Handleiding gebruik TV Amino. Vodafone Power to you

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding gebruik TV Amino. Vodafone Power to you"

Transcriptie

1 Handleiding gebruik TV Amino Vodafone Power to you

2 Aan de slag met Vodafone Thuis TV In deze handleiding vind je alles wat je nodig hebt voor het gebruik van Vodafone Thuis TV. Met duidelijke afbeeldingen en tips. Succes en veel kijkplezier.

3 1. Bedieningsgemak op afstand 4 2. Persoonlijke pincode 6 3. TV kijken Aan- en uitzetten Tijdens televisie kijken en radio luisteren Schakelen tussen televisie en radio 7 4. Het hoofdmenu 8 5. De Mini Gids 9 6. De Gids raadplegen Herinnering inplannen Opnames inplannen De Gids sluiten Live TV pauzeren Opnemen Live opname Opname inplannen Overlappende opnames De Opnames Kinderslot Favorieten Gemist De Videoshop Video- en audio-instellingen Systeeminformatie Hulp bij vragen Contact en vragen 30

4 1. Bedieningsgemak op afstand Het bedieningsmenu van Vodafone Thuis TV heeft een logische opbouw. Met de voorkeuzetoetsen krijg je alle diensten eenvoudig op je scherm. * * *

5 1. STB Interactieve TV Box/ TV-ontvanger op standby zetten / weer inschakelen 2. TV TV- toestel op standby zetten/ weer inschakelen (indien beschikbaar op toestel) 3. Menu Menu openen en sluiten 4. Info Programma-informatie openen en sluiten 5. Exit Alle handelingen sluiten 6. Back Terug naar vorig scherm of een handeling annuleren 7. Guide De Gids openen en sluiten 8. Volume + - Volume harder en zachter zetten 9. CH/PG Van zender wisselen, zappen 10. OK Bevestigen van keuze 11. Navigatietoetsen Navigeren in vier richtingen 12. Terugspoelen Terugspoelen 13. Doorspoelen Doorspoelen 14. Stop Stoppen van afspelen of pauzeren 15. Play Afspelen 16. Pauze Pauze inlassen 17. Rec Opname starten (twee keer drukken: opnamemenu openen) 18. Mute Geluid uit- of aanzetten 19. TXT/OPT Openen van teletekst Zender kiezen. Voor zenders hoger dan 9 kun je combinaties van de knoppen gebruiken 21. Rode toets Specifieke functies: Rood staat voor openen van Gemist (indien beschikbaar bij de betreffende zender), maar kan ook gebruikt worden om een opname te verwijderen 22. Groene toets Specifieke functie: Groen staat voor het gaan naar een vorige dag binnen de Gids 23. Gele toets Specifieke functie: Geel staat voor het gaan naar een volgende dag binnen de Gids 24. Blauwe toets Specifieke functie: Blauw staat voor Herstart programma (indien beschikbaar bij de betreffende zender) 25. Source Hier kun je na het programmeren van de ab op je televisie ook de source veranderen (hdmi/scart ed) 26. Recorder Ga rechtstreeks naar je opnames (alleen wanneer je beschikt over een Interactieve TV Box met harddiskrecorder) 27. Instellingen Ga rechtstreeks naar de video en audio instellingen 28. Kiezen en Kijken Kies snel een gemiste dienst naar keuze * De functies van deze knoppen werken (nog) niet

6 2. Persoonlijke pincode Bij Vodafone Thuis TV heb je een TV-pincode. Deze pincode wordt gebruikt voor het afschermen van bepaalde zenders en voor het instellen van een kinderslot. De pincode wordt ook gebruikt voor het betalen van On Demand programma s, zoals speelfilms (in de Videoshop). De pincode staat in de Vodafone Thuis brief die is toegevoegd aan het Installatiepakket.

7 3. TV kijken 3.1 Aan- en uitzetten Wanneer de Interactieve TV Box uit staat, brandt er een rood lampje. Druk op zetten. Er gaat een blauw lampje branden. om de box aan te 3.2 Tijdens televisie kijken en radio luisteren Met zap je snel door alle zenders. Wil je weten wat er op dit moment speelt? Dan kun je tijdens het kijken van een zender gebruikmaken van de Mini Gids door op te drukken. De Mini Gids wordt in hoofdstuk 5 nader toegelicht. Uiteraard kun je ook drukken op of Gids selecteren via het menu-item Live. Meer weten over een programma? Druk op de knop en er komt een uitgebreide beschrijving in beeld. Druk opnieuw om het venster te sluiten. 3.3 Schakelen tussen televisie en radio Ga naar en kies Live. Selecteer Radio en druk op. Nu zie je in het menu TV staan waar voorheen Radio stond.

8 4. Het hoofdmenu In het hoofdmenu vind je alle mogelijkheden van de Interactieve TV Box. De indeling van het menu bestaat uit: Live, On Demand en Instellingen. Onder Live vind je de basisdiensten: Gids, Radio, Teletekst, Favorieten en Opnames Onder On Demand staan alle diensten waarbij je zelf bepaalt wanneer je kijkt, zoals Gemist, Videoshop en HBO On Demand (als dit in je zenderpakket zit). Wanneer je de dienst Gemist selecteert, kun je uitzendingen terugkijken van NPO (Nederlandse Publieke Omroep), SBS6, Veronica, Net5 en Fox Sports (als dit in je zenderpakket zit). Onder Instellingen vind je Kinderslot, Video en audio en Systeeminformatie Maak gebruik van de vier navigatieknoppen ( } ~ ) om te navigeren tussen de diverse lagen.

9 5. De Mini Gids De Mini Gids biedt een overzicht van de zender die je aan het kijken bent. Het verschijnt in beeld wanneer je van kanaal wisselt, de navigatiepijlen gebruikt of op drukt. Wanneer de Mini Gids wordt weergegeven, worden de titel en tijden van het programma getoond dat je aan het kijken bent. Door met de navigatieknoppen te navigeren kun je: Naar rechts om komende programma s op de geselecteerde zender te bekijken Naar boven en naar beneden om te zien welke programma s er bezig zijn op andere zenders Klik op als je de betreffende zender wilt gaan bekijken. Wanneer je op klikt als je een programma in de toekomst geselecteerd hebt, dan kom je terecht bij de programma-informatie. Hier kun je een herinnering of opname inplannen. Het inplannen van een opname is ook direct mogelijk vanuit de Mini Gids. Druk hiervoor op of 2x op om de opname te bewerken. Druk op om de Mini Gids te sluiten of wacht totdat deze automatisch sluit. Je kunt tot 24 uur verder in de Mini Gids doorklikken.

10 6. De Gids raadplegen Druk op of op. geeft direct het programmaoverzicht. In kun je Gids selecteren onder het menu-item Live. De rode verticale balk geeft aan wat er speelt. De omlijsting geeft aan wat er op dit moment geselecteerd is. Om te zien wat er morgen op tv is, kun je direct op de drukken (snelkoppeling). Wil je weer terug naar een vorige dag, druk dan op (snelkoppeling). Deze knop is alleen beschikbaar wanneer je je niet op de eerste pagina bevindt. Je kunt namelijk geen programmainformatie uit het verleden bekijken. Voor uitgebreide informatie over een programma, selecteer je het programma en druk je op of gebruik je de knop. 6.1 Herinnering inplannen Binnen Gids is het mogelijk om een herinnering bij een programma te plaatsen. Je ontvangt dan een waarschuwing wanneer het programma begint. Hierbij kun je kiezen om over te schakelen naar het betreffende programma of de overschakeling toch te annuleren. Herinnering plaatsen? Open Gids, selecteer het programma en druk op. In het submenu van de programma-informatie kies je voor Herinner me. Nu verschijnt er in de Gids en in de Mini Gids een bij de naam van het programma.

11 6.2 Opnames inplannen (alleen bij de Interactieve TV Box met harddiskrecorder) Nooit meer je favoriete programma missen en kijken wanneer het jou uitkomt? Dat kan. Open Gids en selecteer het programma dat je wilt opnemen. Druk op en er verschijnt een rood opname-icoontje bij het programma. Daarnaast kun je een opname inplannen vanuit de programma-informatie. Dit doe je door vanuit de Gids of in de Mini Gids te kiezen voor een programma. In het submenu van de programma-informatie kies je voor Opnemen. Ook nu verschijnt er een rood opname-icoontje bij het programma De Gids sluiten Om Gids te sluiten kun je zowel op als drukken.

12 7. Live TV pauzeren (alleen bij de Interactieve TV Box met harddiskrecorder) Even een pauze? Druk dan op. Het beeld blijft stilstaan en er verschijnt een pauzeteken in de Mini Gids. Druk op en het programma gaat gewoon verder. Zo hoef je nooit meer wat te missen. Druk je tijdens een gepauzeerd programma op dan ga je terug naar de live stream. In de pauze-stand kun je niet naar een ander kanaal zappen. Wil je dat wel, druk dan eerst op of bevestig de waarschuwing die verschijnt wanneer je toch een andere zender selecteert.

13 8. Opnemen (alleen bij de Interactieve TV Box met harddiskrecorder) Met de Interactieve TV Box met harddiskrecorder kun je tot twee programma s tegelijk opnemen. Wanneer je geen glasvezelabonnement hebt, dan is dit beperkt tot één opname. Opnemen kan op twee manieren: een opname starten tijdens het kijken of een opname inplannen via Gids of de Mini Gids 8.1 Live opname Wil je tijdens het kijken een programma opnemen? Druk dan op. In beeld verschijnt kort een melding dat de opname is gestart. De opname stopt als het programma is afgelopen. Je kunt nu zappen zonder dat je de opname hindert. Druk nogmaals op om de opname te bewerken.

14 8.2 Opname inplannen Open of de Mini Gids en selecteer een programma. Druk op en er verschijnt een opname-icoontje bij het geselecteerde programma. Ook kun je een opname inplannen vanuit de programma-informatie. Selecteer hiervoor een programma in de Mini Gids of de Gids en druk op of gebruik de knop. Kies vervolgens in het submenu voor de optie Opnemen. 8.3 Opname bewerken Wil je de eindtijd van een opname wijzigen of een herhaling inplannen? Of een opname stoppen of verwijderen? Selecteer dan de betreffende geplande opname in de Gids of in de Mini Gids en druk op. Nu verschijnt de pop-up Bewerk opname. Deze optie is ook te vinden via de programma-informatie van het op te nemen programma. Hierin kun je de geselecteerde geplande opname stoppen of verwijderen, een herhaling inplannen of eventueel ingeplande toekomstige opnames verwijderen. Hiermee verwijder je alleen de opnames van hetzelfde programma die herhaaldelijk ingepland zijn op dezelfde tijd en zender. Wil je de eindtijd wijzigen? Selecteer de optie Eindtijd en ga met de navigatieknoppen naar rechts om te verlengen en naar links om te verkorten. Wil je de opname herhalen? Selecteer de optie Herhaal en ga met de navigatieknoppen naar links of rechts om de opties te bekijken. Druk op om jouw keuze vast te leggen.

15 8.4 Overlappende opnames Het is mogelijk om twee overlappende programma s op te nemen wanneer je tv over glasvezel ontvangt. Bij meer dan twee opnames die overlappen, verschijnt de volgende melding: Er wordt nu gevraagd welke opname je wilt annuleren. Selecteer die opname en druk op. Als er geen conflicterende opnames meer zijn, verdwijnt het uitroepteken. Kies voor Opslaan om de gekozen opnames in te plannen.

16 9. De Opnames (alleen bij de Interactieve TV Box met harddiskrecorder) Om opnames terug te kijken, druk je op. Kies Live en selecteer Opnames. Of druk twee keer op de knop. De opnames staan in drie categorieën: Nieuw (nog niet gekeken), Opnames en Gepland. Onder Nieuw vind je de nieuwste, nog niet bekeken opnames. Druk op om een opname direct af te spelen of druk op om eerst de programma-informatie te bekijken. Vanuit hier kun je vervolgens de optie Afspelen selecteren om de opname te bekijken. Pauzeren, vooruit- en terugspoelen is uiteraard mogelijk. 9.1 (Geplande) opnames Alle gemaakte opnames zijn in één overzicht te vinden onder Opnames. Alle geplande opnames staan onder Gepland. In het submenu kun je ervoor kiezen om een opname direct te vergrendelen of te verwijderen. Vergrendelde opnames kun je alleen ontgrendelen en afspelen met de pincode. Onder het submenu kun je zien hoeveel schijfruimte er nog beschikbaar is. Een opname verwijderen? Selecteer de betreffende opname en kies voor Verwijderen. Er verschijnt een waarschuwing waarbij je kunt kiezen om de opname definitief te verwijderen of de actie te annuleren. Je kunt ook direct op drukken (snelkoppeling).

17 Wil je het overzicht filteren op genre? Kies dan links in het submenu voor Filter. Selecteer vervolgens een genre en druk op. Nu worden alleen de opnames uit dit genre getoond in het overzicht. Selecteer je het genre Alle, dan worden weer alle opnames in de lijst getoond. Ook kun je het overzicht sorteren op Programma (naam), Datum, Duur, Genre en Bekeken. Dit doe je door het betreffende item te selecteren en op te klikken. Druk nogmaals op om de sortering om te keren. Wanneer je een geplande opname selecteert, is het mogelijk om de opname te bewerken. Zie paragraaf Opname bekijken Alle gemaakte opnames zijn te vinden onder Opnames. Een geselecteerde opname kun je bekijken door in het submenu links te kiezen voor de optie Afspelen of direct te drukken op.

18 10. Kinderslot Als je niet wilt dat kinderen bepaalde programma s zien, kun je zenders blokkeren. Ga naar Instellingen en kies Kinderslot. Er verschijnt een pop-up waarin de pincode ingevoerd moet worden om zenders te kunnen blokkeren. Deze pincode staat in de Vodafone Thuis brief die bij het Installatiepakket is toegevoegd. Vervolgens is het mogelijk om iedere zender te blokkeren. Druk op om een geselecteerde zender te blokkeren of vrij te geven. Bij geblokkeerde zenders verschijnt een slotje. De zender gaat op zwart en in de Gids en de Mini Gids is het slotje zichtbaar voor de naam van de zender.

19 Blokkade tijdelijk opheffen? Het is mogelijk om tijdelijk alle geblokkeerde zenders vrij te geven. Druk hiervoor op wanneer je een geblokkeerde zender hebt geselecteerd en vul de pincode in. Nu zal de blokkade tijdelijk worden opgeheven voor alle zenders. Ook kun je alle zenders tijdelijk vrijgeven door de optie Alle zenders vrijgeven te selecteren. Je vindt deze optie in het menu Instellingen onder Kinderslot. De button wijzigt automatisch in Opnieuw vergrendelen. Met deze optie kun je alle tijdelijk vrijgegeven zenders direct weer opnieuw vergrendelen. Gebruik je deze optie niet, dan worden alle zenders tijdelijk vrijgegeven voor de periode die is aangegeven onder Geavanceerd. Bij Geavanceerd onder Kinderslot is in te stellen na welke periode de tijdelijk vrijgegeven zenders weer automatisch geblokkeerd moeten worden. Binnen deze periode is het mogelijk om alle (geblokkeerde) zenders te bekijken zonder de pincode in te hoeven voeren. Blokkade helemaal opheffen? Ga weer naar Kinderslot en vul opnieuw de pincode in. Selecteer vervolgens de betreffende zender en druk op. De zender is nu gedeblokkeerd. Een overzicht van alle geblokkeerde zenders is heel eenvoudig te vinden onder de optie Geblokkeerde zenders.

