Ditjes en Datjes Waterpolo

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ditjes en Datjes 2015-2016 Waterpolo"

Transcriptie

1 Ditjes en Datjes Waterpolo In dit boekje vind je alle informatie over het nieuwe Waterpolo seizoen. Er zijn diverse wijzigingen doorgevoerd. Lees het boekje dus goed door, zodat je op de hoogte bent van deze wijzigingen. Voor de algemene informatie over de vereniging, kun je kijken op onze website: Hier kun je terecht voor gegevens over bijvoorbeeld contactpersonen en contributie, maar zeker ook voor al het actuele nieuws. Uiteraard word je ook via onze facebook-pagina ( op de hoogte gehouden van het actuele Duinkikker-nieuws. We wensen iedereen een sportief en goed seizoen! Contactpersonen/ TC bezetting: In principe zijn de trainers c.q. teamouders de contactpersonen voor alle zaken die te maken hebben met de trainingen en wedstrijden. Voor de overige zaken zijn dat de Jeugdcommissie of het hoofd van de technische commissie polo: Alle jeugdzaken: de Jeugdcommissie: Bart Leenen Hoofd technische commissie polo: Jos Spruyt Secretariaat waterpolo: Esther Udinga Seniorenzaken/ scheidsrechters: Vincent van de Vaart Sponsorzaken/ materiaal Polo Bianca van Dorresteijn

2 Start Trainingen: Vanaf maandag 24 augustus 2015 (week 35) starten de trainingen voor alle groepen volgens het nieuwe trainingsrooster: Algemene regels: Om het zwemmen veilig en plezierig te laten verlopen, hebben we de volgende algemene regels: De kleedkamers mogen (pas) tien minuten voor aanvang van de trainingen worden gebruikt. Ben je voor die tijd aanwezig, dan wacht je in de hal totdat het tijd is. Als je klaar bent met omkleden, wacht je rustig in de kleedkamer totdat de trainers aangeven, dat je door mag lopen naar het zwembad. Om deel te mogen nemen aan een training is een vereiste, dat je gewone badkleding aan hebt: meisjes dragen een badpak en jongens een (strakke) zwembroek. Een bikini of een lange wijde zwembroek is dus niet toegestaan. Ook het dragen van een onderbroek onder je zwembroek is niet toegestaan. Als je lange haren hebt, draag je deze in een staart of beter nog onder een badmuts tijdens het zwemmen. Een medisch probleem en/of medicatie moet te allen tijde aan de trainers gemeld worden, zodat zij hier extra goed op kunnen letten. Gebruik van mobiele telefoons is in het zwembad en de kleedkamers verboden. Het kleine badje is verboden terrein. Hierin mag niet gespeeld worden. Tijdens de trainingen mogen, in verband met de veiligheid, geen sieraden worden gedragen. We adviseren daarom om alle sieraden en andere waardevolle eigendommen thuis te laten. Wanneer je aan de trainer vraagt of hij je sieraad wil bewaren, is dit volledig op eigen risico. Tijdens de trainingen/wedstrijd blijven er geen spullen onbeheerd achter in de kleedkamer. Dit betekent, dat je al je spullen in een kluisje opbergt, of, als deze niet beschikbaar zijn (jongenskleedkamer), je ze in een (grote/sport) tas meeneemt naar het zwembad. De trainers (c.q. de vereniging) zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van diefstal (uit bijvoorbeeld de kleedkamers en de zwemzaal). De trainers (c.q. de vereniging) zijn niet verantwoordelijk voor gevonden voorwerpen. Badkleding die blijft liggen, wordt afgegeven bij de receptie van het zwembad. Gevonden brilletjes/ badmutsen en Duinkikker-kledingstukken worden door de trainers tijdelijk bewaard (max 2 weken). We gaan bij De Duinkikkers respectvol om met elkaar, met de trainers (en het badpersoneel) en met de spullen. Wangedrag wordt niet geaccepteerd! Ongepast gedrag naar medezwemmers en/of trainers wordt door de trainers, in samenspraak met het bestuur, bestraft. Deze afspraken zijn ook op de website te vinden:

3 Noodoproep Scheidsrechters Aan het einde van het seizoen hebben we een noodoproep geplaatst voor scheidsrechters. Wij zijn erg dankbaar voor de 2 positieve reacties die we hierop hebben mogen ontvangen. Gregor van Vloten heeft aangegeven (uit nood) de scheidsrechter cursus te willen gaan volgen. Ook Eric van Walsem is bereid gevonden op zich wederom beschikbaar te stellen als scheidsrechter. Door de toegezegde inzet van Eric en Gregor zijn we voor nu uit de gevarenzone. Dit uiteraard ook dankzij onze huidige scheidsrechters: Boris ter Steeg, Sven van Zanten en Sjoerd Visser. Echter zijn we er nog niet. Wij moeten met zijn allen gaan werken aan een structurele oplossing van het scheidsrechter probleem. De komende jaren verwachten wij een actievere houding van de actief spelende seniorenleden. Zonder scheidsrechts geen wedstrijden. In de diverse teambesprekingen aan het begin van het seizoen zullen wij hier als TC op terug komen. Concreet betekent, dat zowel Heren 1 als Heren 2, Heren 3 en de Dames per team een OFFICIEEL BEVOEGDE scheidsrechter dienen te leveren. Als een team niet aan deze voorwaarde kan voldoen, bestaat de kans dat dit team het volgende seizoen niet ingeschreven kan worden voor de competitie. Indien iemand interesse heeft om scheidsrechter te worden, neem dan contact op met Vincent van der Vaart. Aanmelden als scheidsrechter kan uiteraard ook nu nog. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Kleding Duinkikkers: Binnen onze vereniging is het mogelijk om alle soorten kleding aan te schaffen: Zwembroeken, Badpakken, Capjes, Badmutsen, Polo s, Hoodie s, Korte Broeken en Tassen met Duinkikker Logo. Het dragen van deze kleding is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld: De kleding is te verkrijgen via: Waterpolo-benodigdheden: Het enige dat een waterpoloërs nodig heeft, is een capje en een zwembroek/badpak. De capjes zijn voor de pupillen teams beschikbaar en hoeven niet te worden aangeschaft (mini s en onder de 13). De overige teams dienen zelf capjes aan te schaffen. Nummers en aanschaf in overleg met de trainer (Duinkikkers caps). Sponsoring Duinkikkers: Vanaf dit seizoen hebben we een verenigingsbrede sponsorcommissie die in de loop van het jaar vele nieuwe initiatieven zullen gaan ontplooien. Sponsors zijn in de huidige tijd hoog nodig om de kosten laag te houden voor ieder. Wil je de vereniging sponsoren?, een team? Een spandoek op hangen bij wedstrijden, de wedstrijdbal sponsoren? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Sponsorkliks Een andere manier waar je onze vereniging mee kunt helpen is het bestellen van artikelen via Sponsorkliks. Dit kost je niets extra, maar levert de vereniging wel veel geld op (zeker bij grote aankopen). Via Sponsorkliks kun je op een eenvoudige manier bestellen bij diverse webwinkels als Bol.com, Thuisbezorgd.nl, Center Parks, Booking.com. Ga je dus op vakantie, een weekend weg of heb je iets anders nodig kijk of je dit via sponsorkliks kan doen.

4 De link staat op onze site: of via de directe link: Zet deze link bij je favorieten en help ons aan extra inkomsten. Wedstrijdroosters: De wedstrijdroosters worden begin september verspreid via de coaches / teamcoordinatoren. Het is ook mogelijk om het wedstrijdrooster (en uitslagen en standen) via een app te bekijken. Toegang tot deze app kan worden verleend. Om je toegang tot de app aan te vragen kun je contact opnemen met Bart Leenen. Vrijwilligers: De waterpoloafdeling draait geheel op vrijwilligers die proberen om alle (waterpolo)leden de mogelijkheid te bieden om op een leuke manier met hun sport bezig te zijn. Helaas lukt het niet altijd om voldoende mensen voor alle taken te krijgen. Heeft u interesse om iets voor de waterpoloafdeling te betekenen, laat dit dan even weten! Ook dit jaar zullen we soms een beroep op ouders doen voor het coachen van wedstrijden. Meer hierover zal in de diverse teambesprekingen kenbaar gemaakt worden. Per team gaan we dit jaar een ouder inzetten voor de coördinatie van het vervoerrooster en de afmeldingen, de zogenaamde teamouder. Wedstrijd-tafel: Tijdens de waterpolowedstrijden dienen er drie personen met een W-bevoegdheid plaats te nemen achter de tafel. Iedere waterpolospeler van 16 jaar en ouder is verplicht om een aantal keren per jaar (2-3 keer, tijdens thuiswedstrijden) achter de tafel zijn of haar verplichting voor de vereniging/je eigen team te voldoen. De benodigde cursus, om deze W-bevoegdheid te behalen, wordt door de vereniging verzorgd. Aqua Indoor trofee: Voor de speler die het meeste vooruitgang toont in een jaar is er de Aqua Indoor Trofee. Deze wordt elk jaar uitgereikt. Dus doe je best wie weet ben jij degene die deze beker na dit jaar krijgt! Voor het afgelopen seizoen (2014/2015) zijn genomineerd: o Finn van Asch o Thijs van Vliet o Robin Baltjes Wie van hen de opvolger wordt van Sam Stalenhoef, de winnaar van de Aqua Indoor Trofee 2013/2014, zal aan het begin van het seizoen worden bekend gemaakt. Nieuwe leden: Binnen de waterpolo afdeling zijn wij altijd op zoek naar nieuwe leden. Deze leden zoeken wij van jong tot oud. Dus heb je een vriendje vriendinnetje, broertje zusje, of een andere bekende die een keer mee wil trainen met een training dan is dit altijd toegestaan. Nieuwe leden mogen altijd drie keer mee trainen waarna ze mogen besluiten of ze lid willen worden. Wedstrijden kijken: Wil je een goede waterpoloër worden is het verstandig om goed te trainen maar ook om af en toe naar een waterpolowedstrijd te kijken. Bij de Duinkikkers is deze mogelijkheid uiteraard ook aanwezig. Regelmatig zal er op zondag wedstrijden worden gespeeld van de Pupillen 013, aspiranten onder de 15, Dames 1 en Heren 1/2/3. Wil je een keer naar een waterpolowedstrijd kijken houdt dan de website van de Duinkikkers in de gaten voor het rooster.

5 Regionale Talent ontwikkeling Door meerdere oorzaken is de talentontwikkeling in de regio Utrecht op een laag pitje komen te staan. De KNZB is druk bezig om weer een structurele oplossing te gaan bieden voor de ontwikkeling van talenten in de provincie s. Dit zal met behulp van de grote clubs uit de regio moeten gebeuren. De verwachting is dat dit pas halverwege van het nieuwe seizoen goed geregeld is. Trainingstijden voor 2015/2016: (ongewijzigd t.o.v. vorig seizoen) Maandag uur* Heren 3 Trainer: Remko Hooft / Michiel Smeets 19:30-20:30 uur* Onder de 19 Trainer: Remko Hooft / Michiel Smeets 19:30-20:30 uur* Dames 1 Trainer:??? uur* Heren 1/2 Trainer: Hayo Patrick Angerman Van 30 april tot 1 juli: uur* Heren 1/2 Trainer: Hayo Patrick Angerman Donderdag uur Minipolo Trainer: Michiel Smeets/ Gijs /Björn/Robin uur Onder de 13b Trainers: Luuk Lentfert en Bart Leenen uur* Onder de 13a Trainer: Thomas Tuenter en José Visser 18:45-19:30 uur* Onder de 15 (g) Trainer: Bart Leenen 21:30-22:30 uur* Heren 1/2 Trainer: Hayo Patrick Angerman Vrijdag Even week: 19:30-20:30 uur* Onder de 13b Trainer: Bart Leenen Oneven week: 19:30-20:30 uur* Onder de 13a Trainer: Bart Leenen 19:30-20:30 uur* Onder de 15 Trainer: Bart Leenen 19:30-20:30 uur* Onder de 19 Trainer: Remko Hooft en Michiel Smeets 20:30-21:30 uur* Dames 1 Trainers: Timo Zeijpveld 20:30-21:30 uur* Heren 3/ recreatief Trainer: Bart Leenen *De droogtraining/warming up start 15 minuten voor aanvang training. Tijdens vakantieperiodes kunnen trainingen komen te vervallen. De wijzigingen staan ca. 2 weken voor de vakanties op onze website. (zie ook vakantierooster)

6 Trainingen WATERPOLO Vakantieperiodes seizoen (Rooster is onder voorbehoud van wijzigingen/ beschikbaarheid zwembad enz.) Herfstvakantie (17-25 oktober) Alle waterpolo trainingen gaan gewoon door Kerstvakantie (19 december - 3 januari) Alle waterpolo trainingen komen te vervallen Voorjaarsvakantie (20 februari 28 februari) Alle waterpolo trainingen gaan gewoon door Pasen (25 28 maart) Geen Waterpolo training op vrijdag 25 maart Meivakantie (30 april - 8 mei) Geen Waterpolo training op donderdag 5 mei en vrijdag 6 mei; Hemelvaart (5 mei) Geen Waterpolo training op donderdag 5 mei en vrijdag 6 mei; Avondvierdaagse (30 mei - 2 juni) Geen training voor de waterpolojeugd op donderdag 2 juni 2016 (wel heren). Pinksteren (15-16 mei) Geen waterpolo training op vrijdag 13 mei 2016 (wel wedstrijdgroep). Geen waterpolo training op maandag 16 mei Laatste trainingen van seizoen : Waterpolo vrijdag 1 juli 2016

7 De teams van het seizoen : Minipolo : Leeftijd ± 6 tot 10 jaar. Aspiranten onder de 13 (2x) : Leeftijd ±10 tot 13 jaar. Aspiranten onder de 15 : Leeftijd ±13 tot 15 jaar. (gemengd) Aspiranten onder de 19 : Leeftijd ±15 tot 19 jaar. (jongens) Heren 1 : Leeftijd 18 jaar en ouder. Heren 2 : Leeftijd 18 jaar en ouder. Heren 3 : Leeftijd 17 jaar en ouder. Dames 1 : Leeftijd 15 jaar en ouder. De hierboven genoemde leeftijden zijn richtleeftijden, waar zo veel mogelijk aan gehouden wordt. Echter kan het zijn, dat iemand vanwege zijn ervaring / talent eerder doorschuift naar de volgende groep. N.B.: Meetrainen met andere groepen is hierdoor zonder overleg vooraf niet mogelijk. De waterpolotrainingen starten op maandag 24 augustus voor alle groepen (week 35). Indeling van de groepen: Iedereen is als het goed is al geïnformeerd over zijn of haar indeling. Zo niet of twijfel je, dan kun je altijd contact opnemen met Bart Leenen via jeugdcommissie@duinkikkers.nl Minipolo leeftijd 6-10 jaar: De doelstelling bij de minipolo is het aanleren van waterpolo op speelse wijze. Plezier en spel staan centraal. Zij spelen geen wedstrijden, maar afhankelijk van het aantal deelnemers is er de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse minipolo-toernooien. De trainers en onze website houden je op de hoogte van deze toernooien. Bij deze groep zal er gewerkt worden met het programma zwemvaardigheid Waterpolo. Dit programma bestaat uit 3 diploma s/ Het streven is om dit jaar het gehele programma van de 3 diploma s te behandelen. Jip Stalenhoef Mido Rijksen, Wobke Meursing + nieuwe waterpololeden tot 11 jaar. Deze groep lijkt klein, maar de verwachting/hoop is, dat het aantal snel zal groeien. Trainer/ coach: Michiel Smeets met assistentie van Gijs, Robin, Björn Contactpersoon mini s: Bart Leenen (jeugdcommissie@duinkikkers.nl) Pupillen onder de 11: Helaas hebben we dit jaar geen onder de 11 teams. De prioriteit voor wat betreft nieuwe leden ligt komend seizoen op deze groep.

8 Pupillen onder de 13b: Deze ploeg zal bestaan uit de volgende spelers: Lonneke Janssen Isa van de Brink Laurence Broeksema Manouk Lentink Irene Witkamp Ruben Molenbroek Tessa Govers Miriam Visser Robin Baltjes Anthony Heusinkveld Kim de Groot* Nathan Meijerink* * geen wedstrijden? (trainen voorlopig alleen mee met onder de 13) Trainers/coaches: Luuk Lenfert (luuk.lentfert@gmail.com) Bart Leenen (jeugdcommissie@duinkikkers.nl) + vaste inval coach/ouder (n.t.b.) Teamouder (vervoer/wijzigingen/afmeldingen): Barbara van t Hoen (Barrebar@hotmail.com) Wedstrijdrooster (vervoersrooster volgt via coach) (wijzigingen voorbehouden) :00 De Duinkikkers DG2 Z.P.C. Amersfoort DG3 Sportboulevard de Engh SOEST :20 ZPCH DG2 De Duinkikkers DG2 Sportcomplex KWA HOOFDDORP :20 Z.P.C. Amersfoort DG3 De Duinkikkers DG2 Sportfondsenbad Amersfoort AMERSFOORT :00 ZPC Woerden DG1 De Duinkikkers DG2 Het Batensteinbad WOERDEN :00 De Duinkikkers DG2 Watervlo DG2 Sportboulevard de Engh SOEST :00 De Duinkikkers DG2 HZC de Robben DG2 Sportboulevard de Engh SOEST :00 De Duinkikkers DG2 VZC-E&P DG2 Sportboulevard de Engh SOEST :55 De Otters Het Gooi D1 De Duinkikkers DG2 Sportfondsenbad Bussum NV BUSSUM :40 De Albatros DG1 De Duinkikkers DG2 Helsdingen VIANEN UT :00 De Duinkikkers DG2 ZPCH DG2 Sportboulevard de Engh SOEST :45 Aquarijn DG1 De Duinkikkers DG2 Sportcomplex Merwestein NIEUWEGEIN :00 De Duinkikkers DG2 ZPC Woerden DG1 Sportboulevard de Engh SOEST :35 Watervlo DG2 De Duinkikkers DG2 Fletiomare DE MEERN :30 HZC de Robben DG2 De Duinkikkers DG2 De Lieberg HILVERSUM :00 De Duinkikkers DG2 Aquarijn DG1 Sportboulevard de Engh SOEST :00 VZC-E&P DG2 De Duinkikkers DG2 De Vallei VEENENDAAL :00 De Duinkikkers DG2 De Otters Het Gooi D1 Sportboulevard de Engh SOEST :00 De Duinkikkers DG2 De Albatros DG1 Sportboulevard de Engh SOEST

