Nieuwsbrief voor de sobats van de 2-6R.I. T-brigade

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief voor de sobats van de 2-6R.I. T-brigade"

Transcriptie

1

2 Nieuwsbrief voor de sobats van de 2-6R.I. T-brigade Hoogvliet, 7 oktober 2011 Beste sobats, Het was een feest, het was bijzonder, het was fijn, het is een succes! Dit zijn reacties die wij hebben ontvangen na de fantastische gezellige reünie in de Lunetten/van Brederodekazerne te Vught op woensdag 28 september De reünie stond in het teken van het samenbrengen van de verschillende onderdelen van de tijgerbrigade onder gastheerschap van 2-6R.I. Wij als organiserende commissie hebben het geweten! Het liep storm. De zaal zat vol. Tot onze grote spijt hebben we sobats, die wat laat de inschrijfgegevens opstuurden moeten teleurstellen. De capaciteit was berekend op 100 bezoekers en die hebben we ook binnen gehad. En allemaal mee-eten!

3 We geven u wat informatie hoe de drukke reünie is verlopen. Er waren 35 sobats 2-6R.I. inclusief begeleiders ingeschreven. Er waren 73 sobats met begeleiders van andere Tijgerbrigade onderdelen ingeschreven. Enkele dagen voor de reünie kregen we nog een paar afmeldingen van sobats die om gezondheidsreden helaas niet konden komen. Zelfs op de dag zelf tijdens onze autorit naar de kazerne werd Marianne nog gebeld door een sobat die heel verdrietig moest afzeggen wegens ziekte van zijn vrouw. Maar bij de kazerne waren weer enkele sobats die toch het risico hadden genomen om te kijken of er nog een plekje voor hen beschikbaar was. Ook zij werden bij de ingang welkom geheten door de in originele militaire Ned.-Indië gevechtskleding optredende re-enactmentgroep. Na het zeggen van het geheime wachtwoord (SEPATOE ROESAK) kregen de sobats toestemming om het gebouw te betreden. Maar niet nadat er eerst een naambadge met daarop hun naam plus een afbeelding van het tijgerembleem en het wapen van hun onderdeel was opgespeld. Bij binnenkomst betaalden zij allen graag hun 10,- administratiekosten. Slechts één sobat is vergeten te betalen. Gelukkig hebben hij en zijn vriendin wel de enveloppen met daarin de consumptiebonnen en het gratis lot voor de tijgerbrigade loterij in ontvangst genomen. De tijgerloterij was een feest. Alle prijzen die gratis gewonnen konden worden hadden betrekking op tijgers. Tijgerpostzegels, tijgeraanstekers, tijgerpantoffels (fel begeert!), tijger computer muis, tijgerschilderij, tijger-presse papiers en natuurlijk de hoofdprijs: de enorme tijgerkop. Het winnende nummer voor deze prachtige, kostbare prijs werd getrokken door de langdurig aanwezige luitenant-kolonel Jakobs, de nieuwe Regiment- en Bataljonscommandant der Limburgse Jagers. Hij ging tijdens zijn verblijf met veel sobats in gesprek en vertelde in zijn toespraak de waarden, normen en

4 tradities van de tijgers te koesteren en beschermen. De ook, voor de sobats zeer waardevolle, aanwezige A.O.O. Paul Boes, ingedeeld bij 11 LMB Aaslt 7dec Band Oud Strijders liet aan Marianne weten het een enorm goed georganiseerde reünie te vinden. En ik organiseer en maak er veel mee in verband met mijn functie, liet hij haar weten. Ook gaf hij Marianne nog enkele bruikbare tips voor de volgende reünies. De traditionele herdenking, die wegens de mobiliteit der aanwezigen binnen werd gehouden, was voor de bezoekers een emotioneel en gedenkwaardig moment. Het aansteken van de herdenkingskaarsen en het voorlezen van de gesneuvelden werd in serene stilte gehouden. De sobats Snijders (1RS), sobat Mathijssen (2-6R.I.) en mevr.clavan (wed. 2-6R.I.)hadden die eervolle taak op zich genomen. Jan Westerhof (uit Australië)(2-6R.I.) las de namen van de gesneuvelden en overleden 2-6R.I.ers op. Sobat Jo Princen (2-6R.I.) was de presentroeper. Voor de plechtige opnoeming van de andere T-brigade onderdelen had sobat Jan Jansen-Venneboer(5-5R.I.) zich beschikbaar gesteld en sobat Jan Janssen (5RS) was presentroeper. Tot slot hield sobat Wim van Raay (2-6R.I.) een mooie en gevoelige voordracht, geschreven door sobat Ad van Hooijdonk (2-6R.I.). Het daarop volgende minuut stilte met de in de houding staande, saluerende re-enactmentgroep was ongekend indrukwekkend.

5 Een eervol saluut aan de gesneuvelden en overleden sobats. Het optreden van de danseres was weer een succes. De 2-6R.I. sobats hadden haar al eerder gezien en verlangden naar weerzien. De sobats van de nieuwe onderdelen hebben haar gezien en verlangen nu naar weerzien. Danseres DEWI had haar mooiste kleding uit de kast gehaald en trakteerde de aanwezigen op een wervelende en boeiende dansshow. Vele sobats gingen met haar op de foto, ook zonder haar! Het hoofdstuk Indische maaltijd krijgt van ons een ere plaats. Het was goed, verrukkelijk, gezellig, ruim voldoende en het toetje kreeg geen gelegenheid om koud te worden. De biertjes waren uitstekend en de bediening ook. Niemand hoefde zich in te spannen, alles werd aan de tafel uitgeserveerd, in één woord, het was klasse! Tijdens de gewone loterij hebben we u al verteld dat de z.g. thuisloterij niet dat succes heeft opgeleverd als wij hadden gedacht. Misschien was het idee te nieuw of misschien te onverwacht. De thuisblijvende sobats die toch hun bijdrage hadden gestort op de rekening t.n.v. Marianne, hebben allemaal een prijs ontvangen. De prijzen zijn al naar hen toegestuurd. Alleen sobat Hovens uit Echt kon de mooie prijs persoonlijk in ontvangst nemen. De heer en mevrouw Hovens hadden zich door hun kinderen laten overhalen toch naar de reünie te gaan. En daar kregen zij geen spijt van! Met meerdere gewonnen prijzen gingen zij huiswaarts. Er ging niemand zonder gewonnen prijs naar huis. Hoewel de verkoop van de loten niet zo makkelijk ging, waren er toch honderden prijzen beschikbaar en kreeg iedereen, niemand uitgezonderd, prijs.

6 Bij het afscheid werd weer menig goed woord gesproken en vele bedankjes door de commissie in ontvangst genomen. Jos, Bob, Marijke, Theo, Joop en Marianne werden bedolven onder de hartelijke en dankbare woorden van de bezoekers. En bij iedereen was het: TOT VOLGEND JAAR! De 15 aanwezige T-brigade onderdelen hebben hun dankbaarheid uitgesproken voor de enorm goede ontvangst en verzorging tijdens deze uit probeer reünie. De vraag voor de commissie is niet meer gaan we hiermee door?,want dat staat nu wel onomstotelijk vast: we gaan door! De vraag is alleen: waar en wanneer? De commissie 2-6R.I. T-brigade, onder leiding van de energieke en enthousiaste voorzitter/secretaris Marianne, buigt zich komende tijd over de toekomstplannen. Door de concurrentie van de KL-dagen en het jubileum van de VOMI op die zelfde dag in Ahoy Rotterdam, hadden nogal wat sobats gemeld niet naar Vught te komen. (hoewel één persoon zich bedacht, hij kwam toch naar Vught). Die andere afgemelde personen verwachten wij wel op de volgende reünie. Dan is de ruimte waar we nu verbleven te klein. We laten de beslissing daarover aan u weten in het kerstnummer van de SEPATOE ROESAK. Deze nieuwsbrief wordt gestuurd aan alle deelnemers van de reünie en aan onze trouwe sobats van 2-6R.I. Zoals tijdens de reünie in de toespraak is aangeduid: alle gemaakte kosten in aanloop naar de afgelopen reünie zijn betaald uit de donaties van de trouwe 2-6R.I. sobats. Enkele sobats van andere onderdelen van de T-brigade hebben ook al een bijdrage geleverd. Deze nieuwsbrief is wederom betaald uit de donaties van 2-6R.I. ers. De opbrengst van deze donaties wordt gebruikt voor al onze doelstellingen, zo ook dus de huisbezoeken, bijwonen van begrafenissen en crematies. Maar deze donaties zijn ook de basis voor voortzetting van de handelingen die de commissie moet verrichten om tot een goede en verzorgde samenkomst te kunnen komen. Daarom vragen wij alle deelnemers en eventuele nieuwe deelnemers aan de reünie om een financiële ondersteuning.

7 Alleen met uw giften kunnen we doorgaan met zowel de nazorg als de reünies. Wilt u, als sobats van een ander T-brigade onderdeel verder op de hoogte blijven van het nieuws van de grote T-brigade stort dan tenminste 12,50 op rekening: ABNAMRO rekening nr t.n.v. M.W.C.A. Lankhuizen te Hoogvliet o.v.v. ten behoeve van reunie- en nazorgcommissie 2-6R.I. T-brigade. Nieuwsbrief/ boekje. U ontvangt dan de volgende nieuwsbrieven en afleveringen van de SEPATOE ROESAK thuis gestuurd. In het kerstnummer, december2011, staan vele foto s van de reünie Ook het uitgebreide verslag erover en verhalen over de sobats die helaas de reünie niet (meer) kunnen bezoeken. In het kerstnummer zal tevens bekend worden gemaakt waar en wanneer de volgende reünie van de reünie- en nazorgcommissie 2-6R.I. T-brigade wordt gehouden. De in Vught aanwezige reüniefotograaf (Bob) heeft ruim 700 foto s gemaakt. U, als aanwezige, staat er ook op! Bij deze nieuwsbrief vind u alvast de grote groepsfoto. De commissie zal trachten de andere foto s op een DVD te plaatsen. Het voornemen is die DVD dan aan u te verkopen voor een sobat prijs. De opbrengst komt weer ten goede aan de kas van de commissie. (aan u dus). Meer nieuws hierover in het kerstnummer van SEPATOE ROESAK en de website Wilt u er volgend jaar ook bij zijn stort dan u bijdrage op rekeningnummer: dan bent u er zeker van dat u het nieuws over de reünie als eerste ontvangt. Leden reünie- en nazorgcommissie 2-6 R.I. T-Brigade. Voorzitter/secretaris,. Alsmede redactie en layout Sepatoe Roesak Mevr. Marianne Pragt-Lankhuizen, Schakelpad 12, 3192 JH Hoogvliet. Telefoon : of Voor adreswijzigingen, jubilea, overlijden en telefonisch contact. Website Penningmeester en redactionele ondersteuning: De heer Joop Pragt, Schakelpad 12, 3192 JH Hoogvliet. Telefoon:

8 Verzorging drukwerk: De heer Theo Eversen, Hoofdstraat 151a, 6432 GB Hoensbroek Coördinator nazorg: Mevr.Marijke de Jong, Dr.Zamenhofstraat 47, 3112 ZJ Schiedam Ontvangstcomité reünie: Mevr. Jos Buijs- Letens, Nic.Pecstraat AC Nieuw Vossemeer Voor donaties en giften: ABNAMRO rekeningnr t.n.v. M.W.C.A. Lankhuizen te Hoogvliet o.v.v. ten behoeve van reünie- en nazorgcommissie 2-6RI, T-Brigade. Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Fonds voor Vrijheid en Veteranenzorg met de middelen uit de BankGiro Loterij en Lotto. Uw deelname aan deze loterijen wordt daarom van harte aanbevolen

Deze reünie is voor de gehele Tijgerbrigade!

Deze reünie is voor de gehele Tijgerbrigade! Reünie voor de gehele T- Brigade Voor alle veteranen die gediend hebben bij de Tijgerbrigade wordt op zaterdag 27 september 2014 weer de reünie gehouden in de van Brederode /Lunetten kazerne te Vught Deze

Nadere informatie

TIJGERNIEUWSBRIEF. reünie 2-6 R.I. T-Brigade 2012 Vught.

TIJGERNIEUWSBRIEF. reünie 2-6 R.I. T-Brigade 2012 Vught. TIJGERNIEUWSBRIEF reünie 2-6 R.I. T-Brigade 2012 Vught. Nieuwsbrief voor de sobats van de 2-6R.I. T- brigade Hoogvliet, 12 oktober 2012 Beste sobats, Het was even schrikken, zaterdag 29 september 2012,

Nadere informatie

TIJGERNIEUWSBRIEF. Reünie 2-6 R.I. & T-Brigade 28 september 2013 te Vught. -1-

TIJGERNIEUWSBRIEF. Reünie 2-6 R.I. & T-Brigade 28 september 2013 te Vught. -1- TIJGERNIEUWSBRIEF Reünie 2-6 R.I. & T-Brigade 28 september 2013 te Vught. -1- Nieuwsbrief voor de sobats van de T- brigade Hoogvliet, 13 oktober 2013 Beste sobats, Het was dit jaar ook weer even schrikken,

Nadere informatie

Voor alle veteranen die gediend hebben op JAVA wordt in Vught op zaterdag 24 september 2016 een reünie gehouden in de van Brederode /Lunetten kazerne

Voor alle veteranen die gediend hebben op JAVA wordt in Vught op zaterdag 24 september 2016 een reünie gehouden in de van Brederode /Lunetten kazerne Voor alle veteranen die gediend hebben op JAVA wordt in Vught op zaterdag 24 september 2016 een reünie gehouden in de van Brederode /Lunetten kazerne Deze reünie wordt georganiseerd door de reünie- en

Nadere informatie

Zaterdag 27 september 2014 reünie Tijgerbrigade te Vught

Zaterdag 27 september 2014 reünie Tijgerbrigade te Vught 2-7 RI 1-15RI 2-6RI 21AAT KNIL 2-13 RI 2-2RVA 23 AAT 4-6 RI 5e Genie Veld Comp. 2e Esk. PAW(ovw) Werkgroep Het vergeten leger 1945-1950 Zaterdag 27 september 2014 reünie Tijgerbrigade te Vught reenactmentgroep

Nadere informatie

Zaterdag 26 september 2015. Reünie Tijgerbrigade Midden Java te Vught

Zaterdag 26 september 2015. Reünie Tijgerbrigade Midden Java te Vught 1945 2015 Zaterdag 26 september 2015 Reünie Tijgerbrigade Midden Java te Vught 1 Werkgroep Het vergeten leger 1945-1950 2-2RVA 31e HUPVA 3-7RI 5-13 RI 4-6 RI 5-5 RI 32e HUPVA 1 RS Reenactmentgroep Politionele

Nadere informatie

2 e kerstdag 1945 2 e coy 2-6RI Op Morib Beach voor een bungalow met kerstversiering (foto Th.Eversen) Sepatoe Roesak december 2010

2 e kerstdag 1945 2 e coy 2-6RI Op Morib Beach voor een bungalow met kerstversiering (foto Th.Eversen) Sepatoe Roesak december 2010 Sepatoe Roesak december 2010 Inhoud: Blz 1 Kerstwens. Blz 2 Van de redactie.. Blz 3 Mededelingen van het bestuur.. Van de Voorzitter/ secretaris Blz 4-5 Van de Penningmeester / drukker/ ziekenboeg Blz

Nadere informatie

Blad voor de Sobats II 6 R.I.en T-Brigade April/mei 2014

Blad voor de Sobats II 6 R.I.en T-Brigade April/mei 2014 Blad voor de Sobats II 6 R.I.en T-Brigade April/mei 2014 Leden reünie- en nazorgcommissie 2-6 R.I. T-Brigade. Voorzitter/secretaris,. Alsmede redactie en layout Sepatoe Roesak Mevr. Marianne Pragt-Lankhuizen,

Nadere informatie

Stichting IDA-Mabogini

Stichting IDA-Mabogini Stichting IDA-Mabogini De Stichting IDA Mabogini stelt zich tot doel het leveren van een bijdrage aan onderwijsmogelijkheden voor kinderen van de lokale bevolking waarvan de ouders/verzorgers de financiële

Nadere informatie

Blad voor de Sobats II 6 R.I.en T-Brigade december 2012

Blad voor de Sobats II 6 R.I.en T-Brigade december 2012 Blad voor de Sobats II 6 R.I.en T-Brigade december 2012 Leden reünie- en nazorgcommissie 2-6 R.I. T-Brigade. Voorzitter/secretaris,. Alsmede redactie en layout Sepatoe Roesak Mevr. Marianne Pragt-Lankhuizen,

Nadere informatie

ieuwsbrief WOONWAGEN-Zending Nederland Bouwen aan het nieuwe kinderhuis

ieuwsbrief WOONWAGEN-Zending Nederland Bouwen aan het nieuwe kinderhuis WOONWAGEN-Zending Nederland voorganger Jan F. Schmidt Ma Braunpad 23, 1067 WZ Amsterdam Tel: (020) 610 34 13 woonwagenzending.nl@planet.nl http://www.woonwagenzending.nl Bouwen aan het nieuwe kinderhuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor zorg en welzijn Molukse Ouderen. Landelijke Stuurgroep Molukse Ouderen. LSMO Nieuwsbrief Juli 2012 Nr. 4. 31 mei Kleurrijk Cordaan

Nieuwsbrief. Voor zorg en welzijn Molukse Ouderen. Landelijke Stuurgroep Molukse Ouderen. LSMO Nieuwsbrief Juli 2012 Nr. 4. 31 mei Kleurrijk Cordaan Nieuwsbrief Voor zorg en welzijn Molukse Ouderen L Nieuwsbrief Juli 2012 Nr. 4 31 mei Kleurrijk Cordaan Hoe multicultureel denken en handelen in de praktijk vorm te geven was de titel van de expertmeeting

Nadere informatie

Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen.

Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen. Update 27-3-2012 Lieve mensen, Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen. Vorige week op 18-3-2012 werd Lady ziek. Zij heeft koliek gekregen (buikpijn) en daar zijn we

Nadere informatie

Het was nog niet uur, of de zaal liep al vol en waren we met elkaar klaar voor de start. ~/~/~/~/~/~/~

Het was nog niet uur, of de zaal liep al vol en waren we met elkaar klaar voor de start. ~/~/~/~/~/~/~ Wanneer: Zaterdag, 24 november 2012 Lokatie: Multifunktioneel Centrum (MFC), Groningen Band: Orange Lane Het was nog niet 20.00 uur, of de zaal liep al vol en waren we met elkaar klaar voor de start. Echter,

Nadere informatie

Op bezoek bij familie Wijers Blz 56-58 Ridderordes en onderscheidingen- Frank Blz 59-63

Op bezoek bij familie Wijers Blz 56-58 Ridderordes en onderscheidingen- Frank Blz 59-63 Sepatoe Roesak april-mei 2011 Inhoud: Blz 1 Verjaardagen Blz 2 Van de redactie.. Blz 3 Foto s Blz 4-8 Mededelingen van het bestuur.. Van de Voorzitter/secretaris Blz 9-11 Van de Penningmeester Blz 12-16

Nadere informatie

De gezichten bij de namen van de reünie- en nazorgcommissie 2-6 R.I. T- Brigade. Marianne Pragt- Lankhuizen -1-

De gezichten bij de namen van de reünie- en nazorgcommissie 2-6 R.I. T- Brigade. Marianne Pragt- Lankhuizen -1- De gezichten bij de namen van de reünie- en nazorgcommissie 2-6 R.I. T- Brigade. Marianne Pragt- Lankhuizen voorzitter/secretaris Redactie en lay-out Sepatoe Roesak Joop Pragt. Penningmeester Redactionele

Nadere informatie

Dames en heren, SMC-vrienden en -vriendinnen, Mede namens de overige leden van het bestuur heet ik u allen op deze 54 ste reünie van harte welkom.

Dames en heren, SMC-vrienden en -vriendinnen, Mede namens de overige leden van het bestuur heet ik u allen op deze 54 ste reünie van harte welkom. Samenvatting toespraak 29 oktober 2015 Dames en heren, SMC-vrienden en -vriendinnen, Mede namens de overige leden van het bestuur heet ik u allen op deze 54 ste reünie van harte welkom. Een speciaal woord

Nadere informatie

70 jaar bevrijding! Blad voor de Sobats T(ijger)Brigade,2-6RI mei 2015

70 jaar bevrijding! Blad voor de Sobats T(ijger)Brigade,2-6RI mei 2015 70 jaar bevrijding! Blad voor de Sobats T(ijger)Brigade,2-6RI mei 2015 Beste Sobats, Een inlegvel? Waarom zult u zich afvragen. Zoals u weet is het boekje Sepatoe Roesak niet meer dan 88 pagina s. In

Nadere informatie

NIET UW GELD, MAAR UW MENING MAAKT NU HET VERSCHIL. GEEFT U ONS 5 MINUTEN?

NIET UW GELD, MAAR UW MENING MAAKT NU HET VERSCHIL. GEEFT U ONS 5 MINUTEN? Bas Kardol voorzitter Dinsdagochtend, 2 november 2010 NIET UW GELD, MAAR UW MENING MAAKT NU HET VERSCHIL. GEEFT U ONS 5 MINUTEN? Beste donateur, Het allerliefst zou ik u vandaag willen uitnodigen voor

Nadere informatie

De gezichten behorend bij de namen van de reünie- en nazorgcommissie 2-6 R.I. T-Brigade.

De gezichten behorend bij de namen van de reünie- en nazorgcommissie 2-6 R.I. T-Brigade. De gezichten behorend bij de namen van de reünie- en nazorgcommissie 2-6 R.I. T-Brigade. Marianne Pragt-Lankhuizen voorzitter/secretaris Redactie en lay-out Sepatoe Roesak Joop Pragt. Penningmeester redactionele

Nadere informatie

Paginanummer Afscheid Guus Smid 2

Paginanummer Afscheid Guus Smid 2 Nieuwsbrief nr. 9 2015 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderwerpen genoemd: Paginanummer Afscheid Guus Smid 2 Nieuwe afdelingsleider bovenbouw 2 Nieuwe brugklassers 3 Houtens Spektakel; Optreden

Nadere informatie

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal De mensen van voorbij Zij worden niet vergeten De mensen

Nadere informatie

Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Voornaam Achternaam

Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Voornaam Achternaam Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Een ieder koos hiervoor een eigen manier: in de vorm van woorden, bloemen, praktische hulp of een

Nadere informatie

Wilsbeschikkingsboekje

Wilsbeschikkingsboekje Wilsbeschikkingsboekje Inleiding Wanneer een familielid komt te overlijden, wordt u met diep verdriet geconfronteerd en moet er in aanzienlijk korte tijd veel geregeld worden. In dit wilsbeschikkingsboekje

Nadere informatie

Ervaringen van deelnemers Individuele begeleiding

Ervaringen van deelnemers Individuele begeleiding PRAKTIJK VOOR VERLIESVERWERKING Wilma Luyke Doetinchem Ervaringen van deelnemers Individuele begeleiding "Ik kan U vertellen dat ik in zak en as zat voordat ik bij Wilma aanklopte. Mijn vrouw is plotseling

Nadere informatie

Stichting TSO Noordwijkerhout verzorgt op de openbare jenaplan basisschool De Regenboog de Tussen Schoolse Opvang INHOUD. Algemeen

Stichting TSO Noordwijkerhout verzorgt op de openbare jenaplan basisschool De Regenboog de Tussen Schoolse Opvang INHOUD. Algemeen Stichting TSO Noordwijkerhout verzorgt op de openbare jenaplan basisschool De Regenboog de Tussen Schoolse Opvang INHOUD Algemeen Inschrijven voor de Tussenschoolse Opvang ( verder te noemen TSO) Aanmelden

Nadere informatie

Oranje Fonds Collecte 2016

Oranje Fonds Collecte 2016 Tips werving en communicatie Fijn dat u meedoet aan de landelijke collecteweek van het Oranje Fonds. Hieronder vindt u verschillende tips om collectanten te werven en uw omgeving op de hoogte te houden

Nadere informatie

Stichting Vrienden Meeuw Jeugdtheaterschool. Te Leeuwarden. Rapport inzake jaarstukken over 2014

Stichting Vrienden Meeuw Jeugdtheaterschool. Te Leeuwarden. Rapport inzake jaarstukken over 2014 Te Leeuwarden Rapport inzake jaarstukken over 24 juni 2015 Inhoud Rapportage... 3 Algemeen... 4 Jaarstukken over de periode 19 oktober 2012 tot en met 31 december 2013... 5 Jaarverslag van het bestuur...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OVER HET JAAR 2013

NIEUWSBRIEF OVER HET JAAR 2013 NIEUWSBRIEF OVER HET JAAR 2013 1 2013 Was een moeilijk Kerkuilen jaar In dit jaar waren er 7 broedparen op Texel 3 minder dan in 2012. In het begin van het jaar was het erg stil op Texel wat betreft kerkuilen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5, mei 2015, 3 e jaargang

Nieuwsbrief 5, mei 2015, 3 e jaargang Nieuwsbrief 5, mei 2015, 3 e jaargang Inhoud Themabijeenkomst over WONEN 30 mei Maandelijkse inloop Nieuws kerngroep en klankbordgroep Zorg Divers nieuws Bereikbaarheid Stadsdorp Tot slot Themabijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Nieuwsbrief Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Nieuwsbrief Nieuwsbrief Externe Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nummer 8 11 januari 2016 Deze nieuwsbrief is informatief van aard. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend Inhoud Mededelingen Koken met en voor de vluchtelingen

Nadere informatie

1 van 13 18-11-2012 20:02

1 van 13 18-11-2012 20:02 1 van 13 18-11-2012 20:02 SLEUTELCAFE ANGEREN 9 MEI 2009 Geschreven door Arjan Verheul. Gisteren was het zover. Mijn eerste sleutelcafé. Ik was extra vroeg opgestaan omdat ik een druk CB500f programma

Nadere informatie

Blad voor de Sobats van T-Brigade en (Midden)Java

Blad voor de Sobats van T-Brigade en (Midden)Java Blad voor de Sobats van T-Brigade en (Midden)Java december 2015 Leden reünie- en nazorgcommissie 2-6RI & T-Brigade & (Midden) Java Voorzitter/secretaris, alsmede redactie en layout Sepatoe Roesak Mevr.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

www.deschuttervis.nl Aan: Beste Leden, Als eerste wens ik u namens het bestuur een goed en gezond 2012 toe.

www.deschuttervis.nl Aan: Beste Leden, Als eerste wens ik u namens het bestuur een goed en gezond 2012 toe. Beste Leden, Als eerste wens ik u namens het bestuur een goed en gezond 2012 toe. Even een terugblik naar onze jaarlijkse feestavond van december 2011. Met een goed gevulde zaal, blije mensen en vele mooie

Nadere informatie

ESTRIA OPPERMACHTIG OP MINITOERNOOI

ESTRIA OPPERMACHTIG OP MINITOERNOOI ESTRIA OPPERMACHTIG OP MINITOERNOOI Een goed spelend Estria 1 werd de verdiende winnaar van het minitoernooi, dat Rood-Wit V vorige week woensdag (8 februari) op De Korze hield. Andere deelnemers waren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

In de stilte van ons herdenken, sprak de herinnering.

In de stilte van ons herdenken, sprak de herinnering. Toespraak burgemeester K. Tigelaar ter gelegenheid van de dodenherdenking op vrijdag 4 mei 2012 Dames en heren, jongens en meisjes, In de stilte van ons herdenken, sprak de herinnering. Herinneringen aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Een nieuwsbrief kort na de meivakantie. We hopen dat u met uw zoon/dochter een fijne

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Elburger Volleybal Vereniging

Elburger Volleybal Vereniging Jaarverslag Jubileumcommissie 40 jaar EVV Afgelopen seizoen bestond de Elbuger Volleybal Vereniging 40 jaar. De Jubileumcommissie heeft gedurende dit seizoen, in samenwerking met de andere commissies,

Nadere informatie

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data:

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: In deze week: verkoop schoolfoto s! ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam! 075-6169431 @ info@de-windroos.nl 21 mei: Weer naar school, Juf Hanneke

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat.

De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat. Hoofdredactie: Paul Meekhof mei / juni 2015 Pagina s : 10 NR 4 De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat. De herdenking van afgelopen 4 mei en de viering van 5 mei. Voor het

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Zaterdag 14 maart Woensdag 18 maart Donderdag 19 maart Vrijdag 13 maart 2015 Ophalen oud papier. Lopers zijn: Smit (lindenstr)(2014),

Nadere informatie

CHALLENGE DAY St.-Jozefmavo 13/14 november 2013

CHALLENGE DAY St.-Jozefmavo 13/14 november 2013 CHALLENGE DAY St.-Jozefmavo 13/14 november 2013 Vlaardingen 25-11-2013 Beste sponsoren Een week geleden heeft Challenge Day plaats gevonden. We kijken terug op twee zeer succesvolle dagen waar de leerlingen,

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Stichting De Klaprozen

Jaarverslag 2015 Stichting De Klaprozen Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Jaarverslag 2015 Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer Amsterdam Juni 2016 Stichting De Klaprozen Voor mensen met een jaartje meer

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Agenda: Wo 02-10 Start Kinderboekenweek met schoolontbijt Wo 09-10 Onze school ontvangt collega s van Agora Ma 14-10 Ouderraad Jaarvergadering Di 15-10 Herfstwandeling

Nadere informatie

EEKAAPEEVEETJE. www.ekpv.nl. Jaargang 22 nummer 2 maart / april 2012

EEKAAPEEVEETJE. www.ekpv.nl. Jaargang 22 nummer 2 maart / april 2012 EEKAAPEEVEETJE Jaargang 22 nummer 2 maart / april 2012 In dit nummer o.a.: verenigingsnieuws "Sjun Kirchroa", een serie Persoonlijke Postzegels van de EKPV "Doorlopers" door Al Brull "Valse postzegels"

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang

Tussen Schoolse Opvang Beste Ouder/Verzorger, Hierbij treft u enige documentatie aan met betrekking tot de Tussenschoolse Opvang van basisschool de Violier. De Tussen Schoolse Opvang wordt bij de Violier verzorgd door Komkids

Nadere informatie

Voorleeskampioen!!!!!

Voorleeskampioen!!!!! Studiedag Kanjertraining. De studiedag van 16 januari stond in het teken van het Kanjertraject. Het was een dag waarin we als leerkracht meegenomen werden in o.a. de thema s; Hoe praat je over gevoelens?

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 13 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje Beste ouders, verzorgers, Schilderwerk: Het

Nadere informatie

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA

HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA (BOEKJE) W. H. O.E. Stichting: van de Werkgroep HULPTRANSPORTEN OOST-EUROPA OOST- EUROPA OKTOBER 2010 OKTOBER 2011 Voorwoord De zomer is voorbij. Er is weer veel gebeurd na de laatste uitgave! Op 21 mei

Nadere informatie

Inleiding: De Stichting Vrienden van OTwee is bij notariële akte opgericht op 3 december 2010.

Inleiding: De Stichting Vrienden van OTwee is bij notariële akte opgericht op 3 december 2010. Inleiding: Geacht Bestuur, De Stichting Vrienden van OTwee is bij notariële akte opgericht op 3 december 2010. De Stichting heeft ten doel: 1. Het verwerven, aanwenden en beheren van financiële middelen

Nadere informatie

Blad voor de Sobats II 6 R.I.en T-Brigade april/mei 2013

Blad voor de Sobats II 6 R.I.en T-Brigade april/mei 2013 Blad voor de Sobats II 6 R.I.en T-Brigade april/mei 2013 Leden reünie- en nazorgcommissie 2-6 R.I. T-Brigade. Voorzitter/secretaris,. Alsmede redactie en layout Sepatoe Roesak Mevr. Marianne Pragt-Lankhuizen,

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong Nummer 8 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken

Nadere informatie

De moeder van deze tweeling straalt! Haar kinderen worden gesponsord vanuit Nederland en leren nu lezen en schrijven

De moeder van deze tweeling straalt! Haar kinderen worden gesponsord vanuit Nederland en leren nu lezen en schrijven Nieuwsbrief 30 7 jan. 2016 Nieuwsbrief december 2015 en januari 2016. Een veelbewogen jaar ligt achter ons. Mooie en minder mooie momenten, goede resultaten en teleurstellingen. Heel veel dank gaat er

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 STICHTING VAKANTIEWEKEN ROTTERDAM

JAARVERSLAG 2013 STICHTING VAKANTIEWEKEN ROTTERDAM 2013 JAARVERSLAG 2013 STICHTING VAKANTIEWEKEN ROTTERDAM Inleiding Verslag 2013 Stichting Vakantieweken Rotterdam Stichting Vakantieweken Rotterdam organiseert voor 200 Rotterdamse gezinnen een week vakantie.

Nadere informatie

Kerstprogramma 2015 1

Kerstprogramma 2015 1 1 Inleiding Hierbij presenteren wij onze Kerstprogramma 2015. Saamen1 heeft een Kerstprogramma gemaakt voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar vanuit het speciaal (basis) onderwijs. Gedurende 2 weken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2010

NIEUWSBRIEF Oktober 2010 NIEUWSBRIEF Oktober 2010 Beste Albin Motorboot Vaarders, Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief, editie najaar 2010. Veel leesplezier, en u weet het: elke reactie van u is welkom op ons e-mail adres

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB september 2013

Nieuwsbrief SHIB september 2013 Nieuwsbrief SHIB september 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB SHIB 10 jaar en meer Al eerder lieten we weten: SHIB bestaat dit jaar 10 jaar!

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

Sepatoe Roesak december 2011

Sepatoe Roesak december 2011 Sepatoe Roesak december 2011 Inhoud: Blz. 1 Kerstwens Blz. 2 Van de redactie / een kleine overpeinzing Blz. 3 Van het bestuur:van voorzitter/secretaris Marianne Blz. 4 Van penningmeester Joop met o.a.

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

Verslag Najaarsvergadering KWPN-Limburg Noord

Verslag Najaarsvergadering KWPN-Limburg Noord Verslag Najaarsvergadering KWPN-Limburg Noord Datum: 5 november 2012. Aanvang: 20.00u. Locatie: Restaurant Boszicht, Provincialeweg 2, 5993RG, Maasbree Afgemeld: Lia van Stiphout en Irene Hoeben. Aanwezig:

Nadere informatie

Voorbeelden van draaiboeken

Voorbeelden van draaiboeken Praktische tips 2 Voorbeelden van draaiboeken 3 Voorbeeld uitnodiging herdenking 4 Voorbeeld uitnodiging overdracht 5 Voorbeeld welkomstwoord 5 Voorbeeld slotwoord 6 Gedichten Voorbeelden van draaiboeken

Nadere informatie

Stichting GHANA Medical Support. Ghames Foundation. Nieuwsbrief juli 2013. Geachte vrienden, sponsors en sympathisanten,

Stichting GHANA Medical Support. Ghames Foundation. Nieuwsbrief juli 2013. Geachte vrienden, sponsors en sympathisanten, Holland address: c/o J.W. de Rijke Wieldijk 5 3218 LL Heenvliet Telefoon +31 181 661451 of +31 10 2831105 Email: jan.derijke@nl.rmi-global.com ABN AMRO bank 50.07.96.009 ING bank 68.20.43.486 Stichting

Nadere informatie

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag.

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag. nr. 12, pag. 1 Beste ouders, verzorgers en kinderen, TSO, Een aantal van u heeft nog niet het volledige bedrag voor de TSO van het afgelopen schooljaar betaald. In de eerste twee weken van de vakantie

Nadere informatie

Jaarverslag SOFAK 2014. Stichting Ondersteunings Fonds Allochtone Kerken. Jaarrekening 2O14

Jaarverslag SOFAK 2014. Stichting Ondersteunings Fonds Allochtone Kerken. Jaarrekening 2O14 Stichting Ondersteunings Fonds Allochtone Kerken Jaarrekening 2O14 1 Colofon Stichting OndersteuningsFonds Allochtone Kerken Wildenburg 1 3058 Z T ROTTERDAM info@sofak.ni www.sofak.nl kvk-nummer: 41190406

Nadere informatie

NIEUWS. Bedankt! De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Bedankt! De foto s. Oud Papier NIEUWS 31-05- 2015 Jaa rgang 5, nummer 10 Bedankt! Beste kinderen, ouders, stagiaires, boekenpret moeders en collega s! Heel hartelijk bedankt voor het prachtige en gezellige afscheid op 1 mei! Ik heb

Nadere informatie

Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5. 16 december 2015. Beste ouders van LEO 3/4/5,

Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5. 16 december 2015. Beste ouders van LEO 3/4/5, Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5 16 december 2015 Beste ouders van LEO 3/4/5, Gastles 17 november hadden we een gastles over IJsland, die gepresenteerd werd door een opa en oma. Zij zijn al heel vaak met hun prachtige

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen...

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen... Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 13, Nummer 55, December 2014 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4.

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

I 2005 36 3561 JN UTRECHT

I 2005 36 3561 JN UTRECHT Nieuwsbrief I 2005 Stichting Jan Veldema Ebrodreef 36 3561 JN UTRECHT Tel.nr.: 030-2612689 Postbanknr.: 0203402 Email:Stichtingjanveldema@casema.nl KvK. Utr. Nr.: 30150965 Grondleggers: Johan (Jan sr.)

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 Terugkijken op de informatie-inloopavond Op dinsdagavond

Nadere informatie

Impressies uit Apeldoorn

Impressies uit Apeldoorn Impressies uit Apeldoorn We beleefden afgelopen woensdag een avond met een ster. Twee mensen uit het Israëlische dorp Neve Shalom Wahat al-salam (oase van vrede) lieten ons in een adembenemende presentatie

Nadere informatie

Nu nog een mooie naam...

Nu nog een mooie naam... // MINIMEERKAMP HILVERSUM // VAN DE REDACTIE Jeugdtoernooi - 28 oktober 2007, Hilversum Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe editie van het Minimeerkamp. Dit is een jeugdtoernooi speciaal

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

Geachte mevrouw/mijnheer,

Geachte mevrouw/mijnheer, Laatste Wensen Geachte mevrouw/mijnheer, De uitvaart is het laatste eerbetoon aan de overledene. Het komt het persoonlijke karakter van de uitvaart ten goede wanneer de gemaakte keuzen passen bij de persoon

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Contact www.sirinia.nl info@sirinia.nl. Rekeningnummer: Rabobank 111.1361.05.

Jaarverslag 2014. Contact www.sirinia.nl info@sirinia.nl. Rekeningnummer: Rabobank 111.1361.05. Jaarverslag 2014 Rekeningnummer: Rabobank 111.1361.05. Contact www.sirinia.nl info@sirinia.nl Bestuur: Lennert Onvlee Evert v. Herwijnen Tine de Bruin Inhoud Inleiding... 3 Activiteiten... 4 Acties in

Nadere informatie

OVERLIJDEN MEVR. BEERENS UITREIKING 1 E EXEMPLAAR BOEKJE OFFERS VOOR ONZE VRIJHEID OP 3 OKTOBER LEDENBIJEENKOMST OP 9 OKTOBER 2014

OVERLIJDEN MEVR. BEERENS UITREIKING 1 E EXEMPLAAR BOEKJE OFFERS VOOR ONZE VRIJHEID OP 3 OKTOBER LEDENBIJEENKOMST OP 9 OKTOBER 2014 Website: www.wapenbroederszuidelijknederland.nl klik op Afd. Midden-Brabant. Oktober 2014 Uitgave nr. 2014-07 INHOUD: OVERLIJDEN MEVR. BEERENS Overlijden Mevr. Beerens Uitreiking 1 e exemplaar boekje aan

Nadere informatie

Gezellig vertoeven in het paviljoen

Gezellig vertoeven in het paviljoen digitil 08 - mei 2014 In deze digitil: Gebruik van het ballenkanon Gezellig vertoeven in het paviljoen Tassen in de TIL Barkrukken E-sigaret Gebruik van glazen Terugblik Mixed Night van 15 april Gebruik

Nadere informatie

http://www.bd.nl/regio/regio-oss-en-uden/uden/sinterklaas-helpen-in-uden-1.4653382

http://www.bd.nl/regio/regio-oss-en-uden/uden/sinterklaas-helpen-in-uden-1.4653382 Inhoud Beste ouders, De kerstviering is zojuist voorbij. We kijken terug op een warm en gezellig kerstfeest op school. Gisteren hebben we genoten van de kerstmusical van groep 6 en ook van het gezellige

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014 Kringgesprek Nummer 10 2013-2014 2014 Beste ouders, De voorbereidingen van de verhuizing naar het gebouw van SO De Piloot aan de Nieuwe Ommoordseweg 30 is in volle gang. Afgelopen vrijdag hebben juf Sanneke

Nadere informatie

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Nieuwsbrief 2016-2017 eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Agenda Di. 21 mrt. Zomernachtsdroom Woe. 22 mrt. Grote Rekendag 2017 Zon. 26 mrt. Zomertijd Woe. 29 mrt. Schoolvoetbal groep 7/8

Nadere informatie

Financiëel verslag 2013

Financiëel verslag 2013 Financiëel verslag 2013 Beuningen, 14 Jan 2014 J.H. Hoftijzer Voorzitter F.M.T. Coenen Penningmeester Stichting Leergeld 2stromenland 1 Jaarverslag 2013 Stichting Leergeld 2stromenland 2 Jaarverslag 2013

Nadere informatie

Verslag themabijeenkomst armoede en eenzaamheid Georganiseerd door Assadaaka, St. Onze Hoop en NOMA

Verslag themabijeenkomst armoede en eenzaamheid Georganiseerd door Assadaaka, St. Onze Hoop en NOMA 1 Verslag themabijeenkomst armoede en eenzaamheid Georganiseerd door Assadaaka, St. Onze Hoop en NOMA Wanneer: Maandag 21 september, Waar: De Meevaart Balistraat 48a (Indische buurt in Zeeburg) Info: Ahmed

Nadere informatie

Gesprek met Dragana op dinsdag 28 februari in Amersfoort

Gesprek met Dragana op dinsdag 28 februari in Amersfoort Gesprek met Dragana op dinsdag 28 februari in Amersfoort Op dinsdag 28 februari hadden we dan toch een gesprek met Dragana. In haar drukke programma was nog een gaatje gevonden om samen met Jan, Rinus

Nadere informatie

Blad voor de Sobats van T-Brigade en (Midden)Java

Blad voor de Sobats van T-Brigade en (Midden)Java Blad voor de Sobats van T-Brigade en (Midden)Java mei 2016 Leden reünie- en nazorgcommissie 2-6RI & T-Brigade & (Midden) Java Voorzitter/secretaris, alsmede redactie en layout Sepatoe Roesak Mevr. Marianne

Nadere informatie

Kom ook helpen, zorg met NLdoet voor lentefrisse Knuffelweide

Kom ook helpen, zorg met NLdoet voor lentefrisse Knuffelweide Nieuwsbrief maart 2016 In deze nieuwsbrief is te lezen wat er afgelopen maand gebeurde. Maar, we beginnen met wat er de komende maand op het programma staat, want dat is heel wat! Kom ook helpen, zorg

Nadere informatie

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool. Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 1 Inhoud Kreet van de week Geboren! Uit het team Dubbele

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

Draag Park Boswijk een warm hart toe!

Draag Park Boswijk een warm hart toe! Draag Park Boswijk een warm hart toe! Stichting Vrienden van Park Boswijk Bij Park Boswijk staan bewoners echt centraal Park Boswijk is gelegen in het prachtige groene Zorgpark Voorburg in Vught. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2011

Nieuwsbrief december 2011 Nieuwsbrief december 2011 Burgemeester geeft startsein project Zeister Buitens Burgemeester Koos Janssen gaf op 1 december het startsein voor Zeister Buitens, een gezamenlijk project van vier Zeister erfgoedpartners

Nadere informatie

ANBI GEGEVENS STICHTING INDIË MONUMENT HARDENBERG, KvK

ANBI GEGEVENS STICHTING INDIË MONUMENT HARDENBERG, KvK BELEIDSPLAN Inleiding: ANBI GEGEVENS STICHTING INDIË MONUMENT HARDENBERG, KvK 41025510. Op 1 mei 1998 is een monument onthult op het Indië Plantsoen aan de vecht in Hardenberg. Op 15 augustus vind hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

het Boomblad Wist u dat? Veel plezier! #17 Ontzettend bedankt! Agenda school Informatieblad voor de ouders U echt een kijkje op de website moet nemen.

het Boomblad Wist u dat? Veel plezier! #17 Ontzettend bedankt! Agenda school Informatieblad voor de ouders U echt een kijkje op de website moet nemen. De schoolreisjes komen eraan! Ontzettend bedankt! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Veel plezier! Agenda school 4 t/m 15 mei Meivakantie Alle kinderen zijn vrij 20 mei Schoolreis groepen 1-2 Schoolreis

Nadere informatie