FEEST IN VEGAS - LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FEEST IN VEGAS - LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING"

Transcriptie

1 FEEST IN VEGAS - LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING 1. ORGANISATOR/SPONSOR De loterij/gratis prijstrekking voor "Feest in Vegas" wordt georganiseerd en gesponsord door Cirque du Soleil (US), Inc., 980 Kelly Johnson Drive, Las Vegas, Nevada, USA, ( Cirque ). Cirque is verantwoordelijk voor de loterij/gratis prijstrekking en de organisatie en Officiële regels ervan (zoals hieronder gedefinieerd). Door aan de loterij/gratis prijstrekking mee te doen, gaan deelnemers (zoals hieronder gedefinieerd) ermee akkoord te zijn gebonden aan deze Officiële regels. Klachten over de loterij/gratis prijstrekking kunnen worden ingediend op Klachten worden binnen veertien (14) weekdagen per behandeld. 2. PERIODE U kunt deelnemen aan de loterij/gratis prijstrekking door u op te geven tussen woensdag 17 november 2010, 15:00 uur (Central European Time) en zondag 9 januari 2011, 23:59 uur (Pacific Standard Time) ( Deelnameperiode ). Op de loterij/gratis prijstrekking zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing ( Officiële regels ). 3. WIE MAG MEEDOEN? U kunt alleen meedoen als u aan de volgende voorwaarden voldoet: - U bent woonachtig in Canada, de Verenigde Staten, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Australië (met uitzondering van de inwoners van de staten New South Wales en South Australia) of Nieuw-Zeeland; - U bent meerderjarig in uw regio/provincie/staat/land op het moment waarop u zich opgeeft voor de loterij/gratis prijstrekking; - U bent op het moment waarop u zich opgeeft voor de loterij/gratis prijstrekking lid van Cirque Club. U mag echter niet meedoen in de volgende situaties:

2 2 - U bent directielid, lid, partner, medewerker, agent of consultant van het reclameof promotiebureau, of u bent op andere wijze een direct betrokkene bij de organisatie van de loterij/gratis prijstrekking of u bent een meerdere of ondergeschikte van een direct betrokkene; - U bent leverancier van goederen of diensten die verband houden met de loterij/gratis prijstrekking; - U bent medewerker, agent of vertegenwoordiger van Cirque of een van haar dochterondernemingen of gelieerde ondernemingen; - U bent een direct familielid (vader, moeder, broer, zus, kind, echtgenoot) of huisgenoot van iemand die in de hierboven genoemde categorieën valt. Deelname via loterijbedrijven of automatische deelnamesoftware is niet toegestaan. 4. MEEDOEN AAN DE LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING Geen aanschaf nodig. Bestaand lid Als u al lid bent van Cirque Club en op het moment van deelname aan de loterij/gratis prijstrekking volgens de wetten van uw regio/provincie/staat/land meerderjarig bent ( Bestaande leden ), dan kunt u zich opgeven door u aan te melden op de volgende website: waar u uw huidige gebruikersgegevens van Cirque Club dient in te vullen, antwoord dient te geven op de kennisvraag Welke show van Cirque du Soleil wordt momenteel uitgevoerd in het Bellagio? en het registratieformulier dient in te vullen ( Registratieformulier ). Nieuw lid Om aan de actie te kunnen deelnemen, dient u voor het einde van de Deelnameperiode lid te worden van Cirque Club. Als u nog geen lid bent en lid wilt worden van Cirque Club ( Nieuw lid ), kunt u het elektronische Registratieformulier invullen dat u vindt op door uw voornaam, achternaam, volledige adres, land, postcode, telefoonnummer, leeftijd en adres op te geven (samen: Persoonlijke gegevens ). Nadat u lid bent geworden, kunt u deelnemen aan de loterij/gratis prijstrekking via de Cirque Club-pagina op door uw registratieformulier in te sturen voor het einde van de Deelnameperiode.

3 3 Bestaande leden en nieuwe leden die het Registratieformulier volledig hebben ingevuld zullen gezamenlijk worden aangeduid als de Deelnemers of afzonderlijk als een Deelnemer. Deelnemers moeten te allen tijde hetzelfde adres gebruiken. Het gebruik van meer dan één (1) adres door één persoon leidt tot automatische diskwalificatie van die persoon. 5. WINKANSEN De winkansen op een prijs zijn afhankelijk van het aantal in aanmerking komende aanmeldingen die tijdens de Deelnameperiode zijn ontvangen. 6. PRIJS Onder alle geldige registraties in alle deelnemende landen (zie sectie 3 hierboven) wordt, conform de navolgende voorwaarden, één (1) prijs verloot, bestaande uit: - Twee (2) kaarten voor twee (2) shows van Cirque du Soleil in Las Vegas naar keuze van de Winnaar, op basis van beschikbaarheid gedurende de Uitkeringsperiode (zoals hieronder gedefinieerd) (koppeling voor weergave van beschikbare datums: ter waarde van circa US$ 400 (in totaal); - Viptoegang voor twee (2) personen tot de Beatles REVOLUTION Lounge en de GOLD Lounge, ter waarde van circa US$ 200; - Economy Class-retourvliegticket voor twee (2) personen vanaf het vliegveld het dichtst in de buurt van de woonplaats van de Winnaar naar Las Vegas, VS, met een geschatte marktwaarde van maximaal US$ 2800; - Twee (2) hotelovernachtingen in het Aria Hotel in CityCenter, Las Vegas, VS (voor twee personen in een standaard tweepersoonskamer), ter waarde van circa US$ 400 (totaal); - Een vip-geschenkentas, ter waarde van circa US$ 100. Andere kosten dan hierboven genoemd (bijvoorbeeld transport van en naar het vliegveld, maaltijden, drankjes enz.) zijn niet inbegrepen in de prijs. (gezamenlijk aangeduid als de Prijs ). De totale consumentenwaarde van de Prijs bedraagt circa US$ 3900, afhankelijk van de datums en beschikbaarheid op het moment waarop de Prijs wordt toegekend. Er