20 11. Favorieten Wanneer je een selectie wilt maken in het aantal zenders dat getoond wordt in de Mini Gids en in de Gids, dan heb je de mogelijkheid om een eigen favorietenlijst samen te stellen. Ga naar Live en kies Favorieten. Standaard is Alle zenders aangevinkt Favorieten instellen Selecteer Favorieten 1 (of één van de andere lijsten) om de lijst te bewerken en druk op. In het overzicht zijn de zenders zichtbaar die zijn toegevoegd aan de lijst. Om de lijst te activeren, selecteer je Activeer Favorieten 1. Deze button verandert dan automatisch in Deactiveer Favorieten 1. Wanneer je deze optie selecteert, zullen alle zenders weer getoond worden. Het is mogelijk om tot maximaal vijf verschillende favorietenlijsten samen te stellen Zenders toevoegen of verwijderen Selecteer Wijzig zenders en druk op. De linker kolom toont alle zenders uit jouw zenderpakket. Vanuit hier kun je één voor één zenders toevoegen aan de favorietenlijst. Dit doe je door de gewenste zender te selecteren en te drukken op. De zender wordt nu automatisch verplaatst naar de favorietenlijst in de rechter kolom. Wil je alle zenders tegelijkertijd toevoegen? Selecteer dan Voeg alle zenders toe. Wil je alle zenders verwijderen uit de favorietenlijst? Selecteer dan Verwijder alle zenders.

21 11.3 Volgorde wijzigen Wanneer je een favorietenlijst hebt samengesteld, kun je de volgorde wijzigen. Selecteer Wijzig volgorde en druk op. Selecteer vervolgens een zender die je wilt verplaatsen en druk op. Nu krijg je de mogelijkheid om de geselecteerde zender naar boven of naar beneden te verplaatsen. Gebruik hiervoor de navigatiepijlen ( en ~ ). Staat de zender op de juiste plaats? Druk dan opnieuw op. Wil je de favorietenlijst in gebruik nemen? Vergeet dan niet om de lijst te activeren.

22 12. Gemist Programma gemist en niet opgenomen? Die kijk je eenvoudig terug via Gemist. Ga naar On demand en selecteer Gemist. Of klik op de knop Kiezen en Kijken. Kies de zendergroep waarop het programma te zien was. Nu kun je zoeken op dag, genre of letter. Heb je het programma gevonden, dan krijg je een overzicht van het aantal beschikbare afleveringen en informatie over het programma. Druk op of om de gekozen aflevering af te spelen. Pauzeren, vooruit- en terugspoelen is gewoon mogelijk. Ook is het mogelijk om direct de Gemist omgeving te openen van de zender die je aan het kijken bent. Dit doe je door in te drukken. Nu wordt de Gemist omgeving geopend van de betreffende zender (indien beschikbaar).

23 13. De Videoshop Zin in de nieuwste films en series zonder reclameonderbrekingen? Huur deze dan in de Videoshop. Ga naar On Demand en selecteer Videoshop. Je komt nu in een venster met Populair. Kijken wat er wordt aangeboden, ook oudere films en series? Navigeer dan door de verschillende genres of kies een specifieke film of serie met de handige zoekfunctie. Een film huren Film gevonden? Bevestig je keuze met. Er verschijnt nu meer informatie over de film. Bovendien kun je een trailer bekijken of de film in Favorieten zetten. Wil je definitief huren, selecteer dan Huur en vul de pincode in. De film start direct.

24 Een serie huren Serie gevonden? Bevestig je keuze met. Er verschijnt nu een poster van de serie en een overzicht van alle beschikbare afleveringen. Bovendien kun je in het submenu de verschillende seizoenen selecteren en de serie in Favorieten zetten. Wil je een aflevering definitief huren, selecteer dan de betreffende aflevering en druk op. Vul de pincode in en de aflevering start direct. Een film en afleveringen van series terugkijken Gehuurde films en afleveringen van series komen in de map Gehuurd te staan. Je ziet hier hoelang deze nog beschikbaar zijn. Dit is meestal maximaal 24 of 48 uur. Je kunt de film afspelen door op of te drukken. Favorieten Film of serie gevonden, maar niet direct tijd om te kijken? Zet hem in de Favorieten. Dan hoef je de volgende keer niet te zoeken en kun je direct de film of serie selecteren.

25 14. Video- en audio-instellingen Voor een optimale televisiebeleving met de Interactieve TV Box, kun je de beeld- en geluidinstellingen aanpassen. Ga dan naar Instellingen en selecteer Video en Audio. Om bij de intellingen te komen, kun je ook gelijk op de Instellingen knop drukken. Selecteer met de navigatietoetsen wat je wilt wijzigen, bekijk de opties met en } en bevestig door op te drukken. Taal en ondertiteling De menutaal is standaard op Nederlands ingesteld. Momenteel kun je nog geen andere menutaal instellen Je kunt standaard ondertiteling instellen. De zenders waarbij dit beschikbaar is, worden dan voorzien van ondertiteling. Als een taal niet beschikbaar is voor een bepaalde zender, wordt er automatisch een andere taal weergegeven of er wordt geen ondertiteling weergegeven Daarnaast kun je de audiotaal instellen TV-Gids instellingen Met het Gids tijdvak kun je instellen hoeveel uur wordt weergegeven in de TV-Gids. Hoe groter het tijdsbestek, hoe meer programma s er worden weergegeven. Daarnaast kun je met Weergave Mini Gids instellen hoeveel seconden de zenderinformatie zichtbaar blijft bij het wisselen van kanaal en het handmatig aanroepen van de Mini Gids.

26 Beeld- en geluidsinstellingen Je kunt scherminstellingen aanpassen naar wat het beste bij je toestel past. Het is mogelijk om de beeldverhouding te wijzigen Bij audio uitgang kun je instellen wat het type audio is dat je wilt gebruiken. Deze zal standaard op Stereo staan. Indien beschikbaar kun je ook voor Digitaal AC3 (surround) kiezen. Maak hiervoor gebruik van een optische audiokabel (SPDIF) of HDMI-kabel voor het beste geluid De resolutie staat altijd ingesteld op HD. Dit is momenteel niet te wijzigen Opnamefunctie Heb je een Interactieve TV Box met harddiskrecorder? Dan kun je standaard extra tijd voor en na een opname instellen. Zo mis je niets als een programma uitloopt of eerder begint.

27 15. Systeeminformatie Bij vragen over of problemen met de Interactieve TV Box kan de Vodafone Thuis Klantenservice naar je systeeminformatie vragen. Deze vind je onder Instellingen en Systeeminformatie.

28 16. Hulp bij vragen Melding bij opstartscherm: Waiting for network De ethernetkabel is niet aangesloten op de Interactieve TV Box. Controleer of de ethernetkabel goed in de ethernetpoorten op de Interactieve TV Box en het modem zit. Als de ethernetkabel goed aangesloten is, zal er een groen lampje knipperen bij de ethernetpoort. Ik wil een programma opnemen, maar wanneer ik op de druk gebeurt er niets? Hiervoor heb je een Interactieve TV Box met harddiskrecorder nodig. Ben je in het bezit van een Interactieve TV Box met harddiskrecorder, maar kun je nog steeds niet opnemen, neem dan contact op met de klantenservice. Kan ik een programma pauzeren? Dit kan alleen wanneer je een Interactieve TV Box met harddiskrecorder hebt. Je kan dan tot 1 uur pauzeren. Niet alle zenders worden weergegeven in de Gids en tijdens het zappen. Hoe komt dit? Dit komt waarschijnlijk omdat je een favorietenlijst hebt geactiveerd waarin een selectie aan zenders is opgenomen. Ga naar het menu Live en selecteer Favorieten om de favorietenlijst te deactiveren.

29 Wanneer ik naar een zender zap, krijg ik een zwart beeld. Hoe kan dit? Het kan zijn dat deze zender geblokkeerd is. Druk op. De Mini Gids verschijnt in beeld. Wanneer er een slotje zichtbaar is voor de zendernaam kun je door nogmaals op te drukken je persoonlijke pincode in voeren. De blokkering wordt nu tijdelijk opgeheven. Wil je de blokkering volledig opheffen? Ga dan naar Kinderslot. Mijn Interactieve TV Box is vastgelopen. Wat moet ik doen? Zet de Interactieve TV Box uit, wacht 10 seconden en zet de Interactieve TV Box weer aan. Waar vind ik teletekst? Druk op de bovenaan de afstandsbediening.

30 17. Contact bij problemen en vragen Raadpleeg eerst de probleemoplossing in hoofdstuk 16 om een eventueel probleem te verhelpen. Voor overige vragen ga je naar vodafone.nl/thuis/vraagenantwoord of bel je met Vodafone Thuis Klantenservice via telefoonnummer (gratis).

31

32 Handleiding TV Gebruik (Amino) - Augustus 2015 Druk- en zetfouten voorbehouden. Auteursrechten 2014 Vodafone Libertel B.V. Uit deze uitgave mag niets worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van fotokopie, microfilm, opslag in computerbestanden of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Aan de tekst in deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. Voorwaarden kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Vodafone, Postbus 1500, 6201 BM Maastricht.

Handleiding gebruik TV

Handleiding gebruik TV Handleiding gebruik TV 800111 Handleiding TV Gebruik (Entone) - November 2014 Druk- en zetfouten voorbehouden. Auteursrechten 2014 Vodafone Libertel B.V. Uit deze uitgave mag niets worden verveelvoudigd

Nadere informatie

Handleiding gebruik. Vodafone Power to you

Handleiding gebruik. Vodafone Power to you Handleiding gebruik Vodafone Power to you Aan de slag met Vodafone Thuis TV In deze handleiding vind je alles wat je nodig hebt voor het gebruik van Vodafone Thuis TV. Met duidelijke afbeeldingen en tips.

Nadere informatie

Aan de slag met Vodafone Thuis

Aan de slag met Vodafone Thuis Aan de slag met Vodafone Thuis Handleiding Internet, Interactieve TV en vast Bellen Vodafone Power to you 800145 Handleiding DSL Glasvezel Gebruik Internet TV & Bellen (Entone) - November 2016 Druk- en

Nadere informatie

AAn de slag met t-mobile thuis Handleiding Internet, Interactieve TV en vast Bellen (Entone)

AAn de slag met t-mobile thuis Handleiding Internet, Interactieve TV en vast Bellen (Entone) AAn de slag met t-mobile thuis Handleiding Internet, Interactieve TV en vast Bellen (Entone) Aan de slag met T-Mobile Thuis Fijn dat je Thuis bent. In deze handleiding lees je hoe je het meeste uit je

Nadere informatie

Gebruikershandleiding TV-ontvanger. Versie: Oktober 2017 Onder voorbehoud van wijzigingen Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend

Gebruikershandleiding TV-ontvanger. Versie: Oktober 2017 Onder voorbehoud van wijzigingen Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend Gebruikershandleiding TV-ontvanger Versie: Oktober 2017 Onder voorbehoud van wijzigingen Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend VOORKANT TV-ONTVANGER Op de voorkant van de TV-ontvanger kunnen

Nadere informatie

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN.

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. Installatiehandleiding GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN WELKOM BIJ CAIWAY. Hartelijk dank voor uw

Nadere informatie

Handleiding M7 MZ-101 Interactieve hd-ontvanger.

Handleiding M7 MZ-101 Interactieve hd-ontvanger. Handleiding M7 MZ-101 Interactieve hd-ontvanger. Handleiding M7 Versie 160915 Instellen van de afstandsbediening Stap voor stap uw afstandsbediening instellen LED-lampje Bedien ook uw TV met de Stipte

Nadere informatie

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN.

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. Installatiehandleiding GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN WELKOM BIJ CAIWAY. Hartelijk dank voor uw

Nadere informatie

Handleiding. Vodafone Power to you

Handleiding. Vodafone Power to you 800119 DSL Handleiding Snel van Start Entone Druk- en zetfouten voorbehouden. Auteursrechten 2014 Vodafone Libertel B.V. Uit deze uitgave mag niets worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel

Nadere informatie

Sluit INTERACTIEVE TV eenvoudig zelf aan

Sluit INTERACTIEVE TV eenvoudig zelf aan Sluit INTERACTIEVE eenvoudig zelf aan VRAGEN? BEL 040 787 4000 WWW.ON.NL Kijk op www.on.nl of bel 040 787 4000 Eenvoudig aansluiten en install Gefeliciteerd met uw keuze voor Interactieve. Met deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding glasvezel. Vodafone Power to you

Handleiding glasvezel. Vodafone Power to you Handleiding glasvezel Vodafone Power to you Welkom bij Vodafone Thuis Met deze Snel van Start Handleiding kun je binnen een handomdraai genieten van je snelle Internet, interactieve TV en vast Bellen

Nadere informatie

Handleiding. Opnemen Pakket

Handleiding. Opnemen Pakket Handleiding Opnemen Pakket INHOUDSOPGAVE Introductie Opnemen Pakket... 3 Het inplannen van een Opname... 4 Het Recorder overzicht... 4 Markering van geplande opnames... 5 Het Afspelen en verwijderen van

Nadere informatie

Vodafone Thuis TV App

Vodafone Thuis TV App Vodafone Thuis TV App Gebruikershandleiding Vodafone Thuis TV App Inhoudsopgave 1. Ondersteuning 3 2. Installeren van de TV App 4 3. Verbind de Thuis TV App met je Interactieve Box 4 4. Het gebruik van

Nadere informatie

Het installeren van de settop box

Het installeren van de settop box Het installeren van de settop box 1. Sluit de settop box aan volgens: Schema document = 09.547.184 Schematische tekening aansluiting COAX Schema document = 09.547.784 Schematische tekening aansluiting

Nadere informatie

Solcon TV menu. Uitgebreide handleiding. Amino A140. TV-ontvanger. solcon.nl

Solcon TV menu. Uitgebreide handleiding. Amino A140. TV-ontvanger. solcon.nl Solcon TV menu Amino A140 TV-ontvanger Uitgebreide handleiding solcon.nl 2 INHOUD 1. Specificaties Amino A140 4 1.1 Gegevens 4 1.2 Aansluitschema Amino A140 5 2. Functies van de afstandsbediening 6 3.

Nadere informatie

Handleiding. Solcon TV. solcon.nl

Handleiding. Solcon TV. solcon.nl Handleiding Solcon TV Inhoud 1. De eerste keer opstarten 1.1 De eerste keer opstarten van uw Dune 2 Starten met... 2.1 TV kijken 2.2 Radio Luisteren 2.3 TV Gids 3 Fuctionaliteit Solcon TV 3.1 Pauze TV

Nadere informatie

Handleiding installatie TV Amino (glasvezel) Vodafone Power to you

Handleiding installatie TV Amino (glasvezel) Vodafone Power to you Handleiding installatie TV Amino (glasvezel) Vodafone Power to you Welkom bij Vodafone Thuis Fijn dat je hebt gekozen voor Vodafone Thuis. In deze handleiding lees je hoe je in een aantal stappen alles

Nadere informatie

Handleiding installatie

Handleiding installatie 800120 DSL Handleiding Installatie TV Entone Druk- en zetfouten voorbehouden. Auteursrechten 2014 Vodafone Libertel B.V. Uit deze uitgave mag niets worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel

Nadere informatie

Solcon TV menu. Uitgebreide handleiding. Amino Aria 610. TV-ontvanger. solcon.nl

Solcon TV menu. Uitgebreide handleiding. Amino Aria 610. TV-ontvanger. solcon.nl Solcon TV menu Amino Aria 610 TV-ontvanger Uitgebreide handleiding solcon.nl 2 INHOUD 1. Specificaties Amino Aria 610 4 1.1 Gegevens 4 1.2 Aansluitschema Amino Aria 610 5 2. Functies van de afstandsbediening

Nadere informatie

Handleiding M532 HD-recorder

Handleiding M532 HD-recorder Handleiding M532 HD-recorder Als de M532 HD-recorder voor de eerste maal in gebruik genomen wordt zal de benodigde software op de M532 geïnstalleerd worden De Harde schijf wordt na het laden van de software

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Televisie menu. 4 Radio menu. 6 MiniGids. 8 TV Gids . Programma informatie oproepen. Kiezen en Kijken...

Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Televisie menu. 4 Radio menu. 6 MiniGids. 8 TV Gids . Programma informatie oproepen. Kiezen en Kijken... TV Menu Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Televisie menu. 4 Radio menu. 6 MiniGids. 8 TV Gids. 11 Programma informatie oproepen. 20 Kiezen en Kijken... 22 Bedienen van Kiezen en Kijken.. 24 Eredivisie

Nadere informatie

Solcon TV TV MENU. handleiding Amino 140 TV-ontvanger. solcon.nl

Solcon TV TV MENU. handleiding Amino 140 TV-ontvanger. solcon.nl Solcon TV TV MENU handleiding Amino 140 TV-ontvanger solcon.nl Inhoud 1. Specificaties Amino M140 3 1.1 Gegevens 3 1.2 Fysieke specificaties 3 1.3 Aansluitschema Amino M140 3 2. Afstandsbediening en de

Nadere informatie

HAAL ALLES UIT JE TV. Handleiding Interactieve TV

HAAL ALLES UIT JE TV. Handleiding Interactieve TV HAAL ALLES UIT JE TV Handleiding Interactieve TV INHOUD Nog even en je kunt tv-kijken Heb je alles? 4 Stap 1: je Interactieve TV-ontvanger op je draadloos modem aansluiten 5 Stap 2: je Interactieve TV-ontvanger

Nadere informatie

Billicorder. Gebruiksaanwijzing

Billicorder. Gebruiksaanwijzing Billicorder Gebruiksaanwijzing 1 INDEX DE AFSTANDSBEDIENING 3 EENVOUDIG STARTEN MET DE BILLICORDER 4 1. Hoofdmenu 4 2. Interactieve tv-gids 5 2.1. De zenders 5 2.2. De programma s 6 3. Harde schijf 6 4.

Nadere informatie

GEWOON DUIDELIJK. HANDIGE TIPS OVER HET GEBRUIK VAN DE NIEUWE TV-ONTVANGER.

GEWOON DUIDELIJK. HANDIGE TIPS OVER HET GEBRUIK VAN DE NIEUWE TV-ONTVANGER. Gebruikshandleiding GEWOON DUIDELIJK. HANDIGE TIPS OVER HET GEBRUIK VAN DE NIEUWE TV-ONTVANGER. ALLES OVER HET GEBRUIK EN VEELVOORKOMENDE VRAGEN WELKOM BIJ CAIWAY. In deze gebruikshandleiding leggen we

Nadere informatie

Gebruikshandleiding afstandsbediening interactieve tv-ontvanger

Gebruikshandleiding afstandsbediening interactieve tv-ontvanger Gebruikshandleiding afstandsbediening interactieve tv-ontvanger Goede uitleg is nooit weg. Ik ga voor glas. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan Caiway geen aansprakelijkheid aanvaarden voor

Nadere informatie

HANDLEIDING GRATIS STREAM BOX

HANDLEIDING GRATIS STREAM BOX HANDLEIDING GRATIS STREAM BOX 1 Inhoud Algemene informatie... 3 1. Eerste Gebruik... 3 2. Stream box koppelen aan uw Wifi-netwerk 7 3. Streambox verbinden met internetkabel... 8 4. Schermverhouding aanpassen...

Nadere informatie

Handleiding TV menu April 2011

Handleiding TV menu April 2011 Handleiding TV menu April 2011 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 4 Televisie menu... 7 Radio menu... 9 MiniGids... 11 Talen en Ondertiteling... 14 TV Gids... 15 Programma informatie oproepen...

Nadere informatie

Handleiding. Verkorte handleiding Personal Video Recorder. solcon.nl

Handleiding. Verkorte handleiding Personal Video Recorder. solcon.nl Handleiding Verkorte handleiding Personal Video Recorder Inhoudsopgave Een uitzending pauzeren 3 Een Live uitzending direct opnemen 4 Later naar een uitzending beginnen te kijken 5 Nadat de uitzending

Nadere informatie

DAT DOE JE GEWOON ZELF! Installatiehandleiding Digitale TV-ontvanger

DAT DOE JE GEWOON ZELF! Installatiehandleiding Digitale TV-ontvanger DAT DOE JE GEWOON ZELF! Installatiehandleiding Digitale TV-ontvanger INHOUD Nog even en je kunt tv-kijken Stap 1: heb je alles? 4 Stap 2: de smartcard installeren 5 Stap 3: de antenne neerzetten 6 Stap

Nadere informatie

Handleiding installatie. Vodafone Power to you

Handleiding installatie. Vodafone Power to you Handleiding installatie Vodafone Power to you Welkom bij Vodafone Thuis Fijn dat je hebt gekozen voor Vodafone Thuis. In deze handleiding lees je hoe je in een aantal stappen alles goed en veilig aan kunt

Nadere informatie

Power-on Infrarood Receiver

Power-on Infrarood Receiver bhaalu-box Voorkant Power-on Infrarood Receiver HDMI Ethernet USB Power USB Wi-Fi Antenne Achterkant 1 Power Steek de stroomkabel in de AC-adapter (beiden meegeleverd). Koppel de AC-adapter aan je bhaalubox

Nadere informatie

HANDLEIDING STREAM BOX

HANDLEIDING STREAM BOX HANDLEIDING STREAM BOX 1 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 2. Eerste gebruik... 3 2.1 De afstandsbediening... 3 3 De stream software installeren... 4 2. Stream box koppelen aan uw Wifi-netwerk... 8 3.

Nadere informatie

Handleiding M532 PVR maart 2011

Handleiding M532 PVR maart 2011 Handleiding M532 PVR maart 2011 Als de M532 Personal Video Recorder voor de eerste maal in gebruik genomen wordt zal de benodigde software op de M532 geïnstalleerd worden. De Harde schijf wordt na het

Nadere informatie

Handleiding. Begin Gemist

Handleiding. Begin Gemist Handleiding Begin Gemist INHOUDSOPGAVE Beschrijving Begin Gemist... 3 Begin Gemist... 3 voordeel... 3 Hoe werkt Begin Gemist?... 4 Herkennen van Begin Gemist programma s... 4 Het herstarten van een programma...

Nadere informatie

Handleiding Glashart Media ipad applicatie

Handleiding Glashart Media ipad applicatie Handleiding Glashart Media ipad applicatie V 2.0 Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (woonkamer,

Nadere informatie

HANDLEIDING GRATIS STREAM BOX

HANDLEIDING GRATIS STREAM BOX HANDLEIDING GRATIS STREAM BOX 1 Inhoud Algemene informatie... 3 1. Eerste Gebruik... 3 2. Stream box koppelen aan uw Wifi-netwerk 7 3. Streambox verbinden met internetkabel... 8 4. Schermverhouding aanpassen...

Nadere informatie

Handleiding Glashart Media ipad applicatie

Handleiding Glashart Media ipad applicatie Handleiding Glashart Media ipad applicatie V 3.2 Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (bijv. in woonkamer,

Nadere informatie

V 3.0. Handleiding Glashart Media Android applicatie

V 3.0. Handleiding Glashart Media Android applicatie V 3.0 Handleiding Glashart Media Android applicatie Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (woonkamer,

Nadere informatie

** Deze functies zijn alleen beschikbaar voor klanten die beschikken over een digitale ontvanger met harddisk recorder.

** Deze functies zijn alleen beschikbaar voor klanten die beschikken over een digitale ontvanger met harddisk recorder. Handleiding Glashart Media IPad applicatie Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (woonkamer, slaapkamer)

Nadere informatie

PlayNow Box. 1. Uitpakken en aansluiten. 2. Afstandsbediening leren kennen. 3. Opstarten. 4. Internet instellen. 5.

PlayNow Box. 1. Uitpakken en aansluiten. 2. Afstandsbediening leren kennen. 3. Opstarten. 4. Internet instellen. 5. Pagina 1 van 24 PlayNow Box 1. Uitpakken en aansluiten 2. Afstandsbediening leren kennen 3. Opstarten 4. Internet instellen 5. In gebruik nemen 6. Een film of serie aanzetten 7. PlayNow Box besturen met

Nadere informatie

Interactieve TV Korte handleiding

Interactieve TV Korte handleiding Interactieve TV Korte handleiding Inleiding Interactieve TV Interactieve TV is tv kijken zoals het jou uitkomt. Met Interactieve TV heb je een uitgebreid aanbod van ruim 60 tv zenders waarvan 11 in HD

Nadere informatie

TV Menu V4 (rev 1) TV Menu

TV Menu V4 (rev 1) TV Menu TV Menu V4 (rev 1) TV Menu Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 Televisie menu. 6 Radio menu. 8 MiniGids. 10 Talen en Ondertiteling... 14 TV Gids. 15 Programma informatie oproepen. 24 Kiezen en Kijken...

Nadere informatie

Handleiding HBO GO V.2

Handleiding HBO GO V.2 Handleiding HBO GO V.2 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 2 Ophalen HBO GO Ipad applicatie in de App Store. 3 Ophalen HBO GO Android Tablet applicatie in de Google Play Store.. 4 HBO GO Registreren en Inloggen..

Nadere informatie

Handleiding installatie glasvezel. Vodafone Power to you

Handleiding installatie glasvezel. Vodafone Power to you Handleiding installatie glasvezel Vodafone Power to you Welkom bij Vodafone Thuis Fijn dat je hebt gekozen voor Vodafone Thuis. In deze handleiding lees je hoe je in een aantal stappen alles goed en veilig

Nadere informatie

Handleiding. Videotheek. solcon.nl

Handleiding. Videotheek. solcon.nl Handleiding Videotheek Inhoudsopgave Inleiding 3 Bekijken van een Trailer en huren van een Film 6 Bekijken van een Trailer 8 Huren van een Film 10 Afspelen van een gehuurde film 12 Opnieuw afspelen van

Nadere informatie

Interactieve TV Korte handleiding

Interactieve TV Korte handleiding Interactieve TV Korte handleiding Inleiding Interactieve TV Interactieve TV is tv kijken zoals het jou uitkomt. Met Interactieve TV heb je een uitgebreid aanbod van ruim 60 tv zenders waarvan 11 in HD

Nadere informatie

V 2.0. Handleiding Glashart Media Android applicatie

V 2.0. Handleiding Glashart Media Android applicatie V 2.0 Handleiding Glashart Media Android applicatie Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (woonkamer,

Nadere informatie

Handleiding Glashart Media Android applicatie

Handleiding Glashart Media Android applicatie Handleiding Glashart Media Android applicatie Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (woonkamer, slaapkamer)

Nadere informatie

HAAL ALLES UIT JE TV. Handleiding Interactieve TV

HAAL ALLES UIT JE TV. Handleiding Interactieve TV HAAL ALLES UIT JE TV Handleiding Interactieve TV NOG EVEN EN JE KUNT TV-KIJKEN Interactieve TV kun je thuis zelf installeren. Met deze handleiding is dat zo gebeurd. Alvast een tip: lees voor je begint

Nadere informatie

Handleiding. Set-Top Box HD Set-Top Box HD met opname

Handleiding. Set-Top Box HD Set-Top Box HD met opname Handleiding. Set-Top Box HD Set-Top Box HD met opname US Amino Communications Ltd Lees op uw gemak eerst deze handleiding door! Inhoudsopgave. 4. Start omzetting 5. Omzetten Set-Top Box HD 6. Omzetten

Nadere informatie

Hoe moet je een prachtige presentatie maken?

Hoe moet je een prachtige presentatie maken? Hoe moet je een prachtige presentatie maken? www.meestermichael.nl Geef de presentatie een titel. Klik dit vak aan om jouw presentatie een ondertitel te geven. Hier kun je je presentatie een titel geven

Nadere informatie

Handleiding. Handleiding M540 Personal Video Recorder. solcon.nl

Handleiding. Handleiding M540 Personal Video Recorder. solcon.nl Handleiding Handleiding M540 Personal Video Recorder Als de M540 Personal Video Recorder voor de eerste maal in gebruik genomen wordt zal de benodigde software op de M540 geïnstalleerd worden. De Harde

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Overzicht afstandsbedieningen en functies 2. Inleiding... 3. Bekijken van een Trailer en huren van een Film... 7

Inhoudsopgave. 1. Overzicht afstandsbedieningen en functies 2. Inleiding... 3. Bekijken van een Trailer en huren van een Film... 7 Videotheek Inhoudsopgave: Inhoudsopgave. 1 Overzicht afstandsbedieningen en functies 2 Inleiding... 3 Bekijken van een Trailer en huren van een Film... 7 Bekijken van een Trailer... 8 Huren van een Film....

Nadere informatie

Handleiding Kabeltex App

Handleiding Kabeltex App De App downloaden en installeren 1. Zoek de Kabeltex App in de in de App Store(iOS) of in de Play store (Andoid). 2. Druk op Installeren en wacht totdat deze geïnstalleerd is. Inloggen op de App 1. Open

Nadere informatie

Tv-interface. Voor je eraan begint. Hoofdmenu. Gebruik. Directe toegang. Selecteer je decodermodel dat je ziet. Om door het menu te navigeren.

Tv-interface. Voor je eraan begint. Hoofdmenu. Gebruik. Directe toegang. Selecteer je decodermodel dat je ziet. Om door het menu te navigeren. Gebruik Tv-interface Voor je eraan begint Selecteer je decodermodel dat je ziet. Mijn decoder V6 (4K Ultra HD) Bekijk onze demo s! door op de -toets van je afstandsbediening te drukken. Hoofdmenu Om door

Nadere informatie

Handleiding gebruik glasvezel

Handleiding gebruik glasvezel 800101 Handleiding Internet & Bellen Gebruik - Augustus 2014 Druk- en zetfouten voorbehouden. Auteursrechten 2014 Vodafone Libertel B.V. Uit deze uitgave mag niets worden verveelvoudigd en/of openbaar

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Installatiehandleiding Snel van start met Vodafone Thuis. Vodafone Power to you Welkom bij Vodafone Thuis Met deze handleiding installeer je binnen no-time Internet, TV en vast Bellen van Vodafone Thuis.

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding: Vragen en/of opmerkingen:

Inhoud. Inleiding: Vragen en/of opmerkingen: Copyright 2011 De Transponder/ Hans&Gerard. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige

Nadere informatie

handleiding Mediaplayer X9 XBMC / Kodi handleiding

handleiding Mediaplayer X9 XBMC / Kodi handleiding 1 Mediaplayer X9 XBMC / Kodi Opstarten Nadat u de speler d.m.v. de stroomkabel en de hdmi kabel hebt aangesloten (en evt een ethernetkabel) dan komt u in het volgende scherm: A B Klik op de knop SettingsMbox

Nadere informatie

Welkom! In de Doos. AFK-BOX Afstandsbediening HDMI kabel Voedingsadapter Handleiding

Welkom! In de Doos. AFK-BOX Afstandsbediening HDMI kabel Voedingsadapter Handleiding Welkom! U heeft een goede keuze gemaakt met uw nieuwe AFK-Box, Wij wensen u alvast veel kijk plezier. In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u alles aansluit, instellingen veranderd en

Nadere informatie

INSTALLATIEHULP TV, GLASVEZEL INTERNET EN BELLEN

INSTALLATIEHULP TV, GLASVEZEL INTERNET EN BELLEN INSTALLATIEHULP TV, GLASVEZEL INTERNET EN BELLEN INHOUD DIT ZIT IN HET INSTALLATIEPAKKET 04 AANSLUITEN GLASVEZEL INTERNET 05 AANSLUITEN TV-ONTVANGER 07 OPTIE 1 TV-ontvanger aansluiten via vaste internetaansluiting

Nadere informatie

Televisie Aansluiten

Televisie Aansluiten Televisie Aansluiten De televisie aansluiten op het internet. Klinkt eenvoudig. Vanzelfsprekend eigenlijk. En dat willen we graag zo houden. Door de TV-ontvanger aan te sluiten op uw Internetmodem, ontvangt

Nadere informatie

Handleiding gebruik. Vodafone Power to you

Handleiding gebruik. Vodafone Power to you Handleiding gebruik Vodafone Power to you Hoe werkt internet & bellen? Fijn dat je voor Vodafone Thuis hebt gekozen. In deze gebruikershandleiding lees je precies hoe je Internet & Bellen moet gebruiken.

Nadere informatie

HANDLEIDING STREAMBOX 4K

HANDLEIDING STREAMBOX 4K HANDLEIDING STREAMBOX 4K 1 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 2. Eerste gebruik... 3 2.1 De afstandsbediening... 5 3 De stream software installeren... 6 4. Stream box koppelen aan uw Wifi-netwerk... Fout!

Nadere informatie

VITAMINE. VITale AMsterdamse ouderen IN de stad. Tablet Handleiding

VITAMINE. VITale AMsterdamse ouderen IN de stad. Tablet Handleiding VITAMINE VITale AMsterdamse ouderen IN de stad Tablet Handleiding Onderdelen Gebruik tablet... 2 Welke functies gebruikt u op de tablet?... 2 MBvO oefeningen... 3 Tabbladen... 3 Vandaag... 4 Uitvoeren...

Nadere informatie

Inhoudsopgave. CI+ Installeren 4

Inhoudsopgave. CI+ Installeren 4 CI+ installeren Inhoudsopgave CI+ Installeren 4 Stap 1 De tv voorbereiden 5 Stap 2 De CI+ module plaatsen 7 Stap 3 De CI+ module interactief maken 9 Stap 4 Ontdek de rode knop 10 Bijlage 1 Hulp 13 3 CI+

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2

Welkom bij de Picture Package Producer 2 Handleiding voor Picture Package Producer2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap

Nadere informatie

Voor je aan de installatie van je decoder begint

Voor je aan de installatie van je decoder begint Installatiegids Decoder Stap 1 Voor je aan de installatie van je decoder begint Zorg ervoor dat je modem correct geïnstalleerd is. Mijn modem b-box 3V+ Check of alles in de doos zit. Mijn decoder V6 (4K

Nadere informatie

Versie: 0 Versie:1 Datum: 27 april 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Versie: 0 Versie:1 Datum: 27 april 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Q&A HBO Versie: 0 Versie:1 Datum: 27 april 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Algemeen Bestellen Betalen Analoge kijkers Technisch

Nadere informatie

OZO Handleiding 2. Voor organisatoren

OZO Handleiding 2. Voor organisatoren OZO Handleiding 2 Voor organisatoren Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als organisator gebruik kunt maken van de functies die u alleen als organisator hebt. Wilt u als organisator voor uzelf

Nadere informatie

Snelstart. Hoe werkt het Basis Menu? 1 Log in met E-mail adres en Wachtwoord

Snelstart. Hoe werkt het Basis Menu? 1 Log in met E-mail adres en Wachtwoord Snelstart Hoe werkt het Basis Menu? 1 Log in met E-mail adres en Wachtwoord 1 2 Selecteer een client (bijvoorbeeld Fabian met als afbeelding een -1-) waar voor u aan de slag wil. 2 3 Ga rechts boven naar

Nadere informatie

EENVOUDIGE INSTALLATIE

EENVOUDIGE INSTALLATIE EENVOUDIGE INSTALLATIE HD-RECORDER M7 MP-201 ENORM HD-AANBOD Meer HD-zenders Eenvoudige bediening Pauzeren, terugkijken, video on demand Inclusief HDMI-kabel Meer ruimte voor opnames Tegelijkertijd tv-kijken

Nadere informatie

Interactieve TV Handleiding

Interactieve TV Handleiding Interactieve TV Handleiding Overzicht onderdelen uit pakket AAA AAA a b c d 1x 1x 1x 1x 1x Stroomadapter Hiermee sluit je de tv-ontvanger aan op het electriciteitsnetwerk. HD tv-ontvanger Motorola 1853,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap 2: Geselecteerde beelden controleren Stap 3: Voorbereidingen treffen om een korte

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Inhoudsopgave. 1 Inleiding. 3 Televisie menu. 6 Radio menu. 8 MiniGids. Opties. Talen en Ondertiteling... TV Gids. Opties.

Inhoudsopgave: Inhoudsopgave. 1 Inleiding. 3 Televisie menu. 6 Radio menu. 8 MiniGids. Opties. Talen en Ondertiteling... TV Gids. Opties. TV Menu V7 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave. 1 Inleiding. 3 Televisie menu. 6 Radio menu. 8 MiniGids. 10 Opties. 13 Talen en Ondertiteling... 17 TV Gids. 18 Opties. 22 Verticale weergave. 26 Programma informatie

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

Cijfers 1 t/m 4,8,16 hiermee kunt u van kanaal wisselen. Gebruik deze iconen om naar een split screen terug te gaan.

Cijfers 1 t/m 4,8,16 hiermee kunt u van kanaal wisselen. Gebruik deze iconen om naar een split screen terug te gaan. Inhoudsopgave 1. Belangrijke veiligheidsinstructies... 2 2. Mee geleverde producten voor de DVR... 2 3. Uitleg bedieningspaneel... 2 4. Uitleg afstandsbediening... 3 5. Aan de slag met de DVR... 3 5.1

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL Snel van start 2017-0524 WELKOM BIJ T-MOBILE THUIS Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in

Nadere informatie

Televisie Handleiding

Televisie Handleiding Televisie Handleiding We doen er alles aan om TV kijken aangenamer te maken voor u. Niet dat XS4ALL bepaalt wat er wanneer op TV komt dat doet u voortaan namelijk zelf. Met Uitzending Gemist, duizenden

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1. Overzicht afstandsbedieningen en functies 2. Inleiding.. 3. Huren van een film. 6. Afspelen van een gehuurde film...

Inhoudsopgave 1. Overzicht afstandsbedieningen en functies 2. Inleiding.. 3. Huren van een film. 6. Afspelen van een gehuurde film... Videotheek Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 1 Overzicht afstandsbedieningen en functies 2 Inleiding.. 3 Huren van een film. 6 Afspelen van een gehuurde film.... 9 Opnieuw afspelen van een gehuurde film..

Nadere informatie

Google Drive: uw bestanden openen en organiseren

Google Drive: uw bestanden openen en organiseren Google Drive: uw bestanden openen en organiseren Met Google Drive kunt u bestanden, mappen en Google documenten opslaan en openen, waar u ook bent. Wanneer u een bestand op internet, uw computer of een

Nadere informatie

Interactieve TV Handleiding

Interactieve TV Handleiding Interactieve TV Handleiding Overzicht onderdelen uit pakket AAA AAA a b c d 1x 1x 1x 1x 1x Stroomadapter Hiermee sluit je de tv ontvanger aan op het electriciteitsnetwerk. HD tv ontvanger Motorola 1853,

Nadere informatie

Screencast-O-Matic HANDLEIDING

Screencast-O-Matic HANDLEIDING Screencast-O-Matic HANDLEIDING Inhoud 1 Inleiding 3 2 Stap voor stap 3 3 Conclusie 9 4 Meer info 10 4.1 Hulp nodig? 10 4.2 Vragen en opmerkingen 10 4.3 Trefwoordenlijst 10 4.4 Lijst met afbeeldingen 10

Nadere informatie

installatie glasvezel Snel van start

installatie glasvezel Snel van start installatie glasvezel Snel van start Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in orde. Klaar

Nadere informatie

EENVOUDIGE INSTALLATIE

EENVOUDIGE INSTALLATIE EENVOUDIGE INSTALLATIE HD-ONTVANGER M7 MZ-101 ENORM HD-AANBOD Meer HD-zenders Eenvoudige bediening Pauzeren, terugkijken, video on demand Inclusief HDMI-kabel Snelle installatie en eenvoudige bediening

Nadere informatie

Handleiding Gebruik. Vodafone Power to you

Handleiding Gebruik. Vodafone Power to you 800118 DSL Handleiding Gebruik Internet & Bellen - Augustus 2014 Druk- en zetfouten voorbehouden. Auteursrechten 2014 Vodafone Libertel B.V. Uit deze uitgave mag niets worden verveelvoudigd en/of openbaar

Nadere informatie

De Konftel 250 Korte handleiding

De Konftel 250 Korte handleiding Conference phones for every situation De Konftel 250 Korte handleiding NEDERLANDS Beschrijving De Konftel 250 is een conferentietelefoon die kan worden aangesloten op analoge telefoonaansluitingen. Zie

Nadere informatie

Opstarten Nadat u de speler d.m.v. de stroomkabel en de hdmi kabel hebt aangesloten (en evt een ethernetkabel) dan komt u in het volgende scherm:

Opstarten Nadat u de speler d.m.v. de stroomkabel en de hdmi kabel hebt aangesloten (en evt een ethernetkabel) dan komt u in het volgende scherm: Opstarten Nadat u de speler d.m.v. de stroomkabel en de hdmi kabel hebt aangesloten (en evt een ethernetkabel) dan komt u in het volgende scherm: Klik op de knop SettingsX9 (A). Klik vervolgens Display

Nadere informatie

Verkorte Nederlandse Gebruikershandleiding

Verkorte Nederlandse Gebruikershandleiding Verkorte Nederlandse Gebruikershandleiding 1. Bediening van de DVR 1.1 Bediening met de muis De muis moet aan de ACHTERKANT van de recorder worden aangesloten op de USB ingang. Als de muis actief is dan

Nadere informatie

installatie Dsl Snel van start

installatie Dsl Snel van start installatie Dsl Snel van start Welkom bij t-mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in orde. Klaar voor

Nadere informatie

3. Video, DVD en radio

3. Video, DVD en radio 77 3. Video, DVD en radio Windows Media Player 10 kan voor meer gebruikt worden dan het beluisteren van muziek. Ook voor het bekijken van videofilmpjes is het programma zeer geschikt. Met Windows Media

Nadere informatie

Tritel Hip Recorder Gebruikershandleiding

Tritel Hip Recorder Gebruikershandleiding Tritel Hip Recorder Gebruikershandleiding Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Handleiding voor call recording beheerder... 3 2.1 Instellingen via de HIP Call Recorder portal... 3 2.1.1. Gebruikers toegang geven

Nadere informatie

HANDLEIDING STREAMBOX

HANDLEIDING STREAMBOX HANDLEIDING STREAMBOX Inhoud 1. Eerste gebruik... 3 2.1 De afstandsbediening... 3 3 De Kodi app openen en gebruiken... 5 4. Stream box koppelen aan uw Wifi-netwerk... 9 5. Streambox verbinden met internetkabel...

Nadere informatie

Interactieve TV. Handleiding. Installeren Dagelijks gebruik Problemen oplossen

Interactieve TV. Handleiding. Installeren Dagelijks gebruik Problemen oplossen Interactieve TV Handleiding Installeren Dagelijks gebruik Problemen oplossen VIP1853 Overzicht onderdelen uit pakket AAA AAA 1x 1x 1x 1x 1x 1x Voedingskabel en stroomadapter Hiermee sluit je de tv-ontvanger

Nadere informatie

XBMC / KODI Speler. 1. Uitpakken en aansluiten. 2. Afstandsbediening leren kennen. 3. Opstarten. 4. Internet instellen. 5.

XBMC / KODI Speler. 1. Uitpakken en aansluiten. 2. Afstandsbediening leren kennen. 3. Opstarten. 4. Internet instellen. 5. Pagina 1 van 24 Pagina 2 van 24 XBMC / KODI Speler 1. Uitpakken en aansluiten 2. Afstandsbediening leren kennen 3. Opstarten 4. Internet instellen 5. In gebruik nemen 6. Een film of serie aanze en 7. XBMC

Nadere informatie

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1. Afbeelding: V1.0 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.0 voor deze tabel De groene hoorn met OK erop Enter/beantwoorden Bellen In stand-by: Toegang naar bellijst In menu: enter knop De rode

Nadere informatie

In de Doos. AFK-BOX Afstandsbediening (optioneel) HDMI kabel Voedingsadapter

In de Doos. AFK-BOX Afstandsbediening (optioneel) HDMI kabel Voedingsadapter Welkom! U heeft een goede keuze gemaakt met uw nieuwe AFK-Box, Wij wensen u alvast veel kijk plezier. In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u alles aansluit, instellingen veranderd en

Nadere informatie