De kracht van marketing.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De kracht van e-mail marketing."

Transcriptie

1

2

3 De kracht van marketing.

4 Met MailPlus maakt u professionele nieuwsbrieven en geavanceerde marketingcampagnes. Allemaal vanuit één gebruiksvriendelijke werkomgeving. Stel uw bericht op, kies de doelgroep en verstuur uw mailing. Analyseer de uitgebreide statistieken en leer hoe u uw communicatie kunt verbeteren. MailPlus: compleet, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar Compleet Bestandsbeheer, segmentatie, BrightEdit, bounce management, afbeeldingen, servicepagina s, , sms, direct mail, A/B testen, statistieken, Google Analytics... Gebruiksvriendelijk MailPlus is een oplossing met een heldere structuur, een uitgebreide FAQ, online handleidingen én videohulp. Prettig werken, daar draait het om. Software as a Service (SaaS) MailPlus is een online dienst. U hoeft geen hardware aan te schaffen of software te installeren. U krijgt een klantnaam en wachtwoord waarmee u direct aan de slag kunt. Praktische professionals MailPlus is speciaal ontwikkeld voor marketing- en communicatieprofessionals. Professionals die snel, eenvoudig maar bovenal kwalitatief hoogwaardig willen communiceren met hun doelgroepen. Betrouwbaar MailPlus wordt gebruikt door meer dan duizend organisaties. Het is snel, veilig en heeft een hoge beschikbaarheid. MailPlus onderscheidt zich door eenvoud. Niet-technische gebruikers kunnen zelfstandig zeer geavanceerde marketingcampagnes maken. Ideaal voor praktische gebruikers die ook zelf aan de knoppen zitten. Bent u zo n praktische professional? Dan is MailPlus de ideale oplossing voor u.

5 Iedere organisatie is uniek. Daarom zijn er verschillende versies van MailPlus. Start met de basisversie en groei door wanneer u dat wilt. Drie versies van MailPlus MailPlus Mailer is de basisversie. MailPlus Feedback en MailPlus Campaigns voegen daar extra functies aan toe. MailPlus Mailer is dé oplossing voor professionele nieuwsbrieven en marketing. Verstuur uw bericht, analyseer en leer. MailPlus Feedback laat u eenvoudig online enquêtes, webformulieren en polls maken die naadloos integreren met uw marketingcampagnes. MailPlus Campaigns maakt geavanceerde automatische marketingprogramma s mogelijk met Campagne Management en Profielverrijking. Alle versies van MailPlus ondersteunen communicatie via , sms en direct mail.

6 De functies op deze pagina szi zijn beschikbaar in Contacten beheren Uw MailPlus contactdatabase wordt volledig ingericht aan de hand van uw wensen. Met de segmentatie- en personalisatievelden die u nodig heeft om uw doelgroep relevant en persoonlijk te benaderen. Want relevantie en een persoonlijke benadering zijn essentieel voor succesvolle marketing. Al uw doelgroepen in een klik binnen handbereik Relaties kunnen zelf hun profiel beheren MailPlus biedt standaard de servicepagina s: aanmelden, afmelden, tell-a-friend en profiel wijzigen. Deze servicepagina s worden volledig in uw huisstijl opgemaakt. Zodra een relatie zijn gegevens wijzigt, worden die wijzigingen automatisch in MailPlus verwerkt. Voldoe aan de Nederlandse wetgeving Met de geautomatiseerde afmeld- en bounceverwerking voldoet u zonder moeite aan de Nederlandse wetgeving. Wel zo n prettig idee.

7 Headlines Contactdatabase naar uw wensen ingericht Makkelijke import wizard Flexibel doelgroepen samenstellen Automatische afmeld- en bounceverwerking Eenvoudig gegevens exporteren Doelgroepen samenstellen Stel elke mogelijke doelgroep samen op basis van velden in uw contactdatabase of op basis van klikgedrag in uw ings. Pas ze weer aan wanneer uw wensen veranderen. Makkelijk importeren Met behulp van de import wizard voegt u bestanden toe aan uw contactdatabase. Deze functie geeft uitgebreide feedback over het geïmporteerde bestand en stuurt u een rapportage per . Dynamische doelgroepen De doelgroepen die u samenstelt, zijn dynamisch. Iedere keer dat u een mailing verstuurt, wordt de doelgroep opnieuw opgebouwd. U kunt zoveel dynamische doelgroepen maken als u wilt. Totaalbeeld per klant MailPlus zorgt dat per klant alle interactie met uw communicatie wordt vastgelegd. Die informatie vindt u terug op de individuele klantkaarten. Contactdatabase uitbreiden U kunt uw contactdatabase op elk moment uitbreiden met extra velden voor segmentatie of personalisatie. Exporteren naar externe systemen Alle gegevens zijn eenvoudig uit MailPlus te exporteren. Bijvoorbeeld het totale bestand of de unieke doorkliks van een ing. Met MailPlus is exporteren naar uw CRM-systeem makkelijk. Koppelingen automatiseren MailPlus kan worden gekoppeld aan uw CRM-systeem. Door middel van periodieke synchronisatie of zelfs via een real-time koppeling. Aanmeldformulier met welkom MailPlus wordt geleverd met een aanmeldformulier zoals u het wenst. De bijbehorende welkom in uw huisstijl kunt u zelf onderhouden voor een optimale start van uw relatie met de inschrijver.

8 De functies op deze pagina s zijn beschikbaar in Eenvoudig berichten opstellen Met MailPlus maakt u zelf eenvoudig professionele s, direct mail, sms-berichten en webpagina s. Want professionele communicatie draait niet alléén om . Juist de mogelijkheid om via verschillende kanalen te communiceren, maakt MailPlus tot de keuze van veel communicatieprofessionals. Communicatie via , direct mail, sms en webpagina s Snel werken met sjablonen Sjablonen zijn de basis van uw s, webpagina s of brieven. Daarin liggen logo, kleurstelling en lay-out vast, zodat u zich alleen hoeft te concentreren op de inhoud. Natuurlijk kunt u ook volledig afwijken van de sjablonen en uw eigen HTML gebruiken.

9 Headlines Communicatiekanalen: , sms, web en direct mail BrightEdit maakt berichten opstellen simpel Personaliseer uw communicatie Maak uw communicatie meetbaar en leer BrightEdit : en landingspagina editor BrightEdit is een unieke editor op basis van moderne web technologie waarmee u op eenvoudige wijze s en webpagina s opmaakt. De slimme contentblokken en uitgebreide Drag & Drop-functie werken snel en flexibel. Met als resultaat mooie s die aankomen in de inbox van uw ontvangers. Leer van uw communicatie Door het gebruik van trackable links meet u welke content het beste aansluit bij uw ontvangers. Daardoor kunt u de relevantie van uw communicatie keer op keer verbeteren. SMS en direct mail Met MailPlus kunt u ook via sms en direct mail communiceren. Geen ingewikkelde mailmerges meer maar simpelweg al uw communicatie versturen vanuit één oplossing. Verstuur eens een brief op basis van het klikgedrag in uw ing en zie wat dat doet met uw ROI. Communiceer met personen s en webpagina s zijn eenvoudig te personaliseren met alle gegevens uit uw contactdatabase. Tijdens het verzenden, personaliseert MailPlus elk bericht of landingspagina op basis van de velden die u heeft ingevoegd. Webpagina s maken Met de Page Manager maakt u landingspagina s of een actie website. Natuurlijk zijn ook deze pagina s te personaliseren met gegevens uit uw contactdatabase. Afbeeldingen beheren en invoegen Met de Image Manager kunt u afbeeldingen uploaden en bewerken. Vervolgens kunt u deze afbeeldingen invoegen in uw s, webpagina s en brieven. Uw werk gaat nooit verloren De autosave-functie zorgt dat uw werk niet zomaar verloren gaat. Elke vijf minuten wordt automatisch uw bericht opgeslagen. Deze kunt u op elk moment inladen en verder werken. Social media integratie Laat uw ontvangers op eenvoudige wijze uw ing delen met hun sociale netwerken, zoals Twitter, Hyves, Facebook en LinkedIn.

