Algemene voorwaarden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden."

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden. 1 Geldigheid / Overdracht-verhouding. 1.1 Deze Algemene (leverings-)voorwaarden voor PakketZeker zijn van toepassing op alle overeenkomsten aangaande de aanlevering en verzending van pakketten in opdracht van koper en verkoper. 1.2 Koper en verkoper zijn opdrachtgever 1.3 Aan iedere transport, pick-up en delivery, liggen ten grondslag: De Nederlands expeditie-voorwaarden Gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam, Arnhem, Breda en Rotterdam op 4 januari 1999 De Algemene Vervoerscondities AVC Het akkoord over de transportovereenkomst in het internationale goederenverkeer over de weg ("CMR") aangaande de grensoverschrijdende verzorging van transport binnen Europa evenals tussen de verdragsstaten van de CMR. 2 Pakket / verpakkingen 2.1 Vervoerd worden pakketten met de volgende maten en gewichten: Maximaal gewicht: 31,5 kg, Maximale lengte: 175 cm, Maximale omtrek* Plus (grootste) lengte: 300 cm (*omtrek = dubbele breedte plus dubbele hoogte). Pakketten die niet voldoen aan de eisen worden door onze pakketdienst niet aanvaard. De kosten voor de pick-up worden wel in rekening gebracht bij de verkoper. 2.2 Het is de taak van de opdrachtgever om te zorgen voor het adequaat verpakken en adresseren van pakketten. De verpakking van de goederen wordt uitgevoerd door de afzender of minstens onder zijn volledige verantwoordelijkheid. De afzender zal de goederen beschermen tegen alle risico's van het vervoer, o.m. rekening houdend met de aard van de inhoud, de bestemming en de handelingen, eigen aan het vervoer. De afzender zal er in het bijzonder over waken, dat de inhoud of een deel ervan niet kan weggenomen worden zonder de verpakking te beschadigen. De afzender zal aan PakketZeker homogene zendingen toevertrouwen. Hij zal vermijden meerdere met tape samengekleefd of met touw samengebonden pakjes aan PakketZeker toe te vertrouwen. PakketZeker houdt zich het recht voor goederen te weigeren die niet voldoen aan de hoger vermelde vereisten. Pakketten moeten dusdanig zijn verpakt en beplakt dat PakketZeker met een of twee kleine messneden het kan openen zonder de verpakking te beschadigen en deze ook weer met een of twee tape-toepassingen degelijk kan sluiten. 2.3 Transport via het door PakketZeker gekozen transportsysteem vereist een zodanige verpakking, dat deze de goederen voldoende beschermt tegen de belasting veroorzaakt door automatische sorteermachines en mechanische overslag.

2 3 Uitsluiting van verzending 3.1 Het volgende is uitgesloten van verzending binnen de pakketdienst Alle pakketten, die niet voldoen aan de productspecificatie zoals vermeld in art Goederen van bijzondere waarde, in het bijzonder kostbare edelmetalen, antieke e/o te kostbare echte sieraden, edelstenen, echte parels, antiquiteiten, kunstvoorwerpen met een te hoge schattingswaarde Geld, oorkondes, documenten, waardepapieren en voorwerpen die een geldswaardige prestatie vertegenwoordigen Bont, tapijten, pols- en zakhorloges, overige sieraden evenals lederwaren met een waarde hoger dan 1.250, Overige goederen, indien hun waarde ligt boven 1.250, Pakketten waarvan inhoud, transport of uiterlijke vorm strijdig zijn met de wettelijke bepalingen Gevaarlijke of snel bederfelijke goederen, levende of dode dieren, medische of biologische proefobjecten, medisch afval, menselijke resten, lichaamsdelen of organen Zendingen waarvan de chauffeur bepaald deze niet kunnen of willen vervoeren Aan invoerrechten onderworpen goederen en carnetgoederen Bij grensoverschrijdend transport. - Goederen waarvan de import of export verboden is of speciale vergunningen vereist volgens de richtlijnen van de betreffende landen van verzending, doorvoer en aflevering. - Goederen, waarvoor een waarde is aangegeven als bedoeld in artikel 24 van de CMR of waarvoor een verklaring van bijzonder transportbelang is afgegeven als bedoeld in artikel 26, alinea 1 van de CMR. 3.2 PakketZeker controleert of een verzending uitgesloten is van verzending naar de koper. Indien dit het geval is zal het pakket retour afzender gaan met alle bijkomende kosten voor de verkoper. Deze kosten zullen worden geïnd door derden. 3.3 Het is binnen PakketZeker-proces toegestaan de aanvaarding of verdere verzending van pakketten te weigeren, als er een reden is om te veronderstellen dat het pakket van verzending is uitgesloten conform alinea Het aannemen van goederen die uitgesloten zijn conform alinea 3.1. betekent niet dat er wordt afgezien van het uitsluiten van verzending. 3.5 PakketZeker mag van goederen gebruik maken of ter afwending van gevaar vernietigen die van transport zijn uitgesloten maar waren aanvaard, voor zover de situatie het rechtvaardigt, vooropgesteld dat de opdrachtgever in kennis wordt gesteld.