4 4 wordt geen vergoeding uitgekeerd aan de Winnaar of zijn/haar gast als de waarde van de Prijs minder bedraagt dan de geschatte marktwaarde. Voorwaarden die van toepassing zijn op de Prijs: De winnaar van de prijs ( Winnaar ) kan de datums van de vluchten en de shows kiezen op basis van beschikbaarheid, mits deze datums tussen 11 februari 2011 en 31 december 2011 liggen ( Uitkeringsperiode ). De Winnaar moet de gekozen datums via het volgende adres aan Cirque doorgeven: Cirque du Soleil (US), Inc. Attn: Chantal Ouellet Executive Secretary 980 Kelly Johnson Drive Las Vegas, Nevada, USA, adres: Indien op één (1) van de gekozen datums geen toepasselijke vliegtickets, hotelkamers of kaartjes voor de shows beschikbaar zijn, dient de Winnaar andere datums te kiezen. Als de Winnaar niet binnen zeven (7) dagen (uiterste datum poststempel) na ontvangst van de uitslag schriftelijk een geldige datumkeuze heeft opgegeven via het bovengenoemde adres, wordt de Prijs verbeurd verklaard en mag Cirque een andere Winnaar trekken (sectie 7). Hetzelfde geldt wanneer de aanvankelijk gekozen datums niet beschikbaar zijn en de Winnaar hierover bericht ontvangt; ook dan moet de alternatieve datumkeuze binnen zeven (7) dagen (uiterste datum poststempel) via het bovenstaande adres worden doorgegeven. De Prijs kan niet worden geruild en is niet inwisselbaar voor geld. De Prijs is niet overdraagbaar. Cirque behoudt zich het recht voor de Prijs te vervangen door een prijs van gelijke of hogere waarde als een deel van de genoemde Prijs niet beschikbaar wordt. De gast die de Winnaar begeleidt, moet achttien (18) jaar of ouder zijn. De reisarrangementen zullen door Cirque eenentwintig (21) dagen voorafgaand aan de geselecteerde reisdatums worden geregeld. De Winnaar en zijn/haar gast moeten samen reizen. De Winnaar moet Cirque de naam doorgeven die staat vermeld in zijn/haar paspoort of zijn/haar identificatiebewijs dat wordt gebruikt als reisdocument, evenals de naam en contactgegevens van zijn/haar gast. Als de reis is geregeld, kunnen er geen wijzigingen meer worden doorgevoerd. Eventueel benodigde visa dienen door de Winnaar en zijn/haar gast zelf te worden geregeld.

5 5 De waarde die in de totale waarde van de Prijs is toegekend voor de reiskosten, kan variëren, afhankelijk van de vertrek- en aankomstplaatsen en reisdatums. Er wordt geen vergoeding uitgekeerd aan de Winnaar of zijn/haar gast als de daadwerkelijke waarde van de reiskosten minder bedraagt dan de hierboven beschreven toegekende waarde. Alle zitplaatsen voor de shows zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en het staat Cirque vrij om de plaatsen naar eigen goeddunken toe te wijzen. De geselecteerde voorstellingen zijn onder voorbehoud van niet-beschikbare datums, feestdagen en datums met beperkte beschikbaarheid. Als de Prijs of een gedeelte van de Prijs niet wordt gebruikt, wordt er geen vergoeding uitgekeerd aan de Winnaar en zijn/haar gast. Alle landelijke, regionale of lokale belastingen komen volledig voor rekening van de Winnaar. 7. TREKKING EN BEKENDMAKING VAN DE WINNAAR; BEKENDMAKING AAN ANDERE DEELNEMERS De Winnaar wordt geselecteerd met behulp van een computergegenereerde willekeurige verloting onder alle in aanmerking komende inschrijvingen die voor het eind van de Deelnameperiode zijn ontvangen. Deze willekeurige verlotingen worden verricht door een vertegenwoordiger van Cirque op het internationale hoofdkantoor van Cirque op 8400, 2nd Avenue, Montréal, Québec, H1Z 4M6, Canada, op 12 januari 2011 om 15:00 uur (Eastern Standard Time). De Winnaar zal per telefoon of worden geïnformeerd. De uitslag van de trekking wordt uiterlijk 31 januari 2011 door Cirque bekendgemaakt op Indien de Winnaar niet bereikbaar is of niet voldoet aan de Officiële regels en voorwaarden voor deelname, verliest de Winnaar het recht op de prijs. Indien de Prijs verbeurd wordt verklaard zoals hierboven vermeld, zal een andere Winnaar worden geselecteerd met behulp van een computergegenereerde willekeurige verloting onder alle in aanmerking komende inschrijvingen die voor het eind van de Deelnameperiode zijn ontvangen.

6 6 8. PRIJSOVERDRACHT Uiterlijk eenentwintig (21) werkdagen nadat Cirque de door de Winnaar gekozen datums heeft ontvangen: (i) wordt de prijs naar de Winnaar verzonden. De vliegtickets worden per post of per verzonden; kaartjes voor de shows worden per post of per verzonden of kunnen aan de kassa worden afgehaald; de tas met geschenken wordt per post verzonden; de kaarten voor viptoegang worden per post of per verzonden; de bevestiging van de hotelaccommodatie wordt per post of per verzonden. 9. OPENBAARMAKING VAN GEGEVENS OVER DE WINNAAR Door deel te nemen aan de loterij/gratis prijstrekking gaat u er expliciet mee akkoord dat Cirque zonder enige vorm van compensatie en zonder uw toestemming uw naam, beeltenis, woonplaats en verklaring met betrekking tot de prijs publiceert in publicaties van Cirque, alsmede in gevallen waarin openbaarmaking verplicht is ("Verklaringsformulier"). De geselecteerde deelnemer voor de prijs kan worden gevraagd om foto-identificatie in de vorm van een door de overheid uitgevaardigd document. Het Verklaringsformulier moet eveneens voor vertrek door de gast van de geselecteerde Deelnemer worden getekend. Niet-naleving door de Winnaar van een van de hierboven vermelde voorwaarden zal leiden tot automatische diskwalificatie van de Winnaar en verlies van het recht op zijn/haar Prijs. In een dergelijk geval heeft Cirque het recht een andere Deelnemer te trekken of selecteren zoals omschreven in artikel 7 totdat de Winnaar is bepaald en gekwalificeerd. 10. DISKWALIFICATIE Deelnemers die niet voldoen aan de Officiële regels kunnen worden gediskwalificeerd door Cirque. 11. BEPERKINGEN VAN AANSPRAKELIJKHEID; DISCLAIMERS DOOR AAN DE LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING MEE TE DOEN, GAAN DEELNEMERS ERMEE AKKOORD GEBONDEN TE ZIJN AAN DEZE OFFICIËLE REGELS, EN GAAN DEELNEMERS ERMEE AKKOORD MEDEWERKERS, AGENTEN EN VERTEGENWOORDIGERS VAN CIRQUE, EN HAAR DOCHTERONDERNEMINGEN, AAN HAAR GELIEERDE ONDERNEMINGEN EN

7 7 HAAR CONTROLERENDE ONDERNEMINGEN, RECLAME- OF PROMOTIEBUREAUS, SPONSORS EN LEVERANCIERS VAN MATERIALEN, PRIJZEN EN DIENSTEN MET BETREKKING TOT DE LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING, OF ANDERE PERSONEN DIE RECHTSTREEKS IN VERBAND STAAN MET HET HOUDEN VAN DE LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING ( GEVRIJWAARDE PARTIJEN ) TE VRIJWAREN VAN ELKE AANSPRAKELIJKHEID MET BETREKKING TOT LETSEL, VERLIES EN SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK VOORTVLOEIEND UIT HET AANVAARDEN, BEZITTEN OF GEBRUIKEN VAN EEN PRIJS OF UIT DEELNAME AAN OF HET PROBEREN DEEL TE NEMEN AAN DE LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING TENZIJ DE SCHADE VAN DE DEELNEMER IS VEROORZAAKT DOOR GROVE NALATIGHEID OF OPZET VAN EEN GEVRIJWAARDE PARTIJ. DE GEVRIJWAARDE PARTIJEN AANVAARDEN GEEN AANSPRAKELIJKHEID VOOR VERLOREN GEGANE OF VERKEERD INGEDIENDE AANMELDINGEN, OF DIT NU HET GEVOLG IS VAN TECHNISCHE STORINGEN, COMPUTERSTORINGEN, FRAUDE OF ANDERSZINS OF VOOR ANDERE TECHNISCHE STORINGEN, COMPUTERSTORINGEN, FRAUDE OF ANDERE FOUTEN. CIRQUE BEHOUDT ZICH HET RECHT VOOR OM GEHEEL NAAR EIGEN GOEDDUNKEN DE LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING IN HAAR GEHEEL TE ANNULEREN, BEËINDIGEN OF OP TE SCHORTEN, IN HET GEVAL DAT DE WEBSITE IS GEÏNFECTEERD DOOR EEN VIRUS OF EEN SOFTWAREBUG, DE WEBSITE IS GEHACKT, ER ONGEOORLOOFDE MENSELIJKE INTERACTIE PLAATSVINDT OF DE INTEGRITEIT, HET BEHEER, DE ONPARTIJDIGHEID OF NORMALE WERKING VAN DE TREKKING OP WELKE MANIER DAN OOK IN GEVAAR WORDT GEBRACHT. 12. REGELS VOOR HET BEWAREN VAN PERSOONLIJKE GEGEVENS VOOR DE GRATIS PRIJSTREKKING Bij deelname aan de loterij/gratis prijstrekking gaan de Deelnemers ermee akkoord dat hun persoonlijke gegevens die door Cirque worden verzameld, zullen worden gebruikt in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving: (i) zodat Cirque of haar agent contact met de Deelnemers kan opnemen ten behoeve van de loterij/gratis prijstrekking, en (ii) voor marketing- en promotiedoeleinden in verband met activiteiten van Cirque du Soleil. De persoonlijke gegevens van de Deelnemer zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt tenzij de Deelnemer daarmee akkoord is gegaan.

