AMSTERDAM NOORD BORNRIF

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "www.nieuwwaterlandplein.nl AMSTERDAM NOORD BORNRIF"

Transcriptie

1 AMSTERDAM NOORD BORNRIF

2 BORNRIF AMSTERDAM NOORD

3 2 3 Gezellig wonen aan het nieuwe Waterlandplein 4 Noord verandert in stadse sfeervolle woonplek 6 Neem de tijd om noord te ontdekken 8 INHOUD Wonen aan het gezelligste plein van Amsterdam Noord 10 Centraal gelegen en goed bereikbaar 14 Luxe appartementen met uitzicht op het gezellige plein 16 Gebouw onder de loep 18 De woningen 20 Colofon en disclamer 32

4 4 5 GEZELLIG WONEN AAN HET NIEUWE WATERLANDPLEIN Rondom het Nieuw Waterlandplein worden zes woongebouwen gerealiseerd, waarvan er drie bestemd zijn voor verkoop. De gebouwen variëren in hoogte, maar vormen wel een eenheid door de vorm en de kleur van de gevelsteen. De kleur van de steen is warm en geeft het Nieuw Waterlandplein een vriendelijk karakter: alsof het laatste zonnestraaltje van de dag de stenen verlicht. Als bewoner bent u verzekerd van een schitterend uitzicht over het levendig winkelplein, over Amsterdam-Noord, over het groene Waterland of over de binnenstad van Amsterdam. Bornrif is één van de nieuwe woongebouwen. Het 8 verdiepingen tellende woongebouw biedt ruimte aan 37 prachtige drie- en vierkamerappartementen. Eén ding weten wij zeker: Nieuw Waterlandplein gaat het helemaal worden. Hoe leuk? Echt leuk! Lees verder en ontdek of dit de plek in Noord is waar u wilt wonen, winkelen, werken en ontmoeten.

5 6 7 NOORD VERANDERT IN STADSE SFEERVOLLE WOONPLEK De geschiedenis bepaalt in grote mate de cultuur van een stadsdeel. En ondanks alle ontwikkelingen die door de jaren heen hebben plaatsgevonden, blijft die eigen cultuur altijd merkbaar. Vroeger zochten harde werkers hun thuishaven in Noord; forenzen was er toen niet bij. Inmiddels heeft het voormalig Shell-terrein plaats gemaakt voor woningbouw en op het NDSM-terrein is het havengevoel nog wel aanwezig, maar van havenarbeid is geen sprake meer. Veel creatieve bedrijven voelden zich aangetrokken tot dit rauwe en pure stukje Amsterdam en zo is de MediaWharf ontstaan, hét nieuwe mediacentrum van Amsterdam. Leuke creatieve bedrijven trekken op hun beurt weer bijzondere mensen aan. En zo verandert Noord in een leuke stadse woonplek, waar het goed verblijven is. Woningen uit de jaren zestig worden gesloopt en vervangen door moderne woningen die voldoen aan de hoge eisen van nu. We willen namelijk wel hard werken, maar als we thuis komen, willen we optimaal kunnen genieten van het rijke leven. En laat dat nou net zijn waar Nieuw Waterlandplein uitermate geschikt voor is.

6 8 NEEM DE TIJD OM NOORD TE ONTDEKKEN 9 Vanuit Nieuw Waterlandplein zit u zo in hartje Amsterdam, in Landsmeer of in het gezellige Oostzaan, maar voordat u kiest voor het bekende, dagen wij u uit het iets dichter bij huis te zoeken. Noord heeft namelijk alles in huis om het iedereen naar de zin te maken Neem de tijd om Noord te ontdekken en om van Noord te gaan houden. Niet voor niets keren veel oudbewoners terug naar hun roots of zijn überhaupt nooit weggegaan. Groen Een groot deel van Amsterdam Noord bestaat nog uit een open polderlandschap met molens, bruggetjes en pittoreske huisjes. Natuurgebied t Twiske en de vele parken in Noord zijn echt de moeite waard, om te ontspannen of misschien wel om een rondje hard te lopen. Het lijkt soms wel vakantie, en vergeet niet, het is om de hoek van Nieuw Waterlandplein. Horeca Met de komst van nieuwe bewoners en creatieve bedrijven hebben ook veel horecaondernemers het Noorderlicht gezien. Langs het IJ, in t Twiske en ook midden in Noord zijn de leukste restaurants en cafeetjes te vinden. Wat dacht u van Hotel Goudfazant en de IJ-kantine? En aan het einde van de week, na een lange werkdag, is het fantastisch om op het terras bij Café De Pont mensen te kijken onder het genot van een lekker glaasje en de ondergaande zon. Filmmuseum Zelfs het Filmmuseum verlaat het Vondelpark om zich te nestelen in Noord. Aan het IJ wordt op dit moment een bijzonder futuristisch gebouw gerealiseerd met vier zalen. Een waardevolle aanwinst voor Noord en zijn bewoners en dus ook voor u. Sporten En na ontspanning komt inspanning. Of was het andersom? Hoe dan ook, Noord is uitermate geschikt voor een sportieve uitspatting. Zwemmen, tennis, fitness en hardlopen, het is allemaal mogelijk. Ook stadsdeel Noord vindt sporten belangrijk, waardoor er vaak leuke activiteiten worden georganiseerd. Shoppen Shoppen hier op het Nieuw Waterlandplein? Ja, dat kan, heel goed zelfs. Maar winkelcentrum Boven t Y aan het Buikslotermeerplein is zeker ook de moeite waard. En heeft u alle winkels gehad en wilt u uw horizon verbreden? Neem dan het pontje naar Amsterdam Centrum.

7 10 11 WONEN AAN HET GEZELLIGSTE PLEIN VAN AMSTERDAM NOORD Nieuw Waterlandplein is niet zomaar het nieuwe Waterlandplein. Hier gebeurt het, Waterlandplein leeft, dit is wonen, stedelijk wonen op hoog niveau. Letterlijk en figuurlijk. U heeft hier alles binnen handbereik voor het dagelijkse gemak, maar ook voor een middagje gezellig winkelen. Het nieuwe winkelcentrum heeft een compleet en uitgebreid aanbod van winkels: van bakker tot supermarkt en van huishoudspeciaalzaak tot leuk kledingboetiekje. Uit het werk haalt u snel even wat boodschappen en daarna gelijk naar huis. Maar Nieuw Waterlandplein is veel meer dan alleen maar een mooi winkelcentrum. Wist u bijvoorbeeld dat hier de ontmoetingsplaats van de 21e eeuw komt? Een initiatief dat kleinschalige activiteiten en optredens mogelijk maakt om de ontmoeting tussen bewoners uit Amsterdam Noord te stimuleren. Op het plein komen zitelementen die door platen tot een podium kunnen worden omgevormd. Verder is er behalve winkels en woningen ook een wijkcentrum, een bibliotheek en een gezondheidscentrum. En laten we het gezellige horecapaviljoen niet vergeten, waar u op uitkijkt vanuit Bornrif. Eigenlijk is er alles aan gedaan om van Nieuw Waterlandplein een plek te maken waar jong en oud straks prettig kan leven. Zo komt er een leuke speelplek voor de kleintjes en zijn er diverse bankjes waar u lekker kunt zitten. In de bestrating voor de entrees zijn granieten vlinders in verschillende kleuren verwerkt. Dit zijn van die kleine dingen die een stedelijke omgeving laten leven. Verder kent het Nieuw Waterlandplein geen gekke hoekjes, wat bijdraagt aan de veiligheid op straat. En tot slot is er nog de groene zone die deel uitmaakt van een waardevolle grotere groenstructuur in Amsterdam Noord. Nieuw Waterlandplein is het hart van de wijk en is hiermee dé plek om te wonen, winkelen, werken en te ontmoeten.

