Overzicht gerealiseerde matches 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Overzicht gerealiseerde matches 2014"

Transcriptie

1 Overzicht gerealiseerde matches Paladijn levert Stg. Nieuwe Levenskracht vrijwilligers voor de verkoop van kermisenveloppen. Tegenprestatie: vrijkaartjes voor het toneel. 2. HV Development & Training neemt deel aan de bedrijvenmarkt van SG Were Di. Tegenprestatie: introductie bij het zorg- / en begeleidingsteam van de school. 3. Stg. Vaart gaat beeldende kunst verzorgen in de nieuwe tuinen van Kempenhof en Taxandria. Tegenprestatie: beschikbaar stellen van expositieruimte. 4. SESAM Academie gaat voor Kinderboerderij De Kleine Meer een marketingplan schrijven om verhuur van hun accommodatie mogelijk te maken. Tegenprestatie: publiciteit. 5. TTV Artisan organiseert, tijdens het NK Para tafeltennis, voor de Gemeente Valkenswaard (project Buurtsport) een clinic/toernooi voor mensen met een verstandelijke beperking. Tegenprestatie: De gemeente levert de accommodatie, begeleiding en EHBO door de buurtsportwerkers en zorgt voor PR. 6. Gemeente Valkenswaard gaat medewerkers van Stg. Valkenhof coachen op het gebied van receptie en gastvrijheid. Tegenprestatie: medewerkers en vrijwilligers gaan de website van de Gemeente beoordelen op toegankelijkheid. 7. PUUR! Buitensport & Kanoverhuur neemt deel aan de bedrijvenmarkt van SG Were Di. Tegenprestatie: PR, gericht op ouders en leerlingen. 8. SG Were Di levert De Biezenrijt werkzaamheden t.b.v. haar cliënten, zoals papier versnipperen, kleurpotloden sorteren/slijpen en andere voorkomende klussen. Tegenprestatie: maatschappelijke stageplaatsen en een gastles. 9. PA2U gaat voor Stg. Zwemvierdaagse Valkenswaard t/m juni 2014 de Facebookpagina onderhouden. Tegenprestatie: gratis paginagrote advertentie in het programmaboekje. 10. PLUS Korner biedt Stg. Vaart advertentieruimte in haar folders/brochures. Tegenprestatie: kunstexpositie in de winkel. 11. Guido Reijnders Teksten gaat Technika10 Valkenswaard (pers) communicatieadvies geven. Tegenprestatie: vermelding in het jaarverslag en op de website. 12. Rabobank De Kempen gaat De Hofnar 2 uur communicatieadvies geven m.b.t. hun website. Tegenprestatie: 1x gratis gebruik van een vergaderruimte. 13. Stg. Bloemencorso Valkenswaard biedt handbalvereniging VHC ruimte en een kraam op het corsoparcours. Tegenprestatie: ludieke presentatie van de handbalvereniging tijdens het bloemencorso..

2 14. Rabobank De Kempen levert DoeWeek Dommelen 5 vrijwilligers en ballonnen t.b.v. hun kampvuuravond. Tegenprestatie: exposure tijdens dit evenement. 15. Stayokay Valkenswaard verzorgt voor Stg. Bloemencorso Valkenswaard de overnachting voor max. 20 personen. Tegenprestatie: vermelding op de website, advertentie in het magazine en een ludieke promotieactie (nader in te vullen). 16. Woningbelang gaat de rollershow van de Valkenswaardse Roller Club via haar website en woonwinkel promoten. Ook wordt een bericht op intranet geplaatst om de voorstelling bij het personeel onder de aandacht te brengen. Tegenprestatie: link op de website en beamerpresentatie van het logo voor, tijdens en na de show. 17. EKamatika gaat de websiteproblemen van Wijkcommissie t Gegraaf bekijken en zo mogelijk oplossen. Tegenprestatie: reclame in de wijkkrant. 18. SESAM Academie gaat voor Stg. Samenloop voor Hoop de haalbaarheid van haar sponsorplan beoordelen (max. 2 dagdelen). Tegenprestatie: naamsvermelding gedurende het evenement en een lunch op locatie Luikerweg SESAM Academie gaat een lopend projectplan van Lunetzorg/Valkenhof/GGzE De Boei meer stroomlijnen en ondersteunen in het voortraject. Tegenprestatie: naamsbekendheid en een lunch. 20. PLUS Korner gaat RKVV Dommelen helpen bij de organisatie van hun familiedag. Tegenprestatie: exposure tijdens het evenement. 21. VDB Accountants & Notarissen gaat voor Voordelig en correcte disclaimer voor de website schrijven. Daarnaast 1 uur juridisch advies m.b.t. eventuele aansprakelijkheid. Tegenprestatie: vermelding op de website gedurende 1 jaar. 22. Rofra Sportieve Evenementen stelt aan EHBO-vereniging St. Nicolaas een locatie beschikbaar t.b.v. hun jaarlijkse buitenoefening. Tegenprestatie: EHBO-ondersteuning tijdens een evenement. 23. VDB Advocaten gaat Fanfare Emos juridisch advies geven m.b.t. bestuurdersaansprakelijkheid. Tegenprestatie: reclame en muziek van de fanfare (in overleg). 24. Leeuwendael Evenementen levert The Armed Man 2 uur advies bij het opzetten van een sponsorplan. Tegenprestatie: naamsbekendheid en gereserveerde plaatsen voor het concert. 25. Paladijn verzorgt een IVA-training voor de bar-vrijwilligers van Stg. Valkenhof. Tegenprestatie: ruimte op locatie, koffiezetapparaat en menskracht. 26. Paladijn gaat kinderen/jongeren begeleiden/coachen die als vrijwilliger bij Kinderboerderij De Kleine Meer werken. Tegenprestatie: vergaderruime op locatie. 27. Ford Luijbregts BV stelt Stg. Nieuwe Levenskracht 200 handballen als kermisprijs ter beschikking. Tegenprestatie: reclame tijdens de kermis(sen).

3 28. De Biezenrijt gaat met haar cliënten voor Stg. Zwemvierdaagse flyers in de wijk verspreiden. Tegenprestatie: het leveren van oud papier t.b.v. versnipperwerkzaamheden. 29. Triade Development gaat voor Paladijn een workshop Sta in je kracht verzorgen. Doelgroep: Valkenswaardse verenigingen & stichtingen. Tegenprestatie: naamsvermelding in de uitnodigingsbrief en externe communicatie. 30. Rendus Accountants & Belastingadviseurs gaat WSV Voetje voor Voetje helpen bij het realiseren van een opslagruimte en biedt vergaderruimte. Tegenprestatie: naamsvermelding op de website. 31. Paladijn stelt Triade Development een werkplek beschikbaar (max. 2 dagen per week) t.b.v. het gezamenlijk ontwikkelen en uitvoeren van maatschappelijke activiteiten. Tegenprestatie: ondersteuning bij de uitvoering van het Repair Café. 32. Guido Reijnders Teksten werkt mee aan verschillende communicatie uitingen van De Hofnar. Tegenprestatie: naamsvermelding in deze uitingen. 33. Woningbelang helpt Wijkcommissie t Gegraaf bij haar zoektocht naar een opslagruimte. Tegenprestatie: BHV-EHBO opleiding voor 5 personen. 34. Rabobank De Kempen geeft VV De Valk 2 uur communicatieadvies t.b.v. website en communicatieplan. Tegenprestatie: gratis toegangskaarten voor een nader te bepalen wedstrijd. 35. Wereldwinkel Valkenswaard levert Hockeyvereniging H.O.D. 200 kortingsbonnen (20%) t.b.v. vrijwilligers en staf voor aankopen in de wereldwinkel. Tegenprestatie: promotie op de website. 36. GGzE De Boei komt Stg. Valkenhof helpen met de aanleg van een beleeftuin bij Taxandria en/of Valkenhof. Tegenprestatie: levering van planten t.b.v. de tuin van GGzE De Boei. 37. Reclamebureau KoolenVanWordragen gaat voor Wijkcommissie Geenhoven de opzet van een contactformulier, thema voor de flyer en straatbanners ontwerpen. Tegenprestatie: bekendmaking op de website. 38. PLUS Korner levert Gemeente Valkenswaard/TTV Artisan lunchpakketten tijdens het NK Para Tafeltennistoernooi in De Belleman. Tegenprestatie: teambuildingactiviteit met het thema sport/tafeltennis voor medewerkers PLUS. 39. Ondernemersvereniging VicV gaat het Valkenswaards Kamerkoor helpen om sponsorgeld bijeen te brengen voor de uitvoering van The Armed Man. Dit in het kader van het 70-jarig bevrijdingsjubileum. Tegenprestatie: het verzorgen van optredens tijdens bijeenkomsten van het VicV. 40. Witlox van den Boomen neemt deel aan de bedrijvendag van SG Were Di. Tegenprestatie: PR aan alle ouders.

4 41. Ascendens Opleidingen verzorgt voor de begeleidsters van Technika10 een instructieavond kinder-ehbo. Tegenprestatie: schakelaars plaatsen op 3 oefen AED s. 42. Leeuwendael Evenementen geeft Stg. Vaart 2 uur organisatieadvies t.b.v. het evenement Natuurpoort. Tegenprestatie: creatieve ondersteuning bij de organisatie van het evenement Uit de kunst!. 43. SESAM Academie maakt voor DoeWeek Dommelen een uitvoerbaar vrijwilligersplan om ca. 200 vrijwilligers te werven voor de jeugdvakantieweek. Tegenprestatie: naamsbekendheid via website en programmaboekje. 44. PLUS Korner verzorgt voor Stg. Zwemvierdaagse Valkenswaard (deels) een BBQ voor ca. 50 vrijwilligers. Tegenprestatie: reclame en spandoeken tijdens de 4daagse. 45. Route286 gaat Kinderboerderij De Kleine Meer hulp verlenen om het educatiegebouw te gaan verhuren als vergaderruimte. Tegenprestatie: pitch op locatie om het verhaal duidelijk te maken. 46. De Johanna s komen in De Inloop een keer optreden. Tegenprestatie: verzorging van de innerlijke mens en een dankbaar publiek. 47. Paladijn gaat Wereldwinkel Valkenswaard helpen om jongere (18+) vrijwilligers te werven en te coachen. Tegenprestatie: eenmalige korting op kerstpakketten en gebruik van de zaal. 48. EKamatika adviseert DoeWeek Dommelen bij de opzet van een nieuwe website. Tegenprestatie: reclame via de website en het programmaboekje. 49. Reclamebureau KoolenVanWordragen gaat voor Dorpshuis Borkel en Schaft een marketingplan schrijven om het Dorpshuis meer te laten renderen. Tegenprestatie: beschikbaar stellen van de accommodatie/faciliteiten voor een evenement. 50. Woningbelang helpt Wijkcommissie Geenhoven bij het ontwikkelen van een algemene folder (teksten, foto s, opmaak). Tegenprestatie: reclame op de website Gemeente Valkenswaard schenkt VV De Valk 15 vergaderstoelen. Tegenprestatie: gratis toegang tot een voetbalwedstrijd en ontvangst in het sponsorhome (max. 10 personen). 52. Stg. Valkenhof stelt de Evangelische Baptisten Gemeente ruimte beschikbaar voor erediensten op zondagmorgen, alsmede voor bijbel studie op donderdagavond. Tegenprestatie: hulp bij het realiseren van een nieuwe tuin. 53. Rabobank de Kempen geeft Wijkcommissie t Gegraaf 2 uur financieel advies inzake de investeringsplannen voor 15 marktkramen. Tegenprestatie: gecertificeerde BHV-opleiding voor 5 personen. 54. EKamatika geeft Voordelig 2 uur advies voor het bouwen van een website. Tegenprestatie: één jaar vermelding op de website.

5 55. Guido Reijders Teksten gaat voor Fanfare Emos teksten schrijven t.b.v. het jubileumboek. Tegenprestatie: naamsvermelding in het boek. 56. PLUS Korner faciliteert De Johanna s met een lunch tijdens een fietstocht. Tegenprestatie: muziekoptreden bij/in de winkel. 57. De Hofnar leent het Valkenswaards Kamerkoor podiumdelen uit voor het concert The Armed Man op september Tegenprestatie: vermelding logo in communicatie uitingen en optreden tijdens HOP-seizoen 14/ Rabobank De Kempen gaat Stg. Vrienden van de Thuiszorg met 5 vrijwilligers helpen (1 dagdeel) voor een nader in te vullen evenement. Tegenprestatie: reclame, foto s, website, Rabobank vlag. 59. Gemeente Valkenswaard start in samenwerking met Hockeyvereniging H.O.D. een pilot sport voor 40+ / 50+ en hockey voor mensen met een verstandelijke beperking. Tegenprestatie: faciliteren in de vorm van clinics, trim hockey en het opzetten van aparte teams. 60. PUUR! Buitensport & Kanoverhuur biedt de (jeugd) vrijwilligers van TTV Artisan een kanotocht aan. Tegenprestatie: advertentie in het wedstrijdboekje. 61. Smits Machinefabriek BV stelt 10er Centrum De Belleman de hydraulische pers beschikbaar voor het maken van ca. 80 voetjes voor banken. Tegenprestatie: naamsvermelding op het reclamebord. 62. Route286 gaat de nieuwsbrief van Wereldwinkel Valkenswaard aantrekkelijker maken. Tegenprestatie: pitch op locatie. 63. Witlox van den Boomen verzorgt voor Stg. Valkenhof een lezing over de AWBZ, schenken en erven. Tegenprestatie: promotie in de uitnodiging en bijbehorende communicatie. 64. PLUS Korner levert aan GGzE De Boei enkele malen gebak/iets lekkers voor bij de koffie op vrijdagmiddag. Tegenprestatie: tentoonstelling of verkoop van zelfgemaakte creatieve producten in de winkel. 65. PLUS Korner helpt Stg. Vrienden van de Thuiszorg om kwetsbare ouderen uit hun isolement te halen door inzet van de Boodschappen Plus Bus. Tegenprestatie: samen met de deelnemers boodschappen doen bij de PLUS in Dommelen onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers. 66. Kneut van ons Kato verzorgt voor DoeWeek Dommelen een workshop porselein schilderen voor de D-groep (gehandicapten).tegenprestatie: exposure. 67. Gemeente Valkenswaard neemt deel aan de bedrijvenmarkt van SG Were Di. Tegenprestatie: PR voor leerlingen en ouders. 68. EKamatika gaat Technika10 twee uur advies, instructie, hulp bieden bij vragen. Tegenprestatie: publiciteit op de website.

6 69. Rabobank De Kempen geeft Stg. Zwemvierdaagse Valkenswaard twee uur financieel- en assurantieadvies. Tegenprestatie: baansponsoring door spandoek (aan te leveren door de Rabobank). 70. Leeuwendael Evenementen geeft DoeWeek Dommelen 2 uur advies t.b.v. de organisatie van de open dag in Tegenprestatie: PR en naamsbekendheid. 71. Reclamebureau KoolenVanWordragen ontwerpt voor het Valkenswaards Kamerkoor een evenementposter, incl. digitale bestanden voor online communicatie. Tegenprestatie: promotie op poster en tijdens de uitvoering. 72. Stayokay Valkenswaard faciliteert Paladijn met een ruimte t.b.v. een feest voor jonge vrijwilligers/mantelzorgers, incl. gebruik van de bosgolf. Tegenprestatie: PR en publiciteit voor deze activiteit. 73. M54 Beeldcreaties maakt voor Wijkcommissie Geenhoven een foto van de rommelmarkt voor banner gebruik. Tegenprestatie: reclame in sponsorvak op de website. 74. Gemeente Valkenswaard gaat voor Lunetzorg een muur beschilderen of met graffiti bewerken. Tegenprestatie: bemiddeling om het daadwerkelijk uitgevoerd te krijgen. 75. Stayokay Valkenswaard biedt een excursie aan en neemt deel aan de bedrijvenmarkt van SG Were Di. Tegenprestatie: naamsbekendheid vergroten. 76. Valkenswaardse Roller Club verzorgt voor Stg. Bloemencorso Valkenswaard een show. Tegenprestatie: beschikbaar stellen van een podium en marktkraam. 77. Veilig Verkeer Nederland, afd. Valkenswaard biedt De Biezenrijt een fietscursus en fietsbehendigheidsbaan voor mensen met een beperking, die van huis naar de locatie fietsen. Tegenprestatie: bemiddeling bij het verkrijgen van reflecterende hesjes (incl. rugnummers). 78. Leeuwendael Evenementen gaat gebruik maken van de locatie, faciliteiten en materialen van TTV Artisan voor bedrijfsevenementen. Tegenprestatie: PR en naamsbekendheid. 79. Route286 adviseert Stg. Nieuwe Levenskracht voor de bouw van een buitenlocatie en binnentuin van de Vlasgaard. Tegenprestatie: pitch tijdens een van de bijeenkomsten. 80. Rendus Accountants en De Vries & Partners organiseren voor de gemeente Valkenswaard een informatiebijeenkomst over het bestuur & financiën van sportverenigingen. Tegenprestatie: n.v.t. 81. PLUS Korner levert voor De Biezenrijt een bijdrage in natura aan de jaarlijkse bedankdag (ca. 70 personen). Tegenprestatie: een aantal uren eenvoudig werk (nog te bepalen). 82. Woningbelang stelt voor Wereldwinkel Valkenswaard ruimte in de etalage van de Woonwinkel beschikbaar om enkele producten te tonen. Zo ook, advies m.b.t. het aantrekkelijker maken van de nieuwsbrief. Tegenprestatie: exposure in de maandelijkse nieuwsbrief.

7 83. Rendus Accountants & Belastingadviseurs gaat Dorpshuis Borkel en Schaft begeleiden bij de opzet van de juridische organisatie. Tegenprestatie: ruimte en faciliteiten voor een evenement, feest, vergadering o.i.d. 84. Stayokay Valkenswaard biedt Stg. Nieuwe Levenskracht 2x een weekend (2 nachten) voor 2 personen naar een hostel naar keuze. Tegenprestatie: reclame tijdens de kermis en het toneel. 85. Ford Luijbgrets BV schenkt VHC 13 max. 200 kleine ballen. Tegenprestatie: reclame en promotie. 86. Stg. Bloemencorso Valkenswaard en DoeWeek Dommelen gaan samen kinderactiviteiten organiseren tijdens beide evenementen. Tegenprestatie: gezamenlijke positie pers/exposure. 87. Gemeente Valkenswaard levert Wijkcommissie Geenhoven groene aanplant voor het buurtcentrum. Tegenprestatie: promotie in nieuwsbrief van buurtsport. 88. PLUS Korner neemt deel aan de bedrijvenmarkt van SG Were Di en biedt een excursie aan. Tegenprestatie: PR aan leerlingen en ouders. 89. M54 Beeldcreaties maakt voor Wereldwinkel Valkenswaard een fotoreportage voor gebruik op de website en reclame uitingen. Tegenprestatie: gebruik van de zaal achter de winkel. 90. Kneut van ons Kato gaat voor Stg. Zwemvierdaagse Valkenswaard T-tipjes beschilderen als bedankje voor de vrijwilligers. Tegenprestatie: advertentie in het programmaboekje. 91. Stayokay Valkenswaard levert Valkenswaards Kamerkoor 180 lunchpakketten tijdens het repetitie weekend. Tegenprestatie: reclame op poster en video-aftiteling bij de uitvoering. 92. PLUS Korner ondersteunt DoeWeek Dommelen met het thema eten voor kinderen. Tegenprestatie: exposure, plezier en energie!

Overzicht gerealiseerde matches 2015

Overzicht gerealiseerde matches 2015 Overzicht gerealiseerde matches 2015 Om recht te doen aan de 12 bedrijven die hun partnerschap met Stg. Beursvloer Valkenswaard voor het jaar 2016 herbevestigd hebben, zijn deze ook als match opgenomen.

Nadere informatie

Overzicht gerealiseerde matches 2013

Overzicht gerealiseerde matches 2013 Overzicht gerealiseerde matches 2013 1. Stg. Valkenhof gaat samen met de gemeente Valkenswaard een project opzetten waarmee 'beweging door senioren' bevordert wordt. Tegenprestatie: gezamenlijke pr. en

Nadere informatie

Overzicht gerealiseerde matches 2012

Overzicht gerealiseerde matches 2012 Overzicht gerealiseerde matches 2012 1. Sg Were Di biedt S.O.S. Straatkinderen examenleerlingen van HAVO en VWO die mee gaan denken hoe ze de positie van straatkinderen in Roemenië kunnen verbeteren. Tegenprestatie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015. In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard

Nieuwsbrief. Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015. In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard Nieuwsbrief Sport,natuur & milieu SPECIAL EDITION ZOMER 2015 In deze editie: Jaarlijkse projecten Sportief Valkenswaard Skiën Leerlingen van twaalf verschillende basisscholen krijgen de kans om kennis

Nadere informatie

1. HOOFD- SPONSOR ALGEMEEN.

1. HOOFD- SPONSOR ALGEMEEN. 1. HOOFD- SPONSOR ALGEMEEN. Kosten nader overeen te komen in overleg Sponsor en Bestuur. Reclamebord langs het veld (5,20m x 0,75m) Reclamebord bij de poort (0,80m x0,30m) Advertentie op de website Logo

Nadere informatie

Sponsorplan 2014 Museum Kennemerland

Sponsorplan 2014 Museum Kennemerland Sponsorplan 2014 Museum Kennemerland Huis van de Geschiedenis in Gemeente Beverwijk Bestuur van Museum Kennemerland, januari 2014 Westerhoutplein 1, 1943 AA Beverwijk, mk@museumkennemerland.nl www.museumkennemerland.nl

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN r.k.v.v. zwaluw v.f.c. Vught sportpark Bergenshuizen opgericht 10 mei 1931 koninklijke goedkeuring 20 maart 1971 SPONSORMOGELIJKHEDEN Versie 1.1 1 Sponsoring Zwaluw VFC Inleiding: In 1931 kende Vught een

Nadere informatie

Haal meer rendement uit uw sponsoring! Sponsoring & Evenementen, SponsorVisie, Sponsit Arnoud van Tol Peter van Baak Arnout Luitse

Haal meer rendement uit uw sponsoring! Sponsoring & Evenementen, SponsorVisie, Sponsit Arnoud van Tol Peter van Baak Arnout Luitse Haal meer rendement uit uw sponsoring! Sponsoring & Evenementen, SponsorVisie, Sponsit Arnoud van Tol Peter van Baak Arnout Luitse Oranje is liefde voor voetbal Oranje is ING ING helpt het Nederlandse

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Pakket A. Pakket B. Pakket C

Pakket A. Pakket B. Pakket C Pakket A Clubblad advertentie Advertentie in het clubblad IPPON in een oplage van 600 exemplaren en volgens vastgestelde advertentietarieven van 75 tot 300 euro. Tegenprestatie: De advertentie wordt opgenomen

Nadere informatie

Matchoverzicht Beursvloer Gemeente Bunnik 2014. Mentorschap Midden Nederland

Matchoverzicht Beursvloer Gemeente Bunnik 2014. Mentorschap Midden Nederland Matchoverzicht Beursvloer Gemeente 2014 Bedrijf: 1. Muniek 2. Golfbaan KrommeRijn 3. Dorpshuis Odijk Maatschappelijke Organisatie: Jongerenwerk Mentorschap Midden Nederland Gemeente Omschrijving Match:

Nadere informatie

HEAD Congres juni 2013

HEAD Congres juni 2013 HEAD Congres 13-14 juni 2013 Sponsoring op drie niveaus HEAD is dé beroepsvereniging van en voor financials en hoger opgeleiden in financiële functies in de zorg. HEAD is een actieve beroepsvereniging

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond

Welkom op de informatieavond Welkom op de informatieavond Rabobank Clubkas Campagne Rabobank West-Friesland Welkom 2 Rabobank Clubkas Campagne 3 Wat gaan we vanavond doen? Waarom de Rabobank Clubkas Campagne? Hoe zit deze campagne

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE PRO OS USV

SPONSORBROCHURE PRO OS USV SPONSORBROCHURE PRO OS T USV INTRODUCTIE INFOMANUAL // USV Protos is dé studentenvolleybalvereniging van Utrecht. De vereniging bestaat sinds 1957 en neemt deel aan de officiële competitie van de Nederlandse

Nadere informatie

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl PUSH Seizoen 2012/2013 www.maastrichtsehockeyclub.nl Inhoud Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden + doelplanken Sponsorborden Website Sponsorproposities Sponsorpakketten van

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019

SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019 SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019 SAMEN DOEN! De tentoonstellingsvereniging Oostermoer en het plaatselijke Stichtingsbestuur organiseren gezamenlijk het Oostermoerfeest 2019 in Gieten. Het Oostermoerfeest

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

CROWDFUNDING TRAININGSSTAGE

CROWDFUNDING TRAININGSSTAGE CROWDFUNDING TRAININGSSTAGE Je wilt graag een trainingsstage crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt!

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden SamenTurnenA lkmaar Sponsor mogelijkheden 2 inhoud inhoud.... 2 Voorwoord.... 3 hoofdsponsor... 4 subsponsor... 6 pakket 1 subsponsor... 7 pakket 2 subsponsor... 8 losse sponsorvormen 1... 9 losse sponsorvormen

Nadere informatie

Overzicht matches Beursvloer Gemeente Bladel 13 juni 2013

Overzicht matches Beursvloer Gemeente Bladel 13 juni 2013 Overzicht matches Beursvloer Gemeente Bladel 13 juni 2013 1. Rode Kruis Stichting Vrienden van de Thuiszorg Stichting Vrienden van de Thuiszorg levert deelnemers voor de bestaande activiteiten (vooral

Nadere informatie

Informatie campagne. Een aandeel in de Betuwe. Rabobank West Betuwe

Informatie campagne. Een aandeel in de Betuwe. Rabobank West Betuwe Informatie campagne Een aandeel in de Betuwe Rabobank West Betuwe Growing a better world together Rabobank kiest voor een betere wereld. Het gaat om jou, om elkaar en om de lokale leefomgeving. Daarom

Nadere informatie

CROWDFUNDING TRAININGSSTAGE

CROWDFUNDING TRAININGSSTAGE CROWDFUNDING TRAININGSSTAGE Je wilt graag een trainingsstage crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt.

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT 2 HET SPONSOREN BIJ EEN AMATEUR VOETBALCLUB WORDT VAAK GEZIEN ALS LIEFDEWERK OUD PAPIER. MAAR DAT ZIET DE BUSINESS CLUB ABCOUDE ANDERS. VOOR

Nadere informatie

Sponsorgids SVMM 2018

Sponsorgids SVMM 2018 Sport Vereniging Maarn Maarsbergen Buurtsteeg 9 Postbus 63 3950 AB Maarn Tel: 0343-442641 www.svmm.nl l Sponsorgids SVMM 2018 Bij Sport Vereniging Maarn Maarsbergen (SVMM) zijn ongeveer 300 leden actief.

Nadere informatie

Wij rekenen graag op u!

Wij rekenen graag op u! VV Dongen 90 jaar 1 VV Dongen is opgericht op 23 augustus 1923. Dat betekent dat 2013 een heel bijzonder jaar wordt. VV Dongen bestaat 90 jaar en dat gaan we vieren! Tijdens ons jubileumjaar organiseren

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

2. Adverteren door middel van een Banner op Taart&Trends site.

2. Adverteren door middel van een Banner op Taart&Trends site. TT06 Adverteren en Exposure Taart&Trends 2015 1. Exposure: 1.1. Alle deelnemers krijgen (na betaling) standaard een naamsvermelding op de standhouderspagina van Taart en Trends-website. Wilt u een actieve

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij

Sponsormogelijkheden bij 1 Sponsormogelijkheden bij www. Inhoud Pagina 1 Pagina 2 Pagina 4 Pagina 6 Pagina 7 Wat heeft te bieden Faciliteiten voor sponsors Contacten met sponsors Toernooi-sponsoring Overeenkomst 1 2 Wat heeft

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond

Welkom op de informatieavond Welkom op de informatieavond Rabo Clubkas Campagne Rabobank Noord en West Twente Even voorstellen NAAM Rabobank Noord en West Twente Functie 2 Wat gaan we vanavond doen? Waarom de Rabo Clubkas Campagne?

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE PRO OS USV

SPONSORBROCHURE PRO OS USV SPONSORBROCHURE PRO OS T USV INTRODUCTIE INFOMANUAL // USV Protos is dé studentenvolleybalvereniging van Utrecht. De vereniging bestaat sinds 1957 en neemt deel aan de officiële competitie van de Nederlandse

Nadere informatie

SG Were Di Academie voor Sport en Cultuur. Het organiseren van meer sportieve en culturele activiteiten in en om de school

SG Were Di Academie voor Sport en Cultuur. Het organiseren van meer sportieve en culturele activiteiten in en om de school SG Were Di Academie voor Sport en Cultuur Het organiseren van meer sportieve en culturele activiteiten in en om de school Waarom Sport? Sport, cultuur en onderwijs horen bij elkaar en versterken elkaar.

Nadere informatie

SPONSORGIDS 2013 / 2014

SPONSORGIDS 2013 / 2014 SPONSORGIDS 2013 / 2014 Gymnastiek/Turnen, Bewegen op muziek, Volleybal, Zaalvoetbal, Jazzdance, Streetdance, grote Trampolinespringen, Free-running en Ouder & Kindgym Voor jong en oud. 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Draaiboek Clinics. Regionale Voetbal Academie. Regionale Voetbal Academie. Talentontwikkeling voor elk niveau. Persoonlijk Betrokken Innovatief

Draaiboek Clinics. Regionale Voetbal Academie. Regionale Voetbal Academie. Talentontwikkeling voor elk niveau. Persoonlijk Betrokken Innovatief Draaiboek Clinics Talentontwikkeling voor elk niveau Persoonlijk Betrokken Innovatief 1. Filosofie / Visie In het logo van de (vanaf hier genoemd als RVA) komt kernachtig naar voren wat binnen de academie

Nadere informatie

Sponsor pakketten Cultuurhuus Braakhekke

Sponsor pakketten Cultuurhuus Braakhekke Sponsor pakketten Cultuurhuus Braakhekke Historie Op 30 mei 2008 werd de volledig vernieuwde Zaal Braakhekke geopend. Zaal Braakhekke was al een begrip sinds 1956 en fungeerde als een echt dorpshuis. De

Nadere informatie

Commercieel plan MHCL 2020

Commercieel plan MHCL 2020 Commercieel plan MHCL 2020 Inhoud Actuele situatie Doelstellingen Van sponsor- naar commerciële commissie Vernieuwd sponsormodel Programma Bijlagen Commissie rollen Communicatie kalender Doek veld 1, 2

Nadere informatie

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Het eerste jaar gelijk al een kampioensteam: de U14 Rev 1: Eerste officiële versie Datum: oktober 2014 Index 1 Geschiedenis Basketbal

Nadere informatie

CROWDFUNDING KLEEDKAMERS

CROWDFUNDING KLEEDKAMERS CROWDFUNDING KLEEDKAMERS Je wilt graag verbouwing van de kleedkamers crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond

Welkom op de informatieavond Welkom op de informatieavond Rabo Clubkas Campagne Rabobank Centraal Twente Opening Maatschappelijke bijdrage Sponsoring Rabofonds NIEUW: Rabo Clubkas Campagne 2 Steun vanuit de Rabobank Voorheen: donaties

Nadere informatie

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid 2017 Vrijdag 25 augustus 2017: groot openluchtconcert Groevenbeek Klassiek De klassieke openluchtconcerten in 2014, 2015 en 2016 bij het Landhuis Oud Groevenbeek waren een groot succes met

Nadere informatie

TStichting Marketing Haagse Binnenstad

TStichting Marketing Haagse Binnenstad TStichting Marketing Haagse Binnenstad de Etalage Den Haag Wanneer samen meer is Is samen een succes En smaakt samen naar meer Wat zijn de uitgangspunten? Gericht op we in plaats van ik Durven zoeken

Nadere informatie

Vraag 1: Hoe werft uw organisatie nieuwe vrijwilligers? Indien u meerdere methodes toepast, welke methode is dan het meest succesvol?...

Vraag 1: Hoe werft uw organisatie nieuwe vrijwilligers? Indien u meerdere methodes toepast, welke methode is dan het meest succesvol?... Kennisbijeenkomst 12 februari thema vrijwilligersmanagement Uitwerking workshop werven en behoud Inhoud Vraag 1: Hoe werft uw organisatie nieuwe vrijwilligers? Indien u meerdere methodes toepast, welke

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars!

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Over de Vuurtorenloop Programma Mooi en zwaar is de Vuurtorenloop Vlieland zeker! En je kunt zelf bepalen hoe zwaar, want de Vuurtorenloop combineert een uitdagende

Nadere informatie

Musea en VVV. Welkom Opening door Mart Wijnen (wethouder) natuur

Musea en VVV. Welkom Opening door Mart Wijnen (wethouder) natuur Welkom Opening door Mart Wijnen (wethouder) VVV, kansen voor Valkenswaard Door Peter Moezelaar (voorzitter VVV Valkenswaard) De LTA en haar doelstellingen door Henk Wessels (voorzitter LTA) Stijlgids Veelzijdig

Nadere informatie

HIER OPGEWEKT KENNISSESSIE: LEDENWERVING. 17 september coöperatie Zuidenwind Sjoerd Parren Mundel van Wezenbeek

HIER OPGEWEKT KENNISSESSIE: LEDENWERVING. 17 september coöperatie Zuidenwind Sjoerd Parren Mundel van Wezenbeek HIER OPGEWEKT KENNISSESSIE: LEDENWERVING 17 september 2013 coöperatie Zuidenwind Sjoerd Parren Mundel van Wezenbeek Agenda 1. Introductie Zuidenwind Ontstaan, doelstelling Actueel project: ontwikkeling

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2014-2015. Sponsorbrochure 2013-2014

SPONSORBROCHURE 2014-2015. Sponsorbrochure 2013-2014 SPONSORBROCHURE 2014-2015 Sponsorbrochure 2013-2014 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Sponsormogelijkheden Sponsoruitingen 4 Algemene & Hoofdsponsoring 5 Sponsormatrix 6 Kledingsponsoring 7 Overige sponsoring

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert al voor het 57 ste jaar het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim 75

Nadere informatie

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Tyfoon d.d. januari 2014 www.svtyfoon.nl Handbalvereniging SV Tyfoon 1. Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging SV Tyfoon. In dit schrijven

Nadere informatie

sponsorinformatie BHV Push sept 2014

sponsorinformatie BHV Push sept 2014 sponsorinformatie BHV Push sept 2014 Waarom hockey sponsoren? Hockey is de snelst groeiende teamsport in Nederland. Een sport voor het hele gezin met toenemende media aandacht. Het hockeypubliek is niet

Nadere informatie

Matches Beursvloer 16 april 2014

Matches Beursvloer 16 april 2014 Matches Beursvloer 16 april 2014 1. Camping Zonnedorp ZMLK De Beatrixschool Wij bieden ruimte voor stageplaats voor leerlingen Beatrixschool. De leerlingen leveren handvaardigheid materiaal wat kinderen

Nadere informatie

- Laten aansluiten van de training op de wensen en behoeften van TSF en spelers;

- Laten aansluiten van de training op de wensen en behoeften van TSF en spelers; BADMI NTONCL UBTHESMASHI NGF EL L OWS SPONSORPL AN 2 01 22 01 3 BADMI NTONCL UBTHESMASHI NGF EL L OWS TENNI SCENTRUM KETHEL HAGHE 3 1 2 3EPSCHI EDAM Een vereniging kan niet zonder sponsoring Om de badmintonsport

Nadere informatie

ACTIVITEITENAANBOD ZORGCENTRUM TAXANDRIA

ACTIVITEITENAANBOD ZORGCENTRUM TAXANDRIA ACTIVITEITENAANBOD ZORGCENTRUM TAXANDRIA INHOUD Activiteitenaanbod zorgcentrum Taxandria... 1 Voorwoord... 2 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Taxandria... 2 Samenwerking met andere organisaties... 5 De

Nadere informatie

Sponsordossier. 6 h (6 uur) Een sportief en muzikaal evenement in Merksplas dat (minstens) zes uur duurt.

Sponsordossier. 6 h (6 uur) Een sportief en muzikaal evenement in Merksplas dat (minstens) zes uur duurt. Sponsordossier 6hM³ in het kort Op 2 mei 2015 organiseert een groep vrienden, ondersteund door de sportraad, een nieuw event in Merksplas. Die eersteling gaat door op de Kolonie aan de vernieuwde grote

Nadere informatie

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij!

Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! Met bijna 1500 leden zijn we een interessante partij voor de gemeente en sponsors. We staan sterk in de Amstelveense maatschappij! MISSIE: Hockeyvereniging Myra is een maatschappelijk betrokken hockeyclub

Nadere informatie

SPONSOR MANUAL Seizoen 2013-2014

SPONSOR MANUAL Seizoen 2013-2014 SPONSOR MANUAL Seizoen 2013-2014 Inhoud 1. Hockeyclub Magnus 2. Sponsoring 3. Beleid 4. Doelgroepen & Bereik 5. Sponsoropties 6. Club van 50, 100 en 150 Sponsor Manual Seizoen 2013-2014 SMHC MAGNUS Pagina

Nadere informatie

Grote klus Thema : Valkenswaard

Grote klus Thema : Valkenswaard Grote klus Thema : Valkenswaard Ga mee op speurtocht door Als je 5 opdrachten goed maakt, mag je meedoen aan de afsluitende speurtocht. Maak 5 opdrachten (in minimaal 3 verschillende werkplekken) héél

Nadere informatie

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor?

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? Gepidae? Gepidae! Waar staat Gepidae voor? T.S.V.V. Gepidae is opgericht in 1968. Opgericht door een paar jongemannen om af en toe te volleyballen,

Nadere informatie

BOEKJE ANNE FLOKSTRASCHOOL

BOEKJE ANNE FLOKSTRASCHOOL VRIJETIJDSBOEKJE Vrijetijds BOEKJE ANNE FLOKSTRASCHOOL Als school willen wij graag de handen in één slaan met de verschillende verenigingen in de regio Zutphen. In deze folder vindt u een overzicht van

Nadere informatie

SCHC Sponsorarrangementen 2011

SCHC Sponsorarrangementen 2011 SCHC Sponsorarrangementen 2011 Informatiepakket voor potentiële Sponsoren en Vrienden SCHC, uniek in Nederland SCHC (Stichtsche Cricket- en Hockeyclub) is een 105 jaar oude familieclub met ook de ambitie

Nadere informatie

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Uiteraard in het ledenbestand, maar ook in het zakelijk netwerk dat achter de verenging schuilgaat. Veel clubs organiseren

Nadere informatie

Organiseren van (inter)nationale wedstrijden met passie voor de sport. Jeroen de Geus Voorzitter Rapid Wheels Klazienaveen

Organiseren van (inter)nationale wedstrijden met passie voor de sport. Jeroen de Geus Voorzitter Rapid Wheels Klazienaveen Organiseren van (inter)nationale wedstrijden met passie voor de sport Jeroen de Geus Voorzitter Rapid Wheels Klazienaveen Onderwerpen Introductie Waarom organiseren van (inter)nationale wedstrijden Voorbereiding

Nadere informatie

Atletiekvereniging Orion

Atletiekvereniging Orion 2010/2011 Voor u ligt het meest recente en geactualiseerde exemplaar van het sponsorprogramma van : Atletiekvereniging Orion Middels deze presentatie willen wij u graag iets meer vertellen over onze Atletiekvereniging.

Nadere informatie

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden Pole Position dag 2016 Maaspoort Den Bosch Sponsormogelijkheden Stichting Pole Position / Fluitekruidweg 263 1508 AG Zaandam / 06-45744689 / info@stichtingpoleposition.nl Inleiding Pole Position dag 2016

Nadere informatie

BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5

BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5 0 Inhoudsopgave BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5 MEDIUM SPONSOR ( 500,-)... 6 KLEINE SPONSOR ( 250,-)... 7 BORDSPONSOR

Nadere informatie

Sponsorpakketten & Exposure

Sponsorpakketten & Exposure Sponsorpakketten & Exposure Intocht van Sinterklaas Scheveningen De intocht wordt georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Den Haag DB AKTIVITEITEN Perenstraat 153 2564 RX Den Haag www.dbaktivitieten.nl

Nadere informatie

SG Were Di Academie voor Sport en Cultuur

SG Were Di Academie voor Sport en Cultuur : SG Were Di Academie voor Sport en Cultuur Het organiseren van meer sportieve en culturele activiteiten in en om de school http://www.youtube.c om/watch?v=r8cok aapdfc Waarom een extra aanbod van Sport

Nadere informatie

Informatie Maatschappelijke Beursvloer Maastricht

Informatie Maatschappelijke Beursvloer Maastricht Wat is een beursvloer De Beursvloer is een lokaal evenement waar maatschappelijke behoeften worden verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin van het woord. Voorwaarde is dat

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

Sponsoring. Om deze stap te kunnen maken moeten we gaan investeren in een aantal zaken zoals :

Sponsoring. Om deze stap te kunnen maken moeten we gaan investeren in een aantal zaken zoals : Sponsorplan Vereniging Jeugdbelangen Smoke Eaters (VJB) Opgericht in 1970 Deelname vanaf de leeftijd van 4 jaar aan trainingen Trainingen worden gegeven door professioneel internationaal opgeleide ijshockeytrainers

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sportverenigingen. EDITIE 4 april 2014. In deze editie: Aanpak overlast op sportpark Den Dries. Sportaanbod primair onderwijs 2014-2015

Nieuwsbrief. Sportverenigingen. EDITIE 4 april 2014. In deze editie: Aanpak overlast op sportpark Den Dries. Sportaanbod primair onderwijs 2014-2015 Nieuwsbrief Sportverenigingen EDITIE 4 april 2014 In deze editie: Aanpak overlast op sportpark Den Dries Sportaanbod primair onderwijs 2014-2015 SG Were Di zoekt samenwerking met sportverenigingen Veel

Nadere informatie

Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom

Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom Geschreven door: Daan Boers Inleiding Om het Kulturhus Wekerom bekendheid te geven en om de mensen te informeren over de activiteiten in het Kulturhus,

Nadere informatie

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van. In dit beleid wordt inzicht gegeven in wat is, de wijze waarop de activiteiten worden gefinancierd en de sponsormogelijkheden voor bedrijven,

Nadere informatie

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek 19 november 2014 VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van Stichting Groevenbeek Klassiek. In dit beleid wordt

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

TurnGroep Noord is het waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden!

TurnGroep Noord is het waard om de naam van uw bedrijf aan te verbinden! Sponsorplan Noord Nederland heeft turnsters om trots op te zijn!!!! TurnGroep Noord is een vereniging in de gemeente Tynaarlo. De vereniging is opgericht op 1 juli 2011 en heeft ten doel het verzorgen

Nadere informatie

CROWDFUNDING SCOREBORD

CROWDFUNDING SCOREBORD CROWDFUNDING SCOREBORD Je wilt graag een scorebord crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt! Hiervoor

Nadere informatie

CROWDFUNDING ZONNEPANELEN

CROWDFUNDING ZONNEPANELEN CROWDFUNDING ZONNEPANELEN Je wilt graag zonnepanelen crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt! Hiervoor

Nadere informatie

Wij hebben reeds diverse succesvolle maatschappelijke activiteiten lopen bijvoorbeeld;

Wij hebben reeds diverse succesvolle maatschappelijke activiteiten lopen bijvoorbeeld; Beste Rabobank, Als eerste willen wij u bedanken voor deze unieke mogelijkheid om één van onze wensen en ambities die wij als SportPlus vereniging hebben via deze mogelijkheid waar te kunnen maken. Wij

Nadere informatie

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SPONSORHANDBOEK OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SEIZOEN 2012-2013 Sponsorcommissie Were Di Tilburg E-mail : sponsorcommissie@wereditilburg.nl Sponsorhandboek Were Di Tilburg 2012-2013 Pagina 1 Inhoud Pagina

Nadere informatie

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE SPONSOR MOGELIJKHEDEN TC DEURNE STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE Inhoudsopgave: Pagina 3 STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE - Doel en Missie Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 8 Pagina 9 Bestuur Stichting

Nadere informatie

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Sponsorpakketten PFCongres 2013 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Over PFCongres PFCongres is een jaarlijks evenement georganiseerd door de vereniging achter PFZ.nl, de grootste

Nadere informatie

Presentatie Sponsoring

Presentatie Sponsoring Sponsorplan Tegenbosch 2011-2013 GOET voor U en GOET voor Tegenbosch! Tennisvereniging Tegenbosch Tennisvereniging Tegenbosch is met ruim 850 senior- en circa 150 jeugdleden één van de grootste tennisverenigingen

Nadere informatie

Sponsorplan Stichting DeSintKan Driel

Sponsorplan Stichting DeSintKan Driel Sponsorplan Stichting DeSintKan Driel 2 Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van Stichting DeSintKan Driel. Stichting DeSintKan Driel organiseert Sinterklaasintochten en Sinterklaas gerelateerde activiteiten

Nadere informatie

mogelijkheden voor sponsoren

mogelijkheden voor sponsoren sponsorplan mogelijkheden voor sponsoren 3 inhoud Voorwoord.... 5 Hoofdsponsor.... 6 Hoofdsponsor pakketuitleg... 7 Subsponsor... 8 Subsponsor pakket 1... 9 Subsponsor pakket 2... 10 Losse sponsorvormen

Nadere informatie

Stappenplan crowdfunding

Stappenplan crowdfunding Stappenplan crowdfunding Voordat je het crowdfundingsproject online zet, is het handig om over bepaalde aspecten na te denken. Denk bijvoorbeeld aan de presentatie van het project, het doelbedrag en de

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015 utrechtsch studenten corps UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 2015 In augustus 2015 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van

Nadere informatie

Maatschappelijke Beursvloer Sliedrecht 2015

Maatschappelijke Beursvloer Sliedrecht 2015 Maatschappelijke Beursvloer Sliedrecht 2015 Categorie: Opleiding & Training (O&T) Organisatie & Advies (O&A) Marketing & Communicatie () ICT & Logitiek (I&L) Klussen & Evenementen () Materialen & Faciliteiten

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2019

SPONSORBROCHURE 2019 SPONSORBROCHURE 2019 Datum: 13 mei 2019 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2019 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en de Kempen. Vrijwilligerswerk. GGzE zoekt maatjes. Algemene informatie >>

Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en de Kempen. Vrijwilligerswerk. GGzE zoekt maatjes. Algemene informatie >> Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en de Kempen Vrijwilligerswerk GGzE zoekt maatjes Algemene informatie >> ggze ondersteunt jaarlijks meer dan 18.000 mensen, jong en oud. GGzE biedt hulp aan mensen

Nadere informatie

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Wateringen, januari 2016 1 Sponsorplan VELO Badminton VELO Badminton is een badmintonvereniging uit Wateringen. VELO Badminton is ontstaan in 1966 en maakt deel uit

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging?

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Heeft u altijd al eens iets willen doen voor de Mucovereniging, maar u weet niet goed wat? Dan helpen wij u daar graag mee verder! In deze informatiegids

Nadere informatie