ACKERMANS, Corneel, Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Itterbeek, echtgenoot van De Mot Hubertine.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ACKERMANS, Corneel, Foto, geboren op 26-01-1927 te Dilbeek, overleden op 17-12-2011 te Itterbeek, echtgenoot van De Mot Hubertine."

Transcriptie

1 ACKERMANS, Corneel, Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Itterbeek, echtgenoot van De Mot Hubertine. AMELRIJCKX, Hendrik, geboren op te Dilbeek, overleden op te Jette op 79-jarige leeftijd, weduwnaar van JANS Hortensia. Rustend bediende van de N.M.V.B. Lid van de Kristelijke Bond voor Gepensioneerden van Dilbeek. Families AMELRIJCKX, JANS, DE CUYPER en HEYTSELAER. AMELRYCKX, Joseph, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 11-jarige leeftijd. Lid van den kleinen Bond van het H. Hart. APPELMANS, Margaretha, Cornelia Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 52-jarige leeftijd, echtgenote van DE BOECK Dokter Philemon. Familiën Appelmans, De Boeck, De Nève, Van Cutsem en Caudron. BAES, Anna-Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 84-jarige leeftijd, weduwe van LABUS Franciscus. BAEYENS, Maria Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 79-jarige leeftijd, echtgenote van Félix Josef. Bejaardenhelpster. Lid van de Kristelijke Bond van gepensioneerden van Dilbeek. BANCK, Anna-Catharina-Emma, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 33-jarige leeftijd, echtgenote van CLAES Joseph-Dominicus. BANCK, Antoinette, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht op 59-jarige leeftijd, echtgenote van DEDOBBELEER Juliaan. Lid van de K.A.V. Families DEDOBBELEER, BANCK, STICHELMANS en SCHOLIERS. BANCK, Franciscus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 60-jarige leeftijd. BANCK, Joannes-Franciscus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 71-jarige leeftijd, echtgenoot van SCHOLIERS Rosalia. Erelid van de Koninklijke Fanfare van Dilbeek. Familiën BANCK, SCHOLIERS, CRABBE, DE SAEGER en HOFMANS. BANCK, Maria Elisabeth, geboren op te Dilbeek, overleden op te Ruisbroek, weduwe in eerste huwelijk van HOFMANS Cornelius-Daniel, en in tweede huwelijk van DE JONCKER Pieter-Lodewijk. BANCK, Martin, geboren op te Dilbeek, overleden op te Asse op 60-jarige leeftijd, echtgenoot van DE MEUTER Simone. BANCK, DE MEUTER, MARISSENS en VAN SCHEPDAEL. BARS, Joannes-Franciscus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek, echtgenoot van HOFMANS Petronilla. BAUDEWIJNS, Franciscus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 79-jarige leeftijd.

2 BAUDEWIJNS, Theophiel, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht op 49-jarige leeftijd, echtgenoot van COPPENS Louise. Spelend lid van de Koninklijke Fanfare van Dilbeek. Lid van verschillende maatschappijen. Familiën BAUDEWIJNS, COPPENS, VERHASSELT, LEROY en LUYCKX. BAUDEWYNS, Joanna Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 83-jarige leeftijd, weduwe van VANHERREWEGEN Jan. BAUDEWYNS, Maria-Josepha, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint-Jans-Molenbeek op 66-jarige leeftijd, weduwe van LEEMANS Jan-Baptiste. BAUDEWYNS, Pierre, geboren op te Dilbeek, overleden op te Vlezenbeek, weduwnaar van HEYLENS Adrienne. BAUDEWYNS, Rosalia, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 77-jarige leeftijd, weduwe van BEGHON Ferdinand. Families BAUDEWYNS, VERHASSELT, PUTTAERT en LEUCKX. BAYENS, Joannes, Frans, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 86-jarige leeftijd, weduwnaar van CLAES Elisabeth. Oudstrijder Lid van de Kring Veteranen van Koning Albert I. Families BAYENS, CLAES, SPINNOY. BAYENS, Petronella, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint- Agatha-Berchem op 70-jarige leeftijd, weduwe van MASFRANCX Ferdinand. Lid van de Kristelijke Bond voor Gepensioneeerden. BENS, Anna-Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek, weduwe van RAMPELBERGS Joannes-Baptista. BERGMANS, Egidius, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek, zoon van Matheas BERGMANS en Maria NICKEL. BERGMANS, Maria, geboren op te Dilbeek, overleden op te Ukkel op 69-jarige leeftijd, echtgenote van VANDERSTRAETEN Petrus. Families BERGMANS, VANDERSTRAETEN, NICKELL en VANHERREWEGEN. BETTENS, Paula Alexandrina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek. Dochter van Louis Bettens en Lucia De Ridder. BEYENS, Leon, geboren op te Dilbeek, overleden op te Zaffelare op 65-jarige leeftijd, echtgenoot van LAKOR Clementine. Lid van de Bond van het H. Hart. Oudstrijder en Oudkrijgsgevangene Oorlogsinvalied- Vereerd met verscheidene eretekens. BLOCKERYE, Anna-Maria, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 60-jarige leeftijd, begraven op te Dilbeek. BLOCKERYE, Antonius-Alexander, geboren op te Dilbeek, overleden op te Groot-Bijgaarden op 71-jarige leeftijd, echtgenoot van JACOBS Joanna-Maria. Lid der Muziekmaatschappij "WILLEN IS KUNNEN".

3 BOGAERTS, Maria-Theresia, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 66-jarige leeftijd, echtgenote van RASPOET Joannes-Franciscus. BOIS d'enghien, Arthur-Felix Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 17-jarige leeftijd. Spelend Lid der Koninklijke Fanfaren van Dilbeek. BOIS d'enghien, Emiel, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 48-jarige leeftijd, echtgenoot van HOFMANS Elisabeth. BOIS d'enghien, Maria-Christina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 42-jarige leeftijd, echtgenote van COLENS André-Léon. BOIS d'enghien, Martinus-Franciscus Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Luik op 20-jarige leeftijd. BORLIJN, Josephina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Ukkel op 46-jarige leeftijd, weduwe van VAN BEVER Petrus. BORLIJN, Melania, geboren op te Dilbeek, overleden op te Itterbeek op 27-jarige leeftijd, echtgenote van VEKENS Frans. BORREMANS, Marie, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht op 67-jarige leeftijd. Families BORREMANS en DE GIETER. BORREMANS, Pierre-Joseph twee aparte prentjes Nederlands en Frans, geboren op te Dilbeek, overleden op te Elsene op 43-jarige leeftijd, echtgenoot van Vander Voorde Marie-Leonie. BORREMANS, Sophia, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 80-jarige leeftijd, weduwe van VANDERVOORDE Petrus. Lid van de Kristelijke Bond voor Gepensioneerden. Families BORREMANS, VANDERVOORDE, DE GIETER en VAN DEN BOSSCHE. BOTERDAEL, Cornelius, geboren op te Dilbeek, overleden op te Itterbeek op 68-jarige leeftijd, weduwnaar van VAN LEEUW Marie-Louise. Erelid van de Koninklijke Fanfare "Sint-Pieter" van Sint-Anna-Pede. Families BOTERDAEL, VAN LEEUW, DE PAUW en JACQUEMYNS. BOTERDAEL, Joanna, geboren op te Dilbeek, overleden op te Brussel op 61-jarige leeftijd, echtgenote van STERCKX Theophilus. Lid van de Kristelijke Bond van Gepensioneerden. Families BOTERDAEL, STERCKX, DE COSTER en DE VALCK. BRUSSELMANS, Joanna, Maria, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 49-jarige leeftijd, echtgenote van DE MAEGHT Albertus. Families DE MAEGHT, BRUSSELMANS en HOLBRECHT. BRUYNINCKX, Edgard, geboren op te Dilbeek, overleden op te Ukkel op 55-jarige leeftijd, echtgenoot van SELIS Margreta. Stichter-Voorzitter van het

4 Verbond der Dilbeekse Verenigingen. Penningmeester van de Biljartclub 't Kasteel. Bestuurslid van de Koninklijke Fanfare St.-Cecilia. Bestuurslid van het Jaarmarktcomité. Lid van verscheidene andere verenigingen. Families BRUYNINCKX, SELIS, HEYMANS en DE CLERCQ. BRUYNINCKX, Florent, geboren op te Dilbeek, overleden op te Grimbergen op 58-jarige leeftijd, gehuwd met DE SMEDT Anny. Lid van de duivenmaatschappij "De Snelle Vlucht". BUFFELS, Adriaan Jozef, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 16-jarige leeftijd. BUFFELS, Emilius, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 33-jarige leeftijd, echtgenoot van LAMINÉE Catherina. BUFFELS, Ludovica Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 37-jarige leeftijd, echtgenote van MARY Frans. BUYST, Ida, geboren op te Dilbeek, overleden op te Brussel op 86- jarige leeftijd, weduwe van VERPOORTEN Melchior. CALLOENS, Gaston Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht op 81-jarige leeftijd, echtgenoot van DENIL Mariette. CALLOENS, Pierre Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sherbrooke (Canada op 91-jarige leeftijd. Bijgenaamd çoit. Families CALLOENS, SALENBIEN. CAMERMANS, Gilberte, geboren op te Dilbeek, overleden op te Halle op 50-jarige leeftijd, echtgenote van GERESCH Julien. Families Camermans, Geresch, De Kempeneer en Lebleu. CAMPS, Jean, geboren op te Dilbeek, overleden op te Etterbeek op 22-jarige leeftijd, echtgenoot van Vanhaelen Joséphine. Familiën CAMPS, VANHAELEN, VERHASSELT en BAUWMEISTER. CARION, Robert Franstalig, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht op 44-jarige leeftijd, echtgenoot van VERHASSELT Lucienne. Families CARION, VERHASSELT en MERTENS. CAUTAERTS, Bernard-Léon, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht op 9-jarige leeftijd. CEGAAR, Maria-Theresia, geboren op te Dilbeek, overleden op te Zuën, weduwe van SPIEGELEER August. CEGAER, Isabella, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint- Agatha-Berchem, weduwe van Vannaypen Guillaume. CEGAER, Philippina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 67-jarige leeftijd, echtgenote van VAN ACHTER Joseph.

5 CEUPPENS, Alice Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 31-jarige leeftijd, echtgenote van DELFOSSE Louis. Familiën CEUPPENS, DELFOSSE, MERTENS en ROLAND. CEUPPENS, Irena-Maria Twee aparte prentjes, met en zonder foto., geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 2-jarige leeftijd. Dochterken van Joseph & Jeanne MERTENS. CEUPPENS, Jean-Baptiste Foto, Franstalig, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 77-jarige leeftijd. Families Ceûppens, Cobbaert, Van Waeyenbergh. CEUPPENS, Jozef, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint- Pieters-Woluwe op 68-jarige leeftijd, weduwnaar van MERTENS Jeanne. Rustend Brievenbesteller. Erelid der Koninklijke Fanfaren "St-Pieter" van St-Anna-Pede en "Kunst en Vrijheid" van Itterbeek. Families CEUPPENS, MERTENS, VERELST en SPINNOY. CEUPPENS, Mauritius-Sebastiaan, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 43-jarige leeftijd, echtgenoot van STEURS. Lid van de H. Hartbond. Families CEUPPENS-VAN VAERENBERGH. CHRISTIAENS, Joanna-Maria Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 22-jarige leeftijd, echtgenote van DE MOL Franciscus. CHRISTIAENS, Remi Lodewijk Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Aalst, echtgenoot van BELLEMANS Maria Simone. CILLEN, Leon, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 65-jarige leeftijd, echtgenoot van VOORDECKERS Iris. Families Cillen, Voordeckers, Aelvoet, Verbiest. CLAES, Anna Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Ukkel op 53-jarige leeftijd, echtgenote van VAN GEEL Jan Baptist. CLAES, Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 45-jarige leeftijd, echtgenote van Van Der Perre Theophile. Familiën VAN DER PERRE, CLAES en STICHELMANS. CLAES, Elisabeth, geboren op te Dilbeek, overleden op te Asse op 87-jarige leeftijd, echtgenote van BAYENS Joannes, Frans. Families CLAES, BAYENS, SPINNOY. CLAES, Joanna Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 23-jarige leeftijd. CLAESSENS, Maria, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 73-jarige leeftijd, weduwe (1 van GYSSELS Joannes, Stanislas, echtgenote (2 van DE GREEF Henricus. Familiën CLAESSENS, DE GREEF, GYSSELS, VANDER ELST, VAN NIJVERSEEL en BOSMANS.