8 12 BORNRIF NOORDERTOREN STADS WONEN, ALLES BINNEN HANDBEREIK BRANDARIS 13 DAKTUINWONINGEN (MAISONNETTES) IMPRESSIE NIEUW WATERLANDPLEIN

9 15 SITUATIE BORNRIF BRANDARIS NOORDERTOREN NIEUWBOUW HUURAPPARTEMENTEN STENEN BAAK RENOVATIE HUURAPPARTEMENTEN BO ENTREE RN RI Nieuw Waterlandplein is centraal gelegen in Amsterdam Noord, ingesloten tussen de Werengouw, de IJdoornlaan en de Volendammerweg. Bornrif ligt noordelijk ten opzichte van het plein. Met de auto zit u snel op de ringweg A10 en ook met het openbaar vervoer is alles prima bereikbaar. Vlakbij de Werengouw is een bushalte waar diverse bussen stoppen en vanaf de Buiksloterweg vaart er zo n beetje iedere vijf minuten een pont naar station AmsterdamCentraal. De aanleg van de Noord-Zuidlijn vordert gestaag. Over een paar jaar kunnen de bewoners van Noord gebruik maken van deze snelle verbinding met de andere kant van Amsterdam. Binnen 16 minuten bent u van het Buikslotermeerplein op station Zuid. Hiermee wordt Noord nog beter bereikbaar en dus nóg aantrekkelijker voor een groot publiek. Bent u ze voor, investeert u nu in de toekomst? De woningen zijn nu nog zeer aantrekkelijk geprijsd. BR AN NUI GEN T K IN DA O N W VU D UR UI N IJDOORN NUI GEN T K IN DA O N W DAKTUINWONINGEN IS NUI EN KT ING DA O N W CENTRAAL GELEGEN EN GOED BEREIKBAAR R DA NOORDERTOREN F HORECAPAVILJOEN

10 16 LUXE APPARTEMENTEN MET UITZICHT OP HET GEZELLIGE PLEIN 17 Bornrif bestaat uit 37 appartementen. Deze zijn onder te verdelen in 6 verschillende woningtypes. Er zijn drie- of vierkamerappartement met een woonoppervlakte, variërend van circa 87 m² tot 102 m². Alle appartementen hebben een heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon op het zuiden of westen. Dit geldt overigens niet voor woningtype d3. Dit is een woning in 3 lagen met een zeer riant dakterras op het zuiden. Badkamer/toilet Ieder appartement in Bornrif heeft een badkamer met douche en wastafel. In alle badkamers is er voldoende ruimte om optioneel een ligbad te plaatsen. De toiletruimten zijn voorzien van een hangend wandcloset en een fonteintje. Type d3 met 3 lagen heeft een tweede toilet in de badkamer. Ook deze wordt uitgevoerd als hangend wandcloset. U kunt uw badkamer en toilet standaard laten afwerken. Voor alle woningen is het mogelijk om optioneel te kiezen uit verschillende kleuren tegels en ander sanitair. Keuken De woning wordt zonder keuken opgeleverd. De opstelplaats voor de keuken is op de woningplattegrond aangegeven. Wij hebben een keukenshowroom gevraagd een mooie keuken voor uw woning samen te stellen. Indien u uw keuken geheel naar eigen wens wilt inrichten dan kan dat natuurlijk ook. Geen radiatoren De hele woning wordt voorzien van vloerverwarming die per verblijfsruimte te regelen is. Muurontsierende radiatoren zijn hierdoor verleden tijd. Alleen in de badkamer komt een radiator als bijverwarming. Energiezuinig De woningen voldoen allemaal aan de huidige eisen. Dit betekent dat de woningen in de in vergelijking met bestaande woningen veel energiezuiniger zijn. Zo zijn de woningen goed geïsoleerd en kierdicht. Daarnaast zorgt een energiezuinig ventilatiesysteem (warmte terugwin installatie) ervoor dat u voldoende verse lucht kunt toevoeren voor een gezond en prettig binnenklimaat.

11 18 19 Inrit stallingsgarage BG Begane grond Eerste verdieping GEBOUW ONDER DE LOEP Tweede verdieping Derde verdieping Bornrif telt in het totaal 8 verdiepingen. De tweede tot en met de zevende verdieping zijn bestemd voor de 37 luxe appartementen. Op de begane grond en de eerste verdieping vindt u diverse winkels, het wijkcentrum, de bibliotheek, het gezondheidscentrum, de bergingen en de stallingsgarage. U bereikt uw appartement met de lift of trap via de entree, die aan de pleinzijde ligt. De bewoners van Bornrif krijgen een eigen parkeerplaats voor de auto in de stallingsgarage. De stallingsgarage bereikt u via de inrit op de begane grond aan de IJdoornlaan. Ook heeft iedere bewoner van Bornrif nog een aparte berging op de eerste verdieping. In de toekomst zal er op en rondom het Waterlandplein betaald parkeren zijn. Bewoners van nieuwbouwwoningen krijgen dan geen vergunning voor parkeren op straat. Op het dak van de stallingsgarage wordt een daktuin aangelegd. Deze is decoratief bedoeld, zodat u vanuit uw appartement een mooi en vooral groen uitzicht hebt Vierde verdieping Zesde verdieping Vijfde verdieping Zevende verdieping

12 D1 Bouwnummers: 179, 185, 192, 198, 204, 210 D2 Bouwnummers: 180, 186, 193, 199, 205, kamerappartement gelegen op de 2 e tot en met 7 e verdieping hoekappartement gebruiksoppervlakte van circa 87 m² woon-/eetkamer van circa 43 m² met aangrenzend balkon balkon op het westen 2 slaapkamers van circa 10 m² en 15 m² praktische berging met wasmachine- en drogeropstelplaats badkamer met douche en wastafel en optioneel de mogelijkheid voor het plaatsen van een ligbad separaat toilet 3 kamerappartement gelegen op de 2 e tot en met 7 e verdieping hoekappartement gebruiksoppervlakte van circa 88,5 m² woon-/eetkamer van circa 43 m² met aangrenzend balkon balkon op het westen 2 slaapkamers van circa 10 m² en 15 m² praktische berging met wasmachine- en drogeropstelplaats badkamer met douche en wastafel en optioneel de mogelijkheid voor het plaatsen van een ligbad separaat toilet BG BG Westgevel Westgevel

13 22 23 IMPRESSIE D2

14 D3 25 Bouwnummer 187 uniek 3-laags 3 kamerappartement gelegen op de 2 e, 3 e en 4 e verdieping fantastisch dakterras van ruim 30 m² op de 4 e verdieping gebruiksoppervlakte van circa 102 m² woon-/eetkamer van ruim 37 m² 2 slaapkamers gelegen op de 3 e verdieping van circa 14 m² en 15 m² diverse praktische bergingen, waarvan een met wasmachine- en drogeropstelplaats badkamer met douche en wastafel en optioneel de mogelijkheid voor het plaatsen van een ligbad separaat toilet BG Zuidgevel

15 D4 27 Bouwnummers: 181, 188, 194, 200, 206, kamerappartement gelegen op de 2 e tot en met 7 e verdieping gebruiksoppervlakte van circa 89,5 m² woon-/eetkamer van circa 37 m² met aangrenzend balkon balkon op het zuiden 2 slaapkamers van circa 13 m² en 15 m² 2 praktische bergingen, waarvan een met wasmachine- en drogeropstelplaats badkamer met douche en wastafel en optioneel de mogelijkheid voor het plaatsen van een ligbad separaat toilet BG Zuidgevel schaal 1:75

16 28 D5 29 Bouwnummers: 182, 183, 189, 190, 195,196, 201, 202, 207, 208, 213, kamerappartement gelegen op de 2 e tot en met 7 e verdieping gebruiksoppervlakte van circa 89 m² woon-/eetkamer van circa 37 m² met aangrenzend balkon balkon op het zuiden 2 slaapkamers van circa 12 m² en 14,5 m² 2 praktische bergingen, waarvan een met wasmachine- en drogeropstelplaats badkamer met douche en wastafel en optioneel de mogelijkheid voor het plaatsen van een ligbad separaat toilet BG Zuidgevel

17 D6 31 Bouwnummers: 184, 191, 197, 203, 209, kamerappartement gelegen op de 2 e tot en met 7 e verdieping hoekappartement gebruiksoppervlakte van circa 98 m² woon-/eetkamer van circa 44 m² met aangrenzend balkon balkon op het zuiden 3 slaapkamers van circa 7,5 m², 8 m² en 13 m² praktisch berging met wasmachine- en drogeropstelplaats badkamer met douche en wastafel en optioneel de mogelijkheid voor het plaatsen van een ligbad separaat toilet BG Zuidgevel schaal 1:75

18 32 33 COLOFON Ontwikkeling en realisatie: Nieuw Waterlandplein CV (samenwerking van Ymere en AM) Postbus AP Nieuwegein Architect woningen: de Architekten Cie. Keizersgracht CW Amsterdam Architect winkels: Atelier Pro Kerkhoflaan 11a 2585 JB Den Haag Verkoopinformatie: Ramón Mossel Makelaardij o.g. Maasstraat HP Amsterdam Telefoon: Van De Steege Makelaars: Buikslotermeerplein WP Amsterdam Telefoon : Projectcommunicatie: Graphic House Gebiedscommunicatie: Meer dan Communicatie Disclaimer Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van de laatst bekende gegevens van de gemeentelijke diensten, architect en adviseurs. Desondanks maakt Nieuw Waterlandplein CV een voorbehoud ten aanzien van geringe architectonische, bouwtechnische en/of constructieve wijzigingen, als mede eventuele afwijkingen die voort kunnen komen uit nadere eisen van overheden en/of nutsbedrijven. De brochure maakt geen deel uit van de contractstukken c.q. de koop-/ aannemingsovereenkomst. Tijdens het gesprek met de makelaar ontvangt u een set contractstukken. De op tekening aangegeven maten zijn circa-maten, waarbij geen rekening is gehouden met enige wandafwerking. Wij houden ons het recht voor tijdens de (af )bouw die wijzigingen in het plan aan te brengen, waarvan de noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt. Deze wijzigingen zullen geen van de partijen enig recht geven tot het vragen van verrekeningen van meer- en minderwerk. Aan de in de brochure afgedrukte artist impressions kunnen ten aanzien van de kleurstelling en/of uitvoering geen rechten worden ontleend, de perspectieftekeningen van het exterieur en het interieur zijn slechts bedoeld als impressie. De indeling op de situatietekening van het openbaar gebied (bestrating, groenvoorziening, openbare verlichting en dergelijke) is gebaseerd op de laatst bekende gegevens. Wijzigingen kunnen zich voordoen en vallen buiten de invloedsfeer van de ontwikkelaar. De ingekleurde plattegronden geven een mogelijkheid weer voor de inrichting van de woning met eventuele buitenruimte. Deze inrichting en stoffering is niet begrepen in de levering. Dit geldt ook voor de inrichting van de keuken, badkamer en toilet. Het bad en dubbele wastafels is voor alle woningen optioneel. Hoekfonteintjes en douchebakken etc. worden niet standaard in de woning aangebracht. De inrichting zoals deze standaard in de woning uitgevoerd wordt, vindt u in de contractstukken die u bij het verkoopgesprek bij de makelaar ontvangt. De afmetingen en plaats van de keukens en sanitair zijn indicatief. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan: De tenaamstelling van ruimten die niet corresponderen met de terminologie van het bouwbesluit, perspectief- en/of sfeertekeningen, foto s en artist impressions, strooifolders, flyers, advertenties, maquettes, interieurschetsen, indelingen van plattegronden door middel van meubilering, omgeving(impressie)gegevens, met de daarbij behorende tekeningen, foto s en overige informatie, gestippelde of met onderbroken lijntjes aangegeven opstellingen van sanitair, privacy schermen e.d. in doorsneden en plattegronden, ingetekende (keuken)apparatuur, wasdrogers, wasmachines e.d.

AMSTERDAM, NOORD

AMSTERDAM, NOORD 0 www.nieuwwaterlandplein.nl AMSTERDAM, NOORD AMSTERDAM, NOORD Wonen aan het nieuwe Waterlandplein Noord verandert in stadse sfeervolle woonplek Neem de tijd om noord te ontdekken Wonen aan het gezelligste

Nadere informatie

NOORDER TOREN. denoordertoren.nl. Betaalbaar wonen op grote hoogte! denoordertoren.nl

NOORDER TOREN. denoordertoren.nl. Betaalbaar wonen op grote hoogte! denoordertoren.nl denoordertoren.nl NOORDER TOREN Betaalbaar wonen op grote hoogte! denoordertoren.nl BIJZONDER NOORD 2 Het Nieuw Waterlandplein is straks het gezellige middelpunt van Nieuwendam. Hier kun je wonen, winkelen,

Nadere informatie

35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort

35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort DE STERRE 35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort Hoge ramen Vrij uitzicht Gunstig geprijsd Vloerverwarming Compleet met sanitair Schuifpui naar balkon of terras Energiezuinig

Nadere informatie

Stijlvol wonen aan het Spaarne Aurora in Heemstede

Stijlvol wonen aan het Spaarne Aurora in Heemstede 19 nieuwbouw appartementen in de vrije sector Stijlvol wonen aan het Spaarne Aurora in Heemstede Aan de oever van de Spaarne, naast het Spaarne ziekenhuis in Heemstede, staat Aurora. Een kleinschalig,

Nadere informatie

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam --

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam -- Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord -- Duinluststraat Amsterdam -- Locatie 3-5 Kenmerken woningen 6 Plattegrond woningen 7-9 Exterieur visualisaties 10 Interieur visulisaties 11-14 Disclaimer 15 -- Duinluststraat

Nadere informatie

Fantastisch wonen in het centrum van Blerick. Rutgerus 28 ruime huurappartementen

Fantastisch wonen in het centrum van Blerick. Rutgerus 28 ruime huurappartementen Fantastisch wonen in het centrum van Blerick Rutgerus 28 ruime huurappartementen Rutgerus 28 ruime huurappartementen Lekker wonen op een kwaliteitslocatie In het centrum van Blerick is het goed wonen.

Nadere informatie

NOORDER TOREN. denoordertoren.nl. Betaalbaar wonen op grote hoogte! denoordertoren.nl

NOORDER TOREN. denoordertoren.nl. Betaalbaar wonen op grote hoogte! denoordertoren.nl NOORDER denoordertoren.nl TOREN Betaalbaar wonen op grote hoogte! denoordertoren.nl BIJZONDER NOORD 2 Het Nieuw Waterlandplein is straks het gezellige middelpunt van Nieuwendam. Hier kun je wonen, winkelen,

Nadere informatie

DE DANSSCHOOL. Mooi wonen in Zaanstad

DE DANSSCHOOL. Mooi wonen in Zaanstad DE DANSSCHOOL Z a a n d a m Mooi wonen in Zaanstad Wonen in De Dansschool Welke Zaankanter kent de legendarische dansschool Diederich Hoorn niet? Heel wat generaties hebben hier hun schoorvoetende eerste

Nadere informatie

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden Promenade Wonen in het hart van Uden Plattegronden & Technische Omschrijving 31 huurappartementen in het centrum van Uden Verwachte oplevering februari 2015 Area, laat wonen leven Wij zijn Area, dé wooncorporatie

Nadere informatie

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement LUXE APPARTEMENT EEN GENOT OM TE WONEN Brandevoort heeft het! Brandevoort is een populaire woonwijk aan de westzijde van Helmond. Een gunstige ligging aan

Nadere informatie

Een zeer luxe 4-kamerappartement

Een zeer luxe 4-kamerappartement Een zeer luxe 4-kamerappartement in de gezellige Beethovenstraat in Amsterdam Algemeen: Een prachtig 4-kamerappartement (ca. 120 m²) gelegen op de 1ste verdieping in een van de gezelligste winkelstraten

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

appartement Plattegrond

appartement Plattegrond Woningtype A appartement Bouwnummer 190 Eerste verdieping Op de achterzijde: woningtype B Schaal 1:50 Renvooi Bouwkundig Installatietechnisch eerste verdieping verdieping 2, 4, 6, 8, 10 verdieping 3, 5,

Nadere informatie

Den Haag - Leidschenveen

Den Haag - Leidschenveen Molenpolderstraat 16 Den Haag - Leidschenveen Twee-onder-een-kapwoning / modelwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw BFD Molenpolderstraat 16.indd 1 15-11-13 14:33 16 U kunt er direct in Een

Nadere informatie

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen Valkenaerhof Valkenaerhof 1 t/m 36 Ruime driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Nijmegen Nijmegen is een sfeervolle historische stad vol waardevolle monumenten en voorzien van een prachtige omgeving.

Nadere informatie

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke

Nadere informatie

Een prachtig en luxe appartement op een top locatie in Oud-Zuid!

Een prachtig en luxe appartement op een top locatie in Oud-Zuid! Een prachtig en luxe appartement op een top locatie in Oud-Zuid! Beethovenstraat 50-II te Amsterdam Algemeen: Een prachtig 2-kamerappartement (ca. 71 m²) gelegen op de tweede verdieping in een van de gezelligste

Nadere informatie

Luxe 4-kamer appartement

Luxe 4-kamer appartement Luxe 4-kamer appartement aan de gezellige Beethovenstraat te Amsterdam Algemeen: Een prachtig 4-kamerappartement (ca. 120 m²) gelegen op de 2de verdieping aan een van de gezelligste winkelstraten van Oud-Zuid.

Nadere informatie

Een fantastisch ruim en licht appartement met een parkeerplaats in de Helmersbuurt

Een fantastisch ruim en licht appartement met een parkeerplaats in de Helmersbuurt Een fantastisch ruim en licht appartement met een parkeerplaats in de Helmersbuurt Tweede Constantijn Huygensstraat 4 B in Amsterdam Eerste indruk: Wat een ruimte en een zee van licht! Dit comfortabele

Nadere informatie

Een bijzonder mooi en royaal 3-kamerappartement met dakterras bij het Vondelpark!

Een bijzonder mooi en royaal 3-kamerappartement met dakterras bij het Vondelpark! Een bijzonder mooi en royaal 3-kamerappartement met dakterras bij het Vondelpark! Overtoom 480-IV te Amsterdam Eerste indruk: Om de hoek van het Vondelpark een bijzonder mooi 3- kamerappartement van circa

Nadere informatie

vraagprijs ,- k.k.

vraagprijs ,- k.k. Carnapstraat 83, AMSTERD Carnapstraat 83, AMSTERDAM AM vraagprijs 350.000,- k.k. Carnapstraat 83 1062KW AMSTERDAM Ruim opgezet appartement van circa 100 m², gelegen op de achtste verdieping, met ruim balkon,

Nadere informatie

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Warmelo 4

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Warmelo 4 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrinnl carlavandenbrinnl Amsterdam Warmelo 4 W Warmelo 4 Een uniek door Piet Boon verbouwde vrijstaande villa

Nadere informatie

interieursuggestie Kleine Wiel 28 Beneden-Leeuwen Appartement

interieursuggestie Kleine Wiel 28 Beneden-Leeuwen Appartement interieursuggestie Kleine Wiel 28 Beneden-Leeuwen Appartement Beneden-Leeuwen een dijk van een dorp! Beneden-Leeuwen is één van de 8 kerkdorpen die samen de Gelderse gemeente West Maas en Waal vormen.

Nadere informatie

Chartreuse 49 HUURAPPARTEMENTEN IN UTRECHT STAD. zorgeloos huren nabij het stadshart. Oplevering. woneninchartreuse.nl.

Chartreuse 49 HUURAPPARTEMENTEN IN UTRECHT STAD. zorgeloos huren nabij het stadshart. Oplevering. woneninchartreuse.nl. zorgeloos huren nabij het stadshart van Utrecht Oplevering 1 februari 2013 Diverse woningtypes Woonoppervlak van 56,9 tot 112,7 m 2 Inclusief parkeerplaats Voorzien van tuin, terras, balkon of loggia Huurprijs

Nadere informatie

Kattenlaan KA Amsterdam

Kattenlaan KA Amsterdam Kattenlaan 66 1054 KA Amsterdam Vraagprijs 850.000,-- kosten koper Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs o.z. B.V. Blasiusstraat 66 hs 1091 CV Amsterdam t 020 622 21 99 info@burgerelkerbout.nl www.burgerelkerbout.nl

Nadere informatie

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O ` 1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O EXCLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS

Nadere informatie

Uw makelaar. Letty Verboord Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Amsteldijk 148 I

Uw makelaar. Letty Verboord Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Amsteldijk 148 I Uw makelaar Letty Verboord Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205 info@vandenbrinnl carlavandenbrinnl Amsterdam Amsteldijk 148 I A Amsteldijk 148 I Een zeer licht, gerenoveerd hoek appartement van

Nadere informatie

Den Haag - Leidschenveen

Den Haag - Leidschenveen Molenpolderstraat 18 Den Haag - Leidschenveen Twee-onder-een-kapwoning Deze foto geeft een impressie van de tuin. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw BFD Molenpolderstraat 18.indd 1 15-11-13 14:32

Nadere informatie

Juttepeerpad 14, 1036 KM Amsterdam

Juttepeerpad 14, 1036 KM Amsterdam Juttepeerpad 14, 1036 KM Amsterdam Vraagprijs 398.800,- k.k. Omschrijving Bijzonder wonen op een toplocatie! In de populaire nieuwbouwwijk De Bongerd is deze goed onderhouden grootste type van de 3 woningen

Nadere informatie

Ruim en bijzonder licht dubbel bovenhuis met dakterras en drie appartementen aan het water in Oud West.

Ruim en bijzonder licht dubbel bovenhuis met dakterras en drie appartementen aan het water in Oud West. Ruim en bijzonder licht dubbel bovenhuis met dakterras en drie appartementen aan het water in Oud West. Jacob van Lennepkade 199-boven te Amsterdam Eerste indruk: Midden in het populaire Oud-West vindt

Nadere informatie

interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning

interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning Wonen in Erp Erp, behorende bij de gemeente Veghel, telt zo n 4800 inwoners. Het is een typisch Brabants Dorp met een ruime mate aan eigen voorzieningen en

Nadere informatie

20 luxe koopappartementen aan de Melkweg in Bilthoven.

20 luxe koopappartementen aan de Melkweg in Bilthoven. 20 luxe koopappartementen aan de Melkweg in Bilthoven. Gebouw B Kleinschalig & luxueus Woningbreed balkon Inclusief complete badkamer & keuken Inclusief parkeerplaats en berging Flexibel indeelbaar...

Nadere informatie

Een zéér luxe 4-kamer appartement met balkon in Oud-Zuid!

Een zéér luxe 4-kamer appartement met balkon in Oud-Zuid! Een zéér luxe 4-kamer appartement met balkon in Oud-Zuid! Beethovenstraat 48-II te Amsterdam Algemeen: Een prachtig 4-kamerappartement (ca. 120 m²) gelegen op de 2 de verdieping in één van de gezelligste

Nadere informatie

Wonen in één van de 22 luxe huurappartementen in de parel van Leidsche Rijn: de poort van terwijde

Wonen in één van de 22 luxe huurappartementen in de parel van Leidsche Rijn: de poort van terwijde TE HUUR Wonen in één van de 22 luxe huurappartementen in de parel van Leidsche Rijn: de poort van terwijde Kiest u voor wonen in een gebied met veel water, groen en voorzieningen? Wonen in de Poort van

Nadere informatie

Zaandam heeft het allemaal

Zaandam heeft het allemaal Midden in het spraakmakende stadshart van Zaandam komt woongebouw Romanov. Opnieuw een eye catcher waarvan de architectuur geïnspireerd is op de Zaanse huisjes. Wie hier één van de studio s koopt, heeft

Nadere informatie

PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH

PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH STADSWONEN MET UITZICHT OP DE GEMENT 58 LUXE TERRASAPPARTEMENTEN EN 1 STADSWONING PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH STADSWONEN MET UITZICHT OP DE GEMENT 58 LUXE TERRASAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

7 eengezinswoningen aan het plein 17 eengezinswoningen aan t Perron

7 eengezinswoningen aan het plein 17 eengezinswoningen aan t Perron 7 eengezinswoningen aan het plein 17 eengezinswoningen aan t erron 1 Inhoud Situatie & ligging... 4 lanomschrijving... 5 Gevelaanzichten blok 1 & 2... 6 Woningtypen... 8 Gevelaanzichten blok 3 & 4... 14

Nadere informatie

SAXENBURGERDWARSSTRAAT 13-2 AMSTERDAM 550.000 k.k. www.saxenburgerdwarsstraat13-2.nl Omschrijving OPEN HUIS vrijdag 27 januari van 11.00 uur tot 13.00 uur Uniek gelegen, licht en zeer courant ingedeeld

Nadere informatie

vraagprijs ,- k.k.

vraagprijs ,- k.k. Delistraat 8 + PP,, AMSTERDAM vraagprijs 525.000,- k.k. Delistraat 8 + PP 1094CV AMSTERDAM Speels ingedeeld ruim benedenhuis van circa 116 m², met eigen entree en eigen parkeerplaats, in Amsterdam Oost.

Nadere informatie

Algemene verhuurinformatie en plattegronden. 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren

Algemene verhuurinformatie en plattegronden. 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren Algemene verhuurinformatie en plattegronden 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren Inhoud Inleiding 4 1. Algemene planinformatie 5 2. Informatie over de woning 6 3. Overzicht woningtypen en huurprijzen

Nadere informatie

Looierstraat 70 Voerendaal Luxe appartement in De Cortenaer

Looierstraat 70 Voerendaal Luxe appartement in De Cortenaer Looierstraat 70 Voerendaal Luxe appartement in De Cortenaer voorzieningen NDAAL omgeving Nuth E314 Hoensbroek Landgraaf Wonen in Voerendaal Voerendaal A79 Heerlen A76 Simpelveld Kerkplein Looierstraat

Nadere informatie

TE KOOP. Koolwitjeshof 10 Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail:

TE KOOP. Koolwitjeshof 10 Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail: TE KOOP Koolwitjeshof 10 Vraagprijs: 225.000,-- k.k. Hollands Best Makelaars OMSCHRIJVING Aan de rand van de Kersentuin in een kleinschalig appartementencomplex op de 2 e verdieping gelegen, modern en

Nadere informatie

HET HEUVEL PARK 15 RUIME APPARTEMENTEN IN DRONTEN

HET HEUVEL PARK 15 RUIME APPARTEMENTEN IN DRONTEN HET HEUVEL PARK 15 RUIME APPARTEMENTEN IN DRONTEN INHOUD Wonen in een park 04 Locatie Het Heuvelpark 06 Plankaart 08 Appartementen 14 Comfort en veiligheid 31 Lagenoverzicht 34 Colofon 38 2 3 HET HEUVEL

Nadere informatie

TE HUUR. Toren. appartementen

TE HUUR. Toren. appartementen H o u t e n TE HUUR 25 Toren appartementen Locatiekaart Luxe wonen met mediterrane charme Situatietekening Torenappartementen 2 De appartementen bieden alle vrijheid en ruimte om te leven zoals u dat wilt.

Nadere informatie

28 luxe huurappartementen

28 luxe huurappartementen 28 luxe huurappartementen W W W. PA R K T O R E N D E E L S H O F. N L Nijmegen Als oudste stad van Nederland kent Nijmegen een lange geschiedenis. Een stad waar het al eeuwenlang aantrekkelijk wonen en

Nadere informatie

Dit geweldige 2-kamerappartement mag je niet missen!

Dit geweldige 2-kamerappartement mag je niet missen! Dit geweldige 2-kamerappartement mag je niet missen! Pieter Aertszstraat 90-II in Amsterdam Algemeen: Dit sfeervolle en zeer lichte 2-kamerappartement is gelegen midden in het bruisende stadsdeel De Pijp.

Nadere informatie

TE HUUR. Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m². Vraagprijs p.m. ex.

TE HUUR. Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m². Vraagprijs p.m. ex. TE HUUR Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m² Vraagprijs 1.250 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.250 p.m. ex. Postcode 2251 BK Ligging In centrum Woningtype Galerijflat Woonruimte

Nadere informatie

Dubbel bovenhuis in luxe appartementencomplex

Dubbel bovenhuis in luxe appartementencomplex Dubbel bovenhuis in luxe appartementencomplex Tolstraat 26 te Amsterdam Eerste indruk: Prachtig dubbel bovenhuis (circa 90 m²) op de hoogste verdieping van een luxe appartementencomplex in hartje De Pijp.

Nadere informatie

19 Riante eengezinswoningen Wijk bij Duurstede

19 Riante eengezinswoningen Wijk bij Duurstede 19 Riante eengezinswoningen Wijk bij Duurstede Hier ga ik wonen Wonen aan het water in het groene hart van De Engk Op steenworp afstand gelegen van het centrum van Wijk bij Duurstede, wordt in de wijk

Nadere informatie

Rossinipad 35 Goes Appartement

Rossinipad 35 Goes Appartement Rossinipad 35 Goes Appartement LUXE APPARTEMENT Goes Goes, het hart van Zeeland! Verdi Rossinipad 35 Anthony Fokkerstraat Station van de Spiegelstraat Fruitlaan s-gravenpolderseweg Oosterschelde ziekenhuis

Nadere informatie

vraagprijs ,- k.k.

vraagprijs ,- k.k. Vogelkade 10, AMSTERD ogelkade 10, AMSTERDAM AM vraagprijs 225.000,- k.k. Vogelkade 10 1022XA AMSTERDAM Uiterst charmante tussenwoning van ca. 52 m² met voor- en achtertuin, aan de rand van het pittoreske

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

Z O N N E B A A R S 1 2 A P P A R T E M E N T E N D E K A A I, B I D D I N G H U I Z E N

Z O N N E B A A R S 1 2 A P P A R T E M E N T E N D E K A A I, B I D D I N G H U I Z E N Z O N N E B A A R S 1 2 A P P A R T E M E N T E N D E K A A I, B I D D I N G H U I Z E N 2 Bossen en stranden, een weids polderlandschap met kleurrijke bollenvelden in het voorjaar. Biddinghuizen heeft

Nadere informatie

Een zeer luxe 4-kamerappartement in Oud-Zuid

Een zeer luxe 4-kamerappartement in Oud-Zuid Een zeer luxe 4-kamerappartement in Oud-Zuid Jan van Eijckstraat 8-II+III in Amsterdam Algemeen: Een schitterend 4-kamerappartement van ca. 132 m² gelegen op de tweede en derde verdieping in een prachtig

Nadere informatie

1 6 L U X E A P P A R T E M E N T E N O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E A A N H E T M A A L W A T E R I N H E I L O O

1 6 L U X E A P P A R T E M E N T E N O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E A A N H E T M A A L W A T E R I N H E I L O O ` 1 6 L U X E A P P A R T E M E N T E N O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E A A N H E T M A A L W A T E R I N H E I L O O EXCLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS VOELT...

Nadere informatie

interieursuggestie Statenlaan 99 Brandevoort Appartement

interieursuggestie Statenlaan 99 Brandevoort Appartement interieursuggestie Statenlaan 99 Appartement op een prominente plek is gesitueerd. Het hoogbouwdeel van T 2 Meer ruimte om lekker t De Veste Blok 6 In het hoogbouwdeel van Blok 6 wordt ee uniek woonconcept

Nadere informatie

Stijlvol nieuwbouwproject in het levendige hart van de Pijp

Stijlvol nieuwbouwproject in het levendige hart van de Pijp Stijlvol nieuwbouwproject in het levendige hart van de Pijp Albert Cuypstraat 155 te Amsterdam Eerste indruk: Het betreft een kleinschalig stijlvol nieuwbouwproject van 8 appartementen op een geweldige

Nadere informatie

IJsselstroom AZ Zoetermeer k.k.

IJsselstroom AZ Zoetermeer k.k. TE KOOP IJsselstroom 193 2721 AZ Zoetermeer 430.000 k.k. KENMERKEN Prijs 430.000 k.k. Postcode 2721 AZ Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Portiekflat Garage Garage, Parkeerplaats Woonruimte

Nadere informatie

Te koop: Keizersgracht 719 bel-etage te Amsterdam Centrum

Te koop: Keizersgracht 719 bel-etage te Amsterdam Centrum Te koop: Keizersgracht 719 bel-etage te Amsterdam Centrum Modern 3-kamerappartement aan de Amsterdamse gracht ruimte, luxe en een sfeervol uitzicht Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV

Nadere informatie

Gekroonde Haanpoort. Leiden

Gekroonde Haanpoort. Leiden Gekroonde Haanpoort Leiden 10 _Gekroonde Haanpoort 10 Leiden Ruim en comfortabel wonen in industrieel erfgoed in hartje Leiden? In de Leidse binnenstad, aan de Middelstegracht, doet zich een unieke kans

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

Woonoppervlakte 61 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Ruyschstraat 351 Amsterdam

Woonoppervlakte 61 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Ruyschstraat 351 Amsterdam Woonoppervlakte 61 m 2 Vraagprijs 225.000,- kosten koper TE KOOP Ruyschstraat 351 Amsterdam ALGEMEEN Heerlijk licht twee kamerappartement met balkon aan de achterzijde en Frans balkon aan de voorzijde,

Nadere informatie

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM JUPITERSTRAAT 218 JUPITERSTRAAT 218 OMSCHRIJVING Dit schitterende luxe VIERKAMER APPARTEMENT is gelegen op een hoek op de derde verdieping van het moderne luxe appartementencomplex "Het Bergse Park" in

Nadere informatie

Wonen in De Laren. Meerveldplein. 19 appartementen

Wonen in De Laren. Meerveldplein. 19 appartementen Wonen in De Laren Meerveldplein 19 appartementen De Laren Meerveldplein Almere-Haven Wonen in een groene omgeving, vlakbij het centrum van Almere-Haven In plan De Laren Meerveldplein realiseert de Alliantie

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Vraagprijs 379.000 - kosten koper Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt deze royale en

Nadere informatie

Zestien ruime eengezinswoningen aan de rand van het centrum

Zestien ruime eengezinswoningen aan de rand van het centrum Zestien ruime eengezinswoningen aan de rand van het centrum 2 Project Bloemstraat nieuwbouw fase 1 Comfortabel stads wonen in een complete nieuwbouwwoning Op een steenworp afstand van het centrum van Zaandam

Nadere informatie

Aartsbisschop Romerostraat Utrecht. Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30. Kantoor Zeist 2e Hogeweg

Aartsbisschop Romerostraat Utrecht. Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30. Kantoor Zeist 2e Hogeweg Aartsbisschop Romerostraat 169 - Utrecht Huurprijs 950,- per maand Omschrijving In de geliefde wijk Voordorp bevindt zich dit uitermate goed onderhouden driekamer appartement met zonnige loggia op het

Nadere informatie

JULIANASTRAAT 109 ALPHEN AAN DEN RIJN. Luxe appartement in het hartje centrum met eigen parkeerplaats en balkon. Huurprijs 855,= p.m.

JULIANASTRAAT 109 ALPHEN AAN DEN RIJN. Luxe appartement in het hartje centrum met eigen parkeerplaats en balkon. Huurprijs 855,= p.m. JULIANASTRAAT 109 ALPHEN AAN DEN RIJN Luxe appartement in het hartje centrum met eigen parkeerplaats en balkon Huurprijs 855,= p.m. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Luxe appartement in het hartje centrum

Nadere informatie

t Ganderije II Van Damstraat 2-I t/m 2-11 in Gaanderen Zeer centraal gelegen driekamer huurappartementen

t Ganderije II Van Damstraat 2-I t/m 2-11 in Gaanderen Zeer centraal gelegen driekamer huurappartementen t Ganderije II Van Damstraat 2-I t/m 2-11 in Gaanderen Zeer centraal gelegen driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Gaanderen Het Gelderse dorp Gaanderen maakt deel uit van de gemeente Doetinchem

Nadere informatie

90 APPARTEMENTEN IN LEIDEN PLATTEGRONDEN

90 APPARTEMENTEN IN LEIDEN PLATTEGRONDEN 90 APPARTEMENTEN IN LEIDEN PLATTEGRONDEN BOUWLAGENOVERZICHT BLOK A - E T/M E VERDIEPING - BOUWNUMMERS T/M 90 E VERDIEPING E VERDIEPING E VERDIEPING E VERDIEPING 9 7 0 90 0 8 9 6 7 8 7 6 6 E VERDIEPING

Nadere informatie

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Torenvalkweide 4 Pijnacker Eengezinswoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Waar is het wachten nog op? Keijzershof is ruim opgezet, groen en heeft een dorps karakter. Tel daar de afwisselende

Nadere informatie

Wonen op een leuke locatie in centrum van Amsterdam!

Wonen op een leuke locatie in centrum van Amsterdam! Wonen op een leuke locatie in centrum van Amsterdam! Binnen Brouwersstraat 9-II te Amsterdam Eerste indruk: Op zeer leuke locatie in Amsterdam Centrum een bijzonder mooi 3-kamerappartement van circa 75

Nadere informatie

Heerlijk appartement met ruim balkon.

Heerlijk appartement met ruim balkon. Heerlijk appartement met ruim balkon. AMSTERDAM, AMSTERDAM 530.000 EUR (k.k.) Snelcode : : 83900845 Aantal kamers: 3 Verdiepingen : Slaapkamers : 2 Verdieping: Badkamers : Woonoppervlakte: 87 Aantal Toiletten:

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES 12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN 3 N350 Regge N347 RIJSSEN N350 N347 centrum De Spoorburght is ideaal gelegen. Op loopafstand van het centrum en het station naast

Nadere informatie

Variaties op één thema: genieten!

Variaties op één thema: genieten! Variaties op één thema: genieten! Zorgeloos genieten van ruimte en comfort. Dat is waar alle toekomstige bewoners van de GiessenPoort op mogen rekenen. In totaal 41 appartementen, onderverdeeld in 13 types,

Nadere informatie

LAAN VAN MEERDERVOORT 677 A 2564 AC DEN HAAG. Gerenoveerd luxe dubbelbovenhuis met een royal dakterras K.K.

LAAN VAN MEERDERVOORT 677 A 2564 AC DEN HAAG. Gerenoveerd luxe dubbelbovenhuis met een royal dakterras K.K. LAAN VAN MEERDERVOORT 677 A 2564 AC DEN HAAG Gerenoveerd luxe dubbelbovenhuis met een royal dakterras 325.000 K.K. OMSCHRIJVING LAAN VAN MEERDERVOORT 677 A, 2564 AC DEN HAAG LUXE GERENOVEERDE HOEK DUBBEL

Nadere informatie

Lloydstraat 252, 3024 EA Rotterdam ,- k.k.

Lloydstraat 252, 3024 EA Rotterdam ,- k.k. , 3024 EA Rotterdam 375.000,- k.k. Omschrijving COMFY TEN TOP! Het Lloydkwartier verwelkomt jouw met open armen. Woon jij binnenkort in dit heerlijk comfortabele 3-kamerappartement met uitzicht op de Maas

Nadere informatie

Uw makelaar. Letty Verboord Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Sloterkade 92-1

Uw makelaar. Letty Verboord Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Sloterkade 92-1 Uw makelaar Letty Verboord Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205 info@vandenbrinnl carlavandenbrinnl Amsterdam Sloterkade 92-1 S Sloterkade 92-1 Schitterend licht 2/3 kamer appartement gelegen

Nadere informatie

Looierstraat 68 Voerendaal Luxe appartement in De Cortenaer

Looierstraat 68 Voerendaal Luxe appartement in De Cortenaer Looierstraat 68 Voerendaal Luxe appartement in De Cortenaer voorzieningen omgeving E314 Landgraaf Wonen in Voerendaal Voerendaal A79 Heerlen A76 Simpelveld Kerkplein Looierstraat Keerberg Keerberg Hoolstraat

Nadere informatie

8 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN XL FASE 3A/3B

8 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN XL FASE 3A/3B 8 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN XL FASE 3A/3B INHOUDSOPGAVE Dorst het groene hart tussen drie steden...............2 Vogelvlucht............................4 Situatietekening..........................6 Twee-onder-één-kap

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam

Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam Prachtig Wonen tussen Park en Stad adres GBO (m2) aantal slaapkamers Eva Besnyöstraat 607 169 5 Buitenruimte + bezonning steiger op zuidoost

Nadere informatie

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl Het leukste eengezinswoige GROE & Stads wonen in nieuw west wonenophetleukstepunt.nl vrije Sector Huur Osdorper Ban in ontwikkeling Sociale huur start bouw september 2013 FASE 1 eengezinswoningen FASE

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND APPARTEMENTEN DE NIEUWE KAAI III

INFORMATIEAVOND APPARTEMENTEN DE NIEUWE KAAI III FASE 3 INFORMATIEAVOND APPARTEMENTEN DE NIEUWE KAAI III situatietekening verdiepingsoverzicht FASE 3 bergingen lift/ trappenhuis 1 TYPE A lift/ trappenhuis Hoofdentree 4, 8, 12, 16 TYPE A lift/ trappenhuis

Nadere informatie

Wolbrantskerkweg 78 E

Wolbrantskerkweg 78 E TE KOOP Wolbrantskerkweg 78 E AMSTERDAM Kenmerken Vraagprijs 217.500,- k.k. Uitzicht op het park. Maar liefst 5 openslaande deuren / franse balkons. Winkelstraat Tussenmeer om de hoek. Winkelcentrum Osdorpplein

Nadere informatie

Sporenring 224 Goirle herenhuis

Sporenring 224 Goirle herenhuis Sporenring 224 Goirle herenhuis Wonen en leven in bosrijk Goirle De gemeente Goirle is centraal gelegen in de provincie Brabant, op steenworp afstand van Tilburg, vlakbij Hilvarenbeek, Alphen en Poppel

Nadere informatie

TE KOOP. IJburglaan 943, 1087 EN Amsterdam. Vraagprijs 260.000,- k.k.

TE KOOP. IJburglaan 943, 1087 EN Amsterdam. Vraagprijs 260.000,- k.k. TE KOOP IJburglaan 943, 1087 EN Vraagprijs 260.000,- k.k. Omschrijving Modern 3-kamerappartement van 95 m2 met ruime en lichte woonkamer, op de bovenste woonlaag en een PARKEERPLAATS in de onderbouw. De

Nadere informatie

Jacquard. Synagogestraat en Verlaat, Veenendaal. Luxe twee- en driekamer huurappartementen

Jacquard. Synagogestraat en Verlaat, Veenendaal. Luxe twee- en driekamer huurappartementen Jacquard Synagogestraat en Verlaat, Veenendaal Luxe twee- en driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Veenendaal Eén van de groenste en aantrekkelijkste plaatsen van ons land is Veenendaal. Het veelzijdige

Nadere informatie

Een luxe appartement met uitzicht op het Amsterdamse bos!

Een luxe appartement met uitzicht op het Amsterdamse bos! Een luxe appartement met uitzicht op het Amsterdamse bos! Amstelveenseweg 982-B te Amsterdam Algemeen: Aan de rand van het Amsterdamse bos ligt dit prachtige 2-kamerappartement van ca. 70 m² gelegen op

Nadere informatie

Zorgeloos wonen in een modern hof

Zorgeloos wonen in een modern hof Zorgeloos wonen in een modern hof 22 comfortabele nieuwbouw appartementen Centraal gelegen nabij centrum en station noorderhof-hillegom.nl Noorderhof Hillegom zorgeloos wonen in een modern hof Nabij de

Nadere informatie

34 luxe appartementen langs de boulevard van Harderwijk. Huren in. Waterfront

34 luxe appartementen langs de boulevard van Harderwijk. Huren in. Waterfront 34 luxe appartementen langs de boulevard van Harderwijk Huren in Waterfront Locatiekaart kavel 18 16 39 37 Vuurbaak 35 33 Dolfinarium 14 12 10 8 6 4 2 oorderhoofd 31 29 27 25 23 21 19 17 15 13 11 9 7 5

Nadere informatie

Een bijzonder mooi en royaal 3-kamerappartement met dakterras bij het Vondelpark!

Een bijzonder mooi en royaal 3-kamerappartement met dakterras bij het Vondelpark! Een bijzonder mooi en royaal 3-kamerappartement met dakterras bij het Vondelpark! Overtoom 482-IV te Amsterdam Eerste indruk: Om de hoek van het Vondelpark een bijzonder mooi 3- kamerappartement van circa

Nadere informatie

Veeringplein. Nieuwbouw Rosmolenwijk. 23 ruime woningen nabij het stadshart van Zaandam

Veeringplein. Nieuwbouw Rosmolenwijk. 23 ruime woningen nabij het stadshart van Zaandam Veeringplein Nieuwbouw Rosmolenwijk 23 ruime woningen nabij het stadshart van Zaandam De Rosmolenwijk, dichtbij alles De Rosmolenwijk is zeer centraal gelegen en biedt veel voorzieningen in de directe

Nadere informatie

Molenstraat 5-A te Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS

Molenstraat 5-A te Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS Verrassend ruim, lichte kamers, strak afgewerkt, degelijke gebouwd (1994) en gelegen op een centrumlocatie in Putten met alle voorzieningen letterlijk om de hoek. Deze ruime

Nadere informatie

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Pekkendam 10

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Pekkendam 10 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Pekkendam 10 P Pekkendam 10 Een vrijstaand familiehuis (villa van 324

Nadere informatie

Luikerweg 45, te Valkenswaard

Luikerweg 45, te Valkenswaard Luikerweg 45, te Valkenswaard Vraagprijs 154.500,- kosten koper Een sfeervol 2-kamer hoekappartement, gelegen op de tweede verdieping in het jonge kleinschalige appartementencomplex Luikerstaete. Dit knusse

Nadere informatie

Kies uw nieuwe woning

Kies uw nieuwe woning Oplevering 1e kwartaal 2011 Kies uw nieuwe woning Ruimte, luxe en licht. Met een heel bijzonder uitzicht en uitstekende bereikbaarheid. Van een ruim appartement met twee slaapkamers tot een fraai penthouse.

Nadere informatie

Koppelrust 9 Abcoude

Koppelrust 9 Abcoude Vraagprijs: 435.000,- kosten koper Gebruiksopp. wonen: Circa 107 m 2 (meetmethode NEN 2580) Overig inpandig: Circa 3 m 2 Gebouwgebonden buitenruimte: Circa 17 m 2 Externe bergruimte: Circa 4 m 2 Bouwjaar:

Nadere informatie

135 appartementen te huur aangeboden. Rotterdam Katendrecht. 34 vrije sector & 101 sociaal beschikbaar

135 appartementen te huur aangeboden. Rotterdam Katendrecht. 34 vrije sector & 101 sociaal beschikbaar 135 appartementen te huur aangeboden Rotterdam Katendrecht 34 vrije sector & 101 sociaal beschikbaar HURE OP KATEDRECHT MET UITZICHT Waar vroeger de schepen binnenvoeren, de kranen draaiden en de arbeiders

Nadere informatie

Een heerlijk dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers in de Concertgebouwbuurt

Een heerlijk dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers in de Concertgebouwbuurt Een heerlijk dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers in de Concertgebouwbuurt Van Breestraat 86-II+III in Amsterdam Van Breestraat 86-II+III 3-kamerappartement, twee slaapkamers, (dak-)terras, gelegen

Nadere informatie