8 8 In overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens wordt u op de hoogte gebracht van en geeft u uitdrukkelijk toestemming voor opname van uw Persoonlijke gegevens in de Cirque-database in Montréal, Canada en de automatische verwerking ervan voor de hierboven genoemde doeleinden. Cirque heeft de nodige technische en organisatorische maatregelen getroffen om de veiligheid van de Persoonlijke gegevens te garanderen en om te voorkomen dat deze informatie kan worden gewijzigd, verloren kan raken of ongeoorloofd kan worden verwerkt of ingezien, met inachtneming van de huidige technologische ontwikkelingen. U kunt op elk moment uw toestemming intrekken en gebruikmaken van uw recht om uw gegevens in te zien, te rectificeren of te laten verwijderen. Richt uw verzoek aan Cirque du Soleil (US), Inc., 980 Kelly Johnson Drive, Las Vegas, Nevada, USA, Houd ons voor uw gemak en om onze databases actueel te houden op de hoogte van eventuele wijzigingen in uw persoonlijke gegevens. 13. AANVULLENDE VOORWAARDEN EXCLUSIEF VOOR DEELNEMERS UIT FRANKRIJK Gratis deelname: De kosten voor telecommunicatie en toegang voor verbinding met de loterij/gratis prijstrekking zijn vastgesteld op een bedrag van EUR 0,50 per deelname, en worden vergoed indien de Deelnemer bij een verzoek om terugbetaling een geldig bewijs van de gemaakte kosten overlegt. Aanvragen moeten schriftelijk door de Deelnemer worden ingediend bij: Cirque du Soleil (US), Inc., Attn.: Chantal Ouellet, 980 Kelly Johnson Drive, Las Vegas, Nevada, USA, 89119, binnen vijftien (15) dagen na afloop van de loterij/gratis prijstrekking zoals vermeld in sectie 2 (uiterste datum poststempel) en dienen vergezeld te gaan van de bankgegevens van de aanvrager (RIB). De postzegels die voor het indienen van de aanvraag voor compensatie van het standaardbedrag zijn gebruikt, komen ook in aanmerking voor vergoeding. Hiervoor dient u voor de bovenvermelde einddatum een schriftelijk verzoek in te dienen op hetzelfde adres. Aanspraak maken op de prijs zonder toestemming voor publicatie van persoonlijke gegevens: Indien de Winnaar woonachtig is in Frankrijk, is deze gerechtigd de prijs op te eisen, ook indien hij/zij niet wenst dat persoonlijke gegevens worden gepubliceerd voor publiciteitsdoeleinden zoals vermeld in sectie 9. Cirque zal

9 9 na de trekking de persoonlijke gegevens niet voor dergelijke doeleinden gebruiken indien de Winnaar hiervoor geen expliciete toestemming heeft verleend. Archivering: Deze Officiële regels zijn gedeponeerd bij Maître Jean-Louis Hauguel, gerechtsdeurwaarder, 14, rue du Faubourg Saint Honoré, Paris, France. De regels worden kosteloos toegezonden indien hiervoor een verzoek wordt ingediend op het volgende adres: Cirque du Soleil (US), Inc, Attn.: Chantal Ouellet, 980 Kelly Johnson Drive, Las Vegas, Nevada, USA, De standaard verzendkosten worden vergoed indien hiervoor een verzoek op ditzelfde adres wordt ingediend. 14. AANVULLENDE BEPALINGEN VOOR DEELNEMERS UIT DE PROVINCIE QUÉBEC, CANADA Deelnemers die woonachtig zijn in Québec kunnen een klacht indienen: (i) met betrekking tot de loterij/gratis prijstrekking om tot een uitspraak te komen of (ii) met betrekking tot de toekenning van een prijs om de klacht te helpen oplossen bij de "Régie des alcohols, des courses et des jeux". 15. AANVULLENDE BEPALINGEN VOOR DEELNEMERS UIT DE VERENIGDE STATEN Alternatieve deelnamemethode Nadat u lid bent geworden van Cirque Club kunt u ook op de volgende manier deelnemen ( Alternatieve deelnamemethode ): Schrijf de volgende informatie in blokletters op een briefkaart van 10,2 x 15,2 cm: uw naam, adres, telefoonnummer, leeftijd, adres en het juiste antwoord op de kennisvraag: Welke show van Cirque du Soleil wordt momenteel uitgevoerd in het Bellagio? Stuur de briefkaart naar: Cirque du Soleil (US), Inc. Feest in Vegas sweepstakes/free prize draw 980 Kelly Johnson Drive, Las Vegas, Nevada, USA, Ter attentie van: Chantal Ouellet Executive Secretary Alle inzendingen moeten op 9 januari 2011 door Cirque zijn ontvangen en mogen niet later dan 2 januari 2011 zijn afgestempeld.

INTERNATIONALE ZOMERLOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING

INTERNATIONALE ZOMERLOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING INTERNATIONALE ZOMERLOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING 1. ORGANISATOR/SPONSOR De loterij/gratis prijstrekking wordt georganiseerd en gesponsord

Nadere informatie

GRATIS PRIJSTREKKING VAN CIRQUE DU SOLEIL VOOR EUROPA ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE GRATIS PRIJSTREKKING

GRATIS PRIJSTREKKING VAN CIRQUE DU SOLEIL VOOR EUROPA ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE GRATIS PRIJSTREKKING GRATIS PRIJSTREKKING VAN CIRQUE DU SOLEIL VOOR EUROPA ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE GRATIS PRIJSTREKKING 1. Organisator/sponsor De gratis prijstrekking wordt georganiseerd en gesponsord door

