Brede school activiteiten Landsmeer Iedereen mag meedoen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Brede school activiteiten Landsmeer Iedereen mag meedoen!"

Transcriptie

1 Brede school activiteiten Landsmeer Iedereen mag meedoen! Activiteiten aanbod voor de periode tussen de herfst en kerstvakantie 2012

2 Het Bredeschool Overleg Landsmeer (BOL) Organiseert Brede school activiteiten Het Brede school Overleg Landsmeer (BOL)is een samenwerking tussen: de gemeente Landsmeer, de basisscholen St Augustinus, De Hoeksteen, De Wagemaker, De Landsmeerse Montessorischool en De Stap kinderopvangorganisaties Partou en TintelTuin Het BOL streeft er naar een breed aanbod te organiseren voor Landsmeerse kinderen in de basisschoolleeftijd. Het aanbod varieert van sport & spel, cultuur & creativiteit tot natuur & milieu, en nog veel meer. In dit bericht staan de eerste activiteiten die door het BOL georganiseerd worden. We hopen dat het aanbod veel kinderen aanspreekt en dat velen zich zullen aanmelden. De activiteiten starten al snel, dus vlug inschrijven is geboden. Activiteitenkeuze De activiteiten vinden op verschillende dagen plaats. Let bij het inschrijven op leeftijd en locatie en op het invullen van de goede activiteit. Wanneer u uw kind inschrijft doet hij of zij het hele blok met de activiteit mee. Uw kind mag aan meerdere activiteiten deelnemen. De reserveactiviteit kunt u invullen voor het geval de eerste vol is. We streven ernaar om kinderen in elk geval aan één activiteit mee te laten doen. Inschrijving Inschrijven doet u het liefst per mail aan: activiteiten.landsmeer@gmail.com of via het online inschrijf formulier dat staat onder het tabblad BOL op de website: Let op: voor elke activiteit stuurt u een aparte inschrijvingsmail. Op die manier kunnen we de inschrijving van honderden kinderen efficiënt laten verlopen. Het inschrijfformulier vindt u bij deze mededelingen. De uiterste inschrijfdata staan individueel vermeld per activiteit. Bericht van deelname, over inschrijving of niet doorgaan van de activiteit Na het ontvangen van de inschrijving verneemt u per mail of uw kind kan deelnemen aan de door u gewenste activiteit(en) en krijgt u bericht over de betaling. Let op: de inschrijving is pas definitief na het ontvangen van het cursus geld. Zodra deze is ont vangen krijgt u de definitieve confirmatie van deelname van uw kind toegestuurd. Het kan zijn dat we te veel aanmeldingen krijgen en kinderen pas op een later moment kunnen gaan deelnemen. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de activiteit geannuleerd.

3 Vervoer kinderen Het halen en brengen van en naar de activiteit van de kinderen is de verantwoordelijkheid van de ouders/verzorgers. Ga dus bij elke activiteit na of uw kind op de genoemde tijd en plaats aanwezig kan zijn. Voor de kinderen die gebruik maken van de naschoolse opvang bij Tinteltuin of Partou is het halen en brengen afhankelijk van de activiteit, op de dagen dat de kinderen hiervan gebruik maken, de verantwoordelijkheid van TintelTuin of Partou. Bij enkele activiteiten kan het zo zijn dat de naschoolse opvang niet verantwoordelijk is voor het vervoer. Dit zal in het programma op het aanmeld formulier duidelijk vermeld staan. Staat er geen mededeling over vervoer, dan neemt de naschoolse opvang deze taak op zich. Betaling Als u op de hoogte bent gebracht bij welke activiteit uw kind is ingedeeld, wordt u verzocht om voor aanvang van de activiteit het geld over te maken naar bankrekening t.n.v. de Brede School Landsmeer. Belangrijk is dan dat u de naam van uw kind en de activiteit vermeldt. Ideeën, wensen, vragen en klachten Voor al uw ideeën, opmerkingen, vragen, klachten en andere bol gerelateerde zaken kunt u bij mij terecht. Als u via activiteiten.landsmeer@gmail.com contact opneemt zal ik zo spoedig mogelijk reageren. Ook kunt u de Facebook pagina van BOL activiteiten (Landsmeer) liken en via die weg actief betrokken zijn. Regels Wij hanteren de vier kapstok regels tijdens onze activiteiten. Als kinderen zich niet aan deze regels houden krijgen zij, en de desbetreffende ouder(s), een waarschuwing. Bij herhaling kan uitsluiting een gevolg zijn. De kapstukregels vind u op de hier op volgende pagina. We wensen u en uw kind alvast veel plezier bij het uitzoeken van de activiteiten. Namens het BOL, Jesse Korf, combinatiefunctionaris Landsmeer

