Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand januari: inhoudsopgave: Probeer een ruzie uit te praten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand januari: inhoudsopgave: Probeer een ruzie uit te praten"

Transcriptie

1 inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand Terugblik kerstdiner 1-3 Citotoetsen 1-3 Nieuw thema Ko 1-3 Plastic tassen 1-3 Klassenouder 3-4 Plastic tassen 3-4 Voorleesfeest 1-8 Fietsverlichting 1-8 Spreekuur smw 1-8 Leerlingenraad 1-8 Aanleg pannaveldje 1-8 Terugblik kerstdiner 1-8 Slagerbal Tussenschoolse opvang Jarige januari Op de foto met... Adresgegevens Vertrouwenspersonen Interessante links 1 2 & 3 4 & Beste Ouders Ik heb zo het gevoel dat we een goede start hebben gemaakt. Drúk? Natuurlijk! Maar zélf noem ik dat liever dynamisch. Elk goed begin, óók van het jaar, is immers het halve werk. Mét de beste wensen voor iedereen bakten lieve ouders van onze oudervereniging volgens ijzersterke traditie goudgele oliebollen met honderden tegelijk voor alle kinderen en medewerkers van de school. Kán je het jaar béter beginnen dan met glunderende snoetjes en kleefvingers. Dank voor de inzet en de traktatie. Het nieuwe jaar is plechtig ingewijd. Overigens ook dank voor Ruud van der Laan (Albert Heijn) die de mix voor de oliebollen had geschonken. Aan het aantal oliebollen gemeten vermoedelijk een kruiwagen vol Dan kwam de afgelopen week eindelijk het beloofde pannaveldje op ons plein. Het is bijna klaar een stoere klus voor stoere ouders. Lees meer verder elders in dit InfoBlad. Ook de entree van de school is vrolijk opgepimpt. Loop eens binnen om te kijken of je iedereen kent van de school. Morgenochtend is de inloopochtend voor nieuwe ouders op onze school en zaterdag 11 februari ons OpenHuis. Ik vind het niet erg wanneer jullie als ambassadeurs van onze school deze kennismakingsmomenten doorstrooien naar jonge ouders. Zij mogen komen en zijn hartstikke welkom. Vraag hen binnen te lopen en te komen kijken naar ons prachtige gebouw en ons schoolplein. En te luisteren naar wat wij onze kinderen te bieden hebben. In de entree van de school is te zien hoeveel (en wélke) mensen zich dagelijks met inzet en enthousiasme inspannen voor de MariaGorettikinderen. Wij hopen savonds moe zijn van het praten. Tot slot vast wat over karnaval. Het is ook al bijna zo ver. Op donderdag voor karnaval is er een verkort lesrooster vanwege de bonte avond op donderdag. Vrijdagmorgen daarna is er een zo gewoon mogelijk programma op school. Wij verwachten de kinderen ook op de gewone tijd op school, maar deze strenge directeur doet pas ná 09:30u moeilijk over te laat komen ;-) Om 11:45u ontvangen wij die morgen op gepaste wijze de karnavalsadel. De kinderen en het personeel zijn vanaf 12:00u vrij van school. Nadere informatie volgt nog. Met vriendelijke groet, Tejo, directeur Wwww.bs-mariagoretii.nl U kunt via de mail ook interessante links doorgeven!! Afspraak van de maand januari: Probeer een ruzie uit te praten

2 Pagina 2 Groep 1-2 & 2-3: Terugblik op Kerstdiner Wat was het gezellig en lekker. Iedereen heeft genoten zowel de kinderen als de leerkrachten en de hulpouders. De klassen waren sfeervol ingericht en versierd en er brandden volop (elektrische) kaarsjes. Iedereen had een gerecht meegebracht en bij elkaar werd het een super meergangendiner. Er wordt nog veel over nagepraat door de kinderen. Ouders, bedankt voor jullie bijdrage aan deze fijne activiteit. Groep 1-2 & 2-3: Cito toetsen Ook de jongste kinderen ontkomen er niet aan: de Cito-toetsen. In week 2 en week 3 zijn ze afgenomen. Voor de meeste kinderen van groep 1 was het de eerste keer, maar ze vonden het heel leuk en spannend, dit streepjeswerk. De kinderen van de groepen 2 vonden het ook spannend, maar zij voelden zich daarbij ook al heel groot: het leek wel of ze al in groep 3 zaten. En de kinderen van groep 3 hebben ook heel ijverig hun toetsen gemaakt. De uitslag van de toetsen wordt tijdens de rapportgesprekken besproken. Groep 1-2 & 2-3: Nieuw thema van KO Na de kerstvakantie zijn de kleuters weer aan een nieuw thema van Ko begonnen: Brrr, wat koud. Dit thema gaat over de winter en alles wat er bij hoort. De ouders van de groepen 1 en 2 hebben al een themabrief met woordenlijst ontvangen Groep 2-3b: Plastic tassen en raamschildering Groep 2-3 van juf Sandra en juf Fieke heeft weer plastic tassen nodig. Ook zoeken zij ouders die een leuke raamschildering willen en kunnen maken. U kunt zich hiervoor aanmelden bij één van de juffen. Groep 3-4: Hoera! KLassenouder Hoera groep 3/4 heeft ook een klassenouder. Het is Maaike van der Sterren, de moeder van Stan Gietemans. Maaike, wij vinden het heel fijn dat jij onze klassenouder wil zijn. Dank je wel. Groep 3-4: Plastic tassen Wij kunnen weer plastic tassen gebruiken. Iedereen weet inmiddels dat wij meestal goed zijn voorzien. Juffrouw Ine, heb je een plastic tas voor mij? Ja, dan zijn ze snel op. Dus hebt u tassen voor ons, ze zijn wederom welkom.

