VOORWAARDEN EN BEOORDELING JONGERENBIJDRAGEREGELING 2012 THUIS OP STRAAT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VOORWAARDEN EN BEOORDELING JONGERENBIJDRAGEREGELING 2012 THUIS OP STRAAT"

Transcriptie

1 VOORWAARDEN EN BEOORDELING JONGERENBIJDRAGEREGELING 2012 THUIS OP STRAAT LET OP: lees de voorwaarden goed. Als je je niet aan een van de voorwaarde houdt is TOS gemachtigd de bijdrage weer in te trekken. Bij het niet uitvoeren van je project waar wel geld voor is ontvangen, of het herhaaldelijk negeren van verzoeken zal Thuis op Straat juridische stappen nemen en aangifte doen. Bij het te laat inleveren van gevraagde stukken wordt 50,- per week in rekening gebracht. VOORWAARDEN 1. Lever het aanvraagformulier samen met een werkplan en begroting vóór de deadline aan, ruim voordat het project begint aan bij TOS Centraal. Er zijn vier aanvraagrondes: vóór 22 februari, 4 april, 6 juni en 1 augustus (hou voor aanpassingen de website en facebook in de gaten). 2. Je bent een Rotterdamse jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 27 jaar. Je woont, werkt en/of studeert in Rotterdam. 3. Je bent zelf verantwoordelijk voor het idee en de uitvoering van het project. 4. De activiteiten zijn gericht op Rotterdam en worden voor, door en met jongeren gerealiseerd. 5. De activiteiten zijn gericht op jongeren binnen de doelgroep van jongeren van 12 tot en met Er zijn geen of slechts in zeer beperkte mate betaalde krachten in dienst zijn. Het project mag geen deel uit maken van een commerciële organisatie. Eventueel met een bestuur en vrijwilligers dat voornamelijk uit jongeren tot en met 27 jaar bestaat. 7. Je hebt de activiteit zelf bedacht of hebt toestemming van de persoon die de activiteit heeft bedacht om het project uit te voeren. 8. Geef het aan als je begeleiding nodig hebt bij het maken van het werkplan. 9. Er kan maximaal 2.000,- per activiteit aangevraagd worden. Thuis Op Straat focust zich op kleinschalige projecten. De bijdrage die je vraagt is minimaal een vijfde van je totale begroting. Het project mag dus in totaal maximaal ,- kosten. Na goedkeuring van je project ontvang je 90% van het toegekende bedrag. Als je je evaluatieverslag compleet en op tijd (binnen een maand) hebt ingeleverd stort TOS de laatste 10%. 10. Ben je jonger dan 18 jaar, dan moet iemand ouder dan 18 jaar de verantwoordelijkheid nemen voor het beheer van het geld. Neem dan contact op met TOS Centraal op of jbr@thuisopstraat.nl 11. De activiteit vindt in 2012 plaats. 12. Een keer per jaar mag je aanspraak doen op de Jongerenbijdrageregeling.

2 2. BEOORDELING PLAN Aanvragen worden beoordeeld door vertegenwoordigers van jongeren uit diverse wijken/deelgemeenten. Het advies van deze commissie is bindend. Je wordt gevraagd jouw project voor de commissie te presenteren. De beoordeling vindt plaats door een stemming, waarbij de meeste stemmen gelden. Er kan geen bezwaar worden gemaakt tegen deze beslissing. Wel kan er altijd een aangepaste aanvraag opnieuw worden ingediend. Het geld wordt verdeeld op basis van goedkeuring. Als er al 35 plannen zijn goedgekeurd kan het zijn dat er een ronde af valt. De jury toetst je project aan de hand van de volgende punten: a. Originaliteit. b. Of het project betekenis heeft voor Rotterdam. Of je woont, werkt of studeert in Rotterdam en de activiteit verbonden is aan Rotterdam. c. Het aangevraagde bedrag wordt besteed aan het hoofddoel van je project. d. Degene die de aanvraag doet, is in staat het project uit te voeren. e. Het project heeft betekenis voor de persoonlijke ontwikkeling van de aanvrager en bij voorkeur voor meerdere jongeren. f. De jury vindt het een pre als projecten doorgezet kunnen worden, duurzame projecten hebben een pre! g. Thuis Op Straat heeft veel aandacht voor het stimuleren van jongerenparticipatie zowel in de stad en vooral ook in de wijken. h. Inhoudelijk let het panel op: Of jouw project andere jongeren stimuleert om mee te doen en actief te zijn. Of jouw project bijdraagt aan een positievere beeldvorming over jongeren. Of jouw project bijdraagt aan talentontwikkeling. Of jouw project een positieve bijdrage levert aan het leefklimaat in jouw wijk of de stad. Of jouw project eraan bijdraagt dat jongeren en ouderen elkaar beter gaan begrijpen. En dan: 1. Binnen twee weken na de beoordeling door het panel krijg je schriftelijk bericht over 2. toekenning of afwijzing van de aanvraag. 3. In de toekenningbrief staat wanneer en hoe de uitbetaling plaatsvindt en wat de voorwaarden zijn. 4. De brief moet je op het Thuis Op Straat hoofdkantoor persoonlijk komen ondertekenen. 2. WAT TE DOEN ALS JE PROJECT IS GOEDGEKEURD? 1. Je gebruikt de naam en het logo van Thuis Op Straat op posters folders, brieven en bij andere publiciteit duidelijk aangeven dat Thuis Op Straat een bijdrage levert aan de activiteit. Ook kan Thuis Op Straat van je verlangen tijdens het project banners en/of ander promotiemateriaal te tonen. 2. Vermeld Thuis Op Straat in al je media-uitingen. 3. Informeer Thuis Op Straat eens per maand op over de voortgang van het project.

3 Inhoudelijke veranderingen of veranderingen in de planning overleg je altijd met TOS Centraal. 4. Het is niet toegestaan om de bijdrage van Thuis Op Straat aan een ander over te dragen. 5. Let op dat je altijd zelf voor de juiste vergunningen, ontheffingen en/of toestemmingen zorgt. Mochten hier problemen of onduidelijkheden bij ontstaan vraag dan Thuis Op Straat om hulp. 6. TOS-medewerkers hebben altijd toegang tot de activiteit. Hierbij mag Thuis Op Straat film-, video-, foto-, tv- en radio-opnames maken. Alle uitzendrechten blijven in handen van Thuis Op Straat. Ook opnames door anderen gemaakt moeten aan Thuis Op Straat ter beschikking worden gesteld voor uitzending. Daarna: 1. Wanneer de activiteit heeft plaatsgevonden, moet je binnen een maand een verslag aanleveren bij TOS Centraal, met daarin: a. De inhoudelijke verantwoording, met onder andere hoe het project is verlopen en hoe het geld is besteed, het totaal aantal deelnemers en het aantal jongeren van 12 tot en met 27 jaar dat heeft deelgenomen aan de organisatie of aan de activiteit. b. De financiële verantwoording (bewaar de bonnetjes en lever die hierbij aan!!) c. Een lijst met alle actieve deelnemers Aantallen van deelnemende jongeren d. Een film- en/of fotoverslag (met een aantal filmpjes en/of foto s) e. Een lijst met alle media-uitingen: wanneer er in welke media, publiciteit voor je project is geweest. f. Publiciteit die je zelf hebt gegenereerd. g. Schrijf een korte samenvatting van jouw project voor op de TOSwebsite en stuur die naar Het kan zijn dat je met bepaalde dingen moeite hebt, zoals het realistisch opschrijven van je idee, het maken van een begroting of met de uitvoering. Zoek in dat geval hulp bij bijvoorbeeld een docent, vrienden en kennissen, de cultuurscouts of een jongerenwerker. Je kunt altijd contact opnemen met TOS Centraal, dan proberen wij je te koppelen aan iemand met ervaring in jouw projectgenre. Ook voor vragen of opmerkingen neem je op woensdag en donderdag contact op met Sanne Nout op of

4 ANDERE INSTANTIES DIE JOU KUNNEN HELPEN Naast Thuis Op Straat zijn er ook andere instanties die jou kunnen helpen, zoals: SBAW De Cultuurscouts De Heuvel, adviesbureau voor jeugd- en jongerenwerk Kamer van Koophandel Stichting Young Up Jongerenwerk The Mall Thuis Op Straat is ook niet de enige plek waar je als jongere terecht kunt voor een financiële bijdrage. Hieronder een lijstje met landelijke en Rotterdamse fondsen: Oranje fonds Rabo Rotterdam Fonds Elize Mathilde Stichting Volkskracht VSB Fonds Sint Laurents Fonds Stichting Doen Alert Youth in Action

5 Hierbij verklaar ik alle voorwaarden zorgvuldig gelezen te hebben en akkoord te gaan. Naam: Datum: Plaats: Handtekening:

VOORWAARDEN EN BEOORDELING JONGERENBIJDRAGEREGELING (JBR) 2014

VOORWAARDEN EN BEOORDELING JONGERENBIJDRAGEREGELING (JBR) 2014 VOORWAARDEN EN BEOORDELING JONGERENBIJDRAGEREGELING (JBR) 2014 LET OP! Lees de voorwaarden goed door. Als je je niet aan een van de voorwaarde houdt, is JBR gemachtigd de bijdrage weer in te trekken. 1.

Nadere informatie

Aanvraagformulier Wijkaanpak Amsterdam Nieuw-West 2014

Aanvraagformulier Wijkaanpak Amsterdam Nieuw-West 2014 c In te vullen door Huis van de Wijk De Aker: Aanvraagformulier Wijkaanpak Amsterdam Nieuw-West 2014 Kenmerk aanvraag: Datum binnenkomst: Uw gegevens Naam organisatie (indien van toepassing) Naam *Dhr./mevr.

Nadere informatie

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Aanvraagformulier Bewonersinitiatieven Slotervaart Noord 2018 p. 1/9 Slotervaart Noord Toelichting aanvraagformulier Voor wie? Waardering voor vrijwillige inzet

Nadere informatie

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Osdorp

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Osdorp Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Osdorp Toelichting aanvraagformulier Voor wie? Waardering voor vrijwillige inzet is zo belangrijk dat de Bestuurscommissie een budget beschikbaar stelt voor

Nadere informatie

Aanvraagformulier. 1. De organisatie. 1.1. Contactgegevens organisatie. Naam van de organisatie: Postadres: Postcode: Plaats: Bezoekadres: Postcode:

Aanvraagformulier. 1. De organisatie. 1.1. Contactgegevens organisatie. Naam van de organisatie: Postadres: Postcode: Plaats: Bezoekadres: Postcode: Aanvraagformulier In dit formulier stellen wij u vragen over: 1. Uw organisatie 2. Het project waarvoor u een aanvraag indient 3. De financiering van het project 4. Overige zaken 1. De organisatie 1.1.

Nadere informatie

Aanvraagformulier Stimuleringsfonds leefbaarheid 2018

Aanvraagformulier Stimuleringsfonds leefbaarheid 2018 Aanvraagformulier Stimuleringsfonds leefbaarheid 2018 Voor 2018 is er bij de gemeente Coevorden een bedrag van 150.000 euro beschikbaar voor kleinschalige, op de lokale gemeenschap gerichte initiatieven.

Nadere informatie

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Dit aanvraagformulier is bedoeld voor een eenmalige subsidie. Een eenmalige subsidie wordt verleend voor een eenmalige activiteit of ander incidenteel

Nadere informatie

Voor en met elkaar : burgerinitiatieven worden beloond

Voor en met elkaar : burgerinitiatieven worden beloond Voor en met elkaar : burgerinitiatieven worden beloond Verenigingen, stichtingen en instellingen barsten doorgaans van de ambities en toekomstplannen. Maar om ze te realiseren heb je financiële middelen

Nadere informatie

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2014 Osdorp West en De Aker

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2014 Osdorp West en De Aker Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2014 Osdorp West en De Aker Toelichting aanvraagformulier Voor wie? Waardering voor vrijwillige inzet is zo belangrijk dat het stadsdeel een budget beschikbaar stelt

Nadere informatie

Aanvraagformulier. 1. De organisatie Contactgegevens organisatie. Naam van de organisatie: Postadres: Postcode: Plaats: Bezoekadres: Postcode:

Aanvraagformulier. 1. De organisatie Contactgegevens organisatie. Naam van de organisatie: Postadres: Postcode: Plaats: Bezoekadres: Postcode: Aanvraagformulier NB: Ga na -alvorens het aanvraagformulier in te vullen- of uw aanvraag enige kans van slagen heeft. Te vaak worden voorstellen ingediend die geen enkele kans van slagen hebben. Lees tevens

Nadere informatie

Aanvraag eenmalige stimuleringssubsidie jongerenparticipatie (alleen voor natuurlijke personen)

Aanvraag eenmalige stimuleringssubsidie jongerenparticipatie (alleen voor natuurlijke personen) Aanvraag eenmalige stimuleringssubsidie jongerenparticipatie (alleen voor natuurlijke personen) Een stimuleringssubsidie jongerenparticipatie is een eenmalige subsidie die verstrekt wordt aan minimaal

Nadere informatie

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Slotermeer

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Slotermeer Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Slotermeer Toelichting aanvraagformulier Voor wie? Waardering voor vrijwillige inzet is zo belangrijk dat de Bestuurscommissie een budget beschikbaar stelt voor

Nadere informatie

Procedure en Criteria

Procedure en Criteria Procedure en Criteria Subsidieaanvragen 2015 Ben je lidorganisatie van het LPGGz (inclusief regiokamer, kamer familieraden en kamer cliëntenraden) en wil je met je organisatie een project op het gebied

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland CORDAID SERVICE FONDS Aanvraagformulier voor projecten in Nederland Vooraf Cordaid raadt u aan om, voordat u begint met het invullen van dit formulier, na te gaan of uw project in aanmerking komt voor

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Samenwerkende Fondsen Cariben

AANVRAAGFORMULIER Samenwerkende Fondsen Cariben AANVRAAGFORMULIER Samenwerkende Fondsen Cariben LET OP: Lees voordat u dit formulier invult, de criteria waaraan uw project in elk geval moet voldoen op www.samenwerkendefondsencariben.org Vult u dit formulier

Nadere informatie

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Sloten en Nieuw-Sloten

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Sloten en Nieuw-Sloten Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Sloten en Nieuw-Sloten Toelichting aanvraagformulier Voor wie? Waardering voor vrijwillige inzet is zo belangrijk dat de Bestuurscommissie een budget beschikbaar

Nadere informatie

Beschrijving aanvraagprocedure/aanvraagformulier

Beschrijving aanvraagprocedure/aanvraagformulier Beschrijving aanvraagprocedure/aanvraagformulier Voor de behandeling van subsidieaanvragen voor projecten en activiteiten, werken wij met een vaste procedure. U kunt subsidie voor een bepaald project of

Nadere informatie

Inhoud berichtgeving verzoekschriften

Inhoud berichtgeving verzoekschriften Inhoud berichtgeving verzoekschriften Overzicht inhoud 1) Status aangevraagd a. Vervanging (geen bewijslast gevraagd) b. Extern onderwijs, afwijkend aantal studiepunten, vrijstelling (bewijslast gevraagd)

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland CORDAID Aanvraagformulier voor projecten in Nederland Vooraf Cordaid raadt u aan om, voordat u begint met het invullen van dit formulier, na te gaan of uw project in aanmerking komt voor financiering.

Nadere informatie

(vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen en lever het formulier in bij Stichting Vrienden Onderwijs Voor Hoogbegaafden)

(vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen en lever het formulier in bij Stichting Vrienden Onderwijs Voor Hoogbegaafden) Algemeen (vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen en lever het formulier in bij Stichting Vrienden Onderwijs Voor Hoogbegaafden) De criteria die door waaraan uw aanvraag moet voldoen

Nadere informatie

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI

H.A.N.G. PLEKKEN. Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI H.A.N.G. PLEKKEN Heel Aardig? Niet Geweldig! > OP BEZOEK BIJ HET NAI Binnenkort ga je met je klas op bezoek bij het Nederlands Architectuur instituut (NAi). Daar zal je het programma H.A.N.G. plekken volgen.

Nadere informatie

Richtlijnen financiële bijdrage evenementen 2014

Richtlijnen financiële bijdrage evenementen 2014 De doelstelling van Almelo Promotie is om Almelo op de kaart te zetten als een aantrekkelijke stad om te wonen, werken en recreëren. Om dit te bereiken willen we iedereen Almelo maximaal laten beleven.

Nadere informatie

De bewonersinitiatieven hebben betrekking op één of meer van de volgende punten:

De bewonersinitiatieven hebben betrekking op één of meer van de volgende punten: Het budget voor bewonersinitiatieven wordt door de buurt en aan de buurt besteed. Bent u een bewoner en/of ondernemer van de wijken De Baarsjes, Oud-West, Westerpark of Bos & Lommer en wilt u een bewonersinitiatief

Nadere informatie

WIJKGERICHT WERKEN BUURTBUDGET

WIJKGERICHT WERKEN BUURTBUDGET WIJKGERICHT WERKEN BUURTBUDGET Gemeente beloont bewonersinitiatieven! Wilt u met uw buren en bewoners van uw straat of buurt een activiteit organiseren? Bijvoorbeeld een buurt- of straatfeest, een schoonmaakactie,

Nadere informatie

PROMOTIEBELEID MAGISTER JFT

PROMOTIEBELEID MAGISTER JFT PROMOTIEBELEID MAGISTER JFT Jaimy Rademakers, Commissaris PR 2012-2013 Elza Kwekkeboom, Commissaris PR 2013-2014 Beste lezer, Voor je ligt het promotiebeleid van Magister JFT. Lees dit document zorgvuldig

Nadere informatie

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Osdorp

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Osdorp t Blommetje Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2018 Osdorp Toelichting aanvraagformulier Voor wie? Waardering voor vrijwillige inzet is zo belangrijk dat de Bestuurscommissie een budget beschikbaar

Nadere informatie

Voorwaarden aanvraag bijdrage stichting Dolfinn

Voorwaarden aanvraag bijdrage stichting Dolfinn Voorwaarden aanvraag bijdrage stichting Dolfinn Doelgroep 1. De bijdragen van Stichting DOLFINN zijn bedoeld voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. Geldend is hierbij de datum van aanvraag van een

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente.

Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat hangt bijvoorbeeld

Nadere informatie

Algemeen. Ondersteuning voor mensen met een beperking. (vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen)

Algemeen. Ondersteuning voor mensen met een beperking. (vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen) Algemeen (vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen) 1a Wat is de volledige naam en het adres van uw organisatie? Bezoekadres: PC/Woonplaats Postbusnummer: PC/Woonplaats postbusnummer

Nadere informatie

2. In deze voorwaarden worden de afspraken tussen GO en Donateurs en tussen GO en Projecthouders vastgelegd.

2. In deze voorwaarden worden de afspraken tussen GO en Donateurs en tussen GO en Projecthouders vastgelegd. Algemene Voorwaarden Voorwaarden Donateurs 1. Geef Onderwijs (hierna: GO, www.geefonderwijs.nl) is een crowdfundingplatform dat zich volledig richt op het Nederlandse onderwijs. Via Geef Onderwijs kan

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIEBIJDRAGE BPD CULTUURFONDS

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIEBIJDRAGE BPD CULTUURFONDS Alvorens het Aanvraagformulier subsidiebijdrage BPD Cultuurfonds in te vullen, dient u als aanvrager het Reglement subsidiebijdrage BPD Cultuurfonds te lezen en akkoord te gaan met de voorwaarden die in

Nadere informatie

Procedure en Criteria

Procedure en Criteria Procedure en Criteria Subsidieaanvragen 2016-2017 Ben je een cliënt- of familieorganisatie? Wil je met je organisatie en/of in samenwerking met een lokale organisatie een project uitvoeren op het gebied

Nadere informatie

Aanvraagformulier incidentele subsidie

Aanvraagformulier incidentele subsidie Aanvraagformulier incidentele subsidie Gemeente Wijdemeren verleent subsidie aan projecten en activiteiten die eenmalig plaatsvinden binnen de gemeente. Het project of de activiteit moet daarvoor voldoen

Nadere informatie

Voorwaarden Premieplan NOV 2017

Voorwaarden Premieplan NOV 2017 Voorwaarden Premieplan NOV 2017 1. Partners in Premieplan NOV in 2017 - Het Nationaal Ouderenfonds; - KBO-Brabant; - IVN Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid; - Johanniter Hulpverlening; - Landelijke

Nadere informatie

De bewonersinitiatieven hebben betrekking op één of meer van de volgende punten

De bewonersinitiatieven hebben betrekking op één of meer van de volgende punten Het budget voor bewonersinitiatieven wordt door de buurt aan de buurt besteed. Bent u een bewoner en/of ondernemer van de wijken De Baarsjes, Oud-West, Westerpark of Bos & Lommer en wilt u een bewonersinitiatief

Nadere informatie

De subsidie regeling Leefbaarheid en bewonersparticipatie: hoe werkt dat eigenlijk?

De subsidie regeling Leefbaarheid en bewonersparticipatie: hoe werkt dat eigenlijk? De subsidie regeling Leefbaarheid en bewonersparticipatie: hoe werkt dat eigenlijk? Handreiking subsidie Leefbaarheid en bewonersparticipatie Dit is een uitgave van de gemeente Den Haag Dienst Publiekszaken

Nadere informatie

Stichting Buurtschap Stolwijkersluis Reglement bewonersinitiatieven

Stichting Buurtschap Stolwijkersluis Reglement bewonersinitiatieven DOELSTELLING REGLEMENT...2 Artikel 1...2 VERANTWOORDELIJKHEDEN...2 Artikel 2...2 MIDDELEN...2 Artikel 3...2 Artikel 4...2 AANVRAAG...3 Artikel 5...3 Artikel 6...3 BEOORDELING EN GOEDKEURING...3 Artikel

Nadere informatie

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?...

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?... TAAK 1 Straatfeest U woont in de gemeente Bertem in Vlaanderen. U wilt graag een straatfeest organiseren. U zoekt informatie in de folder van de gemeente over de organisatie van straatfeesten. Lees het

Nadere informatie

aanvraagformulier ondersteuning fonds op maat

aanvraagformulier ondersteuning fonds op maat aanvraagformulier ondersteuning fonds op maat Versie 12/03/2008 Groepsgegevens Groepsnaam Groepsnummer Adres Gemeente en postnummer Naam aanvrager Adres Aanvrager Gemeente en Postnummer Telefoonnummer

Nadere informatie

Aanvraagformulier cultuursubsidies

Aanvraagformulier cultuursubsidies Aanvraagformulier cultuursubsidies Gelieve alvorens dit formulier in te vullen aandachtig het subsidiereglement cultuurprojecten district Merksem te lezen. 1. Gegevens Naam van het project Artikel 6 Datum

Nadere informatie

Goed idee: ik wil een straatfeest organiseren!

Goed idee: ik wil een straatfeest organiseren! Goed idee: ik wil een straatfeest organiseren! Interesse peilen bij straatgenoten en datum prikken SUBSIDIE aanvragen bij wijkvereniging via formulier penningmeester@vonderkwartier.nl Spullen Lenen UIt

Nadere informatie

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2019 Osdorp Oost = postcode gebied 1068

Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2019 Osdorp Oost = postcode gebied 1068 t Blommetje Aanvraagformulier bewonersinitiatieven 2019 Osdorp Oost = postcode gebied 1068 Toelichting aanvraagformulier Voor wie? Waardering voor vrijwillige inzet is zo belangrijk dat de Bestuurscommissie

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER BIJDRAGE STIMULERINGSREGELING REEUWIJKSE PLASSENGEBIED

AANVRAAGFORMULIER BIJDRAGE STIMULERINGSREGELING REEUWIJKSE PLASSENGEBIED AANVRAAGFORMULIER BIJDRAGE STIMULERINGSREGELING REEUWIJKSE PLASSENGEBIED AANVRAAG VOOR HET PROJECT Naam project (indien van toepassing)... Plaats van uitvoering (kaartje bijvoegen)... Kadastraal nummer...

Nadere informatie

Reglement voor Cultureel Ambassadeur Roeselare (goedgekeurd in gemeenteraad d.d ) AANVRAAGFORMULIER AMBASSADEURSCHAP

Reglement voor Cultureel Ambassadeur Roeselare (goedgekeurd in gemeenteraad d.d ) AANVRAAGFORMULIER AMBASSADEURSCHAP dossier ontvangen op Reglement voor Cultureel Ambassadeur Roeselare (goedgekeurd in gemeenteraad d.d. 23-03-2015) AANVRAAGFORMULIER AMBASSADEURSCHAP 1. Gegevens over de aanvrager en de kandidaat-ambassadeur

Nadere informatie

Toelichting en stappenplan Initiatievenbudget Samen werken aan duurzame energie Almere 2018

Toelichting en stappenplan Initiatievenbudget Samen werken aan duurzame energie Almere 2018 Toelichting en stappenplan Initiatievenbudget Samen werken aan duurzame energie Almere 2018 Inleiding Het streven van Almere is om in 2022 energieneutraal te zijn. Met het programma Energie Werkt! wordt

Nadere informatie

Aanvraagformulier Fonds eigen initiatief. Beste aanvrager,

Aanvraagformulier Fonds eigen initiatief. Beste aanvrager, Aanvraagformulier Fonds eigen initiatief Beste aanvrager, Allereerst willen we je hartelijk bedanken voor je aanvraag op het Fonds eigen initiatief. Tijdens de ALV van 24 januari 2011 is er een Fonds eigen

Nadere informatie

Regels voor het toekennen van het Kinder- en Jeugdlintje Oisterwijk

Regels voor het toekennen van het Kinder- en Jeugdlintje Oisterwijk Regels voor het toekennen van het Kinder- en Jeugdlintje Oisterwijk Regels voor het toekennen van een onderscheiding aan kinderen/ jeugd in de gemeente Oisterwijk, het Oisterwijkse kinder- / jeugdlintje:

Nadere informatie

Subsidiereglement. 1 maart stad Antwerpen servicepunt verenigingen

Subsidiereglement. 1 maart stad Antwerpen servicepunt verenigingen Subsidiereglement Reglement voor de subsidiëring van initiatieven ter bevordering van de maatschappelijke integratie en participatie van personen met een handicap 1 maart 2014 stad Antwerpen servicepunt

Nadere informatie

Aan de slag met. Facebook. en Twitter!

Aan de slag met. Facebook. en Twitter! Aan de slag met Facebook en Twitter! Social media Social Media is een verzamelnaam voor alle online toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie te delen. Dit kan in tekst (nieuws, artikelen), geluid

Nadere informatie

Richtlijnen aanvraag start- en stimuleringssubsidie. Geldig vanaf januari 2016

Richtlijnen aanvraag start- en stimuleringssubsidie. Geldig vanaf januari 2016 Richtlijnen aanvraag start- en stimuleringssubsidie Geldig vanaf januari 2016 1 Inhoud 1. Aanvraag start- en/of stimuleringsubsidie 3 2. Hoogte van de bijdrage 4 3. Onderbouwing van de aanvraag 4 4. Publiciteit

Nadere informatie

REGIEGROEP NIEUW WEST MIDDEN

REGIEGROEP NIEUW WEST MIDDEN REGIEGROEP NIEUW WEST MIDDEN en de Subsidie Bewonersinitiatieven 2015 Heeft u een leuk idee voor uw buurt? Wilt u iets doen voor uw buurt? Wilt u samen met buurtbewoners een activiteit starten maar heeft

Nadere informatie

Aanvraagformulier activiteitensubsidie voor senioren District Merksem

Aanvraagformulier activiteitensubsidie voor senioren District Merksem Aanvraagformulier activiteitensubsidie voor senioren District Merksem Gegevens Aanvrager. In geval van vereniging of organisatie. De maatschappelijke zetel zoals vermeld in het Staatsblad. Naam van de

Nadere informatie

GOEDKEUREN VAN HET GEWIJZIGDE SUBSIDIEREGLEMENT VOOR PROJECTEN

GOEDKEUREN VAN HET GEWIJZIGDE SUBSIDIEREGLEMENT VOOR PROJECTEN GOEDKEUREN VAN HET GEWIJZIGDE SUBSIDIEREGLEMENT VOOR PROJECTEN Goedgekeurd door de gemeenteraad van 30 april 2015 DATUM BESLISSING: 30 april 2015 DATUM BEKENDMAKING: 5 mei 2015 Artikel 1: het reglement

Nadere informatie

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Formulier retoursturen naar: Contactpersonen: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Margreet

Nadere informatie

project: Armoede in Nederland

project: Armoede in Nederland project: Colofon Uitgeverij Edu Actief b.v. Meppel Postbus 1056 7940 KB Meppel Tel.: 0522-235235 Fax: 0522-235222 E-mail: info@edu-actief.nl Internet: www.edu-actief.nl Gitta Montanus en ROC Mondriaan

Nadere informatie

Aanvraag projectsubsidie Intercultureel samenleven Samen leven dienst sociale netwerken

Aanvraag projectsubsidie Intercultureel samenleven Samen leven dienst sociale netwerken Datum ontvangst: Dossiernummer:................................. (wordt door onze dienst ingevuld) Aanvraag projectsubsidie Intercultureel samenleven Samen leven dienst sociale netwerken Dit aanvraagformulier

Nadere informatie

aanvraagformulier Stichting Toeristisch Investeringsfonds Texel (STIFT)

aanvraagformulier Stichting Toeristisch Investeringsfonds Texel (STIFT) aanvraagformulier Stichting Toeristisch Investeringsfonds Texel (STIFT) Aanvraag inzake de uitvoering van subsidiëring van projecten die de toeristische kwaliteit van Texel vergroten, bewaren of verbeteren

Nadere informatie

PROJECTPLAN. Wat staat er in?

PROJECTPLAN. Wat staat er in? PROJECTPLAN Er zijn heel veel manieren hoe je een projectplan (of plan van aanpak) maakt. Een projectplan hoeft echt niet uit heel veel pagina s te bestaan, als je maar over een aantal dingen goed hebt

Nadere informatie

Leerlingenreglement. (onderdeel van het schoolreglement met betrekking tot sociale media)

Leerlingenreglement. (onderdeel van het schoolreglement met betrekking tot sociale media) Leerlingenreglement (onderdeel van het schoolreglement met betrekking tot sociale media) Mobiele telefoons, ipod e.d. Tijdens de lessen (dus in lesruimten, studiehuis, mediatheek, en dergelijke) staan

Nadere informatie

Een goede vangst! Een goede vangst 2014 - http://omwb.braintrigger.nl

Een goede vangst! Een goede vangst 2014 - http://omwb.braintrigger.nl Een goede vangst! Om fijn te leven maak je veel gebruik van energie. Bijvoorbeeld om eten te koken, of om te spelen met een spelcomputer. Maar ook om het huis te verwarmen of jezelf te vervoeren. Voor

Nadere informatie

Sectorwerkstuk 2012-2013

Sectorwerkstuk 2012-2013 Sectorwerkstuk 2012-2013 Namen: ---------------------------------------------------------------------------------------- Klas: -------------------- Sector: --------------------------------------------

Nadere informatie

Handleiding Stappenplan en Klachtenregeling

Handleiding Stappenplan en Klachtenregeling Handleiding Stappenplan en Klachtenregeling Uitleg Stappenplan In de wijk Randenbroek/Schuilenburg kan de aanvrager de volgende informatie bij de werkgroep Buurtbudget vinden en ontvangen. Hierna te noemen

Nadere informatie

Deelnemer. Handleiding BPVnet. Aanmelden en inloggen. Portaal. Versie 3.5 Januari 2013

Deelnemer. Handleiding BPVnet. Aanmelden en inloggen. Portaal. Versie 3.5 Januari 2013 Deelnemer Alles wat nodig is voor de beroepspraktijkvorming is te vinden in. De leermeester, leerling en docent loggen in op dezelfde digitale omgeving, zodat zij voortdurend de competentieontwikkeling

Nadere informatie

Afdeling Subsidiezaken. Postbus HM LEEUWARDEN

Afdeling Subsidiezaken. Postbus HM LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Formulier retour sturen naar: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Contactgegevens:

Nadere informatie

INTERNATIONALE SAMENWERKING AANVRAAGFORMULIER Internationale uitwisselingen

INTERNATIONALE SAMENWERKING AANVRAAGFORMULIER Internationale uitwisselingen INTERNATIONALE SAMENWERKING AANVRAAGFORMULIER Internationale uitwisselingen Internationale uitwisselingen tussen Aalsterse verenigingen en groepen/verenigingen in andere landen kunnen bij de betrokken

Nadere informatie

Toelichting Duurzame Inzetbaarheid

Toelichting Duurzame Inzetbaarheid Toelichting Duurzame Inzetbaarheid In deze toelichting leest u meer over de aanvraagprocedure van de ESF-subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid. Ook leest u hierin wat wij van u verwachten en wat u van het

Nadere informatie

Subsidievoorwaarden Maag Lever Darm Stichting. Wetenschappelijk Onderzoek Patiëntenverenigingen

Subsidievoorwaarden Maag Lever Darm Stichting. Wetenschappelijk Onderzoek Patiëntenverenigingen Subsidievoorwaarden Wetenschappelijk Onderzoek 2017 Patiëntenverenigingen INHOUDSOPGAVE 1. INTRODUCTIE... 1 Doel 1 Wie kan subsidie aanvragen? 1 Eisen waaraan de aanvraag dient te voldoen 1 Wat bieden

Nadere informatie

REGIEGROEP NIEUW WEST MIDDEN

REGIEGROEP NIEUW WEST MIDDEN REGIEGROEP NIEUW WEST MIDDEN en de Subsidie Bewonersinitiatieven 2016 Heeft u een leuk idee voor uw buurt? Wilt u iets doen voor uw buurt? Wilt u samen met buurtbewoners een activiteit starten maar heeft

Nadere informatie

Aanvraagformulier straatkinderprojecten Ciske de Rat Foundation

Aanvraagformulier straatkinderprojecten Ciske de Rat Foundation Aanvraagformulier straatkinderprojecten Ciske de Rat Foundation Algemeen U wilt graag in aanmerking komen voor een bijdrage van Ciske de Rat Foundation voor uw project. Leest u voordat u het aanvraagformulier

Nadere informatie

Aanvraagformulier lening

Aanvraagformulier lening Aanvraagformulier lening Waarom dit formulier? Met dit formulier kun je een aanvraag indienen voor een lening bij Cultuur+Ondernemen van minimaal 1.000 tot maximaal 40.000. Kom ik je aanmerking voor een

Nadere informatie

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Formulier retoursturen naar: Contactpersonen: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Esther

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

Opdracht Stop kindersekstoerisme

Opdracht Stop kindersekstoerisme Opdracht Stop kindersekstoerisme Opdracht voor 4 personen MBO Toerisme ECPAT Nederland ECPAT wereldwijd actief ter bescherming van kinderen tegen seksuele uitbuiting ECPAT Nederland - Postbus 11103-2301

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding

Inhoudsopgave. Inleiding Handboek Inhoudsopgave Inleiding... 1 Thema... 2 1. Aan de slag... 3 2. Waar beginnen?... 4 2.1 WANNEER?... 4 2.2 AANMELDEN ALS ORGANISATOR... 5 2.3 SAMENSTELLEN VAN EEN TEAM... 5 2.4 WAARVOOR MOETEN WE

Nadere informatie

Aanvraagformulier VOGIN Fonds

Aanvraagformulier VOGIN Fonds Aanvraagformulier VOGIN Fonds Met dit aanvraagformulier kun je financiële ondersteuning aanvragen bij het VOGIN Fonds (i.s.m. GOFonds), tot 100.000, per project. Aanvragen kunnen op twee momenten van het

Nadere informatie

Subsidieaanvraag projectsubsidie Amateurkunst

Subsidieaanvraag projectsubsidie Amateurkunst Subsidieaanvraag projectsubsidie Amateurkunst Deel A: Algemene informatie Deel B: Begroting Deel C: Ondertekening Deel D: Checklist projectomschrijving Bijlage voorbeeld begroting Deel A: Algemene informatie

Nadere informatie

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015 Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie zonnestroom maatschappelijk vastgoed Noord-Holland 2015 Toelichting Voorwaarden voor subsidieaanvraag. Onderstaand treft u een aantal vragen aan die u kunnen

Nadere informatie

Baron en Baronesse van Hemert tot Dingshof-Coldeweij Fonds. Aanvraagformulier

Baron en Baronesse van Hemert tot Dingshof-Coldeweij Fonds. Aanvraagformulier Baron en Baronesse van Hemert tot Dingshof-Coldeweij Fonds Aanvraagformulier (uiterste inleverdatum 30 september 2015) 1 De indeling van het formulier is als volgt: 1. Algemene gegevens over uw organisatie

Nadere informatie

Handboek Open Dagen 30 31 mei - Week van de Lokale Omroep 2015

Handboek Open Dagen 30 31 mei - Week van de Lokale Omroep 2015 Handboek Open Dagen 30 31 mei - Week van de Lokale Omroep 2015 Inhoudsopgave Voorwoord Blz. 3 Inhoud en planning Blz. 4 Draaiboek Blz. 5 t/m 8 Doelgroepen specificatie Blz. 9 t/m 12 Benaderen doelgroepen

Nadere informatie

ALTIJD EN OVERAL. Quli is een online zorgplatform dat helpt beter voor jezelf te zorgen en zoveel mogelijk zelf te blijven doen. WWW.QULI.

ALTIJD EN OVERAL. Quli is een online zorgplatform dat helpt beter voor jezelf te zorgen en zoveel mogelijk zelf te blijven doen. WWW.QULI. ALTIJD EN OVERAL ALTIJD EN OVERAL Quli is een online zorgplatform dat helpt beter voor jezelf te zorgen en zoveel mogelijk zelf te blijven doen. WWW.QULI.NL Quli staat voor Quality for life en dat betekent

Nadere informatie

Stimuleringsfonds Burgerinitiatieven Limburg Schriftelijk aanvraagformulier

Stimuleringsfonds Burgerinitiatieven Limburg Schriftelijk aanvraagformulier Stimuleringsfonds Burgerinitiatieven Limburg Schriftelijk aanvraagformulier Wilt u een schriftelijke aanvraag voor financiële ondersteuning indienen? Vul dan dit formulier volledig in (graag in blokletters)

Nadere informatie

Friese sporten. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN

Friese sporten. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier 2016 Friese sporten Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.2 Friese sporten Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidiezaken

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor internationale projecten

Aanvraagformulier voor internationale projecten Aanvraagformulier voor internationale projecten Vooraf Cordaid raadt u aan om, voordat u begint met het invullen van dit formulier, na te gaan of uw project in aanmerking komt voor financiering. U kunt

Nadere informatie

Toelichting Duurzame Inzetbaarheid (ESF-2014-2020)

Toelichting Duurzame Inzetbaarheid (ESF-2014-2020) Toelichting Duurzame Inzetbaarheid (ESF-2014-2020) In deze toelichting leest u meer over de aanvraagprocedure van de ESF-subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid. Ook leest u hierin wat wij van u verwachten

Nadere informatie

Aanvraag subsidie Duurzame Wijken

Aanvraag subsidie Duurzame Wijken Aanvraag subsidie Duurzame Wijken Dienst Milieu en Klimaat Bezoekadres Postadres Openingsuren Bereikbaarheid Braemkasteelstraat 41 9050 Gentbrugge tel.: 09 268 23 00 fax: 09 268 23 68 Botermarkt 1 9000

Nadere informatie

Subsidieaanvraag subsidie tot 5.000,-

Subsidieaanvraag subsidie tot 5.000,- Subsidieaanvraag subsidie tot 5.000,- Deel A: Algemene informatie Deel B: Activiteit Deel C: Begroting Deel D: Ondertekening Bijlage voorbeeld begroting dsp:02160034 Deel A: Algemene informatie 1. Vult

Nadere informatie

projectvoorstel behandeling van een projectvoorstel Eerste fase tweede fase Derde fase

projectvoorstel behandeling van een projectvoorstel Eerste fase tweede fase Derde fase projectvoorstel behandeling van een projectvoorstel Ammodo hanteert voor elk donatiebesluit (op initiatief van derden of van Ammodo zelf) de met het formulier Projectvoorstel verzamelde gegevens. Om zoveel

Nadere informatie

Subsidieaanvraag Buurtpreventie

Subsidieaanvraag Buurtpreventie Subsidieaanvraag Buurtpreventie Deel A: Algemene informatie Deel B: Activiteitplan Deel C: Begroting Deel D: Ondertekening Bijlage voorbeeld begroting Deel A: Algemene informatie 1. Vult u dit verzoek

Nadere informatie

Leidersdag 30 september 2017

Leidersdag 30 september 2017 Het betrekken van vermogens fondsen Het 10 stappenplan Selecteer één of meerdere fondsen. Ieder fonds heeft zijn eigen geschiedenis, wijze van financiering en specifieke doelstellingen. Selecteer dat fonds

Nadere informatie

Aanvragen worden ingediend door:

Aanvragen worden ingediend door: Het budget voor bewonersinitiatieven wordt door de buurt en aan de buurt besteed. Bent u een bewoner en/of ondernemer van de wijken De Baarsjes, Oud-West of Westerpark en wilt u een bewonersinitiatief

Nadere informatie

Factsheet Europees Vrijwilligerswerk (EVS) - Youth in Action

Factsheet Europees Vrijwilligerswerk (EVS) - Youth in Action Factsheet Europees Vrijwilligerswerk (EVS) - Youth in Action EVS organisatie worden Deze factsheet is voor organisaties die met Europees Vrijwilligerswerk (EVS) aan de slag willen gaan. Wat houdt EVS in,

Nadere informatie

Deelnemers informatie Sustainability Challenge 2013

Deelnemers informatie Sustainability Challenge 2013 Deelnemers informatie Sustainability Challenge 2013 Bedenken jullie de beste oplossing van de Sustainability Challenge 2013? In dit document vinden jullie de praktische informatie voor jullie deelname

Nadere informatie

Het betrekken van vermogens fondsen

Het betrekken van vermogens fondsen Het betrekken van vermogens fondsen Het 10 stappenplan Selecteer één of meerdere fondsen. Ieder fonds heeft zijn eigen geschiedenis, wijze van financiering en specifieke doelstellingen. Selecteer dat fonds

Nadere informatie

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Provincie Fryslân, Afdeling Subsidiezaken Tweebaksmarkt 52, 8911 KZ LEEUWARDEN

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Provincie Fryslân, Afdeling Subsidiezaken Tweebaksmarkt 52, 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Formulier retoursturen naar: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Contactpersoon inhoudelijk:

Nadere informatie

ANBI en communicatie. Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt

ANBI en communicatie. Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt ANBI en communicatie Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt Inhoud presentatie 1 Wat is ANBI waard? 2 Fondswerving in Nederland 3 Plan van aanpak 4 Ondersteuning SupportPunt Wat is ANBI waard?

Nadere informatie

Maatschappelijke Stages

Maatschappelijke Stages Maatschappelijke Stages Inhoudsopgave 3 4 4 6 7 8 11 12 13 15 Inleiding Wat is een Maatschappelijke Stage? De stage Overzicht belangrijke data Hulp bij het zoeken naar stageplekken De eindopdracht en de

Nadere informatie

Toelichting werkwijze buurtbudget. 1. Inleiding 1

Toelichting werkwijze buurtbudget. 1. Inleiding 1 Toelichting werkwijze buurtbudget 1. Inleiding 1 2. Doelstellingen, effecten en voorwaarden van het buurtbudget 1 Doelstellingen 1 Beoogd effect 1 Welke voorwaarden gelden voor aanvragen? 1 Voorbeelden

Nadere informatie

Aanvraagformulier 1 ALGEMENE GEGEGEVENS VAN DE ORGANISATIE

Aanvraagformulier 1 ALGEMENE GEGEGEVENS VAN DE ORGANISATIE 1 ALGEMENE GEGEGEVENS VAN DE ORGANISATIE 1A Aanvragende organisatie (aanvrager) Postadres: Bezoekadres: Telefoon: Email: Website: (Rechts)vorm organisatie: Stichting / vereniging / projectgroep /..* ANBI

Nadere informatie

Aanvraagformulier Rabo ImP³actfonds

Aanvraagformulier Rabo ImP³actfonds Aanvraagformulier Rabo ImP³actfonds Rabobank Apeldoorn en omgeving De PDF viewer (plug-in) van Chrome geeft dit formulier niet goed weer. Sla het formulier op en open deze in Acrobat of gebruik een andere

Nadere informatie

Wegwijzer Financiën Regio Eindhoven Hulpmiddel voor vrijwilligers Regio Scouting Eindhoven. Versie 1.0

Wegwijzer Financiën Regio Eindhoven Hulpmiddel voor vrijwilligers Regio Scouting Eindhoven. Versie 1.0 Wegwijzer Financiën Regio Eindhoven Hulpmiddel voor vrijwilligers Regio Scouting Eindhoven Versie 1.0 Inhoudsopgave 1! Inleiding... 3! 2! Algemene info... 4! 2.1! Kas... 4! 2.2! Bankrekeningen... 4! 2.2.1!

Nadere informatie