Het is weer mogelijk op te geven voor de rijderscursus. De rijderscursus is alleen toegankelijk voor leden van Kring West Brabant.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het is weer mogelijk op te geven voor de rijderscursus. De rijderscursus is alleen toegankelijk voor leden van Kring West Brabant."

Transcriptie

1 Beste Kringleden, Het is weer mogelijk op te geven voor de rijderscursus. De rijderscursus is alleen toegankelijk voor leden van Kring West Brabant. Deelnemers, zowel pony s als paarden kunnen zich opgegeven voor de disciplines dressuur en springen. Men mag maximaal twee maal inschrijven. (Bijvoorbeeld met twee paarden/pony s dressuur, twee paarden/pony s springen, een paard/pony springen en dressuur, een paard/pony springen en een paard/pony dressuur). Een startpas is niet vereist. Alle instructeurs rijden op hoog niveau, zijn gediplomeerd en hebben een binnenmanege tot hun beschikking. De verschillende instructeurs delen zelf de deelnemers in, in verschillende groepen. Zij zullen ook contact opnemen met de deelnemers. Uitgangspunt is dat er groepen van 4 combinaties ontstaan. De KNHS Kring West Brabant kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor enig ongeval dat iemand overkomt of enige vorm van schade die geleden wordt in of nabij de terreinen of gebouwen waar les gegeven wordt. De kosten aan deze cursus verbonden zijn voor ponyruiters 40,00 en voor paarden 50,00. Dit voor 5 lessen in groepen van 4. Opgeven voor deze cursus kan tot en met 17 oktober 2015 door het volledig ingevulde inschrijfformulier te mailen naar rijderscursus@hotmail.com, andere aanmeldingen worden niet geaccepteerd! Daarna zullen de deelnemers doorgegeven worden aan de verschillende instructeurs. Na 17 oktober is het niet meer mogelijk in te schrijven. Het inschrijfgeld dient 18 oktober 2015 op de bankrekening te staan van Kring West-Brabant. Rekeningnummer Kring West-Brabant: NL96 RABO Rabobank Oudenbosch ovv Rijderscursus 2014 en uw naam + instructeur. Niet bijgeschreven op de bankrekening is niet deelnemen ( denk aan de verwerkingstijd tussen de verschillende banken!!). Na ontvangst van het inschrijfgeld krijgt U een bevestiging van uw inschrijving. NB. Indien door uw vereniging de Kringbijdrage 2015 niet is betaald is het niet mogelijk deel te nemen aan de Rijderscursus.

2 2 Springen: Tanja Kommers: Locatie: Oude Stee 14 te Woensdrecht; Data: De lessen zullen gegeven worden op maandag en woensdag avond. Bas van Opstal Ik run samen met mijn vriendin Joyce van de Gevel onze eigen spring- en dressuurstal in Schijf. Wij leiden paarden op en brengen ze uit op wedstrijden. Verder doen we veel handel en geven spring- en dressuurlessen. Op stal staan een aantal pensionpaarden en daarnaast hebben we nog een aan aantal fokmerries. We beschikken over een eigen binnenbak waar de lessen gegeven zullen worden. Locatie: Hoeve Nederheide, Nederheide 6, te Schijf Data: maandag en/of vrijdag. Ilonka Kluytmans Ik ben 30 jaar en woon in Alphen. Begin september 2015 haalde ik mijn diploma voor instructeur Wedstrijdsport discipline Eventing. Als instructeur vind ik het heel belangrijk om zelf wedstrijden te blijven rijden in alle drie de disciplines, ook al is dat soms lastig te combineren met het lesgeven. De rijderscursus vind ik een heel goed en leuk initiatief voor de ruiters in West-Brabant. Ik was ook heel enthousiast toen ik benaderd werd om springles te geven komende winter. Tijdens de springlessen wil ik de nadruk leggen op de controle, handigheid- en balans van ruiter en paard. Deze punten zijn heel belangrijk voor het springparcours maar ook voor de cross. Daarnaast wil ik graag in de springlessen verwerken hoe ik thuis mijn paarden met springhindernissen voorbereid op het cross seizoen. Locatie: Bredaseweg 469, Tilburg Data: maandag

3 3 Allround: Domique van der Horst Ik zou graag kijken of er animo is voor een allround les. Ik merk dat veel dressuurruiters tegenwoordig terugdeinzen om een balk of sprongetje mee te pakken met hun paard/pony. Geen goede ontwikkeling als je het mij vraagt. Cavaletti's, balken of een sprongetje nemen is goed voor de coördinatie en leuk als afwisseling voor paard/pony en nuttig voor de houding/balans en inwerking van de ruiter. In de les zal de focus niet liggen op het springen van een volledig parcours, ook niet op de hoogte van de sprongen. Wel op basiswerk; houding/balans, gehoorzaamheid, tempocontrole, aanleuning, rechtrichten etc. Ervaring in het springen is dus niet vereist, het paard hoeft ook geen springtalent te zijn. Ieder paard/pony kan prima een sprongetje meepakken. Je kunt ook gewoon meedoen met een dressuurzadel. Andersom denk ik dat veel springruiters winst kunnen boeken in het parcours als hun paard er dressuurmatig wat beter aanstaat, springruiters zijn natuurlijk ook welkom. Kort over mezelf: Momenteel start ik met Wolfshoeve's Bones Inter I. Onder begeleiding van mijn trainster Anne van Olst hoop ik de overstap naar de Grand Prix te kunnen maken. Ik heb altijd hobbymatig gesprongen en was bijv. met mijn eerste paard Z2 dressuur/junioren en Z springen geklasseerd. Locatie: Wolfshoeve training, Kooiweg 28, 4631 SZ Hoogerheide Data: Woensdagmiddag, vrijdagavond en zaterdagmiddag.

4 4 Dressuur: Yoni de Vette: Ik ben Yoni de Vette, ben 25 jaar en heb een stal in Nispen (Maststraat) en rijd meerdere paarden We fokken zelf paarden en wanneer ze zadelmak zijn, vind ik het leuk om ze op te leiden tot een hoger niveau De Orun instructeursopleiding, niveau 4, heb ik succesvol afgerond Ik vind het heel leuk om iedereen verder te helpen in de dressuur en het maakt mij dan ook niet uit op welk niveau dat is Ik heb lichte tour gestart en heb internationaal meegereden bij de ponys en bij de junioren. Verder geef ik thuis les en heb ik afgelopen zomer lesgegeven bij, knhs zomerintructieweken. Momenteel start ik meerdere paarden in de L2 tot en met psg. Locatie: Maststraat, Nispen Data: in overleg, niet in het weekend. Nicky Star Van behaalde ik de Orundiploma s tot en met niveau 4 en de Freestil-instructeursdiploma s 1&2 van Emiel Voest te Deurne. Ik ben gekwalificewerd KNHS-jurylid klasse B en L. Ik ben Lichte Tour ruiter en heb diverse paarden tot dit niveau opgeleid. Vanaf 2008 heb ik mijn eigen trainingsstal. Ik heb veel probleempaarden succesvol gecorrigeerd. Locatie: Gors 100, 4741 TG Hoeven Data: Maandag en/of donderdag Inger Kloos Met een Orun dioploma op zak geef ik nu al een aantal jaar met passie en plezier dresuurles. Ik zal hier even kort vertellen wie ik ben en een idee geven van het geen waar ik op let als ik instructies geef. Ik ben 30 jaar en woon in Roosendaal. Ik heb een psychologie opleiding afgerond en heb 8 jaar in de zorg gewerkt. Ik heb naast het werk mijn eigen paarden opgeleid en dressuurles gegeven. Sinds begin dit jaar heb ik de stap gemaakt alleen met de paarden verder te gaan. Ik rij op het moment wedstrijden met Bonnero in het ZZ-Z. Daarnaast heb ik een merrie opgeleid naar het ZZ-L. Mijn rijstijl komt veel overeen met hoe ik les geef. Mijn sterke kant is om ruiters te trainen met kleine, lichte hulpen de gewenste reacties te krijgen, met als gevolg een ontspannen, makkelijke samenwerking tussen ruiter en paard. Locatie: Hippisch centrum Nieuw Keijtenburg, Rucphen Data: Op woensdag (middag en avond) Brecht D Hoore In 2009 en 2010 was Brecht D'Hoore lid van het Young Riders EK team nadat hij 2 maal Belgisch Kampioen werd. Met het paard Sital wist hij ook diverse Internationale rubrieken te winnen, o.a. in Leudelange (LUX) en Addington (GB). In 2011 werd hij opgenomen in het VLP talententeam en vond hij aansluiting bij de senioren door brons te halen op het Belgisch Lichte Tour Kampioenschap. Met het paard Sambucca maakte hij in 2012 de overstap naar het hoogste niveau, de Grand Prix. Inmiddels bracht Brecht een tiental paarden uit op Lichte Tour niveau en was succesvol met verschillende paarden in de jonge paarden competities. Zelf traint Brecht bij Alex van Silfhout. Hij geeft les in België en Nederland aan ponycombinaties tot nationale dressuurruiters tot Grand Prix springruiters. Locatie: Wolfshoeve training, Kooiweg 28, 4631 SZ Hoogerheide Data: Maandag, donderdag vroeg in de avond en zaterdagnamiddag.

5 5 Babbette Blankenspoor Ik heb in 1992 mijn ORUN Diploma gehaald en geef nu 20 jaar de Oruncursus. Ik heb nu 22 jaar een Africhting/Pensionstal, eerst 7 jaar in Zoetermeer en later in Steenbergen. Ik geef les aan jong en oud en van beginnersniveau t/m Intermadiare. Ik vind het leuk om iedereen les te geven die wil leren. Ook in het buitenland geef ik les of komen de mensen naar Nederland om te trainen. Naast het les geven richt ik paarden af. Paarden die nog ingereden of gecorriceerd moeten worden. In de wedstriojdsport heb ik Intermediair dressuur en Z springen gereden. Locatie: Nieuw Kromwielswegje 1 te Steenbergen Data: maandagavond, donderdagavond en zaterdagochtend. Frank Trommelen: Ik heb mijn instructeursopleiding genoten in Deurne, instructeur allround, daarna specialisatie dressuur. Verder ben ik jurylid t/m klasse ZZ-Licht. Frank Trommelen, instructeursopleiding Deurne All-round, daarna specialisatie dressuur. Met verschillende paarden op Z-niveau gereden, nu met mijn huidige paard Elton T klasse Z1. Verder nog een 3 jarige ruin van Chagall die ik aan het beleren ben. Ik vind het heel leuk om problemen bij ruiter en/of paard te herkennen en op te lossen. Klasse en niveau van de ruiter maakt niet uit, ik verlang wel dat je gemotiveerd bent! Alle leeftijden zijn welkom! Kijk voor meer informatie op mijn site: Locatie: Stal de Drielinden, Drielindekensweg 4, 4651 PG Steenbergen Data: Maandagavond vanaf 20:00 uur en zaterdagmiddag vanaf 14:00 uur.

Het is weer mogelijk op te geven voor de rijderscursus. De rijderscursus is alleen toegankelijk voor leden van Kring West Brabant.

Het is weer mogelijk op te geven voor de rijderscursus. De rijderscursus is alleen toegankelijk voor leden van Kring West Brabant. 1 20-10-2016 Beste Kringleden, Het is weer mogelijk op te geven voor de rijderscursus. De rijderscursus is alleen toegankelijk voor leden van Kring West Brabant. Deelnemers, zowel pony s als paarden kunnen

Nadere informatie

Alle instructeurs rijden op hoog niveau, zijn gediplomeerd en hebben een binnenmanege tot hun beschikking.

Alle instructeurs rijden op hoog niveau, zijn gediplomeerd en hebben een binnenmanege tot hun beschikking. 1 13-11-2017 Beste Kringleden, Het is weer mogelijk op te geven voor de rijderscursus. De rijderscursus is alleen toegankelijk voor leden van een rijvereniging of ponyclub behorend tot Kring West Brabant.

Nadere informatie

De kosten aan deze cursus verbonden zijn voor ponyruiters 40,00 en voor paarden 50,00. Dit voor 5 lessen in groepen van 3 of 4 deelnemers.

De kosten aan deze cursus verbonden zijn voor ponyruiters 40,00 en voor paarden 50,00. Dit voor 5 lessen in groepen van 3 of 4 deelnemers. 1 28-04-2019 Beste Kringleden, Het is weer mogelijk op te geven voor de rijderscursus. De rijderscursus is alleen toegankelijk voor leden van een rijvereniging of ponyclub behorend tot Kring West Brabant.

Nadere informatie

ZEELAND OUTDOOR DRESSAGE NIEUW- EN SINT JOOSLAND

ZEELAND OUTDOOR DRESSAGE NIEUW- EN SINT JOOSLAND NIEUW- EN SINT Stichting Hippische Sport Zeeland (742063) 6-7-2016-10-7-2016 Martin De Kroo VP0079093 +31118603380 +31651013395 Status: Gesloten info@dekroo.nl www.dekroo.nl Outdoor Pony en Paard Sub Openstelling:

Nadere informatie

RIJBAAN PIET 1967 RIJBAAN PIET VANDAAG

RIJBAAN PIET 1967 RIJBAAN PIET VANDAAG RIJBAAN PIET 1967 RIJBAAN PIET VANDAAG Benjamin Pieters - 0475/670.610 - www.rijbaanpiet.be Manège - Rijschool RIJBAAN PIET Schoolstraat 4 9200 Dendermonde info@rijbaanpiet.be www.rijbaanpiet.be 0475/670.610

Nadere informatie

Kampioenschapsreglement Hippiade 2017

Kampioenschapsreglement Hippiade 2017 Kampioenschapsreglement Hippiade 2017 KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2017 en geldig tot 1 oktober 2017 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2016 en geldig tot 1 oktober 2016

KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2016 en geldig tot 1 oktober 2016 Kampioenschapsreglement Hippiade 2016 KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2016 en geldig tot 1 oktober 2016 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

KNHS-kampioenschappen t/m Z2 dressuur en ZZ springen. Ingaand per 1 april 2010 en geldig tot en met 1 oktober 2010

KNHS-kampioenschappen t/m Z2 dressuur en ZZ springen. Ingaand per 1 april 2010 en geldig tot en met 1 oktober 2010 Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Reglement KNHS-kampioenschappen t/m Z2 dressuur en ZZ springen Ingaand per 1 april 2010 en geldig tot en met 1 oktober 2010 Het bestuur van de KNHS stelt

Nadere informatie

KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2018 en geldig tot 1 oktober 2018

KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2018 en geldig tot 1 oktober 2018 Kampioenschapsreglement Hippiade 2018 KNHS-outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2018 en geldig tot 1 oktober 2018 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

Wedstrijd St. Concours Hippique Gorredijk

Wedstrijd St. Concours Hippique Gorredijk GORREDIJK St. Concours Hippique Gorredijk (V50998) 16-6-2017-18-6-2017 Martsje De Vries - Veenema W009595 Status: Goedgekeurd Outdoor Pony en Paard 2 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd: Nee Inschrijven

Nadere informatie

Vraagprogramma pony s C.H. Oosterwolde. op zaterdag 25 mei 2019

Vraagprogramma pony s C.H. Oosterwolde. op zaterdag 25 mei 2019 Vraagprogramma pony s C.H. Oosterwolde op zaterdag 25 mei 2019 Organisatie: Stichting Concours Hippique Oosterwolde Instellingsnummer: 51517 Wedstrijdnummer: Internet: W039713 www.choosterwolde.nl Inschrijvingen

Nadere informatie

CH Echt 2014 Sint Joost

CH Echt 2014 Sint Joost SINT JOOST LR. DE PAARDEN VRIENDEN (V40254) 4-7-2014-6-7-2014 Audrey Boots VP0050516 0031648721247 Status: Goedgekeurd audrey.boots@ziggo.nl Datum goedgekeurd: 31-3-2014 www.psvpaardenvrienden.nl Outdoor

Nadere informatie

Kampioenschapsreglement

Kampioenschapsreglement Kampioenschapsreglement KNHS-outdoorkampioenschappen (Hippiade) t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2015 en geldig tot 1 oktober 2015 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

Kampioenschapsreglement

Kampioenschapsreglement Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Kampioenschapsreglement KNHS-outdoorkampioenschappen (Hippiade) t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand per 1 april 2012 en geldig tot 1 oktober 2012

Nadere informatie

Aanvragen startpassen (in 2016)

Aanvragen startpassen (in 2016) Met ingang van 1 januari 2016 kunnen ruiters die via een FNRS-manege lid zijn van de KNHS een startpas aanvragen. Hiermee biedt u uw ruiters de mogelijkheid om deel te nemen aan de KNHS-wedstrijdsport

Nadere informatie

NRPS SUBLI CUP ERMELO

NRPS SUBLI CUP ERMELO ERMELO NRPS (V51040) 17-9-2016 Marian De Ruiter VP0077545 0577-401150 Status: Gesloten Outdoor Pony en Paard 3 Openstelling: Stamboek/Ras/Type Selectiewedstrijd: Nee Inschrijven Start inschrijven: 28-7-2016

Nadere informatie

Kampioenschapsreglement

Kampioenschapsreglement Kampioenschapsreglement KNHS-outdoorkampioenschappen (Hippiade) t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 april 2014 en geldig tot 1 oktober 2014 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden

Nadere informatie

Nieuwsbrief: November 2018

Nieuwsbrief: November 2018 Nieuwsbrief: November 2018 Evenementen in november Vereniging nieuws Bakbezetting *De ze informatie kunt u tevens op de website van het HCE vinden. Gedurende de zomermaanden wordt overwegend gebruik gemaakt

Nadere informatie

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016!

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Woordje van de voorzitter Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief. Ik vraag in dit stukje graag uw aandacht voor de wedstrijden

Nadere informatie

Regiokampioenschap Limburg Versie 8 juli 2015

Regiokampioenschap Limburg Versie 8 juli 2015 KNHS-Regio: Limburg www.knhsregiolimburg.nl Dressuur Paard en pony B tm ZZL Wedstrijdplaats: Reuver Wedstrijddatum: 1 en 2 augustus 2015 Accommodatie: Rondom manege de Vossenkuil Vereniging: HSV de Paardenvriend

Nadere informatie

Wedstrijd RV. Zeldenrust

Wedstrijd RV. Zeldenrust VELDEN RV. Zeldenrust (V40319) 11-3-2017-12-3-2017 Denise Van Lin W005055 Status: Goedgekeurd Indoor Pony en Paard 3 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd: Nee Inschrijven Start inschrijven: 7-2-2017

Nadere informatie

2. Notulen voorjaarsvergadering. -Er zijn geen vragen of opmerkingen over de Notulen.

2. Notulen voorjaarsvergadering. -Er zijn geen vragen of opmerkingen over de Notulen. Notulen: Najaarsvergadering kring West-Brabant Datum: Woensdag 25 september 2013 Locatie: Zalencentrum Donkenhof te Wouw 1. Opening en mededelingen: -Leo Hafmans is verhinderd. -De wedstrijden dienen vanaf

Nadere informatie

Uitnodiging talentendag springen regio Utrecht 12 mei 2012

Uitnodiging talentendag springen regio Utrecht 12 mei 2012 Zie ook: www.paardensportutrecht.nl tab nieuws Let op: alleen voor ruiters tot en met 21 jaar en die uitkomen voor de Regio Utrecht! Parcours springen onder begeleiding van Wim Bonhof en selectie voor

Nadere informatie

KADERINDELING EVENTING

KADERINDELING EVENTING KADERINDELING EVENTING Seniors v Eindigen bij de beste 25% op een 4* v Eindigen bij de beste 20% op een lange 3* met minder dan 50 punten in dressuur, 30% snelste of binnen tijd in de cross en maximum

Nadere informatie

IICH GRONINGEN Zuidbroek

IICH GRONINGEN Zuidbroek ZUIDBROEK 20-12-2015-9-1-2016 VP0068842 Status: Goedgekeurd Datum goedgekeurd: 25-10-2015 Indoor Pony & Paard Categorie 1 Openstelling: Onbeperkt opengesteld Selectiewedstrijd: Nee Stichting Ruitersport

Nadere informatie

Manege Instructeur KNHS OPLEIDINGEN. Inhoudsopgave. KNHS Opleidingen De manege instructeursopleidingen. Aspirant Manege Instructeurs

Manege Instructeur KNHS OPLEIDINGEN. Inhoudsopgave. KNHS Opleidingen De manege instructeursopleidingen. Aspirant Manege Instructeurs KNHS Opleidingen 018 Manege Instructeur KNHS OPLEIDINGEN pagina KNHS Opleidingen 018 Het vinden van goed opgeleid en gemotiveerd personeel is niet altijd even gemakkelijk. Veel enthousiaste instructeurs

Nadere informatie

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen!

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! 2 Wedstrijdrijden bij Manege Thielen Beste ruiter, Leuk dat jij ook wilt deelnemen aan de wedstrijden bij Manege

Nadere informatie

Outdoor dressuur weekend De Grensruiters Hunsel 2018

Outdoor dressuur weekend De Grensruiters Hunsel 2018 HUNSEL RV. Grensruiters (770889) 8-6-2018-10-6-2018 Liesbeth Blanken W025883 Status: Goedgekeurd outdoorgrensruiters2018@hotmail.com Outdoor Pony en Paard 3 Openstelling: Onbeperkt wedstrijd: Ja Inschrijven

Nadere informatie

Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: s-hertogenbosch (Brabanthallen tijdens Indoor Brabant 2015) Wedstrijddatum: maart 2014

Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: s-hertogenbosch (Brabanthallen tijdens Indoor Brabant 2015) Wedstrijddatum: maart 2014 Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: s-hertogenbosch (Brabanthallen tijdens Indoor Brabant 2015) Wedstrijddatum: 12-15 maart 2014 Indoor Dressuur / Springen Categorie: 1 Paarden & Pony s beide Afmeting wedstrijdring:

Nadere informatie

Enqueteresultaat: Denk met ons mee! Data

Enqueteresultaat: Denk met ons mee! Data Enqueteresultaat: Denk met ons mee! In het najaar van 2014 hebben wij als bestuur nagedacht over ons Outdoor Regiokampioenschap. Welke aspecten spelen een rol van betekenis? Maakt de veelgehoorde wens

Nadere informatie

Bloso sportlessen najaar 2015. BLOSO-sportcentrum De Gaverbeek, Waregem. Sportlessen september - december 2015

Bloso sportlessen najaar 2015. BLOSO-sportcentrum De Gaverbeek, Waregem. Sportlessen september - december 2015 SPORTLESSEN BLOSO-sportcentrum De Gaverbeek, Waregem Sportlessen september - december 2015 De inschrijvingen starten pas op dinsdag 25 augustus 2015 rond 11h00. Schrijf je online in via www.bloso.be rubriek

Nadere informatie

WEDSTRIJD STICHTING BRABANTSE RUITERDAGEN TE OUDENBOSCH

WEDSTRIJD STICHTING BRABANTSE RUITERDAGEN TE OUDENBOSCH OUDENBOSCH Brabantse Ruiterdagen, Stichting (V41048) 2-7-2016-3-7-2016 Carin De Jongh - Nooren VP0078870 0031765033772 0031615262010 Status: Goedgekeurd br@kpnmail.nl www.brabantseruiterdagen.nl Outdoor

Nadere informatie

Aan de secretariaten van de kringen regio Noord-Brabant Ter kennisgeving aan de kringvoorzitters en DA s. Someren, 5 juni 2007. Geachte secretaris,

Aan de secretariaten van de kringen regio Noord-Brabant Ter kennisgeving aan de kringvoorzitters en DA s. Someren, 5 juni 2007. Geachte secretaris, Wedstrijdsecretariaat regio Noord-Brabant: Nannie Verhappen Diepe Vaart 14, 5663 AX Geldrop Tel.: 06 51 899 874 e-mail:wedstrijdsecretariaat@knhsregiobrabant.nl NOORD-BRABANT Aan de secretariaten van de

Nadere informatie

KNHS-Indoorkampioenschappen 2017 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Junioren Young Riders Zware Tour Versie

KNHS-Indoorkampioenschappen 2017 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Junioren Young Riders Zware Tour Versie 25 februari 2017 26 februari 2017 Dressuur paard ZZ-Zwaar - Lichte Tour - Junioren Young Riders U25 - Zware Tour Accommodatie: Nationaal Hippisch Centrum De Beek 125 3852 PL Ermelo Secretariaat: KNHS-Afdeling

Nadere informatie

Regiokampioenschap Utrecht Versie 10 maart 2015

Regiokampioenschap Utrecht Versie 10 maart 2015 KNHS-Regio: Utrecht www.paardensportutrecht.nl Springen Paarden Z en ZZ Wedstrijdplaats: Utrecht Wedstrijddatum: 13 maart 2015 Accommodatie: Rabo Hippisch Centrum van De Voornruiters, Sportpark Rijnvliet

Nadere informatie

Regiokampioenschap Zuid-Holland Versie 29 mei 2015

Regiokampioenschap Zuid-Holland Versie 29 mei 2015 KNHS-Regio: Zuid-Holland www.knhszuidholland.nl Springen en Verenigingskampioenschap Paarden B t/m ZZ Wedstrijdplaats: Maassluis Wedstrijddatum: 25 juli 2015 Accommodatie: Manege Middenhof, Zuidbuurt 8,

Nadere informatie

Hippiade 2015 Versie 21 mei

Hippiade 2015 Versie 21 mei 28 augustus 2015 Springen paarden en pony s B 29 augustus 2015 Dressuur pony s B t/m Z2 29 augustus 2015 Springen pony s L t/m ZZ 29 augustus 2015 Verenigingskampioenschap pony s en afdelingsdressuur 4

Nadere informatie

Vraagprogramma Outdoor Gelderland Observatiewedstrijd Dressuur Pony s, Junioren & Young Riders Donderdag 5 juni 2014

Vraagprogramma Outdoor Gelderland Observatiewedstrijd Dressuur Pony s, Junioren & Young Riders Donderdag 5 juni 2014 Vraagprogramma Outdoor Gelderland Observatiewedstrijd Dressuur Pony s, Junioren & Young Riders Donderdag 5 juni 2014 algemene informatie Wedstrijdnummer type evenement evenement locatie datum observatiewedstrijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER De zomer is aangebroken en daarmee voor de vereniging een wat rustiger periode. Dat betekent niet dat er op de manege niets te doen is! Afgelopen

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver zomer 2016 Overzicht Juli Zaterdag Zondag 1 2 3 4 Funkamp 5 Funkamp 6 Funkamp 7 Funkamp 8 Funkamp 9 10 11 12 13 14 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Augustus 2019

Nieuwsbrief: Augustus 2019 Nieuwsbrief: Augustus 2019 Evenementen in Augustus Vereniging nieuws Bakbezetting *Deze informatie kunt u tevens op de website van het HCE vinden. Gedurende de zomermaanden wordt overwegend gebruik gemaakt

Nadere informatie

Inschrijven Sluiting inschrijving : 9-9-2013 Wijzigingen doorgeven : Zondag van 0:00:00 tot 0:00:00

Inschrijven Sluiting inschrijving : 9-9-2013 Wijzigingen doorgeven : Zondag van 0:00:00 tot 0:00:00 SGW Ysselsteyn imburgs kampioenschap Eventing YSSESTEYN ( 5813E ) 5-10-2013-6-10-2013 VP00012 Status : Goedgekeurd Wedstrijd goedgekeurd op : 19-6-2013 Outdoor Pony & Paard Categorie 3 Openstelling : Onbeperkt

Nadere informatie

Regiokampioenschap Noord-Holland Versie 23-12-2015

Regiokampioenschap Noord-Holland Versie 23-12-2015 KNHS-Regio: Noord-Holland www.paardensportnoordholland.nl Dressuur pony Klasse B, L1 en L2. Wedstrijdplaats: Middenmeer Wedstrijddatum: 6 februari 2016 Accommodatie: Wieringermeerruiters Hoornseweg 16

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Regiokampioenschap Zeeland Versie 1 juni 2015

Regiokampioenschap Zeeland Versie 1 juni 2015 KNHS-Regio: Zeeland www.knhszeeland.nl Dressuur (individueel en afdelingsdressuur) Paarden & Pony's B t/m ZZ licht Wedstrijdplaats: Nieuw en Sint Joosland Wedstrijddatum: 6 en 8 augustus 2015 Accommodatie:

Nadere informatie

Wijzigingen 2016 (vet en onderstreept is nieuw, doorgehaald komt te vervallen)

Wijzigingen 2016 (vet en onderstreept is nieuw, doorgehaald komt te vervallen) Wijzigingen 16 (vet en onderstreept is nieuw, doorgehaald komt te vervallen) 6. Paarden en pony s mogen niet vaker dan één maal per week en maximaal twee weken achter elkaar op een eventingwedstrijd worden

Nadere informatie

Kampioenschappen datum:

Kampioenschappen datum: Selectievoorwaarden voor de Indoorkampioenschappen 2017 Kampioenschappen datum: dressuur paarden en pony s 10 feb. B en L1 dressuur paarden en 1 e proef Z1 Z2 en ZZL 11 feb. L2 t/m M2 paarden. Z1 en Z2

Nadere informatie

Kampioenschapsreglement

Kampioenschapsreglement Kampioenschapsreglement KNHS-indoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ springen Ingaand op 1 oktober 2018 en geldig tot 1 april 2019 Het bestuur van de KNHS stelt jaarlijks de voorwaarden voor

Nadere informatie

Regiokampioenschap Gelderland Versie 27 mei 2015

Regiokampioenschap Gelderland Versie 27 mei 2015 KNHS-Regio: Gelderland www.paardensportgelderland.nl Dressuur en springen Pony Alle klassen Wedstrijdplaats: Brummen Wedstrijddatum: 1 augustus 2015 Accommodatie: Hazenberg 5, 6971LC Brummen. Vereniging:

Nadere informatie

Selectiesysteem KNHS Kring de Baronie Winter

Selectiesysteem KNHS Kring de Baronie Winter Selectiesysteem KNHS Kring de Baronie Winter 2017-2018 Vanuit de KNHS Regio Noord-Brabant is een uniform selectiesysteem voorgesteld. Hieronder vindt u de regels welke door KNHS Kring de Baronie worden

Nadere informatie

Ben ik startgerechtigd op de selectie, Regiokampioenschappen Utrecht en KNHS Kampioenschappen?

Ben ik startgerechtigd op de selectie, Regiokampioenschappen Utrecht en KNHS Kampioenschappen? Ben ik startgerechtigd op de selectie, Regiokampioenschappen Utrecht en KNHS Kampioenschappen? Ieder kampioenschap zijn er veel vragen over startgerechtigdheid op de selectie, op de Regiokampioenschappen

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Reglement Kampioenschappen Dressuur vanaf klasse ZZ-licht Ingaand per 1 april 2011 en geldig tot en met 31 maart 2012 Reglement voor deelname aan KNHS-

Nadere informatie

Oefendressuur klasse AA t/m GP pony's en paarden

Oefendressuur klasse AA t/m GP pony's en paarden SOMEREN RV. de Molenhorst (772820) 24-6-2016 Mandy van Hulsel - van de Ven W000276 +31622960346(na 18.0 Status: Geannuleerd Outdoor Pony en Paard 3 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd: Nee Inschrijven

Nadere informatie

St. Concours Hippique Haarlemmermeer

St. Concours Hippique Haarlemmermeer HOOFDDORP St. Concours Hippique Haarlemmermeer (504390) 16-6-2017-18-6-2017 Monique Van Duivendijk W010973 +31623102452 Status: Goedgekeurd Outdoor Pony en Paard 2 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd:

Nadere informatie

KNHS-Indoorkampioenschappen 2018 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Junioren Young Riders U25 Zware Tour Versie

KNHS-Indoorkampioenschappen 2018 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Junioren Young Riders U25 Zware Tour Versie 3-4 maart 2018 Dressuur paard ZZ-Zwaar - Lichte - Junioren Young Riders U25 - Zware Accommodatie: Nationaal Hippisch Centrum De Beek 125 3852 PL Ermelo Secretariaat: KNHS-Afdeling Evenementen Tel: 0577

Nadere informatie

Richtlijnen deelname nationale Belgische eventingwedstrijden Versie 2016

Richtlijnen deelname nationale Belgische eventingwedstrijden Versie 2016 KONINKLIJKE NEDERLANDSE HIPPISCHE SPORTFEDERATIE Richtlijnen deelname nationale Belgische eventingwedstrijden Versie 2016 Inhoud Inleiding... 2 1. Wedstrijd rijden... 2 1.1 Inschrijfprocedure Belgische

Nadere informatie

ALGEMENE BEPALINGEN BRABANTSE KAMPIOENSCHAPPEN 2007

ALGEMENE BEPALINGEN BRABANTSE KAMPIOENSCHAPPEN 2007 ALGEMENE BEPALINGEN BRABANTSE KAMPIOENSCHAPPEN 2007 Er wordt gereden onder de reglementen van de afdeling basiswedstrijdsport van de KNHS. De organisatie behoudt zich het recht voor de starttijden met

Nadere informatie

Concours Sappemeer. RV. Goorechtruiters (V50122) Nynke Van Hoorn W Locatie. Inschrijven Start inschrijven:

Concours Sappemeer. RV. Goorechtruiters (V50122) Nynke Van Hoorn W Locatie. Inschrijven Start inschrijven: SAPPEMEER RV. Goorechtruiters (V50122) 12-8-2016-13-8-2016 Nynke Van Hoorn W000789 Status: Gesloten Outdoor Pony en Paard 3 Openstelling: Onbeperkt Selectiewedstrijd: Nee Inschrijven Start inschrijven:

Nadere informatie

Bodyprotectors. Beestjes in het bos STAL T REELAER NIEUWSBRIEF. Interessante informatie: In dit nummer: Teken 1. Ruiter en paard van de maand!

Bodyprotectors. Beestjes in het bos STAL T REELAER NIEUWSBRIEF. Interessante informatie: In dit nummer: Teken 1. Ruiter en paard van de maand! STAL T REELAER NIEUWSBRIEF Interessante informatie: De nieuwe cross hindernissen zijn inmiddels in gebruik genomen. Op 17 april is het lente concours. Nog niets te doen in de mei vakantie? Kijk op pagina

Nadere informatie

Regiokampioenschap Noord-Holland Versie 25 juni 2015

Regiokampioenschap Noord-Holland Versie 25 juni 2015 KNHS-Regio: Noord-Holland www.paardensportnoordholland.nl Springen Paard B t/m ZZ. Wedstrijdplaats: Hoofddorp Wedstrijddatum: 14-8-2015 Accommodatie: Haarlemmermeerse Bos, IJweg 951, 2131 LV Hoofddorp

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 2 VOORWOORD 3

INHOUDSOPGAVE 2 VOORWOORD 3 - 2 - Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE 2 VOORWOORD 3 1. SPULLEN VOOR HET RIJDEN 4 2. SOORTEN PAARDENSPORTEN 5 3. HOUDING 6 4. ANKY VAN GRUNSVEN 8 5. DE VEILIGHEID VOOR HET PAARD 9 6. DRESSUUR 10 7. SPRINGEN

Nadere informatie

WEDSTRIJD RV. WITTENHORST (RC.) TE HORST

WEDSTRIJD RV. WITTENHORST (RC.) TE HORST HORST Wittenhorst (rc.), Rv., RV. (V40190) 2-7-2016-3-7-2016 Esther Keysers VP0077321 0031655748405 Status: Goedgekeurd concourshorst@gmail.com www.ruiterclubwittenhorst.nl Outdoor Pony en Paard 3 Openstelling:

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD. Oosterwolde e.o.

INFORMATIEBLAD. Oosterwolde e.o. INFORMATIEBLAD Oosterwolde e.o. www.nieuw-leven.nl 2016 www.facebook.com/lrpcnieuwleven Inhoudsopgave Over onze verenigingen 3 Tarieven 2016 3 Het Bestuur 4 Lessen en instructie 5 Wedstrijden 6 Eigen buitenterrein

Nadere informatie

Voorblad Vraagprogramma

Voorblad Vraagprogramma Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Voorblad Vraagprogramma Wedstrijdnummer: Wedstrijdplaats: KNHS Regio: Wedstrijddatum: Accommodatiegegevens: Naam accommodatie: Postcode + plaats: Rotterdam

Nadere informatie

Beste Waalzoomruiter,

Beste Waalzoomruiter, Zomer Editie Beste Waalzoomruiter, Help! Wat is er gebeurd? Zijn ze bij de DiGiRuiter op hol geslagen? Want waar is de vertrouwde groene kleur van de Waalzoomruiters gebleven? Nou die kleur staat op stal.

Nadere informatie

Voor alle vragen / op- en/of aanmerkingen aangaande deze dag kun je terecht bij Jacqueline vd Berg, bereikbaar via clinic@delflandruiters.

Voor alle vragen / op- en/of aanmerkingen aangaande deze dag kun je terecht bij Jacqueline vd Berg, bereikbaar via clinic@delflandruiters. Datum: 4 mei 2015 Aantal pagina s: 8 Inhoud Nieuwsbrief: Jubileum PSV Delflandruiters: clinic/demonstratiedag 7 juni 2015 Jubileum PSV Delflandruiters: jubileumfeest 13 juni 2015 Nieuwe website PSV Delflandruiters

Nadere informatie

Informatie over de Hippische opleidingen van Groenhorst Barneveld:

Informatie over de Hippische opleidingen van Groenhorst Barneveld: Informatie over de Hippische opleidingen van Groenhorst Barneveld: Algemeen Groenhorst Barneveld biedt nagenoeg alle in Nederland bestaande opleidingen in de paardenhouderij aan. Deze opleidingen worden

Nadere informatie

Weerbaarheidstraining voor iedereen. Weerbaar met Accres. Accres.nl/weerbaarheid

Weerbaarheidstraining voor iedereen. Weerbaar met Accres. Accres.nl/weerbaarheid Weerbaarheidstraining voor iedereen Weerbaar met Accres Accres.nl/weerbaarheid Stevig in je schoenen leren staan Weerbaarheidstraining voor iedereen! Overtuigend nee durven zeggen Weerbaar zijn betekent:

Nadere informatie

De activiteiten georganiseerd door PSV Delflandruiters worden mede mogelijk gemaakt door:

De activiteiten georganiseerd door PSV Delflandruiters worden mede mogelijk gemaakt door: Datum: 28 maart 2014 Aantal pagina s: 6 Inhoud Nieuwsbrief: Impressie Praktijkdag Clinic Bewust Wedstrijd Rijden 22 maart jl. Rabobank CHIO Zuid Holland Cup 2014 Paard&Lifestyle Masterclass in Ermelo op

Nadere informatie

Vraagprogramma paarden C.H. Oosterwolde. op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 2018

Vraagprogramma paarden C.H. Oosterwolde. op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 2018 Vraagprogramma paarden C.H. Oosterwolde op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 2018 Organisatie: Stichting Concours Hippique Oosterwolde Instellingsnummer: 51517 Wedstrijdnummer: Informatie Website: W026018

Nadere informatie

Regiokampioenschap Zeeland Versie 21-1-2016

Regiokampioenschap Zeeland Versie 21-1-2016 KNHS-Regio: Zeeland www.knhszeeland.nl Dressuur Paarden/pony's B t/m ZZ licht Wedstrijdplaats: Nieuw- en Sint Joosland Wedstrijddatum: 29 t/m 31 januari 2016 Accommodatie: De Kroo Ruitersport Vereniging:

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Oktober 2018

Nieuwsbrief: Oktober 2018 Nieuwsbrief: Oktober 2018 Evenementen in september Vereniging nieuws Bakbezetting *De ze informatie kunt u tevens op de website van het HCE vinden. Gedurende de zomermaanden wordt overwegend gebruik gemaakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015

Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015 Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015 Hallo leden van kring Tusken Waad en Klif, Hierbij de allereerste nieuwsbrief van kring Tusken Waad en Klif, oftewel TWK! We hopen jullie hiermee beter te informeren

Nadere informatie

53e IICH Groningen Zuidbroek

53e IICH Groningen Zuidbroek ZUIDBROEK Stichting Ruitersport Noord Nederland (V30156) 21-12-2014-10-1-2015 Fred Schutter VP0054694 06-15514706 Status: Goedgekeurd info@iichgroningen.nl Datum goedgekeurd: 14-10-2014 www.iichgroningen.nl

Nadere informatie

All Year Round Eventing

All Year Round Eventing De eventingderby Inleiding Steeds meer ruiters leren paardrijden op de manege in een binnen- of buitenbak en kennen helaas niet het genot van het galopperen met hun paard in de natuur. Groene ruimte is

Nadere informatie

Vraagprogramma KNHS-Indoorkampioenschappen 2019 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Children - Junioren Young Riders U25 Zware Tour Versie

Vraagprogramma KNHS-Indoorkampioenschappen 2019 ZZ-Zwaar - Lichte Tour Children - Junioren Young Riders U25 Zware Tour Versie 2-3 maart 2019 Dressuur paard ZZ-Zwaar - Lichte Tour Children - Junioren Young Riders U25 - Accommodatie: Nationaal Hippisch Centrum De Beek 125 3852 PL Ermelo Secretariaat: KNHS-Afdeling Evenementen Tel:

Nadere informatie

Inschrijven Sluiting inschrijving : Wijzigingen doorgeven : Alle dagen van 0:00:00 tot 0:00:00

Inschrijven Sluiting inschrijving : Wijzigingen doorgeven : Alle dagen van 0:00:00 tot 0:00:00 Concours Hippique Haps HAPS ( 5443PA ) 11-5-2013-11-5-2013 VP0039107 Status : Goedgekeurd Wedstrijd goedgekeurd op : 14-3-2013 Outdoor Pony Categorie 3 Openstelling : Onbeperkt Selectiewedstrijd : Ja JONG

Nadere informatie

January 25 TH - 31 st

January 25 TH - 31 st January 25 TH - 31 st where the best come to compete... INHOUD WEN 2016 7 wen PROEVEN 8 HENGSTEN 9 CSI** 9 DRESSUUr 9 PROGRAMMA 10 HOSPITALITY 12 proefsponsor jumping 14 EXCLUSIVe 17 ROYAL 17 STANDRUImtes

Nadere informatie

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer.

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer. Beste leden, Voor jullie weer een nieuwe nieuwsbrief, met nieuws en ouds! Rhinopneumonie Zoals jullie allemaal wellicht al weten hebben we de lessen hervat nadat de KNHS meldde dat er na zaterdag 3 maart

Nadere informatie

Competitiebepalingen KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup 2018/2019

Competitiebepalingen KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup 2018/2019 1. ALGEMEEN 1. De KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup heeft als belangrijkste doel de ontwikkeling van de Nederlandse Junioren (14 t/m 18 jaar) en Young Riders (16 t/m 21 jaar) dressuur te stimuleren en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsweetjes. Koetsentocht. Vrijwilligers gezocht. Manege gesloten A G E N D A

Nieuwsbrief. Nieuwsweetjes. Koetsentocht. Vrijwilligers gezocht. Manege gesloten A G E N D A A G E N D A 01-08 t/m 05-08 ponykamp 5 03-08 t/m 23-08 zomervakantie manege gesloten 22-08 t/m 26-08 trainingskamp jeugd. 06-09 Koetsentocht 11-10 F-proevendag 7-11 Lampionnentocht Nieuwsbrief J A A R

Nadere informatie

17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE

17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE 17 t/m 19 juli 2015 SPONSORBROCHURE NK Dressuur slaat nieuwe weg in Wie het Nederlands Kampioenschap Dressuur mag organiseren weet zich verzekerd van deelname van topcombinaties op wereldniveau. Olympisch

Nadere informatie

Zoals jullie weten hebben er een aantal van onze leden op de galoppade gereden.

Zoals jullie weten hebben er een aantal van onze leden op de galoppade gereden. Hallo allemaal, Hierbij weer een kersverse nieuwsbrief van september 2011. sorry voor de late nieuwsbrief de volgende nieuwsbrief komt rond 1 november weer want ik heb het ook erg druk met school dus heb

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste leden, Instructie. Oktober 2012

Nieuwsbrief. Beste leden, Instructie. Oktober 2012 Beste leden, Oktober 2012 In deze nieuwsbrief nieuws over de instructie, het viertal, het najaarsconcours en de clubkampioenschappen. Ook is er nieuws uit de inspanningscommissie, die een sessie videospringen

Nadere informatie

Richtlijnen deelname nationale Belgische eventingwedstrijden Versie 2017

Richtlijnen deelname nationale Belgische eventingwedstrijden Versie 2017 KONINKLIJKE NEDERLANDSE HIPPISCHE SPORTFEDERATIE Richtlijnen deelname nationale Belgische eventingwedstrijden Versie 2017 Inhoud Inleiding... 2 1. Wedstrijd rijden... 2 1.1 Inschrijfprocedure Belgische

Nadere informatie

Club kampioenschap pony's Schijndel

Club kampioenschap pony's Schijndel SCHIJNDEL KNHS REGIO NOORD-BRABANT (V31010) 22-3-2015 Laura Verwijst VP0055724 0031623591773 Status: Goedgekeurd wsnoordbrabant@gmail.com Datum goedgekeurd: 17-11-2014 www.knhsregiobrabant.nl Indoor Pony

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Rechtrichten en Academische rijkunst

Rechtrichten en Academische rijkunst - 1 - Rechtrichten en Academische rijkunst door Richt uw paard recht en rijdt het voorwaarts.. is de veel gebruikte term van Steinbrecht in zijn boek Das Gymnasium des Pferdes. Helaas wordt dit door veel

Nadere informatie

Lesgeven aan kinderen

Lesgeven aan kinderen Lesgeven aan kinderen Lesopbouw en les voorbereiding improvisatie voorbereiding Een goede planning is het halve werk!!!!! Omdat: Planning over langere termijn ( FNRS ruiterplan) Doelgericht te werk gaan

Nadere informatie

Springen Paarden L t/m ZZ Wedstrijdplaats: Harich Wedstrijddatum: 5 juli 2019 Accommodatie: Manege Gaasterland, Wyldemerkwei 1, 8571 GC Harich

Springen Paarden L t/m ZZ Wedstrijdplaats: Harich Wedstrijddatum: 5 juli 2019 Accommodatie: Manege Gaasterland, Wyldemerkwei 1, 8571 GC Harich KNHS-Regio: Friesland www.paardensportfriesland.nl Dressuur Paarden B t/m ZZL dressuur Wedstrijdplaats: Harich Wedstrijddatum: 5 juli 2019 Accommodatie: Manege Gaasterland, Wyldemerkwei 1, 8571 GC Harich

Nadere informatie

INFORMATIE KNHS DRESSUUR

INFORMATIE KNHS DRESSUUR INFORMATIE KNHS DRESSUUR De wedstrijdkalender wordt vastgesteld door de KNHS Regio Utrecht, waar wij als vereniging onder vallen. Ons doel is om bij Manege Bleijenberg maandelijks een KNHS dressuurwedstrijd

Nadere informatie

Regiokampioenschap Gelderland Versie 4 juni 2019

Regiokampioenschap Gelderland Versie 4 juni 2019 KNHS-Regio: Gelderland www.paardensportgelderland.nl Dressuur en springen Pony en Paard Alle klassen Wedstrijdplaats: Zieuwent Wedstrijddatum: 2 en 3 augustus 2019 Accommodatie: Evenemententerrein Zieuwent,

Nadere informatie

Regiokampioenschap Friesland Versie Springen Paarden en pony B alle categoriën

Regiokampioenschap Friesland Versie Springen Paarden en pony B alle categoriën KNHS-Regio: Friesland www.paardensportfriesland.nl Springen Paarden en pony B alle categoriën Wedstrijdplaats: Harich Wedstrijddatum: 9 augustus 2018 Accommodatie: Manege Gaasterland, Wyldemerkwei 1, 8571

Nadere informatie

Regiokampioenschap Utrecht Versie 12-06-2015

Regiokampioenschap Utrecht Versie 12-06-2015 KNHS-Regio: Utrecht www.paardensportutrecht.nl Dressuur Paarden klassen B t/m M2 en Pony s klassen B t/m Z2 Wedstrijdplaats: Amersfoort Wedstrijddatum: 27 juni 2015 Accommodatie: Stadspark Schothorst Bedekte

Nadere informatie

Accommodatie: Manege Gaasterland, Wyldemerkwei 1, 8571 GC Harich

Accommodatie: Manege Gaasterland, Wyldemerkwei 1, 8571 GC Harich KNHS-Regio: Friesland www.paardensportfriesland.nl Dressuur Paarden B en L1 Wedstrijdplaats: Harich Wedstrijddatum: 10 augustus 2017 Accommodatie: Manege Gaasterland, Wyldemerkwei 1, 8571 GC Harich Vereniging:

Nadere informatie

FNRS proeven \ Diplomarijden. FNRS proeven \ Promotiepunten

FNRS proeven \ Diplomarijden. FNRS proeven \ Promotiepunten FNRS proeven \ Diplomarijden Algemeen Diplomarijden is speciaal door de FNRS ontwikkeld om ook ruiters zonder eigen paard of pony proeven te laten rijden. De proeven mogen dus op verschillende paarden

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN * NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * Hoewel het weer pas dit weekend op lenteweer gaat lijken is het aan het einde van deze maand al weer meivakantie en niet lang daarna kunnen we ons

Nadere informatie

Vraagprogramma paarden C.H. Oosterwolde 2017

Vraagprogramma paarden C.H. Oosterwolde 2017 Vraagprogramma paarden C.H. Oosterwolde 2017 Organisatie: Stichting Concours Hippique Oosterwolde Instellingsnummer: 51517 Wedstrijdnummer: W012259 Informatie Website: www.choosterwolde.nl Inschrijvingen

Nadere informatie

REGLEMENT Dd 7/3/2018

REGLEMENT Dd 7/3/2018 REGLEMENT Dd 7/3/2018 INHOUDSTAFEL 1. ALGEMEEN... 3 2. RESULTATENRANKING... 3 3. EXPERTENPLATFORM... 6 4. A-KADER VAN HET TALENTENTEAM... 6 5. HIGH POTENTIALS VAN HET TALENTENTEAM... 7 6. B-KADER VAN HET

Nadere informatie

KADERINDELING DRESSUUR

KADERINDELING DRESSUUR KADERINDELING DRESSUUR Seniors A-kader v 2 x minstens 69% in Grand Prix of Grand Prix Special kwalificatieproef op CDN observatiewedstrijd of CDI v Voorbije 9 maanden v Maandelijks v Persoonlijk programma

Nadere informatie