3 4 Dienstenpakket 4.1 Het dienstenpakket expeditie omvat: Het zorgen voor transport door vrachtvervoerders, het aannemen, de overslag en het doen bezorgen van pakketten Een tweede en, indien nodig, een derde poging om de bezorging uit te doen voeren als er niemand voor in ontvangst neming aanwezig is Het doen overhandigen aan de ontvanger of enig ander volwassen persoon die op het afleveradres wordt aangetroffen en de zending in ontvangst neemt, waarbij het niet verplicht is te laten controleren of deze persoon bevoegd is het pakket in ontvangst te nemen Het doen terugzenden van onbestelbare of niet-geaccepteerde pakketten aan de opdrachtgever. 4.2 Wanneer bezorging en retourzending wegens adresfouten evenals ontbrekende afzendergegevens niet mogelijk zijn, mag binnen PakketZeker-proces het pakket geopend worden om naam en adres van de opdrachtgever of ontvanger vast te stellen. 4.3 Als dit geen resultaat oplevert, mag de inhoud na afloop van een vastgestelde termijn gebruikt of, indien nodig, eerder vernietigd worden. 4.4 Gegarandeerde aflevertijden zijn niet overeengekomen. 5 Vergoeding voor geleverde diensten 5.1 Voor zover geen afwijkende overeenkomsten worden gesloten, zijn de gebruikelijke vergoedingen voor geleverde diensten van toepassing, in overeenstemming met de prijslijst van de opdrachtnemer in de op dat moment geldende versie. Van toepassing zijn de prijzen die op de dag van orderplaatsing gelden. 5.2 Kosten voor retourzendingen uit het buitenland kunnen afzonderlijk aan de opdrachtgever worden berekend. 5.3 Moeten transportvergoedingen, kosten of uitgaven door een buitenlandse ontvanger betaald worden of zijn ze door hem veroorzaakt, dan moet de opdrachtgever deze bedragen betalen als ze niet bij een eerste verzoek door de buitenlandse ontvanger betaald worden. 6 Aansprakelijkheid 6.1 De opdrachtnemer is aansprakelijk voor schade die optreedt tussen de tijd van aanvaarding en levering van het pakket. - in het geval van expeditie: overeenkomstig Nederlandse Expeditie-voorwaarden (laatste versie) - in het geval van grensoverschrijdend transport binnen Europa: overeenkomstig de voorschriften van de CMR.

4 6.2 Behalve de wettelijk geregelde gevallen is aansprakelijkheid voor verlies of beschadiging van pakketten uitgesloten wanneer: - het transport ervan overeenkomstig alinea 3.1 is uitgesloten. - de schade door handelingen of nalatigheid van de opdrachtgever, de ontvanger, of hun assistenten is opgetreden. - de schade werd veroorzaakt aan het gebruikte verpakkingsmateriaal. - schade aan breukgevoelige goederen, waaronder begrepen maar niet beperkt tot glas, en aardewerk, gietijzer. - schade aan televisies en/of monitoren, welke is ontstaan door het bezwijken van de ophanging van de beeldbuis. - schade die is ontstaan aan harde schijven en opgetreden ontregelingen van schrijf-en leeskoppen bij computers, computeronderdelen en printers. - verzending van meerdere colli / pakketten /dozen die tot een zending zijn gebundeld, niet zijnde een pallet. - PakketZeker is niet aansprakelijk voor gevolgschade. 6.3 Naast de wettelijk geregelde gevallen is de opdrachtgever, in geval van eigen schuld of die van zijn assistenten, volledig aansprakelijk voor alle uitgaven, kosten of schade die door het verzenden van in alinea 3.1. uitgesloten zendingen worden veroorzaakt aan materieel of vervoermiddelen van het PakketZeker en aan andere aan het PakketZeker toevertrouwde zendingen evenals voor al het lichamelijk letsel en overige kosten. 6.4 In geval van schade dient deze binnen 5 werkdagen aan PakketZeker te worden gemeld. 7 Verzekering 7.1 Er is voor ieder pakket een verzekering die het volgende dekt: 7.3 Algemene Vervoerscondities 2002 AVC 3.40 per kilogram met een eigen risico van 50,00 per pakket -schade wordt berekend op basis van de inkoopwaarde van de afzender, ingeval de zending reparatiegoederen bevat,wordt een afschrijving van 25% per jaar toegepast. 7.4 De verzekering die de aansprakelijkheid overschrijdt is alleen van toepassing voor de opdrachtgever. Hieruit voortkomende claims kunnen niet aan derden worden overgedragen. 7.5 De verzekering die de aansprakelijkheid overschrijdt geldt niet voor pakketten voor welke ergens anders een verzekeringsdekking bestaat.

5 8 Afwijkende overeenkomsten 8.1 Afwijkende overeenkomsten dienen schriftelijk te worden opgesteld. 9 Plaats van nakoming en bevoegde rechtbank 9.1 De arrondissementsrechtbank te s Arnhem/Nijmegen is bevoegd van geschillen tussen partijen kennis te nemen tenzij de Kantonrechter rechtsmacht toekomt, in welk geval de relatief bevoegde Kantonrechter van het geschil kennis neemt bij grensoverschrijdend transport conform alinea 3.1. zijn de bepalingen van de CMR van toepassing. 9.2 Op de binnen de PakketZeker verrichte werkzaamheden is Nederlands Recht van toepassing. Leemtes in de regeling dienen met behulp van het Nederlands Recht te worden opgevuld. 10 Tarieven 10.1 Opdrachtnemer behoudt zich het recht binnen de PakketZeker geldende tarieven tussentijds te wijzigen indien toegezegde aantallen niet bereikt worden en indien als gevolg van externe omstandigheden veranderingen in kosten noodzakelijk zijn. 11 Betalingen 11.1 De kosten voor pick-up en de deelkosten voor de service PakketZeker komen ter rekening van de verkoper en worden betaald door inhouding van de kosten bij overdracht verkoopprijs De kosten voor levering dienen als meerprijs op de verkoopprijs te worden voldaan aan PakketZeker door de koper. Indien en alleen dan wordt het pakket na controle doorgestuurd naar de koper en het restantbedrag na aftrek overgemaakt aan de koper. - Per opdracht is 0,00 administratie kosten verschuldigd, tenzij anders overeengekomen. - Facturatie geschiedt direct door inhouding. Zowel koper als verkoper ontvangen digitaal een betaalbewijs Kosten die PakketZeker maakt omdat een van beiden partijen zich niet houdt aan de voorwaarden of omdat een van beiden partijen niet handelt overeenkomstig de voorwaarden zullen worden verhaald door derden. PakketZeker is in dat geval gerechtigd om het verschuldigde bedrag te verhogen met incasso-, gerechts-, en andere inningskosten wanneer deze kosten niet direct aan PakketZeker worden voldaan.

