Aanvraagformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Ontwikkelingsprojecten van en vermarkting door ondernemingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanvraagformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Ontwikkelingsprojecten van en vermarkting door ondernemingen"

Transcriptie

1 Aanvraagformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Ontwikkelingsprojecten van en vermarkting door ondernemingen Heeft u hulp nodig? Informatie over de regeling kunt u vinden op onze website Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Dit kan op werkdagen tussen 9.00 uur en uur op telefoonnummer (050) Deze subsidieregeling wordt mogelijk gemaakt door ministerie van Economische Zaken.

2 2 Aanvraagformulier NIOF ontwikkelingsprojecten 2013 Deel A Gegevens van de aanvrager Als dit een aanvulling is op een onvolledige aanvraag, graag hier het projectnummer invullen: Projectnummer Naam onderneming (voluit en inclusief rechtsvorm) Postadres Postcode en plaats Bezoekadres Postcode en plaats Website SBI-code Info Geen website? Dan graag bijlage 1 meezenden. Naam contactpersoon de heer mevrouw Functie Telefoonnummer Mobiel adres Heeft u al eerder aanvragen ingediend voor de NIOF? Ja Nee Graag hier de projectnummers van eerdere aanvragen invullen: Gegevens van de gemachtigde (Indien van toepassing) Bijlage 2 meezenden. Naam onderneming Postadres Postcode en plaats Naam gemachtigde de heer mevrouw Functie Telefoonnummer Mobiel adres

3 Aanvraagformulier NIOF ontwikkelingsprojecten Deel B Kenmerken van de onderneming B.1 Maakt de onderneming deel uit van een verband van ondernemingen? Info Ja. Bijlagen 3 en 4 meezenden en ga naar vraag B.2. Nee. Bijlage 3 meezenden en ga verder met vraag B.3. B.2 Voldoet het verband van ondernemingen in zijn geheel aan de MKB-normen zoals gesteld in de toelichting op artikel 1 onder a van de NIOF 2013? Info Ja. Ga verder met vraag B.4. Nee. Uw onderneming komt niet in aanmerking voor subsidie. B.3 Voldoet de onderneming aan de MKB-normen zoals gesteld in de toelichting op artikel 1 onder a van de NIOF 2013? Info Ja. Ga verder met vraag B.4 Nee. Uw onderneming komt niet in aanmerking voor subsidie. B.4 Heeft de onderneming een winstoogmerk en is de onderneming inkomsten- of vennootschapsbelastingplichtig? Ja. Nee. Uw onderneming komt niet in aanmerking voor subsidie. B.5 Wordt de onderneming structureel voor meer dan 10% uit overheidsbijdragen gefinancierd? Ja. Uw onderneming komt niet in aanmerking voor subsidie. Nee. Bijlage 5 meezenden.

4 4 Aanvraagformulier NIOF ontwikkelingsprojecten 2013 Deel C Gegevens van het project C.1 Soort project (meerdere opties mogelijk) Ontwikkelingsproject Info De definitie van een ontwikkelingsproject, kunt u vinden onder Info. Motiveer de aansluiting van uw project bij deze definitie. Haalbaarheidsonderzoek Info De definitie van een haalbaarheidsonderzoek kunt u vinden onder Info. Benoem de go/no go momenten en geef aan van welke onderdelen de haalbaarheid moet worden aangetoond. Strategisch marketingplan Info De definitie van een strategisch marketingplan kunt u vinden onder Info. Motiveer de aansluiting van uw project bij deze definitie. Marktverkenning Info Op welke product, dienst en/of markt heeft het onderzoek betrekking? Bedrijfsovername Info

5 Aanvraagformulier NIOF ontwikkelingsprojecten C.2 Projectbeschrijving Licht de reden van dit project toe. Formuleer de doelstelling van het project in termen van de beoogde resultaten. Beschrijf de werkzaamheden in fasen. Wij wijzen u erop dat wij enkel advieswerkzaamheden kunnen subsidiëren. Info Heeft u niet voldoende schrijfruimte? U kunt een aanvulling op deze projectbeschrijving als bijlage bijvoegen (zie bijlage 6).

6 6 Aanvraagformulier NIOF ontwikkelingsprojecten 2013 C.3 Bent u reeds een verplichting aangegaan voor uw project waarvoor u subsidie aanvraagt, voordat het SNN deze aanvraag ontvangt? Info Ja. U heeft geen recht op subsidie voor uw project. Nee. C.4 Beoogde projectperiode Startdatum: Einddatum: C.5 Wordt ook bij andere instanties een subsidie of overheidssteun voor (een gedeelte van) het project aangevraagd? Ja. Bijlage 7 meezenden. Nee. C.6 Wordt het project uitsluitend uitgevoerd ten behoeve van de vestiging van de onderneming in de provincie Drenthe, Fryslân of Groningen? Ja. Nee. Bijlage 8 meezenden.

7 Aanvraagformulier NIOF ontwikkelingsprojecten Deel D Gegevens van het prototype Laat u geen prototype bouwen of bouwt u geen prototype, dan kunt u dit deel overslaan. D.1 Wat zijn de verwachte technische knelpunten in de ontwikkeling? Benoem hierbij de go/no gomomenten en geef aan van welke onderdelen het werkingsprincipe moet worden aangetoond. D.2 Er dient sprake te zijn van innovatie. Het moet gaan om de ontwikkeling van iets technisch nieuws dat nog niet bestaat. Motiveer waarom dit van toepassing is op uw project. D.3 Wat verwacht u dat er met het prototype zal gebeuren na afloop van het project? Wij wijzen u erop dat het prototype na afloop van het project niet commercieel mag worden ingezet. Info

8 8 Aanvraagformulier NIOF ontwikkelingsprojecten 2013 Deel E Kostenbegroting E.1 Kosten van uren van extern deskundige (bedragen vermelden exclusief BTW) Info Naam deskundige Fasen Uurtarief Aantal uren Totaalbedrag Totaal E.2 Kosten van een prototype (bedragen vermelden exclusief BTW) Naam deskundige Fasen Arbeidskosten Materiaal- Totaal- Uur- Aantal kosten bedrag tarief uren Totaal Totaal E.3 Totale begrote kosten (totaal E.1 + totaal E.2) Bijlage 9 meezenden. Indien u niet voldoende schrijfruimte heeft, kunt u de aanvulling op deze begroting als bijlage bijvoegen (zie bijlage 10)

9 Aanvraagformulier NIOF ontwikkelingsprojecten Deel F Gegevens van de deskundige Naam onderneming (voluit en inclusief rechtsvorm) Bezoekadres Postadres Postcode en plaats Naam contactpersoon de heer mevrouw Functie Telefoonnummer Mobiel adres F.1 Heeft u naast dit project nog andere relaties met de deskundige? Info Nee. Ja, namelijk: Wij wijzen u erop dat het aan het SNN is om te beoordelen of andere relaties de onafhankelijkheid in de weg staan. F.2 Huurt de deskundige voor de uitvoering van dit project derden in? Nee. Ja. Bijlage 11 meezenden. In het kader van toetsing van onafhankelijkheid dienen ook onderaannemers opgegeven te worden. Zijn er meerdere deskundigen, dan vragen wij u bijlage 12 mee te zenden.

10 10 Aanvraagformulier NIOF ontwikkelingsprojecten 2013 Deel G Evaluatie NIOF 2013 Op welke manier bent u in aanraking gekomen met de NIOF 2013? Website snn.eu Website 123subsidie.nl Website provincie Drenthe, Fryslân of Groningen Subsidieadviseur Uw deskundige Anders, namelijk:

11 Aanvraagformulier NIOF ontwikkelingsprojecten Deel H Ondertekening Door ondertekening van dit aanvraagformulier accepteert u de voorwaarden van de NIOF 2013 en verklaart u dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld. U bent tekeningsbevoegd namens de aanvrager. U verklaart er kennis van te hebben genomen dat in geval van (vermoeden van) onregelmatigheid en/of fraude in alle gevallen aangifte zal worden gedaan. Naam ondergetekende de heer mevrouw Functie Plaats Datum Handtekening U kunt dit ondertekende formulier naar ons toesturen per post of per fax dan wel afgeven op ons kantoor. Vraagt u uw subsidie digitaal aan, dan kunt u het ondertekende formulier inscannen en uploaden op de website. Verzending Voor een spoedige afhandeling van uw verzoek adviseren wij u dit formulier juist en volledig in te vullen, te ondertekenen en alle gevraagde bijlagen bij te voegen. Omdat wij een dossier aanleggen van uw aanvraag, verzoeken wij u de bijlagen die u per post verstuurd niet in te binden, maar wel voorzien van tabbladen bij ons aan te leveren. U kunt de stukken sturen naar: SNN Postbus AT GRONINGEN Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en uur op telefoonnummer (050)

12 12 Aanvraagformulier NIOF ontwikkelingsprojecten 2013 Mee te sturen bijlagen (voor zover van toepassing) Deel A 1. Ondernemingsbrochure 2. Machtigingsformulier; u kunt hiervoor gebruik maken van het model dat wij hebben opgesteld. Dit model vindt u op onze website. Dit model is niet verplicht. Deel B 3. Kopie uittreksel van de inschrijving in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel, niet ouder dan drie maanden 4. Juridische organisatiestructuur van het verband van ondernemingen, schematisch weergegeven, inclusief deelnemingspercentages en een opgave van het aantal werknemers, de jaaromzet en het balanstotaal per onderneming 5. (Geconsolideerd) jaarverslag voorafgaand boekjaar Deel C 6. Aanvulling op de projectbeschrijving (vraag C.2) 7. Kopie aanvraag of beschikking van andere instanties waar u subsidie heeft aangevraagd 8. Een overzicht van de vestigingen of andere ondernemingen van de groep buiten de provincie Drenthe, Fryslân of Groningen (incl. omzet en fte s), waarop het project betrekking heeft (zie (de toelichting op) artikel 9 lid 2 van de NIOF 2013) Deel E 9. Kopie van de complete offerte(s) van de deskundige(n) 10. Aanvulling op de begroting waarin tenminste de onderdelen van deel E zijn opgenomen Deel F 11. Kopie van de complete offerte(s) van de derden/onderaannemers die door de deskundige worden ingehuurd 12. Gegevens van de overige deskundige(n) waarin tenminste de onderdelen van deel F per deskundige zijn opgenomen

13 Aanvraagformulier NIOF ontwikkelingsprojecten

14 14 Aanvraagformulier NIOF ontwikkelingsprojecten 2013

Aanvraagformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Deelneming aan buitenlandse beurzen

Aanvraagformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Deelneming aan buitenlandse beurzen Aanvraagformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Deelneming aan buitenlandse beurzen Heeft u hulp nodig? Meer informatie kunt u vinden op onze website www.snn.eu/niof2013. Uiteraard

Nadere informatie

Vaststellingformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Ontwikkelingsprojecten van en vermarkting door ondernemingen

Vaststellingformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Ontwikkelingsprojecten van en vermarkting door ondernemingen Vaststellingformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Ontwikkelingsprojecten van en vermarkting door ondernemingen Heeft u hulp nodig? Meer informatie kunt u vinden op onze website

Nadere informatie

Voorschotformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Verhoging inzetbaarheid werknemers

Voorschotformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Verhoging inzetbaarheid werknemers Voorschotformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Verhoging inzetbaarheid werknemers Heeft u hulp nodig? Meer informatie kunt u vinden op onze website www.snn.eu/niof2013. Uiteraard

Nadere informatie

Vaststellingsformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Verhoging inzetbaarheid werknemers

Vaststellingsformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Verhoging inzetbaarheid werknemers Vaststellingsformulier Noordelijke Innovatie Ondersteuningsfaciliteit 2013 Verhoging inzetbaarheid werknemers Heeft u hulp nodig? Meer informatie kunt u vinden op onze website www.snn.eu/niof2013. Uiteraard

Nadere informatie

Gegevens medeaanvragers en machtiging aan penvoerder Fryslân Fernijt IV Tweede tender 2014

Gegevens medeaanvragers en machtiging aan penvoerder Fryslân Fernijt IV Tweede tender 2014 Machtigingsformulier Fryslân Fernijt IV Tweede Tender 2014 Gegevens medeaanvragers en machtiging aan penvoerder Fryslân Fernijt IV Tweede tender 2014 Dit formulier is bedoeld voor de partners in een samenwerkingsverband

Nadere informatie

Aanvraagformulier MIT Noord-Nederland Innovatie-adviesproject

Aanvraagformulier MIT Noord-Nederland Innovatie-adviesproject Aanvraagformulier MIT Noord-Nederland Innovatie-adviesproject Algemeen De regionale MIT-regeling in Noord Nederland heeft als doel innovatie bij het midden- en kleinbedrijf in Noord Nederland te stimuleren.

Nadere informatie

Aanvraagformulier Verordening Transitie II en Pieken (VO) Tender 2013

Aanvraagformulier Verordening Transitie II en Pieken (VO) Tender 2013 Aanvraagformulier Tender 2013 Aanvraagformulier Verordening Transitie II en Pieken (VO) Tender 2013 Contact? Informatie kunt u vinden op onze website www.snn.eu/tender2013. Uiteraard kunt u ook telefonisch

Nadere informatie

Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2014 RIG 2014

Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2014 RIG 2014 Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2014 RIG 2014 Contact? Informatie kunt u vinden op onze website www.snn.eu/rig2014. Neemt u voor vragen contact op met de provincie

Nadere informatie

Gegevens medeaanvragers en machtiging aan penvoerder OP EFRO Tender Valorisatie 2015

Gegevens medeaanvragers en machtiging aan penvoerder OP EFRO Tender Valorisatie 2015 Gegevens medeaanvragers en machtiging aan penvoerder OP EFRO Tender Valorisatie 2015 Dit formulier is bedoeld voor de partners in een samenwerkingsverband ter uitvoering van een project als bedoeld in

Nadere informatie

Aanvraagformulier OP EFRO Tender Valorisatie 2015

Aanvraagformulier OP EFRO Tender Valorisatie 2015 Aanvraagformulier OP EFRO Tender Valorisatie 2015 De OP EFRO Tender Valorisatie 2015 is onderdeel van het Operationeel Programma EFRO Noord-Nederland 2014-2020. Contact? Informatie kunt u vinden op onze

Nadere informatie

Aanvraagformulier Fryslân Fernijt IV

Aanvraagformulier Fryslân Fernijt IV Aanvraagformulier Fryslân Fernijt IV Derde tender 2015 Fryslân Fernijt IV is onderdeel van de uitvoeringsregeling projectsubsidies economie, recreatie en toerisme (VO). Contact? Informatie kunt u vinden

Nadere informatie

Aanvraagformulier MIT Noord-Nederland Haalbaarheidsproject

Aanvraagformulier MIT Noord-Nederland Haalbaarheidsproject Aanvraagformulier MIT Noord-Nederland Haalbaarheidsproject Algemeen Algemeen De regionale MIT-regeling in Noord-Nederland heeft als doel innovatie bij het midden- en kleinbedrijf in Noord- Nederland te

Nadere informatie

Gegevens medeaanvrager VIA

Gegevens medeaanvrager VIA Gegevens medeaanvrager VIA 1 Gegevens medeaanvrager Versneller Innovatieve Ambities VIA VIA Versneller Innovatieve Ambities Dit document is alleen van toepassing indien u subsidie wilt aanvrager voor een

Nadere informatie

Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2015 RIG 2015

Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2015 RIG 2015 Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2015 RIG 2015 Contact? Informatie kunt u vinden op onze website www.snn.eu/rig2015. Neemt u voor vragen contact op met de provincie

Nadere informatie

Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2018 RIG 2018

Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2018 RIG 2018 Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2018 RIG 2018 Contact? Informatie kunt u vinden op onze website www.snn.eu/rig. Neemt u voor vragen contact op met de provincie

Nadere informatie

Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2017 RIG 2017

Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2017 RIG 2017 Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2017 RIG 2017 Contact? Informatie kunt u vinden op onze website www.snn.eu/rig. Neemt u voor vragen contact op met de provincie

Nadere informatie

Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2018 RIG 2018

Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2018 RIG 2018 Aanvraagformulier Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2018 RIG 2018 Contact? Informatie kunt u vinden op onze website www.snn.nl/rig. Neemt u voor vragen contact op met de provincie

Nadere informatie

Startformulier Duurzaamheidslening hernieuwbare energie (Zonnelening) Provincie Drenthe 2015

Startformulier Duurzaamheidslening hernieuwbare energie (Zonnelening) Provincie Drenthe 2015 Startformulier Duurzaamheidslening hernieuwbare energie (Zonnelening) Provincie Drenthe 2015 Met dit formulier kunt u een zonnelening aanvragen voor uw woning in de provincie Drenthe. Deze lening wordt

Nadere informatie

Formulier verzoek projectwijziging Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2017 RIG 2017

Formulier verzoek projectwijziging Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2017 RIG 2017 Formulier verzoek projectwijziging Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2017 RIG 2017 U dient wijzigingen in uw project vooraf schriftelijk aan ons te melden. Hiervoor kunt u dit formulier

Nadere informatie

Gegevens medeaanvrager VIA

Gegevens medeaanvrager VIA Gegevens medeaanvrager VIA 1 Gegevens medeaanvrager Versneller Innovatieve Ambities VIA 2016 VIA Versneller Innovatieve Ambities Dit document is alleen van toepassing indien u subsidie wilt aanvrager voor

Nadere informatie

Startformulier Interestsubsidieregeling Energiebesparing Bestaande Bouw particulieren 2013-2015 Provincie Groningen

Startformulier Interestsubsidieregeling Energiebesparing Bestaande Bouw particulieren 2013-2015 Provincie Groningen Startformulier Interestsubsidieregeling Energiebesparing Bestaande Bouw particulieren 2013-2015 Provincie Groningen Met dit formulier kunt u een lening aanvragen voor energiebesparende maatregelen voor

Nadere informatie

Aanvraagformulier Internationale Marktverkenningsactiviteiten

Aanvraagformulier Internationale Marktverkenningsactiviteiten Aanvraagformulier Internationale Marktverkenningsactiviteiten Paragraaf 2.1 Internationale Marktverkenningsactiviteiten Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van

Nadere informatie

Voortgangsrapportage Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2017 RIG 2017

Voortgangsrapportage Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2017 RIG 2017 Voortgangsrapportage Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2017 RIG 2017 Artikel 12 van de RIG 2017 geeft aan dat één keer per periode van 12 maanden over de voortgang van het project

Nadere informatie

Voortgangsrapportage Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2018 RIG 2018

Voortgangsrapportage Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2018 RIG 2018 Voortgangsrapportage Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2018 RIG 2018 Artikel 12 van de RIG 2018 geeft aan dat één keer per periode van 12 maanden over de voortgang van het project

Nadere informatie

Inzending. Meer informatie

Inzending. Meer informatie Voortgangsrapportage Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2014 Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2015 RIG 2014 / RIG 2015 Artikel 12 van de RIG 2014 en RIG 2015 geeft

Nadere informatie

Vaststellingsverzoek Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2018 RIG 2018

Vaststellingsverzoek Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2018 RIG 2018 Vaststellingsverzoek Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2018 RIG 2018 Artikel 14 van de RIG 2018 geeft aan dat de subsidieontvanger binnen 13 weken na afronding van het project een

Nadere informatie

Aanvraagformulier Circulaire Economie Subsidieregeling circulaire economie Fryslân

Aanvraagformulier Circulaire Economie Subsidieregeling circulaire economie Fryslân Aanvraagformulier Circulaire Economie Subsidieregeling circulaire economie Fryslân 2017-2018 Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v.

Nadere informatie

Vaststellingsverzoek Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2017 RIG 2017

Vaststellingsverzoek Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2017 RIG 2017 Vaststellingsverzoek Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2017 RIG 2017 Artikel 14 van de RIG 2017 geeft aan dat de subsidieontvanger binnen 13 weken na afronding van het project een

Nadere informatie

Declaratieformulier VVE Tijdelijke Groningse Energiepremie Bestaande Bouw

Declaratieformulier VVE Tijdelijke Groningse Energiepremie Bestaande Bouw Declaratieformulier VVE Tijdelijke Groningse Energiepremie Bestaande Bouw Voorwaarden subsidieaanvraag Dit formulier dient u binnen drie maanden na de datum van de verleningsbeschikking toe ons te sturen.

Nadere informatie

Aanvraagformulier handelsmissie Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân, Paragraaf 5.1 Internationale Business Fryslân, handelsmissie & beursdeelname

Aanvraagformulier handelsmissie Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân, Paragraaf 5.1 Internationale Business Fryslân, handelsmissie & beursdeelname Aanvraagformulier handelsmissie Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Provincie

Nadere informatie

Inzending. Meer informatie

Inzending. Meer informatie Vaststellingsverzoek Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2014 Subsidieregeling Regionale Investeringssteun Groningen 2015 RIG 2014 / RIG 2015 Artikel 14 van de RIG 2014 en RIG 2015 geeft

Nadere informatie

Subsidieregeling Energiebesparing bestaande bouw particulieren 2010 (SEBB 2010) provincie Fryslân

Subsidieregeling Energiebesparing bestaande bouw particulieren 2010 (SEBB 2010) provincie Fryslân Aanvraagformulier Subsidieregeling Energiebesparing bestaande bouw particulieren 2010 (SEBB 2010) provincie Fryslân Met dit formulier kunt u subsidie aanvragen voor energiebesparende maatregelen voor uw

Nadere informatie

Aanvraagformulier VVE Tijdelijke Groningse Energiepremie

Aanvraagformulier VVE Tijdelijke Groningse Energiepremie Aanvraagformulier VVE Tijdelijke Groningse Energiepremie Voorwaarden subsidieaanvraag Binnen de provincie Groningen bent u een vereniging van eigenaren, uitsluitend bestaande uit natuurlijke personen en

Nadere informatie

Aanvraagformulier Uitvoeringsregels Investeringsregeling Binnenstad

Aanvraagformulier Uitvoeringsregels Investeringsregeling Binnenstad Aanvraagformulier Uitvoeringsregels Investeringsregeling Binnenstad 2016-2018 - Het ondertekende aanvraagformulier inclusief alle noodzakelijke bijlagen dient verzonden te worden aan: Gemeente Nijmegen

Nadere informatie

Aanvraagformulier Uitvoeringsregels investeringsregeling Verbetering kwaliteit gevels Wederopbouwpanden Nijmegen

Aanvraagformulier Uitvoeringsregels investeringsregeling Verbetering kwaliteit gevels Wederopbouwpanden Nijmegen Aanvraagformulier Uitvoeringsregels investeringsregeling Verbetering kwaliteit gevels Wederopbouwpanden Nijmegen 2013-2015 -december 2013 - Het ondertekende aanvraagformulier inclusief alle noodzakelijke

Nadere informatie

Aanvraagformulier Stimulering projecten sociale huur Fryslân

Aanvraagformulier Stimulering projecten sociale huur Fryslân Aanvraagformulier Stimulering projecten sociale huur Fryslân Subsidieregeling stimulering projecten sociale huur Fryslân Formulier retoursturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van

Nadere informatie

Belangrijk: vóór 01 oktober vóór

Belangrijk: vóór 01 oktober vóór Belangrijk: - Bij voorkeur digitaal aanvragen, bij uitzondering schriftelijk aanvragen. - Aanvraag uiterlijk vóór 01 oktober in het jaar voorafgaand aan het subsidiejaar. (ASV 2016 artikel 7) - Alleen

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIEBIJDRAGE BPD CULTUURFONDS

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIEBIJDRAGE BPD CULTUURFONDS Alvorens het Aanvraagformulier subsidiebijdrage BPD Cultuurfonds in te vullen, dient u als aanvrager het Reglement subsidiebijdrage BPD Cultuurfonds te lezen en akkoord te gaan met de voorwaarden die in

Nadere informatie

Sint Eustatius Caribisch Nederland

Sint Eustatius Caribisch Nederland Sint Eustatius Caribisch Nederland Besluit: 18.12.2018 Nummer: 33 Besluit van de regeringscommissaris van 18 december 2018 no. 5.25E in plaats van het bestuurscollege ter uitvoering van artikel 3 lid 3

Nadere informatie

Subsidieaanvraagformulier

Subsidieaanvraagformulier Dit is een concept subsidieaanvraagformulier om u in staat te stellen het aanvraagformulier van te voren te bekijken. Uw definitieve subsidieaanvraag dient u digitaal in via www.gelderland.nl/sum Projecttitel:

Nadere informatie

Aanvraagformulier Nummers voor toegang tot ondernemingen en instellingen (Bedrijfsnummers)

Aanvraagformulier Nummers voor toegang tot ondernemingen en instellingen (Bedrijfsnummers) Aanvraagformulier Nummers voor toegang tot ondernemingen en instellingen (Bedrijfsnummers) Algemene toelichting Wat kunt u doen met dit formulier? U kunt met dit formulier nummers voor toegang tot ondernemingen

Nadere informatie

Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank Eindhoven-Veldhoven

Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank Eindhoven-Veldhoven Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank Eindhoven-Veldhoven Uitsluitend met dit formulier kunt u een verzoek om financiële steun indienen bij Coöperatiefonds Rabobank Eindhoven-Veldhoven. Het fonds

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie

Aanvraagformulier subsidie Aanvraagformulier subsidie Subsidieregeling Kwaliteitsimpuls Natuur en Landschapsbeheer Fryslân 2016, Formulier schriftelijk retour sturen naar: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Afdeling

Nadere informatie

Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland

Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER: Haalbaarheidsproject Aanvraagformulier voor subsidieaanvragen voor projecten gericht op het uitvoeren

Nadere informatie

Friese sporten. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN

Friese sporten. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier Friese sporten Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.2 Friese sporten Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidiezaken Postbus

Nadere informatie

Friese sporten. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN

Friese sporten. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier 2016 Friese sporten Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.2 Friese sporten Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidiezaken

Nadere informatie

Maatschappelijke Ontwikkeling

Maatschappelijke Ontwikkeling Waarom dit formulier? Met behulp van dit aanvraagformulier kunt u een aanvraag indienen voor een periodieke, project- of waardering voor die activiteiten die een bijdrage leveren aan de maatschappelijke

Nadere informatie

Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland

Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER: Innovatieadviesproject Aanvraagformulier voor subsidieaanvragen voor projecten gericht op het uitvoeren

Nadere informatie

Interim Regeling Waardevermeerdering Zakelijk gerechtigde

Interim Regeling Waardevermeerdering Zakelijk gerechtigde Interim Regeling Waardevermeerdering Zakelijk gerechtigde Voorwaarden subsidieaanvraag Binnen de provincie Groningen bent u een particuliere woningeigenaar en woonachtig in één van de volgende elf gemeenten:

Nadere informatie

Aanvraagformulier Grootschalige sportevenementen

Aanvraagformulier Grootschalige sportevenementen Aanvraagformulier Grootschalige sportevenementen Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.1 Grootschalige sportevenementen Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân

Nadere informatie

Voorlopig aanvraagformulier duurzaamheidslening gemeente Borger-Odoorn

Voorlopig aanvraagformulier duurzaamheidslening gemeente Borger-Odoorn Voorlopig aanvraagformulier duurzaamheidslening gemeente Borger-Odoorn Met dit formulier kunt u een duurzaamheidslening aanvragen voor uw woning in de gemeente Borger-Odoorn. Deze lening wordt afgegeven

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor evenementensubsidie

Aanvraagformulier voor evenementensubsidie Aanvraagformulier voor evenementensubsidie Dit formulier gebruikt u als u een evenementensubsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie.

Nadere informatie

1. CONTACTGEGEVENS. PERSOONLIJKE GEGEVENS CONTACTPERSOON Initialen. E-mailadres. Voornaam. Correspondentieadres. Tussenvoegsel Postcode

1. CONTACTGEGEVENS. PERSOONLIJKE GEGEVENS CONTACTPERSOON Initialen. E-mailadres. Voornaam. Correspondentieadres. Tussenvoegsel Postcode 1. CONTACTGEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS CONTACTPERSOON Initialen E-mailadres Voornaam Correspondentieadres Tussenvoegsel Postcode Achternaam Plaats Geslacht Telefoonnummer Functie GEGEVENS ORGANISATIE

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland

AANVRAAGFORMULIER Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER: R&D samenwerkingsproject Aanvraagformulier voor subsidieaanvragen voor projecten gericht op het

Nadere informatie

aanvraagformulier Stichting Toeristisch Investeringsfonds Texel (STIFT)

aanvraagformulier Stichting Toeristisch Investeringsfonds Texel (STIFT) aanvraagformulier Stichting Toeristisch Investeringsfonds Texel (STIFT) Aanvraag inzake de uitvoering van subsidiëring van projecten die de toeristische kwaliteit van Texel vergroten, bewaren of verbeteren

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie

Aanvraagformulier voor subsidie 1 Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat hangt bijvoorbeeld

Nadere informatie

Fysieke investeringen in innovatie en modernisering van agrarische ondernemingen

Fysieke investeringen in innovatie en modernisering van agrarische ondernemingen Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 1 februari

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente.

Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat hangt bijvoorbeeld

Nadere informatie

Subsidie aanvragen. Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente.

Subsidie aanvragen. Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. 1 Subsidie aanvragen Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat hangt bijvoorbeeld af van

Nadere informatie

Subsidieaanvraag subsidie vanaf 50.000,-

Subsidieaanvraag subsidie vanaf 50.000,- Subsidieaanvraag subsidie vanaf 50.000,- Deel A: Algemene informatie Deel B: Activiteit Deel C: Begroting Deel D: Ondertekening Bijlage voor*beeld begroting Deel A: Algemene informatie 1. Vult u dit verzoek

Nadere informatie

Subsidie voor de verplaatsing van glastuinbouwbedrijven gericht op de verbetering van de landbouwinfrastructuur

Subsidie voor de verplaatsing van glastuinbouwbedrijven gericht op de verbetering van de landbouwinfrastructuur Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 1 februari

Nadere informatie

Uitkoop theater en muziek

Uitkoop theater en muziek Aanvraagformulier Uitkoop theater en muziek Hoofdstuk 3, paragraaf 3.5 Uitkoop theater en muziek Formulier retoursturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Versterking innovatiesysteem Subsidieregeling Operationeel Programma Zuid-Nederland

AANVRAAGFORMULIER Versterking innovatiesysteem Subsidieregeling Operationeel Programma Zuid-Nederland Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier is bedoeld voor conceptdoeleinden. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier op de webportal van Stimulus Programmamanagement

Nadere informatie

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Provincie Fryslân, Afdeling Subsidiezaken Tweebaksmarkt 52, 8911 KZ LEEUWARDEN

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Provincie Fryslân, Afdeling Subsidiezaken Tweebaksmarkt 52, 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Formulier retoursturen naar: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Contactpersoon inhoudelijk:

Nadere informatie

Culturele activiteit voor ouderen

Culturele activiteit voor ouderen Aanvraagformulier Culturele activiteit voor ouderen Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel culturele activiteit voor ouderen Formulier retour sturen naar: Bezoekadres:

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Postbus HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN. Tel. nr.:

Aanvraagformulier. Postbus HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN. Tel. nr.: Bijlage III: aangepaste aanvraag- en invulformulieren voor kavelinrichtingswerkzaamheden van kavelruilen binnen de zgn. witte gebieden (excl. kavelruilen binnen Provinciale gebiedsontwikkelingsprojecten

Nadere informatie

Het bestuur behandeld 6 keer per jaar de aanvragen in een vergadering in de maanden: Januari, maart, mei, juni, september, november.

Het bestuur behandeld 6 keer per jaar de aanvragen in een vergadering in de maanden: Januari, maart, mei, juni, september, november. Aanvraagformulier Stichting Donatie Dorpsgemeenschappen Berltsum/Wier. Stichting Donatie Dorpsgemeenschappen Berltsum/Wier neemt alleen aanvragen in behandeling die passen binnen de doelstelling en richtlijnen

Nadere informatie

Samenwerking voor innovaties op lokaal niveau Korte Voorzieningsketens Verordening POP3 subsidies provincie Gelderland

Samenwerking voor innovaties op lokaal niveau Korte Voorzieningsketens Verordening POP3 subsidies provincie Gelderland Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 15 augustus

Nadere informatie

Aanvraagformulier. t.a.v. Procescoördinator Postbus AA OOSTERWOLDE. t Oost LE OOSTERWOLDE

Aanvraagformulier. t.a.v. Procescoördinator Postbus AA OOSTERWOLDE. t Oost LE OOSTERWOLDE Bijlage 3. Aanvraagformulier Aanvraagformulier Subsidieregeling Fonds Ooststellingwerf, pak je kans! 206 Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Gemeente Ooststellingwerf t.a.v. Procescoördinator Postbus

Nadere informatie

Subsidieaanvraag subsidie tot 5.000,-

Subsidieaanvraag subsidie tot 5.000,- Subsidieaanvraag subsidie tot 5.000,- Deel A: Algemene informatie Deel B: Activiteit Deel C: Begroting Deel D: Ondertekening Bijlage voorbeeld begroting dsp:02160034 Deel A: Algemene informatie 1. Vult

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie 2019

Aanvraagformulier voor subsidie 2019 1 Aanvraagformulier voor subsidie 2019 Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij Dorpsbelang Hijum. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland CORDAID Aanvraagformulier voor projecten in Nederland Vooraf Cordaid raadt u aan om, voordat u begint met het invullen van dit formulier, na te gaan of uw project in aanmerking komt voor financiering.

Nadere informatie

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Formulier retoursturen naar: Contactpersonen: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Esther

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor internationale projecten

Aanvraagformulier voor internationale projecten Aanvraagformulier voor internationale projecten Vooraf Cordaid raadt u aan om, voordat u begint met het invullen van dit formulier, na te gaan of uw project in aanmerking komt voor financiering. U kunt

Nadere informatie

Subsidieaanvraag subsidie vanaf 5.000,- tot ,-

Subsidieaanvraag subsidie vanaf 5.000,- tot ,- Subsidieaanvraag subsidie vanaf 5.000,- tot 50.000,- Deel A: Algemene informatie Deel B: Activiteit Deel C: Begroting Deel D: Ondertekening Bijlage voorbeeld begroting dsp:02160035 Deel A: Algemene informatie

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Formulier retour sturen naar het adres van de gemeente waar uw project plaatsvindt:

Aanvraagformulier. Formulier retour sturen naar het adres van de gemeente waar uw project plaatsvindt: Aanvraagformulier Subsidieregeling Iepen Mienskipsfûns Fryslân 06 Voor vragen, begeleiding en advies kun u contact opnemen met uw gemeente of met het projectbureau in uw regio. Het provinciale Iepen Mienskipsfûns

Nadere informatie

Aanvraagformulier. t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN

Aanvraagformulier. t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Paragraaf 6.5 Renovatiesubsidie 3 e Tranche Aanvraagformulier Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân

Nadere informatie

Subsidieregeling plattelân Fryslân Hoofdstuk 2 Plattelandsbeleid, paragraaf 2.3 Provinciale Leefbaarheidsinitiatieven

Subsidieregeling plattelân Fryslân Hoofdstuk 2 Plattelandsbeleid, paragraaf 2.3 Provinciale Leefbaarheidsinitiatieven Aanvraagformulier Subsidieregeling plattelân Fryslân Hoofdstuk 2 Plattelandsbeleid, paragraaf 2.3 Provinciale Leefbaarheidsinitiatieven Formulier retour sturen naar: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Afdeling Subsidiezaken. Postbus HM LEEUWARDEN

Afdeling Subsidiezaken. Postbus HM LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Formulier retour sturen naar: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Contactgegevens:

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie

Aanvraagformulier voor subsidie Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente voor de uitvoering van een activiteit. Het gebruik van het formulier is verplicht. Onvolledige

Nadere informatie

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN

t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Formulier retoursturen naar: Contactpersonen: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Margreet

Nadere informatie

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie collectieve zelfbouw Noord-Holland 2013. Subsidie in de vorm van een lening; Planontwikkelingsfase

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie collectieve zelfbouw Noord-Holland 2013. Subsidie in de vorm van een lening; Planontwikkelingsfase Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie collectieve zelfbouw Noord-Holland 2013 Subsidie in de vorm van een lening; Planontwikkelingsfase Toelichting Voorwaarden voor subsidieaanvraag. Onderstaand

Nadere informatie

Aanvraagformulier. t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN

Aanvraagformulier. t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN Subsidieregeling Wurkje foar Fryslân Paragraaf 6.3 Renovatiesubsidie Aanvraagformulier Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. afdeling

Nadere informatie

Uitvoering projecten LEADER-Achterhoek

Uitvoering projecten LEADER-Achterhoek Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 1 juni

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidieverstrekking Uitvoeringsverordening Subsidie Agenda Recreatie en Toerisme provincie Utrecht

Aanvraagformulier subsidieverstrekking Uitvoeringsverordening Subsidie Agenda Recreatie en Toerisme provincie Utrecht Aanvraagformulier subsidieverstrekking Uitvoeringsverordening Subsidie Agenda Recreatie en Toerisme 2016-2019 provincie Utrecht Voor het indienen van uw subsidieaanvraag gebruikt u dit formulier. De aanvragen

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor: Lening Particuliere Woningverbetering gemeente Deventer

Aanvraagformulier voor: Lening Particuliere Woningverbetering gemeente Deventer Aanvraagformulier voor: Lening Particuliere Woningverbetering gemeente Deventer Aangewezen gebied: Voorstad Oost in Deventer Op grond van de Verordening Particuliere Woningverbetering (PWV) en de uitvoeringsregels

Nadere informatie

Aanvraagformulier Subsidieregeling Proeftuinen duurzame mobiliteit: Rijden op biogas en hogere blends biobrandstoffen

Aanvraagformulier Subsidieregeling Proeftuinen duurzame mobiliteit: Rijden op biogas en hogere blends biobrandstoffen Aanvraagformulier Subsidieregeling Proeftuinen duurzame mobiliteit: Rijden op biogas en hogere blends Stuur het ingevulde formulier met bijlagen naar: Agentschap NL NL Energie en Klimaat/ secretariaat

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE INNOVATIEFONDS SOCIAAL DOMEIN 2017 VOOR ORGANISATIES

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE INNOVATIEFONDS SOCIAAL DOMEIN 2017 VOOR ORGANISATIES Het aanvraagformulier tijdig, volledig ingevuld en ondertekend opsturen naar: Gemeente Westland Cluster Beleid / Innovatiefonds Postbus 150 2670 AD Naaldwijk ACTIVITEIT Naam GEGEVENS AANVRAGER Naam instelling

Nadere informatie

Algemeen. Ondersteuning voor mensen met een beperking. (vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen)

Algemeen. Ondersteuning voor mensen met een beperking. (vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen) Algemeen (vult u dit formulier a.u.b. in met een zwarte of blauwe pen) 1a Wat is de volledige naam en het adres van uw organisatie? Bezoekadres: PC/Woonplaats Postbusnummer: PC/Woonplaats postbusnummer

Nadere informatie

Naam aanvrager. Geboortedatum. Adres van inschrijving (briefadres) :..

Naam aanvrager. Geboortedatum. Adres van inschrijving (briefadres) :.. Aanvraag briefadres Door het invullen van dit formulier, geeft u aan dat u zich op een briefadres wilt laten inschrijven in de Basisregistratie Personen van de gemeente Zaltbommel. U kunt zich alleen inschrijven

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Rechtspersonen

Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Rechtspersonen Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Rechtspersonen Referentienummer: In te vullen door de Referendumcommissie [ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ]

Nadere informatie

Koorbegeleiding. Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding

Koorbegeleiding. Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding Aanvraagformulier Koorbegeleiding Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Aanvraagformulier Fair Fryslân

Aanvraagformulier Fair Fryslân Aanvraagformulier Fair Fryslân Subsidieregeling economie, recreatie en toerisme Fryslân Hoofdstuk 3, paragraaf 7 (Fairtrade-activiteiten) Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland

Aanvraagformulier voor projecten in Nederland CORDAID SERVICE FONDS Aanvraagformulier voor projecten in Nederland Vooraf Cordaid raadt u aan om, voordat u begint met het invullen van dit formulier, na te gaan of uw project in aanmerking komt voor

Nadere informatie

Internationale contacten

Internationale contacten Aanvraagformulier Internationale contacten Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Internationale contacten Formulier retour

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie gemeente Delfzijl

Aanvraagformulier voor subsidie gemeente Delfzijl Aanvraagformulier voor subsidie gemeente Delfzijl Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente Delfzijl. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 2, Paragraaf 2.1 Friestalige literatuur

Aanvraagformulier. Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 2, Paragraaf 2.1 Friestalige literatuur Aanvraagformulier Formulier retoursturen naar: Contactpersonen: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Mw. M. Greydanus Provincie Fryslân, Afdeling

Nadere informatie

Aanvraagformulier Subsidieregeling veerkrachtig bestuur Noord-Brabant Projectsubsidie

Aanvraagformulier Subsidieregeling veerkrachtig bestuur Noord-Brabant Projectsubsidie Alle vragen dienen volledig te worden ingevuld voor zover de subsidievereisten op u of uw project van toepassing zijn. Stuur het ingevulde formulier met bijlagen naar: Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Nadere informatie

Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank De Kempen

Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank De Kempen Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank De Kempen U wilt graag een bijdrage uit het Coöperatiefonds van Rabobank De Kempen. Om te kunnen beoordelen of uw aanvraag in aanmerking komt, hebben wij een

Nadere informatie

Aanvraagformulier Subsidieregeling Kwaliteitsimpuls Natuur en Landschap (SKNL), Provincie Limburg

Aanvraagformulier Subsidieregeling Kwaliteitsimpuls Natuur en Landschap (SKNL), Provincie Limburg Aanvraagformulier Subsidieregeling Kwaliteitsimpuls Natuur en Landschap (SKNL), Provincie Limburg U kunt met dit aanvraagformulier in het kader van de SKNL subsidie aanvragen voor: - Functieverandering

Nadere informatie