Kantoor Waterschap Scheldestromen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kantoor Waterschap Scheldestromen"

Transcriptie

1 Schets Ontwerp

2 Inhoudsopgave 2 inhoudsopgave 2 opdrachtomschrijving 3 analyse interieur 4 concept 5 vlekkenplannen indeling 6 vlekkenplannen indeling 7 vlekkenplannen indeling 8 vlekkenplannen indeling 9 vlekkenplannen indeling 10 vlekkenplannen indeling 11 voorstel 12 materialen en meubilair 13 3d beeld 14 3d beeld 15 3d beeld 16 bestaande situatie 17

3 Opdrachtomschrijving 3 De opdracht is te omschrijven als volgt: Voor het Waterschap Scheldestromen te Middelburg, voor het kantoor op de eerste verdieping, moet er een nieuw werkplekconcept worden uitgewerkt. Dit concept dient aan te sluiten op de nieuwe manier van werken ofwel een fl exwerkconcept. De afdelingen P&O en Commuicatie/Bedrijfscultuur zullen in de verbouwde open werkruimte op de 1e verdieping de invulling geven aan een proeftuin. Deze proeftuin moet naast de medewerkers van deze afdelingen ook capaciteit bieden aan andere medewerkers van de andere afdelingen welke ook moeten kunnen beleven en ervaren hoe een dergelijk fl exconcept werkt. Tevens dient er voor 10 fl exwerkers een fl exwerkruimte beschikbaar te zijn. Programma van Eisen: Minimaal is: -Afd P&O 14 medewerkers (waarvan minimaal 1 medewerker een vaste werkplek dient te krijgen) -Afd. Communicatie/bedrijfscultuur 10 medewerkers, waarvan 2 stagiaires. Gemiddeld p.d. 5 medewerkers aan pc plek werkzaam. 1 vaste werkplek voor fotograaf. -10 fl exwerkers. -Er moeten verschillende soorten werkplekken komen, dat houdt in dat er op zowel informele als formele manier gewerkt en overlegd kan worden. -Er moeten meer dan voldoende persoonlijke en afdelingsberging komen. In een persoonlijke locker kan post en fl exkoffer en evt. laptop geborgen worden. -Er moet een garderobe komen. -Er moet een berging voor handsfree toestellen komen. De plattegrond van het kantoor gedeelte van de eerste verdieping. -Studie naar de mogelijkheden voor een minimale inrichting met +/- 25 werkplekken. -Studie naar de mogelijkheden voor een maximale inrichting voor gehele ruimte. -Vloerafwerking ligt vast, daarbinnen moet er wel een ontwerpoplossing komen die past bij de indeling van de ruimte. -Faciliteren van zeer eenvoudig instelbare werkplekken waardoor het zeer gebruikersvriendelijk is een individuele werkplek op maat te creëren.

4 Analyse interieur 4 De huidige ruimte is qua verbouwfase in de afwerkfase. Er is een overlegruimte, printer ruimte, garderobe en bergruimte ingebouwd / vast. De rest van de ruimte is nog helemaal open en wordt ondersteunt door middel van kolommen. Er zijn aan twee zijdes ramen waardoor er voldoende daglicht naar binnen kan vallen. Er wordt een klimaatsysteem geinstalleerd en een verlaagd plafond welke ook wordt voorzien van verlichting zodat elke werkplek aan de norm kan voldoen met betrekking tot dag-, en kunstlicht. De ruimte is nu nog neutraal, maar zal een kantoortuin moeten worden met een optimale werkplek voor elke werknemer, ongeacht zijn of haar functie. De lege ruimte moet dusdanig ingevuld gaan worden dat er een prettige en afwisselende werkomgeving ontstaat die ook sociale interactie bevordert. Direct Dial Fax Web page : +31 (0) : +31 (0) : info@global-facilities.nl :

5 Concept 5 Om meer ruimte te creeeren en slim om te gaan met vierkante meters, zal er een grote tuin gecreeerd worden waarin meerdere functies naast elkaar plaats kunnen vinden. Hierdoor wordt de ruimte goed te overzien, maar wel spannend. De looproutes moeten dusdanig zijn dat deze efficient zijn, zodat een ieder zijn werkplek en de overige functies gemakkelijk kan bereiken. Hierbij moet er geen overlast van het heen en weer lopen worden ondervonden. De algemene sfeer is een open sfeer met een transparante uitstraling. Men moet wel enigszins rustig en ongestoord kunnen werken en bellen. Omdat er ook een flink aantal flexwerkplekken moet komen is het van belang dat het flexwerken ook wordt bevordert. Dit kan door middel van het stimuleren van het uit proberen van meerdere werkplekken die er daarom aantrekkelijk uitzien en de route er naar toe is ook prettig. De ruimte moet ook uitnodigend voor andere collegae worden om in de proeftuin te komen werken. Prettige sfeer. Moedigt aan tot samenwerken, kennis versterken, interactie, afwisseling. Voorbeeld kantoren: Jeanne Dekkers, Aude de Broissia, i29. Direct Dial Fax Web page : +31 (0) : +31 (0) : info@global-facilities.nl :

6 Vlekkenplannen 6 Een aantal onderzoeken naar de indeling van de ruimte qua meubilair en functies. Bij alle indelingen is in principe uit gegaan van de wens is dat er standaard bureau s komen, fl exwerkplekken, losse (fl ex) werkplekken en een aantal vaste werkplekken. Bij deze indeling zijn er veel fl exwerkplekken, die op verschillende manieren zijn uitgewerkt. Er zijn ook standaard werkplekken. Er zijn ook aparte stiltewerkplekken, cockpits, die echt af te scheiden zijn van de rest van de ruimte. De ruimte is nog erg rigide.

7 Vlekkenplannen 7 Bij deze indeling is de maximale bezettingsgraad ingetekend, wat betekent dat er zeker 60 mensen kunnen werken. Zowel aan een standaard werkplek als aan een fl exwerkplek. Er zou wel meer berging toegevoegd moeten worden, maar zelfs daar is nog plek voor. De ruimte kan de capaciteit aan, maar het wordt al snel erg onprettig om te werken omdat het lastiger wordt om er een spannende ruimte van te maken en men het gevoel te geven dat ze de ruimte hebben.

8 Vlekkenplannen 8 Deze optie biedt standaard bureau s met daar omheen afwisselende fl exwerkplekken met ook aparte informele zitjes. Er is daar meer dan voldoende ruimte voor. Hier is in principe genoeg berging. Er is ook meer afwisseling in de ruimte doordat er nu ook stilte werkplekken in de vorm van cockpits zijn toegevoegd. Door wat meubilair schuin mee te plaatsen in lijn van de wand wordt de ruimte ook wat spannender ingedeeld.

9 Vlekkenplannen 9 Hier een rigide indeling met duidelijk onderscheid in manier van werken. Dit wordt al snel saai en bevordert eigenlijk niet echt sociale interactie. Voordeel is wel dat alle functies een duidelijke plek hebben en er is meer dan voldoende loopruimte tussen alle elementen. Door het verspringen van de kasten naast de looproute oogt het nog wat rommelig.

10 Vlekkenplannen 10 Bij deze optie zijn alle mogelijke manieren van werken uitgewerkt, maar het voelt erg leeg aan. Dit komt mede doordat de standaard bureau s bij elkaar zijn geplaatst en er te weinig menging van soorten meubilair plaats vindt.

11 Vlekkenplannen 11 Er zijn nog mogelijkheden om de bergingen anders te plaatsen of om de werkplekken nog meer op te knippen en de te scheiden met een fl exwerkplek. Er zijn aparte cockpits waar men in stilte kan werken. Het wordt steeds meer een spannende ruimte: als het ware een kleine stad waar mensen heen en weer lopen, elkaar tegen komen en men een soort plek kan zoeken om te werken waar men op dat moment behoefte aan heeft. De ruimte wordt gelaagder in gebruik.

12 Voorstel 12 Het voorstel is als volgt: Er zijn plekken voor verschillende manieren van werken: standaard bureau s, overlegplekken, informele overlegplekken en stiltewerkplekken in de vorm van cockpits. Door deze plekken te mengen ontstaat er een afwisselende werkvloer. Het meubilair is dusdanig geplaatst dat er logische looproutes ontstaan en de ruimte overzichtelijk maar toch afwisselend is. De overlegplekken en cockpits zijn door middel van een andere kleur vloerafwerking geaccentueerd. Kleur komt ook terug in de stoffering van de stoelen en informele bespreek gedeeltes. De rest van de ruimte heeft een rustige basis en er is een visual om de ruimte te breken. Onder een aantal studies naar de mogelijkheden in de vloerafwerking. Direct Dial Fax Web page : +31 (0) : +31 (0) : info@global-facilities.nl :

13 Meubilair en materiaal 13 Wat betreft het meubilair en de materialen is het voorstel als volgt: -Lockers die ook gebruikt kunnen worden als ruimte scheidend element. -Witte buro s zonder berging. -Aparte losse berging, wit, voor ordners. -Flexwerkplekken in de vorm van een lounebank met tafels, of een hele hoek afgescheiden door middel van kasten. -Een vaste scheidingswand met een visual. -Meerdere plekken voor garderobe, berging, lockers en flexkoffers zodat men overal berging binnen handbereik heeft. Direct Dial Fax Web page : +31 (0) : +31 (0) : info@global-facilities.nl :

14 3d beeld 14 Linksboven beeld vanaf de entree. Ook op de zijkant van de afsluitbare overlegruimte zit een visual. De kleuren van de visual matchen met de vloerafwerking en het groen van de stoffering. Daardoor komt het geheel ook ruimtelijk in balans. Rechtsonder een zicht vanaf een van de werkplekken waarbij te zien is dat de berging ook als scheidend element dient, de kasten zijn 120 cm hoog. Direct Dial Fax Web page : +31 (0) : +31 (0) : info@global-facilities.nl :

15 3d beeld 15 Linksboven een beeld op de werkplekken en een flexwerkplek in het midden met een andere kleur vloerafwerking. Rechtsonder een beeld op een van de flexwerkplekken, deze zijn afgewerkt met een groene stoffering en geven direct een andere sfeer. Direct Dial Fax Web page : +31 (0) : +31 (0) : info@global-facilities.nl :

16 3d beeld 16 Linksboven een beeld op een flexwerkplek met links de visual, de kleuren matchen met elkaar. Rechstonder een beeld vanaf de achterste hoek. De cockpits zijn afgewerkt met een houtlook zodat er een rustig totaalbeeld onstaat en de cockpits nog een extra materiaal en sfeer toevoegen. Direct Dial Fax Web page : +31 (0) : +31 (0) : info@global-facilities.nl :

17 bestaande situatie 17 Tekeningen van de bestaande situatie. Direct Dial Fax Web page : +31 (0) : +31 (0) : info@global-facilities.nl :

Deel 2 JOHANNESSCHOOL. Deel 2 van de visie op De Ontmoeting van de basisscholen Nieuw Koningshof, Johannesschool en de Tweemaster.

Deel 2 JOHANNESSCHOOL. Deel 2 van de visie op De Ontmoeting van de basisscholen Nieuw Koningshof, Johannesschool en de Tweemaster. Deel 2 Deel 2 van de visie op De Ontmoeting van de basisscholen Nieuw Koningshof, Johannesschool en de Tweemaster. 23 juni 2005 Loes Kellendonk Karen Schuyt JOHANNESSCHOOL ONTMOETING NIEUW KONINGSHOF,

Nadere informatie

Protestantse gemeente Grote kerk

Protestantse gemeente Grote kerk Protestantse gemeente Grote kerk Analyse en voorlopig ontwerp door Margriet de Zwart Interieurarchitect 2017-04-21 Waterstaatskerk bouwjaar 1839-1841 Status Kerk en Rondeel rijksmonument Oude situatie:

Nadere informatie

Interieur kantoor SBR. Rotterdam

Interieur kantoor SBR. Rotterdam Interieur kantoor SBR Rotterdam datum: 2007 projectnummer: 783 project: Interieur SBR Rotterdam onderdeel: presentatie opdrachtgever: Stichting Bouw Research Arconiko architecten Postbus 399, 3000 AJ Rotterdam

Nadere informatie

Rust en ruimte op de werkplek

Rust en ruimte op de werkplek Rust en ruimte op de werkplek Regiobijeenkomst over Rust en Ruimte Iris de Been 7 december 2011 2 Drie centrale vragen 1. Hoe belangrijk zijn Rust en Ruimte op de werkvloer? 2. Hoe verhouden Rust en Ruimte

Nadere informatie

!pet projectinrichters. binnenkomer. enexis den bosch

!pet projectinrichters. binnenkomer. enexis den bosch !pet projectinrichters binnenkomer enexis den bosch Het Nieuwe Werken... Het centrale kantoor van Enexis staat aan het Paleis Kwartier in Den Bosch. In het nieuwe onderkomen werkt Enexis volgens het principe

Nadere informatie

Kantoor Provides - sociale woningbouwvereniging ARC18. de sociale zone een groot gebaar door het kantoor heen

Kantoor Provides - sociale woningbouwvereniging ARC18. de sociale zone een groot gebaar door het kantoor heen de sociale zone een groot gebaar door het kantoor heen Het stadhuis van IJsselstein is een gebouw van UN Studio van Ben van Berkel uit het jaar 2000. Het gebouw is opgetrokken uit beton en groengetint

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Pioenroosstraat CB Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Pioenroosstraat CB Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Pioenroosstraat 89 5644 CB Eindhoven 235.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 235.000 k.k. Postcode 5644 CB Ligging

Nadere informatie

SOCIAAL WIJKTEAM INRICHTING KANTOREN MOZAIEK EN NOORDERLICHT

SOCIAAL WIJKTEAM INRICHTING KANTOREN MOZAIEK EN NOORDERLICHT SOCIAAL WIJKTEAM INRICHTING KANTOREN MOZAIEK EN NOORDERLICHT De Sociale Wijkteams zijn dé toegangspoort voor ondersteuning en zorg in Wijchen. Op dit moment heeft het Sociaal Wijkteam een aantal ruimtes

Nadere informatie

DE ALLIANTIE AMSTERDAM

DE ALLIANTIE AMSTERDAM interieur DE ALLIANTIE AMSTERDAM 30/08/2013 INZENDING arc13 next architects NEXT ARCHITECTS / de alliantie amsterdam / 30-08-2013 vooraf transformatie Het recent getransformeerde Huygens Dok vormt samen

Nadere informatie

Hofman Dujardin Architecten. Hofman Dujardin Architecten BarentsKrans

Hofman Dujardin Architecten. Hofman Dujardin Architecten BarentsKrans Hofman Dujardin Architecten BarentsKrans Receptie balie in ontmoetingsgebied Atrium met bibliotheek Nieuw huis voor gerenommeerd advocaten- en notariskantoor Het gebouw stamt uit 1950 en heeft een vloeroppervlak

Nadere informatie

HERINRICHTING TEAMRUIMTE ADMINISTRATIE. ROCvA TEMPELHOFSTRAAT

HERINRICHTING TEAMRUIMTE ADMINISTRATIE. ROCvA TEMPELHOFSTRAAT HERINRICHTING TEAMRUIMTE ADMINISTRATIE ROCvA TEMPELHOFSTRAAT deur naar hal met balie hoofdtoegang teamruimte route naar atrium en printer archiefkasten, papierbak en kapstok tegen buitenzijde patchkast

Nadere informatie

Rijkskantoor Roermond

Rijkskantoor Roermond Opdrachtgever: Programma Start ontwerp: Oplevering: Design en Build ontwerp tbv selectie Renovatie Rijkskantoor Exterieur en interieur november 2015 januari 2016, helaas geen vervolg Openheid, transparantie

Nadere informatie

Philips High Tech Campus

Philips High Tech Campus Philips High Tech Campus Opdrachtgever: Philips Real Estate Adres: High Tech Campus 36, Eindhoven Functie: kantoor Omvang: 6.700 m2 BVO Realisatie: januari 2018 Aannemer: Strukton Worksphere Interieurbouwer:

Nadere informatie

Rechtbank Rotterdam 03 december 2015

Rechtbank Rotterdam 03 december 2015 Rijksvastgoedbedrijf Ministerie van Binnenlandse Zaken en koninkrijksrelaties Beeldkwaliteit Rechtbank Rotterdam 03 december 2015 Inleiding In dit beeldkwaliteitplan worden de ambities voor de verschijning

Nadere informatie

verbouwing RvB KPN, Den Haag

verbouwing RvB KPN, Den Haag verbouwing RvB KPN, Den Haag situatie voor verbouwing Reorganisatie In april 011 is Eelco Blok benoemd tot nieuwe topman van KPN. Direct bij de start als CEO kondigde hij een grote reorganisatie van KPN

Nadere informatie

Ontmoeten Concentreren Communiceren Faciliteren

Ontmoeten Concentreren Communiceren Faciliteren Ontmoeten Concentreren Communiceren Faciliteren Waterschap Rivierenland heeft niet zomaar een nieuw kantoorgebouw. Naast de fraaie architectuur en de duurzame bouw is het interieur precies toegesneden

Nadere informatie

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort.

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat In-Zee. Visueel en akoestisch comfort. Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd: wat

Nadere informatie

!pet projectinrichters. binnenkomer. essent roermond

!pet projectinrichters. binnenkomer. essent roermond binnenkomer essent roermond broodje met of zonder overleg... het restaurant is niet alleen geschikt om er te ontbijten, lunchen of dineren maar ook om er te vergaderen en het kan natuurlijk ook tegelijkertijd

Nadere informatie

Het bruidspaar bepaald de sfeer! Ontworpen door Erwin Post

Het bruidspaar bepaald de sfeer! Ontworpen door Erwin Post Het bruidspaar bepaald de sfeer! Ontworpen door Erwin Post Ontwerpvisie Voor het ontwerp heb ik gekeken naar de trouwlocaties die er zijn in de buurt van Emmen. Dat zijn over het algemeen romantische

Nadere informatie

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website www.meinema.nl Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd:

Nadere informatie

Bèta Sciences & Technology Zuyd Hogeschool

Bèta Sciences & Technology Zuyd Hogeschool wonderful day design architectuur met de focus op interieurontwerp Bèta Sciences & Technology Zuyd Hogeschool Het nieuwe werken en het nieuwe onderwijs Het onderwijs verandert, de huisvesting verandert

Nadere informatie

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Jansbuitensingel 30 te Arnhem 99

Huur kantoorruimte op Jansbuitensingel 30 te Arnhem 99 Huur kantoorruimte op Jansbuitensingel 30 te Arnhem 99 Aanbiedende partij: OVVICE Email: info@ovvice.nl Telefoon: 06-52354087 Omschrijving Wil jij graag werken in een unieke omgeving in het centrum van

Nadere informatie

Meubilair. Inside Information

Meubilair. Inside Information 14 Contrast zorgt voor kleur Movianto Nederland opende in juli een nieuw Europees distributiecentrum in Oss. Het bedrijf is logistieke dienstverlener in de farmaceutische industrie, biotechnologie en gezondheidszorg.

Nadere informatie

Renovatie huisvesting Nikhef. Corporate story Hoofditems kosten Visualisaties Pilot projecten

Renovatie huisvesting Nikhef. Corporate story Hoofditems kosten Visualisaties Pilot projecten Renovatie huisvesting Nikhef Corporate story Hoofditems kosten Visualisaties Pilot projecten 27 Activiteiten afgelopen periode In achtergrond is afgelopen periode veel gebeurd workshops, (technische) inventarisaties,

Nadere informatie

Interieur kantoor SBR. Rotterdam

Interieur kantoor SBR. Rotterdam Interieur kantoor SBR Rotterdam datum: 2007 projectnummer: 783 project: Interieur SBR Rotterdam onderdeel: presentatie opdrachtgever: Stichting Bouw Research Arconiko architecten Postbus 399, 3000 AJ Rotterdam

Nadere informatie

Interieur advies. Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies

Interieur advies. Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies Interieur advies Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies Analyse van de huidige situatie de woonkamer: 5,4 mx8,4 m creme witte wanden zandkleurige schouw

Nadere informatie

A r n h e m i n t e r n at i o n a l s c h o o l

A r n h e m i n t e r n at i o n a l s c h o o l A r n h e m i n t e r n at i o n a l s c h o o l Interieur Voorlopig Ontwerp oktober 2015 Zoveel landen, zoveel gebruiken. Op de gevels van de Arnhem International School zijn de kleuren en patronen van

Nadere informatie

Het nieuwe werken en flexibiliteit

Het nieuwe werken en flexibiliteit Het nieuwe werken en flexibiliteit Het nieuwe werken, flexibiliteit en voorzieningen Anneke Mezger (Royal HaskoningDHV), Claudine van Vlimmeren (Philips) Theo van der Voordt (TU Delft) Programma Het nieuwe

Nadere informatie

Structuur 1 Inrichting en aankleding school, klas en plein. Slotdocument

Structuur 1 Inrichting en aankleding school, klas en plein. Slotdocument Structuur 1 Inrichting en aankleding school, klas en plein Slotdocument Verantwoording: Ruimtes en ruimtefactoren binnen onze school zijn niet neutraal. Ze beïnvloeden het gedrag en welbevinden van de

Nadere informatie

PLECTERE AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. studio petra vonk

PLECTERE AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. studio petra vonk PLECTERE AKOESTISCHE OPLOSSINGEN studio petra vonk WAT is en wat doet het PLECTERE is een object gemaakt van wollen viltstroken waarmee akoestische scheidingswanden en roomdividers gemaakt kunnen worden.

Nadere informatie

studio RIANKNOP Baarsjesweg HM Amsterdam

studio RIANKNOP Baarsjesweg HM Amsterdam Studio RIANKNOP, een in Amsterdam gevestigde studio voor interieurarchitectuur, ontwerpt uitgesproken interieurs. Sterk conceptuele ontwerpen die een verhaal vertellen waarin opdrachtgever, gebruikers,

Nadere informatie

Blauwdruk Servicecentra - Rotterdam. 24 juli 2014

Blauwdruk Servicecentra - Rotterdam. 24 juli 2014 Blauwdruk Servicecentra - Rotterdam 24 juli 2014 2 Concept en thema werken diensten producten - flexibel - transparant - sprankelend - open - helder - groen park - actief in rustige omgeving - thuis, ontspannen

Nadere informatie

Interieur gemeentekantoren De Rotterdam

Interieur gemeentekantoren De Rotterdam Interieur gemeentekantoren De Rotterdam Interieur gemeentekantoren De Rotterdam Het ontwerp voorziet in een interieur dat een vertikale stad reflecteert die verbindingen legt tussen stedelijke knooppunten

Nadere informatie

Ergonomie in een vernieuwde kantooromgeving

Ergonomie in een vernieuwde kantooromgeving Ergonomie in een vernieuwde kantooromgeving freddy Willems www..be Drie thema s Flexplek, Het Nieuwe Werken en thuiswerken Het landschapskantoor 1 1 Flexplek, HNW en thuis werken Standpunten - geschiedenis

Nadere informatie

Fonds voor Cultuurparticipatie - Utrecht ARC18

Fonds voor Cultuurparticipatie - Utrecht ARC18 Gesitueerd aan een historische gracht in de binnenstad van Utrecht subsidieert Fonds voor Cultuurparticipatie culturele initiatieven, voornamelijk in de educatieve sector. Workshop of Wonders is gevraagd

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Bakelsedijk JG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Bakelsedijk JG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Bakelsedijk 184 5703 JG Helmond 219.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 219.500 k.k. Postcode 5703 JG Ligging In woonwijk

Nadere informatie

kantoor Wagemaker randi van gerve interieurarchitect bni

kantoor Wagemaker randi van gerve interieurarchitect bni kantoor Wagemaker randi van gerve interieurarchitect bni kantoor wagemaker randi van gerve interieurarchitect bni 0642382432 randi@vangerve.nl iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii HET KANTOOR

Nadere informatie

Randstad. Diemermere 25, Diemen. Oplevering: In samenwerking met: Quist Wintermans Architekten

Randstad. Diemermere 25, Diemen. Oplevering: In samenwerking met: Quist Wintermans Architekten randstad Opdrachtgever: Randstad Adres: Diemermere 25, Diemen Functie: kantoor Omvang: 20.000 m2 BVO Oplevering: 2016-17 Projectteam: Julian Wolse, Grea Hage In samenwerking met: Quist Wintermans Architekten

Nadere informatie

Een sfeervol verlichte ruimte creëer je met Lumick

Een sfeervol verlichte ruimte creëer je met Lumick Een sfeervol verlichte ruimte creëer je met Lumick -NEDER ABRIKAAT Lumick (8x) 600 x 1200 mm Lumick (4x) 600 x 1200 mm De magie van dolfijnen en onze andere zeezoogdieren is nu ook in onze restaurants

Nadere informatie

Plattegrond type C1 en C3 (hoek)

Plattegrond type C1 en C3 (hoek) Plattegrond type C1 en C3 (hoek) 10 11 5400 begane grond 10000 totale woonoppervlakte 127,2 m 2 woon/eetgedeelte 36,5 m 2 met openslaande deuren naar achtertuin trapkast berging in voortuin van de woning

Nadere informatie

Omschrijving Kantoorpand Poolzeestraat 7 te Lelystad

Omschrijving Kantoorpand Poolzeestraat 7 te Lelystad Omschrijving Kantoorpand Poolzeestraat 7 te Lelystad Op een goed bereikbare en mooi in het zicht liggende locatie staat deze luxe praktijken kantoorruimte met twee etages. De inrichting is makkelijk te

Nadere informatie

Notariswoning NAAR EIGEN ONTWERP

Notariswoning NAAR EIGEN ONTWERP Notariswoning NAAR EIGEN ONTWERP Een architect hadden Wendy en Michel voor het ontwerp van hun huis niet nodig. Met veel in de bladen kijken en je verdiepen in de materie kom je verder dan je denkt. Samen

Nadere informatie

Sandra Brunia Evi De Bruyne Marion Beijer Anca Gosselink

Sandra Brunia Evi De Bruyne Marion Beijer Anca Gosselink Bouwstenen voor Organisatiegerichte Huisvesting van de Belastingdienst Sandra Brunia Evi De Bruyne Marion Beijer Anca Gosselink Inhoudsopgave 0 Inleiding 1 0.1 Waarom dit boekje? 1 0.2 Totstandkoming 1

Nadere informatie

Hoe te beginnen? Vlekkenplan Breken van de ruimte Uitlijnen Logistiek

Hoe te beginnen? Vlekkenplan Breken van de ruimte Uitlijnen Logistiek BloemBloem creëert sfeer. Dit doen wij door middel van meubilair en decoratie. Chique meubilair op de juiste manier opgesteld met indrukwekkende bloemwerken als eye-catchers laten de gasten genieten en

Nadere informatie

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs 325.000,- k.k. Omschrijving Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout 5 redenen waarom u deze woning gezien moet hebben: 1. Vrijstaande jaren 30 woning met authentieke

Nadere informatie

M+R interior architecture RITUALS AMSTERDAM

M+R interior architecture RITUALS AMSTERDAM M+R interior architecture RITUALS AMSTERDAM Rituals experience als werkomgeving Hoofdkantoor Rituals Amsterdam by M+R interior architecture Opdrachtgever: Rituals Cosmetic Enterprise, de heer Raymond Cloosterman

Nadere informatie

MET GISPEN ZIT U GOED

MET GISPEN ZIT U GOED MULTILOUNGE ZINNIG ZITTEN Ongemerkt zitten we de hele dag. Aan de ontbijttafel, onderweg naar kantoor, aan een werkplek, de eettafel... En aan het einde van de dag als we moe zijn van de hele dag zitten,

Nadere informatie

Een appartement met allure op een super locatie!

Een appartement met allure op een super locatie! Een appartement met allure op een super locatie! Kloveniersburgwal 131-IV-voor in Amsterdam Algemeen: Een prachtig driekamerappartement met een bruto vloeroppervlakte van maar liefst circa 105 m² en met

Nadere informatie

E-mail: info@steigerhoutmeubels.nl. www.steigerhoutmeubels.nl

E-mail: info@steigerhoutmeubels.nl. www.steigerhoutmeubels.nl Interieurbouw t Steigertje Meubels op maat voor huis, tuin en projecten Handelsweg 7 1693 AZ Wervershoof (bezoek alleen op afspraak) Tel: 0228-543414 Fax: 0228-543418 E-mail: info@steigerhoutmeubels.nl

Nadere informatie

RENOVATIE UNIVERSITEITSBIBLIOTHEEK GRONINGEN WERKEN IN DE NIEUWE WERKOMGEVING VAN DE UB

RENOVATIE UNIVERSITEITSBIBLIOTHEEK GRONINGEN WERKEN IN DE NIEUWE WERKOMGEVING VAN DE UB P R E S E N T A T I E 0 8-1 1-2 0 1 6 P r e s e n t a t i e m e d e w e r k e r s WERKEN IN DE NIEUWE WERKOMGEVING VAN DE UB WERKEN DE NIEUWE WERKOMGEVING VAN DE UB Overzicht plattegronden Deelplattegronden

Nadere informatie

ref. C

ref. C ref. C2016-005 www.persoonlijkinterieuradvies.nl INTERIEURWENS VAN KAREN Interieurvraag en wens voor de woonkamer: Voorbeelden van sferen door Karen Voor de woon/eetkamer hebben we de volgende vraag: Wat

Nadere informatie

Mesdagstraat 29 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Mesdagstraat 29 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Mesdagstraat 29 Vlaardingen Vraagprijs 142.500 k.k. Op zoek naar een leuke woning, een echt knus appartement en ook in het centrum van Vlaardingen en waarbij authentieke glas en lood ramen bewaard zijn

Nadere informatie

De Goede Woning, Zoetermeer

De Goede Woning, Zoetermeer De Goede Woning, Zoetermeer licht in de hoofdrol nieuwe manier van werken De Goede Woning te Zoetermeer is een woningcorporatie die op zoek was naar een nieuwe manier van werken. Ze wilde hierbij de cliënt,

Nadere informatie

Huis-, Tuin- & Keuken- Boekje

Huis-, Tuin- & Keuken- Boekje Huis-, Tuin- & Keuken- Boekje Erger u niet, verwonder u slechts. Beste collega s, Na het Inspiratieboekje dat wij jullie in September uitreikten, bieden we jullie graag dit Huis, Tuin en Keukenboekje aan.

Nadere informatie

Lisdoddelaan KA Amsterdam k.k.

Lisdoddelaan KA Amsterdam k.k. TE KOOP Lisdoddelaan 44 1087 KA Amsterdam 1.075.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.075.000 k.k. Postcode 1087 KA Ligging Aan water, Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Halfvrijstaande

Nadere informatie

lengkeek Dorpstraatpanden Lengkeek gebouw Dorpstraatpanden Lengkeek gebouw Lengkeek gebouw nieuwbouw Lengkeek gebouw nieuwbouw Oude raadhuis

lengkeek Dorpstraatpanden Lengkeek gebouw Dorpstraatpanden Lengkeek gebouw Lengkeek gebouw nieuwbouw Lengkeek gebouw nieuwbouw Oude raadhuis GEMEENTEHUIS ZEIST patch-kast 0 1 2 3 4 5 (m) 0 1 2 3 4 5 (m) Dorpstraatpanden Lengkeek gebouw Dorpstraatpanden Lengkeek gebouw Lengkeek gebouw nieuwbouw lengkeek Lengkeek gebouw nieuwbouw Oude raadhuis

Nadere informatie

Stobbenveen 44 - Dongen

Stobbenveen 44 - Dongen Stobbenveen 44 - Dongen Vraagprijs 199.000,- k.k. Nieuwe hoekwoning met moderne keuken en badkamer, 3 slaapkamers en een zeer ruime zolder. Op een rustige plek gelegen in nieuwbouwwijk De Beljaart. Van

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kapellerweg 9 5707 JR Helmond 249.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 249.000 k.k. Postcode 5707 JR Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Weide Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Weide Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Weide 103 - Dongen Vraagprijs 179.000,- k.k. Ruime tussenwoning gelegen op een rustige locatie in de woonwijk De Biezen, op korte afstand van het centrum van Dongen. De woning is voorzien van Van den Bosch

Nadere informatie

Van kantoorvilla naar kantoorlandschap. KANTOREN Blokker Holding Amsterdam

Van kantoorvilla naar kantoorlandschap. KANTOREN Blokker Holding Amsterdam KANTOREN KANTOREN Van kantoorvilla naar kantoorlandschap Blokker Holding verruilde de Gooise bossen voor Amsterdam en stapte tegelijkertijd over naar een open en transparant kantoorconcept. OTH architecten

Nadere informatie

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl Hoge schuurvilla schipperdouwesarchitectuur Thuiskomen op het knooperf wordt een bijzondere

Nadere informatie

!pet projectinrichters. binnenkomer. unigarant hoogeveen

!pet projectinrichters. binnenkomer. unigarant hoogeveen binnenkomer unigarant hoogeveen aanmeren... de ontvangstbalie is als een eiland in de hal geplaatst - de ruimte faciliteert zo een ontmoeting op basis van gelijkwaardigheid. uitgangspunt bij unigarant

Nadere informatie

Een dag. XONAR Expertisecentrum Parkstad. Heerlerbaan 142, 6218 CJ Heerlen t. 043-604 55 55 www.xonar.nl. XONAR Expertisecentrum Parkstad

Een dag. XONAR Expertisecentrum Parkstad. Heerlerbaan 142, 6218 CJ Heerlen t. 043-604 55 55 www.xonar.nl. XONAR Expertisecentrum Parkstad XONAR Expertisecentrum Parkstad Heerlerbaan 12, 6218 CJ Heerlen t. 03-60 55 55 www.xonar.nl Een dag Anders Werken XONAR Expertisecentrum Parkstad Een dag Anders Werken XONAR Expertisecentrum Parkstad als

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Computerweg 24 te Utrecht 250 per maand

Huur kantoorpand op Computerweg 24 te Utrecht 250 per maand Huur kantoorpand op Computerweg 24 te Utrecht 250 per maand Aanbiedende partij: Kantoorruimtevinden.nl Email: - Telefoon:. Website: www.kantoorruimtevinden.nl Omschrijving OMEINTRODUCTIEHOE WERKT HETLOKATIESPARTNERSCONTACT

Nadere informatie

Huurprijs: 22.000,- per jaar excl. BTW

Huurprijs: 22.000,- per jaar excl. BTW Echt, Zuidsingel 2a Luxe kantoor-/praktijkruimte van 200 m² op de begane grond op een goede zichtlocatie in Maasbracht, met 5 eigen parkeerplaatsen op afgesloten terrein. Huurprijs: 22.000,- per jaar excl.

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

Subtiele aanpak van betonnen gigant

Subtiele aanpak van betonnen gigant KANTOREN Hoofdgebouw Vrije Universiteit Amsterdam VU Amsterdam Subtiele aanpak van betonnen gigant KANTOREN 16 TEKST Eva Vroom FOTOGRAFIE ONB, Kim van Zwieten Project Verbouw en herinrichting VU Hoofdgebouw

Nadere informatie

Graaf Janstraat HE Ridderkerk k.k.

Graaf Janstraat HE Ridderkerk k.k. Graaf Janstraat 12 2983 HE Ridderkerk 379.500 k.k. Graaf Janstraat 12 - Ridderkerk Vraagprijs: 379.500 k.k. Fantastische, uitgebouwde 3/1-kap woning met een mooi vrij uitzicht! Rustig, in een kindvriendelijke

Nadere informatie

Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt. Vraagprijs: ,- k.k

Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt. Vraagprijs: ,- k.k Wolfsdriesweg 3 Berg en Terblijt Vraagprijs: 470.000,- k.k. Algemeen Deze zeer ruime en volledig gerenoveerde jaren 30 villa is uitstekend afgewerkt en zeker het bezichtigen waard! Authentieke details.

Nadere informatie

Duurzaam interieur voor het kantoor van Weleda Benelux

Duurzaam interieur voor het kantoor van Weleda Benelux Duurzaam interieur voor het kantoor van Weleda Benelux 2016-2017 Bureau Kroner architecten Duurzaam interieur voor het kantoor van Weleda Benelux Al sinds 1921 produceert Weleda natuurlijke cosmetica,

Nadere informatie

Mintplantsoen 39 TE KOOP. Almere. "Unieke woning met eigen garage en oprit gelegen aan een kindvriendelijk plantsoen!"

Mintplantsoen 39 TE KOOP. Almere. Unieke woning met eigen garage en oprit gelegen aan een kindvriendelijk plantsoen! TE KOOP Mintplantsoen 39 Almere "Unieke woning met eigen garage en oprit gelegen aan een kindvriendelijk plantsoen!" Over Mintplantsoen 39 Begane grond Ruime entree met separaat toilet met fontein. De

Nadere informatie

KANTOOR GGD IJSSELLAND ZWOLLE. BiermanHenketarchitecten

KANTOOR GGD IJSSELLAND ZWOLLE. BiermanHenketarchitecten KANTOOR GGD IJSSELLAND ZWOLLE 2016 BiermanHenketarchitecten Ontwerp 2014-2015 Oplevering juni 2016 Opdrachtgever GGD IJsselland Adviseurs NV Maatschappelijk Vastgoed (projectmanagement) EWZ adviseurs (installatieadviseur)

Nadere informatie

AANKOOP - VERKOOP - HUUR - VERHUUR - TAXATIES - VASTGOEDBELEGGINGEN. Vivaldisingel 213 Nieuw-Vennep

AANKOOP - VERKOOP - HUUR - VERHUUR - TAXATIES - VASTGOEDBELEGGINGEN. Vivaldisingel 213 Nieuw-Vennep AANKOOP - VERKOOP - HUUR - VERHUUR - TAXATIES - VASTGOEDBELEGGINGEN Vivaldisingel 213 Nieuw-Vennep Omschrijving Snel verhuizen, zonder te hoeven klussen of schilderen? Kom dan kijken in dit top-appartement,

Nadere informatie

Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee. project werknr. datum opdrachtgever.

Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee. project werknr. datum opdrachtgever. Zuidbargerstraat Oranjekanaal NZ Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee project werknr. datum opdrachtgever Emmen centrum 1 Emmen 2 projectlocatie 3 2 Zuidbarge

Nadere informatie

Week 7 VERLICHTINGSPLAN

Week 7 VERLICHTINGSPLAN Week 7 VERLICHTINGSPLAN Verlichting in je interieur Verlichting komt bij veel mensen op de laatste plaats op het prioriteitenlijstje. Dat is jammer, want met verlichting kan je veel in een interieur bereiken.

Nadere informatie

Flow Traders, Amsterdam Inzending voor ARC16 Interieur Award

Flow Traders, Amsterdam Inzending voor ARC16 Interieur Award Flow Traders, Amsterdam Inzending voor ARC16 Interieur Award Flow Traders, Amsterdam EEN INTERIEUR DAT FUNCTIONEEL UITGESPROKEN EN COMFORTABEL IS Team V heeft voor Flow Traders een uitgesproken en aanpasbaar

Nadere informatie

AKTA-meter kwaliteit inrichting kindercentrum, 2-4 jaar

AKTA-meter kwaliteit inrichting kindercentrum, 2-4 jaar AKTA-meter kwaliteit inrichting kindercentrum, 2-4 jaar Inleiding Het doel van deze meter is om de kwaliteit van de inrichting van een kindercentrum vast te stellen. De meter is ingedeeld in de vier basisdoelen

Nadere informatie

Inrichting nieuwe werkvloer NCRV

Inrichting nieuwe werkvloer NCRV Inrichting nieuwe werkvloer NCRV Analyse ruimte Veel drukte door koffiehoek Groene planten maken de ruimte fris Donkere ruimte Vergadertafel staat in de weg Achterwand vrijhouden om meer licht te creëren

Nadere informatie

Custom meubels Cadeauwinkel KKeC Rotterdam

Custom meubels Cadeauwinkel KKeC Rotterdam Custom meubels Cadeauwinkel KKeC Rotterdam De plek Aan het begin van de Rotterdamse koopgoot ligt de cadeauwinkel KKeC. Het ontwerpersduo Elise & Anton Zoetmulder ontwierpen in samenwerking met Jeanne

Nadere informatie

Kantoor familiebedrijf

Kantoor familiebedrijf Kantoor familiebedrijf Werken op een erf Na alle uitbreidingsmogelijkheden in een aantal aangrenzende panden langs een hoofdweg in een Brabants dorp volledig te hebben benut, zocht dit familiebedrijf naar

Nadere informatie

Platte knoop 4 TE KOOP. Almere. "Unieke vrijstaande woning met aandacht voor detail, sfeer, afwerking en gebruik van mooie en luxe materialen!

Platte knoop 4 TE KOOP. Almere. Unieke vrijstaande woning met aandacht voor detail, sfeer, afwerking en gebruik van mooie en luxe materialen! TE KOOP Platte knoop 4 Almere "Unieke vrijstaande woning met aandacht voor detail, sfeer, afwerking en gebruik van mooie en luxe materialen!" Over Platte knoop 4 Begane grond Via de overdekte entree kom

Nadere informatie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie CJMS interieur 12 Pagina s aan interieur inspiratie Vergaderen op top niveau Vergadertafel Geef uw bedrijf een stijlvolle uitstraling met bijvoorbeeld een massief eiken (vergader)tafel, wengé gebeitst.

Nadere informatie

Brochure Desktop Januari 2014

Brochure Desktop Januari 2014 Brochure Desktop Januari 2014 System 37 De opzetwanden SYSTEM 37 worden opgebouwd met fi jne en lichte aluminium profi elen die geanodiseerd ofwel gelakt worden. Vol of doorschijnend: zij nemen weinig

Nadere informatie

Ga er eens goed voor zitten. Ergonomische tips rond beeldschermwerk

Ga er eens goed voor zitten. Ergonomische tips rond beeldschermwerk Ga er eens goed voor zitten Ergonomische tips rond beeldschermwerk Neem een juiste zithouding aan Bewaar de natuurlijke krommingen van je rug De natuurlijke krommingen van je rug zijn: een lichte holte

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Torenallee 20 te Eindhoven 250 per maand

Huur kantoorruimte op Torenallee 20 te Eindhoven 250 per maand Huur kantoorruimte op Torenallee 20 te Eindhoven 250 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimten en werkplekken beschikbaar

Nadere informatie

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14 WWW.ARTITEQ.COM 1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 12 3. SMART POCKET RAIL 14 LAAT JE INSPIREREN. ERVAAR HET GEMAK. ZIE WAT HET DOET. Als het gaat om presentatiesystemen heb je vaak

Nadere informatie

Geborgen en dynamisch

Geborgen en dynamisch KANTOREN Waterweg Wonen Vlaardingen KANTOREN Waterweg Wonen Vlaardingen Geborgen en dynamisch Zenber ontwierp voor Waterweg Wonen een nieuw interieur met een prettige mix van geborgenheid en dynamiek.

Nadere informatie

DE BOSCH KEMPERLAAN 15 3818HC AMERSFOORT

DE BOSCH KEMPERLAAN 15 3818HC AMERSFOORT DE BOSCH KEMPERLAAN 15 3818HC AMERSFOORT Ruimte, sfeer, locatie: de perfecte combinatie. VRIJSTAAND HERENHUIS IN HET BERGKWARTIER Deze woning heeft werkelijk alles: fantastische architectuur met Jugendstil

Nadere informatie

BUREAU'S. Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus. Bench Duo bureaus Accessoires Bureausets.

BUREAU'S. Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus. Bench Duo bureaus Accessoires Bureausets. BUREAU'S Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus De TUBE lijn bestaat uit een serie instelbare bureau's in 2 hoofdkleuren. Daarnaast zijn er, afhankelijk van de bladmaat

Nadere informatie

B en W Adviesnota ADVIES. Aanpassingen huisvesting/inrichting 1.C. Onderwerp

B en W Adviesnota ADVIES. Aanpassingen huisvesting/inrichting 1.C. Onderwerp Onderwerp Aanpassingen huisvesting/inrichting 1.C. Zaaknummer 362101 Teammanager Ruud Steegh B & W datum 19 maart 2018 Team Bedrijfsvoering/Facilitaire Zaken Naam steller Marleen Cranen Portefeuillehouder

Nadere informatie

business center COEN randi van gerve interieurarchitect bni

business center COEN randi van gerve interieurarchitect bni business center COEN randi van gerve interieurarchitect bni business center coen randi van gerve interieurarchitect bni 0642382432 randi@vangerve.nl iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii DIRECT

Nadere informatie

WWW.MARKANTOFFICE.COM

WWW.MARKANTOFFICE.COM WWW.MARKANTOFFICE.COM METROPOLIS MODERN OFFICE MARKANT METROPOLIS Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M METROPOLIS MODERN office www.markantoffice.com markant metropolis Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

MOLENAKKERS 35 ANNEN 385.000 k.k. www.molenakkers35.nl Omschrijving Deze karakteristieke en fraai verbouwde "hoofdmeesterswoning" met 5 slaapkamers, aangebouwde garage/ schuurruimte en een nieuwe vrijstaande

Nadere informatie

Oldenzaalsestraat 53 en 55 te Hengelo Ov. Representatieve winkel-/ kantoor-/praktijkruimte in het centrum van Hengelo

Oldenzaalsestraat 53 en 55 te Hengelo Ov. Representatieve winkel-/ kantoor-/praktijkruimte in het centrum van Hengelo Oldenzaalsestraat 53 en 55 te Hengelo Ov Representatieve winkel-/ kantoor-/praktijkruimte in het centrum van Hengelo Omgevingskaart Oldenzaalsestraat 53 te Hengelo Ov Op een toplocatie aan een invalsweg,

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Hulsbosstraat BK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Hulsbosstraat BK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Hulsbosstraat 6 5707 BK Helmond 325.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 325.000 k.k. Postcode 5707 BK Ligging In woonwijk

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 Droomhuistilburg.nl TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 LICHT EN COMFORTABEL APPARTEMENT IN TILBURG-WEST. INSTAPKLAAR MET SCHITTEREND UITZICHT OP BREDE GROENSTROOK. EEN ABSOLUTE BUITENKANS! DEZE LICHTE EN ZONNIGE

Nadere informatie

Afweging schetsen herinrichting Kerkzaal Bethelkerk Leerdam

Afweging schetsen herinrichting Kerkzaal Bethelkerk Leerdam Afweging schetsen herinrichting Kerkzaal Bethelkerk Leerdam Versie 3, 17 december 2017 Opgesteld door: werkgroep herinrichting kerkzaal Pagina 1 van 7 Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 2 2. Afwegingsmatrix

Nadere informatie