6 12 Het proces 12.1 Het pakket wordt bij verkoper afgehaald. Verkoper dient ten tijde van de pick-up aanwezig te zijn of er voor te zorgen dat een gematigde van de verkoper het pakket kan overhandigen aan de transporteur Het pakket wordt door PakketZeker ontvangen, gecontroleerd en indien goed bevonden in het proces doorgezet. Indien PakketZeker het pakket afkeurt of bij twijfel dan zal PakketZeker contact opnemen met de verkoper Indien het pakket doorgezet kan worden in het proces en geleverd kan worden aan koper dan zal de koper op de hoogte worden gesteld en deze dient het pakket per ommegaande te aanvaarden Koper betaalt het aankoopbedrag plus zijn deel van de PakketZeker-transactie via internetbankieren (ideal) of bankopdracht. Bij een bankopdracht zal de levering 2 tot 3 werkdagen langer in beslag nemen. Bij betaling ideal wordt het pakket direct verzonden Verkoper krijgt na uitlevering aan koper direct uitbetaald door PakketZeker. Het verschuldigde bedrag is het aankoopbedrag minus de kosten van de pick-up en het deel van de PakketZekertransactie dat voor rekening komt van de verkoper Nadat koper zijn pakket in ontvangst heeft genomen en verkoper het tot zijn recht zijnde bedrag heeft ontvangen eindigt alle aansprakelijkheid en tussenkomst van PakketZeker. 13. Nader bepaald Alle niet bepaalde voorwaarden waarbij partijen niet tot overeenstemming komen zullen via het Nederlands recht worden behandeld en een uitspraak van de rechter zal hierin bindend zijn. 14. Overige informatie, tarieven en werkwijze Informatie hierover zal altijd overeenkomstig de informatie als getoond en beschreven op de website van PakketZeker zijn. 15. Deponeren Algemene Voorwaarden Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel regio Gelderland. Hier zal altijd de laatste versie en de rechtsgeldige versie van onze voorwaarden op te vragen zijn. [DOC: AV v2.2]

2.6 Van de in artikel 2.5 genoemde condities of verdragen geldt telkens de meest recente versie;

2.6 Van de in artikel 2.5 genoemde condities of verdragen geldt telkens de meest recente versie; VAN: DISTRIBUTIE SERVICE EUROPE V.O.F. Artikel 1: Definities DSE: Distributie Service Europe V.O.F., de gebruiker van de algemene voorwaarden, expediteur; Wederpartij: de wederpartij van DSE, de opdrachtgever;

Nadere informatie

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen waarin Prof-Ex logistieke diensten verricht ten behoeve van een opdrachtgever.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen waarin Prof-Ex logistieke diensten verricht ten behoeve van een opdrachtgever. PROF-EX: Algemene voorwaarden. 1. Definities Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen waarin Prof-Ex logistieke diensten verricht ten behoeve van een opdrachtgever. De opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden EuroSprint 2014

Algemene Voorwaarden EuroSprint 2014 Algemene Voorwaarden EuroSprint 2014 Toepasselijke Regelgeving Op alle werkzaamheden en overeenkomsten van EuroSprint zijn naast deze bepalingen als hieronder genoemd, ook de volgende bepalingen van toepassing:

Nadere informatie

Parcel4me Algemene voorwaarden versie A 30-03-2014

Parcel4me Algemene voorwaarden versie A 30-03-2014 Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Document: 14_LML Algemene_Voorwaarden_NL_30032014_A.docx Datum: 30-03-2014 Versie: A Algemene voorwaarden versie A 30-03-2014 Inhoudsopgave 1 Voorwaarden... 3.

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen de navolgende betekenis:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen de navolgende betekenis: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen de navolgende betekenis: ADR: Verdrag inzake vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg en bijbehorende

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GASVRIJ CENTRALE NEDERLAND Gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam op 1 april 2009.

ALGEMENE VOORWAARDEN GASVRIJ CENTRALE NEDERLAND Gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam op 1 april 2009. ALGEMENE VOORWAARDEN GASVRIJ CENTRALE NEDERLAND Gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam op 1 april 2009 definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker:

Nadere informatie

art.2 Brochure en prijslijst Y&S Transport VOF

art.2 Brochure en prijslijst Y&S Transport VOF art.1 Toepassingsgebied Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met, op alle offertes die uitgaan van en op alle bestellingen gericht aan Y&S Transport

Nadere informatie

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico TNT Express zet u veilig op weg U verkiest uw waardevolle en belangrijke zendingen mee te geven met een betrouwbare partner? U verwacht duidelijke antwoorden

Nadere informatie

Inhoud. Artikel 1 Definities. De volgende definities worden gebruikt in de onderstaande algemene voorwaarden van B & R Transport Services:

Inhoud. Artikel 1 Definities. De volgende definities worden gebruikt in de onderstaande algemene voorwaarden van B & R Transport Services: Inhoud B & R Transport Services Handelsregister KvK Eindhoven 70054096 BTW nr. NL858121438B01 1. Definities 2. Toepasselijke regelgeving 3. Aanbiedingsvoorwaarden 4. Vergoeding 5. Opslag van zending 6.

Nadere informatie

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico TNT Express zet u veilig op weg U verkiest uw waardevolle en belangrijke zendingen mee te geven met een betrouwbare partner? U verwacht duidelijke antwoorden

Nadere informatie

Bezorgadres: het adres of postbusnummer (inclusief postcode) van Geadresseerde, zoals aangeleverd door Opdrachtgever;

Bezorgadres: het adres of postbusnummer (inclusief postcode) van Geadresseerde, zoals aangeleverd door Opdrachtgever; ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden voor Bezorging Voor alle bezorgingen van HubHub B.V. (hierna genoemd HubHub) zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Door naar de website van HubHub te gaan,

Nadere informatie

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico TNT Express zet u veilig op weg U verkiest uw waardevolle en belangrijke zendingen mee te geven met een betrouwbare partner? U verwacht duidelijke antwoorden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Robfok koerier - Hilversum. 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Robfok koerier - Hilversum. 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Robfok koerier - Hilversum 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1.1. Ieder bedrijf welke gebruik maakt van de diensten die worden aangeboden door Robfok koerier is gebonden aan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 2017

Algemene Voorwaarden 2017 Artikel 01 DEFINITIES De volgende definities zijn voor deze algemene voorwaarden van toepassing: AVC: De Algemene VervoersCondities in de laatste versie. AVK: Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten

Nadere informatie

Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden.

Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Levering De artikelen van Lekker Bling zijn veelal handgemaakt en kunnen enigszins

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Archiefkasten-shop.nl gevestigd in Haarlem. Archiefkasten-shop.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem

Nadere informatie

Verzekeringsmogelijkheden Neem geen enkel risico

Verzekeringsmogelijkheden Neem geen enkel risico Verzekeringsmogelijkheden Neem geen enkel risico Met TNT Express slaapt u op beide oren U verkiest uw waardevolle en belangrijke zendingen mee te geven met een betrouwbare partner? U verwacht duidelijke

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Overeenkomst Offerte Koper Overmacht Producten Verkoper Een overeenkomst voor de verkoop en levering van Producten door Verkoper aan Koper inclusief

Nadere informatie

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu 1 Vintage & projects Algemene voorwaarden 2 maart 2017 versie 10 Artikel 1 : Definities 3 Artikel 2 : Toepasselijkheid 3 Artikel 3 : Overeenkomst 3 Artikel 4 : Persoonsgegevens 3 Artikel 5 : Aanbod 4 Artikel

Nadere informatie

4. schriftelijk $% &#% ' #(

4. schriftelijk $% &#% ' #( 1. koper De partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel direct als indirect, ingeschakelde personen, alsmede de entiteiten

Nadere informatie

1.2 Een carrier is een vervoerder die zendingen ophaalt bij het ophaaladres, vervoert en wereldwijd aflevert bij het afleveradres.

1.2 Een carrier is een vervoerder die zendingen ophaalt bij het ophaaladres, vervoert en wereldwijd aflevert bij het afleveradres. - 1 - of 6 Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van Weenk Holding B.V, handelend onder de naam van IPD Express als ook International Parcel Discounter. Weenk Holding B.V. is een besloten

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 1.2 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Officecity Kantoormeubelen B.V. gevestigd in Haarlem. Officecity.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te

Nadere informatie

Transport en verplichtingen van Rotterdamse Fietskoerier. Bescherming van persoons- en bedrijfsgegevens

Transport en verplichtingen van Rotterdamse Fietskoerier. Bescherming van persoons- en bedrijfsgegevens Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Artikel 16 Definities Bedrijfsgegevens

Nadere informatie

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl.

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl. 1. Definities 1.1 Onder Bemvindo -Lifestyle wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34231086.

Nadere informatie

VERVOER EN EXPEDITIE OVEREENKOMST. betreffende het vervoer van goederen en expeditie

VERVOER EN EXPEDITIE OVEREENKOMST. betreffende het vervoer van goederen en expeditie VERVOER EN EXPEDITIE OVEREENKOMST betreffende het vervoer van goederen en expeditie Deze overeenkomst betreffende vervoer en expeditie van goederen en de bijlagen daarbij (hierna: de Overeenkomst) is aangegaan

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Op al onze offerten, overeenkomsten en/of feitelijke prestaties zijn steeds van toepassing de volgende voorwaarden

Op al onze offerten, overeenkomsten en/of feitelijke prestaties zijn steeds van toepassing de volgende voorwaarden De Drechtcycle algemene bedrijfsvoorwaarden Op al onze offerten, overeenkomsten en/of feitelijke prestaties zijn steeds van toepassing de volgende voorwaarden 1. M.b.t. het vervoer van goederen: de laatst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden koeriersdiensten