10 De functies op deze pagina s zijn beschikbaar in Berichten versturen en respons analyseren Met de Mailing Manager verstuurt u uw ings, sms-mailings en direct mailings. Daarnaast ziet u in de Mailing Manager het overzicht van al uw verstuurde mailings en vindt u hier van elke mailing een uitgebreide rapportage. Rapportage van al uw mailings op persoonsniveau Doelgroepselectie met één klik Elke doelgroep binnen uw contactdatabase is met één klik te selecteren. Vervolgens hoeft u alleen nog het bericht te kiezen en op verzenden te klikken. Leer van uw communicatie De uitgebreide statistieken van de Mailing Manager stellen u in staat uw marketingactiviteiten steeds weer te verbeteren. Leer wat uw relaties interesseert en maak uw communicatie steeds relevanter voor nog meer succes.

11 Headlines Eén overzicht van al uw communicatie Uitgebreide statistieken Google Analytics koppeling A/B testen voor meer rendement Direct versturen of inplannen U hoeft niet zelf op verzenden te klikken wanneer u uw ing gaat versturen. Plan de ing in voor een later tijdstip en MailPlus zorgt voor de verzending. A/B testen voor meer rendement Test een A- en B-versie van uw bericht en kijk welke het beste presteert. Daarna stuurt u de winnaar naar de rest van de doelgroep voor het hoogste rendement. Snelheid Uw berichten worden per ontvanger opgesteld, gepersonaliseerd en meetbaar gemaakt met een snelheid van s per uur. Deze snelheid is te verhogen indien wenselijk. Aflevering en boodschapintegriteit MailPlus zorgt ervoor dat uw boodschap aankomt in de inbox van de ontvangers. Precies zoals u hem vanuit MailPlus heeft verzonden. Google Analytics koppeling MailPlus integreert met Google Analytics. Zo volgt u de doorkliks naar uw website op de voet en krijgt u een totaalbeeld van de prestaties van uw ings. Meer relevantie met gerichte opvolgacties Maak nieuwe doelgroepen op basis van klikgedrag en stuur gerichte vervolgacties. Door de hoge mate van relevantie zijn dit soort ings zeer succesvol.

12 De functies op deze pagi ina s zijn beschikbaar in Webformulieren, online enquêtes en polls De responsmodules van MailPlus Feedback geven uw organisatie nog meer communicatiekracht. Naast het verzenden van mailings kunt u nu ook actief feedback ontvangen van uw relaties. U krijgt feedback door de inzet van webformulieren, online enquêtes en polls. Daarmee maakt u bijvoorbeeld een klanttevredenheidsonderzoek en meet u hoe uw processen presteren. Met die informatie kunt u uw bedrijfsprocessen verbeteren. Het opstellen van formulieren kan niet makkelijker Eén oplossing U maakt uw webformulieren, online enquêtes of polls allemaal vanuit één MailPlus-omgeving. De gegevens die u verzamelt, worden in een eigen database bewaard en zijn altijd beschikbaar als u ze nodig heeft. Op uw site of in de Page Manager Webformulieren, online enquêtes en polls kunt u tonen binnen uw eigen website of op een pagina binnen de Page Manager. Wanneer de aanvraag gedaan wordt, toont MailPlus een bedankpagina in uw huisstijl.

13 Headlines MailPlus Mailer inclusief webformulieren, online enquêtes en polls Gegevens vooraf invullen zorgt voor meer conversie Leer van de uitgebreide rapportages Bevestigingen per met statistieken Slimme Form Editor bespaart veel tijd Webformulieren die converteren Maak zelf eenvoudig webformulieren met de slimme Form Manager. Bepaal de velden die uw formulier moet bevatten en welke daarvan verplicht zijn. De Form Manager zorgt dat de gegevens correct worden ingevoerd en veilig worden weggeschreven. Realtime rapportages van de respons Volg het succes van uw webformulier, online enquête of poll op de voet. MailPlus Feedback toont u precies hoe bijvoorbeeld uw klanttevredenheidsonderzoek, inschrijving voor uw workshop of poll presteert. U kunt de rapportages op elk moment en tot op persoonsniveau inzien. Gegevens respondent vooraf invullen Omdat MailPlus één geïntegreerde marketingdatabase is, worden de gegevens die al bekend zijn van de ontvanger direct ingevuld. De ontvanger hoeft dan niet alle gegevens in te vullen, maar slechts wat u nog niet wist. Hoe minder gegevens men hoeft in te vullen hoe hoger de conversie. Professionele bevestigingen per Stuur respondenten professionele bevestigingen per in uw huisstijl. Tegelijkertijd biedt MailPlus de optie om een notificatie van de aanvraag te sturen naar uzelf of uw team. Responsgegevens exporteren naar Excel MailPlus Feedback laat u alle responsgegevens eenvoudig exporteren naar verschillende formaten. Handmatig of via geautomatiseerde koppelingen. Zo kunt u deze gegevens gebruiken in andere bedrijfsprocessen of systemen.

14 De functies op deze pagina szi zijn beschikbaar in Campagne Management MailPlus Campaigns maakt de belofte, de juiste boodschap, op het juiste moment naar de juiste persoon volledig waar. En hoe relevanter uw boodschap, des te groter is de impact op de ontvanger. Automatiseer uw marketing met MailPlus Campaigns Grotere impact leidt tot meer interactie waardoor meer profielen verrijkt kunnen worden. Zo leert u de interesses van uw ontvangers kennen en bent u beter in staat een goede relatie op te bouwen. MailPlus Campaigns is de ideale oplossing om uw marketingcommunicatie te automatiseren en profielen te verrijken. De opbouw van een campagne Met MailPlus Campaigns stelt u eenvoudig campagnes op die uit meerdere stappen bestaan. Voorbeelden van campagnestappen zijn; het versturen van een , brief of het wijzigen van een profielveld.

15 Headlines MailPlus Feedback inclusief campagnes en profielverrijking Trigger based marketing Leer en verbeter uw communicatie Geen programmeerkennis vereist Integreer makkelijk met de MailPlus API Kies uit meerdere start triggers MailPlus Campaigns kent verschillende type start triggers. Bijvoorbeeld: het invullen van een webformulier of online enquête, een doorklik in een of een trigger vanuit een extern systeem. Dynamische content Met dynamische content stemt u de inhoud uw ings af op de ontvanger. Gebruik interessevelden, geografische of demografische gegevens om te bepalen welke content wordt verzonden. Zo maakt u uw s nog relevanter. Wat kan ik ermee? Er zijn veel toepassingen van geautomatiseerde marketing mogelijk. Voorbeelden zijn: een automatische met uitnodiging voor een tevredenheidsonderzoek na aanschaf van een product. Transactie s na aanschaf van een product of informatieaanvraag. Automatische campagnes op basis van doorkliks in een ing of Shopping Cart Abandonment s. Geautomatiseerde marketing kan in elke organisatie zorgen voor het verhogen van rendement en/of het verlagen van kosten. De acties bepalen het verloop Mogelijke campagnestappen zijn: het versturen van een , brief of sms. Maar ook het wijzigen van een klantkaart of het aansturen van een callcenter. Leer uw relaties beter kennen Met profielverrijking bent u in staat te leren van uw communicatie. Dat doet u door gedrag op te slaan, zoals doorkliks, opens of door expliciet informatie te vragen via online enquêtes en webformulieren. U kunt elk contactmoment gebruiken om uw profielen te verrijken. Geïntegreerde marketing De MailPlus API laat u MailPlus Campaigns integreren met andere bedrijfsprocessen en afdelingen. Zoals service-centers, de verkoopafdeling of productiesystemen. Wanneer kennis over communicatie snel en overal beschikbaar is, kan uw organisatie sneller reageren. Er zijn twee verschillende API s beschikbaar waaronder één op basis van SOAP.

16 Funtie Contactdatabase ingericht naar uw wensen Import wizard Uitgebreide segmentatiemogelijkheden Dynamische doelgroepen Testen met hulp van een speciale testgroep Zelf gegevens exporteren uit MailPlus Tijdelijke lijsten maken Automatische verwerking van afmeldingen Automatische verwerking van bounces Aanmeldformulier voor op uw website Welkom in uw huisstijl Servicepagina tell-a-friend in uw huisstijl Servicepagina profiel wijzigen in uw huisstijl Autosave-functie elke vijf minuten Berichttype Berichttype sms Berichttype brief Landingspagina s in uw huisstijl Integratie met Google Analytics Makkelijke opmaak van s met BrightEdit Personalisatie van berichten Personalisatie van inboxvelden Personalisatie van landingspagina s Rechten per gebruiker instelbaar Image Manager voor beheer van afbeeldingen Online bewerken van afbeeldingen Uitgebreide realtime statistieken van uw ings Histogram van opens en doorkliks Opvolgacties op basis van opens en doorkliks Mailings nasturen Respons op ings vergelijken Snelheid: vanaf s per uur

17 Funtie Inplannen van verzenddatum en tijdstip A/B testen voor optimaal resultaat Uitgebreide helpfunctie en veelgestelde vragen Online handleidingen in PDF-formaat McAfee secure beveiliging Dagelijkse backup van al uw gegevens Webformulieren maken met de Form Editor Online enquêtes opstellen met de Survey Editor Meningen peilen met polls Webformulieren integreren in uw website Pre-filling van webformulieren Aparte databases voor webformulieren, enquêtes en polls Real-time statistieken van webformulieren, enquêtes en polls Bevestiging per bij alle responsmodules Opvolgacties op basis van webformulieren, enquêtes en polls Gegevens exporteren van webformulieren, enquêtes en polls Controle van ingevoerde gegevens in webformulier SOAP API Campagne Management Dynamische content Gebruik , sms en direct mail als campagneberichten Start campagnes met webformulieren, online enquêtes en polls Start campagnes op basis van keuzes in een webformulier Start campagnes op basis van doorkliks Start campagnes op basis van datumvelden Start campagnes op basis van externe systemen Testschema van uw campagne Rapportage van elke campagnestap Integratie met webanalytics systemen (o.a. Nedstat) Multi-user licentie Maak zelf profielvelden Verrijk profielen op basis van gedrag Verrijk profielen op basis van webformulieren en surveys

18 ailplus betekent voor mij gemak. Het pakket is toegankelijk en gebruiksvriendelijk. D ldt ook voor de ondersteuning. Mijn vragen worden snel, deskundig en op een prettige mani antwoord. De producten zijn zeer transparant. Niet alleen in gebruik, maar ook in wat h plevert. Omdat je direct inzicht hebt in het klikgedrag weet je wat wel en wat ni erkt.mailplus werkt erg plezierig, het pakket bevalt ons zeer goed. We kunnen voorzien in h gelijks nieuws voor onze relaties. MailPlus is snel, werkt gemakkelijk en is heeft daarnaast een ze antrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Toen we besloten met marketin n de slag te gaan, vonden we in MailPlus Feedback een pakket dat aan al onz ensen voldeed. Het pakket is toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Dat geldt ook voor d dersteuning. Mijn vragen worden snel, deskundig en op een prettige manier beantwoord. Voor begrijpelijke en eenvoudige modules werken erg makkelijk. Een beginn apt het programma snel en hoeft geen cursus te volgen om ermee aan de slag te kunnen. De eenvoud va t pakket en ook de lage kosten gaven voor ons de doorslag. We lopen zelden tegen probleme n. Iedereen kan met Mailplus werken. Met name de eenvoud van het pakket, maar toch uitgebreide ogelijkheden, gaven voor ons de doorslag. Al onze wensen waren te combineren in één pakke ailplus Campaigns neemt veel werk voor ons uit handen. Dit scheelttijd en geld

19

20 Van professionele nieuwsbrief tot multi channel marketing automation

E-mail Marketing van A tot Z

E-mail Marketing van A tot Z E-mail Marketing van A tot Z Pagina 1 Versie 1.0 oktober 2008 Copyright Blinker B.V. Introductie Wanneer u met e-mail marketing aan de slag gaat duizelt het u al snel voor de ogen. De meest uiteenlopende

Nadere informatie

Starten. e-mailmarketing. Een vliegende start voor praktische professionals. met

Starten. e-mailmarketing. Een vliegende start voor praktische professionals. met Starten met e-mailmarketing Een vliegende start voor praktische professionals In de 21e eeuw verandert de wereld voor de marketeer in een razend tempo. Met name op het gebied van internet is het uitermate

Nadere informatie

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals e-mail marketing voor webwinkeliers Voor praktische professionals Alle grote webwinkels doen aan e-mail marketing. Dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Ze weten namelijk dat e-mail marketing meer oplevert

Nadere informatie

Totaalconcept. op elkaar afgestemde softwaremodules en diensten die samen tot De nieuwe kijk op marketing & sales leiden.

Totaalconcept. op elkaar afgestemde softwaremodules en diensten die samen tot De nieuwe kijk op marketing & sales leiden. Totaalconcept CRM-software kunt u overal kopen. Net als adressen voor uw direct mailacties. En ook software voor e-mailmarketing is er in overvloed. Maar één leverancier, die alle benodigde producten en

Nadere informatie

E-mail marketing. in de praktijk. inspirerende klantcases

E-mail marketing. in de praktijk. inspirerende klantcases E-mail marketing in de praktijk 12 inspirerende klantcases Deze bundel van praktijkvoorbeelden is gemaakt voor iedereen die met communicatie te maken heeft. En in het bijzonder voor communicatieprofessionals

Nadere informatie

E-mail Marketing. Opzetten van succesvolle e-mailcampagnes. Alex van Ginneken

E-mail Marketing. Opzetten van succesvolle e-mailcampagnes. Alex van Ginneken E-mail Marketing Opzetten van succesvolle e-mailcampagnes Alex van Ginneken 1 Van dezelfde auteur: - Internet marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail marketing, Opzetten van succesvolle

Nadere informatie

CRM in uw Internet Marketing Strategie. Automatisch klantrelaties opbouwen. Alex van Ginneken

CRM in uw Internet Marketing Strategie. Automatisch klantrelaties opbouwen. Alex van Ginneken CRM in uw Internet Marketing Strategie Automatisch klantrelaties opbouwen Alex van Ginneken 1 Van dezelfde auteur: - Internet marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail marketing, Opzetten

Nadere informatie

MEER RENDEMENT UIT UW E-MAIL MARKETING

MEER RENDEMENT UIT UW E-MAIL MARKETING MEER RENDEMENT UIT UW E-MAIL MARKETING copyright 2011 Blinker BV Inhoudsopgave Meer rendement uit uw e-mail marketing... 2 H1 Randvoorwaarden... 3 1.1 Doelstelling... 3 1.2 Return on Investment (ROI)...

Nadere informatie

Whitepaper. Autorespond 4.0. Online marketingtools voor dienstverleners. Nieuwsbrief en autoresponders

Whitepaper. Autorespond 4.0. Online marketingtools voor dienstverleners. Nieuwsbrief en autoresponders Whitepaper Autorespond 4.0 Deze whitepaper geeft een overzicht van de mogelijkheden en de werking van Autorespond: het e-marketing tool voor dienstverleners. In de whitepaper worden daarnaast veelgestelde

Nadere informatie

Whitepaper Mailtomarket

Whitepaper Mailtomarket Whitepaper Mailtomarket Inleiding Ik heb al een digitale nieuwsbrief moet ik dit lezen? Als u uw relaties directer en specifieker wilt benaderen met informatie die bij hen past, dan is e-mailmarketing

Nadere informatie

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N OTYS Recruiting Technology helpt u met kandidaat tracking, communicatie

Nadere informatie

E-mail marketing en CRM. 21 redenen om ze te koppelen

E-mail marketing en CRM. 21 redenen om ze te koppelen E-mail marketing en CRM 21 redenen om ze te koppelen Deze eguide laat zien dat een koppeling tussen je CRMsoftware en e-mail marketingsoftware veel oplevert. Een koppeling van deze twee softwaresystemen

Nadere informatie

PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1

PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1 PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1 Inhoudsopgave Achtergrond informatie over de navigatie binnen PerfectView... 4 A... 6 Aanhef & Adressering... 6 Activiteiten... 6 Toelichting verkoopactiviteiten...

Nadere informatie

Bereken en verbeter jouw ROMI. Return On Marketing Investment. Paul Neuteboom

Bereken en verbeter jouw ROMI. Return On Marketing Investment. Paul Neuteboom Bereken en verbeter jouw ROMI Return On Marketing Investment Paul Neuteboom Inleiding Marketeers leven in een prachtige tijdperk. Het digitale marketingtijdperk welteverstaan. Nog nooit waren onze marketingactiviteiten

Nadere informatie

De 9 stappen naar integraal klantcontact en marketing op maat

De 9 stappen naar integraal klantcontact en marketing op maat De 9 stappen naar integraal klantcontact en marketing op maat Een praktisch stappenplan voor verzekeraars en intermediairs bij het omschakelen van massale marketing naar een persoonlijke benadering via

Nadere informatie

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau!

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass Nederland Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass verbindt U zoekt, wij leveren. Met zowel internationaal als nationaal gedetailleerde bedrijfs-, branche- en marketinginformatie

Nadere informatie

LOCATIES A-side media is gevestigd in Mijdrecht. Ideaal gelegen in de randstad, tussen Amsterdam, Utrecht en Schiphol.

LOCATIES A-side media is gevestigd in Mijdrecht. Ideaal gelegen in de randstad, tussen Amsterdam, Utrecht en Schiphol. OVER A-SIDE MEDIA OPRICHTING A-side media is opgericht in 2001 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een fullservice internetbureau. Wij profileren ons als allround mediabedrijf en staan bekend om

Nadere informatie

CommunicationMaster E-mail marketing platform

CommunicationMaster E-mail marketing platform E-mail marketing E-mail marketing is onmisbaar in uw communicatiemix. Doelgericht, efficiënt en meetbaar. PRODUCTBROCHURE CommunicationMaster E-mail marketing platform versie 5-2011 Productinformatie Functies

Nadere informatie

Offerteproces verzekeringen geautomatiseerd

Offerteproces verzekeringen geautomatiseerd Proteq, Zelf.nl Offerteproces verzekeringen geautomatiseerd Hoog rendement door uitgebreide personalisatie Polisaanvraag marketingtechnisch geoptimaliseerd Alle klantgegevens en contactmomenten in één

Nadere informatie

Interactie-historie van een contact

Interactie-historie van een contact Release augustus 2015 Mailing rapportage en respons Inzicht in uw belangrijkste resultaten Response op uw campagnes Campagneresultaten inzichtelijk in uw systeem Interactie-historie van een contact Alle

Nadere informatie

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Inhoudsopgave 1 Managementsamenvatting 4 2 Belang van CRM 5 Definitie CRM 5 Klantcontact en CRM 5 De klantrelatie centraal 5 Van spreadsheet naar CRM software

Nadere informatie

9.1 Autoreplies... 18 9.2 Klantencontact... 18 9.3 Negatieve e-mails... 18 9.4 E-mails beantwoorden... 19 10 Spam en wetgeving... 20 10.1 Opt-in...

9.1 Autoreplies... 18 9.2 Klantencontact... 18 9.3 Negatieve e-mails... 18 9.4 E-mails beantwoorden... 19 10 Spam en wetgeving... 20 10.1 Opt-in... Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Vang zwervende bezoekers op... 3 1.2 Een tweede kans voor twijfelaars... 3 1.3 Goedkoop en direct resultaat... 4 2 Haal het maximale uit je mailinglijst... 5 2.1 Ga

Nadere informatie

copyright 2010 Blinker BV

copyright 2010 Blinker BV copyright 2010 Blinker BV H1 Inleiding... 2 H2 Het belang van sociale media en e-mail... 3 2.1 Social media en e-mail grote potentie... 3 2.2 E-mail: het grootste online direct marketingkanaal... 4 2.3

Nadere informatie

Exact Online. Het Nieuwe Verkopen. CRM in de cloud. www.exactonline.be

Exact Online. Het Nieuwe Verkopen. CRM in de cloud. www.exactonline.be Exact Online Het Nieuwe Verkopen CRM in de cloud www.exactonline.be 02 crm in de cloud Inhoud Introductie 1 Managementsamenvatting 4 2 Het belang van CRM 6 3 CRM in de praktijk 8 4 CRM en het verkooptraject

Nadere informatie

Informatieset. Informatieset. Act! CRM

Informatieset. Informatieset. Act! CRM Informatieset Act! CRM Een relatiedatabase toegespitst op uw bedrijfsomgeving, die overzichtelijk en eenvoudig in gebruik is en altijd en overal benaderbaar, waar u ook bent. Dat is de wens van velen.

Nadere informatie

Quickstart handleiding

Quickstart handleiding Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor het aanschaffen van. U heeft met deze aankoop een goede keuze gemaakt voor een zeer professionele E-mail marketing tool. In deze quickstart handleiding zullen

Nadere informatie

Productportfolio MTTM.nl

Productportfolio MTTM.nl Productportfolio MTTM.nl nuari 2014 1 Voorwoord MTTM.nl is dé fullservice telecom aanbieder voor de zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in servicenummers en bieden daarnaast een breed pakket aan

Nadere informatie

Bing Ads Handleiding. een Yargon whitepaper

Bing Ads Handleiding. een Yargon whitepaper Bing Ads Handleiding een Yargon whitepaper Bing Ads Handleiding hoofdstukken Basis 1. Inleiding Bing Ads 2 2. Instellingen Bing Ads 4 3. Wegwijs in Bing Ads 6 4. Een Bing Ads campagne opzetten 8 5. Campagne

Nadere informatie

Inhoud 1 Inleiding... 1 Linkbuilding Tool... 4 Werken met een gratis Basic Account van Linkbuilding Tool... 6

Inhoud 1 Inleiding... 1 Linkbuilding Tool... 4 Werken met een gratis Basic Account van Linkbuilding Tool... 6 Inhoud 1 Inleiding... 1 1.1 Marktanalyse... 1 1.2 Website promotie door adverteren... 1 1.3 Zelfstandig je website promoten... 1 1.4 Google en Linkbuilding... 2 2 Linkbuilding Tool... 4 2.1 Linkbuilding

Nadere informatie

Clang 1.4.0. Release Notes. created by

Clang 1.4.0. Release Notes. created by Clang 1.4.0 Release Notes created by Release 1.4.0 Vanaf 2 november wordt Clang uitgebreid met unieke mogelijkheden op het gebied van e-mail en social media. Het is dan o.a. mogelijk om geautomatiseerd

Nadere informatie