9120 Kallo DRAADLOZE COLOR GPS MET TOUCHSCREEN. HANDLEIDING generatie 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "9120 Kallo www.sonarcom.be +32 474 727 135 DRAADLOZE COLOR GPS MET TOUCHSCREEN. HANDLEIDING generatie 2"

Transcriptie

1 Sint Ignatiusstraat Kallo DRAADLOZE COLOR GPS MET TOUCHSCREEN HANDLEIDING generatie 2

2 Touchzone voor menu spots dichtbij Touchzone voor basismenu Touchzone voor HOME menu Voorbeeld: De boot komt stilaan dichter bij de spot. De dobber wordt groter, en dit geeft aan dat u er bijna bent. In dit voorbeeld de spot is te veel naar rechts, dus u moet ook naar rechts sturen (GROENE PIJL) Voorbeeld: Voorbeeld waarbij de boot binnen het bereik (afhankelijk van de ingestelde zone ) komt van de marker. De dobber is een cirkel geworden. U moet doorvaren totdat de cirkel over de marker in het midden is gekomen.

3 Voorbeeld: U bent exact op de spot. Voorbeeld: U hebt de spot gemist, en zit te veel naar links. Stuur naar Rechts en draai naar de spot om terug te varen. Langzaam varen want u bent zo over de spot heen gevaren! Voorbeeld: De spot is wederom achter de baitboat maar nu aan de linkerkant. Stuur naar LINKS (ROOD) en draai terug naar de spot. Langzaam doorvaren totdat de cirkel over de marker in het midden is gekomen.

4 Home function Op het moment dat het display aangezet wordt, wordt tevens de huidige positie opgeslagen in het geheugen. Dit zal alleen gebeuren wanneer er meer dan 4 satellieten ontvangst zijn. Dus zet altijd eerst de baitboat aan, wacht totdat er meer dan 5 satellieten ontvangst zijn. Zet dan weer het display uit en weer aan. De huidige positie wordt dan opgeslagen. Daarna kunt u een eerder opgeslagen spot kiezen, of indien deze er nog niet, direct gaan varen. Om de weg terug te vinden, tik dan eenvoudig de HOME zone aan, zoals in het voorbeeld eerder gegeven. De HOME indicatie in zwart moet aanwezig zijn. Geen van uw andere opgeslagen spots worden gewist. Bovenin links komt ook HOME te staan als teken dat de HOME geladen is, en u terug kunt varen. Basis Menu Dit menu kan direct benaderd worden door in het middenveld van het plotveld te klikken (Zie voorbeeld) 1. Plaats en bewaar een waypoint. 2. Laden van een waypoint (of bewerken) 3. Een overzicht van de markers die dicht in de buurt zijn van uw actuele positie. (Max 5) 4. Instellingen veranderen Waypoint bewaren In dit submenu kunt u de huidige positie opslaan. Om dat te doen, klik op BEWAAR, daarna volgt een bevestiging scherm Op elk moment kunt u terug door op TERUG te klikken. Wilt u de naam van de waypoint veranderen, klik dan op de naam zelf. Een keyboardscherm komt op, waarin u de naam kunt aanpassen. Na het sluiten van dit keyboard scherm komt u terug in het BEWAAR scherm.

5 Noot: u kunt altijd achteraf de naam alsnog veranderen via het LOAD MARKER menu. Noot: in het geval dat er te weinig satellieten zijn om een nauwkeurige positie te geven, werkt het menu niet, en ziet u een melding: te weinig satellieten. Om de naam te veranderen van een waypoint (marker), klik eerst een paar keer op DELETE, en tik dan de nieuwe naam in op het keyboard (maximaal 10 letters cijfers) Om de nieuwe naam te bewaren, klik op Op elk moment kunt u terugkeren naar het vorige menu door op TERUG te klikken. Hoofdletters/kleine letters kunnen gekozen worden door op CAPS te klikken. Kleine letter mode wordt door caps aangegeven, Hoofdletters door CAPS

6 Een opgeslagen spot laden In dit submenu ziet u de datum/tijd van een eerder opgeslagen marker (spot). Ook wordt de latitude/longitude (geografische positive) aangegeven. (met decimale minuten). Om de positie op te zoeken op Google maps moet u een converteertool gebruiken om decimale minuten om te rekenen. Stap door de lijst met opgeslagen markers door in de rechtbalk het nummer te selecteren. Scrolling door middel van UP/DN keys. Select een marker (om deze te gebruiken om te varen), klik op het LAAD Wissen van een marker: klik op de WIS tekst. Daarna komt een nieuw scherm om bevestiging te vragen of u zeker bent. Op elk moment kunt u terugkeren door op TERUG te klikken. Om de naam van de spot te veranderen, klik dan op de naam van de spot, en het alfanumeriek keyboard wordt zichtbaar. Spots in de directe omgeving In dit submenu krijgt u een overzicht van spots die het meest dichtbij zijn. Dit voorkomt dat u door de lijst van spots moet gaan zoeken. Selecteer een spot eenvoudig door er op te klikken. U kan altijd terugkeren door BACK te klikken Dit menu kan ook direct benaderd worden vanuit het plotscherm, door in de linkerbovenhoek te klikken.

7 GPS Data In dit submenu kunt u de Instellingen, en de fabrieksinstellingen benaderen. Om terug te keren klik op het TERUG veld Bovenin wordt de zonopgang/ondergang tijd gegeven, voor uw locatie. Handig om te weten wanneer het donker wordt bijvoorbeeld. GPS Instellingen Alle opties in dit submenu kunnen veranderd worden door op de tekstvelden te klikken. Vector Mode Aan/Uit. Dis is een bepaalde manier om de richting aan te geven hoe u moet sturen. (met of zonder vectorlijn.) Accu alarm Aan/uit. Een audioalarm wordt gegeven wanneer het spanning van de boot of display onder de waarde zakt. Boot accu voltage: Hier kunt u de waarde invoeren van de bootspanning waarbij het display alarm gaat geven indien de spanning onder deze waarde zakt. Klik op dit veld, en een cijfertoetsenbord wordt zichtbaar. Wis eerst de oude waarde met de C toets. Voer daarna de nieuwe waarde in. Voer decimale waarden in met de punt, dus bijvoorbeeld Voer de nieuwe waarde in, en klik dan op ENTER Taalkeuze: 4 talen zijn beschikbaar. Klik eenvoudig op het tekstveld e, dan ziet u DUITS, NEDERLANDS, FRANS en ENGELS verschijnen Zone alarm. 4 standaard zones kunnen geselecteerd worden, door op dit tekstveld te klikken. 5 meter, 10 meter, 20 meter en 40 meter. Zone alarm geeft u een seintje wanneer u binnen de zone komt, dus dicht bij de gekozen waypoint. Op elk moment kunt u teruggaan door op TERUG te klikken.

8 Fabrieksinstellingen Dit submenu kan alleen maar bereikt worden door eerst de juiste pincode in te geven via het cijferkeyboard wat zichtbaar wordt als u dit veld aanklikt. Deze bescherming is gemaakt om eventuele vergissingen te voorkomen, zodat niet per ongeluk instellingen of het geheugen gewist worden. Eerst wis de vraagtekens???? Met de C toets. Daarna moet u de juiste pincode invoeren ( dient u aan de leverancier te vragen). Druk daarna op ENTER, en wanneer u de juiste pincode ingeven hebt wordt volgende menu zichtbaar. Op elk moment kunt u terugkeren door op de TERUG key te klikken. Calibratie Touch : Het scherm hoeft maar 1x gecalibreerd te worden. Om dit te doen, klik op dit veld en volgende menu komt op: Opgelet: U moet nauwkeurig te werk gaan, omdat na voltooiing van de calibratie dit gelijk wordt opgeslagen. Een verkeerd uitgevoerde calibratie zal problemen geven met het aanraken van de tekstvakken. De aanraakzones kunnen dan hoger/lager of meer naar links of rechts liggen. Gebruik een balpen om de klikken op de getoonde rondjes. 3x keer moet u op de rondjes klikken, (1 links bovenin, 1 middenonderkin, en 1 middenrechts) Nadat de calibratie is uitgevoerd worden de nieuwe waarden opgeslagen in het vaste geheugen. Op elk moment kunt u de procedure afbreken door op het TERUG veld te klikken. Alle gegevens wissen: Wees voorzichtig wanneer u deze toets aanraakt. Alle opslagen spots en instellingen worden teruggezet naar fabrieksinstellingen. Doe dit alleen wanneer u werkelijk het geheugen van het display schoon wilt maken. Tevens zult u ook de calibratie moeten uitvoeren omdat deze ook teruggezet wordt naar fabriekstand. Batterij laden van het scherm: In het display zitten 4 LIHM accu s met een capaciteit van 2700 ma. Bij volledige lege accu s wordt geladen met een stroom van 100ma, dus is er ca 30 uur nodig om de accu s vol te laden. Wanneer de accu s niet volledig leeg zijn, is normaal 8 uur maximaal laden voldoende. De bijgeleverde adapter moet op 12 volt staan en de instelling + draad naar het middencontact van de pin!!!!!

9 Specificatie Color 3.2 Inch display met LED achtergrondverlichting Bediening door middel van aanraakscherm 87 geheugenlocaties om spots te bewaren Terugkeer naar vertrekpunt functie Controle van de baitboat accuspanning met alarm ( 7-13 volt) Controle van de spanning in de ontvangst unit met alarm 4 Zones te kiezen met alarm 5, 10, 20 of 40 meter Richtingaanduiding met rood/groen indicator en gekleurde dobber indicator Afstandsbereik 500 meter op ISM band MHz (sub band 6) zonder licentie te gebruiken in heel Europa! Zender uitgangsvermogen 100 mw. (+20 dbm) 10verschillende kanalen instelbaar Ingebouwde batterij 4.8volt LiHM 2700ma, op te laten via adapter 220 volt of vanaf de autoaccu Maximum plot afstand 999 meter Sifr3 GPS ontvanger maximum 20 satellieten tracking Positie nauwkeurigheid 10 meter 2D-RMS 5 meter 2D RMS WAAS

10 Stroomopname zender (baitboat) 60 ma (0.06 Amp) Stroomopname Ontvangstdisplay 120ma (ongeveer uur met 2700 ma volgeladen batterij) Met deze KleurGPS kunt u het punt terugvinden van eerder opgeslagen spots. De zendermodule wordt in de baitboat gezet en gevoed uit de baitboat accu. Een kleine zendantenne van ca 22 cm lengte en het hoge uitgangsvermogen van de zender geeft een bereik van ca 500 meter (afhankelijk van het model baitboat) Deze 500 meter is ver buiten het punt waarbij u nog de baitboat kunt zien en besturen. Na het inladen van een opgeslagen spot, zult u in het scherm de volgende gegevens zien: De afstand naar de spot (in meters) De richting om te sturen, een rood/groene dobber geeft u de indicatie welke kant op de sturen. Tevens met behulp van 2 pijlen ROOD om naar links te sturen, GROEN om naar rechts te sturen. De snelheid van de baitboat in km/uur Informatie van het aantal ontvangen satellieten, en of 2D of 3D ontvangst mogelijk is (hoogte). De hoogte van omgeving (uitgedrukt in meter boven of onder zeeniveau) De accustatus van het display. Blauw/Geel of ROOD/WIT indien de spanning onder de 4.5 volt komt. Tevens komt dan een alarmsignaal wanneer de spanning onder de 4.5 volt zakt. De actuele positieve uitgedrukt in latitude/longitude in decimale graden De boordspanning van de baitboat. Wanneer deze spanning onder de ingestelde drempel komt wordt een waarschuwingsignaal gegeven. Tevens is de aanduiding van de spanning in ROOD/WIT. De huidige tijd, wordt aangepast op winter/zomertijd (maart/oktober). De HOME indicatie geeft aan dat het vertrekpunt is opgeslagen. Op deze manier kunt u weer terugvaren naar het vertrekpunt, zelfs met dichte mist. De ontvangststerkte van de zender aangeven in een aantal balkjes

Draadloze Kleuren GPS met Touchscreen

Draadloze Kleuren GPS met Touchscreen Draadloze Kleuren GPS met Touchscreen Specificatie 65536 Color 3.2 Inch display met LED achtergrondverlichting Bediening door middel van aanraakscherm 87 geheugenlocaties om spots te bewaren Terugkeer

Nadere informatie

9120 Kallo www.sonarcom.be +32 474 727 135 DRAADLOZE COLOR GPS MET TOUCHSCREEN. HANDLEIDING generatie 3

9120 Kallo www.sonarcom.be +32 474 727 135 DRAADLOZE COLOR GPS MET TOUCHSCREEN. HANDLEIDING generatie 3 Sint Ignatiusstraat 134 info@sonarcom.be 9120 Kallo www.sonarcom.be +32 474 727 135 DRAADLOZE COLOR GPS MET TOUCHSCREEN HANDLEIDING generatie 3 Touchzone voor menu spots dichtbij Touchzone voor basismenu

Nadere informatie

Color GPS Mark II. Aanraak veld voor spots in dicht bereik. Aanraak zone voor submenus. Figuur 1

Color GPS Mark II. Aanraak veld voor spots in dicht bereik. Aanraak zone voor submenus. Figuur 1 Color GPS Mark II Aanraak veld voor spots in dicht bereik Aanraak zone voor submenus Figuur 1 1 Color GPS Mark II Specificaties 65536 Kleuren 3.2 Inch display met LED backlight Bediening via aanraken van

Nadere informatie

9120 Kallo DRAADLOZE COLOR GPS MET TOUCHSCREEN EN AUTOPILOT. HANDLEIDING generatie 4

9120 Kallo DRAADLOZE COLOR GPS MET TOUCHSCREEN EN AUTOPILOT. HANDLEIDING generatie 4 Sint Ignatiusstraat 134 info@sonarcom.be 9120 Kallo www.sonarcom.be +32 474 727 135 DRAADLOZE COLOR GPS MET TOUCHSCREEN EN AUTOPILOT HANDLEIDING generatie 4 Touchzone voor menu spots dichtbij Touchzone

Nadere informatie

Kenmerken: De GPS ontvanger zit ingebouwd in de boot. De boot moet van kunststofmateriaal zijn gemaakt, ABS oid. Displayscherm in VECTORMODE (c)

Kenmerken: De GPS ontvanger zit ingebouwd in de boot. De boot moet van kunststofmateriaal zijn gemaakt, ABS oid. Displayscherm in VECTORMODE (c) Nu leverbaar de GPS versie II. Met mogelijkheid voor het aangeven van namen voor de spots. -Eenvoudiger menustructeur. Slechts 3x drukken voor het opslaan van een spot. -Duidelijker hoofdscherm. De gegevens

Nadere informatie

VAART. Zodra er snelheid en beweging is, weet de GPS welke kant uw boot uitgaat en kan dit aangeven op het display

VAART. Zodra er snelheid en beweging is, weet de GPS welke kant uw boot uitgaat en kan dit aangeven op het display GPS hoofdscherm Met het hoofdscherm kunt u uw beetboot navigeren naar een eerder opgeslagen marker. Wel moet u er aan denken dat 1) De GPS nauwkeurigheid per fix kan verschillen, tot 10 meter afwijking

Nadere informatie

9120 Kallo Lowrance 4X-elite. Handleiding draadloze dieptemeter

9120 Kallo Lowrance 4X-elite. Handleiding draadloze dieptemeter Sint Ignatiusstraat 134 info@sonarcom.be 9120 Kallo www.sonarcom.be +32 474 727 135 Lowrance 4X-elite Handleiding draadloze dieptemeter TOETSEN Een geluid weerklinkt als je op een toets drukt. Hierdoor

Nadere informatie

9120 Kallo www.sonarcom.be +32 474 727 135. Lowrance CHIRP X-series. Handleiding draadloze dieptemeter Dualscan module

9120 Kallo www.sonarcom.be +32 474 727 135. Lowrance CHIRP X-series. Handleiding draadloze dieptemeter Dualscan module Sint Ignatiusstraat 134 info@sonarcom.be 9120 Kallo www.sonarcom.be +32 474 727 135 Lowrance CHIRP X-series Handleiding draadloze dieptemeter Dualscan module Toetsen Een geluid weerklinkt als je op een

Nadere informatie

Color GPS Mark III met Autopilot

Color GPS Mark III met Autopilot Color GPS Mark III met Autopilot Dichtbij Aanraak ZONE Menu Aanraak ZONE AP Aanraakzone Color GPS Mark II Specificaties 65536 Kleuren 3.2 Inch display met LED verlichting Bediening via aanraken van scherm

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem 1. Algemene informatie 1.1 Introductie Het Axitour AT-900 audio communicatiesysteem is een van de meest geavanceerde rondleidingsystemen op

Nadere informatie

Gebruikers handleiding. Mercurius. P2000 alarmontvanger

Gebruikers handleiding. Mercurius. P2000 alarmontvanger Gebruikers handleiding Mercurius P2000 alarmontvanger Inhoudsopgave: Functie toetsen. 3 Opties en functies. 4 Het scherm 5 Ontvangen en lezen van de meldingen... 6 Een bericht op slot zetten 7 Een bericht

Nadere informatie

Gebruikers handleiding. JupiterPro. P2000 alarmontvanger

Gebruikers handleiding. JupiterPro. P2000 alarmontvanger Gebruikers handleiding JupiterPro P2000 alarmontvanger Inhoudsopgave: Functie toetsen. 3 Opties en functies. 4 Het scherm... 5 Ontvangen en lezen van de meldingen.. 6 Prioriteit per capcode selecteren

Nadere informatie

G E V A A R. Opstarten. U kunt nu de TigerStop bewegen en gebruik maken van zijn vele functies! Bij het startscherm druk op [D] om \H Klaar

G E V A A R. Opstarten. U kunt nu de TigerStop bewegen en gebruik maken van zijn vele functies! Bij het startscherm druk op [D] om \H Klaar G E V A A R Deze machine kan opstarten, zich verplaatsen, en automatisch stoppen. Houd uw handen en breed zittende kleeding buiten het bereik van de bewegende onderdelen van de machine als hij ingeschakeld

Nadere informatie

Atelier Michel Koene Multi-Lichtwand

Atelier Michel Koene Multi-Lichtwand Atelier Michel Koene Multi-Lichtwand Bedienings Paneel Aansluiting voor de voeding. Aan uit schakelaar. Paneel met led-lampen en sensoren Ingebouwde microfoon Algemeen De Multi-Lichtwand is een interactief

Nadere informatie

Asintra. Asphalt- Innovation & Training. Korte handleiding PQI 380. P.O Box DB Apeldoorn Pagina 1.

Asintra. Asphalt- Innovation & Training. Korte handleiding PQI 380. P.O Box DB Apeldoorn   Pagina 1. Asintra Pagina 1 Korte handleiding PQI 380 Schakel apparaat in en wacht tot de bedienings windows verschijnen 1 2 3 4 5 6 1 = Hoofd menu 2 Menu voor instelling van de meet gegevens en meten met de PQI.

Nadere informatie

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers.

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers. Omschrijving De PT2000 model 2015 is een compacte GPS tracker met alarmknop. De locatie kan opgevraagd worden m.b.v. een SMS. De positie van de tracker wordt aangegeven op een kaart van Google Maps. Met

Nadere informatie

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11 Aanwezigheidsregistratie Release 1 2018 1 e kwartaal Model: X-9200B Inhoudsopgave Activiteiten aanmaken... 2 Hoe werkt het registratieproces?... 4 Aan de slag: Draadloos scannen met een smartphone, tablet

Nadere informatie

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U

Nadere informatie

9120 Kallo www.sonarcom.be +32 474 727 135. Lowrance X4. Handleiding draadloze dieptemeter

9120 Kallo www.sonarcom.be +32 474 727 135. Lowrance X4. Handleiding draadloze dieptemeter Sint Ignatiusstraat 134 info@sonarcom.be 9120 Kallo www.sonarcom.be +32 474 727 135 Lowrance X4 Handleiding draadloze dieptemeter TOETSEN Een geluid weerklinkt als je op een toets drukt. Hierdoor weet

Nadere informatie

Gebruikers handleiding. JupiterPro V8.6. P2000 alarmontvanger

Gebruikers handleiding. JupiterPro V8.6. P2000 alarmontvanger JupiterPro V8.6 P2000 alarmontvanger Inhoudsopgave: Functie toetsen. 3 Opties en functies.4 Het scherm... 5 Ontvangen en lezen van de meldingen.. 6 Prioriteit per capcode selecteren 7 Capcodes activeren..

Nadere informatie

Mapsource. handleiding Mapsource vs. 6.16.3 2010 www.hansenwebsites.nl

Mapsource. handleiding Mapsource vs. 6.16.3 2010 www.hansenwebsites.nl Mapsource handleiding Mapsource vs. 6.16.3 2010 www.hansenwebsites.nl Inhoud deel 1 Schermindeling Menu s Werkbalken Statusbalk tabbladen Kaartmateriaal Kaartmateriaal selecteren Kaartmateriaal verwijderen

Nadere informatie

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE In deze handleiding beperken we ons tot de functionaliteiten zoals ze beschreven zijn op de website seniorenalarmen.be. Vooraleer

Nadere informatie

GPS repeater. Inleiding

GPS repeater. Inleiding NASA GPS repeater Inleiding De Clipper GPS repeater wordt geleverd met 10 meter kabel, een 9 pins RS 232 connector en een 12 Volt voedingkabel. Het apparaat neemt gegevens over zoals verzonden door een

Nadere informatie

Gebruikershandleiding SCORPIO Afhankelijk van het abonnement te bereiken via: Vaste telefoon Mobiele telefoon

Gebruikershandleiding SCORPIO Afhankelijk van het abonnement te bereiken via:  Vaste telefoon Mobiele telefoon Gebruikershandleiding SCORPIO Afhankelijk van het abonnement te bereiken via: E-Mail Vaste telefoon Mobiele telefoon Inhoudsopgave : Functie toetsen Opties en functies Het scherm Ontvangen en lezen van

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R

H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R 2 0 1 6 0 8 2 4 INHOUDSOPGAVE 1. Software in 3 stappen geïnstalleerd...1 Stap 1: Downloaden van de software...1 Stap 2: Starten met de installatie...2

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 16 RTS

Afstandsbediening Telis 16 RTS Afstandsbediening Telis 16 RTS Bedieningshandleiding Telis 16 RTS Pure Art.nr. 1811020 Telis 16 RTS Silver Art.nr. 1811021 Afstandsbediening Telis 16 RTS 16 Kanaals zender met display Telis 16 RTS Pure

Nadere informatie

Spanningdriver LEDVD5CH20A-V7 Real Time Clock met LCD scherm

Spanningdriver LEDVD5CH20A-V7 Real Time Clock met LCD scherm Spanningdriver LEDVD5CH20A-V7 Real Time Clock met LCD scherm Spanningdriver waarbij de uitgangen door de Real Time Clock worden ingesteld door middel van user interface print met LCD display De vijf kanalen

Nadere informatie

1. Naam van het product Multi-Lichtwand (+A) 2. Product code Kleur Zoals afgebeeld

1. Naam van het product Multi-Lichtwand (+A) 2. Product code Kleur Zoals afgebeeld 1. Naam van het product Multi-Lichtwand (+A) 2. Product code 21555085 3. Kleur Zoals afgebeeld 4. Korte omschrijving Deze multi-lichtwand is een interactief wandpaneel. Dit paneel reageert op beweging

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

HANDLEIDING RZ-D-4.40WD / RZ-D-4.433WD

HANDLEIDING RZ-D-4.40WD / RZ-D-4.433WD HANDLEIDING RZ-D-4.40WD / RZ-D-4.433WD INHOUD 1. Voorwoord... 3 2. Normale functies... 4 2.1 Instellen van de code... 4 2.2 Bedienen van een functie... 4 2.3 Te lage batterij spanning... 5 3. Menu functies...

Nadere informatie

www.digitalecomputercursus.nl 6. Reeksen

www.digitalecomputercursus.nl 6. Reeksen 6. Reeksen Excel kan datums automatisch uitbreiden tot een reeks. Dit betekent dat u na het typen van een maand Excel de opdracht kan geven om de volgende maanden aan te vullen. Deze voorziening bespaart

Nadere informatie

Handleiding AT1G Toegangscontrole Module. rev ver1

Handleiding AT1G Toegangscontrole Module. rev ver1 Handleiding AT1G26-200 rev.0914 Toegangscontrole Module ver1 PRODUCT SPECIFICATIE Modelen, AT1G26-200 ver1 en AT1G34-200 Opbouw Antivandaal Geborsteld aluminium behuizing Tot 200 gebruikerscodes 100 Mil.

Nadere informatie

AT1G26-200. rev.0110. Toegangscontrole Module AT1G26-200. Handleiding. thinks outside the box!

AT1G26-200. rev.0110. Toegangscontrole Module AT1G26-200. Handleiding. thinks outside the box! AT1G26-200 rev.0110 Toegangscontrole Module AT1G26-200 Handleiding PRODUCT SPECIFICATIE Modelen AS-626M-200, AS-626S-200, AS-634-200, AT1G26-200 Opbouw Antivandaal Geborsteld aluminium behuizing Tot 200

Nadere informatie

BESCHRIJVING FUNCTIE MODES speciaal ontworpen voor vloerverwarming en koeling systemen die aangestuurd worden door actuators. Instelmogelijkheden: Enk

BESCHRIJVING FUNCTIE MODES speciaal ontworpen voor vloerverwarming en koeling systemen die aangestuurd worden door actuators. Instelmogelijkheden: Enk BESCHRIJVING FUNCTIE MODES speciaal ontworpen voor vloerverwarming en koeling systemen die aangestuurd worden door actuators. Instelmogelijkheden: Enkel omgevingsvoeler Enkel externe voeler (vloersensor)

Nadere informatie

WEKKERRADIO MET IPOD DOCK. Handleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig voor het verbinden en bedienen van het product, en bewaar de handleiding voor

WEKKERRADIO MET IPOD DOCK. Handleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig voor het verbinden en bedienen van het product, en bewaar de handleiding voor WEKKERRADIO MET IPOD DOCK IPD-3500 Handleiding Lees deze handleiding zorgvuldig voor het verbinden en bedienen van het product, en bewaar de handleiding voor toekomstige referentie. Voor informatie en

Nadere informatie

11/05 HD2302.0. Lees ook het engelse boekje

11/05 HD2302.0. Lees ook het engelse boekje REV. 1.3 11/05 HD2302.0 Lees ook het engelse boekje Photo-Radiometer HD2302 - - HD2302.0 1. Ingang voor sensoren, 8-pole DIN45326 connector. 2. Batterij symbool: displays de batterij spanning. 3. Functie

Nadere informatie

Een kopie maken. Xerox WorkCentre 5845/5855/5865/5875/5890. Bedieningspaneel AOD. Glasplaat

Een kopie maken. Xerox WorkCentre 5845/5855/5865/5875/5890. Bedieningspaneel AOD. Glasplaat Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Een kopie maken Startpagina Functies Opdrachtstatus Aanraakscherm Start Alle wissen Stoppen. Plaats uw documenten met de beeldzijde omhoog in de invoerlade van de. Pas de

Nadere informatie

Handleiding R.E.D. Remote Echo Depthsounder:

Handleiding R.E.D. Remote Echo Depthsounder: Handleiding R.E.D. Remote Echo Depthsounder: Montage van de R.E.D. in uw voerboot: Zoek eerst een geschikte vlakke plek op in de boot voor het monteren van de sensor, deze plek goed afschuren met schuurpapier

Nadere informatie

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Uitjes.nl Aug, 2014. elibom games Smartphones, Page "1

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Uitjes.nl Aug, 2014. elibom games Smartphones, Page 1 Smartphones Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Uitjes.nl Aug, 2014 elibom games Smartphones, Page "1 HUAWEI Y300 Ingebruikname na uitpakken: Achterkant afnemen De batterij plaatsen SD kaart wordt

Nadere informatie

Handleiding GPS kaart tracker

Handleiding GPS kaart tracker Handleiding GPS kaart tracker Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. SIM kaart installatie 3. Personaliseren GPS tracker 4. Opladen 5. Functies knoppen 6. Status LED lampjes 7. SOS nummers 8. Familie nummers

Nadere informatie

Handleiding Beweegbare Bodem Manager

Handleiding Beweegbare Bodem Manager Handleiding Beweegbare Bodem Manager Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inloggen... 3 Reset noodstop... 4 Cilinder naam veranderen... 5 Menu knop... 6 Inloggen OPGELET! Lees het document aandachtig voordat

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-500T/R. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-500T/R. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-500T/R 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van dit 40 kanaals communicatiesysteem, AT-500T/R. Deze handleiding

Nadere informatie

Acyclon AP1350. Inhoud verpakking: Controleer de inhoud van de verpakking. U moet aantreffen:

Acyclon AP1350. Inhoud verpakking: Controleer de inhoud van de verpakking. U moet aantreffen: Acyclon AP1350 Gebruiksaanwijzing Inhoud verpakking: Controleer de inhoud van de verpakking. U moet aantreffen: - Acyclon AP1350 semafoon Houder met clip 1 AAA batterij Draagkettinkje Batterij plaatsen

Nadere informatie

Ashampoo Rescue Disc

Ashampoo Rescue Disc 1 Ashampoo Rescue Disc Met de software kunt u een Rescue (Herstel) CD, DVD of USB-stick maken. Het rescue systeem (redding systeem) is voor twee typen situaties bedoeld: 1. Om een back-up naar uw primaire

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Xstream alarmontvanger

Gebruiksaanwijzing. Xstream alarmontvanger Gebruiksaanwijzing Xstream alarmontvanger Alarmontvanger algemeen Geluid aan Dag, datum en tijd In netwerk Batterij status Triller aan Terug toets (Escape) Verlichting aan/uit Scroll toetsen Algemene instellingen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Infrarood Camera PCE-TC 28

GEBRUIKSAANWIJZING Infrarood Camera PCE-TC 28 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Infrarood Camera

Nadere informatie

NEDERLANDS. S n e l s t a r t g i d s GPS 100 S GLOBAL POSITIONING SYSTEM ONTVANGER. Instructies om u op weg te helpen! Niets overtreft een Cobra

NEDERLANDS. S n e l s t a r t g i d s GPS 100 S GLOBAL POSITIONING SYSTEM ONTVANGER. Instructies om u op weg te helpen! Niets overtreft een Cobra NEDERLANDS S n e l s t a r t g i d s GPS 100 S GLOBAL POSITIONING SYSTEM ONTVANGER Instructies om u op weg te helpen! Niets overtreft een Cobra GPS 100 S GLOBAL POSITIONING SYSTEM UITZOOMEN- KNOP UITZOOMEN-

Nadere informatie

DT-F1/DT-F1V. NL Revision 1

DT-F1/DT-F1V. NL Revision 1 DT-F1/DT-F1V NL Revision 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Plaats van de bedieningsorganen Toets AAN/UIT (dient ook als FM/TV golfbereikschakelaar op DT-F1V) Keuzetoets zendergeheugenplaats en opslaggebied

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding

Gebruikers Handleiding Gebruikers Handleiding 1. Inleiding In verband met de verschillende soorten displays, welke verschillen qua aantal regels en karakters, kan de menu lay-out, welke getoond wordt, verschillen. De bediening

Nadere informatie

Handleiding My GPS Tracking Portal

Handleiding My GPS Tracking Portal Met de My GPS Tracker raakt u nooit meer iets kwijt Handleiding My GPS Tracking Portal 2.1 Actuele locatie bekijken & uitleg interface 1. log in via http://portal.mygpstracker.nl 1. U komt in de online

Nadere informatie

iphone app - Roll Call

iphone app - Roll Call iphone app - Roll Call Roll Call - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger

Nadere informatie

Handleiding: Het aansluiten en instellen van een Yealink W56P inclusief W56H. Versie 1.0

Handleiding: Het aansluiten en instellen van een Yealink W56P inclusief W56H. Versie 1.0 SO Handleiding: Het aansluiten en instellen van een Yealink W56P inclusief W56H. Versie 1.0 Het aansluiten van het toestel Doe de accu in de handset vóór gebruik Inhoud van doos W56P Inhoud van doos W56H

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. SBP 2300 Babyschaal

Gebruiksaanwijzing. SBP 2300 Babyschaal Gebruiksaanwijzing SBP 2300 Babyschaal Omschrijving toetsen scherm Weight Zero/Clock Enter weeg mode Terug naar klok mode CE Wis invoer vergissing Veranderen datum format in maand/dag of dag /maand Tare

Nadere informatie

Handleiding T3 Micro

Handleiding T3 Micro 2 Inhoud 1. Algemeen... 3 1.1 Inleiding... 3 1.2 Kennismaking met de T3 Micro... 3 1.3 T3 Micro aanzetten... 3 1.4 Opladen... 4 1.5 Schoonmaken... 4 2. Bediening T3 Micro... 5 2.1 Touchscreen... 5 3. Dynamische

Nadere informatie

Spanningdriver LEDVD5CH20A-V12 ZigBee interface met LCD display

Spanningdriver LEDVD5CH20A-V12 ZigBee interface met LCD display Spanningdriver LEDVD5CH20A-V12 ZigBee interface met LCD display Spanningdriver met user interface print met ZigBee met LCD display De Spanningdriver kan draadloos aangestuurd worden voor als deze in een

Nadere informatie

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden Asus T100 en T300

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden Asus T100 en T300 Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden Asus T100 en T300 Een drietal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel

Nadere informatie

TechGrow AM-600 ALARM-MELDER draadloze alarm-melder voor POWERBOX PB-600 HANDLEIDING

TechGrow AM-600 ALARM-MELDER draadloze alarm-melder voor POWERBOX PB-600 HANDLEIDING TechGrow AM-600 ALARM-MELDER draadloze alarm-melder voor POWERBOX PB-600 HANDLEIDING Gefeliciteerd! U heeft een hoogwaardige draadloze alarmmelder aangeschaft waarmee u altijd op de hoogte wordt gehouden

Nadere informatie

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers De DB Alerts app voor Android is volledig vernieuwd. Naast de bekende functionaliteiten uit de vorige versie (bekijken van waarnemingen en het invoeren

Nadere informatie

Handleiding Enquêtemodule. Contents

Handleiding Enquêtemodule. Contents Handleiding Enquêtemodule Dit document dient als uitleg over de enquêtemodule. De enquêtemodule is een optionele module welke te bestellen is via Support Modules. Met de enquêtemodule krijgt de club de

Nadere informatie

INTEGRA / INTEGRA Plus Verkorte gebruikershandleiding

INTEGRA / INTEGRA Plus Verkorte gebruikershandleiding int-tsg_gi_nl 05/15 Bediendeel INT-TSG Firmware versie 1.03 INTEGRA / INTEGRA Plus Verkorte gebruikershandleiding SATEL sp. z o.o. ul. Budowlanych 66 80-298 Gdańsk POLAND tel. 58 320 94 00 www.satel.eu

Nadere informatie

Midtronics MDX Pijlen OMHOOG en OMLAAG Gebruik deze toetsen om testparameters te kiezen en door de menuopties te bladeren.

Midtronics MDX Pijlen OMHOOG en OMLAAG Gebruik deze toetsen om testparameters te kiezen en door de menuopties te bladeren. MIDTRONICS MDX600 1 Pijlen OMHOOG en OMLAAG Gebruik deze toetsen om testparameters te kiezen en door de menuopties te bladeren. 2 Toets ENTER Gebruik deze toets om keuzen te maken. 3. Toets TERUG/AFDRUKKEN

Nadere informatie

iphone app - Rapporten

iphone app - Rapporten iphone app - Rapporten Rapporten - iphone App Net2 AN1114-NL Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie

Nadere informatie

Beschrijving voor Bedienapparaat PG-1

Beschrijving voor Bedienapparaat PG-1 Beschrijving voor Bedienapparaat PG-1 Met bedienapparaat PG-1 kan men parametersets van een frequentieregelaar serie FCM aanpassen en opslaan. Tevens is hiermee het actuele toerental van de motor zichtbaar,

Nadere informatie

H A N D L EIDING P A GER2 1.1

H A N D L EIDING P A GER2 1.1 H A N D L EIDING P A GER2 1.1 I N H OUDS OPGAVE 1. Wat zit er in de doos... 1 1) De pager... 1 2) Oplaadstation (Cradle)... 1 3) USB kabel... 1 2. Software in 3 stappen geïnstalleerd... 2 Stap 1: Downloaden

Nadere informatie

HANDLEIDING VAN DATARECORDER SOFTWARE (FOR WS-9010)

HANDLEIDING VAN DATARECORDER SOFTWARE (FOR WS-9010) HANDLEIDING VAN DATARECORDER SOFTWARE (FOR WS-9010) Inleiding Dit Temperatuurstation en de bijbehorende software van de datarecorder vormen een kwalitatief hoogstaand dataverwerkingsysteem. Nadat u de

Nadere informatie

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 2.HET MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 4 2.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen 4 2.2 Deurbel krijgt spanning via

Nadere informatie

Installation Manual Mobile Dispencer Point ~ PayCon II

Installation Manual Mobile Dispencer Point ~ PayCon II Mobile Dispencer Point ~ PayCon II Installation Manual Mobile Dispencer Point ~ PayCon II Product Version: 4.12 Version of this manual: 1.1.0 2014 Inepro B.V. All rights reserved Table of Contents Introductie

Nadere informatie

A.I.S. RADAR ONTVANGER GEBRUIKERS HANDLEIDING

A.I.S. RADAR ONTVANGER GEBRUIKERS HANDLEIDING A.I.S. RADAR ONTVANGER GEBRUIKERS HANDLEIDING NASA NAUTISCHE INSTRUMENTEN NASA MARINE LTD BOULTON ROAD STEVENAGE HERTS. SG1 4QG 00 44 (0) 1438 354033 Introductie De AIS radar bestaat uit een dubbele frequentie

Nadere informatie

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Zorgverzekeraar oproepen Als u een zorgverzekeraar wilt oproepen om de gegevens te bekijken of te bewerken kunt boven in het zorgverzekeraars scherm, op

Nadere informatie

Handleiding SmartLinQ Pro GT300

Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven. Verwijder

Nadere informatie

Handleiding Online account / Desktop computer 2016

Handleiding Online account / Desktop computer 2016 Handleiding Online account / Desktop computer 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inloggen/registreren... 4 Inloggen... 4 Taal instellen... 4 Een account aanmaken... 4 Verifieer uw account... 4 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding draadloze videofoon met geheugen type RFMEMS5

Handleiding draadloze videofoon met geheugen type RFMEMS5 Handleiding draadloze videofoon met geheugen type RFMEMS5 Bedankt voor de aankoop van dit draadloos videofoon systeem. Alvorens over te gaan tot de installatie van dit product vragen we u om eerst deze

Nadere informatie

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of Enkele nuttige tips om met VARB te werken. U start uw internetbrowser en gaat naar https://www.varb.nl er komt een schermpje Certificaat bevestigen, klik op OK. Het volgende scherm is Voer Pin in, u vult

Nadere informatie

RGB wand bedieningspaneel DMX sturing en PWM output

RGB wand bedieningspaneel DMX sturing en PWM output RGB wand bedieningspaneel DMX sturing en PWM output Mooi afgewerkt wandpaneel voor de bediening van RGB led strips Touch bediening 2 opties: rechtstreekse bediening + aansturing of bediening via het DMX-512

Nadere informatie

ONDERHOUD & GEBRUIK VAN DE BATTERIJ

ONDERHOUD & GEBRUIK VAN DE BATTERIJ De levensduur van de batterij hang van veel factoren af. Volg in alle gevallen altijd de gebruiksaanwijzing die bij de fiets zit. Om de batterij in optimale conditie te houden, kan je onderstaande onderhoudstips

Nadere informatie

NEDERLANDS. Snelstartgids GPS 100 GLOBAL POSITIONING SYSTEM ONTVANGER. Instructies om u op weg te helpen! Niets overtreft een Cobra

NEDERLANDS. Snelstartgids GPS 100 GLOBAL POSITIONING SYSTEM ONTVANGER. Instructies om u op weg te helpen! Niets overtreft een Cobra NEDERLANDS Snelstartgids GPS 100 GLOBAL POSITIONING SYSTEM ONTVANGER Instructies om u op weg te helpen! Niets overtreft een Cobra GPS 100 GLOBAL POSITIONING SYSTEM UITZOOMEN- KNOP UITZOOMEN- KNOP Bevestigingspunt

Nadere informatie

Veel gestelde vragen:

Veel gestelde vragen: Veel gestelde vragen: Welke functies heeft het apparaat? 5 functies in 1: te gebruiken als auto starthulp, LED lamp, oplader voor diverse apparaten zoals mobiele telefoons, laptops, PSP, MP3/MP4. Hoe kan

Nadere informatie

www.seniorencomputerlessen.nl 199 Kruidvat

www.seniorencomputerlessen.nl 199 Kruidvat www.seniorencomputerlessen.nl 199 Kruidvat laatst gewijzigd 27 oktober 2012 Uw keuze voor het maken van een fotoboek met software van Kruidvat. Deze cursus bestaat uit 5 delen. Deel 1 Foto's voor uw fotoboek

Nadere informatie

Hartelijk gefeliciteerd, met de aankoop van de

Hartelijk gefeliciteerd, met de aankoop van de Hartelijk gefeliciteerd, met de aankoop van de KITELIGHT SMART TIMER voor Android en IOS heeft u gekozen voor een hoogwaardig innovatief product. Maakt u daarom vóór de eerste ingebruikname vertrouwd met

Nadere informatie

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER Infiniti ST-950 Computerhandleiding Hoofdscherm Staafgrafiek Programma profielen Start/Stop knop SELECT knoppen RESET knop om gegevens te wissen RECOVERY knop om de recovery functie te activeren ENTER

Nadere informatie

ATP2S200. rev Toegangscontrole Module. Handleiding. thinks outside the box!

ATP2S200. rev Toegangscontrole Module. Handleiding. thinks outside the box! ATP2S200 rev.0110 Toegangscontrole Module ATP2S200 Handleiding PRODUCT SPECIFICATIE Model ATP2S200 Opbouw Slagvast polycarbonaat Met braille tekens op de toetsen Van achteren (backlite) aangelichte toetsen

Nadere informatie

Handleiding controle Portal

Handleiding controle Portal Met Sociale Controle raakt u nooit meer iets kwijt Handleiding controle Portal 2.1 Actuele locatie bekijken & uitleg interface 1. log in via http://portal.sociale-controle.nl/ 1. U komt in de online controle

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing PCE-123

Gebruiksaanwijzing PCE-123 PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede Nederland Tel.: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 430 36 46 info@pcebenelux.nl PCE-123 Eigenschappen: 1. 4-20mA (belasting 1KΩ, voeding 24V) 2. 0-100.00mV, 0-1.000V,

Nadere informatie

Handleiding versie 1.1. Zie ook www.emdrkit.com. Lees voor gebruik van de EMDR kit deze handleiding.

Handleiding versie 1.1. Zie ook www.emdrkit.com. Lees voor gebruik van de EMDR kit deze handleiding. Handleiding versie 1.1 Zie ook www.emdrkit.com Lees voor gebruik van de EMDR kit deze handleiding. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 De controller... 3 1.1 Aan/uit... 3 1.2 Starten... 3 1.3 Pauzeren...

Nadere informatie

1/ Plaatsing/Bevestiging 34. 2/ Radioverbinding 36. 3/ Favoriete posities opslaan 39 4/ Gebruik 40 5/ Ondersteuning 41

1/ Plaatsing/Bevestiging 34. 2/ Radioverbinding 36. 3/ Favoriete posities opslaan 39 4/ Gebruik 40 5/ Ondersteuning 41 TYXIA 1705 Technische kenmerken Inhoudsopgave - Voeding door lithiumbatterij - CR2430-3V Klasse III isolatie Zendfrequentie X3D: 868,7 MHz tot 869,2 MHz Maximaal radio vermogen < 10 mw Categorie receptor

Nadere informatie

BATTERIJVOEDING & ENERGIEBEHEER

BATTERIJVOEDING & ENERGIEBEHEER H O O F D S T U K D R I E BATTERIJVOEDING & ENERGIEBEHEER In dit hoofdstuk zul je leren over de grondbeginselen van energiebeheer en hoe je deze kunt toepassen om een langer batterijleven te verkrijgen.

Nadere informatie

TechGrow PB-600 POWERBOX noodstroomvoorziening tot 24 uur en binnen enkele minuten geïnstalleerd HANDLEIDING

TechGrow PB-600 POWERBOX noodstroomvoorziening tot 24 uur en binnen enkele minuten geïnstalleerd HANDLEIDING TechGrow PB-600 POWERBOX noodstroomvoorziening tot 24 uur en binnen enkele minuten geïnstalleerd HANDLEIDING TechGrow PB-600 gebruikers-handleiding Gefeliciteerd! U heeft de TechGrow PB-600 POWERBOX aangeschaft.

Nadere informatie

Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor

Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor 1. Algemene beschrijving 2. Gebruiksvoorschriften 3. Bediening & Aansluitingen 4. Gebruiksinstructies 5. Stroomvoorziening 6. Communicatie 7. Uitgangsignaal

Nadere informatie

2-KANAALS RF AFSTANDSBEDIENINGSSET

2-KANAALS RF AFSTANDSBEDIENINGSSET MODULES VM130 HANDLEIDING 2-KANAALS RF AFSTANDSBEDIENINGSSET WWW.VELLEMANPROJECTS.EU Inhoudstafel Beschrijving 3 Eigenschappen en technische gegevens 4 Instructies voor de zender 4 Instructies voor de

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Stralingsmeter PCE-EMF 823

GEBRUIKSAANWIJZING Stralingsmeter PCE-EMF 823 PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pcebrookhuis.nl GEBRUIKSAANWIJZING Stralingsmeter PCE-EMF 823 Inhoudsopgave

Nadere informatie

DT-210/DT-210L/DT-210V. NL Revision 1

DT-210/DT-210L/DT-210V. NL Revision 1 DT-210/DT-210L/DT-210V NL Revision 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 A B C D E F G H Plaats van de bedieningsorganen Keuzeschakelaar Stereo/Mono/Luidspreker Toets memory (geheugen) Afstemming Omhoog/Omlaag

Nadere informatie

Handleiding XML Leesprogramma versie 2.1, juli 2006

Handleiding XML Leesprogramma versie 2.1, juli 2006 Handleiding XML Leesprogramma versie 2.1, juli 2006 Een uitgave van Dedicon Postbus 24 5360 AA GRAVE Tel.: (0486) 486 486 Fax: (0486) 476 535 E-mail: abonnee@dedicon.nl 1 Inhoudsopgave 1.1 De-installatie...

Nadere informatie

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding Mp3 speler met luidspreker HET MODELNUMMER FIESTA2 Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2

Nadere informatie

Handleiding Icespy MR software

Handleiding Icespy MR software Handleiding Icespy MR software Versie 4.40.04 Wij danken u voor de aanschaf van deze IceSpy producten en adviseren u om deze handleiding goed door te nemen. 2 INHOUDSOPGAVE: 1. Installeren van de software...

Nadere informatie

ASUN-650 ZONWERING SCHAKELAAR. Draadloos bedienen

ASUN-650 ZONWERING SCHAKELAAR. Draadloos bedienen Draadloos bedienen Deze ontvanger is draadloos te bedienen met minimaal 1 en maximaal 6 KlikAanKlikUit zenders. Bijvoorbeeld de 16-kanaals afstandsbediening AYCT-102, de draadloze wandschakelaar AWST-8800,

Nadere informatie

LC Sweex Wireless LAN PC Card 54 Mbps. Mocht één van bovenstaande onderdelen ontbreken neem dan contact op met de leverancier.

LC Sweex Wireless LAN PC Card 54 Mbps. Mocht één van bovenstaande onderdelen ontbreken neem dan contact op met de leverancier. LC500070 Sweex Wireless LAN PC Card 54 Mbps Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van deze Sweex Wireless LAN PC Card 54 Mbps. Met deze PC kaart kan je snel en eenvoudige een draadloos netwerk

Nadere informatie

Installatiehandleiding. WNP-RP-001 WiFi-repeater, 300 mbps

Installatiehandleiding. WNP-RP-001 WiFi-repeater, 300 mbps Installatiehandleiding WNP-RP-001 WiFi-repeater, 300 mbps NL Instellen van de WiFi-Repeater in Repeater mode In deze handleiding leest u stap voor stap hoe u uw Gembird WNP-RP-001 WiFi-repeater kunt instellen.

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker.

Handleiding GPS tracker. Handleiding GPS tracker. Hartelijk dank voor het huren van een GPS-tracker voor uw geadopteerde hondje. INHOUD: 1. Wat wordt er allemaal geleverd bij de GPS-Tracker. 2. Opladen van de Batterij. 3. In en

Nadere informatie