RUKU Thermium. HEATRAY elements HE EMST Rabobank Epe Tel KvK Veluwe en Twente

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RUKU Thermium. HEATRAY elements. E-mail: info@heatray.nl. 8166 HE EMST Rabobank Epe 11 20 21 115 Tel. 06-151 88 691 KvK Veluwe en Twente 08137878"

Transcriptie

1 RUKU Thermium De voordelen: Multifunctioneel: Zes verschillende wellnessbaden in één cabine Optimale Isoholz -isolatie Temperatuurbereik van ca. 35 tot 80ºC Uitstekende ventilatie en daardoor een perfect binnenklimaat Individueel design Maatwerk Hoogwaardige materialen en afwerking De feiten: Gepatenteerd infrarood wandverwarmingssysteem Special geprofileerde houten saunadelen 16mm dikke houten delen aan binnen en buitenzijde van de cabine De houten delen worden verdekt geschroefd, niet verlijmd of gespijkerd Alleen maar volhout, geen spaanplaat of gelamineerd hout De cabine wordt gemonteerd op een stevige houten sokkel Banken en vloerrooster uit noest en splintervrij Abachi hout

2 RUKU Thermium - Tepidarium voor algemeen gebruik De Romeinen hadden in hun badhuizen een warme centrale ruimte die zij Tepidarium noemden. In die warme ruimte konden mensen zich bij aangename warmte ontspannen. Het bijzonder prettige van deze ruimte was,dat zowel de vloer als de wanden de warmte gelijkmatig uitstraalden, omdat men de wanden en de vloer verwarmde vanuit hun kern. RUKU heeft dit verwarmingsprincipe ook toegepast in de Ruku Thermium. Een wereldprimeur! Het is een fantastische wellnesscabine door de uitstekende Isoholz -isolatie en de geïntegreerde wandverwarming. De cabine combineert de mogelijkheden van een infraroodcabine met die van een traditionele sauna. Wanneer er bovendien een stoomgenerator in de vorm van de Meditherm wordt gemonteerd in de cabine, kan de Thermium ook worden gebruikt als stoomcabine met een luchtvochtigheid tot 100%. Geniet van weldadige warmte De volkomen gelijkmatige warmteverdeling in de Thermium zorgt voor een comfort welke u gewoon zelf moet ervaren. In tegenstelling tot een normale sauna, waarin de warmte door een kachel vanaf één plek wordt afgegeven, wordt in de Thermium de warmte rondom door de wanden van de cabine afgegeven. De houten oppervlakten warmen snel op, zonder onaangenaam heet te worden. Daarbij is de warmteverdeling in de cabine heel gelijkmatig en dus prettig. Net zoals bij een open haard of houtkachel wordt de warmte door de cabinewanden als langgolvige milde infrarood C warmtestraling afgegeven. Dit is een weldadige vorm van warmtestraling die diep in het lichaam doordringt. Ook bij lage temperaturen zorgt de infraroodstraling ervoor dat u gaat zweten.

3 Het voordeel van een infraroodstraling is dat bij gelijke lichaamstemperatuur de lucht koeler is dan bij een traditionele sauna. Minder hete lucht bevat meer zuurstof, wat het ademhalen en de bloedsomloop bevordert. Als gevolg van de warmtestraling op het lichaam is het therapeutisch effect op de gezondheid groot: - Bevordering van de bloedomloop - Verlichting van spier- en gewrichtsklachten - Training van hart en bloedvaten - Verminderen van hoge bloeddruk - Verhoging van de weerstand tegen ziekten - Ontgiften en ontslakken van het lichaam - Diep reinigen van de huid Een multifunctionele cabine Van ontspannende infraroodwarmte tot traditionele droge saunawarmte Zowel jong als oud, iedereen kan genieten in de in Thermium Deze veelzijdige cabine is door Ruku zo ontwikkeld dat ze voldoet aan ieders wensen, van eenvoudig thuisgebruik door de gehele familie, tot prestatieverbeteraar bij topsporters. Warmtebad, Russisch stoombad, een traditionele droge sauna: de rondom gelijkmatig werkende infrarode warmte maakt alles in één cabine mogelijk. De cabine kan temperaturen tot boven 80ºC bereiken. Voor de Thermium cabine gaan we uit van 11 basis afmetingen. Tevens kunnen de basis modellen worden gekozen als 5-hoekige cabine met hoekinstap. Verder kan een Thermium uiteraard ook als maatwerk cabine worden gebouwd. De afwerking in de cabine, zoals de banken, de hoofdsteunen, de rugleuningen en dergelijke, is compleet en uiterst comfortabel en luxe. De topkwaliteit van Ruku bewijst zich ook aan de binnenzijde van de cabine. Zoals alle cabines van RUKU kan een Thermium natuurlijk ook volledig individueel volgens uw eisen en wensen worden gebouwd. De vorm, de grootte, het ontwerp en het materiaal worden in overleg met u zorgvuldig aangepast aan uw wensen en de beschikbare ruimte. Vrijwel niets is onmogelijk! Ook geschikt voor kleine ruimtes Wie slechts weinig ruimte heeft, maar wel wil ontspannen en veel belang hecht aan welzijn, is een Thermium met het wandverwarmingssysteem ideaal. De Thermium heeft geen saunakachel, daardoor kan de beschikbare ruimte in de Thermium vrij en optimaal worden gebruikt.

4 De afwezigheid van een oven biedt niet alleen ruimtebesparing, maar vooral ook meer veiligheid. In een Thermium is direct contact met de hittebron onmogelijk, aangezien het verwarmingssysteem in de cabinewand is opgenomen. Zo is er geen gevaar voor het oplopen van brandwonden. Dus ook veilig voor kinderen! Prettig cabineklimaat Bij de standaard uitrusting van de Thermium hoort naast de speciaal geïsoleerde wand- en plafondconstructie ook een speciaal geïsoleerde vloerconstructie. De houten vloer wordt fabrieksmatig met was behandeld om vervuiling en beschadigingen tijdens het gebruik te beperken. Deze speciale vloer verhinderd effectief de koudestraling van de bouwkundige vloer onder de cabine. Dit beperkt bovendien het warmteverlies van de cabine. Omdat de vloer de warmte opneemt en weer afstraalt in de cabine geeft dit bovendien een aangenamer klimaat in de cabine. De kwaliteit van de lucht heeft een wezenlijke invloed op het klimaat in de cabine. De ventilatie van de cabine vindt plaats via de wanden. Op ingenieuze wijze wordt frisse lucht toegevoerd via de wanden, alwaar de lucht wordt voorverwarmd, voordat deze de cabine instroomt. Het ventilatiesysteem van Ruku garandeert een tochtvrije luchtverversing tot in het kleinste hoekje van de cabine, welke bovendien optimaal naar eigen wens bediend kan worden.

5 Het gepatenteerde RUKU verwarmingssysteem De wanden van een Thermiumcabine zijn opgebouwd uit 3 lagen hout, luchtsecties en een aantal lagen aluminiumfolie. In deze wanden worden de verwarmingselementen verwerkt. Dit alles wordt door RUKU zelf geproduceerd, waardoor een constante hoge kwaliteit gegarandeerd is. De gepatenteerde verwarmingselementen, bestaande uit elektrische verwarmingsbuizen, een reflector en een dubbele isolatie, stralen lange golf infrarood stralen uit. Behaaglijke warmte die rondom gelijkmatig is verdeeld, zonder gevaar van verbranding en natuurlijk geheel vrij van schadelijke elektromagnetische velden. Twee zekeringen per verwarmingselement voorkomen oververhitting, waardoor brandgevaar is uitgesloten. Dit systeem is getest door TÜV en voorzien van een GS teken waarmee RUKU maximale veiligheid garandeert. RUKU Isoholz een unieke energiebesparende isolatie De wandopbouw wordt door RUKU Isoholz genoemd. De wanden zijn een combinatie van speciaal geprofileerd hout, lucht en aluminiumfolies. Deze wandopbouw is een belangrijke component in het doordachte saunaconcept en wordt bij alle typen cabines van RUKU toegepast. De isolatietechniek Isoholz onderscheidt zich van gebruikelijke isolatiematerialen (zoals glaswol, steenwol, vlas en schapenwol) door onderstaande eigenschappen: - Energiebesparend en daarmee kostenbesparend door perfecte isolatie-eigenschappen; - Geen nadelige invloed op de gezondheid: geen fijnstof dat vrijkomt uit de isolatie, geen uittredende bindmiddelen of chemische toevoegingen; - Hitte en vochtbestendig. Ongevoelig voor schimmels of verrotting;

6 - De isolatie zakt niet in en vermindert niet in kwaliteit, waardoor gedurende de levensduur van de cabine de isolatiewaarde perfect blijft (30 jaar garantie op isolatiewaarde); - Milieuvriendelijk en recyclebaar. Een ander zeer groot voordeel van Isoholz is dat de cabine zeer snel op temperatuur is. Binnen 20 minuten is de cabine gebruiksklaar, dit is ongeveer de helft van de tijd die nodig is om een cabine met traditionele isolatie op te warmen. RUKU Therme - van aromabad tot Aufguss Bij de Thermium behoort standaard de RUKU Therme. Met de Therme kan men etherische oliën verdampen zodat in de cabine van een aangename aromatherapie kan worden genoten. Ontspannen, tot rust komen en het lichaam verzorgen doet een mens goed. Dit weldadige gevoel wordt nog eens versterkt wanneer u bij een saunagang kunt genieten van bloemige of kruidige geuren. Daarvoor is de RUKU Therme uitermate geschikt. Etherische oliën worden bij een watertemperatuur van ca. 80 C verdampt en verdelen zich in de gehele ruimte. De temperatuur van 80 C is optimaal, omdat dan de werkzame stoffen geleidelijk vrijkomen, zonder dat de werkzame stof door de hitte beschadigt of verandert. Met de Therme is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Intensieve rechtstreekse inhalatie van werkzame stoffen bijvoorbeeld. De Therme maakt het mogelijk om ook in de Thermium kortstondig de luchtvochtigheid te verhogen door het opgieten van water (Aufguss of Löyly), zoals ook kan op een traditionele saunakachel. De Therme vergt maar weinig ruimte in de cabine (montage in een hoek of op de wand). De Therme is eenvoudig in het gebruik en zuinig met energie. Bovendien reinigt en desinfecteert de Therme zichzelf door de hoge temperaturen van het verwarmingselement. Afhankelijk van de grootte van de cabine wordt een Therme van 600 of 1200 Watt geïnstalleerd. RUKU Meditherm... en uw cabine wordt stoombad Een sauna en stoomcabine in één cabine? Sterker nog in een houten cabine, zonder negatieve invloed op de levensduur van de cabine? Het kan met de RUKU Meditherm!

7 Met deze krachtige veilige stoomgenerator tovert u uw sauna of Thermium eenvoudig om in een multifunctionele wellness cabine. De luchtvochtigheid is naar wens te regelen tot zelfs 100% luchtvochtigheid. Met de Meditherm kunt u genieten van weldadige aroma s van kruiden, etherische oliën of saunageuren. Na het gebruik van de Meditherm wordt de cabine automatisch helemaal drooggestookt. Nog niet eerder was het mogelijk om een stoomgenerator toe te passen in een houten cabine. Als pionier op dit gebied ontwikkelde RUKU een alleskunner voor allerlei stoombaden van mild tot sterk: - Een heilzaam therapie- / inhalatiebad - Een mild kruiden- / aromabad - Een Turks stoombad met een relatieve vochtigheid tot 100% De kleine krachtige stoomgenerator, wordt in de cabine aan een wand gemonteerd. De unit is eenvoudig te bedienen en bovendien eenvoudig schoon te maken; alle onderdelen zijn uitneembaar en kunnen gereinigd worden in de vaatwasser. Onderin de unit zit een keramisch verwarmingselement. Daarop staat een RVS pan met een inhoud van 4 liter. In het porseleinen schaaltje bovenop de pan kunnen etherische oliën en verse of gedroogde kruiden worden verdampt. Een porseleinen deksel met verdampingsopening sluit de unit af. De buitenzijde van de Meditherm is bekleed met blond espenhout.

8 Goed voor ontspanning, luchtwegen en huid Een stoombad bevordert op verschillende manieren de gezondheid. Het belangrijkste is dat je je veel lekkerder voelt door het gebruik van een stoombad. Spieren ontspannen, maar ook de luchtwegen worden gereinigd door het gebruik van een stoombad. Slijm vanuit de bronchiën komt los. Vooral in de herfst en winter en bij verkoudheid is de Meditherm een weldaad. Daarnaast zorgt de warme vochtige lucht er ook voor dat de huidporiën zich openen. De huid wordt hierdoor diep gereinigd. De dode huidcellen worden losgeweekt, een goede voorbereiding voor een scrubbehandeling. Heilzame werking van kruiden In het verdampingsschaaltje van de Meditherm kun je verse kruiden verdampen. Zo werk Kamille ontstekingsremmend, wondherstellend en antibacterieel. Lavendel is kalmerend, verzachtend, helpt bij depressiviteit en brengt emoties in evenwicht. Probeer het uit met de kruiden die je wil. Makkelijk in gebruik en in onderhoud De Meditherm wordt kinderlijk eenvoudig bediend met de besturing van de sauna. Zo makkelijk als het bedienen is, zo makkelijk is zeker het reinigen. De rvs pan waarin het water wordt verdampt, het keramische verdampingsschaaltje en de keramische deksel, alle onderdelen zijn eenvoudig uit de Meditherm te nemen en zijn vaatwasserbestendig. De voordelen: Maakt een stoombad mogelijk in een houten saunacabine of Thermium Geschikt om verse kruiden en etherische oliën te verdampen Eenvoudige bediening en reiniging De feiten: Gepatenteerde techniek Keramische verwarmingselement Vermogen 2 kw Rvs waterpan met 4 liter inhoud Keramisch verdampingsschaaltje Bekleding van abachi-hout waardoor de meditherm aan de buitenzijde niet heet wordt. Voorzien van veiligheidsschakeling GS en TÜV keurmerk

9 Kleurentherapie en sterrenhemel Naast warmte en geur, bevordert ook kleur het gevoel van welbevinden. Met het systeem van de kleurenverlichting of de sterrenhemel (een kleurentherapie in het plafond van de cabine via glasvezeltechniek), geeft u zichzelf een volledige speciale ontspanning. Het is wetenschappelijk bewezen dat de natuurlijke kleuren voedingsmiddelen zijn die ons lichaam net zo hard nodig heeft als bijvoorbeeld vitamine. De lichtkleuren geven nieuwe vitaliteit. Geel Heeft een gunstige werking op het humeur en geeft een warm en behaaglijk gevoel. Geel maakt hongerig en werkt dus eetlustversterkend en helpt bij maag- en darmklachten. Geel zorgt voor een goede werking van de klieren en activeert de slijmvliezen. Rood Activeert het hart en de bloedsomloop. Huidziekten en reuma worden vermindert door rood licht, ook de hersenen, longen en spieren worden behandeld. De kleur rood geeft fysieke energie. Groen Werkt rustgevend, verschaft zelfvertrouwen en geeft kracht. De kleur groen helpt bij zenuwkwalen, hoofdpijn, jicht en bij hoesten. Het beïnvloedt de hersenen en de longen. Blauw Werkt verkoelend en verfrissend, het verhelpt slapeloosheid, onrust en angst. Het zorgt voor een goede doorbloeding en werkt gunstig op de celdeling.

10 In de Thermium kun je van zes typen wellness baden genieten Infrarood warmtebad Temperatuur: ca. 40ºC Rel. vochtigheid: ca. 20% Gebruiksduur: Naar wens Subtiele infraroodwarmte voor therapeutische resultaten. De verhoging van de lichaamstemperatuur heeft een positieve werking op bloedsomloop, organen, gewrichten en spieren. Na gebruik lauw douchen. Wellness bad Temperatuur: ca. 50ºC Rel. vochtigheid: ca. 15% Gebruiksduur: Naar wens Na een inspannende dag genieten van een weldadige warmte en daardoor het lichaam volledig ontspannen. Na ongeveer 30 minuten begint u te zweten. Na het gebruik koud douchen. Droge sauna Temperatuur: ca. 80ºC Rel. vochtigheid: ca. 10% Gebruiksduur: 10 tot 15 minuten Intensief zweten voor ontspanning en lichaamsreiniging. Gebruik zoals in een traditionele sauna, dat wil zeggen na iedere saunagang een koude douche en relaxen in de frisse lucht. Tijdens de saunagang kunt u kortstondig de luchtvochtigheid verhogen door water op de lavastenen te gieten. Therapiebad Temperatuur: ca. 40ºC Rel. vochtigheid: ca. 35% Gebruiksduur: Naar wens Hoge luchtvochtigheid en lage temperatuur hebben een positieve invloed op de luchtwegen en slijmvliezen. Intensief inhaleren is in de cabine mogelijk, bijvoorbeeld in geval van verkoudheid. Kruidenbad Temperatuur: ca. 50ºC Rel. vochtigheid: ca. 60% Gebruiksduur: Naar wens Ontspan even van de drukte van alledag en laat u verwennen in een aromabad. Essentiële oliën of verse kruiden kunnen in het keramische schaaltje van de Meditherm worden verdampt. Stoombad Temperatuur: ca. 45ºC Rel. vochtigheid: ca. 100% Gebruiksduur: 10 tot 15 minuten De cabine vult zich geheel met weldadig warme stoom. Het zweten ontslakt uw lichaam en reinigt uw huid. Na het gebruik van het stoombad voelt uw huid zacht en schoon aan.

SAUNA & INFRAROOD. Bonhof Sauna. Infrarood cabines

SAUNA & INFRAROOD. Bonhof Sauna. Infrarood cabines 23 SAUNA & INFRAROOD Bonhof Sauna Infrarood cabines 227 23 SAUNA & INFRAROOD BONHOF SAUNA Hout van superieure kwaliteit De Bonhof sauna s worden gemaakt van dennenhout (polarfichte) van superieure kwaliteit,

Nadere informatie

Sauna zoals het bedoeld is.

Sauna zoals het bedoeld is. Sauna zoals het bedoeld is. Q U A L I T Y S A U N A Een moment van rust. Een moment van ontspanning. Even helemaal tot uzelf komen. Ervaar de behaaglijke warmte van uw eigen sauna of infrarood cabine.

Nadere informatie

GRATIS thuisbezorgd in geheel Nederland en België.

GRATIS thuisbezorgd in geheel Nederland en België. Als alternatief voor traditionele sauna s wordt steeds meer gekozen voor infraroodcabines. Het verschil zit hem in de aard van warmte die geproduceerd wordt. In een traditionele sauna wordt de warmte overgedragen

Nadere informatie

Sauna concepts. Steeds een lengte voorop

Sauna concepts. Steeds een lengte voorop Sauna concepts Steeds een lengte voorop Behaaglijke warmte 1111101Vanco pool crations Een sauna is de ideale plaats om te ontspannen. Regelmatig gebruik is bovendien een middel om fit, actief en gezond

Nadere informatie

INFRAROOD CABINE. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infrarood warmtecabines

INFRAROOD CABINE. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infrarood warmtecabines INFRAROOD CABINE de weelde van ontspanning Saunacabines Infrarood warmtecabines Infrarood: kwaliteit van kenners Lange levensduur, fraai design INFRAROOD Al meer dan twintig jaar worden in Winterswijk

Nadere informatie

sanitair Wellness Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen

sanitair Wellness Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen sanitair Wellness Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen Een badkamer naar uw hart Samen met GAMMA maakt u uw badkamer net zo mooi en praktisch als u zelf wilt. U kunt kiezen voor luxe

Nadere informatie

SAUNA. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infra-rood warmtecabines

SAUNA. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infra-rood warmtecabines SAUNA de weelde van ontspanning Saunacabines Infra-rood warmtecabines Kwaliteit van kenners Al meer dan twintig jaar worden in Winterswijk in de Gelderse Achterhoek saunacabines geproduceerd door de BONHOF

Nadere informatie

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen Introductie eco2heat Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling Wie is Eco2heat? Eco2heat kiest voor duurzame, groene warmte. Aangezien ongeveer 30% van het wereld energie verbruik verwarming

Nadere informatie

korte golf infraroodcabines

korte golf infraroodcabines korte golf infraroodcabines Warmte doet een mens goed. Maar de ene warmte is de andere niet. Dit heeft te maken met de manier waarop de warmte wordt overgebracht. De overdracht van warmte kan plaats vinden

Nadere informatie

SAUNA S GENIET VAN EEN WELDADIGE WARMTE C QUEL

SAUNA S GENIET VAN EEN WELDADIGE WARMTE C QUEL SAUNA S GENIET VAN EEN WELDADIGE WARMTE C QUEL Vergeet de drukte van alledag en kom helemaal tot jezelf Onderga de warmte van een weldadig saunabad De eerste keren is het misschien nog even wennen Maar

Nadere informatie

INFRAROODCABINES GENIEt van DE ONtSpANNENDE ERvARING van EEN INFRAROODCABINE

INFRAROODCABINES GENIEt van DE ONtSpANNENDE ERvARING van EEN INFRAROODCABINE INFRAROODCABINES Geniet van de ontspannende ervaring van een infraroodcabine ERVAAR DE VERFRISSENDE SENSATIE Feel Good with infrared Stap, nadat u de infraroodcabine gebruikt heeft, onder een lauwe douche

Nadere informatie

De grootste keuze infrarood cabines

De grootste keuze infrarood cabines De grootste keuze infrarood cabines VETWEEFSEL BLOEDSTROOM De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers DIEP DOORDRINGENDE INFRAROOD STRALING 15 minuten 20 minuten De combinatie van de drie

Nadere informatie

De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers

De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers VETWEEFSEL BLOEDSTROOM De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers DIEP DOORDRINGENDE INFRAROOD STRALING Reguliere Infrarood Stralers Combinatie Infraheat TM Stralers Sauna kachel 15 minuten

Nadere informatie

Healthvision. Zoals de naam al doet vermoeden draait het bij Healthvision om gezondheid.

Healthvision. Zoals de naam al doet vermoeden draait het bij Healthvision om gezondheid. Healthvision Zoals de naam al doet vermoeden draait het bij Healthvision om gezondheid. Een thema dat niet meer weg te denken is uit de huidige samenleving. Je fit en gezond voelen vindt iedereen belangrijk.

Nadere informatie

h e a l t h & w e l l n e s s

h e a l t h & w e l l n e s s health & wellness Gezond leven lentekriebels en GENIETEN! Houdt u ook zo van de lentekriebels die de eerste zonnestralen u geven? Van dat heerlijke voorjaarsgevoel waarbij u uw deuren weer opengooit en

Nadere informatie

NO COMPROMISE. INNERGIZE. HAPRO WELLNESS-SOLARIUM

NO COMPROMISE. INNERGIZE. HAPRO WELLNESS-SOLARIUM NO COMPROMISE. INNERGIZE. HAPRO WELLNESS-SOLARIUM EEN LICHT GEBRUINDE HUID IS VOOR HEM NET ZO BELANGRIJK ALS DE JUISTE LOOPSCHOEN. INNERGIZE ZO FLEXIBEL ALS UW WELLNESS- WENSEN, VITALISEREND EN AANGENAAM,

Nadere informatie

Wellness, a state of mind and body

Wellness, a state of mind and body WELLNESS Inhoudsopgave Stoomcabines pag. 4 Sauna s pag. 8 Infraroodcabines pag. 14 Whirlpools pag. 18 Chromotherapie pag. 22 Aromatherapie pag. 23 Het IP ExpoCenter pag. 24 2 Wellness, a state of mind

Nadere informatie

Sales handleiding. Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten.

Sales handleiding. Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten. Sales handleiding Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten. Comfortabele warmte voor iedere ruimte - gezond en milieuvriendelijk - met ThermIQ infrarood verwarmingspanelen.

Nadere informatie

ZOUTKAMERS ZOUTGROTTEN SAUNA S - APPARATUUR

ZOUTKAMERS ZOUTGROTTEN SAUNA S - APPARATUUR Professioneel bedrijf in het bouwen van zoutgrotten, zoutkamers en sauna s voor zakelijke en particuliere klanten. ZOUTKAMERS ZOUTGROTTEN SAUNA S - APPARATUUR Over ons Zouttherapie Benelux is een onderdeel

Nadere informatie

Welkom in. Sauna Aqua Mundo De Kempervennen

Welkom in. Sauna Aqua Mundo De Kempervennen Welkom in Sauna Aqua Mundo De Kempervennen Algemene informatie In de Aqua Mundo vindt u ook een apart Saunacomplex met een binnensauna, een buitensauna en een Turks Stoombad. Openingstijden De sauna is

Nadere informatie

Welzijn: het hart van uw badkamer.

Welzijn: het hart van uw badkamer. Welzijn: het hart van uw badkamer. Water heeft een aantal specifieke eigenschappen die ons welzijn positief beïnvloeden: het verfrist, geeft nieuwe energie en reinigt. Geberit AquaClean gaat nog een stapje

Nadere informatie

C - PRIME+ 1515/C 4 personen x 1524 x 1940 (mm) (BxDxH) Art.nr

C - PRIME+ 1515/C 4 personen x 1524 x 1940 (mm) (BxDxH) Art.nr Infrarood INFRA 78 Infrarood INFRA Via de ingebouwde infraroodpanelen geven de infraroodcabines Prime van Tylö een weldadige en langdurige infraroodwarmte af. De infraroodwarmte zorgt voor een heerlijk

Nadere informatie

Modulair stoom Creëer uw eigen stoomdouche

Modulair stoom Creëer uw eigen stoomdouche Modulair stoom Creëer uw eigen stoomdouche Modulair stoom Verbeter de kwaliteit van uw leven Kwaliteit van leven wordt in positieve zin beïnvloedt door het in balans zijn van lichaam en geest. Zodra lichaam

Nadere informatie

investeer in uw gezondheid VERLICHT BIJ SPIER- EN GEWRICHTSPIJNEN INFRAROODCABINES

investeer in uw gezondheid VERLICHT BIJ SPIER- EN GEWRICHTSPIJNEN INFRAROODCABINES investeer in uw gezondheid VERLICHT BIJ SPIER- EN GEWRICHTSPIJNEN INFRAROODCABINES DE ZON IS DE BELANGRIJKSTE ENERGIEBRON OP AARDE. TIJDENS EEN WARME ZOMERDAG ERVAREN WE DE WELDAAD VAN DE ZONNESTRALEN

Nadere informatie

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping Kussens en Dekbedden Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping AVS kussens: de ondersteuning van uw nachtrust Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een dito matras. Ook

Nadere informatie

WarmtePanelen. Tot 30% Energiewinst door te verwarmen met infrarood warmtestralen. Net als de zon. Heel simpel.

WarmtePanelen. Tot 30% Energiewinst door te verwarmen met infrarood warmtestralen. Net als de zon. Heel simpel. Tot 30% Energiewinst door te verwarmen met infrarood warmtestralen. Net als de zon. Heel simpel. Nog altijd prijkt verwarming hoog op de lijst energiekostenposten voor bedrijven: met maar liefst 45 procent

Nadere informatie

Wellness Total Service. Service & Onderhoud voor al uw Wellness Producten

Wellness Total Service. Service & Onderhoud voor al uw Wellness Producten W W W. H W G R O U P. E U Wellness Total Service Service & Onderhoud voor al uw Wellness Producten De Griekse arts Parmenides zei al in de oudheid:,,geef mij een middel om koorts op te wekken en ik genees

Nadere informatie

Geïntegreerde klimaatsystemen voor gebouwen

Geïntegreerde klimaatsystemen voor gebouwen Geïntegreerde klimaatsystemen voor gebouwen Uw huis is uw thuis. U komt er tot rust, besteedt er tijd met vrienden en familie. De ruimte waar u verblijft, moet daarom comfortabel en behaaglijk zijn als

Nadere informatie

P O L Y P R O P Y L E E N

P O L Y P R O P Y L E E N P O L Y P R O P Y L E E N Z W E M B A D E N MAATWERK IS STANDAARD BIJ C-QUEL ZWEMBADEN! Een zwembad koopt u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. Juist daarom moet u meteen de juiste keuze maken. C-Quel

Nadere informatie

Corporelle Corporelle

Corporelle Corporelle Corporelle Corporelle lichaamsbehandeling In de moderne tijd wordt het natuurlijke ritme van de mens verstoord door de omgeving. Alles moet snel en gehaast gebeuren en er is nauwelijks tijd voor rust en

Nadere informatie

Infrarood Sauna. Infrarood is volkomen ongevaarlijk. De UV- straling die in de zon zit, komt in het spectrum van de infrarood lampen niet voor.

Infrarood Sauna. Infrarood is volkomen ongevaarlijk. De UV- straling die in de zon zit, komt in het spectrum van de infrarood lampen niet voor. Infrarood Sauna 1.Wat is Infrarood straling? Infraroodstraling bevat elektromagnetische golven die ook in het zonlicht zitten. Het infrarode gedeelte van het kleurenspectrum bestaat uit onzichtbaar licht

Nadere informatie

WELKOM IN EEN WERELD VOL WARMTE

WELKOM IN EEN WERELD VOL WARMTE WELKOM IN EEN WERELD VOL WARMTE 3 WELKOM BIJ REINDEER Al meer dan 10 jaar produceren we met trots sauna s die tot de verbeelding spreken. We schikken ons volledig naar uw wensen en net dat maakt ons uniek.

Nadere informatie

949,--(incl btw) Nobel Sauna 90. De natuurlijke ervaring van totale ontspanning. Specificaties

949,--(incl btw) Nobel Sauna 90. De natuurlijke ervaring van totale ontspanning. Specificaties Nobel Sauna 90 Specificaties Afmetingen (b x d x h): 90 x 90 x 200 Aantal stralers: 4 magnesium oxide stralers (5% IRB, 95% IRC) 2 rugstralers (a 300 watt) 1 beenstraler (a 300 watt) 1 frontstraler (a

Nadere informatie

Gezonde, frisse lucht in huis

Gezonde, frisse lucht in huis Een buitengewoon binnenklimaat VENTILATIE VOOR WONINGBOUW Gezonde, frisse lucht in huis EEN HELDERE KIJK OP VENTILATIE Heerlijk, continu frisse lucht in mijn werkkamer. Zo kan ik goed geconcentreerd thuis

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Brave. Brave Moedgevende Mix 10 ml roller PRIMAIRE VOORDELEN PRODUCTBESCHRIJVING GEBRUIK GEBRUIKSAANWIJZINGEN WAARSCHUWINGEN. Artikelnummer:

Brave. Brave Moedgevende Mix 10 ml roller PRIMAIRE VOORDELEN PRODUCTBESCHRIJVING GEBRUIK GEBRUIKSAANWIJZINGEN WAARSCHUWINGEN. Artikelnummer: Brave Moedgevende Mix 10 ml roller Begin elke dag vol vertrouwen en geloof door de Brave Moedgevende Mix te combineren met jouw positieve bevestigingen. Sta uzelf toe te resetten met positieve gevoelens

Nadere informatie

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis.

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Infrarood verwarming Warm, comfortabel en gezond Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Effectieve en efficiente warmtebron De innovatieve infrarood verwarmingssystemen spelen helemaal in

Nadere informatie

Brochure isolatie. oktober 2014. Oktober 2014 Woonstichting VechtHorst

Brochure isolatie. oktober 2014. Oktober 2014 Woonstichting VechtHorst oktober 2014 Inleiding Misschien staat u er niet bij stil, maar het is heel goed mogelijk om in uw bestaande woning uw muren, dak en vloeren te isoleren. Welk comfort deze isolatie met zich meebrengt vertellen

Nadere informatie

Alpha-Industries AWT BVBA Stadsheide 27 B-3500 Hasselt, Belgium VAT Nr BE 0436.096.657

Alpha-Industries AWT BVBA Stadsheide 27 B-3500 Hasselt, Belgium VAT Nr BE 0436.096.657 Alpha-Industries AWT BVBA Stadsheide 27 B-3500 Hasselt, Belgium VAT Nr BE 0436.096.657 Tel 0032/11.301.380 Tel 0032/11.301.390 Fax 0032/11.301.399 info@alpha-industries.be www.alpha-industries.eu H A M

Nadere informatie

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming.

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. 5 redenen Waarom infraroodverwarming de juiste keuze is Steeds meer mensen kiezen voor infraroodverwarming. Dat is niet

Nadere informatie

Waarom Infrarood baden?

Waarom Infrarood baden? Waarom Infrarood baden? Lichaamsvriendelijk. Infrarood baden is een veilige en comfortabele manier om te ontgiften en verlost je van pijn en stress. Tijd vriendelijk. Er is geen tijd nodig om de cabine

Nadere informatie

Sauna Aqua Mundo De Kempervennen

Sauna Aqua Mundo De Kempervennen Welkom in Sauna Aqua Mundo De Kempervennen Nederlands Bij de badpost of Infobalie kunt u uw ticket kopen voor de sauna. Een toegangskaart voor personen vanaf 13 jaar kost 14,95 p.p. Het avondtarief vanaf

Nadere informatie

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Lage opbouwhoogte. Hoge prestaties. 1. Variokomp vloerverwarming. Ultra dun. Verwarmen Met een dikte van

Nadere informatie

welkom in de wereld van sauna s voor binnen buitensauna s accessoires

welkom in de wereld van sauna s voor binnen buitensauna s accessoires welkom in de wereld van buitensauna s accessoires van basic tot design, voor binnen en buiten, Sauna in standaarduitvoering of maatwerk, als traditionele sauna of in combi uitvoering, in elementen of massieve

Nadere informatie

In de huidige sauna s wordt de omgevingstemperatuur verhoogd opdat het lichaam gaat zweten.

In de huidige sauna s wordt de omgevingstemperatuur verhoogd opdat het lichaam gaat zweten. Wat is een sauna Wij adviseren je dit artikel te lezen. De oorsprong van de sauna ligt in Finland, de eerste sauna s waren waarschijnlijk kuilen in de helling van een heuvel en deze ruimtes werden gebruikt

Nadere informatie

P O L Y P R O P Y L E E N Z W E M B A D E N

P O L Y P R O P Y L E E N Z W E M B A D E N POLYPROPYLEEN Z W E M B A D E N Project : C-Quel zwembad met Romeinse inlooptrap Afmeting bad : 4 meter x 9 meter Bijzonderheden : Romeinse inlooptrap Lamellendek in onderwater zitbank Tegenstroominstallatie

Nadere informatie

Graan. P luche. Kruiden. Lavendel. Warm in 90 seconden Aangenaam voor 90 minuten Voor magnetron of oven. 100% veilig. P ijn verlichtend.

Graan. P luche. Kruiden. Lavendel. Warm in 90 seconden Aangenaam voor 90 minuten Voor magnetron of oven. 100% veilig. P ijn verlichtend. Veelzijdig warmteproduct onder één naam: Warmies Wat begon met 3 knuffels en een paar sloffen is uitgegroeid tot een betrouwbaar Europees merk waar warmte, genieten en veiligheid worden samengebracht tot

Nadere informatie

ALISUN ZONNEAPPARATUUR

ALISUN ZONNEAPPARATUUR Zwembaden en Wellnessprojecten op maat Sun Sauna & Poolworld Molenveldweg 1 5953 KT REUVER Tel: 0774742707 WWW.SSPW.NL WWW.fit-wellnessshop.nl ALISUN ZONNEAPPARATUUR Wellness ~ alle aspecten die bijdragen

Nadere informatie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- 17 maart 2014 Efficiënt verwarmen zonder thermische isolatie De thermische isolatie van een gebouw wordt fundamenteel geacht voor een efficiënt verwarmingssysteem. Dat is echter alleen maar zo als een

Nadere informatie

Houtkachels. Merk : Dovre. 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 %

Houtkachels. Merk : Dovre. 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 % Houtkachels Merk : Dovre 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 % 640GM 9kW (zowel hout als kolen) Multibrandstofkachel met zijvuldeur. afmetingen

Nadere informatie

dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun

dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun relax& dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun slaap beter Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur Ben je (het) weer moe? Essentiële Oliën geven je humeur een boost en zorgen voor meer rust

Nadere informatie

MISSIE: SCHONE HANDEN

MISSIE: SCHONE HANDEN MISSIE: SCHONE HANDEN 1 MISSIE: SCHONE HANDEN ASSORTIMENT HANDREINIGERS De oplossing voor vuile handen ALLES-IN-1: compleet systeem voor bescherming, reiniging en verzorging van handen. HYGIËNISCH: gesealde

Nadere informatie

ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING. Zwarte Goorderweg 1 E Profort Import bv PD Stoutenburg-Noord (A foort)

ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING. Zwarte Goorderweg 1 E Profort Import bv PD Stoutenburg-Noord (A foort) ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING terrasverwarming EnergoInfra is een all-round, aanvullende of algemene verwarming voor serres, balkons, terrassen en is ook effectief als een plaatselijke (spot-verwarming)

Nadere informatie

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES De Zephyr paarden droger is een onmisbaar onderdeel in de goede verzorging van elk paard. Door middel van een Q-line paarden droger kunt u uw paard behandelen met warme lucht na een wasbeurt De droger

Nadere informatie

Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering

Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Minimale inbouwruimte garandeert maximaal frisse lucht Iedereen stelt prijs op een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Nadere informatie

Natuurlijke voetverzorging

Natuurlijke voetverzorging Natuurlijke voetverzorging Wat is Tea Tree olie? Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zéér natuurlijke productiemethode met strenge

Nadere informatie

Energiezuinige verwarmingssystemen

Energiezuinige verwarmingssystemen Warmte en Energie Energiezuinige verwarmingssystemen Geniet van dit moderne systeem van glaspanelen met infrarood verwarming, dat zorgt voor een gezond en behaaglijk binnenklimaat. SWISSMade Slim Energie

Nadere informatie

Wie Zijn Wij. Duurzaam Milieubewust Betrouwbaar Vertrouwen

Wie Zijn Wij. Duurzaam Milieubewust Betrouwbaar Vertrouwen Wie Zijn Wij Wij zijn PIF Isolatie en zijn het meest veelzijdige isolatie materiaal voor nieuwbouw en renovatie. Door onze unieke eigenschappen combineren wij de hoge Rc waarden van EPS en PIR platen met

Nadere informatie

Stoombad... ook goed voor u

Stoombad... ook goed voor u Stoombad... ook goed voor u Het stoombad is een badmethode waarbij men gedurende perioden van 8-12 minuten het onbedekte lichaam afwisselend en herhaald blootstelt aan een opwarming. Tijdens zo'n stoombad

Nadere informatie

keramiek elektrische verwarmingspanelen Voor appartementen, woningen, kantoren en overige gebouwen - warmte straling - IR straling - convectie

keramiek elektrische verwarmingspanelen Voor appartementen, woningen, kantoren en overige gebouwen - warmte straling - IR straling - convectie elektrische verwarmingspanelen Voor appartementen, woningen, kantoren en overige gebouwen - warmte straling - IR straling - convectie elektrische verwarmingspanelen keramiek paneel Economisch, veilig,

Nadere informatie

VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN

VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN with people in mind Badsessies aangenamer maken voor de zintuigen verhoogt het welzijn Baden is comfortabel en ontspannend, zowel fysiek als mentaal. Het gevoel van

Nadere informatie

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies...

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... genieten thuis van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... zwembaden & toebehoren Een zwembad op maat! Wij plaatsen elk type zwembad met de vorm en

Nadere informatie

Duurzame energie. uitgestoten in vergelijking met een conventioneel verwarmingssysteem, bijvoorbeeld een CV ketel.

Duurzame energie. uitgestoten in vergelijking met een conventioneel verwarmingssysteem, bijvoorbeeld een CV ketel. Duurzame energie Er wordt tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van duurzame energiesystemen in gebouwen. Hiermee wordt op een natuurlijke wijze duurzame energie gewonnen om de woningen te verwarmen

Nadere informatie

DE JOFFER, Centrum voor Sport & Care. i n f o r m a t i e SAUNA

DE JOFFER, Centrum voor Sport & Care. i n f o r m a t i e SAUNA DE JOFFER, Centrum voor Sport & Care i n f o r m a t i e SAUNA Algemeen Sinds duizenden jaren maakt de mens gebruik van de sauna. Ook vroeger al bestond de behoefte aan de warmte en de rust die de sauna

Nadere informatie

weinor accessoires Licht en warmte, wanneer u dat maar wilt

weinor accessoires Licht en warmte, wanneer u dat maar wilt weinor accessoires Licht en warmte, wanneer u dat maar wilt www.weinor.nl Lichtbalk Lux, verwarmingssysteem Tempura Ook s-avonds schijnt de zon! Met de weinor accessoires kunt u heerlijk en optimaal beschermd

Nadere informatie

Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie

Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie Een comfortabele leefomgeving is uw goed recht. Door de opwarming van de aarde is dat niet meer zo vanzelfsprekend. Om u toch

Nadere informatie

FRESH AIR FRESH START MADE IN GERMANY

FRESH AIR FRESH START MADE IN GERMANY Das Original FRESH AIR FRESH START MADE IN GERMANY EEN LUCHTBEVOCHTIGER + LUCHTREINIGER VOOR ALLE JAARGETIJDEN U voelt zich fitter, u slaapt beter, u bent zelden ziek. Geurtjes van huisdieren en elektrostatische

Nadere informatie

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN Informatie en Verkooppunt Ingang : Drapenierlaan - Zwolle Stadshagen Brievenbus : Pottenbakkerstraat 83-8043 BP Zwolle Telefoon : 038 4200838 Website : www.sadardiri.nl E-mailadres

Nadere informatie

www.warmtepanelen.nl verwarmen als de zon! infrarood warmtepanelen

www.warmtepanelen.nl verwarmen als de zon! infrarood warmtepanelen www.warmtepanelen.nl infrarood warmtepanelen verwarmen als de zon! Infrarood warmtepanelen geven het gevoel dat ieder moment de zon schijnt. De gelijkmatige warmte voelt weldadig aan. Infrarood warmtepanelen

Nadere informatie

ontdek het verborgen comfort van vloerverwarming vloerverwarming

ontdek het verborgen comfort van vloerverwarming vloerverwarming vloerverwarming Dit document is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande toestemming van Rettig ICC worden overgenomen of vermenigvuldigd. Rettig ICC aanvaardt

Nadere informatie

Vloer- en bodemisolatie

Vloer- en bodemisolatie Vloer- en bodemisolatie Wij bieden meerdere producten aan voor het isoleren van uw kruipruimte zodat u de best passende oplossing voor uw woning kunt kiezen. De aangeboden producten onderscheiden zich

Nadere informatie

warmtepanelen.nl infrarood warmtepanelen

warmtepanelen.nl infrarood warmtepanelen warmtepanelen.nl infrarood warmtepanelen verwarmen als de zon! Infrarood warmtepanelen geven het gevoel dat ieder moment de zon schijnt. De gelijkmatige warmte voelt weldadig aan. Infrarood warmtepanelen

Nadere informatie

De initiële investering en installatie van onze infrarood panelen zijn laag in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen.

De initiële investering en installatie van onze infrarood panelen zijn laag in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen. Here comes the Over Onze Producten Onze infrarood panelen behoren kwalitatief tot de absolute wereldtop en geven duurzame energie een extra dimensie. De filosofie achter deze energiebesparende producten

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 1

Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 1 Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 1 Infrarood verwarming Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 2 Voorsprong door technologische ontwikkeling Duurzame ontwikkeling en milieubewustheid zijn

Nadere informatie

Knauf Skin Gevelisolatie. Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit. Knauf Skin Gevelisolatie

Knauf Skin Gevelisolatie. Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit. Knauf Skin Gevelisolatie Knauf Skin Gevelisolatie Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit Knauf Skin Gevelisolatie Voordelen voor de gebruiker Knauf levert complete oplossingen voor wanden, vloeren en plafonds van hoogstaande

Nadere informatie

VERWARMEN. niets dan voordelen. biogenetische infraroodverwarming

VERWARMEN. niets dan voordelen. biogenetische infraroodverwarming VERWARMEN niets dan voordelen biogenetische infraroodverwarming het biogenetisch lange infrarood en het biogenetisch lange golf infrarood en Na 30 jaar wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling is het

Nadere informatie

DE MPULSE SERIES VAN SUNLIGHTEN

DE MPULSE SERIES VAN SUNLIGHTEN by DE MPULSE SERIES VAN SUNLIGHTEN Vanaf heden zijn de Sunlighten infraroodcabines bij Interhiva verkrijgbaar. De mpulse Series van Sunlighten is de eerste reeks intelligente infraroodcabines ter wereld.

Nadere informatie

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar Oven multifunctie, PYROLYSE, koude deur, hoogte 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A-20% EAN13: 8017709193980 11 functies Volume 72 liter 5 kookniveaus Timer en

Nadere informatie

Infra. Over Infra Infraroodcabines

Infra. Over Infra Infraroodcabines Infra Over Infra Infraroodcabines Via de ingebouwde infraroodpanelen geven de infraroodcabines Prime van Tylö een weldadige en langdurige infraroodwarmte af. De infraroodwarmte zorgt voor een heerlijk

Nadere informatie

Een nieuwe woning in Sliedrecht 43 woningen Baanhoek-West De energie van morgen vandaag in huis

Een nieuwe woning in Sliedrecht 43 woningen Baanhoek-West De energie van morgen vandaag in huis KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in Sliedrecht 43 woningen Baanhoek-West De energie van morgen vandaag in huis 1e fase 23 woningen Een energieneutrale woning: het kan! De verkoop van de eerste fase met

Nadere informatie

geotherm elektrische warmtepomp Op alle fronten betrouwbaar

geotherm elektrische warmtepomp Op alle fronten betrouwbaar Op alle fronten betrouwbaar 01.09.2012 onbezorgd comfort De betrouwbare geotherm Verwarming uit de bodem met een warmtepomp. Ingewikkeld? Niet bij Vaillant. Want Vaillant staat garant voor onbezorgd comfort

Nadere informatie

Fonteyn Sauna s Uitstekende kwaliteit

Fonteyn Sauna s Uitstekende kwaliteit Fonteyn Sauna s Uitstekende kwaliteit Fonteyn sauna's Stelt u zich eens voor.. uw eigen sauna voor thermische therapie, huidreiniging, gewichtsverlies, en meer. Fonteyn Sauna s zijn gemaakt om thuis te

Nadere informatie

World Trade Company B.V.

World Trade Company B.V. Traditionele Sauna's Traditionele sauna's, ook wel rotssauna's of de Finse Sauna's genoemd, gebruiken diverse methoden om de lucht en de stenen in een ruimte te verwarmen. De muren van de ruimte kunnen

Nadere informatie

Itho Daalderop Energiezuinig en comfortabel klimaatsysteem. uw nieuwe. woning

Itho Daalderop Energiezuinig en comfortabel klimaatsysteem. uw nieuwe. woning Itho Daalderop Energiezuinig en comfortabel klimaatsysteem uw nieuwe woning Water/water warmtepomp: - Verwarming in koude maanden door gebruik van bodemwarmte - Koeling in warme maanden door gebruik van

Nadere informatie

InfraRood cabines met Philips Vitae lampen. Hendrik-Jan Dreuning Philips Nederland

InfraRood cabines met Philips Vitae lampen. Hendrik-Jan Dreuning Philips Nederland InfraRood cabines met Philips Vitae lampen Hendrik-Jan Dreuning Philips Nederland Inhoud Introductie infrarood Sauna principe Philips Vitae Samenvatting Onzin verhalen Vragen 2 Introductie De zon genereert

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

GEBOUWEN SCHOLEN BEURSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS. HR-WTW Hoog Rendement Warmteterugwinning

GEBOUWEN SCHOLEN BEURSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS. HR-WTW Hoog Rendement Warmteterugwinning GEBOWEN SCHOLEN BERSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS HRWTW Hoog Rendement Warmteterugwinning Ventileren Doordat gebouwen steeds beter geïsoleerd worden en daardoor hermetisch zijn

Nadere informatie

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen.

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen. DUCO at HOME De standaard voor woningventilatie Bij Duco Ventilation & Sun Control staat de gezondheid van de bewoners op de eerste plaats. Het Duco Comfort System en het DucoTronic System bieden de garantie

Nadere informatie

KOELING INDEL B TRAVELBOX 15 LITER 12/24 VOLT INDEL B TRAVELBOX 18 LITER 12/24 VOLT

KOELING INDEL B TRAVELBOX 15 LITER 12/24 VOLT INDEL B TRAVELBOX 18 LITER 12/24 VOLT Travel Box is een complete lijn van kwaliteitsvolle draagbare compressor koelboxen van Indel B. Ontworpen voor diverse doeleinden: voor het gebruik in bedrijfsvoertuigen en bussen, voor recreatieve doeleinden,

Nadere informatie

Quartz technologie. Pijnverlichting in spieren de dieptewerking van de

Quartz technologie. Pijnverlichting in spieren de dieptewerking van de Healthvision Quartz technologie Pijnverlichting in spieren en gewrichten 100 dankzij 90 80 de dieptewerking van de Quartz stralers. Deze full spectrum stralers benutten het gehele infraroodspectrum voor

Nadere informatie

Vaillant Airconditioning: Het stille genieten

Vaillant Airconditioning: Het stille genieten Vaillant Airconditioning: Het stille genieten Hethele jaar een behaaglijk woonklimaat We zijn er helemaal aan gewend om in de winter ons huis te verwarmen. Maar is het eigenlijk niet net zo vanzelfsprekend

Nadere informatie

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen.

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen. DUCO at HOME De standaard voor woningventilatie Bij Duco Ventilation & Sun Control staat de gezondheid van de bewoners op de eerste plaats. Het Duco Comfort System en het DucoTronic System bieden de garantie

Nadere informatie

Het comfort van vernieuwing. jaar

Het comfort van vernieuwing. jaar Het comfort van vernieuwing GARATIE jaar VOORDELEN VERWARMEN, VOORDELIGER DAN OOIT: ARIEM is een vernieuwend elektrisch verwarmingssysteem op basis van stralingswarmte en convectie met geïntegreerde opslagkern.

Nadere informatie

Beleef de weldoende effecten van een Infraroodsauna* Het Solo System. Lange Infrarood- behandeling voor u alleen.

Beleef de weldoende effecten van een Infraroodsauna* Het Solo System. Lange Infrarood- behandeling voor u alleen. Beleef de weldoende effecten van een Infraroodsauna* Het Solo System Lange Infrarood- behandeling voor u alleen. 1 Het Solo System De compacte Infraroodsauna voor u alleen Iedereen verdient het, zichzelf

Nadere informatie

dons Lin-o-Lux. Voor de luxe van het mooiste linnen.

dons Lin-o-Lux. Voor de luxe van het mooiste linnen. Het belangrijkste onderdeel van een dekbed is de vulling. En die kunt u nu net niet zien. Een donzen dekbed kopen is dus een kwestie van vertrouwen... Alleen bij gebruik van topkwaliteit dons bent u verzekerd

Nadere informatie

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen.

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen. DUCO at HOME De standaard voor woningventilatie Bij Duco Ventilation & Sun Control staat de gezondheid van de bewoners op de eerste plaats. Het Duco Reno System, Duco Comfort System en DucoTronic System

Nadere informatie

FINSE SAUNA REDENEN OM GEBRUIK TE MAKEN VAN DE FINSE SAUNA

FINSE SAUNA REDENEN OM GEBRUIK TE MAKEN VAN DE FINSE SAUNA FINSE SAUNA REDENEN OM GEBRUIK TE MAKEN VAN DE FINSE SAUNA De Finse sauna zorgt voor een betere doorbloeding, stralende huid, reiniging van de huid en heeft een positieve invloed op de ademhaling en het

Nadere informatie

BouwJeEigenSauna CHECKLIST

BouwJeEigenSauna CHECKLIST BouwJeEigenSauna CHECKLIST Stappenplan Stap 1. Bepaal de randvoorwaarden. Stap 2. Maak een schets of duidelijke tekening van uw cabine en bepaal de belangrijkste afmetingen. Stap 3. Geef alle onderdelen

Nadere informatie

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed!

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Geniet van een perfect bedklimaat in je eigen Simmer. De Simmer boxspring van Avek is geïnspireerd op de verfrissende

Nadere informatie