Portfolio. Fam. Sluis Prins Willem Alexanderstraat 1 Nieuwegein. Door Bas van der Kroef

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Portfolio. Fam. Sluis Prins Willem Alexanderstraat 1 Nieuwegein. Door Bas van der Kroef"

Transcriptie

1 Portfolio Fam. Sluis Prins Willem Alexanderstraat 1 Nieuwegein Door Bas van der Kroef

2 Ik ontving van de Heer Sluis een telefoontje waarin hij omschreef wat er aan de hand was met zijn vloer ik heb hem gevraagd een mail te sturen waarin hij zijn vloer omschreef. Onderstaande heb ik ontvangen: Beste Bas, Zoals zojuist telefonisch besproken, zouden wij een offerte ontvangen voor het herstel en onderhoud van onze tapis vloer. Een week voor de oplevering van de woning is er waterschade ondekt door de verkoper. Een lekkende afvoer vanuit de badkamer in de koof naast de keuken heeft ervoor gezorgd dat helaas dit deel op de foto's geheel los is komen te liggen na het herstel van de bron van de lekkage. De vloer is er geheel zonder lijmresten uitgekomen dus is echt goed nat geweest. De vloer ligt nu circa anderhalve week open om te drogen. De schade is bij de aankoop van de woning door de verzekering afgekocht op basis van een inschatting van de toen zichtbare schade in de hoop dat de vloer weer recht zou trekken bij het drogen, wat helaas niet het geval is. Bovendien is het te vervangen oppervlak ook nog eens groter dan de inschatting van 1,5 x 2 meter rond de koof. Het betreft 9mm eiken verlijmt en vernagelt op spaanplaat 12mm en zijn lange stroken van dezelfde breedte van 18cm. Het te herstellen oppervlak van het verwijderde deel gemeten over de langste lengte bij de volle breedte bedraagt 3,5 x 2 meter. Het totale oppervlak van de vloer voor onderhoud incl. de hal is circa 51 m2. vloeren door derde uitgezaagd om open te laten liggen voor droging ( Wij hebben ter plaatse nog wel een paar meer delen los geconstateerd zie tekening bij werk bon.)

3 Mijn antwoord op de mail was: Beste Erwin, Ik kan op deze gegevens offerte maken hoor wat de reparatie betreft moet er wel rekening gehouden worden dat er 1m2 meer berekend moet worden ivm de nette verspringing. Ook twijfel ik of het een zand cement vloer is. Als ik het zo zie is het een anhydrietvloer dat betekend dat het een gips gebonden product is. niet erg maar betreft een andere voorbehandeling. ( overigens niet duurder) wel zouden we als we eruit komen vocht moeten meten om te bepalen of het daadwerkelijk droog is. ( sluimerende lekkage s kunnen nog wel eens goed nat zijn. Vervolgens rolde daaruit de offerte voor het herstellen van de waterschade van de Eiken QfQ 9 mm bourgonje vloer. Hierop kreeg ik eigenlijk direct de opmerking dat ze de huidige vloer eigenlijk niet zo mooi vonden en of we geen alternatief wisten waar dan vloerverwarming in gevreesd kon worden. Uiteraard hebben we daar oplossingen voor in samenwerking met onze partner JK uit Veenendaal. Wel heb ik vrijwel direct uitgelegd dat als we dat met tapis gingen bekleden het wel na het slopen van de vaste vloer een aardig kostenplaatje met zich mee zou brengen. Na nog enig heen en weer contact hebben we besloten een pvc vloer aan te bieden in een visgraat verband ( want dit vonden ze wel een mooi patroon). We zouden in dit geval in samenwerking met de Firma speedfloor de huidige tapis vloer slopen, vervolgens JK de verwarming laten vrezen dan zouden wij primeren en in twee lagen egaliseren met het advies van unipro. Om dan de pvc visgraat te plaatsen. Naar aanleiding van deze communicatie en offerte heb ik de familie uitgenodigd bij ons op de showroom om nog even kleuren en plinten af te stemmen. Eenmaal bij ons waren ze nog toch wel weer onder de indruk van de visgraat houten vloeren zoals bij ons in de showroom geplaatst. Dus wij nog een gaan brainstormen over hoe toch een tapisvloer in te passen in het aangegeven budget. Na enig wikken en wegen hebben we uiteindelijk besloten de huidige vloer te gaan herstellen door middel van alle losse en hol klinkende delen uit te vullen met 20 mm multiplex ( wel eerst de dekvloer schuren en primeren) vervolgens de gehele bestaande tapis vloer te schuren zodat we een solide basis konden creëren. En dan daarop geen QFQ maar een premier visgraat te maken. Hierbij is uit budget overwegingen de vloerverwarming laten varen. Toen kreeg ik de vraag over ruimtelijke werking en legrichting in deze woning. Gezien de woning leek het mij leuk om eens out of the box te denken en heb ik nog eens brutaal een diagonaal blokpatroon van 12x60 cm geadviseerd. Daarbij eerlijk vermeld dat het een beetje een ondergeschoven kindje is maar zoals te zien in de schets bij de werkbon in deze kamer een absolute hit. Ze zijn hierin volledig naar tevredenheid op mijn advies afgegaan. Om het meubilair netjes af te dekken hebben we een Cocoon bijgeleverd Dit is een soort grote vuilniszak.

4 Uw meubels t ijdelijk opslaan in uw tuin? Dat kan met het Cocon opslagsysteem. Met het Cocon opslagsysteem kunt u al uw spullen opslaan in een hermetisch afgesloten zak in de buitenlucht. U bent niet meer beperkt door ruimtegebrek, afgelegen opslagplaatsen, bestelbussen of verhuizers. Uw spullen staan binnen 30 minuten opgeslagen op uw eigen terrein. Het Cocon systeem is zeer geschikt voor de tijdelijke opslag van uw huisraad in geval van: Verbouwingswerkzaamheden. Plaatsen van nieuwe keuken. Schilderen van de binnenboel. Opschuren van uw parket. Leggen van laminaat of vloerbedekking. Enz. Specificaties: De zak is gemaakt van zeer sterk zwart/wit polyethyleen. Cocon is waterdicht en UV bestendig dus geschikt voor gebruik in de buitenlucht. De zak is 320 cm breed en heeft een diameter van 200 cm als deze optimaal gevuld is. De zak is aan 3 zijden dicht. De standaardlengte van 6 mtr. is ruim voldoende voor: eettafel + 6 stoelen, 4 fauteuils, hometrainer, 2 zits + 3 zits bankstel, salontafel + 2 bijzettafels en diverse kleinere spullen. Per mtr. lengte heeft u 2,5 m 3 opslagcapaciteit tot uw beschikking. De lengte van de zak bepaalt u zelf. Andere afmetingen op aanvraag. Kijk voor de product video en gebruiksaanwijzing op Bestellen? De standaard afmeting van 320 cm breed en 600 cm lang kost 150,- incl btw. Elke bijkomende lengtemeter kost 12,50 extra Levertijd: 2 weken. Uw bestelling wordt zonder bijkomende kosten afgeleverd bestellen kan via info@brnparket.nl