Nadere informatie

LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING WIN AN UNFORGETTABLE CIRQUE DU SOLEIL GETAWAY

LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING WIN AN UNFORGETTABLE CIRQUE DU SOLEIL GETAWAY LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING WIN AN UNFORGETTABLE CIRQUE DU SOLEIL GETAWAY ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE LOTERIJ/GRATIS PRIJSTREKKING GEEN AANSCHAF OF INVESTERING NODIG. ONGELDIG INDIEN BIJ

Nadere informatie

DEEL DE MAGIE WEDSTRIJD/GRATIS PRIJSTREKKING

DEEL DE MAGIE WEDSTRIJD/GRATIS PRIJSTREKKING DEEL DE MAGIE WEDSTRIJD/GRATIS PRIJSTREKKING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE WEDSTRIJD/GRATIS PRIJSTREKKING GEEN AANKOOP OF INVESTERING VEREIST. ONGELDIG INDIEN BIJ WET VERBODEN. DEELNAME IS

Nadere informatie

GRATIS PRIJSTREKKING KOM NAAR TOTEM ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE GRATIS PRIJSTREKKING GEEN AANSCHAF OF INVESTERING NODIG

GRATIS PRIJSTREKKING KOM NAAR TOTEM ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE GRATIS PRIJSTREKKING GEEN AANSCHAF OF INVESTERING NODIG GRATIS PRIJSTREKKING KOM NAAR TOTEM ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE GRATIS PRIJSTREKKING GEEN AANSCHAF OF INVESTERING NODIG. ONGELDIG INDIEN BIJ WET VERBODEN 1. DATUMS GRATIS PRIJSTREKKING De

Nadere informatie

DE WEDSTRIJD MET DE GROTE PRIJS DIE NIET IN EEN DOOS PAST/GRATIS PRIJSTREKKING

DE WEDSTRIJD MET DE GROTE PRIJS DIE NIET IN EEN DOOS PAST/GRATIS PRIJSTREKKING DE WEDSTRIJD MET DE GROTE PRIJS DIE NIET IN EEN DOOS PAST/GRATIS PRIJSTREKKING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE WEDSTRIJD/GRATIS PRIJSTREKKING GEEN AANKOOP OF GELDELIJKE BIJDRAGE VEREIST. ONGELDIG

Nadere informatie

MAMMA EN IK NAAR AMALUNA-WEDSTRIJD/GRATIS PRIJSTREKKING

MAMMA EN IK NAAR AMALUNA-WEDSTRIJD/GRATIS PRIJSTREKKING MAMMA EN IK NAAR AMALUNA-WEDSTRIJD/GRATIS PRIJSTREKKING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE WEDSTRIJD/GRATIS PRIJSTREKKING GEEN AANKOOP OF INVESTERING VEREIST. ONGELDIG INDIEN BIJ WET VERBODEN. DEELNAME

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Actie

ACTIEVOORWAARDEN Actie ACTIEVOORWAARDEN Deze voorwaarden (hierna te noemen Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de door Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V., gevestigd te Weena 70 in Rotterdam (hierna te noemen Shell

Nadere informatie

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Algemene actievoorwaarden Digital Radio 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Digital Radio (onderdeel Stichting Radio Advies Bureau en/of zijn opvolgers)

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan Schipholweg 96a, te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert op visitdenmark.nl/camping een wedstrijd

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden VakantiePiraten. Golden Ticket Competitie

Deelnamevoorwaarden VakantiePiraten. Golden Ticket Competitie Deelnamevoorwaarden VakantiePiraten Golden Ticket Competitie 1. Prijsvraag en organisator De online-prijsvraag Golden Ticket Competitie (hierna: prijsvraag ) wordt aangeboden door HolidayPirates GmbH,

Nadere informatie

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland

Nadere informatie

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd voor

Nadere informatie

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Create your own website challenge

Create your own website challenge Create your own website challenge Wedstrijdvoorwaarden 1. De wedstrijdvoorwaarden Dit zijn de officiële regels voor de promotie ( Wedstrijdvoorwaarden ) in de vorm van de Microsoft Create your own website

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs.

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ANWB Reizen Kerstactie 2015. Spel 1: Algemene Actievoorwaarden: ANWB Reizen groot promotioneel kansspel Kerstactie 2015

Algemene voorwaarden ANWB Reizen Kerstactie 2015. Spel 1: Algemene Actievoorwaarden: ANWB Reizen groot promotioneel kansspel Kerstactie 2015 Algemene voorwaarden ANWB Reizen Kerstactie 2015 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ANWB Reizen Beheer B.V. gevestigd te Den Haag aan de Wassenaarseweg 220 ("ANWB"), organiseert ter

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden VakantiePiraten. Pirates to the Caribbean

Deelnamevoorwaarden VakantiePiraten. Pirates to the Caribbean Deelnamevoorwaarden VakantiePiraten Pirates to the Caribbean 1. Prijsvraag en organisator De online-prijsvraag Pirates to the Caribbean (hierna: prijsvraag ) wordt aangeboden door HolidayPirates GmbH,

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ARTIKEL 1 ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Big Americans Be a Couch Star win actie 2015 (verder

Nadere informatie

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd.

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd. ARTIKEL 1 ORGANISATIE VAN DE WEDSTRIJD 1.1 De Wedstrijd genoemd De Grote Nationale Bouw Enquête (hierna genoemd de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door New-Media Group, met maatschappelijke zetel te 3202

Nadere informatie

Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!"

Reglement van de Actie Verwen uw dieren! Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!" 1. Definities 1.1. Tom&Co: de organisator van de Actie is de naamloze vennootschap Aniserco nv, ingeschreven in de Kruispuntenbank Ondernemingen onder het nummer

Nadere informatie

opgenomen in Denemarken. Video s die na 1 december 2015 worden ingezonden, dingen niet mee aan de prijs.

opgenomen in Denemarken. Video s die na 1 december 2015 worden ingezonden, dingen niet mee aan de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Actievoorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Unique Music te organiseren promotionele kansspelen, prijsvragen en andersoortige acties (hierna

Nadere informatie

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Xenos Nederland B.V.

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Xenos Nederland B.V. Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Xenos Nederland B.V. Versie: 1.0 / 11 augustus 2015 Deze voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de actie Prijzen Vangen

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALE IN CARDIFF (hierna verder te noemen: de Actie

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE Dr. Oetker Nederland ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE 2015 ARTIKEL 1 - ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Bistro Flammkuchen winactie 2015 (verder

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN. Ga tussen 6 april 2015 tot en met 3 mei 2015 naar www.phonehouse.nl/expedia en:

ACTIEVOORWAARDEN. Ga tussen 6 april 2015 tot en met 3 mei 2015 naar www.phonehouse.nl/expedia en: Inleiding ACTIEVOORWAARDEN In deze voorwaarden wordt omschreven i) hoe een Expedia-voucher kan worden verkregen en gebruikt en ii) hoe u kunt deelnemen aan de prijsvraag van The Phonehouse i. Het Expedia-voucher

Nadere informatie

Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden:

Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende te Leiden aan Schipholweg 96a, (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert in samenwerking met Lumière en Pathé de

Nadere informatie

Actievoorwaarden. 1. Algemeen

Actievoorwaarden. 1. Algemeen Actievoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: "de Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de door Kruidvat Retail B.V. gevestigd te Renswoude, aan het adres Nijborg 17, te Renswoude

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Deze voorwaarden zijn van toepassing op de reizen die door de NSkiV worden uitgevoerd. Voordat de overeenkomst

Nadere informatie

1. ORGANISATIE De actie VIP-tickets van 10 voor Adele in Lissabon wordt georganiseerd door Radio 10 B.V.; hierna te noemen Radio 10.

1. ORGANISATIE De actie VIP-tickets van 10 voor Adele in Lissabon wordt georganiseerd door Radio 10 B.V.; hierna te noemen Radio 10. Radio 10 voert de actie 'Win VIP Tickets van 10 voor Adele in Lissabon'. De startdatum van de actie is maandag 14 maart 2016 en loopt tot en met vrijdag 18 maart 2016. Op deze actie zijn de Algemene Spelvoorwaarden

Nadere informatie

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van):

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van): ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN TMG 1. Toepasselijkheid a) Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Telegraaf Media Groep of een van haar groepsmaatschappijen (hierna: TMG ) te organiseren

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. ACTIEVOORWAARDEN NH EN SKY RADIO THAT S ME CAMPAGNE Aanvullende actievoorwaarden NH That s Me campagne, een actie in samenwerking met Sky Radio. 0. ALGEMEEN De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een Straatfeest hierna actie 2. Organisator van deze actie is Media Markt-Saturn

Nadere informatie

2.3. Registratie van deelnemers Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden:

2.3. Registratie van deelnemers Ieder ander dan de in artikel 2.2 genoemde personen kan aan de wedstrijd deelnemen onder de volgende voorwaarden: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserende bedrijven VisitDenmark, kantoorhoudende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark), organiseert in samenwerking met NOVASOL, kantoorhoudende

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014

100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014 100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014 Nog nooit eerder vertoond. Beantwoord vier WK-FINALE vragen en doe mee voor 100% cashback op je aankoop plus andere mooie prijzen. 1e Prijs Win een MEET & GREET

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden Officieel reglement van de Praxis Maakvakantie actie van Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. (hierna te noemen de actie )

Algemene Spelvoorwaarden Officieel reglement van de Praxis Maakvakantie actie van Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. (hierna te noemen de actie ) Algemene Spelvoorwaarden Officieel reglement van de Praxis Maakvakantie actie van Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. (hierna te noemen de actie ) 1. De actie wordt georganiseerd door Praxis Doe-Het-Zelf Center

Nadere informatie

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: "Best Thai Award"

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: "Best Thai Award" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Best Thai Award", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt

Nadere informatie

24-08-2015. Actievoorwaarden

24-08-2015. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Televizier-Ring (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door de BankGiro

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd win een overnachting voor twee aan zee wordt georganiseerd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 REGLEMENT VOOR NEDERLAND VANAF PAGINA 4 VAN DIT DOCUMENT WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 Deze regels zijn van toepassing op de Liefmans Vakantie Portugal wedstrijd

Nadere informatie

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Best Thai Award, hierna te noemen: de Actie. De Actie wordt georganiseerd

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win shoptegoed bij Bconnect Rotterdam', hierna actie 2. Organisator

Nadere informatie

Actievoorwaarden Ford Nederland B.V. voor de actie: "24 uur van Mustang"

Actievoorwaarden Ford Nederland B.V. voor de actie: 24 uur van Mustang Actievoorwaarden Ford Nederland B.V. voor de actie: "24 uur van Mustang" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "24 uur van Mustang" ("Actie"). De Actie wordt georganiseerd door

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN. 2. Deze Actie loopt van 8 juli uur t/m 01 augustus uur (de Actieperiode ).

ACTIEVOORWAARDEN. 2. Deze Actie loopt van 8 juli uur t/m 01 augustus uur (de Actieperiode ). ACTIEVOORWAARDEN Get on Board Game LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID VAN

Nadere informatie

2015 RUBY BONUS OFFICIËLE REGELS

2015 RUBY BONUS OFFICIËLE REGELS 2015 RUBY BONUS OFFICIËLE REGELS 1. Subsidiabiliteit. Deze 2015 Ruby Bonus promotie (hierna "promotie") is een promotie ontworpen om de distributeurs van It Works Marketing, Inc. en haar dochterondernemingen

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT

Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Second Screen De voorstelling die geschiedenis schrijft van

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Artikel 1

Wedstrijdreglement. Artikel 1 Wedstrijdreglement Deze wedstrijd wordt georganiseerd door SKECHERS USA Benelux BV, gevestigd en kantoorhoudend aan Cartografenweg 16, 5141 MT Waalwijk, Nederland, (verder te noemen: Skechers ). Artikel

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH"

Wedstrijdreglement Fiets ZENITH Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH" Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, organiseert de wedstrijd

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical 100 ste

Nadere informatie

WEDSTRIJDVOORWAARDEN

WEDSTRIJDVOORWAARDEN WEDSTRIJDVOORWAARDEN IKEA TEKENWEDSTRIJD 2017 Deelnamevoorwaarden 1. IKEA NL B.V., in samenwerking met IKEA of Sweden AB, P.O. BOX 317, 83020 Hackås, Zweden, btw-nummer: SE5560747551, hierna te noemen

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie);

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); ACTIEVOORWAARDEN TROUWEN IN DE KUIP Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); Deze actie is geïnitieerd door

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical - 6 jaar van SvO B.V.. Door deel te nemen aan

Nadere informatie

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland «Laat nu uw auto APK keuren en maak kans op 1 van de 10 auto s t.w.v. 10.000,-.*» Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen... 3 4. Winnaars...

Nadere informatie

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen.

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen. Actievoorwaarden medaille actie Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Medaille Kanjers. De Actie wordt aangeboden door De Banketgroep, gevestigd te 5048 AB Tilburg, Nederland, aan het adres

Nadere informatie

Algemene actievoorwaarden Zomer prijzenfestival

Algemene actievoorwaarden Zomer prijzenfestival Algemene actievoorwaarden Zomer prijzenfestival I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Zomer prijzenfestival. Verschillende productgroepen worden tijdens deze actie gepromoot,

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze» Inhoud «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze»...

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ).

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1.2 Door deelname aan de actie verklaart

Nadere informatie

1.3 Deze actie is geheel in overeenstemming met de Wet op de Kansspelen en de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

1.3 Deze actie is geheel in overeenstemming met de Wet op de Kansspelen en de Gedragscode Promotionele Kansspelen. Actievoorwaarden BMW ACTIVE TOURER DRIVING CHALLENGE 1. ALGEMEEN 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op het promotionele kansspel van BMW Nederland bv gevestigd te Einsteinlaan 5, 2289 CC Rijswijk

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK»

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» 1 De Organisator De «CATSAN Smart Pack» wedstrijd (de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door Mars Belgium NV, Kleine Kloosterstraat 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe,

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical - 5 jaar van SvO B.V.. Door deel te nemen aan

Nadere informatie

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3.

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3. Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list Door mee te doen met de actie Dacia Duster Fan list kunnen deelnemers een 7-daagse proefrit in de Dacia Duster winnen. De winnaar mag 7 dagen rijden in een ter beschikking

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden VOF van Hesteren Pagina 1 van 6 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal Angels

Nadere informatie

Geïnfecteerd materiaal, bijvoorbeeld door een virus wordt direct verwijderd en heeft tot gevolg uitsluiting van de wedstrijd.

Geïnfecteerd materiaal, bijvoorbeeld door een virus wordt direct verwijderd en heeft tot gevolg uitsluiting van de wedstrijd. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden Promotionele Kansspelen 'MOTHER S DAY CONTEST'

Algemene Spelvoorwaarden Promotionele Kansspelen 'MOTHER S DAY CONTEST' Algemene Spelvoorwaarden Promotionele Kansspelen 'MOTHER S DAY CONTEST' Het bedrijf KIKO France Sarl, 75, Avenue des Champs-Elysées - 75008 Paris, France, VAT no. FR14521795237 (hierin verder genoemd het

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday Cashback", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

WHOIS-beleid.eu-domeinnamen v.1.0. WHOIS-beleid.eu-domeinnamen

WHOIS-beleid.eu-domeinnamen v.1.0. WHOIS-beleid.eu-domeinnamen DEFINITIES De termen zoals gedefinieerd in de Bepalingen en voorwaarden en/of de.eu- Regels voor geschillenbeslechting worden in dit document gebruikt en geschreven met een hoofdletter. PARAGRAAF 1. PRIVACYBELEID

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE ACHTSTE FINALE (hierna verder te noemen: de Actie ) van Sony Mobile Communications

Nadere informatie

VOORWAARDEN EN CONDITIES MAJOR LAZER WEDSTRIJD AUGUSTUS 2015

VOORWAARDEN EN CONDITIES MAJOR LAZER WEDSTRIJD AUGUSTUS 2015 VOORWAARDEN EN CONDITIES MAJOR LAZER WEDSTRIJD AUGUSTUS 2015 LEES DEZE VOORWAARDEN EN CONDITIES ZORGVULDIG DOOR. WANNEER JE JONGER DAN 18 JAAR BENT MOETEN JE OUDERS OF VERZORGERS MET DEZE VOORWAARDEN EN

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 16/11/2015

Wedstrijdreglement 16/11/2015 Wedstrijdreglement 16/11/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Hiep hiep Heylen (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.meubelen-heylen.com

Nadere informatie

ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID

ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en/of overeenkomsten van Yourdialerapp.com met betrekking tot mobiele telecommunicatieservices aangegaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Media Markt Club Kassa Kans", hierna actie. 2. Organisator van deze

Nadere informatie

Deelname voorwaarden Privacy Wedstrijd reglement Eigen risico Lichamelijk conditie Beschikbaar op kosten van Girls Company,

Deelname voorwaarden Privacy Wedstrijd reglement Eigen risico Lichamelijk conditie Beschikbaar op kosten van Girls Company, Deelname voorwaarden Privacy Wedstrijd reglement Eigen risico Lichamelijk conditie Beschikbaar op kosten van Girls Company, Wedstrijdreglement : Win a Membership into the Mile High Club Op girslcompany.nl

Nadere informatie

FEDEX FINALE WEDSTRIJD

FEDEX FINALE WEDSTRIJD FEDEX FINALE WEDSTRIJD Voorwaarden en Modaliteiten WEDSTRIJDORGANISATOR Deze wedstrijd genaamd de FEDEX FINALE WEDSTRIJD ( Wedstrijd ), wordt georganiseerd door Federal Express Europe Inc., UK Branch Office,

Nadere informatie

Actievoorwaarden acties XXL-weken 2013 Lidl Nederland GmbH

Actievoorwaarden acties XXL-weken 2013 Lidl Nederland GmbH Actievoorwaarden acties XXL-weken 2013 Lidl Nederland GmbH De onderhavige actievoorwaarden (hierna: actievoorwaarden) zijn van toepassing op de door Lidl Nederland GmbH (hierna: Lidl) aangeboden acties

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 10/06/2016

Wedstrijdreglement 10/06/2016 Wedstrijdreglement 10/06/2016 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Win een gesigneerd T- shirt van de Rode Duivels (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

1. Iedereen die in Nederland woont mag meedoen. Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar.

1. Iedereen die in Nederland woont mag meedoen. Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. Voorwaarden LEES DEZE MEDEDELING AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE SITE GEBRUIKT. HIERIN WORDT HET GEBRUIK GEREGELD DAT U MAAKT VAN DE SITE EN AL HET MATERIAAL OP DE SITE (LAATST GEWIJZIGD OP 14 oktober 2010).

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

Actievoorwaarden de Bijenkorf imagazine mei Schrijf jezelf naar de zon

Actievoorwaarden de Bijenkorf imagazine mei Schrijf jezelf naar de zon Actievoorwaarden de Bijenkorf imagazine mei Schrijf jezelf naar de zon 1. De Bijenkorf Schrijf jezelf naar de zon Actie (hierna: de Actie) wordt aangeboden door: Magazijn De Bijenkorf B.V. kantoorhoudende

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Thomas Cook

Wedstrijdreglement Thomas Cook Wedstrijdreglement Thomas Cook Organisatie De wedstrijd Thomas Cook wordt georganiseerd door BD Group NV, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Mechelsesteenweg 414. Periode De wedstrijd vindt plaats

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / PAINTBALLEN

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / PAINTBALLEN BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / PAINTBALLEN Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Openingsactie Media Markt Doetinchem / paintballen',

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE Doe mee met de wedstrijden uit het IMPACT magazine van december 2014 via www.sikkens.be of www.trimetal.be. Hoe doe je mee? E-mail Naam schildersbedrijf Naam... Voornaam...

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen

Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen Artikel 1, lid 1 Deze voorwaarden gelden voor alle buitenlandse en meerdaagse binnenlandse vakantiereizen van Central Events zoals gepubliceerd op de

Nadere informatie

Actievoorwaarden Verwenweken

Actievoorwaarden Verwenweken Actievoorwaarden Verwenweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Verwenweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 (hierna te

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Media Markt Test Team

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Media Markt Test Team BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Media Markt Test Team Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Media Markt Test Team, hierna actie. 2. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Actieperiode : 18 april 2016 t/m 6 mei 2016 Hoe werkt het? Actievoorwaarden 1.

Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Actieperiode : 18 april 2016 t/m 6 mei 2016 Hoe werkt het? Actievoorwaarden 1. Actievoorwaarden Zandvoort Pinksterraces Toegangskaarten Maak kans op twee gratis toegangskaarten en een ritje op het Circuit Park Zandvoort met je eigen sportieve Renault. Laat je gegevens achter en doe

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Uw Stadsboer BV

Algemene Voorwaarden Uw Stadsboer BV Algemene Voorwaarden Uw Stadsboer BV Identiteit van de onderneming: Uw Stadsboer BV Vijfhoekweg Noord 10 8035 PR Zwolle Telefoonnummer: 038 747 01 00 E- mailadres: hallo@uwstadsboer.nl KvK- nummer: 63366584

Nadere informatie

Actievoorwaarden Wintersportweken

Actievoorwaarden Wintersportweken Actievoorwaarden Wintersportweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Wintersportweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement HET HOUTHAKKERSSPEL. DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIJDSBESTEK

Wedstrijdreglement HET HOUTHAKKERSSPEL. DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIJDSBESTEK Wedstrijdreglement HET HOUTHAKKERSSPEL. DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIJDSBESTEK 1. De wedstrijd het Houthakkersspel is toegankelijk via de internetadressen www.nl.niveamen.be/highlights/local/niveamencreme

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016 ARTIKEL 1 DEFINITIES 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a) Beurs: door de organisator bedrijfs- of beroepsmatig georganiseerde of aangeboden

Nadere informatie