Computerhulp. De servicedienst voor al uw ICT-problemen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Computerhulp. De servicedienst voor al uw ICT-problemen"

Transcriptie

1 Computerhulp De servicedienst voor al uw ICT-problemen

2 Inhoudsopgave 1 Inleiding De dienst Computerhulp Abonnementen Basic abonnement Professional abonnement Pc check-up Servicemodules Installatie draadloos- of kabelnetwerk Herstel Internet- en netwerkverbinding problemen herstel Vervanging of herstel randapparatuur Installatie of herstel Windows en software Service en levering adres Abonnementseisen Factuur Abonnementen Servicemodules Service Level Agreement Algemeen Definities...11

3 1 Inleiding Hartelijk dank voor uw keuze voor Computerhulp van KPN, Deze dienstbeschrijving beschrijft de dienst Computerhulp voor ondernemers. Veel ondernemers hebben problemen met hun computer, software en randapparatuur. Daarom biedt KPN Computerhulp, een ICT-hulpdienst waarmee u wordt ontzorgt van diverse ICT-problemen. Met Computerhulp van KPN krijgt u direct professionele hulp geboden. Dit vindt, waar mogelijk, remote (op afstand) plaats zodat u snel weer verder kunt met uw bedrijfsvoering. Het kan ook zijn dat uw probleem niet remote opgelost kan worden, of dat u liever heeft dat er een monteur bij u langskomt. In dat geval krijgt u de garantie dat deze monteur uiterlijk de volgende werkdag langskomt. Met Computerhulp van KPN verzekert u zich van remote en onsite support op al uw ICT-problemen Deze dienst wordt onder andere aangeboden als aanvulling op de ondersteuning van Software Online diensten. Op deze dienst zijn de Algemene Voorwaarden Computerhulp van KPN van toepassing.

4 2 De dienst Computerhulp van KPN Computerhulp is er in twee vormen. U kunt Computerhulp in een abonnementsvorm afnemen, waarbij u een vast abonnementsbedrag per maand betaalt. Ook kunt u kiezen voor een servicemodule, waarbij u eenmalig gebruik kunt maken van hulp bij een aantal (vooraf gedefinieerde) veel voorkomende problemen. Hierbij betaalt u ook eenmalig voor de geleverde hulp. Zo is er altijd een vorm van Computerhulp die in uw specifieke behoefte voorziet. 2.1 Abonnementen Er zijn twee typen abonnementen: Computerhulp Basic en Professional. Voor beide typen geldt dat de hulp zowel remote (overnemen van de computer op afstand) als onsite (langskomen van een monteur) geleverd kan worden. U wordt als eerste remote geholpen (mits u dit wilt) zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw computer. Naast een vast bedrag per maand kan het zijn dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor het uitvoeren van onsite ondersteuning Basic abonnement Het Basic abonnement is opgebouwd uit de volgende functionaliteiten: Verzekerd van remote en onsite support Maximaal één pc Remote support gratis Onsite support 20,00 per kwartier Garantie bezoek monteur volgende werkdag Geen voorrijkosten No cure, no pay Jaarlijks gratis pc check-up van maximaal 30 minuten Dit abonnement kost 14,95 per maand. U kunt hier maximaal één pc op aansluiten Professional abonnement Het Professional abonnement is opgebouwd uit de volgende functionaliteiten: Verzekerd van remote en onsite support Maximaal vijf pc s Remote support gratis Onsite support 20,00 per kwartier Garantie bezoek monteur volgende werkdag Geen voorrijkosten No cure, no pay Jaarlijks gratis pc check-up van maximaal 90 minuten Dit abonnement kost 29,95 per maand. U kunt hier maximaal vijf pc s op aansluiten.

5 2.1.3 Pc check-up Bij de beide abonnementsvormen krijgt u een gratis pc check-up. Deze check-up wordt jaarlijks bij u op de zaak uitgevoerd op uw pc s en uw netwerk. Tijdens deze controle wordt er een checklist met zaken afgewerkt die betrekking hebben op onder andere de beveiliging van uw pc s, netwerk en internetverbinding, de kwaliteit van het netwerk en een goed werkende computer. Uit deze test volgt een advies, voor bijvoorbeeld installatie van extra veiligheidsdiensten of het installeren van bepaalde software. Als u een abonnement op Computerhulp heeft, wordt u automatisch benaderd voor een afspraak om de pc check-up uit te voeren. Na het eerste jaar wordt u elk jaar, in ongeveer dezelfde periode als de eerste keer, benaderd voor de jaarlijkse pc check-up. 2.2 Servicemodules Naast de twee abonnementsvormen biedt KPN ook vijf losse servicemodules aan. Hierbij heeft u geen abonnement en maakt u eenmalig gebruik van onsite hulp bij een aantal vooraf gedefinieerde, veel voorkomende problemen. U betaalt dan ook eenmalig een vast bedrag voor de geleverde hulp en daarnaast de voorrijkosten. U heeft de garantie dat een monteurbezoek uiterlijk de volgende werkdag plaatsvindt Installatie draadloos of kabelnetwerk Wat is het? Veel bedrijven beschikken over een bekabelde internetverbinding om zo met hoge snelheid te internetten, e- mailen en bestanden te delen. Vanzelfsprekend is het mogelijk om een bestaande internetomgeving uit te breiden met een draadloos netwerk. Als u wilt dat u de internetverbinding alleen vanaf wisselende plekken bij u op de zaak kunt gebruiken dan zijn er een aantal mogelijkheden. De meest geschikte oplossing is een klein draadloos netwerk door middel van een wireless access point. U kunt met uw laptop gaan en staan waar u wilt binnen een straal van zeker enkele tientallen meters. Wat doen wij? Een gespecialiseerde monteur zal uw internet zowel bekabeld als draadloos configureren en zorgen dat alles gereed is zodat u meteen weer aan de slag kunt. Tevens configureren wij u bekabeld en draadloos internet volgens de beveiligingsnormen. Voorwaarden: Aansluiten gedraad of draadloze router/modem of access point op de werkende internetaansluiting Installeren van één gedraad of draadloos werkstation Opzetten van het gedraad of draadloos netwerk Indien het draadloos netwerk niet beveiligd opgeleverd kan worden, dient u hier separaat voor te tekenen Deze module kost 95,00 plus 45,00 voorrijkosten. Dit totaalbedrag betaalt u eenmalig voor elke module die u afneemt. Er zijn geen maandelijkse kosten aan een servicemodule verbonden.

6 2.2.2 Herstel internet- en netwerkverbinding Wat is het? Veel bedrijven hebben meerdere computers op de zaak staan. Deze zijn gekoppeld aan uw netwerk, zowel gedraad als draadloos. Het is natuurlijk erg vervelend als u in niet meer op dit netwerk kunt komen. Mochten er problemen optreden op netwerkgebied dan lossen wij ook dit snel en adequaat op. Wat doen we? Een gespecialiseerde monteur zal uw netwerk herstellen, zorgen dat alles weer werkt, alle instellingen controleren en eventuele knelpunten oplossen. Hierdoor kunt u uw werkzaamheden snel en zonder zorgen voortzetten. Eventueel zal onze monteur waar nodig verbeteringen op uw netwerk toepassen. Dit voor een stabieler gebruik van uw netwerkverbinding en om herhaling van een storing waar mogelijk in de toekomst te voorkomen. Voorwaarden: Gegevens van de serviceprovider dienen aanwezig te zijn, waaronder de wachtwoorden van servers en clients. Deze module kost 35,00 plus 45,00 voorrijkosten. Dit totaalbedrag betaalt u eenmalig voor elke module die u afneemt. Er zijn geen maandelijkse kosten aan een servicemodule verbonden Herstel problemen Wat is het? Het kan wel eens voorkomen dat u geen meer kunt versturen of ontvangen. Dit is erg vervelend, zeker als u bijvoorbeeld net op het punt staat een offerte te en naar een belangrijke klant of als u aan het wachten bent op een belangrijke . Wat doen we? De monteur zal waar nodig de instellingen van uw repareren en/of corrigeren. Na het verhelpen van het probleem zal de monteur samen met uw controleren. Belangrijk voor de monteur is dat u alle inloggegevens die verstrekt zijn door uw provider bij de hand heeft. Dit om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Voorwaarden: Gegevens van het account zijn nodig Gegevens van de serviceprovider moet aanwezig zijn Deze module kost 45,00 plus 45,00 voorrijkosten. Dit totaalbedrag betaalt u eenmalig voor elke module die u afneemt. Er zijn geen maandelijkse kosten aan een servicemodule verbonden.

7 2.2.4 Randapparatuur installatie of herstel Wat is het? Het kan voorkomen dat uw printer of andere randapparatuur niet meer functioneert. Of u heeft nieuwe randapparatuur aangeschaft, maar heeft moeite met de installatie hiervan. Wat doen we? Een gespecialiseerde monteur komt bij u langs en zorgt dat nieuw aangeschafte randapparatuur op een correcte wijze wordt aangesloten en werkend achtergelaten wordt. Bij randapparatuur dat niet meer functioneert, zullen wij controleren of het een hardware of softwarematige storing betreft. Eventueel kunnen we u adviseren in nieuwe aankoop van randapparatuur. Voorwaarden: Maximaal één randapparaat per module KPN is niet verantwoordelijk voor het niet compatible zijn van randapparatuur, drivers of bekabeling Deze module kost 80,00 plus 45,00 voorrijkosten. Dit totaalbedrag betaalt u eenmalig voor elke module die u afneemt. Er zijn geen maandelijkse kosten aan een servicemodule verbonden Installatie of herstel van Windows en software Wat is het? Er kunnen talloze problemen zijn met uw systemen of software. Zo komt het vaak voor dat er problemen optreden bij het herstellen van Windows XP. Meestal gaat het systeemherstel niet goed (waarschijnlijk door een virus) of er zijn nog geen updates uitgevoerd via de Windows Update-pagina. Ook kan het zijn dat u nieuwe software heeft aangeschaft en u niet weet hoe u deze moet installeren. Wat doen we? Een gespecialiseerde monteur komt bij u langs en zorgt dat er van alle belangrijke gegevens een back-up wordt gemaakt. Nieuw aangeschafte software zal op correcte wijze voor u worden geïnstalleerd. Voorwaarden: Originele software met licentie dient aanwezig te zijn Drivers hardware (intern/extern) dient aanwezig te zijn Exclusief overige software/applicaties Netwerkgegevens dienen aanwezig te zijn Gegevens van provider en dienen aanwezig te zijn Exclusief het uitvoeren van update(s) Deze module kost 110,00 plus 45,00 voorrijkosten. Dit totaalbedrag betaalt u eenmalig voor elke module die u afneemt. Er zijn geen maandelijkse kosten aan een servicemodule verbonden.

8 3 Service en levering Voor het oplossen van uw gebruikersvragen met betrekking tot Computerhulp kunt u op werkdagen van 8.00 tot uur en op zaterdag van 9.00 tot uur bellen met de Business Servicedesk via (gratis). Op feestdagen is de helpdesk gesloten. Wanneer u dit nummer belt, komt u in een keuzemenu met een aantal opties. Heeft u Computerhulp, dan kunt u de volgende stappen doorlopen om direct geholpen te worden: U belt met en krijgt een keuzemenu met zes opties waar u uit kunt kiezen U kiest voor optie 3, Storingen, technische vragen of Computerhulp U kiest vervolgens voor optie 2, Heeft u een abonnement of module van Computerhulp, toets 2 U krijgt nu direct iemand aan de lijn die u helpt met uw probleem Voor overige vragen over de dienst Computerhulp kunt u tijdens kantooruren bellen met (gratis). Of kijk op kpn.com, trefwoord Computerhulp. U vindt hier de uitgebreide lijst veel gestelde vragen adres Het door u opgegeven adres bij de aanvraag van Computerhulp is belangrijk. Alle communicatie waaronder leveringsinformatie, de factuur van Computerhulp en onderhoudsinformatie vindt plaats via het door u opgegeven e- mailadres. Het Privacy Statement van KPN is van toepassing en is te vinden op kpn.com.

9 4 Abonnementseisen De abonnementsduur van Computerhulp is één jaar. Deze wordt automatisch met een periode van één jaar verlengd, tot het moment dat deze wordt opgezegd. Een opzegging dient minimaal drie maanden voor het einde van het betreffende jaar door KPN of klant schriftelijk is opgezegd. Het is ook mogelijk om een meerjaarcontract aan te gaan. Het upgraden van Computerhulp van Basic naar Professional gaat gepaard met een contractverlenging van één jaar. Een downgrade binnen de contractsperiode van Computerhulp is niet mogelijk. Een downgrade na de contractperiode van één jaar gaat gepaard met een contractverlenging van één jaar. Voor de servicemodules geldt geen abonnementsduur aangezien dit een eenmalige afname van bepaalde diensten is. Hiervoor wordt de dienst eenmaal geleverd, en wordt u hier eenmaal voor gefactureerd.

