WINTERPARADIJS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WINTERPARADIJS 2015-2016"

Transcriptie

1 WINTERPARADIJS GENIET VAN EEN ONVERGETELIJKE WINTERSPORT Oostenrijk, Zwitserland Duitsland en Tsjechië

2 2 Winterparadijs WELKOM IN HET WINTERPARADIJS VAN LANDAL SKI LIFE U wordt wakker in een magische witte wereld, de zon komt op. Vanuit uw appartement kijkt u uit op een nog lege piste, de sneeuwcondities zijn perfect. Na een gezellig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een heerlijke dag in de sneeuw. Wintersport is hét moment om nieuwe energie op te doen en te genieten van uw gezin, familie of vrienden. De wintersportparken van Landal Ski Life bieden alles wat u zoekt. U verblijft in een sfeervolle accommodatie, veelal direct aan de piste. Ontspan na een sportieve dag in de sauna en geniet van een heerlijk diner in onze restaurants. Ook de kinderen beleven een fantastische tijd in het kinderskiland, de Bollo Club of in het zwembad. Bij Landal Ski Life geniet u van het ultieme wintersportgevoel. Romantisch een weekend weg Marion en Sebastiaan: Samen een lang weekend naar Landal Winterberg, heerlijk! Het is er behoorlijk sneeuwzeker, mede dankzij de vele sneeuwkanonnen. Aanrader: avondskiën op de sfeervol verlichte pistes. Met als fijne afsluiter een glühwein.

3 Winterparadijs 3 Een complete wintersport Marjolein: Terwijl wij samen de pistes verkennen, leren de kinderen skiën in het kinderskiland. s Middags gaan we met z n allen naar het zwembad, ik trakteer mezelf op een beauty behandeling. En dan: tijd voor onze favoriete pizza, wel zo gemakkelijk. Wij zijn Landal Ski Life fans.» Laat u inspireren Bij Landal Ski Life beleeft iedereen een heerlijke wintersport. Gaat u voor het eerst op skivakantie, maakt u met het hele gezin avontuurlijke dagtochtjes of houdt u van wandelingen door de sneeuw? Met onze 12 Landal Ski Life parken in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Tsjechië vindt u zeker een bestemming die bij uw wensen past. Laat u inspireren door dit magazine, met tips voor de kinderen, de leukste in- en outdoorfaciliteiten, onze wellness- en culinaire voorzieningen en uiteraard informatie over onze accommodaties en parken. Kinderparadijs... pag. 4-5 In- en outdooractiviteiten... pag. 6-7 Wellness & culinair... pag. 8-9 Accommodaties... pag. 10 Parkoverzicht op de kaart... pag Alles op een rij... pag. 13 Met één klik alle informatie Met dit magazine willen we u inspireren voor een onvergetelijke wintersportvakantie. Maar er valt nog zóveel meer te vertellen. Ziet u dit symbool, dan vindt u meer informatie op landalskilife.nl. Zoals video s en foto s van onze parken, faciliteiten en accommodaties. Ook vindt u informatie over de omgeving, pistekaarten, actuele sneeuwhoogten en nog veel meer. Natuurlijk kunt u via landalskilife.nl gemakkelijk reserveren en ziet u de actuele prijzen.

4 4 Kinderparadijs RODE WANGEN IN DE SNEEUW Veel plezier met vakantievriendjes Met rode wangen begroet Sam zijn ouders. Vol van zijn avonturen in het kinderskiland, waar hij voor het eerst op de ski s heeft gestaan. Papa, morgen zie ik mijn nieuwe vriendjes en komt Bollo langs! Zullen we nu gaan zwemmen? Kinderen beleven op en rond de parken van Landal Ski Life de tijd van hun leven. En als de kinderen het fijn hebben, genieten papa en mama dubbel. landalskilife.nl/kids Zwemspullen mee! Sneeuw is superleuk, maar wel koud, brrrr! Gelukkig kun je lekker op warmen in het zwembad en fijn plonzen en spetteren in het kinderbad. Op en bij alle parken van Landal Ski Life is een zwembad, van verwarmd openluchtzwembad tot overdekt zwemparadijs.

5 Kinderparadijs 5 Welkom kleintjes Wat is het fijn als er met u wordt mee gedacht. Landal Ski Life begrijpt precies hoe een gezin met jonge kinderen vakantie wil vieren. Het kinderbedje en de kinderstoel staan al klaar in uw accommodatie; de kleintjes zijn welkom in de gezellige Bollo Club. Samen skiën of met z n tweetjes uit eten? Informeer naar onze oppasservice. Sneeuwballengevecht Familie Hoogstraten: Na een dag in de sneeuw ploffen we neer in ons appartement. Tijdens de warme chocolademelk komen de verhalen en dan worden we uitgedaagd door de kinderen: een sneeuwballengevecht. Dit is echt genieten. Parktips In de arrenslee naar de kinderpiste Waterpret in subtropische sferen Uitzicht op het kinderskiland Wat een belevenis: een arrenslee brengt de kinderen naar de skiles in Katschi s Kinderwereld, waar leren skiën echt een feest is. Landal Katschberg in Oostenrijk is voor jonge gezinnen een ideale bestemming. landalskilife.nl/katschberg Glij van de 100 meter lange bandenglijbaan, laat u meevoeren in de stroomversnelling of ontspan heerlijk in de whirlpool. Het zwemparadijs bij Landal Salztal Paradies in Duitsland biedt eindeloos veel waterpret voor het hele gezin. landalskilife.nl/salztalparadies Landal Brandnertal in Oostenrijk ligt direct aan de piste. Vanaf het restaurantterras heeft u een perfect uitzicht op het aan grenzende kinderskiland. Tijdens een kop koffie ziet u de kids genieten op de ski. Om daarna gezellig met elkaar te lunchen. landalskilife.nl/brandnertal

6 6 In- en outdooractiviteiten Wat een ervaring Chris en Gabrielle: We deden het voor de kinderen, de hondensleetocht, maar wat zijn we overrompeld; door die prachtige husky s, de snelheid van de slee en door het landschap. Een onvergetelijke belevenis voor ons allemaal! IEDEREEN GENIET IN DE SNEEUW Meer dan alleen skiën Geniet van de stilte tijdens een wandeling door het sprookjesachtige winter - landschap of tijdens een prachtige langlauftocht. Trek met de arrenslee door de dennenbossen of bind een middag de schaatsen onder. Of misschien waagt u zich aan paragliden en vliegt u boven het besneeuwde dal? Niets is fijner dan s avonds alle verhalen en ervaringen met elkaar te delen, genietend van warme chocolademelk of glühwein. landalskilife.nl/actief Uitdaging! Ervaren skiërs en snowboarders dromen ervan om off-piste te gaan en als eerste een spoor te trekken door de diepe sneeuw. Maak zo n tocht met een ervaren gids, voor een onvergetelijk avontuur.

7 In- en outdooractiviteiten 7 Parktips Rodelen bij maanlicht Ontdek de mooiste plekjes te voet Schaatsplezier op natuurijs De zon is al lang onder, maar de dag is nog niet voorbij. We gaan nachtrodelen! Dat betekent dikke pret met vrienden en familie. Met z n allen de berg af: wie wint? Actie is verzekerd op en rond Landal Hochmontafon in Oostenrijk. landalskilife.nl/hochmontafon Luisteren naar het zachte geknisper, terwijl u wandelt over bospaadjes en door verse sneeuw. Stil staan voor een waanzinnig panorama. De winterwandelpaden in de omgeving van Landal Chalet Matin in Oostenrijk brengen u naar de allermooiste plekjes. landalskilife.nl/chaletmatin Een flinke tocht op natuurijs, rondjes zwieren of de allereerste keer op de schaats. Landal Marina Lipno in Tsjechië grenst aan het mooie Lipnomeer, met een elf kilometer lange schaatsbaan. Dat wordt genieten van ijspret! landalskilife.nl/marinalipno

8 8 Wellness & culinair EEN MOMENT VOOR UZELF Nieuwe energie Een actieve dag in de sneeuw, dat verdient een moment van ontspanning. Lekker uit eten en kennismaken met lokale specialiteiten, gevolgd door een glas wijn bij een knapperend haardvuur. Bent u een wellnessliefhebber, dan plant u uiteraard ook een dagje sauna. Eerst in een kruidenbad, gevolgd door een gezichtsbehandeling en een ontspannende massage. Zo n dag geeft veel energie, u komt helemaal uit gerust thuis. landalskilife.nl/wellness Heerlijk tafelen Tijdens wintersport is het heerlijk om de dag af te sluiten met een diner. Laat u in onze restaurants verrassen door lokale specialiteiten of geniet in uw eigen accommodatie van een compleet verzorgde gourmetavond. Begin elke dag met de verse broodjesservice, dat is wel zo gemakkelijk. landalskilife.nl/culinair

9 Wellness & culinair 9 Parktips Massage aan huis Tijdens uw verblijf in ons luxe park Landal Alpine Lodge Lenzerheide in Zwitserland hoeft u na een actieve dag de deur niet meer uit en de kou in. U reserveert gewoon een professionele massage aan huis. Gun uzelf zo n luxe moment. landalskilife.nl/ alpinelodgelenzerheide Alles geregeld, dat is écht vakantie Hoe fijn is het als de boodschappen en het haardhout al klaarstaan en uw bedden zijn opgemaakt? En als u in de badkamer wordt verrast met Rituals-producten, geurkaarsen en heerlijk grote handdoeken? Gun uzelf een luxe en zorgeloze vakantie. We bieden u diverse arrangementen, die u eenvoudig bijboekt bij uw reservering. landalskilife.nl/arrangementen Ontspannen in thermen In het schitterende thermencomplex in Zwitserland op Landal Vierwaldstättersee komt u helemaal tot rust. Ontspan in een van de mooie baden, de sauna en spa-oase of tijdens een massage of schoonheidsbehandeling. landalskilife.nl/vierwaldstattersee Zwemmen op niveau Heerlijk doezelen in het bubbelbad en vervolgens buiten baantjes trekken. In de winter is dit extra bijzonder op Landal Rehrenberg in Oostenrijk. Met de damp om u heen en uitzicht op besneeuwde bergen. Niet alleen erg leuk, maar ook erg goed voor de spieren. landalskilife.nl/rehrenberg Samen relaxen Mirjam en Andrea zijn grote wellness-fans: Terwijl onze mannen gaan sleeën met de kinderen, genieten wij van een beautybehandeling in het wellnesscenter. Het is ons moment, om elke wintersportvakantie weer naar uit te kijken.

10 10 Accommodaties WAKKER WORDEN AAN DE PISTE Moe en voldaan na een dag skiën Dirk en Ina: Na een dag snowboarden is het fijn thuiskomen in onze chalet. De haard aan, wijntje erbij en daarna in de sauna. Heerlijk! Voor elk gezelschap Elke ochtend wakker worden vlak bij of zelfs aan de piste, met een fantastisch uitzicht over het skigebied. En toch alle rust en privacy, in een sfeervolle accommodatie die van alle comfort is voorzien. Of u nu een romantische en sportieve vakantie boekt voor twee of een gezellige vakantieweek met de hele familie of een groep vrienden. Bij Landal Ski Life vindt u altijd een accommodatie die voldoet aan uw vakantiewensen. landalskilife.nl/accommodaties Parktips Luxe met uniek uitzicht Op Landal Resort Walensee in Zwitserland geniet u van een grandioos uitzicht. U bent omgeven door de machtige bergmassieven van de Churfirsten en de Walensee ligt aan uw voeten. landalskilife.nl/resortwalensee Ski in & ski out De appartementen van Landal Bad Kleinkirchheim liggen aan de zonnige zuidzijde van de Alpen. Hier is het heerlijk wakker worden. Ontbijten in de zon, ski s aanklikken en gaan. U zoeft zo de piste af. landalskilife.nl/badkleinkirchheim Met z n allen in één chalet Met drie gezinnen op wintersport, gezellig! Als de kinderen slapen, kunt u gezellig bijpraten bij de houtkachel. Landal Winterberg in Duitsland beschikt over chalets tot wel 16 personen. landalskilife.nl/winterberg

11 Alles op een rij 13 Oostenrijk Zwitserland Duitsland Tsjechië Landal Brandnertal Chalet Matin* Hochmontafon Rehrenberg Katschberg Bad Kleinkirchheim Resort Walensee Vierwaldstättersee Alpine Lodge Lenzerheide Winterberg Salztal Paradies Marina Lipno Skigebied Brandnertal (incl. Montafon) Montafon (incl. Brandnertal) Saalbach Hinterglemm** Katschberg Bad Kleinkirchheim Flumserberg Morschach/ Stoos Arosa Lenzerheide Wintersport- Arena Sauerland Ravensberg***** Lipno Hoogte skigebied m m m m m m m m m m m Hoogte park m 890 m m 860 m m m 450 m 630 m m 670 m 310 m 775 m Direct aan de piste *** *** Skigebied (km) Loipes (km) Sneeuwkanonnen (% pistes) Skischool/kinderskiland Activiteiten in de omgeving (tot 15 kilometer) Après-ski Rodelen/Nachtrodelen Hond- of paardentochten Sneeuwschoenwandeling Thermencomplex Parkfaciliteiten Skiverhuur op het park * Wifi Type zwembad Binnen * Binnen Binnen/ buiten Binnen Binnen Binnen Binnen Zwemparadijs Zwemparadijs Baby- en/of peuterbad * (binnen) Sauna * **** **** Wellness en/of beautybehandelingen Kinderopvang (vanaf 3 jaar) * Bollo - en/of kinderclub * Restaurant/Bistro * Minishop * Prijzen per 7 nachten per accommodatie Kijk voor de meest actuele tarieven op landalskilife.nl. 4- pers ,- 744,- 930,- 786, ,- 876,- 876,- A 954, ,- B : 795,- 4- pers (voorjaarsvakantie) 1.876, , , , , , ,- A 1.470, ,- B : 1.030,- 6- pers ,- 924, , , , , ,- A 1.074, ,- B : 1.030,- 6- pers (voorjaarsvakantie) 2.135, , , , , , ,- A 1.728, ,- B : 1.240, : 515, : 760, : 570, : 830,- Bovengenoemde prijzen zijn incl. eindschoonmaak- en energiekosten en excl. de reserveringskosten ( 24,50), verplichte bedlinnen (max. 7,75 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). A. Prijs is incl. opgemaakte bedden bij aankomst. B. Prijs is incl. bedlinnen, opgemaakte bedden bij aankomst, hand- en keukendoekenpakket. * Toegang tot alle parkfaciliteiten van Landal Brandnertal (ca. 3 km). ** Skigebied wordt in 2016 uitgebreid met een nieuwe verbinding tussen Saalbach-Hinterglemm-Leogang en Fieberbrunn. *** Oefen- en kinderweide; berglift in de directe omgeving. **** Privé-sauna in de luxe accommodatietypen aanwezig. ***** Diverse ski- en langlaufmogelijkheden in de omgeving. Prijswijzigingen, onjuistheden, druk- en zetfouten voorbehouden. Binnen 405,- 750,- 446,- 871,-

12 Oostenrijk Landal Brandnertal Vorarlberg, Brandnertal - Gelegen aan de piste, ski in & ski out - Veel faciliteiten voor groot en klein - Familievriendelijk skigebied - Heerlijk zwembad met relaxruimte en sauna landalskilife.nl/brandnertal Hamburg Landal Chalet Matin Vorarlberg, Brandnertal - Rustig gelegen in het bergdorpje Bürserberg - Ruime comfortabele appartementen - Prachtige winterwandelroutes vanaf het park - Gratis en verwarmde skidepots bij de lift landalskilife.nl/chaletmatin België Utrecht Nederland Antwerpen Brussel Dortmund Winterberg Keulen Salztal Paradies Landal Hochmontafon Vorarlberg, Montafon - Gelegen aan de piste, ski in & ski out - Familievriendelijk skigebied met hoge sneeuwzekerheid - Hoge liftcapaciteit, weinig wachttijden - Zwembad met o.a. een sauna landalskilife.nl/hochmontafon Frankfurt Duitsland Landal Rehrenberg Salzburger Land, Saalbach Hinterglemm - Zeer uitgebreid, internationaal bekend skigebied - Après-ski in de directe omgeving - Warm buitenbad, met prachtig uitzicht op de pistes - Binnenzwembad met peuterbad landalskilife.nl/rehrenberg Landal Katschberg Karinthië, Katschberg - Gelegen aan de piste, ski in & ski out - Uitgebreid skigebied met hoge sneeuwzekerheid - Zeer veel skifaciliteiten voor kinderen - Zwembad met peuterbad landalskilife.nl/katschberg Zürich Resort Vierwaldstättersee Walensee Bern Zwitserland Alpine Lodge Lenzerheide Brandnertal Chalet Matin Innsbruck Hochmontafon Landal Bad Kleinkirchheim Karinthië, Bad Kleinkirchheim - Gelegen aan de piste, ski in & ski out - Familievriendelijk skigebied - Twee luxe thermen op loopafstand van het park - Zwembad met peuterbad landalskilife.nl/badkleinkirchheim

13 Parkoverzicht 12 Landal Alpine Lodge Lenzerheide Graubünden, Arosa Lenzerheide - Gelegen aan de piste, ski in & ski out - Skigebied staat in de top 10 van Zwitserland - Buitengewoon luxe accommodaties - Zwembad, fitnessruimte, sportwinkel landalskilife.nl/alpinelodgelenzerheide Zwitserland Berlijn Landal Vierwaldstättersee Centraal-Zwitserland, Morschach/Stoos - Zonnige ligging, met betoverend uitzicht - Familievriendelijk skigebied - Uitgebreide spa & wellness/groot beleveniszwembad - Veel indoorfaciliteiten voor jong en oud landalskilife.nl/vierwaldstattersee München Praag Český Krumlov Marina Lipno Tsjechië Landal Resort Walensee Oost-Zwitserland, Flumserberg - Adembenemend uitzicht op de bergmassieven van de Churfirsten - Ligging direct bij de gondel/dalstation - Zeer luxe accommodaties - Diverse restaurants landalskilife.nl/resortwalensee Duitsland Wenen Salzburg Zell am See Oostenrijk Rehrenberg Katschberg Bad Kleinkirchheim Klagenfurt Landal Winterberg Sauerland, Wintersport-Arena Sauerland - Gelegen aan de piste, ski in & ski out - Op slechts 3.5 uur rijden vanaf Utrecht - Ideaal skigebied voor beginners en families - Zwembad met peuterbad landalskilife.nl/winterberg Landal Salztal Paradies Harz, Ravensberg - Gelegen direct naast kuurdorp Bad Sachsa - Subtropisch zwemparadijs, inclusief spa & wellness - Indoorspeelparadijs, vlak naast het park - Ideale uitvalsbasis voor wandelingen landalskilife.nl/salztalparadies Tsjechië Landal Marina Lipno Zuid-Bohemen, Lipno - Direct gelegen aan de piste - Ideaal skigebied voor beginners - 11 kilometer lange natuurijsbaan voor de deur - Voor een voordelige skivakantie landalskilife.nl/marinalipno

14 landalskilife.nl of bel ( 1,- per gesprek) Maandag t/m vrijdag van tot uur Zaterdag, zondag en feestdagen van tot uur Word fan en volg ons facebook.com/landalnl twitter.com/landalnl youtube.com/landalgreenparks

WINTERSPORT. Ontdek nu: Seizoen 2017/2018 bij Landal Ski Life. Familie Meijers vertelt: Er is hier zóveel te beleven

WINTERSPORT. Ontdek nu: Seizoen 2017/2018 bij Landal Ski Life. Familie Meijers vertelt: Er is hier zóveel te beleven WINTERSPORT Seizoen 2017/2018 bij Landal Ski Life Ontdek nu: Onze wintersportparken in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Tsjechië. Familie Meijers vertelt: De beste vakantie van het jaar Met evenementenkalender

Nadere informatie

2016-2017. Winterparadijs. Genieten van geweldige wintersportvakanties Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Tsjechië

2016-2017. Winterparadijs. Genieten van geweldige wintersportvakanties Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Tsjechië 2016-2017 Winterparadijs Genieten van geweldige wintersportvakanties Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Tsjechië 2 Winterparadijs Een onvergetelijke vakantie in de sneeuw Even alle tijd voor elkaar

Nadere informatie

van Landal Brandnertal

van Landal Brandnertal van Landal Brandnertal Uw vakantiemagazine met informatie over: Uw verblijf Lekker eten Service en Activiteiten Arrangementen Tips voor trips Beste Gast, Wij kijken ernaar uit om u straks als gast op Landal

Nadere informatie

van Landal Brandnertal

van Landal Brandnertal van Landal Brandnertal Uw vakantiemagazine met informatie over: Uw verblijf Lekker eten Service en Activiteiten Arrangementen Tips voor trips Beste Gast, Wij kijken ernaar uit om u straks als gast op Landal

Nadere informatie

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk 379.000 ski in ski out zwembad geschikt voor 8 personen nieuw ingericht volledig georganiseerde verhuur aantrekkelijk geprijsd sauna Te koop: recreatiewoning

Nadere informatie

Belvilla trend report

Belvilla trend report Belvilla trend report #1-2016 - Wintersport Populairste wintersportbestemmingen 1 Oostenrijk 73,6% (71,5% in 2014-2015) 3 Frankrijk 2,8% (3,9% in 2014-2015) 2 Duitsland 21,2% (21,4% in 2014-2015) 4 Zwitserland

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 199.000 aantrekkelijke prijs - zwembad - ski in ski out - 100km piste - volledig georganiseerd - 6 persoons appartement Te koop is dit leuke

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Incentive reis voor 100 personen naar Landal Brandnertal www.landalbusinessline.nl/events Inhoudsopgave Inleiding... 3 Landal Brandnertal... 4 Programma... 6

Nadere informatie

ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE

ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE 22-27 december 2013, 495,- 425,- 22-26 december 2013, 425,- 365,- Spectaculair aanbod voor klanten Keet in Huis Kerstweek 2013: Retour Casa heeft twee attractieve

Nadere informatie

Bürserberg, Boden 16

Bürserberg, Boden 16 Bürserberg, Boden 16 Top 02 www.ddimmobilien.nl 0031 6543 76 957 - Kromstraat 1 5357 PB Overlangel - info@dd-immobilien 1 Bürserberg Top 02 Bürserberg ligt in Vorarlberg, het meest westelijke Bundesland

Nadere informatie

2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk

2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk 2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk 195.000 ski in - ski out - 2015 gerenoveerd - goed rendement sauna - op het zuiden Nu in ons aanbod dit onlangs gerenoveerde appartement in Hinterglemm

Nadere informatie

van Landal Hochmontafon

van Landal Hochmontafon van Landal Hochmontafon Uw vakantiemagazine met informatie over: Uw verblijf Service en activiteiten Arrangementen Tips voor trips Beste Gast, Wij kijken ernaar uit om u straks als gast op Landal Hochmontafon

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Saint-Moritz Roi Soleil

Saint-Moritz Roi Soleil Saint-Moritz Roi Soleil Zwitserland Kanton Graubünden Wintersport vakantie in het Haute-Engadin voor families die van skiën houden. Resort highlights Ervaar de kosmopolitische sfeer van een zonnig skigebied

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

275,- per persoon per arrangement

275,- per persoon per arrangement ... oostenrijk 2x In het spoor van de jetset 8-daags arrangement Kirchberg Het skigebied van Kitzbühel-Kirchberg is al jaren geliefd bij de internationale jetset. En het moet gezegd: in de omgeving kun

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

van Landal Rehrenberg

van Landal Rehrenberg van Landal Rehrenberg Uw vakantiemagazine met informatie over: Uw verblijf Service en Activiteiten Arrangementen Tips en trips in de omgeving Beste Gast, Wij kijken ernaar uit om u straks als gast op Landal

Nadere informatie

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN Studievereniging VENAE Voor STUDENTEN, door STUDENTEN INHOUD, INLEIDING, VENAE naar de sneeuw!! - Waar? - Wanneer? HET DORP, informatie over het dorp en de accommodatie - Dorp - Appartementen GEBIED, Skiën

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 689.000 fantastisch uitzicht op het meer - volledig georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - luxe appartement - goede verhuur Dit prachtige

Nadere informatie

Hotel**** Mayrhofen www.wensbusinessevents.nl ski, summer & city Hotel: Hotel****, Mayrhofen- Oostenrijk ARRANGEMENT Registratiesysteem Aankomst: 21 januari 2017 Vertrek: 24 januari 2017 Prijs per persoon:

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

PERSOONLIJKE UITNODIGING

PERSOONLIJKE UITNODIGING PERSOONLIJKE UITNODIGING Beste Wintersporter, Sliedrecht, 3 oktober 2016 Na een aantal jaren van jammerlijke afwezigheid, eindelijk weer eens goed nieuws te melden vanuit uw favoriete reisbureau! WE GAAN

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 6 7 ISCHGL VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEn Ischgl is één van de meest bekende skidorpen in de Alpen. Het ligt op 75 minuten rijden van de luchthaven van Innsbrück en is op vrij korte tijd uitgegroeid

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 374.900 Nog 1 BESCHIKBAAR - 100m van de Wildkogelbahn zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur ruim eigen gebruik mogelijk

Nadere informatie

Châtel Winter 2009-2010

Châtel Winter 2009-2010 Wintersport in Frankrijk Frankrijk is het land van de uitgestrekte skigebieden. Het Mekka voor de echte ski- en snowboardliefhebbers. De single wintersport in Frankrijk staat voor sneeuwzekerheid en eindeloze

Nadere informatie

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 1x toegang tot het Sprookjeshof Zuidlaren. Sprookjesachtig genieten met het hele gezin.!!! 60,50 *P.P. Op basis van 4 personen Het maakt helemaal niks meer

Nadere informatie

Finland Winter Dagje extra 9-Dagen Belevenisweek Levi, Lapland

Finland Winter Dagje extra 9-Dagen Belevenisweek Levi, Lapland Finland Winter Dagje extra 9-Dagen Belevenisweek Levi, Lapland Vertrek zaterdag 14 januari 2017 VOL! Helaas is deze vertrekdatum volgeboekt. U kunt wél naar Ruka op 15 januari. Voordelig Lapland ontdekken

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) 3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk 636.000 zeer luxe appartementen - goed rendement - volledig georganiseerde verhuur - loopafstand ski lift - sauna en wellness - zwembad Wij mogen u deze

Nadere informatie

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 597.000 sauna - met uitzicht op het meer van Zell am See - loopafstand van de skigondel en het centrum - zomeren winterbestemming - goede

Nadere informatie

Indeling: Entree, bescheiden bergingsruimte, separaat toilet, 3 slaapkamers, 3 badkamers, woonkamer met open keuken, 3 balkons.

Indeling: Entree, bescheiden bergingsruimte, separaat toilet, 3 slaapkamers, 3 badkamers, woonkamer met open keuken, 3 balkons. 4-kamer appartement Königsleiten Salzburgerland Oostenrijk 830.000 Nog 2 app. beschikbaar - SKI IN - SKI OUT georganiseerde verhuur - luxe uitvoering parkeergarage Te koop: 4-kamer appartementen binnen

Nadere informatie

Alpe d'huez la Sarenne

Alpe d'huez la Sarenne Alpe d'huez la Sarenne Frankrijk Isère - L'Alpe d'huez la Sarenne Alpe d'huez ligt in de Franse Alpen en biedt voor iedere wintersporter volop mogelijkheden Resort highlights Bezwijk voor de charme van

Nadere informatie

Méribel le Chalet. Ontspan in een gezellig hotel in een prachtig bewaard gebleven ski Resort. Frankrijk Savoie - Méribel.

Méribel le Chalet. Ontspan in een gezellig hotel in een prachtig bewaard gebleven ski Resort. Frankrijk Savoie - Méribel. Méribel le Chalet Frankrijk Savoie - Méribel Ontspan in een gezellig hotel in een prachtig bewaard gebleven ski Resort Resort highlights Stel u voor... Een intiem, geraffineerd chalet in een wintersportplaats

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2015 al voor de 10 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk

3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk 3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk 242.900 100m van de Wildkogelbahn - zonnig - luxe uitgevoerd georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik mogelijk ruime terrassen

Nadere informatie

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Levi, Lapland

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Levi, Lapland Finland Winter Wintersport 2017 8-dagen Belevenisweek Levi, Lapland Vertrek elke zondag 22 januari t/m 12 maart 2017 De voorjaarsvakantie voor zowel het noorden als midden- en zuid Nederland, met vertrek

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Landgoed t Loo. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Winterberg. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS SKISTUDS: -Persoonlijke service op maat -Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding -Laagste prijsgarantie op skimateriaal en skiles -25 jaar ervaring -Eigen online Groepspagina

Nadere informatie

Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk 847.000 ruim grondstuk - mooi uitzicht - 5 gastenappartementen - zomer en winterbestemming - typisch Oostenrijks huis - Frühstücksraum

Nadere informatie

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we KERST Een mooie kerst! De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we ons kunnen heugen, bijzonder dierbaar. Het zijn dagen die we graag met u delen. Het hotel is op zijn

Nadere informatie

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ).

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ). Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Door middel van deze nieuwsbrief, willen wij namens de organisatie, jullie informeren over de wintersportreis naar Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) die in de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d Welkom in Fam. Willemsen 5 dagen / 4 nachten programma 2014 Comfortabel genieten van uw welverdiende vakantie! Ons nieuwe all-in vakantiehotel Bilstein ligt in het centrum van het schilderachtige bergstadje

Nadere informatie

Hotel Latini **** in Kaprun, Zell am See Oostenrijk. Van donderdag 15 maart t/m zondag 18 maart

Hotel Latini **** in Kaprun, Zell am See Oostenrijk. Van donderdag 15 maart t/m zondag 18 maart Hotel Latini **** in Kaprun, Zell am See Oostenrijk. Van donderdag 15 maart t/m zondag 18 maart Voor een ieder wat te doen. skiën, langlaufen, rodelen, wandelen Hotel Latini **** Zell am See Algemeen Hotel

Nadere informatie

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug Kerstarrangementen www.carlton.nl/debrug Bijzondere feestdagen... Carlton De Brug is gedurende het jaar al een zeer populaire familiebestemming maar zeker tijdens de feestdagen geniet u van een onvergetelijk

Nadere informatie

goede prijs kwaliteit verhouding

goede prijs kwaliteit verhouding 3 kamer appartement Mariapfarr Salzburgerland, Oostenrijk 265.000 in het zonnigste dorp van Oostenrijk - kleinschalig project - zomer -en winterbestemming - lift - sauna beheer mogelijk - nabij verschillende

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief de DogHappening, scherpe herfsttarieven, bouw DogLogHomes, data 2017 en de komende winter natuurlijk

In deze nieuwsbrief de DogHappening, scherpe herfsttarieven, bouw DogLogHomes, data 2017 en de komende winter natuurlijk Hallo Hondenvrienden, De zomer voorbij... het zomerseizoen bijna voorbij In deze nieuwsbrief de DogHappening, scherpe herfsttarieven, bouw DogLogHomes, data 2017 en de komende winter natuurlijk DogLogHomes

Nadere informatie

4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk

4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk 4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk 437.500 naast de skipiste - goede verhuurinkomsten georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - zonnig 2 balkons - luxe inrichting - 3 badkamers

Nadere informatie

Serre-Chevalier. Serre-Chevalier: een all-inclusive wintersportvakantie in de bergen. Frankrijk Hautes-Alpes - Serre-Chevalier.

Serre-Chevalier. Serre-Chevalier: een all-inclusive wintersportvakantie in de bergen. Frankrijk Hautes-Alpes - Serre-Chevalier. Serre-Chevalier Frankrijk Hautes-Alpes - Serre-Chevalier Serre-Chevalier: een all-inclusive wintersportvakantie in de bergen. Resort highlights Ontspannen in de Club Med Spa* by PAYOT na het sleetjerijden

Nadere informatie

Voorbeeld groepsarrangementen

Voorbeeld groepsarrangementen Voorbeeld groepsarrangementen Compleet verzorgde uitjes naar Texel! Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsuitje, het schoolkamp voor aankomend jaar of voor de familiedag? Dan bent u bij De Krim

Nadere informatie

Wintersportarrangementen

Wintersportarrangementen Touring Activiteiten Excursies Brochure 2014 Wintersportarrangementen 2014 GROEPSDAGTOCHTEN Speciale Winterarrangementen 2014 SW 01. AlpinCenter Bottrop Tijd: 10.00-23.00 uur In het AlpinCenter in Bottrop,

Nadere informatie

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/noord-holland/zandvoort/167512 Omschrijving Huis Amusement, genot en rust

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2018 al voor de 11 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 nabij goed skigebied - gerenoveerd - ruim eigen appartement - loopafstand centrum - goede omzet - 2 seizoenengebied Goedlopend pension met

Nadere informatie

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement.

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement. 3-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 215.910 zeer zonnig - ruime balkons - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

Méribel l'antarès. Geniet na een dag op de pistes in dit charmante hotel. Frankrijk Savoie - Méribel. Resort highlights

Méribel l'antarès. Geniet na een dag op de pistes in dit charmante hotel. Frankrijk Savoie - Méribel. Resort highlights Méribel l'antarès Frankrijk Savoie - Méribel Geniet na een dag op de pistes in dit charmante hotel Resort highlights Een elegante cocon op 1.700m hoogte, temidden van een beschermd bosgebied. Verken de

Nadere informatie

WELKOM BIJ LANDAL RESORT MARIA ALM

WELKOM BIJ LANDAL RESORT MARIA ALM WELKOM BIJ LANDAL RESORT MARIA ALM Beste gast, Wij kijken ernaar uit u binnenkort in vakantiepark Landal Resort Maria Alm te mogen ontvangen. De vakantiepret kan niet vroeg genoeg beginnen. Daarom hebben

Nadere informatie

5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk

5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 441.585 zeer zonnig - ruim balkon - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

Grand Massif Samoëns Morillon

Grand Massif Samoëns Morillon Grand Massif Samoëns Morillon Frankrijk Haute Savoie - Samoëns Een vakantie in Grand Massif Samoëns Morillon voor een buitengewone familie wintersport Resort highlights Op het Plateau des Saix, op 75 minuten

Nadere informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie Hotel Weisseespitze Algemeen Het 4-sterren hotel Weisseespitze wordt omgeven door weiden, bossen en de prachtige bergen van de Tiroler Alpen. Het ligt in het hart van de ruige en schilderachtige Kaunervallei.

Nadere informatie

Zwitserland. 27 Vanaf 38, p.p.p.n. Mooi panoramazicht op de bergen. Skigebied op loopafstand. CH1884.840.2

Zwitserland. 27 Vanaf 38, p.p.p.n. Mooi panoramazicht op de bergen. Skigebied op loopafstand. CH1884.840.2 Zwitserland Zwitserland Wallis **** Vakantiehuis met 7 kamers voor 14 personen Zwitserland Villars **** Appartement met 3 kamers voor 4 personen Vanaf 27, p.p.p.n. Chalet met mooi panoramazicht. Wifi en

Nadere informatie

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018 Een sfeervolle Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh! Stijlvol genieten in een prachtige omgeving. Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh betekent genieten in stijl. De perfecte plek

Nadere informatie

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk 1.275.000 zeer sfeervol - goed onderhouden - heerlijke tuin - nabij bekend skigebied - zwembad - sauna Te koop is dit sfeervolle en complete

Nadere informatie

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Door middel van deze nieuwsbrief, willen wij namens de organisatie, jullie informeren over de wintersportreis naar Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) die in de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 439.000 100m van de Wildkogelbahn - zeer zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur - ruime terrassen - mooi uitzicht

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Wirfttal. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust!

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! WWW.KOMPASCAMPING.BE Kom je ook? Bij Kompas Camping zit je goed! De kust is een ideale bestemming voor een kort of lang verblijf met

Nadere informatie

CSPE GL minitoets bij opdracht 1

CSPE GL minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant a Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

Lifestyle - Sport - Nature - Comfort

Lifestyle - Sport - Nature - Comfort Lifestyle - Sport - Nature - Comfort 4 Emotions Luxury Chalet in Zell am See Kaprun combineert de luxe standaard met een adembenemende omgeving. Direct gelegen aan de golfbanen van Zell am See-Kaprun met

Nadere informatie

CSPE GL 2009. minitoets bij opdracht 1

CSPE GL 2009. minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant c Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget

Bosklassen in Relaxhoris. Een maximum verblijf met minibudget Bosklassen in Relaxhoris Een maximum verblijf met minibudget inhoud Welkom in Relaxhoris Onze gezellige kamers (foto s) De leslokalen (foto) Sport in Relax (foto) Aan tafel! (foto) Natuurlijk Prijzen Welkom

Nadere informatie

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO WISPO 2010 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2010 heeft dit jaar een reis georganiseerd naar Saint

Nadere informatie

Uw Reisadvies: Schüttdorf (Zell am see) Oostenrijk offerte datum: 17 oktober 2017 Voor: 15 personen

Uw Reisadvies: Schüttdorf (Zell am see) Oostenrijk offerte datum: 17 oktober 2017 Voor: 15 personen Hotel Latini Charmant 4-sterrenhotel in het centrum van de wijk Schüttdorf. Bij ons inclusief! Welkomstdrankje Dagelijks een kleine apres-ski snack van 15:00-17:00 uur 10% Korting op skihuur ter plaatse

Nadere informatie

Meerdaagsearrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer

Meerdaagsearrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer Meerdaagsearrangement Winterberg al vanaf: 99,- p.p Bedrijfsuitje Personeelsuitje Schoolreisjes Teambuilding Vrijgezellenfeest Starliner De online ster in busvervoer Starliner is dé partner voor de organisatie

Nadere informatie

more exclusive more inclusive

more exclusive more inclusive Frankrijk Autovakanties en weekendjes weg - Zomer 2010 more exclusive more inclusive Beste G.M, more included: (verschilt per Clubdorp) Club Med staat bekend om haar prachtige Clubdorpen op de mooiste

Nadere informatie

STUDENTEN GROEPEN jr. WINTER GROEPSREIZEN

STUDENTEN GROEPEN jr. WINTER GROEPSREIZEN STUDENTEN GROEPEN 18-25 jr. WINTER GROEPSREIZEN WWW.UCPA.NL WAAROM KIES JIJ UCPA.NL MAXIMAAL GENIETEN De accommodaties liggen midden in de mooiste skigebieden Centrale ruimtes om te relaxen na een dag

Nadere informatie

Aime la Plagne. Beleef een heerlijke wintersportvakantie met het hele gezin. Frankrijk Savoie - Aime La Plagne. Resort highlights

Aime la Plagne. Beleef een heerlijke wintersportvakantie met het hele gezin. Frankrijk Savoie - Aime La Plagne. Resort highlights Aime la Plagne Frankrijk Savoie - Aime La Plagne Beleef een heerlijke wintersportvakantie met het hele gezin. Resort highlights Stel u voor... Verken de omgeving op uw ski's of snowboard Kinderen vermaken

Nadere informatie

rust, luxe & natuur Familie De Milliano Zwembad Behandelingen Wellness Zonneterras Uitzicht op zee Rust en luxe Restaurant Le Sommet Le Salon

rust, luxe & natuur Familie De Milliano Zwembad Behandelingen Wellness Zonneterras Uitzicht op zee Rust en luxe Restaurant Le Sommet Le Salon Zonneterras Uitzicht op zee Rust en luxe Zwembad Behandelingen Wellness Restaurant Le ommet Le alon rust, luxe & natuur Wij heten u hartelijk welkom in De Blanke Top, een bijzonder 4-sterren hotel gelegen

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT PRIJZEN 2013/14

CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT PRIJZEN 2013/14 CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT 2013/14 AANBIEDINGEN CAMPING WINTER 2013/14 CAMPING WINTER 2013/14: DOLOMITISUPERPREMIERE 4=3 Minimaal 4 dagen skiplezier in het Val di Fassa voor de prijs van 3: Skipas

Nadere informatie

ISO SYÖTE ADVENTURE WEEK - AANRADER!

ISO SYÖTE ADVENTURE WEEK - AANRADER! ISO SYÖTE ADVENTURE WEEK - AANRADER! Tijdens deze avonturenweek geniet je van de meest fotogenieke winteromgeving in Fins Lapland tijdens een sneeuwschoenwandeling, een 2-daagse hondensledetocht met overnachting

Nadere informatie

Prijs. Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary

Prijs. Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary Combineer vier uitdagende skibestemmingen tot één ski safari en al uw dromen op het gebied van wintersport worden werkelijkheid! Deze ski

Nadere informatie

Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol

Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Estalagem da Ponta do Sol - (Portugal Madeira Ponta do Sol) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust!

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! kampeerplaatsen chalets safaritenten woodlodges Recreatieteam aanwezig! tarievenlijst 2018 NOORDZEE DOMBURG N57 Welkom aan de Zeeuwse kust! N287 N287 N57 Buiten

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN 8-daagse skivakantie Oostenrijk van 22-12-2012 tot 30-03-2013 Aanvang op zaterdag Hartelijk dank

Nadere informatie

Vakantiemagazine. van Landal Alpine Lodge Lenzerheide

Vakantiemagazine. van Landal Alpine Lodge Lenzerheide Vakantiemagazine van Landal Alpine Lodge Lenzerheide Uw vakantiemagazine met informatie over: Uw verblijf Service en activiteiten Tips voor uitstapjes Wintersport Hartelijk Welkom Beste Gast, We zijn bijzonder

Nadere informatie

TEXEL. GROEPSUITJES. Groepsuitje? Feest? Wij helpen! Voorbeelden groepsarrangementen

TEXEL.  GROEPSUITJES. Groepsuitje? Feest? Wij helpen! Voorbeelden groepsarrangementen GROEPSUITJES TEXEL Voorbeelden groepsarrangementen Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsuitje, het schoolkamp voor aankomend jaar of voor de familiedag? Dan bent u bij De Krim Texel aan het

Nadere informatie

Nr. 15. Appartement Le Schuss 15 Villars-sur-Ollon in Zwitserland

Nr. 15. Appartement Le Schuss 15 Villars-sur-Ollon in Zwitserland Nr. 15 Appartement Le Schuss 15 Villars-sur-Ollon in Zwitserland Beschrijving appartement "Schuss 15 [80 m2] is een nieuw ingericht en geheel gerenoveerd appartement voor 4-6 personen op de 1e verdieping

Nadere informatie