INDONESIË ( Sulawesi-Lombok-Bali) 19/11/14-29/11/14 -ANDERS DAN ANDERS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INDONESIË ( Sulawesi-Lombok-Bali) 19/11/14-29/11/14 -ANDERS DAN ANDERS"

Transcriptie

1 INDONESIË ( Sulawesi-Lombok-Bali) 19/11/14-29/11/14 -ANDERS DAN ANDERS FORMALITEITEN Internationaal paspoort verplicht, minimum 6 maanden geldig na datum terugreis. VISUM Visum verplicht. Dit kan bij aankomst op de luchthaven gekocht worden. Richtprijs 35$. Bij vertrek moet je een vertrektaks betalen. Richtprijs rupia of +/- 10. GEZONDHEID Er zijn geen inentingen verplicht voor een reis naar Indonesië. Een goede muggenmelk met Deet mag zeker niet ontbreken in de bagage. Anti-malariatabletten zijn enkel nodig indien men langer dan 5 dagen in Lombok verblijft in primitieve omstandigheden. ELEKTRICITEIT 220 V Geen adapter nodig. KLIMAAT Indonesië kent een tropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur van rond de 29 C. Het droge seizoen en dus het beste reisseizoen loopt van april tot oktober. Vanaf november begint het moessonseizoen. Als het regent is dit meestal in de namiddag of avond. TIJDSVERSCHIL Tijdens onze zomer is het 6 uur later in Indonesië dan in België. Tijdens onze winter is het 7 uur later in Indonesië dan in België. LOKALE MUNT De Indonesische munt is de Rupiah. 1 = +/ IDR. Ter plaatse kunnen euro s en dollars gewisseld worden. In de hotels worden kredietkaarten aanvaard. In grote hotels en op luchthavens bevinden zich vaak ATM automaten waar met een kredietkaart ook geld afgehaald kan worden. LIGGING Indonesië is een land in Zuid-Oost Azië dat bestaat uit ontelbare eilanden en eilandjes. Het zouden er meer dan zijn. De meeste eilanden zijn onbewoond, ongeveer een 1000-tal eilanden zijn bewoond. De bekendste en meest toeristische zijn: Bali, Java, Lombok, Sulawesi en Sumatra. Tijdens onze rondreis mochten wij kennismaken met Bali, Lombok en Sulawesi.

2 REISVERSLAG Dag 1 +2 We vertrekken met de Dreamliner van Qatar Airways met een overstap in Doha naar Denpasar. Na in totaal ongeveer 16 uur vliegen zetten we voet aan land in Denpasar, Bali. Door het tijdsverschil van 7 uur is het er ondertussen al avond. Bij aankomst dient er een visum gekocht te worden op de luchthaven. Dit verloopt erg vlot in tegenstelling tot de grenscontrole waar we door de drukte toch bijna een uur moesten wachten vooraleer we dan toch eindelijk de eerste glimp van Indonesië konden opvangen. Na de controle worden we opgewacht door Marco, de Nederlandstalige reisleider van Anders dan Anders. Marco woont ondertussen al meer dan 25 jaar in Bali en zal ons de volgende dagen onderdompelen in de Indonesische cultuur. Met de bus werden we in een half uurtje naar hotel Meridien Bali Jimbaran gebracht. Na een korte hotelinspectie kunnen we genieten van een welverdiende douche en een lekkere zeevruchten-bbq-maaltijd. Daarna is iedereen blij om zijn bed op te zoeken, toch voor een paar uurtjes. Dag 3 Na een korte nacht moeten we er al vroeg uit om een ochtendvlucht naar Sulawesi te nemen. Aan de receptie staat voor iedereen een uitgebreide ontbijt box klaar en kunnen we nog genieten van een tas koffie. De bagage is, op Anders dan Anders wijze, ondertussen al met een apart busje naar de luchthaven gebracht zodat wij zelf niet zo lang op voorhand daar moeten zijn. Na een vlucht met Garuda van ongeveer een uur komen we aan in Makassar in Sulawesi. Van hieruit wacht ons een rit van +/- 300 km. Door de slechte staat van de weg zal deze rit ongeveer 7 uur in beslag nemen. Tijdens de middag nemen we een zeer lekkere, traditionele lunch, in een lokaal restaurant in Pare Pare. Vanuit de vlakke kustregio komen we nu in steeds bergachtiger gebied. We worden beloond met prachtige panorama s en vergezichten. Uiteindelijk bereiken we in de late namiddag Torajaland en krijgen we een eerste aanblik van de typische huizen met hoge zadeldaken, de Tongkonans. Het is al donker als we onze intrek nemen in het Toraja Heritage Resort. Hier genieten we nog van een lekkere buffetmaaltijd.

3 Dag 4 Vandaag worden we ondergedompeld in de mysterieuze en specifieke Toraja cultuur. De gidsen hebben ondertussen opgevangen dat er momenteel een Feest (lees begrafenis) aan de gang is. Bij de Toraja s draait alles in het leven rond deze Feesten, de dood en de doden/begrafeniscultuur. Een begrafenis duurt over het algemeen 4 dagen. Deze voormiddag hebben we de eer om de 3 de dag van een begrafenis bij te wonen. Dit is de dag dat de varkens en buffels, sommige kosten wel tot of meer, geslacht worden. We raken allemaal serieus onder de indruk van deze rituelen, de versieringen en de sfeer die erbij hoort. Daarna bezoeken we nog een moederdorp Kete Kesu van de Toraja s. Hier bezoeken we voor het eerst de Tongkonans, typische zadeldakwoningen met bijhorende rijstschuren en maken we kennis met de rotsgraven. Sommige kisten worden in de rots ingezet, andere worden er tegenaan gebonden. Door houtrot vallen sommige graven open. Overal rondom liggen dan ook nog skeletten zichtbaar. Altijd staan aan de rotsgraven ook de Tau-Tau s, houten poppen nagemaakt naar een foto van de overledene die het graf bewaakt. Nadien gaan we lunchen in een lokaal restaurant en genieten van een typische Toraja-maaltijd. Na de lunch wandelen we over een buffelmarkt en achteraf bezoeken we het dorpje Bori waar we een menhirveld met gedenkstenen tussen de Tongkonans kunnen bewonderen. Een korte vrij pittige wandeling leidt ons ook nog naar een Babyboom waar baby s die gestorven zijn voor ze tanden hebben, begraven worden. De babylijkjes worden in foetushouding in een holte van de boom geplaatst. Deze holte wordt dichtgemaakt en de boom groeit errond. Na een aantal jaren is de holte volledig dichtgegroeid en kan de baby met de boom meegroeien tot in de hemel. Weer een typisch voorbeeld van de mysterieuze Torajacultuur. Met zeer veel indrukken die we vandaag hebben opgedaan keren we terug naar het Toraja Heritage Resort voor avondmaal en overnachting.

4 Dag 5 Vandaag ontdekken we verder de fascinerende Torajacultuur. In de voormiddag bezoeken we nog een aantal rotsgraven en bewonderen we de Tau-Tau s. Tussen de rijstvelden door wandelen we naar een grot waar vroeger ook mensen Begraven werden. De grot blijkt een groot aantal verrotte kisten en skeletten te bevatten. We zetten onze weg verder en bezoeken een soort Bokrijk in Indonesië. Hier maken wij kennis met verschillende lokale ambachten zoals het maken van de typische Tau-Tau-poppen en de levenswijze van de Toraja s. Na de lunch maken we een wandeling langs verschillende Clans = Toraja-dorpen. Marco heeft voor snoepjes en armbandjes gezorgd om uit te delen aan de kinderen. Op die manier krijgen we ook echt contact met de plaatselijke bevolking. We krijgen de indruk dat zij even vreemd naar ons Vreemde snuiters die eens bij hen komen rondneuzen kijken dan wij naar hen. Weeral unieke ervaringen opgedaan vandaag die nog lang zullen bijblijven. Na het avondmaal worden we nog getrakteerd op een blokfluitenconcert gebracht door de kinderen van een weeshuis uit de buurt. Ze kwamen met een open vrachtwagen een uur door het donker gereden om voor ons op te treden in het hotel. Daarna is het tijd voor onze laatste nacht in Toraja. Dag 6 Na 3 indrukwekkende dagen in Sulawesi/Toraja is het vandaag vooral een reisdag. Na een vroeg ontbijt vertrekken we om 5u s morgens voor een lange terugrit tot de luchthaven in Makassar. Doordat de rechtstreekse vluchten van Sulawesi naar Lombok afgeschaft zijn, wachten ons in de namiddag nog 2 vluchten. Makassar- Jakarta (+/- 2 uur) en dan Jakarta Lombok (+/- 1 u). Het is dan ook al laat in de avond als we na een transfer van een uurtje aankomen in het prachtige boetiekhotel Qunci Villa s. Hier wacht ons nog een zeer welgekomen tapasmaaltijd. Na een lange reisdag is iedereen moe en de prima bedden in het hotel zorgen voor een goede nachtrust. Dag 7 Na een zalig à la carte ontbijt met zicht op zee is het vandaag tijd voor een Genietdag. Tijdens een busrit van een dik uur richting zuiden leren we Lombok een klein beetje kennen. Marco vertelt ons wel dat Lombok niet echt het eiland is om alleen en zeker niet als vrouw te verkennen omdat er nog altijd jonge vrouwen geschaakt worden. Per trimaran, een typische motorboot, varen we in een half uurtje naar het privé-eiland Gili Sudak. Hier kunnen we al

