AMC licentie in Aastra 400. SIP toestel licentie in Aastra 400. IP-licentie in Aastra 400. Aastra videoterminal licentie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AMC licentie in Aastra 400. SIP toestel licentie in Aastra 400. IP-licentie in Aastra 400. Aastra videoterminal licentie"

Transcriptie

1 Spaarbrochure

2

3 Hoe kunt u sparen? Van 1 april 2013 tot 1 december 2013 krijgt u punten voor licenties die u verkoopt in een Aastra 400 en/of OMM oplossing. Er zijn binnen de Aastra 400 en OMM verschillende soorten licenties: AMC licentie in Aastra 400 SIP toestel licentie in Aastra 400 IP-licentie in Aastra 400 Aastra videoterminal licentie Messaging licentie OMM (1 licentie van 10 users) Locatie licentie OMM (1 licentie van 10 users) Systeem licentie OMM (1 licentie van 10 basestations) 1 pt. 1 pt. 1,5 pt. 3 pt. 5 pt. 35 pt. 10 pt. Aastra 400 Wanneer u een Aastra 400 verkoopt met extra digitale of analoge aansluitingen (extra op de standaard aanwezige aansluitingen in de Aastra 400), dan levert dat op: Toestelkaart 4 analoge aansluitingen Toestelkaart 8 analoge aansluitingen Toestelkaart 16 analoge aansluitingen Toestelkaart 4 digitale aansluitingen Toestelkaart 8 digitale aansluitingen Toestelkaart 16 digitale aansluitingen Toestelkaart 32 digitale aansluitingen 10 pt. 20 pt. 30 pt. 10 pt. 20 pt. 30 pt. 60 pt.

4 Combinatiepakket Tevens is er een combinatiepakket beschikbaar voor netto, hierin zitten de volgende onderdelen: 1 x Aastra x analoge toestelpoorten 2 x digitale toestelpoorten 2 x Aastra 6730i 2 x sip trunk licentie 2 x voic kanalen 1 x voic basis 5 x dagen training A400 ( installatie en programmeren) 1 x 1 dag installatie ondersteuning vanuit businesscom en 1 jaar alle updates GRATIS 20pt. Tevreden klanten leveren ook punten op! U kunt gedurende de gehele actieperiode maximaal 3 klanten die in de actieperiode een systeem hebben gekocht, aanleveren als referentie. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een contactpersoon van de klant door te geven via tdeelstra@aastra.com en de contactpersoon te melden dat er contact met hem wordt opgenomen voor een interview. Een professionele journalist zal een afspraak maken met de klant en aan de hand van het interview wordt een klantcase gemaakt. Nadat de case is voorbereid krijgt de klant als eerste inzage en na goedkeuring kan deze referentie door u gebruikt worden om Aastra en uzelf aan te bevelen bij andere klanten. De kosten voor het interview en de opmaak van de case (t.w.v ) komen geheel voor rekening van Aastra en businesscom. Het levert u dus niet alleen een prachtige en volledig opgemaakte referentie op maar u krijgt over de normaal gespaarde punten van dit project nog eens 25% extra punten!

5 Voorwaarden Punten gelden alleen voor bovengenoemde oplossingen die in de geldende actieperiode worden ingekocht. De punten en/of gespaarde artikelen kunnen niet ingewisseld worden voor contanten of kortingen. Wanneer op een project extra korting wordt verleend, zal deze korting ook op de punten voor het project worden doorberekend. Punten kunnen op twee momenten worden ingeleverd, namelijk op de eerste pasdag of na de actie in december. Punten kunnen niet extra worden ingekocht. Punten gelden alleen voor definitieve orders die zijn ingestuurd van 1 april tot en met 30 november en uiterlijk uitgeleverd worden op 31 maart Als een order wordt geannuleerd behouden Aastra en businesscom het recht om punten te annuleren en eventueel geleverde producten terug te vorderen. In juli zal er een pasdag plaatsvinden in Veghel. Op deze dag kunt u tussentijds uw punten inzetten voor artikelen, zodat u deze ook kunt gebruiken tijdens de Tilburg Ten Miles op 1 september.

6 Running Artikelen

7 RUNNING 9 Asics Running Kayano kous De kous voelt aangenaam zacht aan de voet. Dankzij de talrijke verstevigingen vormt deze zich perfect om de voet en zorgt op die manier voor comfort en stabiliteit. 18 Asics Running Bottle Belt Makkelijk voor lange trainingen, ruimte voor eten en andere benodigdheden, tevens voorzien van flesjes voor 800ml vocht. 36 Asics Running shirt Een functioneel shirt, met bodymapping op plekken waar men daadwerkelijk veel warmte en transpiratie afvoer nodig heeft. Een ideale 2e laag, die er voor zorgt dat je huid droog blijft.

8 RUNNING 43 Asics Running Tight Een strakke tight, met veel pasvorm geen irritaties aan naden, d.m.v. flatlock naden. Spierondersteuning en comfort voor een aangename en toch intensieve training. 57 Asics Running Jack Een basis begrip voor hardlopen tijdens veel wind en regen. Het materiaal heeft een Teflon coating, waardoor deze goed waterafstotend is. De microfiber stof zorgt ervoor dat de wind niet op je lichaam slaat. 71 Asics Schoen Glide Neutrale hardloopschoen met het Gel demping system, zorgt voor de ideale schok absorptie. Het bovenwerk is gemaakt van Mesh Nylon, dat zorgt voor veel pasvorm en een lager gewicht.

9 RUNNING 86 Polar hartslag horloge Voor de sporter die wil weten wat het trainingseffect is; vetverbranding of conditieverbetering. Inclusief comfortable, textiele borstband met gecodeerde zender om storing met anderen te vermijden. 93 Asics Schoen Cumulus Het topmodel trainingsschoen van vele atleten. Neutraal met een goede contrefort en wig die veel stabiliteit biedt. In tegenstelling tot de Glide is dit model qua dempend vermogen uitgebreid met extra voorvoet demping en Speva wat verwerkt is in de inliner. Wist u dat je per hardloop-pas drie keer lichaamsgewicht druk uitoefent per schoen.

10 Aerobic Artikelen

11 AEROBIC 6 Adidas Bidon 800ml bidon 7 Iphone Arm wallet Voor de Iphone 4 en 5 beschikbaar, spatwaterdicht, te gebruiken bij het dragen van deze armwallet one size fits all. 9 Jump Rope Rucanor Als van ouds, wil je een goede conditie en sprongkracht creëren, dan is deze onmisbaar, houten handvat en lederen string. Gelagerd met een abec3 voor het draaicomfort.

12 AEROBIC 13 Fitness mat Rucanor 9mm dikke neoprene, makkelijk voor thuis en om mee te nemen naar het park of de sportschool. 14 Dumbels 1 of 2 of 3 kilo Dit spreekt voor zich, wil je blessures verhelpen of juist meer massa creëren. Een training met halters waarmee je veel herhalingen maakt geeft een gewenst resultaat, zonder dat je je spieren overbelast. 30 Adidas 3 stripes vest 100% katoenen vest, waarbij de stof aan de binnenzijde gebrusht is. Dit geeft een comfortabel gevoel en warmte.

13 AEROBIC 31 Adidas 3 stripes longtop Functionele trainingtop, het technische materiaal ClimaTec zorgt ervoor dat het ondersteunend werkt en vochtregulerend is. 34 Adidas workout pants Met een hoog draagcomfort. Het technische materiaal ClimaTec zorgt ervoor dat het ondersteunend werkt en vochtregulerend is. 57 Nike Aerobic schoen Wie wil er nou geen comfortabel aerobic schoen die en licht is en het juiste dempend vermogen heeft.

14 Cycling Artikelen

15 CYCLING 11 AGU Saddle bag Altijd makkelijk om je reparatiesetje mee te nemen. De Saddle bag zit mooi weggewerkt onder je zadel met een makkelijk Klik en Go systeem. 25 In 3 kleuren AGU Fietsbril NIDD Voor de echte racer, comfortabel frame met een zwevend neusbruggetje. De bril wordt geleverd met 3 verschillende glazen, voor alle weersomstandigheden. 46 AGU shirt Dobiacco Koersshirt met korte mouw een elastische onderzijde met ventilatie op zijpanden. 3 zakken op de achterzijde voor de mueslibol en andere gezonde repen.

16 CYCLING In 3 kleuren 46 AGU racehelm Citius Veiligheid maar ook een modeaccessoire. 14 ventilatieopeningen, inclusief reflectie. Het gewicht van deze sportieve helm is 280 gram. 54 AGU koersbroek Dobiacco De koersbroek met galgen welke zorgen voor meer pascomfort. 190 gram Ceylon Lycra, bovenzijde van Mesh. De broek is voorzien van een Pro 4 way 3D zeem. 64 AGU Raceschoen RHO De raceschoen is geschikt voor het Shimano SPD en Look system. Voorzien van 3 klittenbandsluitingen, reflecterend. Verkrijgbaar in de maten In 2 kleuren

17 CYCLING 68 AGU shirt lange mouw Dobiacco Voorzien van een volledige rits. Kinbeschermer t.o.v. de rits, elastische onderzijde en elastische manchet. In 3 kleuren 71 Polar CS100 Voor de recreatieve fietser die zijn prestaties wil verbeteren. Hartslagmeting in combinatie met actuele gemiddelde en maximale snelheid. Ownzone bepaalt dagelijks je persoonlijke hartslagzone gebasseerd op je conditie van de dag. OwnCal geeft calorieverbruik weer en tevens een samenvatting van je laatste training.

18 18 CYCLING 1429 Kuota (mountainbike) KOR LITE afmontage XT Deore De Kuota Kor Lite is na de KY50 en de Kor het derde MTB frame van Kuota. De nieuwste technologie en scherp design komen samen in de Kor Lite. Monocoque lichte constructie. Verkrijgbaar in 4 verschillende frame maten S - M - L - XL Alleen in deze kleurcombinatie. 12k state-of-the-art nano-vezels. In 1 kleur

19 CYCLING Kuota (racefiets) Kharma Evo afm. Shimano Tiagra CT/DUB 10v Kuota s bestseller, de Kharma, is volledig onder handen genomen. Het frame is nog aerodynamischer, heeft een oversized full carbon voorvork met een 1 1/8 1 ½ balhoofd en een PF30 bottom bracket. Door deze aanpassingen is Kuota er in geslaagd om de technologieën van hun topmodellen voor iedereen beschikbaar te maken en zo de Kharma EVO nog beter te maken. Monocoque lichte constructie. Verkrijgbaar in 7 verschillende frame maten: XXS (43,5) - XS - S - M - L - XL - XXL(60) Framegewicht van 1060 gram (XXS) tot 1210 gram(xxl) Geschikt voor de veeleisende recreant en de wedstrijdrenner. In 1 kleur

20 Teamwear Artikelen

21 TEAMWEAR 307 Masita SportBag pakket 16 st. incl. bedrijfslogo 1 kleur. Het materiaal is 100% polyester met verstelbare schouderriem, uw logo wordt aan één zijde aangebracht d.m.v. de transfer druktechniek. 336 Nike SportBag pakket 16 st. incl. bedrijfslogo 1 kleur. Het materiaal is 100% polyester, met verstelbare schouderriem, uw logo wordt aan één zijde aangebracht d.m.v. de transfer druktechniek. 375 Derby Star Classic trainingsbal pakket, 15 st. Dé trainingsbal voor veel verenigingen en individualisten. Het 3 lagen systeem zorgt voor veel balgevoel en comfort.

22 TEAMWEAR 411 Masita Zaaltrainingspakken 8 st. incl. bedrijfslogo 1 kleur Uit de nieuwe collectie bij Masita. Stijlvol trainingspak, 100% polyester. Het bedrijfslogo wordt d.m.v. flextransfers gedrukt. 429 Masita Zaalvoetbalpakket 8 sets (shirt, short, kous) incl. keeper, incl. bedrijfslogo 1 kleur incl. nummering Masita heeft een volledig nieuwe lijn waaronder deze shirts, shorts en kousen. Ook nummering drukken wij voor u alles op basis van Flex transfers. 447 SMU Running Tight 25 st. SMU staat voor Special Make Up. Uw eigen bedrijfslogo op uw eigen kledinglijn, zoals u het wenst. Onze ontwerper wil hier dolgraag mee aan de slag, zodat u uw bedrijf kunt presenteren als de beste en het gezondste.

23 TEAMWEAR 465 Nike Zaalvoetbalpakket 8 sets (shirt, short, kous) incl keeper, incl bedrijfslogo 1 kleur incl nummering De kwaliteit en uitstraling zoals het nederlandselftal dat ervaart? Dat kan, met deze kledinglijn van Nike. 100% polyester Dry-Fit, wat zorgt voor een goede vochtregulering. 621 Nike Zaaltrainingspakkenpakket 8 st. incl. bedrijfslogo 1 kleur Kwaliteits kledinglijn van Nike. 626 SMU Running Singlet 25 st. SMU staat voor Special Make Up. Uw eigen bedrijfslogo op uw eigen kledinglijn, zoals u het wenst. Onze ontwerper wil hier dolgraag mee aan de slag, zodat u uw bedrijf kunt presenteren als de beste en het gezondste.

24 TEAMWEAR 804 SMU Running Tight Lang 25 st. SMU staat voor Special Make Up. Uw eigen bedrijfslogo op uw eigen kledinglijn, zoals u het wenst. Onze ontwerper wil hier dolgraag mee aan de slag, zodat u uw bedrijf kunt presenteren als de beste en het gezondste. 858 Masita Veldvoetbalpakket 16 sets (shirt, short, kous) incl. keeper, incl. bedrijfslogo 1 kleur incl. nummering Masita heeft een volledig nieuwe lijn waaronder deze shirts, shorts en kousen. Ook nummering drukken wij voor u. 929 Nike Veldvoetbalpakket 16 sets (shirt, short, kous) incl. keeper, incl. bedrijfslogo 1 kleur incl. nummering. Dry-Fit materiaal wat comfortabel draagt en de huid drooghoudt. Alles kan voorzien worden van logo s en nummering.

25 TEAMWEAR 1108 SMU Program Teamwear Agu vanaf 10 sets. Uw bedrijf op een taylormade manier presenteren. Dat kan, onze ontwerp afdeling begeleidt u hierin. Klant is leidend en wij ontwerpen wat u wilt. Comfortable materialen, zoals de profs hun kleding ook dragen SMU Running Jack 25 st. SMU staat voor Special Make Up. Uw eigen bedrijfslogo op uw eigen kledinglijn. Dit jack heeft een Teflon gecoat Nylon, wat waterafstotend en ademend is SMU Running Shirt 25 st. Deze Special Make Up, is gemaakt van 100% polyester met ademende stukken onder de arm en op de schouder. Uw eigen bedrijfslogo op uw eigen kledinglijn zoals u het wenst.

26 Fitness Artikelen

27 FITNESS Cycle M Hometrainer De instap in de wereld van KETTLER. Toerentalafhankelijk magneetremsysteem met weerstandverstelling in 8 niveaus Ca. 6 kg vliegwiel Eenvoudig te bedienen trainingscomputer met een permanente weergave van 6 functies Polsslagmeting via handsensoren (inbegrepen) 271 Cycle P Hometrainer De grote broer van de Cycle M. Toerentalafhankelijk magneetremsysteem met weerstandverstelling in 16 niveaus Ca. 9 kg vliegwiel Trainingscomputer met 12 programma's en 4-personengeheugen Polsslagmeting via handsensoren (inbegrepen)

28 FITNESS 407 Cycle R Hometrainer De zithometrainervariant van de CYCLE serie met een zeer comfortabele en veilige zitpositie maakt een optimale training voor elke persoon mogelijk. De greepbeugels en het open frame vergemakkelijken het opstappen en afstappen. De trainingscomputer met Push 'n Turn biedt een comfortabele bediening van de hometrainer. 307 Cross M Crosstrainer De instap in de crosstrainerserie van KETTLER. Toerentalafhankelijke magneetremsysteem met weerstandverstelling in 8 niveaus Ca. 12 kg vliegwiel Verstelbare treevlakken Eenvoudig te bedienen trainingscomputer met permanente weergave van 6 functies.

29 FITNESS 378 Cross P Crosstrainer De computergestuurde variant van de crosstrainers. Toerentalafhankelijk, motorgestuurd magneetrem systeem met weerstandverstelling in 16 niveaus Ca. 14 kg vliegwiel Verstelbare treevlakken. Trainingscomputer met 12 programma's en 4-personengeheugen. Polsslagmeting via handsensoren of oorclip (inbegrepen)

30 Sales Actie Aastra 400! 1 x Aastra x analoge toestelpoorten 2 x digitale toestelpoorten 2 x Aastra 6730i 2 x sip trunk licentie 2 x voic kanalen 1 x voic basis 5 x dagen training A400 ( installatie en programmeren) 1 x 1 dag installatie ondersteuning vanuit businesscom en 1 jaar alle updates GRATIS Dit alles voor de prijs van 1950,- Netto! Deze actie loopt van 1 april 2013 tot 31 december Men krijgt bij aanschaf van dit pakket 20 extra actie punten! Voorwaarden Dit pakket mag onbeperkt worden afgenomen. Per reseller krijg je maar 1 x 20 punten.

31

32 Download de brochure in PDF

LOTUS R 7666-000 GOLF M 7661-600

LOTUS R 7666-000 GOLF M 7661-600 Kettler LOTUS R 7666-000 Trainingscomputer met blauw backlight zoals Golf P 9 kg vliegwiel voor zeer hoge omwenteling Zitting met textiel bespannen, horizontaal en in hoek verstelbaar Zwaartepuntpedalen

Nadere informatie

ALL WEATHER FULL MOTION

ALL WEATHER FULL MOTION ALL WEATHER FULL MOTION Of je nu hardloopt in de regen of de wind, met de juiste kleding en schoenen blijf je droog en warm. Zo haal je altijd het beste uit je run. www.runnersworld.nl HARDLOPEND DE WINTER

Nadere informatie

NIEUW IN DE COLLECTIE!!!!!!!!

NIEUW IN DE COLLECTIE!!!!!!!! NIEUW IN DE COLLECTIE!!!!!!!! REGENKLEDING VAN HAPPY RAINY DAYS! Super leuke jassen, broeken, trenchcoats en poncho's, in leuke kleuren, effen of met stippen. Voor dames en meisjes. Ook zitten er leuke

Nadere informatie

Dat loont. 1.Jongens zwembroek 92-164 24.99 Nu 12.99

Dat loont. 1.Jongens zwembroek 92-164 24.99 Nu 12.99 1.Jongens zwembroek 92-164 24.99 Nu 12.99 Osaga is geschikt voor zowel de functionele sporter als de recreatieve sporter. Osaga heeft de juiste outfit met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De Osaga

Nadere informatie

INHOUDsopgave SPELERSETS SHIRTS SHORTS & KOUSEN DOELMAN TRAINING PRESENTATIE JASSEN TASSEN SCHEIDSRECHTER SETS INDOOR. Silver Set 4 Mercury Set 10

INHOUDsopgave SPELERSETS SHIRTS SHORTS & KOUSEN DOELMAN TRAINING PRESENTATIE JASSEN TASSEN SCHEIDSRECHTER SETS INDOOR. Silver Set 4 Mercury Set 10 SPELERSETS SHIRTS SHORTS & KOUSEN DOELMAN TRAINING PRESENTATIE JASSEN TASSEN SCHEIDSRECHTER SETS INDOOR Silver Set 4 Mercury Set 10 Glasgow 12 Dapaer 14 Madrid 16 Midas, Sidney & 18 Parma, Siena & Palma

Nadere informatie

Catalogus RezkaSoccerShop

Catalogus RezkaSoccerShop Catalogus RezkaSoccerShop 1 Inhoudstafel 1. Trainingspakken P. 3/4 2. Voetbalschoenen P. 5 3. Voetbalshirts P. 6 4. Voetbalshorts P. 7 5. Mutsen P. 8 6. Handschoenen P. 9 7. Voetballen P.10 8. Prijslijst

Nadere informatie

De officiële korfbal (geel/blauw) is ook uit voorraad leverbaar in de winkel van Sport 2000 Bakker Zoetermeer.

De officiële korfbal (geel/blauw) is ook uit voorraad leverbaar in de winkel van Sport 2000 Bakker Zoetermeer. Najaar 2015 - Uitbreiding assortiment Met groot plezier presenteren wij de tweede uitgebreide versie van de nieuwe kledinglijn die Meervogels samen met Sport 2000 Bakker Zoetermeer heeft gerealiseerd.

Nadere informatie

GRATIS TEAM HARDLOOPKLEDING. Bij afname 100 artikelen ontwerp UNIEK ONTWERP VOOR ELK TEAM VOLLEDIG TE BEDRUKKEN IN ELKE PMS KLEUR

GRATIS TEAM HARDLOOPKLEDING. Bij afname 100 artikelen ontwerp UNIEK ONTWERP VOOR ELK TEAM VOLLEDIG TE BEDRUKKEN IN ELKE PMS KLEUR UNIEK ONTWERP VOOR ELK TEAM VOLLEDIG TE BEDRUKKEN IN ELKE PMS KLEUR TEAM HARDLOOPKLEDING DUTCH DESIGN MADE IN BELGIUM Bij afname 100 artikelen ontwerp GRATIS VOOR (VRIENDEN)TEAMS, BEDRIJVEN EN VERENIGINGEN

Nadere informatie

SERVICE VAN TOPKWALITEIT

SERVICE VAN TOPKWALITEIT SERVICELIJN SERVICE VAN TOPKWALITEIT VERFIJN UW UITSTRALING MET ONZE NIEUWE SERVICELIJN Uw bedrijf kent veel hectiek. U moet iedere dag optimale prestaties leveren en altijd een goede indruk maken. Hier

Nadere informatie

Together as one. Milremo.

Together as one. Milremo. Together as one. Milremo. www.milremo.com milremo custom cycling wear Fietst u graag met vrienden, collega s of met uw fietsclub en wilt u dezelfde uniforme kleding? Dan biedt Milremo precies wat u zoekt!

Nadere informatie

NIEUW! SOFTSHELLVEST LECH - ARTIKEL 7654. Polyester-Interlock 100% Polyester, binnenvoering: 100% Polyester,

NIEUW! SOFTSHELLVEST LECH - ARTIKEL 7654. Polyester-Interlock 100% Polyester, binnenvoering: 100% Polyester, 1 CASUAL 110 NIEUW! 07 Zippergarage Kap Zijzak met rits 2 Zijzakken met rits 112 2-Wegs rits Verstelbare band SOFTSHELLVEST LECH - ARTIKEL 7654 SoftShellvest in sportieve snit met moderen kap Winddicht

Nadere informatie

STRENGTH DEDICATION EFFORT VICTORY

STRENGTH DEDICATION EFFORT VICTORY 1 2 STRENGTH DEDICATION EFFORT VICTORY 01 Rood 01 Rood 02 Geel 01 Rood Shirt & short combinatie // 100% polyester // Mesh inzet voor optimale vocht- en warmteafvoer // Hoog draagcomfort // Uiterst duurzaam

Nadere informatie

Eigen ontwerp AGU Teamkleding

Eigen ontwerp AGU Teamkleding Eigen ontwerp AGU Teamkleding Designed by you! AGU is hét adres voor uw Teamkleding. Niet voor niets is AGU al sinds 1996 de officiële kledingleverancier van de Rabo Wielerploegen. Door hun ervaring en

Nadere informatie

Is fleece bestand tegen slijtage op het werk? hh Crafter Fleece is extreem sterk en duurzaam. isoleert. ventileert. en ziet er goed uit. op het werk.

Is fleece bestand tegen slijtage op het werk? hh Crafter Fleece is extreem sterk en duurzaam. isoleert. ventileert. en ziet er goed uit. op het werk. thermal Layer laag twee van Het drie lagen workwear systeem volgens dress fleece Is fleece bestand tegen slijtage op het werk? hh Crafter Fleece is extreem sterk en duurzaam. isoleert. ventileert. en ziet

Nadere informatie

Bouncewear Teamwear 2015-2016

Bouncewear Teamwear 2015-2016 Bouncewear Teamwear 2015-2016 Bouncewear Uw Basketbal Speciaalzaak Beste klant Bouncewear staat sinds 2004 bekend voor haar ruim assortiment aan schoenen, kledij, teamwear en accessoires. Door de ervaring

Nadere informatie

www.jakosport.com TENNIS 2015

www.jakosport.com TENNIS 2015 www.jakosport.com TENNIS 2015 25 JAAR JAKO Rudi Sprügel richt het bedrijf op 2 januari 1989 op en registreert deze op 9 november onder de naam JAKO AG. Het idee: Alle verenigingen in zijn geboorteland

Nadere informatie

9 kg vliegwiel voor zeer hoge omwenteling Zadel horizontaal en verticaal verstelbaar. Een tabel met technische specificaties vindt u vanaf pag.

9 kg vliegwiel voor zeer hoge omwenteling Zadel horizontaal en verticaal verstelbaar. Een tabel met technische specificaties vindt u vanaf pag. Kettler GIRO P 7628-000 Trainingscomputer met blauw backlight, 12 programma s incl. polsslaggestuurde training, 4-personengeheugen, permanente weergave van 7 functies, herstelpolsslagmeting met conditiecijfer

Nadere informatie

catalogus 3.0 clubkleding

catalogus 3.0 clubkleding catalogus 3.0 clubkleding 2019 Shirt korte mouw en zonder mouw 1. wielershirt SPORTLINE korte mouw Klassieke standaard trui korte mouw, ergonomische snit en met drie achterzakken Stof: MICHRON en THINK,

Nadere informatie

Flatlock stiksel voorkomt wrijving

Flatlock stiksel voorkomt wrijving Er werd in de ontwikkeling van deze Elite collection op géén detail gekeken: Naden zijn platgestikt met de flatlock, Reflecterende ingestikte banden en ingedrukte etiketten zijn maar enkele voorbeelden.lees

Nadere informatie

DE GEEST SPORT Veldmeersstraat 6-9270 Laarne Tel: 09/368 01 00 - Fax: 09/368 01 03 www.degeestsport.be

DE GEEST SPORT Veldmeersstraat 6-9270 Laarne Tel: 09/368 01 00 - Fax: 09/368 01 03 www.degeestsport.be WIELERKLEDIJ De Classic Collection heeft al jaren zijn plaats op de markt bewezen. De classic collection zal zeker aan uw verwachtingen voldoen tegen een zeer scherpe prijs. Binnenin deze folder vindt

Nadere informatie

Schilder en Metselaar.

Schilder en Metselaar. Schilder en Metselaar. Geen enkel beroep vraagt meer beweging van vrijheid en dat is waarom het assortiment op de volgende bladzijdes eruitziet zoals het is. De stoffen die zijn gekozen zijn iets elastischer

Nadere informatie

QUARTZ QUARTZ. geïntegreerde. DI2-batterij

QUARTZ QUARTZ. geïntegreerde. DI2-batterij endurance QUARTZ & QUARTZ DISC endurance Speciaal gebouwd De geometrie van het Quartz-model biedt de efficiëntie en balans die nodig is voor een specifiek voor de Endurance bedoelde fiets. Schijfremmen

Nadere informatie

GIRO GT 7638-500. 18 kg vliegwiel voor zeer hoge omwenteling Stabiele frameconstructie Wielrenzadel horizontaal en verticaal verstelbaar

GIRO GT 7638-500. 18 kg vliegwiel voor zeer hoge omwenteling Stabiele frameconstructie Wielrenzadel horizontaal en verticaal verstelbaar Kettler GIRO GT 7638-500 Speedbike voor sportief Indoor-Cycling met zeer belastbare techniek en vrijloop. Trainingscomputer met blauw backlight, 12 programma s incl. polsslaggestuurde training en permanente

Nadere informatie

cycling maepa.nl WIELERSHIRT TOUR PERFORMANCE WIELERSHIRT RACE PERFORMANCE WIELERSHIRT PRO PERFORMANCE info@maepa.nl

cycling maepa.nl WIELERSHIRT TOUR PERFORMANCE WIELERSHIRT RACE PERFORMANCE WIELERSHIRT PRO PERFORMANCE info@maepa.nl WIELERSHIRT TOUR PERFORMANCE Artikel code: heren MPWSH 001 dames MPWSD 001 ademend materiaal korte rits lange rits optioneel ritszakje optioneel WIELERSHIRT RACE PERFORMANCE Artikel code: heren MPWSH 002

Nadere informatie

PUMA introduceert de nieuwe IGNITE DUAL voor herfst-winter 16

PUMA introduceert de nieuwe IGNITE DUAL voor herfst-winter 16 PUMA introduceert de nieuwe IGNITE DUAL voor herfst-winter 16 Dubbel voordeel in één schoen: flexibiliteit & demping Leusden, 12 juli 2016 Global Sportmerk PUMA breidt de succesvolle IGNITE Running collectie

Nadere informatie

www.jakosport.com TENNIS 2016

www.jakosport.com TENNIS 2016 www.jakosport.com TENNIS 2016 JAKO Rudi Sprügel richt het bedrijf op 2 januari 1989 op en registreert deze op 9 november onder de naam JAKO AG. Het idee: Alle verenigingen in zijn geboorteland gesitueerd

Nadere informatie

ACHTERGROND, DOEL EN BEDRIJFSACTIVITEITEN

ACHTERGROND, DOEL EN BEDRIJFSACTIVITEITEN ACHTERGROND, DOEL EN BEDRIJFSACTIVITEITEN Het vertrekpunt voor Volvo-werkkleding was het creëren van een collectie voor werkplaatsen, waarbij het concept van Volvo Personal Service (VPS) werd geïmplementeerd,

Nadere informatie

KLEDING & MERCHANDISE WHAT WE LIVE FOR

KLEDING & MERCHANDISE WHAT WE LIVE FOR KLEDING & MERCHANDISE WHAT WE LIVE FOR INHOUDSOPGAVE We are called Life Fitness for a reason, because helping people live healthier lives is more than just our business, it s our passion. Commitment, it

Nadere informatie

Exclusieve en functionele kleding gemaakt voor zowel werk en vrije tijd

Exclusieve en functionele kleding gemaakt voor zowel werk en vrije tijd COLLECTIE 2015-2016 Welkom bij de Matterhorn collectie De Matterhorn collectie biedt outdoor kleding voor iedere gelegenheid, zowel voor werk als vrije tijd, in eerste klas materialen en tijdloze designs.

Nadere informatie

Bestelprocedure wielerkleding

Bestelprocedure wielerkleding Bestelprocedure wielerkleding De huidige kleding zal in 2015 worden vervangen en de komende vier jaar zullen we kleding afnemen van Rogelli. Van 2 tot en met 20 september kun je deze kleding passen bij

Nadere informatie

Basic T-shirts. Algemene aanleverspecificaties

Basic T-shirts. Algemene aanleverspecificaties Basic T-shirts Basic T-shirts Wist je dat de naam van T-shirts slaat op de T-vorm die ze hebben? En dat je het altijd met een hoofdletter schrijft, omdat de kleine t niet op de vorm van het shirt lijkt?

Nadere informatie

Loopbanden. Crosstrainers. Fietsen. Spinning Bike. Roeier.

Loopbanden. Crosstrainers. Fietsen. Spinning Bike. Roeier. 2010 Loopbanden Crosstrainers Fietsen Spinning Bike Roeier www.bhfitness.nl Betekenis van de symbolen Monitor uitgevoerd met trainingsprogramma s. Voorzien van vooraf bepaalde profielen met diverse intensiteitsniveaus.

