Samoerai nieuwsbrief september 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samoerai nieuwsbrief september 2012"

Transcriptie

1 Samoerai nieuwsbrief september 2012 Beste karateka, Beste ouders, We beginnen het nieuwe seizoen alvast met een leuke uitstap naar Planckendael op zaterdag 22 september 2012, die we kunnen afsluiten met een portie lekkere mosselen bij onze partner Café Brusselsepoort. In deze nieuwsbrief lees je er alles over! Het sportieve hoogtepunt van dit najaar wordt ongetwijfeld het wereldkampioenschap dat zal doorgaan in Parijs van 21 tot 25 november Voor onze club staan er dit seizoen ook enkele hoogtepunten op de agenda : we zorgen er twee keer voor dat de top uit de karatewereld naar Leuven komt. Op 11 november 2012 organiseren we voor de zevende maal het Belgian Open in Sportoase en in februari 2013 halen we 2 wereldkampioenen naar Leuven voor een stage : Junior Lefevre en Rafael Agayev. Martiale groet, Bestuur Karateclub Samoerai Leuven vzw

2 Uitstap Planckendael 22 september 2012 KC Samoerai Leuven organiseert op zaterdag 22 september 2012 een uitstap naar Dierenpark Planckendael, onder begeleiding van bestuursleden en trainers. We reizen met de trein van Leuven naar Mechelen, waar we de boot nemen langs het Kanaal Leuven-Dijle/Hanswijkvaart tot aan de achterzijde van het park. In Planckendael hop je op één dag van het ene continent naar het andere. Van de Indische leeuwen in Azië ga je in geen moeite naar de slaperige koala s en jumpende kangoeroes in Oceanië. Met wat geluk kan je vanaf nu de sneeuwluipaardjes Nudan en Nima zien rondhossen, twee welpjes die op 2 juni geboren zijn in Planckendael. Je kan er ook gaan kijken naar Kai-Mook, de vrouwelijke Aziatische olifant die geboren werd in de Antwerpse Zoo en sinds 2012 in Planckendael verblijft. Het was de eerste olifant die in België werd geboren. Nog wat energie over? Spring onderweg op het vlot of in de kano (let op voor krokodillen!), hang de acrobaat uit in het Aboriginalparcours of roetsj van de metershoge olifantenglijbaan. Diehard-avonturiers wanen zich slingerapen en gaan op 14 meter hoogte in de bomen bengelen Praktische info : * prijzen : clubleden : 15 per persoon niet-clublid : 23,50 per persoon inbegrepen : Treinreis heen en terug in 2de klas naar Mechelen. Boottocht heen en terug station Mechelen-Planckendael. Toegang tot het dierenpark Planckendael. * inschrijven ten laatste 10 september 2012 via de site ( bij Leon : op training of via leon.letellier@samoerai-leuven.be * betaling : op rekening van KC Samoerai Leuven met als mededeling Planckendael.

3 * heenreis : samenkomst ingang station Leuven (centrale inkomhal) : 8u30 vertrek trein naar Mechelen : 8u44 aankomst trein in Mechelen : 9u10 vertrek boot aan Colomabrug (± 300m van het station) : 9u30 aankomst Planckendael ± 10u00 (duur boottocht ± 30 min.) * terugkeer : vertrek terugvaart boot aan Planckendael : 16u50 vertrek trein Mechelen : 17u50 aankomst trein in Leuven : 18u16 samenkomst ingang station Leuven (centrale inkomhal) : 18u25 * meebrengen : je goed humeur aangepaste kledij bij zonnig weer : eventueel insmeren met zonnebrandolie (rug)zakje met picknick voor s middags en drank

4 Mosseldag Brusselsepoort 22 september 2012 Na de uitstap naar Planckendael kunnen we bij onze partner Café Brusselsepoort lekkere mosselen gaan eten tijdens de jaarlijkse Mosseldag. Indien je geen mosselen lust; er is ook vol-au-vent te verkrijgen. Afspraak op 22 september 2012 om 19u30 in Café Brusselsepoort (Brusselsesteenweg te Leuven). Prijs : Mosselen : 18,00 vol-au-vent : 15,00 Om praktische redenen vragen wij om in te schrijven op voorhand als je meegaat. Inschrijvingen uiterlijk op 15 september bij Ludo tijdens de trainingen of via ludo.binnard@samoerai-leuven.be. Gelieve het bedrag overeenstemmend met je inschrijving te storten op rekening van KC Samoerai Leuven met als mededeling Brusselsepoort.

5 Akira Kurosawa Akira Kurosawa (23 maart september 1998) is waarschijnlijk Japans bekendste filmregisseur, filmproducer en scenarioschrijver. Zijn films hebben over de hele wereld een hele generatie filmmakers beïnvloed. Zijn eerste film (Sanshiro Sugata) werd in 1941 uitgebracht; zijn laatste (Madadayo) verscheen in Slechts weinig filmregisseurs kunnen bogen op zo'n lange carrière. Kenmerkend voor de films van Kurosawa is de martiael invloed en diepmenselijke boodschap : zijn geloof in het goede in de mens en de dienstbaarheid. Kurosawa is ook bekend om zijn jidaigeki. Dit is een genre in Japanse film, televisie en theater. Het speelt zich af in het verleden, doorgaans tijdens de Edoperiode tussen 1603 en De jidaigeki beschrijft het leven van de samoerai, boeren, kooplieden en ambachtslieden. De jidaigeki worden gekenmerkt door enkele karakteristieke gebruiken. Zo hebben de helden vaak oogmake-up en hebben de boeven hun haar in de war. Tijdens zijn leven zag hij Japan veranderen van een land met militaire ambities tot een meer vreedzame economische macht. Hoewel Kurosawa voornamelijk wordt herinnerd om zijn films uit de jaren vijftig en zestig van de 20e eeuw, ging hij tot zijn dood door met het schrijven en regisseren van films. Kurosawa was ook een getalenteerd schilder. In aanvulling op het script schilderde hij de scènes van zijn films, zoals hij zag dat ze moesten worden. Kurosawa's bekendste films zijn gesitueerd in Japans feodale periode (van de 13e eeuw tot de 17e eeuw). Verschillende van zijn plots zijn bewerkingen van William Shakespeares werk, bijvoorbeeld Ran (gebaseerd op King Lear) en Troon van Bloed (gebaseerd op Macbeth). In zijn films komen regelmatig dezelfde acteurs terug, vooral Toshiro Mifune.

6 Mifune speelde in 134 films. Zeventig hiervan vielen in de prijzen. In 1961 zowel als 1965 werd hij op het filmfestival van Venetië uitgeroepen tot beste acteur. Tussen 1948 en 1964 speelde hij in zestien films van Akira Kurosawa, met Roodbaard als laatste. Na die film begon Kurosawa in kleur te werken, en veranderde hij de stijl en reikwijdte van zijn films, die tot dan toe neigden naar het verhalende. Kurosawa begon aan een Hollywood project: Tora! Tora! Tora! over de aanval op Pearl Harbor, met Toshiro Mifune, maar nog voor de film was voltooid liet 20th Century Fox Kurosawa vervangen door Kinji Fukasaku. Zijn volgende film Dodesukaden, over een groep arme mensen die rond een vuilnisbelt leven, was in Japan geen succes. Na deze flop deed Kurosawa een poging tot zelfmoord, die hij overleefde. Het had hem gegriefd dat zijn productiemaatschappij Toho zijn films op video had uitgebracht om financiële middelen te recupereren. Hij ging door met filmen, en maakte onder andere nog Kagemusha (1980) en Ran (1985). De actiefilm Runaway Train uit 1985 is de Amerikaanse bewerking van een script van Kurosawa. Enkele aanraders : Tora no o wo fumu otokotachi (Kerels die trappen op de staart van een tijger) Japan 1945 Japan, eind twaalfde eeuw. Verkleed als monniken vluchten een samoerai en vazallen voor zijn broer en misleiden zo iedereen. Gebaseerd op een Kabukikomedie, gedraaid op bestelling maar na Japans overgave in WO II verboden door de bezettingsmacht. Rashomon Japan 1951 Met : Toshiro Mifune, Takashi Shimura, Machiko Kyô Kurosawa's met geniale cinematografische flitsen doorspekte, ritmische studie van waarheidsrelativiteit: vier zich wederzijds uitsluitende versies van een hinderlaag, moord en verkrachting in het twaalfde-eeuwse Kyoto. Sichinin no samurai (De zeven samoerai) Japan 1954 Met : Toshiro Mifune, Takashi Shimura, Keiko Tsushima Een groep werkloze samoerai nemen het op voor een dorpje dat geteisterd wordt door bandieten. Kurosawa's briljant, aan de western verwant epos raast met duizelingwekkende kracht over het scherm. De film werd later liefdevol herwerkt tot The Magnificent Seven door John Sturges.

7 Kumonosu-djo (Troon van bloed) Japan 1957 Met : Toshiro Mifune, Isuzu Yamada, Takashi Shimura Macbeth gesitueerd in het middeleeuwse Japan. Kurosawa's magistrale jidaigeki is voor velen de beste Shakespeare-verfilming ooit gemaakt. Kakushi toride no san-akunin (De verborgen vesting) Japan 1958 Met : Toshiro Mifune, Misa Uewara, Minoru Shiaki Prachtige en visueel verbluffende chambara (zwaardvechtersfilm) die focust op het leven van een meester-samoerai. Virtuoos hoe Kurosawa in dit werk de techniek van het filmen aftast. Het verhaal van een prinses, haar generaal, en twee ongemanierde boeren, wordt door George Lucas genoemd als een invloed op zijn Star Wars-films Yojimbo (De lijfwacht) Japan 1961 Met : Toshiro Mifune, Tatsuya Nakadai, Isuzu Yamada Een werkloze samoerai verhuurt zich aan 2 strijdende partijen. De boosdoeners moorden elkaar uit en betalen hem daarvoor. Clint Eastwood's favoriete film lag aan de basis van de spaghetti-western A Fistful of Dollars.

8 Tsubaki Sanjuro Japan 1963 Met : Toshiro Mifune, Takashi Shimura, Tatsuya Nakadai Vervolg op het succesrijke Yojimbo. Mifune is weer de samoerai zonder meester die de mentor wordt van een groepje toegewijde jonge krijgers die de bushido (erecode van de samoerai) enkel in theorie kennen. Geestige parodie op de jidaigeki en pseudoheroïek. Akahige (Roodbaard) Japan 1965 Met : Toshiro Mifune, Yûzo Kayama, Reiko Dan Onder leiding van een oudere, autocratische dokter leert een ijdele maar ambitieuze nieuwkomer de waarde van het verzorgen van arme patiënten in een ziekenhuis in het 19de-eeuwse Japan. Kurosawa's sociaal-humanistisch epos met een verpletterende Mifune in de titelrol. Kagemusha Japan/USA 1980 Met : Tatsuya Nakadai, Tsutomu Yamazaki, Kenichi Hagiwara Een gauwdief blijft leven wegens zijn gelijkenis op een dode krijgsheer: Kurosawa's minutieuze reconstructie van intrigevol 16de-eeuws clan-japan, met de lyrische paardenslagfinale in slow motion. Ran Japan/Frankrijk 1985 Met : Tatsuya Nakadai, Akira Terao, Jinpachi Nezu King Lear vermengd met Japanse legende, in een triomf van adembenemend kleurspektakel en episch drama. De 75-jarige Kurosawa vatte perfect de verbittering en frustratie van Shakespeares personage en met meesterhand schildert hij de zinloosheid van oorlog en vete.

9 Vriendentrainingen Woensdag 26 september 2012 en zaterdag 29 september 2012 Heb jij je vriend of vriendin al eens verteld hoe tof karate is? Hebben zij zin om eens een keertje te komen meetrainen en om karate-do te ontdekken? Dat kan in onze club tijdens de speciale trainingen van woensdag 26 september 2012 (18u00-19u00) en zaterdag 29 september 2012 (10u00-11u30) in Sportoase (polyvalente zaal verdieping -1). Die dag kunnen je vrienden gratis komen meetrainen en kan jij ze laten zien hoe leuk karate is! Verkoop kledij 13 oktober 2012 Op zaterdag 13 oktober 2012 doen we opnieuw een uitzonderlijke verkoop van kledij in onze zaal in Sportoase vanaf 11u30. Kimono KIHON * maat 130 tot 150 cm : 35,00 / stuk * maat 160 tot 190 cm : 50,00 / stuk Kimono KATA TOURNAMENT * maat 140 tot 165 cm : 45,00 / stuk * maat 170 tot 190 cm : 65,00 / stuk Profiteer ervan : wij geven u de mogelijkheid om kimono s van hoge kwaliteit aan te schaffen tegen voordelige prijzen.

10 Uit : Dojo, le temple des arts martiaux (Alexandre & André Amouriq)

11 Agenda & nieuws Agenda september 2012 Za 08/09/2012 : Lions Cup 2012 (G.H.Luxemburg) Za 15/09/2012 : stage Ludovic Cacheux (Basècles) Zo 16/09/2012 : stage Ludovic Cacheux (Basècles) Za 22/09/2012 : uitstap Planckendael (geen training) Za 22/09/2012 : Mosseldag Café Brusselsepoort Wo 26/09/2012 : vriendentraining (Sportoase 18u00-19u00) Vr-Zo 28-30/09/2012 : EK Wado WIKF (Griekenland) Za 29/09/2012 : vriendentraining (Sportoase 10u00-11u30) Za 29/09/2012 : Open Karate Cup Sittard (Nederland) Zo 30/09/2012 : 12e Beker stad Luik (kumite) Agenda oktober 2012 Zo 07/10/2012 : Beker van Hoeselt (kumite) Za 13/10/2012 : verkoop kledij (Sportoase 11u30) Za 27/10/2012 : gemeenschappelijke training (Sportoase 10u00-11u30) Stage Ludovic Cacheux 15 & 16 september 2012

12 Partners Secretariaat : A. Woutersstraat Wilsele Ondernemingsnr De Samoerai Nieuwsbrief is een uitgave van KC Samoerai Leuven vzw zonder wiens toestemming geen enkele tekst, geheel of gedeeltelijk, mag worden overgenomen. De Samoerai Nieuwsbrief bevat links naar websites die wij interessant achten. Deze links zijn evenwel puur informatief en KC Samoerai Leuven vzw is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites of het gebruik dat ervan zou kunnen worden gemaakt. Je ontvangt de Samoerai Nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven op de Samoerai-mailinglijst. In- of uitschrijven op deze nieuwsbrief? Een bericht of reactie sturen? Dat kan op het volgende adres : nieuwsbrief@samoerai-leuven.be. Indien deze versie onleesbaar : pdf-versie in bijlage en/of op website. Je hebt Acrobat Reader nodig om de bijlage te bekijken. Download hier deze gratis software.

Op 3 juli sloten wij het seizoen af met onze jaarlijkse barbecue. Wij danken de aanwezigen voor hun opkomst en onze medewerkers voor hun inzet.

Op 3 juli sloten wij het seizoen af met onze jaarlijkse barbecue. Wij danken de aanwezigen voor hun opkomst en onze medewerkers voor hun inzet. Samoerai Nieuwsbrief juli-augustus 2010 Beste karateka, Beste ouders, Op 3 juli sloten wij het seizoen af met onze jaarlijkse barbecue. Wij danken de aanwezigen voor hun opkomst en onze medewerkers voor

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief juni Vergeet niet om in te schrijven voor onze gezellige Samoerai-barbecue die doorgaat op zaterdag 11 juni 2016!

Samoerai nieuwsbrief juni Vergeet niet om in te schrijven voor onze gezellige Samoerai-barbecue die doorgaat op zaterdag 11 juni 2016! Samoerai nieuwsbrief juni 2016 Beste karateka, Beste ouders, Vergeet niet om in te schrijven voor onze gezellige Samoerai-barbecue die doorgaat op zaterdag 11 juni 2016! Op zaterdag 4 juni 2016 en zaterdag

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief november 2013

Samoerai nieuwsbrief november 2013 Samoerai nieuwsbrief november 2013 Beste karateka, Beste ouders, Voor onze 8 e editie van het International Belgian Open op zondag 17 november 2013 is er dit jaar een live streaming voorzien van 14u00

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief november 2017

Samoerai nieuwsbrief november 2017 Samoerai nieuwsbrief november 2017 Beste karateka, Beste ouders, Op 5 november 2017 organiseren wij voor de twaalfde maal het International Belgian Open. Dit jaar zijn er 520 deelnemers uit 16 verschillende

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief november Op 13 november 2016 organiseren wij voor de elfde maal het International Belgian Open.

Samoerai nieuwsbrief november Op 13 november 2016 organiseren wij voor de elfde maal het International Belgian Open. Samoerai nieuwsbrief november 2016 Beste karateka, Beste ouders, Op 13 november 2016 organiseren wij voor de elfde maal het International Belgian Open. Eerst was het aantal deelnemers beperkt tot 500 kampers

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief september 2016

Samoerai nieuwsbrief september 2016 Samoerai nieuwsbrief september 2016 Beste karateka, Beste ouders, Vanaf september start het nieuwe karateseizoen en wij kunnen al meteen met schitterend nieuws beginnen : karate is eindelijk ook Olympische

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief maart 2013

Samoerai nieuwsbrief maart 2013 Samoerai nieuwsbrief maart 2013 Beste karateka, Beste ouders, Vergeet niet om je in te schrijven voor ons clubkampioenschap kumite voor de jeugd en de volwassenen. Dit zal doorgaan op zaterdag 16 maart

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief november 2015

Samoerai nieuwsbrief november 2015 Samoerai nieuwsbrief november 2015 Beste karateka, Beste ouders, Op 31 oktober 2015 vierden wij het 45-jarig bestaan van de club in zaal Berkenhof : het werd een gezellige avond in een aangenaam kader

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief oktober 2012

Samoerai nieuwsbrief oktober 2012 Samoerai nieuwsbrief oktober 2012 Beste karateka, Beste ouders, Dit jaar organiseren wij opnieuw en reeds voor de zevende maal het Belgian Open op zondag 11 november 2012. Indien u tijd en zin heeft om

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief maart Op zaterdag 14 maart 2015 is het onze jaarlijkse familietraining van 10u00 tot 11u30 in Sportoase.

Samoerai nieuwsbrief maart Op zaterdag 14 maart 2015 is het onze jaarlijkse familietraining van 10u00 tot 11u30 in Sportoase. Samoerai nieuwsbrief maart 2015 Beste karateka, Beste ouders, Op zaterdag 14 maart 2015 is het onze jaarlijkse familietraining van 10u00 tot 11u30 in Sportoase. Vergeet niet om je in te schrijven voor

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief december 2014

Samoerai nieuwsbrief december 2014 Samoerai nieuwsbrief december 2014 Beste karateka, Beste ouders, De negende editie van het Belgian Open was opnieuw een voltreffer! Dit succes was mede mogelijk dankzij onze medewerkers die de handen uit

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief mei 2015

Samoerai nieuwsbrief mei 2015 Samoerai nieuwsbrief mei 2015 Beste karateka, Beste ouders, Wij wensen iedereen veel succes toe met de clubexamens die deze maand op de agenda staan voor de jeugd op 23 en 30 mei 2015. Onze jaarlijkse

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief februari 2012

Samoerai nieuwsbrief februari 2012 Samoerai nieuwsbrief februari 2012 Beste karateka, Beste ouders, Op zondag 29 januari 2012 werd door de Vlaamse Karate Federatie de 6e dangraad uitgereikt aan Rudi Holemans, de Sensei van onze club. Wij

Nadere informatie

Resultaten competities

Resultaten competities Samoerai nieuwsbrief mei 2013 Beste karateka, Beste ouders, Samoerai Leuven organiseerde op zondag 28 april 2013 de jaarlijkse steakdag : wij danken de aanwezigen voor hun komst en onze medewerkers voor

Nadere informatie

Hagakure (The Book of the Samurai)

Hagakure (The Book of the Samurai) Samoerai Nieuwsbrief februari 2010 Beste karateka, Beste ouders, Op zaterdag 20 februari 2010 van 10u00 tot 11u30 houden we opnieuw een gemeenschappelijke training waar iedereen eens samen kan trainen

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief mei 2014

Samoerai nieuwsbrief mei 2014 Samoerai nieuwsbrief mei 2014 Beste karateka, Beste ouders, In mei staan er 2 belangrijke stages op het programma : de Wadostage in Eksel op 3 mei 2014 en de stage van Junior Lefevre op 17 mei 2014 in

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief juni 2015

Samoerai nieuwsbrief juni 2015 Samoerai nieuwsbrief juni 2015 Beste karateka, Beste ouders, In de maand juni vallen de meeste dinsdagtrainingen weg omdat de sporthal in Kessel-Lo gesloten is voor jaarlijks onderhoud. Gedurende de maand

Nadere informatie

EK WIKF - GRIEKENLAND

EK WIKF - GRIEKENLAND Samoerai nieuwsbrief juli-augustus 2012 Beste karateka, Beste ouders, De trainingen van onze club hervatten vanaf maandag 27 augustus. Wij hopen iedereen na een leuke vakantie uitgerust en gemotiveerd

Nadere informatie

10 september 2015 2015/2 www.wadovlaanderen.be Nieuws Het nieuwe karateseizoen is ondertussen van start gegaan en er staan reeds verschillende activiteiten op de agenda voor het laatste kwartaal van het

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief december 2012

Samoerai nieuwsbrief december 2012 Samoerai nieuwsbrief december 2012 Beste karateka, Beste ouders, Wij danken onze Partners en Sponsors die onze club ook dit seizoen een belangrijke steun bieden. U kan ze terugvinden op onze website, affiches,

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief juli-augustus 2011

Samoerai nieuwsbrief juli-augustus 2011 Samoerai nieuwsbrief juli-augustus 2011 Beste karateka, Beste ouders, Op 18 juni sloten wij het seizoen op lekkere wijze af met onze jaarlijkse barbecue. Wij danken de aanwezigen voor hun opkomst en onze

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief maart 2019

Samoerai nieuwsbrief maart 2019 Samoerai nieuwsbrief maart 2019 Beste karateka, Beste ouders, Vergeet je zeker niet in te schrijven via onze website of bij de bestuursleden voor de Samoerai Steakdag die doorgaat op zondag 24 maart 2019!

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief juli-augustus 2016

Samoerai nieuwsbrief juli-augustus 2016 Samoerai nieuwsbrief juli-augustus 2016 Beste karateka, Beste ouders, Van 2 augustus 2016 tot en met 18 augustus 2016 zal er enkel getraind worden op dinsdagen en donderdagen van 18u00 tot 19u30 in de

Nadere informatie

Samoerai Nieuwsbrief juni 2010

Samoerai Nieuwsbrief juni 2010 Samoerai Nieuwsbrief juni 2010 Beste karateka, Beste ouders, Onze jaarlijkse Samoerai-barbecue, de ideale manier om samen het karateseizoen af te sluiten en aan de vakantie te beginnen, gaat door op zaterdag

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief juli-augustus 2015

Samoerai nieuwsbrief juli-augustus 2015 Samoerai nieuwsbrief juli-augustus 2015 Beste karateka, Beste ouders, In augustus zal er enkel getraind worden op dinsdagen en donderdagen van 18u00 tot 19u30 in de Vechtsportzaal van de Sporthal te Kessel-Lo,

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief januari Het bestuur en de trainers van Karateclub Samoerai Leuven wensen u en uw familie het allerbeste voor 2014.