Algemene voorwaarden koeriersdiensten Artikel 1, Definities Algemene voorwaarden koeriersdiensten In deze voorwaarden wordt verstaan onder: AVC: Algemene Vervoerscondities 1983, zoals laatstelijk vastgesteld door de Stichting Vervoeradres

Nadere informatie

Algemene Veevervoercondities

Algemene Veevervoercondities Algemene Veevervoercondities Stichting Vervoeradres Uitgave: sva / Stichting Vervoeradres Postbus 82118, 2508 EC s-gravenhage Statenplein 2, 2582 EW s-gravenhage Tel. 070-306 67 00 Telefax 070-351 20 25

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bikekoerier Tilburg - 2012 Versie 5-11-12

Algemene Voorwaarden Bikekoerier Tilburg - 2012 Versie 5-11-12 1-6 Algemene Voorwaarden Bikekoerier Tilburg - 2012 Versie 5-11-12 In deze algemene voorwaarden komen de volgende onderwerpen ter sprake: Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten (gedeponeerd ter griffie

Nadere informatie

De Fietskoerier Utrecht algemene bedrijfsvoorwaarden

De Fietskoerier Utrecht algemene bedrijfsvoorwaarden De Fietskoerier Utrecht algemene bedrijfsvoorwaarden Op al onze offerten, overeenkomsten en/of feitelijke prestaties zijn steeds van toepassing de volgende voorwaarden: Utrecht, 02-01-2010 1. M.b.t. het

Nadere informatie

IP HANDLERS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN

IP HANDLERS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN IP HANDLERS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam op 22 mei 2013 onder nummer 56568282 Artikel 1 Definities 1. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

I. Postactiviteiten. Artikel 1. Toepasselijkheid

I. Postactiviteiten. Artikel 1. Toepasselijkheid Algemene Verkoopvoorwaarden Diamant groep a I. Postactiviteiten Onder Diamant groep Facilitaire Dienstverlening Post wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan het onderdeel Facilitaire Dienstverlening

Nadere informatie

VVT Europa B.V. Steenweg 73 A 4181 AK Waardenburg. ALGEMENE VOORWAARDEN Gasmeten VVT Europa B.V.

VVT Europa B.V. Steenweg 73 A 4181 AK Waardenburg. ALGEMENE VOORWAARDEN Gasmeten VVT Europa B.V. 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Gasmeten definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker: Opdrachtgever: degene die de opdracht tot het verrichten van handelingen en werkzaamheden aan gebruiker

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR KOERIERSDIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR KOERIERSDIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR KOERIERSDIENSTEN Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. AVC: Algemene Vervoercondities 2002 zoals laatstelijk vastgesteld door de sva / Stichting Vervoeradres

Nadere informatie

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba)

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) 1. TOEPASSING Onze aankopen vallen uitsluitend onder de toepassing van deze Algemene Aankoopvoorwaarden en van de Bijzondere Voorwaarden van

Nadere informatie

VERHUURVOORWAARDEN MRproducts Nederland BV PARTYVERHUUR (hierna te noemen: Verhuurder )

VERHUURVOORWAARDEN MRproducts Nederland BV PARTYVERHUUR (hierna te noemen: Verhuurder ) VERHUURVOORWAARDEN MRproducts Nederland BV PARTYVERHUUR (hierna te noemen: Verhuurder ) 1 Verhuurvoorwaarden ; algemene voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle met verhuurder aangegane

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SHORTCUT FIETSKOERIERS. Op 1 januari 2009 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te s-hertogenbosch onder nummer

ALGEMENE VOORWAARDEN SHORTCUT FIETSKOERIERS. Op 1 januari 2009 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te s-hertogenbosch onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN SHORTCUT FIETSKOERIERS 1-6 Op 1 januari 2009 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te s-hertogenbosch onder nummer 17 18 49 57. Algemene Voorwaarden Shortcut Fietskoeriers - 2009

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JTR-Transport/Koeriersdienst gevestigd en kantoorhoudend aan Cees Buddingh hof WG Hoorn, hierna te noemen: de koerier.

Algemene Voorwaarden JTR-Transport/Koeriersdienst gevestigd en kantoorhoudend aan Cees Buddingh hof WG Hoorn, hierna te noemen: de koerier. Algemene Voorwaarden JTR-Transport/Koeriersdienst gevestigd en kantoorhoudend aan Cees Buddingh hof 15 1628WG Hoorn, hierna te noemen: de koerier. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Tarieven staffel 7: vergelijking top 10 EU.

Tarieven staffel 7: vergelijking top 10 EU. Tarieven staffel : vergelijking top 0 EU. Volume: 00 en meer pakketten per jaar naar EU landen (excl. BE).,,,,,0,,,0,,,,,,, 0,,00,,0,0,0,0,,,0,,,,0,0 0,,,,0 0,,,,,,0,,0,,,,,,,,,,0,,0,,,0,,0,,,,,,,,,,0,,,0

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder:

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. Artikel 1. Identiteit partijen In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder: Verkoper: COACH&JACKETS

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Haalservice en Brengservice 2019

Algemene Voorwaarden Haalservice en Brengservice 2019 Algemene Voorwaarden Haalservice en Brengservice 2019 Inhoud 1. Algemeen 3 2. Definities 4 3. Brengservice 4 4. Haalservice 5 5. Belading 5 6. Waardevolle goederen 5 7. Overeenkomst 6 8. Beëindiging 6

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Argentor Essayeurs BVBA

Algemene voorwaarden Argentor Essayeurs BVBA Algemene voorwaarden Argentor Essayeurs BVBA Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden (hierna: AV ) maken deel uit van alle overeenkomsten en zijn van toepassing op alle daarmee

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012 Artikel 1 Definities 1.1 Pintip: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, de vennootschap onder firma Pintip. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van groothandelmineralen.nl en op alle met groothandelmineralen.nl aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Sira Logistics. V.O.F.

Algemene Voorwaarden Sira Logistics. V.O.F. Algemene Voorwaarden Sira Logistics. V.O.F. Prijzen Prijzen zijn gebaseerd op de door u aangegeven maten en gewichten. Indien deze in werkelijkheid na meting anders blijken te zijn, volgt een door Sira

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden. Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk. 1. Algemene bepaling :

Verkoopvoorwaarden. Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk. 1. Algemene bepaling : Verkoopvoorwaarden Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk 1. Algemene bepaling : Deze verkoopvoorwaarden gelden voor alle door ons te sluiten overeenkomsten en door ons gedane aanbiedingen,

Nadere informatie

Servicekader overeenkomst Kruger Pakket Service

Servicekader overeenkomst Kruger Pakket Service Servicekader overeenkomst Kruger Pakket Service Kruger Pakket Service Accustraat 8 / 3903 LX Veenendaal Postbus 632 / 3900 AP Veenendaal Tel : +31 (0)318-528108 Fax : +31 (0)318-528931 Website: www.krugerpakketservice.com

Nadere informatie

Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 5. Afzender: de contractuele wederpartij van de koerier.

Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 5. Afzender: de contractuele wederpartij van de koerier. Algemene voorwaarden Fonken Koeriers en Logistieke Diensten. Inhoudsopgave Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel 4: Artikel 5: Artikel 6: Definities Werkingssfeer Verplichtingen van de koerier Verplichting

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen Algemene Leveringsvoorwaarden De betalingen van uw bestelling dient te geschieden via IDeal, PayPal of per bank. Een artikel kan binnen 14 dagen retour gezonden worden. De kosten van het retour zenden

Nadere informatie

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen.

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen. Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPORTPRIJSPALEIS ARTIKEL 1. Toepasselijkheid: A. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Sportprijspaleis.

Nadere informatie

Dalessi Internationaal Transport B.V. Algemene Voorwaarden

Dalessi Internationaal Transport B.V. Algemene Voorwaarden 1. Acceptatie / Krediet limiet: Alle relaties worden op kredietwaardigheid gecheckt via een kredietbeoordelaar. Na deze check stelt de directie een kredietmaximum vast die u schriftelijk zal worden bevestigd.

Nadere informatie

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Dordrecht onder nummer

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Dordrecht onder nummer ALGEMENE VERKOOP-,, VERHUUR-,, EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN PK eventtechniek Gevestigd en kantoorhoudend te Dordrecht Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Dordrecht onder nummer 66879019

Nadere informatie

1.1.3 Opdrachtgever: De opdrachtgever is de (rechts)persoon of organisatie die bedrijfskado's van de Alternatieve Kadobon BV koopt.

1.1.3 Opdrachtgever: De opdrachtgever is de (rechts)persoon of organisatie die bedrijfskado's van de Alternatieve Kadobon BV koopt. Van toepassing zijn: Algemene voorwaarden Alternatieve Kadobon BV en de aanvullende voorwaarden voor kerstpakketten, relatiegeschenken en andere bedrijfskado's, zoals hieronder vermeld. Artikel 1. Algemeen

Nadere informatie

Wolweverstraat 41, 2984 CE Ridderkerk Tel.(0180)410250 Fax.(084)7254457 E-mail:info@mx-verzendingen.nl

Wolweverstraat 41, 2984 CE Ridderkerk Tel.(0180)410250 Fax.(084)7254457 E-mail:info@mx-verzendingen.nl Aan : al onze (kandidaat)verzenders Betreft : Tarieven voorwaarden. Datum : december 2015 Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u vrijblijvend informatie over mogelijkheden voor verzendingen die wij voor

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Steigers-Steigerhout BV November 2018

Algemene Voorwaarden Steigers-Steigerhout BV November 2018 Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Steigers-Steigerhout BV November 2018 1. In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Mates & Plates Barbecuee Shop Verreydt & Deckers bvba Heideplaats 21 B-2845 Niel Telefoon: GSM:

Algemene voorwaarden. Mates & Plates Barbecuee Shop Verreydt & Deckers bvba Heideplaats 21 B-2845 Niel Telefoon: GSM: Algemene voorwaarden Mates & Plates Barbecuee Shop Verreydt & Deckers bvba Heideplaats 21 B-2845 Niel Telefoon: +32 3 239 85 20 GSM: +32 496 51 43 11 E-mail: info@matesandplates.be BTW: BE-0886.348.471

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01)

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Artikel 1 Definities 1.1 AllweCare: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AllweCare Medical B.V., ingeschreven

Nadere informatie

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend.

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend. Algemene Voorwaarden Dividino Group B.V. 1. Toepasselijkheid a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten die worden gesloten tussen Dividino Group

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van der Giesen Autoshop te Eerbeek

Algemene voorwaarden Van der Giesen Autoshop te Eerbeek Algemene voorwaarden Van der Giesen Autoshop te Eerbeek 1. Partijen 123autolakken.nl, autoshopeerbeek.nl,autoshop-eerbeek.nl autolakkenwebshop.nl en vandergiesenautoshop.nl zijn een onderdeel van van der

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en condities A. Roemaat Transport B.V. 2019

Algemene voorwaarden en condities A. Roemaat Transport B.V. 2019 Algemene voorwaarden en condities A. Roemaat Transport B.V. 2019 1. Acceptatie Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden van A. Roemaat Transport B.V. Deze zijn te vinden op onze

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DOSTCHA LIVING

ALGEMENE VOORWAARDEN DOSTCHA LIVING ALGEMENE VOORWAARDEN DOSTCHA LIVING Onze website www.dostchaliving.com is geregistreerd in Nederland en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 57234515. Hieronder vindt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. versie: Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden

Algemene Voorwaarden. versie: Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden Algemene Voorwaarden versie: 01-01-2017 Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden 1-1 Lijstenmakerij.nl is een initiatief van Lijstenmakerij de Vos, gevestigd te Lemelerveld. Deze voorwaarden zijn van

Nadere informatie

ALGEMENE VERVOERSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERVOERSVOORWAARDEN Ma/sdk/57.405 ALGEMENE VERVOERSVOORWAARDEN 1. Inleiding 1.1 Deze voorwaarden (hierna: de voorwaarden) vormen de basis waarop de vervoerder, Packs & Pallets B.V. (hierna: PACKS & PALLETS B.V.) pakketten,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Haalservice en Brengservice 2014

Algemene voorwaarden. Haalservice en Brengservice 2014 Algemene voorwaarden Haalservice en Brengservice 2014 Inhoud 1. Algemeen 3 2. Definities 4 3. Brengservice 5 4. Haalservice 6 5. Belading 7 6. Waardevolle goederen 8 7. Overeenkomst 9 8. Beëindiging 10

Nadere informatie

DSV XPress Servicegids 2013. Global Transport and Logistics

DSV XPress Servicegids 2013. Global Transport and Logistics DSV XPress Servicegids 2013 Global Transport and Logistics Inhoud DSV Xpress online verzendoplossingen U kunt via ons online shipping software zendingen voorbereiden, afleveringen traceren en berichten

Nadere informatie

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek Als dienstverlener op het gebied van pakketlogistiek, biedt packntrace eersteklas diensten die betrekking hebben op alle aspecten

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Artikel 1 Definities 1.1 We Connect: de coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid We Connect coöperatie

Nadere informatie

Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden

Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden ZEB Logistiek Lewestraat 28 4481 BE Kloetinge Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden - voor de verzending van pakketten via wegtransport - 1 Geldigheid/ contractverhouding 1.1 Deze voorwaarden zijn

Nadere informatie

TER HAAK WAREHOUSING & LOGISTICS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN

TER HAAK WAREHOUSING & LOGISTICS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN TER HAAK WAREHOUSING & LOGISTICS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities "THWL": Ter Haak Warehousing & Logistics B.V., gevestigd te Kwadrantweg 11, 1042 AG Amsterdam; ingeschreven in de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Koper De natuurlijke- of rechtspersoon die aan Stichting omgaan met parkinson de opdracht heeft gegeven tot de levering van producten.

Koper De natuurlijke- of rechtspersoon die aan Stichting omgaan met parkinson de opdracht heeft gegeven tot de levering van producten. Algemene voorwaarden levering boeken ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Stichting omgaan met parkinson. In het vervolg van deze voorwaarden zal over Stichting omgaan met parkinson

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ZORG MAATSCHAP TWENTE

ALGEMENE VOORWAARDEN ZORG MAATSCHAP TWENTE ALGEMENE VOORWAARDEN ZORG MAATSCHAP TWENTE Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere overeenkomst tussen Zorg Maatschap Twente en cliënt, en tussen de door Zorg Maatschap Twente

Nadere informatie

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl. 2. Aanbod en sluiten van het contract

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl. 2. Aanbod en sluiten van het contract Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl 1. Algemeen Onze aanbiedingen, leveringen en prestaties zijn uitsluitend onderworpen aan onderhavige algemene verkoop en leveringsvoorwaarden.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Bij ieder gebruik van de Max Verstappen store zijn de algemene voorwaarden van de Max Verstappen store geldig. Door het kopen van een product in de Max Verstappen store, verklaart

Nadere informatie

Zeecontainervervoervoorwaarden

Zeecontainervervoervoorwaarden Zeecontainervervoervoorwaarden Opgesteld ten behoeve van de Alliantie van Zeecontainervervoerders en de Vereniging van Zeecontainervervoerders (VZV) en mede namens Transport en Logistiek Nederland gedeponeerd

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 2. Definities en Werkingssfeer 3. Tot stand komen van de Overeenkomst 5. Weigering en opschorting van de Overeenkomst 6

Inhoud. Inleiding 2. Definities en Werkingssfeer 3. Tot stand komen van de Overeenkomst 5. Weigering en opschorting van de Overeenkomst 6 Al ge me ne v oor waar de n Metbet r ek k i ngt otdedi ens t env an Kaar tv oorlat er 5 1 0 2 www. kaar t voor l at er. nl Inhoud Inleiding 2 Definities en Werkingssfeer 3 Tot stand komen van de Overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en condities van Onderhoud Service Arnhem voor de verhuur van steigers en het gebruik van onze steigermaterialen en diensten.

Algemene voorwaarden en condities van Onderhoud Service Arnhem voor de verhuur van steigers en het gebruik van onze steigermaterialen en diensten. Algemene voorwaarden en condities van Onderhoud Service Arnhem voor de verhuur van steigers en het gebruik van onze steigermaterialen en diensten. 1 Definities AV; De onderhavige algemene voorwaarden.

Nadere informatie

Tarieven Day Definite (export)

Tarieven Day Definite (export) Tarieven Day Definite (export) Tarief per zending DHL EUROPLUS Weight (kg) Zone 0 Zone 1 Zone 2 Zone 3 Zone 4 Zone 5 Zone 6 5 19,26 26,25 32,73 36,38 47,71 51,05 54,61 10 19,81 27,35 34,08 42,05 60,13

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. Algemene voorwaarden Alle gebruikers van onze website ZusenSjiek.nl worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de onderstaande algemene voorwaarden van ZusenSjiek, gevestigd te Zuiderwoude

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Backx Positief Schoolfotografie: is een bedrijf gevestigd te Almelo aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TWISTED

Algemene voorwaarden TWISTED Algemene voorwaarden TWISTED Definities TWISTED is een eenmanszaak van Lia de Grijs- Roelofs. Het bedrijf is gevestigd te Koolwijk bij Oss, Berghemseweg 19 5373KG Koolwijk Geregistreerd bij Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten.

Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten. Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten. De Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten zijn gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam en Rotterdam. In sva / Stichting Vervoeradres,

Nadere informatie

Algemene Verzendvoorwaarden

Algemene Verzendvoorwaarden Algemene Verzendvoorwaarden PostNL Cargo België bvba, Bremheidelaan 10, 2300 Turnhout Artikel 1: DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1. PostNL Cargo België: PostNL Cargo België

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Kunstdeco. Artikel 1. Definities (niet uitputtend)

Algemene Voorwaarden Kunstdeco. Artikel 1. Definities (niet uitputtend) Algemene Voorwaarden Kunstdeco Artikel 1 Definities (niet uitputtend) De klant, opdrachtgever, koper, hierna te noemen wederpartij: Een natuurlijk persoon van 18 jaar of ouder of een rechtspersoon met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. voor goederenvervoer 2011

Algemene voorwaarden. voor goederenvervoer 2011 Algemene voorwaarden voor goederenvervoer 2011 Inhoud 1. Definities 3 2. Toepasselijke regelgeving 4 3. Tegenstrijdige bepalingen 5 4. Aanbiedingsvoorwaarden 6 5. Vergoeding 7 6. Betaling 8 7. Weigering,

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Rowin Enckhof Personal Training: De onderneming

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ViaTim gebruiker

Algemene voorwaarden ViaTim gebruiker Algemene voorwaarden ViaTim gebruiker Algemene voorwaarden zijn vaak saai en onduidelijk. Tja, deze is misschien ook wat saai maar we willen het wel zo simpel mogelijk opschrijven. We willen alle mogelijke

Nadere informatie

Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat.

Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat. 2015-01 ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat. Artikel 1 Toepassingsgebied. 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

Pagina 1 van 5. Leveringsvoorwaarden Raas Pakketservice. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Pagina 1 van 5. Leveringsvoorwaarden Raas Pakketservice. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Pagina 1 van 5 Leveringsvoorwaarden Raas Pakketservice In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Raas Koeriers V.O.F. Opdrachtgever: degene die door ondertekening van een geschrift of op

Nadere informatie

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl/NL. 2. Aanbod en sluiten van het contract

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl/NL. 2. Aanbod en sluiten van het contract Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl/NL 1. Algemeen Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden (hierna Voorwaarden ) zijn van toepassing op alle aanvragen van klanten of aanbiedingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van Budgetcoach2day gaan nooit verder dan door Budgetcoach2day schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van Budgetcoach2day gaan nooit verder dan door Budgetcoach2day schriftelijk is bevestigd. Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Budgetcoach2day partij is, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Akkoordverklaring met Standaardvoorwaarden Sending Wines

Akkoordverklaring met Standaardvoorwaarden Sending Wines Akkoordverklaring met Standaardvoorwaarden Sending Wines Ondergetekende, hierna te noemen: KLANT verklaart door ondertekening van de laatste bladzijde van dit document onderstaande standaardvoorwaarden

Nadere informatie

Monuta: Monuta Uitvaartverzorging N.V., gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn;

Monuta: Monuta Uitvaartverzorging N.V., gevestigd en kantoorhoudende te Apeldoorn; Aanvullende voorwaarden Monuta Draaiboek Deze Aanvullende voorwaarden Monuta Draaiboek zijn aanvullende voorwaarden op de algemene voorwaarden van Thuiswinkel. Artikel 1 Definities: Monuta: Monuta Uitvaartverzorging

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service

Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service Adres: De Noesten 5a 9439 TC Westerbork Tel: 0031 (0) 593-33 17 76 Email: info@hpsmail.nl Internet:

Nadere informatie

2.1 Alle offertes en prijsopgaven van DailyPack zijn vrijblijvend.

2.1 Alle offertes en prijsopgaven van DailyPack zijn vrijblijvend. Algemene voorwaarden DailyPack Fulfilment 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en offertes van DailyPack Webwinkel Fulfilment, (hierna: DailyPack) evenals

Nadere informatie

Ets VIELLEVOYE SA Division TOLFER

Ets VIELLEVOYE SA Division TOLFER Ets VIELLEVOYE Division TOLFER ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN GELDIG VANAF 1 januari 2016 1 Artikel 1: Toepassingsgebied Deze algemene verkoopvoorwaarden (AVV) gelden voor alle producten die door de Ets.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Artikel 1 Definities 1.1 Spanplafond Zelf Plaatsen: gevestigd te Almelo en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie