Computerhulp. De servicedienst voor al uw ICT-problemen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Computerhulp. De servicedienst voor al uw ICT-problemen"

Transcriptie

1 Computerhulp De servicedienst voor al uw ICT-problemen

2 Inhoudsopgave 1 Inleiding De dienst Computerhulp Abonnementen Basic abonnement Professional abonnement Pc check-up Servicemodules Installatie draadloos- of kabelnetwerk Herstel Internet- en netwerkverbinding problemen herstel Vervanging of herstel randapparatuur Installatie of herstel Windows en software Service en levering adres Abonnementseisen Factuur Abonnementen Servicemodules Service Level Agreement Algemeen Definities...11

3 1 Inleiding Hartelijk dank voor uw keuze voor Computerhulp van KPN, Deze dienstbeschrijving beschrijft de dienst Computerhulp voor ondernemers. Veel ondernemers hebben problemen met hun computer, software en randapparatuur. Daarom biedt KPN Computerhulp, een ICT-hulpdienst waarmee u wordt ontzorgt van diverse ICT-problemen. Met Computerhulp van KPN krijgt u direct professionele hulp geboden. Dit vindt, waar mogelijk, remote (op afstand) plaats zodat u snel weer verder kunt met uw bedrijfsvoering. Het kan ook zijn dat uw probleem niet remote opgelost kan worden, of dat u liever heeft dat er een monteur bij u langskomt. In dat geval krijgt u de garantie dat deze monteur uiterlijk de volgende werkdag langskomt. Met Computerhulp van KPN verzekert u zich van remote en onsite support op al uw ICT-problemen Deze dienst wordt onder andere aangeboden als aanvulling op de ondersteuning van Software Online diensten. Op deze dienst zijn de Algemene Voorwaarden Computerhulp van KPN van toepassing.

4 2 De dienst Computerhulp van KPN Computerhulp is er in twee vormen. U kunt Computerhulp in een abonnementsvorm afnemen, waarbij u een vast abonnementsbedrag per maand betaalt. Ook kunt u kiezen voor een servicemodule, waarbij u eenmalig gebruik kunt maken van hulp bij een aantal (vooraf gedefinieerde) veel voorkomende problemen. Hierbij betaalt u ook eenmalig voor de geleverde hulp. Zo is er altijd een vorm van Computerhulp die in uw specifieke behoefte voorziet. 2.1 Abonnementen Er zijn twee typen abonnementen: Computerhulp Basic en Professional. Voor beide typen geldt dat de hulp zowel remote (overnemen van de computer op afstand) als onsite (langskomen van een monteur) geleverd kan worden. U wordt als eerste remote geholpen (mits u dit wilt) zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw computer. Naast een vast bedrag per maand kan het zijn dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor het uitvoeren van onsite ondersteuning Basic abonnement Het Basic abonnement is opgebouwd uit de volgende functionaliteiten: Verzekerd van remote en onsite support Maximaal één pc Remote support gratis Onsite support 20,00 per kwartier Garantie bezoek monteur volgende werkdag Geen voorrijkosten No cure, no pay Jaarlijks gratis pc check-up van maximaal 30 minuten Dit abonnement kost 14,95 per maand. U kunt hier maximaal één pc op aansluiten Professional abonnement Het Professional abonnement is opgebouwd uit de volgende functionaliteiten: Verzekerd van remote en onsite support Maximaal vijf pc s Remote support gratis Onsite support 20,00 per kwartier Garantie bezoek monteur volgende werkdag Geen voorrijkosten No cure, no pay Jaarlijks gratis pc check-up van maximaal 90 minuten Dit abonnement kost 29,95 per maand. U kunt hier maximaal vijf pc s op aansluiten.

5 2.1.3 Pc check-up Bij de beide abonnementsvormen krijgt u een gratis pc check-up. Deze check-up wordt jaarlijks bij u op de zaak uitgevoerd op uw pc s en uw netwerk. Tijdens deze controle wordt er een checklist met zaken afgewerkt die betrekking hebben op onder andere de beveiliging van uw pc s, netwerk en internetverbinding, de kwaliteit van het netwerk en een goed werkende computer. Uit deze test volgt een advies, voor bijvoorbeeld installatie van extra veiligheidsdiensten of het installeren van bepaalde software. Als u een abonnement op Computerhulp heeft, wordt u automatisch benaderd voor een afspraak om de pc check-up uit te voeren. Na het eerste jaar wordt u elk jaar, in ongeveer dezelfde periode als de eerste keer, benaderd voor de jaarlijkse pc check-up. 2.2 Servicemodules Naast de twee abonnementsvormen biedt KPN ook vijf losse servicemodules aan. Hierbij heeft u geen abonnement en maakt u eenmalig gebruik van onsite hulp bij een aantal vooraf gedefinieerde, veel voorkomende problemen. U betaalt dan ook eenmalig een vast bedrag voor de geleverde hulp en daarnaast de voorrijkosten. U heeft de garantie dat een monteurbezoek uiterlijk de volgende werkdag plaatsvindt Installatie draadloos of kabelnetwerk Wat is het? Veel bedrijven beschikken over een bekabelde internetverbinding om zo met hoge snelheid te internetten, e- mailen en bestanden te delen. Vanzelfsprekend is het mogelijk om een bestaande internetomgeving uit te breiden met een draadloos netwerk. Als u wilt dat u de internetverbinding alleen vanaf wisselende plekken bij u op de zaak kunt gebruiken dan zijn er een aantal mogelijkheden. De meest geschikte oplossing is een klein draadloos netwerk door middel van een wireless access point. U kunt met uw laptop gaan en staan waar u wilt binnen een straal van zeker enkele tientallen meters. Wat doen wij? Een gespecialiseerde monteur zal uw internet zowel bekabeld als draadloos configureren en zorgen dat alles gereed is zodat u meteen weer aan de slag kunt. Tevens configureren wij u bekabeld en draadloos internet volgens de beveiligingsnormen. Voorwaarden: Aansluiten gedraad of draadloze router/modem of access point op de werkende internetaansluiting Installeren van één gedraad of draadloos werkstation Opzetten van het gedraad of draadloos netwerk Indien het draadloos netwerk niet beveiligd opgeleverd kan worden, dient u hier separaat voor te tekenen Deze module kost 95,00 plus 45,00 voorrijkosten. Dit totaalbedrag betaalt u eenmalig voor elke module die u afneemt. Er zijn geen maandelijkse kosten aan een servicemodule verbonden.

6 2.2.2 Herstel internet- en netwerkverbinding Wat is het? Veel bedrijven hebben meerdere computers op de zaak staan. Deze zijn gekoppeld aan uw netwerk, zowel gedraad als draadloos. Het is natuurlijk erg vervelend als u in niet meer op dit netwerk kunt komen. Mochten er problemen optreden op netwerkgebied dan lossen wij ook dit snel en adequaat op. Wat doen we? Een gespecialiseerde monteur zal uw netwerk herstellen, zorgen dat alles weer werkt, alle instellingen controleren en eventuele knelpunten oplossen. Hierdoor kunt u uw werkzaamheden snel en zonder zorgen voortzetten. Eventueel zal onze monteur waar nodig verbeteringen op uw netwerk toepassen. Dit voor een stabieler gebruik van uw netwerkverbinding en om herhaling van een storing waar mogelijk in de toekomst te voorkomen. Voorwaarden: Gegevens van de serviceprovider dienen aanwezig te zijn, waaronder de wachtwoorden van servers en clients. Deze module kost 35,00 plus 45,00 voorrijkosten. Dit totaalbedrag betaalt u eenmalig voor elke module die u afneemt. Er zijn geen maandelijkse kosten aan een servicemodule verbonden Herstel problemen Wat is het? Het kan wel eens voorkomen dat u geen meer kunt versturen of ontvangen. Dit is erg vervelend, zeker als u bijvoorbeeld net op het punt staat een offerte te en naar een belangrijke klant of als u aan het wachten bent op een belangrijke . Wat doen we? De monteur zal waar nodig de instellingen van uw repareren en/of corrigeren. Na het verhelpen van het probleem zal de monteur samen met uw controleren. Belangrijk voor de monteur is dat u alle inloggegevens die verstrekt zijn door uw provider bij de hand heeft. Dit om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Voorwaarden: Gegevens van het account zijn nodig Gegevens van de serviceprovider moet aanwezig zijn Deze module kost 45,00 plus 45,00 voorrijkosten. Dit totaalbedrag betaalt u eenmalig voor elke module die u afneemt. Er zijn geen maandelijkse kosten aan een servicemodule verbonden.

7 2.2.4 Randapparatuur installatie of herstel Wat is het? Het kan voorkomen dat uw printer of andere randapparatuur niet meer functioneert. Of u heeft nieuwe randapparatuur aangeschaft, maar heeft moeite met de installatie hiervan. Wat doen we? Een gespecialiseerde monteur komt bij u langs en zorgt dat nieuw aangeschafte randapparatuur op een correcte wijze wordt aangesloten en werkend achtergelaten wordt. Bij randapparatuur dat niet meer functioneert, zullen wij controleren of het een hardware of softwarematige storing betreft. Eventueel kunnen we u adviseren in nieuwe aankoop van randapparatuur. Voorwaarden: Maximaal één randapparaat per module KPN is niet verantwoordelijk voor het niet compatible zijn van randapparatuur, drivers of bekabeling Deze module kost 80,00 plus 45,00 voorrijkosten. Dit totaalbedrag betaalt u eenmalig voor elke module die u afneemt. Er zijn geen maandelijkse kosten aan een servicemodule verbonden Installatie of herstel van Windows en software Wat is het? Er kunnen talloze problemen zijn met uw systemen of software. Zo komt het vaak voor dat er problemen optreden bij het herstellen van Windows XP. Meestal gaat het systeemherstel niet goed (waarschijnlijk door een virus) of er zijn nog geen updates uitgevoerd via de Windows Update-pagina. Ook kan het zijn dat u nieuwe software heeft aangeschaft en u niet weet hoe u deze moet installeren. Wat doen we? Een gespecialiseerde monteur komt bij u langs en zorgt dat er van alle belangrijke gegevens een back-up wordt gemaakt. Nieuw aangeschafte software zal op correcte wijze voor u worden geïnstalleerd. Voorwaarden: Originele software met licentie dient aanwezig te zijn Drivers hardware (intern/extern) dient aanwezig te zijn Exclusief overige software/applicaties Netwerkgegevens dienen aanwezig te zijn Gegevens van provider en dienen aanwezig te zijn Exclusief het uitvoeren van update(s) Deze module kost 110,00 plus 45,00 voorrijkosten. Dit totaalbedrag betaalt u eenmalig voor elke module die u afneemt. Er zijn geen maandelijkse kosten aan een servicemodule verbonden.

8 3 Service en levering Voor het oplossen van uw gebruikersvragen met betrekking tot Computerhulp kunt u op werkdagen van 8.00 tot uur en op zaterdag van 9.00 tot uur bellen met de Business Servicedesk via (gratis). Op feestdagen is de helpdesk gesloten. Wanneer u dit nummer belt, komt u in een keuzemenu met een aantal opties. Heeft u Computerhulp, dan kunt u de volgende stappen doorlopen om direct geholpen te worden: U belt met en krijgt een keuzemenu met zes opties waar u uit kunt kiezen U kiest voor optie 3, Storingen, technische vragen of Computerhulp U kiest vervolgens voor optie 2, Heeft u een abonnement of module van Computerhulp, toets 2 U krijgt nu direct iemand aan de lijn die u helpt met uw probleem Voor overige vragen over de dienst Computerhulp kunt u tijdens kantooruren bellen met (gratis). Of kijk op kpn.com, trefwoord Computerhulp. U vindt hier de uitgebreide lijst veel gestelde vragen adres Het door u opgegeven adres bij de aanvraag van Computerhulp is belangrijk. Alle communicatie waaronder leveringsinformatie, de factuur van Computerhulp en onderhoudsinformatie vindt plaats via het door u opgegeven e- mailadres. Het Privacy Statement van KPN is van toepassing en is te vinden op kpn.com.

9 4 Abonnementseisen De abonnementsduur van Computerhulp is één jaar. Deze wordt automatisch met een periode van één jaar verlengd, tot het moment dat deze wordt opgezegd. Een opzegging dient minimaal drie maanden voor het einde van het betreffende jaar door KPN of klant schriftelijk is opgezegd. Het is ook mogelijk om een meerjaarcontract aan te gaan. Het upgraden van Computerhulp van Basic naar Professional gaat gepaard met een contractverlenging van één jaar. Een downgrade binnen de contractsperiode van Computerhulp is niet mogelijk. Een downgrade na de contractperiode van één jaar gaat gepaard met een contractverlenging van één jaar. Voor de servicemodules geldt geen abonnementsduur aangezien dit een eenmalige afname van bepaalde diensten is. Hiervoor wordt de dienst eenmaal geleverd, en wordt u hier eenmaal voor gefactureerd.