Nadere informatie

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion TRICORP PREMIUM EST. 2016 SEPTEMBER 2016 NR. 1 Representatief, functioneel & trendsettend Kleding met een knipoog naar fashion Met Tricorp Premium geeft u uw werknemers een uniforme uitstraling Exclusieve

Nadere informatie

VOETBAL WIN! 50,- 40,- BETAAL NU OOK MET WIN EEN I-PAD 2. your professional sportshop 2 PA A R VOOR VAN 119 99 VOOR PER PAAR 69 99 VOORDEEL VOORDEEL

VOETBAL WIN! 50,- 40,- BETAAL NU OOK MET WIN EEN I-PAD 2. your professional sportshop 2 PA A R VOOR VAN 119 99 VOOR PER PAAR 69 99 VOORDEEL VOORDEEL WIN EEN I-PAD 2 WIN! VOETBAL Mercurial Miracle FG VAN 1 VOOR 69 99 Tiempo Mystic AKTIE PER PAAR 69 99 2 PA A R VOOR 99 99 50,- 40,- your professional sportshop BETAAL NU OOK MET your professional sportshop

Nadere informatie

GEAVANCEERD NIEUWE KLEUREN JACKET THERMIC. Art

GEAVANCEERD NIEUWE KLEUREN JACKET THERMIC. Art NL WORKWEAR 1 L I J N GEAVANCEERD BLAUW/LICHT BLAUW GRIJS/ROOD GROEN/LIMOEN NIEUWE KLEUREN JACKET THERMIC Art. 1040003 Stof: 100% Nylon Ripstop 20D. Vulling: 100% Polyester Ecodown. Buitenlaag: 100% Nylon.

Nadere informatie

WORKWEAR. Voor stukadoor en schilder SAFETY FOR PROFESSIONALS NIEUW.

WORKWEAR. Voor stukadoor en schilder SAFETY FOR PROFESSIONALS NIEUW. WORKWEAR Voor stukadoor en schilder SAFETY FOR PROFESSIONALS De complete instore Be-Wear formule GRATIS 2 showborden kledingrek 7 kledinghangers 4 kledingstukken Werkkleding voor professionals Hoge kwaliteit

Nadere informatie

NIEUWIGHEDEN 2018! Tot 15 april -30% op topitems uit de nieuwe collectie. ACTIE -30% GET TOGETHER AND WIN

NIEUWIGHEDEN 2018! Tot 15 april -30% op topitems uit de nieuwe collectie. ACTIE -30% GET TOGETHER AND WIN BNL ACTIE Actieprijzen geldig van 15/02/2018 tot en met 15/04/2018 GET TOGETHER AND WIN NIEUWIGHEDEN 2018! Tot 15 april op topitems uit de nieuwe collectie. TEAMLINE PRESENTATIEJACK Zeg maar dag tegen

Nadere informatie

COURSETRUIEN. RACE SNIT is speciaal voor competitie. Speciaal ontwikkeld voor de atleet onder ons.

COURSETRUIEN. RACE SNIT is speciaal voor competitie. Speciaal ontwikkeld voor de atleet onder ons. COURSETRUIEN Coursetruien standaard in M-Tec Extreme en met korte rits. Ook verkrijgbaar met 3/4 verborgen rits, lange of lange verborgen rits. SPORT SNIT is ontwikkeld voor een meer comfortabele pasvorm.

Nadere informatie

BESTELPROCEDURE. 3. Bestellen 4. Aanbetaling 5. Productie 6. Levering Contact & advies 2. Design

BESTELPROCEDURE. 3. Bestellen 4. Aanbetaling 5. Productie 6. Levering Contact & advies 2. Design BESTELPROCEDURE KOSTEN ONTWERPPROCES Voor het ontwerpproces wordt een bedrag van 165,- excl. BTW in rekening gebracht. In een drietal stappen worden uw wensen gevormd tot een uniek design. Belangrijk hierin

Nadere informatie

Een verschil van dag en nacht

Een verschil van dag en nacht www.traxxatwork.com Een verschil van dag en nacht Bata Industrials Europe Postbus 10050 5680 DB Best Nederland Tel.: +31 (0)499-362 911 Fax: +31 (0)499-362 962 ISO 9001:2008 041010403 TRAXX 19 S1 /ventilerend

Nadere informatie

HAVEP HIGH VISIBILITY. Maakt dag en nacht het verschil.

HAVEP HIGH VISIBILITY. Maakt dag en nacht het verschil. HAVEP HIGH VISIBILITY Maakt dag en nacht het verschil. HAVEP HIGH VISIBILITY Je werk brengt je op gevaarlijke plekken en in risicovolle situaties. Betrouwbare werkkleding, met een hoge zichtbaarheid is

Nadere informatie

COLOUR YOUR BRAND ALL SIZES TO DRESS EVERYONE MIX & MATCH WITH PRINTER ESSENTIALS

COLOUR YOUR BRAND ALL SIZES TO DRESS EVERYONE MIX & MATCH WITH PRINTER ESSENTIALS COLOUR YOUR BRAND ALL SIZES TO DRESS EVERYONE MIX & MATCH WITH PRINTER ESSENTIALS WELKOM! Wij stellen u met trots voor: The Printer Essentials Collection Met deze nieuwe Printer collectie onderstrepen

Nadere informatie

Laat de winter. je niet tegenhouden om te gaan lopen

Laat de winter. je niet tegenhouden om te gaan lopen Laat de winter je niet tegenhouden om te gaan lopen selectie dames Herfst-Winter 2014 selection femme DOSSIER DE PRESSE KALENJI automne-hiver 2014 1- Regen, wind, kou, donker Kalenji vernieuwt zijn herfst-/wintercollectie

Nadere informatie

Bouncewear Teamwear

Bouncewear Teamwear Bouncewear Teamwear 2015-2016 Bouncewear Uw Basketbal Speciaalzaak Beste klant Bouncewear staat sinds 2004 bekend voor haar ruim assortiment aan schoenen, kledij, teamwear en accessoires. Door de ervaring

Nadere informatie

Carvalho Custom wieler- en triatlonkledingcatalogus

Carvalho Custom wieler- en triatlonkledingcatalogus Carvalho Custom wieler- en triatlonkledingcatalogus Carvalho Custom is gevestigd in Portugal en is een van de hoofdleveranciers van custom wieler- en triatlonkleding in Europa. Naast tenues voor de bovengenoemde

Nadere informatie

www.bp-feelthedifference.com Uw BP-dealer: Outdoor Winter softshelljack 1869 Outdoor Softshelljack 1868 www.bp-feelthedifference.

www.bp-feelthedifference.com Uw BP-dealer: Outdoor Winter softshelljack 1869 Outdoor Softshelljack 1868 www.bp-feelthedifference. www.bp-feelthedifference.com Outdoor Softshelljack 1868 Outdoor Winter softshelljack 1869 afzonderlijk of gecombineerd draagbaar Outdoor Wind- en waterdicht jack 1871 10/2012 BP Bierbaum-Proenen GmbH &

Nadere informatie

Aankoopgids. Fitness. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen.

Aankoopgids. Fitness. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. Aankoopgids Fitness Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. Alles voor een fit en getraind lichaam Iedereen kent wel de verkwikkende

Nadere informatie

Bewuste sportmode voor individualisten. Samen maken wij de wereld een beetje groener: Milieuvriendelijke materialen voor de milieubewuste sporter

Bewuste sportmode voor individualisten. Samen maken wij de wereld een beetje groener: Milieuvriendelijke materialen voor de milieubewuste sporter Voorjaar zomer 2017 Bewuste sportmode voor individualisten GREEN CONCEPT is een fitnesscollectie voor alle sporters, die weten wat ze willen. De hoogwaardige kleding is geconcipieerd voor veeleisende en

Nadere informatie

Bodywarmers KNOXFIELD Bodywarmer vest HI-VIS Fleecevesten Verkeersvesten / Veiligheidsvesten Laskleding Lasschorten

Bodywarmers KNOXFIELD Bodywarmer vest HI-VIS Fleecevesten Verkeersvesten / Veiligheidsvesten Laskleding Lasschorten Bodywarmers KNOXFIELD Bodywarmer vest HI-VIS Fleecevesten Verkeersvesten / Veiligheidsvesten Laskleding Lasschorten Bodywarmer SafeWorker SONORA Gemaakt van polyester, katoen. Sluiting d.m.v. rits en drukknopen.

Nadere informatie

Season High performance jackets. Kwaliteit blijft zich altijd onderscheiden

Season High performance jackets. Kwaliteit blijft zich altijd onderscheiden Season 2010-2011 Walomo al meer dan 25 jaar producent van high perfomance jackets heeft onmiskenbare opvattingen over styling. Voor elke doelgroep en ieder jaargetijde een passend draagcomfort. Kwaliteit

Nadere informatie

Atlantis Tas - Large Pagina , Atlantis Tas - Medium

Atlantis Tas - Large Pagina , Atlantis Tas - Medium Presentatie jassen tassen 0013827 Alnair Jas 4XS - 3XL Pagina 86 44,95 0012185 4 Stelle Jas 4XS - XXL Pagina 81 36,95 presentatie broeken 0013828 Alnair Broek 4XS - 3XL Pagina 94 24,95 0012184 4 Stelle

Nadere informatie

T- MORE YEARS OF EXPERIENCE.

T- MORE YEARS OF EXPERIENCE. T- MORE YEARS OF EXPERIENCE TRANEMO WORKWEAR ESTABLISHED IN www.tranemoworkwear.com T-MORE NIEUW 2014 T-More onze nieuwe collectie werkkleding. Geïnspireerd door de Scandinavische natuur en ontworpen op

Nadere informatie

MH-238 Jack Softshell Dames en Heren

MH-238 Jack Softshell Dames en Heren Softshell nieuw MH-238 Jack Softshell Dames en Heren Softshell; winddicht, waterdicht en ademend Manchetten verstelbaar middels klittenband Onderzijde verstelbaar Voor dames en heren in alle afgebeelde

Nadere informatie

GALAXY. Workwear Collection

GALAXY. Workwear Collection GALAXY Workwear Collection by NL GALAXY Workwear Collection by GALAXY Galaxy is een doordachte, functionele collectie werkkleding die speciaal is ontwikkeld voor allerlei soorten veeleisend werk in de

Nadere informatie

Custom made - Catalogus 2019 Prijswijzigingen en typfouten onder voorbehoud - (prijzen excl. 21% BTW)

Custom made - Catalogus 2019 Prijswijzigingen en typfouten onder voorbehoud - (prijzen excl. 21% BTW) Een Custom made bestelling is mogelijk v.a. 800,- excl. BTW. Tegen meerprijs kunt u óók v.a. 1 stuk(s) al Custom made kleding bestellen. Vraag naar de mogelijkheden. Vrijetijdskleding Product Pasvorm Prijs

Nadere informatie

Catalogus kledinglijn 2014

Catalogus kledinglijn 2014 Catalogus kledinglijn 04 Februari 04 Catalogus Kledinglijn 04 Reddingsbrigade & Gaastra Pro Omdat zichtbaarheid een belangrijk onderdeel van de marketing van Reddingsbrigade Nederland is, is er in de afgelopen

Nadere informatie

+32/ Crosstrainers

+32/ Crosstrainers fitenfun@skynet.be www.fitenfun.be +32/474 567 562 Crosstrainers Cross Fuel 3 De Crosstrainer Fuel 3C, van het degelijke merk is een zeer luxe crosstrainer met vele trainingsmogelijkheden. Een prima oplossing

Nadere informatie

Duurzaam waterafstotende behandeling van de buitenstof om water eenvoudig te laten weglopen.

Duurzaam waterafstotende behandeling van de buitenstof om water eenvoudig te laten weglopen. Elke steek en vezel is uitgevoerd met de nieuwste technologie om u de beste prestaties en het beste comfort te geven: waterdicht, ademend, vochtopnemend en beschermend tegen de zon. Hieronder de technische

Nadere informatie

lo o ks 50% WINTER KORTING EEN MOOIE EN COMFORTABELE BASIS DIE JE NOG MEER DOET STRALEN op 2e artikel WOMEN MEN YOUNG

lo o ks 50% WINTER KORTING EEN MOOIE EN COMFORTABELE BASIS DIE JE NOG MEER DOET STRALEN op 2e artikel WOMEN MEN YOUNG WINTER lo o ks EEN MOOIE EN COMFORTABELE BASIS DIE JE NOG MEER DOET STRALEN WOMEN MEN YOUNG 50% KORTING op 2e artikel Uit de gehele & Perfect Silhouette collectie* secrets DE NIEUWE SECRETS COLLECTIE,

Nadere informatie

B&C COOLSTAR DUO B&C DYNAMIC B&C X-LITE SOFTSHELL DUO. Minimaal volume, maximale warmte. Minimaal gewicht, minimaal volume

B&C COOLSTAR DUO B&C DYNAMIC B&C X-LITE SOFTSHELL DUO. Minimaal volume, maximale warmte. Minimaal gewicht, minimaal volume 11/ B&C COOLSTAR DUO Minimaal volume, maximale warmte De B&C Coolstar /men & B&C Coolstar /women werden gecreëerd volgens het Light Pack Concept en bieden alle bijbehorende voordelen: hoog isolerend vermogen,

Nadere informatie

Adviesverkoopsprijs 999. Fitenfun promo prijs 649,- (gratis geleverd) Focus Senator. SPECIFICATIES Merk. Kan ook professioneel gebruikt worden!

Adviesverkoopsprijs 999. Fitenfun promo prijs 649,- (gratis geleverd) Focus Senator. SPECIFICATIES Merk. Kan ook professioneel gebruikt worden! Focus Senator Kan ook professioneel gebruikt worden! Ongekend scherp geprijsd. Voor wie wil roeien zoals bij de sportschool is de Balance Fitness Senator, de beste keuze. De Senator is namelijk voorzien

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Welkom A3. Spelregels A5 - A24 Running kleding A25 - A26 Materialen en kleurkaarten A27. Maattabel A28 - A30 Livestrong

Inhoudsopgave. Welkom A3. Spelregels A5 - A24 Running kleding A25 - A26 Materialen en kleurkaarten A27. Maattabel A28 - A30 Livestrong Inhoudsopgave A2 Welkom A3 Spelregels A5 - A24 Running kleding A25 - A26 Materialen en kleurkaarten A27 Maattabel A28 - A30 Livestrong A1 WELKOM Professionele teamkleding snel en eenvoudig... JJ-sportswear

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Voor vragen kunt u terecht bij sponsorkleding@mhc-alliance.nl.

SPONSORMOGELIJKHEDEN. Voor vragen kunt u terecht bij sponsorkleding@mhc-alliance.nl. CLUBCOLLECTIE SPONSORMOGELIJKHEDEN MHC Alliance is een samenwerking aangegaan met Hockey Republic en STAG. Dit houdt in dat Hockey Republic de exclusieve leverancier is van het MHC Alliance wedstrijd tenue:

Nadere informatie

MUTA SPORT BALLENACTIE

MUTA SPORT BALLENACTIE BALLENACTIE MUTA SPORT BALLENACTIE wij hebben een speciale selectie gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsballen. Van officiële Champions League- en Eredivisieballen tot futsalballen. Scherp van prijs door

Nadere informatie

WORKWEAR. korting tot 25%! WINTERPROMO

WORKWEAR. korting tot 25%! WINTERPROMO WORKWEAR korting tot 25%! WINTERPROMO 2017 GEN Y SOFTSHELL STRETCHJACK 4905 SSF ART-NR.: 120962 Ademend, winddicht en waterafstotend / Stretchmateriaal / Volledige ritssluiting aan de voorzijde / Borstzak

Nadere informatie

KNOXFIELD ZICHTBAARHEID IS VEILIGHEID.

KNOXFIELD ZICHTBAARHEID IS VEILIGHEID. ZICHTBAARHEID IS VEILIGHEID EEN COLLECTIE WAARIN JE GEZIEN WILT WORDEN EINDELIJK WERKKLEDING DAT BIJ ELKAAR PAST FUNCTIONELE EN MODERNE WERKKLEDING DAT PAST. INDIVIDUELE ARTIKELEN DIE BIJ ELKAAR PASSEN

Nadere informatie

Bedrijfskleding draagt bij aan een herkenbare en representatieve uitstraling in iedere apotheek. Hierbij relevante informatie over de BENU kleding.

Bedrijfskleding draagt bij aan een herkenbare en representatieve uitstraling in iedere apotheek. Hierbij relevante informatie over de BENU kleding. Bedrijfskleding Bedrijfskleding draagt bij aan een herkenbare en representatieve uitstraling in iedere apotheek. Hierbij relevante informatie over de BENU kleding. De collectie De collectie die Company

Nadere informatie

Prijslijst Tilbanden en Hulpmiddelen versie 2014

Prijslijst Tilbanden en Hulpmiddelen versie 2014 lijst Tilbanden en Hulpmiddelen versie 2014 support@archie.nl Inhoud: Tilband Flex Toiletbanden 2 Tilband modellen 3 Tilband Gevoerd 5 Tilband Maatwerk 10 Tilband Accessoires 10 Tilband Diensten 10 Tilband

Nadere informatie

ALGEMEEN: Voor niet gedateerde normen wordt de, ten tijde van de Aanbesteding geldende versie toegepast.

ALGEMEEN: Voor niet gedateerde normen wordt de, ten tijde van de Aanbesteding geldende versie toegepast. BJLAGE 4 Dit Programma van Eisen bestaat uit de volgende onderdelen: A. Sportbroek B. Sport shirt C. Sporttas D. Trainingspak E. Sokken Elke tem (met uitzondering van E. Sokken) is onderverdeeld in: Uitgangspunten

Nadere informatie

REPRESENTATIEF, FUNCTIONEEL EN TRENDSETTEND

REPRESENTATIEF, FUNCTIONEEL EN TRENDSETTEND Tricorp Premium: Kleding met een knipoog naar fashion Naast de collecties van Tricorp Casual, Tricorp Workwear en Tricorp Corporate bieden wij nu ook met Tricorp Premium exclusieve en onderscheidende kleding,

Nadere informatie

TOPAANBIEDING GRAFFIC 5-C COLLECTIE

TOPAANBIEDING GRAFFIC 5-C COLLECTIE TOPAANBIEDING GRAFFIC 5-C COLLECTIE -30%!!! ZOLANG DE VOORRAAD STREKT! * *beschikbaar tot eind 2017 of zolang de voorraad strekt GRAFFIC 5-C COLLECTIE HEREN 2070701 2070702 2070703 /atlantis GRAFFIC 5-C

Nadere informatie

HEREN INDOORSHIRT CHALLENGE - ARTIKEL Cotton-Stretch 90% Katoen, 10% Elasthan. Maten: XXS, XS 28,- EUR S, ML, XL, XXL 30,- EUR

HEREN INDOORSHIRT CHALLENGE - ARTIKEL Cotton-Stretch 90% Katoen, 10% Elasthan. Maten: XXS, XS 28,- EUR S, ML, XL, XXL 30,- EUR ACTIVE 137 ACTIVE 138 SHIRT CHALLENGE ACTIVE CHALLENGE De top-shirtlijn met een sportief design. Elke wedstrijd vormt een nieuwe uitdaging. CHALLENGE. Sportieve top-shirtlijn met een hoogwaardig design.

Nadere informatie

Actie kledingpakket 2015-2016 Exclusief voor Veendam 1894

Actie kledingpakket 2015-2016 Exclusief voor Veendam 1894 Actie kledingpakket 2015-2016 Exclusief voor Veendam 1894 Valkema sport Soccer Center Kerkstraat 49-51 9641 AM Veendam 0598-631800 info@valkemasport.nl www.valkemasport.nl www.facebook.com/valkemasportsoccercenter

Nadere informatie

Keepers. Shi S-A. Bod. Sho. Kou A-C T-C S-C K-C. Pres. Tops T-S/P. Sh/P. Jacks. Uitl K-H K-K. Sch. Spo. Sche. Body. Acc. Voe. Scho. Act.

Keepers. Shi S-A. Bod. Sho. Kou A-C T-C S-C K-C. Pres. Tops T-S/P. Sh/P. Jacks. Uitl K-H K-K. Sch. Spo. Sche. Body. Acc. Voe. Scho. Act. Keepers Shi Diederik Boer Tim Coremans PEC Zwolle Cambuur Marco van Duin Erik Heyblok Almere AZ Piet Velthuizen, Vitesse Handschoen: Ultimate Grip Bryan Janssen Hidde Jurjus Sparta De Graafschap Tim van

Nadere informatie

/ / TRAINEN, DAT WORDT GENIETEN -25 % -28 % VANAF 5 MAART GYM MAT SPRINGTOUW

/ / TRAINEN, DAT WORDT GENIETEN -25 % -28 % VANAF 5 MAART GYM MAT SPRINGTOUW VANAF 5 MAART TRAINEN, DAT WORDT GENIETEN /4. 99-8 % /3. 99-5 % 7. 99 7. 99 GYM MAT GARANTIE jaar SPRINGTOUW Uitgerust met kogellagers om een grotere snelheid te halen tijdens de trainingen AFMETINGEN

Nadere informatie

NEWS 2016 BACK-ROLLER PRO VELOCITY DESIGN

NEWS 2016 BACK-ROLLER PRO VELOCITY DESIGN BACK-ROLLER PRO Met de fiets door Europa, onderweg met het gezin of een keertje de wereld rond? Geen probleem met de nieuwe extra grote Back-Roller Pro fietstassen. Met een capaciteit van 70 liter per

Nadere informatie

EDGE. Geschikt voor industrieel wassen. Schuine dijbeenzak voor betere toegankelijkheid. Voorgevormde knieën voor meer comfort. 100797 WERKBROEK EDGE

EDGE. Geschikt voor industrieel wassen. Schuine dijbeenzak voor betere toegankelijkheid. Voorgevormde knieën voor meer comfort. 100797 WERKBROEK EDGE 31 EDGE De nieuwe collectie Edge is geïnspireerd op spijkerbroeken en de jaren 50. De collectie is ontworpen voor harde werkers in ieder beroep die de beste kwaliteit, functionaliteit en pasvorm willen

Nadere informatie

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion TRICORP PREMIUM EST. 2016 SEPTEMBER 2016 NR. 1 Representatief, functioneel & trendsettend Kleding met een knipoog naar fashion Met Tricorp Premium geeft u uw werknemers een uniforme uitstraling Exclusieve

Nadere informatie

Advies Consumenten Prijzen

Advies Consumenten Prijzen Advies Consumenten Prijzen 2009 SERIE 100 MM Skeeler Onderstellen Omschrijving Frame * Professioneel 4-wiel wedstrijdframe * Montage tot 100MM wielen * Geschikt voor montage van kuipschoenen met en steek

Nadere informatie

CONCEPTEN GEN Y, 22 EDGE, 30 ICON, 38

CONCEPTEN GEN Y, 22 EDGE, 30 ICON, 38 CONCEPTEN GEN Y, 22 EDGE, 30 ICON, 38 ONZE VERSCHILLENDE CONCEPTLIJNEN BIEDEN PRECIES WAT PROFESSIONALS VANDAAG DE DAG NODIG HEBBEN: FUNCTIONALITEIT, EEN MODERN DESIGN, EEN BIJZONDER GOEDE PASVORM EN MATERIALEN

Nadere informatie

Ondergoed onderzoek Persoonlijke vragen

Ondergoed onderzoek Persoonlijke vragen 1/23 Ondergoed onderzoek Persoonlijke vragen 1. Ben je een man of een vrouw? Man Vrouw 2. Wat is je leeftijd? 2/23 Ondergoed onderzoek Mode 3. Volg je trends in mode? Ja 4. Stel je voor dat winkels voor

Nadere informatie

Infoavond Trainen met een hartslagmeter. Deel 2 Pieter Hélin

Infoavond Trainen met een hartslagmeter. Deel 2 Pieter Hélin Infoavond Trainen met een hartslagmeter Deel 2 Pieter Hélin Programma Inleiding Polar Own-functies Productvoorstelling Software demonstratie Wat is hartslagmeting? LISTEN TO YOUR BODY LUISTER NAAR UW LICHAAM,

Nadere informatie

PRO COLLECTION JUST KEEP WORKING

PRO COLLECTION JUST KEEP WORKING 2/ JUST KEEP WORKING PRO COLLECTION Draag de perfecte werkkleding voor de meest optimale productiviteit. De B&C PRO-collectie bestaat uit 9 PURE PRO-kledingstukken: 2 broeken, 2 T-shirts, 3 poloshirts,

Nadere informatie

Fit na de zomer! Haal nog meer uit je sportroutine met dit E-book!

Fit na de zomer! Haal nog meer uit je sportroutine met dit E-book! Fit na de zomer! Haal nog meer uit je sportroutine met dit E-book! INTRO Met de lessen van WorkOutDoor werk je het gehele jaar door aan je kracht, lenigheid, flexibiliteit en conditie. Dit inspiratie E-book

Nadere informatie

MICIO TEAM WIELERKLEDING 2014-2015 UNIEK ONTWERP VOLLEDIG BEDRUKT VOOR BEDRIJVEN, VERENIGINGEN EN VRIENDENTEAMS CREATIVE BIKEWEAR MADE IN ITALY

MICIO TEAM WIELERKLEDING 2014-2015 UNIEK ONTWERP VOLLEDIG BEDRUKT VOOR BEDRIJVEN, VERENIGINGEN EN VRIENDENTEAMS CREATIVE BIKEWEAR MADE IN ITALY MICIO CREATIVE BIKEWEAR TEAM WIELERKLEDING 2014-2015 UNIEK ONTWERP VOLLEDIG BEDRUKT DUTCH DESIGN MADE IN ITALY VOOR BEDRIJVEN, VERENIGINGEN EN VRIENDENTEAMS MICIO creative bikewear Dutch Design - Made

Nadere informatie

MTB cross country. Niet bindende foto 156

MTB cross country. Niet bindende foto 156 ULTIMATE RC 27.5 & 29 Durf de gewaagdste ritten aan,,17(,1 1 17 7(*5 7(* 7( *5$ *5$ $7 7(' (' &$5%21 7$ $3( 3(5( 3(5( 3(5 5( 5(' (' ' +($ ' +($' +( $'78% 78%( 78 %( I

Nadere informatie

HAVEP MULTI SHIELD. Feel like a hero. Act like a hero.

HAVEP MULTI SHIELD. Feel like a hero. Act like a hero. HAVEP MULTI SHIELD Feel like a hero. Act like a hero. HAVEP MULTI SHIELD IS DE TRIOMF ONDER DE GENORMEERDE VEILIGHEIDSKLEDING Veilig werken voelde nog nooit zo goed. Want met de HAVEP Multi Shield ben

Nadere informatie

L D E X C O. De specialist in koel- & diepvrieskleding. www.coldtex.nl

L D E X C O. De specialist in koel- & diepvrieskleding. www.coldtex.nl p r o d u c t i n f o r m a t i e De specialist in koel- & diepvrieskleding www.coldtex.nl Introductie Cold ex B.V. is opgericht in 1992 en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde speler op het gebied

Nadere informatie

HAVEP MULTI SHIELD. Feel like a hero. Act like a hero.

HAVEP MULTI SHIELD. Feel like a hero. Act like a hero. HAVEP MULTI SHIELD Feel like a hero. Act like a hero. GENORMEERDE VEILIGHEIDSKLEDING DIE EXCELLEERT IN COMFORT EN UITSTRALING Ontdek HAVEP Multi Shield. De nieuwe generatie veiligheidskleding die lekker

Nadere informatie

Basis leden kunnen de teamkleding zéér voordelig aanschaffen met maar liefst 20% korting op de kostprijs!!

Basis leden kunnen de teamkleding zéér voordelig aanschaffen met maar liefst 20% korting op de kostprijs!! Beschrijving Team tenue 2010 ATB Team X-Treme heeft nu wel een zéér uitgebreid en compleet teamkleding programma voor 2010 in de aanbieding. Het eigen ontwerp, wat natuurlijk is uitgevoerd in de kleuren

Nadere informatie

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC Hard work, magic moments: starting now! Africa Classic voert over glooiende paden van steenslag, zand en stof. In zes dagen leg je in de hitte veel kilometers en hoogtemeters

Nadere informatie

CLIQUE ELWOOD 20949 CLIQUE ALBANY 20946 CLIQUE ARLINGTON 20948 jackets

CLIQUE ELWOOD 20949 CLIQUE ALBANY 20946 CLIQUE ARLINGTON 20948 jackets jackets 105 106 CLIQUE ELWOOD 20949 Gewatteerde bodywarmer in wind en waterafstotend ottoman nylon. Verstelbaar trekkoord aan onderkant, twee steekzakken en twee binnenzakken. Zak met speciale opening

Nadere informatie

SCHORTEN. Leder. Denim. Model: Unisex Maten: One size Kleur: Cognac Bruin Materiaal: 70% Leder, 30% Polyester

SCHORTEN. Leder. Denim. Model: Unisex Maten: One size Kleur: Cognac Bruin Materiaal: 70% Leder, 30% Polyester SCHORTEN Leder Unisex 850026 One size Kleur: Cognac Bruin Materiaal: 70% Leder, 30% Polyester Een lederen schort met een stoere, ambachtelijke en tijdloze uitstraling. Gemaakt van lichtgewicht kwaliteit

Nadere informatie

Een uniek trainingssysteem gebaseerd op s werelds meest krachtige element: LUCHT

Een uniek trainingssysteem gebaseerd op s werelds meest krachtige element: LUCHT Een uniek trainingssysteem gebaseerd op s werelds meest krachtige element: LUCHT by i for infinity De Functional Trainer is het meest succesvol binnen de Infitiny Serie. Zoals uit de naam al blijkt is

Nadere informatie

Reizen is altijd in de mode.

Reizen is altijd in de mode. Reizen is altijd in de mode. De nieuwe HYMER- Lifestylecollectie is binnen! Ook zo n zin in avontuur. U vindt het heerlijk om actief bezig te zijn en nieuwe dingen te ontdekken? Om het even wat er nog

Nadere informatie

V-hals T-shirt. Algemene aanleverspecificaties

V-hals T-shirt. Algemene aanleverspecificaties V-hal T-shirts V-hals T-shirt Wil je iets meer van jezelf bloot geven? Komt je nek er beter door uit? Of vind je het gewoon lekkerder zitten? Kies dan voor T-shirts V-hals. Deze V-hals T-shirts kennen

Nadere informatie

ERIMA TEAMLINES OVERZICHT

ERIMA TEAMLINES OVERZICHT 2016 NL ERIMA TEAMLINES OVERZICHT PRESENTATIEJACK POLYESTERJACK SWEATSHIRT MET CAPUCHON TRAININGSJACK MET CAPUCHON POLO T-SHIRT EUR 65,00 * EUR 45,00 * EUR 65,00 * EUR 65,00 * EUR 43,00 * EUR 38,00 * TEAMLINE

Nadere informatie

ALS METGEZEL VOOR JULLIE AVONTUREN, KUNNEN JULLIE NU ONZE NIEUWE LENTE & ZOMER CATALOOG ONTDEKKEN

ALS METGEZEL VOOR JULLIE AVONTUREN, KUNNEN JULLIE NU ONZE NIEUWE LENTE & ZOMER CATALOOG ONTDEKKEN Nieuwe skinfit collectie Lente & Zomer 2018 Door een blik te werpen op onze nieuwe lente & zomer producten, bekom je een zicht op de positionering van skinfit. Innovatieve triathlon kledij, nieuwe koersbroeken,

Nadere informatie

Catalogus kledinglijn

Catalogus kledinglijn Catalogus kledinglijn Update 2018 CATALOGUS KLEDINGLIJN Reddingsbrigade kledinglijn Zichtbaarheid van de lifeguards is belangrijk voor de herkenbaarheid en representatie van de Reddingsbrigade. Operationele

Nadere informatie

Borculo Groenlo Velp

Borculo Groenlo Velp Borculo Groenlo Velp ELKE WINKEL MET EEN VERRASSEND EIGEN AANBOD! GOOSSENS BORCULO TREK 29-er Superfly carbon 29-er van 1899,- eindejaarsprijs 1399,- ASSOS BROEKEN TF UNO ROOD, GEEL, BLAUW EN ENKELE ZWARTE

Nadere informatie