6 CLAESSENS, Ursmarus, Petrus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 84-jarige leeftijd, echtgenoot van VAN WILDER Marie-Louise. Lid van de Bond van het H. Hart. Lid van de Kristelijke Bond van Gepensioneerden. Families CLAESSENS, VAN WILDER, VAN DER ELST en PEETERMANS. CLEMENT, Clementine, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 58-jarige leeftijd, echtgenote van DEMUNTER Victor. Familiën CLEMENT, DEMUNTER, TIMMERMANS en HANSSENS. CLEMENT, Maria, Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 64-jarige leeftijd, echtgenote van DE WOLF Frans. COBBAERT, Francine Catherine Twee aparte prentjes, met en zonder foto., geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 3-jarige leeftijd. Dochtertje van Eugeen en Liza Meysman. COCHEZ, Benjamin Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op op 81-jarige leeftijd, echtgenoot van SPRIET Godelieve. Oudstrijder Lid van de Bond van Gepensioneerden. COCHEZ, Maurits, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint- Agatha-Berchem op 80-jarige leeftijd, weduwnaar van VAN GRIMBERGEN Irma. Families COCHEZ, VAN GRIMBERGEN, HOFMANS en DE WIN. COPPENS, Jozef, geboren op te Dilbeek, overleden op op 82-jarige leeftijd, echtgenoot van Van Cauwenbergh Leontine. Oudstrijder 1940-'45. Families COPPENS, VAN CAUWENBERGH, VAN DER PERRE en BAUDEWIJNS. CORNELIS, Simone, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek, echtgenote van VALCKE Roger. CORTVRIENDT, Dominicus Franciscus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Ternat, zoon van Joannes en van wijlen Rosina De Camps. Lid van het Genootschap van het H. Hert van Averbode, van den Wekelijkschen Kruisweg en van den H. Rozenkrans. CORTVRIENDT, Leonie, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint-Agatha-Berchem op 76-jarige leeftijd, weduwe van VAN CAUWENBERGH Frans. Lid van de Broederschap van de Gelovige Zielen. CORTVRIENDT, Maria, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 43-jarige leeftijd, echtgenote van DE BAST Ludovicus. Familiën CORTVRIENDT, DE BAST, BOTERDAEL en DE KONINCK. CORTVRIENDT, Victorine Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Brussel op 53-jarige leeftijd, echtgenote van DE KOSTER Jozef. COVENS, Joseph-Frans, geboren op te Dilbeek, overleden op te Ukkel op 42-jarige leeftijd, echtgenoot van DE WIN Josephine. Gemeenteraadslid van Dilbeek. Familiën COVENS, DE WIN, BUYST en ARNOLDI.

7 COVENS, René-Joseph-François, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 2-jarige leeftijd. Zoontje van wijlen Joseph en Josephine DE WIN. CRABBE, Alice, geboren op te Dilbeek, overleden op te Groot- Bijgaarden op 77-jarige leeftijd, weduwe van MEERT Frans. Lid van de Kristelijke Bond der Gepensioneerden van Groot-Bijgaarden. Families Crabbe, Meert, Troyckens en Tielemans. CRABBE, Amelia, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint- Jans-Molenbeek op 33-jarige leeftijd, echtgenote van VUNCKX Egidius. CRABBE, Antonia, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 63-jarige leeftijd, echtgenote van HOFMANS Franciscus. Lid van 't Broederschap der Geloovige Zielen, van de H. Familie en den Wekelijkschen Kruisweg. CRABBE, Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 84-jarige leeftijd, weduwe van GOOVAERTS Mathias. CRABBE, Catharina-Alena, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek, 260 dagen oud. Dochterken van Mijnheer en Mevrouw Crabbe-De Baerdemaeker. CRABBE, Emiel, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 82-jarige leeftijd. Familiën CRABBE en VAN LOO. CRABBE, Emiel, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek, echtgenoot van LANGERS Regina. Families CRABBE, LANGERS, SCHOLIERS en DEVEAUX. CRABBE, Felix, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 80-jarige leeftijd, weduwnaar (1 van VANDEN EYNDE Clementina, echtgenoot (2 van DE KINDER Jeannette. Familiën CRABBE, DE KINDER, VANDEN EYNDE, VAN LOO, POLSPOEL en DE TROCH. CRABBE, Georgius, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 15-jarige leeftijd. CRABBE, Georges Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Soligni-la-Trappe (Frankrijk), echtgenoot DIERICKX Maria. Gestorven voor t Vaderland. Soldaat bij het 12 e linie regiment. CRABBE, Joanna-Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 74-jarige leeftijd, weduwe van BANCK Egidius-Benedictus. Lid van 't Broederschap der Geloovige Zielen, te Itterbeek, van den Gedurigen Eeredienst van den Heiligen Jozef, te Leuven, en van de Wekelijkschen Kruisweg. CRABBE, Josephina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 60-jarige leeftijd, echtgenote van DE WEVER Franciscus. CRABBE, Louis, Filip, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint- Agatha-Berchem, echtgenoot van ITTERBEEK Pauline. Oudstrijder Lid van de Oudstrijdersbond van Groot-Bijgaarden. Lid van de Fanfare De Werkmansvrienden.

8 Families CRABBE, ITTERBEEK, VAN LIERDE en PERNET. CRABBE, Maria-Hendrika, geboren op te Dilbeek, overleden op te Itterbeek op 48-jarige leeftijd, echtgenote van DE VRIES Petrus. Lid van de Broederschap der Gelovige Zielen. Lid van de vereniging "De Rare Spaarders". Familiën CRABBE, DE VRIES, SCHOLIERS en DE SAEGHER. CRABBE, Maria-Ludovica, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 45-jarige leeftijd, echtgenote van VLOGAERT Frans-Theophile. CRABBE, Petrus-Joannes, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 57-jarige leeftijd, echtgenoot van MERTENS Ludovica. Familiën CRABBE, MERTENS, VAN LOO en SPINNOY. CRABBE, Theresia Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 86-jarige leeftijd, weduwe van DE GRAEVE Karel. CRICKX, Carolina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 68-jarige leeftijd, weduwe van MOLLEKENS Ludovicus. CRICKX, Jan-Baptist, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 67-jarige leeftijd, echtgenoot van ALEWATERS Maria-Ursula. CRICKX, Ludovica, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 51-jarige leeftijd, echtgenote van VERHASSELT Bernardus. CRICKX, Philomena, geboren op te Dilbeek, overleden op te Itterbeek op 66-jarige leeftijd, echtgenote van DE CNOP Joannes-Frans. Familiën CRICKX, DE CNOP, DE VIS en COURIER. CROKAERT, Sophia, geboren te Dilbeek, overleden te Dilbeek, begraven op te Dilbeek, weduwe van DE MUYLDER Judocus Josephus. 55 jaren en 2 maanden. DAUMERIE, Alena, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht, echtgenote van LONGIN François. DAUMERIE, Alina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Jette op 85-jarige leeftijd, weduwe van HAELTERMAN Alfons. DAUMERIE, Anna Maria, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 51-jarige leeftijd. DAUMERIE, Barbara, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht op 77-jarige leeftijd, weduwe van KESTEMONT Jan-Baptist. DAUMERIE, Celine Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Itterbeek, weduwe COPPENS Albert. DAUMERIE, Emerence-Serafine Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint-Martens-Bodegem op 34-jarige leeftijd, echtgenote van VAN DER ELST Jacobus-Emilius. Lid van de Voortplanting des Geloofs en den Boerinnenbond.

9 DAUMERIE, Eugenius-Henricus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 65-jarige leeftijd, echtgenoot van SWALUS Joanna-Carolina. DAUMERIE, Franciscus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 51-jarige leeftijd. DAUMERIE, Guilielmus-Cornelius, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 78-jarige leeftijd, weduwnaar van SWAELENS Joanna. DAUMERIE, Jan, Baptist, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht op 79-jarige leeftijd, echtgenoot van CROKAERT Maria. Lid van de Kristelijke Bond van Gepensioneerden van Sint-Anna-Pede (Itterbeek. Families DAUMERIE, CROKAERT, SWAELENS en VAN LIERDE. DAUMERIE, Joanna Carolina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Itterbeek, weduwe van SPINNOY Gustaaf. Families DAUMERIE, SPINNOY, SWALUS en DE MESMAECKER. DAUMERIE, Petrus-Josephus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 52-jarige leeftijd, echtgenoot van SWALUS Marie-Carolina. DE BAERDEMAEKER, Jan-Baptist, geboren op te Dilbeek, overleden op te Schepdaal op 43-jarige leeftijd, echtgenoot van SEGHERS Maria Ansonessa. DE BAERDEMAEKER, Josephus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Groot-Bijgaarden op 80-jarige leeftijd, weduwnaar van VAN DEN BEGIN Maria. Familiën DE BAERDEMAEKER, VAN DEN BEGIN en SCHOONJANS. DE BAERDEMAEKER, Maria-Clem., geboren op te Dilbeek, overleden op te Ukkel op 44-jarige leeftijd, echtgenote van De Pauw Ambrosius. Overleden Elisabethgesticht. DE BAST, Dominicus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 63-jarige leeftijd, echtgenoot van WERMOES Marie. Lid der Fanfaremaatschappijen "St Rumoldus" te Schepdaal. "De Vrije Belgen" te St-Martens- Bodegem, en "St-Pieter" van Ste-Anna-Pede. DE BAST, Egide, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht op 46-jarige leeftijd. Families DE BAST, ELSCHOCHT, GEERTS en VAN DEN BOSCH. DE BAST, Frans, geboren op te Dilbeek, overleden op te Jette op 50-jarige leeftijd. Families DE BAST, CORTVRIENDT en VANDERSMISSEN. DE BAST, Joanna Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 11-jarige leeftijd. DE BAST, Joanna Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Jette op 65-jarige leeftijd. Lid van den Bond van het H. Hart en andere Genootschappen.

10 DE BAST, Joseph, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 46-jarige leeftijd, echtgenoot van DE RIDDER Catharina. Familiën DE BAST, DE RIDDER, DE KONINCK en DE WEGHE. DE BAST, Maria-Josepha, geboren op te Dilbeek, overleden op te Ukkel op 84-jarige leeftijd, weduwe van DE MARIE Gustaaf. Families DE BAST, DE MARIE, VAN DEN BORRE. DE BAST, Maria-Theresia, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 69-jarige leeftijd, weduwe van VANDER GRACHT Emiel. Lid van de Boerinnenbond. Families DE BAST, VANDER GRACHT, DE KONINCK en SPINNOY. DE BEUS, Petrus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Ternat, weduwnaar van PUTTAERT Maria-Theresia. DE BEYS, Judocus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Schepdaal op 79-jarige leeftijd, echtgenoot van DE GIETER Amelia. DE BOECK, Cornelius, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 25-jarige leeftijd. DE BOECK, Felix, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 35-jarige leeftijd, echtgenoot van Vandevenne Maria. DE BOECK, Frans, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint- Agatha-Berchem op 63-jarige leeftijd, echtgenoot van D'HONDT Josephine. Oudstrijder Invalied Oorlogskruis en verschillende eretekens. Lid van den bond van het H. Hart. DE BOECK, Maria-Josepha, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek, weduwe van DE MOL Cornelius. DE BOECK, Marguerite-Marie Twee aparte prentjes, met en zonder foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Ukkel op 4-jarige leeftijd. DE BOECK, Petrus Jozef, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint-Agatha-Berchem op 74-jarige leeftijd, echtgenoot van Michiels Isabella. DE BOODT, Emilius, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 41-jarige leeftijd. DE BOODT, Eulalia, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 70-jarige leeftijd, weduwe van DE BOECK Jan-Baptist. Familiën DE BOODT, DE BOECK, VAN OBBERGEN en PLETINCKX. DE BOODT, Jean, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 65-jarige leeftijd, echtgenoot van LUMMENS Clementine. DE BOODT, LUMMENS, VAN OBBERGEN en DAUMERIE. DE BOODT, Jeanne, geboren op te Dilbeek, overleden op te Asse op 72-jarige leeftijd, weduwe van WIJNS Alfons. Lid van verscheidene verenigingen. Families DE BOODT, WIJNS, LUMMENS en BARBE.

11 DE BOODT, Maria Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 19-jarige leeftijd. DEBOODT, Marie, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht op 52-jarige leeftijd, echtgenote van LEUCKX Jacques. DE BRAEKELEER, Petrus-Joannes Prentje van beiden samen, geboren op te Zellik, overleden op te Zellik op 77-jarige leeftijd, echtgenoot van PUTTAERT Ludovica. Overleden ten gevolge van een ongeval. Familiën De Braekeleer, Puttaert, Van Laethem en Verhasselt. DE BRUEKER, Joseph-Paul, geboren op te Dilbeek, overleden op te Itterbeek op 2-jarige leeftijd. Zoontje van Frans DE BRUEKER en van Elisa DE BAST. DE CNOP, Barbara, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 76-jarige leeftijd, echtgenote van EYLENBOSCH Petrus-Joannes. DE CNOP, Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Ternat, weduwe van VERDOODT Jozef. Families DE CNOP, VERDOODT, VIERENDEELS en STEENPUT. DE CNOP, Jan Baptist, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 76-jarige leeftijd, echtgenoot van VIERENDEELS Maria Josephina. DE CNOP, Petrus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Itterbeek op 85-jarige leeftijd, echtgenoot van CORTVRIENDT Maria-Laurentia. Lid van de bond der gepensioneerden. Families DE CNOP, CORTVRIENDT, VIERENDEELS en MARISSENS. DE COSTER, Jeanne, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint- Pieters-Leeuw op 11-jarige leeftijd. Lid van den E.K. DE COSTER, Josephus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Brussel op 60-jarige leeftijd. DE COSTER, Jozef, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht op 56-jarige leeftijd, echtgenote van VAN DER PERRE Irena. Overleden St- Annakliniek. Families DE COSTER, VAN DER PERRE, LEEMANS en MINNER. DE CUYPER, Blondina-Maria, geboren op te Dilbeek, overleden op te Asse, weduwe van PLAS Theodoor. De families DE CUYPER, PLAS, SCHOUKENS en VAN CUTSEM. DE CUYPER, Elisabeth-Alena, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 77-jarige leeftijd, weduwe van AMELRIJCKX Guilielmus. Familiën DE CUYPER, AMELRIJCKX, WATERPLAS en WAUTERS. DE CUYPER, Frans-Filip, geboren op te Dilbeek, overleden op te Ukkel op 75-jarige leeftijd, weduwnaar (1 van VAN DEN BORRE Sylvia-Octavia, echtgenoot (2 van D'HOE Rosalia. Lid van de Kristelijke Bond voor Gepensioneerden van Dilbeek. Medewerker van Don Bosco. Families DE CUYPER, D'HOE, SCHOUKENS,

12 DENEVE, VAN DEN BORRE en JANSSENS. DE CUYPER, Jacobus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 77-jarige leeftijd, echtgenoot van GYSENS Maria. DE CUYPER, Joanna, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 80-jarige leeftijd, weduwe van DE WEGHE Egidius. DE CUYPER, Joanna Maria, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 71-jarige leeftijd. Families DE CUYPER en SCHOUKENS. DE CUYPER, Jozef, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 59-jarige leeftijd, echtgenoot van DE MOL Joanna-Catharina. Familiën DE CUYPER, DE MOL, WATERPLAS en DE RIDDER. DE CUYPER, Maria, Josepha, geboren op te Dilbeek, overleden op te Itterbeek op 82-jarige leeftijd, echtgenote van VANHERREWEGEN Jan, Frans. Lid van de Broederschap der Gelovige Zielen. Families DE CUYPER, VANHERREWEGEN, WATERPLAS en RASPOET. DE CUYPER, Maria Theresia, geboren op te Dilbeek, overleden op te Asse op 82-jarige leeftijd, weduwe van SPINNOY Petrus Franciscus. Families DE CUYPER, SPINNOY, WATERPLAS en DE RIDDER. DE CUYPER, Philippus, Franciscus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Ukkel op 79-jarige leeftijd, echtgenoot van MOSTINCKX Elisabeth. Lid van de Kristelijke Bond voor Gepensioneerden. Families DE CUYPER, MOSTINCKX, GYSENS en GAUDEUS. DE DOBBELEER, Egidius, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 47-jarige leeftijd, echtgenoot van STICHELMANS Anna-Maria. Familiën DE DOBBELEER, STICHELMANS, VAN DEN DRIESCH en DE KONINCK. DEDOBBELEER, Frans, geboren op te Dilbeek, overleden op te Ternat op 85-jarige leeftijd, weduwnaar van VAN MALDEREN Maria. Lid van de Bond der Gepensioneerden. Families DEDOBBELEER, VAN MALDEREN, VANDEN DRIESCH en VAN EECKHOUDT. DE DOBBELEER, Joannes-Baptist, geboren op te Dilbeek, overleden op te Ukkel op 42-jarige leeftijd, echtgenoot van BANCK Clementina. DE GEYNDT, Louis, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 77-jarige leeftijd, weduwnaar van VAN LIERDE Leonie. Oudstrijder en oorlogsinvalide Vereerd met verscheidene militaire eretekens. Voorzitter van de Veteranen van Koning Albert I, afdeling Dilbeek. Lid van verscheidene verenigingen. DE GEYNDT, Philomena, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 66-jarige leeftijd, echtgenote van VAN DER PERRE Carolus. Families DE GEYNDT, VAN DER PERRE, NICLET, LEFEVRE en HEYMANS.

13 DE GIETER, Livinus Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Mechelen op 61-jarige leeftijd. DE GODT, André, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 66-jarige leeftijd, echtgenoot van MOERENHOUT Joanna-Maria. DE GODT, Bernardus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek, echtgenoot van TAMBUYZER Clementina. DE GODT, Celina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint- Agatha-Berchem op 58-jarige leeftijd. Lid van de Kristelijke Bond van Gepensioneeerden. Families DE GODT en DE KOSTER. DE GODT, Corneille, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 64-jarige leeftijd, echtgenoot van VANKERKOM Barbe. DE GODT, Elisabeth Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 80-jarige leeftijd. DE GODT, Joanna Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 63-jarige leeftijd, echtgenote van WELLEMANS Petrus. DE GODT, Joanna Philomena, geboren op te Dilbeek, overleden op te Itterbeek op 46-jarige leeftijd, echtgenote van TAMBUYZER Frans. DE GODT, Joanna-Elisabeth, geboren op te Dilbeek, overleden op te Bellingen op 88-jarige leeftijd, weduwe van DE RIDDER Frans. Families DE GODT, DE RIDDER, MOERENHOUT en KEMPENEER. DE GODT, Joannes Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 52-jarige leeftijd. DE GODT, Maria, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 87-jarige leeftijd, weduwe van DE MEUTER Franciscus. Lid van de Kristelijke Bond van Gepensioneerden. DE GODT, Maria, Magdalena, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 80-jarige leeftijd, echtgenote van DE HAEN Josephus. Familiën DE GODT, DE HAEN, MOERENHOUT en QUINART. DE GODT, Martha Maria, geboren op te Dilbeek, overleden op te Jette op 71-jarige leeftijd, weduwe van VAN ROSSEM René. Overleden Academisch Ziekenhuis. Lid van de bond der gepensioneerden en andere godvruchtige genootschappen. Families DE GODT, VAN ROSSEM, COMMERS en DE BLANDER. DE GODT, Petrus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 33-jarige leeftijd, echtgenoot van COMMERS Maria-Anna-Ludovica. DE GODT, Petrus-Cornelius, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 88-jarige leeftijd, weduwnaar van VUNCKX Maria-Magdalena.

14 DE GODT, Petrus-Philippus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 79-jarige leeftijd, weduwnaar van MOLLEKENS Barbara. DE GODT, Thomas-Josephus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 68-jarige leeftijd, weduwnaar van MACKENS Maria-Joanna. DE GODT, Victor, geboren op te Dilbeek, overleden op te Groot- Bijgaarden op 67-jarige leeftijd, echtgenoot van DE SMEDT Maria-Sylvia. Lid van de Belgische Boerenbond. Familiën DE GODT, DE SMEDT, MOERENHOUT en DE GROOF. DE GRAEVE, Désiré, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 79-jarige leeftijd, echtgenoot van DE VOS Maria. Oudstrijder Lid van de Kristelijke Bond van Gepensioneerden. Families DE GRAEVE, DE VOS, DE PROOST en VAN HOUDENHOVE. DE GRAEVE, Dominicus-Renatus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht op 61-jarige leeftijd, weduwnaar (1 van BEYENS Anna, echtgenoot (2 van HELLINCKX Hortansia-Elisabeth. DE GRAEVE, Frans-Adolf, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 36-jarige leeftijd, echtgenoot van Vereecken Maria-Francisca-Julia. DE GRAEVE, Karel, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 73-jarige leeftijd, echtgenoot van CRABBE Theresia. DE GRAEVE, Marie-Adèle, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 65-jarige leeftijd. DE GREEF, Alphonsina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Asse, weduwe van MOERENHOUT Petrus. Lid van de Kristelijke Bond voor Gepensioneerden. Families DE GREEF, MOERENHOUT, VAN NYVERSEEL en DEBONDT. DE GREEF, Clementine, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint-Pieters-Leeuw, weduwe van VAN DEN MEERSCHE Theodoor. Families DE GREEF, VAN DEN MEERSCHE en GRIFFET. DE GREEF, Emilius, geboren op te Dilbeek, overleden op te Brussel op 29-jarige leeftijd, echtgenoot van SPEEKHAERT Maria. DE GREEF, Gabriëlle Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Jette op 83-jarige leeftijd, echtgenote van DE GRAEVE Jean. DE GREEF, Henri, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht op 71-jarige leeftijd. Bestuurslid van de Lambikbrigade. Lid van de Kristelijke Bond voor Gepensioneerden van Dilbeek. Vereerd met de Gouden medaille in de orde van Leopold II en de medaille van de arbeid 1ste klas. Families DE GREEF, WATERPLAS en FRANCOIS. DE GREEF, Jan-Baptist, geboren op te Dilbeek, overleden op te

15 Zellik op 82-jarige leeftijd, weduwnaar van MEEUS Marie-Felicie-Julie. Lid van verschillende Godvruchtige genootschappen en van de Koninkl. Fanfare "Sint Cecilia", van Zellik. Familiën DE GREEF, MEEUS,VANDEN BROECK en VAN PEE. DE GREEF, Jan-Eugeen Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 15-jarige leeftijd. Lid van den Bond van het H. Hart. DE GREEF, Joanna, Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 60-jarige leeftijd, echtgenote van MEERT Joannes. Familiën DE GREEF, MEERT en RENDERS. DE GREEF, Joannes-Carolus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 84-jarige leeftijd, weduwnaar van FRANCOIS Leontina. Familiën DE GREEF, FRANCOIS, DOLINCKX en VAN LIERDE. DE GREEF, Joannes-Franciscus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 70-jarige leeftijd. DE GREEF, Judocus, Joannes, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht op 77-jarige leeftijd, weduwnaar van PIERAERTS Joanna, Maria. Overleden Sint-Annakliniek. Families DE GREEF, PIERAERTS, FRANCOIS en WAYTACK. DE GREEF, Karel, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 57-jarige leeftijd, echtgenoot van DECLERCK Leonie. Families DE GREEF, DECLERCK, TRULLEMANS en FERYN. DE GREEF, Marie, geboren op te Dilbeek, overleden op te Itterbeek op 67-jarige leeftijd, weduwe van WATERPLAS Petrus-Jozef. Lid van de Kristelijke Bond van Gepensioneerden Dilbeek. Families DE GREEF, WATERPLAS, FRANCOIS en BAUDEWIJNS. DE GREEF, Marie-Louise, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht, weduwe van VERHEYLEWEGHEN Nicolas. DE GREEF, Petrus Jan, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint-Jans-Molenbeek op 54-jarige leeftijd, echtgenoot van DE WAEL Maria. Familiën DE GREEF, DE WAEL, DE METSELAER en DE RAEDT. DE HAEN, Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 82-jarige leeftijd, weduwe van VAN CUTSEM Georges. Lid van de Kristelijke Bond voor Gepensioneerden van Dilbeek. Families DE HAEN, VAN CUTSEM, ESSEMBERGS en DE BOODT. DE HAEN, Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 82-jarige leeftijd, weduwe van VAN CUTSEM Georges. Lid van de Kristelijke Bond voor Gepensioneerden van Dilbeek. Families DE HAEN, VAN CUTSEM, ESSEMBERGS en DE BOODT. DE HAEN, Emilius, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek

16 op 74-jarige leeftijd, echtgenoot van ESSEMBERGS Joanna-Maria. DE HAEN, Franciscus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 75-jarige leeftijd, weduwnaar van VAN CRAENENBROECK Elisabeth. Families DE HAEN, VAN CRAENENBROECK en QUINART. DE HAEN, Frans-Antonius Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Elsene op 39-jarige leeftijd, echtgenoot van KESTEMONT Joanna-Maria. Familiën DE HAEN, KESTEMONT, ESSEMBERGS en DAUMERIE. DE HAEN, Hendrik, geboren op te Dilbeek, overleden op te Asse op 75-jarige leeftijd, echtgenoot van DE BOT Emiliana. Oud gemeenteraadslid en schepen van de gemeente Dilbeek. Lid van de Kristelijke Bond voor Gepensioneerden. Families De Haen, De Bot, Essembergs en Van Schepdael. DE HAEN, Jan, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 54-jarige leeftijd, echtgenoot van VANKEERBERGHEN Henriette. Families DE HAEN, VANKEERBERGHEN, VAN CRAENENBROECK, GOORENS. DE HAEN, Joannes, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 89-jarige leeftijd, echtgenoot van VANDERSTRAETEN Joanna. Lid van de Kristelijke Bond voor Gepensioneerden. Families DE HAEN, VANDERSTRAETEN, ESSEMBERGS en VANHERREWEGEN. DE HAEN, Josephus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 63-jarige leeftijd, echtgenoot van VAN DER GRACHT Joanna, Maria. Trambediende bij de N.M.V.B. Families DE HAEN, VAN DER GRACHT, ESSEMBERGS en VAN DER MEULEN. DE HAEN, Justina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Asse op 76-jarige leeftijd, weduwe van WAUTERS Jozef. Families DE HAEN, WAUTERS, ESSEMBERGS en VAN NUFFEL. DE HAEN, Maria-Anna, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 77-jarige leeftijd, weduwe van TRULLEMANS Emiel. Familiën DE HAEN, TRULLEMANS, DE SLAGMEULDER en DE KNOP. DEHAESE, Maria, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 83-jarige leeftijd, echtgenote van TAELEMANS Isidoor. Families DEHAESE, TAELEMANS en HANNAERT. DEHAESE, Petrus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint- Agatha-Berchem op 52-jarige leeftijd, weduwnaar van VAN NEDERGHEM Theresia. DE JONCKHEERE, Gilbert, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 16-jarige leeftijd. Familiën DE JONCKHEERE, DE JAEGER en VICTOR. DE JONGE, Arthur-Marie-Jean, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek, 13 dagen oud. Zoontje van Pierre en Suzanna VAN DER SPEETEN. Familiën DE JONGE, VAN DER SPEETEN, DE RIDDER en DE GODT.

17 DE JONGHE, Judocus Foto, geboren op , overleden op te Schepdaal. Lid der Fanfarenmaatschappij Sint-Rumoldus en van den Oudstrijders- en Oudsoldatenbond te Schepdael. DE KEMPENEER, Franciscus, geboren te Dilbeek, overleden op , weduwnaar van WALRAVENS Maria. 75 jaren en 26 dagen. DE KEMPENEER, Joanna-Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 87-jarige leeftijd. Lid van het Genootschap der H. Familie. DE KEMPENEER, Joannes Franciscus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint-Agatha-Berchem, PEETERS Maria-Anna. DE KEMPENEER, Magdalena, geboren op te Dilbeek, overleden op te Halle, echtgenote van CAMERMANS Joseph. Lid van de Kristelijke Bond der Gepensioneerden. De families De Kempeneer, Camermans, Driesen en Timmermans. DE KEMPENEER, Maria-Anna, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 79-jarige leeftijd. Lid der H. Familie en van den Bond van den Wekelijkschen Kruisweg. DE KNOP, Armand-Jan, geboren te Dilbeek, overleden op te Ukkel. 11 jaren. DE KNOP, Barbara, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint- Katherina-Lombeek op 86-jarige leeftijd. Oudstoelzetster van de St-Ambrosiuskerk te Dilbeek. Familiën DE KNOP en VAN EVERBROECK. DE KNOP, Carolina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 50-jarige leeftijd, echtgenote van LANCKMANS Henricus. DE KNOP, Elisabeth, geboren op te Dilbeek, overleden op te Groot- Bijgaarden op 45-jarige leeftijd, echtgenote van VERHASSELT Jan. DE KNOP, Emiel Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 37-jarige leeftijd, echtgenoot van VAN DEN BORRE Victorina. DE KNOP, Eugeen-Pieter-Jan-Frans Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 23-jarige leeftijd. Lid van de Bond van het H. Hart en de Katholieke Arbeidersjeugd. Familiën DE KNOP, VAN DEN BORRE, VAN MULDERS, THIJSSENS en CARLIER. DE KNOP, Frans, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 78-jarige leeftijd, echtgenoot van VERHASSELT Anna, Catherina. Familiën DE KNOP, VERHASSELT, VANDENBORRE en VAN CAUWELAERT. DE KNOP, Frans, geboren op te Dilbeek, overleden op te Brussel op 85-jarige leeftijd, echtgenoot van VAN DEN BORRE Victorine. Ere-voorzitter van de Kerkfabriek St.-Ambrosius. Biddend lid van het Marialegioen. Bestuurslid van de Kristelijke Bond voor Gepensioneerden. Families DE KNOP, VAN DEN BORRE,SPINNOY, VAN MULDERS en CARLIER.

18 DE KNOP, Hendrik, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 83-jarige leeftijd, weduwnaar van HOFMANS Joanna-Angelina. Voorzitter van het Kerkfabriek St-Ambrosius van Dilbeek. Eerelid der Koninklijke Fanfarenmaatschappij "Sint Cecilia" van Dilbeek vereerd met Burgerlijk kruis van 1ste en 2de klas. DE KNOP, Jan, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 83-jarige leeftijd, weduwnaar van LUYCKX Maria. Lid van de Kristelijke Bond voor Gepensioneerden van Dilbeek. Families DE KNOP, LUYCKX, SPINNOY en BYNENS. DE KNOP, Jan Baptist, geboren op te Dilbeek, overleden op te Ukkel op 70-jarige leeftijd, weduwnaar van PAUWELS Maria Theresia. DE KNOP, Jan Baptist, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 45-jarige leeftijd. DE KNOP, Joanna, geboren op te Dilbeek, overleden op te Brussel op 67-jarige leeftijd, echtgenote van VAN DEN DRIESCH Petrus. Familiën DE KNOP, VAN DEN DRIESCH en VAN DEN BORRE. DE KNOP, Joanna-Clementina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 69-jarige leeftijd. Familiën DE KNOP, HOFMANS, WALRAVENS, SCHEERLINCK en JANSSENS. DE KNOP, Joanna-Maria, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 38-jarige leeftijd, echtgenote van TRULLEMANS Emilius. DE KNOP, Maria-Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 64-jarige leeftijd, weduwe van JACOBS Petrus. DE KNOP, Maria-Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 61-jarige leeftijd, echtgenote van CARDON Emiel. Lid van de Bond van het H. Hart. Families DE KNOP, CARDON, SPINNOY en REYNEWAETER. DE KNOP, Maria-Francisca, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht op 61-jarige leeftijd, weduwe van HUWAERT Michel. Lid van de Bond van het H. Hart. Families DE KNOP, HUWAERT, SERNEELS, DE VILLE en VAN EVERBROECK. DE KNOP, Petrus, geboren te Dilbeek, overleden op te Dilbeek, 75 jaren, 9 maanden en 15 dagen. DE KNOP, Petrus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 76-jarige leeftijd, weduwnaar van THYSSENS Catharina. DE KNOP, Petrus-Joannes, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 36-jarige leeftijd. Oudstrijder. Lid van den Bond van het Heilig Hart. DE KNOP, Robert-Petrus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 66-jarige leeftijd, weduwnaar van SPINNOY Maria-Anna. Bestuurslid der Spaaren Leengilde van den Boerenbond en eerelid der Ziekenkas.

19 DE KONINCK, Celina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Asse op 88-jarige leeftijd, weduwe van SMOLDERS Frans. Families DE KONINCK, SMOLDERS, MOSTINCKX en HEYTSELAER. DE KONINCK, Clementina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Halle op 67-jarige leeftijd, weduwe van DEKENS Ludovicus. Lid van de Kristelijke Bond van Gepensioneerden. Families DE KONINCK, DEKENS, MOSTINCKX en VAN DER MEEREN. DE KONINCK, Elisabeth, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 44-jarige leeftijd, echtgenote van BULTÉ Hendrik. DE KONINCK, François, geboren op te Dilbeek, overleden op te Asse op 83-jarige leeftijd, echtgenoot van Vanderstraeten Elisabeth. DE KONINCK, Jan-Bapt. Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Putcappel bij Leuven op 21-jarige leeftijd. Gesneuveld in dienst voor 't Vaderland. Soldaat bij het 6 Linie Regiment. DE KONINCK, Joannes, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht op 84-jarige leeftijd, weduwnaar van VANDERSTRAETEN Rosalia. Lid van de Albertisten. Lid van de Kristelijke Bond voor Gepensioneerden van Dilbeek.. DE KONINCK, Maria-Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 71-jarige leeftijd, weduwe van DE BAST Henricus. DE KONINCK, Maria-Ludovica, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 81-jarige leeftijd, weduwe van STICHELMANS Petrus-Joannes. DE KONINCK, Maria-Theresia Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 30-jarige leeftijd, echtgenote van DE KONINCK Edmond. DE KONINCK, Maurice Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 80-jarige leeftijd, echtgenoot van PRAET José. Stichter-Zaakvoerder Transport J.M. De Koninck. DE KONINCK, Petrus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht op 87-jarige leeftijd, echtgenoot van DE BRANDT Maria. Medestichter en lid van het Jaarmarktcomité Dilbeek. Families DE KONINCK, DE BRANDT, KIEKENS en HOFMAN. DE KONINCK, Theodoor Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Houthem St. Margriet bij Thienen op 28-jarige leeftijd, echtgenoot van WOSTYN Jeanne. Gesneuveld voor 't Vaderland. Soldaat bij het 22 Linie Regiment. DE KOSTER, Elisa, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint- Agatha-Berchem op 86-jarige leeftijd. Families DE KOSTER en VAN ACHTER. DE KOSTER, Emiel, geboren op te Dilbeek, overleden op te Sint-

20 Katherina-Lombeek op 71-jarige leeftijd, echtgenoot van DEBOCQ Jeanne. DE KOSTER, René, geboren op te Dilbeek, overleden op op 35- jarige leeftijd. Oorlogsverminkte - weggevoerde Familiën DE KOSTER, VAN ACHTER, JACOBS en LEFEVRE. DE LEENER, Theresia, geboren op te Dilbeek, overleden op te Ukkel op 22-jarige leeftijd, begraven te Ukkel, echtgenote van DE MOOTER Laurent. DELVAUX, Joanna Catharina, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 82-jarige leeftijd, weduwe van MERTENS Joannes Franciscus. DE MAEGD, Maria Theresia, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 72-jarige leeftijd, echtgenote van MERTENS Joannes Baptista. DE MAEGHT, Alena, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 22-jarige leeftijd, echtgenote van DE LEENER Karel Frans. DE MAEGHT, André, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 51-jarige leeftijd, weduwnaar (1 van DE COENE Helena, echtgenoot (2 van BUSEYNE Germaine. Familiën DE MAEGHT, BUSEYNE, DE COENE en DEVLOO. DE MAEGHT, Carolus Franciscus, geboren op te Dilbeek, overleden op te Asse op 66-jarige leeftijd, echtgenoot van PUTTAERT Virginie. Lid van de Kristelijke Bond der Gepensioneerden. Families DE MAEGHT, PUTTAERT, GHIJSSELS en MOONENS. DE MAEGHT, Egidius, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 89-jarige leeftijd, echtgenoot van TIELEMANS Petronella. DE MAEGHT, Frans, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 76-jarige leeftijd, echtgenoot van HOLBRECHTS Antonia. Familiën DE MAEGHT, HOLBRECHTS, TIELEMANS en DE RIDDER. DE MAEGHT, Georges, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 74-jarige leeftijd, echtgenoot van RODRIGUES Julienne. Families DE MAEGHT, RODRIGUES, DEMEESTER, HOLBRECHT en VAN CAUWENBERGH. DE MAEGHT, Georgius, geboren op te Dilbeek, overleden op te Ukkel op 60-jarige leeftijd, echtgenoot van DE RIDDER Maria-Anna. Overleden St- Elisabethgasthuis. Familiën DE MAEGHT, DE RIDDER, TIELEMANS en VAN VOEREN. DE MAEGHT, Maria Elisabeth, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 73-jarige leeftijd, weduwe van VAN BELLE Eduardus. Lid van de Bond van het H. Hart. DE MAEGHT, Mathilda, geboren op te Dilbeek, overleden op te Anderlecht op 91-jarige leeftijd. Lid van de Kristelijke Bond voor Gepensioneerden. DE MAEGHT, Petrus, Franciscus, geboren op te Dilbeek, overleden op

ACKERMANS, Corneel, Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Itterbeek, echtgenoot van De Mot Hubertine.

ACKERMANS, Corneel, Foto, geboren op te Dilbeek, overleden op te Itterbeek, echtgenoot van De Mot Hubertine. ACKERMANS, Corneel, Foto, geboren op 26-01-1927 te Dilbeek, overleden op 17-12-2011 te Itterbeek, echtgenoot van De Mot Hubertine. AMELRIJCKX, Hendrik, geboren op 13-02-1903 te Dilbeek, overleden op 20-04-1982

Nadere informatie

huwelijksdatum bruid bruidegom notaris residentie notaris contractdatum 27/08/1851 Maria Elisabeth Vaeye Antonius Peeters Velge Sint-Martens-Lennik

huwelijksdatum bruid bruidegom notaris residentie notaris contractdatum 27/08/1851 Maria Elisabeth Vaeye Antonius Peeters Velge Sint-Martens-Lennik huwelijksdatum bruid bruidegom notaris residentie notaris contractdatum 27/08/1851 Maria Elisabeth Vaeye Antonius Peeters Velge Sint-Martens-Lennik 26-08-1851 17/12/1851 Maria Catharina Janssens Joannes

Nadere informatie

AMELRYCKX, Louise, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 69-jarige leeftijd, weduwe van DIERICKX Jean, Baptiste.

AMELRYCKX, Louise, geboren op te Dilbeek, overleden op te Dilbeek op 69-jarige leeftijd, weduwe van DIERICKX Jean, Baptiste. AMELRIJCKX, Hendrik, geboren op 13-02-1903 te Dilbeek, overleden op 20-04-1982 te Jette op 79-jarige leeftijd, weduwnaar van JANS Hortensia. Rustend bediende van de N.M.V.B. Lid van de Kristelijke Bond

Nadere informatie

GENEALOGIE PUTTEMANS (DEEL I)

GENEALOGIE PUTTEMANS (DEEL I) GENEALOGIE PUTTEMANS (DEEL I) door Richard Puttemans Naamverklaring Puttemans, Putman(s), Peuteman(s), Peut(t)eman, Pitteman(s), Pitman. Afleiding van Van de(n) Putte, Van de(n) Pitte, eventueel Van Put(t)e.

Nadere informatie

Werkdocument Crobeck v1.0 Pagina 1 van 10 Gemaakt op 13 maart 2008 Peter Crombecq

Werkdocument Crobeck v1.0 Pagina 1 van 10 Gemaakt op 13 maart 2008 Peter Crombecq Deze werkhypothese is het resultaat van een analyse van parochieregisters en akten van de burgerlijke stand. De bedoeling van deze publicatie is andere genealogen informatie aan te reiken zodat deze aangevuld

Nadere informatie

Aanvraagdossier Paul Van Lint Sint Katelijne Waver. Geregistreerd op 07 december 2018 onder nummer MSR 054.

Aanvraagdossier Paul Van Lint Sint Katelijne Waver. Geregistreerd op 07 december 2018 onder nummer MSR 054. Aanvraagdossier Paul Van Lint Sint Katelijne Waver. Geregistreerd op 07 december 2018 onder nummer MSR 054. Aanvraag op basis van afstamming van: - Merten Buelens, (zv. Daneel) meisenier 7 maart 1518 (Beigem).

Nadere informatie

OETINGSE JONGENS IN DE GROOTE OORLOG

OETINGSE JONGENS IN DE GROOTE OORLOG OETINGSE JONGENS IN DE GROOTE OORLOG 1914-2014 - 100 jaar later - deel 4 Roger Poelaert Een uitgave van de Heemkundige Kring van Gooik OETINGSE JONGENS IN DE GROOTE OORLOG 1914-1918: 100 JAAR LATER DEEL

Nadere informatie

TAK VAN JOANNES BAPTIST PUTTEMANS - DEEL II Broer van VII Matthias Puttemans DEEL I door Richard Puttemans

TAK VAN JOANNES BAPTIST PUTTEMANS - DEEL II Broer van VII Matthias Puttemans DEEL I door Richard Puttemans TAK VAN JOANNES BAPTIST PUTTEMANS - DEEL II Broer van VII Matthias Puttemans DEEL I door Richard Puttemans VII.bis7 Joannes Baptist Puttemans x 09.07.1793 Anna Catharina Robberechts 04.08.1760 Steenhuffel

Nadere informatie

GOOIKSE JONGENS IN DE GROOTE OORLOG

GOOIKSE JONGENS IN DE GROOTE OORLOG GOOIKSE JONGENS IN DE GROOTE OORLOG 1914-2014 - 100 jaar later - deel 3 Frans Peetermans Een uitgave van de Heemkundige Kring van Gooik GOOIKSE JONGENS IN DE GROOTE OORLOG 1914-1918: 100 JAAR LATER DEEL

Nadere informatie

Aanvraagdossier Patrick d Hose Wezembeek-Oppem. Geregistreerd op 01 maart 2016 onder nummer MSR 027A.

Aanvraagdossier Patrick d Hose Wezembeek-Oppem. Geregistreerd op 01 maart 2016 onder nummer MSR 027A. Aanvraagdossier Patrick d Hose Wezembeek-Oppem. Geregistreerd op 01 maart 2016 onder nummer MSR 027A. Aanvraag op basis van afstamming van: - Anna Meeus meisenier 12 maart 1641 (Tisselt); - Philippus van

Nadere informatie

Generatie 1. Aanvraagdossier Felix Vandergoten Sint-Martens-Lennik Geregistreerd op 15 september 2014 onder nr MSR 005 D

Generatie 1. Aanvraagdossier Felix Vandergoten Sint-Martens-Lennik Geregistreerd op 15 september 2014 onder nr MSR 005 D Aanvraagdossier Felix Vandergoten Sint-Martens-Lennik Geregistreerd op 15 september 2014 onder nr MSR 005 D Generatie 1 I. ABRAHAM VAN HAMME, Meisenier 8 februari 1596 1, geb. 1568, q d 1646, (zv. van

Nadere informatie

Aanvraagdossier William Timmermans Brussel Geregistreerd op 10 juli 2015 onder nr MSR 015 D

Aanvraagdossier William Timmermans Brussel Geregistreerd op 10 juli 2015 onder nr MSR 015 D Aanvraagdossier William Timmermans Brussel Geregistreerd op 10 juli 2015 onder nr MSR 015 D Generatie 1 I. GILLIS VAN DUEREN, meisenier 10 januari 1647 (str. Jan Gillisjan den ouden en Jan Gillisjan den

Nadere informatie

Aanvraagdossier van Jern Vermeiren, Laarne Geregistreerd op 21 februari 2018 onder nummer MSR 046C.

Aanvraagdossier van Jern Vermeiren, Laarne Geregistreerd op 21 februari 2018 onder nummer MSR 046C. Aanvraagdossier van Jern Vermeiren, Laarne Geregistreerd op 21 februari 2018 onder nummer MSR 046C. Aanvraag op basis van afstamming van: - Joannes Hiel Meisenier 11 februari 1686; GENERATIE 1 Overtuigend

Nadere informatie

Tereken: vervallen concessies 2016

Tereken: vervallen concessies 2016 Tereken: vervallen concessies 2016 Overledene + bijzetting Connr. Ligging Baetens Joannes en Heyninck Paulina T 12.221 R Noord Beeckman Leon en De Cock Georgette T 12.209 R Noord Bontinck Margareta T 14.005

Nadere informatie

FAMILIE BORGHS. (1 ste huwelijk) Kinderen van Petrus en Maria Eilsabeth:

FAMILIE BORGHS. (1 ste huwelijk) Kinderen van Petrus en Maria Eilsabeth: FAMILIE BORGHS Als we de naam moeten aannemen zoals hij vermeld word in de Parochieregisters dan veranderd de naam van BORGHS in BEURGHS. De pastoor schreef de naam op zoals hij door de vader van de dopeling

Nadere informatie

DEEL 1 <VAN ASSCHE> GENERATIE 1 Overtuigend bewijs van verdere afstamming via: - Parochieregisters Malderen.

DEEL 1 <VAN ASSCHE> GENERATIE 1 Overtuigend bewijs van verdere afstamming via: - Parochieregisters Malderen. Aanvraagdossier FRANS J.M. VAN ASSCHE Mechelen Geregistreerd op 15 augustus 2016 onder nr MSR 035 Aanvraag op basis van afstamming van volgende geregistreerde meiseniers: - Gheert van den Bloke 17 juli

Nadere informatie

Aanvraagdossier Jozef Van der Straeten Brugge (Assebroek) Geregistreerd op 24 september 2015 onder nummer MSR 019A

Aanvraagdossier Jozef Van der Straeten Brugge (Assebroek) Geregistreerd op 24 september 2015 onder nummer MSR 019A Aanvraagdossier Jozef Van der Straeten Brugge (Assebroek) Geregistreerd op 24 september 2015 onder nummer MSR 019A Basis voor deze aanvraag is de afstamming van volgende geregistreerde meiseniers : - A

Nadere informatie

Parenteel van Walther FLORKIN, de oudste gekende voorvader van Joos en Jean-Baptiste FLORQUIN

Parenteel van Walther FLORKIN, de oudste gekende voorvader van Joos en Jean-Baptiste FLORQUIN Parenteel van Walther FLORKIN, de oudste gekende voorvader van Joos en Jean-Baptiste FLORQUIN Paul De Clerck I.1 Walther FLORKIN, gedoopt 12-1685 te Fooz (Luik). Gehuwd voor de kerk op 12-11-1710 te Kemexhe

Nadere informatie

Aanvraagdossier Werner Somers Aspelare (Ninove) Geregistreerd op 21 maart 2016 onder nummer MSR028

Aanvraagdossier Werner Somers Aspelare (Ninove) Geregistreerd op 21 maart 2016 onder nummer MSR028 Aanvraagdossier Werner Somers Aspelare (Ninove) Geregistreerd op 21 maart 2016 onder nummer MSR028 Aanvraag op basis van afstamming van: - Jan Somers (Gooik) meisenier 4 november 1700. Generatie 1 I. JOANNES

Nadere informatie

BIJKOMEND MEISENIERS-REKEST voor Jan Caluwaerts - Herent Geregistreerd op 20 juli 2015 onder nr MSR 002 D

BIJKOMEND MEISENIERS-REKEST voor Jan Caluwaerts - Herent Geregistreerd op 20 juli 2015 onder nr MSR 002 D BIJKOMEND MEISENIERS-REKEST voor Jan Caluwaerts - Herent Geregistreerd op 20 juli 2015 onder nr MSR 002 D I. Henrick DE WEVER, in Ternat, qd. 1511. Hij huwde ; van wie: 1. Hendrick, meisenier sinds 23

Nadere informatie

GENERATIE 1 Zie MSR 001.

GENERATIE 1 Zie MSR 001. Aanvraagdossier van DE WINTER Werner Jozef Simon, Antwerpen-Borgerhout Geregistreerd op 20 april 2019 onder nummer MSR 055. Op basis van afstamming van Egidius de Keyser, meisenier 2 december 1634 GENERATIE

Nadere informatie

http://www.devolder-mouton.net/index.htm Stamboom Familie Gevaert -kwartierstaat

http://www.devolder-mouton.net/index.htm Stamboom Familie Gevaert -kwartierstaat http://www.devolder-mouton.net/index.htm Stamboom Familie Gevaert -kwartierstaat 29/03/2016 1. generatie 1. Gevaert Elisabeth Raymonda Georgina (17/09/1914) Gevaert Elisabeth Raymonda Georgina werd geboren

Nadere informatie

Aanvraagdossier Frank Maris Buggenhout. Geregistreerd op 25 feb 2016 onder nummer MSR 026.

Aanvraagdossier Frank Maris Buggenhout. Geregistreerd op 25 feb 2016 onder nummer MSR 026. Aanvraagdossier Frank Maris Buggenhout. Geregistreerd op 25 feb 2016 onder nummer MSR 026. Aanvraag op basis van afstamming van: - Peeter Verbelen meisenier 12 juni 1625 (Buggenhout); - Christiaen Verbelen

Nadere informatie

Parenteel van Nicolaas Hubertus Vos

Parenteel van Nicolaas Hubertus Vos pagina 1 van 5 Parenteel van Nicolaas Hubertus Vos 1 53 1 Nicolaas Hubertus Vos (afb. 1 ) is geboren op 01-08-1850 in Eckelrade-Gronsveld, zoon van Wilhelmus Vos en anna Pleumeeckers. Nicolaas Hubertus

Nadere informatie

Fragment genealogie familie Jennekens

Fragment genealogie familie Jennekens Fragment genealogie familie Jennekens Fon Weusten I: Henricus JENNIKENS Hij huwde op 1 mei 1764 te Valkenburg voor de kerk met Maria Gertrudis LEMMENS. 1. Jan Mathijs JENNEKENS, volgt onder [II]. II: Jan

Nadere informatie

kerkhof Buggenhout-Briel gewone grond 92 graven park C rijen 1 t/m 13

kerkhof Buggenhout-Briel gewone grond 92 graven park C rijen 1 t/m 13 kerkhof Buggenhout-Briel gewone grond 92 graven park C rijen 1 t/m 13 ovlnaam ovldatum Park Rij graf Peelman Petrus Dominicus 16/03/1974 C 1 1 Van Riet Maria Philomena 6/03/1974 C 1 2 Peleman Frans 23/04/1974

Nadere informatie

WEDERSAMENSTELLING van de HUWELIJKEN van O.L.V.LOMBEEK van

WEDERSAMENSTELLING van de HUWELIJKEN van O.L.V.LOMBEEK van 1 Agneessens Petrus Lanckmans Petronella 7-5-1733 Ancaert Paschasius Carpentier Catharina 20-11-1754 Anthoons Joannes De Dobbeleer Adriana 19-7-1792 Appelmans Catharina Boykens Henricus 12-8-1786 Appelmans

Nadere informatie

Aanvraagdossier Jozef Van der Straeten Brugge (Assebroek). Geregistreerd op 19 april 2016 onder nummer MSR 19D.

Aanvraagdossier Jozef Van der Straeten Brugge (Assebroek). Geregistreerd op 19 april 2016 onder nummer MSR 19D. Aanvraagdossier Jozef Van der Straeten Brugge (Assebroek). Geregistreerd op 19 april 2016 onder nummer MSR 19D. Basis voor deze aanvraag is de afstamming van: - Jan de Clerck, meisenier (Opwijk) op 17

Nadere informatie

Aanvraagdossier François De Coninck Grimbergen Geregistreerd op 26 december 2017 onder nummer MSR044

Aanvraagdossier François De Coninck Grimbergen Geregistreerd op 26 december 2017 onder nummer MSR044 Aanvraagdossier François De Coninck Grimbergen Geregistreerd op 26 december 2017 onder nummer MSR044 Aanvraag op basis van afstamming van volgende meiseniers: - Bouden van Linth cit 8 juli 1424; - Jan

Nadere informatie

Huwelijken St Martens Lennik

Huwelijken St Martens Lennik Naam man vn man geboorte vn vader man nm moeder man vn moeder man Naam vrouw vn vrouw geboorte vn vader vrouw nm moeder vrouwvn moeder vrouw datum De Samblanx Joannes Baptista St Kwintens Lennik Gasparus

Nadere informatie

Bladzijde 1 van 472 Meer informatie op www.geneamoorsel.be/tng/

Bladzijde 1 van 472 Meer informatie op www.geneamoorsel.be/tng/ 1 V Van den ABBEEL Judoca 29-07-1635 Jan Catharina De WIT 2 V ACKAERT Adriana 04-08-1660 Jan Elisabeth STELEMAN 3 V ACKAERT Adriana 25-01-1667 Jan Elisabeth STELEMAN 4 M ACKAERT Carolus 01-04-1664 Jan

Nadere informatie

Stamreeks van Florent VERMAERCKE

Stamreeks van Florent VERMAERCKE Stamreeks van Florent VERMAERCKE Hieronder volgt de stamreeks van Florent Vermaercke. Die bestaat uit de voorouders en nakomelingen in de rechte mannelijke lijn, de lijn van de naamdragers of naamdoorgevers.

Nadere informatie

Aanvraagdossier JM Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 24 september 2015 onder nr MSR 004 S

Aanvraagdossier JM Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 24 september 2015 onder nr MSR 004 S Aanvraagdossier JM Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 24 september 2015 onder nr MSR 004 S Generatie 1 Volkomen bewijs van verdere afstamming via: RA Leuven, schepengriffie Grimbergen, 3651,

Nadere informatie

Afstammelingen van Devenijn, Willem

Afstammelingen van Devenijn, Willem Afstammelingen van Devenijn, Willem I. Devenijn, Willem (g. 1680-12-23 - Oostrozebeke, o. 1739-09-25 - Dentergem) echt. Leye, Magdalena " Ver (g. 1678, o. 1710-10-04 - Markegem), h. 1706-04-17 - Oostrozebeke

Nadere informatie

(Zie ook Familiemagazine nr 79 van september 2012)

(Zie ook Familiemagazine nr 79 van september 2012) ADELAIDE DE GAUQUIIER:: EEN ACHTERGELATEN KIIND (Zie ook Familiemagazine nr 79 van september 2012) Op 9 januari 1832 om 13.30 uur wordt in de rolle van het Gentse Vondelingentehuis Adelaide de Gauquier

Nadere informatie

Aanvraagdossier Hedwig (Humbeek) en Jean-Pierre Goossens (Grimbergen). Geregistreerd op 28 juni 2018 onder nummer MSR049

Aanvraagdossier Hedwig (Humbeek) en Jean-Pierre Goossens (Grimbergen). Geregistreerd op 28 juni 2018 onder nummer MSR049 Aanvraagdossier Hedwig (Humbeek) en Jean-Pierre Goossens (Grimbergen). Geregistreerd op 28 juni 2018 onder nummer MSR049 Aanvraag op basis van afstamming van volgende meiseniers: - Antoon van Relegem,

Nadere informatie

AANVRAAG REGISTRATIE MEISENIER voor Jan én Alfons Caluwaerts Geregistreerd op 20 juli 2015 onder nr MSR 002 C

AANVRAAG REGISTRATIE MEISENIER voor Jan én Alfons Caluwaerts Geregistreerd op 20 juli 2015 onder nr MSR 002 C AANVRAAG REGISTRATIE MEISENIER voor Jan én Alfons Caluwaerts Geregistreerd op 20 juli 2015 onder nr MSR 002 C II. Rombout VAN AKEN, Londerzeel ca 1590 en overleed er ca 1634 voor 1632, (zv. Hendrik en

Nadere informatie

Aanvraagdossier J.M Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 22 februari 2015 onder nr MSR 004 K

Aanvraagdossier J.M Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 22 februari 2015 onder nr MSR 004 K Aanvraagdossier J.M Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 22 februari 2015 onder nr MSR 004 K Generatie 1 - Parochieregister van Malderen. I. PAESCHIER VAN DOORSLAER, ged. Malderen 19 maart 1623

Nadere informatie

Aanvraagdossier Anita Van Cappellen Zemst Geregistreerd op 12 oktober 2015 onder nummer MSR021

Aanvraagdossier Anita Van Cappellen Zemst Geregistreerd op 12 oktober 2015 onder nummer MSR021 Aanvraagdossier Anita Van Cappellen Zemst Geregistreerd op 12 oktober 2015 onder nummer MSR021 Aanvraag op basis van afstamming van volgende geregistreerde meiseniers: - Peeter van der Elst geheeten Lymberch

Nadere informatie

De nakomelingen van Nicolaus Keuleers

De nakomelingen van Nicolaus Keuleers een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Nicolaus Keuleers door 12 december 2016 De nakomelingen van Nicolaus Keuleers Generatie 1 1. Nicolaus Keuleers. Hij is getrouwd met Catharina Leemans.

Nadere informatie

Blad1. NummerNaam inwoner OuderdomStaat of beroep Woonplaats Tijd van aankomst Tijd verblijf Kinderen onder de 12 jaar.

Blad1. NummerNaam inwoner OuderdomStaat of beroep Woonplaats Tijd van aankomst Tijd verblijf Kinderen onder de 12 jaar. NummerNaam inwoner OuderdomStaat of beroep Woonplaats Tijd van aankomst Tijd verblijf Kinderen onder de 12 jaar. 1 Joannes Van Hooimissen 45 schipper dorp 1776 20 2 Joannes Van Hooimissen 19 zoon dorp

Nadere informatie

NIET-GECONCEDEERDE COLUMBARIUM NISSEN DIE ZULLEN ONTRUIMD WORDEN NAAM EN VOORNAAM OVERLIJDENSDATUM KERKHOF LOCATIE NIS

NIET-GECONCEDEERDE COLUMBARIUM NISSEN DIE ZULLEN ONTRUIMD WORDEN NAAM EN VOORNAAM OVERLIJDENSDATUM KERKHOF LOCATIE NIS NIET-GECONCEDEERDE COLUMBARIUM NISSEN DIE ZULLEN ONTRUIMD WORDEN NAAM EN VOORNAAM OVERLIJDENSDATUM KERKHOF LOCATIE NIS Aelbrecht Josephina Maria Victorina Paula 23/07/2006 Denderleeuw Columbarium D 402

Nadere informatie

Basis voor deze aanvraag is de afstamming van volgende geregistreerde meisenier: - Hendrik van Ingelgem (Malderen) 10 juli 1627.

Basis voor deze aanvraag is de afstamming van volgende geregistreerde meisenier: - Hendrik van Ingelgem (Malderen) 10 juli 1627. Aanvraagdossier JM Van der Elst Steenokkerzeel Geregistreerd op 13 november 2015 onder nr MSR 004 V Basis voor deze aanvraag is de afstamming van volgende geregistreerde meisenier: - Hendrik van Ingelgem

Nadere informatie

KAMPIOENEN GROTE HALVE FOND 2012

KAMPIOENEN GROTE HALVE FOND 2012 KAMPIOENEN GROTE HALVE FOND 2012 Sheet1 1STE 2DE EN 3DE AFGEGEVEN DUIF OUDE DUIVEN PUNTEN COEF. 1 DE RICK FRANS ST K LOMBEEK 54 531,43 2 VANDEN EYNDE LOUIS BRUSSEGEM 51 167,28 3 DE BRAEKELEER FELIX TERNAT

Nadere informatie

Aanvraagdossier : Jozef Van der Straeten, Brugge (Assebroek). Geregistreerd op 8 december 2015 onder nummer MSR 019 C

Aanvraagdossier : Jozef Van der Straeten, Brugge (Assebroek). Geregistreerd op 8 december 2015 onder nummer MSR 019 C Aanvraagdossier : Jozef Van der Straeten, Brugge (Assebroek). Geregistreerd op 8 december 2015 onder nummer MSR 019 C Basis voor deze aanvraag is de afstamming van volgende geregistreerde meisenier : Elisabeth

Nadere informatie

Archief Londerzeel - Parochie Malderen Sint-Amandus

Archief Londerzeel - Parochie Malderen Sint-Amandus Archief Londerzeel - Parochie Malderen Sint-Amandus Onderwerp: Parochieregisters, overlijdens 1850-1900 Bewerkt door: Louis De Bondt (2002) 18/dec 1870 ACKERMANS Joannes 47 DE LANG Helena 3 06/aug 1873

Nadere informatie

De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van

De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van door 1 mei 2016 De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van Generatie 1 1. Jacob Jasperszoon Ulden Van. Generatie 2 2.

Nadere informatie

Generatie Andreas Struelens Brussel (Kapellekerk) 11 september Pastoor in Boom (11 nov 1630).

Generatie Andreas Struelens Brussel (Kapellekerk) 11 september Pastoor in Boom (11 nov 1630). Aanvraagdossier Hugo Wellens, Rumst Geregistreerd op 01 mei 2017 onder nr MSR 038. Aanvraag op basis van afstamming van Merten Struelens, geregistreerd als meisenier op 24 maart 1626. Generatie 1 Bewijs

Nadere informatie

Parenteel van Joannes Hubertus (jan hubert)

Parenteel van Joannes Hubertus (jan hubert) pagina 1 van 5 Parenteel van Joannes Hubertus (jan hubert) Vos 1 87 1 Joannes Hubertus (jan hubert) Vos (afb. 1 ) is geboren op 03-07-1852 in Eckelrade, zoon van Wilhelmus Vos en anna Pleumeeckers. Joannes

Nadere informatie

Aanvraagdossier Em. Prof. Dr. Ir. Charles Van Aken Sint-Martens-Latem Geregistreerd op 8 januari 2015 onder nr MSR 009

Aanvraagdossier Em. Prof. Dr. Ir. Charles Van Aken Sint-Martens-Latem Geregistreerd op 8 januari 2015 onder nr MSR 009 Aanvraagdossier Em. Prof. Dr. Ir. Charles Van Aken Sint-Martens-Latem Geregistreerd op 8 januari 2015 onder nr MSR 009 Generatie 1 Volkomen bewijs van verdere afstamming via: - RA Leuven, schepengriffie

Nadere informatie

Aanvraag registratie als meisenier Geregistreerd op 05 juni 2015 onder nummer MSR 015.

Aanvraag registratie als meisenier Geregistreerd op 05 juni 2015 onder nummer MSR 015. Aanvraag registratie als meisenier Geregistreerd op 05 juni 2015 onder nummer MSR 015. Generatie 1 I. JAN VAN INGELGEM, meisenier 10 juli 1627 (str. Merten Wouters en Anthoen van Linthoudt), ged. Londerzeel

Nadere informatie

Het oudste bevolkingsregister van Dilbeek

Het oudste bevolkingsregister van Dilbeek Het oudste bevolkingsregister van Dilbeek 1813-1814 Erwin Octaaf D'hoe 2017 Foto kaft: Het Grootkasteel chateau Viron in 1810 volgens Louis Maestraeten, SV 41475 prentenkabinet Koninklijke Bibliotheek

Nadere informatie

Fragment-genealogie familie Smeets (4)

Fragment-genealogie familie Smeets (4) Fragment-genealogie familie Smeets (4) Gerard van Hoof Vervolg XII-3: Franciscus Josephus SMEETS Uit het tweede huwelijk van Franciscus Josephus SMEETS met Anna Elisabeth Hendrica STASSEN werden verder

Nadere informatie

Archief Londerzeel. Bewerkt door Louis De Bondt (2001) Steenhuffel, parochieregisters, huwelijken Bewerkt door Louis De Bondt

Archief Londerzeel. Bewerkt door Louis De Bondt (2001) Steenhuffel, parochieregisters, huwelijken Bewerkt door Louis De Bondt Archief Londerzeel Onderwerp: Steenhuffel, huwelijken 1797-1895 Opgemaakt op basis van de nog bestaande parochieregisters De vele ontbrekende gegevens werden opgevuld met informatie uit de burgerlijke

Nadere informatie

Debeerst Henricus Franciscus en kinderen

Debeerst Henricus Franciscus en kinderen Debeerst Henricus Franciscus en kinderen 11132 5 Debeerst Henricus Franciscus ^ Adinkerke º Adinkerke, 28 aug 1893 Koksijde - Oostduinkerke, 09 jun 1984 x Adinkerke, 10 nov 1920 Cuveele Maria Thérésia

Nadere informatie

JUDOCUS VAN SEGHBROECK

JUDOCUS VAN SEGHBROECK Aanvraagdossier Stefaan Thielemans, Grimbergen. Geregistreerd op 30 augustus 2017 onder nr MSR 041. Basis voor deze registratieaanvraag is de afstamming van aanvrager van volgende geregistreerde meiseniers:

Nadere informatie

impde volkstelling 1796 bewerkt door luc annaert 7/01/2007 no duplication on www unless explicit authorisation 1]

impde volkstelling 1796 bewerkt door luc annaert 7/01/2007 no duplication on www unless explicit authorisation 1] boeck,de nicolaes 32 1764 1793 brouwer aen de kerck 2 en agent coppens anna maria 26 1770 ophem aen de kerck eertbruggen,ver elisabeth 17 1779 meid aen de kerck gabriels jan 24 1772 knecht aen de kerck

Nadere informatie

Gelet op het decreet op de begraafplaatsen en de lijkbezorging van 16 januari 2004;

Gelet op het decreet op de begraafplaatsen en de lijkbezorging van 16 januari 2004; UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE VERGADERING VAN HET COLLEGE Gelet op artikel 42 en 43 van het gemeentedecreet; Gelet op het decreet op de begraafplaatsen en de lijkbezorging van 16 januari

Nadere informatie

Geraadpleegde bronnen bij genealogische opzoekingen # nr # Type Titel Auteur / Bron Uitgever Editie

Geraadpleegde bronnen bij genealogische opzoekingen # nr # Type Titel Auteur / Bron Uitgever Editie Georges Brems - Ooststatiestraat 359, 2550 Kontich 2001 Eigen opzoeking Geboorteakte Franciscus Xaverius Eeraerts GA Willebroek 1882/239 RA Beveren 1995 2002 Eigen opzoeking Geboorteakte Juliana Eeraerts

Nadere informatie

Fragment-Genealogie fam. Schei(j)en 1

Fragment-Genealogie fam. Schei(j)en 1 Fragment-Genealogie fam. Schei(j)en 1 I Martinus SCHEIJEN, gedoopt 1 januari 1661 te Schin op Geul, overleden 6 maart 1746 te Schin op Geul, 85 jaar oud. Martinus is getrouwd op 20 april 1681 te Schin

Nadere informatie

Die Nachkommen von Elsken Goyvaerts

Die Nachkommen von Elsken Goyvaerts eine genealogieonline Publikation Die Nachkommen von Elsken Goyvaerts von 4 Mai 2016 Die Nachkommen von Elsken Goyvaerts Generation 1 1. Elsken Goyvaerts. Sie heiratete mit Dirick van den Heuvel. Sie hatten

Nadere informatie

EIGENAARSTABEL "Bedrijventerrein Siesegemkouter - fase 1 (Noordelijk deel)"

EIGENAARSTABEL Bedrijventerrein Siesegemkouter - fase 1 (Noordelijk deel) "Bedrijventerrein Siesegemkouter - fase 1 (Noordelijk )" 2 41302 C 1327C 2 C 1327 C LANDEXPLO AALST BVBA 2.560 2.560 BOUWLAND 3 41302 C 1327D 2 C 1327 D LANDEXPLO AALST BVBA 2.560 2.560 BOUWLAND 4 41302

Nadere informatie

Asduif Nieuw Verbond Oude duiven 1 VAN AERSCHOT JULES ,83 2 STOUTEN FLORENT ,86 3 STOUTEN FLORENT ,69 4

Asduif Nieuw Verbond Oude duiven 1 VAN AERSCHOT JULES ,83 2 STOUTEN FLORENT ,86 3 STOUTEN FLORENT ,69 4 Asduif Nieuw Verbond Oude duiven 1 VAN AERSCHOT JULES 102025437 17 183,83 2 STOUTEN FLORENT 82055760 17 207,86 3 STOUTEN FLORENT 92071059 17 255,69 4 LENS RUDI 102118938 16 228,95 5 SCHEPERS MAURITS 102026386

Nadere informatie

Genealogie van Francis Philip AQUINA. Uitgezocht door: Pijper Lucien, Rijksweg 52, 5941 AE Velden

Genealogie van Francis Philip AQUINA. Uitgezocht door: Pijper Lucien, Rijksweg 52, 5941 AE Velden Genealogie van Francis Philip AQUINA Uitgezocht door: Pijper Lucien, Rijksweg 52, 5941 AE Velden I.1 Francis Philip AQUINA. Gehuwd voor de kerk ca 1785 Dorothea Maria JANSSEN. 1. Maria Catharina AQUINA,

Nadere informatie

St.-Martinus (Retie)

St.-Martinus (Retie) 1976 St.-Martinus (Retie) Borgers Frans 1975/1976 Slegers Jozef 1975/1976 Lenaerts Josephina 1975/1976 Lenaerts Elisabeth 1975/1976 Smets Maria 1975/1976 Van Mechelen Jan 1975/1976 Van den Put Eugeen 1975/1976

Nadere informatie

Liber Status Animarum van pastoor Gillis Van Lokeren (1631)

Liber Status Animarum van pastoor Gillis Van Lokeren (1631) Indien deze pagina niet in zijn navigatiecontext is geplaatst (als resultaat van een zoekopdracht): klik op www.heemkringopwijk.be/fr/savl-index.htm om deze PDF-pagina in haar volledige omgeving te plaatsen

Nadere informatie

Wij danken U, God, om al die lieve en goede mensen die van ons zijn heengegaan en die een bijzondere plaats innemen in ons hart.

Wij danken U, God, om al die lieve en goede mensen die van ons zijn heengegaan en die een bijzondere plaats innemen in ons hart. Stil zou ik willen zijn vandaag en in die stilte uw stilte, God dankbaar verwijlen bij zovelen die ons dierbaar zijn en die rusten in de palm van uw hand. Wij danken U, God, om al die lieve en goede mensen

Nadere informatie

Meensel kerkhof - GRAFSTEEN JANSSENS & Hubertus Janssens (212)

Meensel kerkhof - GRAFSTEEN JANSSENS & Hubertus Janssens (212) Meensel kerkhof - GRAFSTEEN JANSSENS & Hubertus Janssens (212) Of : de zoektocht naar wie het meisjesschool in Meensel heeft gebouwd was het die pater Hubert Janssens? 1. Op het kerkhof in Meensel is volgende

Nadere informatie

Genealogie van Reinier NOLDUS

Genealogie van Reinier NOLDUS Genealogie van Reinier NOLDUS Uitgezocht door: Lucien Pijper, Rijksweg 52, 5941 AE Velden I.1 Reinier NOLDUS. Gehuwd met Maria JANSSEN. 1. Anna Maria NOLDUS, gedoopt op 28 november 1790 te Venlo (getuige(n):

Nadere informatie

Opmerking voor de 3de en de 4de kolom: O = woonde hier niet in 1905 of 1912 X = woonde hier in 1905 en of twee maal O = aangekomen

Opmerking voor de 3de en de 4de kolom: O = woonde hier niet in 1905 of 1912 X = woonde hier in 1905 en of twee maal O = aangekomen Gemeentearchief Londerzeel - Deelgemeente Steenhuffel Onderwerp: Bevolking 1905 (bijgehouden tot 1912) Bewerkt door: Louis De Bondt (2002) STEENHUFFEL REGISTER DER BEVOLKING 1905 Dressé par De Maerschalck

Nadere informatie

Genealogie van Joannes HANGHS. Door: Lucien Pijper Rijksweg 52, 5941 AE Velden

Genealogie van Joannes HANGHS. Door: Lucien Pijper Rijksweg 52, 5941 AE Velden Genealogie van Joannes HANGHS Door: Lucien Pijper Rijksweg 52, 5941 AE Velden I.1 Joannes HANGHS, begraven op 10 november 1774 te Weert. Gehuwd voor de kerk op 7 februari 1768 te Weert (RK) (getuige(n):

Nadere informatie

De nakomelingen van Henricus Hannes

De nakomelingen van Henricus Hannes een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Henricus Hannes door 13 augustus 2017 De nakomelingen van Henricus Hannes Generatie 1 1. Henricus Hannes. Hij is getrouwd op 25 juli 1726 te Kasterlee

Nadere informatie

Julien Henri Georges Guequier, onderluitenant, gesneuveld.

Julien Henri Georges Guequier, onderluitenant, gesneuveld. Julien Henri Georges Guequier, onderluitenant, gesneuveld. Julien Henri Georges Guequier, geboren op zaterdag 11 maart 1893 in Gent, gesneuveld op dinsdag 13 november 1917 in Duinhoek, begraven aldaar,

Nadere informatie

Wie waren de bewoners van het Heiken tussen 1910-30?

Wie waren de bewoners van het Heiken tussen 1910-30? 1 Wie waren de bewoners van het Heiken tussen 1910-30? De kappellekensboom op het Heiken 2 Het Heiken en zijn bewoners vanaf de Kapellekesboom tot aan de Valk. Voorwoord. Voor veel mensen is de geschiedenis

Nadere informatie

SCHIPPERS. Christina Schippers ongehuwd 9/6/1777 SCHOOFS. Cornelis Schoofs 18/7/1744 SCHOOT. Maria Schoot uxor Geert Cuypers 11/12/1748 SCHOTS, SCOTS

SCHIPPERS. Christina Schippers ongehuwd 9/6/1777 SCHOOFS. Cornelis Schoofs 18/7/1744 SCHOOT. Maria Schoot uxor Geert Cuypers 11/12/1748 SCHOTS, SCOTS S SCHIPPERS Christina Schippers ongehuwd 9/6/1777 SCHOOFS Cornelis Schoofs 18/7/1744 SCHOOT Maria Schoot uxor Geert Cuypers 11/12/1748 SCHOTS, SCOTS Kind van Petrus Schots 26/3/1731 Antonius infans Petrus

Nadere informatie

Burgemeesters van Vleteren

Burgemeesters van Vleteren Gemeentearchief Vleteren NTO2 s van Vleteren (1796-heden) Tijs Goethals 2010 Inleiding Dit document geeft het overzicht van alle burgemeesters en dienstdoende burgemeesters van Oostvleteren, Westvleteren

Nadere informatie

Daens Lieven gezw 1729 De Bie Bernardus M 1 mei 1783 Z De Bie Hieronimus M 1738 I De Bie Jan gezw 1750 aan de Werf De Bie Jan Bapt M 18 aug 1757 Z De

Daens Lieven gezw 1729 De Bie Bernardus M 1 mei 1783 Z De Bie Hieronimus M 1738 I De Bie Jan gezw 1750 aan de Werf De Bie Jan Bapt M 18 aug 1757 Z De (eenen leerjongen) L 12 aug 1764 Remees Guilielmus (meester) M 31 juli 1766 I Acleman Jan Bapt M 28 okt 1784 V Adam Geerardus M 15 jan 1755 I Adam Geerardus L 28 nov 1749 Adam Janbaptist L 13 nov 1755

Nadere informatie

weert temse - dopen

weert temse - dopen andries franciscus WRT 1716 5 7 adrianus sager,de maria andries petrus WRT 1710 10 12 michael heyden,ver adriana andries jan WRT 1712 11 10 michael heyden,ver adriana aoye,van servatius WRT 1710 9 15 petrus

Nadere informatie

Fragment genealogie fam. Ruijpers Schin op Geul

Fragment genealogie fam. Ruijpers Schin op Geul Fragment genealogie fam. Ruijpers Schin op Geul Zover bekend op dit moment is de stamvader van de fam. Ruijpers afkomstig uit Berg en Terblijt. Daar werd op 23 febr 1728 gedoopt Willem Reupdrs. Hij huwde

Nadere informatie

Werkdocument Sassenus v2.1 Pagina 1 van 14 Gemaakt op 15 maart 2008 Peter Crombecq

Werkdocument Sassenus v2.1 Pagina 1 van 14 Gemaakt op 15 maart 2008 Peter Crombecq Deze werkhypothese is het resultaat van een analyse van de klappers van de akten in de parochieregisters van Leuven, aangevuld met enkele andere bronnen. Een 20-tal akten konden niet worden geplaatst en

Nadere informatie

weert a/d schelde -huwelijken

weert a/d schelde -huwelijken andries anna catharina droogenbroeck,van egidius WRT 1810 7 26 andries jan franciscus bogaert,van joanna catharina WRT 1787 4 17 assche,van josepha wouters matthias WRT 1809 5 15 assche,van petrus augustinus

Nadere informatie

Archiefoverzicht personen

Archiefoverzicht personen Archiefoverzicht personen dinsdag 5 september 2017 Documenten enkel te raadplegen in : persoonlijke doc : akten QUACKELBEEN Albert Oostende 25/03/1921 QUACKELBEEN Kamiel Gistel /09/19 QUAEGEBEUR André

Nadere informatie

$ % # # & &! # ' # # ( ) *% + #! " #! $

$ % # # & &! # ' # # ( ) *% + #!  #! $ Een analyse van de verschillende Tiegemse families en hun afstammingslijnen vanaf de 15de tot de 20ste eeuw %##& &!# '# # ( )*%+#!"#! Inhoud Inhoud, -#. /012&'3., ) 4 2 2 5 &&6 47 8 6 &&3. ) &&& 9 &/ :

Nadere informatie

huffel 200 Petrus Paulus Carolus Joannes Van

huffel 200 Petrus Paulus Carolus Joannes Van 115 / 140 e.a. G.L. Bornem huffel 200 Petrus Paulus Carolus Joannes Van Generatie 1 (proband) ( Paul Van huffel ) 1 Petrus Paulus Carolus Joannes Van huffel, geboren op 27-01-1915 in Bornem. Petrus is

Nadere informatie

Eerste generatie. Tweede generatie

Eerste generatie. Tweede generatie Eerste generatie 1. Adrianus de Keijser, geb. te Gastel. Afkomstig uit Gastel. Hij trouwde Petronilla Boerkens, getrouwd 07-01-1759 te Halsteren. i. Anna de Keijser, geb. 09-10-1759 te Halsteren. Getuigen

Nadere informatie

30 Joannes Cornelius ( John ) De Maeyer

30 Joannes Cornelius ( John ) De Maeyer 30 Joannes Cornelius ( John ) De Maeyer Generatie 1 (proband) 1 Joannes Cornelius ( John ) De Maeyer, geboren op 30-10-1908 in Sint - Amands. Joannes is overleden op 27-11-1944 in Gross-Rosen, 36 jaar

Nadere informatie

Fragment-genealogie familie Wouters

Fragment-genealogie familie Wouters 21 Fragment-genealogie familie Wouters Fon Weusten De naam Wouters komt van Walt(h)er, wat zoveel betekent als heerser over het leger, legeraanvoerder. Verwante namen zijn onder andere: Welters, Wolter(s),

Nadere informatie

110 Frans Willaert. Generatie 1 (proband)

110 Frans Willaert. Generatie 1 (proband) 110 Frans Willaert Generatie 1 (proband) 1 Frans Willaert, geboren op 30-10-1909 in Puurs. Frans is overleden op 11-02-1992 in Bonheiden, 82 jaar oud. Hij is begraven op 15-02-1992 in Puurs Erepark. Bevrijd

Nadere informatie

wolvertem 4 parochies - begrafenissen 1619-1800

wolvertem 4 parochies - begrafenissen 1619-1800 INFO : zie "Ten Geleide" voir "Ten Geleide" abbeloos egidius ROS 1751 5 21 echtg de coster joanna maria kerkhof abbeloos franciscus ROS 1775 8 19 kind 4j oud abbeloos henricus ROS 1788 8 14 kind jan baptist

Nadere informatie

Modified Register for Louis Maris

Modified Register for Louis Maris Modified Register for Louis Maris First Generation 1. Louis Maris was born on 14 Jun 1862 in Lummen. He died on 13 May 1940 in Zolder. Louis was employed 1,2,3,4 as landbouwer 1895-1900 in Viversel (Zolder).

Nadere informatie

MINISTERIE VAN NATIONALE OPVOEDING EN NEDERLANDSE CULTUUR BOUDEWIJN KONING DER BELGEN. Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

MINISTERIE VAN NATIONALE OPVOEDING EN NEDERLANDSE CULTUUR BOUDEWIJN KONING DER BELGEN. Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet. KONINKRIJK BELG IE MINISTERIE VAN NATIONALE OPVOEDING EN NEDERLANDSE CULTUUR BOUDEWIJN KONING DER BELGEN Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet. Gelet op de wet van 7 augustus 1931 op

Nadere informatie

Genealogie Annaert / Hannaert jaar familiegeschiedenis

Genealogie Annaert / Hannaert jaar familiegeschiedenis Genealogie Annaert / Hannaert - 400 jaar familiegeschiedenis 1. voorwoord Een familiegeschiedenis is nooit af want een mens wordt geboren, leeft en sterft. In 1980 vatte ik deze zoektocht naar gegevens

Nadere informatie

Klapper Burgerlijke Stand van de gemeente Walem : Geboortes

Klapper Burgerlijke Stand van de gemeente Walem : Geboortes Klapper Burgerlijke Stand van de gemeente Walem 1821-1905: Geboortes 2007 GEN-AID Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze ook, zonder voorafgaandelijk toestemming

Nadere informatie

BEKER VAN VLAANDEREN VOOR VETERANEN MANNEN Afdeling 4 Zondag 9/6/2002 ALKEN 100 meter Vet Heren Uur:15:01 Reeks:1 Wind : -0.

BEKER VAN VLAANDEREN VOOR VETERANEN MANNEN Afdeling 4 Zondag 9/6/2002 ALKEN 100 meter Vet Heren Uur:15:01 Reeks:1 Wind : -0. d BEKER VAN VLAANDEREN VOOR VETERANEN MANNEN Afdeling 4 Zondag 9/6/2002 ALKEN 100 meter Vet Heren Uur:15:01 Wind : -0.9 1 4193 ENGELEN GUILLAUME 13.54 M45 55 ATLA 8p 2 4315 MERTENS WIM 13.60 M40 58 OPW

Nadere informatie

Naamlijsten met Eerste en Plechtige Communiecanten

Naamlijsten met Eerste en Plechtige Communiecanten Naamlijsten met Eerste en Plechtige Communiecanten Eerste Communie 1894 Cornelius Van Eyndhoven, Alexis Van Hees, Frans Dries, Cornelius Heyns, Frans De Corte, Adriaan Hermans, Henri De Bont, Joseph Van

Nadere informatie

Deze werkhypothese is het resultaat van een analyse van de akten in de parochieregisters van Leuven, aangevuld met enkele andere bronnen.

Deze werkhypothese is het resultaat van een analyse van de akten in de parochieregisters van Leuven, aangevuld met enkele andere bronnen. Deze werkhypothese is het resultaat van een analyse van de akten in de parochieregisters van Leuven, aangevuld met enkele andere bronnen. Een 24-tal akten konden niet worden geplaatst en deze zijn achteraan

Nadere informatie

Godri[e] - Gadri[e] - Goderi[e] --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Godri[e] - Gadri[e] - Goderi[e] -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ouders 2 Joannes Stepanus Stevens X Joanna Adriana Sijmonssen Antwerpen - 02/03/1659 Geboren 02/12/1652 Zundert - 21/09/1681 Gehuwd Zundert - [< 1697] Overleden - 2.1 Maria X1 Gerardus Paschaelis Adriaensen

Nadere informatie

Van Leest over Zemst naar Wespelaar & Tildonk: de familie Persoons INHOUD

Van Leest over Zemst naar Wespelaar & Tildonk: de familie Persoons INHOUD Van Leest over Zemst naar Wespelaar & Tildonk: de familie Persoons Raf Van der Donckt Na vele generaties hard labeur in het Mechelse hinterland slaagt een telg uit de familie er in, in het begin van de

Nadere informatie

Tak Van Nerum uit Kersbeek-Miskom Van Nerum Anna Maria Cath. (Miskom ) vermoedelijk dezelfde die x Miskom Hopre Lambertus

Tak Van Nerum uit Kersbeek-Miskom Van Nerum Anna Maria Cath. (Miskom ) vermoedelijk dezelfde die x Miskom Hopre Lambertus Tak Van Nerum uit Kersbeek-Miskom 1 1. Van Nerum Arnoldus (+ Kersbeek 29.1.1747 x Miskom 05.08.1703 Lions Magdalena 2 1.1.Van Nerum Nicolaes (Bunsbeek 06.05.1704 3 1.2.Van Nerum Martinus (Miskom 04.03.1707

Nadere informatie

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 8 Nicolaas Luijten (Maaseik)

HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 8 Nicolaas Luijten (Maaseik) HEERLIJK LEVEN - genealogie tak 8 Nicolaas Luijten (Maaseik) Voornaamste woonplaatsen van deze tak: Brussum; Kerkrade; Maaseik; ; Swalmen; Sao Paolo (Brazilië); Update maart 2018 (correcties en aanvullingen

Nadere informatie