Back to the future. KVW Loven-Besterd van 1963 tot 2013 NAAM: GROEP:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Back to the future. KVW Loven-Besterd van 1963 tot 2013 NAAM: GROEP:"

Transcriptie

1 Back to the future KVW Loven-Besterd van 1963 tot 2013 NAAM: GROEP:

2

3 Een meer dan bijzonder jaar! 2013 is een bijzonder jaar voor kinder vakantie werk Loven-Besterd. In 1963 vond namelijk de eerste keer een week plaats zoals jullie die deze week gaan beleven, wat dus betekent dat we dit jaar 50 jaar bestaan. Reden voor een feestje, dachten wij toen we bijna een jaar geleden begonnen met de organisatie van dit jubileumjaar. Daarom kozen wij ook voor Back to the future als thema, met als ondertitel: KVW van 1963 tot We beginnen namelijk op zondag 4 augustus in het jaar 1963 en elke dag gaan we 10 jaar vooruit in de tijd om weer te eindigen in het huidige jaar Om dit feestjaar goed te vieren zal alles groter, specialer en leuker zijn dan anders. Om een aantal voorbeelden te noemen: Een groots wijkfeest, met de opening van KVW op het Besterdplein Een uitstapje naar een groot attractiepark voor de jongsten Een overnachting die niet 1 maar 2 nachten zal duren voor de oudsten en nog heel veel meer... Via deze weg willen wij alvast al onze sponsoren, maar in het bijzonder onze hoofdsponsor, de verfkampioen, bedanken voor hun (financiële) bijdrage aan onze KVW-week! Wat er nog meer te beleven valt de komende KVW-week kun je lezen in dit boekje, dus blader gauw verder, dan weet je precies wat je dit jaar te wachten staat! P.S. Vergeet niet het krantenartikel verderop in dit boekje te lezen! Leiding KVW Loven-Besterd

4

5 Belangrijke punten: We openen en sluiten iedere dag op basisschool Yore, Adres: Bankastraat BW Tilburg, tenzij anders vermeld. Elke dag gaat om 8.55 uur de poort open. Om 9.10 uur vindt de dagopening plaats, waarbij eventuele belangrijke mededelingen gedaan worden. Om 9.15 uur willen we met de kinderen beginnen aan het programma, het zou fijn zijn als de ouders dan het plein verlaten hebben. Elke dag (tenzij anders aangegeven) moeten de kinderen een lunchpakketje meenemen en zorgen voor een onbreekbare beker (geen glas of fles!) Voor snoep en ranja zorgen wij. Als het slecht weer is, neem dan je regenkleding mee, en is het keigoed weer, dan zonnebrandcrème! Bij slecht weer draaien we, indien mogelijk, een overdekt programma. Zet op alle spullen van uw kind(eren) hun naam en groepsnummer. Geef uw kind geen geld of dure spullen mee zoals een mp3 speler of telefoon (deze nemen we in beslag en krijgt u 's avonds weer terug, tenzij er een gegronde reden is voor het gebruik van een mobiele telefoon. Neemt u dan even contact op met het secretariaat) In principe openen we iedere dag om 9:00 uur en sluiten we af om 17:00 uur. Wanneer we hiervan afwijken, wordt dit tijdens de opening of afsluiting van de dag aangegeven. Als uw kind allergieën heeft, medicijnen gebruikt, vegetarisch is o.i.d. En u heeft dit nog niet doorgegeven, meldt dit dan even alsnog bij de leiding van de groep. Indien u dit niet doet, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele gevolgen! Als uw kind een dag of dagdeel niet aanwezig kan zijn, of ziek is, geeft u dit dan door aan Cindy, of neem contact op met KVW op nummer: Ten aanzien van de indeling van de groepen kunnen wij geen toezeggingen doen. We hebben getracht om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de kinderen, dit is echter niet altijd mogelijk. Graag uw begrip daarvoor. z.o.z.

6

7 Op onze internetsite kunt u contactinformatie vinden, evenals foto's van voorgaande jaren. We proberen deze up to date te houden. Bezoekt u ook onze sponsorpagina eens! Bij KVW Loven-Besterd hebben we twee vertrouwenspersonen. Dit zijn Marcia de Bresser en Marc de Rooy. Heeft u opmerkingen over ongewenst gedrag, dan kunt u na de dagafsluiting een afspraak maken met een van deze twee personen. Zij kunnen u ook voorzien van een protocol. Gevonden voorwerpen kunt u vinden in de bak op het podium. Na de afsluiting kunt u in deze bak kijken om verloren spullen terug te vinden. Tijdens de eerste week van school kunt u ook nog terecht op basisschool Yore, de bak zal daar neergezet worden. Ten slotte willen we u attent maken op de stichting leergeld. Deze stichting maakt het mogelijk voor gezinnen met een kleine portemonnee om hun kinderen toch deel te laten nemen aan KVW. Stichting Leergeld Tilburg, postbus 178, 5000 AD Tilburg De algemene voorwaarden van Kinder Vakantie Werk Loven-Besterd kunt u vinden op onze website: Voor overige vragen kunt u altijd contact opnemen met het speciale KVW nummer: (tijdens de week tussen 8.00 en 9.00 en na uur) Wordt dit nummer niet opgenomen, spreekt u dan de voic in. Kijk ook op onze site voor nieuws en informatie:

8

9 1963 Zondag 4 augustus HYPOTHEEKVISIE Zondag Openingsceremonie Locatie: Besterdplein tijd: van 12:00 uur tot 17:00 uur Zoals ieder jaar openen we ook dit jaar de KVW-week met een groot wijkfeest. Maar het gaat wel helemaal anders zijn dan andere jaren. Het feest vind namelijk, mede dankzij steun van de gemeente Tilburg, stichting Verrijk je wijk en de winkeliersvereniging Besterd, plaats op het Besterdplein. Dit betekent dat het feest grootser en spectaculairder zal zijn dan u misschien gewend bent, reden te meer voor u om een kijkje te komen nemen en ons financieel te ondersteunen door een drankje te drinken, een hapje te eten, een lot voor de loterij te kopen, een kijkje te nemen op de kinder-rommelmarkt of gewoon te genieten van de live muziek. Om 14:30 zal het jubileumjaar van KVW Loven-Besterd 2013 officieel worden geopend door wethouder jeugd Marieke Moorman. De kinderen kunnen op dat moment al kennis maken met de andere kinderen uit de groep en de leiding, tevens is er een ballonnenwedstrijd. Nodigt u gerust vrienden en familie uit om dit geweldige feest mee te maken! Het feest zal duren tot 17:00 uur.

10 INKTCARTRIDGE VULLEN VANAF 3,00 HP-BROTHER-CANON-LEXMARK-DELL BESTERDRING HG TILBURG TEL: MacWash Rinbaan zuid

11 1973 Maandag 5 augustus VAN KERCKHOVEN Maandag Sportdag Locatie: sportvelden VV Zigo Tijd: 9:00 uur tot 17:00 uur Maandag is, traditioneel, een sportdag. Je leert vandaag de kinderen in je groep al echt goed kennen, omdat je met zijn allen de hele dag sport, speelt en punten probeert te verdienen voor de groep. We gaan met zijn allen te voet naar de sportvelden van VV Zigo, dus het is belangrijk om goede schoenen aan te hebben. We openen de dag om 9:00 uur op OBS Yore, en we eindigen deze dag om 17:00 uur op de sportvelden van VV Zigo (aan de Jac. Van Vollenhovenstraat). De ouders zijn vanaf 16:45 uur welkom om hun kinderen op te halen op de sportvelden van Zigo. Denk vandaag aan: goede wandel/sportschoenen, een lunchpakket, eventueel zonnebrand/regenjas, sportkleding en reserverkleding. Graag het verzoek van ons aan de ouders om overdag niet te komen kijken op de sportvelden.

12

13 1983 Dinsdag 6 augustus GANZENEST Dinsdag Zeepkistenrace Locatie: St Willebrordplein tijd: 9:00 uur tot 17:00 uur Een zeepkistenrace is een race met een soort autootje van een helling af. Jullie mogen met jullie groep een eigen zeepkist versieren en zo mooi mogelijk maken, om daar vervolgens op het eind van de dag mee van een helling af te racen. Tussen het knutselen en het racen door moeten jullie nog wel even een speurtocht door de wijk lopen. We openen de dag om 9:00 uur op OBS Yore en de ouders zijn om 16:00 uur van harte welkom om te komen kijken bij de zeepkistenrace. Om 17:00 uur is de afsluiting van de dag weer op het schoolplein van OBS Yore. Denk vandaag aan: Goede wandelschoenen, eventueel regenkleding/zonnebrand, een lunchpakketje, een afsluitbare beker.

14

15 1993 Woensdag 7 augustus JANSSEN&JANSSEN Woensdag Uitstapje Groep 1 t/m groep 10 Locatie: dat is nog een verrassing Tijd: van 9:00 uur tot 18:00 uur Vandaag gaan de kleinste kinderen (groep 1 t/m groep 9) op uitstapje naar een pretpark! Zoals elk jaar gaan we daar met zijn allen met de bus naartoe. Waar we precies naartoe gaan houden we nog even geheim, maar jullie zullen zeker een hele dag heel veel plezier kunnen maken. De dag begint, net als altijd, om 9:00 uur en we sluiten om 18:00 uur sluiten we weer af op OBS Yore (dit in verband met de lange reistijd naar het pretpark). Houden jullie rekening met het weer? Dus als de zon schijnt graag zonnebrandcrème meenemen, en als het regent een regenjas. Denk vandaag aan: regenjas/zonnebrand, lunchpakketje

16

17 2003 Donderdag 8 augustus BBA TOURS Donderdag Bosdag Groep 1 t/m groep 10 Locatie: overnachtingslocatie tijd: van 9:00 uur tot 17:00 uur We gaan vandaag naar het bos toe, dat wil zeggen: we gaan met de bus naar de overnachtingslocatie toe waar de kinderen van de oudere groepen zijn. Als we daar zijn zullen we allerlei spelen doen en een hele gezellige dag hebben met de andere groepen. De dag begint om 9:00 uur op het schoolplein van OBS Yore en we sluiten de dag weer af op diezelfde plek om 17:00 uur. Denk vandaag aan: regenjas/zonnebrand, lunchpakketje

18

19 Woensdag7 donderdag 8 & vrijdag 9 augustus PLUS IJSSELSTEIN Overnachting Twee nachten Groep 11 t/m groep 18 Locatie: de roerdomp tijd: woensdag 9:00 uur t/m vrijdag Vanwege ons jubileum een hele bijzondere overnachting. Hij duurt een nacht langer! Op woensdagochtend word je verwacht op OBS Yore om 9:00 uur op de fiets. We gaan 's morgens nog workshops doen waar jullie je voor hebben opgegeven. Daarna stappen we op de fiets richting overnachtingslocatie. Onderweg hebben we nog een excursie gepland. Wat we verder precies gaan doen en wat je allemaal mee moet nemen kun je lezen op de brief die bij dit boekje zit. Denk deze dagen aan: Regenkleding, zonnebrandcrème, een goede fiets, lunchpakketjes.

20

21 2013 Vrijdag 9 augustus VAN GINHOVEN Vrijdag Vlaamse kermis / Eindceremonie De laatste dag van KVW Loven-Besterd 2013 is alweer aangebroken! Vandaag heb je nog een keer de mogelijkheid om punten te scoren voor en met je groepje om ervoor te zorgen dat jouw groep de beste wordt in jouw leeftijdscategorie. We beginnen de dag met de jongste groepen om 9:00 uur op OBS Yore. In de ochtend gaan we lekker naar de speeltuin en in de middag hebben komen de overnachters terug en gaan we met zijn allen de grote Vlaamse kermis doen op het schoolplein. Vanaf 16:15 uur zijn je ouders welkom om samen met ons de dag af te sluiten en de prijsuitreiking te kijken. Daarna moet je snel naar huis om je op te frissen voor de knallende eindceremonie! Dit feest begint om 18:30 uur op het schoolplein van OBS Yore (bij slecht weer wijken we uit naar de gymzaal aan de batavisatraat). We zouden het leuk vinden als je verkleed gaat in thema (feest) Het feest is dit jaar ook toegankelijk voor ouders. Ouders kunnen tegen betaling een drankje nuttigen aan de bar en meegenieten van ons feest. Het zou leuk zijn als ook ouders verkleed naar het feest komen. Om uur is deze jubileum editie van KVW dan toch echt voorbij. Denk vandaag aan: lunchpakket, regenkleding, droge kleding (overdag) Verkleedkleding in thema (eindfeest)

22 Ben jij of ken jij iemand die ons kan helpen als vrijwilliger, en ben je (ouder dan) 13 jaar? Meld je dan nu via:

23 NAWOORD: 50 jaar KVW Loven-Besterd is een mijlpaal. En jullie mochten daar deel van uitmaken! Helaas zit de week er nu ook weer op, maar niet getreurd, we gaan echt nog wel wat jaartjes verder. Heb je dit jaar voor het laatst mee mogen doen omdat je volgend schooljaar naar de middelbare school gaat? Dan kun je je nu al aanmelden om als (hulp)leiding mee te kunnen doen aan KVW Dit kun je doen door te mailen naar We willen via deze weg alle mensen bedanken die betrokken waren bij de totstandkoming van dit jubileumjaar van KVW Loven-Besterd. We danken met name de gemeente Tilburg, Verrijkjewijk, de winkeliersvereniging Besterd, maar bovenal onze hoofdsponsor: DE VERFKAMPIOEN En uiteraard al onze andere sponsoren, want zonder hen geen KVW! En dan nu: op naar volgend jaar! KVW zal dan plaatsvinden van zondag 17 tot en met vrijdag 22 augustus. We zien jullie dan graag weer terug!

24

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

Informatie voor nieuwe leiding

Informatie voor nieuwe leiding Informatie voor nieuwe leiding Fijn dat je je aangemeld hebt om leiding te worden bij Kindervakantiewerk (K.V.W.) Zand-Wandelbos! Misschien heb je als kind meegedaan aan het K.V.W. en weet je al een beetje

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, PROGRAMMA 1 VOORWOORD Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week van het jaar: De Jeugd Vakantie Week!!! Dit jaar wordt de

Nadere informatie

Programmaboekje KVW 2019 Circus

Programmaboekje KVW 2019 Circus Programmaboekje KVW 2019 Circus Maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus 2019 KVW 2019 De zomervakantie staat weer voor de deur! Dat betekent dat het kindervakantiewerk weer in zicht komt. We willen jullie uitnodigen

Nadere informatie

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015 Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015 blz. 2 Programmaboekje van: Naam:... Klas:... Mentor:... blz.3 Welkom Vanaf vandaag begin je op je nieuwe school,

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 3-4 Informatie groep 3-4 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW-week er weer aankomt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Ook dit

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

Speelweek Hulhuizen 20 t/m 24 juli 2015

Speelweek Hulhuizen 20 t/m 24 juli 2015 Speelweek Hulhuizen 20 t/m 24 juli 2015 Beste jongens en meisjes, Hierbij ontvangen jullie het programma voor de speelweek 2015 van speeltuinvereniging Hulhuizen. De afgelopen maanden zijn talloze vrijwilligers

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s!

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! maandag 18 augustus t/m zaterdag 23 augustus 2014, Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle pagina 2 Hallo jongens en meisjes en hallo ouders, Het

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?!

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?! Jeugd Vakantie Week 2014 Wie is de mol?! 18 t/m 22 augustus 2014 Inleiding Beste jongens en meisjes, Jullie hebben je ingeschreven voor de leukste week van de vakantie! Jaja, de Jeugd Vakantie Week staat

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Informatie over de week

Informatie over de week Jeugdvakantiewerk Loon op Zand Programmaboekje 2018 Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk vindt dit jaar plaats van maandag 13 augustus

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Kindervakantiewerk Venray

Kindervakantiewerk Venray Kindervakantiewerk Venray Boer zoekt KVW 20 t/m 24 juli 2015 KVW komt er weer aan!!! Je moet nog een paar maanden naar school, maar dan is het alweer vakantie. Natuurlijk is er dan ook weer Kindervakantiewerk!

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 5-6 Informatie groep 5-6 2015. Inleiding Jaaaaa, het is weer zover! Tijd voor weer een leuke en spannende week KVW. Dit jaar veranderd Maasbracht in een dorp vol met prinsen

Nadere informatie

Texel 24 september t/m 28 september

Texel 24 september t/m 28 september Texel 24 september t/m 28 september Groepsaccommodatie De Stolp Stolpweg 35 1797 AW Den Hoorn, Texel www.destolp-texel.nl Telefoon: Wij zijn altijd bereikbaar onder het nummer: 06-29006504 (Niké) en 06-24566674

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. Naast jeugdboeken vind je ook spannende boeken voor volwassenen in de app.

Nieuwsbrief 18. Naast jeugdboeken vind je ook spannende boeken voor volwassenen in de app. Nieuwsbrief 18 vrijdag 3 juli 2015 Zomerlezen met de VakantieBieb-app www.vakantiebieb.nl Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft. In de VakantieBieb-app vind je een leuk en gratis leespakket voor het

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2015 Fantasie Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat in hoe wij dingen

Nadere informatie

SJV? Wie of wat is dat?

SJV? Wie of wat is dat? SJV Rosmalen SJV? Wie of wat is dat? Bestaat sinds 1974: Stichting Jeugd- en Vormingsactiviteiten - groep van ongeveer 15 vrijwilligers (oranje) & - jeugdcommissie van 20 jongeren (blauw) Activiteiten

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week t/m 16 augustus. Ridders en Jonkvrouwen

Jeugd Vakantie Week t/m 16 augustus. Ridders en Jonkvrouwen Jeugd Vakantie Week 2019 12 t/m 16 augustus Ridders en Jonkvrouwen 1 Inleiding Beste Jongens, Meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT

ZOMERVAKANTIE ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT ZOMERVAKANTIE 2014 ACTIVITEITEN BSO VILLA KAKELBONT Beste kinderen/ouders/ verzorgers, De zomervakantie is weer aangebroken. Tijd voor een nieuw vakantieboekje. Boordevol, leuke, nieuwe activiteiten. Maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 20-05-2016

Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Communie Komende zondag doen de kinderen van groep 4 hun Eerste Heilige Communie. Wij hopen op goed weer en wensen hen allemaal een onvergetelijke dag toe! Schoolfotograaf Het

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Reisinformatie werkweek klas 3

Reisinformatie werkweek klas 3 Reisinformatie werkweek klas 3 Schooljaar 2014-2015 Beste 3 e klassers, Aan het einde van het derde schooljaar is het gebruikelijk om op werkweek te gaan. Dit jaar gaan we naar de Ardennen. We vertrekken

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Kookboek. Gerwen Culinair augustus. Kindervakantieweek Gerwen

Kookboek. Gerwen Culinair augustus. Kindervakantieweek Gerwen Kookboek 2011 Gerwen Culinair 10-11 - 12 augustus Kindervakantieweek Gerwen Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdragen aan de 5e Kindervakantieweek

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Beste, In dit boekje komt u alles te weten over speelpleinwerking Flapuit. Deze zomervakantie zijn we geopend van maandag 12 juli 2016 t.e.m. vrijdag 5 augustus

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Is uw kind verhinderd? Graag voor 9.00 uur bellen om uw kind af te melden: 085-8780528

Is uw kind verhinderd? Graag voor 9.00 uur bellen om uw kind af te melden: 085-8780528 Blokhut Zomerprogramma 2012 Maandag 9/7 Jongste kinderen:speeltuinnroute + picknick Oudste kinderen: spelletjes aan de overkant en speelplein van de hobbit Meenemen: kleren die vies mogen worden. Dinsdag

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Het thema voor deze vakantie is: MUZIEK. Maandag 2 mei NSO De Noteclub en NSO De Speelnoot Rood De kinderen gaan vandaag een muziekinstrument maken.

Het thema voor deze vakantie is: MUZIEK. Maandag 2 mei NSO De Noteclub en NSO De Speelnoot Rood De kinderen gaan vandaag een muziekinstrument maken. Betreft: Meivakantie Datum: 19 april 2016 Beste ouders, De pedagogisch medewerkers van de NSO zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de meivakantie. In deze vakantieperiode zullen wij de kinderen

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 12 / 17 maart Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 12 / 17 maart Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 12 / 17 maart 2017 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen.

In deze brief informeren wij u over de activiteiten en over het samenvoegen van de vestigingen. Gouda, 25 juni 2012 Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is bijna zomer! En dat betekent dat de weer voor de deur staat: van maandag 9 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Gaat uw kind komende weken naar

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Drakenburcht, BSO de Frodo s en BSO t Piratennest

Vakantieprogramma BSO Drakenburcht, BSO de Frodo s en BSO t Piratennest Thema: Reis om de wereld 1 juli BSO Drakenburcht Kunst Bouwspeelplaats Thialf We gaan met de bus naar bouwplaats Thialf. Wist je dat bouwspeelplaats Thialf vroeger een zwembad was en in 1950 gebouwd is?

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

programmaboekje kindervakantieweek augustus

programmaboekje kindervakantieweek augustus KINDERVAKANTIEWEEK 2012 GERWENS VOLKSFEEST programmaboekje kindervakantieweek 2012 1-2 - 3 augustus Stichting jeugd & jongerenactiviteiten gerwen bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage

Nadere informatie

Floddertjes & Grovers

Floddertjes & Grovers Beste ouders en / of verzorgers, Voor aankomende zomervakantie hebben we hele leuke activiteiten gepland. We hebben er veel zin in! In dit programmaboekje vindt u per dag wat we allemaal gaan doen. Sportdagen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016 Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016 Beste jongens en meisjes, Hierbij ontvangen jullie het programma voor de speelweek 2016 van speeltuinvereniging Hulhuizen. De afgelopen maanden zijn talloze vrijwilligers

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni 2019

NIEUWSBRIEF juni 2019 NIEUWSBRIEF juni 2019 Voetje voor voetje, met volgehouden inzet, stapten we van september naar juni. Alles wat we dit schooljaar leerden, stoppen we in ons rugzakje en sterkt ons in onze tocht naar de

Nadere informatie

Kinder Vakantie Pretdagen 2015

Kinder Vakantie Pretdagen 2015 Kinder Vakantie Pretdagen 2015 Informatie voor de begeleiders van een groepje Wij zijn blij dat je een groepje wilt begeleiden!! Daarom hopen wij dat je als leiding net zo n fijne dagen beleeft als de

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Bestuur kindervakantiewerk Afferden :

Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Twan Krebbers Alexanderstraat 26 Tel.: 0485-212961 06-12889793 Renske van Vugt Fenikshof 26, Nijmegen Tel.: 06-10052944 Pieter Maas Heukelom 10 Tel.:06-30377444 Paul

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Tuinstad Schiebroek Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop

Nadere informatie

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in.

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in. Beste kinderen en ouders/verzorgers, Hier volgt de laatste informatie over de 37 e jaargang van Kindervakantiewerk Neerbeek Durp Thema: Deze week is het thema: Circus. Het zou leuk zijn als de kinderen

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen. Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen

Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen. Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen PROGRAMMABOEKJE Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen www.jeugdactiviteitengerwen.nl kindervakantieweekgerwen@gmail.com

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Buiten-speelweek. Maandag 9 juli

Buiten-speelweek. Maandag 9 juli Buiten-speelweek Maandag 9 juli We starten de vakantie met een modderdag! Na de lunch gaan we naar buiten om lekkere moddertaartjes te maken. Graaf je liever diepe kuilen of wil je met de waterpomp spelen?

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Dit boekje heeft u als ouder van onze school ontvangen

Nadere informatie

ProCamp Voetbaldagen (Utrecht)

ProCamp Voetbaldagen (Utrecht) ProCamp Voetbaldagen (Utrecht) Binnenkort gaan de voetbaldagen van start. En gelukkig maar, want je staat vast al te popelen om mee te doen. Vandaar dat we je met deze kampinformatie goed willen informeren

Nadere informatie

Maandag 27 augustus: Eerste introductiedag

Maandag 27 augustus: Eerste introductiedag Beste leerling, Welkom op het Scala College! In dit boekje vind je het programma van de startperiode, oftewel het programma van jouw eerste tien weken op het Scala College. Maandag 27 augustus: Eerste

Nadere informatie

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus.

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. Centrale thema Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. De zomervakantie begint weer en ook deze vakantie hebben we weer een vakantie programma. Het centrale thema is dit jaar Te land,

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Handig om te weten: 18 juni 2018

Handig om te weten: 18 juni 2018 Deze zomervakantie gaan we met de BSO op wereldreis. Iedere vakantieweek staat in het teken van een land of werelddeel. Dagelijks is er een activiteit in het betreffende thema. Er is veel variatie; van

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Kindervakantiewerk Groep 7-8

Kindervakantiewerk Groep 7-8 Kindervakantiewerk 2015 Groep 7-8 Informatie groep - 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW-week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Ook dit

Nadere informatie

week 1 17 t/m 21 juli waterweek

week 1 17 t/m 21 juli waterweek week 1 17 t/m 21 juli waterweek Maandag 17 juli We beginnen de vakantie op creatieve wijze. We maken vandaag ons eigen mini-aquarium. In de Ward gaan we eerst op zoek naar stenen en plantjes om ons aquarium

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

WWW.KVW-AFFERDEN.NL WWW.FACEBOOK.COM/KVWAFFERDEN 0485-212961 06-12889793 Twan Krebbers 06-83008703 Past. Berdenstraat 14 Paul van den Heuvel 06-48723936 13 om el uk He Siske Hermans 06-11519419 rpsstraat

Nadere informatie

We maken er een Circus van!

We maken er een Circus van! We maken er een Circus van! Doe je mee?! Kindervakantiewerk van 12 t/m 16 augustus 2019 Informatieboekje en opgaveformulier WELKOM! Na het fantastische 40 jarig jubileum is het weer bijna zover de 41 e

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk Someren-Heide

Jeugdvakantiewerk Someren-Heide Jeugdvakantiewerk Someren-Heide JVW Televisieland 24 tot 28 augustus 2015 Voorwoord Misschien lijkt het nog ver weg, maar met leuke dingen kan je niet vroeg genoeg beginnen. Ook komende zomervakantie organiseren

Nadere informatie