KOH SAMUI Kokosnoot eiland en provincie van 100 eilanden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KOH SAMUI Kokosnoot eiland en provincie van 100 eilanden"

Transcriptie

1 KOH SAMUI Kokosnoot eiland en provincie van 100 eilanden Het tropische eiland Koh Samui met een oppervlakte van circa 247 km² ligt op ongeveer 600 km ten zuiden van Bangkok, aan de oostkust van Thailand. Schitterende koraalwitte stranden omringen het met kokospalmbomen bedekte eiland. Dit eiland bezit alle ingrediënten voor een geslaagde ongedwongen tropische strandvakantie. De makkelijkste manier om Koh Samui, het op twee na grootste eiland van Thailand, te bereiken is per vliegtuig. Ook kunt U vanuit Bangkok met de nachttrein naar Surat Thani reizen. Van hieruit ga je per bus en ferry naar Koh Samui. Op Koh Samui is één hoofdweg die het hele eiland rondgaat, de totale afstand bedraagt ongeveer 50 km. De fascinerende natuurlijke schoonheid van de stranden heeft een enorme aantrekkingskracht op mensen vanuit alle hoeken in de wereld. Het enorme aanbod varieert van zeer rustige tot meer populaire en drukker bezochte stranden. De stranden in het noorden en zuiden zijn bekend vanwege het rustige en prachtige karakter, terwijl de stranden in het oosten en zuidoosten kleurvoller en toeristisch zijn. De beste periode om Koh Samui te bezoeken is van december t/m juni. Het regenseizoen duurt van september t/m november. Chaweng beach is het bekendste en tevens grootste strand van Koh Samui en bevindt zich aan de oostkust van het eiland. Chaweng is het belangrijkste toeristisch centrum, met vele winkeltjes, bars, restaurants en hotels.

2 Inkopen: voor de grotere inkopen kan je best naar Tesco Lotus, de Thaise Carrefour supermarkt. Deze is gelegen op de ringroad in Chaweng Souvenirs: op de beach road in Chaweng vindt U honderden souvenirwinkeltjes met kleding, Electro, cd s, dvd s, schoenen, handtassen enz. Kapper: een uitstekend kapsalon vindt U in de galerij tussen Home Pro en Tesco Lotus op de ringroad in Chaweng. Geld wisselen: vanuit The Coconut House rijdt U tot aan de ringroad en draait er linksaf, vijftig meter verder heeft U de Siam Commercial bank waar U Thai Bath kan kopen of verkopen. Uitstapjes: bijna overal kan je terecht om uitstapjes per boot, wagen, trein of zelfs per vliegtuig te regelen. Toerist info: over het gehele eiland vindt U in vele winkels alle info over uitstapjes, verhuur, duikscholen, elephant trekking, winkelen, surfen, jetskiën, attracties enz. Apotheek: vanuit The Coconut House rijdt U tot aan de ringroad en draait er rechtsaf. Aan de eerste verkeerslichten bevindt zich op de hoek een apotheek. Politie: op de ringroad heb je op regelmatige afstanden een politiebox waar dag en nacht agenten aanwezig zijn. Engels spreken is voor de meeste agenten echter een probleem. Hospitaal: U vindt even buiten Chaweng op de ringroad Bangkok Hospital maar over het hele eiland verspreid zijn er hospitalen aanwezig om toeristen die meestal niet gewend zijn links te rijden met de scooters of op de stoffige wegen ten val komen met kleine verwondingen tot gevolg, te helpen. Rondrijden op het eiland: met de wagen, of een scootertje komt U het ganse eiland rond maar neem gerust de kleine wegen naast de ringroad, ze brengen je altijd terug naar huis en je ziet er zoveel meer van de natuur en de plaatselijke bevolking in de kleine dorpjes.

3 Wat Khun Aram Het lichaam van de belangrijkste gemummificeerde monnik van Koh Samui, Loung Pordaeng, wordt tentoongesteld in een speciale ruimte. Op zijn sterfdag, meer dan 20 jaar geleden, stierf hij in de zittende meditatiepositie. Hij zit nog steeds in deze positie. De Wat Khun Aram vindt U op de ringweg tussen Na Muang watervallen en Hua Thanon. Coral Buddha Vroeger één v an de belangrijkste attracties op Koh Samui. Tegenwoordig wordt dit kleine beeld alleen nog maar bezocht door boeddhistische gelovigen. Hoewel het beeld in slechte staat verkeerd, is het nog steeds een heilige plaats, vooral voor de monniken van de nabij gelegen Wat Sumret. De plaats waar de Coral Budha zich bevindt is moeilijk te vinden, slechts een klein bordje langs de weg wijst U de weg naar deze Boeddha. Het ligt langs de rondweg op ongeveer 800m ten westen van Hua Thanon. Na Muang waterval In het binnenland van Samui bevinden zich enkele prachtige watervallen, welke een interessante afwisseling betekenen ten opzichte van het strandleven. De meest populaire waterval is die van Na Muang. Deze waterval dankt haar naam aan de paarsachtige rotsformaties. De Na Muang watervallen liggen in het zuiden van het eiland in de centrale hoogvlaktes. Een geplaveide weg leidt naar de belangrijkste straat die Hua Thanon, ten zuiden van Lamai, met Nathon verbindt. Echter er is ook een pad dat naar de watervallen leidt. Deze weg vereist een ferme wandeling of een tocht per olifant. Langs dit pad bevinden zich enkele souvenir en eetstalletjes. Andere watervallen Op ongeveer 3 km van Nathon stad bevindt zich de gekke rotsformaties, de Hin Lat. Op het eiland liggen nog twee andere watervallen, echter deze worden zelden bezocht en komen ook niet voor op toeristische programma's.

4 Bezienswaardigheden op Koh Samui Big Boeddha tempel Een belangrijke attractie tijdens iedere eilandtoer over Koh Samui. De Big Boeddha tempel, Wat Phra Yai, is gelegen aan de noordkust van het eiland. Het tempelcomplex heeft een moderne uitstraling en de pracht en praal van een echte Thaise tempel. Het 12m hoge Boeddhabeeld zit bovenop een klein eilandje dat via een verhoogde weg te bereiken is. Bij de ingang van het tempelcomplex vindt U diverse winkeltjes en eetstalletjes. Nadat U voorbij de ingang bent ziet U een binnenplaats met een trap met leuningen in de vorm van een lange slang. Aan beide kanten van de trap bevinden zich een klein paviljoen met kleinere Boeddhabeelden. Via de trap arriveert U bij de zittende Boeddha en verder kan U hier genieten van een prachtig uitzicht over de omgeving. Hier zie je ook enkele mythologische standbeelden in felle kleuren. Laem Sor Pagode Op het meest zuidelijke punt van het eiland ligt de Laem sor Pagode die nog niet massaal wordt bezocht. Het ligt echter op een schitterende locatie. De chedi is zeer oud en pasgeleden geheel gerenoveerd. Naast de chedi bevindt zich een klein bos om te mediteren. Het bos wordt omgeven door twee gemaakte langunes vol mangrove. Op Boeddhistische feestdagen wordt de pagode bezocht door vele monikken en andere gelovigen. De rest van het jaar is het hier zeer rustig en vredig, een ideale locatie om te picknicken. Het strand voor de chedi is rotsachtig echter ten oosten van de chedi bevindt zich een mooi zandstrand.

5 Snake farm De Snake farm is gelegen in Taling Ngam in het zuiden van Samui. Zoals de naam al aangeeft worden hier allerlei slangen en andere reptielen gehouden. Er leven hier giftige en zeldzame slangen die alleen in deze omgeving voorkomen. Naast de shows, die met de hoogste veiligheid worden uitgevoerd, kunt U hier alles te weten komen over de slangen. Crocodille farm De krokodillenshows vinden plaats achter het vliegveld en de Crocodille farm is eenvoudig te vinden. Op een oppervlakte van m² bevinden zich allerlei soorten krokodillen zoals de Thaise krokodil, kaaimannen, zoutwater krokodillen, slangen, apen en andere diersoorten. Hier vinden dagelijks diverse shows plaats.

6 Hin Yai & Hin Ta Aan het eind van Lamai beach bevinden zich de gekke rotsformaties de Hin YAI en de Hin Ta. Deze rotsformaties zijn gevormd door miljoenen jaren van wind en water. De vormen zijn opmerkelijk, kijk zelf maar. Van de grote weg gaat een klein smal pad naar de rotsformaties. Ondanks de opmerkelijke vormen is deze plaats gezegend met een prachtige natuur. Magic Garden De Magic garden of de geheime Boeddha is gelegen in de heuvels van Koh Samui. In 1976 begon een boer, Nim Thongsuk, op 17jarige leeftijd op deze plaats een tuin aan te leggen. De plaats is zeer moeilijk te bereiken, daar de enige normale weg een militaire weg betreft. Echter de laatste tijd wordt ook vaak toegang over deze weg toegestaan. De andere weg is een zeer avontuurlijke, het gaat door de jungle, langs rivieren en bergen. Per Jeep, vanuit de Lamai tempel duurt deze reis ongeveer 2 uur. Tijdens deze tocht passeert U ook het hoogste punt van het eiland waar U uiteraard een prachtig uitzicht heeft. Butterfly Garden Een bezoek aan de vlindertuin is de perfecte manier om alles te weten te komen van deze schitterende dieren. De vlinders zijn prachtig van kleur en ze zijn er in allerlei soorten en vormen. De vlindertuin is gelegen op een heuvel in het zuidoosten van het eiland. Monkey theatre Op Koh Samui zijn apen zonder enige twijfel de beste vrienden van de mens. Dit is net verrassend omdat sinds eeuwen, de apen het zware werk moesten verrichten. Ze moeten in de bomen klimmen om de rijpe kokosnoten te plukken. Voorheen was de kokosnootbranche de belangrijkste bron van inkomsten op het eiland. Tegenwoordig worden er shows opgevoerd door de apen in het theater. Dit theater is gelegen aan de grote weg achter het dorp Bophut.

7 Maenam beach Op 2km afstand van Bo Phut ligt een prachtig, rustig wit zandstrand dat een lengte heeft van ongeveer 5 km. Maenam beach is een perfecte locatie voor honeymooners en families die op zoek zijn naar een romantische omgeving. De pier naar Koh Pha Ngan, een eilandje dat je vanaf Koh Samui ziet liggen, is hier ook gelegen. In de omgeving vindt U aan het strand restaurants, winkeltjes en duikscholen. U kunt hier perfect zonnen, zwemmen en genieten van het prachtige witte zandstrand en op Lompraya pier kan je aan een monnikenklooster heerlijk rustig wandelen onder de kokospalmbomen door het zachte witte zand. Iets verderop in de heuvels ligt tussen het groen, enkele aangelegde meertjes en de palmbomen, het enig mooie golfterrein van Santiburi golf. Hier moet je zeker een kijkje gaan nemen van het prachtig zicht over de heuvels, de zee en een groot stuk van het noorden van het eiland. Bang Po beach: De kalme zee en de vele kleurvolle koraalriffen die hier liggen maakt dit strand ideaal voor snorkelaars. Bang Po beach is gelegen in het noordwesten van Koh Samui. Van daaruit kan je naar Nathon met zijn winkeltjes en marktje aan zee. Taling Ngam bay: Langs de westkust ligt Taling Ngam bay, misschien wel het mooiste strand aan deze kant. Vanwege deze reden liggen hier vele vijfsterrenhotels. Thaling Ngam village is een klein rustig vissersdorpje. Hier kan je genieten van een prachtige zonsondergang.

8 Lamai beach: toeristisch gezien het tweede strand van Koh Samui. Het strand hier is ruiger dan Chaweng beach. U kunt hier perfect zwemmen en snorkelen omdat het water hier dieper is. Tevens heeft Lamai een bekend uitgaanscentrum. De afstanden zijn vaak lopend te overbruggen, daar het gebied niet zo groot is als chaweng. Hier vindt U de wereldberoemde rotsformaties, Hin Ta en Hin Yai. Het verhaal gaat dat een ouder koppel hier schipbreuk heeft geleden en dat hun lichamen hier op het strand zijn aangespoeld en deze rotsformaties zo hebben gevormd. Choeng Mon beach: dit rustige in het noorden gelegen strand is ideaal voor diegenen die willen ontsnappen aan het drukke westerse bestaan. Daar er geen dorpen in de omgeving liggen is dit strand perfect voor stelletjes of families die erg op hun rust en privacy gesteld zijn. De zee tegenover het strand is niet zo heel diep en dus erg geschikt om te zwemmen. Langs de kust liggen enkele restaurantjes en winkeltjes. Choeng Mon beach ligt naast Bang Rak beach ( Big Boeddha beach ) op 4km ten noorden van Chaweng. Bang Rak beach: ( Big Boeddha beach ) Dit strand noemt men Hat Phra Yai of Big Boeddha beach, vanwege de ligging bij het reusachtige standbeeld van Big Boeddha. Dit beeld is een erg belangrijke religieuze plaats op Koh Samui. De serene rust die hier heerst en de kalmte van de zee maakt van Bang Rak beach zeer geschikt voor families en gezinnen die houden van rust en entertainment. Er zijn echter niet zoveel accommodaties en winkels langs dit strand. Bang Rak beach is gelegen op ongeveer 4km van Chaweng en 1km van het vliegveld, in het noorden van Koh Samui. Bo Phut beach: dit prachtige strand buigt zich rond de noordelijke baai van het eiland. Indien U ook geïnteresseerd bent in de lokale bevolking dan zit U hier goed. De lokale vissers zijn volop aanwezig en de kalme zee maakt het ideaal om te waterskien. Zwemmen is hier wat moeilijk vanwege de vele vissers, waterskiërs en de boten die hier afvaren. Langs de weg vindt U de overblijfselen van de Chinese gemeenschap alsook de winkeltjes en restaurants in Chinese architectuur.

9 Maenam en omgeving Strand: vanuit The Coconut House rijdt U tot aan de ringroad en draait er rechtsaf. Aan de eerste verkeerslichten enkele honderden meters verder op de ringroad, rijdt U links de straat in en slechts een Tweehonderd meter verder arriveert U op het mooie, zonnige zandstrand van Maenam. Eten: vanuit The Coconut House rijdt U tot aan de ringroad en vindt hier op de hoek rechts een klein eenvoudig restaurantje Gay genaamd. Hier kan je heel goedkoop lekker eten. Aan de verkeerslichten iets verder ga je links en op de hoek van de eerste straat rechts hier kan je lekker en gezellig Thais eten. Op het strand van Maenam zelf kan U doorheen het mulle zand van het ene restaurantje naar het andere wandelen. Je kan hier a la carte eten, lekker barbecueën of gezellig op het strand liggend in een lekker luie strandstoel iets drinken. Winkelen: vanuit The Coconut House rijdt U tot aan de ringroad en draait er rechtsaf. Aan de eerste verkeerslichten vindt U links een Seven Eleven waar Je brood, drank, sigaretten, en andere kleinere dagelijkse benodigdheden kan vinden. Op de ringroad zelf vindt U zowel links als rechts ook enkele souvenirwinkeltjes en restaurantjes. Internetten: vanuit The Coconut House rijdt U tot aan de ringroad waar U linksaf draait en 1km verder aan je linkerkant een goede internetshop vindt met moderne computers met webcam. Tanken: vanuit The Coconut House rijdt U tot aan de ringroad en draait er rechtsaf richting Bophut. Ongeveer 700m verder aan de linkse kant van de baan kan je er benzine en diesel bekomen. Uitgaan: vanuit The Coconut House rijdt U tot aan de ringroad en draait U rechts of linksaf om enkele honderden meter verder in één van de plaatselijke bars iets te kunnen drinken of om er wat te poolen. Voor discotheken of live Music ga je het best naar Chaweng. Scooter of Jeep: vanuit The Coconut House rijdt U tot aan de ringroad waar je aan de overkant het eerste huis rechts met inbegrip van een verzekering een scooter of Jeep kan huren.

10 Uitgaan: Big Boudha, witte zandstranden,watervallen, fauna en flora, monkey theater, elephant trekking, jeep safari, boottochtjes, snorkelen tussen koraalriffen enz. s avonds gezellig gaan eten in één van de vele Thaise restaurantjes op het strand van Maenam, Bophut, Chaweng of Lamai. Winkelen langs de honderden open shops in Chaweng en een heerlijk hapje of drankje met live music in Coco blues. Folk of rock in The Irish pub. Dansen in de Reggae pub of tot diep in de nacht voor de jeugd hedendaagse muziek in de Solo bar. Golfen op één van de mooiste golfcourses van Thailand of gewoon zalig niets doen. Op Koh Samui vertoeven betekent gewoon even alles vergeten. Je wenst een unieke vakantie op een unieke locatie, laat je dan verwennen in The Coconut house op het prachtig immer zomerse kokoseiland met zijn mooie rustige zandstranden op Maenam hights, Koh Samui. Wil jij ook graag genieten van dit immer zomerse paradijs? Wij zorgen voor die ene onvergetelijke vakantie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Reisverslag TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar: Thailand met kinderen.

Reisverslag TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar: Thailand met kinderen. Reisverslag TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar: Thailand met kinderen. Thailand is misschien niet de meest voor de hand liggende bestemming voor kinderen maar het is zeker een aanrader. Het is heel bijzonder

Nadere informatie

Thailand. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl

Thailand. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl Thailand Deze fotopresentatie geeft een impressie van onze rondreis door Thailand. Met 15 deelnemers hebben we in 23 dagen bijna 5000 km afgelegd met busjes, trein, tuktuk, olifanten, boten, te voet en

Nadere informatie

Thailand 2007. 1 van de olifanten tijdens de olifantenrit. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.

Thailand 2007. 1 van de olifanten tijdens de olifantenrit. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser. Thailand 2007 1 van de olifanten tijdens de olifantenrit 1 van de vele arme gezinnen 1 van de vele stationschef's 1 van de zovele baaien van Koh Samed 2de doortocht door de rivier 3 van onze groep Aanzicht

Nadere informatie

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli Reisverslag Sri-Lanka 2 juli 25 December 2011 waren wij 12,5 jaar getrouwd en als verlaat huwelijksreis zijn wij met onze drie dochters naar Sri-Lanka vertrokken. Eerst lekker 3 dagen bij het zwembad rondhangen

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

Thailand. Neem je ouders mee naar... Thailand. Apen Monniken Oerwoud Bangkok. Tuk-tuk. Tempels Eilanden. Een reisgids voor kinderen?!

Thailand. Neem je ouders mee naar... Thailand. Apen Monniken Oerwoud Bangkok. Tuk-tuk. Tempels Eilanden. Een reisgids voor kinderen?! Olifanten Tempels Eilanden Palmbomen Tuk-tuk Apen Monniken Oerwoud Bangkok Neem je ouders mee naar... Thailand Een reisgids voor kinderen?! Ben jij een echte avonturier? Zou je meer willen weten over Thailand?

Nadere informatie

12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder

12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder 12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder Hieronder 12 bijzondere, gezinsvriendelijke woningen van HomeExchange: Frankrijk Seignosse Dit Baskische huis in Landes- stijl ligt pal aan het strand. Het

Nadere informatie

Waar kunt u beter heen gaan dan het altijd zonnige Spanje!

Waar kunt u beter heen gaan dan het altijd zonnige Spanje! Guardamar Waar kunt u beter heen gaan dan het altijd zonnige Spanje! Dit land herbergt heel wat prachtige streken, veel cultuur en prachtige zandstranden. En om volledig van deze omgeving te kunnen genieten,

Nadere informatie

Informatie over Chiang Mai en directe omgeving

Informatie over Chiang Mai en directe omgeving Informatie over Chiang Mai en directe omgeving Beschrijving Chiang Mai Chiang mai, de op een na grootste stad van het land (1.500.000 inwoners), is de toeristische hoofdstad van het noorden van Thailand.

Nadere informatie

VILLA EVORA! MEI 2015

VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA In de meivakantie van 2015 hadden wij het geluk om 12 dagen door te brengen in Villa Evora te Gazipasa van Maria en Sjef de Vries! Het bleek een geweldige plek voor een

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

Reisprogramma: Slow Travel Thailand (2015)

Reisprogramma: Slow Travel Thailand (2015) Reisprogramma: Slow Travel Thailand (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Chiang Mai. Het is een bewuste keuze van Dashwood Travel om uw rondreis te starten in Chiang Mai. Er zijn uitstekende

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

WAT BIEDT CURAÇAO Willemstad 35 Stranden 45 Er op uit 55 Landhuizen 69 Shopping 77 Curaçao by night 85 Curaçao onder water 105 Stranden GROOT AANTAL STRANDEN Curaçao heeft voor zonaanbidders een uitgebreide

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Te doen in en rond Vistamar.

Te doen in en rond Vistamar. Te doen in en rond Vistamar. Onze woning is gelegen in een rustige urbanisatie, met zwembad, tuin en ligweide. Vanaf de voorste terrassen en vanaf het zonneterras zie je de zee, het zwembad en iets naar

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa el Morro - /spanje/lanzarote/uga/casa_el_morro.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Morro - (Spanje Lanzarote

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Thailand. Palmbomen Tuk-tuk. Neem je ouders mee naar... Thailand. Olifanten Tempels Eilanden. Apen Monniken Oerwoud Bangkok

Thailand. Palmbomen Tuk-tuk. Neem je ouders mee naar... Thailand. Olifanten Tempels Eilanden. Apen Monniken Oerwoud Bangkok Olifanten Tempels Eilanden Palmbomen Tuk-tuk Apen Monniken Oerwoud Bangkok Neem je ouders mee naar... Thailand Een reisgids voor kinderen?! Ben jij een echte avonturier? Zou je meer willen weten over Thailand?

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Karpathos stranden Oostkust:

Karpathos stranden Oostkust: Karpathos stranden Oostkust: Vananda Beach ligt ten noorden van Diafani. Als je de boulevard afloopt richting het noorden kun je tussen de huizen door omhoog lopen. De weg loopt door een stukje bos en

Nadere informatie

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights 21 daagse rondreis Sri Lanka De Highlights Sri Lanka, de parel uit de Indische oceaan, biedt de reiziger een unieke ervaring door zijn uitbundige natuur, schitterende stranden, verlaten koningssteden,

Nadere informatie

Een resort met schoonheid zover het oog reikt

Een resort met schoonheid zover het oog reikt 89 Tropische vakantievilla S Een resort met schoonheid zover het oog reikt indigo Garden wordt een schitterend resort direct naast hole één van de golfbaan op Blue Bay. op dit glooiende terrein verrijzen

Nadere informatie

Swingend curacao GEMAAKT DOOR MANDY

Swingend curacao GEMAAKT DOOR MANDY Swingend curacao GEMAAKT DOOR MANDY Curacao Altijd al naar Curaçao willen reizen, maar staat de lange vlucht of de reissom u tegen? Zet deze gedachten even opzij! Het klinkt erg cliché, maar u stelt zich

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen volstaat identiteitskaart (geldig tijdens uw verblijf) LOKALE MUNT : De Bulgaarse munt is de LEV. U kunt geld afhalen aan geldautomaat

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai RV River Kwai Thailand heeft de bijnaam het land van de eeuwige glimlach. Het lijkt wel alsof de Thaise bevolking altijd vrolijk en behulpzaam is. Hét levensmotto is mai pen rai, wat zoveel betekent als

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

Wist je dat.. dan 70% van alle koraalsoorten ter wereld te vinden.

Wist je dat.. dan 70% van alle koraalsoorten ter wereld te vinden. Beleef.. Raja Ampat Wist je dat.. Je 48 jaar bezig bent om alle eilanden te bezoeken... Je bent 48 jaar bezig wanneer je iedere dag een ander eiland in Indonesië bezoekt! Indonesie bestaat namelijk uit

Nadere informatie

Vijfde leerjaar: Opdracht 1

Vijfde leerjaar: Opdracht 1 Vijfde leerjaar: Opdracht 1 Toon een foto uit San Marino. Dit is een dwergstaat in Italië en één van de kleinste landen ter wereld. Het landje is 61 km² groot en is volledig omgeven door Italië, maar geen

Nadere informatie

dichtbij of ver van hier Mijn geheime plek

dichtbij of ver van hier Mijn geheime plek Mijn geheime plek Een stil plekje, voor mij alleen. Mijn plekje, daar ga ik vaak heen. Want dat plekje, is heel speciaal voor mij. En op dat plekje, voel ik me vrij. In elk seizoen van het jaar, Vind je

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN FASCINEREND BALI - 10 DAGEN Tourcode: DJ-10D-FB-DJ10 Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Thailand deel 2. Sawasdeeka. Djoser BV Breestraat CM Leiden

Thailand deel 2. Sawasdeeka. Djoser BV Breestraat CM Leiden Thailand deel 2 Sawasdeeka Eerste rustplaats Opfrissen bij de waterval Midden in het rijstveld Dorp waar overnachten Eerste slaapplek Leuk optrekje Ook hier weer handel Wat zie je zoal onderweg, orchidee

Nadere informatie

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA ontdek het echte thailand! EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA LAOS 5 CHIANG KHAN 6 NONG KHAI BUNG KAN 7 NAKHON PHANOM PHETCHABUN 4 2 1 KHON KAEN 14 9 THAILAND CHAIYAPHUM ROI ET SURIN

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Ik houd mijn spreekbeurt over het eiland Gran Canaria. Ik ben er zelf al een aantal keren met mijn ouders geweest en ga er beslist nog eens naar toe

Ik houd mijn spreekbeurt over het eiland Gran Canaria. Ik ben er zelf al een aantal keren met mijn ouders geweest en ga er beslist nog eens naar toe Gran Canaria Inleiding Ik houd mijn spreekbeurt over het eiland Gran Canaria. Ik ben er zelf al een aantal keren met mijn ouders geweest en ga er beslist nog eens naar toe Canarische Eilanden Gran Canaria

Nadere informatie

Thailand. Groepsreis naar Bring the Elephant Home Vrijwilligerswerk: Werken op een olifanteneiland 1/6

Thailand. Groepsreis naar Bring the Elephant Home Vrijwilligerswerk: Werken op een olifanteneiland 1/6 1/6 Zinvol reizen Thailand is een schitterend land dat door vele toeristen bezocht wordt. Met Commundo bezoek je niet alleen het prachtige Thailand, maar ga je ook daadwerkelijk iets betekenen voor de

Nadere informatie

SEALUX LUXUR Y Y ACHT CHAR TER ING

SEALUX LUXUR Y Y ACHT CHAR TER ING SEALUX Een reis naar je innerlijke zelf Spanning en emotie, de schoonheid en de geheimen van de zee... Met zijn afmetingen van 16. op 8,5 m. is de Lagoon 500 zeker geen kleintje onder de groten. Met zeilen

Nadere informatie

Toeristen in Nederland

Toeristen in Nederland Toeristen in Nederland Het is bijna zomer. Veel Nederlanders gaan lekker op vakantie naar het buitenland. Maar er komen ook heel veel buitenlandse toeristen naar Nederland. Hoeveel zijn dat er eigenlijk?

Nadere informatie

House of the Sea Lefkada k.k.

House of the Sea Lefkada k.k. TE KOOP House of the Sea Lefkada 1.285.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.285.000 k.k. Woningtype Villa Woonruimte 320m² Perceeloppervlakte 5.000m² Kamers 5 Stad Lefkada Adres House of the Sea OMSCHRIJVING Schitterend

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Tijdens deze tour maakt u kennis met de facetten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. U fietst door nostalgische

Nadere informatie

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia.

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia. Villa Celeste Villa Celeste, op het eiland Kreta, is gelegen aan de prachtige noord-oost kust van Kreta op tien minuten loopafstand van het pittoreske stadje Sitia. Villa Celeste heeft een bevoorrechte

Nadere informatie

Luxueus dubbel appartement bij strand in Ferragudo in Ferragudo

Luxueus dubbel appartement bij strand in Ferragudo in Ferragudo pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 495.000 Bouwjaar 2003 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 228 City Ferragudo Vloeroppervlak 225 pagina 3/5 Dit townhouse bestaat uit 2 volledige appartementen met

Nadere informatie

Rota. Een leuk Spanje alternatief!

Rota. Een leuk Spanje alternatief! Rota Een leuk Spanje alternatief! Veel mensen gaan met de vakantie naar Spanje, dit uiteraard omdat de zon daar overvloedig schijnt. De toeristenstranden zijn dan bepakt met zwetende lichamen die zich

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

betoverend BAli Indonesie

betoverend BAli Indonesie betoverend BAli Indonesie GEMAAKT DOOR DENISE BALI Bali is een bestemming die u altijd bij zal blijven. Het land beschikt over een rijke cultuur, een schitterende natuur en langgerekte stranden. Dit in

Nadere informatie

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval Huizen vanhendriks Karperstraat 121, 6833 EB Arnhem Uitgebouwde hoekwoning met garage Jaren 30 Zonnige achtertuin met privacy Kindvriendelijke wijk Prettige lichtinval H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0030E

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0030E PV0030E Accommodatie Beschrijving Appartement in centrum Porto CesareoPV0030E is een ruim appartement in het centrum van Porto Cesareo in het zuiden van Puglia. Het appartement maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

K.K. OEVERZEGGESTRAAT BV AMSTERDAM. Aangeboden door:

K.K. OEVERZEGGESTRAAT BV AMSTERDAM. Aangeboden door: OEVERZEGGESTRAAT 28 1087 BV AMSTERDAM 569.000 K.K. Aangeboden door: Makelaars AnnoNU IJburglaan 1495-1497 1087 KM Amsterdam 020-4194580 info@makelaarsannonu.nl INLEIDING OEVERZEGGESTRAAT 28, 1087 BV AMSTERDAM

Nadere informatie

PRACHTIGE EN FUNCTIONELE 3 SLAPPKAMER WONING GEREED OM TE BETREKKEN IN STAVROS

PRACHTIGE EN FUNCTIONELE 3 SLAPPKAMER WONING GEREED OM TE BETREKKEN IN STAVROS PRACHTIGE EN FUNCTIONELE 3 SLAPPKAMER WONING GEREED OM TE BETREKKEN IN STAVROS REF: STAVROS KALYPSO VRAAGPRIJS: 298,000 WOONOPPERVLAKTE: 183,20m 2 KAVELGROOTTE: 4,023m 2 Fantastischeéénlaagse woning te

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

TE KOOP Javea

TE KOOP Javea TE KOOP 372746 Javea 2.500.000 KENMERKEN Prijs 2.500.000 Woningtype Villa Woonruimte 450m² Perceeloppervlakte 1.800m² Woontype Bestaande bouw Stad Javea Adres 372746 OMSCHRIJVING Een zeldzame kans om een

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

1 In het begin. In het begin leefde alleen God. De Heere God is er altijd geweest. En Hij maakte de hemel en de aarde.

1 In het begin. In het begin leefde alleen God. De Heere God is er altijd geweest. En Hij maakte de hemel en de aarde. 1 In het begin GENESIS 1:1-25 In het begin leefde alleen God. De Heere God is er altijd geweest. En Hij maakte de hemel en de aarde. De aarde is nat en donker. God wil van de aarde iets heel moois maken.

Nadere informatie

SAFARI. zijn de olifanten altijd bedekt met een rode stoflaag tegen de zon en de Op ruim 3 uur rijden van Mombasa ligt

SAFARI. zijn de olifanten altijd bedekt met een rode stoflaag tegen de zon en de Op ruim 3 uur rijden van Mombasa ligt www.magicalkenya.nl SAFARI Ais je Kenia bezoekt, dan is een safari een must. Een safari door de bush maakt je vakantie in Kenia tot een onvergetelijke ervaring. Er zijn 50 nationale parken, soms zo groot

Nadere informatie

Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand

Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Yangon. Dag 2, aankomst Yangon Maaltijden: D Transport: auto Op het vliegveld wordt u opgehaald voor de

Nadere informatie

2-SLAAPKAMER ÉÉNLAAGSE VILLA MET AANGELEGDE TUIN EN ONGELOOFLIJK MOOI ZEE- EN BERGZICHT IN KALLERGIANA

2-SLAAPKAMER ÉÉNLAAGSE VILLA MET AANGELEGDE TUIN EN ONGELOOFLIJK MOOI ZEE- EN BERGZICHT IN KALLERGIANA 2-SLAAPKAMER ÉÉNLAAGSE VILLA MET AANGELEGDE TUIN EN ONGELOOFLIJK MOOI ZEE- EN BERGZICHT IN KALLERGIANA REF: KALLERGIANA MIDAS VRAAGPRIJS 285,000 WOONOPPERVLAKTE: 100m² KAVELGROOTE:500m² MODERNE ÉÉNLAAGSE

Nadere informatie

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Remetzo Villas - (Griekenland Kefalonia Vatsa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

SEALUX LUXUR Y Y ACHT CHAR TER ING

SEALUX LUXUR Y Y ACHT CHAR TER ING Een reis naar je innerlijke zelf Spanning en emotie, de schoonheid en de geheimen van de zee... Met zijn afmetingen van 16. op 8,5 m. is de Lagoon 500 zeker geen kleintje onder de groten. Met zeilen tot

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa's Ioanina euros/week

Villa's Ioanina euros/week Villa's Ioanina Met een oppervlakte van 24.000 mâ² en uitzicht op zee, is Villas Ioanina gelegen in het gebied van Agia Irini, in het westelijke deel van het eiland Paros. Bestaande uit 9 afzonderlijke

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aresti Mountain Villas - (Griekenland Zakynthos Agios Leontas) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille

Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Chà teau de Dieupart België / Ardennen - Luik / Aywaille Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/ardennen-luik/aywaille/123139 Omschrijving Huis Parterre: (open keuken(fornuis(4 kookplaten),

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

Vragenkaartjes voor onderweg!

Vragenkaartjes voor onderweg! Vragenkaartjes voor onderweg! 1 Print de kaartjes uit 2 Knip de kaartjes uit langs het kniprandje 3 Bind een elastieke om het pakketje kaartjes 4 Klaar om op vakantie te gaan met leuke vragenkaartjes!

Nadere informatie

Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse.

Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse. Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse. Riante bouwkavels tussen Haarlem en Leiden in het buitengebied van Lisse. Vrij wonen in de Randstad Uw droomhuis Heerlijkheid Akervoorde

Nadere informatie

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje.

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Zorgorganisatie Laurens maakt het samen met het RCR Zorghotel Suriname en Spanje mogelijk dat haar zorgcliënten met vakantie kunnen naar Suriname

Nadere informatie

Travelagency Tristan Z, Youri K, Ramon K en Dennis R. Reis Thailand. Zomer 2014. Inhoudsopgaven

Travelagency Tristan Z, Youri K, Ramon K en Dennis R. Reis Thailand. Zomer 2014. Inhoudsopgaven Reis Thailand Zomer 2014 ` Inhoudsopgaven Het reisschema Dagindeling bijzonderheden Route beschrijving Inbegrepen kosten niet inbegrepen kosten Totale reiskosten Reisschema voor Thailand: Periode 3 juli

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Regina's Villa Griekenland Kefalonia Divarta

Regina's Villa Griekenland Kefalonia Divarta Regina's Villa Griekenland Kefalonia Divarta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Regina's Villa - (Griekenland Kefalonia Divarta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service Playa Montroig is de ideale bestemming voor mensen die comfort zoeken en de fijnste finesses weten te waarderen. In een lommerrijke omgeving met verzorgde

Nadere informatie

PEDRO NUNESSTRAAT 4 AMSTERDAM 525.000 k.k. www.pedronunesstraat4.nl Omschrijving PRACHTIG EN SFEERVOL AFGEWERKTE WONING, CIRCA 140M2, VRIJSTAAND MET GENOEG PARKEERRUIMTE VOOR WEL 3 AUTO S. NU 2 SLAAPKAMERS,

Nadere informatie

Reisverslag: THAILAND. Bangkok-River Kwai en Chiang Mai

Reisverslag: THAILAND. Bangkok-River Kwai en Chiang Mai Reisverslag: THAILAND Bangkok-River Kwai en Chiang Mai Na een vlucht van ong. 11 uur aankomst in Bangkok. Transfer van ong. 45 minuten naar ons hotel in het centrum. Na hotelbezoek zijn we naar een tempel

Nadere informatie

Eten en drinken in Inle Lake Myanmar

Eten en drinken in Inle Lake Myanmar Eten en drinken in Inle Lake Myanmar Wat een rijke cultuur heeft Myanmar. Cultuur wisten we natuurlijk, daarom zijn wij er ook naartoe gereisd, maar qua eten en drinken overtreft het de verwachtingen.

Nadere informatie

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702 Moeilijkheidsgraad Duur Plaats Formule Prijs Zeer makkelijk 7 dagen (6 nachten) Van Bordeaux tot Arcachon Kamer met ontbijt Vanaf 849 /pers

Nadere informatie

Door de heuvels langs kapelletjes

Door de heuvels langs kapelletjes ROUTE 7 afstand: DUUR: type: ZWAARTE: LAAGSTe punt: 12,0 km 3,5 uur rondwandeling 2 (afstand, klimmen) 0m, Hoogste punt: 300m kokkari Door de heuvels langs kapelletjes Er naar toe Kokkari ligt aan de noordkust

Nadere informatie

BROCHURE. een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk

BROCHURE. een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk BROCHURE een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk KOOPPRIJS 475.000 een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk Het plaatsje Cogolin ligt 10 km landinwaarts

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait.

In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait. Voorbereidingskit Auti-Doe-Dag 2014 In samenwerking met Het Spoorwegmuseum blij om jullie te mogen verwelkomen bij de Auti-Doe- Dag waar alles om de treinen draait. Voor je ligt de voorbereidingskit voor

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie