Aanbod nieuwe wijnen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanbod nieuwe wijnen!"

Transcriptie

1 NAJAARSACTIE PARELENDE WIJNEN Aanbod nieuwe wijnen! Ook dit jaar verkopen we een assortiment aan voortreffelijke parelende wijnen ten voordele van onze cliënten. Vorig jaar haalden we een winst van 3000 die we toevoegden aan ons budget voor de aankoop van een aangepaste auto. Lees achteraan het boekje meer over dit project. Binnen ons aanbod vindt u een aantal voor u reeds bekende wijnen. De Prosecco en Cava M&M boden wij u vorig jaar ook aan. Dit jaar vullen we ons aanbod aan met 2 nieuwe cava s en een heerlijke champagne. Verder in dit boekje leest u alles over de heerlijke parelwijnen om uw gasten mee te verwennen tijdens de eindejaarsfeesten!

2 L Arboç L Arboç cava is een product van CELLERS L'ARBOÇ (CASTELL D'OR) Coöperatie. Deze bodega is de 3 de grootste producent van cava in de Penedes-streek. Een deel van de oogst wordt verkocht (bv. aan Freixenet). De beste druiven houden ze voor zichzelf om uitstekende, frisse en heel genietbare cava te maken. Het bekendste merk van Cellers L Arboç is Pupitre, een cava die we u eerder aanboden tijdens onze wijnactie. Dit jaar hebben we gekozen voor de L Arboç cava. De brut-kwaliteit won namelijk de gouden medaille in de categorie onder de 30 euro in het tijdschrift Proefschrift (proeverij Wijn van het Jaar). Wij wilden u deze mooie kans om kennis te maken met een bekroonde cava aan een uitzonderlijke prijs niet ontnemen! L Arboç 1919 Brut Cava WINNAAR GOUDEN MEDAILLE PROEFSCHRIFT (PROEVERIJ WIJN VAN HET JAAR) Geur: Stuivend fris aroma van groene appel en citrus. Smaak: Het mondgevoel zet strak aan en is gelijkmatig omwille van de fijne pareling. Een plezierige rinsheid van groene appel in de mondfase. De afdronk is eerder zacht en geeft een rijpere impressie. Bewaren: Drink deze cava binnen het jaar na aankoop, zo geniet u van zijn frisse fruitigheid! Xarel-Lo (40%); Macabeo (40%); Parellada (20%) Te serveren als aperitief, bij voorgerechten en salades. Uitstekend om een feest op te vrolijken en te genieten! 8,50 per fles (verkocht per 6 flessen)

3 L Arboç 1919 Rosada Cava Van het wijnhuis Cellers L Arboç bieden we u ook een rosé cava aan. Al dan niet in combinatie met de L Arboç Brut Cava een prachtige feestwijn die niet op uw eindejaarstafel mag ontbreken! Aantrekkelijke kersenroze kleur met paarse schittering. Fijne, aanhoudende pareling met mooie kroonvorming. Geur: Een frisse en zuivere neus met de typische complexiteit en fruitigheid van de Trepatdruif. Een overvloed aan rijpe en wilde vruchten, waarbij vooral aardbei duidelijk naar voor komt. Smaak: Evenwichtig, fris en levendig met rijp fruit in de afdronk. Bewaren: Deze cava is op zijn best binnen het jaar na aankoop. Trepat (100% ) Ideaal aperitief, verfrissend en eetlustopwekkend. Kan perfect lichte, elegante voorgerechten aan. Uiteraard ook zeer populair op allerhande feestjes en recepties. 10,00 per fles (verkocht per 6 flessen)

4 Prosecco La Jara Frizzante BIOLABEL (Italië) La Jara is de benaming in het lokale dialect van de kiezelondergrond die typisch is voor deze streek. Lichtgele kleur met lichtgroene toetsen. Mooie pareling. Ongecompliceerde wijn om met volle teugen van te genieten. Er zit niet veel druk op de fles, dus de kurk kan met een simpel draadje op zijn plaats worden gehouden. De Italianen noemen dit een Spago. Glera (Vroeger werd de naam Prosecco gebruikt voor de basisdruif van Proseccowijn, maar sinds recente oogstjaren gebruiken veel wijnhuizen en ook het consorzio de officiële naam Glera.) Heerlijk bij een lichte lunch of als aperitief. 9,00 per fles (verkocht per 6 flessen)

5 Cava M&M Brut (Spanje) Volgens traditionele Champagne methode. Heldere strogele kleur. Frisse kruidige aroma s met ondertoon van appels. Volle lange afdronk met fijne moussering. Macabeo - Xarel-Lo - Parellada Uitstekend als aperitief, ideale begeleider van witte vis. Wordt best geserveerd bij 6 C. 10,00 per fles (verkocht per 6 flessen)

6 Champagne E. Michel Brut DUVAL-LEROY Steeds meer champagnehuizen worden overgenomen door multinationals die hun naam willen verbinden aan het luxe aura dat champagne omringt. Daarom kiezen wij net voor de Champagne E. Michel, het product van een familiegeschiedenis over verschillende generaties heen. Het productiehuis wordt geleid door Carol Duval en is gelegen in Vertus, in het hart van de wijngaarden van de Côte des Blancs, één van de vier belangrijkste regio's van de Champagne. Een evenwichtige, elegante champagne. Geur: De geur biedt uitnodigende fruitige tinten met een kleine florale toets. Smaak: Evenwichtig, elegante champagne. De smaak is rijp en gul. Lees verder rond de smaak onder bedruiving. Pinot (90%) Chardonnay (10%). De Pinot Noir druif geeft volheid en rijkdom en Chardonnay druiven voorzien de wijn van smakelijk florale aroma's. Dit is de champagne voor elke gelegenheid! De overvloed aan fijne bubbels geeft deze champagne de noodzakelijke lichtheid om al uw aperitieven en feesten mee op te fleuren. Maar de champagne E. Michel Brut houdt voldoende aromatische intensiteit om maaltijden te begeleiden met bijvoorbeeld zeevruchten. 25,00 per fles (verkocht per fles)

7 Een aangepaste auto voor Zonnehoeve Living+ De opbrengst van de Parelende wijnactie van vorig jaar werd opzij gezet voor de aankoop van een aangepaste auto. Dit jaar willen we ons budget voor dit project verder aanvullen. Er is namelijk een zeer dringende behoefte aan een aangepaste auto die ook geschikt is voor rolstoelgebruikers. We streven ernaar om hiermee meteen de ecologische kaart te trekken met de aankoop van een groene auto. Een veilig en aangepast wagenpark speelt een cruciale rol in ons continue streven naar een zo hoog mogelijke levenskwaliteit voor onze cliënten. Mobiliteit is onmisbaar om je vrij te kunnen voelen, om de autonomie te hebben om zelfstandig van punt A naar punt B te kunnen gaan. Voor vele van onze cliënten is dit geen evidentie, voor sommigen is dit zonder hulp van derden zelfs niet mogelijk. Daarom hebben we nood aan voldoende (aangepaste) auto s om onze cliënten te kunnen laten deelnemen aan activiteiten die voor u en voor mij vaak zo vanzelfsprekend zijn. We denken daarbij aan uitstapjes, vakanties, dagactiviteiten, maar ook aan doktersbezoeken of simpelweg boodschappen doen. Om veilig en bewust gebruik te blijven garanderen moet deze auto ook voorzien zijn op rolstoelgebruikers. Dit vraagt de nodige aanpassingen zoals een verhoging van de auto en de installatie van een lift. Dit brengt grote kosten met zich mee en het vinden van voldoende middelen is niet evident. Dankzij uw aankoop kunt u niet alleen genieten van een heerlijke feestwijn maar draagt u ook bij aan het welzijn van onze cliënten! Daarom alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

8 Bestelformulier NAJAARSACTIE PARELENDE WIJNEN Bestellen kan door dit formulier vóór 21/11/2015 (liefst voor 29/10/2015 i.v.m. de accijnsverhoging) te bezorgen aan Suzanne Lambert. Wijn Prijs Omschrijving Ik bestel Totaal Cava L Arboç Brut (Spanje) 51 per doos van 6 flessen Stuivend fris aroma van groene appel en citrus. Het mondgevoel zet strak aan en is gelijkmatig omwille van de fijne pareling. De enige wijn in Spanje die de Grand Medaille d Or behaalde! dozen Cava L Arboç Brut Rosé (Spanje) 60 per doos van 6 flessen Evenwichtig van smaak, fris en levendig met rijp fruit in de afdronk. Aantrekkelijke kersenroze kleur met paarse schittering. dozen Prosecco La Jara Frizzante (Italië) BIOLABEL Cava M&M (Spanje) Champagne E. Michel Brut (Frankrijk) 54 per doos van 6 flessen 60 per doos van 6 flessen 25 per fles Een Prosecco met een lichtgele kleur en lichtgroene toetsen. Mooie pareling. Ongecompliceerde wijn om met volle teugen van te genieten. De Italianen noemen dit een Spago. Volgens traditionele Champagne-methode gerijpt. Heeft een heldere, strogele kleur. Frisse kruidige aroma s met ondertoon van appels. Volle, lange afdronk met een fijne moussering. Een evenwichtige, elegante champagne. De overvloed aan fijne bubbels geeft deze champagne de noodzakelijke lichtheid om al uw aperitieven mee op te fleuren. Een aanrader voor de feestdagen! dozen dozen flessen SOM Naam Straat Nr. Plaats Postcode adres Uw contactpersoon bij Zonnehoeve Living+ Gelieve het bedrag te storten op IBAN BE vóór 21/11/2015 met vermelding van voornaam, naam + najaarsactie parelwijnen. Afhaling op maandag 7 en dinsdag 8 december tussen 17u en 19u aan het onthaal van Zonnehoeve Living+, Zonnestraat 13 in Eke-Nazareth. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot: Suzanne Lambert Communicatiemedewerker suzanne.lambert@zonnehoeve.be Zonnestraat 13, 9810 Eke-Nazareth

NAJAARSACTIE PARELENDE WIJNEN

NAJAARSACTIE PARELENDE WIJNEN NAJAARSACTIE PARELENDE WIJNEN We verkopen opnieuw een assortiment aan voortreffelijke parelende wijnen ten voordele van onze cliënten! Vorig jaar kochten we met de opbrengst van de parelende wijnactie

Nadere informatie

We verkopen opnieuw een assortiment aan voortreffelijke parelende wijnen ten voordele van onze cliënten.

We verkopen opnieuw een assortiment aan voortreffelijke parelende wijnen ten voordele van onze cliënten. NAJAARSACTIE PARELENDE WIJNEN We verkopen opnieuw een assortiment aan voortreffelijke parelende wijnen ten voordele van onze cliënten. Vorig jaar behaalden we een winst van 3000 die we toevoegden aan ons

Nadere informatie

Onze zeevruchten: Ons Wijnaanbod

Onze zeevruchten: Ons Wijnaanbod Ons aanbod Onze zeevruchten: Prijs: 5,5 / 250 gram Ons Wijnaanbod A) Picon Kluisbergen Klaargemaakte Picon met de juiste verhouding Picon wijn. Niet meer nodig om de juiste witte wijn te vinden om bij

Nadere informatie

Terre des Anges 2013

Terre des Anges 2013 Terre des Anges 2013 Sauvignon Blanc - Frankrijk Frisse, fijne witte wijn. Beschikt over een palet aan primair fruit en een expressief smaakpatroon. Per fles: 6,50 /st Per 6 flessen: 6,25 / st Per 12 flessen:

Nadere informatie

Witte wijnen - Spanje

Witte wijnen - Spanje Amante - Macabeo Druivenras: Macabeo, Verdejo Karakteristieken: Deze wijn is gemaakt van Macabeo- en Verdejodruiven die geteeld worden op 700 meter onder het continentaal-mediterraans klimaat. Dit merken

Nadere informatie

t' Soete Huys te Melsele.

t' Soete Huys te Melsele. Beste leden, ouders en sympathisanten, Een turnvereniging kan uiteraard niet zonder degelijk turnmateriaal en zoals jullie weten : turnmateriaal kost handen vol geld, vandaar dat we, naar jaarlijkse gewoonte,

Nadere informatie

HUISWIJN. Onze huiswijnen zijn afkomstig uit Zuid Afrika, Frankrijk en Duitsland: Prosecco Frizzante Druivensoort: Prosecco

HUISWIJN. Onze huiswijnen zijn afkomstig uit Zuid Afrika, Frankrijk en Duitsland: Prosecco Frizzante Druivensoort: Prosecco HUISWIJN Onze huiswijnen zijn afkomstig uit Zuid Afrika, Frankrijk en Duitsland: Glas Fles Drostdy-Hof Chenin Blanc 3,50 17,50 Klosterhof Bereich Bernkastel 3,50 17,50 Rosé d Anjou Couperin 3,50 17,50

Nadere informatie

t' Soete Huys te Melsele.

t' Soete Huys te Melsele. Beste leden, ouders en sympathisanten, Een turnvereniging kan uiteraard niet zonder degelijk turnmateriaal en zoals jullie weten: turnmateriaal kost handen vol geld, vandaar dat we, naar jaarlijkse gewoonte,

Nadere informatie

I S T A C H E C O C K T A I L S & B U R G E R S

I S T A C H E C O C K T A I L S & B U R G E R S P I S T A C H E C O C K T A I L S & B U R G E R S WIT URMENETA SAUVIGNON BLANC Geurige sauvignon met het exotische van passievrucht en het frisse van grapefruit. Makkelijk met milde afdronk. VENEA VITALI

Nadere informatie

WIJNKAART --- WINE LIST --- CARTE DES VINS --- WEINKARTE

WIJNKAART --- WINE LIST --- CARTE DES VINS --- WEINKARTE WIJNKAART --- WINE LIST --- CARTE DES VINS --- WEINKARTE BUBBELS & COCKTAILS Palau Cava Semi Seco 5,50 30,00 Penedés Spanje Xarello, Macabeo, Parellada Deze Cava heeft een frisse mousse met een fijn floraal

Nadere informatie

Bubbles. Mont Blanc Cava - Spanje - Brut Druiven: 50% Macabeo - 30% Xarello - 20% Parellada

Bubbles. Mont Blanc Cava - Spanje - Brut Druiven: 50% Macabeo - 30% Xarello - 20% Parellada Bubbles Mont Blanc 362 - Cava - Spanje - Brut Druiven: 50% Macabeo - 30% Xarello - 20% Parellada Mooie uitgebalanceerde cava. Fris met fijne bubbels. Mooie hinten van noten en appel. Perfecte balans tussen

Nadere informatie

WITTE WIJNEN Vignobles Mourat (biologische wijn) Les Amourettes Brisa Brisa Tamaral

WITTE WIJNEN Vignobles Mourat (biologische wijn) Les Amourettes Brisa Brisa Tamaral WITTE WIJNEN Val de Loire, Collection Blanc - Chenin Blanc, Chardonnay Stuivende geur met een heerlijk smaakpallet van jong tropisch wit en groen fruit, in de afdronk zacht en licht mineralig. Côtes de

Nadere informatie

WIJNVERKOOP DE BOSCROSSERS

WIJNVERKOOP DE BOSCROSSERS CAVA PALAU BRUT Verkoopprijs = 10.00 / fles Smaak: Cava uit de Pénedes (Spanje), methode traditionelle, 9 maanden sur lattes. Lichtgele aanblik. Correcte, persistente belletjes. Mooi aroma van appel, geel

Nadere informatie

wijn www.waterreus.nl

wijn www.waterreus.nl wijn www.waterreus.nl wijn HUISWIJN Rood: Montado Tempranillo Gonzalez Byass, Toledo, Spanje Volle Tempranillo met de zoete smaak van chocolade die perfect in balans is met de aroma s van de bramen. glas

Nadere informatie

Nieuwsbrief Champagne Select September 2018

Nieuwsbrief Champagne Select September 2018 Nieuwsbrief Champagne Select September 2018 Welkom bij onze September nieuwsbrief! Dit keer hebben we wel een hele mooie aanbieding, praten we u bij over de laatste ontwikkelingen in de champagnewereld,

Nadere informatie

De naam zegt het al, onder ons : een gezellige plek om samen te zijn en te genieten van elkaar en van het prachtige Zuid-Limburg.

De naam zegt het al, onder ons : een gezellige plek om samen te zijn en te genieten van elkaar en van het prachtige Zuid-Limburg. Van harte welkom in restaurant EntreNous! De naam zegt het al, onder ons : een gezellige plek om samen te zijn en te genieten van elkaar en van het prachtige Zuid-Limburg. De chef streeft ernaar al het

Nadere informatie

Chileense huis wijnen

Chileense huis wijnen Wijnkaart Chileense huis wijnen Pionero Viña Morande Chardonnay In deze droge witte wijn proeft u aroma's van fris fruit zoals perzik, peer, citrus en meloen. Smaaktype: soepel, aromatisch met houtrijping.

Nadere informatie

WIJNKAART --- WINE LIST --- CARTE DES VINS --- WEINKARTE

WIJNKAART --- WINE LIST --- CARTE DES VINS --- WEINKARTE WIJNKAART --- WINE LIST --- CARTE DES VINS --- WEINKARTE BUBBELS & COCKTAILS Veluwse Vreugde 6,50 39,50 Wekerom Nederland Johanniter, Riesel Deze bubbel heeft een frisse mousse met een fijn floraal en

Nadere informatie

Het huis PIPER-HEIDSIECK viert feest

Het huis PIPER-HEIDSIECK viert feest Het huis PIPER-HEIDSIECK viert feest De bubbels van PIPER-HEIDSIECK - een van de oudste champagnehuizen ter wereld zijn al sinds 1785 van de partij op belangrijke en ontroerende momenten van het leven.

Nadere informatie

Huiswijnen. Onze wijnen zijn van Astrid Joosten en Thérèse Boer. Astrid & Thérèse huiswijn rood 3,50 20,00. Astrid & Thérèse huiswijn wit 3,50 20,00

Huiswijnen. Onze wijnen zijn van Astrid Joosten en Thérèse Boer. Astrid & Thérèse huiswijn rood 3,50 20,00. Astrid & Thérèse huiswijn wit 3,50 20,00 Huiswijnen Astrid & Thérèse huiswijn rood 3,50 20,00 Soepele fruitige rode wijn met wat stevigheid en een klein pepertje (syrah-grenache). Astrid & Thérèse huiswijn wit 3,50 20,00 Fruitige droge witte

Nadere informatie

Wijnkaart. Huiswijn : Marcel Martin Vin de Pays d Oc. Glas : 4,00. Pichet : 7,00. Karaf : 13,00. Fles : 18,50

Wijnkaart. Huiswijn : Marcel Martin Vin de Pays d Oc. Glas : 4,00. Pichet : 7,00. Karaf : 13,00. Fles : 18,50 Wijnkaart Huiswijn : Marcel Martin Vin de Pays d Oc Glas : 4,00 Pichet : 7,00 Karaf : 13,00 Fles : 18,50 Witte Wijn : Chardonnay Deze Vin de Pays du Jardin de France is afkomstig uit de Loire streek en

Nadere informatie

CAVA FRANCESC RICART BRUT

CAVA FRANCESC RICART BRUT CAVA FRANCESC RICART BRUT Francesc Ricart Brut is gemaakt volgens de traditionele methode met de typische cava-druiven Xarel-lo, Macabeo en Parellada. Deze cava heeft 14 maanden gerijpt op fles, maar behoudt

Nadere informatie

Wijnkaart. Cogmans Kloof Kristal Per glas 3.30. Chardonnay Principato Per glas 3.30. Pinot Blanc Dopff en irion Per glas 4,25

Wijnkaart. Cogmans Kloof Kristal Per glas 3.30. Chardonnay Principato Per glas 3.30. Pinot Blanc Dopff en irion Per glas 4,25 Wijnkaart Witte wijnen per glas of per fles: Cogmans Kloof Kristal Per glas 3.30 Per fles 16.25 : Wine of origin Robertson : Robertson (Zuid-Afrika) : Colombard 80% en sauvignon 20% : Lichte witte wijn

Nadere informatie

Huiswijnen Domaine peiriere viognier - IGP Pays d Oc Domaine peiriere merlot - IGP Pays d Oc Gris rosé - IGP Var

Huiswijnen Domaine peiriere viognier - IGP Pays d Oc Domaine peiriere merlot - IGP Pays d Oc Gris rosé - IGP Var Huiswijnen Domaine peiriere viognier - IGP Pays d Oc Heerlijke frisse witte wijn uit de Languedoc gemaakt van de Rhone druif viognier. De wijn heeft in de geur elementen van gedroogde perzik en abrikoos.

Nadere informatie

Central Valley, Chili Glas 4,- Fles 19,50

Central Valley, Chili Glas 4,- Fles 19,50 Huiswijnen wit Urmeneta, Sauvignon Blanc Central Valley, Chili Glas 4,- Fles 19,50 Een typisch Chileense Sauvignon. Hij is milddroog, makkelijk en zit vol exotische aroma s van onder andere passievrucht.

Nadere informatie

01 Wit 1 fles 6 flessen 12 flessen Cal y Canto Verdejo. 02 Wit 1 fles 6 flessen 12 flessen

01 Wit 1 fles 6 flessen 12 flessen Cal y Canto Verdejo. 02 Wit 1 fles 6 flessen 12 flessen Wijnactie Witte en Rosé wijnen 01 Wit 1 fles 6 flessen 12 flessen 5.70 33.00 63.00 Cal y Canto Verdejo Droog met een lichte mineraliteit. In de neus ruiken we aroma s van citrusvruchten en wat witte bloemen

Nadere informatie

Productiegebied Uit de Coffele wijngaarden gelegen in het heuvelachtige gebied van de Soave Classico, 200 tot 320 m boven de zeespiegel.

Productiegebied Uit de Coffele wijngaarden gelegen in het heuvelachtige gebied van de Soave Classico, 200 tot 320 m boven de zeespiegel. Azienda Agricola COFFELE Soave Veneto Soave Spumante Brut DOC Droge wijn, met een frisse structuur, volhardend, evenwichtig, met een aangename amandel nasmaak. Een voluptueuze en sierlijke interpretatie

Nadere informatie

4,54 inkoop 19,75 verkoop. Santa Caterina Chardonnay Igt Salento

4,54 inkoop 19,75 verkoop. Santa Caterina Chardonnay Igt Salento Santa Caterina Chardonnay Igt Salento De wijnstreek Puglia in Zuid- Italië is gespecialiseerd in de productie van rode wijnen. De hoge temperaturen lijken minder geschikt voor de verbouw van witte druivensoorten.

Nadere informatie

U kunt ervan op aan dat alle medewerkers zich vol enthousiasme zullen inzetten om uw beleving compleet te maken.

U kunt ervan op aan dat alle medewerkers zich vol enthousiasme zullen inzetten om uw beleving compleet te maken. Van harte welkom in restaurant Entre Nous! De naam zegt het al, onder ons : een gezellige plek om samen te zijn en te genieten van elkaar en van het prachtige Zuid-Limburg. De chef streeft ernaar al het

Nadere informatie

Herva loopt tegen kanker

Herva loopt tegen kanker Herva loopt tegen kanker Op 18 maart 2018 vindt de eerste edi e van de 100km-run Kom op tegen Kanker plaats. Dat is een uniek loopevenement waarbij teams van vier lopers samen 100 km lopen ten voordele

Nadere informatie

14. 99 7. 99 5. 99. alle champagnes met korting! 8.5 30. 99 25. 99 9. 99 1 6.-KO R TING. IWC Gouden Medaille

14. 99 7. 99 5. 99. alle champagnes met korting! 8.5 30. 99 25. 99 9. 99 1 6.-KO R TING. IWC Gouden Medaille Gall & Gall is de állergrootste Champagneverkoper van Nederland en heeft daardoor simpelweg inkoopvoordeel. Waar jij als klant van profiteert. We hebben niet alleen een groot aanbod Champagnes, maar ook

Nadere informatie

MOUSSEREND ROSÉ 4,25 21,25

MOUSSEREND ROSÉ 4,25 21,25 WIJNKAART MOUSSEREND Italië, Prosecco Pronol Frizzante 4,75 23,75 Deze licht mousserende wijn is gemaakt van de Prosecco en de Frizzante druif. GEUR Fruitige met wat tonen van witte bloemen. SMAAK Fruitig,

Nadere informatie

WIJNVERKOOP VZW 70X7 BRUISEND GENOT. Amphora Bellegem bvba Bellegemsestraat 46 8510 Bellegem 056/20.23.20 www.wijnenamphora.be - info@wijnenamphora.

WIJNVERKOOP VZW 70X7 BRUISEND GENOT. Amphora Bellegem bvba Bellegemsestraat 46 8510 Bellegem 056/20.23.20 www.wijnenamphora.be - info@wijnenamphora. WIJNVERKOOP VZW 70X7 BRUISEND GENOT MASSERIA LA VOLPE PINOT ROSÉ SPUMANTE Deze sprankelende wijn is een ideale aperitief of begeleider van diverse frisse hapjes. Hij heeft een mooi intense kleur die uitnodigend

Nadere informatie

CIABOT BERTON La Morra Piemonte. Langhe Favorita Alissa DOC

CIABOT BERTON La Morra Piemonte. Langhe Favorita Alissa DOC CIABOT BERTON La Morra Piemonte Langhe Favorita Alissa DOC De wijngaarden in Canale, Roero, een heuvelachtig gebied (250 m boven de zeespiegel), naar het oosten gepositioneerd. 100 % Favorita 2000 flessen/jaar

Nadere informatie

Onze huiswijnen komen overwegend uit Central Valley, Chili. Een gebied dat zich

Onze huiswijnen komen overwegend uit Central Valley, Chili. Een gebied dat zich Onze huiswijnen komen overwegend uit Central Valley, Chili. Een gebied dat zich mag verheugen in duidelijke seizoenswisselingen: in de zomer warm en droog, in de winter koud en regenachtig. Het lijkt onbelangrijk,

Nadere informatie

Vlaamse Wijngilde Commanderij Zuid-West-Vlaanderen

Vlaamse Wijngilde Commanderij Zuid-West-Vlaanderen Vlaamse Wijngilde Commanderij Zuid-West-Vlaanderen Premium Cava 21 oktober 2017 Germán Muñoz is voor de derde keer te gast in onze commanderij. Na een avond over Sherry en een avond over Rias Baixas in

Nadere informatie

CLASICO. Viña Ventisquero Syrah Lijn: Druivenras: Herkomst: Proefnotitie: Viña Ventisquero Chardonnay. Lijn:

CLASICO. Viña Ventisquero Syrah Lijn: Druivenras: Herkomst: Proefnotitie: Viña Ventisquero Chardonnay. Lijn: Produktblad 1 van 61 Viña Ventisquero De wijngaard Ventisquero is het resultaat van een nieuwe uitdaging van Agrosuper, de grootste producent van verse voedingsmiddelen in Chili. Enthousiast over het idee

Nadere informatie

Opgelet: Lekkers voor klein en groot in aantocht!!!

Opgelet: Lekkers voor klein en groot in aantocht!!! Dag beste mensen allemaal, Opgelet: Lekkers voor klein en groot in aantocht!!! Wijn en speculaas en zoveel meer worden u binnenkort naar goede gewoonte aangeboden door ons oudercomité. Waarom zeker iets

Nadere informatie

Wijnpakket wit oude nieuwe wereld

Wijnpakket wit oude nieuwe wereld Wijnpakket wit oude nieuwe wereld Luigi Bosca La Linda, Torrontés Druivensoorten: torrontes Land: Argentinië Alcoholpercentage: 14% De Finca La Linda Torrontés heeft een heldere gele kleur. In de geur

Nadere informatie

Wijnpakket Vol wit en fruitig

Wijnpakket Vol wit en fruitig Wijnpakket Vol wit en fruitig Villae Lanata Gavi di Gavi, La Toledana Druivensoorten: cortese Land: Italië Alcoholpercentage: 13% De geschiedenis van het landhuis Toledana in Gavi gaat terug tot de 16de

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. omschrijving. 3-4-5 Mousserend. 6-7 Wit. 8 Rosé. 9-10 Rood. 11 Biologisch. 12 Verpakkingen. 13 Gepersonaliseerde verpakkingen

INHOUDSOPGAVE. omschrijving. 3-4-5 Mousserend. 6-7 Wit. 8 Rosé. 9-10 Rood. 11 Biologisch. 12 Verpakkingen. 13 Gepersonaliseerde verpakkingen INHOUDSOPGAVE blz. omschrijving 3-4-5 Mousserend 6-7 Wit 8 Rosé 9-10 Rood 11 Biologisch 12 Verpakkingen 13 Gepersonaliseerde verpakkingen 14 Contactgegevens 02 MOUSSEREND Prosecco Prosecco Frizzante NV

Nadere informatie

MOUSSEREND Italië, Prosecco Frizzante San Giorgio 4,75 23,75 Spanje, Cava Brut Conde de Caralt 32,50 ROSÉ

MOUSSEREND Italië, Prosecco Frizzante San Giorgio 4,75 23,75 Spanje, Cava Brut Conde de Caralt 32,50 ROSÉ WIJNKAART MOUSSEREND Italië, Prosecco Frizzante San Giorgio 4,75 23,75 Deze licht mousserende wijn is gemaakt van de Prosecco druif. GEUR Fruitige met wat tonen van witte bloemen. SMAAK Fruitig, lichte

Nadere informatie

Nomad, Dealu Mare, Pinot Grigio, Roemenië Zacht-tropische aroma s met frisse zuren om de wijn spanning en balans te geven. Glas 3,95/Fles 22,50

Nomad, Dealu Mare, Pinot Grigio, Roemenië Zacht-tropische aroma s met frisse zuren om de wijn spanning en balans te geven. Glas 3,95/Fles 22,50 Geachte gast, Hierbij presenteren wij u met trots onze wijnkaart. Alle wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en sluiten aan bij de seizoengerechten die wij serveren. Bij het selecteren van onze wijnen laten

Nadere informatie

Tenuta Iuzzolini Ciro Calabria. Ciro Bianco. Productiegebied. Calabria, provincie Crotone, Ciro Marina Timpa Bianca. Druiven: Greco Bianco

Tenuta Iuzzolini Ciro Calabria. Ciro Bianco. Productiegebied. Calabria, provincie Crotone, Ciro Marina Timpa Bianca. Druiven: Greco Bianco Ciro Bianco Druiven: Greco Bianco Vinificatie: na handmatige oogst (eind september) zachte pressing, fermentatie bij gecontroleerde temperatuur, rijping in stalen vaten, één maand op fles bij gecontroleerde

Nadere informatie

Wine & Bubbels. drankenkaart

Wine & Bubbels. drankenkaart Wine & Bubbels drankenkaart Proeverij 4 Heerlijke wijnen proeven Niet één maar diverse heerlijke wijnen proeven en natuurlijk serveren wij hier passende hapjes bij! Proeverij 29,50 p.p. (minimaal 6 personen)

Nadere informatie

La Gioiosa Millesimato

La Gioiosa Millesimato La Gioiosa Millesimato Prosecco Valdobbiadene Schuimwijn Italië - Valdobbiadene 100 % Glera brut Een zeer lichte strogele kleur met fijne bellen. In de neus ontdekken we een zeer kwaliteitsvol pallet,

Nadere informatie

Presentatie SOPHIE PLUIM

Presentatie SOPHIE PLUIM AUSTRALIAN VALLEY WINES Presentatie SOPHIE PLUIM http://www.australianvalleywines.nl/nl/ AUSTRALIE WIJNLAND MET DIVERSITEIT Australië is het wijnsucces van de afgelopen decennia. Niet alleen in kwantiteit,

Nadere informatie

De naam zegt het al, onder ons : een gezellige plek om samen te zijn en te genieten van elkaar en van het prachtige Zuid-Limburg.

De naam zegt het al, onder ons : een gezellige plek om samen te zijn en te genieten van elkaar en van het prachtige Zuid-Limburg. Van harte welkom in restaurant EntreNous! De naam zegt het al, onder ons : een gezellige plek om samen te zijn en te genieten van elkaar en van het prachtige Zuid-Limburg. De chef streeft ernaar al het

Nadere informatie

Wijnpakket Italië Wit

Wijnpakket Italië Wit Wijnpakket Italië Wit Cantine Lenotti Pinot Grigio delle Venezie Druivensoorten: pinot grigio Alcoholpercentage: 12.5% Pinot Grigio delle Venezie van Lenotti is een bleekgele wijn met een exotisch fruitaroma

Nadere informatie

Land Spanje Regio Catalunya Jaar 2014 Druivensoort Maccabeo, Xarel-lo, Parellada Zoetheid Brut (Mousserend)

Land Spanje Regio Catalunya Jaar 2014 Druivensoort Maccabeo, Xarel-lo, Parellada Zoetheid Brut (Mousserend) Cava Trankilo Brut 'Reserva' 9,75 excl. BTW Land Spanje Regio Catalunya Druivensoort Maccabeo, Xarel-lo, Parellada Zoetheid Brut (Mousserend) Deze `Trankilo Reserva heeft een heerlijk verfrissende smaak!

Nadere informatie

D E S S E RT W I J N. Een zachte, zoete dessert- en kaaswijn met de zonnige smaak van rozijnen. G L A S 4, - T G E H E I M E K E L D E RT J E

D E S S E RT W I J N. Een zachte, zoete dessert- en kaaswijn met de zonnige smaak van rozijnen. G L A S 4, - T G E H E I M E K E L D E RT J E D E S S E RT W I J N M I G U E L T O R R E S, M O S C A T E L O R O F L O R A L I S S PA I N Een zachte, zoete dessert- en kaaswijn met de zonnige smaak van rozijnen. G L A S 4, - T G E H E I M E K E L

Nadere informatie

CULINAIR GENIETEN BEGINT BIJ BUITENLUST

CULINAIR GENIETEN BEGINT BIJ BUITENLUST CULINAIR GENIETEN BEGINT BIJ BUITENLUST Met veel zorg selecteren wij in samenwerking met de wijn therapeut de wijnen, hierbij houden wij rekening met de seizoenen, maar bovenal met de gerechten van onze

Nadere informatie

Huiswijnen (ook per glas te bestellen)

Huiswijnen (ook per glas te bestellen) Wijnkaart Huiswijnen (ook per glas te bestellen) Opta Wit Dão Vinho Branco 2015 20,50 Sappige, droge witte wijn uit de Dão regio. Deze wijn is gemaakt van de Encruzado, Malvasia Fina en Cerceal Branco.

Nadere informatie

WIJNKAART. OPEN WITTE WIJNEN glas fles OPEN RODE WIJNEN

WIJNKAART. OPEN WITTE WIJNEN glas fles OPEN RODE WIJNEN Vanavond vieren wij... iets of misschien wel helemaal niets maar we zijn allemaal gezellig hier bij Restaurant Julie s omdat het kan en omdat wij het leuk vinden dat jullie er zijn! Geniet van een biertje

Nadere informatie

Vega Roble, La Mancha, Spanje, Viura 19,95 per fles, 3,95 per glas. Frisse zachte droge wijn met een fruitig aroma en milde smaak.

Vega Roble, La Mancha, Spanje, Viura 19,95 per fles, 3,95 per glas. Frisse zachte droge wijn met een fruitig aroma en milde smaak. Wit Vega Roble, La Mancha, Spanje, Viura 19,95 per fles, 3,95 per glas Frisse zachte droge wijn met een fruitig aroma en milde smaak. The Paddock, Australië, Chardonnay 26,95 per f les, 4,95 per glas Sappige,

Nadere informatie

De naam zegt het al, onder ons : een gezellige plek om samen te zijn en te genieten van elkaar en van het prachtige Zuid-Limburg.

De naam zegt het al, onder ons : een gezellige plek om samen te zijn en te genieten van elkaar en van het prachtige Zuid-Limburg. Van harte welkom in restaurant Entre Nous! De naam zegt het al, onder ons : een gezellige plek om samen te zijn en te genieten van elkaar en van het prachtige Zuid-Limburg. De chef streeft ernaar al het

Nadere informatie

MOUSSERENDE WIJN. Glas 4,50 Fles 25,00

MOUSSERENDE WIJN. Glas 4,50 Fles 25,00 MOUSSERENDE WIJN Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, een trouwerij, een zakelijke deal of heeft u gewoon zin in een glas mousserende wijn? Dan hebben wij een heerlijke prosecco voor u geselecteerd.

Nadere informatie

ARCHONTIKO: Mandilaria-Grenache Rouge. Fles: 75cl ( per 6 ) Alcohol: 12% Jaar: 2002

ARCHONTIKO: Mandilaria-Grenache Rouge. Fles: 75cl ( per 6 ) Alcohol: 12% Jaar: 2002 GriekseProducten Cair ARCHONTIKO: MandilariaGrenache Rouge Rood Fles: 75cl ( per 6 ) Jaar: 2002 Rode wijn van diverse wijnstoksoorten: Cabernet Sauvignon, Grenache rood, Agiorgitiko en Xinomayro met een

Nadere informatie

WIJNVERKOOP. De opbrengst gaat integraal naar Kom op tegen Kanker. Te koop via mail : of telefonisch via 0475/34.95.

WIJNVERKOOP. De opbrengst gaat integraal naar Kom op tegen Kanker. Te koop via mail : of telefonisch via 0475/34.95. Samen trappen tegen kanker 8 ste editie Hemelvaartweekend 25-28 mei 2017 Meer info op www.1000km.be WIJNVERKOOP De opbrengst gaat integraal naar Kom op tegen Kanker Te koop via mail : maarten.de.bondt@emmaus.be

Nadere informatie

Bric Cenciurio ontleent zijn naam aan een deel van een heuvel in de gemeente Castellinaldo.

Bric Cenciurio ontleent zijn naam aan een deel van een heuvel in de gemeente Castellinaldo. Een familiebedrijf ontstaan aan het eind van de jaren 80 en op dit moment nog steeds geleid door Fiorella, haar broer en haar twee zonen Alessandro en Alberto. Bric Cenciurio ontleent zijn naam aan een

Nadere informatie

Mousserende wijn. Prosecco Ca Delle Italië Droog, fruitig. Bestel al deze wijnen op Huib

Mousserende wijn. Prosecco Ca Delle Italië Droog, fruitig. Bestel al deze wijnen op Huib wijnkaart Mousserende wijn Bestel al deze op Huib Prosecco Ca Delle Italië Droog, fruitig Een droge mousserende wijn, met licht fruitig karakter. Verpakking: 1 x 750 ml 8110638 8110681 Gerechten: lichte

Nadere informatie

Le Versant Sauvignon Blanc Vin de Pays d Oc, Frankrijk

Le Versant Sauvignon Blanc Vin de Pays d Oc, Frankrijk Witte wijnen Huiswijn: La Qroix d Argent Gascogne, Frankrijk Expressieve witte wijn met bloemen, wit fruit en citrus in het aroma. De smaak is levendig met een lekkere melange van citrusvruchten en tropisch

Nadere informatie

Wijnpakket Frankrijk wit

Wijnpakket Frankrijk wit Wijnpakket Frankrijk wit Monterre, Viognier Druivensoorten: viognier De Monterre Viognier heeft een bouquet van zacht fruit en florale tonen. Het is een droge wijn met een frisse en fruitige smaak. Heerlijk

Nadere informatie

Degustatiepakket Alle Bubbels. Degustatiepakket Wit en Rosé. Prijs in

Degustatiepakket Alle Bubbels. Degustatiepakket Wit en Rosé. Prijs in Degustatiepakket Alle Bubbels BO13 Riviera Bianco Frizzante Riesling Italico + Pinot Bianco 0,75-11,5 1 Licht sprankelende witte droge wijn ontstaan door natuurlijke fermentatie volgens de Charmat methode.

Nadere informatie

Huiswijn Wit en Rood

Huiswijn Wit en Rood Huiswijn Wit en Rood (Italie) Een heerlijke huiswijn, in de mond proef je een lichte aroma van klein rood en zwart fruit, specerijen en tijm. De aanzet is vol, gevolgd door een lange, zwoele afdronk. Lekker

Nadere informatie

BODEGAS FABRE SA Roque Sáenz Peña 3909 Vistalba (5509) - Luján de Cuyo - Mendoza - Argentina

BODEGAS FABRE SA  Roque Sáenz Peña 3909 Vistalba (5509) - Luján de Cuyo - Mendoza - Argentina BODEGAS FABRE SA www.bodegasfabre.com Roque Sáenz Peña 3909 Vistalba (5509) - Luján de Cuyo - Mendoza - Argentina De in Bordeaux geboren Fransman Hervé J. Fabre arriveerde begin jaren 90 in Argentinië;

Nadere informatie

BURLESQUE ZINFANDEL 2014

BURLESQUE ZINFANDEL 2014 : BURLESQUE ZINFANDEL BURLESQUE ZINFANDEL 2014 Dit wijnhuis bestaat nog niet zo lang. Het etiket springt direct in het oog. Van deze wijn kan je gemakkelijk zeggen dat het een etiketwijntje is maar wat

Nadere informatie

MABIS PROSECCO BRUT. Land : Italië Streek : Veneto Druiven : Prosecco

MABIS PROSECCO BRUT. Land : Italië Streek : Veneto Druiven : Prosecco WIJNAKTIE RINKVEN . MABIS PROSECCO BRUT Land : Italië Streek : Veneto Druiven : Prosecco Prosecco is één van Italië s meest gekende mousserende wijnen. De naam van de wijn komt van de druif Prosecco en

Nadere informatie

WIJNKAART --- WINE LIST --- CARTE DES VINS --- WEINKARTE

WIJNKAART --- WINE LIST --- CARTE DES VINS --- WEINKARTE WIJNKAART --- WINE LIST --- CARTE DES VINS --- WEINKARTE BUBBELS & COCKTAILS Veluwse Vreugde 7,- 40,- Wekerom Nederland Johanniter, Riesel Deze bubbel heeft een frisse mousse met een fijn floraal en licht

Nadere informatie

PROMOTIES GELDIG TOT 15 MAART 2011

PROMOTIES GELDIG TOT 15 MAART 2011 PROMOTIES GELDIG TOT 15 MAART 2011 Champagne J. de Telmont 75cl Ratafia de Champagne J. De Telmont 19,23 i.p.v. 20,36 Ratafia de Champagne Appellation d Origine Contrôlée Ratafia is een aangename Champagnelikeur

Nadere informatie

Torello brut reserva ( Xarel-lo, Macabeo en Parellada ) Droge wijn met aroma s van wit fruit 30 maanden rijping Per glas 8 fles 38

Torello brut reserva ( Xarel-lo, Macabeo en Parellada ) Droge wijn met aroma s van wit fruit 30 maanden rijping Per glas 8 fles 38 MOUSSERENDE WIJNEN CORPINNAT Corpinnat werd in 2017 opgericht uit onvrede met de kwaliteitsnormen en het beleid van de cavaproducenten en groepeert 9 wijnhuizen uit het topsegment van de cava. De focus

Nadere informatie

Fiano I.G.T. 85% Fiano 15% divers Fiano

Fiano I.G.T. 85% Fiano 15% divers Fiano WINE BY Fiano I.G.T. 85% Fiano 15% divers Fiano In de mond een wijn met structuur en een goede zuurgraad, laat een lange, aangename en aanhoudende nasmaak achter met duidelijke noten van exotische vruchten.

Nadere informatie

- Wijnkaart - Wijn van de maand: Mousserend: Dominio de Verderubi, Verdejo 2014 (wit) Druiven: 100% Verdejo 4,- per glas 20,- per fles

- Wijnkaart - Wijn van de maand: Mousserend: Dominio de Verderubi, Verdejo 2014 (wit) Druiven: 100% Verdejo 4,- per glas 20,- per fles - Wijnkaart - Wijn van de maand: Dominio de Verderubi, Verdejo 2014 (wit) Druiven: 100% Verdejo 4,- per glas 20,- per fles Stuivende impressie van rijpe vruchten zoals perzik, peer en lichtjes banaan vermengd

Nadere informatie

PRIJSLIJST dec SPAANSE KWALITEITSWIJNEN. Pieter Van Den Einde Rosthoutweg 11, 9450 Haaltert

PRIJSLIJST dec SPAANSE KWALITEITSWIJNEN. Pieter Van Den Einde Rosthoutweg 11, 9450 Haaltert dec. 2016 SPAANSE KWALITEITSWIJNEN Pieter Van Den Einde Rosthoutweg 11, 9450 Haaltert +32 478 50 41 65 pieter@vinifin.be www.vinifin.be BE 0875 081 837 1 CAVA D.O. Cava LA ESCAPADA BRUT Regio Penedès Druif

Nadere informatie

Witte wijnen - Italië

Witte wijnen - Italië Feudi di San Marzano - I Tratturi Sauvignon Malvasia Bianco Druivenras: 30% Verdesca, 30% Malvasia Bianco, 40% Trebiano Karakteristieken: Intens boeket waarin de rijpe witte perzik domineert, vergezeld

Nadere informatie

Presentatie PETER SPRONCK

Presentatie PETER SPRONCK Nederland nieuw wijnland Presentatie PETER SPRONCK Nederland nieuw wijnland Presentatie PETER SPRONCK Wijngaarden in Nederland 1997 2017 De nieuwe druivenrassen Johanniter Muscaris Riesel Solaris Lijkt

Nadere informatie

Huiswijnen Familie Excellor sauvignon blanc Domaine peiriere viognier - IGP Pays d Oc Clauduis Morand merlot - Pays d Oc Gris rosé - IGP Var

Huiswijnen Familie Excellor sauvignon blanc Domaine peiriere viognier - IGP Pays d Oc Clauduis Morand merlot - Pays d Oc Gris rosé - IGP Var Huiswijnen Familie Excellor sauvignon blanc Droge witte wijn uit het zuidwesten van Frankrijk. Typische tonen van de sauvignon druif, zoals kruisbessen en citrus fruit. Mooi droog en niet te zwaar. Prima

Nadere informatie

Wijn & Relatiegeschenken Sebastiaan Wijnimport. www.sebastiaanwijnimport.nl - info@www.sebastiaanwijnimport.nl

Wijn & Relatiegeschenken Sebastiaan Wijnimport. www.sebastiaanwijnimport.nl - info@www.sebastiaanwijnimport.nl Wijn & Relatiegeschenken Sebastiaan Wijnimport Sebastiaan wijnimport wijnimport - Uw partner - Uw in partner exclusieve in en exclusieve Karaktervolle en wijnkaraktervolle wijn www.sebastiaanwijnimport.nl

Nadere informatie

www.champastique.be Catalogus Particulieren 2015

www.champastique.be Catalogus Particulieren 2015 www.champastique.be Catalogus Particulieren 2015 Visie & Missie Champagnes aanbieden van kleine huizen uit de 4 microregios van de Champagnestreek met oog voor traditie, hun passie voor Champagne overbrengen

Nadere informatie

MOUSSEREND. Zachtzoet fruitige licht mousserende wijn met tonen van rood fruit als framboos en aardbei. ROSÉ, ITALIE, VENETO

MOUSSEREND. Zachtzoet fruitige licht mousserende wijn met tonen van rood fruit als framboos en aardbei. ROSÉ, ITALIE, VENETO WIJNKAART MOUSSEREND Frizzante Pinot Nero 'Sacchetto' Zachtzoet fruitige licht mousserende wijn met tonen van rood fruit als framboos en aardbei. ROSÉ, ITALIE, VENETO Frizzante Prosecco 'Sacchetto' Fijne

Nadere informatie

Studiereis Champagne

Studiereis Champagne Studiereis Champagne 31/05/2013 Machiel Lannoo Nr.2 7 Restaurantbedrijf en drankenkennis Schooljaar 2012 2013 Stageplaats Ferme St- Siméon Inleiding: Deze studie reis van 2 dagen naar de top huizen van

Nadere informatie

Wijnpakket Verenigde Staten

Wijnpakket Verenigde Staten Wijnpakket Verenigde Staten Beringer Founders Estate, Zinfandel Soort: Rode wijn Druivensoorten: zinfandel Alcoholpercentage: 14.5% De zuiverste Californische zinfandel; een prachtige volle en intense

Nadere informatie

CAVA (NU) MASET RESERVA BRUT SPANJE PENEDES 18

CAVA (NU) MASET RESERVA BRUT SPANJE PENEDES 18 Champagne en Cava CAVA (NU) MASET RESERVA BRUT SPANJE PENEDES 18 In tegenstelling tot de zee aan goedkope cava die alom tegenwoordig is, heeft deze cava karakter, eigenheid en body. Zo is hij weliswaar

Nadere informatie

TEL ALLE MARTINOLLES WIJNEN BIJ ELKAAR VOOR DE MAXIMALE KORTING!

TEL ALLE MARTINOLLES WIJNEN BIJ ELKAAR VOOR DE MAXIMALE KORTING! MAGNIFIQUE MARTINOLLES 16 Martinolles Vermentino Dit is dé perfecte wijn om in het zonnetje op het terras te drinken. Om jezelf eens lekker te verwennen, veelzijdig inzetbaar aan tafel of bij onaangekondigd

Nadere informatie

WINE BY. watertip: chaudfontaine rood

WINE BY. watertip: chaudfontaine rood WINE BY watertip: chaudfontaine rood Fiano 12,5% vol 3.20 19.50 FIANO I.G.T. 85% FIANO 15% ANDERE WITTE DRUIVENSOORTEN In de mond een wijn met structuur en een goede zuurgraad, laat een lange, aangename

Nadere informatie

Wijnen Huiswijnen Diepe Gronde Zuid Afrika - Chenin Blanc Een vriendelijke mild droge, makkelijke witte wijn met verfrissende fruitige aroma s. Een altijd-goed wijn! Glas 3,20 Karaf 11,50 Fles 15,75 Moreau

Nadere informatie

wijnkaart Open witte wijnen glas fles

wijnkaart Open witte wijnen glas fles WIJNKAART Vanavond vieren wij... iets of misschien wel helemaal niets maar we zijn allemaal gezellig hier bij Herberg Jan omdat het kan en omdat wij het leuk vinden dat jullie er zijn! Geniet van een biertje

Nadere informatie

Menu Brull. Duo van rund Carpaccio, tartaar, truffelmayonaise, gepofte quinoa. Pompoensoep Kastanje, pompoensoep, aceto (extra gerecht bij 4 gangen)

Menu Brull. Duo van rund Carpaccio, tartaar, truffelmayonaise, gepofte quinoa. Pompoensoep Kastanje, pompoensoep, aceto (extra gerecht bij 4 gangen) Menu Brull Duo van rund Carpaccio, tartaar, truffelmayonaise, gepofte quinoa Pompoensoep Kastanje, pompoensoep, aceto (extra gerecht bij 4 gangen) Twee bereidingen van het kloostervarken Kalfsjus, truffel

Nadere informatie

CASA SILVA FAMILY HUISWIJNEN

CASA SILVA FAMILY HUISWIJNEN CASA SILVA FAMILY HUISWIJNEN Casa Silva, Family white Deze Chardonnay (met 30% Semillion) is in prijs/kwaliteit een ware topper. Een wijn die u elke dag goed zal doen smaken. Niet te strak, mooi vol en

Nadere informatie

TROUWBROCHURE. Geacht aankomend bruidspaar, Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

TROUWBROCHURE. Geacht aankomend bruidspaar, Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Fotografieplus.nl Eppel Fotografie Eppel Fotografie TROUWBROCHURE Geacht aankomend bruidspaar, Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Hartelijk bedankt voor jullie interesse

Nadere informatie

Wijnen per glas & fles Cava Stars Brut & Brut 2015 Castillo Perelada, Penedès, Spanje Sauvignon Blanc Belles du Sud, Pays d Oc IGP, Frankrijk

Wijnen per glas & fles Cava Stars Brut & Brut 2015 Castillo Perelada, Penedès, Spanje Sauvignon Blanc Belles du Sud, Pays d Oc IGP, Frankrijk Wijnen per glas & fles Mousserende wijn Cava Stars Brut & Brut 2015 Castillo Perelada, Penedès, Spanje Druivenras: Macabeo, Xarel.lo, Parellada Elegant, aromatisch, zuiver, wit fruit, rijpere aroma's,

Nadere informatie

BOSCHENDAL THE PAVILLION BLIJVEND IN PRIJS VERLAAGD!

BOSCHENDAL THE PAVILLION BLIJVEND IN PRIJS VERLAAGD! BOSCHENDAL THE PAVILLION BLIJVEND IN PRIJS VERLAAGD! 13 Shiraz/Cabernet sauvignon Een van onze favoriete wijnen. Vlezige structuur met zwarte bessenaroma s. Ongecompliceerd lekker! Past bij: gegrilde vleesgerechten

Nadere informatie

WIJNKAART. Molenstraat GA Oss Tel. (0412)656830

WIJNKAART. Molenstraat GA Oss Tel. (0412)656830 WIJNKAART Molenstraat 17 5341 GA Oss Tel. (0412)656830 witte wijnen per glas Cogmans Kloof Kristal KB de Kuentz-bas : Wine of origin Robertson : Robertson : Zuid-Afrika : Colombard 80% en sauvignon 20%

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders en sympathisanten,

Inleiding. Beste ouders en sympathisanten, Powered By: Beste ouders en sympathisanten, Wij met de Jonghernieuwers van KSA Izegem starten dit werkjaar met een nieuwe financiële actie dit is geheel ten voordele van het buitenlandskamp voor onze 14

Nadere informatie

Wijnpakket Noord-Frankrijk

Wijnpakket Noord-Frankrijk Wijnpakket Noord-Frankrijk Bouchard Père & Fils Bourgogne, La Vignée blanc Druivensoorten: chardonnay Een aromatische, ronde, niet te zware wijn met een fris en delicaat bouquet van bloemen, geel fruit

Nadere informatie

Champagne Tribaut Schloesser Al vier generaties met passie voor de wijn

Champagne Tribaut Schloesser Al vier generaties met passie voor de wijn Champagne Al vier generaties met passie voor de wijn Het verhaal begint vroeg 20 eeuw, wanneer Renée Schloesser een jonge landbouwer, Luxemburg verlaat om zijn geluk te zoeken in de champagne. Aldaar ontmoet

Nadere informatie

Luigi Bosca Chardonnay Luján de Cujo, Mendoza, Argentinië Chardonnay 2014

Luigi Bosca Chardonnay Luján de Cujo, Mendoza, Argentinië Chardonnay 2014 Luigi Bosca Luján de Cujo, Mendoza, Argentinië Fruitige, goudgele wijn. Beschaafde vanilletoon, licht eikenhout en een volle, tikje boterige smaak. Fles 24,95 Wild Rock Pania Hawke's Bay, Nieuw-Zeeland

Nadere informatie

Digitale Wijnnieuwsbrief

Digitale Wijnnieuwsbrief Digitale, BQ products, Juli 2012 In deze editie Mouton Cadet Reserve Graves Blanc p.3 Mouton Cadet Reserve Graves Rouge p.4 Mouton Cadet Reserve Saint Medoc p.5 Mouton Cadet Reserve Saint Emilion p.6 Mouton

Nadere informatie

PROMOTIES GELDIG TOT 15 JANUARI 2011

PROMOTIES GELDIG TOT 15 JANUARI 2011 PROMOTIES GELDIG TOT 15 JANUARI 2011 Champagne J. de Telmont Champagnes worden gemaakt van de druivensoorten Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier. Champagnes Grande Réserve rijpen gedurende 24 maanden

Nadere informatie

VERSLAG DEGUSTATIE WITTE PESSAC-LEOGNAN OP 12/2/2019 DOOR PETER LESAGE.

VERSLAG DEGUSTATIE WITTE PESSAC-LEOGNAN OP 12/2/2019 DOOR PETER LESAGE. VERSLAG DEGUSTATIE WITTE PESSAC-LEOGNAN OP 12/2/2019 DOOR PETER LESAGE. Traditioneel start Peter Lesage ons nieuw seizoen bij de wijnacademie. Vanavond zal hij witte wijnen uit de Pessac-Leognan laten

Nadere informatie