5 snorkelend een magische onderwaterwereld verkennen. Nadien wacht ons een visbarbecue op het strand. Op de terugweg stoppen we bij een steenbakkerij. Bij aankomst is er nog even tijd voor ontspanning in het prachtige hotel. Genieten van een zalige massage, een duik in het zwembad of een lekkere aperitief aan het strand. Nadien staat er ons een fantastische avondmaaltijd met zicht op zee te wachten. Overnachting in Qunci Villas. Dag 8 Na een laatste ontbijt met zicht op zee in Qunci Villas, verlaten we vandaag Lombok en zetten per speedboot koers naar Bali. Het eerste deel van de tocht kunnen we nog op het dek van de speedboot genieten. Nadien moeten we binnen gaan zitten door te sterke deining en hoge golfslag. We zijn allemaal blij als we na een vaartijd van ongeveer 1,5 uur in Bali aankomen. Met de bus rijden we verder naar hotel Alila Manggis. Hier gebruiken wij het middagmaal, een typisch Indonesische rijsttafel. Nadien volgt een hotelbezoek. In de late namiddag doorkruisen we Bali en rijden naar het westen, richting Tanah Lot. Onderweg kunnen we voor het eerst kennismaken met Bali met zijn tempels en rijstvelden. Onmiddellijk valt op dat dit eiland zich volledig onderscheidt van de andere. De avond valt wanneer we aankomen in hotel Pan Pacific Nirwana Resort. We kunnen nog net een glimp opvangen van de zeetempel van Tanah Lot, gelegen in de achtertuin van het hotel. Voor het avondmaal staat er nog een Durf te Vragen workshop op het programma. Daarna laten we ons het avondmaal goed smaken en genieten we van een goede nachtrust.

6 Dag 9 Ontbijten met zicht op de zeetempel van Tanah Lot. Na het ontbijt wandelen we naar deze zeetempel voor een kort bezoek. Doordat de tempel verder van de meer toeristische plaatsen afligt, is het er nog rustig en kunnen we de tempel op het gemak bezoeken. De grote horde toeristen die hier elke dag de tempel bezoeken, zullen pas later op de dag toekomen. Op de parking van de tempel wachten ons cabrio VW-jeeps op voor een rit door het Balinese binnenland. In colonne, 3 personen + plaatselijke chauffeur per jeep, rijden we door het berggebied en passeren dorpjes, rijstvelden, vulkanen en meren. Aan de voet van de Batukaru-vulkaan maken we een wandeling door de prachtige rijstterrassen. Overal zien we de plaatselijke bevolking aan het werk. De blakende zon doet ons al snel zweten van deze nochtans vlakke wandeling terwijl deze mensen hierin zwaar werk staan te verrichten. Aan het einde van de wandeling bezoeken we nog een bostempel. Om deze te mogen bezoeken heeft Marco ons allemaal voorzien van een Sarong die op typische wijze geknoopt en gedragen dient te worden vooraleer we het heiligdom mogen betreden. Nadien rijden we naar een plaatselijk restaurant waar we nog eens kunnen genieten van een eenvoudige lunch. Na de lunch zetten we onze weg verder en bezoeken we nog de tempel Pura Ulun Danu, gelegen aan/op een kratermeer. Na dit bezoek rijden we verder door het binnenland terug naar het hotel. Onderweg komen we nog veel tempels, dorpen en een grote processie tegen. Er blijft nog even tijd voor een plonsje in het zwembad van het hotel en/of een aperitief in de bar. Vanavond heeft Guy nog een verrassing in petto. Voor het avondmaal heeft Anders dan Anders een reservatie kunnen regelen in een van de meest hippe Beach Clubs van Bali met name de Potatoe Head Beach Club in Seminyak. Een zalige plek voor onze laatste avond in Indonesië. Dag Onze laatste dag op Bali kunnen we beginnen aan een rustig tempo. Tijdens een vrije voormiddag kunnen op het gemak genieten van lekker uitslapen, ontbijt, een massage of even relaxen aan het zwembad. In de late voormiddag staat er nog een site inspection van het hotel en golfterrein op het programma. Voor diegenen die willen, heeft Guy een namiddag uitstap georganiseerd langs de toeristische kant van Bali. Door de vele files, ja ook hier, duurt het hier telkens wel even om ergens te geraken. We rijden langs Seminyak, Legian en Kuta Beach en kunnen hier de verschillen tussen de badplaatsen ontdekken. Ook de winkelcentra ontgaan ons hier niet en uiteraard moet hier nog even gestopt worden vooraleer het busje ons aan de luchthaven afzet. Na eventjes is ook het bagagebusje daar en de rest van de groep die nog in het hotel is gebleven om te relaxen. Ondertussen is het tijd geworden om in te checken. Na het afscheid van Marco en Guy is het al bijna boarding time voor de terugvlucht richting België. Na overstap in Doha landen we s morgens om 07.15u plaatselijke tijd veilig terug in Brussel na een fantastische reis door Indonesië waar we voor altijd veel mooie herinneringen aan zullen bewaren.

7 BIJKOMENDE TOERISTISCHE- EN HOTELINFORMATIE Op Bali ontdekten wij enkele zeer bekende badplaatsen, elk met hun eigenheid en specifieke doelpubliek: - Nusa Dua is een ietwat oudere badplaats - Seminyak is the place to be voor de M as tu vu. De chiquere hotels en winkels liggen hier. Hier vindt men veel mooie, duurdere winkelcentra en (art)shops - Kuta Beach is The place to be voor de surfers - In Legian verblijven vooral de Backpackers of rugzaktoeristen In Legian vindt men de grotere shopping malls. Hotels waar we verbleven of die we bezochten tijdens de rondreis: Hotel Le Meridien Bali Jimbaran**** Mooi, vrij recent, modern hotel. Frisse en zeer ruime kamers met ruime badkamer met ligbad en aparte douche met glazen wand, zeer goede bedden. De kamers zijn gelegen rond het zwembad. Goed eten, bar. Nadeel is dat het hotel niet vlak aan het strand ligt. Hotel Toraja Heritage Resort*** Dit is het beste hotel dat in Torajaland te vinden is. Voor 3* biedt dit hotel het nodige comfort, hoewel het vrij eenvoudig is. Zeer ruime kamers en badkamers maar vrij donker ingericht. De Deluxe kamers zijn een aanrader omdat ze gelegen zijn in de typische Tongkonans. Slechts 2 kamers per Tongkonan en de kamers gelijkvloers beschikken over een buitendouche. Door de typische bouwstijl hebben deze kamers wel een meerwaarde. Avondmaaltijden zijn in buffetvorm: ruim voldoende, veel keuze, kwaliteit ok. Zeer lekker en uitgebreid ontbijt. Qunci Villas Lombok*****

8 Een pareltje. Charmehotel aan het strand gelegen. Bij hoog water palmt de zee ook het strand in. Van bij het binnenstappen krijg je er een zen-gevoel. Zeer charmant. Ruime kamers, waarvan een aantal met buitendouche. Het hotel straalt echt rust en luxe uit. 3 mooie buitenzwembaden. Rond de zwembaden voldoende Balinese en gewone ligbedden. Buiten à la carte ontbijten met zicht op zee mogelijk. Goede Spa. Eten van zeer goede kwaliteit. Rustig gelegen. Super-service. Alilla Manggis**** Hotel van de Alilla-keten, gelegen vlak aan zee. Er is geen strand meer voor het hotel. Strand bereikbaar per busje. Mooie ietwat donkerdere kamers. Proper en fris. Maaltijd,Indonesische rijsttafel, heel erg lekker. Hotel zeker nog heel erg goed, maar binnen een enkele jaren zullen er toch wat renovaties nodig zijn. Rustig hotel. Ideaal voor honeymooners. Niet zo heel veel te beleven in het hotel zelf. Pan Pacific Nirwana Resort**** Rustig gelegen met zicht op de zeetempel van Tanah Lot. Ideaal hotel ook voor golfers. Golfterrein op het domein van het hotel. Zeer groot domein en hotel, beetje Disney achtig. Zeer ruime kamers met ruime open badkamer die met luiken kan aftesloten worden. Maaltijden goed in orde. Avondmaaltijd à la carte. Ontbijt in buffetvorm met ruim voldoende keuze. Mogelijkheid tot buiten eten. Veel faciliteiten: bar, winkeltjes, goede spa, zwembaden met glijbaan. Selectair deelnemers: - Tine Vande Walle / Selectair Tielt Travel - Jef Van Dun / Selectair Reisburo Noorderkempen - Adriaan De Keuster / Selectair Aktief Travel - Christine De Beer / Selectair De Beer Travel - Goele Custers / Selectair Reisburo Elly Coenen - Ann Liekens / Selectair Insight Travel

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1-31-10-2015 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. Afspraak aan de luchthaven in Antwerpen om 15h45, vertrek is voorzien om 16h00. We vertrekken vanuit

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Programma SINGAPORE EN BALI

Programma SINGAPORE EN BALI Programma SINGAPORE EN BALI Dag 1-05-03-2017 Afspraak in Zaventem om 11h30. Uw begeleider is Dhr David Delbrouck. We vertrekken vanuit Brussel met Emirates op de vlucht naar Singapore, met overstap in

Nadere informatie

SINGAPORE & BALI. 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen

SINGAPORE & BALI. 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen SINGAPORE & BALI 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen SINGAPORE & BALI 21 Februari- 3 Maart 2016 Deze reis gaat van start in één van de Meest dynamische metropolen van Zuidoost Azië: Singapore. Hierna volgen

Nadere informatie

Programma SINGAPORE EN BALI

Programma SINGAPORE EN BALI Dag 1 - Brussel Antwerpen Singapore 04-03-2018 Programma SINGAPORE EN BALI Afspraak in Zaventem en Antwerpen. Uw begeleider is Dhr David Delbrouck. We vertrekken per luxe bus naar Schiphol en vliegen met

Nadere informatie

betoverend BAli Indonesie

betoverend BAli Indonesie betoverend BAli Indonesie GEMAAKT DOOR DENISE BALI Bali is een bestemming die u altijd bij zal blijven. Het land beschikt over een rijke cultuur, een schitterende natuur en langgerekte stranden. Dit in

Nadere informatie

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN FASCINEREND BALI - 10 DAGEN Tourcode: DJ-10D-FB-DJ10 Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Unieke 17-daagse groepsrondreis Bali en Sulawesi

Unieke 17-daagse groepsrondreis Bali en Sulawesi Unieke 17-daagse groepsrondreis Bali en Sulawesi De reis van dag tot dag Dag 1, 17 oktober 2008 Vertrek vanuit België voor de intercontinentale vlucht naar Denpasar. Dag 2,18 oktober 2008 Aankomst in Denpasar,

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Prijs per persoon bij 6 personen. Prijs per persoon bij 8 personen en meer 1.125,00 p.p. 1 Persoonskamer toeslag 315,00 p.p.