3 Pagina 3 Groep 1 tm 8: Voorleesfeest bij Biblioplus Op woensdag 18 januari starten de Nationale Voorleesdagen (18 t/m 28 januari). De campagne is gericht op kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. BiblioPlus biedt peuters en kleuters een gevarieerd programma. Kinderen t/m 6 jaar die in deze periode lid worden, ontvangen bij inschrijving een vingerpopje cadeau van het uiltje uit Mama kwijt, het prentenboek van het jaar. Het lidmaatschap is gratis tot 18 jaar! Mama gezocht! Wie is De Beste Voorleesmoeder van Nederland? En hoe word je De Beste Voorleesmoeder van Nederland? In januari 2012 gaat de spannende en hilarische zoektocht van start waarin alle moeders van Nederland worden opgeroepen hun voorleeskunsten te vertonen. Op de site kunnen bekende en onbekende voorleesmoeders van 18 t/m 28 januari een filmpje uploaden om in aanmerking te komen voor 'Beste Voorleesmoeder 2012'. Groep 1 tm 8: Fietsverlichting Een bezorgde ouder attendeerde ons op het volgende: s Morgens als kinderen naar school toe gaan is het nog schemerig. Veel kinderen vergeten om hun fietsverlichting aan te zetten. Ze zijn daarom voor automobilisten bijzonder slecht zichtbaar in het verkeer. Erg gevaarlijk! Daarom, beste ouders, controleer of uw kind de fietsverlichting aan heeft staan. Denkt u ook aan uw eigen fietsverlichting? Groep 1 tm 8: School Maatschappelijk Werk Spreekuur De tijden van het School Maatschappelijk Werk zijn veranderd. In het onderstaande schema ziet u de data voor de tweede helft van het schooljaar : 24 januari 7 februari 6 en 20 maart 3 en 17 april 15 en 29 mei 12 en 26 juni. Het spreekuur is van uur! Met vriendelijke groet, Marjo Raijmakers (school)maatschappelijk werker.

4 Pagina 4 Groep 1-8: Leerlingenraad Hallo, Woensdag 11 januari hebben wij weer een vergadering gehad van de leerlingenraad. Hierover schrijven wij nu een stukje. Wij hebben vergaderd over het pannaveldje. Het pannaveldje is heel lang in verwachting geweest en nu komt het er toch! De materialen zijn al gebracht en deze week wordt het in elkaar gezet. Voor de opendag van de school op 11 februari is het zeker klaar. Ook hebben we vergaderd over de opendag. Wij willen met de leerlingenraad graag helpen. Het zou leuk zijn als er iets te doen is voor de kinderen. Ook hebben we het al over carnaval gehad, wat onze wensen zijn en wat wij graag zouden willen. Over de leerlingenraad: Wij mogen meepraten over de school zoals over de speelplaats en de activiteiten. Heb jij ideeën voor de leerlingenraad? Beneden in de hal staat een gekleurde brievenbus, stop jou idee hierin en misschien komt je idee wel uit! Groetjes Mayke en Tom Groep 1-8: Aanleg pannaveldje en aankleden van de hal De afgelopen week is er een vliegende start gemaakt met de aanleg van het pannaveldje op het schoolplein van onze school. Bernard (vader van Kefira 2b en Taylon 1a), Josha (vader van Isaak 7a en Noor 5a) en Jack (vader van Maxime 5b) hebben met hulp van concierge Hugo de klus ter hand genomen en uitgevoerd. Het geheel ziet er prachtig uit. Leerlingen van de school hebben inmiddels ongeveer alle teamleden al uitgenodigd voor een panna-krachtmeting. Het geld voor het pannaveld is geschonken door de oudervereniging van onze school. Voor de jongere kinderen van de school wordt nog een speeltoestel aangelegd. Ook dat gebeurt om kosten te sparen in eigen beheer. Dank aan de behulpzame ouders én aan onze oudervereniging. Ook de hal ivan de school is aangekleed Vader Jack heeft opnieuw een kunstwerk geproduceerd: Kom rustig eens kijken, of je iedereen ként (te)

5 Pagina 5 Groep 1 8: terugblik op het kerstdiner 2011 Het kerstdiner op onze school is wederom een groot succes geworden! Bij binnenkomst werden de kinderen en hun ouders begroet door de Kerstman. Hierdoor kwam de kerststemming er al snel in. Er heerste in alle groepen een gezellige sfeer! Iedereen heeft kunnen genieten van het heerlijke eten dat door alle ouders/ verzorgers was bereid. De kinderen vonden het erg leuk om zelf te mogen mee denken en praten over het gerecht dat ze samen met hun ouders/ verzorgers mochten maken. Er was duidelijk een grote betrokkenheid! Er kwamen leuke ideeën en hierdoor konden we tijdens het diner verschillende gerechten uit allerlei landen/culturen proeven. Nieuwe gerechten werden met smaak gegeten. Daarom willen we de klassenouders, alle ouders, de fotograaf en andere mensen die hieraan hebben meegeholpen héél erg bedanken! Namens de kerstcommissie. Meer foto s op de site van de school, wachtwoord is : kleurrijk.

6 Pagina 6 Groep 1 8: Slagerbal Coloradokevers Afgelopen zondag was het weer tijd voor het prinsenbal van de Coloradokevers. Voor derde maal werd er door hen ook weer de liedjeswedstrijd gehouden onder de noemer Slagerbal. Onze school had op het liedje Van wie ziede gïj d r enne van Die van de Go.lde een wel hele leuke tekst gemaakt. En na het optreden werd de naam van onze school dan ook direct veranderd in Maria Confetti School. Helaas hebben we dit jaar niet gewonnen, we werden tweede, een hele mooie prestatie. Bs de Ratel werd eerste en bs de Elckerlyc die dit jaar ook weer meedeed ging met de beker van de derde prijs naar huis. Meer foto s op de site

7 Pagina 7 Betreft: algemene informatie tussenschoolse opvang Beste ouder/verzorger, De tussenschoolse opvang ( tso) wordt op deze school verzorgd door Nokki. Nokki is een samenwerkingsverband tussen Kion en NOKIK bv. In deze brief ontvangt u informatie over onze werkwijze op de school, inschrijven, betaling en het doorgeven van wijzigingen. Werkwijze op school Op elke school waar Nokki de tussenschoolse opvang verzorgt, is een overblijfcoördinator aangesteld. Zij/hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van de overblijf. Het hoofd tussenschoolse opvang bij Nokki is eindverantwoordelijk voor de gehele TSO. Op de informatieborden binnen de school hangen posters, waarop u kunt zien hoe u in contact kunt komen met de overblijfcoördinator. Nokki streeft ernaar om tijdens de pauze een zorgzame omgeving te bieden, waarin kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. We vinden het belangrijk dat kinderen met plezier overblijven. Dit wordt mogelijk gemaakt door enthousiaste en gemotiveerde overblijfkrachten. Ook zorgen we ervoor dat er voldoende afwisselend spelmateriaal aanwezig is. De tussenschoolse opvang vindt plaats in de klaslokalen of in de aula/een centrale ruimte binnen de school. Dit verschilt per school. U dient uw kind zelf de lunch mee te geven, deze wordt gezamenlijk opgegeten. Daarna kan er vrij gespeeld worden, waarbij de overblijfkrachten een oogje in het zeil houden. Inschrijven Wij plaatsen kinderen middels een plaatsingscontract. U kunt zich inschrijven via onze website: (let op; indien u een sterke firewall heeft kan het zijn dat uw inschrijving gehinderd wordt, u kunt de firewall dan eventueel tijdelijk uitschakelen). U kunt kiezen voor plaatsing op vaste dagen in de week (abonnement) of, als u uw kind incidenteel wilt laten overblijven, voor een strippenkaart. Ook een combinatie van een abonnement met strippenkaart is mogelijk. Belangrijk! Zonder inschrijving kan uw kind niet door ons worden opgevangen. Ook in verband met veiligheid moeten wij weten wie er op welke dag bij overblijf horen te zijn en zonder inschrijving kunnen wij dat niet controleren. Kosten De kosten voor tussenschoolse opvang zijn gebaseerd op 40 schoolweken. U betaalt niet voor de schoolvakanties. Tweemaal per jaar int NOKIK de TSO gelden: In januari en in augustus. Er worden per keer dus 20 schoolweken geïnd. Tussentijds uw dagen wijzigen kan, met inachtneming van een maand wijzigingstermijn (zie verderop onder het kopje wijzigingen). Indien van toepassing vindt restitutie plaats. Wij kunnen helaas geen kasgeld accepteren, alle betalingen verlopen via automatische incasso of een factuur.

8 Pagina 8 Ouderlogin Als uw inschrijving door ons hoofdkantoor is verwerkt, kunnen u een ouderlogin (code) opvragen via onze website: De code is strikt persoonlijk en u kunt alleen uw eigen gegevens inzien (bijv. facturen). Ook de dagen waarvoor uw kind voor de TSO ingeschreven staat kunt u zo controleren. Let op; u kunt uw ouderlogin alleen activeren met het bij ons bekende adres. Is uw mailadres niet bij ons bekend, dan kunt u dit mailen naar admin@nokik.nl. U ontvangt een mailbericht wanneer u (opnieuw) kunt inloggen. Strippenkaart Een strippenkaart aanvragen kan via admin@nokik.nl. De strippenkaart is digitaal en elke keer als uw kind naar de opvang komt zal er een stripje afgevinkt worden. Op school dient u wel door te geven dat uw kind die dag naar de TSO komt. Op deze manier weet het overblijfteam dat uw kind komt eten. De werkwijze hiervoor verschilt per school, u kunt dit navragen op uw school. Wijzigingen in dagen Wanneer u tussentijds uw overblijfdagen wilt wijzigen kan dit vai admin@nokik.nl. Iedere wijziging die u doorvoert geldt automatisch tot het einde van uw contractperiode, tot weder wijziging. Helaas kunnen wij voor wijzigingen na 30 april (indien van toepassing) geen restituties doen. Opzeggen Indien uw kind in groep 8 zit, wordt hij/zij aan het einde van het schooljaar automatisch uitgeschreven, u hoeft hier zelf dus niets voor te doen en ontvangt eventuele niet verbruikte strippen retour. Wilt u tussentijds opzeggen dan kunt u dit doen door een mail te sturen naar admin@nokik.nl. Voor opzeggingen hanteren wij een maand opzegtermijn. Eventuele resterende strippen of teveel betaald abonnementsgeld wordt gerestitueerd. Het overblijfteam Het is belangrijk dat de continuïteit van de overblijf gegarandeerd is. Daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste vaste overblijfkrachten en invalkrachten die in geval van ziekte of afwezigheid van een van de vaste teamleden inspringen. Heeft u interesse om (af en toe) de overblijf te begeleiden, geeft u zich dan op via of rechtstreeks bij de overblijfcoördinator. Er staat uiteraard een vergoeding tegenover. Een aantal keer per jaar leest u in de nieuwsbrief van school nieuws en wetenswaardigheden over de overblijf. Ook over (wijziging in) de tarieven en andere bijzonderheden ten aanzien van de TSO wordt u in de nieuwsbrief van de school geïnformeerd. U kunt de actuele tarieven ook vinden op Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Marjet Verwer Hoofd tussenschoolse opvang. Informatie over tso op Inschrijven via

9 Pagina 9 Jarigen januari PROFICIAT Pircadie JG Gennep info@bs-mariagoretti.nl Bij ons is leren leuk, wie weet hoe groots jij wordt Brian Bezemer 8a Charissa de Batz 8b Quinty Lamers 3b Isaac Kailola 7a India de Batz 6b Imke Janssen 6a Kimberly Schuring 3a Dian Janssen 4a Taufik Izmar 4a Mohamed Izmar 8b Maxime Knops 5b Zara Basten 8a Jente Teunissen 2a Elisa Haaijman 8b Kelly Janssen 6a Lotte Kaak 3b Soufian Sayeb 1a Reke Schoenmakers 7b Interne contactpersonen machtsmisbruik primair onderwijs op bs Maria Goretti Op de foto met... Een aantal leerlingen van onze school turnen. Op 14 januari zijn zij naar Den Bosch afgereisd, de leuke middag werd afgesloten door op de foto te gaan met... Lord of the Rings Yuri van Gelder p.daals@hetnet.nl i.heijligers@bs-mariagoretti.nl Telefonisch bereikbaar onder : Tel: Manuela Tel: Ine Externe vertrouwenspersonen Er zijn 3 externe vertrouwenspersonen werkzaam bij de GGD te Venlo. U kunt ze telefonisch bereiken onder : Tel:

Informatie KION tussenschoolse opvang Brood & Spelen

Informatie KION tussenschoolse opvang Brood & Spelen Informatie KION tussenschoolse opvang Brood & Spelen Ingangsdatum: 1 januari 2015 Tussenschoolse opvang bij u in de buurt Basisscholen zijn verplicht om tussenschoolse opvang te regelen. De basisschool

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Een enthousiast overblijfteam verzorgt al meer dan 20 jaar het overblijven op k.b.s. Panta Rhei te Almere. In die 20 jaar is er veel veranderd en is de

Nadere informatie

Voorwoord. Interessante links. Afspraak van de maand januari: Probeer een ruzie uit te praten. Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand

Voorwoord. Interessante links. Afspraak van de maand januari: Probeer een ruzie uit te praten. Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand Sneeuwpret 3/4b Knutselmaterialen 3/4b Foto najaar 2012 3/4a Voorstellen 3/4a Jarigen januari Komende activiteiten Adresgegevens Vertrouwenspersonen 1

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Overblijven op OBS Molenakker... 4. De school... 4. De overblijfkrachten... 4. De gang van zaken rond het overblijven...

Inhoudsopgave. Overblijven op OBS Molenakker... 4. De school... 4. De overblijfkrachten... 4. De gang van zaken rond het overblijven... Inhoudsopgave Overblijven op OBS Molenakker... 4 De school.... 4 De overblijfkrachten.... 4 De gang van zaken rond het overblijven.... 5 Het aanmelden.... 5 Wijziging gegevens.... 5 Het afmelden.... 5

Nadere informatie

Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan

Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan Inhoudsopgave 1. De tussenschoolse opvang 2 1.1. Groepen 1 en 2 2 1.2. Groepen 3 t/m 8 3 2. Lunchpakket 3 3. Pedagogische uitgangspunten 4 4. Regels tijdens de

Nadere informatie

Tussenschoolse opvang op school Informatie schooljaar

Tussenschoolse opvang op school Informatie schooljaar Tussenschoolse opvang op school Informatie schooljaar 2018-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze informatie is een naslagwerk waarin je alles kunt vinden over de tussenschoolse opvang (TSO) bij basisschool

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE MEANDER OOTMARSUM

BASISSCHOOL DE MEANDER OOTMARSUM Huishoudelijk reglement Tussenschoolse Opvang (TSO) BASISSCHOOL DE MEANDER OOTMARSUM Overblijfkrachten Duur van de activiteit De kinderen worden van 12.00 uur tot 13.05 opgevangen. Alle overblijfkrachten

Nadere informatie

Beste Ouders. Afspraak van de maand november: Je luistert goed naar

Beste Ouders. Afspraak van de maand november: Je luistert goed naar Interessante links Wwww.bs-mariagoretii.nl Www.cito.nl Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand Lange broeken 1-4 Ouderbijdrage CJJ GMM YouTech Festival Komende activiteiten Verjaardagen Adresgegevens

Nadere informatie

Info boekje overblijf

Info boekje overblijf Info boekje overblijf Voor de ouders Karveel 45-39, 8242 VC Lelystad. Telefoon.06-25494869. E-mail: i.nooy4@upcmail.nl Stichting Overblijf in Lelystad Ing 6028728.Ingeschreven bij de KvK onder nr. 52064395.

Nadere informatie

Stichting Tussen de Middag

Stichting Tussen de Middag Stichting Tussen de Middag Informatiepakket overblijven BS Sint-Pieter Schooljaar 2016 2017 Informatiebrief Overblijven op BS Sint-Pieter Schooljaar 2016-2017 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), In deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Pauze op School. Reglement Tussen Schoolse Opvang

Pauze op School. Reglement Tussen Schoolse Opvang - 1 - Pauze op School Reglement Tussen Schoolse Opvang Prins Willem-Alexander School te Sliedrecht - 2 - Inhoudsopgave 1 Algemeen 2 Aanmelden, wijzigen, opzeggen abonnement 3 Abonnementen en betalingen

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Informatie Brochure. Tussen Schoolse Opvang. De Kromme Draai

Informatie Brochure. Tussen Schoolse Opvang. De Kromme Draai Informatie Brochure Tussen Schoolse Opvang De Kromme Draai Doelgroep Tussen schoolse opvang is voor kinderen van groep 1 tot en met 8 die op OBS De Kromme Draai onderwijs volgen. De tussen schoolse opvang

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Stichting Overblijf in Lelystad

Stichting Overblijf in Lelystad Stichting Overblijf in Lelystad Informatiebrochure voor de ouders 2016-2017 Karveel 45-39 8242 VC Lelystad telefoon: 06 25494869 e-mail: i.nooy4@upcmail.nl Stichting Overblijf in Lelystad NL02INGB0006028728

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief TSO. Wie is verantwoordelijk? Wat is het doel van de commissie TSO? Hoe verloopt de TSO? Regels. Geachte ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief TSO. Wie is verantwoordelijk? Wat is het doel van de commissie TSO? Hoe verloopt de TSO? Regels. Geachte ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief TSO Geachte ouder(s), verzorger(s), Deze brief gaat over de TSO in het schooljaar 2018-2019. Via de aanmeldstrook kunt u inschrijven voor TSO (na de zomervakantie). Ook als uw kind in het huidige

Nadere informatie

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Dit boekje heeft u als ouder van onze school ontvangen

Nadere informatie

Stichting Tussen de Middag

Stichting Tussen de Middag Stichting Tussen de Middag Informatiepakket overblijven OBS Berg Schooljaar 2016 2017 Informatiebrief Overblijven op OBS Berg Schooljaar 2016-2017 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), In deze informatiebrief

Nadere informatie

TSO Bij nood:

TSO Bij nood: Beste belangstellende, In deze nieuwsbrief zetten we weer wat dingen op een rijtje. Hoe zit het ook alweer met aan- en afmelden, bijzonderheden die van toepassing zijn tijdens de TSO, op de foto, facebook

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Overblijfreglement. CBS Willem-Alexander

Overblijfreglement. CBS Willem-Alexander Overblijfreglement CBS Willem-Alexander GELDIG VOOR HET SCHOOLJAAR 2013-2014. Geachte ouders/verzorgers, Voor u ligt het overblijfreglement van de Willem-Alexander school. Het is opgesplitst in drie delen.

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

STAPSTEENNIEUWS. Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16

STAPSTEENNIEUWS. Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16 Locatie De Muzenberg BS De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 STAPSTEENNIEUWS infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Schooljr. 2014/2015 4 juni t/m 17 juni, nr. 16 Het volgende

Nadere informatie

Stichting TSO Noordwijkerhout verzorgt op de openbare jenaplan basisschool De Regenboog de Tussen Schoolse Opvang INHOUD. Algemeen

Stichting TSO Noordwijkerhout verzorgt op de openbare jenaplan basisschool De Regenboog de Tussen Schoolse Opvang INHOUD. Algemeen Stichting TSO Noordwijkerhout verzorgt op de openbare jenaplan basisschool De Regenboog de Tussen Schoolse Opvang INHOUD Algemeen Inschrijven voor de Tussenschoolse Opvang ( verder te noemen TSO) Aanmelden

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Lucebertschool. Overblijfprotocol. TSO Zakedijkje 38ª 1862 HB BERGEN

Lucebertschool. Overblijfprotocol. TSO Zakedijkje 38ª 1862 HB BERGEN Lucebertschool Overblijfprotocol TSO Zakedijkje 38ª 1862 HB BERGEN Hierbij ontvangt u informatie met betrekking tot de Tussen Schoolse Opvang. Hierin komen o.a. aan de orde hoe aanmelden, waar en hoe kunnen

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang (TSO)

Tussen Schoolse Opvang (TSO) Geachte ouders, Tussen Schoolse Opvang (TSO) Deze brief gaat over de TSO in het schooljaar 2017-2018. Via de aanmeldstrook kunt u inschrijven voor TSO na de zomervakantie. Dit geldt voor alle ouders die

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

Overblijfgids 2010-2011

Overblijfgids 2010-2011 Overblijfgids 2010-2011 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Bereikbaarheid overblijfcoördinator... 3 Overblijfdagen en tijden... 3 Overblijfruimtes... 3 Spelmaterialen... 3 Kosten en mogelijkheden...

Nadere informatie

Voor kinderen die incidenteel gebruik maken van de tussenschoolse opvang kunt u een strippenkaart kopen voor 15,00 (= 10 x overblijven).

Voor kinderen die incidenteel gebruik maken van de tussenschoolse opvang kunt u een strippenkaart kopen voor 15,00 (= 10 x overblijven). St. Willibrordusschool website:www.willibrordushulst.nl Tussenschoolse opvang op Kindcentrum St. Willibrordus. Beste ouders/verzorgers, Ook komend schooljaar kan uw kind weer gebruik maken van de tussenschoolse

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HET TUSSENSCHOOLSE NET

ALGEMENE VOORWAARDEN HET TUSSENSCHOOLSE NET ALGEMENE VOORWAARDEN HET TUSSENSCHOOLSE NET 1. Inleiding Formeel zijn de schoolbesturen sinds 1 augustus 2006 wettelijk verplicht om te zorgen voor tussenschoolse opvang. De tussenschoolse opvang is sinds

Nadere informatie

Nieuwsflits TSO Vijfhoeven

Nieuwsflits TSO Vijfhoeven Nieuwsflits TSO Vijfhoeven Ook bij de TSO willen we graag gaan werken met een nieuwsflits. Via deze brief blijft u op de hoogte over eventuele veranderingen en de activiteiten die plaats vinden tijdens

Nadere informatie

Informatieboekje. tussenschoolse opvang. De Klim

Informatieboekje. tussenschoolse opvang. De Klim Informatieboekje tussenschoolse opvang De Klim Inhoud Voorwoord, contactgegevens... 4 Over Ludens... 5 Tussenschoolse opvang door Ludens... 5 Team TSO De Klim... 5 Tussenschoolse opvang op De Klim...

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. TSO ICBO de Kwikstaart

INFORMATIEBROCHURE. TSO ICBO de Kwikstaart INFORMATIEBROCHURE TSO ICBO de Kwikstaart Informatie over de TUSSENSCHOOLSE OPVANG een samenwerking tussen de Stichting Interconfessioneel Basis Onderwijs te Uithoorn en Aalsmeer, juni 2015 Pagina 1 van

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Beste ouders, Welke stappen moeten er gezet worden? (zie bijlage) Hoe gaat dat met die incasso? Vragen? 050-3210465

Beste ouders, Welke stappen moeten er gezet worden? (zie bijlage) Hoe gaat dat met die incasso? Vragen? 050-3210465 Beste ouders, De school maakt sinds februari 2009 gebruik van het nieuwe betalingssysteem voor de Tussen de Middag Opvang The Nanny. Dit verloopt tot nu toe goed. Vanaf het nieuwe schooljaar 2010 is er

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

Informatieboekje TSO

Informatieboekje TSO Informatieboekje TSO St. Jozefschool Rietmolen 2015-2016 Inleiding Geachte ouders / verzorgers, Voor u ligt een informatieboekje over hoe de Tussenschoolse opvang (TSO) geregeld is op de St. Jozefschool

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE tussenschoolse opvang. De Klim

INFORMATIEBOEKJE tussenschoolse opvang. De Klim INFORMATIEBOEKJE tussenschoolse opvang De Klim juli 2018 Inhoud Voorwoord... 3 Contactgegevens... 4 Over Ludens... 5 Tussenschoolse opvang door Ludens... 5 Team TSO De Klim... 5 Tussenschoolse opvang op

Nadere informatie

Overblijfinformatie Albert Schweitzerschool

Overblijfinformatie Albert Schweitzerschool Overblijfinformatie Albert Schweitzerschool Inhoudsopgave 1 Waarom overblijven? 2 Hoe is de organisatie? 3 Wie doen dit? 4 Wat zijn de kosten voor het overblijven en hoe wordt er betaald? 1 1. Waarom overblijven

Nadere informatie

Informatieboekje Tussenschoolse Opvang Stichting Kinderopvang Roermond Neerstraat 61 6041 KB Roermond Telefoon: 0475-337049

Informatieboekje Tussenschoolse Opvang Stichting Kinderopvang Roermond Neerstraat 61 6041 KB Roermond Telefoon: 0475-337049 Informatieboekje Tussenschoolse Opvang Stichting Kinderopvang Roermond Neerstraat 61 6041 KB Roermond Telefoon: 0475-337049 Openbare Basisschool De Brink Smedenerf 2 6043 SG Roermond Telefoon: 0475-324669

Nadere informatie

Overblijfregeling van CBS Lingelaar

Overblijfregeling van CBS Lingelaar 1 Wettelijk geregeld Overblijfregeling van CBS Lingelaar De volgende zaken zijn bij wet geregeld (verkorte weergave): De school is verplicht tot het mogelijk maken van een overblijfgelegenheid. De kosten

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Informatiebrochure Overblijven op basisschool de Vijf-er

Informatiebrochure Overblijven op basisschool de Vijf-er Informatiebrochure Overblijven op basisschool de Vijf-er 1 Inhoud Voorwoord 1. Tussenschoolse opvang (T.S.O.) binnen de basisschool de Vijf-er 2. Samen lunchen, samen buitenspelen 3. Overblijfadministratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag januari 26 Activiteiten die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt half februari Cursussen blindtypen 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 24 februari Open dag 9 11.30 u 16 maart

Nadere informatie

Informatiepakket TSO (Tussenschoolse Opvang)

Informatiepakket TSO (Tussenschoolse Opvang) Informatiepakket TSO (Tussenschoolse Opvang) Schooljaar 2014/2015 Kindercentrum Dikkertje Dap BSO t Speelveld Haarsteegsestraat 14-14a Sportpark Haarsteeg 5254 JR Haarsteeg Priemsteeg Tel:073-5112179 Tel:

Nadere informatie

Informatiebrief Tussen de middag overblijven op OBS De Kring Schooljaar 2015-2016

Informatiebrief Tussen de middag overblijven op OBS De Kring Schooljaar 2015-2016 Informatiebrief Tussen de middag overblijven op OBS De Kring Schooljaar 2015-2016 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), In deze informatiebrief worden de belangrijkste voorwaarden met betrekking tot het

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang (TSO) Reglement Schooljaar

Tussen Schoolse Opvang (TSO) Reglement Schooljaar Tussen Schoolse Opvang (TSO) Reglement Schooljaar 2018-2019 Op OBS De Tovercirkel hebben de leerlingen de mogelijkheid om tussen de middag hun lunch thuis te eten. Zij gaan dan om 12:00 uur (de kleuters

Nadere informatie

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015

Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Meridiaantje nr. 18 22-05-2015 Kalender ma. 25 mei Pinksteren (alle kinderen vrij) 26, 27, 28, 29 mei 25-jarig Lustrum di. 26 mei 14.45 uur: presentatie op het plein met Fort van de Verbeelding vrij 29

Nadere informatie

nr. 09, schooljaar 2012-2013

nr. 09, schooljaar 2012-2013 nr. 09, schooljaar 2012-2013 Keny uit groep 8 wint voorleeswedstrijd Op 27 november vond de schoolfinale van de voorleeswedstrijd plaats, die werd gewonnen door Keny uit groep 8a. Het was een spannende

Nadere informatie

,, DE EEVLIET. (Toerdeloo Poortvliet) Informatieboekje TSO. Beste ouders, verzorgers,

,, DE EEVLIET. (Toerdeloo Poortvliet) Informatieboekje TSO. Beste ouders, verzorgers, OPENBARE BASISSCHOOL,, DE EEVLIET POORTVLIET Informatieboekje TSO Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt het informatieboekje tussenschoolse opvang (TSO) voor het schooljaar 2010/2011 Hierin kunt u alle

Nadere informatie

Overblijfregeling Christelijke basisschool de Bernebrêge

Overblijfregeling Christelijke basisschool de Bernebrêge Overblijfregeling Christelijke basisschool de Bernebrêge De Merel 12-14 9231 JJ Surhuisterveen Tel. 0512-362800 Website: bernebrege.noventa.nl Email : bernebrege@noventa.nl Inhoudsopgave Algemene regels

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Info boekje. Tussenschoolse Opvang

Info boekje. Tussenschoolse Opvang Info boekje Tussenschoolse Opvang 2 Overblijforganisatie De organisatie van de Tussenschoolse Opvang (TSO) van de St. Plechelmusschool bestaat uit ca. 21 overblijfkrachten, waarvan 2 coördinatoren. Verantwoordelijk

Nadere informatie

Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand december: Iedereen is anders. Ik volsta dit maal met de aller allerbeste

Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand december: Iedereen is anders. Ik volsta dit maal met de aller allerbeste inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand 1 Beste Ouders Ko zegt, brr... 1-2 2-3 Citotoets 1-2 2-3 Géén kerstspel 1-2-3 Speelgoedwinkel 2-3b Afscheid Juf Mieke 3 Kerstviering 1-8 Kledinginzameling

Nadere informatie

KLEUTER INFORMATIE BULLETIN

KLEUTER INFORMATIE BULLETIN KLEUTER INFORMATIE BULLETIN Het kleuterinfo-bulletin wordt aan ouders van nieuwe kleuters meegegeven. Het bulletin bestaat uit de volgende onderdelen: Algemeen gedeelte Over de dagelijkse gang van zaken

Nadere informatie

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 03. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl

Mededelingenblad. Jaargang 12, nummer 03. website: www.bs-hobbitstee.nl. e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad Jaargang 12, nummer 03 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl Mededelingenblad In dit nummer: Muzieklessen op de BSO Bibliotheek op school Afsluiting project herfst

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

schoolinfo schooljaar 2013 2014 nummer 3 16 september 2013

schoolinfo schooljaar 2013 2014 nummer 3 16 september 2013 de schoolinfo 16 september 2013 schooljaar 2013 2014 nummer 3 Contact met de school Babynieuws U kunt de school als volgt bereiken: telefonisch: (0485) 381200 mailadres: mariannevdboomen@gmail.com Wijziging

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

VISIE OP OVERBLIJVEN

VISIE OP OVERBLIJVEN TUSSENSCHOOLSE OPVANG van BRIENENOORDSCHOOL VISIE OP OVERBLIJVEN Bij het overblijven is het belangrijk dat kinderen zich prettig en veilig voelen om goed te kunnen ontspannen tussen de schooluren in want

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 08 december 2016

Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 6 09-12-2016 Uitvoering in Carré -- Inhoudsopgave: 1. Kerst We rollen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2016. Agenda

Nieuwsbrief mei 2016. Agenda Nieuwsbrief mei 2016 Agenda Dinsdag 10 mei Groep 7-8 fietstocht naar Goes voor een verkeersproject Dinsdag 10 mei Bezoek van een Imker in groep 5/6 Dinsdag 10 mei 19:30 uur MR vergadering Woensdag 11 mei

Nadere informatie

Broodje SKIK. Reglement tussenschoolse opvang. CBS de Tarissing Oudehaske

Broodje SKIK. Reglement tussenschoolse opvang. CBS de Tarissing Oudehaske Broodje SKIK Reglement tussenschoolse opvang CBS de Tarissing Oudehaske Inhoudsopgave 1 Algemeen 3 2 Administratie 3 2.1 Aanmelden / Afmelden/ Opzeggen 3 2.1.1 Aanmelden TSO: 3 2.1.2 Afmelden abonnementsdagen

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Informatieboekje Tussenschoolse opvang / overblijven op school

Informatieboekje Tussenschoolse opvang / overblijven op school Informatieboekje Tussenschoolse opvang / overblijven op school O&Ki kindercentrum TSO door O&Ki op school De organisatie van de tussenschoolse opvang (tso) is voor veel basisscholen een probleem. Het vraagt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert

Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert Geachte heer/mevrouw, Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert Indien u gebruik wilt maken van de TSO op

Nadere informatie

TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang. Het is de middagpauze die kinderen op school doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is.

TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang. Het is de middagpauze die kinderen op school doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is. Kinderen hechten aan continuïteit en duidelijke regels. Wij willen dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen. Wij streven ernaar dat de kinderen weer fris en vol energie aan het middagprogramma kunnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Nationale voorleesdagen Vreedzame school blok 4 Inloopochtenden Schaaklessen bij De Oase Leesbegeleiding Onze vernieuwde website Waarderingsvragenlijsten

Nadere informatie

Overblijfregels van De Torenvalk I.s.m. Kinderopvang Snoopy

Overblijfregels van De Torenvalk I.s.m. Kinderopvang Snoopy Overblijfregels van De Torenvalk I.s.m. Kinderopvang Snoopy Geachte ouders/ verzorgers, Door middel van dit document willen wij u informeren over de gang van zaken bij het overblijven. Het is wel handig

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vaarboom

Nieuwsbrief De Vaarboom Maart 2013 Beste ouders, Wat is er de afgelopen weken weer veel gebeurd! We hebben een fantastische start gemaakt in ons nieuwe gebouw. Zowel leerkrachten en leerlingen lijken zich helemaal op hun gemak

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Informatieboekje TSO. Beste ouders, verzorgers,

Informatieboekje TSO. Beste ouders, verzorgers, Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Postbus 4 4670 AA Dinteloord Tel: 0167 523326 Fax: 0167 520107 e-mail: info@obsderegenboogdinteloord.nl Informatieboekje TSO Beste ouders, verzorgers, Voor u

Nadere informatie

Informatieboekje TussenSchoolse Opvang

Informatieboekje TussenSchoolse Opvang Informatieboekje TussenSchoolse Opvang Basisschool t Palet Schooljaar 2015-2016 INHOUDSOPGAVE Pagina Woord vooraf 3 Overblijfkrachten en TSO werkgroep 4 Kindercentrum Kindertuin 4 Afspraken en regels 5

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen.

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen. Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen. Indien u gebruik wilt maken van de TSO op

Nadere informatie