4

5 Inschrijfmail Brede School Activiteiten Landsmeer Inschrijven doet u door Ctrl op uw toetenbord ingedrukt te houden en op activiteiten.landsmeer@gmail.com te klikken. Of door het inschrijf formulier online in te vullen via de website: onder het tabblad: BOL Kopieer de tabel in het mailbericht en vul in. Klik op verzenden. Wij berichten u alleen via de mail. Let op: Per activiteit dient u een apart, ingevuld inschrijfmail te sturen. Neemt uw kind bijvoorbeeld deel aan twee activiteiten, dan dient u twee aparte inschrijfmails te versturen. Naam van de school: Voor- en achternaam van uw kind: In welke groep zit uw kind: Zit uw kind op de dag van de activiteit op een naschoolse opvang? Zo ja, welke? Gekozen activiteit: Op welke dag vindt die dan plaats? Op welke tijd start de activiteit? Is uw kind hiervoor de vorige keer uitgeloot? Uw telefoonnummer: Uw adres: Zijn er bijzonderheden? Is uw kind nu voor meer dan 1 activiteit opgegeven? ja / nee ja / nee RESERVEKEUZE? Als deze activiteit is volgeboekt, dan wil mijn kind meedoen aan: Vul dit niet in als u een reservekeuze niet nodig vindt.

6 Kinderdans Groepen: 3 t/m 5 Dag: Woensdag Data: 28-11, en Tijd: 13:00-14:00 Locatie: Djemi Sports Kosten: 15 Minimaal aantal inschrijvingen: 7 Maximaal aantal inschrijvingen: 15 Wil je leren dansen of doe je het al af en toe? Dan is dit de perfecte kans om veel plezier te hebben en goed te leren dansen! Verschillende moves worden geleerd en als het goed gaat zelfs een hele choreografie die je kan gebruiken om op te treden! De docente, Carola, heeft jarenlange ervaring in het opleiden van dansers en danseressen en heeft vele topdansers opgeleid.

7 AMV- muziekvorming Voor kinderen uit de groepen 1 t/m 3 Dag: vrijdag Data: en 7-12 Tijd: 16:00-17:30 uur (groep 1 en 2 van 16:00 tot 16:45, groep 3 van 16:45 tot 17:30) Locatie: Dorpshuis Kosten: 10, - Amicitia heeft een hele leuke algemene muziek vormingscursus die officieel pas in januari begint. Speciaal voor ons hebben ze twee extra lessen voor deze cursus gemaakt waarmee we kennis kunnen maken met muziek en hoe je dit maakt. Voor de kleinere kinderen onder ons is dit DE manier om kennis te maken met muziek. De twee lessen die gegeven worden in het dorpshuis zijn een voorbode op de gehele AMV cursus waar kinderen na deze twee lessen, als ze het leuk vinden, naadloos bij aan kunnen sluiten. Kortom, een must om te proberen als je graag wilt weten hoe je muziek kan maken. Kijk voor meer informatie over Amicitia alvast op:

8 Kennis maken met instrumenten Amicitia Voor kinderen van de groepen 4 t/m 8 Locatie: Dorpshuis Kosten: 10,- De lesdagen voor de instrumenten zijn: dwarsfluit: woensdagmiddag klarinet: dinsdagmiddag en vooravond saxofoon: vrijdagmiddag en vooravond hoorn: maandagmiddag trompet, euphonium en trombone: dinsdagmiddag slagwerk: maandagmiddag en vooravond en donderdagmiddag hobo en fagot: in overleg met de docent Let op: Aangezien dit vele verschillende data betreft en de tijden moeten worden overlegd is het voor de naschoolse opvang niet te plannen om vervoer te regelen en kan dus niet lopen! Een geweldig leuke kans. Via muziekvereniging Amicitia kunnen we kennis maken met verschillende instrumenten. Deze hoef je natuurlijk niet zelf mee te nemen want de vereniging zorgt er voor dat ze aanwezig zijn en dat dat wij ze voor deze speciale lessen mogen gebruiken. Je krijgt twee introductie lessen van een professional met het instrument naar keuze. Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn qua instrumenten keuze zal na de inschrijving iedereen in contact worden gebracht met de muziek coördinator van Amicitia om zo de precieze data en tijden vast te leggen en te zorgen iedereen ook kan. Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om een bepaald instrument te spelen? Dan is dit zeker iets voor jou! Kijk voor meer informatie over Amicitia alvast op:

9 Mini musical Voor kinderen uit de groepen 4 t/m 8 Dag: maandag Data: 19-11, 3-12, en Tijd: 16:00-17:00 uur Locatie: de Stap (gymlokaaltje) Kosten: 20, - Minimaal aantal inschrijvingen: 8 Maximaal aantal inschrijvingen: 12 Uiterste inschrijf datum: Let op: korte inschrijf periode Wegens succes herhaald! We gaan weer samen een mini musical maken met zang en muziek en sluiten dit natuurlijk af met een geweldig optreden. Het script is er nog niet, maar we gaan deze keer aan de slag met het thema: Kerst. Je hoeft niet per se een instrument te kunnen spelen of goed te kunnen zingen want dit leer je gaande weg. Maar als je wel al een instrument speelt mag je deze natuurlijk mee nemen en dan mag je dat gebruiken. Een unieke ervaring waarvan je veel kan leren maar ook zelf een groot onderdeel van bent.

10 Grietje Tump Voor kinderen uit de groepen 4 t/m 8 Dag: Vrijdag Datum: Tijd: 16:00-17:00 uur Locatie: Museum Grietje Tump op Zuideinde 69 Kosten: 3,- Minimaal aantal inschrijvingen: 4 Maximaal aantal inschrijvingen: 8 Omdat het vorige keer zo een leuke en leerzame middag was gaan we het nog een keer doen. Wil jij alles weten over hoe mensen honderden jaren geleden in Landsmeer leefden? Dan is deze activiteit echt iets voor jou! Het Grietje Tump Museum is genoemd naar haar laatste bewoonster, Grietje Tump. Zij was de dochter van de rentenier Cornelis Tump. Zijn voorvaderen beheerden de pontveren over het IJ naar de grote stad Amsterdam. In het museum ga je voor even weer terug in de tijd. Bij Grietje Tump kun je niet alleen kijken, maar ook actief bezig zijn! De vaste collectie wordt gevormd door meubelstukken, gebruiksvoorwerpen en sieraden en oud textiel zoals doopjurken en merklappen. Wil jij alles weten over hoe mensen honderden jaren geleden in Landsmeer leefden? Dan is deze activiteit echt iets voor jou.

11 Skiën of boarden bij Skiindoor Landsmeer 1 groep: 6 t/m 8 Dag: dinsdag en Tijd: groep 1 van 16 tot 17 uur en groep 2 van 17 tot 18 uur Locatie: Ski Indoor Landsmeer, Zuideinde 74 M kosten: 10 Minimaal aantal inschrijvingen: 6 Maximaal: 8 per groep. Graag aangeven bij de inschrijving of het groep 1 of 2 betreft Sinds kort is er in Landsmeer een indoorskibaan en dit is jouw kans om te skiën of snowboarden bij Ski Indoor. De perfecte manier om je voor te bereiden op de wintersport, of misschien ook juist wel om voor de eerste keer op de latten te gaan staan. We gaan leren skiën of snowboarden op een indoorskibaan met een grasmat als ondergrond. Skiën voor groep 6,7 en 8 en snowboarden alleen voor groep 7 en 8. In een korte kennismakingscursus gaan wij proeven aan het alpine skiën of snowboarden. Vooral de veiligheid komt aan bod, in dit geval door goed te leren remmen en zo je snelheid te controleren, zodat je in de bergen straks veilig van de helling kan skiën/boarden. Al het materiaal, voor de skiërs schoenen en ski s en voor de boarders schoenen, een board en kniebeschermers worden beschikbaar gesteld door Ski Indoor Landsmeer! Bezoek ook vooral de website:

12 Skiën of boarden bij Skiindoor Landsmeer 2 groep: 6 t/m 8 Dag: dinsdag 4-12 en Tijd: groep 1 van 16 tot 17 uur en groep 2 van 17 tot 18 uur Locatie: Ski Indoor Landsmeer, Zuideinde 74 M kosten: 10 Minimaal aantal inschrijvingen: 6 Maximaal: 8 per groep. Graag aangeven bij de inschrijving of het groep 1 of 2 betreft Sinds kort is er in Landsmeer een indoorskibaan en dit is jouw kans om te skiën of snowboarden bij Ski Indoor. De perfecte manier om je voor te bereiden op de wintersport, of misschien ook juist wel om voor de eerste keer op de latten te gaan staan. We gaan leren skiën of snowboarden op een indoorskibaan met een grasmat als ondergrond. Skiën voor groep 6,7 en 8 en snowboarden alleen voor groep 7 en 8. In een korte kennismakingscursus gaan wij proeven aan het alpine skiën of snowboarden. Vooral de veiligheid komt aan bod, in dit geval door goed te leren remmen en zo je snelheid te controleren, zodat je in de bergen straks veilig van de helling kan skiën/boarden. Al het materiaal, voor de skiërs schoenen en ski s en voor de boarders schoenen, een board en kniebeschermers worden beschikbaar gesteld door Ski Indoor Landsmeer! Bezoek ook vooral de website:

13 Greenkids Voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 Dag: Donderdag Datum: 29-11, 6-12, en (vrijdag) Tijd: 16:00-17:30 uur Locatie: Dorpshuis Landsmeer Kosten: 20,- Minimaal aantal inschrijvingen: 20 Maximaal aantal inschrijvingen: 24 Greenkids is weer terug! Wil jij ook een GREENKID worden? Bij GREENKIDS leer je van alles over groen verantwoord denken en doen. Wat is dat? Dat is dus groen koken, proeven, ruiken, voelen, eten&drinken en tuinieren. Dit betekent dat je leert wat er eigenlijk allemaal uit de natuur komt en niet uit de supermarkt! En wat goed is en minder goed is voor jouw ei gen lijf om te eten. Wat is rucola eigenlijk? En hoe smaakt het? Kun je het eten? En waar is het g oed voor? Afgewisseld met een quiz en leuke spelletjes doen we verschillende kookopdrachten en gaan we naar buiten op zoek naar bloemetjes die we kunnen eten.met groene punten die je overal voor kunt verdienen, kun je een GREENKIDS certificaat behalen. Hoe groen deze is, hangt van jouw eigen inzet af. Dit is een hele bijzondere cursus dus schrijf je snel in! Kijk trouwens ook op:

14 Piano cursus Voor kinderen uit de groepen 4 t/m 6 Dag: donderdag Data: 27-11, 4-12, 11-12, 18-12, 8-1, 15-1, 22-1 en 29-1 Tijd: 16:00-17:00 uur Locatie: de Hoeksteen Kosten: 40, - Minimaal aantal inschrijvingen: 4 Maximaal aantal inschrijvingen: 8 We gaan de piano ontdekken in 8 weken met elke week een ander thema. Aan elk thema is een liedje en/of verhaal gekoppeld. Op deze manier gaan we niet alleen spelenderwijs de piano leren verkennen, maar we gaan ook kennis maken met ritme, dynamiek, verschillende speelmanieren, de pedalen, improvisatie enz. Tijdens de cursus is een instrument thuis niet verplicht. Na de cursus is het natuurlijk altijd mogelijk om les te blijven volgen op de piano. Tijdens de cursus kan hier bij de docente naar gevraagd worden. De cursus wordt verzorgd door Maria Karaferi.

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE GORTER ACADEMIE ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015 Blok 3 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje voor schooljaar 2015 De cursussen voor dit derde blok beginnen

Nadere informatie

8 2 &9,97897 # " # $! # # #! $! # " "$

8 2 &9,97897 #  # $! # # #! $! #  $ 1 o o o o o o o o o o 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VAKANTIEBOS HET HELE JAAR DOOR! Jij hoeft je voortaan nooit te vervelen in de vakanties. Wij zorgen dat elke vakantie onvergetelijk wordt. Sport, spel, knutselen,

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

14 e. Nieuw. aanbod! Pagina 4&5. Creatief bezig zijn Spray-Art Pagina 4. Musicallessen Hiphop dans Pagina 5

14 e. Nieuw. aanbod! Pagina 4&5. Creatief bezig zijn Spray-Art Pagina 4. Musicallessen Hiphop dans Pagina 5 14 e Nieuw aanbod! Pagina 4&5 Creatief bezig zijn Spray-Art Pagina 4 Musicallessen Hiphop dans Pagina 5 Jij leert. Jij inspireert! GYMNASIUM ATHENEUM TTO HAVO VMBO PRAKTIJKONDERWIJS De nieuwe Click avonturen!

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt!

BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! In de wijk Poelenburg willen

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

November December 2015 Kidswereld zingt en danst Naschoolse Activiteiten

November December 2015 Kidswereld zingt en danst Naschoolse Activiteiten November December 2015 Kidswereld zingt en danst Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen

Nadere informatie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017. Inschrijven is mogelijk t/m 22 januari. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Schooljaar 2016/2017. Inschrijven is mogelijk t/m 22 januari.  Beste ouder(s)/verzorger(s), Schooljaar 2016/2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het tweede blok van het NSA programma was wederom een succes. Opnieuw is er enthousiast gereageerd door u als ouder, door de kinderen en door de aanbieders

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2)

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2) PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2) Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje van de Brede School Assendelft Zuid 2015 2016, BLOK 2 (januari - mei 2016) De

Nadere informatie

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze activiteiten lopen van 16 november t/m 5 februari (tweede

Nadere informatie

Muziekaanbod 2016-2017 Locatie: kulturhus, Wekerom

Muziekaanbod 2016-2017 Locatie: kulturhus, Wekerom Muziekaanbod 2016-2017 Locatie: kulturhus, Wekerom De dwarsfluitlessen, AMV (algemene muzikale vorming) lessen, aangepaste muziekles en muziektherapie worden verzorgd door docente/therapeute Erika van

Nadere informatie

2014-2015. Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer...

2014-2015. Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. en meer... 2014-2015 Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving en meer... Telefoon: 0598-468724 Web: www.muziekschooldehondsrug.nl E-mail: info@muziekschooldehondsrug.nl Leslocaties: Dr.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan. Beste ouders en kinderen,

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan. Beste ouders en kinderen, Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Beste ouders en kinderen, Met plezier presenteren wij u hierbij het activiteitenprogramma van De Brede School Oostzaan voor de periode Kerstvakantie tot en met

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Voor U ligt alweer de derde brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G. (dit spreek je uit op zijn Engels als ENARRGY.De N van

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Betreft: Nederlandse kampioenschappen voor schoolteams ski & snowboard 2016

Betreft: Nederlandse kampioenschappen voor schoolteams ski & snowboard 2016 Aan: Basisschool of voortgezet onderwijs T.a.v. de directie, leraar/lerares lichamelijke opvoeding Per email Betreft: Nederlandse kampioenschappen voor schoolteams ski & snowboard 2016 Geachte heer/mevrouw,

Nadere informatie

Geef je snel op want vol = vol. Brede school Epe Activiteitenoverzicht maart, april, mei en juni 2014

Geef je snel op want vol = vol. Brede school Epe Activiteitenoverzicht maart, april, mei en juni 2014 Inschrijfvoorwaarden brede school activiteiten Aanmelden U kunt uw kind(eren) inschrijven voor een activiteit/cursus met behulp van het inschrijfformulier. Dit formulier dient volledig ingevuld te zijn

Nadere informatie

Handleiding. Inschrijven via toernooi.nl

Handleiding. Inschrijven via toernooi.nl Handleiding Inschrijven via toernooi.nl Geschreven door Erwin Boudewijns Datum: 14-1-2015 1 Inhoud Stap 1 Ga naar de website... 3 Stap 2 Ga naar de toernooipagina... 3 Stap 3 Het inschrijven... 5 Stap

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR www.hillegomsemuziekschool.nl INFORMATI E 2017-2018 zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR Ruim aanbod instrumenten De Hillegomse Muziekschool is een actieve muziekschool met een groot aanbod

Nadere informatie

september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten

september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan naschoolse activiteiten

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Brede School Rosmolenwijk Blok 2 (jan.-mrt.) Brede School Activiteiten

PROGRAMMABOEKJE. Brede School Rosmolenwijk Blok 2 (jan.-mrt.) Brede School Activiteiten PROGRAMMABOEKJE Brede School Rosmolenwijk 2013 2014 Blok 2 (jan.-mrt.) Brede School Activiteiten De Brede School Rosmolenwijk is een samenwerkingsverband van de scholen cbs de Saenparel, obs Over de Brug

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang Thema Kinderen en school. Demet TV Lesbrief 9. De kinderopvang zoekt opvang voor haar kind. belt naar een kinderdagverblijf. Is er plaats? Is de peuterspeelzaal misschien een oplossing? Gaat inschrijven

Nadere informatie

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013.

Workshops BSO Rakkerpret. 25 februari t/m 19 Juli 2013. Workshops BSO Rakkerpret 25 februari t/m 19 Juli 2013. Inhoudsopgave: Workshop-programma Wc-rollen kunst Dansles Paaswerkje Zintuigenworkshop Moederdag Raam schilderen Overzicht workshops Speurtocht Vaderdag

Nadere informatie

Programmaboekje

Programmaboekje Programmaboekje 2012-2013 Samenwerking van de scholen: Saenparel, Over de Brug (locatie In 't Veld), Willibrord en Buiten Schoolse Opvang Flindr. Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje

Nadere informatie

KIDS GOLFKAMP DELFLAND & ZIEZOO 2016

KIDS GOLFKAMP DELFLAND & ZIEZOO 2016 KIDS GOLFKAMP DELFLAND & ZIEZOO 2016 Golf is leuk! Steeds meer kinderen ontdekken hoe leuk. Behalve een individuele sport is golf ook een sociale sport. Je speelt met anderen maar vooral voor jezelf. En

Nadere informatie

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo

WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo WELKOM OP DE POPULIER! Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en mavo Binnenkort ga je naar de middelbare school. Den Haag heeft veel middelbare scholen. Dat is maar goed ook, want je kunt samen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 20-05-2016

Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Communie Komende zondag doen de kinderen van groep 4 hun Eerste Heilige Communie. Wij hopen op goed weer en wensen hen allemaal een onvergetelijke dag toe! Schoolfotograaf Het

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Schooljaar 2017/2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Hoe gaat het in zijn werk? Dit jaar hebben

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

Activiteitenfolder Blok 1 week 44 tot en met 49 (31 okt. t/m 09 dec. 2011)

Activiteitenfolder Blok 1 week 44 tot en met 49 (31 okt. t/m 09 dec. 2011) enfolder Blok 1 week 44 tot en met 49 (31 okt. t/m 09 dec. 2011) De Brede School van De Kring De Vijf In samenwerking met A16 Theek5 Kinderopvang Humanitas In deze folder vindt u de activiteiten voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer: 6 oktober 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 6 oktober a.s. om half 9 op het schoolplein een korte maar verrassende opening hebben

Nadere informatie

Workshops 4 + Najaar 2017 Aan deze activiteiten zijn kosten verbonden

Workshops 4 + Najaar 2017 Aan deze activiteiten zijn kosten verbonden ). leef Aan deze activiteiten zijn verbonden Burgemeester van Gentsingel 1b, 2636 BP Schipluiden (015) 380 71 38 MY FIRST ENGLISH COURSE Speciaal voor jonge kinderen die nog niet kunnen lezen en schrijven

Nadere informatie

Dag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag ZELFVERDEDIGING 3-4

Dag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag ZELFVERDEDIGING 3-4 Beste ouders/verzorgers, Graag presenteren we jullie het nieuwe NaSchoolse Activiteiten programma dat half september van start zal gaan. Alle cursussen starten in week 38 en bestaan uit 10 lessen die direct

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten

Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan

Nadere informatie

Brede school aanbod niet gesubsidieerde activiteiten Inschrijven via Digiduif!

Brede school aanbod niet gesubsidieerde activiteiten Inschrijven via Digiduif! Brede school aanbod 2016-2017 niet gesubsidieerde activiteiten Algemene en belangrijke informatie Voor deze activiteiten kunt u uw kind(eren) inschrijven via de formulieren in Digiduif. Voor de inschrijving

Nadere informatie

Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02 De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 13 sept. Lina El Hatri juf Sandra en juf Maaike Max Kriesels juf Babs 14 sept. Aniela

Nadere informatie

PARKEREN TIJDENS SPELLETJESOCHTEND

PARKEREN TIJDENS SPELLETJESOCHTEND Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 28 No. 5 21 september 2018 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Wat leuk dat je ons hebt gevonden

Wat leuk dat je ons hebt gevonden Wat leuk dat je ons hebt gevonden In dit informatieboekje vertellen we je alles wat je moet weten over De Musical4daagse. Bij De Musical4daagse gaan we zeker voor een te gek eindresultaat: de voorstelling,

Nadere informatie

Wiskunde B voor Techniek

Wiskunde B voor Techniek Wiskunde B voor Techniek Wanneer is deze cursus voor jou van toepassing? Als je een opleiding wilt volgen waarvoor Wiskunde B vereist is, maar je hebt niet het juiste profiel. Met deze cursus kun je een

Nadere informatie

Januari-februari 2015 Naschoolse Activiteiten

Januari-februari 2015 Naschoolse Activiteiten Januari-februari 2015 Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschooolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis

Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis Voorjaar/zomer 2017 ONTMOETINGSHUIS voorwoord Beste ouders/verzorgers, Met veel plezier presenteren wij ons programmaboekje met het naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A2 nr. 3)

Luisteren: muziek (A2 nr. 3) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl Uit de wei vrijdag 2 oktober 2015 Uitnodiging juf Jikke

Nadere informatie

NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein

NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein NaSchoolse Activiteiten programma September november 2019 NaSchoolse Activiteiten (NSA) de Kleine Kapitein Beste ouders, Graag presenteren we jullie het nieuwe NSA-programma dat in september 2019 van start

Nadere informatie

Wanneer je goed voorbereid bent, zul je merken dat je tijdens het gesprek minder gespannen bent.

Wanneer je goed voorbereid bent, zul je merken dat je tijdens het gesprek minder gespannen bent. Handleiding motivatieformulier Inleiding Het is zo ver, je mag beginnen met je stageperiode. Je hebt een motivatiebrief met CV verstuurd naar een kinderopvangorganisatie en bent uitgenodigd voor een motivatiegesprek.

Nadere informatie

07 april De leerlingen van groep 8 maken het schriftelijk verkeersexamen.

07 april De leerlingen van groep 8 maken het schriftelijk verkeersexamen. NIEUWSBRIEF Jaargang 28, nummer 29, 29 maart 2016 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 01 april Taalatelier. 06 april

Nadere informatie

Schatkamer in de wijk! Periode 2

Schatkamer in de wijk! Periode 2 De drie scholen in Nieuw Sloten willen er zijn voor alle kinderen in de wijk. Zo ook met het naschools aanbod. Onderstaande activiteiten zijn voor kinderen van de Zevensprong, de Vlaamse Reus en de Mijlpaal

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Deze dag zijn er docenten aanwezig die later in de maand muzieklessen gaan geven.

Deze dag zijn er docenten aanwezig die later in de maand muzieklessen gaan geven. Nieuwsbrief 2 oktober 2015 Driejarigen groep Driesprong Even voor de zomervakantie heb ik u verteld over de ontwikkelingen rond een Driesprong op de Ceder. Een stap naar het integreren van onderwijs en

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Activiteitenkalender

Activiteitenkalender Meedoen? Bij elke activiteit staat aangegeven waar je je kunt aanmelden en waar je eventueel informatie kunt inwinnen. Ook kinderen die op de BSO zitten, kunnen uiteraard meedoen en eventueel gebracht

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 4 november 2013 t/m 20 december 2013 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops.

Nadere informatie

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data Info januari 2018 CBS t Klinket 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl Belangrijke data 17 januari - juf Wendy jarig 24 januari Veerse voorleesdag 25 januari - juf Carolien jarig 29 januari juf Marit

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2014 2015 (Blok 3) Uiterste inschrijfdatum: 26 maart 2015

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2014 2015 (Blok 3) Uiterste inschrijfdatum: 26 maart 2015 PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2014 2015 (Blok 3) Uiterste inschrijfdatum: 26 maart 2015 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje van de Brede School Assendelft Zuid 2014

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten. In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in blok

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 3/4,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 3/4, OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam 075-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 3/4, Voor u ziet u informatie over de Brede school

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Brede School Activiteiten (BSA)

Brede School Activiteiten (BSA) Brede School Activiteiten (BSA) Assendelft, 20 januari 2012 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wij zijn trots dat wij jullie ons aanbod Brede School Activiteiten voor de periode februari t/m april 2012

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Top-patissier-Klas. Bij De lekkerste school van Nederland 2014-2015. Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers

Top-patissier-Klas. Bij De lekkerste school van Nederland 2014-2015. Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers Top-patissier-Klas Bij De lekkerste school van Nederland 2014-2015 Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers Wil jij die echte Topper worden in de patisserie? Dat kan nu op de Hubertus Vakschool!

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013

PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013 PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013 Samenwerkingsverband van de scholen: cbs Saenparel, obs Over de Brug (locatie In 't Veld ), rkbs Willibrord en Buiten Schoolse Opvang Flindr Voorwoord Voor

Nadere informatie

Werkboek LEVEL BLOK NAAM GROEP

Werkboek LEVEL BLOK NAAM GROEP Werkboek LEVEL BLOK NAAM GROEP Dit leerlingwerkboek is een onderdeel van Levelwerk, een uitgave van Eduforce. Auteur: Jan Kuipers Vormgeving: Eduforce Druk: Cedin Eduforce 2014 Uitgeverij Eduforce Lavendelheide

Nadere informatie

Brede School Zuid Oost

Brede School Zuid Oost Brede School Zuid Oost Met de lente voor de deur een nieuwe activiteitenfolder! Verschillende organisaties bieden ook in de derde periode van het schooljaar 2012-2013 een divers activiteitenprogramma aan

Nadere informatie

Programmaboekje Brede School Activiteiten Schooljaar (blok 2)

Programmaboekje Brede School Activiteiten Schooljaar (blok 2) Programmaboekje Brede School Activiteiten Schooljaar 2016-2017 (blok 2) Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2016/2017. Een aantal activiteiten beginnen

Nadere informatie

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING...

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... 1 Gegevens leerling Naam Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Telefoon Afdeling/leerweg Gegevens school Naam Schoolbegeleider Adres Plaats Telefoon

Nadere informatie

Naschools activiteitenaanbod

Naschools activiteitenaanbod Naschools activiteitenaanbod deel 3 schooljaar 2012-2013 obs de Kiezel en de Kei obs de Overstap Voorwoord Graafstroom, oktober 2012 Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van beide scholen, Voor het

Nadere informatie

Uitnodiging scholingen Sportkanjers in de bso. De Stichting Sportkanjers nodigt u uit voor de basisscholing Sportkanjers in de bso.

Uitnodiging scholingen Sportkanjers in de bso. De Stichting Sportkanjers nodigt u uit voor de basisscholing Sportkanjers in de bso. Uitnodiging scholingen Sportkanjers in de bso De Stichting Sportkanjers nodigt u uit voor de basisscholing Sportkanjers in de bso. Locatie: Amsterdam, adres volgt nog Data: Donderdag 31-5, 14-6, 21-6 en

Nadere informatie

januari - juli 2015 Brede School Colmschate Zwaluwenburg 6 7423 DS Deventer Tel: 06-22729254 Mail: Zwaluwenburg@gmail.com

januari - juli 2015 Brede School Colmschate Zwaluwenburg 6 7423 DS Deventer Tel: 06-22729254 Mail: Zwaluwenburg@gmail.com januari - juli 2015 Brede School Colmschate Zwaluwenburg 6 7423 DS Deventer Tel: 06-22729254 Mail: Zwaluwenburg@gmail.com Eerst even dit De Brede School Zwaluwenburg wordt gevormd door zes basisscholen

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Schooljaar Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. Meer informatie nodig? Contact:

Schooljaar Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving. Meer informatie nodig? Contact: Schooljaar 2018-2019 Jaarplanning Lesaanbod Lesvormen Tarieven Voorwaarden Inschrijving Meer informatie nodig? Contact: www.muziekschooldehondsrug.nl mail@muziekschooldehondsrug.nl Jaarplanning Begin nieuwe

Nadere informatie

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten.

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. In deze paper leer je: Wat een affiliate is Hoe je zo geld kunt verdienen Hoe je zelf een affiliate wordt Welke tools we hiervoor gebruiken

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Activiteiten aanbod IKC Het Universum

Activiteiten aanbod IKC Het Universum Activiteiten aanbod IKC Het Universum Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Met veel plezier presenteren wij u ons programmaboekje met het naschoolse workshopaanbod van maart 2018 tot juni 2018 op de

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (vierde blok periode) lopen van 23 mei tot en

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activeiten die starten in de maand mei 2016

Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activeiten die starten in de maand mei 2016 Activiteitenprogramma Brede School Oostzaan Activeiten die starten in de maand mei 2016 Beste ouders en kinderen, Met plezier presenteren wij u hierbij het activiteitenprogramma van De Brede School Oostzaan

Nadere informatie

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN NASCHOOLSE ACTIVITEITEN In het schooljaar 2018-2019 biedt OBS De Fonkel weer naschoolse activiteiten aan. De naschoolse activiteiten worden aangeboden in verlenging van het aanbod binnenschools, met name

Nadere informatie

zingen in de klas Zingen is gezond KUNSTHUIS

zingen in de klas Zingen is gezond KUNSTHUIS zingen in de klas Zingen is gezond Zingen: de meest pure vorm van muziek maken waarvan iedereen profiteert leerlingen, ouders, docenten op school KUNSTHUIS open academie lingewaard www.openacademie.nl

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

Brede School Activiteiten periode oktober/november 2014

Brede School Activiteiten periode oktober/november 2014 Brede School Activiteiten periode oktober/november 2014 Uiterste inschrijfdatum : Donderdag 9 oktober 2014 Brede School de Vuurvlinder is een samenwerkingsverband tussen: De Gooise Daltonschool, De Sterrenwachter

Nadere informatie

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) januari t/m maart 2013. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) januari t/m maart 2013. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal Brede School Activiteitenaanbod (BSA) januari t/m maart 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Beeldhouwen... 1 2. Zaalhockey... 2 3. Sportcarrousel... 3 4. Voetbalschool... 3 5. Schatkisten maken...

Nadere informatie

Pedagogische werkwijze op de locatie

Pedagogische werkwijze op de locatie Locatie: BSO De Wagemaker opgemaakt d.d.: februari 2015 door: Ineke van der Haak, locatiemanager Omvang van de BSO en de samenstelling van de en BSO De Wagemaker is gevestigd in OBS de Wagemaker te Landsmeer.

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad.

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Vorig schooljaar zijn wij gestart met de naschoolse activiteiten

Nadere informatie

De overgang naar een vorm van voortgezet onderwijs is onze grootste taak dit schooljaar. Even kort de procedure:

De overgang naar een vorm van voortgezet onderwijs is onze grootste taak dit schooljaar. Even kort de procedure: Info groepen 8 Beste ouders/verzorgers, Groep 8 is en blijft een bijzonder jaar. We hebben een aantal belangrijke zaken op een rijtje gezet. Het Voortgezet onderwijs: De overgang naar een vorm van voortgezet

Nadere informatie