ALGEMENE VOORWAARDEN EXPAND HCM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN EXPAND HCM"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN EXPAND HCM Artikel Toepasselijkheid Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door Expand Human Capital Management met opdrachtgever gesloten aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten, betreffende door Expand Human Capital Management te verrichten werkzaamheden en/of te verlenen diensten. Expand Human Capital Management zal deze algemene voorwaarden verstrekken bij het uitbrengen van haar offerte en/of bij het aangaan van een overeenkomst, alsook op ieder daartoe strekkend schriftelijk verzoek van een belanghebbende deze voorwaarden kosteloos toezenden respectievelijk ter hand stellen. Daarnaast zijn deze voorwaarden tevens terug te vinden op onze website Van deze algemene voorwaarden afwijkende bedingen en overeenkomsten zijn voor Expand Human Capital Management slechts bindend voor zover zij door Expand Human Capital Management uitdrukkelijk schriftelijk zijn bevestigd. Condities als door de opdrachtgever gehanteerd of waarnaar door de opdrachtgever wordt verwezen, zijn niet van toepassing, tenzij zulks uitdrukkelijk schriftelijk door Expand Human Capital Management is bevestigd. Een uitdrukkelijk schriftelijke aanvaarding van condities geldt, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders weergegeven uitsluitend voor de betrokken overeenkomst. Iedere opdrachtgever of wederpartij die ooit onder toepasselijkheid van deze voorwaarden met Expand Human Capital Management overeenkomsten heeft afgesloten, wordt tevens geacht zich onvoorwaardelijk akkoord te hebben verklaard met de toepasselijkheid van deze voorwaarden op alle latere door Expand Human Capital Management uitgebrachte offertes en adviezen, alsook latere met Expand Human Capital Management gesloten overeenkomsten, en daarmee samenhangende (voorbereidende) werkzaamheden. Artikel Definities Deze algemene voorwaarden verstaan onder: a. 'Expand Human Capital Management': de afdeling van Expand HCM die ten behoeve van opdrachtgever personeel werft en (voor)selecteert alsmede op verzoek van opdrachtgever adviseert bij eindselectie, arbeidsvoorwaarden en inwerkmethodieken. b. 'Kandidaat': iedere natuurlijke persoon die door Expand Human Capital Management en/of door opdrachtgever wordt benaderd, respectievelijk te kennen geeft te willen worden benaderd, in het kader van een opdracht. c. Opdrachtgever : iedere natuurlijke persoon en/of rechtspersoon die zich door tussenkomst van Expand Human Capital Management voorziet, respectievelijk wil voorzien, van kaderpersoneel. d. 'Opdracht': de overeenkomst tussen Expand Human Capital Management en de opdrachtgever, op grond waarvan Expand Human Capital Management haar werkzaamheden zal verrichten en/of haar diensten zal verlenen.

2 e. 'Management fee': de vergoeding welke opdrachtgever verschuldigd is aan Expand Human Capital Management wegens verrichte werkzaamheden en gemaakte onkosten in het kader van een werving- & selectieopdracht. f. 'Bodemtarief': de minimale management fee. g. 'Additionele kosten': door Expand Human Capital Management gemaakte en door opdrachtgever te vergoeden kosten. Artikel Totstandkoming v/d overeenkomst Een overeenkomst als bedoeld in het voorgaand artikel onder d. wordt geacht te zijn tot stand gekomen nadat aanvaarding van een opdracht door Expand Human Capital Management schriftelijk is bevestigd, dan wel door Expand Human Capital Management ter hand wordt genomen. Wijzigingen van en aanvullingen op een bestaande overeenkomst kunnen partijen slechts binden, nadat deze wijzigingen en/of aanvullingen door Expand Human Capital Management uitdrukkelijk schriftelijk zijn bevestigd. Expand Human Capital Management is alsdan gerechtigd aan deze wijzigingen respectievelijk aanvullingen nadere voorwaarden te verbinden. Artikel 4. Offertes Een door Expand Human Capital Management uitgebrachte offerte heeft een geldigheidsduur van 4 weken. Indien opdrachtgever na verloop van de geldigheidsduur de offerte alsnog aanvaardt, ontstaat slechts een overeenkomst indien Expand Human Capital Management alsnog met de aanvaarding akkoord gaat. Dit laatste blijkt uit een aldus luidend schriftelijke verklaring van Expand Human Capital Management dan wel uit het door Expand Human Capital Management ter hand nemen van de uitvoering van de overeenkomst. Artikel 5. Overmacht Onder overmacht wordt in ieder geval begrepen onvoorziene omstandigheden met betrekking tot personen en/of materiaal waarvan Expand Human Capital Management zich bij de uitvoering van de overeenkomst bedient of pleegt te bedienen, welke van dien aard zijn dat uitvoering van de overeenkomst daardoor naleving door Expand Human Capital Management van de overeenkomst in redelijkheid niet kan worden gevergd. Als zodanige omstandigheden komen in ieder geval in aanmerking: werkstaking, uitsluiting, belemmering door derden, tekortschieten in de nakoming van door Expand Human Capital Management bij de uitvoering van de overeenkomst ingeschakelde derden, vervoersstoringen en extreme weersomstandigheden. Bij overmacht worden de verplichtingen van Expand Human Capital Management opgeschort. Expand Human Capital Management is een dergelijk geval eerst weer gehouden de opdracht (verder) uit te voeren zodra dit redelijkerwijs mogelijk is. Indien de overmacht tot vertraging leidt, zal de opdrachtgever de vertraging moeten gedogen zonder recht op welke schadevergoeding dan ook.

3 Indien Expand Human Capital Management bij het intreden van de overmacht reeds gedeeltelijk aan haar verplichtingen heeft voldaan, is Expand Human Capital Management gerechtigd het reeds uitgevoerde gedeelte van de overeenkomst afzonderlijk te factureren en is de opdrachtgever gehouden de desbetreffende factuur te voldoen als betrof het een afzonderlijke transactie. Artikel 6. Auteurs- en Eigendomsrecht Van alle bescheiden waarvan Expand Human Capital Management zich bij de uitvoering van haar werkzaamheden bedient, berust het auteursrecht, merkenrecht, modellen en andere rechten van industriële en intellectuele eigendom bij Expand Human Capital Management. De in artikel 6 lid bedoelde bescheiden zijn eigendom van Expand Human Capital Management. Mede ter bescherming van de privacy van sollicitanten is Expand Human Capital Management nimmer gehouden tot afgifte van deze bescheiden of kopie daarvan aan opdrachtgever. De opdrachtgever heeft en houdt het auteursrecht op alle door hem verstrekte bescheiden. Expand Human Capital Management mag deze bescheiden verveelvoudigen in het kader van de uitvoering van de overeenkomst doch is gehouden de originele bescheiden aan het einde van de overeenkomst terug te geven, indien zulks door opdrachtgever uitdrukkelijk wordt verzocht. Expand Human Capital Management is te allen tijde gerechtigd kopieën van door de opdracht- gever verstrekte bescheiden te bewaren voor haar archief alsook voor interne instructiedoeleinden. Artikel 7. Uitvoering van werkzaamheden Expand Human Capital Management verplicht zich tegenover opdrachtgever de haar opgedragen werkzaamheden naar beste kunnen en zonder onnodige vertraging uit te voeren. Expand Human Capital Management is gerechtigd de werkzaamheden respectievelijk gedeelten van de werkzaamheden aan derden uit te besteden. Op verzoek zal Expand Human Capital Management de opdrachtgever nader informeren aangaande het al dan niet ingeschakeld zijn van derden bij de uitvoering van de opdracht. Expand Human Capital Management verbindt zich tot geheimhouding van alle in het kader van de opdracht omtrent het bedrijf van de opdrachtgever ontvangen gegevens, waarvan zij kan vermoeden dat deze van vertrouwelijke aard zijn, en verplicht zich ertoe haar medewerkers en/of door haar ingeschakelde derden eenzelfde geheimhoudingsplicht op te leggen.

4 Gegevens van kandidaten dienen door opdrachtgever vertrouwelijk behandeld te worden en niet aan derden te worden doorgegeven. Artikel 8. Aansprakelijkheid Expand Human Capital Management zal nimmer aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de schade die het gevolg is van het niet of onvoldoende functioneren van de door Expand Human Capital Management geëvalueerde kandidaat. Expand Human Capital Management zal nimmer aansprakelijk kunnen worden gesteld voor schade die het gevolg is van schending van de geheimhoudingsplicht als neergelegd in artikel 7 door hetzij haar personeel, hetzij door haar ingeschakelde derden, tenzij sprake is van opzet of grove schuld aan de zijde van Expand Human Capital Management zelve, haar niet- leidinggevend personeel hier uitdrukkelijk niet onder begrepen. Indien onverhoopt, ondanks het in voorgaande zin bepaalde, Expand Human Capital Management aansprakelijk zal zijn, is haar aansprakelijkheid uitdrukkelijk beperkt tot éénmaal het bedrag van de minimale managementfee. 4. De opdrachtgever is uitdrukkelijk gehouden Expand Human Capital Management te vrijwaren voor en schadeloos te stellen te zake van iedere schadeaanspraak als door derden, personeel van de opdrachtgever hier uitdrukkelijk onder begrepen, jegens Expand Human Capital Management ingediend, die een schade betreffen waarvoor Expand Human Capital Management ingevolge de voorgaande leden niet aansprakelijk is. Artikel. 9. Tarieven Opdrachtgever is Expand Human Capital Management voor verrichte werkzaamheden en gemaakte onkosten een vergoeding verschuldigd conform de door Expand Human Capital Management aan opdrachtgever uitgebrachte offerte. De tarieven van Expand Human Capital Management zijn gesteld in Nederlandse valuta, tenzij uitdrukkelijk anders weergegeven en is gesteld, exclusief BTW en andere daarmee gelijk te stellen heffingen. Opdrachtgever wordt geacht de tarieven van Expand Human Capital Management als in de opdrachtbevestiging en in de kostenbegroting genoemd te kennen en te accepteren. Artikel. 10. Betaling en gevolgen van wanbetaling De opdrachtgever is verplicht elke door Expand Human Capital Management ingediende nota ten behoeve van de uitvoering van een onder handen zijnde opdracht binnen 30 dagen na factuurdatum van de nota te voldoen, tenzij tussen opdrachtgever enerzijds en Expand Human Capital Management anderzijds uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen.

5 Opdrachtgever is uitdrukkelijk niet gerechtigd openstaande facturen te verrekenen met welke vordering dan ook op Expand HCM, noch is opdrachtgever gerechtigd enige korting toe te passen, dan wel ten nadele van Expand Human Capital Management beslag onder zichzelf te leggen. Indien de opdrachtgever niet binnen de onder lid van dit artikel genoemde termijn heeft betaald, wordt hij geacht van rechtswege in verzuim te zijn. Daarnaast is Expand Human Capital Management gerechtigd aan opdracht- gever alle buitengerechtelijke en gerechtelijke (ook indien uitstijgend boven het gebruikelijk gehanteerde liquidatietarief) kosten in rekening te brengen die Expand Human Capital Management maakt respectievelijk moet maken teneinde nakoming, ontbinding of schadevergoeding ingevolge de overeenkomst, al dan niet in rechte, van opdrachtgever te vorderen, dan wel aangesproken door opdrachtgever zich te verweren, tenzij in het laatste geval blijkens een in kracht van gewijsde gegane rechtelijke uitspraak ten onrechte door Expand Human Capital Management verweer is gevoerd. 4. Buitengerechtelijke kosten zijn door opdrachtgever verschuldigd in ieder geval waarin Expand Human Capital Management zich ter zake van rechtsbijstand, waaronder invordering van aan Expand Human Capital Management toekomen- de bedragen, van de hulp van derden heeft verzekerd. Onverminderd eventuele verdere rechten en aanspraken zullen buitengerechtelijke kosten in ieder geval minimaal 15% van het verschuldigde bedrag bedragen, respectievelijk van het bedrag waarvoor Expand Human Capital Management opdrachtgever aanspreekt, dan wel opdrachtgever Expand Human Capital Management aanspreekt. 5. Betalingen door de opdrachtgever worden conform artikel 44 van boek 6 van het Burgerlijk Wetboek verwerkt, derhalve strekken betalingen eerst in mindering op de kosten als in voorgaande leden bedoeld, vervolgens op de verschenen rente als eveneens hierboven bedoeld en tenslotte in mindering op de verschuldigde hoofdsom en de lopende rente. 6. Indien opdrachtgever met enige betaling jegens Expand Human Capital Management in gebreke is, heeft Expand Human Capital Management het recht de verdere uitvoering van de overeenkomst en eventuele andere overeenkomsten als met opdrachtgever gesloten, al dan niet in het kader van de opdracht, op te schorten en deze, voor zover nog niet uitgevoerd, te ontbinden door een aldus- luidende verklaring, uitdrukkelijk onverminderd het recht van Expand Human Capital Management op schadevergoeding te zake van deze ontbinding, in het bijzonder wegens kosten van gederfde winst en niet, of reeds, vergoedde (on)kosten. 7. Reclames schorten de betalingsverplichtingen van de opdrachtgever jegens Expand Human Capital Management niet op. Reclames betreffende de nota moeten binnen 8 dagen na verzending van de nota schriftelijk bij Expand Human Capital Management worden ingediend. Na afloop van deze termijn ingediende klachten worden door Expand Human Capital Management niet meer in behandeling genomen. In een dergelijke situatie heeft de opdrachtgever zijn rechten verwerkt.

6 Het in de voorgaande twee zinnen bepaalde, geldt niet indien de opdrachtgever ten gevolge van overmacht als bedoeld in de Wet niet in staat is geweest tijdig zijn klacht in te dienen. Artikel. 1 Concurrentie en schadeloosstelling Opdrachtgever is uitdrukkelijk niet gerechtigd tot 2 jaar na het beëindigen van de overeenkomst met Expand Human Capital Management met enig voorgestelde kandidaat - als bedoeld in artikel lid b. - een arbeidsovereenkomst aan te gaan, respectievelijk direct of indirect te werk te stellen in onderneming of gelieerde ondernemingen van opdrachtgever, zonder uitdrukkelijke toestemming van Expand Human Capital Management. Indien opdrachtgever het in voorgaande lid neergelegde verbod overtreedt is hij gehouden een onmiddellijk opeisbare boete te voldoen ter grootte van de oorspronkelijk overeengekomen managementfee, te vermeerderen met de door Expand Human Capital Management gemaakte kosten. Op deze boete strekken uitdrukkelijk niet in mindering de door opdrachtgever in het kader van de overeenkomst reeds vergoede bedragen. Artikel. 1 Beëindiging van de overeenkomst Opdrachtgever is alleen en uitsluitend gerechtigd de overeenkomst tussentijds op te zeggen in geval van surcéance van betaling aan de zijde van de opdrachtgever, faillissement aan de zijde van de opdrachtgever, bij overmacht in de zin van de wet en indien de door Expand Human Capital Management behandelde vacature alsnog wordt ingevuld door een werknemer van opdrachtgever. Indien opdrachtgever de overeenkomst beëindigd, is opdrachtgever een managementfee verschuldigd van 50% van het bodemtarief indien de opzegging plaatsvindt voor de wervingsfase, en 100% van het bodemtarief indien de opzegging plaatsvindt vanaf de wervingsfase, vermeerderd met alle de door Expand Human Capital Management gemaakte kosten. Het beëindigen van de overeenkomst geschiedt middels een aldus luidende schriftelijke verklaring. De opdracht wordt als beëindigd beschouwd op het moment van het overeenkomen en ondertekenen van een arbeidsovereenkomst tussen opdrachtgever en kandidaat. Artikel. 1 Bijzondere bepalingen Advertentiekader/naamlogo, de naam van Expand Human Capital Management of tekst mogen door opdrachtgever bij (her)plaatsing niet worden toegepast, tenzij zulk een plaatsing wordt gearrangeerd door of in elk geval de schriftelijke goedkeuring heeft van Expand Human Capital Management. Zonder toestemming van Expand Human Capital Management is het een opdrachtgever niet toegestaan in een eigen tekst naar de naam van Expand Human Capital Management te verwijzen of anderszins te vermelden. Het niet gebruik willen maken van een door Expand Human Capital Management ontworpen tekst of het naar (on)bepaalde datum uitstellen van een voorgenomen werving- en selectieopdracht waarvan de bewuste tekst een wezenlijk onderdeel vormt, ontslaat de

7 opdrachtgever niet van betalingsverplichting voor reeds door Expand Human Capital Management bestede uren en verrichte werkzaamheden. Artikel. 14. Toepasselijk recht en bevoegde rechter Op alle door deze voorwaarden beheerste offertes en overeenkomsten is uitsluitend Nederlands recht betreffende het Rijk in Europa van toepassing. Alle geschillen met betrekking tot of voortvloeiende uit de met Expand Human Capital Management gesloten overeenkomst respectievelijk uitgebrachte offertes, zullen bij uitsluiting worden gebracht voor de bevoegde Nederlandse rechter in het Arrondissement 's-hertogenbosch, behoudens voor zover enig in Nederland geldend dwingend voorschrift uitdrukkelijk anders bepaald. Expand Human Capital Management is echter te allen tijde gerechtigd in voorkomende gevallen de bevoegde rechter van de woonplaats van de opdrachtgever te adiëren, in bijzonder ter zake van de in

ALGEMENE VOORWAARDEN EXPAND. Artikel 1. Toepasselijkheid Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN EXPAND. Artikel 1. Toepasselijkheid Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN EXPAND Artikel 1. Toepasselijkheid Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door Expand met opdrachtgever gesloten aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Swinkels Management Select

Algemene Voorwaarden Swinkels Management Select Algemene Voorwaarden Swinkels Management Select Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a) Opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon in opdracht van wie Swinkels

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en)

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en) Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden : deze algemene voorwaarden van Stichting Zet Brabant

Nadere informatie

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66809932 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal

Artikel 3 Inhoud overeenkomst Artikel 4 Gebruik webportal Artikel 1 Algemene bepalingen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en vormen een onverbrekelijk geheel met alle offertes als door MKB Flex Personeel B.V. ( MKB Flex Personeel ) uitgebracht,

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Biercontract.nl Graaf Wichmanlaan 62 1405 HC Bussum Handelsregisternummer: 57084033 BTW nummer 167606657B02 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen WesternToday Beginweg 35 8222 AJ Lelystad Tel: 06-16950551 Bank: 1042.41.152 KvK nr: 32147542 BTW:NL1391.96.511B01 Email:info@westerntoday.nl www.westerntoday.nl Voor het plaatsen van banners gelden de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ HET AANNEMEN VAN PROJECTEN DOOR EXPAND HCM.

ALGEMENE VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ HET AANNEMEN VAN PROJECTEN DOOR EXPAND HCM. ALGEMENE VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ HET AANNEMEN VAN PROJECTEN DOOR EXPAND HCM. Artikel Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle onderhandelingen, aanbiedingen, opdrachten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van:

Algemene voorwaarden van: Algemene voorwaarden van: Köhlen Consulting Bouwkundig Advies Glacisweg 34 F 6212 BP Maastricht Artikel 1 Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. InnerKom, coaching en training van ondernemers dmv NLP: Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het

Nadere informatie

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN Artikel 1 - Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen Cumlingua

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN YOUNG FACILITY B.V. 2012

ALGEMENE VOORWAARDEN YOUNG FACILITY B.V. 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN YOUNG FACILITY B.V. 2012 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker: School Facility B.V., gevestigd en kantoorhoudende te Alphen aan den Rijn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV ENABLING REAL TRUST

RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV ENABLING REAL TRUST Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Offerte Iedere offerte van RISK SOLUTIONS CARIBBEAN BV tot het aangaan van een overeenkomst; Werkzaamheden Alle werkzaamheden, van welke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Algemeen 1.1 De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, aanbiedingen, offertes en adviezen met AUTHENTIC COMMUNICATION, nader aan te duiden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V.

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V. Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten hanteert kantoorhoudend te Dordrecht en ingeschreven bij de KvK Rotterdam onder nummer: 24389685 de volgende algemene leveringsvoorwaarden:

Nadere informatie

3. De toepasselijkheid van voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

3. De toepasselijkheid van voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk uitgesloten. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen Artikel 1: 1. J&J Law is een samenwerkingsverband/kantoorcombinatie van zelfstandig werkzame advocaten die ieder voor eigen rekening en risico de rechtspraktijk uitoefenen.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Regeltante 2.0

Algemene voorwaarden Regeltante 2.0 Artikel 1: Definities Algemene voorwaarden Regeltante 2.0 Regeltante 2.0: Regeltante 2.0, eenmanszaak, gevestigd te 7943 RW Meppel aan de Keizersmantel 5, ingeschreven in het handelsregister onder nummer

Nadere informatie

Artikel 3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van opdrachtgever worden uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Artikel 3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van opdrachtgever worden uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, werkzaamheden en opdrachten in de ruimste zin des woords, alsmede op de aldus tot stand gekomen overeenkomsten

Nadere informatie

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Werving & Selectie Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Werving & Selectie Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, algemene aanbiedingen, (rechts)handelingen, overeenkomsten en overige rechtsbetrekkingen van Spoor 3 HRM. 2.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Hendriks Belastingadviseurs bv

ALGEMENE VOORWAARDEN Hendriks Belastingadviseurs bv ALGEMENE VOORWAARDEN Hendriks Belastingadviseurs bv GEVESTIGD TE RIJSWIJK AAN DE GEESTBRUGWEG 46 VERDER TE NOEMEN: OPDRACHTNEMER INHOUD ARTIKEL 1 ALGEMEEN PAGINA 3 ARTIKEL 2 TOEPASSELIJKHEID 3 ARTIKEL

Nadere informatie

Algemene voorwaarden The Golf Teachers

Algemene voorwaarden The Golf Teachers Algemene voorwaarden The Golf Teachers 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Diensten: De door The Golf Teachers in het kader van deze algemene voorwaarden aangeboden en

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

1.2 Alle artikelen zijn van toepassing op alle door IT&C gesloten overeenkomsten.

1.2 Alle artikelen zijn van toepassing op alle door IT&C gesloten overeenkomsten. Algemene voorwaarden Improve Training & Coaching Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en op elke met Improve Training & Coaching, hierna

Nadere informatie

INTERIMGEZOCHT.NL Algemene bemiddelingsvoorwaarden

INTERIMGEZOCHT.NL Algemene bemiddelingsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Voor bemiddeling tussen Opdrachtgevers en Oprachtnemers (Interim-managers of Interim-professionals) Interimgezocht.nl Livius 26 3962 KD Wijk bij Duurstede Telefoon : 06-267 48 068

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van: gevestigd te Didam. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer 09188386.

Algemene voorwaarden van: gevestigd te Didam. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer 09188386. Algemene voorwaarden van: gevestigd te Didam Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer 09188386. Artikel 1: Definities 1.1 Onder opdracht wordt in deze

Nadere informatie

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak MOSTIMPRESSIVE gevestigd te (5283 BE) Boxtel Hoogheem 292; ARTIKEL 1: DEFINITIES a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer

Nadere informatie

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A.

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Algemene Voorwaarden 21 september 2017 21 september 2017 1 Artikel 1: Definities AET: Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A., Waldeck Pyrmontplein

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

3.1 Alle aanbiedingen van Zet tot het leveren van diensten zijn vrijblijvend.

3.1 Alle aanbiedingen van Zet tot het leveren van diensten zijn vrijblijvend. 3.2.Q. Leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Algemeen Artikel 1 1.1 In deze algemene leveringsvoorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden : deze algemene

Nadere informatie

KWALITEIT IN CONSULTANCY

KWALITEIT IN CONSULTANCY Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door, hierna aangeduid

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van Budgetadvies Bakker gaan nooit verder dan door Budgetadvies Bakker schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van Budgetadvies Bakker gaan nooit verder dan door Budgetadvies Bakker schriftelijk is bevestigd. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Budgetadvies Bakker partij

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN

LEVERINGSVOORWAARDEN HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN LEVERINGSVOORWAARDEN HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN Voorwaarden bij opdrachten tot leveren van producten op het gebied van training, coaching en advies. 1. Algemene bepalingen 1.1

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies Definities Dienstverlener: Wijma Juridisch Advies Opdrachtgever: iedere partij (natuurlijke of rechtspersoon) die een overeenkomst met Wijma Juridisch Advies

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld.

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld. --- ALGEMENE VOORWAARDEN --- I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte en overeenkomst tussen Berg communcieert en een Opdrachtgever waarop Berg communiceert deze voorwaarden

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda ALGEMENE VOORWAARDEN van CARE FOR MEDIA gevestigd te Gouda Toepasselijkheid Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen CARE FOR MEDIA (KVK-nummer 67683487).,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V.

Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V. Algemene Voorwaarden voor Interim Management en Advies Diensten van Direttore B.V. 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Direttore B.V.

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van Budgetcoach2day gaan nooit verder dan door Budgetcoach2day schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van Budgetcoach2day gaan nooit verder dan door Budgetcoach2day schriftelijk is bevestigd. Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Budgetcoach2day partij is, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WALLET SUPPORT. Artikel 1 Toepassingsgebied

ALGEMENE VOORWAARDEN WALLET SUPPORT. Artikel 1 Toepassingsgebied ALGEMENE VOORWAARDEN WALLET SUPPORT Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Wallet Support

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten.

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten. Algemene Voorwaarden LABEL ME Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.LABEL

Nadere informatie

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie.

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij 2directIT partij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden D.O.e.N. B.V.

Algemene voorwaarden D.O.e.N. B.V. Algemene voorwaarden D.O.e.N. B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1. D.O.e.N. BV: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.O.e.N. B.V. gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

1.1 Onder opdracht wordt in deze Algemene Dienstverleningsvoorwaarden verstaan de overeenkomst van opdracht zoals bedoeld in artikel 7:400 BW.

1.1 Onder opdracht wordt in deze Algemene Dienstverleningsvoorwaarden verstaan de overeenkomst van opdracht zoals bedoeld in artikel 7:400 BW. Algemene Dienstverleningsvoorwaarden FIMA Groep BV Artikel 1: Definities. 1.1 Onder opdracht wordt in deze Algemene Dienstverleningsvoorwaarden verstaan de overeenkomst van opdracht zoals bedoeld in artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Deze voorwaarden zijn uitdrukkelijk van toepassing op alle diensten en werkzaamheden van Rocks recherchediensten, hierna te noemen : het recherchebureau.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt

Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt Algemene Voorwaarden Stichting Perspekt Artikel 1 Definities Aanbod/ Aanbiedingen: een uitnodiging tot aanvaarding van een aanbod of aanbiedingen van Perspekt; Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden;

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Mier Administratie en Advies, gevestigd te Zutphen

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Mier Administratie en Advies, gevestigd te Zutphen Algemene voorwaarden voor dienstverlening van Mier Administratie en Advies, gevestigd te Zutphen Artikel 1: definities 1.1 Onder opdracht wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de overeenkomst van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek 1. Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

opdrachtnemer: Roosen Financieel Advies, Stationsplein AB NIJMEGEN NL, die voor opdrachtgever te allen tijde als contractpartij optreedt.

opdrachtnemer: Roosen Financieel Advies, Stationsplein AB NIJMEGEN NL, die voor opdrachtgever te allen tijde als contractpartij optreedt. Artikel 1 Algemeen 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtgever: iedere rechtspersoon of natuurlijk persoon, al dan niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf, in

Nadere informatie

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1. Tenzij anders vermeld staat in deze algemene voorwaarden, gelden de volgende definities. 1.2. Opdrachtnemer : de organisatie maxcrone.org, gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden:

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden: Van de eenmanszaak R.O.E.L Design Brand gevestigd te (1423 DN) Uithoorn aan de ; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V.

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. -

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Energiediensten. Ennatuurlijk B.V V2 pagina 1/6

Algemene voorwaarden Energiediensten. Ennatuurlijk B.V V2 pagina 1/6 Algemene voorwaarden Energiediensten Ennatuurlijk B.V. 2018-02-V2 pagina 1/6 Inhoudsopgave Artikel 1 Begripsomschrijvingen Pag. 3 Artikel 2 Algemeen Pag. 3 Artikel 3 Aanbieding en Overeenkomst Pag. 3 Artikel

Nadere informatie

Artikel 3 - Geheimhouding, Vertrouwelijkheid en Intellectuele eigendom

Artikel 3 - Geheimhouding, Vertrouwelijkheid en Intellectuele eigendom Algemene Voorwaarden Sigma Plus Statistiek Sigma Plus Statistiek, gevestigd te Amsterdam Handelsregister KvK Amsterdam, nummer 651 793 58 Versie: januari 2019 Artikel 1 - Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID INOVITA B.V. Gevestigd te Capelle aan den IJssel

ALGEMENE LEVERINGS- EN VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID INOVITA B.V. Gevestigd te Capelle aan den IJssel ALGEMENE LEVERINGS- EN VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID INOVITA B.V. Gevestigd te Capelle aan den IJssel Artikel 1 Begripsbepaling 1.1. Onder Inovita wordt

Nadere informatie

Artikel 2. Totstandkoming van de overeenkomst en opdrachtbevestiging(-en)

Artikel 2. Totstandkoming van de overeenkomst en opdrachtbevestiging(-en) Algemene Voorwaarden van Zeus Advies te Hendrik Ido Ambacht Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen Zeus Advies en een opdrachtgever,

Nadere informatie

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld:

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: Algemene Voorwaarden Be-Responsible Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 Be-Responsible te Hilversum, KvK nummer 56328699

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met Artishock events & marketing B.V.. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn uitsluitend bindend,

Nadere informatie

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever.

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden De onderhavige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedere Opdracht en Overeenkomst tot Arbeidsbemiddeling welke door tussenkomst van YoungConsult tot

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Definities Algemene bepalingen Datum van ingang; wijziging Wijziging van de leveringsvoorwaarden Beëindiging Leveringstermijnen en voorbehoud van eigendom en rechten Prijzen

Nadere informatie

tel Inschrijfnummer KvK:

tel Inschrijfnummer KvK: ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij YSV Budgetcoaching

Nadere informatie

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN

TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN TRADUCIR.NL ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere offerte en iedere overeenkomst tussen traducir.nl en een opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Verhagen Vastgoed Onderhoud B.V. Artikel 1. Begripsbepaling

Algemene Voorwaarden. Verhagen Vastgoed Onderhoud B.V. Artikel 1. Begripsbepaling Algemene Voorwaarden Artikel 1. Begripsbepaling In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder 1. De opdrachtnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon aan wie het werk is opgedragen. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies

Algemene Voorwaarden Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies Algemene Voorwaarden Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies,

Nadere informatie

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol;

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; ALGEMENE VOORWAARDEN INCASSOLEED DEN HAAG Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; 1.2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN

Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Schinkelshoek & Verhoog: Opdrachtbrief: een document van Schinkelshoek & Verhoog, waarin de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5 1. Aanbieding en overeenkomst (a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door Snoep.IT, hierna aangeduid als Opdrachtnemer,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van H&vZ Administratieve Dienstverlening gevestigd te Nieuwegein.

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van H&vZ Administratieve Dienstverlening gevestigd te Nieuwegein. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van H&vZ Administratieve Dienstverlening gevestigd te Nieuwegein. Artikel 1: Definities 1.1 Onder opdracht wordt in deze Algemene voorwaarden verstaan de overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht Artikel 1 Algemeen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht tot de werkzaamheden geeft. 2. Opdrachtnemer: Avazo Administratie & Advies. 3. Deze Algemene

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN JVUcalculatie Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij JVUcalculatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lisette Nijssen-van Kleef

Algemene voorwaarden Lisette Nijssen-van Kleef Algemene voorwaarden Lisette Nijssen-van Kleef Artikel 1. Algemeen 1.1 De overeenkomst tussen opdrachtnemer en opdrachtgever wordt gevormd door de onderhavige algemene voorwaarden gezamenlijk met de door

Nadere informatie

Algemeen Aanbiedingen en bestellingen Uitvoering van de overeenkomst

Algemeen Aanbiedingen en bestellingen Uitvoering van de overeenkomst Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Adviesbureau KAP b.v., alsmede op de uitvoering van alle werkzaamheden door Adviesbureau KAP b.v. Afwijkingen

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden. Algemene Voorwaarden SmartPLUS Resources B.V.

Leveringsvoorwaarden. Algemene Voorwaarden SmartPLUS Resources B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene Voorwaarden SmartPLUS Resources B.V. Artikel 1 Definities SmartPLUS Resources B.V. : SmartPLUS Resources B.V., gevestigd aan de Laan van Dada 107 te Rotterdam, kantoorhoudend:

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Clensch

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden QHHT Nederland

Algemene voorwaarden QHHT Nederland Algemene voorwaarden QHHT Nederland Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij QHHT Nederland

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bouw Offerte Winkel

Algemene voorwaarden Bouw Offerte Winkel Algemene voorwaarden Bouw Offerte Winkel 1. Algemeen: 1.1 Op alle aanbiedingen van de Bouw Offerte Winkel tot uitvoering van diensten (hierna: "werkzaamheden") alsmede op alle overeenkomsten, bevestigingen

Nadere informatie

1 ARTIKEL 1: DEFINITIES

1 ARTIKEL 1: DEFINITIES AANGAAN EN UITVOEREN VAN OVEREENKOMSTEN VAN OPDRACHT 1 ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1 Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW waarbij Vocas Trainingen zich jegens opdrachtgever

Nadere informatie