10 5 Factuur 5.1 Abonnementen Het abonnementstarief voor de dienst Computerhulp van KPN bestaat uit een maandelijks tarief per abonnement. Facturering van deze dienst geschiedt maandelijks. De factuur wordt per verzonden. Betalingen van de verschuldigde vergoedingen vindt plaats via automatische incasso of via bank/giro. Restitutie van abonnementgelden bij opzegging is niet mogelijk. Betalingen dienen plaats te vinden binnen een termijn van 30 dagen. Het is mogelijk om bij Computerhulp gebruik te maken van functionaliteiten waar u, buiten het abonnementstarief om, voor wordt gefactureerd. Denk hierbij aan de bezoeken van een monteur. De kosten hiervan worden, naar gelang uw verbruik, automatisch op uw maandelijkse factuur bijgeschreven. De kosten voor een monteur worden per kwartier bij u in rekening gebracht. U hoeft dus niet direct af te rekenen met de monteur die bij u langskomt. U verplicht zich tot betaling van alle, bij Computerhulp geleverde diensten. 5.2 Servicemodules Het tarief voor de losse servicemodules van Computerhulp bestaat uit een eenmalig tarief per afgenomen servicemodule plus voorrijkosten. De factuur wordt per verzonden. Betalingen van de verschuldigde vergoedingen geschiedt via automatische incasso of via bank/giro. Betalingen dienen plaats te vinden binnen een termijn van 30 dagen. U verplicht zichzelf tot betaling van alle bij Computerhulp geleverde diensten.

11 6 Service Level Agreement 6.1 Algemeen Deze Service Level Agreement (SLA) heeft betrekking op het gebruik van Computerhulp op basis van een gebruikersovereenkomst tussen u (de klant) en KPN. Deze SLA is een uitbreiding op de Algemene Voorwaarden Computerhulp. In de SLA zijn de aanvullende, wederzijdse verplichtingen en inspanningen ter zake Computerhulp van KPN vastgelegd. 6.2 Definities Elk abonnement van Computerhulp is geschikt voor maximaal vijf pc s. De server valt hier niet onder. Verder zijn de volgende Algemene Ondersteuningsvoorwaarden voor Computerhulp van toepassing: Besturingssystemen: Windows 98 SE (inclusief IRQ-conflicten) Windows XP Windows 2000 Windows NT Windows Media Center Windows Vista Hardware/instellingen: HUB's, routers (standaard), switches (standaard) WiFi (WEP/WPA/WPA2 beveiliging) o Wifi-kanalen o Beveiliging, o Verplaatsen modem Door u (klant) geïnstalleerd modem Bekabeling inpandig met betrekking tot telefonie, ethernet, homeplug en draadloos Bedrijfsnetwerken en toebehoren (draadloze netwerkprinter en opslag) Netwerkkaarten in een pc en USB-netwerkadapters Pc-card netwerkkaarten Diverse randapparatuur in en op de pc aangesloten (printer, scanner, webcam) PDA installatie en synchronisatie Digitale Camera s Netwerk mediaplayers Software applicaties: Microsoft Internet Explorer Microsoft Outlook (Express) Microsoft Office Netscape/Netscape messenger Mozilla Firefox FTP: configuratie Messenger applicaties (MSN, Google, Yahoo etc.) VoIP-applicaties (skype) Firewall applicaties

12 Virusscanners Antispam-applicaties Peer to peer -applicaties Bluetooth-applicaties VPN Diensten: Diensten van alle Nederlandse provider, anders dan KPN; (instellingen, modem, standaard software (to best effort)) Overig: TV, videorecorder, dvd-speler/recorder, audio-installaties Mobiele telefoons Beamers Mobiele Navigatie Systemen 6.3 Service Level Agreements Service Levels Online : Service Levels Onsite: U wordt direct te woord gestaan wanneer in het telefonisch keuzemenu direct voor optie 3 Storingen, technische vragen of Computerhulp en daarna optie 2 Heeft u een abonnement of module van Computerhulp, toets 2 gekozen is. Uw registratie (gegevens, probleem, portfolio waarover de klacht wordt gemeld en ondernomen actie) wordt op een correcte en volledige manier uitgevoerd. Problemen zullen eerst, indien mogelijk, remote worden opgelost. Wanneer een probleem niet remote opgelost kan worden, of u liever niet remote geholpen wilt worden, wordt er direct een monteur aangestuurd om het probleem ter plekke te verhelpen. Als u een servicemodule afneemt, wordt u binnen twee werkuren gebeld om een monteurafspraak te maken. De responstijd van een monteurbezoek is maximaal een werkdag. De monteur zal dus uiterlijk de volgende werkdag komen tenzij u anders wenst. De nauwkeurigheid van de afspraak is in blokken van twee uur. De monteur belt u vooraf op over de verwachtte aankomsttijd bij u op locatie. Ieder contact wat u met een monteur heeft, wordt middels een werkbon of protocol van oplevering geregistreerd. U heeft jaarlijks recht op een gratis pc check-up. Deze zal (waar mogelijk) in dezelfde periode als het voorgaande jaar worden uitgevoerd Voor het uitvoeren van een monteurbezoek binnen een abonnement worden geen voorrijkosten in rekening gebracht Voor het uitvoeren van een monteurbezoek binnen een servicemodule worden altijd voorrijkosten in rekening gebracht Service Levels Remote Support Tool Als de Remote Support Tool om wat voor reden niet werkt, en het probleem is niet binnen vier uur te verhelpen, zal KPN een monteur naar u toesturen.

13 Disclaimer: Aan de inhoud van dit document kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden KPN B.V. Postbus GA Den Haag K.v.K. Den Haag Nr NL B03

Dienstbeschrijving Zakelijk Internet (ADSL/VDSL en SDSL)

Dienstbeschrijving Zakelijk Internet (ADSL/VDSL en SDSL) Dienstbeschrijving Zakelijk Internet (ADSL/VDSL en SDSL) Versie 4.0 Februari 2012 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Wat is Zakelijk Internet?... 4 2.1 Voor wie is Zakelijk Internet ontwikkeld?... 4 3 Bestelling,

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Hosted Telefonie

Dienstbeschrijving Hosted Telefonie TZ230714 TZ150814 Telfort Zakelijk Hosted Telefonie Dienstbeschrijving Hosted Telefonie Versie 15 augustus 2014 Inhoudsopgave 1 Voordelen Hosted Telefonie...1 2 Hosted Telefonie...2 3 Telefooncentrale

Nadere informatie

CRM Online Uw klantrelaties online beheren.

CRM Online Uw klantrelaties online beheren. CRM Online Uw klantrelaties online beheren. Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 De dienst CRM Online...4 2.1 CRM Online Basic Relatiebeheer...4 2.2 CRM Online Professional Uitgebreid relatiebeheer en facturatie...5

Nadere informatie

Privé-PC Project Purmerend Producten- en Dienstencatalogus de perfecte prijs/prestatie voor uw pc

Privé-PC Project Purmerend Producten- en Dienstencatalogus de perfecte prijs/prestatie voor uw pc Heeft u moeite om te bepalen met welke dienst(en) 4xP u van dienst zou kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend even contact met ons op en leg uw probleem voor. Onze medewerkers kunnen u direct aangeven wat

Nadere informatie

Wholesale Line Rental (WLR)

Wholesale Line Rental (WLR) Dienstenbeschrijving Wholesale Line Rental (WLR) Voordelig bellen is voortaan zo eenvoudig als het maar kan zijn Telecollectief Postbus 41 2660 AA Bergschenhoek E. info@telecollectief.nl W. www.telecollectief.nl

Nadere informatie

ISDN2. Vier gesprekken tegelijk voeren en tot 40% goedkoper bellen! Dienstenbeschrijving. Telecollectief Postbus 41 2660 AA Bergschenhoek

ISDN2. Vier gesprekken tegelijk voeren en tot 40% goedkoper bellen! Dienstenbeschrijving. Telecollectief Postbus 41 2660 AA Bergschenhoek Dienstenbeschrijving ISDN2 Vier gesprekken tegelijk voeren en tot 40% goedkoper bellen! Telecollectief Postbus 41 2660 AA Bergschenhoek E. info@telecollectief.nl W. www.telecollectief.nl Deze dienst wordt

Nadere informatie

VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v1.5)

VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v1.5) VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v1.5) 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 5 1.1 Geschikt voor u?... 5 1.2 Telefooncentrales... 5 1.2.1 ISDN telefooncentrale... 5 1.2.2 IP telefooncentrale...

Nadere informatie

Webhosting Online Dienstbeschrijving

Webhosting Online Dienstbeschrijving Webhosting Online Dienstbeschrijving Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Functionele beschrijving...4 2.1 Specificaties Webhosting Online...4 2.2 Domeinregistratie...4 2.3 Hoe start ik?...5 2.3.1 Website maken...5

Nadere informatie

Gebruikershandleiding internet

Gebruikershandleiding internet Gebruikershandleiding internet Persoonlijke informatie en systeemgegevens Hieronder vindt u gegevens die relevant zijn voor het maken van instellingen op uw computer. Vul de ontbrekende gegevens in op

Nadere informatie

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4)

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 4 Hoofdstuk 2. Installatie van de Cloud-oplossingen

Nadere informatie

Webhosting Online Dienstbeschrijving

Webhosting Online Dienstbeschrijving Webhosting Online Dienstbeschrijving Versie 1.3.1 oktober 2011 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Inleiding... 3 2 Functionele beschrijving... 4 2.1 Specificaties Webhosting Online... 4 2.2 Domeinregistratie...

Nadere informatie

Snel Starten! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider

Snel Starten! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider Snel Starten! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze Dé Business Provider Verlies of diefstal van uw mobiele telefoon Wanneer u uw telefoon bent verloren of wanneer uw telefoon is gestolen, is het van belang

Nadere informatie

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving Versie 1.0 1 Dienstbeschrijving Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 De dienst...4 2.1 Verschillen tussen Prepaid en Advanced...5 2.2 Wat kost het?...6 3 Levering en Service...7 3.1 Servicedesk...7 3.2 Inhoudelijke

Nadere informatie

UW ZAKELIJKE ICT-OMGEVING GOED GEREGELD EN OPTIMAAL BEVEILIGD VOOR EEN VAST BEDRAG PER MAAND

UW ZAKELIJKE ICT-OMGEVING GOED GEREGELD EN OPTIMAAL BEVEILIGD VOOR EEN VAST BEDRAG PER MAAND PC-SCORE INTRODUCEERT: DÉ TOTAALOPLOSSING VOOR ONDERNEMERS STORINGSDIENST, NETWERKBEHEER, ANTIVIRUS, ONDERHOUD EN HULP OP AFSTAND. VEILIG EN SNEL! UW ZAKELIJKE ICT-OMGEVING GOED GEREGELD EN OPTIMAAL BEVEILIGD

Nadere informatie

Epacity IP-VPN Release 11.2 Service Level Agreement

Epacity IP-VPN Release 11.2 Service Level Agreement SLA Epacity_11.2_26092011 Epacity IP-VPN Release 11.2 Service Level Agreement Versie 11.2 26092011 Pagina 1 van 14 Versie 11.2 26092011 Pagina 2 van 14 I nho udo p gav e 1 Algemeen... 3 1.1 Inleiding...

Nadere informatie

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand PC-Score introduceert: DÉ TOTAALOPLOSSING VOOR ONDERNEMERS Storingsdienst, netwerkbeheer, antivirus, onderhoud en hulp op afstand. Veilig en snel! Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd

Nadere informatie

Product beschrijving

Product beschrijving Product beschrijving Versie : Juli 2014 Xelion BV. Niets uit deze dienstbeschrijving mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke wijze dan ook zonder voorafgaande toestemming van Xelion

Nadere informatie

KPN ÉÉN. VastMobiel in 1. Commerciële Dienstbeschrijving (v2.4)

KPN ÉÉN. VastMobiel in 1. Commerciële Dienstbeschrijving (v2.4) KPN ÉÉN VastMobiel in 1 Commerciële Dienstbeschrijving (v2.4) 1 I nho udso pg av e 1 Inleiding... 4 2 Eén dienst voor vast en mobiel: VastMobiel in 1... 4 2.1 Wat zijn de voordelen van VastMobiel in 1?...

Nadere informatie

Dé Business Provider

Dé Business Provider SNEL STARTEN Dé Business Provider VERLIES OF DIEFSTAL VAN UW MOBIELE TELEFOON Wanneer u uw telefoon bent verloren of wanneer uw telefoon is gestolen, is het van belang dat u zo spoedig mogelijk contact

Nadere informatie

MANAGED SERVER HOSTING

MANAGED SERVER HOSTING INHOUDSOPGAVE MANAGED SERVER HOSTING INTRODUCTIE... 3 // MANAGED HOSTING SERVICES...3 // MANAGED DEDICATED SERVER...3 // MANAGED SERVER...3 DE SERVERS... 4 // RAID CONFIGURATIE...4 // UITBREIDINGEN...5

Nadere informatie

Workshop : Overstappen naar Windows 8

Workshop : Overstappen naar Windows 8 Workshop : Overstappen naar Windows 8 Inleiding Windows 8 is klaar en iedere pc met XP, Vista of Windows 7 komt volgens Microsoft in aanmerking voor een upgrade. Maar hoe upgraden zonder gegevens te verliezen?

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Toegang op Afstand

Dienstbeschrijving Toegang op Afstand Dienstbeschrijving Toegang op Afstand Versie November 2013 2013 Copyright KPN Lokale Overheid Alle rechten voorbehouden. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van KPN Lokale overheid mag niets

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. Server Online Versie augustus 2014

Dienstbeschrijving. Server Online Versie augustus 2014 Dienstbeschrijving Server Online Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Gebruik van de dienst 4 2.1 KPN draagt zorg voor het beheer van de server 4 2.2 Hoe activeert u

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Internet Veiligheidspakket Versie maart 2014

Dienstbeschrijving Internet Veiligheidspakket Versie maart 2014 Dienstbeschrijving Internet Veiligheidspakket Versie maart 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Gebruik van de dienst 4 2.1 Functionaliteiten Internet Veiligheidspakket 4 2.1.1 Virus-

Nadere informatie

Gemakkelijk zaken doen

Gemakkelijk zaken doen Algemene informatie Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw Voor alle mobiele abonnementen en alle Mobiel Breedband abonnementen (excl. groepsbundel) gelden aansluitkosten. Kijk voor de tarieven op vodafone.nl/zakelijk

Nadere informatie

KPN HotSpots. Dienstbeschrijving OneSpot

KPN HotSpots. Dienstbeschrijving OneSpot KPN HotSpots Dienstbeschrijving OneSpot Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Voordelen HotSpots 4 3. HotSpots varianten gratis 6 3.1 Gratis premium internet 6 3.2 Gratis premium internet 2.0 6 4. Kwaliteit

Nadere informatie

LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving

LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving Dienstbeschrijving Hosted Voice versie 1.3 15 januari 2015 Lemontree Masters in ICT Cornelis Geellaan 43 2406 JE Alphen aan den Rijn Tel: 0172 47.99.88 Fax: 0172

Nadere informatie

D e o b j e c t i e v e z a k e n p a r t n e r i n t e le c o m m u n i c a t i e DIENSTENMENU

D e o b j e c t i e v e z a k e n p a r t n e r i n t e le c o m m u n i c a t i e DIENSTENMENU D e o b j e c t i e v e z a k e n p a r t n e r i n t e le c o m m u n i c a t i e DIENSTENMENU BTC TELECONSULT, DE MICHELINSTER IN DE TELECOMMARKT Als u lekker wilt gaan eten heeft u keuze uit een groot

Nadere informatie

Welkom bij Zakelijk Vast Internet

Welkom bij Zakelijk Vast Internet Welkom bij Zakelijk Vast Internet Make the most of now Inhoud Probleemloos zakendoen 4 Meer over ADSL en SDSL 5 E-mail en kantoorsoftware 7 Aanvullende diensten 13 Veelgestelde vragen en antwoorden 16

Nadere informatie

Connect MKB Internet. Dienstbeschrijving

Connect MKB Internet. Dienstbeschrijving Connect MKB Internet Dienstbeschrijving Per april 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Wat is Connect MKB Internet 4 2.1 Beschrijving van de dienst 4 2.2 Doelgroep 4 2.3 Toegang tot het netwerk 4 3. Ziggo

Nadere informatie