Prijs per persoon bij 6 personen. Prijs per persoon bij 8 personen en meer 1.125,00 p.p. 1 Persoonskamer toeslag 315,00 p.p. AANBIEDING 18 DAAGSE PRIVÉ RONDREIS BALI INCLUSIEF VLIEGBILJET, NEDERLANDSSPREKENDE BEGELEIDING TIJDENS EXCURSIES, HOTELS OP BASIS VAN LOGIES EN ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS. Prijs per persoon bij 2 personen

Nadere informatie

Herfst 2007. Indonesië. 19 oktober t/m 2 november

Herfst 2007. Indonesië. 19 oktober t/m 2 november Herfst 2007 Indonesië 19 oktober t/m 2 november Vrijdag 19 oktober Met de trein van 7:30 via Utrecht naar Schiphol. De directe trein reed niet dus via Amsterdam een half uur vertraging. Een prima vlucht

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR SRI LANKA & MALEDIVEN 20 28/11/2010

REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR SRI LANKA & MALEDIVEN 20 28/11/2010 REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR SRI LANKA & MALEDIVEN 20 28/11/2010 FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen is een internationaal reispas vereist dat nog minimum 6 maanden geldig is na retourdatum GEZONDHEID

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen volstaat identiteitskaart (geldig tijdens uw verblijf) LOKALE MUNT : De Bulgaarse munt is de LEV. U kunt geld afhalen aan geldautomaat

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING BALI GA ECONOMY CLASS 17 DAGEN POOLVILLA

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

FAMILIEVAKANTIE PAASVERLOF BALI MAANDAG 7 APRIL TOT EN MET DINSDAG 22 APRIL 2014

FAMILIEVAKANTIE PAASVERLOF BALI MAANDAG 7 APRIL TOT EN MET DINSDAG 22 APRIL 2014 FAMILIEVAKANTIE PAASVERLOF BALI MAANDAG 7 APRIL TOT EN MET DINSDAG 22 APRIL 2014 Pauwels Travel Events Pagina 1 16-9-2013 Transportvoorstel: Heen op maandag 7 april 2014: SQ 323 Amsterdam-Singapore 11u15-#05u50

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis Zimbabwe KROMOXI Vriendenreis Van 24 oktober tot 02 november 2014 1 5 4 Zimbabwe 3 2 1 Onze reis route op de kaart 24 okt. 2014 Vertrek per Luxe touringcar naar Dusseldorf voor de nachtvlucht op Harare

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

Reisverslag vakantie Indonesie van Peter Latul

Reisverslag vakantie Indonesie van Peter Latul Reisverslag vakantie Indonesie van Peter Latul 16 juli 2014; Op vakantie naar Bali met mijn gezin, schoonzus en nichtje, zwager EN moeder. Na een relaxte vlucht (ondanks dat mijn schoonzus niet wist waar

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

PAKKETTEN behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines.

PAKKETTEN behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. PAKKETTEN KETTEN van 31 dagen BALI vertrek elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. 2018 2019 Inbegrepen: Niet Inbegrepen: Alle Intercontinentale ntinentale vluchten

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele minuten

Nadere informatie

v. Oldenbarneveltstraat 65 lien@travel-specialist.nl 3862 SG Nijkerk www.travel-specialist.nl F. 033 245 97 04 Postbank 44.62.667

v. Oldenbarneveltstraat 65 lien@travel-specialist.nl 3862 SG Nijkerk www.travel-specialist.nl F. 033 245 97 04 Postbank 44.62.667 23-daagse combinatiereis Java / Lombok/ Gili per auto met privé chauffeur; een uitgebreide verkenningstocht van Java inclusief een afsluiter op Lombok en Gili Deze rondreis brengt u naar alle uithoeken

Nadere informatie

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek CONGO (DRC), RWANDA Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek 9 dagen en 7 nachten REF: 196 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE REISBESCHRIJVING DAG 1 - Brussel - Aankomst op de luchthaven

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Studie reis EGYPTE : Nijlcruise Aswan-Luxor en Makadi Bay 10/12/2009-15/12/2009 7Plus

Studie reis EGYPTE : Nijlcruise Aswan-Luxor en Makadi Bay 10/12/2009-15/12/2009 7Plus Studie reis EGYPTE : Nijlcruise Aswan-Luxor en Makadi Bay 10/12/2009-15/12/2009 7Plus Dag 1: 10/12/09 Vertrek met Egyptair richting Cairo aankomst om 20u50. Goede vlucht warme maaltijd en een vriendelijke

Nadere informatie

PAK Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda of vergelijkbaar prijs is afhankelijk van Luchtvaartmaatschappij.

PAK Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda of vergelijkbaar prijs is afhankelijk van Luchtvaartmaatschappij. 2019 2020 PAK PAKKETTEN van 31 dagen BALI vertrek elke dag met Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda of vergelijkbaar prijs is afhankelijk van Luchtvaartmaatschappij. Inbegrepen: Niet Inbegrepen:

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda - Klussen Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Noord Portugal & Porto 22/04/2015-25/04/2015 Transeurope

Noord Portugal & Porto 22/04/2015-25/04/2015 Transeurope Noord Portugal & Porto 22/04/2015-25/04/2015 Transeurope FORMALITEITEN : Identiteitskaart is voldoende. ELECTRICITEIT : Geen adapter nodig, hetzelfde als hier in België. KLIMAAT : Temperaturen waren zacht,

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aresti Mountain Villas - (Griekenland Zakynthos Agios Leontas) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria Cianciò - (Italië Sicilië Modica) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN ONTDEK HET PRACHTIGE Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN CAÏRO HURGHADA ESNA LUXOR KOM OMBO ASWAN Beste Blauwe Vogel-vriend, Toen ik 7 jaar jong was, reisde ik voor het

Nadere informatie

INDONESIA,... een oosterse cocktail

INDONESIA,... een oosterse cocktail INDONESIA,... een oosterse cocktail In het eerste gedeelte van deze reis laten we U kennismaken met de hoogtepunten van Centraal Java. Een bezoek aan de kleine dorpjes rond de bekende cultuurstad Yogyakarta,

Nadere informatie

Senegal bezocht van 10 tot 12 oktober 2015

Senegal bezocht van 10 tot 12 oktober 2015 Senegal bezocht van 10 tot 12 oktober 2015 Ligging Senegal ligt in West Afrika, aan de Atlantische Oceaan, omringd door Mauritanië in het Noorden, Mali in het Oosten en Guinea en Guinea-Bissau in het zuiden.

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een resort in de luxe badplaats Seminyak Deze luxe heeft u verdiend, verdiend, voor u een speciale speciale aanbieding in deze prachtige

Nadere informatie

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma 2018 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 07 april 2018 05 mei 2018 12 mei 2018 08 september 2018 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleiders

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

Hotel Oasis Salinas Sea

Hotel Oasis Salinas Sea Hotel Oasis Salinas Sea Algemeen Voorbij de westkust van Afrika en te midden van de ruige Atlantische Oceaan liggen de Kaapverdische eilanden in een oase van rust. De archipel van Kaapverdië bestaat uit

Nadere informatie

STRAND, NATUUR & CULTUUR. Selamat Jalan Tour. Bali Lombok

STRAND, NATUUR & CULTUUR. Selamat Jalan Tour. Bali Lombok STRAND, NATUUR & CULTUUR Selamat Jalan Tour Bali Lombok www.selamat jalan.nl Reisvoorwaarden aan een door ons georganiseerde reis: (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Onze reizen. In het kort de highlights van de omgeving:

Onze reizen. In het kort de highlights van de omgeving: Onze reizen JSB Advies en Bemiddeling is gespecialiseerd in individuele reizen. Hiermee bedoelen wij reizen die u ons laat samenstellen volgens uw wens. Of indien u weet welke route u wilt reizen, zorgen

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2017 Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek donderdag : 2 november 2017 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

15 dagen Indonesië- Kalimantan, Sulawesi, Lombok

15 dagen Indonesië- Kalimantan, Sulawesi, Lombok 15 dagen Indonesië- Kalimantan, Sulawesi, Lombok PROGRAMMA Dag 1 Brussel Amsterdam - Jakarta In de late namiddag vertrek u vanaf Brussel naar Amsterdam met KLM, waar u aansluitend naar Jakarta vliegt (technische

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie