ProCamp Voetbalkamp (Zeist)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ProCamp Voetbalkamp (Zeist)"

Transcriptie

1 ProCamp Voetbalkamp (Zeist) Binnenkort gaan de voetbalkampen van start. En gelukkig maar, want je staat vast al te popelen om mee te doen. Vandaar dat we je met deze kampinformatie goed willen informeren voor het voetbalkamp in Zeist. De nachtjes kun je nu aftellen en dan is het eindelijk zover! ü 6 dagen vol voetbal, plezier en animatie ü Veel vrienden maken ü Nieuwe schijnbewegingen leren ü Gezellig gezamenlijk ontbijten, lunchen en dineren ü Een mooi ProCamp tenue ontvangen ü En nog veel meer. Tip voor ouders: Wilt u bij aankomst/vertrek of ouder middag ook een nachtje verwend worden? Het luxe hotel Oud London heeft voor u een speciale aanbieding (zie laatste pagina). Let op: heb je je opgegeven voor het speciale Meisjeskamp in de week van juli of 9-14 augustus download dan Zeist (Meisjeskamp)

2 Geachte deelnemer(s) en ouders/verzorgers, ProCamp Voetbalkamp Zeist Alle informatie over jouw ProCamp voetbalvakantie in Zeist is hier te vinden. Hoe laat moet je er zijn? Wat moet je allemaal meenemen? De onderstaande informatie kun je uitprinten en op je gemak doorlezen. Routebeschrijving We gaan ervan uit dat je wordt weggebracht door je ouders/verzorgers of door iemand anders. Op de website (routeplanner) vind je een uitgebreide routebeschrijving vanaf je thuisadres tot aan de vakantiebestemming. Ook kun je gebruik maken van de onderstaande plattegrond. Theather Beauforthuis Locatie voetbalkamp (aankomst zondag) Paasheuvelgroep Woudenbergseweg AA Austerlitz (zie kaart, rode pijl) Routeplanner/navigatie Mocht je gebruik maken van routeplanner/navigatiesysteem geef dan het volgende adres op: Woudenbergseweg 70, 3711 AB te Austerlitz. Je komt dan uit bij Theather Beauforthuis. Schuin tegenover de ingang van het Beauforthuis vind je de ingang van de weg richting de Paasheuvelgroep. Volg vanaf hier de borden van ProCamp. Openbaar vervoer Het kan natuurlijk zijn dat je met het openbaar vervoer naar jou ProCamp voetbalkamp komt. Voor informatie over het openbaar vervoer kun je bellen met de OV- lijn: tel.: Daarnaast kun je kijken op de website:

3 Begin en eindtijd van het ProCamp voetbalkamp (met overnachting) Op welke dag en hoe laat wordt je verwacht bij het voetbalkamp van ProCamp in Zeist en hoe laat wordt er van je ouders/verzorgers verwacht dat ze je weer komen ophalen? In het onderstaande schema vind je de benodigde informatie. De week duurt van: Begintijd: Eindtijd: Zondag t/m vrijdag Tussen 15:45 en 16:30 uur ± 16:00 uur Brengen: Zondag bij Paasheuvelgroep Op de zondag dat het voetbalkamp begint verwelkomen de begeleiders van ProCamp je tussen 15:45 en 16:30 uur. Zij zullen dan klaarstaan om je op te vangen en je verder te begeleiden naar de kamers. Ophalen vrijdag bij trainingslocatie Utrecht Op vrijdag is het programma rond 16:00 uur afgelopen. Je ouders/verzorgers zijn rond de klok van 15:30 uur welkom om de afsluiting van ProCamp mee te maken. LET OP: Op de vrijdag wanneer het kamp afgelopen is, is het de bedoeling dat je bij de velden van Olympos (UppsalaLaan 3, 3584 CT Utrecht) wordt opgehaald. ProCamp zorgt dat de bagage daar ook is Bijzonderheden Zakgeld advies: Hoewel tijdens je verblijf bij ProCamp de activiteiten en de maaltijden zijn inbegrepen, kan je tijdens de week soms wat extra uitgaven hebben als je bijvoorbeeld een cadeautje wilt kopen, wat chips of snoep wilt kopen. Het advies voor deze vakantie is om rond de 25,- aan contant geld mee te nemen. Dieet/medicijnen: Volg je een dieet, neem je medicijnen of zijn er bijzondere persoonlijke omstandigheden die van invloed kunnen zijn tijdens je vakantie, laat dit ons dan weten. Dan kunnen wij er rekening mee houden. Je kunt dit bij aankomst op het kamp aan de leiding kenbaar maken en vermelden op het reisformulier. Reisformulier: Het reisformulier vind je op de een na laatste pagina. We verzoeken je om dit samen met je ouders/verzorgers in te vullen. Lever het ingevulde formulier in op de dag van aankomst. Oudermiddag bij Olympos (Uppsalalaan 3 te Utrecht) Op woensdag organiseren wij een speciale oudermiddag. Als u de vorderingen van uw zoon of dochter wilt zien, dan bent u tussen 15:00 uur en 16:00 uur van harte welkom. Uiteraard geldt dit ook voor verzorgers, familieleden en supporters. Oudermiddag is bij de velden van Olympos. Let op: Op woensdag 12 augustus is de oudermiddag op het complex van vv Austerlitz, Oude Postweg 31, 3711 AC, Austerlitz

4 Parkeren bij Olympos Op werkdagen geldt tussen en uur het volgende parkeertarief: het eerste half uur is gratis, daarna per 33 minuten 0,50. Er geldt een maximum van 7,00 per dag. Buiten deze uren ontvangt men bij het inrijden wel een kaart, maar hoeft daarvoor niet betaald worden. Er kan alleen contact betaald worden (dus niet met de pin). Bedlinnen? Slaapzak, onderlaken en kussensloop dient u zelf mee te brengen. Wel is er de mogelijkheid om bedlinnen te huren. Dit pakket bestaat uit een onderlaken, kussensloop en een dekbed + overtrek. De kosten hiervoor bedragen 10,- voor de gehele week en dienen bij aankomst te worden betaald aan de ProCamp organisatie. Wegens een beperkt aantal dekbedden, verzoeken wij u uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de betreffende week uw pakket te reserveren via e- mail: info@procamp.nl, met vermelding van naam deelnemer, locatie en aankomstdatum. Kampregels: - Op alle kampen zijn de algemene voorwaarden van ProCamp van toepassing (zie website). - Andere mensen, die niet bij ProCamp horen, mogen niet gestoord worden. Op welke wijze dan ook. - Het is verboden om van de paden af te gaan en om zonder begeleiding het complex te verlaten. - Elke deelnemer houdt zich aan de regels die de begeleiders hanteren. Het meenemen van sieraden, mobiele telefoons of andere kostbaarheden is op eigen verantwoordelijkheid. Wij adviseren je om deze zoveel mogelijk thuis te laten. ProCamp kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal of schade aan persoonlijke eigendommen van deelnemers. Let op: Uw kind mag gratis naar ouders/verzorgers bellen indien gewenst, het meenemen van een mobiele telefoon is niet echt noodzakelijk. Tip voor keepers Zoals aangegeven op de site draaien de keepers het voetbalprogramma mee. Zij zullen echter zoveel mogelijk ingezet worden bij de afwerkoefeningen en wedstrijdjes. Graag vragen wij de keepers daarom hun handschoenen en indien gewenst keepershirtje mee te nemen. Ex- Voetbalschoenen gevraagd Voor onder andere de stichting Stichting Miss IQ en de foundation.org vragen wij voetbalschoenen. Dus heb jij, of je broertje/vriendje, nog goede schoenen maar die niet meer passen neem ze dan mee naar ProCamp. We gaan deze voetbalschoenen verschepen naar landen waar de kinderen geen voetbalschoenen hebben. Zij kunnen deze schoenen nog heel goed gebruiken en we maken ze er heel blij mee! ArenA/AJAX- Tour In de weken dat de World of Ajax Tour op het programma staat (26-31 juli & 2-7 augustus) ontvangt u bij de aankomst op het kamp meer informatie over de dag van de Tour.

5 Opmerkingen/klachten: De organisatie van ProCamp wil iedereen een fijne en leuke vakantie bezorgen. Toch kan het gebeuren dat jij en/of je ouders/verzorgers over iets ontevreden zijn. Mochten jullie iets hebben op te merken, meldt dit dan zo snel mogelijk bij de leiding van ProCamp. Wij zullen er dan alles aan doen om dit probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Contact Op locatie ontvangt u een groene kaart waarop het telefoonnummer van het kamphoofd staat. Deze is tijdens het kamp te bereiken voor dringende zaken. Heeft u vooraf vragen/opmerkingen dan kunt u mailen naar info@procamp.nl of naar het kantoor bellen (bereikbaar op werkdagen).

6 Paklijst voor het voetbalkamp. Wij vragen u vriendelijk alleen het hoognodige inpakken. Dit i.v.m. de ruimtes op de slaapkamer. Bij voorkeur in één af te sluiten koffer met naamlabel. Dit voorkomt verlies/kwijtraken van spullen. Papieren: - ProCamp reisformulier Kleding: - Sportkleding (sportbroek en sportsokken) - Trainingspak (bij slecht weer) - Lange broek - Korte broek - T- shirts - Ondergoed - Sokken - Trui/jas (voor als het kouder wordt) - Regenjack (bij slecht weer) - Scheenbeschermers - Eigen bidon - Voor keepers: handschoen en shirt met elleboog bescherming Schoenen: - Voetbalschoenen voor kunstgras en/of voor gewoon gras - Schoenen waar je goed op kunt lopen - Schoenen voor in de zaal (geen zwarte zolen!) - Slippers (voor onder de douche) Algemeen: - Zonnebril en zonnebrandcrème - Muggenolie / - zalf - Pet tegen de zon - Rugzak of sporttas Persoonlijke verzorging: - Handdoek (meerdere) - Bedlinnen (slaapzak, kussensloop en matrasovertrek) - Tandenborstel - Tandpasta - Zeep/shampoo - Washandje - Medicijnen, indien van toepassing Overig: - Evt. zakgeld - Leesboek / strips - Zak voor je vuile was En heel veel zin in voetballen natuurlijk!!!

7 ProCamp Reisformulier Locatie: Zeist Dit formulier s.v.p. meenemen op de aankomstdatum Aankomst datum: GEGEVENS DEELNEMER Naam: Geboortedatum: Telefoonnummer ouders/verzorgers: (bij voorkeur mobiel nr.) Paspoort- of identiteitsnummer: (alleen voor kinderen uit het buitenland) OPMERKINGEN OVER MEDICIJNEN EN/OF DIEET GEGEVENS VERZEKERING Ziektekostenverzekeraar: GEGEVENS HUISARTS Naam: Woonplaats:

8 Hotel Restaurant Oud London Exclusief aanbod voor familieleden van deelnemers Hotel Restaurant Oud London ligt midden in de bossen van Zeist, op 700 m van de slaaplocatie van ProCamp! Tijdens uw verblijf bent u verzekerd van alle moderne gemakken en optimaal comfort. Wij beschikken over 88 ruime hotelkamers, een Brasserie, een sfeervolle Bar en een Maxibar met gekoelde dranken en snacks(als alternatief voor de minibar op de kamer). Voor familieleden van deelnemers aan de ProCamp voetbalkampen biedt Oud London het: PROCAMP FAMILIE DEAL 1x Overnachting voor twee personen in een Comfort kamer 1x Uitgebreid ontbijtbuffet voor twee personen Een ProCamp voetbal t.w.v. 24,95 Gebruik van ons zwembad, sauna en stoomcabine* Gratis wifi Gratis parkeren Prijs 82,50 per kamer per nacht Supplementen: - Extra bed inclusief ontbijt: 35,00 per nacht (max. 1 per kamer) - Toeslag Deluxe kamer: 20,00 per nacht - Late checkout uur: 15,00 per kamer - Fietshuur: 15,00 per fiets per dag Voorwaarden: - De prijs is op basis van 2- persoons bezetting - Geldig in weekenden en vakanties 2015 tijdens ProCamp voetbalvakanties bij KNVB op basis van beschikbaarheid. - De prijs is exclusief lokale heffing à 2,13 p.p.p.n. Informatie & Reserveringen: U kunt contact opnemen met onze receptie medewerkers via telefoonnummer of per e- mail info@oudlondon.nl o.v.v. ProCamp familie deal. * De openingstijden van het zwembad zijn wisselend. De receptiemedewerkers informeren u hier graag over. Het dragen van badkleding is verplicht!

ProCamp Voetbaldagen (Utrecht)

ProCamp Voetbaldagen (Utrecht) ProCamp Voetbaldagen (Utrecht) Binnenkort gaan de voetbaldagen van start. En gelukkig maar, want je staat vast al te popelen om mee te doen. Vandaar dat we je met deze kampinformatie goed willen informeren

Nadere informatie

ProCamp Voetbaldagen (Alkmaar)

ProCamp Voetbaldagen (Alkmaar) ProCamp Voetbaldagen (Alkmaar) Binnenkort gaan de voetbaldagen van start. En gelukkig maar, want je staat vast al te popelen om mee te doen. Vandaar dat we je met deze kampinformatie goed willen informeren

Nadere informatie

ProCamp Voetbalkamp (Trainingscentrum Hoenderloo)

ProCamp Voetbalkamp (Trainingscentrum Hoenderloo) ProCamp Voetbalkamp (Trainingscentrum Hoenderloo) Binnenkort gaan de voetbalkampen van start. En gelukkig maar, want je staat vast al te popelen om mee te doen. Vandaar dat we je met deze kampinformatie

Nadere informatie

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v kampinformatie a k a n t i e Adres Begin & Eindtijd Bijzonderheden Paklijst Infoblad Adres Locatie Paasheuvelgroep Woudenbergseweg 47 3711 AA Austerlitz

Nadere informatie

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E GEWELDIG DAT JE VAN DE PARTIJ BENT! Z O M E R V A K A N T I E KAMPINFORMATIE Adres Begin & Eindtijd Bijzonderheden Paklijst Infoblad Adres Locatie StayOkay Heemskerk Tolweg 9 1967 NG Heemskerk Plattegrond

Nadere informatie

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e kampinformatie Adres Begin & Eindtijd Bijzonderheden Paklijst Infoblad Adres Locatie ProCamp House of Sports Accommodatie: De Stulp Hilversumsestraatweg

Nadere informatie

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E GEWELDIG DAT JE VAN DE PARTIJ BENT! Z O M E R V A K A N T I E KAMPINFORMATIE Adres Begin & Eindtijd Bijzonderheden Paklijst Infoblad Adres Locatie StayOkay Soest Bosstraat 16 3766 AG Soest Plattegrond

Nadere informatie

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v kampinformatie a k a n t i e Adres Begin & Eindtijd Bijzonderheden Paklijst Infoblad Adres Locatie Sportcentrum Olympos Uppsalalaan 3 3584 CT Utrecht Plattegrond

Nadere informatie

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e kampinformatie Adres Begin & Eindtijd Bijzonderheden Paklijst Infoblad Adres Locatie ProCamp House of Sports Accommodatie: De Stulp Hilversumsestraatweg

Nadere informatie

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e kampinformatie Adres Begin & Eindtijd Bijzonderheden Paklijst Infoblad Adres Locatie Fletcher Hotel Victoria Woeste Hoefweg 80 7351 TP Hoenderloo

Nadere informatie

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e kampinformatie Adres Begin & Eindtijd Bijzonderheden Paklijst Infoblad Adres Locatie StayOkay Soest Bosstraat 16 3766 AG Soest Plattegrond

Nadere informatie

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E GEWELDIG DAT JE VAN DE PARTIJ BENT! Z O M E R V A K A N T I E KAMPINFORMATIE Adres Begin & Eindtijd Bijzonderheden Paklijst Infoblad Adres Locatie vv Woudenberg John F. Kennedylaan 116 3931 XM Woudenberg

Nadere informatie

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v kampinformatie a k a n t i e Adres Begin & Eindtijd Bijzonderheden Paklijst Infoblad Adres Locatie rkvv Meerburg Molentocht 1 2382 AZ Zoeterwoude Plattegrond

Nadere informatie

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e kampinformatie Adres Begin & Eindtijd Bijzonderheden Paklijst Infoblad Adres Locatie vv Woudenberg John F. Kennedylaan 116 3931 XM Woudenberg

Nadere informatie

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E GEWELDIG DAT JE VAN DE PARTIJ BENT! Z O M E R V A K A N T I E KAMPINFORMATIE Adres Begin & Eindtijd Bijzonderheden Paklijst Infoblad Adres Locatie rkvv Meerburg Molentocht 1 2382 AZ Zoeterwoude Plattegrond

Nadere informatie

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e kampinformatie Begin & Eindtijd Bijzonderheden Paklijst Infoblad Adressen Begin & Eindtijd Aftrap (maandag) Tussen 09.20-09.50 uur Aftrap (overige

Nadere informatie

E - F kamp 15 en 16 mei 2015

E - F kamp 15 en 16 mei 2015 E - F kamp 15 en 16 mei 2015 VOORWOORD Hallo voetbalvrienden, Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het zover. Het S.V. Deurne E- en F-kamp gaat weer van start op vrijdag 15 mei 2015. Circa honderd

Nadere informatie

EEN ONVERGETELIJK VOETBALAVONTUUR 1 DAAGS DAGKAMPEN

EEN ONVERGETELIJK VOETBALAVONTUUR 1 DAAGS DAGKAMPEN EEN ONVERGETELIJK VOETBALAVONTUUR 1 DAAGS DAGKAMPEN INFORMATIE MEIVAKANTIE 1-DAAGS DAGKAMP BESTE SPELER/SPEELSTER, Hieronder vind je de allerlaatste informatie over het meest onvergetelijke voetbalavontuur

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

maandag 23 april t/m woensdag 25 april Paasheuvelgroep, Groepsverblijf De Mier

maandag 23 april t/m woensdag 25 april Paasheuvelgroep, Groepsverblijf De Mier SCHOOLKAMP 2018 SBO Het Kompas maandag 23 april t/m woensdag 25 april Paasheuvelgroep, Groepsverblijf De Mier Woudenbergseweg 47 3711AA Austerlitz Tel: 0343-491304 Van maandag t/m woensdag gaan wij met

Nadere informatie

Kamp , 24 en 25 juni

Kamp , 24 en 25 juni Kamp 2017 23, 24 en 25 juni Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 24 en 25 juni.. De begeleiders zullen vrijdag

Nadere informatie

Kamp juni & 1 juli

Kamp juni & 1 juli Kamp 2018 30 juni & 1 juli Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 30 juni en 1 juli. De begeleiders zullen

Nadere informatie

1BK1, 1BK2, 1BK3 & 1BK4

1BK1, 1BK2, 1BK3 & 1BK4 Sneek, september 2013 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van: Betreft: Introductiekamp Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals u in de brief boekengeld/schoolfonds hebt kunnen lezen, wordt er voor de klassen 1BK1,

Nadere informatie

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO KAMP NOORDWIJK klas 3 VMBO 1 ACTIVITEITEN CAMPING 135 km : 1 uur en 30 min met de bus 2 Bij nood bellen : school : 0416 374448 of Hr Kop : 06-20383668 Begeleiding Docenten d Oultremontcollege Hr Moolenaar

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen vmbo basis/kader leerjaar 3 datum 20 augustus 2015 betreft schoolreis 7 t/m 9 september behandeld door D. van Os en J. Wassenaar kenmerk U105325 bijlagen

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 2 april tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Locatie De Wildwal Galgenbergweg 3 6741 KJ Lunteren Tel: 0318-482395 http://www.dewildwal.nl/

Locatie De Wildwal Galgenbergweg 3 6741 KJ Lunteren Tel: 0318-482395 http://www.dewildwal.nl/ Hilversum, 13 september 2013 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van Klas: Betreft: informatie brugklaskamp Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind gaat 7, 8 en 9 oktober a.s. op schoolkamp met de brugklassers

Nadere informatie

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015 BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015 1 VERBLIJFPLAATS Dennenheuvel Mont de Pins 100 6941 Durbuy (Bomal-sur-Ourthe) Tel: 086212136 E-mail: colin.lagasse@unmn.be www.montdespins.be

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 26 mei tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Algemene kampinformatie. Scouts en Explorers. Scouting Weurt

Algemene kampinformatie. Scouts en Explorers. Scouting Weurt Algemene kampinformatie Scouts en Explorers Scouting Weurt Dit boekje bevat algemene informatie over de kampen van de Scouts en Explorers. Het is echter niet bindend. De speltakleiding zal uiterlijk een

Nadere informatie

Informatie. Voetbalkamp SJO Korendijk. 8, 9 en 10 juni De Buitenjan te Veldhoven

Informatie. Voetbalkamp SJO Korendijk. 8, 9 en 10 juni De Buitenjan te Veldhoven Informatie Voetbalkamp SJO Korendijk 8, 9 en 10 juni 2018 De Buitenjan te Veldhoven Beste jeugdspelers/ ouders / begeleiders van SJO Korendijk, Zoals jullie bekend is gaan we dit seizoen weer op voetbalkamp.

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar,

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, September 2018 Betreft: informatie brugklaskamp Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, Zoals voor de vakantie is aangekondigd, organiseren wij aan het begin van het schooljaar

Nadere informatie

BVV E-Xperience 9 & 10 mei 2013 INFORMATIEBOEKJE. Barendrecht, april 2013

BVV E-Xperience 9 & 10 mei 2013 INFORMATIEBOEKJE. Barendrecht, april 2013 BVV E-Xperience 9 & 10 mei 2013 INFORMATIEBOEKJE Barendrecht, april 2013 Beste deelnemers, Binnenkort is het zover, de BVV E-Xperience 2013. Al vele maanden zijn wij bezig met de voorbereidingen en het

Nadere informatie

Aan de ouders en/of verzorgers van de deelnemers aan Futura-kamp 2012

Aan de ouders en/of verzorgers van de deelnemers aan Futura-kamp 2012 Stokroosveld Zonnebloemstraat Den Haag Aan de ouders en/of verzorgers van de deelnemers aan Futura-kamp 2012 Den Haag, 17 juni 2012 betreft: Futura-kamp 2012 Beste ouders en/of verzorgers, Wij zijn natuurlijk

Nadere informatie

Deelnemen is belangrijker dan meedoen

Deelnemen is belangrijker dan meedoen Hallo deelnemers en ouders / verzorgers, Voor de 18e keer in het bestaan van Sporting Krommenie wordt de voetbal 2 daagse georganiseerd. Om dit evenement goed te organiseren hebben wij steun nodig van

Nadere informatie

Vertrek uit Parijs op donderdag 29 september Ochtend: uiterlijk uur kamers schoon achter laten. Avond: uur vertrek naar Nederland.

Vertrek uit Parijs op donderdag 29 september Ochtend: uiterlijk uur kamers schoon achter laten. Avond: uur vertrek naar Nederland. WERKWEEK PARIJS Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Bijna is het zover, we gaan op werkweek. Het is de bedoeling dat wij met z n allen een leerzame en supergezellige week hebben. Om te zorgen dat

Nadere informatie

PROGRAMMA. Brugklaskamp 1 VWO DOMBURG 1G1, 1A1, 1A2, 1A3, 1AH1, 1AH2

PROGRAMMA. Brugklaskamp 1 VWO DOMBURG 1G1, 1A1, 1A2, 1A3, 1AH1, 1AH2 PROGRAMMA Brugklaskamp 1 VWO DOMBURG 1G1, 1A1, 1A2, 1A3, 1AH1, 1AH2 1 De voorbereiding Met veel plezier hebben we speciaal voor jullie dit kamp in Zeeland georganiseerd. We logeren in een heus kasteel.

Nadere informatie

nieuwsbrief schoolkamp

nieuwsbrief schoolkamp CBS De Vrijenburg - groep 8 schooljaar 2016-2017 nummer 2 Inhoudsopgave - vertrek en aankomst - bereikbaarheid - regels en afspraken - medicatie (en teken) - benodigdheden / bagage - boodschappenactie

Nadere informatie

Dit kampboekje is van:

Dit kampboekje is van: Dit kampboekje is van: Hallo jongens en meisjes, Het jeugdkamp komt er weer aan. We gaan in het weekend van 12, 13, 14 april met z n allen weg. Hebben jullie er al zin in? Adres: De Runsvoort Runsvoort

Nadere informatie

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Zondag 20 mei 2012 Maandag 21 mei 2012 Dinsdag 22 mei 2012 7.30u Verzamelen voor Vertrekhal 2 Schiphol. Wees op tijd!

Nadere informatie

Hof der Lage Landen. Kamp en schoolreisje 2013

Hof der Lage Landen. Kamp en schoolreisje 2013 Hof der Lage Landen Kamp en schoolreisje 2013 Woensdag 2 t/m vrijdag 4 oktober Groep 3 t/m 8 Vrijdag 4 oktober Groep A,1,2 Granja Huerta La limpia Carretera N2 Km 54,3 19080 Guadalajara Tel: 949223901

Nadere informatie

Outdoorleisure ATB-2daagse

Outdoorleisure ATB-2daagse Outdoorleisure ATB-2daagse Inhoudsopgave ATB 2daagse Schoorl... 3 1. Inleiding... 3 2. Doel... 3 3. Algemene gedragsregels... 3 4. Hulpmiddelen / Bronnen... 3 5. De organisatie van de 2daagse... 4 5.1.

Nadere informatie

Het thema van het kamp is:

Het thema van het kamp is: Hallo allemaal! Zoals beloofd, volgt in deze brief wat meer informatie over het CDD Summer Dance Camp van 2015. Lees de brief goed door en als je nog vragen hebt, bel dan naar onderstaand nummer. Het thema

Nadere informatie

Programma clubweekend

Programma clubweekend l Programma clubweekend Atletiekvereniging Scheldesport 19 & 20 oktober 2013 1 Thema Halloween Terneuzen, 15 oktober 2013 Beste Scheldesporters, beste ouders/verzorgers!! Hierbij ontvangen jullie het programmaboekje

Nadere informatie

In dit infoblad vindt u een overzicht van alle belangrijke zaken rondom dit weekend op ons jeugdkamp.

In dit infoblad vindt u een overzicht van alle belangrijke zaken rondom dit weekend op ons jeugdkamp. Beste ouders, jeugdleden, leiders en medewerkers, Hierbij ontvangen jullie het infoblad van het 27ste kampweekend van de jeugdafdeling van GSV 28. Dit jaar zijn wij verheugd om onze vrienden en vriendinnen

Nadere informatie

JIJ DOET MEE AAN BIKKELKAMP 2016!!

JIJ DOET MEE AAN BIKKELKAMP 2016!! JIJ DOET MEE AAN!! Van harte gefeliciteerd. En WELKOM! Aan dit kamp doen dolfijnen, zeeverkenners, wilde vaart, leiding en bestuursleden mee. Allemaal BIKKELS! KAMPGELD Het kampgeld bedraagt 12,50 euro

Nadere informatie

Op 27 mei aanstaande vertrekken wij met de A/B-selectie van VVC voor een 2-daags toernooi in Tongerlo, Belgie en zullen zondag 29 mei weer terugkeren.

Op 27 mei aanstaande vertrekken wij met de A/B-selectie van VVC voor een 2-daags toernooi in Tongerlo, Belgie en zullen zondag 29 mei weer terugkeren. Nieuw-Vennep, mei 2016 Beste spelers, ouders en verzorgers, Op 27 mei aanstaande vertrekken wij met de A/B-selectie van VVC voor een 2-daags toernooi in Tongerlo, Belgie en zullen zondag 29 mei weer terugkeren.

Nadere informatie

Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp.

Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp. Beste deelnemer/ster en ouders, Het is bijna zover en dan begint het eerste Limburgse jeugdkamp. In eerdere berichtgeving hebben we jullie aangegeven dat het Golfkamp op golfbaan Landgoed Bleijenbeek zal

Nadere informatie

LEUK, GEZELLIG, SAMEN

LEUK, GEZELLIG, SAMEN INFO-AVOND VMBO-3 KAMP programma deze avond LEUK, GEZELLIG, SAMEN Voorstellen Verzekering Wat neem je mee? Regels Programma s activiteiten WAAR? Overnachten WAAR? 5 km LOPEN vanaf activiteitenplek begeleiding

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers en spelers.

Beste ouders/verzorgers en spelers. 14-2-2015 Beste ouders/verzorgers en spelers. Dit boekje is bedoeld als informatie voor het Heino Voetbalkamp. U zoon en/of dochter gaat/gaan hopelijk een weekend met ons mee op voetbalkamp. Wat voetbalkamp

Nadere informatie

Reisinformatie werkweek klas 3

Reisinformatie werkweek klas 3 Reisinformatie werkweek klas 3 Schooljaar 2014-2015 Beste 3 e klassers, Aan het einde van het derde schooljaar is het gebruikelijk om op werkweek te gaan. Dit jaar gaan we naar de Ardennen. We vertrekken

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma KAMPBOEKJE Volleybalweekend Compaen 2015 - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma Versie 1.1 Datum 19 mei 2015 Volleybalkamp Compaen 2015 Voorwoord Het doet mij veel plezier dat zoveel jeugdleden

Nadere informatie

Sportklas survivalkamp

Sportklas survivalkamp Sportklas survivalkamp Belangrijke informatie Aankomst en vertrek Nog een paar weken en dan is het zover: we gaan naar de Ardennen. Op maandag 22 juni vertrekken we om 8.00 uur per bus van school naar

Nadere informatie

Wat doen we tijdens het weekend? Vrijdag

Wat doen we tijdens het weekend? Vrijdag Het Pupillenkamp, wat is dat eigenlijk? Het Pupillenkamp is al jaren het leukste weekend van het jaar. Ook dit jaar organiseren we het kamp, het wordt gehouden op 21,22 en 23 juni voor het eerst is dat

Nadere informatie

Beste ouders / kinderen.

Beste ouders / kinderen. Beste ouders / kinderen. Deze brief is bedoeld als informatie document voor het Voetbalkamp van Velo. U zoon gaat immers een week lang met vreemde mensen mee om op voetbalkamp te gaan. Wat voetbalkamp

Nadere informatie

Beste ouders en of verzorgers,

Beste ouders en of verzorgers, Beste ouders en of verzorgers, Om te beginnen willen wij alle ouders van Happy Kids Almere bedanken voor de gezelligheid en het eten dat zij hebben meegenomen tijdens het eindjaarfeest. We vonden het super

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

9,10 en 11 juni Complex sv Gouda

9,10 en 11 juni Complex sv Gouda 9,10 en 11 juni 2017 Complex sv Gouda Contactgegevens begeleiders Hoofd Verantwoordelijke: Mark Bonkestoter Tel: 06-53713380 E-mail: mbonkestoter@gmail.com Begeleiders: Janmark van Dam Tel: 06-12980152

Nadere informatie

Dagopname locatie Leyweg

Dagopname locatie Leyweg Dagopname locatie Leyweg Informatie over dagopname U wordt gedurende 1 dag opgenomen voor een dagbehandeling. In deze folder leest u belangrijke informatie over deze opname. Het kan zijn dat de informatie

Nadere informatie

Bovenbouwkamp 2014. 8,9,10 oktober 2014 Koos Vorrinckhuis Lage Vuursche

Bovenbouwkamp 2014. 8,9,10 oktober 2014 Koos Vorrinckhuis Lage Vuursche Bovenbouwkamp 2014 8,9,10 oktober 2014 Koos Vorrinckhuis Lage Vuursche Wat gaat er gebeuren: De bovenbouw gaat op kamp! De bovenbouwers van De Overkant gaan op kamp! We duiken in de wereld van de Prehistorie.

Nadere informatie

Texel 24 september t/m 28 september

Texel 24 september t/m 28 september Texel 24 september t/m 28 september Groepsaccommodatie De Stolp Stolpweg 35 1797 AW Den Hoorn, Texel www.destolp-texel.nl Telefoon: Wij zijn altijd bereikbaar onder het nummer: 06-29006504 (Niké) en 06-24566674

Nadere informatie

Draaiboek Sirene-cup (spelers)

Draaiboek Sirene-cup (spelers) Draaiboek Sirene-cup (spelers) Draaiboek voor internationaal toernooi in Oostende van 25 t/m 27 maart Datum: 16-maart-2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 Belangrijk.... 3 Mee te nemen door de spelers...

Nadere informatie

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol Kampboekje E-F kamp S.V. Grol 25 t/m 27 mei 2017 1 E&F kamp 25 26 27 mei 2017 Wat leuk dat je meegaat op kamp! We hebben er zin in en hopen natuurlijk op lekker weer. We gaan er samen een supermooi kamp

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISA

APARISAPARISAPARISAPARISA Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep A Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

BOGERMAN KOUDU M. Klas 1. Introductieweek. Ma. 24 t/m wo. 26 augustus 2015. Pagina

BOGERMAN KOUDU M. Klas 1. Introductieweek. Ma. 24 t/m wo. 26 augustus 2015. Pagina BOGERMAN KOUDU M Introductieweek Klas 1 Ma. 24 t/m wo. 26 augustus 2015 Pagina B OGE R MAN KOUD U M Voorwoord We gaan op kamp! Een fantastische gelegenheid om je nieuwe klasgenoten en de nieuwe leraren

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8

OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8 OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8 2 t/m 5 juni 2015 De Kievit in Esbeek Locatie De Herdgang Voor de eerste dag: o Een rugzakje of tas met lunchpakket (eten en drinken) en zwemkleding en een handdoek

Nadere informatie

Schoolkamp 1 e klas Francois Vatelschool 2016

Schoolkamp 1 e klas Francois Vatelschool 2016 INLEIDING Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur. In dit kampboekje vind je alle informatie over het kamp, zoals: wat moet ik meenemen? wat gaan we doen? hoe laat

Nadere informatie

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers,

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Van woensdag 7 t/m vrijdag 9 september gaan alle leerlingen van HA2a, A2a en G2a gezamenlijk, met de bus, op werkweek naar het Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam

Nadere informatie

Aan de leerlingen uit klas 3B, 3C en 3E die meegaan op Maatschappelijke Stage en hun ouder(s)/verzorger(s)

Aan de leerlingen uit klas 3B, 3C en 3E die meegaan op Maatschappelijke Stage en hun ouder(s)/verzorger(s) Aan de leerlingen uit klas 3B, 3C en 3E die meegaan op Maatschappelijke Stage en hun ouder(s)/verzorger(s) Leiden, 30 augustus 2012 Beste leerlingen, geachte ouders en verzorgers, Eind vorig schooljaar

Nadere informatie

WERKWEEK BARCELONA REISINFORMATIE. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s),

WERKWEEK BARCELONA REISINFORMATIE. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), WERKWEEK BARCELONA Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Bijna is het zover, we gaan op werkweek. Het is de bedoeling dat wij met z n allen een leerzame en supergezellige week hebben. Om te zorgen dat

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen uit de klassen 2T1M en 2T1N datum 31 augustus 2015 betreft Introductiekamp behandeld door Klaas Luten Kenmerk O1516054 Bijlagen 2 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

SPORTKAMP 2019 Appelscha

SPORTKAMP 2019 Appelscha SPORTKAMP 2019 Appelscha maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni Wat heb je nodig deze week?: Een goede fiets waarop je heen en weer Appelscha kunt fietsen!! (50km) Check je banden, remmen en licht ruim voor

Nadere informatie

InPROductiekamp Summercamp Heino

InPROductiekamp Summercamp Heino InPROductiekamp 2014 Summercamp Heino Beste eersteklassers, Binnenkort gaan we drie dagen lang op schoolkamp. Zijn jullie al een beetje nerveus? Het wordt echt fantastisch! In dit boekje staat veel informatie

Nadere informatie

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS Informatieboekje voor nieuwe leden Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS (versie 1.2) Informatieboekje voor nieuwe leden JCLE JCLE stelt dit boekje met de uiterste zorg samen. Het kan echter voorkomen

Nadere informatie

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kampboekje 1 Handige informatie voor ouders!! Adresgegevens: Galgenweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummers: Francisca Hardeman: 06 52128429 Gerrit Zeevat: 06

Nadere informatie

Logeren bij Talent 1. Logeren bij Talent

Logeren bij Talent 1. Logeren bij Talent 1 Het logeren is een middel om intensief (hoge intensiteit door veelvuldig/nauw contact in relatief korte periode) te werken aan de hulpvragen van onze Talenten. Middels weekend verblijf bij Talent Boerderij

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

Jeugdvoetbalkamp 2014

Jeugdvoetbalkamp 2014 Jeugdvoetbalkamp 2014 Beste jongens, meisjes, ouders en/of verzorgers Volgende weekend is het zover en vindt het jeugdkamp van VV de Veluwse Boys plaats. De commissie heeft hard gewerkt om een sportief,

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN VOORWOORDJE Aan de ouders en leerlingen van groep 8, Het is bijna zover, groep 8 gaat

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd. En WELKOM! Aan dit kamp doen dolfijnen, zeeverkenners, wilde vaart, leiding en bestuursleden mee. Allemaal BIKKELS!

Van harte gefeliciteerd. En WELKOM! Aan dit kamp doen dolfijnen, zeeverkenners, wilde vaart, leiding en bestuursleden mee. Allemaal BIKKELS! GROOT BIKKELKAMP 2015 JIJ DOET MEE AAN!! Van harte gefeliciteerd. En WELKOM! Aan dit kamp doen dolfijnen, zeeverkenners, wilde vaart, leiding en bestuursleden mee. Allemaal BIKKELS! KAMPGELD Het kampgeld

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep B Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

Werkweek groepen 7 Oostvoorne 20 t/m 22 april 2015

Werkweek groepen 7 Oostvoorne 20 t/m 22 april 2015 Werkweek groepen 7 Oostvoorne 20 t/m 22 april 2015 Geachte ouders /verzorgers, Spijkenisse, 30 maart 2015 Nog een paar weken en dan is het zover! In dit pakketje vindt u: het programma, de afspraken en

Nadere informatie

De Zwaluwen Piraten 2016

De Zwaluwen Piraten 2016 De Zwaluwen Piraten 2016 4-7 mei 2015 Inhoudsopgave - Voorwoord - Belangrijke mededelingen voor de ouders - De kampregels - Wat moet ik meenemen Voorwoord Woensdag 4 mei start alweer het 34 e jeugdkamp

Nadere informatie

Brugklaskamp 2019 Bergen op Zoom

Brugklaskamp 2019 Bergen op Zoom Klaverstraat 7 2565 BT Den Haag tel. 070-363 49 40 Goudsbloemlaan 131 2565 CR Den Haag tel. 070-363 34 39 E: info@segbroek.nl Brugklaskamp 2019 Bergen op Zoom 11 september - t/m 13 september Informatie

Nadere informatie

Basisschool De Zilverberg. Kamp groep 8. Handige informatie

Basisschool De Zilverberg. Kamp groep 8. Handige informatie Kamp groep 8 Handige informatie Kamp groep 8 Donderdag 13 juni 2019 Vrijdag 14 juni 2019 Programma informatieavond Het verblijf Voorbereiding Benodigdheden Het programma Kosten Ouderhulp en intekenlijst

Nadere informatie

Boerderijklassen. We maken er een BONTE BEESTENBOEL van!

Boerderijklassen. We maken er een BONTE BEESTENBOEL van! Boerderijklassen We maken er een BONTE BEESTENBOEL van! Data Tweede leerjaar: maandag 21 t.e.m. woensdag 23 januari 2019 Eerste leerjaar: woensdag 23 t.e.m. vrijdag 25 januari 2019 Vertrek Vertrekplaats:

Nadere informatie

10 juli-16 juli. Brunssum

10 juli-16 juli. Brunssum 10 juli-16 juli Brunssum Hallo allemaal, Nog even aftellen, maar bijna is het zover: We gaan weer op zomerkamp! Met z n allen gaan we weer spannende avonturen beleven, en hierover zijn natuurlijk ook

Nadere informatie

PROGRAMMA 3G TRIER. 19, 20, 21 mei 2014. ( versie 31 maart 2014)

PROGRAMMA 3G TRIER. 19, 20, 21 mei 2014. ( versie 31 maart 2014) PROGRAMMA 3G TRIER 19, 20, 21 mei 2014 ( versie 31 maart 2014) Programma: Maandag 19 mei 8.15 uur Vertrek van Ypenburg 12.30 uur Aankomst Cochem 12.30 13.00 uur: Tijd om meegebrachte boterhammen op te

Nadere informatie

INLEIDING. Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur.

INLEIDING. Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur. INLEIDING Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur. In dit kampboekje vind je alle informatie over het kamp, zoals: wat moet ik meenemen? wat gaan we doen? hoe laat

Nadere informatie

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer?

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer? Beste allemaal, Leuk dat je meegaat op ons zomerkamp. In deze westernnieuws kun je bijna alles lezen over dit kamp. Sommige dingen staan er niet in: die blijven nog even een verrassing! Wacht maar op de

Nadere informatie

WINTERSPORTREIS OSG WEST-FRIESLAND

WINTERSPORTREIS OSG WEST-FRIESLAND WINTERSPORTREIS OSG WEST-FRIESLAND 17 t/m 22 april 2016 INHOUD INFORMATIEAVOND Waarom deze avond? Even voorstellen Vertrek / terugkomst Gebied / Locatie Kleding Paklijst Do s and Don t Overig Reglementen

Nadere informatie

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers,

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Op maandag 23 t/m woensdag 25 juni gaan alle leerlingen van H2a, HA2a en HA2b gezamenlijk, met de bus, op werkweek naar het C.J.V. kamp in Renesse. De werkweek

Nadere informatie

Bovenbouwkamp. We gaan op safari(kamp)

Bovenbouwkamp. We gaan op safari(kamp) Bovenbouwkamp 2015 We gaan op safari(kamp) Waar gaan we heen? Paasheuvelgroep de Woensberg safarikamp Woensbergweg 5 1272 JP Huizen Bij noodgevallen kunt u bellen met het nummer: 035 5382481 of mailen

Nadere informatie

Schoolkamp informatie

Schoolkamp informatie akl Schoolkamp informatie Ameland 23 juni t/m 26 juni 2015 T&C T&D D&C Beste leerling/ouder en/of verzorger van T&C, T&D, D&C klas 3, Dit jaar gaan we naar Ameland waar we verblijven in kampeerboerderij

Nadere informatie

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Beste ouders, In deze informatiebrief over het kinderkamp brengen we u op de hoogte over de gang van zaken. Mocht u na het lezen van deze brief

Nadere informatie

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema:

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema: 16e Spivo Jeugdkamp Met het thema: We gaan weer op kamp! Dit jaar van vrijdag 24 april t/m zondag 26 april 2015. Dit jaar gaan we weer naar Groepsaccommodatie Ons Thuis in Ommel waar we de afgelopen paar

Nadere informatie

SBB STICHTING BEHEER BEWONERSGELDEN ZORGINSTELLINGEN

SBB STICHTING BEHEER BEWONERSGELDEN ZORGINSTELLINGEN SBB STICHTING BEHEER BEWONERSGELDEN ZORGINSTELLINGEN Hulp bij omgaan met geld Mijn geld in vertrouwde handen Mijn geld in vertrouwde handen Hulp bij omgaan met geld SBB Zorginstellingen is een volledig

Nadere informatie

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 26 april, donderdag 27 april en vrijdag 28 april

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 26 april, donderdag 27 april en vrijdag 28 april BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 26 april, donderdag 27 april en vrijdag 28 april 1 VERBLIJFPLAATS Relaxhoris Rue de l Eglise 4190 Xhoris Tel: 04/3692710 E-mail: relaxhoris@de voorzorg.be www.relaxhoris.be

Nadere informatie