Nieuwsbrief. 24 augustus t/m 7 september. Nieuwsbrief CBS t Kompas directie@kompaswerkendam.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. 24 augustus t/m 7 september. Nieuwsbrief CBS t Kompas directie@kompaswerkendam.nl 0183-501955"

Transcriptie

1 Algemene informatie Het schooljaar is enkele uren geleden weer begonnen. Voor alle kinderen altijd weer een spannend moment. Een nieuwe juf of meester en nieuwe klasgenoten. Wij wensen u en jullie allemaal een heel fijn schooljaar toe! Juf Anne Fleur Mak Een speciaal woord van welkom voor juf Anne Fleur Mak. Juf Anne Fleur werkt dit jaar samen met juf Mirjam in groep 1. Naast de lesdagen op onze school werkt Anne Fleur nog op Het Fundament in Genderen en kon daarmee na een interne sollicitatieprocedure benoemd worden. Wij zijn blij met de komst van Anne Fleur en wensen haar ook vanaf hier een hele fijne periode toe op t Kompas. Ouderportaal Kijkt u ook dit jaar weer vaak op het ouderportaal? Hier vindt u bijvoorbeeld de adressen van de klasgenoten van uw kind, het mailadres van de leerkracht, het klassenrooster, de jaarplanning, etc.. Daarnaast willen wij u vragen uw eigen gegevens te controleren, zodat wij u ook kunnen bereiken mocht dit nodig zijn. Mocht u niet in kunnen loggen, dan horen wij het graag. Wij zullen dan een gebruikersnaam voor u aanmaken. Schoolgids Dit jaar komt de schoolgids op papier weer mee naar huis (1 per gezin). Op de website is altijd de meest actuele schoolgids terug te vinden. Sponsorkinderen Iedere maandag zamelen wij geld in voor kinderen die met behulp van ons geld naar school kunnen. Helpt u mee deze kinderen naar school te krijgen? Juf Willeke coördineert dit jaar de acties en inzameling voor onze sponsorkinderen. In de bijlage stellen we onze sponsorkinderen aan u voor. Luizencontrole Als school doen wij ons uiterste best om de school luisvrij te houden. Vandaag worden alle kinderen weer gecontroleerd en hopen we dat we het schooljaar luisvrij kunnen starten. De luizencontrole zal iedere eerste lesdag na de vakantie plaatsvinden. Wij willen u dan vragen om uw kind geen gel of strikjes/klipjes etc. in (te laten) doen. We zijn blij dat ook dit jaar een aantal moeders deze controles wil uitvoeren. Met elkaar kunnen we er op deze manier voor zorgen dat de school luisvrij blijft. We hebben inmiddels 2 nieuwe luizenmoeders kunnen verwelkomen. We bedanken Emmy en Mariëlla dan ook voor hun toegezegde hulp. We kunnen nog een luizenouder goed gebruiken. Kunt u ons meehelpen? Ouderbijdrage De ouderbijdrage is een jaarlijkse bijdrage per leerling, bestemd voor bijzondere activiteiten op onze school, die geen onderdeel zijn van het gewone onderwijs. Deze ouderbijdrage is een vrijwillige bijdrage en wordt beheerd door de directie van t Kompas. We vragen een ouderbijdrage van 40,00 per kind per cursusjaar.

2 Hierin zit de vrijwillige schoolfondsbijdrage ( 15,-) en de kosten voor de schoolreis ( 25,-). In deze 40,00 zijn alle kosten voor het cursusjaar opgenomen. Voorbeelden van activiteiten die uit die ouderbijdrage betaald worden zijn: Schoolfeesten (zoals Sinterklaas groep 1 t/m 4 en het slotfeest) Schoolreisjes Kosten ouderavonden Kerst- / paasvieringen Sportactiviteiten Schoolmaaltijden Voor kinderen die later in het schooljaar worden ingeschreven, vragen we een vrijwillige bijdrage van 4,- per maand dat uw kind naar school komt. De leerlingen uit groep 8 krijgen naast de ouderbijdrage ook een aparte factuur t.b.v. het schoolkamp. Het schoolkamp kost 80,- per kind. Omdat de kinderen niet op schoolreis gaan wordt een bedrag van 55,- in rekening gebracht. Wij vragen u om de ouderbijdrage en de kamprekening z.s.m. te betalen op rekeningnummer: NL08RABO t.n.v. t Kompas te Werkendam. Benoem hierbij ook duidelijk de naam en de groep van uw kinderen. In het ouderportaal ziet u deze facturen ook staan. Ook ziet u hier of uw betaling door ons is verwerkt. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om de ouderbijdrage te betalen kan stichting Leergeld u wellicht helpen. Kijk eens op hun website: Campina schoolmelk Ook dit cursusjaar is er een mogelijkheid om melkproducten van Campina schoolmelk af te nemen. Op de site van vindt u meer informatie en kunt u uw kind opgeven om schoolmelk te laten drinken. Let op: Elke eerste maandag na de vakantie wordt er geen schoolmelk geleverd. De schoolmelk wordt op donderdag bezorgd. Gebruikt uw kind schoolmelk, dan willen wij u vragen om deze week uw kind maandag, dinsdag en woensdag zelf drinken mee te geven. Kleuterbouw Elke kleutergroep heeft een vaste plek op het plein, waar de kinderen naar toe gebracht worden als de school uit gaat. Wilt u dit ook doorgeven aan diegenen, die uw kind ook wel eens komen halen. U kunt als ouder op het plein (evt. met uw fiets ) op die plaats wachten totdat uw kind naar buiten komt met de klas. We willen u vragen om de doorgang vrij te laten zodat we met de hele klas naar de juiste plek kunnen lopen en het overzicht kunnen houden.

3 Groep 0/1A : Voor het hek naast de zandbakken Groep 1/2B : Voor het hek, achter de schommels Groep 1/2C: Voor de glijbaan. De fietsen van de kinderen uit groep 1 mogen bij de deur aan de zijkant bij het hek gezet worden. De fietsen van de kinderen uit groep 2 mogen achter de schuur gezet worden. Het zou fijn zijn wanneer de kinderen ook deze week weer een gymtas aan de kapstok hebben hangen. Op dinsdag- of donderdagmorgen is er voor alle kleuterklassen gym. Maar ook als het regent houden we speellessen in de gymzaal waarbij ze hun gymschoenen nodig hebben. Wilt u controleren of uw kind de gymschoenen nog past, want het is voor hen heel vervelend om te moeten rennen op schoenen die te klein zijn! Bent u al lid van onze vereniging? Op dit moment heeft t Kompas 35 ouders die lid zijn van onze schoolvereniging. Dit is een kleine groep ouders en daarom kunnen we ons voorstellen dat er veel meer ouders lid willen worden van onze vereniging en zo een stem willen hebben in het beleid van onze scholen. Hieronder leest u een korte uitleg: Onze basisschool is één van de 7 (straks 8) scholen die vallen onder het bestuurlijk gezag van De Stroming. Het bestuur is het hoogste orgaan binnen onze scholen. Het bestuur stelt het beleid vast en benoemt het personeel op onze scholen. Dit klinkt als een ver van mijn bed show, maar dat hoeft het gelukkig niet te zijn. U kunt namelijk eenvoudig lid worden van de vereniging en daarmee stem hebben in het bepalen van het beleid van onze school. Als lid kiest u namelijk de leden van het bestuur. Het bestuur legt jaarlijks verantwoording af aan de leden van de vereniging. Door lid te worden van de schoolvereniging helpt u mee de richting te bepalen. Door lid te worden bouwt u mee aan een sterke Christelijke school! Kortom: Van harte aanbevolen! Als u lid wenst te worden kunt u het formuliertje in de bijlage bij deze nieuwsbrief invullen en inleveren op school. Voor een nadere toelichting bent u altijd welkom bij Herbert Schaap. TSO (opnieuw) aanmelden Vanaf vandaag is er weer de mogelijkheid uw kind(eren) over te laten blijven. Bij deze nieuwsbrief treft u het aanmeldingsformulier en het reglement an onze Tussen Schoolse Opvang aan. Wij willen iedereen die structureel of incidenteel gebruik maakt van de TSO vragen dit formulier in te vullen en deze week op school in te leveren.

4 We verzoeken u het formulier ook in te vullen, wanneer uw zoon of dochter vorig jaar al overbleef. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we dit jaar met de juiste, actuele gegevens werken. Brabants Verkeersveiligheids Label Als school dragen wij met trots het Brabants Verkeersveiligheids Label (BVL). Naast de lesactiviteiten die wij in onze klassen aanbieden organiseren wij verschillende activiteiten die de kinderen leren zich veilig in het verkeer te gedragen. Ook werken wij nauw samen met de ouders en de buurt om de directe schoolomgeving veilig te houden. Hier vloeien een aantal praktische zaken uit voort waar wij u op willen attenderen en u willen vragen hier aan mee te werken, zodat ook uw kind veilig naar school kan komen. Fietsen: Wij vinden het ontzettend fijn dat de meeste kinderen lopend of met de fiets naar school komen en moedigen dit ook van harte aan. Wel merken wij dat de fietsenhokken erg vol staan. Het gevolg is dat er fietsen gemakkelijk kunnen beschadigen of dat kinderen hun fiets buiten het fietsenhok moeten plaatsen. We willen de kinderen die het dichtst bij de school wonen vragen om voortaan lopend naar school komen! Dit kost bijna geen extra tijd en is net zo veilig. We verwachten op deze manier voldoende ruimte in onze fietsenhokken te hebben. Dit voorkomt onnodige schadegevallen en levert extra speelruimte op voor de kinderen. Brengen met de auto: Om het brengen en ophalen van de leerlingen veilig en geordend te laten verlopen hebben we de volgende regels afgesproken: Wanneer u uw kind met de auto brengt, rijdt u via de Pauwelsweer naar de Snellenweer. Het is dus niet toegestaan vanaf de Van Randwijklaan de Snellenweer in te rijden op de aangegeven tijden. We parkeren zo min mogelijk op /aan de Pauwelsweer. Er mag alleen even gestopt worden om uw kind naar binnen te brengen. Er wordt alleen aan de schoolkant langs de groen geverfde trottoirband gestopt. De gemeente heeft de handhaving van deze regels mede op zich genomen. Wij rekenen in deze op uw medewerking, want op deze manier kunnen alle kinderen veilig van en naar school komen. Alvast hartelijk dank! Jeugdsportfonds Brabant Inmiddels zijn al heel wat kinderen aan het sporten via het Jeugdsportfonds Brabant. Het Jeugdsportfonds heeft geld beschikbaar om kinderen een kans te bieden een sport te beoefenen als dit vanwege de financiële draagkracht niet mogelijk is. Voor ieder kind is sporten en gezond bewegen erg belangrijk. `Niemand buitenspel` is daarom het motto van het jeugdsportfonds. Hoe werkt het? U kunt bij juf Geerralde van Amen aangeven dat u graag in aanmerking wilt komen voor deze regeling. Als uw inkomen maximaal 120% van het minimuminkomen bedraagt, kan het jeugdsportfonds helpen door de contributie te betalen en sportkleding en attributen aan te kunnen schaffen.

5 Kinderen die al sporten via het jeugdsportfonds moeten aan juf Geerralde doorgeven of ze ook dit jaar weer willen blijven sporten. Dit mag ook een andere sport zijn dan ze tot nu toe beoefend hebben. Ook op het voortgezet onderwijs zijn er mogelijkheden om via het jeugdsportfonds te sporten. Voor vragen kunt u contact opnemen met juf Geerralde) of via de mail g.vanamen@kompaswerkendam.nl Losse folders Deze week krijgt u van verschillende instanties folders mee naar huis. Wij wijzen u erop dat wij als school alleen fungeren als doorgeefluik en dat wij niet een aanbeveling doen voor een van deze producten. Het staat u als ouder natuurlijk vrij hier een keuze in te maken. Frituurvet Voor ieder door u ingeleverd kilo frituurvet ontvangen wij een bijdrage die wij rechtstreeks besteden aan goed onderwijs voor uw kind. Bij deze nieuwsbrief krijgt u een folder met aanvullende informatie. Alvast bedankt! Goedkoop software aanschaffen Alle kinderen die onderwijs volgen kunnen goedkoop software aanschappen via SURFspot.nl. Dit is dé ICT-webwinkel voor het basisonderwijs waar ouders en medewerkers met veel korting officiële software en andere ICT-producten kunnen bestellen. Deze korting kan oplopen tot wel 90% en dat wil de school jullie niet onthouden! SURFspot.nl is geen commerciële webwinkel, maar een dienst voor het onderwijs. SURFspot.nl maakt het voor ouders en medewerkers mogelijk om te profiteren van voordelige onderwijslicenties, daarom kunnen de prijzen zo laag zijn. Wat is er verkrijgbaar bij SURFspot.nl Het assortiment bij SURFspot.nl is zeer uitgebreid. Je kunt er terecht voor al je software. Het zijn allemaal de nieuwste versies voor soms maar een fractie van de winkelprijs. Hoe ontvang je deze korting? Om te kunnen winkelen bij SURFspot.nl heb je een inlogaccount nodig. Heb je nog geen account dan kun je dat direct aanvragen bij SURFspot.nl, binnen enkele ogenblikken ontvang via je inloggegevens. De voordelen van SURFspot.nl Betrouwbaar (aanmelden en aangemeld staan is vrijblijvend) Snel (producten binnen een paar dagen in huis) De laagste prijzen (dankzij speciale onderwijsovereenkomsten) De nieuwste versies (het assortiment is altijd up-to-date) Geen verrassingen achteraf (btw en verzendkosten zijn al in de prijs verwerkt) Vrijwilligers Wij merken dat het steeds moeilijker is om vrijwilligers te krijgen voor verschillende schoolactiviteiten. Dit jaar zijn verschillende schoolactiviteiten bijna afgezegd omdat er niet voor voldoende begeleiding gezorgd kon worden. Vaak komt dit (net voor de sluitingsdatum) nog net op tijd goed, maar toch Helpt u dit jaar mee, zodat de extra activiteiten veilig doorgang kunnen vinde?

6 Agenda In het ouderportaal vindt u altijd de meest actuele kalender. Het is voor u nu al mogelijk om de activiteiten voor het gehele schooljaar en zelf activiteiten voor volgend schooljaar in uw agenda in te plannen! Te noteren in uw agenda: Iedere eerste lesdag na de vakantie luizencontrole; geen speldjes en gel in het jaar van uw kind doen. Per omgaande Inleveren TSO formulier als uw kind minimaal 1x per week op school zal overblijven Wilt u lid worden van de vereniging? Dan graag aanmeldingsformulier vereniging invullen. 1, 2, 3, 7 & 8 september: Informatieavonden Start 19:00 uur: Informatie nieuwbouw Kompas, lokaal 12 19:30 uur: Informatie van groepsleerkracht over komend schooljaar/ 1 september: Informatieavond groep 3, 4 en 3/4 2 september: Informatieavond groep 5, 6 3 september: Informatieavond groep 6/7, 7 & 8 7 september: Informatieavond groep 1a, 1/2b 8 september: Informatieavond groep 1/2c 15 september: De kinderen zijn vrij i.v.m. studiedag leerkrachten U ontvangt deze week: 1: Factuur ouderbijdrage voor groep 1 t/m 8 (per gezin 1 factuur) 2: Factuur Kamp 2015 voor groep 8 (per gezin 1 factuur) 3: Voor de jongste leerling: Opgave schoolvereniging 4: TSO formulieren voor alle kinderen die gebruik maken van TSO 5: Folder Vet Goed! (digitaal bij deze nieuwsbrief) 6: Folders van verschillende organisaties (volgt deze week) 7: Informatie sponsorkinderen (digitaal bij deze nieuwsbrief) 8: Flyer: Mijn Kind in Beeld (digitaal bij deze nieuwsbrief)

Het eerste inloopspreekuur willen wij houden op 22 september van 8.30-9.30 uur in de personeelskamer van t Kompas.

Het eerste inloopspreekuur willen wij houden op 22 september van 8.30-9.30 uur in de personeelskamer van t Kompas. Algemene informatie De eerste twee schoolweken liggen alweer achter ons. We kijken terug op twee fijne weken. Wij vonden het ook fijn om u te ontmoeten op de informatieavonden. Bedankt voor uw komst! Deze

Nadere informatie

Joëlle. Nieuwsbrief 20 t/m 24 nov Sinterklaas Groep 2 vrij Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij Sint op school

Joëlle. Nieuwsbrief 20 t/m 24 nov Sinterklaas Groep 2 vrij Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij Sint op school Nieuwsbrief 20 t/m 24 nov 2017 17-11 Groep 2 vrij 28-11 Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij 04-12 Sint op school 06-12 Studiedag Groep 1 t/m 8 vrij Joëlle 15-12 Groep 2 vrij Sinterklaas Beste ouder(s), Onze school

Nadere informatie

Veel leesplezier, De Redactie

Veel leesplezier, De Redactie 11 oktober 2013, jaargang 22. nr. 3 Voor jullie ligt de digitale BargerBabbel zoals we die op school verspreiden (ook apart onder de ouders van aangemelde leerlingen die nog niet op school zitten, en waarvan

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015 Nummer 5 december 2015 Agenda Wo 2 dec Inloopochtend 8:15-8:30 uur Vrij 4 dec Sinterklaasviering, alle leerlingen om 12:00 uur vrij Do 17 dec Kinderen vrij om 12:00 uur i.v.m. kerstdiner 17:00-18:30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 07 t/m 11 dec 2015

Nieuwsbrief 07 t/m 11 dec 2015 Nieuwsbrief 07 t/m 11 dec 2015 04-12 Groep 2 vrij 09-12 Algemene Ouderbijeenkomst 18:45 21:00 uur 16-12 Kerstviering (Avond) 21-12 t/m 01-01 Kerstvakantie Irene van Gurp Liselotte Hommel Wiep Bakker Montana

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 nov t/m 04 dec 2015

Nieuwsbrief 30 nov t/m 04 dec 2015 Nieuwsbrief 30 nov t/m 04 dec 2015 01-12 03-12 04-12 16-12 Studiemiddag - Groep 1 t/m 8 s middags vrij Sinterklaas op school Groep 2 vrij Kerstviering (Avond) Ayla Dam Siem de Waal Kadir Erbay Kerstviering

Nadere informatie

DE POSTDUIF 31 augustus 2015

DE POSTDUIF 31 augustus 2015 DE POSTDUIF 31 augustus 2015 Welkom. Vanmorgen mochten we het schooljaar openen met alle kinderen van de school. Het was ook fijn dat er vele ouders bij de jaaropening aanwezig waren. We zijn begonnen

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Dit is de laatste digitale nieuwsbrief van dit kalenderjaar 2016. We zitten nu vlak voor de Kerst en over 2 weken gaan we het nieuwe jaar 2017 in. We hebben een

Nadere informatie

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Ichthusnieuws schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Agenda: 25 augustus Start schoolzwemmen groepen 5 9 september Informatieavond voor groep 1 t/m 8 vanaf 19.00 uur

Nadere informatie

Sta stevig in je schoenen! 25 oktober 2016

Sta stevig in je schoenen! 25 oktober 2016 AGENDA SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 25 oktober 2016 17 t/m 21-10 Herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 09 t/m 13 jan Gilanah Ilse. Geen mededelingen Groep 2 vrij Groep 3 t/m 8 s middags vrij Eerste Kerstdag

Nieuwsbrief 09 t/m 13 jan Gilanah Ilse. Geen mededelingen Groep 2 vrij Groep 3 t/m 8 s middags vrij Eerste Kerstdag Nieuwsbrief 09 t/m 13 jan 2017 23-12 Groep 2 vrij 23-12 Groep 3 t/m 8 s middags vrij 25-12 Eerste Kerstdag 26-12 Tweede Kerstdag Gilanah Ilse 01-01 Nieuwjaarsdag Geen mededelingen Geen mededelingen Kober

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Piramidepost 21 oktober 2014

Piramidepost 21 oktober 2014 Piramidepost 21 oktober 2014 Data Activiteit Bestemd voor Woensdag Start schoolreisje naar Texel Groepen 8 22 oktober Vrijdag Kledingbeurs (14.00 15.15) Alle ouders / verzorgers 24 oktober Laatste dag

Nadere informatie

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan

Uiteraard wordt met de informatie zorgvuldig en discreet omgegaan P.C. Basisschool Driestromenland Voorstraat 336 8226 KA Lelystad Woensdag 19 augustus 2015 nummer 1 Opening schooljaar Vorige week hebben de meesters en juffen hard gewerkt om de klassen in te richten.

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Tamim cbs Tamim september 2014 nr. 2 jaargang 4

Nieuwsbrief van Tamim cbs Tamim september 2014 nr. 2 jaargang 4 Nieuwsbrief van Tamim cbs Tamim september 2014 nr. 2 jaargang 4 Nieuwsbrief september 2015 Beste ouders en verzorgers, We zijn weer begonnen! Wij zijn ontzettend blij met alle (nieuwe) kinderen, ouders

Nadere informatie

Agenda: 18 november 2015 Cliniclowns 18 november 2015 Koffie ochtend OR in de winkel Zelf & Gemaakt

Agenda: 18 november 2015 Cliniclowns 18 november 2015 Koffie ochtend OR in de winkel Zelf & Gemaakt Pagina 1 van 3 Inhoudsopgave Algemeen: Koffieochtend OR Algemeen: Aankondiging cliniclowns Algemaan: Brief vrijetijdsbesteding. SO: Kerstmarkt 2015. SO: Muziyoga VSO: Sinterklaas VSO: Studiedag Bijlage

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Bericht van directie Meester Martijn (gym) is voor langere tijd afwezig. Zijn jongste zoontje Pelle is ernstig ziek opgenomen in het ziekenhuis in Maastricht met een hersenvliesontsteking.

Nadere informatie

Lonnebode. Oktober 2017

Lonnebode. Oktober 2017 Oktober 2017 In deze nieuwsbrief: -Activiteiten -Schooltijden -Een nieuw jaar, een nieuw gebouw -Lonnelunch -Staking -Persoonsgegevens -Schoolgids -Rekenen groep 3 en 4 Lonnebode 24.1 augustus 2018 Activiteiten

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 41

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 41 Inhoud SCHOOL INFORMATIE... 2 Onderwerp: Verkeersveiligheid rondom de Josefschool... 3 Onderwerp: Ouderhulplijst... 5 OVERIGE INFORMATIE... 6 Onderwerp: Bibliotheek... 7 1 SCHOOL INFORMATIE 2 Onderwerp:

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

AGENDA Aug. / Sept. 2017

AGENDA Aug. / Sept. 2017 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA Aug. / Sept. 2017 Beste allemaal, Terwijl u en wij van onze vakantie genoten, is het schoolgebouw schoon gemaakt: vloeren in de was, piepende deuren gesmeerd,

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.33 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.33 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.33 nr.33 vrijdag 22-04-2016 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1 en 2: Hemelvaart Lukas 24:50-53 Pinksteren Handelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Week 35

Nieuwsbrief 1 Week 35 Nieuwsbrief 1 Week 35 Na een hectische week, mocht het team van 't Groenland gistermiddag gelukkig de kinderen verwelkomen op school. Misschien heeft u als ouder(s) ook al een kijkje kunnen nemen. Mocht

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Agenda: augustus/september UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 24 Eerste schooldag

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 22 september 2016

Nieuwsbrief 3 22 september 2016 Nieuwsbrief 3 22 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Parkeerproblemen houden nog aan... Parkeren van de fietsen... Gesprekken met leerkrachten Gelderse Museumdag Kinderpostzegelactie Start Doekoe actie

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Vanuit het team

In deze nieuwsbrief. Vanuit het team Jaargang 14 / nr 0 1 september 2017 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 9 september 2017. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 7 september 2017 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken

Nadere informatie

Het begin. Eens was er iets, een nieuw begin, En van dat iets zag God dat het goed was. Elke dag beginnen wij met mensenkinderen.

Het begin. Eens was er iets, een nieuw begin, En van dat iets zag God dat het goed was. Elke dag beginnen wij met mensenkinderen. Schoolbrief CNS Herédium 31-08-2015 Geachte ouders, verzorgers, De eerste Schoolbrief van dit schooljaar. De Schoolbrief wordt per mail verstuurd. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website.

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Voor op de kalender Overblijven Nieuwe leerkrachten Wensjes Telefoonlijst en Informatie van ouders Controle hoofdluis Contact met school Oud papier De Gouden

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Wij zijn uitgerust van de vakantie teruggekomen en hebben zin om weer te beginnen.

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Wij zijn uitgerust van de vakantie teruggekomen en hebben zin om weer te beginnen. Nieuws Flits 17 augustus 2015 Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Wij zijn uitgerust van de vakantie teruggekomen en hebben zin om weer te beginnen. Wij heten juf Karlijn hartelijk welkom. Zij is onze

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2

Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2 Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Donderdag 10 september 13.30 14.15 uur Opening Speelpark Vrijdag 11 september Groepen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Dit boekje heeft u als ouder van onze school ontvangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL website: www.deventerleerschool.nl 24 november 2015 inhoud nieuwsbrief -Natuurweek groep 7 -Sparen voor de schoolbieb -Bladactie 2015 -Schaatsen voor water -Sinterklaas

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016.

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Prot. Chr. Basisschool t Haimstee Linge 24 9642 HW Veendam www.cbs-haimstee.picto.nl Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Kind op Maandag. Het thema van deze week is: Er komt een tijd.. Jesaja 9:1-6; 11:1-10;

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 t/m 27 nov 2015

Nieuwsbrief 23 t/m 27 nov 2015 Nieuwsbrief 23 t/m 27 nov 2015 20-11 Groep 2 vrij 25-11 MR-vergadering 01-12 Studiemiddag - Groep 1 t/m 8 s middags vrij Sven Blom Milan Jongenelen 04-12 Groep 2 vrij Carnaval Over een paar maanden is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

De Crayenester is een openbare school, hetgeen betekent dat kinderen van alle culturen en geloven welkom zijn.

De Crayenester is een openbare school, hetgeen betekent dat kinderen van alle culturen en geloven welkom zijn. KLEUTERGIDS WELKOM Geachte ouder(s)/verzorger(s), Welkom op de OBS de Crayenester. We stellen het op prijs dat u voor onze school heeft gekozen. De Crayenester is een openbare school, hetgeen betekent

Nadere informatie

Ouderinfo aug./ sept. 2013-2014

Ouderinfo aug./ sept. 2013-2014 Ouderinfo aug./ sept. 2013-2014 Beste Ouders, Verzorgers, Van de directie Het is weer begonnen! Het nieuwe schooljaar 2013 2014. Voor enkelen weer even wennen, voor anderen weer heel vertrouwd. We hopen

Nadere informatie

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 Website: www.toermalijn.net E-mail: info@toermalijn.net Nieuwsbrief basisschool de Toermalijn, schooljaar 2015-2016,

Nadere informatie

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl.

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl. Tovergevogel nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl Inschrijven avondvierdaagse Agenda van 23 t/m 29 mei 2015 Plastic flessen inleveren

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t

J u l i a n a p o s t J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 6 N r 7 1 8-0 5-2 0 1 6 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van dit schooljaar. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over de lopende

Nadere informatie

NL27ABNA054.44.28.773

NL27ABNA054.44.28.773 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 26 november 2015 De school is weer mooi versierd.. De decoratiegroep is afgelopen vrijdag

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag 2017/2018 no.2 Inleiding In de eerste drie weken van dit nieuwe schooljaar hebben alle leerlingen, juffen, meesters en ook de Vliegerklas hun draai op school weer gevonden. Het is fijn om te zien en te

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!!

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! OBS de Erasmus voor openbaar en vrolijk onderwijs! Het Erasmusje 6 maandag 26-10-2015 Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! 1 OBS de Erasmus viert feest! Dinsdag 27 oktober 2015!!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 10, jaargang 3, 17 december 2014

NIEUWSBRIEF Editie 10, jaargang 3, 17 december 2014 Agenda 17 december Kerstdiner 19 december Compensatiemiddag, de kerstvakantie start om 12.00 uur! 05 januari Kerstvakantie voorbij, school start weer! Kerst Beide gebouwen zijn door de ouderraad met hulp

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te maken, treft u hieronder

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Inhoud Informatie van school Deur 5 minuten later open! Kinderboekenweek Herfstvakantie Studiedag team 6 oktober dag van de leraar Inloop bij de directeur Agenda Verzoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Peuteropvang Etten. In dit nummer

Nieuwsbrief. Peuteropvang Etten. In dit nummer 1 JAARGANG 2014/2015 NUMMER 11 Nieuwsbrief 27 maart 2015 In dit nummer Peuteropvang Etten 1 Peuteropvang Etten 2 Kivada 3 Spamfilter 4 Sponsortocht AOC 5 Verkeersouder gezocht! 6 Verkiezing MR 7 Paasviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2018 10-minutengesprekken Pietenochtend EU-Schoolfruit Kosten schoolreis & kamp Surprises Fietscontrole Oud papier Ouderenquête 10-minutengesprekken Op maandag

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.14 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.33 nr.14 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.33 nr.14 vrijdag 20-11-2015 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1 en 2: Een boodschap voor Zacharias Luk. 1:5-25

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

31 OKTOBER 2014 AGENDA:

31 OKTOBER 2014 AGENDA: JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang zijn voor de bouw,

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Nieuwsbrief JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Schoolfoto Woensdag 3 en donderdag 4 april 2019 komt de schoolfotograaf. We hebben dit jaar gekozen voor de organisatie Nieuwe schoolfoto. Voor mee info www.nieuweschoolfoto.nl

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie