I LOVE SNOW REISBROCHURE WINTERSPORT NAAR DE FRANSE ALPEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "I LOVE SNOW REISBROCHURE WINTERSPORT NAAR DE FRANSE ALPEN"

Transcriptie

1 I LOVE SNOW REISBROCHURE WINTERSPORT NAAR DE FRANSE ALPEN

2 WINTER 2008 COMPLETE GIDS VOOR EEN GESLAAGDE REIS ONZE NIEUWE TROEVEN Eén van de beste Franse skigebieden aan een uiterst scherpe prijs met volgende nieuwigheden: - Val Thorens is het hoogst gelegen station van Europa en biedt dus de meeste sneeuwzekerheid! - Alle standaardappartementen bevinden zich in hetzelfde gebouw én zoveel mogelijk op dezelfde gangen - Bagage wordt afgeleverd en opgehaald vlak voor de residentie - Nog meer Free Snacks en Drinks en kortingen in onze bar - sweaters tegen spotprijzen HET SKIRESORTS Val Thorens ( m) Val Thorens is hét skidorp bij uitstek! Dankzij zijn hoge ligging op 2300 m is Val Thorens het hoogste skistation in Europa en door zijn bijzondere reliëf vindt iedereen hier zijn gading. Precies door die hoge ligging en de vele sneeuwkanonnen (meer dan 1500 verspreid over Les 3 Vallées) is dit de meest sneeuwzekere vallei. Val Thorens biedt een opmerkelijk hoogteverschil van 1430 m waarbij de meeste pistes boven 2000 m gelegen zijn. Het volledig autovrije dorp biedt alles wat een skiër zoeken kan, van carver tot border, van beginner tot specialist: eenvoudige pistes rond het dorp, uitdagende pistes dieper in de bergen, een snowpark met halfpipe en bordercross, een snelheidstest piste, een slalomstadion, de langste rodelpiste van Frankrijk met een lengte van wel 6 km Andere mogelijkheden zijn parapente, ijsklimmen en crossen met sneeuwscooters. Het dorp biedt bovendien tal van off-piste ontspanningsmogelijkheden: twee grote winkelcentra, een bioscoop, een (indoor) sportcentrum van 9000 m 2 met fitnessruimtes, tennisbanen, saunas en turkse stoombaden, zwembad, squashbanen en meer dan 30 bars en 3 discotheken.

3 Val Thorens biedt toegang tot 3 skidomeinen: Val Thorens-Orelle ( 140 km pistes), La Vallée des Belleville (300 km pistes) en Les 3 Vallées (meer dan 600 km pistes). Het skipas van Les 3 Vallées geeft toegang tot de domeinen van Courchevel, La Tania, Méribel, Brides-Les-Bains, Les Menuires en Val Thorens. De valleien van St-Bon (Courchevel, La Tania), van les Allues (Méribel, Brides les Bains), van Belleville (Saint Martin, Les Menuires, Val Thorens) en van Orelle strekken zich uit over meer dan 400 km² en vormen samen het grootste skigebied ter wereld : Les 3 Vallées. Val Thorens is perfect gelegen om het domein van Les 3 Vallées te verkennen. Van hieruit kunt u uitwaaieren langs pisten over een lengte van meer dan 600 km op hoogtes tussen de 1300 m en de m (het hoogste punt is l'epaule du Bouchet). U vindt hier maar liefst 25 bergtoppen die onderling verbonden zijn door slingerende skipisten en 200 ultramoderne skiliften. Er is voor elk wat wils: grote panoramische pisten, goed aangestampt en voor alle niveaus, meer technische trajecten en quasi ongelimiteerde mogelijkheden voor off-piste skiën. Dankzij de infrastructuur en de variatie van de pisten, is de toegang gemakkelijk en vlot: in amper 15 minuten bent u in les Menuires, in 45 minuten in Méribel en in 5 kwartier in Courchevel. Bovendien is het dankzij de bevoorrechte ligging van Val Thorens mogelijk om Les 3 Vallées op één dag door te steken, door voortdurend de zon te volgen. Les 3 Vallées staan in de eerste plaats symbool voor een heerlijke reis door weergaloze en afwisselende landschappen: een grandioos hooggebergte in Les Menuires - Val Thorens, charmante alpenweiden en schitterende bossen in Méribel en een uitgesproken kalkreliëf in Courchevel. Goed voor een volle week fun dus!

4 LOGIES INCLUSIEF Standaard verblijf in appartementen van 4 of 6 personen Het verblijf is telkens van zaterdag tot zaterdag, 7 nachten. Andere bezettingen en groottes zijn mogelijk onder voorbehoud van beschikbaarheid (en eventueel mits betaling van een supplement). Nieuw is dat alle standaardappartementen zich in hetzelfde gebouw bevinden en zo veel mogelijk bij elkaar. Zo onderhoud je gemakkelijk contacten met de groep indien je dat wenst. Je kan de volgende opties op het inschrijvingsformulier aanduiden: - keuze van het appartement type: appartement voor 4 of 6 personen (onder voorbehoud van beschikbaarheid) - je bezet zelf het appartement met 4 of 6 personen en kiest hiervoor een groepsnaam die je op het inschrijvingsformulier vermeldt - je onderbezet het appartement zonder bedden op te kopen en laat ons de extra bedden aan iemand anders geven. We proberen dan rekening te houden met de leeftijd en het geslacht van de kamergenoten - je koopt de niet bezette bedden op (cfr rubriek NIET INBEGREPEN ). Verblijftaksen en administratiekosten zijn telkens in de standaardprijs inbegrepen. Val Thorens (4 pers. 27 m 2 6 pers. 33 m 2 ) De appartementen zijn gelegen in de Rue du Soleil in Val Thorens, werkelijk op de pistes en vlakbij de meeste liften. Je hoeft geen bus meer te nemen om naar de piste te gaan, je kan skiën tot voor je deur. Bovendien komen de meeste pistes uit aan onze residentie. Je hoeft dus geen extra liften te nemen om op het juiste niveau uit te komen! Vlakbij ons complex zijn alle (soms betalende) faciliteiten aanwezig voor een perfecte tijd: mini-supermarkt, gymzaal, sauna, solarium, jacuzzi, videozaal, animatieruimte met biljart en gezelschapsspelen en de bar waar we, zoals gewoonlijk, voor jullie speciale voordeeltarieven verkregen. niet bindend voorbeeld van 4 pers kamer niet bindend voorbeeld van 6 pers kamer Alle appartementen zijn uitgerust met woonkamer/slaapkamer met 1-persoonsdivanbed en uitschuifbed en een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden of met 1-persoonsdivanbed en uitschuifbed, badkamer met bad en toilet, kitchenette met 2 of 4 kookplaten, oven en koelkast en appart toilet. De standaardresidenties voor 4 personen zijn 27m 2 groot. Deze voor 6 personen zijn 33 m 2. Als je meer ruimte nodig hebt in je appartement stellen we voor om één of twee bedden op te kopen in een appartement van 4 of 6 personen.

5 NIET INBEGREPEN Waarborg Per appartement dient ter plaatse, na inspectie en inventarisatie van het appartement, een waarborg van EUR 300 betaald te worden. Hiervoor hebben we bij voorkeur volgende gegevens van een kredietkaart nodig: - naam van de kaarthouder - kaartnummer - vervaldatum De waarborg krijg je op het einde van je verblijf terug als je het appartement in goede staat achterlaat. Keuken-, bed- en badlinnen Je neemt best je eigen slaapmateriaal mee (slaapzak), bad- en keukenlinnen. Eindschoonmaak Het appartement moet in dezelfde staat worden teruggeven als tijdens de dag van aankomst. Onderbezetting Indien je een appartement van 4 personen wenst in te nemen met respectievelijk 3 of 2 personen, kan je 1 of 2 bedden opkopen aan respectievelijk 65 of 180 EUR per persoon. Indien je een appartement van 6 personen wenst in te nemen met respectievelijk 5 of 4 personen, kan je 1 of 2 bedden opkopen aan respectievelijk 40 of 85 EUR per persoon. BUSREIS INCLUSIEF Twee ervaren chauffeurs rijden u per royal class-touringcar voorzien van video, toilet & bar tot vlak aan onze appartementen. Hun fooi is reeds in de prijs van het basispakket inbegrepen. Het vertrek is voorzien rond 19 uur op vrijdagavond 25 januari/1 februari en thuiskomst op zondagmorgen 3 februari/10 februari 2008, beiden aan het Kinepolis-Café te Brugge. Gelieve te noteren dat de veiligheidsvoorschriften van Kinepolis niet toelaten dat er wagens op hun parking overnachten. Gelieve een halfuur voor vertrek aanwezig te zijn. Op de bus mag niet gerookt worden, daarom worden enkele nicotine/plas-stops voorzien. We bezorgen jullie nog voor vertrek een gedetailleerde vertrekregeling. We reizen met een comfortabele bus en niet met een vrachtwagen. Koffers dienen dan ook verstandig gemaakt te worden. Per persoon mag er één normale reiszak of koffer (MAX. 20KG!) meegenomen worden plus eventueel je ski- of snowboardmateriaal. Als je je ski s of board in een zak stopt, gelieve daar dan geen kledij bij te stoppen of boots. Maak je bindingen los van je board en stop die in je reiskoffer. Meerdere zakken kunnen echt niet mee. Je neemt best je eigen slaapmateriaal mee (slaapzak of donsdeken en kussensloop), badlinnen, keukenlinnen en afwasmiddel. Dit is ter plaatse niet aanwezig. Je dons of slaapzak kan je meenemen boven in de bus om je een goede nachtrust te garanderen. Er is een strenge wetgeving en controle op het laadvermogen, gelieve dus met bovenstaande regels rekening te houden. I LOVE SNOWERS krijgen 10 % korting bij Peak Performance!

6 SKIPAS INCLUSIEF UITBREIDINGEN OPTIE U krijgt standaard een Regular Skipas voor 6 dagen voor het gebied Val Thorens. De voorziene aankomsten vertrekregeling zijn zo gepland dat iedereen, indien gewenst, 7 volledige dagen kan skiën of snowboarden. Het volledige domein is uitgerust met elektronische skipas lezers, dus geen gesukkel meer aan de liften. Volgende uitbreidingen qua duurtijd en gebied zijn mogelijk: REGULAR 6 dagen Val Thorens 170 km LONG 7 dagen Val Thorens 170 km (+ 40 EUR) : 1 extra skidag BIG 6 dagen Les 3 Vallées 600 km (+ 59 EUR) COMBO 7 dagen Les 3 Vallées 600 km (+ 85 EUR) : 1 extra skidag Aarzel niet ons te contacteren indien je eventueel andere combinaties wenst. Let op: deze prijzen zijn enkel geldig bij reservatie voor vertrek. Ter plaatse zal het supplement duurder zijn! HALP PENSION OPTIE Na een ganse dag fun, verlang je naar een lekker, voldoende en vooral betaalbaar avondmaal. Uit ervaring weten we dat dit vaak een hekelpunt is in de skigebieden. Daarom koken wij zelf, en importeren we onze eigen Vlaamse keuken! Ons halfpension biedt s morgens 6 basisontbijten aan (vers Frans brood en zoet beleg). s Avonds voorzien we 7 stevige maaltijden die toelaten alle op en naast de piste verbruikte energie opnieuw op te slaan om er diezelfde avond (liefst naast de piste dan) of volgende dag opnieuw tegenaan te gaan. Elke morgen zijn het ontbijt en avondmaal voor die dag mooi verpakt en klaar om op te warmen beschikbaar. Zo kan iedereen zelf bepalen wanneer hij de extra energieshot nodig heeft en hoef je de verdere indeling van je dag niet naar ons te schikken. Wie vorige jaren met ons mee was, weet dat ons eten qua kwantiteit en bovendien kwaliteit uitstekend is. Beide koks zullen ter plaatse aanwezig zijn! SKILES IN GROEP OPTIE De lessen worden gegeven door gediplomeerde ESF monitoren aan groepen van +/- 8 personen. Het pakket omvat 2u30 intensieve les per dag gedurende 4 dagen en 1 dagtocht. De lessen vangen aan op zondag. Speciaal voor beginnende skiërs wordt zaterdag bij aankomst een gratis initiatieles gegeven (onder voorbehoud). De skilessen brengen je het volgende bij per niveau: - Starter: basis skiën - Betere Starter: je leert de basis van parallelskiën - Gevorderde: perfectioneren parallelskiën - Professional: je wordt all-terrein skiër Groepsles snowboard is enkel mogelijk voor beginners. Reserveren doe je vooraf, betalen ter plaatse.

7 SKIVERHUUR OPTIE Je kan, bij reservatie voor vertrek via, ter plaatse ski- en/of snowboardmateriaal (ski s, stokken, board en boots) huren aan een voordeeltarief, zo kan je bij problemen of ongemakken eenvoudig je materiaal omruilen en hoef je geen overtollige bagage mee te nemen. Om zeker te zijn van je materiaal reserveer je best vooraf, de afrekening gebeurt ter plaatse. Je krijgt het pakket 7 dagen ter beschikking. Wij staan garant dat er, indien je vooraf reserveerde, steeds voldoende materiaal beschikbaar is. Indien je geen volledig pakket wilt ontlenen kan je ook via ons het benodigde materiaal reserveren. Wij garanderen een voordeeltarief ter plaatse, mits reservatie vooraf. Skiër - Indicatieve prijzen 7dagen huur: Classic (comfortabele uitrusting voor beginnende skiër): -Ski's van het type Dynastar Omecruise -Schoenen van het type Salomon Symbio 500 Premium (uitstekende uitrusting voor ervaren skiër): - Ski's van het type Atomic S.X Schoenen van het type Salomon Perf 680 Expert (professionele uitrusting voor veeleisende skiërs): - Ski's van het type Salomon Street Racer Schoenen van het type Salomon X Wave 7.0 Boarder - Indicatieve prijzen 7 dagen huur Premium: - Snowboard van het type Rossignol R55, Crazy Creek Explorer - Schoenen van het type Nidecker Radius Expert: - Snowboard van het type Rossignol Accelerator - Schoenen van het type Nidecker Radius EUR All In Pakket Ski s + Stokken Classic Premium Expert EUR All In Pakket Board only Premium Expert ANNULATIE EUR 29 OPTIE Onze annuleringsverzekering van de Europese Reisverzekering is van het type De Luxe en laat je toe om zonder risico vroeg te boeken en onbezorgd naar je vakantie toe te leven. Annuleren kan enkel schriftelijk en dit binnen de 3 dagen na de gebeurtenis waardoor de reis (gedeeltelijk) geannuleerd wordt. Aan annuleringen zijn steeds kosten verbonden. We raden ten sterkste aan om u tegen onvoorziene omstandigheden voor vertrek te verzekeren door een annuleringsverzekering die in het geval van annulering de annuleringskosten (cfr de Algemene en Bijzondere reisvoorwaarden) dekt. De algemene voorwaarden van de annuleringsverzekering van de Europese Verzekeringen vind je op onze website terug. Enkel de clausule G Annuleringsverzekering is van toepassing. Het geldige type is De Luxe. Je krijgt een kopie van de voorwaarden toegestuurd na boeking. Een bijstandsverzekering heb je meestal via je ziektekas. Controleer dit zeker en vraag naar je pasje. Indien je toch een extra dekking wenst kan je dit bijboeken op ons kantoor.

8 SNOWTEAM Zowel tijdens heen als terugreis en op de bestemming is een ervaren -team aanwezig. Zij kennen het gebied en regelen alle praktische zaken bij aankomst en vertrek en animeren dagelijks après-ski activiteiten zoals een multimedia-kwis, gratis jeneverrodelen... Ze verwennen u bovendien ter plaatse met heel wat gratis snacks en drinks. Verder staan ze steeds ter uwer beschikking bij eventuele vragen of problemen en zorgen ze voor een perfect verloop van je vakantie RESERVATIE& INSCHRIJVINGEN Voor meer info of reservaties kan je terecht op - onze website: - ons adres: info@ilovesnow.be - of bij Inge op ons kantoor: I Love Snow, Forward Travel Damme, Stationsstraat 99, 8340 Sijsele, Tel: 050/ Inschrijven kan ook door het compleet ingevulde en ondertekende inschrijvingsformulier te verzenden naar I LOVE SNOW, Forward Travel Damme, Stationsstraat 99, 8340 Sijsele of per fax, 050/ Uw inschrijving wordt, indien er nog plaats is, bevestigd. Na ontvangst van het bevestigingsformulier betaalt u binnen de 10 dagen na inschrijving op rekeningnummer tav Forward Travel Damme, het voorschot (150 EUR) en de eventuele kosten voor de annulatie-verzekering (5% van de totale reissom exclusief ter plaatse te betalen opties). Uiterlijk 30 dagen voor vertrek of bij reservatie binnen de 30 dagen voor vertrek, betaalt u het saldo op het rekeningnummer ten gunste van Forward Travel Damme. U krijgt hiervoor geen nieuwe herinnering. Onze briefwisseling zal zoveel als mogelijk via gebeuren. Enkel in het geval we geen adres van u ter beschikking gebeurt de briefwisseling per post. Let op: een inschrijving is altijd definitief. Bij annulering of wijziging worden onze algemene voorwaarden toegepast. Indien u na het ontvangen van het bevestigingsformulier nog opties wenst te wijzigen (bijboeken of annuleren) dan kan dit, in zoverre wij dat bevestigen, tot 4 weken voor vertrek aan 6 EUR per wijziging. ADMINISTRATIEVE ZAKEN Voor reizen naar Frankrijk volstaat het in het bezit te zijn van een Belgische identiteitskaart of een Europees of Internationaal paspoort. Ook al zijn er betaalautomaten aanwezig in het skistation, we raden toch aan om voldoende cash geld mee te nemen. zet zich meer dan 100% in om jullie een geslaagde reis aan te bieden. Indien er toch klachten zouden zijn, gelieve die dan aan de monitoren ter plaatse kenbaar te maken zodat ze zo snel mogelijk een oplossing kunnen vinden. Indien uw problemen niet verholpen kunnen worden, vraag dan aan de monitoren om hiervan een document op te maken. Enkel op basis van dit document zal uw klacht in België verder behandeld kunnen worden.

I LOVE SNOW REISBROCHURE WINTERSPORT NAAR DE FRANSE ALPEN

I LOVE SNOW REISBROCHURE WINTERSPORT NAAR DE FRANSE ALPEN I LOVE SNOW REISBROCHURE WINTERSPORT NAAR DE FRANSE ALPEN Tel. 050 / 840 944 Dexia 779-5922724-35 WINTER 2009-2010 COMPLETE GIDS VOOR EEN GESLAAGDE REIS ONZE TROEVEN Eén van de beste Franse skigebieden

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2015 al voor de 10 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN Studievereniging VENAE Voor STUDENTEN, door STUDENTEN INHOUD, INLEIDING, VENAE naar de sneeuw!! - Waar? - Wanneer? HET DORP, informatie over het dorp en de accommodatie - Dorp - Appartementen GEBIED, Skiën

Nadere informatie

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 \ 1 Beschrijving Val Thorens Welkom in het skiparadijs, dat beroemd is om zijn sneeuwkwaliteit en zijn moderne skiliften.

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO WISPO 2010 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2010 heeft dit jaar een reis georganiseerd naar Saint

Nadere informatie

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS SKISTUDS: -Persoonlijke service op maat -Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding -Laagste prijsgarantie op skimateriaal en skiles -25 jaar ervaring -Eigen online Groepspagina

Nadere informatie

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een WISPO 2013 Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie, genaamd de WISPO. De WISPO commissie 2013 heeft dit jaar een reis georganiseerd

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul WISPO 2018 1. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2018 organiseert dit jaar een reis naar Risoul. Vorig jaar zijn we met 45 fanatieke mensen de berg

Nadere informatie

Châtel Winter 2009-2010

Châtel Winter 2009-2010 Wintersport in Frankrijk Frankrijk is het land van de uitgestrekte skigebieden. Het Mekka voor de echte ski- en snowboardliefhebbers. De single wintersport in Frankrijk staat voor sneeuwzekerheid en eindeloze

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2018 al voor de 11 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

PERSOONLIJKE UITNODIGING

PERSOONLIJKE UITNODIGING PERSOONLIJKE UITNODIGING Beste Wintersporter, Sliedrecht, 3 oktober 2016 Na een aantal jaren van jammerlijke afwezigheid, eindelijk weer eens goed nieuws te melden vanuit uw favoriete reisbureau! WE GAAN

Nadere informatie

Prijs per volwassene Te betalen Prijs per volwassene NOORDKAMER. Prijs per volwassene ZUIDKAMER

Prijs per volwassene Te betalen Prijs per volwassene NOORDKAMER. Prijs per volwassene ZUIDKAMER HOTEL LES CLARINES - LES 2 ALPES - SHORTSKI Vertrek autocar op donderdagavond - terug in België op maandagmorgen Hotelverblijf 3 dagen/2 nachten code btn eigen wagen FLAHMINI - met autocar FLACMINI Prijs

Nadere informatie

Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties

Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties Een optie nemen voor een kamer vol pension formule is al mogelijk: mail ons met vraag naar optie en geef uw bestemming en periode +

Nadere informatie

Val Thorens The Kickoff. Nascholingsreis Intercongress

Val Thorens The Kickoff. Nascholingsreis Intercongress Val Thorens The Kickoff Nascholingsreis Intercongress 09-13 december 2015 Introductie In samenwerking met Intercongress organiseert VvAA QualityTime wederom een nascholingsreis voor tandartsen, mondhygiënisten

Nadere informatie

SKIVAKANTIE IN VAL D'ISERE

SKIVAKANTIE IN VAL D'ISERE SKIVAKANTIE IN VAL D'ISERE HET STATION : VAL D'ISERE 1850. KARNAVAL 2015 Val d'isère is gelegen in de "ESPACE KILLY", een van de grootste en meest gevarieerde skigebieden van de Alpen, met 300 km skipisten,

Nadere informatie

WISPO 2016. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2016. 1. Wat is de WISPO WISPO 2016 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2016 organiseert dit jaar een reis naar St. Jean d Arves. Vorig jaar zijn we met een grote groep fanatieke

Nadere informatie

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 6 7 ISCHGL VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEn Ischgl is één van de meest bekende skidorpen in de Alpen. Het ligt op 75 minuten rijden van de luchthaven van Innsbrück en is op vrij korte tijd uitgegroeid

Nadere informatie

STUDENTEN GROEPEN jr. WINTER GROEPSREIZEN

STUDENTEN GROEPEN jr. WINTER GROEPSREIZEN STUDENTEN GROEPEN 18-25 jr. WINTER GROEPSREIZEN WWW.UCPA.NL WAAROM KIES JIJ UCPA.NL MAXIMAAL GENIETEN De accommodaties liggen midden in de mooiste skigebieden Centrale ruimtes om te relaxen na een dag

Nadere informatie

donderdag 29 november tot maandag 3 december 2012

donderdag 29 november tot maandag 3 december 2012 Voorproefje Op zaterdag 24 november 2012 opent het skigebied van Val Thorens. Sinds jaar en dag vieren wij in het weekend na de opening het begin van een nieuw wintersportseizoen met het zogenaamde Voorproefje.

Nadere informatie

ISO SYÖTE ADVENTURE WEEK - AANRADER!

ISO SYÖTE ADVENTURE WEEK - AANRADER! ISO SYÖTE ADVENTURE WEEK - AANRADER! Tijdens deze avonturenweek geniet je van de meest fotogenieke winteromgeving in Fins Lapland tijdens een sneeuwschoenwandeling, een 2-daagse hondensledetocht met overnachting

Nadere informatie

Voor de appartementen 'Les balcons' werken wij op een ander wijze als voor de andere formules uit onze brochure: wij maken een onderscheid tussen:

Voor de appartementen 'Les balcons' werken wij op een ander wijze als voor de andere formules uit onze brochure: wij maken een onderscheid tussen: Beste familie, Ziehier een prijsvoorstel voor de 1 ste week van de paasvakantie (05/04/14 12/04/14) in Val Cenis. Ik geef verschillende types appartementen door. Voor de appartementen 'Les balcons' werken

Nadere informatie

WISPO 2014. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2014. 1. Wat is de WISPO WISPO 2014 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO commissie 2014 organiseert dit jaar een reis naar Flaine. Vorig jaar hebben wij het record van 115 inschrijvingen

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO

WISPO Wat is de WISPO WISPO 2012 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPOcommissie 2012 heeft dit jaar een reis georganiseerd naar Briançon. Vorig jaar hebben wij het record van 85 inschrijvingen

Nadere informatie

UA Sportraad skireis 2014 31 januari 9 februari

UA Sportraad skireis 2014 31 januari 9 februari A U o p S d a tr ra 31 sk a u n ja i e ir ir s 9 4 1 20 b e f i r a u r Waar gaan we heen? Frankrijk St. Sorlin D'arves Het skigebied Frankrijk st. Sorlin D'arves In cijfers Length of ski slopes easy 310km

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO? 2. St. Francois Longchamp

WISPO Wat is de WISPO? 2. St. Francois Longchamp WISPO 2019 1. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2019 organiseert dit jaar een reis naar St. Francois Longchamp. Vorig jaar zijn we met 42 fanatieke

Nadere informatie

Reisinformatie Snowkamp

Reisinformatie Snowkamp Reisinformatie Snowkamp Utrecht, 10 februari 2010 Bonjour Snowkampers, Het is alweer bijna zover, de 10 e editie van Snowkamp vertrekt naar het prachtige Alpe d Huez! De begeleiders zijn al druk bezig

Nadere informatie

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE KAKSLAUTTANEN A LA CARTE Kakslauttanen is een unieke verblijfplaats in de ongerepte natuur van Fins Lapland dichtbij het skioord Saariselkä. De authentieke blokhutten behoren tot de gezelligste in Lapland

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO

WISPO Wat is de WISPO WISPO 2015 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2015 organiseert dit jaar een reis naar St. François Longchamp. Ieder jaar hebben wij weer een grote,

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN 8-daagse skivakantie Oostenrijk van 22-12-2012 tot 30-03-2013 Aanvang op zaterdag Hartelijk dank

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

Schoolreizen schooljaar

Schoolreizen schooljaar Schoolreizen schooljaar 2018-2019 OF Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Na het succesvolle Wintersportkamp in 2016, willen we dit jaar weer proberen een Wintersportkamp voor de leerlingen uit de

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE

ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE 22-27 december 2013, 495,- 425,- 22-26 december 2013, 425,- 365,- Spectaculair aanbod voor klanten Keet in Huis Kerstweek 2013: Retour Casa heeft twee attractieve

Nadere informatie

WIJ ORGANISEREN Zonneveldweg 9, 3830 Wellen Tel: 012/67.24.40, Fax: 012/67.24.41

WIJ ORGANISEREN Zonneveldweg 9, 3830 Wellen Tel: 012/67.24.40, Fax: 012/67.24.41 BS De Eik WIJ ORGANISEREN Zonneveldweg 9, 3830 Wellen Tel: 012/67.24.40, Fax: 012/67.24.41 stephan.jans@bsdeeikwellen.be EEN MEGACOOL,SUPERTOFFE, KINDVRIENDELIJKE SKIVAKANTIE Beste vrienden, Beste skiliefhebbers,

Nadere informatie

begeleide jeugdvakanties

begeleide jeugdvakanties begeleide jeugdvakanties 12-15 jaar / 14-17 jaar 15-17 jaar winter 2010-2011 begeleide wintervakanties www.jongerentravel.be Drabstraat 10-2640 Mortsel (lic. A5989) T: 03-440.18.00 / info@jongerentravel.be

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Winter 2013-2014. Sneeuw- Naar de Franse Alpen vanuit België THALYS.COM

Winter 2013-2014. Sneeuw- Naar de Franse Alpen vanuit België THALYS.COM Winter 2013-2014 Sneeuw- Bestemmingen THALYS.COM Naar de Franse Alpen vanuit België THALYS SNEEUW Bestemmingen & Dienstregeling GA AAN BOORD ALVORENS DE PISTES AF TE DALEN. THALYS BRENGT U NAAR DE VOET

Nadere informatie

S K I V A K A N T I E P A S E N

S K I V A K A N T I E P A S E N S K I V A K A N T I E P A S E N 2 0 1 1 ZATERDAG 09 TOT ZONDAG 17 APRIL 2011 FLACHAU (OOSTENRIJK) WE REIZEN NAAR DE SNEEUW! Wie, wat en waar? Reizen met de bus? Onze school, Instituut Sancta Maria te Aarschot

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Uw Reisadvies: Schüttdorf (Zell am see) Oostenrijk offerte datum: 17 oktober 2017 Voor: 15 personen

Uw Reisadvies: Schüttdorf (Zell am see) Oostenrijk offerte datum: 17 oktober 2017 Voor: 15 personen Hotel Latini Charmant 4-sterrenhotel in het centrum van de wijk Schüttdorf. Bij ons inclusief! Welkomstdrankje Dagelijks een kleine apres-ski snack van 15:00-17:00 uur 10% Korting op skihuur ter plaatse

Nadere informatie

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 TRYSIL SKI

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 TRYSIL SKI TRYSIL SKI Het gebied rondom de Trysilfjellet vormt de grootste aaneengesloten wintersportregio in Noorwegen. Meer dan 65 gevarieerde skipistes, 100km langlaufloipes en 2 snowboardparken garanderen er

Nadere informatie

Nr. 15. Appartement Le Schuss 15 Villars-sur-Ollon in Zwitserland

Nr. 15. Appartement Le Schuss 15 Villars-sur-Ollon in Zwitserland Nr. 15 Appartement Le Schuss 15 Villars-sur-Ollon in Zwitserland Beschrijving appartement "Schuss 15 [80 m2] is een nieuw ingericht en geheel gerenoveerd appartement voor 4-6 personen op de 1e verdieping

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

WINTERSPORT Risoul, La Forêt Blanche

WINTERSPORT Risoul, La Forêt Blanche WINTERSPORT 2018 Risoul, La Forêt Blanche Inhoud Voorwoord... 2 De deal... 3 Risoul... 3 Skigebied... 4 Verblijf... 5 Kamer indeling... 6 Après-ski... 6 Praktische informatie... 7 Geld... 7 Materiaalhuur

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE

FACILITEITEN ACCOMMODATIE JH Sankt-Vith Het aangename stadje Sankt-Vith en zijn omgeving liggen op het kruispunt van Eifel en Ardennen. De gemeente is al generaties lang bekend om haar gastvrijheid en haar kwalitatief hoogstaand

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

Meerdaagsearrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer

Meerdaagsearrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer Meerdaagsearrangement Winterberg al vanaf: 99,- p.p Bedrijfsuitje Personeelsuitje Schoolreisjes Teambuilding Vrijgezellenfeest Starliner De online ster in busvervoer Starliner is dé partner voor de organisatie

Nadere informatie

VERTREKINFO. 18 jarigen BAGAGE. Voor een optimaal verloop vindt U hieronder de algemene reisinformatie. 2010

VERTREKINFO. 18 jarigen BAGAGE. Voor een optimaal verloop vindt U hieronder de algemene reisinformatie. 2010 VERTREKINFO VAL THORENS Voor een optimaal verloop vindt U hieronder de algemene reisinformatie. 2010 VERTREKINFO 1.Vertrek: Datum: vrijdagavond 12 februari 2010 Opstapplaats: Créa Café aan Kinepolis Brugge

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE

FACILITEITEN ACCOMMODATIE JH Sankt-Vith Het aangename stadje Sankt-Vith en zijn omgeving liggen op het kruispunt van Eifel en Ardennen. De gemeente is al generaties lang bekend om haar gastvrijheid en haar kwalitatief hoogstaand

Nadere informatie

TE KOOP TE HUUR. Les Chalets de la Madeleine. Voor wonen in binnen- en buitenland

TE KOOP TE HUUR. Les Chalets de la Madeleine. Voor wonen in binnen- en buitenland TE KOOP TE HUUR Les Chalets de la Madeleine Frankrijk Saint François Longchamp 1650 / Valmorel Skigebied Le Grand Domaine Franse Alpen 25 chalets 12 appartementen receptie parkeergarage Voor wonen in binnen-

Nadere informatie

WINTER SNEEUW- NAAR DE FRANSE ALPEN VANUIT BELGIË BESTEMMINGEN THALYS.COM

WINTER SNEEUW- NAAR DE FRANSE ALPEN VANUIT BELGIË BESTEMMINGEN THALYS.COM WINTER 2014-2015 SNEEUW- BESTEMMINGEN THALYS.COM NAAR DE FRANSE ALPEN VANUIT BELGIË THALYS SNEEUW BESTEMMINGEN & DIENSTREGELING THALYS BRENGT U OP HET JUISTE SPOOR OM OPTIMAAL VAN UW WINTERSPORTVAKANTIE

Nadere informatie

Skikamp 2015 Valuascollege Venlo

Skikamp 2015 Valuascollege Venlo Skikamp 2015 Valuascollege Venlo Ook dit schooljaar organiseert het Valuascollege een wintersportreis naar Oostenrijk rond de carnavalsvakantie, voor leerlingen van bovenbouw HAVO-VWO. We gaan dit jaar

Nadere informatie

Skilessen op voorhand boeken bij Thomas Cook

Skilessen op voorhand boeken bij Thomas Cook Skilessen op voorhand boeken bij Thomas Cook Omdat we er bij Thomas Cook naar streven om een volledig pakket te bieden, hebben we ook deze winter skilessen vooraf boekbaar in Frankrijk (Arc 1800, Arc 1950,

Nadere informatie

Wintersport 2017 Informatie Bundel. Saint François Longchamp

Wintersport 2017 Informatie Bundel. Saint François Longchamp Wintersport 2017 Informatie Bundel Saint François Longchamp 1 2 Inhoud Wintersport 2017 Informatie Bundel... 1 Voorwoord... 4 De deal... 5 Verblijf... 5 Huisjes indeling... 6 Apres ski... 7 Thema feesten...

Nadere informatie

Zoals op de voorlichtingsavond toegezegd is, ontvangt u deze brief waarin u met uw zoon/dochter een keuze maakt voor:

Zoals op de voorlichtingsavond toegezegd is, ontvangt u deze brief waarin u met uw zoon/dochter een keuze maakt voor: Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van leerjaar 3 Ons kenmerk: Mos/Dkk/13517 Betreft: buitenschoolse activiteiten leerjaar 3 Doetinchem, september 2012 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH JH Bokrijk Bokrijk ligt in het hartje van de provincie Limburg, tussen Hasselt en Genk. De Roerdomp" is een gezellige en moderne jeugdherberg die haar gasten een aangenaam verblijf biedt in volle natuur,

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

De begeleiding van Snowcamp

De begeleiding van Snowcamp Snowcamp 2019 De begeleiding van Snowcamp Docenten vanuit school: Elke Snowcamp groep krijgt minimaal 1 persoonlijke Snowcamp mentor Mevr. Jouzy Dhr. van de Meer Dhr. de Wit Dhr. van Veen Mevr. Groen

Nadere informatie

WINTER SNEEUW- NAAR DE FRANSE ALPEN VANUIT NEDERLAND BESTEMMINGEN THALYS.COM

WINTER SNEEUW- NAAR DE FRANSE ALPEN VANUIT NEDERLAND BESTEMMINGEN THALYS.COM WINTER 014-015 SNEEUW- BESTEMMINGEN THALYS.COM NAAR DE FRANSE ALPEN VANUIT NEDERLAND THALYS SNEEUW BESTEMMINGEN & DIENSTREGELING THALYS BRENGT U OP HET JUISTE SPOOR OM OPTIMAAL VAN UW WINTERSPORTVAKANTIE

Nadere informatie

Informatie en prijzen

Informatie en prijzen De Groepsgîte De groepsgîte: Informatie In totaal kan je hier met een groep van 15 personen overnachten. Gelijkvloers Een ruime ingerichte keuken - gasfornuis met oven - houtgestookt fornuis met oven (ideaal

Nadere informatie

WISPO 2011 Nobody said it was easy!

WISPO 2011 Nobody said it was easy! WISPO 2011 Nobody said it was easy! 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2011 heeft dit jaar een

Nadere informatie

275,- per persoon per arrangement

275,- per persoon per arrangement ... oostenrijk 2x In het spoor van de jetset 8-daags arrangement Kirchberg Het skigebied van Kitzbühel-Kirchberg is al jaren geliefd bij de internationale jetset. En het moet gezegd: in de omgeving kun

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. gratis wifi in lobby en bar. Capaciteit: 72 bedden 16 kamers voor 5 à 6 personen. terras, tv-hoek, gezelschapsspelen

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. gratis wifi in lobby en bar. Capaciteit: 72 bedden 16 kamers voor 5 à 6 personen. terras, tv-hoek, gezelschapsspelen JH Dudzele De jeugdherberg van Dudzele is bijzonder rustig gelegen langs het Boudewijnkanaal, tussen het landelijke Lissewege en het pittoreske Damme. Vanuit de jeugdherberg kun je gemakkelijk naar Brugge

Nadere informatie

REIZEN EN AUTOCARS. Plezier & actie! 0032(0)14/ SKI FUN

REIZEN EN AUTOCARS. Plezier & actie! 0032(0)14/ SKI FUN 2018 REIZEN EN AUTOCARS Plezier & actie! 0032(0)14/67 70 53 SKI FUN Golling - Flacha Salzburger Sportwelt Amadé Bergfex rating Skigebied: **** De enorme skicarroussel van Salzburger Sportwelt is ontstaan

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO? 2. Vaujany

WISPO Wat is de WISPO? 2. Vaujany WISPO 2019 1. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2019 organiseert dit jaar een reis naar Vaujany. Vorig jaar zijn we met 42 fanatieke mensen de berg

Nadere informatie

WE REIZEN VOOR DE 17de KEER NAAR DE SNEEUW!

WE REIZEN VOOR DE 17de KEER NAAR DE SNEEUW! S K I V A K A N T I E P A S E N 2 0 1 5 ZATERDAG 4 APRIL TOT ZONDAG 12 APRIL 2015 WAGRAIN WE REIZEN VOOR DE 17de KEER NAAR DE SNEEUW! Wie, wat en waar? Reizen met de bus? Onze school, Instituut Sancta

Nadere informatie

LES KARELLIS PASEN 1 WEEK 2010

LES KARELLIS PASEN 1 WEEK 2010 LAATSTE INFO LES KARELLIS PASEN 1 WEEK 2010 Gîtes Renouveau (appartement) Vervoer per bus Hierbij sturen wij u de laatste info voor de skivakantie met Pasen naar Les Karellis. U vindt in bijlage de volgende

Nadere informatie

SANKT MORITZ ALGEMEEN VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

SANKT MORITZ ALGEMEEN VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 20 21 SANKT MORITZ VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEN Sankt Moritz is één van de bekendste vakantiegebieden ter wereld. Het stadje telt ongeveer 5.000 inwoners en is de vijfde stad van het kanton

Nadere informatie

Hotel**** Mayrhofen www.wensbusinessevents.nl ski, summer & city Hotel: Hotel****, Mayrhofen- Oostenrijk ARRANGEMENT Registratiesysteem Aankomst: 21 januari 2017 Vertrek: 24 januari 2017 Prijs per persoon:

Nadere informatie

Info avond. Oostenrijkreis. 27 januari t/m 1 februari Infoavond. Oostenrijkreis. Zondag 22 t/m Zaterdag 28 januari

Info avond. Oostenrijkreis. 27 januari t/m 1 februari Infoavond. Oostenrijkreis. Zondag 22 t/m Zaterdag 28 januari Info avond Oostenrijkreis 27 januari t/m 1 februari 2019 Infoavond Oostenrijkreis Zondag 22 t/m Zaterdag 28 januari Skireis naar Oostenrijk, Provincie Tirol, dorp Brixlegg (807 km) Skigebied Wildschonau

Nadere informatie

LA ROSIERE PASEN 1 WEEK 2010

LA ROSIERE PASEN 1 WEEK 2010 LAATSTE INFO LA ROSIERE PASEN 1 WEEK 2010 Appartementen Les Balcons Vervoer per bus Hierbij sturen wij u de laatste info voor de skivakantie met Pasen. Let op: onderaan in deze mail zijn een paar belangrijke

Nadere informatie

Dagarrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer

Dagarrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer Dagarrangement Winterberg al vanaf: 25,- p.p Bedrijfsuitje Personeelsuitje Schoolreisjes Teambuilding Vrijgezellenfeest Starliner De online ster in busvervoer Starliner is dé partner voor de organisatie

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Hotel Kohlerhof**** in Fügen Oostenrijk. Voor een ieder wat te doen, skiën, langlaufen, rodelen

Hotel Kohlerhof**** in Fügen Oostenrijk. Voor een ieder wat te doen, skiën, langlaufen, rodelen Hotel Kohlerhof**** in Fügen Oostenrijk Voor een ieder wat te doen, skiën, langlaufen, rodelen Hotel Kohlerhof**** in Fügen Hotel Kohlerhof is een vrij luxe hotel met vele faciliteiten. Het bestaat uit

Nadere informatie

Wintersportweek Presentatie ná op:

Wintersportweek Presentatie ná op: Wintersportweek 2019 Presentatie ná 28-01-2019 op: http://www.denieuweveste.nl Reispakket Bus Coevorden St. Martin am Tennengebirge Jeugdhotel skigebied Accommodatie HP (excl. lunch!) Liftpas (Keycard

Nadere informatie

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 2 2 3 Inleiding Het is bijna zover, we gaan met 49 leerlingen en 6 docenten naar het skigebied Wildschönau in Oostenrijk. De

Nadere informatie

HARRINIVA 3-DAAGSE DIEPSNEEUWSCOOTERSAFARI

HARRINIVA 3-DAAGSE DIEPSNEEUWSCOOTERSAFARI HARRINIVA 3-DAAGSE DIEPSNEEUWSCOOTERSAFARI Het Harriniva Holiday Centre is een gezellig hotel in wildernisstijl. Het is gelegen in het kleine plaatsje Muonio op de grens tussen Finland en Zweden. Tijdens

Nadere informatie

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ).

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ). Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Door middel van deze nieuwsbrief, willen wij namens de organisatie, jullie informeren over de wintersportreis naar Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) die in de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

kinderanimatie voorzien. Neem deze folder rustig door en aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren voor bijkomende informatie of eventuele vragen.

kinderanimatie voorzien. Neem deze folder rustig door en aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren voor bijkomende informatie of eventuele vragen. SKI MEETJESLAND 2010 2011 SPORTDIENST KAPRIJKE - WAARSCHOOT - ZOMERGEM Ski Meetjesland Interessante informatie: Sportdienst Kaprijke: 09 376 82 20 Sportdienst Waarschoot: 09 250 59 35 Sportdienst Zomergem:

Nadere informatie

REISVOORSTEL: 5-DAAGSE REIS naar St. Francois Longchamp

REISVOORSTEL: 5-DAAGSE REIS naar St. Francois Longchamp REISVOORSTEL: 5-DAAGSE REIS naar St. Francois Longchamp Groepsnaam : Dalto / Tempo on Tour Naam aanvrager : Jelle Steenbeek Groepsgrootte : 20-64 personen Periode : 30-1-2014 t/m 3-2-2014 Vervoer : Royal

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

PILATES. OZ Vitaliteitsweekend 2016 GEZOND. Vitaal genieten aan de Belgische kust 9 t.e.m. 11 december een slimme zet

PILATES. OZ Vitaliteitsweekend 2016 GEZOND. Vitaal genieten aan de Belgische kust 9 t.e.m. 11 december een slimme zet OZ Vitaliteitsweekend 2016 GEZOND PILATES Vitaal genieten aan de Belgische kust 9 t.e.m. 11 december 2016 Geniet van een heerlijk weekend pilates aan zee op deze prachtige locatie. Met pilates creëer je

Nadere informatie

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk 379.000 ski in ski out zwembad geschikt voor 8 personen nieuw ingericht volledig georganiseerde verhuur aantrekkelijk geprijsd sauna Te koop: recreatiewoning

Nadere informatie

Informatieavond 26-01-2015. Wintersportweek 2015 Scholengemeenschap. Coevorden. Deze presentatie is ná 26-01-2015 beschikbaar op:

Informatieavond 26-01-2015. Wintersportweek 2015 Scholengemeenschap. Coevorden. Deze presentatie is ná 26-01-2015 beschikbaar op: Informatieavond 26-01-2015 Wintersportweek 2015 Scholengemeenschap Coevorden Deze presentatie is ná 26-01-2015 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Organisatoren

Nadere informatie

Hotel Latini **** in Kaprun, Zell am See Oostenrijk. Van donderdag 15 maart t/m zondag 18 maart

Hotel Latini **** in Kaprun, Zell am See Oostenrijk. Van donderdag 15 maart t/m zondag 18 maart Hotel Latini **** in Kaprun, Zell am See Oostenrijk. Van donderdag 15 maart t/m zondag 18 maart Voor een ieder wat te doen. skiën, langlaufen, rodelen, wandelen Hotel Latini **** Zell am See Algemeen Hotel

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Parijs.

Met de Fotografie op reis naar Parijs. Met de Fotografie op reis naar Parijs. PROGRAMMA PARIJS 06:00 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 10:00 uur #

Nadere informatie

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK!

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! Beleef het ultieme winteravontuur tijdens een 6-daagse hondensledetocht in het uiterste noorden van Zweeds Lapland. Het traject van deze expeditie volgt

Nadere informatie

Wintersportarrangementen

Wintersportarrangementen Touring Activiteiten Excursies Brochure 2014 Wintersportarrangementen 2014 GROEPSDAGTOCHTEN Speciale Winterarrangementen 2014 SW 01. AlpinCenter Bottrop Tijd: 10.00-23.00 uur In het AlpinCenter in Bottrop,

Nadere informatie

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Door middel van deze nieuwsbrief, willen wij namens de organisatie, jullie informeren over de wintersportreis naar Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) die in de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Belgische bahá í-zomerschool 2017 van 20 tot 23 juli 2017 van 9 tot 14 Kalimat 174

Belgische bahá í-zomerschool 2017 van 20 tot 23 juli 2017 van 9 tot 14 Kalimat 174 Belgische bahá í-zomerschool 2017 van 20 tot 23 juli 2017 van 9 tot 14 Kalimat 174 Gîte d'etape van Villers-Sainte-Gertrude Thema van de school: "Onze harten sterker verbinden met Bahá u lláh en het goddelijk

Nadere informatie