9 Pupillen onder de 13a: Deze ploeg zal bestaan uit de volgende spelers: Timber Dorrestein Noa Kraypoel Susanne Lentfert Ravi Rijksen Thijs van Vliet Tobias devries Tim van de Pol Debbie de Bree Sam Stalenhoef Tijdens de wedstrijden zal er ook een beroep gedaan kunnen worden op enkele spelers uit onder de 13b. Trainers/ coaches: Thomas Tuenter José Visser Wedstrijdrooster (vervoersrooster volgt via coach) (wijzigingen voorbehouden) :00 GoSwim DG1 De Duinkikkers DG1 De Wetering HOUTEN :00 De Duinkikkers DG1 Watervlo DG1 Sportboulevard de Engh SOEST :40 Z.P.C. Amersfoort DG2 De Duinkikkers DG1 Sportfondsenbad Amersfoort AMERSFOORT :00 De Duinkikkers DG1 Z.P.C. Amersfoort DG1 Sportboulevard de Engh SOEST :45 De Vuursche DG1 De Duinkikkers DG1 De Trits BAARN :45 De Duinkikkers DG1 GoSwim DG1 Sportboulevard de Engh SOEST :45 De Duinkikkers DG1 HZC de Robben DG1 Sportboulevard de Engh SOEST :20 UZSC DG2 De Duinkikkers DG1 De Krommerijn UTRECHT :45 De Duinkikkers DG1 UZSC DG3 Sportboulevard de Engh SOEST :00 Watervlo DG1 De Duinkikkers DG1 Fletiomare DE MEERN :45 De Duinkikkers DG1 Z.P.C. Amersfoort DG2 Sportboulevard de Engh SOEST :00 Z.P.C. Amersfoort DG1 De Duinkikkers DG1 Sportfondsenbad Amersfoort AMERSFOORT :00 De Duinkikkers DG1 De Vuursche DG1 Sportboulevard de Engh SOEST :10 HZC de Robben DG1 De Duinkikkers DG1 De Lieberg HILVERSUM :00 De Duinkikkers DG1 UZSC DG2 Sportboulevard de Engh SOEST :00 UZSC DG3 De Duinkikkers DG1 De Krommerijn UTRECHT

10 Aspiranten onder de 15 (gemengd): Deze ploeg zal bestaan uit de volgende spelers: Eveline Janssen Peter Tuenter Tjeerd van Vloten Robin Kuyer Lucas Witkamp Jaimy Swart Max Karelsen Gijs den Ouden Björn Kuyer Willemijn de Vries Sam Stalenhoef zal tevens vaste gastspeler zijn in dit team. Trainer/ coach: Bart Leenen Coach : Bart Leenen (jeugdcommissie@duinkikkers.nl) Wesley Bezemer skatingwesley@hotmail.com Wedstrijdrooster (vervoersrooster volgt via coach) (wijzigingen voorbehouden) :00 De Duinkikkers CG1 ZV Utrecht CG1 Sportboulevard de Engh SOEST :00 GoSwim CG1 De Duinkikkers CG1 De Wetering HOUTEN :00 De Duinkikkers CG1 UZSC CG4 Sportboulevard de Engh SOEST :00 De Duinkikkers CG1 De Albatros CG1 Sportboulevard de Engh SOEST :45 De Vaart CG1 De Duinkikkers CG1 De Duker BUNSCHOTEN :30 De Duinkikkers CG1 Zwemclub Zeist CG1 Sportboulevard de Engh SOEST :45 Watervlo CG3 De Duinkikkers CG1 Fletiomare DE MEERN :00 Aquarijn CG1 De Duinkikkers CG1 Sportcomplex Merwestein NIEUWEGEIN :00 De Duinkikkers CG1 Z.P.C. Amersfoort CG2 Sportboulevard de Engh SOEST :15 ZV Utrecht CG1 De Duinkikkers CG1 De Kwakel UTRECHT :00 De Duinkikkers CG1 GoSwim CG1 Sportboulevard de Engh SOEST :00 UZSC CG4 De Duinkikkers CG1 De Krommerijn UTRECHT :20 De Albatros CG1 De Duinkikkers CG1 Helsdingen VIANEN UT :45 De Duinkikkers CG1 De Vaart CG1 Sportboulevard de Engh SOEST :15 Zwemclub Zeist CG1 De Duinkikkers CG1 Dijnselburg ZEIST :45 De Duinkikkers CG1 Watervlo CG3 Sportboulevard de Engh SOEST :45 De Duinkikkers CG1 Aquarijn CG1 Sportboulevard de Engh SOEST :45 Z.P.C. Amersfoort CG2 De Duinkikkers CG1 Sportfondsenbad Amersfoort AMERSFOORT

11 Aspiranten onder de 19 (jongens): Deze ploeg zal bestaan uit de volgende spelers: Finn van Asch Julius Broeksema Stefan van de Vuurst Bram Buijvoets Bryan Kuyer Sam Klompé Luuk Lentfert Tom Antheunisse Thomas Tuenter Boris ter Steeg Erwin Zoeteman Matthias Ghobrial Trainer / coach: Remko Hooft Michiel Smeets hoofdtt@hotmail.com mmsaqua@hotmail.com Wedstrijdrooster (vervoersrooster volgt via aanvoerder/ coach) (wijzigingen voorbehouden) :45 De Ham AJ1 De Duinkikkers AJ1 De Watering WORMERVEER :00 AZVD AJ1 De Duinkikkers AJ1 De Watering WORMERVEER :45 De Duinkikkers AJ1 Oceanus AJ1 Sportboulevard de Engh SOEST :45 De Duinkikkers AJ1 De Ham AJ1 Sportboulevard de Engh SOEST :35 KZC AJ1 De Duinkikkers AJ1 Sportfondsenbad Beverwijk BEVERWIJK :30 De Duinkikkers AJ1 Watervlo AJ1 Sportboulevard de Engh SOEST :40 West-Friesland AJ1 De Duinkikkers AJ1 De Waterhoorn HOORN NH :00 De Duinkikkers AJ1 BZC Brandenburg AJ1 Sportboulevard de Engh SOEST :40 ZV De Zaan AJ1 De Duinkikkers AJ1 De Slag ZAANDAM :00 De Duinkikkers AJ1 Z.P.C. Amersfoort AJ1 Sportboulevard de Engh SOEST :00 AquaWaarD/Reuring De Duinkikkers AJ1 Duikerdel NOORD-SCHARWOUDE :30 De Duinkikkers AJ1 AZVD AJ1 Sportboulevard de Engh SOEST :25 Oceanus AJ1 De Duinkikkers AJ1 De Waterlelie AALSMEER :45 De Duinkikkers AJ1 KZC AJ1 Sportboulevard de Engh SOEST :00 Watervlo AJ1 De Duinkikkers AJ1 Fletiomare DE MEERN :00 De Duinkikkers AJ1 West-Friesland (SG) Sportboulevard de Engh SOEST :45 BZC Brandenburg AJ1 De Duinkikkers AJ1 Brandenburg BILTHOVEN :00 De Duinkikkers AJ1 ZV De Zaan AJ1 Sportboulevard de Engh SOEST :15 Z.P.C. Amersfoort AJ1 De Duinkikkers AJ1 Sportfondsenbad Amersfoort AMERSFOORT :45 De Duinkikkers AJ1 AquaWaarD/ Reuring Sportboulevard de Engh SOEST

12 Heren 1/2/3: Alle spelers ouder dan 18 jaar zijn ingedeeld bij de Heren 1 of 2 of 3. De definitieve indeling wordt aan de spelers zelf kenbaar gemaakt. Trainer Heren 1/2: Hayo Patrick Angerman Trainer Heren 3 (maandag): Remko Hooft Coach Heren 2: Cees Thie hoofdtt@hotmail.com Wedstrijd rooster heren 1: (wijzigingen voorbehouden) :45 De Duinkikkers 1 Flevo 1 Sportboulevard de Engh SOEST :05 KZC 1 De Duinkikkers 1 Sportfondsenbad Beverwijk BEVERWIJK :45 De Duinkikkers 1 DAW 1 Sportboulevard de Engh SOEST :45 ENC Arnhem (SG) 1 De Duinkikkers 1 Valkenhuizen ARNHEM :45 De Duinkikkers 1 Nunspeet 1 Sportboulevard de Engh SOEST :15 De Houtrib 1 De Duinkikkers 1 De Koploper LELYSTAD :15 De Duinkikkers 1 De Snippen 1 Sportboulevard de Engh SOEST :10 Oceanus 1 De Duinkikkers 1 De Waterlelie AALSMEER :30 De Duinkikkers 1 Zv Hoorn 1 Sportboulevard de Engh SOEST :30 De Duinkikkers 1 DJK-ZAR 1 Sportboulevard de Engh SOEST :30 AZ&PC De Futen 1 De Duinkikkers 1 De Meerkamp AMSTELVEEN :15 Flevo 1 De Duinkikkers 1 Bad Bloemendal NIJKERK GLD :30 De Duinkikkers 1 KZC 1 Sportboulevard de Engh SOEST :00 DAW 1 De Duinkikkers 1 Sportcomplex Hoornsevaart ALKMAAR :00 De Duinkikkers 1 ENC Arnhem (SG) 1 Sportboulevard de Engh SOEST :45 Nunspeet 1 De Duinkikkers 1 De Brake NUNSPEET :30 De Duinkikkers 1 De Houtrib 1 Sportboulevard de Engh SOEST :20 De Snippen 1 De Duinkikkers 1 De Meerkamp AMSTELVEEN :30 De Duinkikkers 1 Oceanus 1 Sportboulevard de Engh SOEST :00 Zv Hoorn 1 De Duinkikkers 1 De Waterhoorn HOORN NH :45 DJK-ZAR 1 De Duinkikkers 1 Sportplaza Mercator AMSTERDAM :15 De Duinkikkers 1 AZ&PC De Futen 1 Sportboulevard de Engh SOEST

13 Wedstrijd rooster heren 2: (wijzigingen voorbehouden) :45 De Duinkikkers 2 Zwemclub Zeist 1 Sportboulevard de Engh SOEST :45 De Duinkikkers 2 De Meeuwen 1 Sportboulevard de Engh SOEST :00 Z.P.C. Amersfoort 8 De Duinkikkers 2 Sportfondsenbad Amersfoort AMERSFOORT :45 De Duinkikkers 2 De Vaart 2 Sportboulevard de Engh SOEST :15 Zwemclub Zeist 1 De Duinkikkers 2 Dijnselburg ZEIST :45 De Duinkikkers 2 BZC Brandenburg 3 Sportboulevard de Engh SOEST :30 Triton 2 De Duinkikkers 2 Victoriabad WEESP :00 Aquarijn 3 De Duinkikkers 2 Sportcomplex Merwestein NIEUWEGEIN :30 De Duinkikkers 2 De Vuursche 2 Sportboulevard de Engh SOEST :00 VZC-E&P 4 De Duinkikkers 2 De Vallei VEENENDAAL :30 De Duinkikkers 2 De Otters Het Gooi 2 Sportboulevard de Engh SOEST :45 Oceanus 3 De Duinkikkers 2 De Waterlelie AALSMEER :15 De Meeuwen 1 De Duinkikkers 2 Weth. F.B. Duran DIEMEN :45 De Duinkikkers 2 Z.P.C. Amersfoort 8 Sportboulevard de Engh SOEST :45 De Vaart 2 De Duinkikkers 2 De Duker BUNSCHOTEN-SPAKENBU :45 BZC Brandenburg 3 De Duinkikkers 2 Brandenburg BILTHOVEN :45 De Duinkikkers 2 Triton 2 Sportboulevard de Engh SOEST :30 De Duinkikkers 2 Aquarijn 3 Sportboulevard de Engh SOEST :00 De Vuursche 2 De Duinkikkers 2 De Trits BAARN :30 De Duinkikkers 2 VZC-E&P 4 Sportboulevard de Engh SOEST :00 De Otters Het Gooi 2 De Duinkikkers 2 Sportfondsenbad Bussum NV BUSSUM :30 De Duinkikkers 2 Oceanus 3 Sportboulevard de Engh SOEST

14 Wedstrijd rooster heren 3: (wijzigingen voorbehouden) :45 De Fuut 6 De Duinkikkers 3 MFA Safari MAARSSEN :30 VZC-E&P 6 De Duinkikkers 3 De Vallei VEENENDAAL :30 De Duinkikkers 3 AZ&PC De Futen 3 Sportboulevard de Engh SOEST :15 De Waterwolf 2 De Duinkikkers 3 Sloterparkbad AMSTERDAM :45 De Duinkikkers 3 De Fuut 6 Sportboulevard de Engh SOEST :00 Zwemclub Zeist 3 De Duinkikkers 3 Dijnselburg ZEIST :15 De Duinkikkers 3 ZV Utrecht 6 Sportboulevard de Engh SOEST :15 De Duinkikkers 3 De Albatros 1 Sportboulevard de Engh SOEST :50 Z.P.C. Amersfoort 10 De Duinkikkers 3 Sportfondsenbad Amersfoort AMERSFOORT :30 De Duinkikkers 3 De Snippen 4 Sportboulevard de Engh SOEST :10 UZSC 9 De Duinkikkers 3 De Krommerijn UTRECHT :45 De Duinkikkers 3 De Fuut 5 Sportboulevard de Engh SOEST :15 De Duinkikkers 3 VZC-E&P 6 Sportboulevard de Engh SOEST :00 AZ&PC De Futen 3 De Duinkikkers 3 De Meerkamp AMSTELVEEN :45 De Duinkikkers 3 De Waterwolf 2 Sportboulevard de Engh SOEST :30 De Duinkikkers 3 Zwemclub Zeist 3 Sportboulevard de Engh SOEST :15 ZVUtrecht 6 De Duinkikkers 3 De Kwakel UTRECHT :45 De Albatros 1 De Duinkikkers 3 Helsdingen VIANEN UT :30 De Duinkikkers 3 Z.P.C. Amersfoort 10 Sportboulevard de Engh SOEST :35 De Snippen 4 De Duinkikkers 3 De Meerkamp AMSTELVEEN :30 De Duinkikkers 3 UZSC 9 Sportboulevard de Engh SOEST :00 De Fuut 5 De Duinkikkers 3 MFA Safari MAARSSEN

15 Dames 1: Alle dames ouder dan 15 jaar zijn ingedeeld bij de Dames. Trainer op maandag:???; Trainers op vrijdag: Timo Zeijpveld Coach dames: Timo Zeijpveld Wedstrijdrooster dames 1 (wijzigingen voorbehouden) :30 De Duinkikkers 1 Watervlo 3 Sportboulevard de Engh SOEST :30 De Duinkikkers 1 Z.P.C. Amersfoort 2 Sportboulevard de Engh SOEST :30 Watervlo 2 De Duinkikkers 1 Fletiomare DE MEERN :45 De Duinkikkers 1 De Fuut 1 Sportboulevard de Engh SOEST :25 Watervlo 3 De Duinkikkers 1 Fletiomare DE MEERN :30 De Duinkikkers 1 Oceanus 2 Sportboulevard de Engh SOEST :25 De Amstel 1 De Duinkikkers 1 Het Veenweidebad MIJDRECHT :45 Z.P.C. Amersfoort 3 De Duinkikkers 1 Sportfondsenbad Amersfoort AMERSFOORT :45 De Duinkikkers 1 ZV Utrecht 3 Sportboulevard de Engh SOEST :30 VZC-E&P 2 De Duinkikkers 1 De Vallei VEENENDAAL :45 De Duinkikkers 1 Het Zinkstuk 1 Sportboulevard de Engh SOEST :55 UZSC 5 De Duinkikkers 1 De Krommerijn UTRECHT :25 Z.P.C. Amersfoort 2 De Duinkikkers 1 Sportfondsenbad Amersfoort AMERSFOORT :30 De Duinkikkers 1 Watervlo 2 Sportboulevard de Engh SOEST :00 De Fuut 1 De Duinkikkers 1 MFA Safari MAARSSEN :10 Oceanus 2 De Duinkikkers 1 De Waterlelie AALSMEER :30 De Duinkikkers 1 De Amstel 1 Sportboulevard de Engh SOEST :45 De Duinkikkers 1 Z.P.C. Amersfoort 3 Sportboulevard de Engh SOEST :15 ZV Utrecht 3 De Duinkikkers 1 De Kwakel UTRECHT :45 De Duinkikkers 1 VZC-E&P 2 Sportboulevard de Engh SOEST :05 Het Zinkstuk 1 De Duinkikkers 1 De Krommerijn UTRECHT :15 De Duinkikkers 1 UZSC 5 Sportboulevard de Engh SOEST

Ditjes en Datjes Waterpolo

Ditjes en Datjes Waterpolo Ditjes en Datjes 2016-2017 Waterpolo In dit boekje vind je alle informatie over het nieuwe Waterpolo seizoen. Er zijn diverse wijzigingen doorgevoerd. Lees het boekje dus goed door, zodat je op de hoogte

Nadere informatie

Ditjes en Datjes Waterpolo

Ditjes en Datjes Waterpolo Ditjes en Datjes 2017-2018 Waterpolo In dit boekje vind je alle informatie over het nieuwe Waterpolo seizoen. Er zijn diverse wijzigingen doorgevoerd. Lees het boekje dus goed door, zodat je op de hoogte

Nadere informatie

Nieuwsbrief KZC december 2012

Nieuwsbrief KZC december 2012 Nieuwsbrief KZC december 2012 Vlak voor de feestdagen nog een nieuwsbrief, met daarin de waterpoloroosters voor de 2 e seizoenshelft, een uitnodiging voor de kerstborrel van aanstaande zaterdag de 22 e,

Nadere informatie

Indeling Jeugdcompetitie Regio MidWest

Indeling Jeugdcompetitie Regio MidWest Indeling Jeugdcompetitie Regio MidWest passie voor water Seizoen 2018 2019 DEFINITIEF (De Competitieleiding heeft het recht om alsnog wijzigingen door te voeren indien noodzakelijk) 1 De Otters Het Gooi

Nadere informatie

S.Z.V. De Duinkikkers

S.Z.V. De Duinkikkers Informatieboekje Speciaal voor de nieuwe leden van: S.Z.V. De Duinkikkers Uitgave april 2009 Inhoud onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen 1 De geschiedenis van S.Z.V. De Duinkikkers Soester Zwemvereniging

Nadere informatie

AQUARIJN Seizoen 2012 2013 Waterpolo/competitie boekje

AQUARIJN Seizoen 2012 2013 Waterpolo/competitie boekje AQUARIJN Seizoen 2012 2013 Waterpolo/competitie boekje Pagina 1 Beste waterpololeden- en liefhebbers van Aquarijn, Het nieuwe waterpolo seizoen staat weer op het punt van beginnen. Wij van de WPC hopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waterpolo juli 2014

Nieuwsbrief Waterpolo juli 2014 Nieuwsbrief Waterpolo juli 2014 Beste waterpoloërs, Met deze nieuwsbrief willen wij jullie op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en informatie geven m.b.t. het nieuwe poloseizoen 2014-2015.

Nadere informatie

Zwembad de Witte Brug - Veld 1, CASTRICUM - 10 september M-DG4A Aquafit DG 5x5 DWT DG 5x5 17:15 SR2 SR2

Zwembad de Witte Brug - Veld 1, CASTRICUM - 10 september M-DG4A Aquafit DG 5x5 DWT DG 5x5 17:15 SR2 SR2 Sportcomplex Hoornsevaart, ALKMAAR - 10 september 2016 33091 M-EG2A DAW EG1 De Otters Het Gooi EG2 17:30 SR2 SR2 30033 M-EG3A DAW EG2 WZ&PC Purmerend EG1 18:15 SR2 SR2 31574 M-H3B DAW H4 ZV De Zaan H6

Nadere informatie

AANMELDING. Wat krijg je als je lid wordt? CONTRIBUTIE

AANMELDING. Wat krijg je als je lid wordt? CONTRIBUTIE AANMELDING Aanmelden doe je bij de ledenadministratie. Het telefoonnummer is te vinden op de website degendten.nl (onder algemene informatie) en op het publicatiebord bij de ingang van zwembad de Blenk

Nadere informatie

Datum: Tijd: Thuis: Uit: W official W official W official Spelleider Spelleider pup van de week Opbouw Ombouw Opruimen

Datum: Tijd: Thuis: Uit: W official W official W official Spelleider Spelleider pup van de week Opbouw Ombouw Opruimen 16-9-2017 15:30 ZPCH EG1 ZV De Zaan EG1 Peter Oudshoorn Marielle Boon Skip Metten Thomas Brakel EG1 16-9-2017 15.30 ZPCH EG2 De Otters Het Gooi EG2 Linda Alink Sylvia Smits Jesse de Boer Daan Hartog EG2

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016)

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Website ZV De Zaan Nieuwe website online! Sommige hebben het misschien van de week al gezien, maar sinds een paar dagen is onze nieuwe

Nadere informatie

UZSC. Waterpoloschool. Samenspel Techniek Inzicht. Onder leiding van oud-bondscoach Johan Aantjes. Ontwikkeling Plezier Inspiratie

UZSC. Waterpoloschool. Samenspel Techniek Inzicht. Onder leiding van oud-bondscoach Johan Aantjes. Ontwikkeling Plezier Inspiratie Voor sporters 6 t/m 19 jaar UZSC Waterpoloschool Samenspel Techniek Inzicht Onder leiding van oud-bondscoach Johan Aantjes Ontwikkeling Plezier Inspiratie Opleiding voor jonge sporters UZSC speelt een

Nadere informatie

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt!

Play offs. Schipholfonds. Dames starten vrijdag met play offs. Alle stemmers bedankt! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 11 mei 2016 (nummer 20, seizoen 2015-2016) Play offs Dames starten vrijdag met play offs Dit weekend gaan de play offs van start. De senioren bijten de spits af en spelen vrijdag

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 REGIOZWEMCOMMISSIE MIDWEST. De Regiozwemcommissie Midwest bestaat uit de afdelingen: Utrecht Amsterdam t Gooi Noord Holland

JAARVERSLAG 2013 REGIOZWEMCOMMISSIE MIDWEST. De Regiozwemcommissie Midwest bestaat uit de afdelingen: Utrecht Amsterdam t Gooi Noord Holland JAARVERSLAG 2013 REGIOZWEMCOMMISSIE MIDWEST De Regiozwemcommissie Midwest bestaat uit de afdelingen: Utrecht Amsterdam t Gooi Noord Holland De samenstellingen van de besturen van de afdelingen in 2013

Nadere informatie

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp

JEUGD. * clubzwemkampioenschap * swin-in Leiden * GirlzOnlY kamp Hallo allemaal, Ook het afgelopen weekend was spannend voor een aantal teams. De DG speelden in ons eigen zwembad het NK, de BJ de halve finale en de BM de finale voor het NK. De DG werd 2e, de BJ verloor

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Waterpolo

Jaarverslag 2014 Waterpolo Jaarverslag 2014 Waterpolo Jaarverslag waterpolo 2014.docx ZV De Waterwolf Pagina 1 Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2014 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo/trainer/coach - Jessica Stricker

Nadere informatie

Het BFC F-pupillen toernooi

Het BFC F-pupillen toernooi Het BFC F-pupillen toernooi Zaterdag 30 mei 2015 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl BFC F-pupillen Toernooi, zaterdag 30 mei 2015 Bussum, mei 2015 Beste sportvrienden,

Nadere informatie

Infobulletin juli 2015 Bezetting polocommissie Wijziging bezetting Polo Commissie Start trainingen seizoen

Infobulletin juli 2015 Bezetting polocommissie Wijziging bezetting Polo Commissie Start trainingen seizoen Infobulletin juli 2015 Deze week krijgen de kinderen officieel zomervakantie. Iedereen gaat op zijn eigen manier genieten de komende weken. De Polo Commissie is in deze periode volop aan het werk. Hoog

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalclub J.E.S

Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jong en Sportief Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jeugdteams We vinden het leuk dat je lid bent of graag wilt worden van onze vereniging. In dit boekje hebben we voor U de belangrijkste informatie op een rijtje

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

De Meerkamp, AMSTELVEEN - 10 maart M-H3C De Snippen H2 De Dolfijn H4 19:35 Nieuwenhuis, E. Bos, A.

De Meerkamp, AMSTELVEEN - 10 maart M-H3C De Snippen H2 De Dolfijn H4 19:35 Nieuwenhuis, E. Bos, A. De Waterlelie, AALSMEER - 10 maart 2018 30152 M-AJ1A Oceanus AJ1 ZPC Woerden AJ1 18:30 Tabbers, M. Wolters, B.P. 32093 M-D1A Oceanus Da1 DWT Da1 19:15 Tabbers, M. Wolters, B.P. 32687 M-D3C Oceanus Da2

Nadere informatie

Sportf.bad De Witte Brug - Veld 1, CASTRICUM - 5 maart M-CG1C Aquafit CG1 Aquarius CG1 17:15 Hennis, N. Neefjes, J.

Sportf.bad De Witte Brug - Veld 1, CASTRICUM - 5 maart M-CG1C Aquafit CG1 Aquarius CG1 17:15 Hennis, N. Neefjes, J. De Waterlelie, AALSMEER - 5 maart 2016 4199 M-DG4B Oceanus DG1 WZ&PC Purmerend DG2 15:00 SR2 SR2 4231 M-CG1B Oceanus CG1 De Fuut CG1 15:40 Dekker, K. Zaal, R.O.S. 1764 M-H4C Oceanus H4 DWT H4 16:25 Dekker,

Nadere informatie

Reglement Jeugd. Volleybal vereniging Wijhko.

Reglement Jeugd. Volleybal vereniging Wijhko. Reglement Jeugd Volleybal vereniging Wijhko. In dit reglement: Algemene regels Wedstrijden spelen Training of wedstrijd afzeggen Activiteiten voor de jeugd Positief Coachen Algemene Regels Vervoer Bij

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 3 - Nummer 1 - september 2018 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Wedstrijden op Zaterdag 07-12-2013

Wedstrijden op Zaterdag 07-12-2013 Wedstrijden op Zaterdag 07-12-2013 Zwembad: Aalsmeer De Waterlelie 32286 MW.B2A Oceanus b1 - De Amstel b1 15:00 Dorian Hollander Johan de Boer - 36295 MW.HE5D Oceanus 4 - IJsselmeer 2 15:45 Suzanne Jak

Nadere informatie

Victoriabad, WEESP - 30 september M-H1A Triton H1 ZPC Woerden H1 20:30 Griensven, F.M. van Wolters, B.P.

Victoriabad, WEESP - 30 september M-H1A Triton H1 ZPC Woerden H1 20:30 Griensven, F.M. van Wolters, B.P. De Waterlelie, AALSMEER - 30 september 2017 33860 M-H3A Oceanus H3 ZV De Zaan H5 15:00 Köhnke, R Ruijter, N. de 32757 M-HRA Oceanus H2 Schoonderbeek Bouw ZPC AMERSFOORT H5 15:45 Köhnke, R Ruijter, N. de

Nadere informatie

Bewaar Aker 2013 / 2014

Bewaar Aker 2013 / 2014 Inhoudsopgave Bewaar Aker 2013 / 2014 het officiële clubblad van Z.V. de Bron, opgericht 26 september 2001 Pagina: Woord van de voorzitter 3 Bestuur.. 4 Diverse club- en contactgegevens. 5 Handige wetenswaardigheden

Nadere informatie

Technische Commissie honkbal

Technische Commissie honkbal Technische Commissie honkbal Honk- en softbalvereniging Houten Dragons Versie 21-02-2002 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Pagina 1 Voorwoord...2 2 Inleiding...2 3 Doelstelling...2 4 Taken voor de Technische

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Datum oktober 2018 Status definitief

Datum oktober 2018 Status definitief Datum oktober 2018 Status definitief Copyright 2018 ZPC Hoogeveen/Waterpolocommissie Alle rechten voorbehouden. Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand,

Nadere informatie

De Mirandabad, AMSTERDAM - 29 oktober M-H2A De Meerkoeten H1 KZC H2 16:45 Everhard, R. Zethof, E.

De Mirandabad, AMSTERDAM - 29 oktober M-H2A De Meerkoeten H1 KZC H2 16:45 Everhard, R. Zethof, E. De Waterlelie, AALSMEER - 29 oktober 2016 34725 M-D3B Oceanus Da2 Het Y Da4 15:00 Bronkhorst, M. Faber, M. 30250 M-AJ1A Oceanus AJ1 ZPC Woerden AJ1 15:45 Bronkhorst, M. Faber, M. 33729 M-H3C Oceanus H3

Nadere informatie

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 augustus 2014 BV SQUIRRELS Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 Van de voorzitter Hallo allemaal, Nog eventjes en dan is de vakantie weer voorbij. Natuurlijk hoop

Nadere informatie

Sportcomplex Koning Willem Alexander - Veld 2, HOOFDDORP - 17 februari M-EG2B ZPCH EG2 AZ&PC De Futen EG1 14:15 SR2 SR2

Sportcomplex Koning Willem Alexander - Veld 2, HOOFDDORP - 17 februari M-EG2B ZPCH EG2 AZ&PC De Futen EG1 14:15 SR2 SR2 De Waterlelie, AALSMEER - 7 februari 08 0460 M-CGA Oceanus CG De Dolfijn CG 5:00 Zaal, R.O.S. Valk, P. van de 6 M-H4C Oceanus H4 De Snippen H 5:45 Zaal, R.O.S. Valk, P. van de 407 M-HA Oceanus H ZV Noordkop

Nadere informatie

De Krommerijn, UTRECHT - 4 februari M-FG1A UZSC FG1 ZV De Zaan FG1 14:30 SR2 SR M-EG2C UZSC EG2 ZPC Woerden EG1 15:00 SR2 SR2

De Krommerijn, UTRECHT - 4 februari M-FG1A UZSC FG1 ZV De Zaan FG1 14:30 SR2 SR M-EG2C UZSC EG2 ZPC Woerden EG1 15:00 SR2 SR2 De Waterlelie, AALSMEER - 3 februari 2018 30459 M-CG1A Oceanus CG1 AZ&PC De Futen CG1 / De Snippen CG1 15:45 Dekker, K. Cobelens, P. 32685 M-D3C Oceanus Da2 Zwemvereniging Utrecht Da3 16:30 Dekker, K.

Nadere informatie

1. Bestuurszaken. Samenstelling bestuur 2017

1. Bestuurszaken. Samenstelling bestuur 2017 Inhoudsopgave 1. Bestuurszaken... 3 2. Leden... 5 3. Deelname aan zaal- en veldcompetitie... 6 4. Trainers, begeleiders en coaches... 7 5. Scheidsrechters... 9 6. Accommodaties...10 7. PR en Sponsoring...11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

Administratie doorstroom nieuwe vorderingskaarten Leszwemmen Secretaris Plus Leszwemmen Coordinator Plus Leszwemmen Gecertificeerd trainer ABC Plus

Administratie doorstroom nieuwe vorderingskaarten Leszwemmen Secretaris Plus Leszwemmen Coordinator Plus Leszwemmen Gecertificeerd trainer ABC Plus Afdeling Ondersteunende rol Gewicht Westrijdzwemmen Wedstrijdsecretariaat plus Westrijdzwemmen Ploegleider basis Westrijdzwemmen Coach/teambegeleider basis Westrijdzwemmen Official basis Westrijdzwemmen

Nadere informatie

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd Beste MNC'ers, Er staat ons weer een mooi poloseizoen te wachten. Komend weekend hebben we een vol programma. We vragen speciale aandacht voor een vernieuwd heren 1 waar veel jeugdspelers hun opwachting

Nadere informatie

WEDSTRIJDKALENDER Geen specifieke activiteit Vakantieperiode Activiteit

WEDSTRIJDKALENDER Geen specifieke activiteit Vakantieperiode Activiteit Augustus 2014 1-8-2014 vrijdag 2-8-2014 zaterdag 3-8-2014 zondag 4-8-2014 maandag 5-8-2014 dinsdag 6-8-2014 woensdag 7-8-2014 donderdag 8-8-2014 vrijdag 9-8-2014 zaterdag 10-8-2014 zondag 11-8-2014 maandag

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

Sportcentrum De Zandzee - Veld 2, BUSSUM - 18 maart M-EG2A De Otters Het Gooi EG2 DAW EG1 18:15 SR2 SR2

Sportcentrum De Zandzee - Veld 2, BUSSUM - 18 maart M-EG2A De Otters Het Gooi EG2 DAW EG1 18:15 SR2 SR2 Sportcomplex Hoornsevaart, ALKMAAR - 18 maart 2017 32330 M-EG3A DAW EG2 West-Friesland (SG) EG1 17:00 SR2 SR2 31659 M-CM1A DAW CM ZV De Zaan CM2 17:40 Burgt, W. van den Berg, D. 35607 M-BJ1BJ1 DAW BJ1

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website.

Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website. Nieuwsbrief ZV De Zaan, oktober/november 2016 (seizoen 2016-2017) Klaverjassen Klaverjassen in het clubhuis Ook het klaverjassen is weer van start gegaan in het clubhuis. Kijk voor de stand op onze website.

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Sportcentrum De Zandzee - Veld 2, BUSSUM - 13 april M-EG2A De Otters Het Gooi EG2 VZC EG2 18:15 SR2 SR2

Sportcentrum De Zandzee - Veld 2, BUSSUM - 13 april M-EG2A De Otters Het Gooi EG2 VZC EG2 18:15 SR2 SR2 Sportcomplex Hoornsevaart, ALKMAAR - 13 april 2019 31097 M-DG3B DAW DG1 WZ&PC Purmerend DG1 17:00 Köhnke, S. Blok, S. 32255 M-H4A DAW H4 AZVD H1 17:45 Köhnke, S. Blok, S. 34423 M-CJ1B DAW CJ1 De Dolfijn

Nadere informatie

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11 ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11 Programmaboekje Adres Sportcomplex VELO: Noordweg 26 2291 EE WATERINGEN Van harte welkom! Ook dit jaar wordt er weer een jeugdvoetbaltoernooi georganiseerd

Nadere informatie

De Meerkamp, AMSTELVEEN - 9 april * B-H3B De Snippen H1 Flevo H1 19:45 Pauw, B.K. van der Wind, D. de

De Meerkamp, AMSTELVEEN - 9 april * B-H3B De Snippen H1 Flevo H1 19:45 Pauw, B.K. van der Wind, D. de De Waterlelie, AALSMEER - 9 april 2016 4298 M-BJ1A Oceanus BJ1 HZC de Robben BJ1 15:00 Etten, M.L. van Griensven, F.M. van 3629 M-AJ1A Oceanus AJ1 West-Friesland (SG) AJ1 15:45 Etten, M.L. van Griensven,

Nadere informatie

Voorlopige programma seizoen 2015-2016. Beste Oberonners,

Voorlopige programma seizoen 2015-2016. Beste Oberonners, Voorlopige programma seizoen 2015-2016 Beste Oberonners, Hierbij ontvangen jullie van ons het voorlopige programma voor het seizoen 2015-2016. Het programma bevat informatie m.b.t. de teamindeling, trainers,

Nadere informatie

E-TOP. Toernooi. 9 tegen

E-TOP. Toernooi. 9 tegen E-TOP Toernooi Maart 2013 9 tegen 9 WELKOM OP SPORTPARK DE WOLFSKAMER NAMENS ONZE SPONSOREN VAN DE JEUGD: HOOFDSPONSOR: Subsponsors: Beste voetballiefhebber, Namens HSV De Zuidvogels heet ik iedereen van

Nadere informatie

Inleidend. Seizoen Teamindelingen jeugd

Inleidend. Seizoen Teamindelingen jeugd Het Bovenwatertje van juni/augustus Nieuwsbrief voor de jeugd en pupillen Inleidend Dit keer bevat het bovenwatertje vooral informatie mbt het nieuwe seizoen. Dit jaar maken we weer een mooie stap vooruit,

Nadere informatie

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Waarom een regelement? Plezier beleven aan de sport is het uitganspunt van handbal vereniging WPK/Westlandia, iedereen moet plezier hebben in zijn/haar activiteit,

Nadere informatie

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 9

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 9 ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 9 Programmaboekje Adres Sportcomplex VELO: Noordweg 26 2291 EE WATERINGEN Van harte welkom! Ook dit jaar wordt er weer een jeugdvoetbaltoernooi georganiseerd

Nadere informatie

Handleiding wedstrijdzwemmen ZV De Watervogels

Handleiding wedstrijdzwemmen ZV De Watervogels Handleiding wedstrijdzwemmen ZV De Watervogels Juli 2013 1 Voorwoord Beste zwemmer/ouder, Je bent al enige tijd lid van zwemvereniging de Watervogels en je hebt aangegeven dat je wedstrijden wilt gaan

Nadere informatie

Verenigingscompetitie deel 2 klasse 1 Amersfoort

Verenigingscompetitie deel 2 klasse 1 Amersfoort Verenigingscompetitie deel 2 klasse 1 Amersfoort ZV Hoogland Amersfoort 12-11-2016 Nationale Zwemcompetitie regio Ronde 2 - zaterdag 12 november 2016 om 14:00u (25 m) Aanvangstijd juryvergadering: 13:30u

Nadere informatie

The Flyers schoolhandbaltoernooi. 41e editie

The Flyers schoolhandbaltoernooi. 41e editie The Flyers schoolhandbaltoernooi 41e editie 27 & 28 december 2018 Beste jongens, meisjes en begeleiders, Wij heten jullie allemaal van harte welkom op het 41 e Wijchense Schoolhandbaltoernooi! Dit jaar

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

Het toernooi vindt plaats in de Sportboulevard te Dordrecht. Het adres is: De accommodatie heeft ruime gelegenheid tot (betaald) parkeren.

Het toernooi vindt plaats in de Sportboulevard te Dordrecht. Het adres is: De accommodatie heeft ruime gelegenheid tot (betaald) parkeren. Voorwoord Beste toernooideelnemers, Van harte welkom op het Ronic Poley MNC Dordrecht nieuwjaarstoernooi. In dit programmaboekje is alle noodzakelijke informatie van dit toernooi terug te vinden. Zo zijn

Nadere informatie

UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken

UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken Aanleiding UZSC heeft heel wat bereikt: stevig aanwezig in de top van het Nederlandse waterpolo bij de mannen en de vrouwen, een bloeiende jeugdopleiding

Nadere informatie

S.C. Dynamo RICOH jeugdtoernooi 2015

S.C. Dynamo RICOH jeugdtoernooi 2015 S.C. Dynamo RICOH zaterdag 6 juni 09:00-17:00 uur -1- Toernooiboekje -2- Beste voetbalvrienden, Welkom op ons sportcomplex van S.C. Dynamo. Voetbal en het kijken hiernaar valt of staat met mooi weer. Laten

Nadere informatie

Informatieboekje VIOS

Informatieboekje VIOS Informatieboekje VIOS Beste ouders en korfballers, Voor jullie ligt het informatieboekje van VIOS. Dit boekje is bedoeld voor spelers en ouders maar ook om trainers en bestuur van VIOS een houvast te geven

Nadere informatie

Voor vragen kun je bij de toernooicommissie terecht. We zijn te herkennen aan de shirts met de tekst Toernooicommissie op de rug.

Voor vragen kun je bij de toernooicommissie terecht. We zijn te herkennen aan de shirts met de tekst Toernooicommissie op de rug. Voorwoord Beste toernooideelnemers, Wij heten jullie van harte welkom op het Ronic Poley MNC Dordrecht Nieuwjaarstoernooi 2019. In dit programmaboekje is alle noodzakelijke informatie over dit toernooi

Nadere informatie

Swimming Club Zaventem vzw!

Swimming Club Zaventem vzw! Welkom in de zwemschool van Swimming Club Zaventem vzw! INFORMATIEBROCHURE 03/12/2015 www.scz.be 0 Inhoud 1. Welkom! 2 2. Hoe inschrijven? 2 3. De zwemuren 3 4. Hoe verloopt de eerste les? 3 5. Het zwemseizoen

Nadere informatie

Trainingsregels voor zwemmers

Trainingsregels voor zwemmers Trainingsregels voor zwemmers 1. Op tijd voor aanvang training omkleden 2. Samen het bad klaar maken 3. Melden bij te laat zijn (in het zwembad) bij de hoofdtrainer 4. Inzwemmen na aanwijzing train(st)er

Nadere informatie

REGLEMENT KLEDING KV SPARTA NIJKERK

REGLEMENT KLEDING KV SPARTA NIJKERK REGLEMENT KLEDING KV SPARTA NIJKERK Datum : september 2015 Voorwoord K.V, Sparta Nijkerk kent m.i.v. het jaar 2014 een kledingcontributie. Deze contributie stelt zich tot doel om elk team te voorzien van

Nadere informatie

Handleiding wedstrijdzwemmen ZV De Watervogels

Handleiding wedstrijdzwemmen ZV De Watervogels Handleiding wedstrijdzwemmen ZV De Watervogels September 2012 1 Voorwoord Beste zwemmer/ouder, Je bent al enige tijd lid van zwemvereniging de Watervogels en je hebt aangegeven dat je wedstrijden wilt

Nadere informatie

VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016

VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 VSC Utrecht Jeugdvoetbaltoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 Sportpark Koningsweg Koningsweg 139 3585 LA Utrecht VSC Utrecht Jeugdtoernooi Zaterdag 28 Mei 2016 Hartelijk welkom op sportpark Koningsweg waar voor

Nadere informatie

Beste schoolkorfballer,

Beste schoolkorfballer, Beste schoolkorfballer, We zijn zoals elk jaar blij je vandaag op het veld van ZKC 31 te mogen begroeten! We hebben er alles aan gedaan om deze dag goed te organiseren en te zorgen dat alles soepel verloopt.

Nadere informatie

Zwem & Polo Club Nunspeet Sponsorplan

Zwem & Polo Club Nunspeet Sponsorplan Zwem & Polo Club Nunspeet Sponsorplan 2015-2016 Pagina 1 van 9 Inhoud 1. Inleiding 3/4 1.1 Woord vooraf 1.2 Een passend sponsorbeleid voor een vitale vereniging 1.3 De vereniging 1.4 Recreatief zwemmen

Nadere informatie

Eerste sponsoravond is een feit!

Eerste sponsoravond is een feit! Subscribe Share Past Issues Tra Voor jullie ligt alweer een nieuwe nieuwsbrief. Je zou deze nieuwsbrief een special kunnen noemen. We zijn goed bezig binnen de club, we worden steeds professioneler. Daarbij

Nadere informatie

Toernooiboekje B junioren

Toernooiboekje B junioren Toernooiboekje B junioren 11 juni 2016 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen. Inmiddels

Nadere informatie

Statutair doel Deltasteur

Statutair doel Deltasteur Statutair doel Deltasteur De vereniging stelt zich ten doel de beoefening van de zwemsport, in de ruimste zin, te bevorderen en meer algemeen te maken. De verschillende recreatieve afdelingen Sterrenplan

Nadere informatie

Informatie- boekje. Jeugdopleiding Speedo Wedstrijdzwemmen

Informatie- boekje. Jeugdopleiding Speedo Wedstrijdzwemmen Informatie- boekje Jeugdopleiding Speedo Wedstrijdzwemmen Voorwoord Dit informatieboekje is voor ouders van zwemmers die lid zijn van ZPC De Rog. Hierin staat alle informatie over de zwemvereniging, trainingen

Nadere informatie

Groep jong (meisjes en jongens) maandag 18.30 t/m 20.00 uur Dus totaal: Proef periode: Selectiebeleid: Voeding en Mentale ondersteuning

Groep jong (meisjes en jongens) maandag 18.30 t/m 20.00 uur Dus totaal: Proef periode: Selectiebeleid: Voeding en Mentale ondersteuning Groep jong (meisjes en jongens) Deelnemers tussen 9-13 jaar Jaarplanning 2013/2014 +/- 30 weken x 1 training p/w Bezoek topwedstrijden, clinics toptrainers, deelname toernooien, oefenwedstrijden, infoavonden

Nadere informatie

Alpha-deuren/HVH Hellas 2

Alpha-deuren/HVH Hellas 2 Alpha-deuren/HVH Hellas 2 22 oktober 2011 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Voorwoord Welkom bij de eerste thuiswedstrijd van Alpha-deuren/HVH. Wij zijn als vereniging blij dat we u allemaal mogen

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

Bijeenkomst jeugdleiders en trainers

Bijeenkomst jeugdleiders en trainers Bijeenkomst jeugdleiders en trainers Agenda Introductie Organisatie jeugd Project Samen Scoren Taken begeleiding Basis teamafspraken Afgelastingen Vergoedingsregeling trainers Accommodatiebeheer Van alles

Nadere informatie

Datum Wedstrijd Plaats Inz. St. Ploegleiding Officials Opmerking

Datum Wedstrijd Plaats Inz. St. Ploegleiding Officials Opmerking Datum Wedstrijd Plaats Inz. St. Ploegleiding Officials Opmerking maandag 22 augustus 2016 Eerste training zaterdag 27 augustus 2016 zondag 28 augustus 2016 zaterdag 3 september 2016 zondag 4 september

Nadere informatie

Editie 1 Jaargang 6. Gert van der Bijl. Voetbaltoernooi juni v.v. Veenendaal

Editie 1 Jaargang 6. Gert van der Bijl. Voetbaltoernooi juni v.v. Veenendaal Editie 1 Jaargang 6 Voetbaltoernooi 2015 6 juni 2015 v.v. Veenendaal Voorwoord Het einde van het voetbalseizoen komt inzicht, de laatste competitiewedstrijden doen zich voor en het toernooi-tijdperk breekt

Nadere informatie

NDD- Technisch Beleidsplan 2012-2017 JAARPLAN AFDELING WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN.

NDD- Technisch Beleidsplan 2012-2017 JAARPLAN AFDELING WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN. JAARPLAN AFDELING WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN 1 AFDELING: Waterpolo SEIZOEN: 2015-2016 OPSTELLER: Ramon Eltink DATUM: 10 juni 2015 SAMENSTELLING COMMISSIE Naam Functie

Nadere informatie

Sportcentrum De Zandzee - Veld 2, BUSSUM - 4 november M-EG2B De Otters Het Gooi EG2 ZPCH EG2 18:15 SR2 SR2

Sportcentrum De Zandzee - Veld 2, BUSSUM - 4 november M-EG2B De Otters Het Gooi EG2 ZPCH EG2 18:15 SR2 SR2 De Waterlelie, AALSMEER - 4 november 2017 32682 M-D3C Oceanus Da2 GoSwim Da1 15:00 Stevens, H. Hooijberg, D. 32088 M-D1A Oceanus Da1 De Dolfijn Da1 15:45 Stevens, H. Hooijberg, D. Sportcomplex Hoornsevaart,

Nadere informatie

Handbalvereniging The Flyers

Handbalvereniging The Flyers Beste jongens, meisjes en begeleiders, Wij heten jullie allemaal van harte welkom op het 35 ste Wijchense Schoolhandbaltoernooi! Dit jaar doen er 60 teams mee van basisscholen uit de gemeente Wijchen.

Nadere informatie

Toernooiorganisatie Belangrijke telefoonnummers:

Toernooiorganisatie Belangrijke telefoonnummers: 1 Toernooiorganisatie Hoofdtoernooileiding : Wedstrijdsecretariaat : Adres zwembad : Dick Schwegler Frank Uijtendaal Vera te Beek Jan Koolhaas Zwembad het Amstelbad Wethouder Koolhaasweg 10 1191 EB Ouderkerk

Nadere informatie

Banen en vestigingen per gemeente [2010] ALLE BANEN BE Nijverheid TOTAAL

Banen en vestigingen per gemeente [2010] ALLE BANEN BE Nijverheid TOTAAL Banen en vestigingen per gemeente 2009-2010 [2010] ALLE BANEN 2010 0305 ABCOUDE 280 92 217 619 18 97 55 34 15 364 69 55 135 258 76 46 2.430 0307 AMERSFOORT 223 5.055 3.588 14.405 3.442 2.448 4.468 4.156

Nadere informatie

Programmaboekje. Heuvelrug Jeugdvoetbaldagen

Programmaboekje. Heuvelrug Jeugdvoetbaldagen Programmaboekje Heuvelrug Jeugdvoetbaldagen 16, 17 en 18 augustus 2016 Voorwoord Beste sportvrienden, Op 16, 17 en 18 augustus 2016 organiseert DEV Doorn de jaarlijks terugkerende Jeugdvoetbaldagen. Van

Nadere informatie

De Peppel - Veld 1, EDE GLD - 24 september 2016 3775 * B-SWUZSC H UZSC H1 Polar Bears H1 19:00

De Peppel - Veld 1, EDE GLD - 24 september 2016 3775 * B-SWUZSC H UZSC H1 Polar Bears H1 19:00 De Waterlelie, AALSMEER - 24 september 2016 32777 M-DG4A Oceanus DG 5x5 De Amstel DG 5x5 15:00 SR2 SR2 34720 M-D3B Oceanus Da2 De Dolfijn Da2 15:40 Pronk, M. Hooijberg, D. 33231 M-H4B Oceanus H5 Aquarius

Nadere informatie

De korfbalclub algemeen:

De korfbalclub algemeen: Informatieboekje van Korfbalclub Harich. De korfbalclub algemeen: De Korfbal Club Harich is op 12 maart 1960 opgericht. Omdat er nog geen sport werd beoefend in Harich, koos men voor de gemengde sport

Nadere informatie

Bestuur. Waterpoloclinic. Secretaris. Training van Olympisch kampioen Andrea Prlainovic. Nieuwsbrief ZV De Zaan, september 2016 (seizoen )

Bestuur. Waterpoloclinic. Secretaris. Training van Olympisch kampioen Andrea Prlainovic. Nieuwsbrief ZV De Zaan, september 2016 (seizoen ) Nieuwsbrief ZV De Zaan, september 2016 (seizoen 2016-2017) Bestuur Secretaris Binnen het bestuur is er een vacature voor de functie van secretaris. Tot de taken behoren o.a. het beheren en verspreiden

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 20

FC KERKSKEN: programma week 20 FC KERKSKEN: programma week 20 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 20 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Voorwaarden zaalhockey 2015-2016

Voorwaarden zaalhockey 2015-2016 Voorwaarden zaalhockey 2015-2016 Binnenkort start het zaalhockeyseizoen 2015-2016 en zal de Almeerse Hockeyclub met naar onze verwachting ongeveer 72 wedstrijdteams deelnemen. Zaalhockey valt onder de

Nadere informatie