Stap in de wereld van Starline

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stap in de wereld van Starline"

Transcriptie

1 Zwembaden

2

3 Stap in de wereld van Starline

4 Iedere dag optimaal genieten Starline staat voor genieten. Genieten van een heerlijke duik in kristalhelder zwembadwater. Met het hele gezin, samen met vrienden óf alleen in alle rust. Beleef prachtige momenten, wanneer u maar wilt. Starline biedt u zoveel verschillende soorten binnen- en buitenbaden, dat er altijd wel een model aansluit op uw persoonlijke levensstijl, wensen en budget. Dus leef uw droom en geniet iedere dag van de bijzondere ervaring van een privézwembad!

5 Beleef prachtige momenten, wanneer u maar wilt

6 Gemaakt voor jarenlang zwemplezier

7 Het zwembad dat alles heeft Het Starline Monoblock is een instapklaar concept uit de Benelux. Uniek als u naar het bad zelf kijkt, maar ook uniek in de snelle installatiemethode. Het zwembad bestaat uit één stuk, inclusief inlooptrap. De inbouwdelen zoals skimmers, verlichting en jetstreams worden volgens klantspecificatie in de fabriek al voorgemonteerd. Het zwembad wordt bij u thuis in één transport geleverd. Met de ruime keuze in modellen, afmetingen, trappen en kleuren vindt u altijd het zwembad dat past bij uw wensen. Het materiaal (vinylester) en de bouwwijze zorgen voor een uiterst betrouwbare en duurzame constructie. De warmte-isolatie van wanden en bodem resulteren in energiebesparing. En het gladde oppervlak neemt geen vuil op, waardoor het zwembad uitermate onderhoudsvriendelijk is. Tesamen met de vele overige innovatieve toepassingen en afwerkingen moge het duidelijk zijn dat een Starline Monoblock gemaakt is voor jarenlang zwemplezier.

8 Uitmuntende kwaliteit en uiterst comfortabel De keuze voor een privézwembad hoeft u maar één keer in uw leven te maken. Bij Starline kiest u voor kwaliteit, ervaring en zekerheid. Maar ook op het gebied van ergonomie en veiligheid kunt u bij Starline iets extra s verwachten. Dat ziet u bijvoorbeeld aan de fraaie anti-slip inlooptrap, die het betreden en verlaten van het zwembad uiterst comfortabel maakt. En ook aan de speciale veiligheidsrand, waardoor het zwembad veilig kan worden afgedekt met een Starline Roldeck. Bovendien heeft ieder Starline Monoblock een veilige sta rand op 90 cm diepte.

9 Kiezen voor kwaliteit, ervaring en zekerheid

10 Duurzame en veilige zwembadafdekking Vrijwel alle Starline zwembaden zijn volledig voorbereid op het integreren van het Starline Roldeck. Dat levert u naast een spectaculaire aanblik nog veel meer op... Met het Roldeck blijft het water sprankelend én schoon. Het Starline Roldeck is verkrijgbaar voor zowel nieuwe als bestaande zwembaden en kan onzichtbaar in uw zwembad geïntegreerd worden. De drijvende lamellen zijn leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen, waaronder transparant en een solar-uitvoering, PVC of geschuimd. Starline heeft meer dan voldoende mogelijkheden in verschillende afdekkingen voor zowel inbouw als opbouw. De speciale veiligheidsrand van het Starline Monoblock zorgt ervoor dat de lamellen ondersteund worden als dit nodig mocht zijn. En als de afdekking volledig gesloten is kan deze geborgd worden door een kinderveiligheidsslot wat resulteert in maximale veiligheid voor kinderen en huisdieren. Starline Roldeck, de ideale oplossing voor een duurzame en veilige zwembadafdekking!

11 Blijvend sprankelend én schoon water

12 Forse besparing op energiekosten

13 Groen en energiebesparend Starline biedt u een groene en energiebesparende oplossing voor een aangenaam comfort. Door gebruik te maken van het Starline Roldeck gaat u niet alleen warmteverlies tegen, maar zorgt u er tegelijkertijd voor dat het zwembadwater onderhoudsvriendelijker wordt. Met de speciale solarlamellen, voor verwarming van het water door zonlicht, bespaart u ook nog eens fors op verwarmingskosten. Een andere energiebesparende manier van verwarmen is met de Starline Warmtepomp. De warmtepomp zet de buitenlucht om in de gewenste watertemperatuur voor uw zwembad.

14 Zuiver en gezond zwemwater

15 Zwemmen in kristalhelder water Even belangrijk als het zwembad zelf is de waterbehandeling van het zwemwater. Zuiver en gezond zwemwater is van groot belang om nog meer plezier te hebben van uw zwembad. Ontdek dan Starline Waterbehandeling, waardoor u vrijwel chloorvrij kunt zwemmen in het meest sprankelende water dat u zich kunt voorstellen. Reukloos, zoals het beste natuurwater. En dit zonder dat u er omkijken naar heeft. Alles wordt éénmalig ingesteld, daarna houdt de techniek uw zwemwater op topniveau. Met Starline Waterbehandeling wordt zwemmen pas echt genieten.

16 De uitstraling die bij u past

17 Een lust voor het oog Het Starline Monoblock is een lust voor het oog, zowel overdag als s avonds. Uw tuin wordt meer dan ooit een plek om te genieten met uw dierbaren. Maar u heeft nog veel meer mogelijkheden om uw zwemplezier te vergroten. Met fraaie randstenen en bijpassende terrastegels of juist een geheel afwijkend terras, creëert u de uitstraling die bij ú past. Kies uit bijzondere accessoires, zoals onderwaterverlichting, trapverlichting of een jetstream. Wat uw wensen ook zijn, Starline maakt het mogelijk!

18 Uw eigen stukje paradijs

19 Ontspannen in uw eigen omgeving Met Starline gaat een lang gekoesterde droom in vervulling. Ontspan in uw eigen vertrouwde omgeving. Creëer uw eigen sfeer. Een avond met familie of vrienden, vol vreugde. Leef zoals u wilt leven. Een borrel, een barbecue of gewoon uw geliefden mee laten genieten van een fantastische beleving. De uitstraling van uw tuin vertelt ook wie u bent. Verwen uzelf met een extra stukje levenskwaliteit. Uw eigen stukje paradijs, bij u in de tuin.

20 Heerlijke duik in het binnenzwembad Starline Monoblock is uitermate geschikt als binnenzwembad en vanwege de ruime keuze altijd wel in te passen in de sfeer en leefomgeving van uw woning. Heeft u een bestaande ruimte die u wilt voorzien van een binnenzwembad dan is Starline Modular een mogelijkheid. Dit is een modulair systeem van vinylester elementen waaruit een zwembad naar keuze samengesteld kan worden. Vrijwel onbeperkt in vorm en formaat. Trapelementen kunnen in verschillende breedten, op de korte en/of lange zijde van het bad geplaatst worden. Starline Modular is natuurlijk ook uitermate geschikt voor buitenbaden in afwijkende maten en vormen. Tevens is Starline Modular te verkrijgen met overloopsysteem waardoor het bad optisch nog groter lijkt. Bij het plaatsen van een binnenzwembad dient u er rekening mee te houden dat een grote hoeveelheid water in huis invloed heeft op het leefklimaat. Starline voorziet in de juiste apparatuur voor ontvochtiging, ventilatie en verwarming.

21 Op ieder gewenst moment genieten

22 Starline synoniem voor een A-merk Starline heeft ruim 35 jaar ervaring op het gebied van vinylester Monoblock zwembaden en in deze periode meer dan 5000 zwembaden wereldwijd geplaatst. Starline is de pionier in vinylester Monoblock zwembaden en heeft deze baden tot een groot succes gemaakt. Starline is markleider in de Benelux en een van de meest voorname aanbieders in Europa. Range Met ruim 21 verschillende modellen in 6 gangbare kleuren heeft Starline een zeer volwassen en brede range van Monoblock zwembaden. Kleurvastheid is echter essentieel in de keuze van kleuren en materialen. Starline houdt voortdurend zelfstandig en in samenwerking met leveranciers intensieve duurproeven en testen. Hierop wordt dan ook geen compromis gedaan als het gaat om kwaliteit en consistentie van de kleur onder invloed van water, UV en chloor.

23 Kwaliteit uit de Benelux

24 Starline Vinylester zwembaden Vinylester is de meest hoogwaardige soort polyester en wereldwijd het meest toegepaste en beproefde materiaal als het gaat om zwembaden en pleziervaart. In tegenstelling tot veel andere materialen is het niet bros, zeer glad en antibacterieel. Met de speciale ISO-NPG vinylester toplaag is het vrijwel onverwoestbaar. Mede hierdoor biedt Starline levenslange garantie op waterdichtheid. De exterior finish coating zorgt voor een volledig geïsoleerde en waterdichte buitenlaag. Starline werkt uitsluitend samen met Europese topleveranciers en A-merken als het gaat om grondstoffen. Door langdurige gezamenlijke ontwikkeling en innovatie staan wij bovenaan als het gaat om kwaliteit. Bij een zwembad vindt het meeste energieverlies plaats aan het wateroppervlak. Echter door de speciale constructie van de Starline Monoblock zwembaden wordt het energieverlies tot een minimum beperkt. In combinatie met een Starline Roldeck lammellenafdekking zorgt dit voor optimale isolatie aan de bovenzijde en minimale verdamping en warmteverlies. De gemiddelde isolatiewaarde van de Starline Monoblock is K=0,59 W/m² en voldoet aan de huidige Belgische en Engelse wetgeving Hoogwaardig en vrijwel onverwoestbaar

25 1 iso-npg hoogwaardige vinylester toplaag (UV- en chloorbestendig) 2 waterkerende vinylester tussenlaag Moderne en volledig geautomatiseerde productiefaciliteit 3 vinylester hoogwaardige constructielaag 4 vinylester isolatielaag 5 constructieversterking zijwand 6 constructieversterking bovenrand 7 hoge densiteit PU foam isolatielaag 8 versterkte bodem d.m.v. honingraad isolatie constructie 9 waterafsluitingslaag 10 geweven glasvezel versterkingsmatten Starline bezit de meest moderne en volledig geautomatiseerde productiefaciliteit van Europa en is gevestigd in de Benelux. Het complete productieproces ondergaat een zeer strenge kwaliteitsbewaking waardoor het eindproduct van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Met name door hoogwaardige productie zijn de Starline producten eco-vriendelijk en duurzaam. Daarnaast ontwerpt en produceert Starline als enige in de Benelux: zwembaden, filters, Roldeck- lamellen afdeksystemen en (milieuvriendelijke) waterbehandeling volledig in eigen huis en onder de eigen naam Starline. Met name hierdoor is Starline volledig onafhankelijk en levert zij het volledig op elkaar afgestemde en unieke concept. U kunt er dus zeker van zijn dat u nu en in de toekomst uit kunt zien naar zorgeloos zwemplezier. Door de lokale aanwezigheid en het brede Starline dealernetwerk is Starline uniek als het gaat om het verlenen van advies, service en garantie. Een onafhankelijk marktonderzoek onder bezitters van een Starline zwembad heeft uitgewezen dat maar liefst 94% weer zou kiezen voor een Starline Monoblock zwembad!

26 Het zwembad dat alles heeft

27 1 Skimmer Tien unieke kwaliteiten 2 Gladde vinylester wand 3 Veiligheidsrand 4 Starand 5 Onderwaterverlichting 6 Inspuiters 7 Romaanse inlooptrap 8 Kinderveiligheidsslot 9 Antislip treden 10 Startblok 11 Jetstream 12 Solide constructie met isolatie 13 Voorgemonteerd leidingwerk 14 Roldecknis afvoer 15 Wandafvoer 1. Levenslange garantie op waterdichtheid van het vinylester.* Jaar garantie op constructie- en materiaalfouten.* Jaar garantie op osmose.* 4. Onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, UV-bestendig en milieuvriendelijk. 5. Verkrijgbaar in hoogwaardige kleuren blauw, lichtblauw, wit, lichtgrijs en antraciet. 6. Standaard voorzien van een sta-rand en een veiligheidsrand voor Roldeck afdekking. Optioneel tevens te voorzien van veiligheidsslot. 7. Bijna elk model kan vooraf worden voorzien van een ondergrondse nis van waaruit de Roldeck lamellenafdekking onzichtbaar uit het terras tevoorschijn komt. 8. Levering rechtstreeks vanuit de fabriek, bad compleet voorzien van al het maatwerk zoals inbouwdelen, leidingwerk en accessoires, volledig getest. Dit resulteert in een zeer korte installatietijd. 9. Volledige productie vanuit de Benelux. 16 Geïntegreerde Roldecknis 17 Roldeck lamellenafdekking 10. Een topkwaliteit product vraagt om een uitmuntende service. De Starline Technical Support afdeling vormt de back-up voor elke gecertificeerde Starline dealer. Deze service aan onze eindklanten geeft hen de zekerheid dat ze beschikken over een product waarvan ze jarenlang zorgeloos kunnen genieten. * Zie onze garantievoorwaarden Getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de werkelijkheid

28 Ergonomic Line Het Starline Monoblock is leverbaar in verschillende modellen en afmetingen. Op deze pagina s hebben we de Ergonomic Line voor u uiteengezet. Deze serie is te herkennen aan een breedte van 3.50 m. Monoblock SECR x 3.50 m Diepte 1.40 m Monoblock SER x 3.50 m Diepte 1.40 m Monoblock SER x 3.50 m (lengte exclusief Roldecknis) Diepte 1.40 m Monoblock SE x 3.50 m (lengte exclusief Roldecknis) Diepte 1.50 m Monoblock SEcr x 3.50 m (lengte exclusief Roldecknis) Diepte 1.50 m Monoblock SECL x 3.50 m (lengte exclusief Roldecknis) Diepte 1.50 m

29 Monoblock Ergonomic

30 Romana Line Het Starline Monoblock is leverbaar in verschillende modellen en afmetingen. Op deze pagina s hebben we de Romana Line voor u uiteengezet. Deze serie is te herkennen aan de fraaie ronde Romaanse vorm inlooptrap. Monoblock sr x 4.00 m Diepte 1.50 m Monoblock sr x 4.00 m Diepte 1.50 m Monoblock sr x 4.00 m Diepte 1.50 m Monoblock sr x 4.00 m (lengte exclusief Roldecknis) Diepte 1.50 m Monoblock sr x 4.00 m (lengte exclusief Roldecknis) Diepte 1.50 m Monoblock sr x 4.00 m (lengte exclusief Roldecknis) Diepte 1.50 m

31 Monoblock Romana

32 Carré Line Het Starline Monoblock is leverbaar in verschillende modellen en afmetingen. Op deze pagina s hebben we de Carré Line voor u uiteengezet. Deze serie is te herkennen aan de fraaie rechte Carré vorm inlooptrap. Monoblock sc x 4.00 m Diepte 1.50 m Monoblock sc x 4.00 m Diepte 1.50 m Monoblock sc x 4.00 m Diepte 1.50 m Monoblock sc x 4.00 m (lengte exclusief Roldecknis) Diepte 1.50 m Monoblock sc x 4.00 m (lengte exclusief Roldecknis) Diepte 1.50 m Monoblock sc x 4.00 m (lengte exclusief Roldecknis) Diepte 1.50 m

33 Monoblock Carré

34 Dynamic Line Het Starline Monoblock is leverbaar in verschillende modellen en afmetingen. Op deze pagina s hebben we de Dynamic Line voor u uiteengezet. Deze serie is te herkennen aan een lengtemaat van m. (exclusief Roldecknis). Monoblock sd x 4.00 m Diepte 1.50 m Monoblock SDCL x 4.00 m Diepte 1.50 m Monoblock SDCR x 4.00 m Diepte 1.50 m Monoblock sdclr x 4.00 m Diepte 1.50 m Monoblock sdll x 4.00 m Diepte 1.50 m De lengtematen zijn exclusief Roldecknis

35 Monoblock Dynamic

36 Ook voor de allerkleinsten... Zijn uw kinderen nog te klein voor een echt zwembad maar wilt u hen toch laten genieten van het spelen met water dan heeft Starline een ideaal kinderbad in het programma. Een bad met beperkte afmeting en diepte, een ruime keuze in gebruiksmogelijkheden en daarnaast de grootse kwaliteit waar Starline bekend om staat. Junior Starline is een hoogwaardig vinylester kinderbad met een diameter van 2.48 meter en een diepte van 0.50 meter. Het is voorzien van een comfortabel zitbankje dat tevens kan functioneren als trapje. Het bad is volledig zelfdragend en kan daardoor zowel bovengronds als ook gedeeltelijk of geheel ingebouwd worden. Het bad is voorzien van 2 aansluitingen voor circulatiepomp. Met name door de geweldige en eenvoudige inbouwmogelijkheden wordt Junior Starline een fantastisch verlengstuk van uw tuin. Hebben de kinderen geen zin meer om te spelen in het water of is het even een dagje wat frisser weer, dan is het mogelijk om uw Junior Starline in een mum van tijd om te toveren tot een luxe trampoline. Deze trampoline is waterbestendig, compleet met randkussen en moeiteloos te voorzien van een veiligheidsnet met een hoogte van 152 cm. Wilt u optimaal gebruik maken van uw Starline Junior, dan kunt u in het voor- en naseizoen, het water verruilen voor zand zodat de kinderen toch heerlijk buiten kunnen spelen en ongeremd allerlei leuke bouwwerken kunnen maken in de zandbak. Zo maakt u met minimale meters, maximaal gebruik van uw tuin. Kinderen zijn er blij mee! Het bad kan veilig afgedekt worden met een polyester deksel. Dit voorkomt tevens verdamping én afkoeling van het zwemwater. Ook blijft uw zwembad hierdoor mooi schoon. Het bad en ook het deksel zijn standaard leverbaar in de kleuren wit, blauw, lichtgrijs en antraciet. Daarnaast kan het geleverd worden in diverse RAL kleuren waaronder rose, paars, rood, oranje, groen en aqua.

37 Kinderen zijn er blij mee!

38 Totale ontzorging Starline Dealernetwerk Starline heeft een groot internationaal dealernetwerk, bestaande uit zwembadbouwers en installateurs die gespecialiseerd zijn in de verwerking van Starline producten. Een groot voordeel, want er bevindt zich altijd een dealer bij u in de buurt! Totale ontzorging begint al in het oriëntatietraject. U kunt rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en de beste service. Ook kunt u kiezen voor een service- of onderhoudscontract waardoor u nóg meer van uw aankoop kunt genieten. Informeer bij Starline naar uw dichtstbijzijnde dealer, bekijk één van de 22 schitterende showrooms en ontdek het zelf. Deel uw wensen met ons! Service U kiest voor een product waar u jarenlang van kunt genieten. Dankzij de uitmuntende service van Starline is dit geen enkel probleem. Starline beschikt over een afdeling Technical Support die, indien nodig, de Starline dealer met raad en daad kan assisteren. Totaal productaanbod Wilt u meer informatie over onze zwembaden, zwembadafdekkingen, whirlpools of sauna s? Laat het ons weten. Wij sturen u met plezier de nodige informatie toe. Tevens nodigen wij u uit in ons Informatiecentrum in Valkenswaard waar u zich geheel vrijblijvend kunt laten informeren over de mogelijkheden binnen uw budget. Als u zich vooraf even aanmeldt, dan reserveert één van de adviseurs tijd voor u. Op het vlak van ultieme ontspanning valt er namelijk nog veel meer te ontdekken. De informatie kunt u aanvragen via en Research & Development Productie Assemblage Transport Installatie Service & onderhoud

39 Wereldwijd Dealernetwerk

40 Meer informatie op en De Vest XP Valkenswaard Nederland T +31 (0)

Een kinderwens komt uit...

Een kinderwens komt uit... Een kinderwens komt uit... Zijn uw kinderen nog te klein voor een echt zwembad maar wilt u hen tóch laten genieten van het spelen met water, dán heeft Starline een ideaal kinderbad in het programma. Een

Nadere informatie

ZWEMBADEN DESIGN ZWEMBADEN VAN STARLINE

ZWEMBADEN DESIGN ZWEMBADEN VAN STARLINE ZWEMBADEN DESIGN ZWEMBADEN VAN STARLINE De filosofie van Starline Een zwembad in uw tuin of woning heeft een magische aantrekkingskracht en is prachtig om te zien. Het biedt een locatie waar u met veel

Nadere informatie

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden. De filosofie van Starline Een zwembad in uw

Nadere informatie

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden. De filosofie van Starline Een zwembad in uw

Nadere informatie

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools De GLOZ-Line: de magie van een mozaïek zwembad Het geluid van water, het geluid van leven. Ervaar een nieuwe dimensie

Nadere informatie

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools De GLOZ-Line: de magie van een mozaïek zwembad Het geluid van water, het geluid van leven. Ervaar een nieuwe dimensie

Nadere informatie

INHOUD. De beloftes Een totaal concept. De Starline Collectie Nexxt Line Nova Line Dynamic Line Carré Line Romana Line Ergonomic Line

INHOUD. De beloftes Een totaal concept. De Starline Collectie Nexxt Line Nova Line Dynamic Line Carré Line Romana Line Ergonomic Line INHOUD De beloftes Een totaal concept 4 6 De Starline Collectie Nexxt Line Nova Line Dynamic Line Carré Line Romana Line Ergonomic Line 8 10 14 18 22 26 30 Starline Roldeck Roldeck lamellen 34 38 Zwembad

Nadere informatie

Best quality swimmingpools. epoxy-acrylaat zwembad: BLIZ-line. thuis relaxen. met het geluid van water. onderdeel van VAC holding

Best quality swimmingpools. epoxy-acrylaat zwembad: BLIZ-line. thuis relaxen. met het geluid van water. onderdeel van VAC holding epoxy-acrylaat zwembad: BLZ-line thuis relaxen met het geluid van water Best quality swimmingpools BLZ-line, elke dag maximaal genieten Wit Eindeloos genieten van uw zwembad Het geluid van water, het geluid

Nadere informatie

thuis relaxen met het geluid van water

thuis relaxen met het geluid van water epoxy-acrylaat zwembad: BLIZ-line thuis relaxen met het geluid van water BLIZ-line, elke dag maximaal genieten Eindeloos genieten van uw zwembad Het geluid van water, het geluid van leven. Ervaar een nieuwe

Nadere informatie

P O L Y P R O P Y L E E N Z W E M B A D E N

P O L Y P R O P Y L E E N Z W E M B A D E N POLYPROPYLEEN Z W E M B A D E N Project : C-Quel zwembad met Romeinse inlooptrap Afmeting bad : 4 meter x 9 meter Bijzonderheden : Romeinse inlooptrap Lamellendek in onderwater zitbank Tegenstroominstallatie

Nadere informatie

P O L Y P R O P Y L E E N

P O L Y P R O P Y L E E N P O L Y P R O P Y L E E N Z W E M B A D E N MAATWERK IS STANDAARD BIJ C-QUEL ZWEMBADEN! Een zwembad koopt u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. Juist daarom moet u meteen de juiste keuze maken. C-Quel

Nadere informatie

priceless pool protection thuis genieten met oog voor veiligheid onderdeel van VAC holding

priceless pool protection thuis genieten met oog voor veiligheid onderdeel van VAC holding thuis genieten met oog voor veiligheid Veilige en energiebesparende zwembadafdekking Een veilige leefomgeving is onbetaalbaar. Zo is ook de veiligheid in en rondom uw zwembad van essentieel belang. Met

Nadere informatie

Een goede reden... Zwembaden

Een goede reden... Zwembaden www.leukzwembad.eu Zwembaden Een goede reden... Met een zwembad van LZWpools haalt u een stukje paradijs in uw eigen tuin. Ook geeft een LZW zwembad u de mogelijkheid om uw fysieke en mentale gezondheid

Nadere informatie

ROLDECK VEILIG EN BETROUWBAAR

ROLDECK VEILIG EN BETROUWBAAR ROLDECK VEILIG EN BETROUWBAAR De filosofie van Starline Al meer dan vier decennia is Starline ontwikkelaar en producent van hoogwaardige en complete zwembadafdekkingen van het geregistreerde merk Roldeck.

Nadere informatie

Zwembaden. Zwembaden 1

Zwembaden. Zwembaden 1 Zwembaden Zwembaden Zwembaden 1 Zwembaden zijn er in veel soorten en maten. Dit varieert van een vinylester elementenbad, mogelijk met veiligheidsrand of overloopgoot, tot een bouwkundig foliebad in vrijwel

Nadere informatie

Het zwembad van LPW Pools

Het zwembad van LPW Pools Het zwembad van LPW Pools Een monoblok zwembad wordt in de fabriek uit één geheel vervaardigd. Het productieproces verloopt zeer minutieus volgens een specifiek lastenboek, hierdoor kan de plaatsing zeer

Nadere informatie

CREATING YOUR DREAM YEARS 1976-2012

CREATING YOUR DREAM YEARS 1976-2012 CREATING YOUR DREAM 36 YEARS 1976-2012 2 Aqua Technics in een notendop Aqua Technics werd in 1976 opgericht in Perth (West-Australië). Hoogstaande producten, unieke innovaties en geavanceerde technologie

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

Veranda s & schuifdeuren

Veranda s & schuifdeuren Veranda s & schuifdeuren Geniet het hele jaar van uw tuin in uw huis. Hartje zomer of midden winter, het prille voorjaar of de kleurrijke herfst : met een WICONA-veranda geniet u elke dag opnieuw van

Nadere informatie

prijsindicatie 2016

prijsindicatie 2016 prijsindicatie 2016 www.lpw.be LPW Ceramic Pools produceert keramische monoblok zwembaden van hoogstaande kwaliteit Dankzij onze beide uitvoeringen Pleasure en Comfort, vindt u zeker het bad dat het beste

Nadere informatie

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! 1 ZWEMBADOVERKAPPINGEN VAN HIMAN. EEN GOEDE KEUZE. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo lang

Nadere informatie

the swimming pool.be

the swimming pool.be the swimming pool.be elke BORD DE MER is uitzonderlijk elke BORD DE MER is uniek Over ons BORD DE MER is ontwikkeld in het Leuvense Research Park Haasrode als antwoord op de groeiende behoefte aan hoogwaardige

Nadere informatie

Bad eruit, douche erin

Bad eruit, douche erin Een nieuwe dag, een fris begin Bad eruit, douche erin Weten waar u aan toe bent Schoon, snel & simpel Niet het gedoe, wel het gemak! Je eigen huis, je eigen douche Je hebt net de sleutel gekregen van je

Nadere informatie

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! Zwembadoverkappingen van Himan. Een goede keuze. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo n lang

Nadere informatie

RIVIERAPOOL. Hun garanties zijn dan ook zeer uitgebreid, met tot 20 jaar garantie op de waterdichtheid, échte garantie.

RIVIERAPOOL. Hun garanties zijn dan ook zeer uitgebreid, met tot 20 jaar garantie op de waterdichtheid, échte garantie. RIVIERAPOOL Samen met de baden van RivieraPool helpen wij u graag om uw droom te verwezenlijken. Onze gelijklopende visie op originaliteit, kwaliteit en service hebben ervoor gezorgd dat wij erkend verdeler

Nadere informatie

EXCLUSIVE POOLS EXCLUSIVE POOLS

EXCLUSIVE POOLS EXCLUSIVE POOLS EXCLUSIVE POOLS EXCLUSIVE POOLS Betekomsesteenweg 124 B-3200 Aarschot TEL : (+32) 0479/90 30 00 info@exclusivepools.be EXCLUSIVEPOOLS.be www. KevlarLine Lifetime Warranty De Australische wereldleider Leisure

Nadere informatie

De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt.

De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt. De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt. Ervaar het Scandinavisch slapen Godnatt... Kårlsson biedt ongekend comfort en een unieke uitstraling. Met zijn s én zijn hoogwaardige donzen

Nadere informatie

Met Easy-Clean zandfilterset

Met Easy-Clean zandfilterset Pomaz pools Pomaz Pools, kwaliteit om op te zetten of om in te graven. Ronde en ovale baden in diverse maten. Een Pomaz Pool is een zwembad wat is opgebouwd uit een vuurverzinkte, meermalig gelakte staalwand,

Nadere informatie

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN"

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN BUITENLEVEN DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN" Schuifpuien Terrasdeuren Vouwdeuren WWW.WIJNSMAKOZIJNEN.NL 1. VARIANTEN GENIET VAN DE BUITENLUCHT IN ALLE SEIZOENEN Wijnsma schuifpuien... ongelooflijk mooi Het verlengstuk

Nadere informatie

Beleef vakantie in eigen tuin

Beleef vakantie in eigen tuin Beleef vakantie in eigen tuin Je moet niet per se duizenden kilometers reizen om in lekker warm en helder water te zwemmen. Met een Biopool zwembad haal je dat zalige gevoel binnen in je eigen tuin. Je

Nadere informatie

SUNDISC BADEN IN DE LUXE VAN NATUURLIJKE WARMTE

SUNDISC BADEN IN DE LUXE VAN NATUURLIJKE WARMTE SUNDISC BADEN IN DE LUXE VAN NATUURLIJKE WARMTE NATUURLIJKE LUXE Een frisse duik na een lange werkdag. Samen baantjes trekken. De kinderen zien opgaan in spetterend plezier. En dat allemaal onder de blote

Nadere informatie

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies...

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... genieten thuis van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... zwembaden & toebehoren Een zwembad op maat! Wij plaatsen elk type zwembad met de vorm en

Nadere informatie

Sauna zoals het bedoeld is.

Sauna zoals het bedoeld is. Sauna zoals het bedoeld is. Q U A L I T Y S A U N A Een moment van rust. Een moment van ontspanning. Even helemaal tot uzelf komen. Ervaar de behaaglijke warmte van uw eigen sauna of infrarood cabine.

Nadere informatie

De ultieme vakantiebestemming binnen handbereik

De ultieme vakantiebestemming binnen handbereik De ultieme vakantiebestemming binnen handbereik U droomt toch ook weg bij het horen van exotische namen als Jamaica en Barbados? Houd dit gevoel even vast en verplaats deze gedachte naar uw eigen huis

Nadere informatie

De stroming maakt het verschil...

De stroming maakt het verschil... De stroming maakt het verschil... zwemge... het natuurlijke zwemge voel LIVE ERVAREN! Er zijn veel tegenstroom-zweminstallaties, maar HydroStar is uniek: de hoogwaardige, onderhoudsvrije en waterdichte

Nadere informatie

Mosa. Tiles. Mosa Project

Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa inside Succesfactor voor nieuwbouw Voor kopers van nieuwbouwwoningen is de afwerking van de woning steeds belangrijker. Kopers kiezen steeds vaker voor bekende A-merken in

Nadere informatie

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water De luxe van extra veel warm water 01-07 - 2015 Luxueus én zuinig Volop genieten van veel warm water Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche? Deze faciliteiten

Nadere informatie

uw partner voor zwembad en vijver Welk zwembad past bij u? Epoxy prefab zwembaden Selected by Water Technics

uw partner voor zwembad en vijver Welk zwembad past bij u? Epoxy prefab zwembaden Selected by Water Technics uw partner voor zwembad en vijver Welk zwembad past bij u? Epoxy prefab zwembaden Selected by Water Technics STYLE RivieraPool Ancona/ Modena STYLE Ancona Een modern zwembad met een strakke hoektrap voor

Nadere informatie

Zwembaden. Technics & Applications. AquaTop. Kwaliteitsproduct. PVC vs PC. Aluminium look

Zwembaden. Technics & Applications. AquaTop. Kwaliteitsproduct. PVC vs PC. Aluminium look Technics & Applications by - V.03.16 AquaTop AquaTop biedt het meest uitgebreide gamma aan lamellenafdekkingen op de Europese markt. Afmetingen tot 12,5 x 50 meter, verschillende aandrijvingen, vele inbouwmogelijkheden

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SUNCIRCLE EXCELLENT Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

stroming maakt het verschil...

stroming maakt het verschil... De stroming maakt het verschil... ... het natuurlijke zwemgevoel LIVE ERVAREN! Er zijn veel tegenstroom-zweminstallaties, maar HydroStar is uniek: de hoogwaardige, onderhoudsvrije en waterdichte turbinetechnologie

Nadere informatie

Zwembaden in Hongarije Hollandse kwaliteit in Hongarije Wij zijn er trots op dat wij vanaf 1 augustus 2012 de officiële vertegenwoordiger voor

Zwembaden in Hongarije Hollandse kwaliteit in Hongarije Wij zijn er trots op dat wij vanaf 1 augustus 2012 de officiële vertegenwoordiger voor Zwembaden in Hongarije Hollandse kwaliteit in Hongarije Wij zijn er trots op dat wij vanaf 1 augustus 2012 de officiële vertegenwoordiger voor Zuid-West Hongarije van TVR/Europlastics kunststof zwembaden,

Nadere informatie

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven Uniek parket voor het bijzondere buitenleven 1 Inhoudsopgave Systemen PLUS 7 Magnet 8 Classic 9 Materialen Hout 11 Bamboe 12 Composiet 13 2 Op het (buiten)leven Een ijskoud glaasje rosé op een warme zomeravond

Nadere informatie

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur Woning - Winkel - Kantoor 1 De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur 2 De finishing touch... Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke

Nadere informatie

MET PRECISIE GEBOUWDE ROESTVRIJSTALEN ZWEMBADEN

MET PRECISIE GEBOUWDE ROESTVRIJSTALEN ZWEMBADEN MET PRECISIE GEBOUWDE ROESTVRIJSTALEN ZWEMBADEN De IMAGINOX zwembaden in inox bieden individuele oplossingen, elegantie, topkwaliteit en duurzaamheid aan. Dankzij de unieke eigenschappen van inox kan het

Nadere informatie

V i t a P o o l s z w e m b a d. Het Vita Pools zwembad

V i t a P o o l s z w e m b a d. Het Vita Pools zwembad Het Vita Pools zwembad Vita Pools, een eigen stukje paradijs in uw tuin. Dit exclusieve polyester monoblok zwembad laat een snelle en professionele plaatsing toe. Slechts enkele dagen na aanvang van de

Nadere informatie

Zwembadafdichting die alles aankan. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor!

Zwembadafdichting die alles aankan. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! Zwembadafdichting die alles RENOLIT ALKORPLAN XTREME blijft schitteren zoals de eerste dag. Heeft uw zwembad zijn kleur

Nadere informatie

NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF

NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF Van Boven Platdakraam haalt het daglicht naar binnen Platdakraam, slim met daglicht! In veel woningen en kantoren met een plat dak wordt een gebrek aan natuurlijk licht als

Nadere informatie

Design Stoomline 2016

Design Stoomline 2016 Design Stoom line 2016 Inhoud Design stoom line : het concept 05 Mimas stoombaden 06 Triton stoombaden 10 Ceres stoombaden 14 INHOUD 03 h c i z t a d d a b m o o t s n r e d o m Een! t s a p n a a r u

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad Gefeliciteerd met uw nieuwe inbouwzwembad van Fonteyn. Fonteyn staat garant voor een kwaliteitsproduct, daarom worden de nieuwste technieken toegepast

Nadere informatie

Rol-Schot bad. Comfortabel sanitair om langer in je eigen huis te blijven wonen. Lifestyle. Nu in 5 kleuren verkrijgbaar!

Rol-Schot bad. Comfortabel sanitair om langer in je eigen huis te blijven wonen. Lifestyle. Nu in 5 kleuren verkrijgbaar! tyle Rol-Schot bad Nu in 5 kleuren verkrijgbaar! Comfortabel sanitair om langer in je eigen huis te blijven wonen Lifes Combinatie douche en bad met comfortabele luik U wordt ouder en u wilt graag in uw

Nadere informatie

KINEMAGIC. Vervang uw bad door een ruime douche. Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing VOOR

KINEMAGIC. Vervang uw bad door een ruime douche. Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing VOOR KINEMAGIC Vervang uw bad door een ruime douche Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing VOOR NA Het plezier van water KINEMAGIC Naarmate u ouder wordt, is uw bad

Nadere informatie

D M. Zwembaden. Zwembadafdichting die alles aankanax. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! V.02.

D M. Zwembaden. Zwembadafdichting die alles aankanax. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! V.02. D M Zwembadafdichting die alles De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! DM Zwembadafdichting die alles Heeft uw zwembad zijn kleur verloren in de loop der jaren?

Nadere informatie

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

de basis deel 1 00 binnen- of buitenbad 00 watertemperatuur 00 rand of overloopgoot 00 vorm 00 formaat 00 diepte 00 kleur 00 levensduur

de basis deel 1 00 binnen- of buitenbad 00 watertemperatuur 00 rand of overloopgoot 00 vorm 00 formaat 00 diepte 00 kleur 00 levensduur de basis deel 1 00 binnen- of buitenbad 00 watertemperatuur 00 rand of overloopgoot 00 vorm 00 formaat 00 diepte 00 kleur 00 levensduur 8 9 deel 1 wie investeert in een zwembad gaat niet over een nacht

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Vrijstaande baden 2016

Vrijstaande baden 2016 Vrijstaande baden 2016 De Cleopatra Slim line Exclusieve vrijstaande baden uit naadloos Lucite TM acryl met randen van slechts 20 mm! Dunnere badranden betekenen meer ruimte binnen het bad, samen met een

Nadere informatie

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 WWW.BAKAGLASS.COM BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 Baka Glass Creating Life In tijden waarin de wereld sneller draait dan ooit en de opkomst van Social Media nieuwe onderlinge waardes creëert, is er

Nadere informatie

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Bijzonder sterk en duurzaam Lichtgewicht Binnen en buiten te gebruiken Productcatalogus 2018 Productcatalogus 2018 Collezione Grigio 1 Luca Lifestyle, uw partner

Nadere informatie

Zomerafdekkingen. I. Waarom een zomerafdekking?

Zomerafdekkingen. I. Waarom een zomerafdekking? Zomerafdekkingen I. Waarom een zomerafdekking? Als zwembadeigenaar houdt u de stijgende energieprijzen wellicht nauwlettend in het oog, maar wist u dat u uw energiekosten ook zelf kunt verlagen? Met een

Nadere informatie

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren Naadloos wooncomfort De finishing touch voor elk interieur Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke productie tegenover

Nadere informatie

MATTIMMO ZWEMBADEN. Polyester - Vinylester zwembaden

MATTIMMO ZWEMBADEN. Polyester - Vinylester zwembaden MATTIMMO ZWEMBADEN Polyester - Vinylester zwembaden 071 854 664 www.mattimmo.be ONZE ZWEMBADEN TAHITI Tahiti Lengte 6,80 m Breedte 3,50 m BAHIA Bahia 7 Lengte 7,00 m Breedte 4,00 m Bahia 9 Lengte 9,00

Nadere informatie

Modulair stoom Creëer uw eigen stoomdouche

Modulair stoom Creëer uw eigen stoomdouche Modulair stoom Creëer uw eigen stoomdouche Modulair stoom Verbeter de kwaliteit van uw leven Kwaliteit van leven wordt in positieve zin beïnvloedt door het in balans zijn van lichaam en geest. Zodra lichaam

Nadere informatie

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen.

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen. vinke beilen zonwering 3 e zonwering 50% KORTING Geldig op Luxaflex Duette en Plissé Shades en NL Label Multishades en Rolgordijnen.* de échte binnenhuis adviseur hello sunshine! spelen met zonlicht *Korting

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Terca keramische raamdorpels. Bescherming en afwerking in één

Terca keramische raamdorpels. Bescherming en afwerking in één Terca keramische raamdorpels Bescherming en afwerking in één Keramische raamdorpels: bescherming en afwerking in één 1. Voor een mooie gevel Een keramische raamdorpel beschermt. Zorgt voor een snelle en

Nadere informatie

Verwarming van zwembaden www.psa-zodiac.com

Verwarming van zwembaden www.psa-zodiac.com Warmtepompen Verwarming van zwembaden www.psa-zodiac.com De warmtepomp, de ideale oplossing Hoge prestaties en zuinig in gebruik De warmtepomp vormt tegenwoordig de meest voordelige oplossing om een buitenzwembad

Nadere informatie

EXCLUSIVE POOLS EXCLUSIVE POOLS

EXCLUSIVE POOLS EXCLUSIVE POOLS EXCLUSIVE POOLS EXCLUSIVE POOLS Betekomsesteenweg 124 B-3200 Aarschot TEL : (+32) 0479/90 30 00 info@exclusivepools.be EXCLUSIVEPOOLS.be www. ExclusiveLine EPOXY 35 jaar garantie UITZONDERLIJK VOORWAARDEN!!

Nadere informatie

Verwarming van zwembaden

Verwarming van zwembaden Warmtepompen Verwarming van zwembaden De warmtepomp, de ideale oplossing Hoge prestaties en zuinig in gebruik De warmtepomp vormt tegenwoordig de meest voordelige oplossing om een buitenzwembad optimaal

Nadere informatie

MONARPLAN. De norm voor kunststof daken. afdichten en beschermen. Onderscheidend. Betrouwbaar. Nederlands product. Flexibel.

MONARPLAN. De norm voor kunststof daken. afdichten en beschermen. Onderscheidend. Betrouwbaar. Nederlands product. Flexibel. MONARPLAN afdichten en beschermen Onderscheidend Betrouwbaar Nederlands product Flexibel Duurzaam De norm voor kunststof daken * Safety overlap: snelvloeiende VARIO-bitumen aangebracht op bovenzijde van

Nadere informatie

Landscaping. The best alternative to nature

Landscaping. The best alternative to nature Landscaping The best alternative to nature Edel Grass The best alternative to nature! Edel Grass Landscaping Edel Grass staat voor meer dan dertig jaar ervaring in de markt voor kunstgrasvelden. Als speler

Nadere informatie

Bad- en Douche renovatie

Bad- en Douche renovatie Bad- en Douche renovatie unieke ombouwsystemen tegelwerk blijft intact klaar in 1 dag Bad-in-Bad-Systeem Uniek systeem: een nieuw bad zonder breekwerk U zou wel een nieuw bad willen, maar geen verbouwing

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches. Inloopdouches zijn enorm populair. Steeds meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Onze systemen voor inloopdouches bieden individuele

Nadere informatie

CHALETS. de luxe van vrijheid

CHALETS. de luxe van vrijheid Welkom bij Maat Chalets Beste lezer, U weet zelf hoe u uw vrije tijd wilt besteden. Past een chalet van Maat daarbij? Dat ontdekt u het snelst in onze showroom, waar we een veelzijdige selectie chalets

Nadere informatie

KINEMAGIC. Vervang uw bad door een ruime douche. Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing VOOR

KINEMAGIC. Vervang uw bad door een ruime douche. Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing VOOR Vervang uw bad door een ruime douche Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing Het plezier van water 2 3 Vervang uw bad door een ruime douche in 1 dag! INHOUD Naarmate

Nadere informatie

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING info@degrootoverkappingen.nl www.degrootoverkappingen.nl 0413 27 28 11 Korte Heikantstraat 4-6 5408SR Volkel Een plek om te ontspannen, u terug te trekken van de

Nadere informatie

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet 105 serie Tijdloos en ruim Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. www.sealskin.nl/getwet 1 Doordacht De 105 serie biedt volop voordelen. En voor iedere badkamer een oplossing. Of je nu kiest

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

Your dream come true... with. You won t believe it...

Your dream come true... with. You won t believe it... Your dream come true... with You won t believe it... ZWEMBAD FLTRATE VERWARMNG RENGNG ROLLUK Voor een zwembad, anders dan anders Dankzij «+», smelten vernieuwing en De montage is snel en eenvoudig: de

Nadere informatie

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met Terrasscherm V805 - Cortona De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering die een geweldig design combineert met ongekende toepassingsmogelijkheden. Het product is breed inzetbaar, zowel vrijstaand

Nadere informatie

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13.

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13. DOUCHEBAKKEN DOUCHEVLOEREN 2 douchevloeren douchevloeren Inhoud Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4 Solid Seal Dorpel 6 Douchebakken 8 Lanura 10 Bianco&Nero 11 Chezza 12 Spazio 13 Senso 14 Comfort

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

BETTE natuurlijk in de badkamer

BETTE natuurlijk in de badkamer Dankzij een ervaring van meerdere decennia in de staalvorming en emailveredeling ziet Bette zich tegenwoordig als een van de gespecialiseerde producenten van producten van staal/email. Met gebruikmaking

Nadere informatie

Noviteiten 2014/2015

Noviteiten 2014/2015 Noviteiten 2014/2015 De nieuwe duka 5000 douches OPTIX inloopdouches met plafondsteun Rock douchegoten De nieuwe duka 5000 douches Een prachtige badkamer verdient een prachtige douche. Daarom presenteert

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

BOOG Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG OVERKAPPINGSYSTEMEN Boog ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige overkappingsystemen voor ieder woonhuis of bedrijfspand. In alle producten van Boog wordt de

Nadere informatie

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering Hoogst persoonlijk werken vanuit een klantgerichte benadering Korte lijnen voor directe communicatie Afgestemd op uw wensen via een persoonlijke aanpak Advies en bemiddeling gedurende het hele proces Meer

Nadere informatie

ZONNETENT TYPE: RETRO STIJLVOL KLASSIEK RECHTSTREEKS UIT ONZE FABRIEK. Antwerpen Brussel Leuven Mechelen St. Niklaas

ZONNETENT TYPE: RETRO STIJLVOL KLASSIEK RECHTSTREEKS UIT ONZE FABRIEK. Antwerpen Brussel Leuven Mechelen St. Niklaas ZONNETENT TYPE: RETRO STIJLVOL KLASSIEK RECHTSTREEKS UIT ONZE FABRIEK Antwerpen Brussel Leuven Mechelen St. Niklaas Uitval Tot en met 600 cm Maximum breedte Tot en met 1950 cm Zon- en regenwering Schaararmen

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering

Terrasoverkapping & Serrezonwering Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u

Nadere informatie

ZONNETENT TYPE: SPACE ULTRACOMPACT RECHTSTREEKS UIT ONZE FABRIEK. Antwerpen Brussel Leuven Mechelen St. Niklaas

ZONNETENT TYPE: SPACE ULTRACOMPACT RECHTSTREEKS UIT ONZE FABRIEK. Antwerpen Brussel Leuven Mechelen St. Niklaas ZONNETENT TYPE: SPACE ULTRACOMPACT RECHTSTREEKS UIT ONZE FABRIEK Antwerpen Brussel Leuven Mechelen St. Niklaas Uitval Tot en met 300 cm Maximum breedte Tot en met 550 cm Doekschaal Zorgt voor optimale

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

Remeha. Tzerra. Van binnen. buitengewoon Opgebouwd uit slechts 5 hoofdmodules!

Remeha. Tzerra. Van binnen. buitengewoon Opgebouwd uit slechts 5 hoofdmodules! Remeha Tzerra Van binnen buitengewoon Opgebouwd uit slechts 5 hoofdmodules! Even simpel als revolutionair De Remeha Tzerra is een splinternieuwe compacte, betaalbare, energiezuinige condensatieketel, leverbaar

Nadere informatie

Ideal Standard San ReMo

Ideal Standard San ReMo Ideal Standard San ReMo BODY & MIND San ReMo Een heerlijke badkamer om je in voor te bereiden op een nieuwe dag. Blauwe mozaïeken witte vloertegels, lichtgekleurde houtdelen en moderne accessoires creëren

Nadere informatie

ALL GREAT WORK START WITH US! Door samenw erking sterk!

ALL GREAT WORK START WITH US! Door samenw erking sterk! ALL GREAT WORK START WITH US! Door samenw erking sterk! Bouwen met lichtmetaal Snelheid Een groot voordeel van lichtmetaal constructie is de hoge snelheid van de bouw. Door middel van het snelle ontwerp,

Nadere informatie

MATTIMMO. Zwembaden 071/ Zwembaden in Polyester-Vinylester.

MATTIMMO. Zwembaden 071/ Zwembaden in Polyester-Vinylester. MATTIMMO Zwembaden Zwembaden in Polyester-Vinylester 071/85.46.64 www.mattimmo.be Kwaliteit en ervaring Mattimmo Pools is een Belgische installateur van monoblock zwembaden in Polyester-Vinylester materiaal.

Nadere informatie

Bosch staande ketels Betrouwbaarheid die staat

Bosch staande ketels Betrouwbaarheid die staat Bosch staande ketels Betrouwbaarheid die staat 2 Bosch Staande ketels Bosch: dat klinkt bekend én vertrouwd! Geen wonder, want miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de producten van Bosch. Dag

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering beschermt tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning Luxaflex

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie