Inhoud: een plattegrond, een enquête, informatie boekje, pen, aanmeldingsformulier

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoud: een plattegrond, een enquête, informatie boekje, pen, aanmeldingsformulier"

Transcriptie

1 Ontvangst Entree: bij de entree staan 2 mensen die de tasjes uitdelen deze doen even zeggen wat er in het tasje zit zo dat de mensen weten wat er in zit. Op de momenten dat het druk is komt er iemand bij springen deze persoon levert ook de tasjes aan als deze op zijn bij de balie. Deze mensen worden om het uur afgewisseld tussen rondleiders en mensen die uitdelen. Tasjes: Inhoud: een plattegrond, een enquête, informatie boekje, pen, aanmeldingsformulier Klaar: we gaan ze woensdag 27 januari het 7 e uur beginnen we kunnen dan de dagen er na nog alles vullen. We moeten 1250 tasjes vullen dan komen we de dagen makkelijk door. Als we de tasjes gaan vullen dan leggen we ze op een container zodat we ze makkelijk kunnen vervoeren. Verder proberen we kapstokken te regelen zo dat we de tasjes makkelijk kunnen ophangen. Plaats van liggen bij de opendag: Als de open dag begint hebben we de tasjes vast maar de rest hebben we achter de balie aan een stel lange kleerhangers hangen. Hierdoor kunnen we ze makkelijk pakken en uitdelen. Benodigdheden: Tasjes Plattegronden Enquête brochure Pennen De klas om hem te vullen Aanmeldingsformulier Enquête: Tijdens de opendagen moeten enquêtes afnemen. In overleg met meneer van Vleuten zijn we overeengekomen dat we maar 200 enquêtes af hoeven te nemen in de twee dagen. Dit is voldoende voor een goed beeld van de opendagen. De enquêtes gaan we in de tasjes stoppen (zie stuk ontvangst) en er wordt gevraagd of mensen deze in willen vullen en met weggaan in een willen leveren. De kans is niet heel groot dat we op deze manier genoeg enquêtes krijgen daarom richten we bij de ingang/uitgang nog een hoek in met staan tafels. Zodat daar nog ingevuld kan worden.

2 Hoeveel mensen hebben we bij de enquêtes nodig: we hebben voor de enquêtes twee mensen nodig. Iemand die de mensen aanspreekt om ze toch nog een enquêtes in te laten vullen bij weggaan en iemand die de ingevulde enquêtes heel de tijd invult in de computer. Hoeveel enquêtes moeten er geprint worden: in elk tasje moet een enquête komen. Er worden tasjes gemaakt. We hebben 300 extra nodig voor bij de uitgang bij de tafels. In totaal moeten er dus enquêtes gemaakt worden. Waar kunnen de enquêtes ingevuld worden: bij de uitgang richten we een plek in waar drie staan tafels staan waaraan snel nog wat enquêtes ingevuld kunnen worden. Wat hebben we aan materialen nodig: 3 Sta tafels (Hoeven niet geregeld te worden kunnen we halen uit de Aula) 3 bakjes met pennen (te regelen via Esther) 300 extra enquêtes Tafel waarop mensen de enquêtes kunnen leggen en iemand zit om ze in te voeren op de computer. Laptop Tasjes Totaal aantal leerlingen nodig voor ontvangst: Ontvangst: 3 (waarvan 1 buiten) Enquête: 2 Bewegwijzering: De bewegwijzering van de bushalte tot de voordeur wordt gemaakt met trespa bordjes van 30x40 cm op deze bordjes komt het logo van de Eindhovense school te staan en daaronder een arm die de goede richting op wijst dit wordt gedaan doormiddel van sign, in de bordjes worden ook gaatjes geboord om ze daar mee aan op te hangen. Dit wordt het gebruikte logo: Aantal: Deze bordjes worden er 15 van gemaakt waarvan 5 met de pijl of hand naar rechts de andere 10 bordjes is met een pijl of hand naar links deze moeten 1 week van te voren klaar zijn dit wordt afgesproken met de mr. Koppelmans. Ophangen: De bordjes worden 5 februari s ochtends neergezet voordat de open dag begint en s avonds ook weer opgehaald en zo wordt dit ook gedaan op 6 februari door de mensen van ontvangst, dit kan gedaan worden door 2 mensen en die zullen ook de canvas doeken ophangen. Ingang: De ingang wordt aangegeven met 3 canvas doeken die aan bij de ingang worden opgehangen aan de hekken op deze canvas doeken komt een ontwerp te staan van die nog met overleg nader wordt bepaald met Nino Asser deze canvas doeken worden tegelijk en in overleg met meneer Koppelmans gemaakt in het printmedia lokaal en moeten ook 1 week van te voren klaar zijn voor gebruik.

3 Billboard: we willen het billboard gebruiken voor promotie van de open dagen hier komt een ontwerp met onder anderen het logo en de tekst opendagen Ontwerp:word gemaakt door de ontwerpers van Ester McGilvray Klaar: het ontwerp is al klaar het word gedrukt maandag 18 januari hangt het op en zijn we al best ver met de promotie Lengte van het hangen: na de opendagen word het weer opgehaald en komt er weer een ander bord te hangen Benodigdheden: Een drukker Een ontwerp Canvas doek: 3 canvas doeken afmetingen 1,5 bij 2 meter ontwerp: nog niet bekend klaar: 2 weken van te voren gedrukt en wel helemaal afgewerkt klaar om op gehangen te worden. Het aan leveren van het bestand moet gebeuren in de week van de 18 t/m de 22. de canvas doeken worden de ochtend van de opendag op gehangen door 2 personen dezen hangen deze op aan het hek benodigdheden: 1 drukker Een ontwerp 3 canvas doeken 2 mensen die het ophangen

4 Begroting: Entree: Voor de entree worden geen kosten verrekend. Tasjes: Plattegrond ,15cent = De rest ligt klaar en er zijn geen kosten voor. Enquête: De enquêtes worden op school geprint. Het grote bord bij de enquête zijn nog geen kosten van bekend. Bewegwijzering: Voor de bordjes zullen geen kosten verrekend worden, omdat deze bordjes al op school zijn. Voor de stickers op de bordjes wordt 5,- euro per meter gerekend. Wij rekenen op 4 meter, met reserve. Billboard: 1 billboard kost 75 euro. Er zijn 2 billboards gemaakt; 2 75 = 150 euro in totaal Canvasdoek: 2 canvasdoeken, met ring geprint kost 25 per stuk 2 = 50,- euro in totaal Planning Entree: 4 februari worden de 2 balies klaargezet. s Morgens 5 en 6 februari worden de hangtafels neergezet. Tasjes: 27 januari worden de tasjes volledig gevuld door de hele klas. Reservering van de 3 kapstokken wordt gedaan. 21 januari Enquête: 26/27 januari worden de enquêtes geprint. Bewegwijzering: 21 januari wordt duidelijk hoe het ervoor staat wat betreft de vormgeving. Billboard: Week 7 worden de billboards opgehangen. Deze zijn al klaar. Canvasdoek: 21 januari wordt duidelijk hoe het ervoor staat wat betreft de vormgeving.

5 Aankleding Lokaal Inhoudsopgave Wie zitten er in mijn groep Materialen voor het lokaal Personen inzet voor het lokaal De kosten van de materialen Decanen pakket Kleren mediamanagement open dagen Planning materialen

6 Materialen voor het lokaal Expo blokken: In het lokaal komen 4 expo blokken te staan. Op deze expo blokken komen lesboeken van ieder lesjaar te liggen, zodat de bezoekers kunnen zien met wat voorn les materiaal wij werken. Ieder lesjaar heeft een eigenblok, dus van elk jaar moeten ook de specifieke management boeken liggen. We hebben toestemming gekregen voor de 4 blokken. - Vrijdag 22 januari 2010 zijn deze tot onze beschikking - Woensdag 27 januari 2010 gaan we deze scheuren en lakken ( tijdens het 9 e en 10 e uur) - Maandag 1 februari 2010 worden ze bestickert. Wand: D achterkant van het lokaal wordt aangekleed door middel van een klikwand deze moet een formaat hebben van 3meter hoog en 4 meter breed. In deze wand komen mood boards van MM2 leerlingen uit de 2 e periode te hangen. Het maximale formaat wat in want past is 20 cm x 20 cm. Het staat nog niet vast dat we deze want mogen gebruiken, Meneer van der Linden gaat vrijdag 22 januari naar meneer Janssen voor meer informatie Computers Wij willen in het Media Management lokaal in totaal 3 laptops neerzetten. Op 2 van deze laptops wordt een doorlopende PowerPoint presentatie afgespeeld met meer informatie en dergelijke van de opleiding Media Management. Op de andere laptop willen we een ( offline ) website plaatsen waar meer en specifiekere informatie staat vermeld over de opleiding Media Management. Deze zijn reeks gereserveerd. Boeken Ook willen we in het lokaal een aantal boeken leggen voor in te kijken. Dit zijn dan boeken van leerjaar 1 t/m leerjaar 4 van de opleiding Media Management. Dit doen we zodat de bezoekers zelf eens de boeken kunnen doorbladeren en zo eens zien waar ze misschien mee te maken zullen krijgen.

7 Boeken: Om de bezoekers een indruk te geven, wat media management nu eigenlijk inhoud en wat deze opleiding van de andere onderscheid laten leggen we boeken neer die wij veel gebruiken. Voor ieder leerjaar doen we iets apart, zodat ze zien wat zegeveer van deze vier jaar kunnen verwachten. Leerjaar 1: Leerjaar 3: - Projectboek - Projectboek - Werkstuk(draaiboek) doe-dagen - Mappen van de klant *korte uitleg *korte uitleg Leerjaar 2: Leerjaar 4: - Kosten prijsbepaling(boek) - Projectboek + Kostenverdeelstaat - Mappen van de klant - Calculeren (boek) *Korte uitleg + vellen offset + module ¼ + order formulier * korte uitleg Deze zijn reeks gereserveerd / in bezit. Verlichting Verder wouden we nog 4 LED Lampen plaatsen ( locatie nog niet zeker ). Deze LED Lampen zullen dan eigenlijk zorgen voor een goede sfeer in het lokaal. Deze moeten nog besteld worden.

8 Personen inzet voor het lokaal Voor het op bouwen van het lokaal willen we graag dat de 4 de jaars leerlingen van mediamanagement maandag 1 februari uit het lokaal zijn, zodat we 4 dagen de tijd hebben om het lokaal op te gaan bouwen. De open dagen zelf komen er 4 de jaars leerlingen van media management in te staan die de mensen ontvangen en dingen vertellen over de opleiding. Decanen pakketen Er zijn ±395 decanen pakketten die verzonden worden naar middelbare scholen. Deze pakketten moeten samengesteld worden voordat ze verzonden kunnen worden. Voor decanen pakketten hebben we de volgende dingen nodig: 1. Een Brief (±395 ) 2. Drie Brochures (± 1.185) 3. Twee A3 Posters ( ± 790) 4. Enveloppen A4 (±395) 5. Stikkervel met adressen 1. De brief is geschreven door onze klas. Daarna is deze nagekeken door de Mevrouw McGilvray, zij heeft aanpassingen gemaakt. De brief is klaar om de deur uit te gaan. 2. Per decanen pakket komen er drie brochures over de school in. 3. Er moeten A3 poster gedrukt worden, ieder decanen pakket bevat 2x een A3 poster. 4. De pakketten worden in een A4 envelop verzonden ( ± 395 enveloppen) 5. De adressen moeten op de envelop komen te staan dit gaan we doen door middel van stikkers. Woensdag 6 januari 2010 de brieven in de envelop steken en de adressering op de envelop plakken (klassikaal) Vrijdag 8 januari 2010 is de poster gedrukt, ligt klaar om in enveloppen te stoppen. Maandag 11 januari 2010 de decanenpakketten bijvullen met twee posters en drie brochures, zorgen dat ze klaar zijn voor verzending(klassikaal) Dinsdag 12 januari 2010 de decanen pakketten verzenden (1 persoon)

9 Aankleding school In het kort: Posters/borden: januari wordt digitale bestand aangeleverd. 27 Januari klaar zijn met drukken 2 personen regelen dit Januari kliksysteem in elkaar zetten 4-6 personen 1 februari klaar zijn van de borden voor ophangen 2 personen voor ophangen Deze op 3 & 4 Januari ophangen. TV Scherm: Januari maken van tekst dat deze alleen maar digitaal erop hoeft gezet te worden 1 4 Januari zorgen dat het geregeld wordt. 4Februari het inzetten van de tekst. Posters 27 januariposters drukken 28 januari ophangen 2 personen Posters bij het lokaal 27 Januari Posters voor bij het lokaal drukken 3-4 Februari Het ophangen van alle posters bij het lokaal. Kosten Blouse 288 (keycords + naamkaartje) Nog onbekend

10 Posters 27 januariposters drukken 28 januari ophangen 2 personen Posters bij het lokaal 27 Januari Posters voor bij het lokaal drukken 3-4 Februari Het ophangen van alle posters bij het lokaal. Opdracht: Het organiseren van - Aankleding van de gangen voor de open dagen - Kleding van onze klas (mediamanagers) - Hiervan een deel van een draaiboek maken Organisatiegroep Algemene afspraken: klaarzetten 3& 4 Januari van alles zodat als er problemen zijn die nog opgelost kunnen worden Als er problemen zijn deze overleggen met Esther. Kleding mediamanagement leerlingen Keycords met naamkaartjes 150 stuks. van alle opleidingen Vormgevers maken ontwerp voor wat erin komt. De bloezen zijn al binnen!! Liggen bij Ajmal thuis. Aantal stuks: JanuariWorden ze gepast eventueel geruild in een andere maat JanuariBespreken met Esther eventueel bestellen van de badges. (toestemming vragen) - 4 FebruariIn de kluis leggen bij mij (Ingrid) de keycords en bloesjes. - 5 Februari Iedereen heeft al een donkere spijkbroek aan trekt zich op school de blouse aan. Soort: Fundamentals Stretch Kleur: Black 060 Prijs: Aantal: 24,95 per stuk 2 voor: 39,95 20% korting op 39.95= 16,00 per stuk. 18 x 16 = 288 Totaal: x

11 Maat: Hieronder een complete namenlijstje met de bijbehorende maten. 1 Ajmal Gholzad M 2 Cristian van den Broek L 3 Daan Pasmans M 4 Davy Janssen L 5 Ingrid Ghijzen XS 6 Koen van den Bijgaart S 7 Lars Bronneberg M 8 Michelle van Extel L 9 Nanko Cornelissen M 10 Remco Geurts M 11 Rosa Liebrand XS 12 Saida Haddajy S 13 Sam Rijks M 15 Steven van de Cruijs S 16 ZsaZsa L 17 Thomas Kurcaba M 18 Thomas te Raaij XL 19 R. van der Linden XL Totaal: XS: 2x S: 3x M: 7x L: 4x XL: 2x Afspraken in het kort: - Iedereen doet dezelfde zwarte bloes aan met bedrukking - Iedereen doet een eigen donkere spijkerbroek aan op de dag zelf. - Keycords met naamplaatje moeten er nog liggen, Esther gaat hier achteraan 21 januari uur krijgen we antwoord. Aankleding van de gangen: posters worden nog vormgegeven Borden De borden moeten in week 7 worden vormgegeven uiterlijk voor 21 Januari. Zodat deze dezelfde week nog na de drukker kunnen. En Week 8 klaar zijn. & opgehangen kunnen worden. De posters/borden moeten 1x1meter (100x 100cm) worden. Het materiaal zal papier zijn. Het worden in totaal 12 borden dubbelzijdig met een handje van Nino erop en dan de opleidingen ernaast. En op ieder bord komt alle opleidingen die verwijzen naar waar het te vinden is. Benodigdheden: Kliksysteem voor posters. Bewegwijzering ophangsysteem. Personeninzet: Op de dag zelf zullen we met 4 personen deze borden ophangen worden. Kan iedereen een kruispunt aanpakken. Soort & aantal borden dat opgehangen wordt

12 Zie bijlage!! (zie op papier uitgewerkt) Bord 1 Bij hoofdingang KruispuntRechtsaf dubbelzijdig: - individuele voorlichting - inschrijvingen - aula expo/ kantine Bord 2 Bij hoofdingang kruispunt Rechtdoor dubbelzijdig - Algemene voorlichting M040 - Alle opleidingen MBO Bord 3 In de gang van de opleidingenlinksaf dubbelzijdig - Fotografie - Gaming - AV productie - Podium & evenemententechniek Bord 4 In de gang van de opleidingen rechtdoor dubbelzijdig - algemene voorlichting - podium & evenemententechniek Bord 5 In de gang van de opleidingen Rechtsaf dubbelzijdig - Media vormgeven - DTP - Printmedia - Sign - Media management Bord 6 In de gang van de opleidingen aan de kant van druklokaal linksaf dubbelzijdig - Print media - Media management - DTP - Media vormgeven Bord 7 In de gang van de opleidingen aan de kant van druklokaal linksaf dubbelzijdig - Sign Bord 8 In de gang van de opleidingen aan de kant van druklokaal (rechtdoor vanaf Sign) dubbelzijdig - individuele voorlichting - kantine/aula expo - inschrijvingen -ingang /uitgang -Mediatheek/media vormgeven

13 Bord 9 bij kantine VMBO rechtsaf dubbelzijdig -VMBO Bord 10 bij de kantine MBOterug vanuit kantine dubbelzijdig - Alle MBO opleidingen -VMBO Bord 11 Bij de kantine MBOrechtsaf dubbelzijdig - Kantine expo Bord 12 vanaf kruispunt lokalenrechtdoor dubbelzijdig - Ingang/uitgang - Individuele voorlichting - Inschrijvingen Bijlage (tekeningen uitleg)!!!!!!!! Posters ophangen: In overleg met meneer van de Bersselaar wilde hij hebben dat in week 7 de posters werden opgehangen zodat er een duidelijke manier van adverteren is. Hier heb je 2 man genoeg aan voor het ophangen Als we beginnen met het ophangen van de posters op 18 januari moet dit op tijd zijn. Alle opleidingen met poster van Nino opgeschreven met elke opleiding op de poster. Posters voor de lokalen Er komen posters voor de lokalen te hangen zoals de gewone posters van Nino alleen komt hier op te staan welk lokaal het is. Het moeten 9 A3 posters worden en ze worden opgehangen zodat als je loopt kunt zien welk lokaal het is van beide kanten. Dus de posters moeten dubbelzijdig worden. TV Scherm Als de mensen binnenkomen zullen ze als eerste een beamer zien hangen met een welkomsttekst. En een eventuele verwijzing van de opleidingen die we deze dag zullen presenteren. We zouden eventueel de beamer kunnen gebruiken gewoon die al ophangt nu en daar die tekst op kunnen zetten deze zal gemaakt worden door een vormgever Personeninzet: -1vormgever voor het ontwerpen -1 persoon van voor het regelen -1 persoon voor het instellen van de beamer benodigdheid: de beamer in de gang

programmaboekje doe dagen.indd 1 25-6-2009 23:01:31

programmaboekje doe dagen.indd 1 25-6-2009 23:01:31 programmaboekje doe dagen.indd 1 25-6-2009 23:01:31 Inleiding Welkom op De Eindhovense School. Vandaag ga je ontdekken wat jij allemaal te bieden hebben. Je krijgt negen minilesjes uit de verschillende

Nadere informatie

Opzet Draaiboek Symposium Maart 2008 Versie van 11 oktober 2007

Opzet Draaiboek Symposium Maart 2008 Versie van 11 oktober 2007 Opzet Draaiboek Symposium Versie van 11 oktober Datum 11 oktober Programma TITEL (Overgang VMBO-ROC) Ondertitel. Locatie,,. Doelgroep Leerlingen van het. Communicatiedoelen Door vervolgopleidingen op het

Nadere informatie

Wij hebben op 28 september 2015 dit bedrijf mogen bezoeken in Rotterdam.

Wij hebben op 28 september 2015 dit bedrijf mogen bezoeken in Rotterdam. PostMasters Inleiding Postmasters is een franchiseformule in Nederlandvoor alle postzaken en print werk bent u hier bij het goede adres. Het motto van Postmasters is we deliver en dat is wat ze de klant

Nadere informatie

HET OPMAKEN VAN EEN LIJST VAN DE VERGADERLEDEN

HET OPMAKEN VAN EEN LIJST VAN DE VERGADERLEDEN Verantwoordelijke: HET OPMAKEN VAN EEN LIJST VAN DE VERGADERLEDEN Maak een word-document volgens het voorbeeld hieronder. Vraag de gegevens van de vergaderleden op. Zorg ervoor dat het document beschikbaar

Nadere informatie

O n t w e r p. S e r v i c e. Logo Nieuw logo ontwerp 80,- Logo digitaliseren 50,- Huisstijl Visitekaartje 35,- Briefpapier 35,- Envelop 35,-

O n t w e r p. S e r v i c e. Logo Nieuw logo ontwerp 80,- Logo digitaliseren 50,- Huisstijl Visitekaartje 35,- Briefpapier 35,- Envelop 35,- S e r v i c e Bij Wilkzracht kunt u terecht voor al uw print- of drukwerk producten. Graag willen wij u laten weten welke service wij u kunnen bieden als bedrijf. Logo Nieuw logo ontwerp 80,- Logo digitaliseren

Nadere informatie

Opzet Draaiboek Symposium Februari 2008

Opzet Draaiboek Symposium Februari 2008 Opzet Draaiboek Symposium Datum Programma TITEL (Overgang VMBO-ROC) Ondertitel. Locatie,,. Doelgroep Leerlingen van het. Communicatiedoelen Door vervolgopleidingen op het ROC vanuit diverse gezichtspunten

Nadere informatie

O n t w e r p. S e r v i c e. Logo Nieuw logo ontwerp 80,- Logo digitaliseren 50,- Huisstijl Visitekaartje 35,- Briefpapier 35,- Envelop 35,-

O n t w e r p. S e r v i c e. Logo Nieuw logo ontwerp 80,- Logo digitaliseren 50,- Huisstijl Visitekaartje 35,- Briefpapier 35,- Envelop 35,- S e r v i c e Bij Wilkzracht kunt u terecht voor al uw print- of drukwerk producten. Graag willen wij u laten weten welke service wij u kunnen bieden als bedrijf. Logo Nieuw logo ontwerp 80,- Logo digitaliseren

Nadere informatie

Interview met meneer Demmers (onderwijsassistent) Meneer Demmers, wie is hij? Wat doet hij? En waarom?

Interview met meneer Demmers (onderwijsassistent) Meneer Demmers, wie is hij? Wat doet hij? En waarom? INTERVIEWS Om de mensen van het onderwijs ondersteunend personeel die op het Dalton College werken iets beter te leren kennen, zijn er interviews met een aantal medewerkers gehouden. Hier volgen ze! Interview

Nadere informatie

MEGADRUKWERK.NL PRIJSLIJST DRUKWERK - 2006

MEGADRUKWERK.NL PRIJSLIJST DRUKWERK - 2006 MEGADRUKWERK.NL PRIJSLIJST DRUKWERK - 2006 Alle prijzen zijn excl. 19 % BTW Levering gebeurt volgens onze leveringsvoorwaarden. Heeft u deze niet, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Wij zenden

Nadere informatie

Aantekeningen. Cultuurbrochure: mijn cultuur.

Aantekeningen. Cultuurbrochure: mijn cultuur. : mijn cultuur Aantekeningen Waar moet ik op letten Afspraken met mezelf Afspraken met anderen Cultuurbrochure: mijn cultuur. Na de kerstvakantie gaan jullie een boekje samenstelling in de vorm van een

Nadere informatie

Copyricht Schepers Audiotechniek 2014 Goudenregenstraat 10 9581 KS Musselkanaal +31 (0) 6 5229 8804 www.schepers-audiotechniek.nl

Copyricht Schepers Audiotechniek 2014 Goudenregenstraat 10 9581 KS Musselkanaal +31 (0) 6 5229 8804 www.schepers-audiotechniek.nl Checklist evenementen Een checklist voor evenementen helpt u om uw evenement succesvol te plannen, te organiseren en te evalueren. Om u te helpen uw evenement tot een succes te maken, bieden we u graag

Nadere informatie

Losse beachvlaggen (alléén vlag)

Losse beachvlaggen (alléén vlag) Beachvlaggen COMPLEET Losse beachvlaggen (alléén vlag) Beachvlaggen met hengel en variodrill of watervoet maten 220 x80/330x80/440x80 Totale maten zie bijlage flyer doeken 1-zijdig full-colour geprint

Nadere informatie

Stappenplan LEERLINGTEVREDENHEIDSPEILING

Stappenplan LEERLINGTEVREDENHEIDSPEILING Stappenplan LEERLINGTEVREDENHEIDSPEILING Door het afnemen van een Leerlingtevredenheidspeiling geeft u aan de mening van uw leerlingen serieus te nemen bij het werken aan de kwaliteit van de school. Leerlingen

Nadere informatie

Digitaal printen binnen Grafimedia VMBO. Opdracht

Digitaal printen binnen Grafimedia VMBO. Opdracht Digitaal printen binnen Grafimedia VMBO Opdracht Opdrachtkaart DR-06-14-01 Voorkennis: Je kunt: Een eenvoudige PDF-opdracht uitvoeren Een PDF-printopdracht naar de digitale printer sturen Het juiste formaat

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

dat ik aan mijn baas en collega s moet doorgeven welke werkzaamheden ik heb gedaan en wat nog gedaan moet worden.

dat ik aan mijn baas en collega s moet doorgeven welke werkzaamheden ik heb gedaan en wat nog gedaan moet worden. CP26 rapporteren Als u in Nederland in de Handel & Dienstverlening werkt, bijvoorbeeld in een winkel of op een kantoor, moet u doorgeven aan uw baas en/of uw collega wat u gedaan heeft en wat er nog moet

Nadere informatie

Media&center&Rotterdam&

Media&center&Rotterdam& Media&center&Rotterdam& MPM20 Kim,Robbin,Ricardo,Anisa,Arseli Bezochtop:15>10>2015 Inhoudsopgave Bedrijfomschrijving...3 Deproductie...4 Onzebeleving(Individueel)...5 Fotoverslag...7 2 Bedrijfomschrijving

Nadere informatie

Wie gaat dat betalen? LESPROGRAMMA: Klas 1 en 2 VMBO / MBO. Ontdek de waarde van Nederland. Belasting & Douane Museum

Wie gaat dat betalen? LESPROGRAMMA: Klas 1 en 2 VMBO / MBO. Ontdek de waarde van Nederland. Belasting & Douane Museum Ontdek de waarde van Nederland Belasting & Douane Museum LESPROGRAMMA: Wie gaat dat betalen? Klas 1 en 2 VMBO / MBO Bestemd voor leraren Klas 1 en 2 VMBO / MBO Wie gaat dat betalen? Geschikt voor klassen

Nadere informatie

Les 1 Integratie Leestekst: Een bankrekening. Introductiefase

Les 1 Integratie Leestekst: Een bankrekening. Introductiefase Les 1 Integratie Leestekst: Een bankrekening "Welkom:... " Introductiefase 1. "In de afgelopen weken hebben we veel teksten gelezen. Deze teksten hebben we samengevat, we hebben vragen erbij gesteld, gekeken

Nadere informatie

Algemeen. HOME = startpagina NBD BIBLION = achtergrondinformatie AANBIEDINGEN = overzicht acties CONTACT = speciale verzoeken indienen

Algemeen. HOME = startpagina NBD BIBLION = achtergrondinformatie AANBIEDINGEN = overzicht acties CONTACT = speciale verzoeken indienen Algemeen HOME = startpagina NBD BIBLION = achtergrondinformatie AANBIEDINGEN = overzicht acties CONTACT = speciale verzoeken indienen Als je al een account hebt dan kun je hier rechtstreeks inloggen. Je

Nadere informatie

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Het Duisenberg Gebouw met haar prachtige Plaza en onderwijsruimtes is een uitstekende plek voor studenten, staf en externen om een evenement

Nadere informatie

Persoonlijk opleiding plan

Persoonlijk opleiding plan Persoonlijk opleiding plan Een opdrachtgever adviseren Hem vertellen wat jou de beste optie lijkt. Het klopt dat ik deze competenties zo had ingevuld. Ik heb hiermee ervaring doordat ik vaak op forums

Nadere informatie

Voor het uitvoeren van opdrachten houden wij een termijn van 5 werkdagen aan. Uitzondering hierop zijn uitvaartboekjes, die worden direct verwerkt.

Voor het uitvoeren van opdrachten houden wij een termijn van 5 werkdagen aan. Uitzondering hierop zijn uitvaartboekjes, die worden direct verwerkt. Afdeling Kopie en Print Kopie en printservice Wij verzorgen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9.00 uur en 11.30 uur graag uw print- en kopieerwerk. Wat wij zoal kunnen maken, kunt u bij ons komen

Nadere informatie

Zelfregulering: Checklist toernooien binnen BSVV

Zelfregulering: Checklist toernooien binnen BSVV Zelfregulering: Checklist toernooien binnen BSVV Een checklist voor toernooien helpt leiders/trainers van BSVV om een ieder van jullie je eigen georganiseerde voetbaltoernooi succesvol te plannen, te organiseren

Nadere informatie

Werkgroep portfolio & coaching. portfolio handleiding

Werkgroep portfolio & coaching. portfolio handleiding portfolio handleiding Werkgroep portfolio & coaching 1 De plaats van portfolio in het leren op het VMBO. In enkele notities en werkdocumenten is het kader voor het nieuwe onderwijs geschetst. Dit komt

Nadere informatie

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag Thema Op het werk. Demet TV Lesbrief 8. De eerste werkdag Deze les gaat over de eerste werkdag. gaat voor het eerst werken bij een snoepfabriek. Hij komt binnen en maakt kennis met de chef. De chef vertelt

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Plan van aanpak / Planning

Plan van aanpak / Planning Week 1 Opdracht lezen/printen Bedenken concept Festival thema bedenken Festival thema uitkiezen Festival naam bedenken Procesblog maken Doelgroepomschrijving Planning / Plan van aanpak Debriefing Moodboards

Nadere informatie

Opzet Draaiboek Symposium 20 Maart 2008

Opzet Draaiboek Symposium 20 Maart 2008 1 Opzet Draaiboek Symposium 20 Maart Versie van 2 november Datum 11 oktober Programma TITEL : Overgang VMBO-ROC Ondertitel:. Locatie Economisch College Maarssen, Pauwenkamp 152, 3607 GK Maarssen. Doelgroep

Nadere informatie

Mijn Mokum is een project voor NT2 cursisten. Het is gemaakt door het Amsterdam Museum.

Mijn Mokum is een project voor NT2 cursisten. Het is gemaakt door het Amsterdam Museum. 2 INTRODUCTIE is een project voor NT2 cursisten. Het is gemaakt door het. In het wordt de geschiedenis verteld aan de hand van schilderijen en voorwerpen. Je gaat met de groep naar het museum. In dit werkboekje

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Stichting Kinderpostzegels

Stichting Kinderpostzegels Stichting Kinderpostzegels gemaakt door Eva Prince 10/10/15 voorwoord Ik doe mijn werkstuk over Kinderpostzegels. Want ik vind dat kinderpostzegels verkopen leuk is. Ik vind dat Stichting Kinderpostzegels

Nadere informatie

TeL. 0180-317 590 SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 0180-317 590

TeL. 0180-317 590 SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 0180-317 590 SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING ADRES Albert van t Hartweg 17 2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel TeL. 0180-317 590 Site sizo.nl e-mail info@sizo.nl SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 0180-317 590 INLEIDING Een groot

Nadere informatie

Examenboekje 5 Havo en 6 Vwo Examen 2016

Examenboekje 5 Havo en 6 Vwo Examen 2016 Examenboekje 5 Havo en 6 Vwo Examen 2016 1 Exameninstructie klassen 5 Havo en 6 Vwo 1. Lees het examenboekje goed door! 2. Bewaar het examenboekje op een vaste plek! 3. Laat het examenboekje door je ouders

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

De leerkracht voorziet papier, enveloppes en eventueel materiaal om de enveloppes te versieren.

De leerkracht voorziet papier, enveloppes en eventueel materiaal om de enveloppes te versieren. LESFICHE - Brief van de getuige Lesonderwerp De leerlingen schrijven een brief aan zichzelf om te openen op het moment dat ze hun rijbewijs behalen. Ze houden de brief zelf bij of geven hem aan hun ouders

Nadere informatie

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee.

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee. BRUIDSFOTOGRAFIE Wij hebben zojuist de slideshow bekeken en WOWWWWW wat zijn de foto s mooi geworden! Wij zijn er echt heel blij mee!! 1000000x dank dat jij de mooiste dag uit ons leven vast hebt willen

Nadere informatie

Uitnodigingen en promotie

Uitnodigingen en promotie Oriëntatie Wat ga je doen? Het is bijna zover, nog even en dan denderen de zeepkisten over het parcours. Wie wint er? Wie komt er heelhuids over de finish? Voor het zover is moeten er nog een aantal dingen

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Pakket 2: Newborn fotoshoot + 10 foto s op cd-rom 250,- Pakket 3: Newborn fotoshoot + 25 foto s op cd-rom 350,-

Pakket 2: Newborn fotoshoot + 10 foto s op cd-rom 250,- Pakket 3: Newborn fotoshoot + 25 foto s op cd-rom 350,- Prijzen 2012 Newborn fotografie Een newborn fotoshoot is een fotosessie met een pasgeboren baby tussen de 5 en 10 dagen oud, een uitgebreide en bijzondere fotoshoot van jullie grote wonder! De eerste dagen

Nadere informatie

Opzet Draaiboek Symposium 20 Maart 2008

Opzet Draaiboek Symposium 20 Maart 2008 Opzet Draaiboek Symposium 20 Maart Versie van 19 oktober Datum 11 oktober Programma TITEL : Overgang VMBO-ROC Ondertitel:. Locatie Economisch College Maarssen, Pauwenkamp 152, 3607 GK Maarssen. Doelgroep

Nadere informatie

Jenny Lindhout * illustratie & grafisch ontwerp verzorgt beeld en ontwerp van

Jenny Lindhout * illustratie & grafisch ontwerp verzorgt beeld en ontwerp van Jenny Lindhout * illustratie & grafisch ontwerp verzorgt beeld en ontwerp van Werkwijze bij het ontwikkelen van een huisstijl Een huisstijl laten maken doe je niet elke dag. In deze beschrijving staat

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

Checklist reken- en wiskundeomgeving

Checklist reken- en wiskundeomgeving Checklist reken- en wiskundeomgeving Naam: Ingevuld door: Datum (eerste meting): Datum (tweede meting): Kwaliteitsverbetering doe je zelf Vier stappen In beeld brengen van een kwaliteitsaspect Vul de lijst

Nadere informatie

GENADELOOS. Conceptplan TK07 voor Q-Base Drop Your Own Area contest 2011

GENADELOOS. Conceptplan TK07 voor Q-Base Drop Your Own Area contest 2011 GENADELOOS Conceptplan TK07 voor Q-Base Drop Your Own Area contest 2011 Het concept Genadeloos is een nieuw idee van Stichting TK07 uit Arnhem. Het idee voor de area is er op gericht om de gevorderde feestganger

Nadere informatie

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen week 17 20 april 2015 - Schrijfopdrachten niveau A, les 1 Les 1: Een overtuigende tekst schrijven Beantwoord deze vragen: Een mooie manier om te herdenken 1. Waarom is het volgens jou belangrijk om de

Nadere informatie

Mediacollege Amsterdam

Mediacollege Amsterdam 1 x project Bedrijf X heeft een nieuw product ontworpen dat nog niet bestaat en nog niemand kent, en vraagt aan jou of jij er voor wilt zorgen dat zij naamsbekendheid krijgen. Met andere woorden, of jij

Nadere informatie

Lustrummerchandise. Het gedrukte logo is afhankelijk van het product. De twee mogelijkheden zie je hieronder: Logo 1 Logo 2

Lustrummerchandise. Het gedrukte logo is afhankelijk van het product. De twee mogelijkheden zie je hieronder: Logo 1 Logo 2 Lustrummerchandise Omdat Cleopatra al 25 jaar in de stemming is, willen wij iedereen graag de kans geven kleding en andere producten te bestellen met het lustrum logo erop! Daarom heb je nu het lustrummerchandise

Nadere informatie

Educatiemateriaal Hotel Perdu

Educatiemateriaal Hotel Perdu Educatiemateriaal Hotel Perdu Het materiaal bestaat uit zes onderdelen Voor de voorstelling 1 meenemen van voorwerp huiswerkopdracht 2 eerste pagina's paspoort invullen 15 minuten 3 het spel spelen 30/60

Nadere informatie

Prijslijst Januari 2014

Prijslijst Januari 2014 Prijslijst Januari 2014 Genoemde prijzen zijn Inclusief 21% BTW Openingstijden Maandag 9.30 uur - 12.00 uur / 13.00 17.30 Dinsdag 9.30 uur - 12.00 uur / 13.00 17.30 Woensdag 9.30 uur - 12.00 uur / 13.00

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

Package Deal ,- Parking Package. Brug. Price 700,- 1580,- Media Value. Price 1485,- Media Value 4000,- Pilaren oplage 20 Toren

Package Deal ,- Parking Package. Brug. Price 700,- 1580,- Media Value. Price 1485,- Media Value 4000,- Pilaren oplage 20 Toren PACKAGEDEALS Looproute Pakket Package Deal 10.250,- Parking Package Package Deal 12.250,Posters oplage 20 Brug Dit item is de eerste mogelijkheid om jouw merk te laten zien. Iedereen die vanaf het station

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8 t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 2 5 september 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

lesprogramma PO activerende lessen over respect voor het primair onderwijs

lesprogramma PO activerende lessen over respect voor het primair onderwijs lesprogramma PO activerende lessen over respect voor het primair onderwijs Wordle van respect Duur Materialen een computer met internetverbinding Introductie Op 8 november is het de Dag van Respect. Deze

Nadere informatie

Nationale theedrinkdag 2013

Nationale theedrinkdag 2013 Nationale theedrinkdag 2013 Stefan van de Weijer Samengewerkt met: Sharon van Besouw Reclamebureau Weijer en Besouw, bestaat uit Stefan van de Weijer en Sharon van Besouw. Wij zijn een ontwerpteam wat

Nadere informatie

Draaiboek: Ridder kinderfeestje

Draaiboek: Ridder kinderfeestje Draaiboek: Ridder kinderfeestje In dit draaiboek kunt u allerlei tips en suggesties vinden voor het organiseren van een kinderfeestje met het thema ridders. www.kinderfeestje.co Inhoud Voorwoord 3 Tips

Nadere informatie

Nationaal Gevangenismuseum Gevangen in beeld

Nationaal Gevangenismuseum Gevangen in beeld Nationaal Gevangenismuseum Gevangen in beeld Groep 8 Les 1. Boeven in beeld Les 1. Boeven in beeld Nationaal Gevangenismuseum Groep 8 120 minuten Samenvatting van de les De les begint met een klassikaal

Nadere informatie

Lesideeën groep 1 en 2

Lesideeën groep 1 en 2 2 Doelstellingen Na het project kunnen de kinderen vertellen hoe een tandarts en een tandheelkundige praktijk eruitzien. Ook kunnen de kinderen vertellen hoe, wanneer en hoe vaak ze tandenpoetsen. Werkwijze

Nadere informatie

Naam: Richard Schoot Uiterkamp Klas: MM1A Vak: COV Docent : Hillie de Jong

Naam: Richard Schoot Uiterkamp Klas: MM1A Vak: COV Docent : Hillie de Jong Naam: Richard Schoot Uiterkamp Klas: MM1A Vak: COV Docent : Hillie de Jong Inhoudsopgaven 1. Debriefing 3 2. Offerte grafisch vormgever 5 3. Voorstel 6 4. Planning 7 5. Begroting 8 6. Verslag klantgesprek

Nadere informatie

grafische omgeving! Nezzo Print en Creatie

grafische omgeving! Nezzo Print en Creatie Werken en leren in een grafische omgeving! Nezzo Print en Creatie Werken en leren in een professioneel grafisch bedrijf Wil jij graag aan de slag in een regulier bedrijf? Andere mensen ontmoeten? Of een

Nadere informatie

10 foto s van typografische fouten en verbetering: 1 Vietnamees Restaurant Welcome Seafood : Voor verbetering: Na verbetering:

10 foto s van typografische fouten en verbetering: 1 Vietnamees Restaurant Welcome Seafood : Voor verbetering: Na verbetering: 10 foto s van typografische fouten en verbetering: 1 Vietnamees Restaurant Welcome Seafood : Foto genomen op 09-09-2015 om 08:14. Ik loop elke dag langs dit bord onderweg naar het centraal station in Amsterdam.

Nadere informatie

Als we Outlook opstarten zien we het hiernaast afgebeelde scherm, wat voor de meeste mensen toch wel enige uitleg behoeft, van boven naar onder:

Als we Outlook opstarten zien we het hiernaast afgebeelde scherm, wat voor de meeste mensen toch wel enige uitleg behoeft, van boven naar onder: E-mail in Outlook Als we Outlook opstarten zien we het hiernaast afgebeelde scherm, wat voor de meeste mensen toch wel enige uitleg behoeft, van boven naar onder: 1. Menubalk; met van links naar recht

Nadere informatie

handel en verkoop CSPE BB Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage en digitale bestanden.

handel en verkoop CSPE BB Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Examen VMBO-BB 2010 gedurende 300 minuten handel en verkoop CSPE BB Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 19 opdrachten. Voor dit examen zijn

Nadere informatie

1. Van je juf of meester krijg je een plaatje. Bekijk je plaatje goed. 3. Zoek samen nog vier klasgenoten met een ander plaatje.

1. Van je juf of meester krijg je een plaatje. Bekijk je plaatje goed. 3. Zoek samen nog vier klasgenoten met een ander plaatje. Opdracht 1 Ongeveer 150 jaar geleden stonden er veel steenfabrieken langs de IJssel. De stenen werden van klei gemaakt. Dat kon je langs de IJssel vinden. Als de rivier overstroomde, bleef er een laagje

Nadere informatie

OK ZOMERBL -2014 2013

OK ZOMERBL -2014 2013 ZOMERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE ZOMER? Nu de zon wat meer gaat schijnen, kunnen we met de Brede School ook weer vaker naar buiten. Wie heeft daar nu geen zin in? Grijp je kans want dit is alweer het laatste

Nadere informatie

Het beantwoorden van de vragen uit de checklist helpt je om twee manieren namelijk:

Het beantwoorden van de vragen uit de checklist helpt je om twee manieren namelijk: Studeren met autisme in het hoger onderwijs checklist Inleiding over studeren in het hoger onderwijs Studeren in het hoger onderwijs is vaak heel anders dan je tot nu toe gewend was. Er wordt van je verwacht

Nadere informatie

WERKVORMEN MAGAZIJN. Wat is netwerken? Landelijk Stimuleringsproject LOB in het mbo

WERKVORMEN MAGAZIJN. Wat is netwerken? Landelijk Stimuleringsproject LOB in het mbo WERKVORMEN MAGAZIJN Wat is netwerken? Landelijk Stimuleringsproject LOB in het mbo Voorwoord Voor u heeft u Thema boekje 1 Wat is netwerken? Dit themaboekje is een onderdeel van de lessenserie Netwerken.

Nadere informatie

MUNTZ MARKETING COMMUNICATION GROUP. Handleiding Slagersplein

MUNTZ MARKETING COMMUNICATION GROUP. Handleiding Slagersplein MUNTZ MARKETING COMMUNICATION GROUP Handleiding Slagersplein Inhoudsopgave Pagina - Uitleg beginscherm 3 - Aanmaken Profiel 5 - Maak Printmateriaal: Stap 1, kies doel 8 - Maak printmateriaal: Stap 2, kies

Nadere informatie

& het ROC Een programma over beeldvorming

& het ROC Een programma over beeldvorming & het ROC Een programma over beeldvorming Informatie voor docenten van het ROCvA Educatie JHM 1 februari 2011 Inhoud Korte omschrijving en praktische informatie 3 Gastles - opzet 5 Museumbezoek - informatie

Nadere informatie

Product informatie. Pagina 1 van 5

Product informatie. Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Product informatie Pagina 2 van 5 SMARTBoards: Voor een leerkracht is het schoolbord een van zijn belangrijkste gereedschappen. Hoe vaak gebruik je niet even het bord om een aantekening

Nadere informatie

Draaiboek evenement. Tip: maak 1 draaiboek en verdeel dit onder alle betrokkenen, maak geen meerdere draaiboeken.

Draaiboek evenement. Tip: maak 1 draaiboek en verdeel dit onder alle betrokkenen, maak geen meerdere draaiboeken. Draaiboek evenement Een draaiboek voor een evenement zorgt ervoor dat uw evenement op de dag zelf voorspoedig verloopt. Een draaiboek is een planning voor uw evenement, met nauwkeurige tijdstippen waarop

Nadere informatie

Project Verwenmorgen voor ouderen organiseren Groepen van 5 leerlingen Totaal: 560 minuten

Project Verwenmorgen voor ouderen organiseren Groepen van 5 leerlingen Totaal: 560 minuten Project Verwenmorgen voor ouderen organiseren Groepen van 5 leerlingen Totaal: 560 minuten Inleiding en werkwijze: De meeste ouderen vinden het leuk om samen met jongeren iets te doen. Op deze manier hebben

Nadere informatie

Projectgroep 8: Briefing. CDE Muziekatelier. Eva Thomas & Silke Lauwers

Projectgroep 8: Briefing. CDE Muziekatelier. Eva Thomas & Silke Lauwers Projectgroep 8: Briefing CDE Muziekatelier Eva Thomas & Silke Lauwers Grafische en digitale media 2013-2014 Inhoud Inleiding...3 1. Logo en huisstijl...4 2. Folder...5 3. Poster zomerworkshop...6 4. Advertentie...7

Nadere informatie

DRAAIBOEK Prijsbreker kassabonactie

DRAAIBOEK Prijsbreker kassabonactie DRAAIBOEK Prijsbreker kassabonactie WEEK 2 en 3 4 januari t/m 17 januari Inleveren t/m 24 januari DEEN Prijsbrekerweken Vanaf zondag 4 januari t/m zaterdag 24 januari zijn het weer. Tijdens deze actie

Nadere informatie

Inspire. Eindborrel. Presentaties

Inspire. Eindborrel. Presentaties 1 Inspire Inspire is een interactieve fysieke ruimte. In het concept inspire is het belangrijk om mensen te inspireren en te enthousiasmeren. per kwartaal komen er experts, passiedragers en ideedragers

Nadere informatie

Plan van aanpak horizon verbreden Zuid-Afrika

Plan van aanpak horizon verbreden Zuid-Afrika Plan van aanpak horizon verbreden Zuid-Afrika Welk gebied heb je gekozen? Het gekozen thema voor horizon verbreden is Zuid-Afrika. Ik ben zelf 4 keer in Zuid-Afrika geweest voor vrijwilligerswerk en ga

Nadere informatie

Een smakelijk loopbaanverhaal. Een uniek cadeau voor een jubilaris of een medewerker die afscheid neemt

Een smakelijk loopbaanverhaal. Een uniek cadeau voor een jubilaris of een medewerker die afscheid neemt Een smakelijk loopbaanverhaal Een uniek cadeau voor een jubilaris of een medewerker die afscheid neemt 1 30 jaar Jan bij Jansen & Co Het was even de kat uit de boom kijken, maar toen Jan in 1984 bij Jansen

Nadere informatie

Met welk werk kunnen kinderen uit groep 5-6 thuiskomen en hoe kunt u uw kind thuis helpen?

Met welk werk kunnen kinderen uit groep 5-6 thuiskomen en hoe kunt u uw kind thuis helpen? Met welk werk kunnen kinderen uit groep 5-6 thuiskomen en hoe kunt u uw kind thuis helpen? In groep 5-6 nemen kinderen steeds vaker werk mee naar huis. Vaak vinden kinderen het leuk om thuis aan schooldingen

Nadere informatie

Afloop & Marges Hoe zit dat nu precies?

Afloop & Marges Hoe zit dat nu precies? Afloop & Marges Hoe zit dat nu precies? 2 Hier word m.b.v. een illustratie uitgelegd hoe je jouw bestand van afloop kunt voorzien en waar je rekening mee dient te houden zodat jouw bestand op correcte

Nadere informatie

Allround zeefdruktransfers. Prijslijst allround zeefdruktransfers en digitale transfers

Allround zeefdruktransfers. Prijslijst allround zeefdruktransfers en digitale transfers Allround zeefdruktransfers Prijslijst allround zeefdruktransfers en digitale transfers Allround partner en ideeënfabriek Geldig vanaf 1 mei 2015 Speer service met raad en daad Wat kunt u van ons verwachten?

Nadere informatie

IN AND OUTDOOR SIGNING

IN AND OUTDOOR SIGNING SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING ADRES VLIERBAAN 11 2908 LR CAPELLE AAN DEN IJSSEL TEL. 010 31 30 200 SITE SIZO.NL E-MAIL INFO@SIZO.NL SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 010-31 20 200 INLEIDING Een groot formaat

Nadere informatie

Logo quiz Project Inleiding op de Logo!

Logo quiz Project Inleiding op de Logo! Logo quiz Project Inleiding op de Logo! Project ontwikkelt door: Tim van Schuylenburg Ben van Kruisbergen Inhoudsopgave Projectbeschrijving en Planning 2 Blz. De benodigdheden en aansluitschema 4-8 Complete

Nadere informatie

Leerlingen verdiepen zich in de standpunten rondom biobrandstof. Iedere klas vertegenwoordigt een groep.

Leerlingen verdiepen zich in de standpunten rondom biobrandstof. Iedere klas vertegenwoordigt een groep. BIOBRANDSTOF DEBAT KORTE BESCHRIJVING:BIOBRANDSTOF DEBAT Bedoeld voor VO onderbouw Doelgroep Vmbo/Havo/VWO Thema Biobrandstof Soort lesmateriaal Debat volgens het lagerhuis model Waardering Verdieping

Nadere informatie

Tessenderlandt. Puberbrein als innovatiekans. Project puberbrein Kompas

Tessenderlandt. Puberbrein als innovatiekans. Project puberbrein Kompas Tessenderlandt Puberbrein als innovatiekans Project puberbrein Kompas Product presentatie Kompas Van PSL naar activerend onderwijs. Kompas heeft in de loop der jaren het bestaande stage programma omgebouwd

Nadere informatie

Prijslijst en algemene voorwaarden 2012

Prijslijst en algemene voorwaarden 2012 Prijslijst en algemene voorwaarden 2012 Bruidsfotografie Pakket A: 4 uur fotografie 500,00 Pakket B: 5 uur fotografie 625,00 Pakket C: 6 uur fotografie 750,00 Elk extra uur 100,00 Reiskosten vanaf 35 km

Nadere informatie

Handleiding voor het maken van je eigen webpagina op de schoolsite

Handleiding voor het maken van je eigen webpagina op de schoolsite Waar gaat dit over? Handleiding voor het maken van je eigen webpagina op de schoolsite Hier leer je hoe je een eigen webpagina kunt maken op de site van de school. Op deze webpagina kun je vertellen wie

Nadere informatie

Algemeen. HOME startpagina. NBD BIBLION achtergrondinformatie. AANBIEDINGEN overzicht acties. CONTACT speciale verzoeken indienen

Algemeen. HOME startpagina. NBD BIBLION achtergrondinformatie. AANBIEDINGEN overzicht acties. CONTACT speciale verzoeken indienen Algemeen 1 HOME startpagina NBD BIBLION achtergrondinformatie 1 AANBIEDINGEN overzicht acties CONTACT speciale verzoeken indienen 2 2 Als u al een account heeft dan kunt u hier rechtstreeks inloggen. Uw

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

LEERACTIVITEIT IJs verkopen op straat Ent-teach Module 6 Project management

LEERACTIVITEIT IJs verkopen op straat Ent-teach Module 6 Project management LEERACTIVITEIT IJs verkopen op straat Ent-teach Module 6 Project management Beschrijving van de leeractiviteit Voor de volgende opdracht zullen de studenten plannen* hoe ze gedurende een week ijs gaan

Nadere informatie

Project 4 Campagne. Whitney Cheung. Onderzoeksverslag. Uitgeverij Media College Amsterdam 2011. Whitney Cheung IV1B

Project 4 Campagne. Whitney Cheung. Onderzoeksverslag. Uitgeverij Media College Amsterdam 2011. Whitney Cheung IV1B Naam: Whitney Cheung Klas: IV1B Project: Campagne Datum: 6 Maart 2010 Whitney Cheung Onderzoeksverslag Uitgeverij Media College Amsterdam 2011 2 Voorwoord Dit voorwoord heb ik geschreven in het kader van

Nadere informatie

Een fotoscanner op de joystickpoort van MSX

Een fotoscanner op de joystickpoort van MSX Een fotoscanner op de joystickpoort van MSX Van LED driver tot ADC Ime van Delden PTC OKTOBER 1992 NUMMER 60 Scanned, ocr ed and converted to PDF by HansO, 2001 Aangemoedigd door de verhalen in PTC-PRINT

Nadere informatie

Draaiboek Wmo Event Weert en Stramproy

Draaiboek Wmo Event Weert en Stramproy Dit draaiboek heeft betrekking op het te organiseren WMO event op zaterdag 25 oktober van 14:00 17:00 in de Poort van Limburg te Weert en op dinsdag 4 november van 16:30 19:00 in gemeenschapscentrum de

Nadere informatie

Kettingformulieren drukken

Kettingformulieren drukken Kettingformulieren drukken Bij DWCprint bestel je kettingformulieren eenvoudig en goedkoop online. Om jou de beste prijzen te geven hebben we je hulp wel even nodig bij het aanleveren van de drukbestanden.

Nadere informatie

Draaiboek Beweeg en voedingsmarkt

Draaiboek Beweeg en voedingsmarkt Draaiboek Beweeg en voedingsmarkt Inhoudsopgave Inleiding 3 Pagina Groep 1/2 4-5 Groep 3 6-7 Groep 4 8 Groep 5 9 Groep 6 10 Groep 7 11 Groep 8 12 Bijlage 1; scorekaart kennisspel 13 Bijlage 2; scorekaart

Nadere informatie

mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf. + 31 20 4620880 info@faircom.nl www.faircom.nl

mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf. + 31 20 4620880 info@faircom.nl www.faircom.nl mediapakket Jaarbeurs Willem Fenengastraat 16 The Netherlands Telf. + 31 20 4620880 info@faircom.nl www.faircom.nl Banieren Een mooie, opvallende entree creeëren met uw bedrijfsnaam? Op de wandelpromenade

Nadere informatie

OPA EN OMA DE OMA VAN OMA

OPA EN OMA DE OMA VAN OMA Hotel Hallo - Thema 4 Hallo opdrachten OPA EN OMA 1. Knip de strip. Strip Knip de strip los langs de stippellijntjes. Leg de stukken omgekeerd en door elkaar heen op tafel. Draai de stukken weer om en

Nadere informatie