BouwJeEigenSauna CHECKLIST

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BouwJeEigenSauna CHECKLIST"

Transcriptie

1 BouwJeEigenSauna CHECKLIST Stappenplan Stap 1. Bepaal de randvoorwaarden. Stap 2. Maak een schets of duidelijke tekening van uw cabine en bepaal de belangrijkste afmetingen. Stap 3. Geef alle onderdelen een uniek kenteken en bepaal de samenstelling en afmetingen. Stap 4. Bepaal de hoeveelheden benodigd materiaal voor de cabine. Stap 5. Bepaal de hoeveelheden benodigd materiaal voor het interieur. Stap 6. Maak een overzicht van de gewenste accessoires. Stap 7. Stel de gewenste techniek samen. Voorbeeld: Het stappenplan wordt geïllustreerd met de saunacabine voor de familie K. Stap 1. Bepaal de randvoorwaarden. Begin altijd met het bepalen van de randvoorwaarden / basisgegevens. Waar komt de sauna te staan, wat is de beschikbare ruimte? Hoeveel personen maken er maximaal gelijktijdig gebruik van de sauna? Wees realistisch in het bepalen van het aantal gebruikers. Veel gebruikers betekent een grote sauna, een kachel met veel vermogen, een zware elektrische aansluiting en dergelijke meer. Ga dus uit van normaal gebruik en niet van een uitzonderlijke situatie. Bovendien is het zo dat een cabine van bijvoorbeeld 200x200cm royaal is voor 2 à 3 personen maar eveneens prima gebruikt kan worden door 5 personen. Wat is het maximaal beschikbare elektrische vermogen in functie van het aansluiten van de saunaoven? Een oven tot 3.6 kw kan op een gewone groep van 230V/16A. Alle ovens van 3.6W-15kW kunnen aangesloten worden op een 3-fasen aansluiting. Elke fase afgezekerd op 16A (3 fasen-nul-aarde) Zware ovens kunnen ook monofasig worden aangesloten, let op dat de waarde van de afzekering altijd tenminste 1 stap onder de waarde van de hoofdzekering dient te liggen. Wat is het budget? De keuze van de houtsoorten voor de afwerking van de cabine en de samenstelling van de saunatechniek zijn van grote invloed op de uiteindelijke prijs van de cabine. De sauna komt te staan in een ruimte van 185x240cm. De plafondhoogte is 250cm. Ongeveer de helft van deze ruimte is beschikbaar voor de saunacabine. De andere helft is voor het ophangen van de badjassen en het eventueel plaatsen van een stortemmer / afkoeldouche.

2 In principe wordt de sauna enkel gebruikt door 2 personen. In uitzonderlijke gevallen zullen kennissen van de familie Fieter mee in de sauna gaan. Dit gebeurt echter zo sporadisch (enkele keren per jaar) dat de familie heeft besloten hier geen rekening mee te houden. Wanneer het voorkomt wordt er gewoon een beetje ingeschikt. Er is voldoende elektrisch vermogen beschikbaar. Bij de laatste renovatie van de keuken is in functie van een elektrisch fornuis de groepenkast aangepast en is er een kabel getrokken tot in de ruimte voor de sauna. Toch wil de familie M omwille van het beperken van het stroomgebruik liever een oven met een beperkt vermogen. Er is een budget van ongeveer 3.000,-. Stap 2. Maak een schets of duidelijke tekening. De volgende vuistregels zijn een goed uitgangspunt bij het maken van de tekening: Een saunawand opgebouwd tegen een bestaande muur heeft een dikte van 6 cm. Een vrijstaande saunawand heeft een dikte van 7.5 cm. Een saunaplafond heeft een dikte van 6 cm. De onderzijde van het plafond komt ongeveer op 2.00 tot 2.10 m hoogte. Plaats het plafond niet te hoog. Doordat alle warmte opstijgt is een te hoge cabine moeilijk goed warm te krijgen, vooral onderin. Een saunabank heeft een minimale breedte van 38 cm (enkel rechtop zitten). Een breedte van 48 cm is gangbaar maar is niet comfortabel om op te liggen (uw arm hangt er naast). Een breedte van 58 cm geeft zowel voor zitten als voor liggen een goed comfort. Bredere banken geven vooral in liggende houding een beter comfort. Probeer verschillende breedtes uit, ga op de grond liggen met een schouder tegen een muur en meet op welke breedte van bank voor u voldoende comfort biedt. Voor particulier gebruik heeft een sauna zelden meer dan 2 bankniveaus. Een lage bank (onderbank) op een hoogte van ongeveer 40cm en een hoge bank (bovenbank) op een hoogte van ongeveer 80cm. Een gangbare afmeting voor een saunadeur is 69x189cm (buitenmaat deurkader). De standaard maten variëren van 63x185 t/m 79x189 cm. Een deur draait altijd naar buiten, nooit naar binnen! Stap 3. Geef alle onderdelen een uniek kenteken. Het maakt niet zoveel uit hoe dit gebeurt, als de verschillende onderdelen maar duidelijk te onderscheiden zijn. Wij gaan als volgt te werk: Wij geven alle wanden een LETTER-aanduiding, te beginnen met de wand waarin de deur staat en vervolgens met de wijzers van de klok mee rond, om te eindigen met het plafond. Wij geven alle banken een NUMMER-aanduiding. (zie voorbeeld). Per onderdeel noteren we vervolgens de samenstelling, de afmeting en/of eventuele bijzonderheden.

3 Stap 4. Bepaal de hoeveelheden benodigd materiaal voor de cabine. Er zijn allerlei manieren om dit te doen. Wij werken bij voorkeur onderdeel per onderdeel. Op deze wijze houden we maximaal overzicht en is het achteraf makkelijk terug te vinden hoe bepaalde hoeveelheden zijn samengesteld en is het ook eenvoudig om hoeveelheden aan te passen indien er iets aan de cabine wordt gewijzigd. Houten structuur van de wand: Het houten regelwerk van de wand bestaat altijd uit: een onder- en bovenregel, een linker- en rechter zijstijl, tussenliggende regels. De tussenliggende regels worden afhankelijk van de plaatsingsrichting van de schroten horizontaal of verticaal geplaatst. Bij verticale plaatsing van de schroten worden de regels horizontaal geplaatst en vice versa. De tussenliggende regels worden geplaatst met een tussenafstand van ongeveer 60cm (overeenkomstig de breedte van de isolatieplaten). Isolatie De isolatie wordt gerekend over de volledig oppervlakte van de wand. De oppervlakte van de houten stijlen wordt verwaarloosd. De oppervlakte van eventuele grote openingen zoals deuren en vensters wordt uiteraard niet geteld. Dampscherm Het dampscherm wordt gerekend over de volledig oppervlakte van de verschillende wanden. De oppervlakte van eventuele grote openingen zoals deuren en vensters wordt niet geteld. Het totale oppervlakte wordt achteraf met ±10% verhoogt als compensatie van snijdverliezen en overlappingen. In de praktijk betekent dit dat de oppervlakte van het dampscherm gelijk is de oppervlakte van de isolatie vermeerderd met 10%. Afwerking binnenzijde cabine / schroten Bij verticale plaatsing van de schroten (meest gangbaar). Deel de totale breedte van de wand (binnenmaat cabine) door de werkende breedte van de schroot en rond het gevonden aantal naar boven af (dus 17,2 wordt bijvoorbeeld 18 stuks). Bij horizontale plaatsing van de schroten. Deel de totale hoogte van de wand (binnenmaat cabine) door de werkende breedte van de schroot en rond het gevonden aantal naar boven af (dus 23,5 wordt bijvoorbeeld 24 stuks). Horizontale plaatsing leidt soms tot flinke zaagverleizen. Afwerking buitenzijde cabine Standaard wordt de buitenzijde van een saunacabine het zelfde afgewerkt als de binnenzijde van de cabine, met schroten maar in principe is vrijwel elk materiaal geschikt. Het is dus prima mogelijk de buitenzijde van de cabine qua stijl aan te passen aan de ruimte waarin deze is geplaatst. Saunacabines geplaatst in een badkamer worden

4 vaak afgewerkt met een betegelbaar plaatmateriaal om vervolgens overeenkomstig de rest van de badkamer te worden afgewerkt. In geval de saunacabine wordt afgewerkt met schroten is de werkwijze gelijkaardig als de werkwijze voor de binnenzijde. Bij verticale plaatsing van de schroten (meest gangbaar). Deel de totale breedte van de wand (buitenmaat cabine) door de werkende breedte van de schroot en rond het gevonden aantal naar boven af. Bij horizontale plaatsing van de schroten. Deel de totale hoogte van de wand (buitenmaat cabine) door de werkende breedte van de schroot en rond het gevonden aantal naar boven af. De deur Dit kan een traditionele houten deur zijn of een volledig hardglazen deur in helder of bruin glas. De hardglazen deuren worden steeds voordeliger en zijn soms zelfs goedkoper dan een houten deur. Nadeel van een glazen deur is het bijkomende warmteverlies. Een saunadeur gaat altijd naar buiten toe open, een deurbreedte van 69cm is gangbaar. Denk bij het Let bij bestelling op de juiste draairichting: Rechtsdraaiend: vanaf de buitenzijde gezien zitten de scharnieren aan de rechterzijde. Linksdraaiend: vanaf de buitenzijde gezien zitten de scharnieren aan de linkerzijde. Afwerklatten Afhankelijk van de gekozen detaillering en/of de nauwkeurigheid van werken kan het nodig zijn om op diverse plaatsen nog een afwerklat te plaatsen. Meestal worden er in de hoeken tussen de wanden en in de hoeken tussen de wanden en het plafond afwerklatjes geplaatst. Stap 5. Bepaal de hoeveelheden benodigd materiaal voor het interieur. Wat heb je nodig voor het interieur: Lage bank(en), met of zonder rugleuning. Hoge bank(en), met of zonder rugleuning Ovenbeschermhek Vloerrooster Al deze interieurelementen kun je krijgen als exact op maat gemaakt geprefabriceerd geheel maar je kunt natuurlijk ook het losse materiaal kopen en zelf aan de slag gaan.

5 Stap 6. Maak een overzicht van de gewenste accessoires. De onontbeerlijke accessoires: ventilatierooster(s) Een goede ventilatie van de cabine zorgt voor een betere luchtkwaliteit en voor een betere spreiding van de warmte in de cabine. De ideale opstelling heeft één ventilatie opening laag bij de grond in de direct omgeving van de oven en één opening schuin tegenover de eerste opening en op een hoogte van ongeveer 70 cm. De lage opening staat altijd open. In de praktijk wordt de lage opening vaak achter de oven geplaatst, een rond gat Ø10 volstaat. Deze hoeft dan enkel aan de buitenzijde te worden voorzien van een rooster. De opening wordt aan binnenzijde van de cabine door de oven aan het zicht onttrokken. In het geval de oven vlak naast de deur is geplaatst voldoet een royale spleet van ongeveer 2 cm onder de deur ook. De hoge opening bevindt zich idealiter schuin tegenover de eerste opening op een hoogte juist onder het niveau van de bovenbank. Indien dit in de praktijk niet haalbaar is zoek dan een andere locatie. Het ventilatiedebiet van deze tweede opening is regelbaar. Meestal wordt de opening aan de binnenzijde afgewerkt met een regelbaar rooster en aan de buitenzijde met een vast rooster zodat de ventilatie vanuit de binnenzijde van de cabine kan worden geregeld. emmer & lepel Kies een emmer die je bevalt. Voordeling en functioneel of mooi ontworpen in exclusieve materialen met een bijhorend prijskaartje. De leuke en handige accessoires: vloerrooster(s) Zeker bij cabines die geplaatst zijn in de tuin is door het binnen- en buitenlopen de vloer soms wat gruizig. Een vloerrooster is dan prettiger om op te staan. Denk er verder aan dat één groot vloerrooster mooi is maar soms onhandig wanneer het moet worden verwijderd om eronder te poetsen. hoofdsteun(en) Een onderschatte accessoire die het verblijf in de saunacabine ernstig kan veraangenamen. Sommige modellen kunnen, wanneer rechtop geplaatst, ook als rugsteun worden gebruikt. Er zijn heel wat varianten, saunakussens, harde houten steunen, gegolfde modellen en de zeer comfortabele schotelmodellen. kapstok Sommigen hebben buiten de saunacabine voldoende plaats voor een rekje met bijvoorbeeld handdoeken en wat flesjes saunageur. In ieder geval is het praktisch om net buiten de cabine een plek te hebben om je badjas of een extra handdoek op te hangen. zandloper Een verblijf van ongeveer 15 minuten in de saunacabine is gangbaar hoewel de beste stelregel is om niet langer te gaan dan comfortabel aanvoelt. Een zandloper geeft je een goede indicatie van de verstreken tijd.

6 Er bestaan ook saunaklokken maar deze zijn meestal niet geschikt voor plaatsing in de hete saunacabine. hygrometer en/of thermometer Een hygro- en/of thermometer geeft een indicatie van het heersende klimaat in de cabine. Je moet echter niet verbaasd zijn wanneer de temperatuur op de meters afwijkt van de instellingen op de saunabesturing. De saunabesturing meet meestal de temperatuur vlak onder het plafond terwijl de thermometer is geplaatst op ooghoogte. Ook zijn de meters, uitzonderingen daargelaten, niet erg precies. afkoel accessoires Normaal verloopt het afkoelen als volgt: koel eerst aan de (buiten)lucht, adem een paar keer diep in, dit geeft zuurstof en de longen koelen af, koel verder met water via de slang en/of douche & stortemmer, neem als laatste een dompelbad. Een goede koeling na het saunabad frist je op en geeft je nieuwe energie. De bijbehorende producten zijn: de afkoelslang; een kunststof slang om jezelf mee af te spuiten, de schwallbrause; een douche die een vlak watergordijn produceert, de stortemmer; een kantelbare emmer die in één keer een flinke klets water uitstort, de dompelton; het summum van afkoeling voor de dapperen onder ons. saunageuren Geur is een prikkel die een sterke invloed heeft op het onderbewust zijn. Probeer verschillende combinaties van temperatuur, geur en eventueel geluid en licht en maak van het saunabad een extra aangenaam ritueel dat alle zintuigen aanspreekt. Eucalyptus, dennen, munt en lavendel zijn de klassiekers, maar probeer ook eens andere geuren en ontdek je eigen favoriet. saunatextiel: Een mooie badjas en royale badlakens of hammamdoeken veraangenamen het saunabad. Gebruik een royaal badlaken, zweet dient op de doek te vallen, niet op de saunabanken. Een hammamdoek kan ook ter vervanging van een badjas worden omgeslagen. Minder gekend zijn de saunamutsen. Een muts beschermt tegen de hitte in de saunacabine, houdt het hoofd koel. Stap 7. Stel de gewenste techniek samen. De techniek in een saunacabine bestaat minimaal uit de volgende onderdelen: saunaoven (gewone- of combi-oven) en geïntegreerde separate besturing saunabesturing (niet nodig wanneer gekozen wordt voor een oven met opgebouwde besturing) verlichting

7 Dit kan nog worden uitgebreid met: speakers, in- of opbouw kleurentherapie Door middel van muziek en licht kan een bijzondere sfeer in de saunacabine worden geschapen. De hete temperatuur, een bijzondere geur, ontspannende muziek en aangepast licht maakt van het saunabad een bijzonder ritueel dat alle zintuigen aanspreekt. eventuele infrarood techniek Steeds vaker wordt de sauna gecombineerd met infra-rood techniek. Ofwel om tijdens het saunabad een extra warmtegolf te creëren ofwel om los van de sauna te worden gebruikt als therapeutisch en ontspannend medium. bekabeling Let op: gebruik enkel hittebestendige siliconen-kabel in de juiste dikte! BELANGRIJK!! Regelmatige ontstaan er branden door kortsluiting ten gevolge van onoordeelkundig aangelegde elektrische installaties. Saunakachels zijn zware elektrische verbruikers en gewone elektriciteitskabel is op termijn niet bestand tegen de hoge temperaturen in een saunacabine. Gebruik voor de aansluiting van alle stroomverbruikers in de saunacabine dus altijd hittebestendige kabel.

Sauna zoals het bedoeld is.

Sauna zoals het bedoeld is. Sauna zoals het bedoeld is. Q U A L I T Y S A U N A Een moment van rust. Een moment van ontspanning. Even helemaal tot uzelf komen. Ervaar de behaaglijke warmte van uw eigen sauna of infrarood cabine.

Nadere informatie

SAUNA & INFRAROOD. Bonhof Sauna. Infrarood cabines

SAUNA & INFRAROOD. Bonhof Sauna. Infrarood cabines 23 SAUNA & INFRAROOD Bonhof Sauna Infrarood cabines 227 23 SAUNA & INFRAROOD BONHOF SAUNA Hout van superieure kwaliteit De Bonhof sauna s worden gemaakt van dennenhout (polarfichte) van superieure kwaliteit,

Nadere informatie

welkom in de wereld van sauna s voor binnen buitensauna s accessoires

welkom in de wereld van sauna s voor binnen buitensauna s accessoires welkom in de wereld van buitensauna s accessoires van basic tot design, voor binnen en buiten, Sauna in standaarduitvoering of maatwerk, als traditionele sauna of in combi uitvoering, in elementen of massieve

Nadere informatie

SAUNA. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infra-rood warmtecabines

SAUNA. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infra-rood warmtecabines SAUNA de weelde van ontspanning Saunacabines Infra-rood warmtecabines Kwaliteit van kenners Al meer dan twintig jaar worden in Winterswijk in de Gelderse Achterhoek saunacabines geproduceerd door de BONHOF

Nadere informatie

Starline Sauna s & Infraroodcabines

Starline Sauna s & Infraroodcabines Starline Sauna s & Infraroodcabines Uw Starline dealer: fit, actief en gezond. Kiezen voor Starline, is kiezen voor de zekerheid van een solide organisatie. De Starline Group is internationaal een begrip

Nadere informatie

SAUNA S & INFRAROOD TRADITIONELE SAUNA S

SAUNA S & INFRAROOD TRADITIONELE SAUNA S SAUNA S & INFRAROOD TRADITIONELE SAUNA S VOOR ZELF MONTAGE De pakket sauna s van Dutchwaters worden compleet geleverd, en zijn zeer eenvoudig op te bouwen. Dit mede dankzij een duidelijke montage handleiding

Nadere informatie

De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers

De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers VETWEEFSEL BLOEDSTROOM De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers DIEP DOORDRINGENDE INFRAROOD STRALING Reguliere Infrarood Stralers Combinatie Infraheat TM Stralers Sauna kachel 15 minuten

Nadere informatie

Sauna concepts. Steeds een lengte voorop

Sauna concepts. Steeds een lengte voorop Sauna concepts Steeds een lengte voorop Behaaglijke warmte 1111101Vanco pool crations Een sauna is de ideale plaats om te ontspannen. Regelmatig gebruik is bovendien een middel om fit, actief en gezond

Nadere informatie

De grootste keuze infrarood cabines

De grootste keuze infrarood cabines De grootste keuze infrarood cabines VETWEEFSEL BLOEDSTROOM De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers DIEP DOORDRINGENDE INFRAROOD STRALING 15 minuten 20 minuten De combinatie van de drie

Nadere informatie

Bij deze isolatietechniek wordt de isolatie aan de buitenzijde van de gevelmuren geplaatst. Op deze isolatie wordt een nieuwe afwerking geplaatst.

Bij deze isolatietechniek wordt de isolatie aan de buitenzijde van de gevelmuren geplaatst. Op deze isolatie wordt een nieuwe afwerking geplaatst. Wat is buitenmuurisolatie? De meeste woningen, gebouwd voor 1960, hebben geen spouwmuren, maar volle muren. In deze gevallen is een spouwmuurisolatie geen optie en moet u kiezen voor de isolatie van buitenmuren

Nadere informatie

Inhoud. Kubus line. Savannah line. Tanami line. Club line. Kalahari line. Kelo line 34 INHOUD 03

Inhoud. Kubus line. Savannah line. Tanami line. Club line. Kalahari line. Kelo line 34 INHOUD 03 Sauna s 2016 Inhoud Kubus line 04 Savannah line 10 Tanami line 16 Club line 22 Kalahari line 28 Kelo line 34 INHOUD 03 Luxueuse versie van de klassieke Finse sauna! 04 Design Kubus line volledig ontspannen

Nadere informatie

BouwJeEigenSauna. Checklist. Constructie saunacabine. Balken voor skelet cabine

BouwJeEigenSauna. Checklist. Constructie saunacabine. Balken voor skelet cabine Checklist Cnstructie saunacabine Balken vr skelet cabine 4 hrizntale balken ter ndersteuning wanden = 4 x lengte zijden. In principe wrden de schrten verticaal geplaatst, zdat er minder van de schrten

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

HET LANDLEVEN-KIPPENHOK

HET LANDLEVEN-KIPPENHOK LANDLEVEN-KIPPENHOK BLAD 1 HET LANDLEVEN-KIPPENHOK VROEGER WERDEN KIPPEN IN DE MEEST WONDERLIJKE BOUWSELS ONDERGEBRACHT. SOMS ERG ROMANTISCH OM TE ZIEN, MAAR VAAK ONPRAKTISCH, ONHYGIËISCH EN WEINIG DIERVRIENDELIJK.

Nadere informatie

Werkomschrijving verbouwing badkamer en toilet Beatrijsstraat 41a

Werkomschrijving verbouwing badkamer en toilet Beatrijsstraat 41a Werkomschrijving verbouwing badkamer en toilet Beatrijsstraat 41a ALGEMEEN - Werkzaamheden aaneengesloten uitvoeren om de tijd voor de verbouwing zo kort mogelijk te houden. - Kosten voor badkamer en toilet

Nadere informatie

korte golf infraroodcabines

korte golf infraroodcabines korte golf infraroodcabines Warmte doet een mens goed. Maar de ene warmte is de andere niet. Dit heeft te maken met de manier waarop de warmte wordt overgebracht. De overdracht van warmte kan plaats vinden

Nadere informatie

elementenconcept geheel naar wens samen te stellen!

elementenconcept geheel naar wens samen te stellen! tarragona elementenconcept geheel naar wens samen te stellen! stel samen: tarragona 1 Zits zonder arm H85xB60xD93 elementenconcept Op zoek naar een grote en vooral comfortabele zithoek? Dan is Tarragona

Nadere informatie

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar Domicare huisliften Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar ervaring, circa 900 liften per jaar verlaten de fabriek. Onze plateauliften en huisliften

Nadere informatie

Sun Sauna & Poolworld: Saunabouwers van formaat PRIJSLIJST 2011

Sun Sauna & Poolworld: Saunabouwers van formaat PRIJSLIJST 2011 Sun Sauna & Poolworld: Saunabouwers van formaat PRIJSLIJST 2011 Sun Sauna & Poolworld staat garant voor handgemaakte natuurkwaliteit van alle soorten sauna s o.a.: panelensauna s, doe het zelf pakketten,

Nadere informatie

alpha heat Prijslijst 2012 / 2013 Saunas Basic Premium Opties Advanced www.alpha-industries.eu

alpha heat Prijslijst 2012 / 2013 Saunas Basic Premium Opties Advanced www.alpha-industries.eu alpha heat sauna sensation Prijslijst 2012 / 2013 Saunas Basic Advanced Premium Opties Vision Sauna p.13 Blokhutsauna p. 14 Buitensauna Comfort p.15 Massief Ayoussauna p. 16 Chaleur Elementbouwsauna p.

Nadere informatie

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet 105 serie Tijdloos en ruim Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. www.sealskin.nl/getwet 1 Doordacht De 105 serie biedt volop voordelen. En voor iedere badkamer een oplossing. Of je nu kiest

Nadere informatie

Prijslijst sauna's met blokhutprofiel 44 mm

Prijslijst sauna's met blokhutprofiel 44 mm Prijzen zijn geldig m.i.v. 01-08-2005 Saunatype Omschrijving Verkoopprijs SA100 Binnensauna 150 x 120 x 203 cm (b x d x h) 1 x Espen bank 1 x Espen leuning rooster 1 x Hoofdsteun Totaal 885,00 Voor deze

Nadere informatie

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Lage opbouwhoogte. Hoge prestaties. 1. Variokomp vloerverwarming. Ultra dun. Verwarmen Met een dikte van

Nadere informatie

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim.

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. 105 serie Tijdloos en ruim Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. www.sealskin.nl/getwet 1 Doordacht De 105 serie biedt volop voordelen. En voor iedere badkamer een oplossing. Of je nu kiest

Nadere informatie

SAUNA S GENIET VAN EEN WELDADIGE WARMTE C QUEL

SAUNA S GENIET VAN EEN WELDADIGE WARMTE C QUEL SAUNA S GENIET VAN EEN WELDADIGE WARMTE C QUEL Vergeet de drukte van alledag en kom helemaal tot jezelf Onderga de warmte van een weldadig saunabad De eerste keren is het misschien nog even wennen Maar

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

Werken in een groep van 4 max 40 punten. Inleverdatum vóór wo 30 maart 16.00u.

Werken in een groep van 4 max 40 punten. Inleverdatum vóór wo 30 maart 16.00u. PvB-7 OM-1 Opdracht 2 Leren werken met planning. Werken in een groep van 4 max 40 punten. Inleverdatum vóór wo 30 maart 16.00u. Situatie. Jullie werken voor een onderhoudsbedrijf aan allerlei klussen bij

Nadere informatie

relax De FalcoRelax is een serie straatmeubilair met exclusieve zitelementen die prima passen binnen de inrichting van de openbare ruimte.

relax De FalcoRelax is een serie straatmeubilair met exclusieve zitelementen die prima passen binnen de inrichting van de openbare ruimte. Falco relax FalcorElAx serie De FalcoRelax is een serie straatmeubilair met exclusieve zitelementen die prima passen binnen de inrichting van de openbare ruimte. Met dit door IPV Delft ontworpen bankensysteem

Nadere informatie

VEILIG EN BETROUWBAAR NAAR BOVEN! WOONHUISLIFTEN ZONDER SCHACHT OF PUT

VEILIG EN BETROUWBAAR NAAR BOVEN! WOONHUISLIFTEN ZONDER SCHACHT OF PUT VEILIG EN BETROUWBAAR NAAR BOVEN! WOONHUISLIFTEN ZONDER SCHACHT OF PUT Schachtloze huisliften Open cabine HLO-3000 en HLO-3500 De liften met halfopen cabine worden veel gebruikt door personen die zittend

Nadere informatie

Quartz technologie. Pijnverlichting in spieren de dieptewerking van de

Quartz technologie. Pijnverlichting in spieren de dieptewerking van de Healthvision Quartz technologie Pijnverlichting in spieren en gewrichten 100 dankzij 90 80 de dieptewerking van de Quartz stralers. Deze full spectrum stralers benutten het gehele infraroodspectrum voor

Nadere informatie

rango elementenconcept geheel naar wens samen te stellen!

rango elementenconcept geheel naar wens samen te stellen! rango elementenconcept geheel naar wens samen te stellen! rango elementenconcept Op zoek naar kwaliteit, stijl en vooral veel comfort? Ontdek Rango. Let op de detaillering van de afwerking van armen en

Nadere informatie

Luxalon accessoires MAKEN UW PLAFOND NÓG COMPLETER

Luxalon accessoires MAKEN UW PLAFOND NÓG COMPLETER Luxalon accessoires MAKEN UW PLAFOND NÓG COMPLETER Luxalon inbouwspots pendelspots Licht zorgt voor sfeer in uw woning. In het plafond geïntegreerde hoofdverlichting vormt de ideale basis. Pendelspots

Nadere informatie

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies...

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... genieten thuis van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... zwembaden & toebehoren Een zwembad op maat! Wij plaatsen elk type zwembad met de vorm en

Nadere informatie

Infra. Over Infra Infraroodcabines

Infra. Over Infra Infraroodcabines Infra Over Infra Infraroodcabines Via de ingebouwde infraroodpanelen geven de infraroodcabines Prime van Tylö een weldadige en langdurige infraroodwarmte af. De infraroodwarmte zorgt voor een heerlijk

Nadere informatie

Swingdeur incl. vaste wand in nis. swingdeur in nis. Swingdeur met zijwand. pendeldeur in nis

Swingdeur incl. vaste wand in nis. swingdeur in nis. Swingdeur met zijwand. pendeldeur in nis C200 douchecabine Swingdeur incl. vaste wand in nis Swingdeur in nis Design: De C200 staat voor een profielarm doucheprogramma met een strak design. Het geeft de douche niet alleen een open en vriendelijk

Nadere informatie

Productcatalogus Sauna Harmony

Productcatalogus Sauna Harmony Productcatalogus Sauna Harmony SAUNA VOOR WELZIJN Prefab kwaliteitsconcept De kant-en-klare Harmony sauna van Tylö is dé oplossing om gemakkelijk en eenvoudig uw eigen sauna te realiseren. Geen rommel

Nadere informatie

Week 2 PLATTEGROND, HOE TEKEN JE EEN PLATTEGROND?

Week 2 PLATTEGROND, HOE TEKEN JE EEN PLATTEGROND? Week 2 PLATTEGROND, HOE TEKEN JE EEN PLATTEGROND? Hoe teken ik op schaal? Voor de volgende stappen hebben we een plattegrond van je interieur nodig. Vaak heb je al een plattegrond of bouwtekening in bezit,

Nadere informatie

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it CanDo Raamshutters De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen You CanDo it CanDo Raamshutters Haal het natuurlijke licht in huis Onze inspiratie is afkomstig uit Italië en

Nadere informatie

Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte?

Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte? Checklist InLEIDING Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte? Bij het verbouwen van een badkamer komt heel

Nadere informatie

Gebruik van een douche

Gebruik van een douche Gebruik van een douche Een douche kan zowel in een sanitaire cel als in een gemeenschappelijke badkamer voorzien worden. Ruimtelijk verschillen zij niet sterk van elkaar. In een sanitaire cel zal de douche

Nadere informatie

Healthvision. Ervaar elke dag de kracht van warmte.. Discover the power of warmth.

Healthvision. Ervaar elke dag de kracht van warmte.. Discover the power of warmth. Healthvision ü6 4 Discover the power of warmth. Ervaar elke dag de kracht van warmte.. www.healthvisionsaunas.com ä1ò3healthvision ü6 4 Healthvision ü6 4 Een goede gezondheid hebben, wie wil dat nou niet?

Nadere informatie

C - PRIME+ 1515/C 4 personen x 1524 x 1940 (mm) (BxDxH) Art.nr

C - PRIME+ 1515/C 4 personen x 1524 x 1940 (mm) (BxDxH) Art.nr Infrarood INFRA 78 Infrarood INFRA Via de ingebouwde infraroodpanelen geven de infraroodcabines Prime van Tylö een weldadige en langdurige infraroodwarmte af. De infraroodwarmte zorgt voor een heerlijk

Nadere informatie

Breedte van het werkvlak Uw werkblad moet een breedte hebben van minimaal 120 cm.

Breedte van het werkvlak Uw werkblad moet een breedte hebben van minimaal 120 cm. Werkplekinstellingen bij beeldschermwerk Veel klachten aan het bewegingsapparaat zijn te wijten aan een verstoring van het evenwicht tussen belastbaarheid aan de ene kant en belasting aan de andere kant.

Nadere informatie

Tuinhuizen. Beter buiten huizen

Tuinhuizen. Beter buiten huizen Tuinhuizen Beter buiten huizen TuinVisie huisjes zijn voorzien van mooie details, zoals het hardhouten fundament, de ventilatierooster en de geïntegreerde dakgoot constructie. Er zijn diverse soorten,

Nadere informatie

Installatie, gebruiks en onderhouds instructies. Stoveman houtgestookte sauna ovens. Veiligheidsafstanden

Installatie, gebruiks en onderhouds instructies. Stoveman houtgestookte sauna ovens. Veiligheidsafstanden Installatie, gebruiks en onderhouds instructies. Stoveman houtgestookte sauna ovens Veiligheidsafstanden Voorafgaande aan de installatie van uw sauna oven moet u erop letten dat de minimale veiligheidsafstanden

Nadere informatie

Vocht en ventilatie. Tips voor een droger huis

Vocht en ventilatie. Tips voor een droger huis Vocht en ventilatie Tips voor een droger huis Vocht en ventilatie Een gezin produceert per dag tussen de tien en vijftien liter vocht. Door te ademen, door huisdieren en planten, maar ook door te koken,

Nadere informatie

8x8 woningen te Almere. informatie: leukehuizen.nl Jorien van Santen, makelaardij o.g. Verzetslaan 13 1318 BP Almere 036 5409031 06 41246405

8x8 woningen te Almere. informatie: leukehuizen.nl Jorien van Santen, makelaardij o.g. Verzetslaan 13 1318 BP Almere 036 5409031 06 41246405 8x8 8x8 woningen te Almere informatie: leukehuizen.nl Jorien van Santen, makelaardij o.g. Verzetslaan 13 1318 BP Almere 036 5409031 06 41246405 Het 8x8 huis is ontworpen in samenwerking met: Klaas Kloosterboer

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste wand- en plafondbekleding

Zo kiest u de juiste wand- en plafondbekleding hout Zo kiest u de juiste wand- en plafondbekleding Kant en klare wand- en plafondbekleding MDF en houten schroten om zelf af te werken Bekleding van wanden en plafonds in vochtige ruimtes Wand- en plafondbekleding

Nadere informatie

Te koop. Ruim appartement met balkon op de 1 e etage en met eigen berging. Baljuwerf 34, 3264 SK Nieuw-Beijerland

Te koop. Ruim appartement met balkon op de 1 e etage en met eigen berging. Baljuwerf 34, 3264 SK Nieuw-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Ruim appartement met balkon op de 1 e etage en met eigen berging Baljuwerf 34, 3264 SK Nieuw-Beijerland Algemeen

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

Welkom in. Sauna Aqua Mundo De Kempervennen

Welkom in. Sauna Aqua Mundo De Kempervennen Welkom in Sauna Aqua Mundo De Kempervennen Algemene informatie In de Aqua Mundo vindt u ook een apart Saunacomplex met een binnensauna, een buitensauna en een Turks Stoombad. Openingstijden De sauna is

Nadere informatie

GRATIS thuisbezorgd in geheel Nederland en België.

GRATIS thuisbezorgd in geheel Nederland en België. Als alternatief voor traditionele sauna s wordt steeds meer gekozen voor infraroodcabines. Het verschil zit hem in de aard van warmte die geproduceerd wordt. In een traditionele sauna wordt de warmte overgedragen

Nadere informatie

Een Uniek concept. Deurblad sluiting met 3 zichtbare scharnieren 30 minuten brandwerend BR 30

Een Uniek concept. Deurblad sluiting met 3 zichtbare scharnieren 30 minuten brandwerend BR 30 Een Uniek concept. Deurblad sluiting met 3 zichtbare scharnieren Deurblad/ -kast zowel rechts- als linksdraaiend plaatsbaar 1. De Thys Ready Door classic plaatsklare deur en deurkast THYS BR30 deurbladen

Nadere informatie

Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering

Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Minimale inbouwruimte garandeert maximaal frisse lucht Iedereen stelt prijs op een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Nadere informatie

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager.

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager. Welke kleurencombinaties kiezen? Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in het interieur. Het is belangrijk om de juiste kleurencombinaties te kiezen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed

Nadere informatie

handleiding Mirra Handleiding Mirra HM Ergonomics

handleiding Mirra Handleiding Mirra HM Ergonomics Handleiding Mirra U bezit nu de Mirra. Mirra is in opdracht van Herman Miller ontworpen door Studio 7.5 te Berlijn en is een bijzondere bureaustoel qua ergonomie, design en hygiëne. De naam Mirra is afgeleid

Nadere informatie

Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen

Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen 2 Oogstrelende warmte... Inhoud Oogstrelende warmte

Nadere informatie

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming.

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. 5 redenen Waarom infraroodverwarming de juiste keuze is Steeds meer mensen kiezen voor infraroodverwarming. Dat is niet

Nadere informatie

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN Waarom een Belisol dakkapel? Kwaliteit en duurzaamheid Een dakkapel moet niet alleen esthetisch zijn en ruimte creëren; hij moet ook zéér onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

Sauna Aqua Mundo De Kempervennen

Sauna Aqua Mundo De Kempervennen Welkom in Sauna Aqua Mundo De Kempervennen Nederlands Bij de badpost of Infobalie kunt u uw ticket kopen voor de sauna. Een toegangskaart voor personen vanaf 13 jaar kost 14,95 p.p. Het avondtarief vanaf

Nadere informatie

MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN.

MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN. MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN. NATUURLIJK SLAPEN LIEVER ZONDER PIJNSTILLERS VAARWEL TEGEN PIJN IN DE ONDERRUG Werken in de tuin, een potje hockey, of wellicht tennissen met vrienden,

Nadere informatie

eryl is een compact huis met een vloeroppervlakte van 77m. Door met

eryl is een compact huis met een vloeroppervlakte van 77m. Door met eryl is een compact huis met een vloeroppervlakte van 77m. Door met B goedkope en hergebruikte materialen te werken blijven de kosten voor 2 materialen en installaties onder de 15.000. Het huis is ontworpen

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Een gezonde investering. sauna s, infraroodcabines en accessoires

Een gezonde investering. sauna s, infraroodcabines en accessoires Een gezonde investering sauna s, infraroodcabines en accessoires De trend: wellness Gezondheid is een belangrijke trend die volop in de belangstelling staat. Wellness maakt daar substantieel onderdeel

Nadere informatie

NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF

NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF Van Boven Platdakraam haalt het daglicht naar binnen Platdakraam, slim met daglicht! In veel woningen en kantoren met een plat dak wordt een gebrek aan natuurlijk licht als

Nadere informatie

Duinhuis. Kavel HKO 417, Damoclesstraat 17 Almere Poort v.o.n.

Duinhuis. Kavel HKO 417, Damoclesstraat 17 Almere Poort v.o.n. Duinhuis Kavel HKO 417, Damoclesstraat 17 Almere Poort 395.000 v.o.n. Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie kunnen echter geen rechten

Nadere informatie

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN"

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN BUITENLEVEN DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN" Schuifpuien Terrasdeuren Vouwdeuren WWW.WIJNSMAKOZIJNEN.NL 1. VARIANTEN GENIET VAN DE BUITENLUCHT IN ALLE SEIZOENEN Wijnsma schuifpuien... ongelooflijk mooi Het verlengstuk

Nadere informatie

Isolatie plaatsen en de kiertjes niet afdichten? Een jas die niet dicht kan, heeft toch ook geen zin...

Isolatie plaatsen en de kiertjes niet afdichten? Een jas die niet dicht kan, heeft toch ook geen zin... Isolatie plaatsen en de kiertjes niet afdichten? Een jas die niet dicht kan, heeft toch ook geen zin... Woonvocht en oppervlaktecondensatie De mens zelf produceert steeds een hoeveelheid waterdamp door

Nadere informatie

TE KOOP. Rembrandtlaan GK Voorburg k.k.

TE KOOP. Rembrandtlaan GK Voorburg k.k. TE KOOP Rembrandtlaan 72 2271 GK Voorburg 775.000 k.k. KENMERKEN Prijs 775.000 k.k. Postcode 2271 GK Ligging In woonwijk Woningtype Hoekwoning Tuin Ja, Voortuin, Zuidwest, 1120 610cm Woonruimte 238m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding. Bedankt dat u onze Levi infrarood sauna heeft gekozen!

Gebruikers Handleiding. Bedankt dat u onze Levi infrarood sauna heeft gekozen! Gebruikers Handleiding Bedankt dat u onze Levi infrarood sauna heeft gekozen! Inhoud Inleiding... 2 Voordelen... 2 Vereisten voor de installatie... 3 Installatie... 3 Instructie... 7 Waarschuwingen...

Nadere informatie

Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw)

Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw) Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw) Algemeen Belangrijkste functie van een dakkapel is het creëren van extra leefruimte in een woning. De dakkapel wordt geplaatst op een hellend dak. wat is het verschil?

Nadere informatie

Informatieavond VVE flats Wijkerbaan 16 september 2009. Vragen en antwoorden.

Informatieavond VVE flats Wijkerbaan 16 september 2009. Vragen en antwoorden. Informatieavond VVE flats Wijkerbaan 16 september 2009. Vragen en antwoorden. Nieuwe balkons Privacy&vluchten Komen er schotten tussen de balkons t.b.v. privacy? Worden de balkonhekken transparant? Komen

Nadere informatie

Voor de aanleg van sauna s denken we graag in tonnen. Exclusief gepatenteerde modellen

Voor de aanleg van sauna s denken we graag in tonnen. Exclusief gepatenteerde modellen Voor de aanleg van sauna s denken we graag in tonnen Exclusief gepatenteerde modellen A B Recreatie- en bungalowparken die hun klanten tonnen beloven zitten er warmpjes bij A. Oerdegelijke kunststof vloeren.

Nadere informatie

costello elementenconcept geheel naar wens samen te stellen!

costello elementenconcept geheel naar wens samen te stellen! elementenconcept geheel naar wens samen te stellen! stel samen: elementenconcept Fauteuil incl. arm Arm (A) H82xB121xD100 Arm (B) H82xB95xD100 1,5-Zits incl. arm Arm (A) H82xB136xD100 Arm (B) H82xB110xD100

Nadere informatie

bouw-breed CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden.

bouw-breed CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Examen VMBO-BB 2014 gedurende 680 minuten bouw-breed CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 9 opdrachten. Voor dit examen zijn maximaal 126

Nadere informatie

World Trade Company B.V.

World Trade Company B.V. Traditionele Sauna's Traditionele sauna's, ook wel rotssauna's of de Finse Sauna's genoemd, gebruiken diverse methoden om de lucht en de stenen in een ruimte te verwarmen. De muren van de ruimte kunnen

Nadere informatie

Concepten EPC 0.4. Bouwkundige uitgangspunten

Concepten EPC 0.4. Bouwkundige uitgangspunten Concepten EPC 0.4 Om een EPC 0.4 te realiseren voor de referentiewoningen zijn er verschillende concepten ontwikkeld die onderling verschillen op de wijze van ventileren en verwarmen. Aan de basis van

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit samengaan. Het eigentijdse ontwerp in combinatie

Nadere informatie

Bij montage dient men rekening te houden met 3 belangrijke randvoorwaarden:

Bij montage dient men rekening te houden met 3 belangrijke randvoorwaarden: Opslag en transport Om beschadiging, vervorming en vervuiling van de gevelbekleding te voorkomen dient men bij transport en de opslag zorgvuldig te werk te gaan. De delen dienen schoon, droog en vlak getransporteerd

Nadere informatie

VAN EVERDINGENSTRAAT 29 ALKMAAR 698.000 k.k. www.vaneverdingenstraat29.nl Van Everdingenstraat 29, Alkmaar Oud of toch nieuw, of nieuw maar toch oud, dat kenmerkt deze schitterende nieuwbouwwoning gelegen

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING SENSE SPORT

INSTALLATIEHANDLEIDING SENSE SPORT 3 NEDERLANDS INSTALLATIEHANDLEIDING SENSE SPORT 900575 -NLD INHOUD Vóór de installatie... Onderdelen... Installatie-eisen... Gereedschap voor het installeren... Planning van de installatie... Installatie...4

Nadere informatie

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13.

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13. DOUCHEBAKKEN DOUCHEVLOEREN 2 douchevloeren douchevloeren Inhoud Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4 Solid Seal Dorpel 6 Douchebakken 8 Lanura 10 Bianco&Nero 11 Chezza 12 Spazio 13 Senso 14 Comfort

Nadere informatie

Brochure isolatie. oktober 2014. Oktober 2014 Woonstichting VechtHorst

Brochure isolatie. oktober 2014. Oktober 2014 Woonstichting VechtHorst oktober 2014 Inleiding Misschien staat u er niet bij stil, maar het is heel goed mogelijk om in uw bestaande woning uw muren, dak en vloeren te isoleren. Welk comfort deze isolatie met zich meebrengt vertellen

Nadere informatie

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT MONTAGEHANDLEIDING DRAAIDEUR MET ZIJLICHT LEES VOORDAT U START MET DE INSTALLATIE EERST DEZE HANDLEIDING GOED DOOR Deze handleiding beschrijft de installatie van de draaideur in de volgende uitvoeringen:

Nadere informatie

Handleiding tuinhuis ATV Utrecht Zuid

Handleiding tuinhuis ATV Utrecht Zuid Handleiding tuinhuis ATV Utrecht Zuid Dit is een handleiding voor alle tuinders die een tuinhuis in hun tuin willen bouwen of verbouwen. Als vereniging huren wij de grond waarop we tuinieren van gemeente

Nadere informatie

Marktstraat JE Heerde k.k.

Marktstraat JE Heerde k.k. TE KOOP Marktstraat 3 8181 JE Heerde 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 8181 JE Ligging Aan park, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Veestraat 35, Herten

Veestraat 35, Herten Veestraat 35, Herten Kenmerken Overdracht Vraagprijs 589.000 k.k. Aangeboden sinds 15-11-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

In de huidige sauna s wordt de omgevingstemperatuur verhoogd opdat het lichaam gaat zweten.

In de huidige sauna s wordt de omgevingstemperatuur verhoogd opdat het lichaam gaat zweten. Wat is een sauna Wij adviseren je dit artikel te lezen. De oorsprong van de sauna ligt in Finland, de eerste sauna s waren waarschijnlijk kuilen in de helling van een heuvel en deze ruimtes werden gebruikt

Nadere informatie

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN -40. St. Pieter -30. Installatiewerkzaamheden -25. Nú van 2915,- voor. op heel veel producten -20

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN -40. St. Pieter -30. Installatiewerkzaamheden -25. Nú van 2915,- voor. op heel veel producten -20 2750,- Nú van 2915,- voor KORTINGS- REGEN op heel veel producten Blader snel naar pagina 6 & 7. St. Pieter Groot assortiment tegels en natuursteen Meer dan 25 badkamers in de showroom Breed assortiment

Nadere informatie

De beste investering op het gebied van condensatie. >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen

De beste investering op het gebied van condensatie. >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen C o n d e n s a t i e G a s w a n d k e t e l Vivadens EASYLIFE De beste investering op het gebied van condensatie >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen DE

Nadere informatie

-40% -40% -50% RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN. Overzicht volledig aanbod / Meer info / Bestellen :

-40% -40% -50% RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN. Overzicht volledig aanbod / Meer info / Bestellen : RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN BeauHeat staat voor een ruim assortiment van kwalitatieve radiatoren dat een antwoord biedt op elke vraag in de markt, en dit tegen betaalbare prijzen.

Nadere informatie

Deurblad sluiting met 6 zichtbare scharnieren. Een Uniek concept. Voor verdere inlichting: info@groupthys.com of www.groupthys.com

Deurblad sluiting met 6 zichtbare scharnieren. Een Uniek concept. Voor verdere inlichting: info@groupthys.com of www.groupthys.com Een Uniek concept. 1. Deurblad sluiting met 6 zichtbare scharnieren Deurblad/ -kast zowel rechts- als linksdraaiend Thys Ready Door classic plaatsklare deur en deurkast plaatsbaar - scharniert op 6 zichtbare

Nadere informatie

THUISBIOSCOOP. Van Ommeren Installaties De Hofstede 41A 4033 BV Lienden Telefoon: 0344 60 14 12 info@vanommerenisntallaties.nl

THUISBIOSCOOP. Van Ommeren Installaties De Hofstede 41A 4033 BV Lienden Telefoon: 0344 60 14 12 info@vanommerenisntallaties.nl THUISBIOSCOOP Hoe een thuisbioscoop er uit moet zien? Dat ligt voor iedereen natuurlijk anders. Wat wel voor iedereen geldt: een thuisbioscoop moet een plek zijn waar u optimaal kunt genieten van een perfect

Nadere informatie

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING info@degrootoverkappingen.nl www.degrootoverkappingen.nl 0413 27 28 11 Korte Heikantstraat 4-6 5408SR Volkel Een plek om te ontspannen, u terug te trekken van de

Nadere informatie

Documentatie Haarden.

Documentatie Haarden. 2015 Documentatie Haarden www.martenskeukens.nl Een koud huis is een ongezellig huis Er is niets zo fijn als een aangenaam warme woning, zeker in de koude wintermaanden is het heerlijk om een kachel of

Nadere informatie

Zon-IQ foto-handleiding

Zon-IQ foto-handleiding Zon-IQ foto-handleiding Deze handleiding zal u helpen om duidelijke foto s te maken van de situatie in en rondom uw huis. Deze foto s zijn van groot belang omdat dit de installateur helpt om de juiste

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

Te Koop. Spaarwaterhof RS Den Haag. Maisonnette, Appartement, 85m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Spaarwaterhof RS Den Haag. Maisonnette, Appartement, 85m². Vraagprijs k.k. Te Koop Spaarwaterhof 17 2593 RS Den Haag Maisonnette, Appartement, 85m² Vraagprijs 315.000 k.k. Vraagprijs 315.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort appartement Maisonnette, Appartement

Nadere informatie