014 10-10-2014 Algemeen Oproep: versieren Sint Wie wil op vrijdagochtend 14 november komen helpen om de school te versieren in Sinterklaassfeer? Alle hulp is welkom! Graag opgeven via de mail bij Joyce: j.brink@rkbsvenne.nl

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4 W E E K B R I E F Nr. 15 04 december 2015 Datum Omschrijving A G E N D A Woe. 16 dec. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

Nadere informatie

Workshop BSO Rakker-Pret.

Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop-programma Toneel Vissen Boskunstwerk Kerstmobiel Experimenten uitvoeren Kleien Overzicht workshops Kalender 2013 Weerkalender Poppenkastpop sint of Piet Bootjes wedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters

Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters Nieuwsbrief Peuterspeelzaal De Woelwaters December 2014 In deze nieuwsbrief: 1. Welkom 2. Jarig 3. Thema 4. Liedjes 5. Sinterklaasviering 6. BHV ring 7. Agenda 8. Afscheid 1. Welkom We heten de volgende

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de huifkar en de wandeling. We hebben van alles gezien; gekleurde

Nadere informatie

Weeknieuws week 5. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 5. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 5 Peutercollege weetjes Van 22 februari t/m 26 februari is het Peutercollege geopend van 0900-1200 uur voor alle peuters. De scholen zijn in die week dicht, maar wij zijn gewoon geopend.

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

De Achterban. Nieuwsbrief van OBS De Achtsprong nr. 21 (18 juli 2014) Stromenlaan 128a 3448 CH Woerden 0348-410005

De Achterban. Nieuwsbrief van OBS De Achtsprong nr. 21 (18 juli 2014) Stromenlaan 128a 3448 CH Woerden 0348-410005 De Achterban Nieuwsbrief van OBS De Achtsprong nr. 21 (18 juli 2014) Stromenlaan 128a 3448 CH Woerden 0348-410005 Laatste schooldag Op deze laatste schooldag kijken wij terug op een geslaagd schooljaar!

Nadere informatie

Pedagogische visie. Welkom bij Op Stoom. Zin in taart? Altijd wat te doen

Pedagogische visie. Welkom bij Op Stoom. Zin in taart? Altijd wat te doen Welkom bij Op Stoom Kwaliteit en service zijn belangrijke kenmerken van Op Stoom zodat ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten bij de medewerkers. We bieden liefdevolle zorg en inspiratie aan

Nadere informatie

Wij van, KDV Dribbel, willen de nieuwe kindjes en medewerkers van harte welkom heten:

Wij van, KDV Dribbel, willen de nieuwe kindjes en medewerkers van harte welkom heten: Bij KDV Dribbel hebben we inmiddels drie vaste groepen met vaste leidsters. De babygroep heet de Zonnetjes. De vaste leidsters op deze groep zijn Adilia en Ina. Zij worden flink geholpen door de stagiaires,

Nadere informatie

Nog 7 weken en dan zit dit schooljaar er weer op! Het is voorbijgevlogen, maar. Thema Dieren en Zomer. Bijna jarig: In dit nummer:

Nog 7 weken en dan zit dit schooljaar er weer op! Het is voorbijgevlogen, maar. Thema Dieren en Zomer. Bijna jarig: In dit nummer: Thema Dieren en Zomer Basisschool De Bron Spiesheem 54 3907 NJ Veenendaal Nieuwsbrief 7, instroomgroep en groep 1/2 Mei/Juni 2015 Bijna jarig: Onze eerste jarige is Lucas! Hij is jarig op 28 mei en wordt

Nadere informatie

De Maatjes Kinderopvang en basisschool De Kreek Spelenderwijs van kinderopvang naar onderwijs

De Maatjes Kinderopvang en basisschool De Kreek Spelenderwijs van kinderopvang naar onderwijs De Maatjes Kinderopvang en basisschool De Kreek Spelenderwijs van kinderopvang naar onderwijs Samen op weg naar een IKC baby/dreumes, peuter, bso en basisschool onder één dak Ondertekening intentieverklaring

Nadere informatie

2013-2014. Groep 1-2C

2013-2014. Groep 1-2C 2013-2014 Groep 1-2C De kinderen besloten Sinterklaas en de zwarte pieten een beetje te helpen dit jaar. Een inpakmachine in de klas kwam daarbij goed van pas! En die Sint, hij was ook zijn staf kwijt...ook

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

EEN REIS DOOR HET SCHOOLJAAR 2014-2015 VAN GROEP 1/2

EEN REIS DOOR HET SCHOOLJAAR 2014-2015 VAN GROEP 1/2 EEN REIS DOOR HET SCHOOLJAAR 2014-2015 VAN GROEP 1/2 DAG 1 VAN HET SCHOOLJAAR, IEDEREEN MOEST EVEN OP DE FOTO.. WE HEBBEN HET AFGELOPEN SCHOOLJAAR VEEL THEMA S BEHANDELD: Thema familie Thema feest Thema

Nadere informatie

Sinnerakkers. Februari 2015. Nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief dan ook aandacht voor: Beste ouders van Sinnerakkers,

Sinnerakkers. Februari 2015. Nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief dan ook aandacht voor: Beste ouders van Sinnerakkers, Sinnerakkers INFORMATIEBROCHURE Nieuwsbrief Februari 2015 WWW.SINNERAKKERS.NL Beste ouders van Sinnerakkers, Hierbij onze tweede nieuwsbrief! 2014 is alweer voorbij: Wat gaat het allemaal weer snel. Er

Nadere informatie

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde!

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! Maandag 19 oktober Herfstvakantie 2015 Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! De kinderen zoeken elkaar gelijk weer op en spelen gezellig samen. Vanmorgen

Nadere informatie

Lesbrief Ezel en Beer. Beste kleuters,

Lesbrief Ezel en Beer. Beste kleuters, Lesbrief Beste kleuters, Binnenkort speelt de voorstelling op jullie school of in een theater in de buurt. De voorstelling is gebaseerd op de boeken Pas op voor de ezel en de beer en Dansen met de ezel

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf.

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Agenda 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Bedankt!!!! Voor het poetsen, opruimen, tuintje bijhouden, het maken van de nieuwsbrief, ramen zemen, hulp bij Sinterklaas,

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Kleine Columbus. Seizoen 2013 / 2014. Thema "water" In dit thema staat water centraal.

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Kleine Columbus. Seizoen 2013 / 2014. Thema water In dit thema staat water centraal. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Kleine Columbus Seizoen 2013 / 2014 Thema "water" In dit thema staat water centraal. Water komt uit de kraan maar zit ook in een fles, je kunt het drinken maar je

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke & I.K.K.E. BSO

Nieuwsbrief Kleine-Ikke & I.K.K.E. BSO Nieuwsbrief Kleine-Ikke & I.K.K.E. BSO November Jaargang 2011, nummer 1 Nieuws van Kleine-Ikke Inhoud Nieuws van Kleine-Ikke 1 Geachte ouders 1 Komende evenementen 1 Wist u dat 18 leidsters geslaagd zijn

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Het Rekeltjes Journaal april 2014

Het Rekeltjes Journaal april 2014 Het Rekeltjes Journaal april 2014 Beste ouders/ verzorgers, Het voorjaar is weer volop in gang. Overal zijn weer jonge dieren te zien en de bomen en planten worden prachtig groen. Een mooie tijd voor iedereen

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 07 september 2015 Belangrijke data 07-09 Algemene ouderavond 19.30u-21.00u 14-09 MR vergadering 21-09 O-ja 02 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Inschrijven Mini Marathon en City

Nadere informatie

Naast de vaste activiteiten kan er ook iets speciaals aangekondigd worden! *Tromgeroffel*

Naast de vaste activiteiten kan er ook iets speciaals aangekondigd worden! *Tromgeroffel* In deze derde nieuwsbrief worden alle activiteiten voor de maanden januari, februari en maart aangekondigd. Zo lees je welke activiteiten er in deze maanden op de zaterdagavond en zondagmiddag plaatsvinden,

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. De kinderopvang. Herfst. Liedje

Nieuws uit de groepen. De kinderopvang. Herfst. Liedje Nieuws uit de groepen Nr. 2 oktober 2015 De kinderopvang Herfst Deze periode werken we over de herfst. We lezen het verhaal van kabouter Bim en Masja in de regen. Met de oudste kinderen kijken we naar

Nadere informatie

Kinderdagverblijf De Palmboom Activiteitenprogramma

Kinderdagverblijf De Palmboom Activiteitenprogramma Kinderdagverblijf De Palmboom Activiteitenprogramma Week 45 4 t/m 10 november 2013 09.15 uur - Kring: Kern 0 1½ kabouter Bim. Een vingerpoppetje dat kabouter Bim heet. Wie is dat gekke kaboutertje? Samen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Groepskrant van groep 3B en 4B. Dieren ter land, ter zee en in de lucht!

Groepskrant van groep 3B en 4B. Dieren ter land, ter zee en in de lucht! f Groepskrant van groep 3B en 4B Dieren ter land, ter zee en in de lucht! juni 2015 Hallo beste ouder(s) en verzorger(s), Hier is dan onze groepskrant van dit jaar. We hebben voor jullie een impressie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Het Rekeltjes Journaal december 2013

Het Rekeltjes Journaal december 2013 Het Rekeltjes Journaal december 2013 Beste ouders/ verzorgers, Sinds het vorige Rekeltjes Journaal is er weer een hoop gebeurd. Inmiddels is bij De Rekeltjes het thema herfst behandeld, zijn de kinderen

Nadere informatie

Thema: Sinterklaas. Nobody is like Jesus. De Bron. Wist u dat? We Zwarte Piet-les op school krijgen! We oefenen alle houdingen van de Pieten.

Thema: Sinterklaas. Nobody is like Jesus. De Bron. Wist u dat? We Zwarte Piet-les op school krijgen! We oefenen alle houdingen van de Pieten. Thema: Sinterklaas De Bron Nieuwsbrief 3, groep 1/2 November 2014 Wist u dat? We Zwarte Piet-les op school krijgen! We oefenen alle houdingen van de Pieten. Nobody is like Jesus Nobody is like Jesus, no!

Nadere informatie

BSO KLOOSTERVEEN. Terugblik op 2015

BSO KLOOSTERVEEN. Terugblik op 2015 BSO KLOOSTERVEEN NR 1 FEBRUARI 2016 Beste ouders, verzorgers, Voor uw ligt de eerste editie van de oudernieuwsbrief van het nieuwe jaar. In deze uitgave blikken we terug op de laatste maanden van 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De verbouwing op de benedenverdieping is klaar! Het kinderdagverblijf zit weer op de begaande grond en wat is het mooi!!

Nadere informatie

inhoud 8. Hoor, wie klopt daar? 10 9. Slaap kindje, slaap. 11 10. O, denneboom. 12 11. Een knalfeest 13 Filmpjes 14 Werkblad 16 Puzzel 17

inhoud 8. Hoor, wie klopt daar? 10 9. Slaap kindje, slaap. 11 10. O, denneboom. 12 11. Een knalfeest 13 Filmpjes 14 Werkblad 16 Puzzel 17 Een jaar vol feest inhoud 1 Feest 3 2 Lang zal hij leven! 4 3 Verkleden 5 4 Ei, ei, waar ben je? 6 5 Daar komt de bruid! 7 6 Beestenfeest 8 7 Boekenfeest 9 8 Hoor, wie klopt daar? 10 9 Slaap kindje, slaap

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

KRUIMELTJE. Van de Directie KINDERDAGVERBLIJF BSO. Nog twee weekjes en dan is ook 2015 weer oud nieuws.

KRUIMELTJE. Van de Directie KINDERDAGVERBLIJF BSO. Nog twee weekjes en dan is ook 2015 weer oud nieuws. KRUIMELTJE KINDERDAGVERBLIJF BSO De Verbetering 6 9744 DZ Groningen Tel: 050-5590095 Van de Directie Nog twee weekjes en dan is ook 2015 weer oud nieuws. 2015, een jaar waarin best heel veel gebeurt. Uiteraard

Nadere informatie

BSO de Achthoek en peuterspeelzaal Pioniertjes september 2014 2012

BSO de Achthoek en peuterspeelzaal Pioniertjes september 2014 2012 BSO de Achthoek en peuterspeelzaal Pioniertjes september 2014 2012 Beste ouder/verzorger, De zomer is voorbij en we richten ons op gezellige herfstactiviteiten. Bij deze de nieuwsbrief van september. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden Mei/ juni 2016

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden Mei/ juni 2016 NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden Mei/ juni 2016 Algemeen Onderzoek naar de pedagogische kwaliteit bij Kinderopvang Haarlem Zoals u weet zet Kinderopvang Haarlem

Nadere informatie

Zouden jullie de namen van je kind(eren) op de jassen en tassen willen zetten? Zo voorkom je dat er spullen kwijt raken.

Zouden jullie de namen van je kind(eren) op de jassen en tassen willen zetten? Zo voorkom je dat er spullen kwijt raken. Belangrijke mededelingen: Zouden jullie de namen van je kind(eren) op de jassen en tassen willen zetten? Zo voorkom je dat er spullen kwijt raken. Het brengen van de kinderen graag voor 09.00 uur ivm het

Nadere informatie

Kunstweek Piet Mondriaan

Kunstweek Piet Mondriaan Agenda Do 18 apr Studiemiddag kinderen vrij vanaf 13.00 uur Vr 19 apr Boerderijschool klas 3/4 Ma 22 apr Klassen 4, 5 en 6 atletiek bij Archeus Do 25 apr 12.30 afsluiting Mondriaan weken, ouders welkom!

Nadere informatie

TSO pagina. Hallo allemaal.

TSO pagina. Hallo allemaal. TSO pagina Hallo allemaal. Na de laatste vrije dagen zijn we beland in de laatste race naar de zomervakantie. Het jaar vliegt voorbij, he. En wat is er nog veel te doen de laatste weken. Volop meeluisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waalwijk oost

Nieuwsbrief Waalwijk oost Nieuwsbrief Waalwijk oost maart 2012 Maart.. Maart is aangebroken en de lente is in opkomst. De dagen worden weer langer en het zonlicht wordt sterker. Ook worden de bomen groener en de planten gaan bloeien.

Nadere informatie

Houtmarktbericht december 2013 1

Houtmarktbericht december 2013 1 Terwijl de afgelopen tijd de storm buiten raasde en de hagelstenen vielen is het in onze school lekker warm en behaaglijk en zijn we volop aan het werk over ons thema Feesten. Hoewel het 5 decemberfeest

Nadere informatie

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd 6.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken Badria wordt vandaag 5 jaar. Jan koopt een boek voor Badria.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Beste ouder(s) en kinderen, Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een avontuurlijk programma voor jullie gemaakt.

Nadere informatie

Nieuwsflits najaar 2015

Nieuwsflits najaar 2015 NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Juni 2016 Nieuwsflits najaar 2015 w w w. m i k z. n l Terugblik Mikz helpt Villa Pardoes! De meivakantie is alweer even voorbij, maar dat neemt niet weg dat de kinderen van de vakantieopvang

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie