NIEUWSBRIEF 3 November 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF 3 November 2015"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF 3 November 2015 Agenda 04 november Maandopening 09 november MR vergadering 10 november Bezoek aan de bibliotheek: groep november Bezoek Slabroek: groep november Nationaal schoolontbijt 13 november Rapport 1 18 november Boomfeestdag voor groep 7 en 8 19 november Welbevinden gesprekken / ouderinterview 19 november Voorstelling Mad Science voor de hele school 23 november Week van de mediawijsheid 23 november Jaarvergadering oudervereniging: Thema ICT 24 november Welbevinden gesprekken / ouderinterview 24 november Active-day voor groep 8 op het Udens college 25 november Studiedag 2: alle kinderen vrij 27 november Nieuwsbrief 4 01 december Kijkavond Verjaardagen in november Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag en maak er een mooie dag van! 3 november Gino van Boxtel 3 november Kyrah Eggink 3 november Meike Hagenaars 4 november Milan Wadudjar 5 november Lichelle van Boxtel 21 november Emma Sewcharan 21 november Noah van Kleef 22 november Daan Kuipers 25 november Destiny van der Velden 26 november Tim Verhoeven Nationaal schoolontbijt 12 november Bij het Nationaal Schoolontbijt gaan zo'n basisschoolkinderen samen ontbijten op zo'n scholen. Ook op de Meent ontbijten we met elkaar op donderdag 12 november. Het ontbijt bevat alleen brood, beleg en drinken dat het voedingscentrum beoordeelt als voorkeursproduct. Dit jaar is er ook gezorgd voor groente én fruit in het ontbijtpakket. Denkt u eraan dat de kinderen, voor deze ene keer, niet thuis hoeven te ontbijten? Dat doen we op 12 november lekker op school.

2 Boomfeestdag Uden Op woensdag 18 november 2015 wordt in ons land de 59ste editie van de Boomfeestdag gevierd met als thema Bomen & Water. Een actueel thema, omdat water niet alleen de eerste levensbehoefte is voor mensen, maar ook voor de natuur. Zonder water is er namelijk geen leven. In een gezonde natuur spelen bomen een belangrijke rol, omdat zij met haar wortels namelijk de grond vasthouden, ook zorgen ze ervoor dat het overtollig hemelwater wordt opgenomen. Ook de kinderen van de Meent leveren hun bijdrage aan een goed milieu door deel te nemen aan de nationale boomfeestdag. We gaan in overleg met de gemeente Uden op een door hen vastgestelde locatie de zo onmisbare en belangrijke bomen planten. Experimenteren met de gekke professoren van Mad Science! Op 19 november om uur komt Mad Science een wetenschap & techniekworkshop verzorgen op De Meent. Tijdens de workshop maken de kinderen kennis met experimenten en ze zien een wervelende demonstratie. Zie hoe onze ogen onze hersenen voor de gek kunnen houden, hoe je een paperclip laat zweven, of hoe lucht het weer beïnvloedt en nog veel meer. Kinderen krijgen op deze manier een positieve kijk op wetenschap & techniek en beseffen beter hoe het de wereld om hen heen beïnvloedt. Week van de mediawijsheid Media & Respect Nooit eerder was het zo eenvoudig om snel met anderen in contact te komen, ervaringen te delen of in discussie te gaan. Met wie dan ook, waar dan ook ter wereld. De mogelijkheden van internet en sociale media zijn ongekend. Maar ondertussen zijn we met elkaar zo snel en massaal gaan communiceren dat zorgvuldigheid, privacy bescherming en het even tot tien tellen er vaak bij inschieten. De druk om snel te publiceren, het verlangen naar nieuwswaarde en naar een groot bereik winnen het dikwijls van integer handelen. In de jacht op veel likes vormt het delen van schokkende beelden, kwetsende teksten of privacygevoelige informatie al lang geen taboe meer. Online respect gaat verder dan een like Iedereen met een smartphone kan tegenwoordig met een filmpje op internet een scoop hebben. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat ook professionele mediamakers veel losser omgaan met journalistieke uitingen in sociale media. Zo schiet het checken van bronnen en het toepassen van hoor en wederhoor er steeds vaker bij in. Wordt het niet hoog tijd om een nieuwe ethische code te maken die voor álle mediamakers geldt en door iedereen wordt gerespecteerd zowel voor professionals als voor amateurs? Over deze vraag gaan we het tijdens de Week van de Mediawijsheid met elkaar hebben. Dit jaar staat het thema Media & Respect centraal en gaan we met onze kinderen in gesprek over hoe iedereen op een respectvolle manier media kan maken. Hierbij kunnen kinderen alle hulp gebruiken van opvoeders, leerkrachten en professionele mediamakers gebruiken.

3 NSCCT in groep 4 en 7 Op de Meent zijn we al jaren gewend om de resultaten van kinderen intensief te volgen. We doen dat door methodegebonden toetsen, CITO toetsen en door onze eigen observaties in de groep. Vanaf dit schooljaar is de NSCCT voor groep 4 en 7 aan onze toetsen toegevoegd. De NSCCT is een Niet Schoolse Cognitieve Capaciteiten Test. Cognitief wil zeggen het vermogen om dingen te leren, het denkvermogen. Met behulp van de NSCCT krijgen wij er zicht op of het kind presteert naar zijn/haar eigen vermogen. We zien dan nog beter of de score die het kind haalt, ook de score is waarmee we cognitief uit het kind halen wat er in zit. Het centrale moment in de NSCCT is de afname van de test. De test wordt afgenomen in de eerste vier maanden van het schooljaar. Bij ons is dat vorige week gebeurd door de eigen groepsleerkracht. De NSCCT is een klassikale test die binnen een uur tijd, volgens protocol wordt afgenomen. Een externe instantie scoort de test en komt dan met een uitslag. In de uitslag van de test wordt een IQ-score van het kind gegeven en hiermee is een leerrendementsverwachting te berekenen. Met de uitkomsten en vergelijking van de NSCCT en de leerrendementen uit de kennistoetsen kunnen wij nagaan welke instructie effectief is geweest. We gaan na welke mogelijkheden er zijn om elk kind op maat te bedienen en hoe we instructiebehoeften kunnen clusteren. De test van de NSCCT is 'slechts' een instrument. Het gaat er uiteindelijk om, om samen met het team de kinderen beter in beeld te krijgen en ons vakmanschap in te zetten om de instructie nog beter te laten aansluiten op de ontwikkelingsbehoefte van uw. Natuurlijk zal de uitslag van de test ook met u (ouders/verzorgers) worden gecommuniceerd. Vertrouwenspersonen van de Meent Op bijna iedere school zijn er vertrouwenspersonen aanwezig. Iemand in de school die u kunt vertrouwen, die naar u luistert en u advies kan geven. Op de Meent gaan wij ervan uit dat u met klachten in eerste instantie naar de betrokkene gaat, bijvoorbeeld de leerkracht. Komt u er samen niet uit, dan kunt u bij de vertrouwenspersonen van school terecht. De vertrouwenspersoon luistert, geeft advies en verwijst u door naar de juiste instanties of personen. De vertrouwenspersonen van de Meent zijn juf Kelly en juf Sabine. Wanneer u ergens tegenaan loopt, zijn zij er voor u. Zij zijn er voor zowel ouders/verzorgers als voor de kinderen. Ze luisteren graag naar uw/jouw verhaal en kunnen dan met u/jou meekijken naar eventuele vervolgstappen. Zij zijn er niet om de problemen daadwerkelijk op te lossen, maar kijken graag mee naar wie hiervoor bij uw situatie de geschikte persoon zou kunnen zijn.

4 Enkele weken geleden hebben de kinderen een ouderênquete meegekregen. Hierop kon u aangeven of u wat voor de school zou willen doen. Hierop hebben we niet zoveel reacties gekregen. Bij deze nogmaals de vraag of u de ênquete in wilt vullen. Dit kan digitaal via een link die u binnenkort in uw mailbox krijgt. De ênquete mag retour via j.nieborg@stichtingoog.nl of u kunt hem uitprinten en inleveren bij de leerkracht van uw kind. Als u liever een geprinte versie mee naar huis neemt, kunt deze vragen bij een van de leden van de oudervereniging. Het najaar is begonnen. De kledingkasten kunnen weer worden opgeruimd. Indien u kleding hebt, die u weg wil doen, kunt u die nog inleveren tot en met 3 november in de zakken die aan de kinderen zijn uitgedeeld. De container wordt 4 november geleegd. Een bericht van de verkeersouders Autoloos Grandioos Dit is de kreet van de autoloze schooldag welke wij hadden op donderdag 17 september. Wat fijn dat bijna iedereen eraan heeft gedacht om zonder de auto naar school te komen. De kinderen werden allemaal bedankt met een mooie stikker. Het was een moment om te bedenken of het altijd wel noodzakelijk is om met de auto te komen. En indien het even niet kan. dan parkeert u natuurlijk altijd op de plekken waar het mag. Helaas zien wij nog heel af en toe iemand bij de gele streep stil staan om een kind in/of uit te laten stappen. Een gele streep betekent verboden te stoppen en te parkeren!!! Verkeersplein We hadden aangekondigd dat het verkeersplein weer naar Uden zou komen. Nu zijn ze ook daadwerkelijk geweest. Maar door te veel aanmeldingen hebben wij dit jaar geen gebruik kunnen maken van het verkeersplein. Op naar het volgend jaar!!!! Zebrapad wordt verplaatst Het zebrapad ter hoogte van het Shell pompstation zal een aantal metertjes worden verplaatst. Dit doordat er meerdere mensen over de knik welke in de weg ligt (vanaf Jumbo richting centrum), in de bijeenkomst van de evaluatie van de U van Uden hebben geklaagd. De projectleider H. Bouquet en ons contactpersoon van de gemeente W. Voets zijn naar De Meent gekomen om met ons (Helma en Talitha) de beste beslissing te nemen hoever het zebrapad verplaatst dient te worden. Wanneer de werkzaamheden plaatsvinden, is ons nog niet bekend. Behouden we BVL (Brabantsveiligheidslabel) of niet?? Begin november zal er een controleur komen van BVL. Hij zal bekijken of wij daadwerkelijk dit label waardig zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat De Meent ruimschoots voldoet aan de eisen welke worden gesteld om dit label te mogen dragen.

5 Verlichtingsactie (groep 6) In december vindt de verlichtingsactie in groep zes plaats. Aangezien wij het heel belangrijk vinden dat, ondanks dat de groep klein is, het toch door kan gaan, hebben wij besloten om groep 6 van De Leeuwerik uit te nodigen met ons mee te doen. Tijdens deze actie laten we de kinderen ervaren hoe belangrijk het is om op te vallen in het donker. Met andere woorden: zorg dat je gezien wordt. Heb je reflectoren op de fiets, doet je licht het en wat voor een kleur winterjas heb je? De exacte datum is nog niet bekend, we geven dit zo spoedig mogelijk door. Tenslotte Wie wil ons maatje worden? Wij zijn ook blij als je je niet vast wilt leggen, maar ons wel incidenteel wilt helpen met de uitvoering van projecten! Spreek ons aan voor meer informatie, of mail naar: verkeersoudersuden@ziggo.nl Verkeersouders de Meent, Franka, Isabel, Talitha Nieuwe website en APP Onze nieuwe website, waar wij heel erg trots op zijn, is online, nu ook met bijbehorende APP!!! Ik nodig u uit om snel een kijkje te gaan nemen op: en de schoolapp op uw telefoon te installeren. De leerkrachten hebben geleerd hoe zij nieuwtjes, foto s en de kalender van hun groep kunnen bijhouden. De resultaten daarvan zijn ook al te zien op de website. Opnieuw aanmelden voor de nieuwsbrief via de website De nieuwsbrieven worden altijd via de website verstuurd en ook onze nieuwe website heeft zo n nieuwsbriefmodule. Het voordeel is dat iedereen zich automatisch kan in- en uitschrijven. Helaas kunnen de adressen in de oude database alleen handmatig overgezet worden in de nieuwe database. Dit is erg bewerkelijk en daarnaast is het goed om eens in de zoveel tijd de database op te schonen. Daarom versturen we ook deze maand de nieuwsbrief via de en vragen we u om uzelf opnieuw in te schrijven via de pagina nieuwsbrief van de website. Vergeet na het inschrijven niet op de link in de verificati te klikken. Attendeert u eventueel ook andere geïnteresseerden. De nieuwsbrief is openbaar en iedereen kan zich erop abonneren, ook oma's en opa's of andere geïnteresseerden.

6 Frisparty Vrijdag 30 oktober 2015 HalloweenParty - Groep 6 7 8Kom jij ook GRIEZELEN en SPOKEN en DANSEN? Durf jij het aan?! Kom verkleed en laat je bij ons schminken! We gaan ook pompoenen snijden en vleermuizen maken. En speciale hapjes en drankjes natuurlijk! Iedereen van groep is welkom! Wanneer: Vrijdag 30 oktober 2015, van uur tot uur Waar: Aula Muzerijk, Klarinetstraat 4 Uden Entree: 1,00 Aanmelden: Via de inschrijflijst op school of via de site of via frispartymuzerijk@gmail.com Let op: de daaropvolgende FrisParty is op vrijdag 11 december 2015 (KerstParty) Kijk ook op onze site voor ons hele jaarprogramma. Je kunt je daar ook inschrijven. P.S. Wij zoeken nog vrijwilligers voor het organiseren en begeleiden van de FrisParty s. Meld je aan via de site!

NIEUWSBRIEF 2 Oktober 2015

NIEUWSBRIEF 2 Oktober 2015 NIEUWSBRIEF 2 Oktober 2015 Agenda 05 oktober Dag van de Leraar 05 oktober Dierendag 06 oktober Verkeersplein groep 5-6 07 oktober Start Kinderboekenweek 14 oktober Welbevinden gesprekken 15 oktober Open

Nadere informatie

Werken aan opbrengstbewust onderwijs

Werken aan opbrengstbewust onderwijs Werken aan opbrengstbewust onderwijs Leerkrachten en directies willen graag uit kinderen halen wat er in zit. Maar er uit halen wat er in zit, hoe doet u dat eigenlijk? En wanneer weet u of u het goed

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017

NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017 NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017 Agenda 6 november: tussenrapport 8 november: MR-vergadering 9 november: maandfeest 10 november: schoolontbijt en ontbijt bij de Burgemeester groep 1-2 11 november: deelname

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2015

Nieuwsbrief December 2015 Nieuwsbrief December 2015 Belangrijke data 26 november Informatieavond MR 19.15u-21.30u 30 november Maandopening 1 december Informatie avond groep 1-2 4 december Sinterklaas 17 december Kerstviering 21

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 Agenda: Wo 4 juli: afscheid van juf Sabine/afscheid schoolverlaters van De Klimboom Do 5 juli: laatste schooldag groep 1 t/m 7 Vr 6 juli: studiedag/kinderen een vrije dag en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit;

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; Maandkalender oktober 2015 1 Teamvergadering; 16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; 20 welbevindengesprekken;

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal Juli en augustus 2015 Bezoek aan het Baafje Ouderportaal School app voor smartphones Gebruik van foto s Bericht van juf Mireille Naschoolse wetenschap- en tecniekcursus Afscheid groep 8 Villa Lilla Nieuwe

Nadere informatie

Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016

Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016 Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Wist u dat? Verjaardagen Opbrengst

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Februari 2016 Agenda FEBRUARI 1. 8:45-10:30 Open Inloop 2. Oudergesprekken groepen 3 t/m 7 3. Oudergesprekken

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Agenda Hand geven in de groepen 1 tot en met 8 Pesten Nieuws van de intern begeleiders: dyslexie Op handen en voeten Schoolfruit Digiduif: contact opnemen met school

Nadere informatie

MARIMBAZUIN september 2015

MARIMBAZUIN september 2015 MARIMBAZUIN september 2015 De van Willem, directeur a.i. Dit is de eerste Marimbazuin van mijn hand. Het schooljaar is inmiddels alweer een flinke maand oud en via de mail bent u geïnformeerd over allerlei

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt.

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt. Nieuwsbrief 5 13-11-2015 Directienieuws We zijn alweer enige tijd bezig dit schooljaar en we willen u graag informeren over wat er dit schooljaar aan onderwijsontwikkelingen op de planning staat. Een uitgebreide

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Herderscheenieuwsbrief

Herderscheenieuwsbrief Herderscheenieuwsbrief Woordje van de directeur. Geachte ouders/verzorgers, Jaargang 14 Tja, en dan komt deze maand de goede Sint alweer naar ons land..! De winkels liggen al een tijdje vol met Sinterklaasspullen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014

Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014 Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Om te onthouden... 1 Natuur en techniek... 2 Taal... 3 Inspectie...

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 05 februari 2010

NIEUWSBRIEF 05 februari 2010 NIEUWSBRIEF 05 februari 2010 Computerstoring AGENDA WOENSDAG 10 FEB Opening stadsplein: leerlingen groep 3 t/m 8 VRIJDAG 12 FEB Carnaval: Alle leerlingen om 12 uur vrij ACTIE HAÏTI 2.872,00 GEVONDEN Elke

Nadere informatie

2Nieuwsbrief nr. 14 26 november 2014

2Nieuwsbrief nr. 14 26 november 2014 2Nieuwsbrief nr. 14 26 november 2014 Beste ouders, Wilt u meer weten over de dingen die op de nieuwsbrief staan? Kom dan gerust even langs op school. ` *Bijbelverhalen: Tel de dagen is het thema van de

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar.

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Kringgesprek Beste ouders, Nummer 5 2012-2013 2013 De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen.

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

DWF Vraag en antwoord

DWF Vraag en antwoord DWF Vraag en antwoord 1. Moet er nog een papieren versie als backup worden gemaakt? Antwoord: Nee, alle wedstrijden die digitaal gaan dienen via het digitaal wedstrijdformulier ingevuld te worden. 2. Wanneer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof: Berkenblad nr. 9 13 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Berkenblad van het nieuwe jaar 2015! Vanaf het volgende Berkenblad van 27 januari a.s. ontvangt u onze nieuwsbrief alleen

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

Van Dijckschool, Van Dijcklaan 4, 3723 CG Bilthoven, ,

Van Dijckschool, Van Dijcklaan 4, 3723 CG Bilthoven, , Alle hulpouders bedankt!!! Wat is het toch fantastisch om te zien en te merken dat er zoveel ouders betrokken zijn bij de school en heel vrije tijd steken om ons te helpen het voor de kinderen een fijne

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2015

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2015 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2015 Agenda 02 december Maandopening 04 december Sinterklaas op school 08 december Kerst-knutsel-activiteit voor de hele school 09 december Teamvergadering 09 december Verlichtingsproject

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Twa yn Ien

Nieuwsbrief Twa yn Ien Uit de jaarkalender 27 april Koningsdag vrij 4 t/m 8 mei mei vakantie 11 mei luizencontrole 11 mei schoolreisje groep 1,2 en 3 12 mei schoolreisje groep 4, 5 en 6 13 mei marge dag kinderen vrij 14 en 15

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 21 nummer 3: 30 oktober 2015 Bezoek Martenamuseum Donderdag 30 september hebben de kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015

Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015 Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015 31-08 Eerste schooldag Week 36 Hoofdluiscontrole Week 37 Nacontrole hoofdluis Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 07-09 Oudervereniging 20:00 uur Brabants VerkeersveiligheidsLabel

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 Nieuws van de Ouderkamer

NIEUWSBRIEF 3 Nieuws van de Ouderkamer NIEUWSBRIEF 3 Nieuws van de Ouderkamer OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam Telefoon 010 2907827 email L.Reichardt@de-akkers.nl www.de-akkers.nl November 2015 Waar te vinden? De

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015

Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwe leerlingen op onze school Senne van Oene is onze nieuwe leerling in groep 1a. Welkom Senne, een hele fijne tijd bij ons op school toegewenst! Belangrijke

Nadere informatie

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 mei 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 18 Van de directie Wat een prachtige feestweek hebben we achter de rug. Groot compliment voor

Nadere informatie

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren'

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren' De tovenaar tovert De verhalenvertelster vertelt Wat zou een tovenaar allemaal kunnen toveren? Hoe zouden de kinderen zich voelen? Waar zie je dat aan? Is de tovenaar blij/ boos/ verdrietig of bang? Hoe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 november 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 7 november 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Beste kinderen, ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2015

NIEUWSBRIEF MAART 2015 NIEUWSBRIEF MAART 2015 Bericht van directie: Beste ouders, Graag wil ik u vertellen dat ik helaas ons kindcentrum ga verlaten. Kindcentrum Theresia is een plek waar veel mooie dingen gebeuren, oprechte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR 6 Maart 2017

NIEUWSBRIEF NR 6 Maart 2017 NIEUWSBRIEF NR 6 Maart 2017 Agenda 6 maart Hoofdluis controle 16 maart Leerlingenraad 22 maart Inspiratie dag Techniek / MR 23 maart Studiedag 5 31 maart Nieuwsbrief 7 Verjaardagen 1 maart Lotte 12 jaar

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 Nr. 5 6 november 2015

Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 Nr. 5 6 november 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 Nr. 5 6 november 2015 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Om te onthouden... 2 De First Lego League... 2 Verkeer... 3 All4Africa...

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Bericht van directie: Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd, zijn we steeds meer mooie stappen aan het zetten in de ontwikkeling van onze integrale samenwerking. Graag informeren

Nadere informatie

o.a. Carnaval, cito groep 1 en 2, protocol (meer)begaafdheid

o.a. Carnaval, cito groep 1 en 2, protocol (meer)begaafdheid Hofbode 5 11 januari 2016 o.a. Carnaval, cito groep 1 en 2, protocol (meer)begaafdheid Kerst 2015 Het is alweer een aantal weken geleden maar we kunnen terugkijken op een sfeervolle Kerst. We willen alle

Nadere informatie

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8!

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! St. Vitusstraat 2 1404 HS Bussum telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 10, 1 februari 2013 Nieuws van de directie Inschrijving

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWS UIT HET TEAM Na een goede kerstvakantie zijn we in januari bijna allemaal weer met veel plezier begonnen. Helaas is juf Rina in januari ziek geweest. Op het moment van

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Kalender: 4 okt Regenboogdienst in NH-kerk, 10.00-11.00 uur 5 okt Dag van de Leerkracht 6 okt Verjaardag juf Karin 7 okt Verjaardag juf Samira 7 okt Start Kinderboekenweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

ROFFELTJE. Soms heb je van die dagen, dan gaat er niks vanzelf. Dan vind je alles moeilijk en dan denk je bij je zelf:

ROFFELTJE. Soms heb je van die dagen, dan gaat er niks vanzelf. Dan vind je alles moeilijk en dan denk je bij je zelf: ROFFELTJE > Dank u wel Soms heb je van die dagen, dan gaat er niks vanzelf. Dan vind je alles moeilijk en dan denk je bij je zelf: was deze dag maar vast voorbij. Ik vind er niks meer aan. Het rare is,

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl November 2015. Studiedag Leersaam in het teken van ICT

Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl November 2015. Studiedag Leersaam in het teken van ICT INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl November 2015 Studiedag Leersaam in het teken van ICT Op maandag 19 oktober hadden alle medewerkers

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015

Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 17-09-2015 Kalender: 18-09

Nadere informatie

Jaargang 8 18 april 2012, nummer 16

Jaargang 8 18 april 2012, nummer 16 OBS Kloosterveen, Dalton-onderwijs De Boomgaard 5, 9408 JA Assen Telefoon: 0592 39 87 56 Email: post@obs-kloosterveen-assen.nl Website: www.obs-kloosterveen-assen.nl Jaargang 8 18 april 2012, nummer 16

Nadere informatie

Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan

Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan Inhoudsopgave 1. De tussenschoolse opvang 2 1.1. Groepen 1 en 2 2 1.2. Groepen 3 t/m 8 3 2. Lunchpakket 3 3. Pedagogische uitgangspunten 4 4. Regels tijdens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 november 2015

Nieuwsbrief. 30 november 2015 Nieuwsbrief 30 november 2015 Jaargang: 2015-2016 no. 4 Agenda: 27 nov. Sintbingo gr. 7 & 8 1 dec. Nieuwsbrief 4 dec. Sint op school. Alle leerlingen om 12:00 uur vrij. 16 dec. Emmaus Kerstdiner ( info

Nadere informatie

Haaksbergen, januari 2015. Beste ouders/verzorgers, jongens en meisjes,

Haaksbergen, januari 2015. Beste ouders/verzorgers, jongens en meisjes, Haaksbergen, januari 2015 Beste ouders/verzorgers, jongens en meisjes, De winter lijkt dan toch nog in ons land te komen. In het weekend van 24 en 25 januari konden de kinderen, en anderen, genieten van

Nadere informatie