De kracht van marketing.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De kracht van e-mail marketing."

Transcriptie

1

2

3 De kracht van marketing.

4 Met MailPlus maakt u professionele nieuwsbrieven en geavanceerde marketingcampagnes. Allemaal vanuit één gebruiksvriendelijke werkomgeving. Stel uw bericht op, kies de doelgroep en verstuur uw mailing. Analyseer de uitgebreide statistieken en leer hoe u uw communicatie kunt verbeteren. MailPlus: compleet, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar Compleet Bestandsbeheer, segmentatie, BrightEdit, bounce management, afbeeldingen, servicepagina s, , sms, direct mail, A/B testen, statistieken, Google Analytics... Gebruiksvriendelijk MailPlus is een oplossing met een heldere structuur, een uitgebreide FAQ, online handleidingen én videohulp. Prettig werken, daar draait het om. Software as a Service (SaaS) MailPlus is een online dienst. U hoeft geen hardware aan te schaffen of software te installeren. U krijgt een klantnaam en wachtwoord waarmee u direct aan de slag kunt. Praktische professionals MailPlus is speciaal ontwikkeld voor marketing- en communicatieprofessionals. Professionals die snel, eenvoudig maar bovenal kwalitatief hoogwaardig willen communiceren met hun doelgroepen. Betrouwbaar MailPlus wordt gebruikt door meer dan duizend organisaties. Het is snel, veilig en heeft een hoge beschikbaarheid. MailPlus onderscheidt zich door eenvoud. Niet-technische gebruikers kunnen zelfstandig zeer geavanceerde marketingcampagnes maken. Ideaal voor praktische gebruikers die ook zelf aan de knoppen zitten. Bent u zo n praktische professional? Dan is MailPlus de ideale oplossing voor u.

5 Iedere organisatie is uniek. Daarom zijn er verschillende versies van MailPlus. Start met de basisversie en groei door wanneer u dat wilt. Drie versies van MailPlus MailPlus Mailer is de basisversie. MailPlus Feedback en MailPlus Campaigns voegen daar extra functies aan toe. MailPlus Mailer is dé oplossing voor professionele nieuwsbrieven en marketing. Verstuur uw bericht, analyseer en leer. MailPlus Feedback laat u eenvoudig online enquêtes, webformulieren en polls maken die naadloos integreren met uw marketingcampagnes. MailPlus Campaigns maakt geavanceerde automatische marketingprogramma s mogelijk met Campagne Management en Profielverrijking. Alle versies van MailPlus ondersteunen communicatie via , sms en direct mail.

6 De functies op deze pagina szi zijn beschikbaar in Contacten beheren Uw MailPlus contactdatabase wordt volledig ingericht aan de hand van uw wensen. Met de segmentatie- en personalisatievelden die u nodig heeft om uw doelgroep relevant en persoonlijk te benaderen. Want relevantie en een persoonlijke benadering zijn essentieel voor succesvolle marketing. Al uw doelgroepen in een klik binnen handbereik Relaties kunnen zelf hun profiel beheren MailPlus biedt standaard de servicepagina s: aanmelden, afmelden, tell-a-friend en profiel wijzigen. Deze servicepagina s worden volledig in uw huisstijl opgemaakt. Zodra een relatie zijn gegevens wijzigt, worden die wijzigingen automatisch in MailPlus verwerkt. Voldoe aan de Nederlandse wetgeving Met de geautomatiseerde afmeld- en bounceverwerking voldoet u zonder moeite aan de Nederlandse wetgeving. Wel zo n prettig idee.

7 Headlines Contactdatabase naar uw wensen ingericht Makkelijke import wizard Flexibel doelgroepen samenstellen Automatische afmeld- en bounceverwerking Eenvoudig gegevens exporteren Doelgroepen samenstellen Stel elke mogelijke doelgroep samen op basis van velden in uw contactdatabase of op basis van klikgedrag in uw ings. Pas ze weer aan wanneer uw wensen veranderen. Makkelijk importeren Met behulp van de import wizard voegt u bestanden toe aan uw contactdatabase. Deze functie geeft uitgebreide feedback over het geïmporteerde bestand en stuurt u een rapportage per . Dynamische doelgroepen De doelgroepen die u samenstelt, zijn dynamisch. Iedere keer dat u een mailing verstuurt, wordt de doelgroep opnieuw opgebouwd. U kunt zoveel dynamische doelgroepen maken als u wilt. Totaalbeeld per klant MailPlus zorgt dat per klant alle interactie met uw communicatie wordt vastgelegd. Die informatie vindt u terug op de individuele klantkaarten. Contactdatabase uitbreiden U kunt uw contactdatabase op elk moment uitbreiden met extra velden voor segmentatie of personalisatie. Exporteren naar externe systemen Alle gegevens zijn eenvoudig uit MailPlus te exporteren. Bijvoorbeeld het totale bestand of de unieke doorkliks van een ing. Met MailPlus is exporteren naar uw CRM-systeem makkelijk. Koppelingen automatiseren MailPlus kan worden gekoppeld aan uw CRM-systeem. Door middel van periodieke synchronisatie of zelfs via een real-time koppeling. Aanmeldformulier met welkom MailPlus wordt geleverd met een aanmeldformulier zoals u het wenst. De bijbehorende welkom in uw huisstijl kunt u zelf onderhouden voor een optimale start van uw relatie met de inschrijver.

8 De functies op deze pagina s zijn beschikbaar in Eenvoudig berichten opstellen Met MailPlus maakt u zelf eenvoudig professionele s, direct mail, sms-berichten en webpagina s. Want professionele communicatie draait niet alléén om . Juist de mogelijkheid om via verschillende kanalen te communiceren, maakt MailPlus tot de keuze van veel communicatieprofessionals. Communicatie via , direct mail, sms en webpagina s Snel werken met sjablonen Sjablonen zijn de basis van uw s, webpagina s of brieven. Daarin liggen logo, kleurstelling en lay-out vast, zodat u zich alleen hoeft te concentreren op de inhoud. Natuurlijk kunt u ook volledig afwijken van de sjablonen en uw eigen HTML gebruiken.

9 Headlines Communicatiekanalen: , sms, web en direct mail BrightEdit maakt berichten opstellen simpel Personaliseer uw communicatie Maak uw communicatie meetbaar en leer BrightEdit : en landingspagina editor BrightEdit is een unieke editor op basis van moderne web technologie waarmee u op eenvoudige wijze s en webpagina s opmaakt. De slimme contentblokken en uitgebreide Drag & Drop-functie werken snel en flexibel. Met als resultaat mooie s die aankomen in de inbox van uw ontvangers. Leer van uw communicatie Door het gebruik van trackable links meet u welke content het beste aansluit bij uw ontvangers. Daardoor kunt u de relevantie van uw communicatie keer op keer verbeteren. SMS en direct mail Met MailPlus kunt u ook via sms en direct mail communiceren. Geen ingewikkelde mailmerges meer maar simpelweg al uw communicatie versturen vanuit één oplossing. Verstuur eens een brief op basis van het klikgedrag in uw ing en zie wat dat doet met uw ROI. Communiceer met personen s en webpagina s zijn eenvoudig te personaliseren met alle gegevens uit uw contactdatabase. Tijdens het verzenden, personaliseert MailPlus elk bericht of landingspagina op basis van de velden die u heeft ingevoegd. Webpagina s maken Met de Page Manager maakt u landingspagina s of een actie website. Natuurlijk zijn ook deze pagina s te personaliseren met gegevens uit uw contactdatabase. Afbeeldingen beheren en invoegen Met de Image Manager kunt u afbeeldingen uploaden en bewerken. Vervolgens kunt u deze afbeeldingen invoegen in uw s, webpagina s en brieven. Uw werk gaat nooit verloren De autosave-functie zorgt dat uw werk niet zomaar verloren gaat. Elke vijf minuten wordt automatisch uw bericht opgeslagen. Deze kunt u op elk moment inladen en verder werken. Social media integratie Laat uw ontvangers op eenvoudige wijze uw ing delen met hun sociale netwerken, zoals Twitter, Hyves, Facebook en LinkedIn.

10 De functies op deze pagina s zijn beschikbaar in Berichten versturen en respons analyseren Met de Mailing Manager verstuurt u uw ings, sms-mailings en direct mailings. Daarnaast ziet u in de Mailing Manager het overzicht van al uw verstuurde mailings en vindt u hier van elke mailing een uitgebreide rapportage. Rapportage van al uw mailings op persoonsniveau Doelgroepselectie met één klik Elke doelgroep binnen uw contactdatabase is met één klik te selecteren. Vervolgens hoeft u alleen nog het bericht te kiezen en op verzenden te klikken. Leer van uw communicatie De uitgebreide statistieken van de Mailing Manager stellen u in staat uw marketingactiviteiten steeds weer te verbeteren. Leer wat uw relaties interesseert en maak uw communicatie steeds relevanter voor nog meer succes.

11 Headlines Eén overzicht van al uw communicatie Uitgebreide statistieken Google Analytics koppeling A/B testen voor meer rendement Direct versturen of inplannen U hoeft niet zelf op verzenden te klikken wanneer u uw ing gaat versturen. Plan de ing in voor een later tijdstip en MailPlus zorgt voor de verzending. A/B testen voor meer rendement Test een A- en B-versie van uw bericht en kijk welke het beste presteert. Daarna stuurt u de winnaar naar de rest van de doelgroep voor het hoogste rendement. Snelheid Uw berichten worden per ontvanger opgesteld, gepersonaliseerd en meetbaar gemaakt met een snelheid van s per uur. Deze snelheid is te verhogen indien wenselijk. Aflevering en boodschapintegriteit MailPlus zorgt ervoor dat uw boodschap aankomt in de inbox van de ontvangers. Precies zoals u hem vanuit MailPlus heeft verzonden. Google Analytics koppeling MailPlus integreert met Google Analytics. Zo volgt u de doorkliks naar uw website op de voet en krijgt u een totaalbeeld van de prestaties van uw ings. Meer relevantie met gerichte opvolgacties Maak nieuwe doelgroepen op basis van klikgedrag en stuur gerichte vervolgacties. Door de hoge mate van relevantie zijn dit soort ings zeer succesvol.

12 De functies op deze pagi ina s zijn beschikbaar in Webformulieren, online enquêtes en polls De responsmodules van MailPlus Feedback geven uw organisatie nog meer communicatiekracht. Naast het verzenden van mailings kunt u nu ook actief feedback ontvangen van uw relaties. U krijgt feedback door de inzet van webformulieren, online enquêtes en polls. Daarmee maakt u bijvoorbeeld een klanttevredenheidsonderzoek en meet u hoe uw processen presteren. Met die informatie kunt u uw bedrijfsprocessen verbeteren. Het opstellen van formulieren kan niet makkelijker Eén oplossing U maakt uw webformulieren, online enquêtes of polls allemaal vanuit één MailPlus-omgeving. De gegevens die u verzamelt, worden in een eigen database bewaard en zijn altijd beschikbaar als u ze nodig heeft. Op uw site of in de Page Manager Webformulieren, online enquêtes en polls kunt u tonen binnen uw eigen website of op een pagina binnen de Page Manager. Wanneer de aanvraag gedaan wordt, toont MailPlus een bedankpagina in uw huisstijl.

13 Headlines MailPlus Mailer inclusief webformulieren, online enquêtes en polls Gegevens vooraf invullen zorgt voor meer conversie Leer van de uitgebreide rapportages Bevestigingen per met statistieken Slimme Form Editor bespaart veel tijd Webformulieren die converteren Maak zelf eenvoudig webformulieren met de slimme Form Manager. Bepaal de velden die uw formulier moet bevatten en welke daarvan verplicht zijn. De Form Manager zorgt dat de gegevens correct worden ingevoerd en veilig worden weggeschreven. Realtime rapportages van de respons Volg het succes van uw webformulier, online enquête of poll op de voet. MailPlus Feedback toont u precies hoe bijvoorbeeld uw klanttevredenheidsonderzoek, inschrijving voor uw workshop of poll presteert. U kunt de rapportages op elk moment en tot op persoonsniveau inzien. Gegevens respondent vooraf invullen Omdat MailPlus één geïntegreerde marketingdatabase is, worden de gegevens die al bekend zijn van de ontvanger direct ingevuld. De ontvanger hoeft dan niet alle gegevens in te vullen, maar slechts wat u nog niet wist. Hoe minder gegevens men hoeft in te vullen hoe hoger de conversie. Professionele bevestigingen per Stuur respondenten professionele bevestigingen per in uw huisstijl. Tegelijkertijd biedt MailPlus de optie om een notificatie van de aanvraag te sturen naar uzelf of uw team. Responsgegevens exporteren naar Excel MailPlus Feedback laat u alle responsgegevens eenvoudig exporteren naar verschillende formaten. Handmatig of via geautomatiseerde koppelingen. Zo kunt u deze gegevens gebruiken in andere bedrijfsprocessen of systemen.

14 De functies op deze pagina szi zijn beschikbaar in Campagne Management MailPlus Campaigns maakt de belofte, de juiste boodschap, op het juiste moment naar de juiste persoon volledig waar. En hoe relevanter uw boodschap, des te groter is de impact op de ontvanger. Automatiseer uw marketing met MailPlus Campaigns Grotere impact leidt tot meer interactie waardoor meer profielen verrijkt kunnen worden. Zo leert u de interesses van uw ontvangers kennen en bent u beter in staat een goede relatie op te bouwen. MailPlus Campaigns is de ideale oplossing om uw marketingcommunicatie te automatiseren en profielen te verrijken. De opbouw van een campagne Met MailPlus Campaigns stelt u eenvoudig campagnes op die uit meerdere stappen bestaan. Voorbeelden van campagnestappen zijn; het versturen van een , brief of het wijzigen van een profielveld.

15 Headlines MailPlus Feedback inclusief campagnes en profielverrijking Trigger based marketing Leer en verbeter uw communicatie Geen programmeerkennis vereist Integreer makkelijk met de MailPlus API Kies uit meerdere start triggers MailPlus Campaigns kent verschillende type start triggers. Bijvoorbeeld: het invullen van een webformulier of online enquête, een doorklik in een of een trigger vanuit een extern systeem. Dynamische content Met dynamische content stemt u de inhoud uw ings af op de ontvanger. Gebruik interessevelden, geografische of demografische gegevens om te bepalen welke content wordt verzonden. Zo maakt u uw s nog relevanter. Wat kan ik ermee? Er zijn veel toepassingen van geautomatiseerde marketing mogelijk. Voorbeelden zijn: een automatische met uitnodiging voor een tevredenheidsonderzoek na aanschaf van een product. Transactie s na aanschaf van een product of informatieaanvraag. Automatische campagnes op basis van doorkliks in een ing of Shopping Cart Abandonment s. Geautomatiseerde marketing kan in elke organisatie zorgen voor het verhogen van rendement en/of het verlagen van kosten. De acties bepalen het verloop Mogelijke campagnestappen zijn: het versturen van een , brief of sms. Maar ook het wijzigen van een klantkaart of het aansturen van een callcenter. Leer uw relaties beter kennen Met profielverrijking bent u in staat te leren van uw communicatie. Dat doet u door gedrag op te slaan, zoals doorkliks, opens of door expliciet informatie te vragen via online enquêtes en webformulieren. U kunt elk contactmoment gebruiken om uw profielen te verrijken. Geïntegreerde marketing De MailPlus API laat u MailPlus Campaigns integreren met andere bedrijfsprocessen en afdelingen. Zoals service-centers, de verkoopafdeling of productiesystemen. Wanneer kennis over communicatie snel en overal beschikbaar is, kan uw organisatie sneller reageren. Er zijn twee verschillende API s beschikbaar waaronder één op basis van SOAP.

16 Funtie Contactdatabase ingericht naar uw wensen Import wizard Uitgebreide segmentatiemogelijkheden Dynamische doelgroepen Testen met hulp van een speciale testgroep Zelf gegevens exporteren uit MailPlus Tijdelijke lijsten maken Automatische verwerking van afmeldingen Automatische verwerking van bounces Aanmeldformulier voor op uw website Welkom in uw huisstijl Servicepagina tell-a-friend in uw huisstijl Servicepagina profiel wijzigen in uw huisstijl Autosave-functie elke vijf minuten Berichttype Berichttype sms Berichttype brief Landingspagina s in uw huisstijl Integratie met Google Analytics Makkelijke opmaak van s met BrightEdit Personalisatie van berichten Personalisatie van inboxvelden Personalisatie van landingspagina s Rechten per gebruiker instelbaar Image Manager voor beheer van afbeeldingen Online bewerken van afbeeldingen Uitgebreide realtime statistieken van uw ings Histogram van opens en doorkliks Opvolgacties op basis van opens en doorkliks Mailings nasturen Respons op ings vergelijken Snelheid: vanaf s per uur

17 Funtie Inplannen van verzenddatum en tijdstip A/B testen voor optimaal resultaat Uitgebreide helpfunctie en veelgestelde vragen Online handleidingen in PDF-formaat McAfee secure beveiliging Dagelijkse backup van al uw gegevens Webformulieren maken met de Form Editor Online enquêtes opstellen met de Survey Editor Meningen peilen met polls Webformulieren integreren in uw website Pre-filling van webformulieren Aparte databases voor webformulieren, enquêtes en polls Real-time statistieken van webformulieren, enquêtes en polls Bevestiging per bij alle responsmodules Opvolgacties op basis van webformulieren, enquêtes en polls Gegevens exporteren van webformulieren, enquêtes en polls Controle van ingevoerde gegevens in webformulier SOAP API Campagne Management Dynamische content Gebruik , sms en direct mail als campagneberichten Start campagnes met webformulieren, online enquêtes en polls Start campagnes op basis van keuzes in een webformulier Start campagnes op basis van doorkliks Start campagnes op basis van datumvelden Start campagnes op basis van externe systemen Testschema van uw campagne Rapportage van elke campagnestap Integratie met webanalytics systemen (o.a. Nedstat) Multi-user licentie Maak zelf profielvelden Verrijk profielen op basis van gedrag Verrijk profielen op basis van webformulieren en surveys

18 ailplus betekent voor mij gemak. Het pakket is toegankelijk en gebruiksvriendelijk. D ldt ook voor de ondersteuning. Mijn vragen worden snel, deskundig en op een prettige mani antwoord. De producten zijn zeer transparant. Niet alleen in gebruik, maar ook in wat h plevert. Omdat je direct inzicht hebt in het klikgedrag weet je wat wel en wat ni erkt.mailplus werkt erg plezierig, het pakket bevalt ons zeer goed. We kunnen voorzien in h gelijks nieuws voor onze relaties. MailPlus is snel, werkt gemakkelijk en is heeft daarnaast een ze antrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Toen we besloten met marketin n de slag te gaan, vonden we in MailPlus Feedback een pakket dat aan al onz ensen voldeed. Het pakket is toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Dat geldt ook voor d dersteuning. Mijn vragen worden snel, deskundig en op een prettige manier beantwoord. Voor begrijpelijke en eenvoudige modules werken erg makkelijk. Een beginn apt het programma snel en hoeft geen cursus te volgen om ermee aan de slag te kunnen. De eenvoud va t pakket en ook de lage kosten gaven voor ons de doorslag. We lopen zelden tegen probleme n. Iedereen kan met Mailplus werken. Met name de eenvoud van het pakket, maar toch uitgebreide ogelijkheden, gaven voor ons de doorslag. Al onze wensen waren te combineren in één pakke ailplus Campaigns neemt veel werk voor ons uit handen. Dit scheelttijd en geld

19

20 Van professionele nieuwsbrief tot multi channel marketing automation

FileFrame Integratie emailcampagne management

FileFrame Integratie emailcampagne management FileFrame Integratie emailcampagne management 4orange, 2013 Hogehilweg 24 1101 CD Amsterdam Zuidoost www.4orange.nl Fileframe integratie emailcampagne management Onderdeel van campagne management Inhoud

Nadere informatie

mailplus marcom DE PRETTIGSTE SOFTWARE VOOR PROFESSIONELE MARKETING

mailplus marcom DE PRETTIGSTE SOFTWARE VOOR PROFESSIONELE  MARKETING mailplus marcom DE PRETTIGSTE SOFTWARE VOOR PROFESSIONELE E-MAIL MARKETING INHOUD Waarom MailPlus? 1 Prettigste software 2 Onze ondersteuning maakt het verschil 3 Professionele e-mail marketing Overzicht

Nadere informatie

Whitepaper Mailtomarket

Whitepaper Mailtomarket Whitepaper Mailtomarket Inleiding Ik heb al een digitale nieuwsbrief moet ik dit lezen? Als u uw relaties directer en specifieker wilt benaderen met informatie die bij hen past, dan is e-mailmarketing

Nadere informatie

Speak Mailer. De voordelen

Speak Mailer. De voordelen Speak Mailer Speak Mailer is een krachtige en flexibele alles-in-één oplossing voor e-mail marketing. Met Speak Mailer kunt u op doelgerichte wijze uw relaties informeren over nieuwe ontwikkelingen en

Nadere informatie

Clang 1.4.0. Release Notes. created by

Clang 1.4.0. Release Notes. created by Clang 1.4.0 Release Notes created by Release 1.4.0 Vanaf 2 november wordt Clang uitgebreid met unieke mogelijkheden op het gebied van e-mail en social media. Het is dan o.a. mogelijk om geautomatiseerd

Nadere informatie

Prijzen zijn geldig van 1 januari 2013 t/m 31 december 2013 en zijn onder voorbehoud van type- en drukfouten. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Prijzen zijn geldig van 1 januari 2013 t/m 31 december 2013 en zijn onder voorbehoud van type- en drukfouten. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Prijzen zijn geldig van 1 januari 2013 t/m 31 december 2013 en zijn onder voorbehoud van type- en drukfouten. Alle prijzen zijn exclusief BTW. 1. MailPlus Mailer Creëer en verstuur professionele e-mailings

Nadere informatie

Meer doen met e-mail marketing

Meer doen met e-mail marketing Meer doen met e-mail marketing Introductie Dit white paper is geschreven voor iedereen die met communicatie te maken heeft. En in het bijzonder voor communicatieprofessionals die aan e-mail marketing doen.

Nadere informatie

copyright 2010 Blinker BV

copyright 2010 Blinker BV copyright 2010 Blinker BV H1 Ik wil u beter leren kennen... 2 H2 Start van de relatie: kennismaken... 3 H3 Personalisatie: altijd weten wie ik ben... 4 H4 Profielverrijking: weten wat mij interesseert...

Nadere informatie

Het nieuwe kenniscentrum. De Form Manager in Mailer. Automatische A/B splittesten. Release september 2014. Maak een mailing nog effectiever

Het nieuwe kenniscentrum. De Form Manager in Mailer. Automatische A/B splittesten. Release september 2014. Maak een mailing nog effectiever Release september 2014 Automatische A/B splittesten Maak een mailing nog effectiever Het nieuwe kenniscentrum Helpt u verder De Form Manager in Mailer Slimme formulieren die converteren MailPlus Release

Nadere informatie

Tarieven MailPlus 2012

Tarieven MailPlus 2012 Tarieven MailPlus 2012 Prijzen zijn geldig van 1 januari 2012 t/m 31 december 2012 en zijn onder voorbehoud van type- en drukfouten. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Bereken de totale MailPlus kosten in

Nadere informatie

Wageningen UR. Één online uitstraling

Wageningen UR. Één online uitstraling Wageningen UR Één online uitstraling Centrale regie over huisstijl en opzet Alle profielen en contactmomenten in één systeem Verregaande koppeling tussen Measuremail en backoffice website Automatische

Nadere informatie

Interactie-historie van een contact

Interactie-historie van een contact Release augustus 2015 Mailing rapportage en respons Inzicht in uw belangrijkste resultaten Response op uw campagnes Campagneresultaten inzichtelijk in uw systeem Interactie-historie van een contact Alle

Nadere informatie

16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE

16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE 16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE 1. Bepaal uw e-mail marketing strategie Wat wilt u bereiken met uw e-mail marketingcampagne? Wilt u naamsbekendheid creëren, de verkoop van een product

Nadere informatie

MailChimp. Getting Started Guide

MailChimp. Getting Started Guide MailChimp Getting Started Guide MailChimp getting started guide In dit artikel geven we een korte inleiding op wat Mailchimp is en wat MailChimp voor je onderneming kan betekenen. Daarnaast maken we je

Nadere informatie

CommunicationMaster E-mail marketing platform

CommunicationMaster E-mail marketing platform E-mail marketing E-mail marketing is onmisbaar in uw communicatiemix. Doelgericht, efficiënt en meetbaar. PRODUCTBROCHURE CommunicationMaster E-mail marketing platform versie 5-2011 Productinformatie Functies

Nadere informatie

E-mailmarketing Do s & Don ts MailPlus & Kittyhawk

E-mailmarketing Do s & Don ts MailPlus & Kittyhawk E-mailmarketing Do s & Don ts MailPlus & Kittyhawk Even Wat is voorstellen e-mailmarketing Loek Balvers Partner Managers bij MailPlus 06-40240261 / SMS loek@mailplus.nl 079 3631217 facebook.com/mailplusnl

Nadere informatie

Survey Manager. Uitbreiding subscribe pop-up. Doelgroepselectie productcategorie. Release mei Eenvoudig online surveys inzetten

Survey Manager. Uitbreiding subscribe pop-up. Doelgroepselectie productcategorie. Release mei Eenvoudig online surveys inzetten Release mei 2016 Survey Manager Eenvoudig online surveys inzetten Uitbreiding subscribe pop-up Meer inzetmogelijkheden Doelgroepselectie productcategorie Uitgebreid in uw systeem In mei 2016 is een nieuwe

Nadere informatie

Instructie nieuwsbriefmodule Mijnhengelsportvereniging.nl

Instructie nieuwsbriefmodule Mijnhengelsportvereniging.nl Instructie nieuwsbriefmodule Mijnhengelsportvereniging.nl Met de nieuwsbriefmodule is het mogelijk om veilig en eenvoudig digitale nieuwsbrieven te versturen naar abonnees. Voor de module is maatwerk nodig

Nadere informatie

TravMedia Company. professionaliseert e-mailmarketing

TravMedia Company. professionaliseert e-mailmarketing TravMedia Company professionaliseert e-mailmarketing Efficiënte promotie van nieuwe artikelen via e-mail CMS Koppeling bespaart een uur werk per nieuwsbrief Customized content door uitgebreide segmentatie

Nadere informatie

WHITE PAPER. Outlook versus Mailplus. Van Os Marketing www.vanosmarketing.nl info@vanosmarketing.nl 1

WHITE PAPER. Outlook versus Mailplus. Van Os Marketing www.vanosmarketing.nl info@vanosmarketing.nl 1 WHITE PAPER Outlook versus Mailplus 1 Introductie We spreken veel mensen die denken over het opzetten van een professionele e-mail nieuwsbrief. Ook spreken we veel mensen die al een nieuwsbrief versturen.

Nadere informatie

MailPlus. Kennissessie ism Van IJzendoorn

MailPlus. Kennissessie ism Van IJzendoorn MailPlus Kennissessie ism Van IJzendoorn Agenda 1 2 3 4 5 6 7 WIE IS MAILPLUS / WAAR STAAN WE VOOR? Van IJzendoorn en MAILPLUS WAT IS E-MAIL MARKETING E-MAIL & MOBILE DO S & DON TS HOE ZET IK HET GOED

Nadere informatie

Offerteproces verzekeringen geautomatiseerd

Offerteproces verzekeringen geautomatiseerd Proteq, Zelf.nl Offerteproces verzekeringen geautomatiseerd Hoog rendement door uitgebreide personalisatie Polisaanvraag marketingtechnisch geoptimaliseerd Alle klantgegevens en contactmomenten in één

Nadere informatie

Quickstart handleiding

Quickstart handleiding Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor het aanschaffen van. U heeft met deze aankoop een goede keuze gemaakt voor een zeer professionele E-mail marketing tool. In deze quickstart handleiding zullen

Nadere informatie

Gemeente Haarlemmermeer. Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP. Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013

Gemeente Haarlemmermeer. Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP. Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013 Gemeente Haarlemmermeer Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013 Nwsbrf.nl Office @ Igluu Jansdam 2a 3512HB Utrecht 06 447 08 349 info@nwsbrf.nl

Nadere informatie

E-mail marketing en CRM. 21 redenen om ze te koppelen

E-mail marketing en CRM. 21 redenen om ze te koppelen E-mail marketing en CRM 21 redenen om ze te koppelen Deze eguide laat zien dat een koppeling tussen je CRMsoftware en e-mail marketingsoftware veel oplevert. Een koppeling van deze twee softwaresystemen

Nadere informatie

Handleiding. Mailchimp

Handleiding. Mailchimp Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 2BLijsten... 3 4BOverzicht... 3 Lijst aanmaken... 4 Campagnes... 6 4BOverzicht... 6 4B... 6 Nieuwe campagne aanmaken... 7 Rapporten... 11 2 2BLijsten Lijsten bestaan uit

Nadere informatie

HAKAPERO. Marketing Software VS Marketing Automatisering

HAKAPERO.  Marketing Software VS Marketing Automatisering Email Marketing Software VS Marketing Automatisering Wij merken in ons dagelijks werk dat er veel verwarring bestaat hoe email marketing zich verhoudt met marketing automatisering. Het blijkt dat veel

Nadere informatie

ActieMailer. Handleiding

ActieMailer. Handleiding Handleiding 1. Inhoudsopgave ActieMailer 1 Handleiding 1 1. Inhoudsopgave 2 2. Over de Actie Mailer 3 3. Het maken van uw Actiemailing. 5 3.1. Kies een soort layout 5 3.2. Instellingen 6 3.3. Bewerk kop

Nadere informatie

Realiseer zelf professionele e-mailcampagnes. Beheer je contactdatabases

Realiseer zelf professionele e-mailcampagnes. Beheer je contactdatabases Realiseer zelf professionele e-mailcampagnes Beheer je contactdatabases Beheer e-mailadressen Flexmail staat voor flexibiliteit en dat vindt u in alle aspecten van ons e-mailmarketingplatform terug. Zo

Nadere informatie

ICS/VCS bestanden importeren

ICS/VCS bestanden importeren Release april 2015 MailPlus via HTTPS Uw data nog beter beveiligd ICS/VCS bestanden importeren Events direct in de agenda van uw ontvangers Communicatiewaarde-model Meer grip op uw e-mail marketing Caching

Nadere informatie

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem WinRIS Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem Inleiding WinRIS is een marketing, sales- en communicatiesysteem dat eigenhandig is ontwikkeld door WinRIS Nederland b.v. Het systeem wordt ook wel een

Nadere informatie

Quickstart Lucrasoft EMMA

Quickstart Lucrasoft EMMA Quickstart Lucrasoft EMMA Versie: 1.0 Datum: 10 April 2014 Quickstart Lucrasoft EMMA is dé tool om nieuwsbrieven te versturen, uw contacten te beheren en deze op het juiste moment van de juiste informatie

Nadere informatie

Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit

Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit CampagneMakers is powered by Wat doen wij allemaal Wij zorgen voor een boodschap naar jouw klant die wij crossmediaal verpakken in diverse online

Nadere informatie

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Verbeter de upselling Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Brochure: Alletha Mailingtool Versie: 6 uit 2011 introductie Bedankt voor uw interesse in Alletha Mailingtool en de mogelijkheden die het

Nadere informatie

Werken met Mailchimp op Facebook. Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee?

Werken met Mailchimp op Facebook. Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee? Werken met Mailchimp op Facebook Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee? Inleiding In dit whitepaper leest u wat u kunt met Mailchimp als e-mailmarketing platform. Er zijn een groot aantal e-mail marketing

Nadere informatie

Handleiding: Set-up Mailplus Franchise

Handleiding: Set-up Mailplus Franchise Handleiding: Set-up Mailplus Franchise Inhoudsopgave Introductie... 1 1 Intakegesprek... 3 1.1 Franchise-subaccounts... 2 1.2 Ontwerp en omzetting templates... 3 1.3 Databasevelden... 4 1.4 Het aanmeldformulier...

Nadere informatie

Quick Start Guide. Het Dashboard

Quick Start Guide. Het Dashboard Quick Start Guide Deze Quick Start Guide vertelt alle basisprincipes over het gebruik van de software, zodat u snel aan de slag kunt. Deze gids fungeert als een breed overzicht van het systeem. Hiernaast

Nadere informatie

Aan de slag met MailChimp!

Aan de slag met MailChimp! Aan de slag met MailChimp! In 3 stappen je eerste nieuwsbrief verzenden Stap 1. Aanmelden Meld je aan via www.mailchimp.com, het is gratis en een creditcard is niet nodig voor aanmelding. Er zijn betaalde

Nadere informatie

Automatische mailing export. Automatisch exporteren van mailing rapportages uit MailPlus

Automatische mailing export. Automatisch exporteren van mailing rapportages uit MailPlus Automatische mailing export Automatisch exporteren van mailing rapportages uit MailPlus Specificatie 2.0 28 september 2009 INTRODUCTIE Bij marketing is het belangrijk om na een mailing de rapportage op

Nadere informatie

websolv ings.nl Mailing Campagnes

websolv ings.nl Mailing Campagnes websolve-mailings.nl Mailing Campagnes Bouw gerichte, gepersonaliseerde campagnes en haal ontvangers direct uit uw DMS. Analyseer resultaten middels conversies in showroom en werkplaats. Versie: Juli 2016

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Whitepaper Handleiding Google Analytics Implementatie Datum: Juli 2013 Schrijver: Gerard Rathenau

Inhoudsopgave. Whitepaper Handleiding Google Analytics Implementatie Datum: Juli 2013 Schrijver: Gerard Rathenau Whitepaper Handleiding Google Analytics Implementatie Datum: Juli 2013 Schrijver: Gerard Rathenau Inhoudsopgave Inleiding... 2 1.Maak een meetplan vóór je Google Analytics implementatie... 2 2. Profiel

Nadere informatie

MailPlus-template voor BrightEdit

MailPlus-template voor BrightEdit Handleiding: MailPlus-template voor BrightEdit Deze handleiding is bedoeld voor MailPlus Partners en in te zetten voor MailPlus Marcom Inhoudsopgave Introductie... 1 1 De Template Manager... 2 1.1 Template

Nadere informatie

Handleiding Gravity Forms

Handleiding Gravity Forms Handleiding Gravity Forms Deze handleiding gaat in op het maken van formulieren via Gravity Forms binnen WordPress. Ter voorbeeld wordt een formulier gemaakt voor het inzenden van hulp vragen voor Gravity

Nadere informatie

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Tweezijdige marketing Van oudsher gebruiken organisaties verschillende marketingtechnieken om hun producten of diensten onder de aandacht van potentiële

Nadere informatie

Nieuwsbrieven versturen met MailPoet

Nieuwsbrieven versturen met MailPoet Nieuwsbrieven versturen met MailPoet Een nieuwe nieuwsbrief maken Om een nieuwe nieuwsbrief te maken klik je op de button nieuwe nieuwsbrief (2). Je kunt ook een reeds bestaande nieuwsbrief dupliceren

Nadere informatie

Checklist voor een succesvolle E-mailmarketing-strategie

Checklist voor een succesvolle E-mailmarketing-strategie Checklist voor een succesvolle E-mailmarketing-strategie Over deze whitepaper: deze checklist maakt deel uit van een serie voor marketing- en communicatieprofessionals die interactieve media inzetten binnen

Nadere informatie

E-mailmarketing Do s & Don ts E-sites

E-mailmarketing Do s & Don ts E-sites E-mailmarketing Do s & Don ts E-sites Even Wat is voorstellen e-mailmarketing Dick de Zwart Partner Manager MailPlus E-mail: dickdezwart@gmail.com (privé) dick@mailplus.nl (zakelijk) Sms / whatsapp: 06-51231345

Nadere informatie

Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls

Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls Samenvatting Google AdWords Google Analytics is een online tool van Google. De tool verzamelt statistieken

Nadere informatie

Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse

Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse 4orange, 13 oktober 2015 Hogehilweg 24 1101 CD Amsterdam Zuidoost www.4orange.nl 2 Inhoud Achtergrond & Aanleiding... 3 A... 3 B...

Nadere informatie

Whitepaper: Segmentatie in marketing. Stationsplein EX Hilversum +31 (0)

Whitepaper: Segmentatie in  marketing. Stationsplein EX Hilversum +31 (0) Whitepaper: Segmentatie in e-mailmarketing Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 531 1115 Segmentatie in e-mailmarketing Hoe verbeter in mijn e-mail campagnes? Vaak wordt er uitvoerig A-B getest,

Nadere informatie

Kennissessie. web conference: Haal meer uit marketing. De web conference start om uur

Kennissessie. web conference: Haal meer uit  marketing. De web conference start om uur Kennissessie web conference: Haal meer uit e-mailmarketing De web conference start om 16.00 uur Geluid: zet het geluid van de computer aan op de juiste volume Stel uw vragen via de chatfunctie @ValueProof

Nadere informatie

Met deze handleiding kunt u in alle rust de werking van het LeadQ lead management systeem in u opnemen.

Met deze handleiding kunt u in alle rust de werking van het LeadQ lead management systeem in u opnemen. Handleiding LeadQ Lite (60 dagen Pilot) Met deze handleiding kunt u in alle rust de werking van het LeadQ lead management systeem in u opnemen. Mocht u na het lezen van deze handleiding er toch nog niet

Nadere informatie

Starters. marketing: Het draait om de. doelstellingen

Starters.  marketing: Het draait om de. doelstellingen Starters E-mail marketing: Het draait om de doelstellingen E-mail marketing bottom line doelstellingen Marketing is in rap tempo aan het veranderen. Accountability is een term die je overal op ziet duiken.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Whitepaper Handleiding Google Analytics Implementatie Datum: Juli 2013 Schrijver: Gerard Rathenau

Inhoudsopgave. Whitepaper Handleiding Google Analytics Implementatie Datum: Juli 2013 Schrijver: Gerard Rathenau Whitepaper Handleiding Google Analytics Implementatie Datum: Juli 2013 Schrijver: Gerard Rathenau Inhoudsopgave Inleiding... 2 1.Maak een meetplan vóór je Google Analytics implementatie... 2 2. Profiel

Nadere informatie

Het succesvolle all-in-one online platform voor bedrijven en organisaties.

Het succesvolle all-in-one online platform voor bedrijven en organisaties. Het succesvolle all-in-one online platform voor bedrijven en organisaties. Klaar voor de toekomst Synergie Komt uit het Grieks: (synergia = samenwerking). Het beschrijft de situatie waarin het effect van

Nadere informatie

Handleiding: OpenEmm nieuwsbrief manager Diergaarde Blijdorp

Handleiding: OpenEmm nieuwsbrief manager Diergaarde Blijdorp Handleiding: OpenEmm nieuwsbrief manager Diergaarde Blijdorp Algemeen Deze handleiding beschrijft de werking van OpenEmm gekoppeld aan WordPress. Ondanks het feit dat binnen OpenEmm nieuwsbrieven opgemaakt

Nadere informatie

Inhoudsopgave V2.02 2

Inhoudsopgave V2.02 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Beginnen met InterWord.... 3 Navigatiemenu.... 4 Hoofdmenu aanmaken.... 4 Submenu aanmaken.... 4 Hoofd- en submenu s verwijderen.... 4 Hoofd- en submenu s aan of uit te

Nadere informatie

HANDLEIDING FOCWA.TEVREDEN.NL

HANDLEIDING FOCWA.TEVREDEN.NL HANDLEIDING FOCWA.TEVREDEN.NL Inhoudsopgave Introductie tevredenheidsonderzoek... 3 Inloggen Focwa.tevreden.nl... 3 Onderzoeken uitvoeren Per e-mail... 6 Onderzoeken uitvoeren Per e-mail per groep... 7

Nadere informatie

Acrobat 8 voor marketingprofessionals

Acrobat 8 voor marketingprofessionals Acrobat 8 voor marketingprofessionals Colin van Oosterhout Business Development Manager Acrobat Monique Engelaar Marketing Manager Acrobat Adobe Systems Benelux 2006 Adobe Systems Incorporated. All Rights

Nadere informatie

HUB. non lineair ---

HUB. non lineair --- HUB non lineair 1 juli 2016 2 INLEIDING Digitale workflow De OLON MediaHub non lineair (verder te noemen de MediaHub) is een backend systeem dat de oplossing biedt voor de meest complexe vraagstukken op

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Nationaal E-mailmarketing Onderzoek 2010

Nationaal E-mailmarketing Onderzoek 2010 Uitgevoerd in opdracht van Tripolis Solutions e-mailmarketing software & delivery services Inleiding De inzet van e-mailmarketing door bedrijven is in Nederland bezig aan een enorme opmars. Het bewezen

Nadere informatie

Handleiding Mailchimp

Handleiding Mailchimp 1. Inhoud... 2 2. Inloggen... 3 3. Algemene informatie... 4 3.1 Campagne opties in mailchimp... 4 4. Campagne aanmaken met template... 5 4.1 Algemene informatie... 5 4.2 Instellen campagne met template...

Nadere informatie

AdCalls instellen !!! AdCalls. Installatiehandleiding. TITEL Handleiding AdCalls. DATUM 19 februari 2014 VERSIE 1.1

AdCalls instellen !!! AdCalls. Installatiehandleiding. TITEL Handleiding AdCalls. DATUM 19 februari 2014 VERSIE 1.1 AdCalls Installatiehandleiding TITEL Handleiding AdCalls DATUM 19 februari 2014 VERSIE 1.1 2 Inhoudsopgave # Titel Bladzijde 1. Introductie 3 2. 2.1 2.2 2.3 3. 3.1 3.2 4. 4.1 4.2 4.3 Uw website(s) koppelen

Nadere informatie

BIJLAGE. Mailing versturen & Nieuwsbrief adressen

BIJLAGE. Mailing versturen & Nieuwsbrief adressen BIJLAGE. Mailing versturen & Nieuwsbrief adressen Inleiding Het is in Publicanda mogelijk mailings te versturen. Bij deze module hoort een Standaardknop waarmee bezoekers zich via de website kunnen aanmelden

Nadere informatie

Handleiding. imailingtool. Introductie

Handleiding. imailingtool. Introductie Handleiding imailingtool Handleiding...1 imailingtool...1 Introductie...1 2 Aan de slag!...2 2.1 Inloggen...2 2.2 Dashboard / Homepage...2 2.2.1 Uitleg dashboard...3 3 Adressenlijst...0 3.1 Een nieuwe

Nadere informatie

Online tools voor bevragingen

Online tools voor bevragingen Online tools voor bevragingen Een vergelijking van de mogelijkheden 1 Overzicht van de mogelijkheden Gratis (basisversie) Google forms Enquetemaken.be Gratisenquetemaken.nl Thesistools Zoomerang Betalend

Nadere informatie

SOCIALREADY. Gebruikershandleiding. SOCIALREADY is een product van Reclameplanner.nl

SOCIALREADY. Gebruikershandleiding. SOCIALREADY is een product van Reclameplanner.nl SOCIALREADY Gebruikershandleiding SOCIALREADY is een product van Reclameplanner.nl Inhoudsopgave Message Box My Contacts My Groups My Reports 3 10 11 12 Dit is uw home-screen. Als SocialReady wordt opgestart

Nadere informatie

Nodig uw relaties in vijf stappen per e-mail uit Snel, efficiënt en effectief Ga naar www.digitalerelatiekaart.nl

Nodig uw relaties in vijf stappen per e-mail uit Snel, efficiënt en effectief Ga naar www.digitalerelatiekaart.nl Nodig uw relaties in vijf stappen per e-mail uit Snel, efficiënt en effectief Ga naar www.digitalerelatiekaart.nl Bekroond met de E-mail Marketingaward 007 Verstuur binnen een half uur uw digitale relatiekaart

Nadere informatie

NC-Websites Handleiding Mailer

NC-Websites Handleiding Mailer NC-Websites Handleiding Mailer Juni 2011 versie 1 1 Inhoud 1. Uw mailer... 3 2. Groepen beheren... 4 3. Klanten beheren... 7 4. Nieuwsbrief opstellen... 10 4.1 Indeling van de Nieuwsbrief... 10 4.2 De

Nadere informatie

WELKOM BIJ BLINKER. Veel succes, Het Blinkerteam. Pagina 2

WELKOM BIJ BLINKER. Veel succes, Het Blinkerteam. Pagina 2 Pagina 1 WELKOM BIJ BLINKER Een digitale nieuwsbrief is een fantastisch medium om te communiceren met (potentiële) klanten. Het is snel, flexibel, goedkoop en uitstekend meetbaar. Het zal leiden tot meer

Nadere informatie

WELKOM. DIRK JAN KOEKKOEK CEO efuture Group

WELKOM. DIRK JAN KOEKKOEK CEO efuture Group Dirk Jan Koekkoek (1979) is mede oprichter en aandeelhouder van efuture Group. Binnen de directie is hij met name verantwoordelijk voor business en online marketing intelligence, search engine marketing

Nadere informatie

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop Handleiding NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING 1. Introductie 2. Configureren en bestellen 3. Sjabloon (categorieën en descriptors) 3.1 Lijst sjablonen 3.2 Sjablonen bewerken 3.2.1. Eigenschappen knop 4. Analyseren

Nadere informatie

HootSuite Enterprise Solu/ons

HootSuite Enterprise Solu/ons S HootSuite Enterprise Solu/ons S HootSuite The Social Media Dashboard HootSuite helpt consumentenmerken, global enterprises, kleine ondernemingen en bureaus berichten te verspreiden, gesprekken te monitoren

Nadere informatie

Handleiding actiegerichte doelen

Handleiding actiegerichte doelen Handleiding actiegerichte doelen Inhoudsopgave Basisbeginselen actiegerichte doelen... 2 Hoe stel je doelen in?... 2 Welke type doelen zijn er?... 5 Wat zijn de toepassingsmogelijkheden van doelen binnen

Nadere informatie

Content Management Systeem (beheer website)

Content Management Systeem (beheer website) Digizon Webmanager DIGIZON WEBMANAGER... 1 CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM (BEHEER WEBSITE)... 1 KORTE UITLEG CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM:... 1 BEHEERSYSTEEM MODULES... 3 AGENDA... 3 FAQ (FREQUENTLY ASKED QUESTIONS)...

Nadere informatie

Lege waarden importeren

Lege waarden importeren Release november 2014 Subscription Manager Meer inschrijvingen op uw nieuwsbrief Lege waarden importeren Uw bestand up-to-date Handmatig productprijzen aanpassen Volledige flexibiliteit Filtering niet-zichtbare

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Gebeurtenissen meten met event tracking

Inhoudsopgave. Gebeurtenissen meten met event tracking Gebeurtenissen meten met event tracking Inhoudsopgave Inleiding... 2 Verschillen tussen event tracking en virtuele paginavertoningen... 2 Event tracking instellen... 2 Rapporten voor gebeurtenissen...

Nadere informatie

WinRIS E-marketing. De moderne manier van marketing

WinRIS E-marketing. De moderne manier van marketing WinRIS E-marketing De moderne manier van marketing Inleiding E-mail is niet weg te denken uit de dagelijkse gang van zaken binnen een bedrijf. Het is een veelzijdig communicatiemiddel en wordt steeds meer

Nadere informatie

Basishandleiding WordPress

Basishandleiding WordPress Basishandleiding WordPress Website: http://www.uwsite.nl Back-end: http://www.uwsite.nl/wp-admin Gebruikersnaam: uwgebruikersnaam Wachtwoord: uwwachtwoord 0. Inloggen in het gebruikersgedeelte / het back-end

Nadere informatie

Nodig uw relaties uit via. e-mail. Meer mogelijkheden voor professioneel mailen. snel efficiënt effectief. www.klantenportaal.vnuexhibitions.

Nodig uw relaties uit via. e-mail. Meer mogelijkheden voor professioneel mailen. snel efficiënt effectief. www.klantenportaal.vnuexhibitions. Nodig uw relaties uit via e-mail Meer mogelijkheden voor professioneel mailen snel efficiënt effectief www.klantenportaal.vnuexhibitions.com Nodig uw relaties in drie stappen uit Effectief De digitale

Nadere informatie

JCI Tielt. Website JCI-Tielt. Handleiding website

JCI Tielt. Website JCI-Tielt. Handleiding website JCI Tielt Website JCI-Tielt Handleiding website tomputor 1-5-2015 Inhoud Intro... 3 Browsers... 3 Algemeen... 4 1. Wijzigen pagina... 4 Aanmelden... 4 Beveiligingsniveaus... 4 Website als bezoeker... 5

Nadere informatie

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Beheer en segmenteer uw contacten Beheer online uw eigen mediabibliotheek Creëer gepersonaliseerde berichten met dynamische inhoud Ontwerp uw bericht met onze

Nadere informatie

Frankwatching. Volledige automatisering e-mailmarketing

Frankwatching. Volledige automatisering e-mailmarketing Frankwatching Volledige automatisering e-mailmarketing Efficiënte promotie van nieuwe artikelen via e-mail CMS Koppeling bespaart een uur werk per nieuwsbrief Customized content door uitgebreide segmentatie

Nadere informatie

Effectieve reclametips. Voor meer klanten in uw winkel

Effectieve reclametips. Voor meer klanten in uw winkel Effectieve reclametips Voor meer klanten in uw winkel Inhoud. Direct mail. Huis-aan-huisverspreiding. Facebook advertentie. E-DM 6. Welke uiting kiest u? 7 6. Effectieve tips voor in de reclamemix 8 Inleiding

Nadere informatie

Uw domein in trackable links

Uw domein in trackable links Release juli 2016 Uw domein in trackable links Herkenbare identiteit en meer doorkliks Uitgebreide preview Vier nieuwe mogelijkheden Standaard vragenlijsten Toegevoegd aan de Survey Manager In juli 2016

Nadere informatie

geen dag zonder een goed CV White Label

geen dag zonder een goed CV White Label White Label Als intermediair, detacheringorganisatie of uitzendbureau bestaat uw core business uit het verzamelen, beoordelen en herlabelen van CV s. Met name het herlabelen van CV s is een van de punten

Nadere informatie

imailingtool Handleiding

imailingtool Handleiding imailingtool Handleiding 1 Inhoud 1 Introductie imailingtool 3 2 Aan de slag met imailingtool 3 2.1 Log-in 3 2.2 Homepage 4 3 Adressenlijst 5 3.1 Een nieuwe adreslijst aanmaken 5 3.1.1 Een adres toevoegen

Nadere informatie

Sportshopsdirect. Optimalisatie door koppeling met Magento

Sportshopsdirect. Optimalisatie door koppeling met Magento Sportshopsdirect Optimalisatie door koppeling met Magento Real-time koppeling tussen Measuremail en Magento Tien shops ondersteund door één e-mailmarketing database Relevante campagnes op basis van orderhistorie

Nadere informatie

HANDLEIDING MY DHL PARCEL

HANDLEIDING MY DHL PARCEL DHL PARCEL BENELUX HANDLEIDING MY DHL PARCEL Inhoud In deze handleiding vindt u meer informatie over het gebruik van my.dhlparcel.nl. De volgende onderwerpen worden voor u toegelicht: 1. Standaard verzendadres

Nadere informatie

Starten met Watermelon Messenger

Starten met Watermelon Messenger Starten met Watermelon Messenger Welkom bij Watermelon Messenger! Om zeker te zijn dat jij direct weet hoe je moet beginnen én alles uit ons systeem zult halen, hebben wij een startersgids voor je gemaakt.

Nadere informatie

EMMA Handleiding E-mailmarketing

EMMA Handleiding E-mailmarketing EMMA Handleiding E-mailmarketing Inleiding Succesvolle e-mailmarketing campagnes leggen de focus (terug) bij de ontvanger. Het versturen van e-mailmarketing is nog steeds populair en kan, wanneer goed

Nadere informatie

Klantcase. VSM Geneesmiddelen Ematters & Tripolis Solutions. Bureau voor digitale marketing

Klantcase. VSM Geneesmiddelen Ematters & Tripolis Solutions. Bureau voor digitale marketing Klantcase VSM Geneesmiddelen Ematters & Tripolis Solutions Bureau voor digitale marketing Met Tripolis Dialogue heeft onze Zwanger & Kraamtijd -nieuwsbrief een openpercentage van 40 procent. VSM Geneesmiddelen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16 Inhoudsopgave Aanmelden bij Office 365... 2 Office 365 voor het eerste gebruiken... 2 Persoonlijke instellingen Office 365... 3 Wijzigen wachtwoord... 4 Instellen voorkeurstaal... 4 Office Professional

Nadere informatie

Handleiding voor de Communicatie Cockpit

Handleiding voor de Communicatie Cockpit Handleiding voor de Communicatie Cockpit 2017 1 Beste deelnemer, Leuk dat u aan de slag gaat met de Communicatie Cockpit. Hierbij een handleiding om tot mooie resultaten te komen. U kunt behalve berichten

Nadere informatie

REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie

REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie online media De creatieve industrie wordt in toenemende mate succesvol uitgedaagd om prachtige websites vorm

Nadere informatie

DHL MyBill Veelgestelde vragen

DHL MyBill Veelgestelde vragen DHL MyBill Veelgestelde vragen MyBill.dhl.com Click here for English DHL Express dhlexpress.nl DHL MyBill handleiding 2 DHL Express dhlexpress.nl Inhoudsopgave Veelgestelde vragen... 4 Account Beheer...

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Migratieplanning... 3 What s new...4 Interface...4 Navigatie... 5 Account... 7 Home... 8 Zoeken... 9 Groepen... 10 Mijn team / mijn Werkgroep...

Migratieplanning... 3 What s new...4 Interface...4 Navigatie... 5 Account... 7 Home... 8 Zoeken... 9 Groepen... 10 Mijn team / mijn Werkgroep... 1 v 1 Inhoudstafel Migratieplanning... 3 What s new...4 Interface...4 Navigatie... 5 Account... 7 Home... 8 Zoeken... 9 Groepen... 10 Mijn team / mijn Werkgroep... 11 Agenda... 12 Facturatie... 14 Registraties...

Nadere informatie

3.1 TEST ONTWERP VAN JE BUTTONS... 12 3.2 LEESBAAR MAKEN VOOR MOBIELE APPARATEN... 12 3.3 CALL-TO-ACTION: GEBRUIK ANIMATIE... 13

3.1 TEST ONTWERP VAN JE BUTTONS... 12 3.2 LEESBAAR MAKEN VOOR MOBIELE APPARATEN... 12 3.3 CALL-TO-ACTION: GEBRUIK ANIMATIE... 13 1.1 SLUIT AAN OP DE ONLINE HUISSTIJL... 3 1.2 GEBRUIK EEN WEB LETTERTYPE... 3 1.3 STEL DE JUISTE BREEDTE IN... 3 1.4 PLAATS HET BEDRIJFSLOGO OF DE NAAM LINKSBOVEN IN DE E-MAIL... 4 1.5 MAAK DE E-MAIL LEESBAAR

Nadere informatie