10 5 Factuur 5.1 Abonnementen Het abonnementstarief voor de dienst Computerhulp van KPN bestaat uit een maandelijks tarief per abonnement. Facturering van deze dienst geschiedt maandelijks. De factuur wordt per verzonden. Betalingen van de verschuldigde vergoedingen vindt plaats via automatische incasso of via bank/giro. Restitutie van abonnementgelden bij opzegging is niet mogelijk. Betalingen dienen plaats te vinden binnen een termijn van 30 dagen. Het is mogelijk om bij Computerhulp gebruik te maken van functionaliteiten waar u, buiten het abonnementstarief om, voor wordt gefactureerd. Denk hierbij aan de bezoeken van een monteur. De kosten hiervan worden, naar gelang uw verbruik, automatisch op uw maandelijkse factuur bijgeschreven. De kosten voor een monteur worden per kwartier bij u in rekening gebracht. U hoeft dus niet direct af te rekenen met de monteur die bij u langskomt. U verplicht zich tot betaling van alle, bij Computerhulp geleverde diensten. 5.2 Servicemodules Het tarief voor de losse servicemodules van Computerhulp bestaat uit een eenmalig tarief per afgenomen servicemodule plus voorrijkosten. De factuur wordt per verzonden. Betalingen van de verschuldigde vergoedingen geschiedt via automatische incasso of via bank/giro. Betalingen dienen plaats te vinden binnen een termijn van 30 dagen. U verplicht zichzelf tot betaling van alle bij Computerhulp geleverde diensten.

11 6 Service Level Agreement 6.1 Algemeen Deze Service Level Agreement (SLA) heeft betrekking op het gebruik van Computerhulp op basis van een gebruikersovereenkomst tussen u (de klant) en KPN. Deze SLA is een uitbreiding op de Algemene Voorwaarden Computerhulp. In de SLA zijn de aanvullende, wederzijdse verplichtingen en inspanningen ter zake Computerhulp van KPN vastgelegd. 6.2 Definities Elk abonnement van Computerhulp is geschikt voor maximaal vijf pc s. De server valt hier niet onder. Verder zijn de volgende Algemene Ondersteuningsvoorwaarden voor Computerhulp van toepassing: Besturingssystemen: Windows 98 SE (inclusief IRQ-conflicten) Windows XP Windows 2000 Windows NT Windows Media Center Windows Vista Hardware/instellingen: HUB's, routers (standaard), switches (standaard) WiFi (WEP/WPA/WPA2 beveiliging) o Wifi-kanalen o Beveiliging, o Verplaatsen modem Door u (klant) geïnstalleerd modem Bekabeling inpandig met betrekking tot telefonie, ethernet, homeplug en draadloos Bedrijfsnetwerken en toebehoren (draadloze netwerkprinter en opslag) Netwerkkaarten in een pc en USB-netwerkadapters Pc-card netwerkkaarten Diverse randapparatuur in en op de pc aangesloten (printer, scanner, webcam) PDA installatie en synchronisatie Digitale Camera s Netwerk mediaplayers Software applicaties: Microsoft Internet Explorer Microsoft Outlook (Express) Microsoft Office Netscape/Netscape messenger Mozilla Firefox FTP: configuratie Messenger applicaties (MSN, Google, Yahoo etc.) VoIP-applicaties (skype) Firewall applicaties

12 Virusscanners Antispam-applicaties Peer to peer -applicaties Bluetooth-applicaties VPN Diensten: Diensten van alle Nederlandse provider, anders dan KPN; (instellingen, modem, standaard software (to best effort)) Overig: TV, videorecorder, dvd-speler/recorder, audio-installaties Mobiele telefoons Beamers Mobiele Navigatie Systemen 6.3 Service Level Agreements Service Levels Online : Service Levels Onsite: U wordt direct te woord gestaan wanneer in het telefonisch keuzemenu direct voor optie 3 Storingen, technische vragen of Computerhulp en daarna optie 2 Heeft u een abonnement of module van Computerhulp, toets 2 gekozen is. Uw registratie (gegevens, probleem, portfolio waarover de klacht wordt gemeld en ondernomen actie) wordt op een correcte en volledige manier uitgevoerd. Problemen zullen eerst, indien mogelijk, remote worden opgelost. Wanneer een probleem niet remote opgelost kan worden, of u liever niet remote geholpen wilt worden, wordt er direct een monteur aangestuurd om het probleem ter plekke te verhelpen. Als u een servicemodule afneemt, wordt u binnen twee werkuren gebeld om een monteurafspraak te maken. De responstijd van een monteurbezoek is maximaal een werkdag. De monteur zal dus uiterlijk de volgende werkdag komen tenzij u anders wenst. De nauwkeurigheid van de afspraak is in blokken van twee uur. De monteur belt u vooraf op over de verwachtte aankomsttijd bij u op locatie. Ieder contact wat u met een monteur heeft, wordt middels een werkbon of protocol van oplevering geregistreerd. U heeft jaarlijks recht op een gratis pc check-up. Deze zal (waar mogelijk) in dezelfde periode als het voorgaande jaar worden uitgevoerd Voor het uitvoeren van een monteurbezoek binnen een abonnement worden geen voorrijkosten in rekening gebracht Voor het uitvoeren van een monteurbezoek binnen een servicemodule worden altijd voorrijkosten in rekening gebracht Service Levels Remote Support Tool Als de Remote Support Tool om wat voor reden niet werkt, en het probleem is niet binnen vier uur te verhelpen, zal KPN een monteur naar u toesturen.

13 Disclaimer: Aan de inhoud van dit document kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden KPN B.V. Postbus GA Den Haag K.v.K. Den Haag Nr NL B03

DIT DOCUMENT BEVAT: - ALLE VAN TOEPASSING ZIJNDE SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA) PER DIENST OF PRODUCT

DIT DOCUMENT BEVAT: - ALLE VAN TOEPASSING ZIJNDE SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA) PER DIENST OF PRODUCT DIT DOCUMENT BEVAT: - ALLE VAN TOEPASSING ZIJNDE SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA) PER DIENST OF PRODUCT Service Level Agreement (SLA) - BC Online Boekhouden Artikel 1. Definities Leverancier: BusinessCompleet.nl

Nadere informatie

Extra Harde Schijf Online. Dienstbeschrijving (Versie 10.0-22-04-2013)

Extra Harde Schijf Online. Dienstbeschrijving (Versie 10.0-22-04-2013) Extra Harde Schijf Online Dienstbeschrijving (Versie 10.0-22-04-2013) 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 De dienst Extra Harde Schijf Online... 4 2.1 Opslagruimte... 4 2.2 Documentenbeheer... 4 2.3 Documenten

Nadere informatie

Extra Harde Schijf Online Dienstbeschrijving

Extra Harde Schijf Online Dienstbeschrijving Extra Harde Schijf Online Dienstbeschrijving I nhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 De dienst Extra Harde Schijf Online...4 2.1 Opslagruimte...4 2.2 Documentenbeheer...4 2.3 Documenten bereiken...4 2.4 Informatiebescherming...4

Nadere informatie

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving Versie 1.0 1 Dienstbeschrijving Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 De dienst...4 2.1 Verschillen tussen Prepaid en Advanced...5 2.2 Wat kost het?...6 3 Levering en Service...7 3.1 Servicedesk...7 3.2 Inhoudelijke

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Servicedesk

Dienstbeschrijving Servicedesk Monteba IT Solutions is een diensten bedrijf. We richten ons primair op het onderhoud en installatie van computers, internet en telefonie. Om de dienstverlening te stroomlijnen maakt onze Servicedesk gebruik

Nadere informatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Naast de mogelijkheden om uw programmatuur en gegevens bij Drie-O via Evy 2.0 in de cloud te hosten hebt u ook de mogelijkheid om uw ICT omgeving bij u

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Servicedesk

Dienstbeschrijving Servicedesk Monteba IT Solutions is een diensten bedrijf. We richten ons primair op het onderhoud en installatie van computers, internet en telefonie. Om de dienstverlening te stroomlijnen maakt onze Servicedesk gebruik

Nadere informatie

VERSIE 1.0 WOLFMEISTER VOF SERVICE LEVEL AGREEMENT UITGEREIKT DOOR: WOLFMEISTER IT. Graafseweg AL - s-hertogenbosch KVK

VERSIE 1.0 WOLFMEISTER VOF SERVICE LEVEL AGREEMENT UITGEREIKT DOOR: WOLFMEISTER IT. Graafseweg AL - s-hertogenbosch KVK VERSIE 1.0 WOLFMEISTER VOF SERVICE LEVEL AGREEMENT UITGEREIKT DOOR: WOLFMEISTER IT Graafseweg 10 5213 AL - s-hertogenbosch KVK 71055657 SERVICE LEVEL AGREEMENT 1. PARTIJEN Deze Service Level Agreement

Nadere informatie

Contractbijlage: Tarieven Telerati Particulier 2014-1 CONCEPT

Contractbijlage: Tarieven Telerati Particulier 2014-1 CONCEPT Contractbijlage: Tarieven Telerati Particulier 2014-1 CONCEPT Telerati: Meesters in Telecom Bezoekadres: Papenstraat 26 7411 ND Deventer Postadres: 1 e Kruisstraat 9 7413 VE Deventer Tel: 085 888 1761

Nadere informatie

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand PC-Score introduceert: DÉ TOTAALOPLOSSING VOOR ONDERNEMERS Storingsdienst, netwerkbeheer, antivirus, onderhoud en hulp op afstand. Veilig en snel! Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. Efficon Shared Services

Dienstbeschrijving. Efficon Shared Services Dienstbeschrijving voor Efficon Shared Services Datum: 7 juni 2012 Versie: 1.0 Uitgebracht door: 4Minds Services & Solutions Adres Duwboot 5 Email: support@4minds.nl Website: www.4minds.nl Support: 030-221

Nadere informatie

Handleiding Cable Access

Handleiding Cable Access Handleiding Cable Access INHOUDSOPGAVE 1. INSTALLATIE... 3 1.1. Minimale systeemeisen... 3 1.2. Installatie kabelmodem... 3 2. CONFIGURATIE CABLE ACCESS... 4 2.1. Windows 98 & Me... 4 2.2. Windows 2000...

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving all-in beheer

1 Dienstbeschrijving all-in beheer 1 Dienstbeschrijving all-in beheer De all-in beheer overeenkomst van Lancom is modulair opgebouwd. U kunt bij Lancom terecht voor deelgebieden zoals helpdesk ondersteuning of backup, maar ook voor totale

Nadere informatie

Daarnaast bieden Platina accounts een ruimer aanbod van koppelingen met bijvoorbeeld randapparatuur, printers en diensten van derden.

Daarnaast bieden Platina accounts een ruimer aanbod van koppelingen met bijvoorbeeld randapparatuur, printers en diensten van derden. Intramed OnLine Intramed OnLine is het gebruik van uw eigen Intramed vanaf ons centrale netwerk. U kunt uw eigen Intramed vanaf meerdere locaties benaderen via beveiligde internetverbindingen. Het enige

Nadere informatie

Voorbereiden: dingen om rekening mee te houden

Voorbereiden: dingen om rekening mee te houden WINDOWS 10 (HER)INSTALLATIE Voorbereiden: dingen om rekening mee te houden Het is niet verstandig de installatie zomaar te starten, dit moet u goed voorbereid doen. Hieronder staan punten waar u rekening

Nadere informatie

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement S.L.A. Hiermee bent u verzekerd van goed onderhoud en support. Geluid Licht Visueel Klundert Audiovisueel S.L.A.. Klundert Audiovisueel Klundert Audiovisueel is specialist op het

Nadere informatie

GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA)

GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA) GTS-Online Remote Firewall beheer Service Level Agreement (SLA) Versie 1.1 November 2014 Inhoudsopgave Inleiding...... 1 Remote Firewall beheer...... 1 Dienst... 1 Randvoorwaarden... 1 Service Level...

Nadere informatie

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Telefonisch niet meer bereikbaar door een storing in de telefooncentrale? Daar sta je als bedrijf niet vaak bij stil. Het is

Nadere informatie

Personalia. Woonplaats: Katwijk aan Zee Geboortejaar: 1989 Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B. Eigenschappen

Personalia. Woonplaats: Katwijk aan Zee Geboortejaar: 1989 Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B. Eigenschappen Personalia Naam: Arie Woonplaats: Katwijk aan Zee Geboortejaar: 1989 Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Eigenschappen Gedreven Pro-actief Teamplayer Sociaal Zelfstandig Opleidingen MBO Niveau 4 Periode:

Nadere informatie

Daarnaast is het bij alle soorten accounts mogelijk om naast het pakket KraamZorgCompleet uit te breiden met bijvoorbeeld Microsoft Outlook.

Daarnaast is het bij alle soorten accounts mogelijk om naast het pakket KraamZorgCompleet uit te breiden met bijvoorbeeld Microsoft Outlook. KraamZorgCompleet OnLine KraamZorgCompleet OnLine is het gebruik van uw eigen KraamZorgCompleet vanaf ons centrale netwerk. U kunt uw eigen KraamZorgCompleet vanaf meerdere locaties benaderen via beveiligde

Nadere informatie

OVERZICHT DIENSTEN EN PRODUCTEN

OVERZICHT DIENSTEN EN PRODUCTEN OVERZICHT DIENSTEN EN PRODUCTEN Diensten: o Managed IT Service Provider voor het MKB Cloudcomputing - Remote Monitoring en Patchmanagement - VOIP telefonie Hardware: o Servers - Personal Computers Laptops

Nadere informatie

Nieuwe versie! BullGuard. Backup

Nieuwe versie! BullGuard. Backup 8.0 Nieuwe versie! BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIEHANDLEIDING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Sluit alle geopende toepassingen, met uitzondering van Windows. 2 3 Volg de aanwijzingen op

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Zakelijk Internet (ADSL/VDSL en SDSL)

Dienstbeschrijving Zakelijk Internet (ADSL/VDSL en SDSL) Dienstbeschrijving Zakelijk Internet (ADSL/VDSL en SDSL) Versie 4.0 Februari 2012 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Wat is Zakelijk Internet?... 4 2.1 Voor wie is Zakelijk Internet ontwikkeld?... 4 3 Bestelling,

Nadere informatie

Intramed OnLine Dubbele beveiliging Alles onder één dak Betrouwbaar Soorten Accounts Basic

Intramed OnLine Dubbele beveiliging Alles onder één dak Betrouwbaar Soorten Accounts Basic Intramed OnLine Intramed OnLine is het gebruik van uw eigen Intramed vanaf ons centrale netwerk. U kunt uw eigen Intramed vanaf meerdere locaties benaderen via beveiligde internetverbindingen. Het enige

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Zakelijk ADSL en Zakelijk SDSL

Dienstbeschrijving Zakelijk ADSL en Zakelijk SDSL Dienstbeschrijving Zakelijk ADSL en Zakelijk SDSL Versie 3.0 Juni 2009 Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Wat zijn Zakelijk ADSL en Zakelijk SDSL?...4 2.1 Voor wie zijn Zakelijk ADSL en Zakelijk SDSL ontwikkeld?...4

Nadere informatie

Muziek voor de Zaak. Dienstbeschrijving Versie april 2014

Muziek voor de Zaak. Dienstbeschrijving Versie april 2014 Muziek voor de Zaak Dienstbeschrijving Versie april 2014 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Gebruik van de dienst 4 2.1 Functionaliteiten en eigenschappen van Muziek voor de Zaak 4 2.2

Nadere informatie

Service Level Agreement (SLA) Colocated servers Provalue B.V.

Service Level Agreement (SLA) Colocated servers Provalue B.V. Service Level Agreement (SLA) Colocated servers Provalue B.V. 1. Inleiding Naast het leveren van colocated servers bieden wij ook de mogelijkheid om een uitgebreide Service Level Agreement (SLA) af te

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Connect Secure

Dienstbeschrijving Connect Secure CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Connect Secure Versie 1 Maand: Juli 2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 4 2 Algemene informatie Connect

Nadere informatie

Dae Punt. Schagen, januari 2015. Geachte relatie,

Dae Punt. Schagen, januari 2015. Geachte relatie, Schagen, januari 2015 Geachte relatie, U treft hierbij aan: Instructie Jaarwissel 2014/2015 Tarieven instructie 2015 Prijslijst P Software Hardware Prijslijst P Software Online Voorwaarden P Software Online

Nadere informatie

Handleiding DSL Access Versatel

Handleiding DSL Access Versatel Handleiding DSL Access Versatel INHOUDSOPGAVE 1. 1.1. INSTALLATIE...3 Installatie door monteur...3 1.2. Doe-het-zelf installatie...3 1.2.1 Het doe-het-zelf pakket... 3 1.2.2 Installatie splitter... 4 1.2.3

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Zakelijk Office 365 Versie april 2014

Dienstbeschrijving Zakelijk Office 365 Versie april 2014 Dienstbeschrijving Zakelijk Office 365 Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Gebruik 4 2.1 Productvarianten en opties 4 2.2 De mogelijkheden van Zakelijk Office 365 5 2.2.1

Nadere informatie

Aan de slag met Office2Go Voor Windows. Office2Go +31 (0)88 053 64 64 www.office2go.nl

Aan de slag met Office2Go Voor Windows. Office2Go +31 (0)88 053 64 64 www.office2go.nl Aan de slag met Office2Go Voor Windows Office2Go +31 (0)88 053 64 64 www.office2go.nl WELKOM U heeft voor Office2Go gekozen als uw ICT oplossing. Voordat wij de omgeving voor u gereed maken en u aan de

Nadere informatie

DatuX support diensten 2012

DatuX support diensten 2012 DatuX support diensten 2012 Wilt u beschikken over een Linux professional wanneer u dat wilt? Dat kan: Met een support contract van DatuX bent u hier van verzekerd. Tevens kunt u uw servers laten beheren

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Zakelijk Exchange Online Versie april 2014

Dienstbeschrijving Zakelijk Exchange Online Versie april 2014 Dienstbeschrijving Zakelijk Exchange Online Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Gebruik 4 2.1 Productvarianten en opties 4 2.2 De mogelijkheden van Zakelijk Exchange Online

Nadere informatie

Productbeschrijving Remote Backup

Productbeschrijving Remote Backup Juni 2015 Versie 1.3 Auteur : E.C.A. Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave BusinessConnect Remote Backup... 3 Abonnementen... 3 Kenmerken... 3 Beperkingen... 4 Geografische dekking... 4 Minimaal dataverkeer...

Nadere informatie

Service Level Agreements

Service Level Agreements Service Level Agreements Support / Helpdesk Voor vragen of problemen kan u zich steeds wenden tot de helpdesk. De SLA contracten geven u hierbij echter garanties en een duidelijke omkadering wat er wel

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

Handleiding Inloggen met SSL VPN

Handleiding Inloggen met SSL VPN Handleiding Inloggen met SSL VPN Beveiligd verbinding maken met het bedrijfsnetwerk via de Desktop Portal Versie: 24 april 2012 Handleiding SSL-VPN Pagina 1 van 10 Inleiding SSL VPN is een technologie

Nadere informatie

Managed CPE (Customer Premise Equipment)

Managed CPE (Customer Premise Equipment) Dienstbeschrijving CLOUD CONNECTED DIENSTVERLENING Managed CPE (Customer Premise Equipment) Classificatie: Extern Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Voordelen Managed CPE... 4 3 Managed CPE oplossing...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. Server Online Versie augustus 2014

Dienstbeschrijving. Server Online Versie augustus 2014 Dienstbeschrijving Server Online Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Gebruik van de dienst 4 2.1 KPN draagt zorg voor het beheer van de server 4 2.2 Hoe activeert u

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Connect Secure VoIP

Dienstbeschrijving Connect Secure VoIP Dienstbeschrijving Connect Secure VoIP CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Versie: 1 Maand: Februari 2018 Versie log Versie Datum Door Opmerking 1 26-2-2018

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Connect Secure 365

Dienstbeschrijving Connect Secure 365 Dienstbeschrijving Connect Secure 365 CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Versie: 1 Maand: Februari 2018 Versie log Versie Datum Door Opmerking 1 26-2-2018

Nadere informatie

Handleiding Personal ADSL Access (ISDN)

Handleiding Personal ADSL Access (ISDN) Handleiding Personal ADSL Access (ISDN) INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 1.1. Welkom bij IntroWeb!...3 1.2. Doe-het-zelf pakket...3 2. INSTALLATIE SPLITTER... 4 2.1. Installatie ADSL modem...5 3. SYSTEEMCONFIGURATIE...

Nadere informatie

Hieronder een overzicht van de geboden service per type contract (uitgezonderd de Vx670): Service Excellent Geen SLA

Hieronder een overzicht van de geboden service per type contract (uitgezonderd de Vx670): Service Excellent Geen SLA 1 Inleiding Dit document beschrijft het servicecontract en is van toepassing op alle service contracten die afgesloten worden. De contractvorm die is gedefinieerd is het Excellent contract, welke voor

Nadere informatie

24/7. Support. smart fms

24/7. Support. smart fms 24/7 Support Smart FMS vindt het van het grootste belang dat haar klanten helder inzicht hebben in de voorwaarden, zekerheid over gemaakte afspraken en het vertrouwen in haar als softwareaanbieder. Het

Nadere informatie

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement 1 Algemene bepalingen 1.1 Partijen Deze Service Level Agreement (verder te noemen: SLA) is een overeenkomst die is gesloten tussen: WAME BV, gevestigd te Enschede aan de Deurningerstraat

Nadere informatie

De abonnementen van Planet Internet

De abonnementen van Planet Internet De pluspunten van Planet Internet Meest bekroonde provider van Nederland Deskundige servicelijn Geavanceerd netwerk Ruime keuze aan abonnementen Uw eigen homepage van 25 MB Uitgebreide e-mailfaciliteiten

Nadere informatie

Op de volgende pagina s vindt u de hard- en software die wij u aanraden, aangepast aan uw praktijksituatie.

Op de volgende pagina s vindt u de hard- en software die wij u aanraden, aangepast aan uw praktijksituatie. Beste dokter, Het is ons een genoegen u het volgende voorstel toe te sturen. Dit voorstel werd opgebouwd op basis van de ons bekende informatie en bevat meerdere onderdelen. Op de volgende pagina s vindt

Nadere informatie

SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA) AICN AUTOMATISERING

SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA) AICN AUTOMATISERING SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA) AICN AUTOMATISERING I N H O U D S O P G A V E S E R V I C E L E V E L A G R E E M E N T Inleiding... 3 Onderhoud op uw Software - Standaard Software onderhoudsovereenkomst...

Nadere informatie

Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Per maand: 35,00 Per maand: 55,00 Per maand: 75,00

Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Eenmalig: 50,00 Per maand: 35,00 Per maand: 55,00 Per maand: 75,00 Bestelformulier Fore Freedom 1/6 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten

Nadere informatie

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon Intramed OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote Desktop

Nadere informatie

End of Support. Windows XP Office 2003. maar ook: Exchange 2003 (oa gebruikt in SBS 2003) (link met gegevens) SQL 2000

End of Support. Windows XP Office 2003. maar ook: Exchange 2003 (oa gebruikt in SBS 2003) (link met gegevens) SQL 2000 End of Support Windows XP Office 2003 maar ook: Exchange 2003 (oa gebruikt in SBS 2003) (link met gegevens) SQL 2000 Oplossingen Niets doen en afwachten Upgrade licentie bestaande PC Nieuwe PC hardware

Nadere informatie

DatuX support diensten 2017

DatuX support diensten 2017 DatuX support diensten 2017 Wilt u beschikken over een Linux professional wanneer u dat wilt? Dat kan: Met een support contract van DatuX bent u hier van verzekerd. Tevens kunt u uw servers laten beheren

Nadere informatie

Installatie Remote Backup

Installatie Remote Backup Juni 2015 Versie 1.2 Auteur : E.C.A. Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave BusinessConnect Remote Backup... 3 Kenmerken... 3 Beperkingen... 3 Gebruik op meerdere systemen... 3 Systeemeisen... 4 Support... 4 Installatie...

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding 2 Installatiehandleiding Kabelinternet BetuweNet BetuweNet Helpdesk Julianastraat 9 6851 KJ Huissen 026 3263010 026 3257011 helpdesk@betuwe.net www.betuwe.net Installatiehandleiding - pagina 0 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Bij sommige laptops staat het icoon van de antenne direct al in de werkbalk als dit het geval is sla dan de stap bij pijl 1.0 over.

Bij sommige laptops staat het icoon van de antenne direct al in de werkbalk als dit het geval is sla dan de stap bij pijl 1.0 over. Instructie wifi 1.0 Verbinden met het netwerk thuis Bij een herinstallatie of een nieuw systeem moet u de laptop verbinden met u netwerk thuis. De onderstaande uitleg laat zien hoe u dit kunt doen: Open

Nadere informatie

Certificeringen Installing and Configuring Windows 10 Studerend Certificaat behaald

Certificeringen Installing and Configuring Windows 10 Studerend Certificaat behaald Personalia Naam: Quincy Geboortedatum: 10 november 1985 Woonplaats: Amsterdam Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Inzetbaar als Werkplekbeheerder, support engineer, skilled servicedeskmedewerker. Profiel

Nadere informatie

Peelland ICT Online Back-up

Peelland ICT Online Back-up Peelland ICT Online Back-up Peelland ICT biedt volledig in eigen beheer online back-up aan. Hiermee voorzien wij onze klanten van de laatste nieuwe back-up mogelijkheden en technieken. Risico s conventionele

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL Snel van start 2017-0524 WELKOM BIJ T-MOBILE THUIS Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in

Nadere informatie

Diensten en tarieven Zakelijk. Diensten en tarieven Zakelijk. Versie 1.0, 13 JAN - 2016

Diensten en tarieven Zakelijk. Diensten en tarieven Zakelijk. Versie 1.0, 13 JAN - 2016 ` Diensten en tarieven Zakelijk 1. Computer bewaking Met Computer bewaking worden uw werkstations continue gecontroleerd op veel Windows punten. Hierdoor kan Total Progress direct reageren op situaties

Nadere informatie

Bedrijfszekerheid. Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Bedrijfszekerheid. Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Bedrijfszekerheid Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Altijd in bedrijf Onderwerpen Liveplan remote beheer Firmtel Telefonie Liveplan server backup LivePlan Remote Beheer

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online // Mamut Business Software Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online Inhoud Voorwoord 3 Nieuwe versie 3 Over updates naar een nieuwe versie 4 Nieuw in Mamut Business Software versie 18 6 Administratie

Nadere informatie

SERVICE LEVEL AGREEMENT

SERVICE LEVEL AGREEMENT SERVICE LEVEL AGREEMENT 5612 AJ EINDHOVEN T: 040-2390741 F: 040-2390742 E: info@centis-backup.eu w: www.centis-backup.eu 1. INHOUDSOPGAVE 1. Inhoudsopgave......2 2. Definities....2 3. Beveiliging......3

Nadere informatie

Installatiehandleiding My Conferencing Outlook Add-In

Installatiehandleiding My Conferencing Outlook Add-In Installatiehandleiding My Conferencing Outlook Add-In V2.0 mei 2017 Inhoudsopgave 1. INLEIDING OP DE INSTALLATIE... 3 2. WAT IS MY CONFERENCING OUTLOOK ADD-IN?... 3 3. EISEN EN BEPERKINGEN... 3 4. WAT

Nadere informatie

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK.

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Cloud werkplek Wat is het? De cloudwerkplek van Hupra is een Windows 8.1. desktop die altijd en overal via het internet toegankelijk is.

Nadere informatie

Handleiding Bestanden overzetten van Extra Harde Schijf Online naar Opslag Online. Versie maart 2014

Handleiding Bestanden overzetten van Extra Harde Schijf Online naar Opslag Online. Versie maart 2014 Handleiding Bestanden overzetten van Extra Harde Schijf Online naar Opslag Online Versie maart 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Voorbereiding 4 2.1 3 methodes 4 2.2 Voorbereiding

Nadere informatie

(2) Handleiding Computer Configuratie voor USB ADSL modem

(2) Handleiding Computer Configuratie voor USB ADSL modem (2) Handleiding Computer Configuratie voor USB ADSL modem Raadpleeg eerst de Quick-Start Guide voor het installeren van uw DSL-aansluiting voordat u deze handleiding leest. Versie 30-08-02 Handleiding

Nadere informatie

ASSISTANCE SOFTWARE INSTALLATIE-EISEN ASSISTANCE SOFTWARE FOR MICROSOFT DYNAMICS. Author : AV. Datum : 30 augustus 2013 Versie : 6 Status : Definitief

ASSISTANCE SOFTWARE INSTALLATIE-EISEN ASSISTANCE SOFTWARE FOR MICROSOFT DYNAMICS. Author : AV. Datum : 30 augustus 2013 Versie : 6 Status : Definitief ASSISTANCE SOFTWARE INSTALLATIE-EISEN ASSISTANCE SOFTWARE FOR MICROSOFT DYNAMICS Author : AV Datum : 30 augustus 2013 Versie : 6 Status : Definitief INHOUD INTRODUCTIE... 1 1. WERKSTATIONS... 2 1.1 GEBRUIKERS

Nadere informatie

Handleiding installatie van Norman Endpoint Protection Small Office Home Office Licentie SOHO

Handleiding installatie van Norman Endpoint Protection Small Office Home Office Licentie SOHO Handleiding installatie van Norman Endpoint Protection Small Office Home Office Licentie SOHO Handleiding installatie van NPRO_SOHO licentie 1 25 juli 2011 Inhoud Inhoudsopgave Algemeen... 3 Introductie...

Nadere informatie

OpenVPN Client Installatie

OpenVPN Client Installatie OpenVPN Client Installatie Windows Vista, Windows 7 Auteurs: Sven Dohmen Laatste wijziging: 23-09-2013 Laatst gewijzigd door: Sven Dohmen Versie: 2.4 Inhoud Ondersteuning... 3 Troubleshooting... 4 Windows

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Voor al uw Office 365 varianten Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven, Office voor Bedrijven, Office 365 Instap en Premium

Dienstbeschrijving Voor al uw Office 365 varianten Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven, Office voor Bedrijven, Office 365 Instap en Premium Dienstbeschrijving Voor al uw Office 365 varianten Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven, Office voor Bedrijven, Office 365 Instap en Premium Versie januari 2016 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding

Nadere informatie

De richtlijnen ten aanzien van de service contracten voor de 6400 (geïntegreerd met een kassa) zijn slechts indicatief.

De richtlijnen ten aanzien van de service contracten voor de 6400 (geïntegreerd met een kassa) zijn slechts indicatief. 1 Inleiding Dit document beschrijft de nieuwe service contracten en is van toepassing op alle service contracten die afgesloten worden. De nieuwe contractvormen die gedefinieerd zijn, zijn de Premium en

Nadere informatie

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

Microsoft 70-685: Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician Studerende

Microsoft 70-685: Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician Studerende Personalia Naam: Frans Geboortedatum: 19-03-1987 Woonplaats: Weesp Nationaliteit: Nederlandse Burgerlijke staat: Ongehuwd Rijbewijs: B Profiel Frans is een sociaal ingesteld persoon die graag met mensen

Nadere informatie

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon KraamZorgCompleet OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote

Nadere informatie

FlexMobile Veelgestelde vragen door klanten

FlexMobile Veelgestelde vragen door klanten FlexMobile Veelgestelde vragen door klanten Wat is FlexMobile? Met de dienst FlexMobile van gntel bel je voordelig naar het buitenland en in het buitenland met je smart Phone. Op welke besturingssystemen

Nadere informatie

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Externe toegang met ESET Secure Authentication Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:... 1 Inleiding:... 2 Stap 1: Download eenmalig Eset Secure Authentication op uw smartphone...

Nadere informatie

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon

Intramed OnLine instellen en gebruiken. Voor Android tablet of telefoon Intramed OnLine instellen en gebruiken Voor Android tablet of telefoon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Algemeen...1 1.1 Toegang tot inlogportalen...1 Hoofdstuk 2 Basic account...3 2.1 Microsoft Remote Desktop

Nadere informatie

Handleiding Inloggen met SSL VPN

Handleiding Inloggen met SSL VPN Handleiding Inloggen met SSL VPN Beveiligd verbinding maken met het bedrijfsnetwerk via de CloudPortal Versie: 10 april 2015 Handleiding SSL-VPN Pagina 1 van 11 Inleiding SSL VPN is een technologie die

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

Hotel ICT. Ontzorgt hotels

Hotel ICT. Ontzorgt hotels Hotel ICT HotelsConnect voor uw hotel. Voor een hotel is telefonie, beveiliging en internet van groot belang. En bijvoorbeeld eventuele muziek, de mogelijkheid tot pinnen en camerabewaking is belangrijk

Nadere informatie

Installatiehandleiding Norman Endpoint Protection SOHO Small Office Home Office

Installatiehandleiding Norman Endpoint Protection SOHO Small Office Home Office Installatiehandleiding Norman Endpoint Protection SOHO Small Office Home Office Installatiehandleiding NPRO SOHO licentie 1 12-november-2013 Inhoudsopgave Introductie... 3 Systeemvereisten... 3 Norman

Nadere informatie

Marine ICT. Ontzorgt maritieme organisaties

Marine ICT. Ontzorgt maritieme organisaties Marine ICT MarineConnect is een totaalconcept voor schepen. MarineConnect biedt een totaalconcept met onder andere IP telefonie, IP beveiliging en internettoegang. Ook dataopslag in combinatie met Online

Nadere informatie

Managed Gasten Internet

Managed Gasten Internet Dienstbeschrijving CLOUD CONNECTED DIENSTVERLENING Managed Gasten Internet Classificatie: Extern Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Managed gasten Internet oplossing... 4 2.1 Functionaliteit... 4 3 Voordelen

Nadere informatie

Herstel Service. Gegevens Relatie: Naam:... Adres... Postcode / Woonplaats:... Status:... concept Versie:... 1.00 Contractnummer:... Datum:...

Herstel Service. Gegevens Relatie: Naam:... Adres... Postcode / Woonplaats:... Status:... concept Versie:... 1.00 Contractnummer:... Datum:... Herstel Service Gegevens Relatie: Naam:... Adres... Postcode / Woonplaats:... Status:... concept Versie:... 1.00 Contractnummer:... Datum:... Inhoud HERSTEL SERVICE... 3 INLEIDING HERSTEL SERVICE... 3

Nadere informatie

INSTALLATIE NIS UPDATE Q3-2014-03 Q3-2014-03

INSTALLATIE NIS UPDATE Q3-2014-03 Q3-2014-03 INSTALLATIE NIS UPDATE Q3-2014-03 Q3-2014-03 2014 Van Brug Software B.V. Hoewel deze handleiding met zeer veel zorg is samengesteld, aanvaardt Van Brug Software B.V. geen aansprakelijkheid voor enige schade

Nadere informatie

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4)

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 4 Hoofdstuk 2. Installatie van de Cloud-oplossingen

Nadere informatie

Compad Store Automation

Compad Store Automation Compad Store Automation Elektronisch facturering Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 1 november 2012 Definitief Carol Esmeijer 1.1 26 maart 2014 Definitief Carol Esmeijer Technische

Nadere informatie

Siemens SE551. Handleiding Flits Thuis

Siemens SE551. Handleiding Flits Thuis Siemens SE551 Handleiding Flits Thuis Handleiding Siemens SE551 Flits Thuis Aansluiten Siemens SE551 Configuratie Siemens d.m.v. webinterface Instellen Gisgaset USB /PCMCIAdraadloze netwerk-adapter Aansluiten

Nadere informatie

Beginnen met businessdesk

Beginnen met businessdesk Beginnen met businessdesk Inleiding De businessdesk oplossingen van Desk Solutions zijn specifieke oplossingen die u een flexibele desktop omgeving leveren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over

Nadere informatie

Icona HULP NODIG BIJ INSTALLATIE?

Icona HULP NODIG BIJ INSTALLATIE? Icona HULP NODIG BIJ INSTALLATIE? DE COMELIT SERVICEDESK HELPT JE GRAAG VERDER! Een aanbod aan diensten om u te begeleiden en verder te helpen bij projecten, installaties en activiteiten waar u minder

Nadere informatie

1. Introductie netwerken

1. Introductie netwerken 13 1. Introductie netwerken Een netwerk is simpel gezegd een verzameling computers die met elkaar verbonden zijn. De realiteit is wat complexer, omdat de computers met elkaar verbonden zijn met behulp

Nadere informatie

INSTALLATIE NIS UPDATE Q2-2014-02 Q2-2014-02

INSTALLATIE NIS UPDATE Q2-2014-02 Q2-2014-02 INSTALLATIE NIS UPDATE Q2-2014-02 Q2-2014-02 2014 Van Brug Software B.V. Hoewel deze handleiding met zeer veel zorg is samengesteld, aanvaardt Van Brug Software B.V. geen aansprakelijkheid voor enige schade

Nadere informatie

Remote Back-up Personal

Remote Back-up Personal handleiding Remote Back-up Personal Versie 4 1 INLEIDING... 3 1.1 SYSTEEMEISEN... 3 1.2 BELANGRIJKSTE FUNCTIES... 3 2 INSTALLATIE BACK-UP MANAGER... 4 2.1 VOLLEDIGE DATA BESCHIKBAARHEID IN 3 STAPPEN...

Nadere informatie

BeCloud. Belgacom. Cloud. Services.

BeCloud. Belgacom. Cloud. Services. Cloud Computing Steven Dewinter Steven.Dewinter@belgacom.be February 13 th, 2012 Cloud computing is niet nieuw. Het is een evolutie, geen revolutie! Personal Computer, Tekstverwerker, Rekenblad, MS DOS,..

Nadere informatie