5 Dag 1 : Hebben we nog 1 controle meting gedaan of de vloer blijvend droog was deze gaf keurig 0,4% aan. ( Ik meet de waarde met een gann meter die geeft andere waarde maar met een omrekentabel). Vervolgens alle losse delen verwijderd en de dekvloeren aangeschuurd en geprimeerd met een pu primer. Daarna hebben we alle multiplex er in gelijmd met een pu-lijm. De rest van de dag hebben we goed gekeken waar we extra aan de vloer moesten schuren om hem zo vlak als mogelijk te krijgen onze voorganger had dat niet helemaal goed voor elkaar. Dag 2 : Zijn we gestart met de gehele vloer kaal en vlak schuren en vervolgens de banden overal in overleg met de klant opgezet en de meridianen erop gezet en toen begonnen met het plaatsen van de blokken.

6 Dag 3 : De gehele blok geplaatst en met de lineaalzaag uitgezaagd. Ook zijn we alvast een groot deel van de banden gaan plaatsen.

7 Dag 4 :laatste legwerken en grof geschuurd en de vloer twee maal ingepapt met Pall x kit

8 Dag 5 : Alle laatste schuurwerkzaamheden en de mdf plinten geplaatst. Aan het einde van de dag hebben we de vloer volledig gespaand en vol geolied met rubio monocoat 2c olie kleur 5% white. Na de oplevering en het achterlaten van het onderhoudsadvies (Zie bijlage) Zijn we tot de conclusie gekomen dat we 1 plint teveel geplaatst hebben en waren we genoodzaakt er een nette spie tussen te maken en deze ook weer keurig op kleur te maken.

9 Vervolgens mochten ze weer alles inhuizen en gaan genieten van de vloer, jammer genoeg hebben te hierbij nog een beschadiging gemaakt in de vloer welke wij uiteindelijk ook nog even hebben weggewerkt met een smelt was. Kortom was een prachtige klus met veel aspecten vandaar dat ik gekozen heb om dit project te gebruiken voor het schrijven van dit portfolio. Onderstaand nog de adviezen en werkbon plus schets. Onderstaand ook een beschrijving voor een knoestreparatie met beltraco was. januari 17, Bas van der Kroef

10 Beste Heer/Mevrouw, Gefeliciteerd met uw nieuwe/gerenoveerde vloer! Met dit document willen wij u graag advies geven over het onderhoud van uw vloer. Het gebruik van de juiste producten en goed onderhoud verlengt de levensduur van uw vloer. Voor uw vloer hebben wij de volgende producten gebruikt: Afwerking: Onderhoudszeep: Rubio Monocoat 2C Woca Naturel/Wit/Grijs De volgende producten adviseren wij bij uw vloer: Woca Natuurzeep: Hiermee dweilt u de vloer. Dit product voet de olie, reinigt de vloer en bouwt een beschermlaag op. Swep mop: Speciale dweil om de zeep goed over uw vloer te verdelen Hygrometer: Om de luchtvochtigheid te meten Luchtbevochtiger: Om de luchtvochtigheid op peil te houden en lucht te reinigen Parket entree matten: Om het naar binnen lopen van vuil en nattigheid te beperken Vilt: Onder alle meubilair dat kan schuiven om krassen en slijtplekken te voorkomen Rubio 100ml olie: Olie om grove beschadigingen lokaal bij te werken. In de kleur van uw vloer verkrijgbaar Rubio Refresh Spray: om kleine schrale slijtplekken bij te werken Jaarlijks onderhoud Wij adviseren om eens per jaar tot max 1x per 2 jaar de vloer in de olie te zetten of laten zetten. Wij kunnen dit verzorgen vanaf 200,- Excl. BTW voor vloeren tot 50m 2. Hierbij schuren wij de vloer ligt op en voorzien wij de vloer van een nieuwe olie laag. Luchtvochtigheid Hout is een prachtig natuurproduct dat beïnvloed word door de luchtvochtigheid. Dit betekend dat als de luchtvochtigheid toeneemt het hout iets zal uitzetten en wanneer de luchtvochtigheid daalt het hout licht zal krimpen. Een kleine schommeling in luchtvochtigheid is heel normaal en zal ook geen probleem zijn voor uw vloer. Echter kan in de stookperiode (1 okt. t/m 1 apr.) de luchtvochtigheid erg ver dalen. Dit heeft tot gevolg dat het hout gaat krimpen, hierdoor kunnen er kieren ontstaan en in extreme gevallen scheurtjes in het hout. Wij adviseren dan ook de luchtvochtigheid goed op peil te houden (tussen de 50% en 70%), dit kan gedaan worden door het plaatsen van een luchtbevochtiger.

11 Alle producten voor het onderhouden van uw vloer kunt u bestellen via Mocht u nog vragen hebben m.b.t. uw vloer kunt u altijd contact met ons opnemen via info@brnparket.nl of bellen naar Met vriendelijke groet, Team BRN-Parket

12 Onderhoudsadvies: Olievloeren Na behandeling van de vloer deze 24uur niet belasten en 8 dagen laten uitharden. 8 dagen na behandeling met olie de eerste keer dweilen met bijgeleverde zeep. Dit nog 2 maal herhalen met 8 dagen er tussen. Daarna is de vloer bestendig tegen vuil en water. Verder kunt u de vloer gewoon dweilen met de zeep wanneer u dat nodig vindt. BENODIGDHEDEN: - 1 emmer - 1 mop, bij voorkeur Swep Mop - zeep (naturel, grijs of wit-gepigmenteerd) GA ALS VOLGT TE WERK: Vul de emmer met 5 liter lauwwarm water en 100ml zeep. Breng steeds een royale hoeveelheid zeepoplossing aan op een deel van de vloer en dweil deze zo dat hij met een kwartier droog is. Wanneer de zeep gaat schuimen kan deze worden na gedweild met een beter uitgewrongen mop. Behandel op deze wijze de hele vloer. Laat de vloer na elke zeepbehandeling goed drogen. Bij gebruik van de wit/grijs -gepigmenteerde zeep de flacon voor gebruik goed schudden, zodat de witte pigmenten niet onderin blijven zitten! Bij regelmatig dweilen (meer dan 1x per maand) adviseren wij minder zeep te gebruiken om ophoping van zeep te voorkomen. Na de basisbehandeling kan de vloer normaal onderhouden worden, volgens de geldende richtlijnen. Onderhoudsbeurt: Als de vloer niet meer schoon te krijgen is met de zeep of schraal wordt is deze toe aan een nieuwe oliebehandeling, dit is zelf te doen maar wij verzorgen deze graag voor u. Gemiddeld gebeurt dit eens in de 12 tot 18 maanden. Luchtvochtigheid: De relatieve luchtvochtigheid in huis moet tussen de 50 en 70 % (te meten met een hygrometer) zitten om uw vloer optimaal te houden. Zit deze eronder, dan zou er vanaf 1 oktober tot 1 april (gemiddeld stookseizoen) een luchtbevochtiger in huis moeten staan. Vilt: Om krassen te voorkomen adviseren wij om dikke viltdoppen, plakstrippen of softwielen (voor bureaustoel) te gebruiken onder de meubels. Let op vilt slijt. Op veel verschuivende meubelen dient het vilt 1 keer per jaar vervangen te worden. Voor verdere informatie over gebruik en verkoop van onderhoudsmiddelen, luchtbevochtiging, parket entree matten en vilt verwijzen we u graag naar onze webwinkel

13

14

15

16

17 Reparatie omschrijving: Klacht: Door schommeling van de luchtvochtigheid is er een knoest uit de tweelaags vloer gesprongen.

18 Ik heb hem eerst netjes afgeplakt en vervolgens zoveel als mogelijk een basiskleur erbij gezocht hiermee heb ik hem 3 kwart gevult. Vervolgens de kleur vermengd met andere tinten totdat ik de gewenste kleur had. Dan moet de was zo n 10 min. Drogen voordat hij afgeschraapt en geschaafd kan worden. Om hem nog met de matering van de vloer gelijk te krijgen heb ik hem licht opgevrewen met de materingsdoekjes. Hieronder de foto s

19

20

21

Portfolio. Visgraat Eiken 1 Bis 12x60 cm met band. Door: Simon Sijmonsma

Portfolio. Visgraat Eiken 1 Bis 12x60 cm met band. Door: Simon Sijmonsma Portfolio Visgraat Eiken 1 Bis 12x60 cm met band Door: Simon Sijmonsma Nadat de vloerbedekking is verwijderd door de klant bleef alle oude lijmkit achter op de vloer. Deze oude waterkitten hebben al eigenschap

Nadere informatie

Prijslijst 2014. Schaverij Eikelboom. Ceintuurbaan 10. 8024 AA Zwolle. Telefoon: 06 53734941. Email: info@schaverij-eikelboom.nl

Prijslijst 2014. Schaverij Eikelboom. Ceintuurbaan 10. 8024 AA Zwolle. Telefoon: 06 53734941. Email: info@schaverij-eikelboom.nl Prijslijst 2014 Schaverij Eikelboom Ceintuurbaan 10 8024 AA Zwolle Telefoon: 06 53734941 Email: info@schaverij-eikelboom.nl Internet: www.schaverij-eikelboom.nl Eiken Tapis 6mm Eigen productie Prijzen

Nadere informatie

Bourgogne vloeren 8,5 mm dik

Bourgogne vloeren 8,5 mm dik Bourgogne vloeren 8,5 mm dik Europees eiken Rustiek A/B Onbehandeld Rustiek A/B Verouderd 90 mm stroken 30,00 35,00 44,95 90 x 450 mm 30,00 35,00 44,95 120 mm stroken 30,00 35,00 44,95 120 x480/600 mm

Nadere informatie

Fabrieksprijslijst 2018 Inclusief BTW

Fabrieksprijslijst 2018 Inclusief BTW Fabrieksprijslijst 2018 Inclusief BTW Inhoudsopgave: 1. Eiken Multiplanken 2. Eiken Multiplank visgraat 3. Eiken Tapis, visgraat en Hongaarse punt 4. Mozaïek parket 5. Grenen vloerdelen 6. Massief eiken

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies

Onderhoudsinstructies Onderhoudsinstructies Uw nieuwe vloer heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Regelmatig stofzuigen of met een zachte bezem vegen beperkt het risico van krassen.

Nadere informatie

Fabrieksprijslijst 2018 Inclusief BTW

Fabrieksprijslijst 2018 Inclusief BTW Fabrieksprijslijst 2018 Inclusief BTW. 1 Eiken Multiplanken Overzicht rustiek Eiken Multiplanken Standaard eiken ABC sortering 12/2x150 29,95/m2, incl. bewerking 37,50/m2 12/3x180 36,95/m2, incl. bewerking

Nadere informatie

Portfolio Billitonkade Utrecht Van brandhout naar prachtvloer Door Joey Leenders

Portfolio Billitonkade Utrecht Van brandhout naar prachtvloer Door Joey Leenders Portfolio Billitonkade Utrecht Van brandhout naar prachtvloer Door Joey Leenders Op een mooie maandag morgen werd ik door BRN parket op pad gestuurd om in Utrecht een massieve eiken visgraat te maken.

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies

Onderhoudsinstructies Uw Solidfloor heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Regelmatig stofzuigen of met een zachte bezem vegen beperkt het risico van krassen. Gebruik een deurmat

Nadere informatie

Portfolio: Wesley Hennipman Bedrijf: BRN Parket Ijsselstein

Portfolio: Wesley Hennipman Bedrijf: BRN Parket Ijsselstein Portfolio: Wesley Hennipman Bedrijf: BRN Parket Ijsselstein Inhoudsopgaven Portfolio Wesley Hennipman De visgraat vloer blz.: 3-6 Voorbereiding van het leggen van een vloer - betonnen ondergrond blz.:

Nadere informatie

Parket en Vloerverwarming

Parket en Vloerverwarming Parket en Vloerverwarming Parket en vloerverwarming een goede combinatie In de toekomst zullen steeds meer woningen worden voorzien van vloerverwarming. Dit kan zijn voor zowel hoofd- of als bijverwarming.

Nadere informatie

Plaatsen van een Visgraatvloer

Plaatsen van een Visgraatvloer Plaatsen van een Visgraatvloer Om te beginnen heb ik de cementen dekvloer gecontroleerd op vlakheid, hardheid (krastest en slagtest). Nadat het eindresultaat naar behoren was heb ik een tweetal (gezien

Nadere informatie

Houten vloer kopen? Hier moet u op letten!

Houten vloer kopen? Hier moet u op letten! Houten vloer kopen? Hier moet u op letten! Alles wat u moet weten over de juiste keuze voor een houten vloer. Cruciale informatie die u helpt de juiste keuze te maken voor een vloer die past bij u en uw

Nadere informatie

De complete gids voor het onderhoud van uw vloer. Dumby vloerverzorgingswijzer

De complete gids voor het onderhoud van uw vloer. Dumby vloerverzorgingswijzer 1 De complete gids voor het onderhoud van uw vloer. Dumby vloerverzorgingswijzer INHOUD 1. WELKOM BIJ DUMBY PAG. 4 De kracht van 30 jaar kwaliteit in vloerverzorging 2. eenvoudige onderhoudstips PAG. 6

Nadere informatie

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat KOOPHULP VLOEREN laminaat GOED OM TE WETEN IKEA vloeren kunnen op bestaande vloeren worden gelegd met uitzondering van hoogpolige vaste vloerbedekking. Gebruik bij het leggen van een vloer altijd een NIVÅ

Nadere informatie

PARKET 14,5/4 EIK 3-LAAGS

PARKET 14,5/4 EIK 3-LAAGS PARKET 14,5/4 EIK 3-LAAGS EXTRA HOOG RENDEMENT > VLOERVERWARMING BEST DEAL w KENMERKEN eik 3-laags - rustiek D 140mm onbehandeld (rendement +15%) 47,16 /m² 47,16 /m² HOUTSOORT: eik, europees eiken SYMMETRISCHE

Nadere informatie

Onderhoud van Pilat & Pilat houten tafels.

Onderhoud van Pilat & Pilat houten tafels. Spinde Next http://www.spindenext.nl Onderhoud van Pilat & Pilat houten tafels. Afwerking en onderhoud met zeep Zeep als onderhoudsmiddel voor houten meubels werkt op twee manieren. In de eerste plaats

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies level 1

Onderhoudsinstructies level 1 level Uw Solidfloor heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Uw vloer dient direct na oplevering voorzien te worden van een extra laag Solidfloor onderhoudsolie

Nadere informatie

Totaalaanbieder van vloersystemen

Totaalaanbieder van vloersystemen Totaalaanbieder van vloersystemen u rule the floor Brands of UFLOOR Systems Met UFLOOR Systems is Unipro totaalaanbieder van vloersystemen Uzin Lijm en egalisatiematerialen Wolff Machines en gereedschappen

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies level 1

Onderhoudsinstructies level 1 level Uw Solidfloor heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Uw vloer dient direct na oplevering voorzien te worden van een extra laag Solidfloor onderhoudsolie

Nadere informatie

Handleiding verwerking BaseBeton

Handleiding verwerking BaseBeton Handleiding verwerking BaseBeton Pagina 1 - Versie 10 Inhoud: - Wat is BaseBeton - Voorbereiding Ondergrond o Wanden o Vloeren o Meubels en aanrechtbladen - Aanbrengen en afwerken Pagina 2 - Versie 10

Nadere informatie

U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met olie is behandeld.

U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met olie is behandeld. Gefeliciteerd met uw nieuwe parketvloer! U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met olie is behandeld. Door te kiezen voor een afwerking met olie van uw parket of houten vloer, behoudt u

Nadere informatie

BlockWood klik-lamelparket Uw natuurlijke keus!

BlockWood klik-lamelparket Uw natuurlijke keus! BlockWood klik-lamelparket Uw natuurlijke keus! Ja! Natuurlijk! BlockWood klik-lamelparket Met BlockWood lamelparket kiest u voor een vloer die een warme, sfeervolle uitstraling combineert met praktisch

Nadere informatie

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen hout Zo kunt u zelf houtproblemen Productinformatie oplossen Overzicht producten Stappenplannen Houtvuller Heeft u een beschadigde deur of een verrot kozijn? In deze folder vindt u hulp om de meest voorkomende

Nadere informatie

eautifloor Beautifloor parket vloeren geven uw woning warmte en een stijlvolle, authentieke uitstraling Boston Lamelparket Collectie

eautifloor Beautifloor parket vloeren geven uw woning warmte en een stijlvolle, authentieke uitstraling Boston Lamelparket Collectie eautifloor Beautifloor parket vloeren geven uw woning warmte en een stijlvolle, authentieke uitstraling Boston Lamelparket Collectie Beautifloor Boston is een onderscheidende collectie lamelparketvloeren.

Nadere informatie

Leginstructies. Natural Floor VOORAF. Europese Eik Europese Productie. Acclimatisering. Omgevingstemperatuur en Relatieve Luchtvochtigheid

Leginstructies. Natural Floor VOORAF. Europese Eik Europese Productie. Acclimatisering. Omgevingstemperatuur en Relatieve Luchtvochtigheid Leginstructies VOORAF Voor een goed resultaat is het absoluut noodzakelijk de leginstructies nauwkeurig te volgen. Het is belangrijk om, bij daglicht, alle panelen voor en tijdens de plaatsing te controleren

Nadere informatie

VISGRAAT. Voor meer info over dit product kan u terecht bij DOWOOD. w KENMERKEN. w KENMERKEN.

VISGRAAT. Voor meer info over dit product kan u terecht bij DOWOOD. w KENMERKEN. w KENMERKEN. VISGRAAT w KENMERKEN Samengestelde visgraat, met 6 mm toplaag op berken multiplex. Tand en groef. Totale dikte: 15 mm. w KENMERKEN Massieve visgraat Tapis Voor meer info over dit product kan u terecht

Nadere informatie

Handleiding vloerafwerking Huurwoningen. 3. Algemene richtlijnen bij aanbrengen vloerafwerking

Handleiding vloerafwerking Huurwoningen. 3. Algemene richtlijnen bij aanbrengen vloerafwerking HARTJE EINDHOVEN Handleiding vloerafwerking Huurwoningen 1. Algemeen 2. De vloeropbouw 3. Algemene richtlijnen bij aanbrengen vloerafwerking 4. (On-) Mogelijke vloerafwerkingen Geschikt onder voorwaarden:

Nadere informatie

Balletvloeren 9.0. ballet- en dansvloeren. sportvloeren.nl

Balletvloeren 9.0. ballet- en dansvloeren. sportvloeren.nl ballet- en dansvloeren sportvloeren.nl 9.0 Balletvloersysteem Liberty Balletvloersysteem Systeembeschrijving Het Liberty balletvloersysteem is leverbaar met diverse professionele PVC toplagen of massief

Nadere informatie

ALU 3,6 mm or PE 2 mm. or X ± = Y 10. max 10m. 10mm

ALU 3,6 mm or PE 2 mm. or X ± = Y 10. max 10m. 10mm wall X X > Y max 0m max 0m B A 0-30 T-profile 3 4 ALU 3,6 mm or PE mm LEFT CORNER 0 mm 0 mm www.par-ky.com 5 6 80 ±6 mm max 7 C 4 h 7 8 3 4 9 0 5 6 45 40-60 % 6- C CONCRETE max,5 % PLYWOOD max 0 % max

Nadere informatie

- installatiekit (slagijzer, afstandsblokjes (1-8 mm) en een voor Unilink geschikt stootblok) - ondervloersysteem (Quick Step screen) - onderhoudskit

- installatiekit (slagijzer, afstandsblokjes (1-8 mm) en een voor Unilink geschikt stootblok) - ondervloersysteem (Quick Step screen) - onderhoudskit Unilink leginstructies Algemeen Unilink is een revolutionair systeem voor het plaatsen van laminaatvloer zonder het gebruik van lijm. Dankzij de ingenieuze tand- en groefvorm kunnen de panelen eenvoudig

Nadere informatie

Parket: zo veelzijdig

Parket: zo veelzijdig 12 HOUT Parket: zo veelzijdig Parket doet automatisch denken aan klassieke en rustieke interieurs waar het uiteraard een vaste waarde blijft. Maar we zien houten vloeren ook vaak opduiken in moderne interieurs.

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN UW VLOER

ONDERHOUD VAN UW VLOER ONDERHOUD VAN UW VLOER PARKETGROEP NEDERLAND, WEL ZO ZEKER. Om uw vloer zo goed en zo lang mogelijk in prima staat te houden, dient u zorgvuldig met de vloer om te gaan. Onafhankelijk van het type vloer

Nadere informatie

STAP 1 STAP 2 STAP 3 OPTIONEEL STAP 4 STAP 5. 1e Plek bepalen dmv indicatiemeter² 2e Toestemming vragen voor destructief onderzoek 3e Carbidmeting³

STAP 1 STAP 2 STAP 3 OPTIONEEL STAP 4 STAP 5. 1e Plek bepalen dmv indicatiemeter² 2e Toestemming vragen voor destructief onderzoek 3e Carbidmeting³ PARKETLIJMWIJZER STAP 1 STAP 2 STAP 3 OPTIONEEL STAP 4 STAP 5 (v) ZAND CEMENT Grijsachtige vloer/grove structuur; totale dikte 6-15 cm; meestal harder dan Anhydriet Indien de top laag verzand of te broos

Nadere informatie

Handleiding verwerking Beton Ciré Originale

Handleiding verwerking Beton Ciré Originale Handleiding verwerking Beton Ciré Originale Pagina 1 - Versie 09 Inhoud: - Wat is Beton Ciré Originale - Voorbereiding Ondergrond o Wanden o Vloeren o Meubels en aanrechtbladen - Aanbrengen en afwerken

Nadere informatie

Beamix Vloervlak Egalisatie 770

Beamix Vloervlak Egalisatie 770 Beamix Vloervlak Egalisatie 770 Slechte ondergrond & Hout TOEPASSING Vezelversterkte gietvloer voor op slechte ondergronden, hout en vloerverwarming. Ideaal op (stabiele) houten (verdiepings)vloeren. Bij

Nadere informatie

LuWaDi. Spuitbare luchtdichting. A++++ of Passief bouwen De toekomst = nu! Bewezen techniek toegankelijk voor de bouw

LuWaDi. Spuitbare luchtdichting. A++++ of Passief bouwen De toekomst = nu! Bewezen techniek toegankelijk voor de bouw LuWaDi Spuitbare luchtdichting Bewezen techniek toegankelijk voor de bouw A++++ of Passief bouwen De toekomst = nu! Snel Eenvoudig luwadicht@gmail.com Zeer efficiënt +31 (0) 620324715 Luchtdicht Bouwen

Nadere informatie

PARKET 200 MM KLIK EN 3-STRIP

PARKET 200 MM KLIK EN 3-STRIP PARKET 200 MM KLIK EN 3-STRIP MEERMAALS HERSCHUURBAAR BEST DEAL PARKET - 200 MM BREED, KLIK eik 200 mm breed, klik naturel wit, geborsteld BEST DEAL PARKET - 3-STRIP, KLIK eik 3-strip kleur: White Pepper

Nadere informatie

Installatie instructies

Installatie instructies 1/5 Installatie instructies Geachte klant, Wij danken U voor de aankoop van onze fineerhouten Par-ky vloer. Wij vragen U nadrukkelijk om deze plaatsingsinstructies met de grootste aandacht te lezen. INSTALLATIEMATERIAAL

Nadere informatie

DE COMPLETE GIDS VOOR HET ONDERHOUD VAN UW VLOER. Dumby vloerverzorgingswijzer

DE COMPLETE GIDS VOOR HET ONDERHOUD VAN UW VLOER. Dumby vloerverzorgingswijzer 1 DE COMPLETE GIDS VOOR HET ONDERHOUD VAN UW VLOER. Dumby vloerverzorgingswijzer INHOUD 1. WELKOM BIJ DUMBY PAG. 4 De kracht van 30 jaar kwaliteit in vloerverzorging 2. EENVOUDIGE ONDERHOUDSTIPS PAG. 6

Nadere informatie

CASESTUDY GEZIN MET UITGEVLOGEN KINDEREN

CASESTUDY GEZIN MET UITGEVLOGEN KINDEREN CASESTUDY GEZIN MET UITGEVLOGEN KINDEREN VOORWOORD Waarom een Case Study? Om een inzicht te geven in het beslis-traject dat potentiële tegelkopers doorlopen. Om mensen die in dezelfde situatie zitten van

Nadere informatie

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. Eiken vloeren vanaf 49, 95 CO L L E C T I E PARKETGROEP, WEL ZO ZEKER., OOH... ParketGroep bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche met

Nadere informatie

Primer Surface P1500. Product. Volumes. Eigenschappen

Primer Surface P1500. Product. Volumes. Eigenschappen Product Universele voorstrijk voor alle zuigende en niet-absorberende ondergronden. Hechtbevorderaar op houten spaanplaten en plankenvloeren. Volumes 5 l Eigenschappen Gebruiksklaar en gemakkelijk verwerkbaar

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES

INSTALLATIE INSTRUCTIES 1/5 INSTALLATIE INSTRUCTIES Geachte klant, Wij danken U voor de aankoop van onze fineerhouten Par-ky vloer. Wij vragen U nadrukkelijk om deze plaatsingsinstructies met de grootste aandacht te lezen. INSTALLATIEMATERIAAL

Nadere informatie

LEGWIJZER TRADITIONEEL/VEROUDERD PARKET

LEGWIJZER TRADITIONEEL/VEROUDERD PARKET LEGWIJZER TRADITIONEEL/VEROUDERD PARKET Ondervloercontrole Alvorens te starten met het leggen van een tapisvloer is het noodzakelijk de ondervloer te controleren. Gezien de complexiteit van de aangeboden

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES

INSTALLATIE INSTRUCTIES INSTALLATIE INSTRUCTIES 1/5 Geachte klant, Wij danken U voor de aankoop van onze fineerhouten Par-ky vloer. Wij vragen U nadrukkelijk om deze plaatsingsinstructies met de grootste aandacht te lezen. INSTALLATIEMATERIAAL

Nadere informatie

ColoRex Geleidend installeren

ColoRex Geleidend installeren ColoRex Geleidend installeren Productomschrijving ColoRex is een onder hoge druk geperste homogene vinyltegel met een hoog bindmiddelgehalte van weekgemaakte polyvinylchloride met stabilisatoren, waaraan

Nadere informatie

Productinformatie Kleuren Randafwerking Randafwerking Eiken Randafwerking Mahonie Randafwerking Teak Randafwerking Noten Randafwerking Iroko

Productinformatie Kleuren Randafwerking Randafwerking Eiken Randafwerking Mahonie Randafwerking Teak Randafwerking Noten Randafwerking Iroko Marco Werkbladen 8.1-1 Productinformatie 8.1-2 Kleuren 8.1-2 8.1-3 Eiken 8.1-4 Mahonie 8.1-5 Teak 8.1-6 Noten 8.1-7 Iroko Houten bladen 8.1-1 Productinformatie erkoopinformatie 1.Alle bladen worden gemaakt

Nadere informatie

HOUTHANDEL BV Houten vloeren Engineers

HOUTHANDEL BV Houten vloeren Engineers HOUTHANDEL BV Houten vloeren Engineers Barneveld, Zoetermeer, Amsterdam en Utrecht HOUTEN VLOEREN VOOR ELK BUDGET Wanneer u een vloer koopt bij Bax Houthandel Al ons lamelparket wordt gemaakt van multiplex

Nadere informatie

Leginstructies - Houten Vloeren

Leginstructies - Houten Vloeren Leginstructies - Houten Vloeren Tips vooraf Leg de houten planken 48 uur voor het verwerken in de ruimte waar de uiteindelijke parket vloer komt te liggen. Door het hout te laten wennen aan de temperatuur

Nadere informatie

TOPLAAG 6 MM, SAMENGESTELD PARKET OP BERKEN MULTIPLEX

TOPLAAG 6 MM, SAMENGESTELD PARKET OP BERKEN MULTIPLEX TOPLAAG 6 MM, SAMENGESTELD PARKET OP BERKEN MULTIPLEX BEST DEAL w KENMERKEN samengesteld parket - rustiek B 140 mm 59,97 /m² 59,97 /m² Samengesteld parket met een toplaag van 6 mm eik op berken multiplex.

Nadere informatie

U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met parketlak is behandeld.

U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met parketlak is behandeld. Gefeliciteerd met uw nieuwe parketvloer! U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met parketlak is behandeld. Door te kiezen voor een gelakte parket of houten vloer, zorgt u voor de grootst

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES

INSTALLATIE INSTRUCTIES INSTALLATIE INSTRUCTIES Geachte klant, Wij danken u voor de aankoop van onze fineerhouten Par-ky vloer. Wij vragen u nadrukkelijk om deze plaatsingsinstructies met de grootste aandacht te lezen. Indien

Nadere informatie

Portfolio. Dalens Kamer ( kabinet van de Koning) Door Jan van der Kroef

Portfolio. Dalens Kamer ( kabinet van de Koning) Door Jan van der Kroef Portfolio Dalens Kamer ( kabinet van de Koning) Door Jan van der Kroef BRN parket was samen met 4 andere bedrijven uitgenodigd om een offerte te maken. De opdracht was : het bestaande parket nummeren,er

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels

Handleiding PVC-kliktegels Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Vragen of advies Wij streven altijd naar de best mogelijke service voor onze klanten en willen daarom ook benadrukken dat u ons altijd kunt

Nadere informatie

Balletvloeren 9.0. ballet- en dansvloeren. sportvloeren.nl

Balletvloeren 9.0. ballet- en dansvloeren. sportvloeren.nl ballet- en dansvloeren sportvloeren.nl 9.0 PopulairBalletVloeren balletvloersysteem sportvloeren.nl systeembeschrijving technische gegevens 1 3 2 Toplaag keuze: - Harlequin Ballet professional (cascade

Nadere informatie

Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356

Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356 Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356 Geoliede oppervlakken zetten de individuele structuren van de verschillende houtsoorten extra in de verf.

Nadere informatie

1. Algemene informatie houten vloeren

1. Algemene informatie houten vloeren 1. Algemene informatie houten vloeren Binnen de productgroep houten vloeren is momenteel met name de eiken vloer razend populair. Naast eiken vloeren behoren tropisch hardhout, grenen etc. ook tot de productgroep

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

Onderhoud van houten vloerbedekkingen

Onderhoud van houten vloerbedekkingen Onderhoud van houten vloerbedekkingen Geachte klant, Langs deze weg willen wij u bedanken voor het vertrouwen die u in uw erkend parketplaatser heeft gesteld voor de plaatsing van een parketvloer. Aangezien

Nadere informatie

Assortiment Doos Inhoud (Stuks) Code Caramel Structuur Randen Afwerking

Assortiment Doos Inhoud (Stuks) Code Caramel Structuur Randen Afwerking Blz. 1 MOSO LANDHUISDEEL Het landhuisdeel heeft een mes-en-groef verbinding en is opgebouwd uit 3 bamboelagen, waarbij de middelste laag dwars geperst is (afstand tussen de strips ca. 2mm). De strips van

Nadere informatie

Tegelen op hout. www.omnicol.info

Tegelen op hout. www.omnicol.info Tegelen op hout www.omnicol.info TEGELEN OP HOUT Tegelen op hout ligt niet voor de hand. Immers, keramische tegels en houten ondergronden zijn materiaalsoorten die niet goed samen gaan. Tegels zijn hard

Nadere informatie

Werkwijzer EKODUR Alles voor het Meesterwerk

Werkwijzer EKODUR Alles voor het Meesterwerk : Algemene beschrijving omtrent het gebruik van RIGO Verffabriek EKODUR producten. Een goede voorbereiding is een absolute must voor een perfect resultaat. Vandaar deze handleiding voor het gebruik van

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR HET AANBRENGEN VAN "HARDE VLOERBEDEKKING"

VOORWAARDEN VOOR HET AANBRENGEN VAN HARDE VLOERBEDEKKING VOORWAARDEN VOOR HET AANBRENGEN VAN "HARDE VLOERBEDEKKING" Betreft perceel : Huurder : 1. Huurder krijgt toestemming de bovengenoemde werkzaamheden in het door hem gehuurde pand op vakkundige wijze en

Nadere informatie

Parket / laminaat. Nummer 15

Parket / laminaat. Nummer 15 Nummer 15 Art.nr. 910201 In deze KlusZo beschrijven we stapsgewijs waar u rekening mee moet houden als u parket gaat leggen. We beginnen met de voorbereiding: het kiezen van de juiste ondervloer en het

Nadere informatie

Handleiding Comfort Mat

Handleiding Comfort Mat Handleiding Comfort Mat Het toppunt van comfort. Het toppunt van eenvoud. Elektrische vloerverwarming Inleiding In deze handleiding van de elektrische vloerverwarming beschrijven wij stapsgewijs waar u

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Parketvloeren Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Forte Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Hout is een natuurproduct en geeft daarmee een natuurlijke uitstraling. Elke

Nadere informatie

De VvE heeft in haar vergadering van 1 maart 2010 besloten om de vochtproblemen in de kruipruimtes te gaan aanpakken.

De VvE heeft in haar vergadering van 1 maart 2010 besloten om de vochtproblemen in de kruipruimtes te gaan aanpakken. Nadere informatie over de werkzaamheden n.a.v. de vochtproblematiek in de kruipruimtes van het woonblok aan de Joos Banckersweg, de Jan van Galenstraat en de Adm. de Ruyterweg De VvE heeft in haar vergadering

Nadere informatie

Garantie. Garantievoorwaarden bert plantagie

Garantie. Garantievoorwaarden bert plantagie Garantie bert plantagie heeft uw meubel met uiterste zorg vervaardigd. Mocht het, ondanks onze goede zorgen, nodig zijn om aanspraak te maken op de garantie, dan dient u zich te wenden tot de dealer waar

Nadere informatie

1: POLYESTER OSMOSE BEHANDELING

1: POLYESTER OSMOSE BEHANDELING pagina 1 van 6 OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe een osmose behandeling van het oppervlak onder de waterlijn van een polyester jacht plaats kan vinden. TOEPASSING EN GEBRUIKSDOEL Een osmose behandeling

Nadere informatie

VELOURS REPAIR SYSTEM

VELOURS REPAIR SYSTEM versie: Velours Repair System 1220061 VELOURS REPAIR SYSTEM versie: Velours Repair System 1220061 pagina 1 van 10 VELOURS REPAIR SYSTEM Stap 1. De reparatie voorbereiding a) Zorg voor een droge ondergrond.

Nadere informatie

eurocol lijmen en egaliseren Op calciumsulfaatgebonden gietvloeren eurocol - the strong connection

eurocol lijmen en egaliseren Op calciumsulfaatgebonden gietvloeren eurocol - the strong connection eurocol lijmen en egaliseren Op calciumsulfaatgebonden gietvloeren eurocol - the strong connection Voorbereiden 1 VASTSTELLEN VAN HET VOCHTPERCENTAGE IN DE DEKVLOER 2 BEOORDELING EN EVENTUEEL SCHUREN Voor

Nadere informatie

Kwaliteit op maat. Newport

Kwaliteit op maat. Newport Kwaliteit op maat Newport 2 Newport Actuele strakke lijnen, afgewisseld met paneeldeuren en de bijzondere infreesgrepen, geven het Newport programma een luxe, landelijke uitstraling. Newport is vervaardigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Glim Houten Vloeren (GHV)

Algemene voorwaarden Glim Houten Vloeren (GHV) Algemene voorwaarden Glim Houten Vloeren (GHV) 1.AKKOORD OPDRACHT: Bij akkoord offerte dient deze getekend te worden door de opdrachtgever voor aanvang werkzaamheden. 2.AANVANG WERKZAAMHEDEN: Materiaalkosten

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN De Waegenaere NV Bieke Een linoleum vloer en onderhoud Met een vloer van Forbo Flooring beschik je over een hoogwaardige en zeer duurzame vloerbekleding. Een product waarvan

Nadere informatie

HOUTEN VLOEREN. Barneveld, Zoetermeer, Amsterdam en Utrecht HOUTEN VLOEREN VOOR ELK BUDGET

HOUTEN VLOEREN. Barneveld, Zoetermeer, Amsterdam en Utrecht HOUTEN VLOEREN VOOR ELK BUDGET HOUTEN VLOEREN Barneveld, Zoetermeer, Amsterdam en Utrecht HOUTEN VLOEREN VOOR ELK BUDGET Wanneer u een vloer koopt bij Bax Houthandel Ons lamelparket wordt gemaakt van multiplex en een watervaste verlijming

Nadere informatie

Leginstructie Visgraat Parket Zwevend leggen meerlaags parketvloeren (mes en groef)

Leginstructie Visgraat Parket Zwevend leggen meerlaags parketvloeren (mes en groef) Leginstructie Visgraat Parket Zwevend leggen meerlaags parketvloeren (mes en groef) Januari 2017 www.cotap.nl Inhoudsopgave Voorbereiding... 3 Wat heeft u nodig... 3 Opslag en acclimatiseren... 3 Controle

Nadere informatie

PANDORA. De gebruikte materialen & kleuren.

PANDORA. De gebruikte materialen & kleuren. PANDORA De boekenkast van Pandora is een licht & fraai ontwerp van Capuro. Het kan zowel tegen een muur geplaatst worden, maar ook vrijstaand als "roomdivider" om een ruimte in tweeën te delen en uw mooiste

Nadere informatie

Onderhoudsgids N 2. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren kleurloze afwerking

Onderhoudsgids N 2. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren kleurloze afwerking N 2 voor geoliede DI LEGNO parketvloeren kleurloze afwerking Uw Di Legno vloer eindeloos mooi houden WAAROM DEZE ONDERHOUDSGIDS? Van harte welkom bij de groeiende groep van trotse en tevreden Di Legno

Nadere informatie

Adviezen voor een Rigostep gelakte vloer (opgesteld in samenwerking met Rigostep Specials Coatings):

Adviezen voor een Rigostep gelakte vloer (opgesteld in samenwerking met Rigostep Specials Coatings): Adviezen voor een Rigostep gelakte vloer (opgesteld in samenwerking met Rigostep Specials Coatings): rigostep skylt conditioner Voor SKYLT vloeren is een speciale reiniger ontwikkeld die absoluut geen

Nadere informatie

235 Parketnadenlijm. Product. Volumes. Eigenschappen

235 Parketnadenlijm. Product. Volumes. Eigenschappen Product Snel afbindende, gebruiksklare nadenlijm met hoge kleefkracht op PVAc-basis voor het verlijmen van vlottend parket, zowel in hout als in laminaat, ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals keukens

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Parketlak Projectlak voor harde houtsoorten en intensieve belasting TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare

Nadere informatie

T2QuickNet : de dunne, zelfklevende verwarmingsmat

T2QuickNet : de dunne, zelfklevende verwarmingsmat T2QuickNet : de dunne, zelfklevende verwarmingsmat 3 T2QuickNet Zelfklevende, 3 mm dikke vloerverwarmingsmat voor directe installatie onder keramische tegels of natuursteen. Welke T2QuickNet mat heb ik

Nadere informatie

Onderhoudsgids N 1. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren grijze afwerking

Onderhoudsgids N 1. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren grijze afwerking N 1 voor geoliede DI LEGNO parketvloeren grijze afwerking Uw Di Legno vloer eindeloos mooi houden WAAROM DEZE ONDERHOUDSGIDS? Van harte welkom bij de groeiende groep van trotse en tevreden Di Legno eigenaars.

Nadere informatie

Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud

Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud 1. Productomschrijving Zachte alkalische basisreiniger met sterk oplossend vermogen voor het verwijderen van bouw-vuil

Nadere informatie

Onderhoudsgids N 4. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren met wit-gekalkte afwerking

Onderhoudsgids N 4. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren met wit-gekalkte afwerking N 4 voor geoliede DI LEGNO parketvloeren met wit-gekalkte afwerking Uw Di Legno vloer eindeloos mooi houden WAAROM DEZE ONDERHOUDSGIDS? Van harte welkom bij de groeiende groep van trotse en tevreden Di

Nadere informatie

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl Alle genoemde afmetingen zijn uitwendig gemeten en kunnen iets afwijken Alle artikelen worden als bouwpakket met handleiding geleverd Modelwijzigingen alsmede zetfouten voorbehouden Alle modelrechten voorbehouden

Nadere informatie

Parketvloeren. Natuurlijke en karakteristieke vloeren voor ieder interieur

Parketvloeren. Natuurlijke en karakteristieke vloeren voor ieder interieur Parketvloeren Natuurlijke en karakteristieke vloeren voor ieder interieur COLLECTIE 2014-1 INHOUD pag 4 pag 6 pag 8 pag 10 pag 11 pag 12 Assortimentoverzicht Columbus Chopin Specials: Visgraat, Hongaarse

Nadere informatie

OnderhoudSportvloeren

OnderhoudSportvloeren Onderhoud onderhoudsabonnementen sportvloeren sportvloeren.nl 11.0 Houten sportvloeren Algemene aanwijzingen voor optimaal plezier van uw parketvloer Het optimale luchtvochtigheidspercentage van een ruimte

Nadere informatie

305 BetonDesign. Toepassing: Voor het realiseren van een decoratieve betonuitstraling op vloeren en wanden in een laagdikte van 1 1,5 mm.

305 BetonDesign. Toepassing: Voor het realiseren van een decoratieve betonuitstraling op vloeren en wanden in een laagdikte van 1 1,5 mm. Forbo Eurocol BV Postbus 130, NL-1520 AC Wormerveer T +31 (0)75 627 16 00, F +31 (0)75 628 35 64 info.eurocol@forbo.com, www.eurocol.com Productvoordelen: - Gebruiksklaar - Eenvoudig te verwerken - Spanningsvrij

Nadere informatie

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave Onderhoud tegels Inhoudsopgave ONVERGLAASDE TEGELS... 2 PORCELANATO ONVERGLAASD... 3 ULTRAGRES... 4 VERGLAASDE TEGELS... 5 COTTO-TERRACOTTA onbehandeld... 6 ONVERGLAASDE TEGELS Reiniging Beschermen Onderhoud

Nadere informatie

Zooff / Van Abbevé Mollerusweg 76 2031 BZ Haarlem Telefoon: 023-53 21213 E-mail: s ales@zooff.nl

Zooff / Van Abbevé Mollerusweg 76 2031 BZ Haarlem Telefoon: 023-53 21213 E-mail: s ales@zooff.nl Zooff / Van Abbevé Mollerusweg 76 2031 BZ Haarlem Telefoon: 023-53 21213 E-mail: s ales@zooff.nl B a n k e n Algemene informatie Scaffline meubilair en accessoires worden gemaakt van geselecteerde, gebruikte

Nadere informatie

RENOVATIE BINNEN 24 UUR!

RENOVATIE BINNEN 24 UUR! RENOVATIE BINNEN 24 UUR! Snel renoveren? SwitchTec maakt het meteen mogelijk. Zonder stof Zonder geluid Zonder schuren Te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. UZIN. UND DER BODEN GEHÖRT DIR.

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Marrakech Walls

Handleiding Pure & Original Marrakech Walls Handleiding Pure & Original Marrakech Walls Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Marrakech Walls...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Marrakech Walls...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

Onderhoudsaanwijzing voor geoliede en met was behandelde vloeren

Onderhoudsaanwijzing voor geoliede en met was behandelde vloeren Onderhoudsaanwijzing voor geoliede en met was behandelde vloeren Kies het passende onderhoudssysteem voor uw vloer. Tabel betreffende de frequentie van het onderhoud en de reiniging A Onderhoudsaanwijzing

Nadere informatie

5 fasen van het protocol

5 fasen van het protocol Een onderhoudsprotocol opstellen: welke bekleding? Elke vloerbekleding van Tarkett heeft een eigen samenstelling en oppervlaktebehandeling en behoeft daarom een aangepast onderhoudsprotocol. We overlopen

Nadere informatie

Handleiding verwerking Beton Flow

Handleiding verwerking Beton Flow Handleiding verwerking Beton Flow BCFW Pagina 1 Inhoud: - Wat is Beton Flow - Voorbereiding Ondergrond - Aanbrengen en afwerken BCFW Pagina 2 Wat is Beton Flow: - Cementgebonden afwerkvloer: o Giet/Spaan

Nadere informatie

LUCHT- EN WATERDICHTHEID DEPARTMENT OF ARCHITECTURE AND URBAN PLANNING RESEARCH GROUP BUILDING PHYSICS AND CONSTRUCTION

LUCHT- EN WATERDICHTHEID DEPARTMENT OF ARCHITECTURE AND URBAN PLANNING RESEARCH GROUP BUILDING PHYSICS AND CONSTRUCTION LUCHT- EN WATERDICHTHEID DEPARTMENT OF ARCHITECTURE AND URBAN PLANNING RESEARCH GROUP BUILDING PHYSICS AND CONSTRUCTION OVERZICHT OPSTELLING 1 OPSTELLING 2 OPSTELLING 3 Tape Silicone strip Coating PUR

Nadere informatie

hevano woonprogramma

hevano woonprogramma hevano woonprogramma Hevano woonprogramma Hevano is een stoer en robuust woonprogramma gemaakt van massief Eikenhout met een grof gelast stalen onderstel & handgrepen. De kleurafwerking Moose is snel leverbaar.

Nadere informatie

Zo kiest u het maatwerkblad dat bij u past

Zo kiest u het maatwerkblad dat bij u past keuken Zo kiest u het maatwerkblad dat bij u past Stappenplan Prijzen Zelf uw keukenblad makkelijk op maat laten maken Kwaliteit op maat. Slagvaste HPL-toplaag. Perfecte hoekverbindingen. Warmtebestendig

Nadere informatie

1mm extreem dunne vloerverwarming (EXDV). VOOR ONDER LAMINAAT OF VOOR IN DE TEGELLIJM. Eenvoudige montage.

1mm extreem dunne vloerverwarming (EXDV). VOOR ONDER LAMINAAT OF VOOR IN DE TEGELLIJM. Eenvoudige montage. 1mm extreem dunne vloerverwarming (EXDV). VOOR ONDER LAMINAAT OF VOOR IN DE TEGELLIJM Eenvoudige montage. Inleiding In deze handleiding van de 1mm elektrische vloerverwarming EXDV beschrijven wij stapsgewijs

Nadere informatie