Samoerai nieuwsbrief januari Het bestuur en de trainers van Karateclub Samoerai Leuven wensen u en uw familie het allerbeste voor 2014. Samoerai nieuwsbrief januari 2014 Beste karateka, Beste ouders, Het bestuur en de trainers van Karateclub Samoerai Leuven wensen u en uw familie het allerbeste voor 2014. Wij danken iedereen die het afgelopen

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief juni 2011

Samoerai nieuwsbrief juni 2011 Samoerai nieuwsbrief juni 2011 Beste karateka, Beste ouders, Onze jaarlijkse Samoerai-barbecue, de ideale manier om samen het karateseizoen af te sluiten en aan de vakantie te beginnen, gaat door op zaterdag

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief maart 2017

Samoerai nieuwsbrief maart 2017 Samoerai nieuwsbrief maart 2017 Beste karateka, Beste ouders, Na podiumplaatsen op het provinciaal en Vlaamse kampioenschap, zetten Marie Millet en Connor Stalpaert de kers(en) op de taart met een Belgische

Nadere informatie

Fietstocht Scherpenheuvel

Fietstocht Scherpenheuvel Samoerai nieuwsbrief juli-augustus 2014 Beste karateka, Beste ouders, De normale trainingen van onze club hervatten vanaf maandag 25 augustus 2014. Wij hopen iedereen na de vakantie uitgerust en gemotiveerd

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief februari 2017

Samoerai nieuwsbrief februari 2017 Samoerai nieuwsbrief februari 2017 Beste karateka, Beste ouders, Op zaterdag 18 februari 2017 kan je je familie laten kennis maken met je favoriete sport tijdens de familietraining en op dinsdag 28 februari

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief januari 2018

Samoerai nieuwsbrief januari 2018 Samoerai nieuwsbrief januari 2018 Beste karateka, Beste ouders, Bij de start van het nieuwe jaar, wensen het bestuur en de trainers van Karateclub Samoerai Leuven u en uw familie het allerbeste voor 2018.

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief april 2017

Samoerai nieuwsbrief april 2017 Samoerai nieuwsbrief april 2017 Beste karateka, Beste ouders, Wij wensen iedereen te bedanken die aanwezig was op onze steakdag en vooral ook onze medewerkers voor hun inzet en hulp tijdens deze dag. Op

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief oktober 2016

Samoerai nieuwsbrief oktober 2016 Samoerai nieuwsbrief oktober 2016 Beste karateka, Beste ouders, In oktober staan er weer leuke activiteiten op de agenda : op maandag 10 oktober is er de Wadostage olv sensei Mathieu Beysen en op zaterdag

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief september 2017

Samoerai nieuwsbrief september 2017 Samoerai nieuwsbrief september 2017 Beste karateka, Beste ouders, Op het einde van het vorig seizoen namen wij afscheid van ons Nicole als bestuurslid. Wij hebben haar tijdens de barbecue in de bloemetjes

Nadere informatie

Choku karatekids Nieuwsbrief 2 Augustus 2016

Choku karatekids Nieuwsbrief 2 Augustus 2016 Choku karatekids Nieuwsbrief 2 Augustus 2016 Beste Choku karatekids, ouder(s)/verzorger(s), In de nieuwsbrief van deze nieuwsbrief hebben onze reporters Samy en Jesse een oudere karateka geïnterviewd.

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief mei 2016

Samoerai nieuwsbrief mei 2016 Samoerai nieuwsbrief mei 2016 Beste karateka, Beste ouders, Op zaterdag 28 mei 2016 is er de niet te missen stage van Junior Lefevre sensei in onze dojo. Meer info in deze nieuwsbrief! In de maanden mei

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief april 2016

Samoerai nieuwsbrief april 2016 Samoerai nieuwsbrief april 2016 Beste karateka, Beste ouders, In april en mei er drie belangrijke stages op het programma : de stage van Mathieu Beysen sensei op 18 april 2016, de Wadostage in Eksel op

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief december 2017

Samoerai nieuwsbrief december 2017 Samoerai nieuwsbrief december 2017 Beste karateka, Beste ouders, De twaalfde editie van het Belgian Open was opnieuw een succes, mede dankzij onze medewerkers die de handen uit de mouwen staken en die

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief juni 2013

Samoerai nieuwsbrief juni 2013 Samoerai nieuwsbrief juni 2013 Beste karateka, Beste ouders, In de maand juni valt er regelmatig een training weg omwille van de examens of omdat de sporthal gesloten is voor jaarlijks onderhoud. Gelieve

Nadere informatie

Beste karateka, Beste ouders,

Beste karateka, Beste ouders, Samoerai Nieuwsbrief oktober 2009 Beste karateka, Beste ouders, Zoals u wellicht al weet, zal onze club opnieuw het Leuvense Sportoase op zondag 8 november 2009, naar jaarlijkse traditie, voor een dag

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles duidelijk

Nadere informatie

Belgische G-karateka s winnen 12 gouden medailles tijdens het wereldkampioenschap in Boedapest

Belgische G-karateka s winnen 12 gouden medailles tijdens het wereldkampioenschap in Boedapest Belgische G-karateka s winnen 12 gouden medailles tijdens het wereldkampioenschap in Boedapest Op zondag 29 april was er de 2 de Intercontinental World Cup I-Karate in Boedapest, Hongarije, georganiseerd

Nadere informatie

Bijlage 1a thema 4 - sportattributen

Bijlage 1a thema 4 - sportattributen Bijlage 1a thema 4 - sportattributen 3e leerjaar thema 4 Mijn sport is top! Bijlage 1b thema 4 - sportattributen 3e leerjaar thema 4 Mijn sport is top! Bijlage 1c thema 4 - sportattributen 3e leerjaar

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief mei 2011

Samoerai nieuwsbrief mei 2011 Samoerai nieuwsbrief mei 2011 Beste karateka, Beste ouders, Onze jaarlijkse Samoerai-barbecue, de ideale manier om samen het karateseizoen af te sluiten en aan de vakantie te beginnen, gaat dit jaar door

Nadere informatie

Deelnemen is winnen. Een gezegde dat zeker waar is voor onze G-karate wedstrijden. Daarom ontvangt ook iedere deelnemer een medaille.

Deelnemen is winnen. Een gezegde dat zeker waar is voor onze G-karate wedstrijden. Daarom ontvangt ook iedere deelnemer een medaille. Hasselt, 15 november 2015 Beste G-karateka, p zondag 31 januari 2016 is het zover: het open Belgisch Kampioenschap G-karate 2016! Het kampioenschap wordt georganiseerd door Goju-ryu karate-do Kuyukai Liege,

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 4/2013. Fedes VZW. Wat mag je verwachten in dit nummer: 1. Vernieuwing lidgeld 2014

Nieuwsbrief. Nummer 4/2013. Fedes VZW. Wat mag je verwachten in dit nummer: 1. Vernieuwing lidgeld 2014 Nummer 4/2013 Wat mag je verwachten in dit nummer: 1. Vernieuwing lidgeld 2014 Nieuwsbrief 2. Nieuwe datum opleiding voor clubverantwoordelijken: Web 2.0 3. Gratis USB-stick te verkrijgen Lieven Bauwensstraat

Nadere informatie

De uiterste datum voor inschrijving is 10 MEI 2016.

De uiterste datum voor inschrijving is 10 MEI 2016. Hasselt, 25 november 2015 Beste G-karateka, p zondag 29 mei 2016 gaan we weer een stapje verder... I-Karate GLBAL organiseert: Het kampioenschap wordt georganiseerd door I-Karate GLBAL, in samenwerking

Nadere informatie

Windsurfclub Alleman vzw

Windsurfclub Alleman vzw Windsurfclub Allemanvzw Windsurfclub Alleman vzw Egleghemvijver Hombeek (Mechelen) Davy Suys Neromstraat 118 1861 Wolvertem http://www.wsc-alleman.be * info@wsc-alleman.be uw bericht van uw kenmerk ons

Nadere informatie

LEIDEN LIONS DE IJSHOCKEYSCHOOL EN MEER...

LEIDEN LIONS DE IJSHOCKEYSCHOOL EN MEER... Teamtraining en wedstrijden: de perfecte aanvulling op de ijshockeyschool Informatie voor ouders, seizoen 2014-2015. Voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar die lid (willen) worden van de Leiden Lions is

Nadere informatie

BIJLAGEN LESPAKKET 1.2

BIJLAGEN LESPAKKET 1.2 BIJLAGEN LESPAKKET 1.2 BIJLAGE 1 A4 BLADEN THEMA S BIJLAGE 2 DOMINO EMOTIES BIJLAGE 3 MATCHING OEFENING GEVOELENS BIJLAGE 4 VRAGENLIJST FILM BIJLAGE 5 VRAGENSTROOKJES HOEKENWERK BIJLAGE 6 ANTWOORDENBLAD

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

ZOO PLANCKENDAEL IN MECHELEN

ZOO PLANCKENDAEL IN MECHELEN MIJN BEZOEK AAN ZOO PLANCKENDAEL IN MECHELEN Jonas Verhulst WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar ZOO Planckendael. Dit is een dierentuin in Mechelen waar ik veel dieren zal kunnen zien. Veel

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012

VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012 VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012 SPEELPLEIN WORKSHOPS UITSTAPPEN SPORTWEKEN Het gemeentebestuur van Geetbets stelt voor: Vakantiewerking 2012 Maandag 2 juli t/m vrijdag 13 juli Maandag 6 augustus t/m vrijdag

Nadere informatie

Beste leden, sympathisanten,

Beste leden, sympathisanten, Beste leden, sympathisanten, Met trots stellen we u ons Europees kampioenschap voor! Op zondag 3 mei 2015 organiseert IKF Integrated Karate Federation haar eerste Europees kampioenschap. Dit is een intelligent

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief september 2014

Samoerai nieuwsbrief september 2014 Samoerai nieuwsbrief september 2014 Beste karateka, Beste ouders, Voor onze club staan er dit seizoen, dat sinds enkele dagen begonnen is, weer enkele hoogtepunten op de agenda en reeds in de maand september

Nadere informatie

Kampioenenviering

Kampioenenviering TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Kampioenenviering 2018-19 zaterdag 25 mei 2019 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen

Nadere informatie

Karate. 空 手. Een werkstuk gemaakt door Chuck Beekhuizen.

Karate. 空 手. Een werkstuk gemaakt door Chuck Beekhuizen. Karate. 空 手 Een werkstuk gemaakt door Chuck Beekhuizen. 1 Inhoud: 1 Wat is karate. 2 Karateles. 3 Examen. 4 Hollywood. 5 Japanse vertalingen. 6 Dojo etiketten 2 Karate. Ik houd mijn spreekbeurt over karate,

Nadere informatie

Waar is de opvang? Onze kerstvakantie zal doorgaan op volgende locatie!!!

Waar is de opvang? Onze kerstvakantie zal doorgaan op volgende locatie!!! Bent u voor uw kindjes op zoek naar een leuke vakantieopvang waar ze zich volledig kunnen uitleven, dan heeft vzw t Hemeltje de oplossing. Onze professioneel opgeleide begeleiding staat steeds voor uw

Nadere informatie

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog.

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog. TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Beste leden, tijdens de vakantiemaanden is het elke vrijdagavond gezellig in ons lokaal. Op 3 augustus werd zelfs het wereldkampioenschap vrije tijd van

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Mei tot en met half juni 2016 1 11996491_OCMW_vrijetijdskalender_mei_juni.indd 1 2/05/16 08:20 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

- Nieuwjaar receptie 2019.

- Nieuwjaar receptie 2019. Nieuwsbrief september 2018 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2: Pagina 2: Pagina 3: Pagina

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Het thema van de vakantie Steeds meebrengen kookactiviteiten Uitstappen: Speelmarkt:

Het thema van de vakantie Steeds meebrengen kookactiviteiten Uitstappen: Speelmarkt: Ben je op zoek naar een leuke vakantieopvang voor uw kindjes, waar ze zich volledig kunnen uitleven, dan heeft vzw t Hemeltje de oplossing. Onze professioneel opgeleide begeleidsters staan steeds voor

Nadere informatie

Vincent van Gogh. Hier zie je er een afbeelding van.

Vincent van Gogh. Hier zie je er een afbeelding van. Vincent van Gogh Een van de beroemdste schilders die Nederland heeft gehad was Vincent van Gogh. Deze kunstenaar heeft zelfs zijn eigen museum gekregen in Amsterdam. Toch wel heel bijzonder, zeker als

Nadere informatie

Welkomstwoord. Beste lezers, Hier bij stellen we jullie trots ons nieuwskrantje voor van april & mei. Veel leesplezier!

Welkomstwoord. Beste lezers, Hier bij stellen we jullie trots ons nieuwskrantje voor van april & mei. Veel leesplezier! HET VRIENDENHUISKRANTJE Welkomstwoord Beste lezers, Hier bij stellen we jullie trots ons nieuwskrantje voor van april & mei Veel leesplezier! Wij stellen voor Hilde, de coordinatrisse en begeleidster van

Nadere informatie

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ Opname hulp Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen B B Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ BoekenBabbels DOEL Door het opnemen en plaatsen van korte

Nadere informatie

e-mail : directeur@heiligharttemse.be website : www.heiligharttemse.be

e-mail : directeur@heiligharttemse.be website : www.heiligharttemse.be Van Harte februari schooljaar 2010-2011 e-mail : directeur@heiligharttemse.be website : www.heiligharttemse.be Familiaal nieuws Gedenken wij in ons gebed: Katleen De Buyser, 37 jaar, doopmeter van Wannes

Nadere informatie

Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG

Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG Gezinsbond Elewijt juli 2011 B ND IG Beste bondsleden, Zoals steeds sluiten we dit werkjaar af met een dikke zomer BOND-IG, met in het midden heel wat informatie over onze sportwerking. Zo wordt ons sportaanbod

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

Buitenschoolse Kinderopvang Roefels

Buitenschoolse Kinderopvang Roefels 4BKO Roefels Buitenschoolse Kinderopvang Roefels Opvanglocatie : Berlaar Centrum Domein Kinderland Ballaarweg 1 (ingang via Dr. Van der Borghtstraat) 2590 BERLAAR 03 482 08 08 Wat bieden we aan? We knutselen,

Nadere informatie

Sportcomité organiseert samen met de LUK vzw: Stage WW Slovenië. 5-13 juli 2014

Sportcomité organiseert samen met de LUK vzw: Stage WW Slovenië. 5-13 juli 2014 Sportcomité organiseert samen met de LUK vzw: Stage WW Slovenië 5-13 juli 2014 Wat gaan we doen? We gaan naar Slovenië, waar de Koritnica en de Soca het decor verzorgen met parelwitte rotsen in kristalhelder

Nadere informatie

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Zomervakantie 2013 Een organisatie van gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk naar

Nadere informatie

April Mei Juni

April Mei Juni April Mei Juni 2015-2016 Het laatste semester, de laatste Teen & Tander Wat vliegt dit jaar! Niet getreurd, er staan nog een heleboel leuke activiteiten op onze planning met daarna als kers op de taart

Nadere informatie

ZOMERPROGRAMMA EN WUK- KOT@ZEEBRUGGE 2015

ZOMERPROGRAMMA EN WUK- KOT@ZEEBRUGGE 2015 ZOMERPROGRAMMA EN WUK- KOT@ZEEBRUGGE 2015...Ga je doen deze zomer? VOOR JONGEREN tussen 12-16 jaar!!!! ELKOM! Woensdag 1 juli 14u tot 17u Sint-Donaaspark CHILL-OUT-SPORTEN GRATIS We beginnen de zomer op

Nadere informatie

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang.

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Jaargang 28 nr. 4 mei 2006 - 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. En wees gerust: Had je op vorige editie

Nadere informatie

Arigato. opdrachtenblad. Regie: Anielle Webster Scenario: Sandra Beerends Jaar: 2012 Duur: 10 minuten

Arigato. opdrachtenblad. Regie: Anielle Webster Scenario: Sandra Beerends Jaar: 2012 Duur: 10 minuten Arigato opdrachtenblad Regie: Anielle Webster Scenario: Sandra Beerends Jaar: 2012 Duur: 10 minuten Lesuurpakket Arigato Thema s: oorlogsverleden; mensenrechten; vergeven; herdenken. Verdiepingsopdrachten:

Nadere informatie

Het Funakoshi boekje

Het Funakoshi boekje 1 Het Funakoshi boekje Een boekje voor ECHTE karateka s!! 2 Intro Hallo allemaal! De maand oktober was een actieve maand voor onze clubleden. We deden een intensieve wafelverkoop en kregen een nieuwe dojo

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief februari In de maanden februari en maart staan er weer enkele leuke en sportieve activiteiten op de agenda.

Samoerai nieuwsbrief februari In de maanden februari en maart staan er weer enkele leuke en sportieve activiteiten op de agenda. Samoerai nieuwsbrief februari 2016 Beste karateka, Beste ouders, In de maanden februari en maart staan er weer enkele leuke en sportieve activiteiten op de agenda. Op dinsdag 9 februari 2016 is het opnieuw

Nadere informatie

zomer Vakantie zomer

zomer Vakantie zomer NieuwsBrief nr.3, 2011 Naar Binnen Beste lezer, Het is weer tijd voor de zomer. In het midden van Nederland is afgelopen week de zomervakantie begonnen. De kinderen hebben zes weken geen school. Zes weken

Nadere informatie

Woordje voorzitter. Nederland Lacrosse Nieuwsbrief April/Mei 2012. Beste Nederland Lacrosse,

Woordje voorzitter. Nederland Lacrosse Nieuwsbrief April/Mei 2012. Beste Nederland Lacrosse, NederlandLacrosse NieuwsbriefApril/Mei2012 1 Woordjevoorzitter BesteNederlandLacrosse, Hierbij ontvangen jullie de eerste interne nieuwsbrief van Nederland Lacrosse. Waaromisdezenieuwecommunicatievormbelangrijk?Wijmerkenalsbestuurdater

Nadere informatie

Treinen vanuit en naar uw station

Treinen vanuit en naar uw station Treinen vanuit en naar uw station Wetteren 12.06.2005-10.12.2005 Informatie dienstregelingen Wetteren Beste Klanten, De verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening blijft een hoofdobjectief voor

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSTRAINING 2010

LEIDERSCHAPSTRAINING 2010 LEIDERSCHAPSTRAINING 2010 Voorwoord Politiek heeft veel te maken met goed leiderschap: mensen volgen dan het voorbeeld van hun leider. Martin Luther King, Majoor Bosshardt en Koning David zijn voor mij

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles duidelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL 2015

NIEUWSBRIEF APRIL 2015 NIEUWSBRIEF APRIL 2015 Inhoud Voorstelling van ons nieuwe logo Wandel je mee? Verhuis naar Veemarkt Provinciale trainingen 2015 Bestuur en trainers van JC Sint-Truiden Nieuwe website Voorstelling nieuwe

Nadere informatie

Treinen vanuit en naar uw station Aalter. 12.06.2005-10.12.2005 Informatie dienstregelingen

Treinen vanuit en naar uw station Aalter. 12.06.2005-10.12.2005 Informatie dienstregelingen Treinen vanuit en naar uw station Aalter 12.06.2005-10.12.2005 Informatie dienstregelingen Aalter Beste Klanten, De verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening blijft een hoofdobjectief voor de

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

Kijken achter het masker

Kijken achter het masker Kijken achter het masker Driedaagse bijscholing Karakterstructuren voor therapeuten en coaches Zoek je een bijscholing die jouw manier van werken als therapeut of coach verdiept? Zou je meer (praktisch)

Nadere informatie

Voorwoord. De Bijbel open. Jarig. Zwemkanjers. 2 oktober 14

Voorwoord. De Bijbel open. Jarig. Zwemkanjers. 2 oktober 14 2 oktober 14 Voorwoord Langzaam beginnen de kleuren in de natuur te veranderen in geel, rood en bruin. Het is herfst. Nog één weekje naar school en dan hebben we een weekje vrij. Voor de herfstvakantie

Nadere informatie

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus Vakantiewerking Geetbets 2017 Maandag 3 14 juli Maandag 31 juli 25 augustus HET SPEELPLEIN De Poel Voor kinderen van 4 tot 14 jaar. 5 hele dag, 3 halve dag In de Poel, Vijverstraat 37 te Grazen van 9u

Nadere informatie

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus!

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Nieuwsbrief najaar 2013 Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Exclusief voor Loopgroep Zeeland leden kunnen wij op zaterdag 14 september met de bus van Zoutelande naar Neeltje Jans. Dat betekent dat je

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Zomeruitstappen WVA vzw Rijselstraat Ieper tel: mail:

Zomeruitstappen WVA vzw Rijselstraat Ieper tel: mail: Zomeruitstappen 2016 WVA vzw Rijselstraat 98 8900 Ieper tel: 057 21 55 35 mail: info@wvavzw.be 1 Inhoud Kaft....1 Inhoud...2 Algemene informatie.3 Dinsdag 19 juli: Planckendael...... 4 Dinsdag 26 juli:

Nadere informatie

Uitwaaien aan zee - z a t e r dag 18 februari 2006

Uitwaaien aan zee - z a t e r dag 18 februari 2006 Jaargang 28 nr. 1 januari februari 2006 - 2 - P r o j e c t g r o e p S p o r t Z o n d a g 2 9 j a n u a r i 2 0 0 6 W a n d e l e n Onze eerste wandeling van 2006 blijft nog een verrassing. Kleed je

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

Uitnodiging: zondag 27-09 - 2015 35ste Tornooi van Eeklo

Uitnodiging: zondag 27-09 - 2015 35ste Tornooi van Eeklo Uitnodiging: zondag 27-09 - 2015 35ste Tornooi van Eeklo Organiserende club: Goshinkai Eeklo vzw Aanvangsuur: 10u Locatie: Sporthal OLV Ten Doorn, Dullaert - Eeklo Categorieën: vanaf miniem Onderdelen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Inhoud: Engels Tweede ronde projecten & workshops Hoe speel je een spelletje? Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent

Nadere informatie

Naam: Mariska v/d Boomen. Klas: TG2C. Datum: 25 Juni. Docent: Van Rijt. Schrijfverslag.

Naam: Mariska v/d Boomen. Klas: TG2C. Datum: 25 Juni. Docent: Van Rijt. Schrijfverslag. Naam: Mariska v/d Boomen. Klas: TG2C. Datum: 25 Juni. Docent: Van Rijt. Schrijfverslag. Onze vragen: 1. Wanneer bent u met uw schrijfcarrière begonnen? 8 jaar geleden ben ik begonnen met het schrijven.

Nadere informatie